Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond koers koers koers van het komende uur samen, want ik heb twee echte Wheeler gasten in de studio van de tribune vandaag. Dat zijn jullie door en sport Sabine collega. Renaat Schotte dag. Jolien dag erna. Hallo David jullie eerst een vrouw met een dagje vertraging gelukkige verjaardag. Dankjewel gisteren 30 geworden. Hoe heb je het kunnen vieren strijden en er was een grote prijs. Dus het was een aparte verjaardag, maar ik zal aan de stad Leiden en opeens begon hele Ton Happy Birthday te zeggen voor mij vijf minuten voor het starten ze dat was wel op met opmerkelijk.

[00:00:47]

En ja, en je hebt het podium gehaald. Je bent werkwoorden in de wedstrijd. Ik zag ook een foto achteraf. Je stond met een gigantische pot bier. Dat had niks met die verjaardag te maken denk ik. Nee helemaal niet de eerste drie.

[00:01:00]

Bier drinken al genoeg eigenlijk, dus ben je geworden en het is je laatste. Wie is dat niet jammer. Ik vind dat heel jammer, maar ik begrijp dat het belangrijkste dingen in het leven zijn dan koers. Dus ze kan sowieso in schoonheid afscheid nemen met met delany Olympische Spelen in Minecraft jammer vinden, want uiteindelijk 31 jongen. Ja, nee, dat zeker niet gelijk is als bij de mannen denk ik, hè? 31 jaar. Ik vind zelf een mooie leeftijd en ik heb nog heel wat plannen na mijn carrière, dus ik kijk er echt naar uit om om het tweede leven te beginnen moeten schaffen dus ik dan vragen of onder anderen, maar ook op andere sportieve zien, denk ik dat ik nog zeker een steentje bijdragen aan de wielerwereld.

[00:01:52]

Dus ja, er zijn nog helemaal vooruitzichten. Ik vrees dat we nu moeten vast.

[00:01:59]

Dat het zinloos is om Jolien van gedachten veranderd tegen het eind van de buurt of toch jullie mijn besluit staat vast, dus ik maak gewoon nog een laatste laatste mooi jaar van dat lijkt mij goed voornemen. Heb jij zat gisteren parijs-nice en nu ben je al hier. Hoe is geweest in Frankrijk apart toch zo'n parijs-nice Achter Gesloten Deuren wassen natuurlijk wel hier en daar publiek. Ik vond vond toch een mooie wedstrijd met een aparte apotheose uitlaat diesel oprit, maar eigenlijk heb ik alleen maar een gelukkige verliezer gezien dat ik misschien paradoxaal roglic.

[00:02:36]

Het was een heel paradoxaal beeld. Je zal vermoeden dat hij als als ik iets langer hond in the mix toen kwam na afloop, maar ik stond aan eigenlijk heel rustig Interieurs te geven. Analyseren wat er gebeurd was je bagage heeft een belangrijke rol gespeeld, maar wat mij dan is bijgebleven. Dat is een moment achteraf en verlieten niks doen en dan zag je zijn vrouw en zoon staan en ik moest zijn vrouw troosten en de rest niet de vrouw die.

[00:02:59]

Welk liedje moest rusten? Het was gewoon de omgekeerde wereld. Ik denk dat er ook liedje gisteren voor mij getoond heeft dat hij maar met een koers bezig is. Ronde van Frankrijk heb straks toch weer over rookvlees. Parijs niet zijn ook trainen, maar eerst de momenten van de week en voor het moment van Jolien keren terug naar vorige week maandag heel veel fouten gebeurd, Maar goed het is onduidelijk wat de mogelijkheden verklaring kan zijn. Niemand heeft een antwoord op, maar zowel de testafname die die volgens mij niet niet van sporten was als dan de deur tussen de eerste tekst en de tweede test was allemaal veel te veel te traag en als je dan tussen de halve finale finale bericht krijgt dat je gewoon niet handig bent.

[00:03:42]

Ja dan is dat wel dubbel dubbel of een uur voor de halve finale, dan wist ik dat valt positief getest, dus ik zat te kijken naar mijn legebaan weten dat daar gewoon had moeten staan en dat was wel best heftig. Eline Berings hij mocht niet lopen in de halve finale 60 meter op het EK in.

[00:03:59]

Na een vals positieve Corona test. Ja, Waarom heb je dit gekozen jullie? Ja ik vond dat dat zoiets kan gebeuren eigenlijk als atleet als topsporter werk toe Naar de kampioens. Waar wordt de wedstrijd En als het dan op zo'n manier gevonden worden afgepakt dan heel jammer en zeker verdien. Ik weet hoe hard als er mee bezig is en dan ja, zeker. Dat was positief. Dus ik bedoel dat was echt heel jammer voor een topsporter en daarom wil ik nog een keer benadrukken van die vaccins was echt noodzakelijk zeker voor topsporters daar heel belangrijk in al ophalen spelen ook zoiets zou gebeuren Olympische Spelen dan dan Ja heb je enige indicatie van vanuit het is de vraag al gesteld van optocht prioriteit te geven aan de olympiërs en dat gaat in totaal met Entourage mij denk ik over 512 vaccins tot het eind van de maand april is eigenlijk alles oké.

[00:04:59]

Eentje indicatie of feedback goed. Daarmee staat Atlético muziek van bwc, dus we hebben een 12 tal en wij bespreken bijna maandelijkse de gang van zaken en ze zijn er echt van mij zeg maar we hebben geen voorrang op de andere populatie in België Dus dat wil ik ook wel begrijp dus het is gewoon gebeurd afwachten en hopen dat het juiste vak zijn en dat het nog op tijd krijgen, want als ik het jaar 2 vaccins moet krijgen kan zeker niet die drie of vier weken voor speel gebeuren.

