Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 afgelopen zaterdag met de zeggen hoe leuk het was om terug te zijn en vanavond kan ik met plezier zeggen dat we er vanaf nu op radio 1 ook weer elke maandagavond zijn met de tribune, want er wordt nu weer echt gekoerst en de voetbalfans moet het niet doen met buitenlands. Voetbal is zonder weer over voetbal dat we de komende 60 minuten gaan hebben met mijn vaste collega. Peter van de bench en Bart lagae van het nieuwsblad heren. Goedenavond van het hoeft het voor jullie om het afgelopen weekend weer echt over sporten kunnen hebben en de sport weer echt te kunnen blijven.

[00:00:41]

Bart Ik ben er volop ingedoken David Ik ben zo wel naar de bekerfinale als naar de promotiefinale geweest. Vorige week ook al naar de Brugse metten wat ook al een beetje het gevoel gaf in het Jan breydelstadion. Ik ga heel raar anderzijds denk ik dat het misschien wel snel gaat winnen. Het is het best mogelijk.

[00:00:59]

Voetbal gevoel op dit moment het andere setting. Het lijkt stadion het logisch hè? Als je dan naar de intensiteit van de wedstrijden kijkt dan dan denk je dat dat ook even als ik denk dat alle Dekker Burger misschien dat onderkent bij zwak was, maar goed. Ja nee, zeg tegen hem gevonden en dan kijk naar die echt te spelen competitie met uploaden. Dus even kijken dan een extra wedstrijd cadeau bij en de nieuwe weg te houden heeft alle wedstrijden verspreiden voor die spelen, dus het zal van zaterdagmiddag.

[00:01:32]

Tot maandagavond weer al voetbal zijn wat de klok slaat. Dat zullen we zien het allemaal gaan uitzetten. Die wedstrijden. Peter was het voor jou om eindelijk weer eens te doen waar je goed in bed namelijk voetbalwedstrijd verslaan en wel anders dan Bart zal ik er nooit aan wennen. Dat is mijn vader is het. Ja ik vind dat voetballen ligt stadion en dan had ik nog gelukt bij de bekerfinale. Ik had het artificiële stadion geluid op mijn oren waardoor je toch een soort Cocon commentaar.

[00:01:59]

Alsof het echt dus dat viel reuze mee. Het was, want ik weet niet hoe het thuis in de huiskamer overkomt, maar ik vond het voor mezelf heel erg goed dat er was om voor wat beleving te kunnen zorgen, maar het is voetbal dan niet aandoen en voetbal is een samenspel van spelers op het veld en supporters op de tribune en als die er niet zijn, dan is het iets anders dan is niet waar ik al 25 jaar mee bezig ben, maar goed. Ik besef voor alle duidelijkheid dat het nog vele maanden zou zijn, dus dat dat besef ik wil en ik ben dan gisteren naar de finale gaan kijken zonder dat ik moest werken, dus als ik geen hoofdtelefoon op wil kan je zeggen echt echt leuk werk.

[00:02:42]

Dan blijf ik blijf daar niet van, maar is het niet belangrijk dat er weer gevoetbald kan worden we dat een paar maanden moeten doen met die lege stadions in Duitsland Engeland Spanje Italië.

[00:02:59]

Op zijn minst hier weer begonnen allemaal of maakt dat niet zoveel verschil van ja, ik vind het goed dat het eindelijk weer kan kan beginnen, want we zijn de voorbije maandag dan alles alleen maar bezig geweest met vervelende randzaken was helemaal niet helemaal niet prettig idee dat als minuten de zwarte kant van het voetbal, dus dat je weer iets kan vertellen over voetballen dat je weer over het spel zelf kan praten. Uiteraard is dat een is dat een grote vooruitgang, maar ik blijf er zin in. Het is toch een andere versie van de sport waar ik van hou ook in het nieuwe seizoen van de tribune beginnen met de uitzending met jullie moment van de week.

[00:03:33]

Dit is het moment van Peter Dat hoef je niet vorig jaar bericht samen die ploegentijdrit in De Ronde van Frankrijk dan letterlijk uit het veld geslagen en een jaar geleden herinner u de beelden herinneren. De vragen en de de halen komt hij niet stoppen. Was eigenlijk een man met een gigantische beperking en een jaar later Winterstraat Bianca de andere komen niet meer terug Wout van haar winter strade Bianchi veenomenaal, Bedum.

[00:03:59]

Natuurlijk natuurlijk nooit op of kunnen ze niet stelen zeg maar wat ik nu de laatste betaling voor dienst toerisme slijtageslag en plaats van de koersdalingen. Sterkste denk ik de comeback van het jaar Wout van Aert denk het wel. Ik wist of het eigenlijk allemaal gezegd als je kijkt hoe je eraan toe was na zijn er zijn van de 10e pogingen toevallig auto van vorig jaar. Ik heb vandaag ook nog eens gelezen dat zeker het begin toen dan bel Lieven maesschalck ging revalideren dat er toch Ja bij veel mensen twijfels waren op de ernst van zijn blessure naar de spieren en dergelijke wou toch voor morgen om moeten kunnen koersen veel kracht nodige, Maar hij heeft het blijkbaar Fantastisch gedaan toch ook blijf nog maar zijn tweede kussen van het seizoen eigenlijk en sinds sinds De Omloop En ja het is toch een vis ook een leuk verhaal, want iedereen er is nog wel de beelden van Wat was het 2 jaar geleden?

[00:04:58]

Zeker toen hij met kramp.

[00:04:59]

Gehad en ik weet nog van vorige week je wat dat betekent rondom de fiets namelijk niet meer vooruit en zeker die en Helling op. Dus dat was dat was fantastisch goed af voor voor Wout van Aert ik een beetje gekozen omdat ik van de zomer wel vaker naar Toscane ben geweest en ook in Siena en toevallig. Daarom. Mijn auto geparkeerd aan de helling waar ze binnen rijden net voor ie dan de de muren binnenrijdt. Heb je nog 16% en ik heb alleen mijn vrouw en kinderen vertellen.

[00:05:28]

Kijk hier zit ze op het einde van de strade Bianchi precies hoe het daar was om om binnen te rijden, maar hij heeft dus een fantastisch gedaan. Ja kan je ook wel bekoren. Ja, ik kan er niet aan doen, maar ik blijf wel wat vanuit altijd nog een beetje zien als die veldrijder als Ja net als van der Poel je bent al gewend om die te zien als als jongens die een uur lang volle bak in de winter het beste van zichzelf geven en het blijft te wennen om 10 uur te zien in zo'n loodzware wedstrijd waarin dat toppers.

[00:05:59]

Philippe jean-pierre ook van Avermaet op het einde wegvallen die die zijn sommige al 50 km voor het eind van der Poel trouwens helemaal inderdaad en dat dan vanavond in een groepje bij alle absolute kanjers en aankomende Toppers was die overblijft en daar dan nog van wegrijdt en het dan nog afgemaakt. Dat staat zo haaksepad traditionele beeld krijgen van hem van van de typische krassen en gaat deze denk ik van de nog straffen dan van der Poel van de grootste Ja metamorfose dat we ooit al gezien hebben op twee wielen voor de mensen in China een kleine Troost van die prachtige pro.com. Hoe was je dan aan komen?

[00:06:41]

Uiteindelijk en die twee keer personen helemaal vol staat voor de paardenkoers het tussen de verschillende wijken. Ja die er ook niet mocht plaatsvinden vertellen en over mij tot de grote ontevredenheid een grote grote wanhoop van van de mensen, dus wat dat betreft was het toch een klein beetje een uitzondering dat hij dat ik oorzaak en aankomende wel het geen van.

