Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke, Goedenavond en welkom in de tribune waar het komende uur dus Portugal gaan bespreken en dat doen we naar goede gewoonte met twee gasten. Goedenavond Driebergen goed voor je lieve moeder tijdzone ligt bij de tijd met veel interesse voor sport en Goedenavond ook Tom boudeweel dag Tommy voetbaljournalist bij sporten met veel interesse voor politiek ging bijna zeg maar jammer genoeg niet. Maar ja, nog wel meevalt. In elk geval bedankt om hier te zijn, want ik heb je pas enkele uur geleden eigenlijk gevraagd of je kon komen hier als invaller als de Dries Mertens van de sport en zeg maar en voor wie dan wel ingevallen bent wel.

[00:00:42]

Daar gaan we straks over hebben. Stel ik voor beginnen met jullie momenten van de week en Dries hier komt. Hij staat op. Het komt uit de Amerikaanse basketbal competitie.

[00:00:59]

Hallo my brother is playing on tuesday. I don't know that We Are Living In The World en je moet een beetje uitleg bij natuurlijk worden. George speler van de Milwaukee Bucks de man die het initiatief nam vorige week waardoor de NBA spelers in staking gegaan zijn uit protest tegen het politiegeweld zoiets hè. Ja klopt, maar ik kies het moment eigenlijk om andere deden. De blacklight minder beweging en waarom zit hij daar nog? Ligt natuurlijk ook zonder bereik. Dus de meeste mensen weten waar denk ik waar het over gaat, maar ik wil even de link leggen met het wielrennen, omdat het Amerikaanse.

[00:01:59]

Is vreemd genoeg. Je zou niet zeggen. Het is heel kapitalistisch kapitalistisch heel commercieel, Maar tegelijk zeer en een zekere zin socialistisch, omdat de speler Het is een player durven. Sportschool met de spelers wekken en beschikken zeker en Jennifer Jennifer is een beetje onhandig model, maar daar weten de speciaalste spelers zonder ons eten geen competitie. Dus dus alle regels al. Ja moeilijk zijn hoede sport geregeld is en concreet gespeeld wordt daar hebben we spelen ze tijdelijk ultieme zeggen en als het dan iets vindt of als ze bijvoorbeeld de afspraken salarisplafond van niets en deze zijn eigenlijk niet voor terug om ja eigenlijk in lokaal te gaan in staking te gaan.

[00:02:43]

En als je dan de link ligt Wildeboer en zie je toch hoe zal ik het zeggen dat de weken maanden sinds de heropstarten die willen valpartij, maar het is een Patronaat al veel verder terug. Gaat het duren is zo'n zooitje ongeregeld als ik mag zeggen dat mijn dochter en is ook niet.

[00:02:59]

Wil weten te trekken waardoor dat ze eigenlijk die lange bezichtigingen rond veiligheid rond voldoende salaris rond de ploegen die voldoende tv geld moeten krijgen van de organisatoren voor het zo wat maar niet gebeurt dat toch steeds laten gaan. We gaan en eigenlijk in plaats van het lijdende tante trekken en te zeggen tot hier en niet verder. Ja rond de veiligheid kun je toch wel op dit moment. Dat is van de 21e eeuw dingen die de laatste weken allemaal gebeurd zijn denk dat ging er gisteravond ook over in de avondetappe programma over de tour op de NOS naar waar externe Stef Clement en Michael Boogerd te gast, dus over de thema.

[00:03:36]

Je hoort eerst even Stef cliënt. Die heeft een rol binnen de Nederlandse renners vakbond de afgelopen maanden gemerkt dat dat hebben ook wel eens op laten schrijven. We waren die bij mij gekomen en mijn kom nu Eisinga kan jij eens kijken naar een aantal dingen bij ons volgen overmaken. Dan ga je daar naar kijken of moment dat je hier anders dan belt van nou. Heb je even voor mij, want ik moet even iets met je voorleggen. Dan zijn ze of met de familie of we zijn op training.

[00:03:59]

Of ik zit in de auto. Dan is er een is er een vergadering en moet zich voor aanmelden. Dan zijn ze allemaal vergeten aan te melden van de 900 renners hebben zich dan 22 aangemeld, dus het is ook aan de renners nog wel wat te winnen. Altijd zo is geweest eigenlijk hetzelfde, want ze willen gewoon zo veilig mogelijke parkoers of vijf mogelijk situatie hebben, maar zelf maak je ook natuurlijk. Je scheldt wel eens op. En ja we kunnen toch niet overheen, maar volgende dagen of zelfs in die koers.

[00:04:28]

3 uur later. Ben je elkaar het heel moeilijk aan het maken om naar een bepaald klimmetje te rijden. Nu was ze gisteren deden van ik eigenlijk nou heel goed en dat het ook leuk, maar dat zie je toch neutraliseren. Ja dat doen ze het helemaal zelf. Er komt geen vakbond voor of weet ik het wat allemaal, maar dan zie je toch dat er een Ploeg of een aantal renners zijn. Die ja, die daar toch de billen afvegen Ja het is wat hij zegt. Je zegt dan in die eerste rit.

[00:04:53]

Ik dacht eindelijk neemt het onderste. Het heeft zelf in handen. Gaan ze de boel een beetje los liggen tijdens die gevaarlijk?.

[00:04:59]

Daar niets, maar dan zie je toch weer dat jongens vanaf staan er toch voor bepaalde mensen. We willen eigenlijk wel wat sneller en dan dan heb je weer dat je altijd weerkerende gegeven van gebrek aan solidariteit niet niet op dezelfde zit. Het is niet wat ik wil zeggen die absoluut en ik begrijp het ook niet zo goed alleen. Misschien ligt het aan het feit en door het zal ik zeg dit schiele wankelen zakken model van natuur en dat zoveel renners bang zijn voor een contract of ze wel weer vooral de minder groter dan dat zij misschien schrik hebben van geen boek meer te hebben waardoor toch altijd iemand de rangen breekt als ik zo mag zeggen en dan wordt het wel heel moeilijk om elke keer alleen zilte trekken nu.

[00:05:40]

Het is niet alleen maar anders natuurlijk en ook het is geen was eerst al die valpartijen zijn niet allemaal de schuld van het parcours van de IC of doorheen zat hoor, Maar ja, het is zo'n zo'n zootje eigenlijk de vakbond. De Renner zelf de ploegen zijn verdeeld die alles dominante IJssel die tattoo rendeert zijn.

