12:06
Nieuwe foto's bruiloft Grapperhaus: waarom zoveel huzarensalade?
Views   7

We hebben nieuwe en éxclusieve foto's van de bruiloft van minister Grapperhaus. Waarom stond er in hemelsnaam zoveel huzarensalade op tafel? Daarnaast eren we de superhelden van het UWV: volgens correspondent Peter Buurman zijn ze betrouwbaar, helpen ze werkeloze Nederlanders hartstikke goed én zijn ze supersaai. Luister voor dit en meer naar de jongste aflevering van De De Speld Podcast - De podcast van De Speld (met in deze week Speld-redacteuren Martine Bakker, Peter Buurman, Michiel Eijsbouts en natuurlijk presentator Roel Maalderink.

18 days ago
10:52
Body Negativity: waarom ook jouw lichaam lelijk, goor en abject is
Views   12

De allereerste De De Speld Podcast. We gingen langs bij de activisten van de Zorg Defence Force. Ze willen meer waardering voor de zorg, maar gaan ze met hun keiharde acties niet te ver? En een nieuwe trend onder mensen: body negativity. Deze beweging ziet ieder lichaam als even lelijk, goor en abject. Wat hebben we daaraan?Deze week schuiven Speld-redacteuren Michiel Eijsbouts, Jan van Tienen en Martine Bakker aan bij Roel Maalderink.Deze aflevering is gesponsord door www.mattsleeps.com. Met kortingscode DeSpeld krijg je €100 korting op een tweepersoonsmatras en €50 korting op een eenpersoonsmatras.Audiofragmenten in de uitzending zijn van TelegraafTV van 20 aug. 2020 en Nieuwnieuws van 23 aug. 2020.

25 days ago
1:56
De De Speld Podcast: De Podcast van de Speld
Views   14

In deze roerige tijden snakt Nederland naar betrouwbare berichtgeving.Maar er is goed nieuws, want de redactie van De Speld heeft eindelijk de inloggegevens van hun spotify-account teruggevonden en komen nu met een eigen podcast. De De Speld Podcast: De Podcast van de Speld.Iedere zaterdag neem ik, Roel Maalderink, je mee op de redactievloer van De Speld. Met een wisselende groep redelijk geïnformeerde Speld-redacteuren buigen we ons over het nieuws van de week, de verhalen achter het nieuws, en strikt persoonlijke obsessies zonder enige actuele relevantie.Wil je alles weten over het verhaal áchter het stuk, ónder de kop, naast de titel? Luister dan vanaf zaterdag 29 augustus naar De De Speld Podcast!De De Speld Podcast is een podcastcastproductie van De De De SpeldPodcast PodcastProducties.

about 1 month ago