[00:06:59]

Grote Dit is een hele mooie momenten is het toch? Ja dus ik zou zeggen en die zachtjes aan zijn voet kan zitten naast de versie van Parijs wil bij je moeder is een beetje wel een specialist verzending gelukt natuurlijk op moment dat wielrennen herneemt dat je met een Belgisch succes zit dat dat maakt toch geen verschil en natuurlijk het afgelopen week hadden we nog Herinnert U Zich gedood heeft die die komt er normaal gezien uitgaan, maar is al goed nieuws dat ik nu zo goed zo. Ik ben en ik ben vooral heel tevreden dat ik met de beste meeberg op kan toch best veelbelovend is voor de toekomst met het vliegtuig rotondes.

[00:07:42]

Dus ja Perfect Laat maar komen voor Remco evenepoel. Hebben jullie die Ronde van Burgos ook goed in de gaten gehouden absoluut, want het is eigenlijk echt gek dat hij coronavirus Breaking die lijkt ons van helemaal verder in de tijd te hebben gebracht.

[00:07:59]

We zijn net wakker geworden in een in een wereld waarin België weer volop mee doet toch in het ronde rennen en het is een hele gekke gewaarwording. Ik ben er bent geboren in 1978 jij dat Eddy Merckx stopt en mijn hele Jeugd en een groot deel van mijn volwassen leven heb ik moeten horen van Ja deze renners zijn wel goed, maar in de tijd van Merksplas dit en dit en nu ben ik eens benieuwd. Gaan we opnieuw naar zo'n Ja hoogheid hoogconjunctuur van het overzicht moeten zijn met vergelijking Mike Ja dit ziet er toch wel erg leuk uit dit dit eerste weekend maar van pas coronavirus rennen.

[00:08:38]

Lees de koers duidelijk wel, hè? En weet ook. Ik kan hier controleren wel vroeger werd, dus gezegd hij hem is dat koorts Instinct. Hij gaat gewoon volle bak voor. Dat zegt hij toch zelf dat er een droom verder bijgeleerd heeft over hoe moet hij Het indelen en hoe moet hij soms wat temporiseren en de controleren als je dan op als jongens nakal zegt over Randy.

[00:08:59]

Die al die al jarenlang meedraaien. Dat is dat zelf bewust zijn, dus ik denk moet gaan we dat moeten zien wat is heroïsch drie weken van gehad totale vergelijkbaar met beugels, Maar goed, het zijn toch al weer? Ja, vinkjes Veertje dat je kan afvinken vandaag ook dit kan hij het afmaken op die manier, vandaar dat ik het even wou laten horen en dat ik moeite met jullie momenten goed koers en moment. Peter hebben gehad nu naar het moment van Bart Gisteren was zaterdag vandaag is zondag zo jongen.

[00:09:36]

Je trainerscarriere zo vroeg kun je trainerscarriere dan mogen meemaken inderdaad. Ik was om te blijven spelen of ben ik te jong om om koud te zijn, dus ik ben ik zal de jongste coach coach worden. Dat is mooi maar goed. Het beste moet nog komen en ik ben bereid om.

[00:09:59]

Om elke dag te blijven. Je stopt nooit meer leren in en nu even genieten van dit moment hermosa de coach van Beerschot kampioen in de NBA Ja ik wist het moment omdat ik Ik was naar de promotiefinale gaan kijken van het idee om na de echte bekerfinale op zaterdag. Zal die Topman flauw afkoken zijn en een maximaal tot daar eens mee omgaat, maar het was best wel identiteiten, waar zou die probeerde de eerste helft en zijn hand te zetten. Ik beter Ploeg het beste kansen had die kan scoren en dan blijft het dat er dan los overheen, gingen en ongelooflijk kampioensfeest gebruik dat eigenlijk nog bijna Intense was het dan een dag eerder wat mij eigenlijk wel verbazen.

[00:10:41]

Er waren we ook veel toeters en bellen aangehangen door de organisatie december. Zelfs ik zag het aan om een herhaling van de taferelen warenmarkt van Randstad kritisch over was om die daar halen, maar het is zeker best groot gegund, want het is toch wel een heel mooi verhaal van.

[00:10:59]

Hoe ze zijn teruggekeerd uit het niks in een recordtempo ALDI promoties op en rij dan dat diploma finale halen en dat niet en nu wel finale niet hoeven te winnen en dan wel winnen, maar ik vond het mooi om een emotionele losada. En dan zie je toch wel dat er heel veel ook bij de spelers dat het echt wel nog van belang was die die titel dat ze de rechter wel aan hele niet denken dat het momenten zijn die ze gaan bijhouden stuk frustratie dat eruit moest ook nog.

[00:11:34]

Ik denk dat je gewoon kan praten tegen de winnaar was was Kampioenen en van de winnaar zal niet tijden seizoen kunnen gezegd hoe ze dat hij zijn promotie op zijn plek in hoofdklasse. De Blanke heeft aan allerlei. Machine is binnen de Pro League of aan de alcohol en dat hij op welke manier dan ook altijd in eerste klas hebben gevoetbald en voordat even leren in dit geval kan die opmerking altijd gemaakt worden, dus ook dan spullen mee, denk ik.

[00:11:59]

Ja kampioen kunnen worden meer mee. Was het een moeilijk seizoen dat laten liggen een hele moeilijke eerste periode zijn van redelijk ver moeten terugkomen en ik denk over de twee wedstrijden vind ik dat dat de Beerschot verdient naar Naarden hoofdklasse gaat dan zeker op basis van de eerste helft van de eerste wedstrijd, want als het een beetje tegenzit voor Leuven klein beetje mee voor Beerschot Ja zijn we al klaar met deze dubbele confrontatie aan de rust bij wijze van spreken en goed. Je weet wel gaatjes in het voetballen.

[00:12:29]

Het ook had het ook anders kunnen lopen, ja, Beerschot marena, maar oud-heverlee Leuven Ook zij is de meerwaarde voor de hoogste klasse. Ik vind dat wel. Ik ben het eens met mensen. Die beweren dat 18 cups teveel is in de hoogste klasse, dus ik vind dat ook maar het is niet deze twee die dan overbodig zijn. Daarna ging ik veranderen oproep. Natuurlijk het is niet voor niets halte voorbij en maanden heel wat clubs die tot de zogenaamde intussen niet meer bestaande klf behoren er alles aan gedaan hebben dan maar zo weinig mogelijk van die twee.

[00:12:59]

Niet voor niets hebben een aantal. Ik zou zeggen manipulatoren binnen de Pro League ook daar gebruik van gemaakt en getelefoneerd. Eigenlijk pas op als ze leuk en B scooter bijkomen en dan gaan jullie de volgende zijn die eruit gaan, want daar zit veel buitenlandse kapitaal achter dus en zelfs op het veld. Ze hebben allebei nog wel een paar het precies denk ik waar ze maar zowat versterking kunnen gebruiken, maar die tweede zeker die heenwedstrijd en gisteren voor het eerst had ook geen a302. Heb je dus geen speeltijd meer, maar dat was zeker wedstrijd die die in plaats kunnen in ieder geval.

[00:13:36]

We gaan het zien. Eerste spelers staat tegenover Oostende en Leuven tegenover Eupen dan heb je eigenlijk al wel iets duel Tussendiepen 49 de staart in in a Wie zijn de sterkste volgende seizoenen gezien dat je heel gemakkelijk gaan plaatsen in ingenomen, omdat hij een bericht zo competitief is ondertussen al de clubs met rijke eigenaren collageen besteld hebben en daarvoor Peter zegt.