[00:05:59]

Maar blij dat de tour is anders eet. Ik moet je toch alles bedenkingen maken bij de manier waarop. Ja hij is op de weg gaat zeker niet van tv geld uit aan de ploegen. Dus ja, en het probleem is het blijft maar duren en daardoor idee maakte analyse al jaren gaat niet zo goed met het oefenen. Ik was ook een all-in kurtal werkt en qua regelgeving en toch lukt het maar niet opgelost en dat is eigenlijk redelijk onbegrijpelijk is vooral die op dat vind ik als buitenstaander dan je volgend wielrennen wel, maar het vooral Die onduidelijkheid en die verschillende partijen of nature weet je het ook niet meer van.

[00:06:32]

Wat staat voor dat of wie is dat voor dit of Het is onduidelijk, maar ze zeggen wel eens dat de Formule 1 dus dat het wielrennen Formule 1 model nodig heeft met een duidelijke organisator of zal ik zeggen regelgevers als de Ja en dan nu? Nu is het natuurlijk een bedrijf die de Formule 1 in handen heeft, maar die alles regelt die ook een eens zijn Of Command waar duidelijk is wie de basis wat er gebeurt, dan moet ik.

[00:06:59]

Dat wel niet zijn. Ja dat is een goeie vraag. Ik denk dat ik blijf erbij dat de ploegen en de renners nu aan een kant moeten gaan trekken samen en dat het zo Misschien oplossen kan raken, Maar goed die analyse 20 jaar met Patrick Lefevre mapje. Analyse ook al 2025 jaar en het worden maar niet opgelost en zodanig Stel dat iemand afstandelijk vijverdoek Burak tijdelijk en om de kar niet meer. Straks is nu wel van Panda waarom toch? Want hij heeft iets te gaan doen, maar goed, maar ruzie heeft het te druk met de onderzoeken wat er in de achtertuin staat van Remco evenepoel natuurlijke overval je er een beetje mee.

[00:07:35]

Misschien wat vinden we daarvan onnozel denk ik. Ja, meelicht meelicht medisch niet veel mogelijk te zijn om nog laat in de wedstrijd door te nemen die waarop je niet betrapt kan worden en die op zoek korte tijd, want ik ben geen Expert series Nieuweplein pallet om is, maar die is zo zo laat nog in de koers nog extra Musica geven.

[00:07:59]

Niet op het rapportgesprek mee en het in het verhaal van de rem communicatie met de communicatie die ik snap je niet. Ik snap het niet goed. Het is wat is wel iets wat dan hem blijft leven al direct iemand Oké wij kunnen dat dan op een afstandje toch vrij nuchter inschatten, maar je hoort dan die buitenlandse journalisten die al meteen zeggen van ja, is die jongen wel geloofwaardig? Ja het is natuurlijk makkelijk of dat gaat heel snel iemand van 20 jaar die zo goed is dan worden.

[00:08:27]

Dan wil ik vragen bijgesteld. Dat lijkt me niet onlogisch, maar want dan meteen goed proces van hem te gaan maken op basis van Isa uitzendkrachten gehaald. Ja, dat vind ik fijn gaan we zullen zien wat er van komt van dat onderzoek, want Liesbeth moet naar het moment van Tom boudeweel van de koers naar het voetbal, 2e geworden nu net pas opnieuw Nicholson die heeft gescoord van komen natuurlijk ontwerp dat met z'n Tienen met wat meer vooruit vooruit ging lopen en dan vieren de gaten achterin Mechelsestraat.

[00:08:59]

Charleroi de vierde leider in het kampioenschap met 12 of 12 opnieuw geen tegendoelpunt al de derde keer ziet in vier wedstrijden, mooie cijfers zijn dat voor Karim belhocine 11:48 voor Charleroi oplossing en dan is de conclusie dat de baas Eclipse momenteel de toon aangeven in het Belgisch voetbal. Ja ik dacht eerst om iemand te pakken de winnaars van de Champions League maar ik dacht van Rihanna politiek journalist laten we dan maar die kant op trekken een beetje bedrijven Vlaanderen Wallonië maar het is nu geven denk ik.

[00:09:36]

Ik ben geen historicus. Ik hou de statistieken ook allemaal niet bij maar een Charleroi op de eerste plaats met 12 of 12 was toch al redelijk uniek is nummer 2 is ook een baantje. Club is standaard met 10 op 12 en als je dan nog verder doortrekt naar 1B Daar staat op op dat is ook een Waalse Club.

[00:09:59]

Toch wel het moment van de week misschien wel weken, want ik weet niet hoelang ze het nog aantrekken daarboven en maar ik vond van opvallend Ja gaat het blijven duren inderdaad met Charleroi want 1212 kijken naar de tegenstanders ook. Ik denk constant daar wel nog niet het moeilijkste programma gehad natuurlijk. Nee, maar we hebben dat hier Vorig seizoen daar ook wel een paar keer over gehad. Kan Charleroi die trend duurt toch eerste Vorig seizoen kan het die blijven aanhouden en ze hebben toch lang mee gedaan. Ben geboren in het klassement.

[00:10:31]

Play Off 1 etcetera en vooral het stoel nog altijd op de formule van belasting van Vorig seizoen van Zoo ook wel natuurlijk. Dat is het organiseerde voetbal het blok En dan snel uitbreken en ik heb de indruk dat Standaard een beetje hetzelfde weg op gaat. Ik heb gisteren de wedstrijd gedaan. Ja dat was ook wel een goed georganiseerd te blokje staat niet op de tafel te springen om het voetbal van Charleroi.

[00:10:59]

Standaard maar het land wel krijgen heel weinig doelpunten tegen. Dat was een succes vanavond ook van shoarma. Vorig seizoen mijn jas maken de doelpunten en dat zijn vaak de doelpunten van de beslissing. En terwijl je in het buitenland het vol gas voetbal meer en meer zitten opduiken. Ja, gaan we toch weer naar het Belgische oldskool voetbal van alles afblokken en proberen dan maar door te geraken. Ja dus als ik loop geven de toon aan er wel eentje die dan uit de boodschappen uit de toon valt, wat moet ik dan zeggen?

[00:11:33]

Moeskroen Misschien is dat jouw winkel Driessen na wat we vorige week al gelezen hebben over de club. Dat is dichtbij Vlaanderen maar wat ik vooral interessant vindt eigenlijk eens wat hij zegt over Charleroi dit jaar 4 Plaatjes en blijf één, maar en als je rekent dat de nieuwkomer Charleroi Antwerp zou wel eens kunnen halen, dan zijn er nog 2 plaatjes over.

