Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:15]

4 trunk, bierdouche piano, bierdouche kaatser. Je hebt het ook naar je hoofd keramieken.

[00:00:28]

Net zo vaak laten we spreken eigenlijk zowat het enige wat je hoort. Heel de dag. Het gezin was institutional. StevenDe op de finish af en euh, en en voor Luca. Die moest natuurlijk als eerste over de streep komen. Maar Gasparotto, die ging als eerste over de streep en liet hij toen het roze gekregen. Dat heeft Di Luca fasten heel goed opgenomen. Casa! Door de speler spelen tien kon profiteren van 19 punten, heb ik ook Thomas kwastje.

[00:01:17]

Ik weet dat ik het er zo koud kreeg, een week, ik moet nu heel snel afstappen, want anders zijn alle auto's vol. Maar ik zijn niet woensdag tegen Ceva achttien meter omhoog. En ja, dat was geluk. Want echter het ging kriebelen. Later stond iedereen bibberend aan de kant.

[00:01:32]

Ik weet nog dat Dries Devenyns niet kwam hebben aan de auto en dat zo aan een klappertanden, maar die ook. Die vroeg om iets, maar niemand. Niemand die het verstond. Iedereen keek elkaar raden. Eigenlijk ging het om een kapotte. Tabasco. Tabasco. Maar dat was dus precies als enige jazz. Ook een kapot gemaakt. Dat was de. Stelvio als Stelvio Mart? Dit is toch wel het soort etappe waar je op hoopt. Ja, dit was één van de mooiste die ik in mijn hele leven als wieler volger gezien heb.

[00:02:13]

En ik heb er een paar zo niks gehaald. Niks naar de keuken gelopen.

[00:02:17]

Ik wilde iedere centimeter zien. Ik vond het SVA bol achter. Hij wil gewoon via welke stad zijn Webby mag het wel. Wuppies, wuppies. Dat zijn niet die kleine, pluizige bolletjes. Die hebben alleen de voetjes en twee oogjes ook waren opgegeven met auto inbraken. Om die puppy's eruit te halen. Ja, dat is de situatie waar we meer in terecht kunnen gaan komen als Kelderman rozen vasthoudt. Ja, dat betwijfel ik. Chaudry. Het kookshow is geweldigs.