[00:13:59]

Dat was een van de redenen waarom we destijds half mij van het voorstel van 1816 zijn gegaan. De schrik van de Eeuw Van De Kleine zakjes van en goed Ja de We gaan het zien dit seizoen hoe de bak verhoudingen liggen we hem hebben. Ja zeker een plaats denk ik in het profvoetbal NMBS plaats in voetbal heeft op zijn plaats in in a zeer goed gestructureerd en het zijn niet clubs die van vandaag of morgen poetsen zakgeld hebben neergezet en daarmee dan eigenlijk heel snel zijn voor de wereld.

[00:14:37]

Een Nee daar zitten daar zitten filosofie achter dus niet dezelfde zijn twee verschillende dingen en Leuven kan kijken naar naar hoe de eigenaar het beste dat is een geleidelijk verhaal geweest en het verhaal van een basis leggen. Waarna je waarop je dan ook kan voor jou ook oké, posten titel jaar was een beetje moeilijker voor wisten. Dat lijkt mij dat lijkt me logisch na zo'n onwaarschijnlijk.

[00:14:59]

Maar nadien blijkt toch een zeer stabiele beterschap topper te zijn en dat is wat een leuke eventueel ook anders zijn geleidelijk gekomen. Ze hebben ja, de infrastructuur eerst verbeterd. De omkadering verbetert. Ja je kan natuurlijk zeggen Ja het is natuurlijk op het verder moet gebeuren, maar ik denk dat de basis daar ook wel staat en ik denk dat bij dat we hebben een budget van 15000000 Leuven dat brengt eigenlijk net onder Ja de Charleroi van van van van België dat is eigenlijk om gezien. Zij gaan meteen eigenlijk in de in de eerste helft van de budgetten in een Shed was eigenlijk vergeten om hem te vrezen.

[00:15:39]

Ja puur op basis van budget en is het feit dat ze dan maar beperkte tv geld krijgen die twee seizoenen Beerschot en Noud heeft niet zo'n grote handicap wordt voor dat eigenlijk wel merkwaardig dat dat niet weet eigenlijk helemaal geen schuld hebben zelf voorgesteld als ik ben in Geleen In de hoop dat.

[00:15:59]

De andere kant overtuigen erbij te nemen, omdat ze goed wisten dat als de verdeelsleutel van tv geld moet voor onderhandeld. Dat ligt zo gevoelig bij die Profclub Ze hebben ook gezien daar dat ze misschien al vergeten onderhandelingen verdeling van de tv gaan toch met Antwerpen zijn heel moeilijk verlopen, dus ze wist dat dat eigenlijk moeilijk was. Dat hadden ze aangeboden zelf en daar is natuurlijk later op terugkomen. Jullie activiteit is uiteraard opnieuw op tafel gekomen. Weet wie je schudt informatie komt dat helemaal niet van die twee keer hetzelfde tegen jullie zijn die waren en van nu in mindere mate naar zeer wordt morgen hoeven alleen van de mensen van de grond rups en net als een soort geven en nemen en inderdaad wat jij zegt.

[00:16:43]

Zij kunnen daar misschien wel beter tegen dan een aantal andere clubs in een andere mogelijke hand gaat door veel gesproken over het feit dat ze pas op een week voor de start van de competitie wisten tot het vorige week vrijdag dan maar ze aan toe zouden zijn. Is dat nog een hap?.

[00:16:59]

Ja zeker en vast bedoel heeft een 40 wat ik er met veel spelen. Ze eigenlijk al langer weg gedaan. Als ze niet die Max hadden moeten spelen met de bestaande Kernen ze hebben die is dan ook contractverlenging moeten aanbieden van dagen tussen 9 tegelijkertijd aangekondigd ook spelers bij denk ik die op lange termijn geen toekomst hebben, dus dan app ik ook weer gaan moeten misschien. Dus ja, zeker en vast beerschoten ook heeft het heel moeilijk gehad om bestek in te halen. Zolang er geen zekerheid wat overheen.

[00:17:32]

AMD en nu. Maandag is een sms. Dat is zeker en vast een andere kant, maar ik denk dat ze die twee ploegen die gisteren gespeeld hebben dat hij ook wel competitief kunnen zijn op en wat korte termijn, maar over een heel seizoen heb je wel een paar paar nodig. Komt u maar iets te zeggen. Ik denk dat we wel iets minder PrimaDonna moeten we het niet meer kuitenbijters bijvoorbeeld Bijvoorbeeld dat nog wel wat werk is in de definitieve compartiment en je moet.

[00:17:59]

Bepaald moment spelers kunnen inpassen in principe. Heb je daar een voorbereiding voor van een paar weken en nu moet hij dan op korte termijn, dus de komende weken zal toch op een of andere manier is weer voorbij. Denk je dat ik zal daar afgelopen vrijdag? Dat was de dag waarop de beslissing eigenlijk viel over de samenstelling van een a en een onder dwang. Dat kunnen we toch wel zeggen. Ben blij dat dat het gelukt is om tot een heel ruim gedragen akkoord te komen. Misschien is het te laat daar zeker nog wel een woordje overgeschreven worden.

[00:18:39]

Denk dat we omwille van oprechte redenen geprobeerd hebben op 15 mei een beslissing te nemen die door de beslissingen juridisch. Ja vandaag achterhaald zijn dat we een een doorbraak hebben.

[00:18:59]

Ligt die toch heel veel moet vereist van heel veel clips dat vertelde beter kronen voorzitter van de Pro League afgelopen vrijdag. We krijgen dus een competitie 1A in 118 volgende twee seizoenen met mini play-offs met aan het einde van de tweede seizoen 3 degradanten hart boeken ook in 1b. Ja jullie hebben het op de voet gevolgd. Peter jij ook iemand op vakantie dag Ter Stegen dan afgehandeld met mijn vakantie was het nog altijd niet opgehelderd. Hoe krijg je nu naar die maandenlange calvarietocht ik bestempeld als overbodig naar Wat is het een maand of twee tweedehands zeker uitkomt bij waren eigenlijk was aangekomen aan de vooravond van die bewuste vergadering van 15 mei.

[00:19:44]

Dan is het zonde van de tijd zonde van het geld. Laat mij vertellen dat het toch een paar €100000 gekost dan advocatenkosten naar zijn die door de Belgische voetbalbond te zijn of gevaarlijk daar niet bij gerekend.

[00:19:59]

En en imagoschade voor individuele en voor de Pro League als organisatie en dat in een periode waarin het voetballen van Straks straks moet gaan gaan presenteren voor de politieke en om nog te redden valt te redden. Valt van die ze krijgen van de van de gemeenschap. Zal ik maar zeggen dus wat dat betreft is het een zeer donkere periode geweest en nog een keer een overbodige. Ik vind het verbazingwekkend dat tot op de ochtend van de vergadering vrijdag er nog altijd figuren zijn geweest. Die toch wilde vasthouden aan de oorspronkelijke beslissing 16 en was even gedegradeerd wetende wat de uitspraak en vooral de motivering was van van de rechter rechten van de mens rechtbank in Dendermonde dag.

[00:20:44]

Voordien wetende dat je dan gewoon weer procedure krijgen voor het Bas en inkorting, dus dat je dat nog kan verdedigen Mehdi bayat bijvoorbeeld Francois Alexandrie grosjean van standaard en dat je dan vandaag ziek in.