[00:11:59]

We vorig jaar ook gezegd in het verhaal van Anderlecht komt Anderlecht nog bij de top 6. Ja je moet ze wel inhalen En jij Wat is het voor sommige? Er zijn geen 12 punten, maar toch 9 punten voor agent haal het maar in Club Brugge gewonnen. Op Genk staan. Die binnenkort ook weer gewoon aan de top van het klassement of ja, Is het nog een beetje te vroeg om te zeggen dat de heropstanding GGZ is? Ik weet het niet de waan van de dag de waarde van een speeldag soms ook wel.

[00:12:27]

Laten we er gewoon een spreekwoord bij halen. Een zwaluw maakt de lente niet zou ik zeggen. Ik ben geen klanten die elke dag elke week er moet overschrijven. Ik moet niet elke week mijn mening geven, maar ik bekijk het een beetje als een voetbaltrainer die verdeeld de competitie ook altijd in blokken van drie wedstrijden vijf wedstrijden die zeggen dan hebben we een 10 of $15 in een blokje welk Ik wil het ook wel in blokken bekijken in of tegen Eupen was het ook plotse Rosanna waar ze vertrokken.

[00:12:59]

Erachter was het toch al een pak minder thuis tegen Beerschot dus nu was het de eerste helft toch supergoed. Echt wel, maar je moet er ook bij zeggen een dat Racing Genk redelijk open speelde en dat waren de tegenstanders hebben de tegenstanders niet gedaan. De voorbije week plus terug heeft ook wel een groot verval gehad in de tweede helft. Dus de vraag is ja, wanneer kunnen ze het 90 minuten volhouden waarschijnlijk denk ik probeer maar wat de theorie te bedenken zijn we niet stil gelegen tijdens de les.

[00:13:35]

We hebben de filmpjes van de fietsen etcetera hebben gezien ze zich bezighouden. Misschien hebben ze te weinig rust gehad. Misschien bouwen ze nu op naar half oktober wanneer de Champions League eraan, dus dat zijn theorieën die ik nu zomaar uit de losse pols rond schud En het belangrijkste zal zijn komt het nog iemand bij, want wij hebben altijd verteld dat je toch.

[00:13:59]

Bepaalde prikkel moet geven in een nieuwe groep bij het begin van het nieuwe seizoen zeker na een titel en dat is voorlopig nog niet gebeurd. Bovendien is het wachten op Dennis een goede Dennis gisteren helpt wel mee in het goeie spel vertrek te diëten, want die zit ook met zijn hoofd in de wolken komt en mails en dan dus dat zijn allemaal onzekere zeker in Corona Club Brugge heeft niemand op technische werkloosheid gezet in tegenstelling tot enkele andere teams. Dus ja, dat speelt ook allemaal. Hoe lang is de transfer Maarten nu weer open dan begin begin oktober, dus dat hij nog wel een aantal weken.

[00:14:38]

Het is dat en zijn 18 ploegen, dus tegen dat andere de play-offs beginnen. Zal er al veel gebeurd. Oké maar aan de top naar jouw moment. De tribune. We blijven nog even bij het Belgische voetbal. Ik kon bij deze terug op die invalbeurt van je auto, want normaal gezien was het in Matthijs.

[00:14:59]

Quiz te kennen we onze ex-voetballer Vandermeeren agent en KV Mechelen grote koers Liefhebber ook dus ze met hem zouden we ook wel over de tour gepraat hebben, maar kijk plots werd Tim teruggefloten in de loop van de namiddag dat te maken met de persconferentie denk ik toch wel van gisteravond na agent KV Mechelen want die Matthijs is momenteel in dienst bij agent als koud hebben bij die geld bij Feeling the game World Play not like it's difficult for Our beroep because we onze bestemming Belgium now you play like you from second Division Problem I wanna play a game in Champions League.

[00:15:51]

The Problem premiere save Time Call Joey dan understand agent Switch roman jaremtsjoek en dat na een overwinning nog wel de eerste van het seizoen voor agent. Dit hadden we zo gemonteerd trouwens dus niet naast elkaar zaten, maar toch het was overduidelijk wat ik zei en de reactie van Boni was er ook niet naast natuurlijk en zoals ik daarnet al aanhouden die Matthijs die in dienst. Dus bij agent mag niet meer komen wat bewijs nu dat er toch inderdaad heel veel spanningen zijn bij je weet wel hoe dat die Matthijs hier iets verkeerd zegt in de ether.

[00:16:43]

Is dat wat er achter dat denk ik wel mocht ik communicatieverantwoordelijke zijn van agent, zou ik het toch ook niet zo graag hebben dat.

[00:16:51]

Je had toch een van de belangrijkste mensen in Antwerpen van spelers van zijn hoofd scouting dat hij dan eventjes daags Na ja toch een stevig uit halen, want het was vanmorgen mond maakt het nog zwaarder eigenlijk in Het toont aan hoe zwaar het is vind ik die montage, want je verwacht het gewoon iets van roman jaremtsjoek, omdat, ja, dat is geen onruststoker dat intelligente man emotioneel heeft deze middag nog gedaan, maar je hebt dat soms stom spelen komen net van het veld staan nog te dampen en en en krijg de microfoon onder mijn neus dan nog krijg je in ieder geval vies is, maar dit was zeker niet het geval, Want hij zat op de persconferentie van netjes gewassen enzovoort wist wat hij ging zeggen toch inderdaad en dat het net niet in een one-to-one is dit voor aan en volgens mij heeft hij het ook bewust gedaan heeft hij is mentaal niet de sterkste geweest want.

[00:17:51]

Denk dat heel vaak heeft hij ook zelf op aangegeven heel vaak gewerkt heeft met de even aanhoudt van Maenhout en die tot haar zwangerschap en geboorte in dienst was van de agent, maar psycholoog psychologe maar plots niet meer moest komen dus dat hij ook een goed jaar geleden en ja, misschien heeft hij hem geleerd om niet meer op te kloppen als hij met iets zit, denk ik dan en dit was nu wel het geval en ik heb het nog eens beluisterd en spreek heel vaak wij dus ze zegt niets ik roman vind dat maar zegt wij dus.

[00:18:35]

Vrees ik En het is ook zo dat er meer mensen niet akkoord gaan met de manier waarop. Het dorp is gegaan dat Bernie is gekomen verkeerde en dat ze nu de eerste weken hebben gezien van oh oh oh wat is dit? Hier na de eerste nederlaag. Blijkbaar is alles de stevige vlucht in de kleedkamer om het te zeggen en nu ook zien ze dat het niet het voetbal is waar geld voor staat om het zo maar even te zeggen. Nee, het is waar wat je zegt. Hij zei Everybody has a bad Feeling aspect in een opwelling alleen maar over zichzelf.

[00:19:13]

Nee dat klopt. Het leeft gewoon en ik vrees dat het dat het een miscast is dat iedereen kent loslopen. Leonie we spreken over al bolleke trainingsmethodes van 2030 40 jaren geleden.

