Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:01]

Ik ga je het verhaal vertellen van een man die luistert naar de naam. Zeven jaar geleden vertelde hij al zijn familie, vrienden en mede stamgasten van een café in Roermond dat er iets verschrikkelijks stond te gebeuren. De ongeneeslijk zieke gaat dood en daarom zijn jullie hier. Dit is mijn afscheid.

[00:00:21]

Hij danste nog een laatste keer met zijn hartsvriendin op een liedje dat ik had gemaakt en zijn liefde links liedje was, houdt Leekens vast. En die laatste dans houdt zijn vrienden en familie tot op de dag van vandaag bezig. Dat doet zo'n pijn. Hij beseft niet denken wat die band die ons allemaal aan heeft gedaan. Jij, je ziet het wat proberen de Oeren verborgen te houden, want ze hadden een bedreigd van de schutter.

[00:00:46]

Kapot werd oever bedreigd. Clipjes van 20.000 euro bij me. Van wie was dat geld? Semi criminele bendes. En welke sporen zijn na zeven jaar voorgoed uitgewist?

[00:00:57]

Jij vindt niks van. Inmiddels ben ik ook gegrepen door dit bizarre verhaal. Het had mij kunnen overkomen.

[00:01:04]

Het kan jou overkomen als je dit allemaal achtereind, vertelt ze. Dit is gewoon netjes neer te bevatten. Ook citeert saneert de laatste dans is een speurtocht een waargebeurde podcasting van de Rentier Radio 1 en van mij Frans Pollux.