[00:20:59]

Staat geen krant wordt gepresenteerd als de grote rijders van de Pro League en dan brengt mij komt een Japans even mijn vragen. Hier is van DJ Francois hoelang kan die eigenlijk nog aanblijven? De manier waarop hij hiermee mismeesterd? Ik kan ook echt spraak nazicht neerlegt als jurist dan nog op de man af vragen die persconferentie achteraf en hij zit er eigenlijk geen probleem, want hij zegt gewoon kijken. Ik rij gewoon voor de rekening van de mensen die het voor het zeggen hebben. Dus altijd voor dat hij de lijn gaat staan van waar de wind waait van Van Balen clubs die het topclubs zit op het zeggen hebben op dat moment ziet ook dat hij op de lijst van de poster staat en dan weet eigenlijk dat hij al serio afgedekt zal zijn en als de wind draait meedraaien en het zal altijd Ja de dierenarts zijn van Andy clubs.

[00:21:53]

Eigenlijk vinden die het ook niet zo erg, want Frans waar het ook wel heel veel op voor hem die pup zijn.

[00:21:59]

Het Beheer van hun eigen club heb ook niet de tijd om zich met al die ouders eerst bezig te houden, maar ze moet zich wel de vraag stellen is Pierre Francois wel De Man Zoals beter zeg die je straks gaat laten onderhandelen met de politiek over de fiscale partner fiscale voordelen voor de profclubs aan denken dat het een hele Verkeerde keuze is, want die politici zijn soms ook een voetbal. Fancy zullen ook wel gezien hebben hoe het allemaal verlopen is bij maanden en dat was niet vrij zijn ontslag toegediend en door het voetbal op te nemen in de wetgeving rond anti witwaspraktijken inderdaad.

[00:22:33]

Dan zal het gelobby inderdaad en en onbegrijpelijk erg dat ze zich daar ook wezen tegen proberen te verzetten. Zou toch wel verwachten dat ze eigenlijk mee gezien wat er allemaal goed zeker handig dat ze daar Ja toch een beetje zelfkritische zouden zijn, maar het is allemaal niet het tegendeel is eigenlijk aan de hand. Probeer dat allemaal juridisch in te dekken. Waarom? Ja, omdat natuur.

[00:22:59]

Enkele belangrijke voetbal Leiden te vrezen en we hebben de spijtoptanten veljkovic die Uiteraard zijn boeken heeft opengedaan. We weten nog altijd niet wat, Maar er zijn zeker clubs binnen de Pro League ik betrokken die de voorstelling draaien en die de Pro League nu ertoe aanzetten om met niet teveel mee en dat potje te voegen, maar nu terug naar het naar het genoeg de competitie in het format. Ja De Carrousel is nog altijd aan het draaien. Westerlo is vandaag naar de rechter gestapt. Ik wil ook meteen aan spelen dat ze uit moet de grap zijn en dan eens met het antwoord van Pierre Francois op de persconferentie over een eventuele procedure van van Westerloo Ja die clubs die nu naar de rechtbank zijn gestopt Of tenminste degene die er zijn bij waren op het moment van het stopzetten van het voetbal allemaal nog op kwamen nog in aanmerking voor voor het behoud waasland-beveren.

[00:23:54]

Ofwel, promotie altijd en Beerschot en dat was voor Wessel niet meer.

[00:23:59]

Om tot een bekercompetitie was best uitgeschakeld. Er is geen enkele reglement dat Westerlo alsnog voorbij dan en één van die twee eventuele verliezen van de promotiefinale dan kan laten promoveren dat dat is niet conform. Het regent zwaar 40, maar die was dan wel weer de man die wedstrijden uitzicht. Ga op mogelijk promotie ook weer pierre-françois dingen in Alphen promotiewedstrijd beter als je niet meer kan worden gespeeld, dan laten we Westerlo promoveren. Dus ja, zo werkt het natuurlijk weer zelf in de hand. Dus ja, ik denk ook dat wisten minder kans heeft topslager dan waasland-beveren.

[00:24:38]

Maar ja, het is een rechter rechtbank zal veroordelen en rechts als er een stuk altijd onzekerheid zijn. Het is niet de eerste keer dat de Pro League lichaam is pakt geen voorspelling hem er te doen in het weekend hadden en Roeselare ook nog dat de plaats van de belofte van Club Brugge komt op reis in een benen. Dat is toch om te lachen. Misschien een licentie. Misschien kan ze eerst proberen.

[00:24:59]

Spelers te betalen en nog niet in de hele afdeling en heel seizoen te gijzelen en dan pas, want ik weet wel dat in beweging helemaal niet kunnen niet echt wel al niet lekker. Dus ja, dat dat doe ik nou toch achterhoedegevecht, maar goed. Iedereen is vrij om natuurlijk altijd bezig. Digitale al maanden lang alleen maar advocaat en geen voetballes. Marianthi blijven ook ergens nog in het heelal van het project toch rekenen op Common Sense bij de rechter die uitspraak doet om daar niet in zekere zin ben ik de Pro League dankbaar, want ze hebben ons maanden bezig gehouden in periodes dat er niet gevoetbald.

[00:25:41]

Maak maar serieus nu. Hoe kunnen we dit nu in de toekomst vermijden is toch niet meer voor herhaling van en met de onzekerheid rond coronavirus er geen enkele garantie dat het niet of niet gebeurd. Denk als je de analyse maken van de voorbije maanden heeft de prik denk ik twee grote blunders gemaakt. Ze hebben eerst.

[00:25:59]

Laten om 15 mei en ze willen Toen waasland-beveren laten degraderen. Oké die beslissing hadden ze kunnen nemen, dan Want ze ook een b dezelfde manier moeten beëindigen of ze didactische spelen om te spelen. Uiteindelijk zijn ze professionele behandeling tussenin aub gepakt gisteren pas en daarom ze de tweede grote fout gemaakt hebben ze de beslissing van het Bas naast zich Wat een aanrijding hebt gegeven top processen en dan ben je vertrokken voor hun juridische. Ja zo die je niet meer kan beheren en Andy tot het gezicht heeft geleden, dus wat er nu gaat gebeuren zijn duidelijk moeten afspraken worden gemaakt.

[00:26:41]

Ga met Bas nog erkennen. Ja of nee, is het antwoord. Ja lijkt me dan ook die beslissingen nemen. Vooral zorg ervoor dat je beslissingen neemt die niet worden aangevallen en dan iedereen beter zeiden ook alle waarnemers al de meest.

[00:26:59]

Zet het ook de werkdruk van de Pro League zit ook dat 18 de beste formule was. Ja maar voor gekozen om de confrontatie aan te gaan en ik denk wat is een heel Verkeerde keuze was warmer als je het hebt over hoe moet het dan verder iedereen praten nu over dat we een onafhankelijke voorzitter moeten krijgen, maar iemand moet het begrip onafhankelijk dan een keer definiëren, want we hebben parkeer mensen gehad aan het hoofd van de profeet die niet verbonden waren aan een club, Maar iedereen heeft een heeft een verleden en het verleden heeft aangetoond dat alles Die zogezegd onafhankelijke voorzitter het toch een onafhankelijke poes willen varen en een aantal zeer belangrijk hebben nog zeer de dat ik maar zeggen tegen de haren instrijken binnen.

[00:27:46]

De kortste keren wordt. Iemand heeft dus zo eenvoudig is het niet dat je moet toch op een of andere manier zoals de voeding hebben met met met het voetbal zelf ook en het beste voorbeeld is.

[00:27:59]

De Premier League Ik denk dat dat dat kan je een onafhankelijke instantie numatic. Daar zijn ook altijd invloeden die spelen, maar dat lijkt me echt een onafhankelijke instantie, maar dat zie ik op korte termijn dans. Denk niet dat dat zeg ik denk wel waarmee rekening houden dat er aan in de toekomst nog rechtszaken zullen volgen. De cultuur is ook veranderd is dat ik in het bedrijfsleven in gaan elkaar ook liever tegen elkaar processen aan te doen en de tijd dat alles in termijnen geregeld werd in de Pro League en en onder heren dat dat dat is gewoon voorbij gaat teveel geld te doen en verkoop ze in haar eigen de van buitenlandse eigenaar, zoals die man van Westerlo is een Turkse eigenaar.