[00:19:35]

Stel de vraag wordt er met data gewerkt. Wordt er met videoanalyse gewerkt. Ik stel maar de vraag. De iemand anders moeten we de bal kopen, maar de vraag stellen is ook al een beetje bang zijn 2020 en Ivan de witte wil lees ik in een bevriende krant altijd iets te leren van zijn coach, maar op voetbal vlakken vraag ik mij dan af wat hij kan leren van deze coach die zich wel naar de buitenwereld ook heel graag als een tiran als een dikke laat verkopen, maar blijkbaar is het toch een lieve bompa heeft hij met antwerpen-zuid ideale Team gehad, omdat ze daar met voetballers zaten Martin ook al wat moeilijker als de echte voetballertjes Salari file of dessert, als die aanbod moest kunnen komen en wat zie je nu bij agent?

[00:20:34]

Het zijn allemaal.

[00:20:35]

Oortjes en dat vind ik nu zo raar de heilige twee vuldigheid heeft uitgepakt met onze vaders onze man van Gent nu als er een voetballer is. Ik bedoel dan die graag het balletje laat gaan en wil mooi voetbal brengen. Is dat dan is het vadis odjidja. En dat is het DNA van agent en dat was net de klassen. Vorig seizoen ook met een perfecte peoplemanager, maar nu halen iemand binnen. Die vader is een stijve nek gaat bezorgen niet meer in een stuk voor donderdag niet meer gevoetbald worden, dus dat vind ik absoluut een vreemde keuze en signalen dat Ivan de witte voor het zeggen heeft hij zal niet graag horen of lezen, maar ik denk dat hij wil gaan met hem bang.

[00:21:27]

Hij maakt deel uit van die heilige drievuldigheid was. Je vernoemde dat nu ik krijg meer en meer.

[00:21:35]

Als je dan gisteren jaremtsjoek gehoord dat het helemaal niet op was tussen de spelersgroep Enerzijds en je stoort anderzijds en tussen de supporters al zeker niet in Den Dries hebben vandaag. Verteld dat bij jou op de krant. De tijd en dan die supporters zijn van Gent ik weet niet wat er daar vandaag allemaal gezegd is. Het hoort bij de supporters dan ergens besefte ze wel dat niet praktisch de grootste krans. Dus ergens begrijp wel dat hij dat hij niet overleefd bij de club maar ze zeiden wel eens dat ze wel allemaal zeggen.

[00:22:05]

Ze heeft ons Sint vanhaezebrouck het leukste voetbal en jaren bezorgd en het was vooral grote qua tijd aanstelling van Burundi omdat men Weet wat mijn krijgt, want ik herinner mij ook Luciano d'onofrio had eigenlijk weer Antwerpen hetzelfde een beetje meegemaakt. Hij had een profspelers beginnen om aanvallende voetbal te kunnen spelen en beloning categorie en dan over Donald Duck wat voor en nu is hij ook wat ik niet zo goed begrijp. Is dat haar Gent koopt?.

[00:22:35]

Tientallen miljoenen aan spelers misschien heel veel aanvallen voetbal zodat vollgasfussball. Dat was toch het plan denk ik. En dan stellen ze iemand anders bedoeld is een beetje hulp vervangen wordt, want je zag toch een aantal dingen hebt toch moeite met het boek om te zetten bij een achterstand hij toch soms rare dingen ook maar ja vervangen en dan door iemand die zijn stijl gaat spelen. Misschien die pakjes dan het wel wat beter is en ik hoor ook dat boloni niet keuze en zal niet perse was hij Vercauteren vanhaezebrouck worden gezegd.

[00:23:09]

Ja dus maar toch een coach. Die pakt is wil wat waren je voor gekocht? Hebt het eigenlijk dat ja, want ik vind het heel raar dat je kan altijd verder denken en als je 's nachts wakker ligt, dan kan je we gaan denken van Wat is er eigenlijk van Wim de Decker In dit verhaal als je echt heel erover gaat, dan zeg je van de geschoren paard van Troje erin gezet. De Decker nu assistent. Ja maar dat wil ik natuurlijk niet gezegd.

[00:23:35]

Is maar een gek idee, maar hij heeft ook met lovable gewerkt. Hij weet ondertussen toch een klein beetje water DNS waar Gent naar toe wil met al die voetballertjes hij dan niet gezegd heeft van Ja misschien is dat niet de juiste persoon of misschien heeft zij gezegd van Oké ik heb veel te danken aan doen. Ik heb er goed mee samen gewerkt, want voor alle duidelijkheid ik heb veel respect voor beloning resultaten die hij toch betaald heeft met Antwerpen Laat dat duidelijk zijn, Maar ja, wat is Europa vind het erg lijkt me dan op.

[00:24:06]

Dat is een goeie vraag. Matthijs nog niet komen. Michel Louise heeft eerder vandaag wel gereageerd dan eerste instantie op die uithalen van YouTube van gisteravond heeft de problemen op tafel gooien en zijn we spelen niet als het echt niet gaat, maar als een tweede klasse begrijpende tactiek niet ons voetbal is de defensief en hebben we dus voorgelegd aan Michelle wassen.

[00:24:35]

Mark voor de media dan doe je dat mijn kamer en dan is duidelijk dat een coach Ja die reageert persoonlijk gewoon bij heeft als je het inspreekt dan denk dat ze sport deze elke dag emoties voetballen en moet dat kunnen we dat kunnen plaatsen en vergeet te verwachten reactie denk ik agent proberen te downsizen. Mogen we wel zeggen op die manier, maar tot slot. Het wat vinden we van de reactie van boloni op wat yeah zoek Zij kwam erop neer van als het hem niet bevalt zoek Dan maar een andere club.

[00:25:30]

Ja dat vind ik wel een typische uitspraken natuurlijk, want die gaat eraf.

[00:25:35]

De voet vooruit in, maar ik vind het toch een hele rare opmerking al zal het misschien ook wel bij jullie zijn van nou morgen is een andere dag jaremtsjoek is vertrokken en we gaan verder, denk ik. Oké. Jij nog een slot bedenk ik bedoel natuurlijk bewijs dat hij de baas is en dat hij de ene aap op de rots is, dus ik vind het wel leuk dat hij dat zegt eigenlijk dat de garage moet nemen. Dan kunnen we zullen zien wat er van komt. De komende weken die interlandbreak komt misschien wel op het laatste moment in de Ghelamco Arena naar een thema dat de internationale voetbalwereld echt bezighoudt en dat is de mogelijke transfer van de beste voetballer op deze aardbol elektrisch pc.

[00:26:35]

Maradona is bojkov Ronaldo Messi dat is mijn steen Barcelona song I want to talk about two players. Club Racing is going to finish. Their de eerste een Supporter van Barcelona zit zonder in Messi wil je niet meer spelen zijn hij en zal net zoals andere grote zoals ze Maradona rivaldo Figo Ronaldo de club verlaat op een slechte manier. Dan had je die worden we ook radiola coach van Manchester City denk dat Messi toch nog zijn carrière zal afsluiten bij Barcelona Driessen heb de hele situatie rond Messi en Barcelona wat aan het spelen is sinds vorige week op de voet gevolgd.

[00:27:25]

Wat is wat is de situatie op dit moment nu eigenlijk? Messi wil nog altijd vertrekken denk ik. Hij heeft ook niet. Hij is niet aangekomen op zijn medische testen.

[00:27:35]

Juridische strijd is ook volop bezig. Hij rond de zogenaamde komen jullie zijn contract dat Messi en zijn vader die ook geen manager zeggen. Ik mag gratis weg omwille van dat er een contract staat dat het competitie als ik aangeven dat ik mag vertrekken, dan wordt hij op zich, dan kan ik gratis een club uit personen zegt. Nee, je hebt Je bent te laat, dus dan wordt tweede andere clausule van Krachten die staat dat missie werk voor een plezier van 700000000 euro, dus we zullen zien hoe het zich ontwikkelt.

[00:28:05]

Dat is niet helemaal duidelijk, maar mijne is niet mijn inschatting. Is dat ook met speciale over gesproken. Ze zullen het waarschijnlijk niet op de spits drijven met elkaar. Dus het zou er is neerkomen dat inzet voor Barcelona is van rond de stranden rond 300 miljoen soort salaris een combinatie van een transfersom plus ook. Ja, Messi krijgt van Barcelona €120 bruto of kost Barcelona 100.

[00:28:35]

Euro bruto per jaar en salaris alleen dus dat is zonder zonder sponsorcontract gewoon netto salaris, dus die combinatie dus de balans verlichten met die 100% eraf gehaald in combinatie met de transfersom is de inzet ongeveer 300000000 en daarmee zouden ze blijkbaar een deal bereid zijn een deal te sluiten met de geïnteresseerde Club Oké dan, dan zit jij inderdaad een eind van die €700 die volgens het contract zou moeten betaald worden onder. Hallo ja, wie kan dat betalen Manchester City PSV en dan zijn we misschien al uitgepraat om te zijn in principe clubs die het zouden kunnen en dat is Manchester City en Inter in die jaren interwand.

[00:29:17]

Inter heeft nog morgen, maar zij zullen ook moeten heel voorzichtig omgaan en niet in de problemen te komen met AirPlay Waar ben je? Waar is internet eigenlijk als je financieel kijkt de club die het best geschikt is om het aan te kunnen is wat ik in het wieltje hoor, Maar goed wel Messi bij.

[00:29:35]

Spelen, dat denk ik niet dus PSV en Manchester City zijn dan de 2 tot kandidaten, maar gaan die twee clubs die alle twee in de problemen zijn gekomen met Play City Centrum tot 30 juli boete als ik de middelvinger opsteken naar de UEFA Ik denk dat ze daar zin in hebben om dat te doen, maar omdat ze het ook effectief kan doordrijven, maar dat zijn wel zowat twee drie Club ziet aan kunnen denken. Ja maar als ik je zo horen, dan wordt het eigenlijk wel op financieel vlak alleszins de transfer de transfer dan, want we hebben ook een Neymar gehad in het verleden hebben ook gehad van Real Madrid naar Juventus maar dat kwam dan uiteindelijk nog niet helemaal in de buurt van moeten we nu krijgen, maar ik denk dat het misschien ooit wel nog over zal gaan worden, dus ik vind het vooral de transgender transfersom midden van de tektonische Meer betekent omdat ik vind nog anders dan Cristiano Ronaldo en Real Madrid vind ik missie en Barcelona soorten.

[00:30:30]

Symbiose. Gaan ze altijd met elkaar te zijn altijd met elkaar verbonden zijn.

[00:30:35]

Wilt maken die elkaar geschroefd zijn en dat hij nu uit elkaar gaan vind ik dat ons voetbal betekent gewoon een arts aardverschuiving ook symbolisch wendingen. Tom je kunt u inderdaad haast niet voorstellen, hè. Misschien meer bij Barcelona in een ander shirtje. Dit was toch voor het leven. Dat dacht ik ook wel de iconische shirtjes van van Barcelona met Messi erop en wat mij vrolijk bezigheid is 33 denk ik omdat nog naar de Premier League te gaan not vind ik wel straf. Ook in zijn mindset dan hij kan ja, nog even veel geld verdienen bij Barcelona natuurlijk moeten nieuw team gebouwd worden, maar om dan op je 33e nog te gaan shoppen in de Premier League maar ik denk dat de missie een los van alle geld ook stil aan bezig is met zijn erfenis en dat hij denkt dat nog zoveel mogelijk wel winnen en dat hij ook zelfde inschatting maken met dit Barcelona zal een paar jaar duren voor we weer echt competitief zijn.

[00:31:30]

Hopelijk fouten sportieve beslissing en honderden miljoenen uitbetaald.

[00:31:35]

Transfer zonder spannend en beleefde totaal mislukt zijn de huidige ploeg is volgens mij niet gezien niet klaar om andere opzetten mondiale. Top weer mee te gaan doen. Dus ik naar Messi die inschatting maakt anderzijds is het ook zo. Ik heb het in de krant De supernova die FC Barcelona verzwolgen noemt men heeft ook een enorme, dus het is heel dubbel, want heeft ook een enorme impact gehad op Barcelona zelf en de positie of de situatie waarin de club vandaag verkeerd is, is hij eigenlijk Op de oorzaak van Dank u financieel actief zijn zij zo afhankelijk van hem geworden dat het een beetje ongezond geworden is.

[00:32:17]

Dan moet je natuurlijk ja, het is wel misschien wil jij de voorzitter zijn die in de groep uit jacht, denk ik niet dubbel de supporters gaan toch bij wijze van spreken gek worden. Mocht hij straks echt weg zijn en ja, en het probleem is Barcelona is ook een politieke partij. Het is naast de super bedrijf dat tegen.