[00:28:41]

Die zegt ja, ik wil ook gewoon puur voor de rechtbank worden wij gaan. Ik heb niks te verliezen. Ik ga ervoor. Het is vet grappig blijven gebeuren vrees ik even weg van het voetballen, want de wereld van de gymnastiek staat in rep en roer, dat was al wel even zo in de Verenigde Staten en groot-brittannië.

[00:28:59]

Ook in Nederland en België Het begon met het interview van Gerrit Beltman extreme van 100 meer Aagje vanwalleghem over fouten die zij gemaakt heeft en dan ging het vooral over verbale intimidatie kort daar aankwamen dat je tuin is er over de huidige topcoaches van de gymfederatie, maar serieus en IVF er een ethische commissie is aangesteld om na te gaan of er zaken gebeurd zijn of nog altijd gebeuren zaken die door de beugel kunnen, maar dat verstaat niet om de gemoederen te betalen en aantal ex turnsters tegen tijd hebben over mentaal misbruik door de trainers van de turnbond vraagt in een open duidelijke maatregelen en Excuses van de turnbond.

[00:29:38]

De brief is onder meer ondertekend door Aagje vanwalleghem, eigenwijs en Laura aan die laatste twee waren er nog bij op de Olympische Spelen 2016 over de problemen in de gymnastiek heb ik eerder vandaag gesproken met collega. Steffy merlevede. Zij is echt thuis in de wereld van de gymnastiek en het is duidelijk het stof is nog lang niet gaan liggen.

[00:29:59]

Dat is heel duidelijk Herr blijven, maar getuigenissen bijkomen ook van meisjes die zich mentaal misbruiken met bruine gevoel door de coaches in Topsportcentrum in Gent inderdaad. Ja, ik vind het allemaal heel moeilijk eerlijk gezegd om daar over te oordelen. Want ja, wij waren daar niet bij natuurlijk, maar het is wel heel duidelijk vind ik dat we geval per gevallen dat goed moet onderzocht worden dat al die cursus ook moeten gehoord worden allemaal en niet enkel die sinds 2016 gestopt zijn of of enkele uitnodiging was die gymnastiekfederatie nu blijkbaar van plan is en ook duidelijk is dat er maatregelen moeten genomen worden als die verhalen, Maar ja, wat mij wel probeert is dat de gymnastiekfederatie in dit alles toch weer heel gesloten blijft de van wat ik begrijp zou er deze week wel overleg zijn daarover hoe ze verder communiceren wat de verdere stappen zouden zijn, maar ja, ze laten de communicatie volledig aan algemeen manager nodig.

[00:30:53]

Ronse die daarboven die binnenkort vertrekt en de voorzitter bijvoorbeeld die horen helemaal niet, maar naar ik.

[00:30:59]

Ik heb even rond gebeld naar een paar mensen mogen gewoon allemaal niet praten. Het is zo afgesproken enkele nodig roze communiceren terwijl het in deze Jan het heel belangrijk is, denk ik een statement ook zou kunnen zijn om het wel te zijn. Het is ook duidelijk en outs. Hierbij de gymnastiekfederatie Herinner mij bijvoorbeeld. Ik denk dat het 2006 2007 moet geweest zijn onder Gerrit Beltman nog die toen met Aagje van werd Toen was een artikel verschenen in een van de kranten onder de titel. Mijn turnsters menstrueer.

[00:31:29]

De niet en dat ze zouden uitspraak geweest zijn van Beltman die de menstruatie van zijn turnsters fout gegaan om zo voor te zorgen dat ze die Vrouwelijke vormen niet ontwikkelde en Ja er was toen net een evenement van de gymnastiekfederatie En bij jou als pers waren toen meteen gezegd van Oké daar worden hier geen vragen over gesteld en ik weet nog dat ik het zelf probeerde bij Gerrit Beltman daar toch op het einde van mijn interviewvragen over stelde en ik werd toen echt fysieke aan de kant geschoven, dus dat kon.

[00:31:59]

Niet. Er is natuurlijk veel veranderd intussen Cindy bril te bellen, maar dat is wel heel duidelijk bij de gymnastiekfederatie, Maar ja, ik denk dat alles toch nog meer verscherpte beter gecontroleerd moet worden en het kan toch veel te veel duidelijker. Kijk maar naar Nederland bijvoorbeeld. Daar is het heel anders, hè. Daar zijn ze op non-actief gezet. Tot nader order. De topcoaches daar dus voor alle duidelijkheid dat zijn eigenlijk 2 dingen die het doet. En zoals je zei dat gesprek met de gymles die zijn gestopt in de Olympiade van 2016 tot 20 maart, maar niemand van daarvoor en daarnaast is een ethische commissie die eigenlijk duidelijkheid moet brengen, maar maar die open brief die in enkele ex gymnasten hebben gestuurd.

[00:32:42]

Ja, Daar blijkt dat dat ziet een eigenlijk ook iets inzetten. Niet achter. Nee ze zijn geloof daar niet in omdat de de gymnastiekfederatie die mensen heeft aangeduid hoe we al die volgens mij toch allemaal Ja heel onafhankelijke en we kwamen.

[00:32:59]

Goed Ja het begint een beetje een welles nietes welles nietes spelletje te worden natuurlijk, hè. Dus de turnster zijn gymnastiekfederatie. Denk dat het ja, dat er gewoon een onafhankelijk onderzoek moet komen en dat iedereen Ja moet gehoord worden gelijk over wie het ook gaat, want ik hoor dat nu bepaalde mensen wel worden uitgenodigd en andere niet. Ja dat lijkt me toch ook niet als die meisje zit zo hebben aangevuld. Dan moeten ze wel degelijk gehoord voor jou in te laten. We kijken naar huis en wordt hij nu precies verwijten De Heerlijkheid Het gaat niet om fysiek misbruiken.

[00:33:37]

Dat is bijvoorbeeld in nederland. Wel het geval dat zijn wel beschuldigingen van fysiek misbruik, maar bij onze stuur mentaal misbruikt concreet gun mij bijvoorbeeld over pesterijen over meisjes die tegen elkaar zouden worden opgezet. Als er iemand aan het wenen was werd dat gefilmd was ik ook en dan later gebruikt om te tonen hoe zwaar zijn.

[00:33:59]

Uitziet dreigementen ook krijgen om uit bepaalde selecties te horen, omdat bijvoorbeeld ouders zijn gang klagen over het een en ander dat soort zaken dat hij natuurlijk ja, allemaal dingen die niet kunnen en als het klopt, dan moet er wat gebeuren, maar ja, ik denk ook dat de blikopener moeten dat het ruimer is dat het een probleem is van het turnen, want het is een sport die op Waar is voor dat soort problemen zijn heel jong als ze al op hun topniveau zitten en dat is net een heel kwetsbaar periode ook in het turnen.

[00:34:32]

Word je dan ook nog eens heel vaak op het beoordeeld. Dat speelt onbewust. Misschien zelfs meer bij de jurering. Je geeft zelf ook al storten. Helemaal bloot in zo'n turnpakje die grondoefening op die leeftijd. Dat mag je niet onderschatten dingen zal natuurlijk inderdaad En bovendien het succes van de coach van volledig af van van wat die turnsters doen, hè. Die coach kan groeien wordt een groot dankzij het succes van die turnster Selma factoren.