[00:32:35]

Met het omzet één van de club. Het is een club en ik vertelde geheime natuurlijk. De voorzijde werd verkozen door de meer dan 100000 Celsius dus daar is achter de schermen vertellen. Mijn bronnen mij enorm oorlog aan de gang waar ook missie een rol in speelt richting die voorzitter stoelen. Waar waren jullie appartement huidige voorzitter langs alle kanten bestookt hoekkast schuldige wordt gezien hij in man is die mensen die Club uit jaagt wat volgens mij informatie niet klopt zijn is ook een heel schimmenspel achter de schermen bezig en ik hoor ook dat zelf ook wel beu is, geraakt die constant te strijken oorlog en wat er al binnen de club allemaal aan de hand is, want blijkbaar heeft hij ook al veel te zeggen binnen.

[00:33:20]

Die Club Hij heeft mij verteld dat hij jou een soort van een komt het erop neer en dat hij ook met Schijnbaar kan het ook in de krant opgeschreven. Het lijkt alsof.

[00:33:35]

Een hele kalme rustige man is die dan al niet zoveel kan schelen en een vrouw wil spelen en voetbal op het veld, maar dat schijnt toch niet helemaal te kloppen is geen toch ook enorme invloed heeft geen heeft enorm in de groep, maar gebruik die mag blijkbaar ook om over spelers transfers mee zijn ding te doen om bepaalde coaches zijn te zeggen of net zeggen dat die coach wel mag komen, dus doe ik daar hoor ik dat het toch een beetje in onze situatie geworden is. Ja, we gaan toch al een beetje speculeren het omdat het zover is nu eenmaal stel Lionel Messi naar Manchester City Ik zie het al voor mij City met Messi en de Bruin en dat moet toch vonken geven.

[00:34:19]

Dat kan toch niet anders zijn, maar wie aan wie ga je de ballen geven eerst aan het opruimen. Dat is nog nooit zo simpel geweest. De palen De Bruyne die speel naar Messi discussie hetzelfde bruine die.

[00:34:35]

Zit hij draait rond Kevin de Bruyne iedereen heeft de bal en Kevin de Bruyne ja, dan geven aan de brug. Wie gaat het spel bepalen? Ja tot zover mijn speelzaal strijders en nu denk ik dan bij deze. Ja, nee, toen het gezegd werd dat City interesse van iedereen begon inderdaad over de Bruyne Messi is blijkbaar in 2016 actief gesproken met Entourage zit. Hij heeft wel en heeft toen een poging gedaan blijkbaar eerste keer, Dus ik denk wel dat interesse effectief is en dus kamer van City worden bijvoorbeeld door catalanen.

[00:35:14]

De speelt zijn rol en ik heb de naam Kevin de Bruyne laten vallen. Dat brengt ons bij een ander thema een heel ander thema trouwens, want vorige week bij klopt dat ze natuur aangehouden is Patrick decoster en dit is goede advocaat van Patrick de kosten daarop gereageerd heeft vorige kosten is verbaasd zijn advocaat Louis de Grote.

[00:35:35]

De Lotte op dit moment overkomt mogelijk om te zeggen wie wat heeft gezegd over de klacht ingediend of iets in dat bepaalde zwaaien altijd gewerkt vandaag, dus je begrijpt het niet begrijpen wij er meer over de inhoud van dossier. Kunnen we natuurlijk nog niet veel zeggen, maar het is duidelijk dat Kevin de Bruyne Waar zal de klacht heeft ingediend. Wanneer start dat de vader? De Bruyne was van was al wel geweten dat hij niet de beste relatie meer had met de koster, maar ja, zal ik toch Achter de schermen is er wel een aantal jaren een en ander bezig rond Kevin de Bruyne hoofd met de aanstelling van het Amerikaanse marketingen makelaarsbedrijf die zijn actief horen.

[00:36:28]

Het voetbal en hun door is ook echt makelaar worden omdat Amerikanen ook gezien heb je interessante transfermarkt.

[00:36:35]

Verwachting van voetbal scooter nog veel meer mee kan gebeuren beetje zoals Amerikaanse hollywoodsterren ofzo en de bedoeling was echt wel toen zei tekende om de sportieve bellen met onderhoud zijn, dus daar moet ik blijven achter de schermen toch alleen een ander gespeeld hebben, Maar ja, als je dan hoort dat bij maar dan toch ervoor Dag ma wij zijn rond Jaap vrouw en opnieuw typische witwassen van geld. Fraude achteroverdrukken van commissies waar de familie aan Kevin de Bruyne zelf niet op de hoogte van zal zijn met de nadruk op.

[00:37:09]

Zo ja, het is natuurlijk samen patronen in het voetbal. Dus en het is dezelfde onderzoeksrechter die operatie Zero behandeld dacht ik dus we zullen zien hoe het zich afspeelt, maar we hebben genoeg aanleiding gezien voorbij maden om toch ook niet meer te zeggen dat het zo maar ja, dat het opnieuw basis Ja ik ken Patrick de kortstraat, niet persoonlijk, maar maar helpt misschien wel.

[00:37:35]

Imago, dan dan dan neem ik er iets met de andere biopt. Geef mij zijn voornaam Tom Ik kom er niet op, Maar dankjewel, want je ziet dan die nog eens van batterijen kosten feestje bij hem thuis Kevin de Bruyne erbij. Shirtjes allemaal vrolijk en en wel, maar zo weet ik maar nooit. Dit was toch vrij verrassend denk ik niet. Dat was vrij verrassend Inderdaad omdat dat is voor beide dagen ook wel een paar keer aangehaald. De de vriendschap die er was tussen Patrick decoster en Kevin de Bruyne was ik wel echt Ja tot zijn tweede vader ook En anders misschien wel wat wrevel met de echte familie van Kevin de Bruyne want je altijd naar België kwam verblijf bij Patrick decoster, dus hij pakt de kosten heeft natuurlijk heel dingen gedaan voor hem verdient ook gewoon heel veel geld, dankzij Patrick decoster, Maar ja, blijkbaar is daar nu toch wat meer geld in omgegaan dansen bij.

[00:38:35]

De hele lieve familie van Kevin de Bruyne hebben gezien de Papa is ook gestopt met werken om zich meer te gaan bezighouden met zo'n en vooral met zijn financiën, want dat is dan vaak zo ook in onze branche heb ik geen soms de indruk mensen die heel creatief bezig zijn en dan kijk ik niet alleen in de spiegel zijn dan minder met de financiële zaken bezig en politiek dan ook 3. Dus dat is bij Kevin ook Kevin is ook een stilistisch een artiest, maar ja, is ook met zijn financiën bezig en ik denk het gaat al een tijdje terug, want het gaat dan over de transfer onder andere naar Wolfsburg bijvoorbeeld.

[00:39:19]

Dus ja, ze zijn al een paar jaar daaraan bezig om dat te onderzoeken en nu hebben ze inderdaad de de familie van Kevin de Bruyne hebben ze hem via Kevin Ja is dan toch maar de stad.

[00:39:34]

Ja over Makelaars gesproken en daar blijven maar dingen naar boven komen natuurlijk Destiny's vers van de pers op deze maandagavond KV Oostende start een gerechtelijke procedure op tegen ex manager ex-directeur daar. Luc devroe. Patrick decoster zit daar ook weer voor iets tussen die werken samen. Die heeft ook dat jij even uit wat is daar precies aan de hand wel. Er is een gerechtelijk onderzoek een claim van j&s International dat zij naar Patrick decoster en Luc devroe samen met de starfactory football management. Dat is van die trainer die trouwen samengewerkt hebben voor Kevin de Bruyne dus de vergunning komt ook in het verhaal van Kevin de Bruyne vooruit gaat een claim over transfers uit het verleden 2,3 mln bureau met onder andere dimata naar Wolfsburg die ook in het verhaal van Kevin de Bruyne voorkomt.

[00:40:30]

Dus niet te vroeg is gewezen manager van KV Oostende.

[00:40:34]

2017 zou dat zijn en naar wat KV Oostende schrijft is het blijkbaar dokter Steven commissies transverse zijn gedaan ook met zeven commissies Indeed zonder medeweten van de raad van bestuur en dat gaat zelfs en toen viel ik zag wel een beetje achterover ging over commissie gelden van 32% op de hele transfer. Dat is een derde voorronde te even duidelijk te zijn. Dus een enorme bedragen. KV Oostende heeft er nu een internationale advocatenkantoren op gezet, omdat de rekening is geblokkeerd, dus zijn ze willen deblokkeren morgen op 1 september.

[00:41:16]

Komt dat voor en als reactie heeft KV Oostende nu zelf een rechterlijk het aanrecht rechtszaken ingespoten tegen Luc devroe en tegen zijn bedrijf hopelijk nog waarbij nemen. We moeten volgen Oké Wordt vervolgd Zonder twijfel.

[00:41:34]

13 juni vergeten natuurlijk ook de ronde van Frankrijk niet vandaag maandag. Dus kregen we de derde rit van nice naar sisteron en dat was een massasprint. Nu komen ze alsnog 400. M401dne kunnen we nog niet zeggen wie gaat komen, maar niet zo leuk op deze kampioen. Die komt door het midden niet zo niet zo. En wie komt dat nu uit? Dus moeilijk om te zien in de zon. Hier komt niet zo aan de rechterkant met pennetje nu. Ik ben het verder. Komt de ronde van Frankrijk verhalen hiervan Bennett op YouTube Dit is de handen in de lucht en wat en wat kampioen die serie van Lotto Soudal in een Sprint weg weg helemaal van tafel en dan komt hij echt nog wel gebruiken.

[00:42:22]

Niet zo vaak als een duivel uit een doosje zijn bed. Het valt in de laatste windstil, maar wat komt Ivan en verder achterstand die hele beautysalon tussen Jan en alleman voorbij die niet zo loopt niet zo krijgt een verkoudheid en dan.

[00:42:34]

Op de Strip met een halve fietsenwinkel. Dat was Christophe vandegoor er vanuit Frankrijk en omdat hij in België gebleven is Michel uit hebben hem daar nog maar even bij gehaald. Goedenavond Michel keer opnieuw inspreken toets verbinding vandaag als een slang als het ware, Waar vandaan komt die ineens nog zegt. Ik was eerder onder de indruk ditzelfde gezien. Het is duidelijk dat dat iemand is die zich uit de nood te helpen dat zich per kilometer van de strijd bewust wat terug zakken doet dat eigenlijk een beetje overmatig, want dat komt vanuit de positie 12 en roze dan allemaal op.

[00:43:08]

Vooral zijn laatste 100 zijn indrukwekkend indrukwekkend specialisten zilverslang en bij het afmaken. Klaar. Ja zou het inderdaad heel bewust geweest zijn dat hij zich een beetje ja, ze kan ik dacht op 800 meter. Oei daar zit je al in het wiel van Jasper de buyst als enige man nog voor hem dat niet te vroeg wel en zijzelf in het interview na afloop bij Ik vond de kans groot dat ik.

[00:43:34]

Snel met mijn aangezicht in de wind zou moeten gaan trappen en dan kan ik maar beter water laten gaan afspraak kunnen profiteren van het soort van een andere voorstelling grote maten de lijn. De lijn ben het wel even, maar ik kan hem dan toch nog schitteren monteren. Die had toch niet Zij Zonder meer de snelste van het peloton. Dat is nu veel meer gebleken dan in de kracht print de eerste etappe Rinus en dat weten we van kapper toch een beetje voor gefreesd tijdelijk niettemin, omdat hij zit in de hoek waar de klappen vallen als je dan Ja in een slecht moment hem zit, dan kan dat blijven duur naar me kijken.

[00:44:09]

Ja, dat is bizar berichten meer aan mijzelf kwetsbaar is het is niet te typen. Niet typen van Splinter dat Overloop van zelfvertrouwen en een sprinter zou dat moeten hebben vorig jaar wil het maar niet lukken. En dan is Marc Sergeant die daar richting kraan in is dat we gaan in praten. Dag na dag letterlijk in kapot want geduld Loont Je hebt heel veel kwaliteit.

[00:44:34]

En die komen er een dag uit en dan moet hij de helft die vroeger. Ik heb de uitzendingen Prelude gevraagd of hij is genoemd naar nog meer en ik geloof erin. Ja dit natuurlijk wat Lotte dan nodig had en nadat ellendige openingsweekend. Dat mag je wel stellen als je je twee kandidaten verliefd op etappewinst op een ander terrein bij dat er misschien een slag kunnen slaan. Verveel later komt er nog geen tapas. Dat is nu finaal verleden tijd voor deze ronde van Frankrijk de inkoop moest deze ronde van Frankrijk gebruiken om een stapje hoger op te komen.

[00:45:12]

Dat is door de neus geboord. Dan zie je daar aan tafel, hè. En dan is het echt herbronnen en dan nog een paar figuren nodig die zeggen kom jongens niet mogen niet toelaten morgen genieten desolatie te doen en ik ben ervan overtuigd dat de best daar ook steeds belangrijker in wordt als ik die zin interviewers hoor dan de druppels zekerheid daar vanaf.