[00:34:59]

Die meespelen had ook een heel brede basis in het maar enkele van de kinderen die het halen Alleen de allerbeste en en dan zijn er een hele hoop hier ook alles voor. Geef die ook 30 uur trainen die ook weg van huis bij de Topsportcentrum gaan wonen, maar een lichaam kan bijvoorbeeld fysiek niet aan in te halen het niet. Dus dat is al. Dat is kei hard kan een heel zwaar ontgoocheling zijn allemaal factoren. Ja die meespelen en en die van de turnsport maken die heel vatbaar is voor dit soort zaken en dan ja, moet er extra voorzichtig mee omgaan worden voor mij.

[00:35:35]

Lijkt het nu dat de kans dat hij na de olympische spelen van Tokio nog geen geld blijft dat dat nu al uitgesloten is dat hij een conclusies getrokken hebben. Dat is nog niet helemaal zeker, denk ik pas rond gehoord binnen de gymnastiekfederatie. En ja het is heel lastig op dit moment. Dat is wel heel duidelijk, maar ik denk niet dat ze beslissing op dit moment al genomen hebben. Ik hoor omdat ze echt wel geneigd waren om te.

[00:35:59]

Na de Olympische Spelen had onder meer te maken met het feit dat er een project op tafel ligt nog mee met de Waalse Federatie te gaan samenwerken normaalste talenten beter te gaan te dicteren, maar ja, dat het nu lastig worden. Ik denk dat dat heel duidelijk wordt, maar dat we misschien gaan moeten afwachten. Ja wat er nog allemaal uit de bus komt bij die de commissie de onderzoeken in elk geval als ze zouden vertrekken wordt het heel lastig even de gymnastiekfederatie om die te vervangen, Want zij zijn echt wel de architecten van het succes van de turnsters.

[00:36:30]

Sinds ik daar een hele structuur op poten gezet is veel profeet geworden. Veel meer begeleiding. Op elk mogelijk vlakken. Ik had gezegd en veel harder. Misschien ook wel en misschien ook wel een stuk duurder geworden als het onder Beltman zeker en vast ook wel harder denk ik een goede glaszuiger niet dat er niet aan terwijl heeft zoveel Talent Ze kan ook zonder activeren Niels Maar ja, ik denk niet dat dat waar is. Denk dat hij toch wel heel erg belangrijk zijn voor.

[00:36:59]

Ja je zegt net in Nederland hebben ze de hoofdcoaches op non-actief gezet. Systeem in Nederland is ook anders die topturnsters daar turnen ook nog bij een lokale Club terwijl hier de top turnster steunen enkele Disney coaches wegvallen gaat. Dan is dat veel veel groter probleem mee voor de turnsters. Hier. Dus hun belang is niet onderschatten, maar wat is nu eigenlijk in het algemeen niet alleen België maar buiten. Wat is probleem met gymnastiek en je hebt nu in allerlei landen zaken die beginnen te spelen. Jij hebt zelf ook geturfd.

[00:37:31]

Je kan ook gewoon mee praten dat het echt niet voordoet je zijn en zoals je zei al op jonge leeftijd. Ja inderdaad, het is Ja ook beter dan alleen het op turnen en ik heb bijvoorbeeld zelf inderdaad geen punten en niveau net onder topniveau. Zal ik maar zeggen. Ik was geen absoluut toptalent over kinderen. Bijvoorbeeld verkering. Ik jaarlijks op kamp op turnen Kamp dat we Aarschot Gent overal te landen en op die Kampen kwamen altijd buitenlandse pootjes.

[00:37:59]

Herinner me bijvoorbeeld specifieke dat we trainen gekregen van een Russisch echtpaar. Ik was toen 1311 jaar en ik had echt schrik van hè. Dat weet ik nog heel goed. Dat was een heel stuk hart wat ik gewend was, bijvoorbeeld de aan de brug met Ongelijke leggers. Je handen zien daar heel erg vanaf. Je krijgt er blaren van dat worden dan blazen geleidelijk aan is soms gaan die blazen ook open en dan ja, gaat het verder echt af en dan als je dan opnieuw die brug moet hangen doet dat enorm veel pijn bij mijn club moest dat niet, dan was het reinigen aan de brug afgelopen als dat gebeurde, Maar ik ga nog heel goed een bepaald moment dat daar gebeurden en ik ging dat tonen van kijk, Mijn hand doet pijn.

[00:38:39]

Ik kan niet meer verder en daar was geen sprake van dat ik niet meer Zou verder doen die trainer pakte mijn hand hart vast te vroeg daar nog een mop en Bam ik kon teruggaan die brug ik kon daar niks meer doen voor alle duidelijkheid, want dat deed veel te veel pijn. Misschien was ik kleine dieren. Ik weet het niet, maar ik kon absoluut niks meer deftig doen aan die brug op dat.

[00:38:59]

En toch moest dat vraag ik me af jou in godsnaam. Ik vond het gewoon niet meer 30d. Dat gewoon ja, om mijn harder te maken ongetwijfeld, maar voor de rest had eigenlijk Ja perfect, Ik weet wel topsport. Dat is natuurlijk keihard, Maar ja, er is wel een grens waarbij het overgaat van Martijn in machtsmisbruik en Andy grens moeten volwassenen. Dat was in gesprek dat ik eerder vandaag had met Steffy merlevede. Ik krijg de kwestie ook nog geen vervoer aan jou. Bart want jij was er nog iets over Ja ongeveer over het allemaal met de persconferentie gezien die dan belegd is geweest waar je niet dat er wel degelijk opnam vooruit twee coaches en dat zij is 20 jaar uit elkaar als volwassen vrouw maakt ze natuurlijk zeggen wat ze willen, maar ik heb daar Ja ik had het gewoon een beetje dubbel gevoel bij van deze dan de taak van Nina derwael melding die verdediging op te nemen, want ja, ze zegt dan ook.

[00:39:58]

Ik heb die code.

[00:39:59]

Nodig voor mijn Olympische medaille en dan vind ik dat je eigenlijk de het huidige probleem dat zich stelt wat vermengd met dan de kwestie van brengen we de gouden medaille van Nederland in gevaar. Ja ik vond dat tricky en ik had een beetje dat nu haar keuze om dat te doen. Wat doet misschien niet beter wat afstand genomen reset en ik toch nog een volledig jaar tot die spelen. Ik weet wel. Het is elke dag werken en de concurrentie gaan ook voor en zij moet ook zien dat er oefeningen genoeg is.

[00:40:37]

Denk dat het gewoon op heel korte termijn wilde ontmijnen honden er nu nog nieuwe getuigenis komen en voor mensen die dan haar weer tegenspraken en dat vind ik eigenlijk geen goed klimaat zo vreemd dat zij dat deed in het bijzijn van die twee coaches Ja en die vrouw huis dan.

[00:40:59]

Toon naar de grond zat te kijken en dan dacht ik dat is heel raar zijn 20-jarige gymnasten die dan eigenlijk ja, Als alle soorten reddingsboei moet opereren voor die twee coaches van ik een heel bizar schaakspel vandaag zijn sportzaak collega. Peter van de band en Bart lachen van het nieuws terug naar het voetbal geen dubbel voor Club Brugge verloren bekerfinale de eerste officiële wedstrijd. Eigenlijk sinds begin van de coronavirus gevaarlijker najaar jij dat ik dan zie je dat er heel heel weinig vroeger dat een tweede keer kunnen dat er toch in de hoofd dus misschien 15% minder scherp is dat vandaag geweest.