[00:45:34]

Is dat ook een motivatie dat dat proef? Je ziet ook de manier waarop er met die stok kilometers steeds meer Belangrijker pion geworden of met de bus zijn we aan de Belgen toegekomen. Wout van Aert komt vandaag weer niet aan Sprinter toe trekken daar conclusies uit zijn de 2e etappe Als Hij beseft van Ik moet nu helpen over. Is die moeder kwam heel snel terug en dat onthouden. En ja, vandaag gaat hij tegen de grond Gelukkig Zonder dan is het alleen maar pech het zal er op aankomen om het vertrouwen te behouden, omdat ze werkt voor de Ploeg te blijven doen en maar dat gaat niet alle dagen gebeuren.

[00:46:21]

Vandaag hebben ze ook niks moeten opknappen en dan komt er ook nog wel eens te zien tussen etappe waar het water oploopt. Ik wil bijvoorbeeld verwijzen naar de aankomst in de priva. Dat is de vijfde rit. Het is overmorgen al daar is ze bij de kanshebbers.

[00:46:34]

Er zijn drie dagen ver. Heb jij ook bepaalde conclusies getrokken of is daar voor onze conclusie is dat het beton beslist over de attractie over emotie en als het beton zegt van we doen met een vroeg voorgeschoteld zwaar etappe niks dan gebeurt niks. Gisteren zijn we op onze honger blijven zitten. Godzijdank was er dan Filip die bestelling bent, maar voor de rest hebben we niet veel gezien om gladheid en dan Helaas waren wel partij had. Dan is het niet anders dan nemen we de juiste beslissing doorzichtigheid in te bouwen, Maar voor mij is de grote conclusie na drie dagen de leiders in het peloton en noemt dat dan naar de manager.

[00:47:22]

De laatste die beslissing van wat er in een Dopper gebeurt als jullie vorig jaar twee weken in de gele trui. Hoe lang rijdt hij dit keer? Ik kan daar nu nog weinig over zeggen. Ik kijk.

[00:47:34]

Instelling naar Zenderen dement morgen aankomsten boven de pauzeer naar Let We hebben daar herinneringen aan slechte herinneringen. Wat mij betreft tandmerg ze die krijgt daar op zijn donder in de ene. Ik vraag mij nu af hoe ziet die slot met echt uit is, die zwaar genoeg allemaal de griep uit het wiel te rijden, dus morgen gaan we zien wat hij echt waard is bergen op als dat goed is, dan zie ik wel een tijdje stand te houden, maar ik denk ik denk eerder dat er morgen een overname zullen krijgen, maar goed, dat wint voorbarig zijn en laten we toekijken met veel nieuwsgierigheid.

[00:48:11]

Oké dat zien we morgen en dat horen we ook dan hier op radio 1. Dankjewel Michel Wuyts zo bedankt. We hebben vooral over voetbal met jullie dan eerder in de uitzending, maar zitten hier ook nog met twee koers liefhebbers. Ja absoluut en ik was ik ben heel blij dat er toeristen überhaupt, want ik dacht niet toen ik het verslag hoorde over de.

[00:48:34]

Maak en toen dacht ik bij mezelf van goed dat de toerist, want ik dacht niet dat het dit jaar nog zou zijn. Dus en iedereen heeft het eigenlijk is ook gisteren en en Niels dacht ik dat de mensen totaal niet aantrekken van coronavirus kei veel volk op straat. Dus ook die Franse willen allemaal naar buiten detour kijken. Ja, het geeft eigenlijk een vorm van normaliteit denk ik een gevoel van normaliteit, dus die stoere helpt ook voor een stukje die samen even genezen als ik het zo mag zijn.

[00:49:02]

Dat is wel het grote verschil. Toen met voetbal vind ik zelf ook als je naar het voetbal zitten krijgen. Een lege stadions. Ja, dan ontbreekt er echt iets wat is een deel van de beleving die ik moet zeggen met ronde van Frankrijk nu. Ik heb er weinig last van ook niet meer te kussen daarvoor. Nee, Omdat jij in het in het stadion wordt de sfeer gemaakt natuurlijk rond het terrein Hornet op onze oren. Dus dat geeft wel een beetje het gevoel dat dat het publiek is, maar ja, Het Ronde van Vlaanderen met dikke drollen is natuurlijk ook wel fantastisch of.

[00:49:34]

Die was op rijden met online Nederlanders in de bochten is ook wel super, maar Basic is fietsen hard fietsen en de handen de lucht insteken, dus ik denk dat daar vooral met de nadruk ligt op het fietsen zelf, maar die kop van nature is voor een keertje zijn voordeel, omdat ze kunnen geen geld verdienen dan mensen die langs het parcours staan van publiek, maar voor een keer heeft het weer aan het voordeel dat je eigenlijk bekijk ervaring is niet anders en dat is dat is het fantastische van nature van nu denk ik om te sporten.

[00:50:08]

Die ligt stadion. Ze lijkt echt nergens op nog andere. Ik heb een paar ruchte wielrennen wedstrijden gezien. Ja, mensen komen gewoon en een glazen plaatje wel eens een praatje met met met de mondmasker, maar maar dat liefst wel natuurlijk en je dat tactische analyse aan Michel overgelaten daarnet Zonder drank, Maar toch een vraagje. Tom Wie wint de ronde van Frankrijk als speculeren dan toch zo leuk is? Ik weet het echt geen idee.

[00:50:34]

Enkel idee Dries wel denk ik. Ik ga proberen. Oh ja, waarom want jumbo-visma stop de grote favoriet. Ja maar ik heb hem een paar keer gedacht in de dauphiné en ook aan de lijn Als ik het goed heb gezien en hij was ik vond hem indrukwekkend goed, Maar goed de sterke ploeg is denk ik wel toch wel Jumbo maar ik denk als het echt in het hooggebergte zal gaan, denk ik dat men het voordeel is en hij heeft niet het nadeel, want er is wat is een korte tijd terug, maar inderdaad naar laatste dagen in klimclub.

[00:51:12]

Peter toe en zoals ik het parcours met je kan inschatten. Het is een soort Vuelta Tour met hele korte ritten van Hoeveel spektakel in veel mogen rijden en zijn eigenlijk 10 op weg richting bij kunt zeggen, dus ik denk dat het allemaal wel in zijn voordeel is. Ik denk dat hij onze slot vraag al beantwoord. Heb jij deze dressoir nog naar uitkijkt deze week. Dat lijkt me de ronde van Frankrijk te zijn of iets anders.

[00:51:34]

Kom jij het anders dan toch? Ja vrijdag is het de Van Damme memorial. Jawel, jawel en atletiekmeeting het WK natuurlijk had, maar ik ben benieuwd hoe de newstyle atletiekmeeting hoe die er uitzien. Ik mag voor de eerste keer de allereerste keer naar ginder om te werken. Oké ik zal er ook zijn, want Ik presenteer vrijdagavond is TomTom wil en bedankt voor nu ook Driebergen fijne avond nog.