[00:41:44]

We zijn nu al drie vier weken op want hameren op die dingen, dus ik hoop dat hij het en een heel duidelijke week op alles voor voor mij groepsspelen vorige week na de overwinning tijd geleden in de Brugse metten. Lasik. Club is klaar en kijk, Vandaag is het een uur helemaal anders.

[00:41:58]

Ja merk gemeente vaststellen. Je moet eens even die voorbereiding Smart je bent al zo blij dat je eigenlijk nog eens die oefenwedstrijden. Dan hebt, maar het is nog mooi is dat hij eigenlijk weinig voorstellen er weinig conclusies aan kan vastknopen, maar goed. Ik denk niet dat het probleem is dat ik heb het niet kan, maar ja, het zit op de verkeerde instellingen aan zet zijn begonnen en dat leek ook misschien ook wel. Dat pakt ie zeker helemaal door heeft afgestoken in die wedstrijd, maar vooral toch de schijn het gebrek aan motivatie van van die spelers en je kan ook wel terug gaan denken van dat er ook heel Club Brugge zelfde marketingcampagne enzovoort rond en dan ook gezegd over die dubbel dat natuurlijk allemaal gebruikt vet is dat eigenlijk Antwerpen kon er niks te verliezen in de finale.

[00:42:54]

Ze hadden spelers kwijtgespeeld hadden een nieuwe coach.

[00:42:58]

De finale nu binnen te komen alleen maar dat is gebeurd, waardoor schrijf jij ook vandaag? Ze moeten nog wat bij halen. Ja dat is inderdaad wel meer dan dat dat vind ik dus kijk je moet iets voetbal moet je blijven voor uitgaan en er zijn heel speels geweest. Toch al limite limite was Vorig seizoen ook al te verzinnen gesprek geweest met moment waarop je wel zien van Kijk die jongens kunnen topniveau aan andere zakken door de mand die periode hebben nu eigenlijk niet gehad, dus zijn toch gewoon spelers, waarvan ik me afvraag van wel mee verder gaan, zoals ik denk dat het grootste probleem is in de spits natuurlijk.

[00:43:42]

Ze daar hebben ze het geld hebben uitgegeven ontvangen hebben. Verwijsbrief is alweer uitgeven dan ook rekening crematie. Daar hebben ze dus niks aan denkt ook krijg je kan je misschien nog gebruiken als je op de kamer kan spelen, maar dat is voor Club Brugge in België.

[00:43:58]

Nooit het geval, want ze spelen altijd tegen ploegen als Antwerpen zich helemaal in Grave Het lijkt wel opgegeven. Die man dat gewoon op de tribune. Dus het volgend jaar in de play-offs. Had je dan wel gezien iemand had gehad. Had toch al al vele. Nu moet ze ook nog altijd op zoek naar een spits natuurlijk niet gemakkelijk zeker niet te prijzig mensen uit te zoeken gaan. Waarschijnlijk weer 10 miljoen euro moeten laten gaan ze niet zomaar opnieuw doen na passen er allemaal aanbesteed hebben. Peter Hoe kijk jij daar naar Tilburg maar dit zal ze op het einde van de voorbereiding snel conclusies getrokken is dat nu in bed ook vind ik.

[00:44:37]

Ik heb jou niet begrepen waarom gebruiken? Zo slap heeft gespeeld in de eerste helft voel ik helemaal verwijs naar de soort posten titel jaar waarin het al wel een keer komt en alle profvoetballer die al kampioen zijn geweest. Die zeggen dat jij dat je je maakt het jezelf of je overtuig jezelf van dat het niet mag, maar dat gebeurt toch maar ik denk dat dat voor die ene wedstrijd nu dat kan, hè, maar.

[00:44:58]

In die ene wat je nu kan ik dat een rare uit eerlijk gezegd, dus de reden is mij onbekend, maar ik denk dat het vooral op te maken had met met een aantal individuele prestaties van van Wiebe weten dat ze wel tot de allerbeste van het land behoorde met als excuus. Natuurlijk klinkt een massa daar. Daar zijn wij toch met z'n allen Premier League materiaal in dit was voor mij vorig jaar een van allerbeste bij Club Brugge samen met met met Milan als vandaag en eventueel. Ja die heeft er nog wedstrijd gespeeld waardoor terug natuurlijk en een van zijn van zijn wapens inleveren namelijk de participeren tafelspel van Mata een keer op keer eigenlijk depressieve in de problemen gebracht ook allemaal tevoren maatverdeling, maar waar ben ik het en een probleem heeft en dat dat eigenlijk ook al van Vorig seizoen.

[00:45:51]

Het wordt een beetje gecamoufleerde naar teruggegaan. Doelpunten incasseert als je dan eentje kan maken dan dan ben je al je wedstrijden heeft druk over.

[00:45:58]

Naar de playlist ook nog wel gedaan, maar maar daar is iets weten inderdaad toch wel het probleem en club is de voorbije jaren eigenlijk over de tegenstand een gevlogen dankzij uitsteken spelers en die laten er op dit moment ook een beetje af eten, dus dus daar heeft de brug op termijn wel een probleem, maar ik was wel verbaasd over de de maten van waarmee ook over filmpje, maar werd geoordeeld de trainer van het jaar van de voorbij. Twee jaren eigenlijk ineens een geweldige Vader brengt. Dennis niet.

[00:46:34]

Ik denk dat klinkt helemaal Emmanuel Dennis niet inbrengt bij een achterstand. Dan heeft ze daar zeer goede reden. Voornamelijk die wij dat niet kunnen van tijdens de weken als jij gedacht had dat dan is het zou kunnen doen voor hem had hem zeker wel gevraagd. Dat zou je twijfelt zo Peter maar als je dan verwijs naar Mazda en je kan ook die diatta nemen als die ver beneden De maat was vandaag.

[00:46:58]

Mata diatta en ook ballonnen die eigenlijk heel weinig gespeeld in de voorbereidingen en gaat dat dat je zomaar niet weg dat was een duik schijnt gebrek aan. Max heeft me die speellijst op flanellen benen en ja, zeker tegen zijn fysieke proeven Sander Passat en problemen vragen, dus dan kan je wel zeggen. Dan geeft Filip helemaal Enerzijds verklaring voor de tennis. Ja die was fysiek niet klagen, maar anderzijds zitten wel drie adressen in de Ploeg ga maar dat hij moet met de keuze moeten maken tussen Kosovo en je kan ik kan dan misschien even op training gezien.

[00:47:31]

Herman Oké meisje waarschijnlijk toch wel klaar niet in ieder geval gebleken. Ja, dan vind ik dat geen logische keuze trouwens. Ik vond die die wedstrijd tegen tegen Rijsel in de commentaar achteraf ook over roepen invoer dat helemaal niet zo'n prestatie waaruit je concluderen dat alles wel pilletjes ging ging lopen. Nee had was dat ze Defensie veel stabieler waren en in de duel zijn en eens.

[00:47:58]

Waren natuurlijk inderdaad miste wel een hoop basisspelers. Ik ken kent ook niet allemaal Makeover geven, maar goed, je ziet wel dat er een goed voetballend de ploegen zijn. Dat klinkt heerlijk overeind blijven en die stabiliteit hadden ze vorig jaar ook al was inderdaad de reden dat ze vaak ook meteen Lorenzo worden vaak een doelpunt van opkomende middenvelders schrijven zijn reeds. Die zaten gisteren ook op de bank inderdaad. Ik heb to.my en dat is om vergelijkbaar kiezen zelfs misschien een half rieten matten, maar reeds vind ik toch niet zo goed als balanta en Siebe schrijvers.

[00:48:34]

De grote wedstrijd was het ook altijd al een tijd. Ja. Ja, dat is waar. Die was ook en die heeft ook En dat kan ik begrijpen heeft gekozen voor de basis van voorseizoen om die bekerfinale te spelen en er zit wel een soort sentimentele logica achter die ploeg van voor die kampioenenploeg moet de kans krijgen om de dubbele te winnen. Pakte veel spelers zijn ook.

[00:48:58]

Bijvoorbeeld hebben niet aangegeven dat we niet zoveel tijd meer om toch nog over ontwerp hebben natuurlijk ook, want knap hoe je dat gedaan hebben met zoals je zei tactiek van leco van de tweede helft van een flinke portie beloning nog, maar ook het eerste dag van mijn verjaardag spullen in lichtjes andere uitvoering, dus dus alle ingrediënten die Antwerpen eigenlijk in in die twee drie jaar weer helemaal op de kaart heeft gezet zaten in die wedstrijd en en en zij hebben wat gebeurt er dan niet heeft en dan zie je zeker met mij op de manier waarop waarop Antwerpen spelen.

[00:49:32]

Ja, ze hebben wel dieumerci. Mbokani vooraan in dit Club Brugge en je hebt ook een ander verhaal natuurlijk dus wat dat betreft heeft LEGO en dat kan hij wel omdat hij zelf het onwaarschijnlijke winnares Heeft hij zijn vroeg gewoon heel erg scherp en klaar. Zal inderdaad wat. Bart zegt de campagne, Zichtenburglaan veertigste af en toe wel een keer gebruikt hebben en laten spelen ze in de bus ook slim aangegeven. Ja we zijn kans dat gedaan in de krant.

[00:49:58]

Ja we zijn we zijn eigenlijk helemaal rond hoofd, dus de collectieve prestatie en individuele prestaties niet alleen verdedigend, maar ook maar ook voetballen. De avond waren heel erg goed wat ik moet eerlijk zeggen. Dat vond ik te streng voor zijn eigen vroeg. Ik vind helemaal niet aan het werk, want die voetbal heeft gespeeld, zou zij ja, 2019. Ze hebben verdedigd en ze moesten terug en ze stonden vaak met z'n Tienen uiteindelijk in in de eigen rechthoek nog een beetje druk van van Club Brugge en ze kwamen voetbal het niet meer uit, maar niet zo zeuren dat ze niet wilde ook omdat er veel aan toch stil aan op mijn tandvlees kwam zitten door de veel energie.

[00:50:32]

Die hebben verbruik, maar maar als je vaders tegenaanval het aquaduct 5 6 spelers in de in de eerste helft, dus zou vandaag voor de manier waarop waarop antwerpen-zuid en dat is natuurlijk nog de Wonderbaarlijke reis van lamp José en Leo file of die had de buik vol van Vorig seizoen en vandaag had hij vol lof over lamkel ze het volgende te zeggen dat die familie high level.

[00:50:58]

En ik ken het hardlopen en ik ken je vast. Heeft techniek hebben Lot of de voetbal Inside you have to have your teammates de clan en hij zijn Laat even contact Points in a try to speak with Them already many Times That For The Future to Reach high level of football dat eerst To Change something about Lifestyle For Men dailybase because this Quality Just Go away with this wat God given.

[00:51:58]

File of die tijd heeft en Mental coach nodig. Er komt dagelijks basis en wat later en dat interview Zou je trouwens ook nog dat met LEGO Kan je alvast niet uitsteken wat hij er voorbij twee jaren heeft gedaan, maar dat was Feyenoord vandaag over iemand met wie er op gespannen voet leven, hè. En Vorig seizoen zoveel gebeurd vorig jaar denk ik dat het heel erg moeilijk is om hem weer te integreren in de spelerskern langere termijn voor die ene wedstrijd. Daar kan je de spelers van overtuigen als je de juiste dingen zit te doen.

[00:52:28]

Nog veel leco, misschien nog een paar andere mensen kan je aan ervaren speler die ik graag die beker winnen toch willen zeggen of uitleggen waarom het lampje zinnen misschien toch maar bij de kerk komt en die wedstrijd speelt saus begint er tegelijk is bewijs, want hij heeft het uitstekend gedaan zeker in de eerste helft, maar ik kan me niet voorstellen dat lampje aan Zee nog geweest voor de lange termijn in deze in deze spelers kennen en met wat wat vuil zegt ook niet met met Ivan Leko want dan heb je een bepaald moment toch toch weer probleem, want.

[00:52:58]

Tenzij hij mij verbaast kan ik me niet voorstellen dat deze zomer ineens iemand anders is geworden. Dat zag je al een beetje toen hij ineens weer het veld op Rolde bij een kleine blessure helemaal geen blessure. Dan denk ik dat is al een klein tekentje van wie jij dan uiteindelijk toch wel echt is. Het was een geruststelling, want ik vond het al heel raar die lamp nu wel dezelfde inderdaad als vorig seizoen, maar dan lijkt het toch wel dat, maar ik denk ja, dat het bestuur van Antwerpen toch nog misschien nog eens een paar Europa League wedstrijden wil laten spelen Indy etalage te zetten hopen op je een goede match daarop.

[00:53:39]

Ja, dan moeten ze maar rustig kunnen houden dat Het spat dat ze weer bewandelen hebben, maar je ziet zoals die spelen in de eerste helft en eigenlijk de eerste fase was meteen duidelijk. Hij wilde ook mee.

[00:53:58]

In het collectief het anders nog wel een keer proberen of met de bomen met dus daarna zeg je dat dat bij de les was en ook een paar het weer van dat hier verziekt ook een beetje beetje door, dus dit was zo een wedstrijd kan dat natuurlijk wel, maar ik weet niet wat we hebben ingefluisterd dat hij dacht van Ja misschien niet naar school van Barcelona laat nu een keer zien. Nog een keer op de lange termijn. Blijft het ook moeilijk wel een goede voetballer en de ene wedstrijd begint de competitie geluid was ook tegen Antwerpen en was hij ook de man.

[00:54:32]

Dus ja, ik zou vandaag misschien gaat klimmen ook. Ja Ja inderdaad Maargoed we morgen af de cursus wat ik wel vind van Dennis ja, als hij dan toch een reden heeft om mee te laten spelen. Waarom zet hem dan wel op de bank en andere waardevolle spelers in de tribune zat? Dat vind ik dan misschien dat weet ik niet echt een opwarmingsoefeningen gezeten of niet dat we dan kan. Het zijn dat.

[00:54:58]

Vandaar dat het signaal krijgt van dat wordt hij niks aan, want die met tegenzin ook dat kan ik heb nog een vraag over de bekerfinale hoek van Didier reynders daarin. De tribune terecht. Weet iemand van jullie dat omdat ze intrigeerde mij mateloos wedstrijden gesloten door niet eert toch niet in de beste. Ik heb hem niet gezien, maar iemand voetbal Keizers iemand die geslaagd op de foto te komen van België die brunch pakt op het WK in Rusland voor zo iemand heeft een kleintje denk ik om om ook op die wedstrijd binnen te geraken.

[00:55:32]

Hij zo zijn wel bijna aan het einde gekomen van de eerste tribune van het nieuwe seizoen bij slotgracht voor jullie. Waar kijken jullie deze week naar uit Peter van de Champions League toch zijn een paar leuke wedstrijd die eraan komen met City tegen Real Madrid vrijdag bijvoorbeeld, dus ik ben ik ben benieuwd of of koud water ook in zijn eentje in slaagt om zitting Bart Bart vandaag milaan-san Remo.

[00:55:58]

Dat is voor zaterdag namiddag nu op radio 1 het nieuws van 8 uur en daarna is ze zo verband met Wouter mattelin witwassen te kunnen straks ook op podcast voorjaar het al.