[00:05:30]

Dus ja, het is ook afwachten voor ons probleem is het verschil van land komt het dat je competitievervalsing krijgt eigenlijk of een concurrentie nadeel gaat ondervinden klopt, want ik had gehoord dat groot-brittannië wel alvast gevaccineerd, omdat leven Althans dus die hebben op dat vlak eigenlijk alleen maar goed. Ik denk dat we moeten focussen paspoort en die moeten bezighouden met wanneer we kunnen gevaccineerd worden. Die vals positieve testen dat geval van Limburg.

[00:05:59]

Ik weet van of of loop je zelf eigenlijk ook met de daarvoor op het lijf televisie getest wordt van doei. En ik had gehoord dat er ook al veilig mee te maken had onlangs paar dagen geleden zelf. Ja dat is altijd bang natuurlijk. Ik voel me gezond. Ik ben gezond, maar we hebben ook sneltesten een dag voor de wedstrijd en dan staat het dan afwachten natuurlijk dat het niet positief zal zijn en je weet het nooit. Dus ja, we zijn voorzichtig, maar het kan altijd gebeuren natuurlijk.

[00:06:26]

Dus dat is altijd een moment dat er heel hard voor kan je haar persoonlijk Ja het is ook altijd Gentse en ik ken ze ook van de olympische stage Lanzarote regelmatig al gepraat, dus ik weet hoe hard als er mee bezig is met dus ja, echte topsporter in hart en nieren en dus dan is het zeker beste jongen tegenslag na tegenslag heeft moeten over willen hè Ja en ook niet één, maar twee of drie boeken overschrijven. Ja klopt En ook elke keer is teruggekomen, dus ik weet wat het ook is terug geven aan tegenslag.

[00:06:59]

Blessure dus zeker niet gemakkelijk en mentaal moet je echt wel heel sterk zijn en die hadden ze wel. Jij bent de hele week in Parijs nice geweest als interviewer, dus dat moet geen verrassing dat jou van de week uit de koers komt er een verhaal ingooien staat erbij en de Clercq anticiperen op de Wit richtingsverandering straks verandering allemaal. België als je nu weg zijn met z'n allen dat zij het allemaal Belgen stel voor om een afspraak te maken. Zullen we iets verzinnen lukken Michel de Belgen de Verenigde Belgen was een korte ontsnapping, maar het is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

[00:07:55]

Iedereen praat nog over nee, klopte internationaal dit hetzelfde stoffen opruiming vond het.

[00:07:59]

Om als idee eigenlijk in de aanstokerij. Die heb ik dan achteraf gesproken. Die gaat dat ook ruimtelijk toe, maar eigenlijk is het gewoon. Ik denk dat de bedoeling was om de 11 voor België Wales van volgende week bekend te maken vrouw niet bij deze bekend maken Kampenhout Ze doen dat ze waren de opvolger van Danny Verlinden en het wordt een ouderwetse 433 sluitstuk van de verdediging voortaan Tim declercq op de Libero aanvoerder. Oliver naesen nog twee de centrale hal Kompany uitleven offensief verdedigers die de flanken afschermen Louis Vervaeke stonden op het middenveld.

[00:08:30]

Dan hebben we spelverdeler nummer 10 en Filip Hierbij stuur ik op middenvelder je daar nog een offensief gemiddelde nodig en dat is natuurlijk Thomas De Gendt en dan in de spits De Salamander Jasper stuyven. Het wordt er nog teruggetrokken spits. Dan hebben we Belgisch kampioen Britse Pond Als je mij van Niels vogel voor de kat heb jij Roberto Martinez al gebeld. Echt. Ze ligt te laten overschrijven. En was het moesten nog stil houden dus maar het was wel leuk, maar hoe organiseer je?.

[00:08:59]

Dat lijkt me toch een stukje gedaan tijdens de proef blijkbaar. Ik vermoed dat er al voor afval contact gelegd zijn en dan hebben ze een bepaald punt afgesproken en op dat punt Zijn ze al gaan versnellen en degene die niet uitgenodigd worden, zoals het is benauwd en zeg van Mark dat dan eigenlijk achteraf kan niet zeggen. Die staat dan niet verveeld, maar toch gewoon heel grappig situatie. Het zal nog geweest en 4050 km. Op hebben zitten rijden met elftal. Ja ik vond het heel mooi moment. Ja, top, parijs-nice de Belgische prestaties van Ties benoot met je de uitziet met z'n vijven plaats in de eindstand parijs-nice was natuurlijk niet zo sterk te zetten als die er een of toch minder spectaculair dan dan de eerste twee zijn, maar toch vond ik het heel lelijk ervaring om om te zien hoe die hoe die aan het seizoen begonnen is.

[00:09:52]

Dat is toch wel behoorlijk indrukwekkend penalties in orde, maar de bezetting was aantocht tegenover vorig jaar dat ietsjes sterker waardoor voorremmen podium niet eens.

[00:09:59]

Is dan kunnen profiteren van de omstandigheden was niet meteen effecten voor de voor de tank klassement in de grote ronde. Ik denk dat dat roglic bewezen heeft dat en ik hoorde Steven kruijswijk dat ook zeggen na afloop ondanks de plek van de de sloveen gaat ongelooflijk veel kosten willen dit jaar en ik denk dat ik dat alleen maar kan vanavond nog even over Ties benoot. Die wil zich na dit seizoen omscholen. Tot ronderenner is al goed. Idee. Vindt het als niet rennen zelf heel moeilijk om je vraag te beantwoorden spelen of benauwd eronder en dan kan ik denk gewicht belangrijke factoren met ruzie natuurlijk wel goed mee bezig.

[00:10:39]

Ja, mijn moeder onderaan. De draait natuurlijk allemaal wat per kilo en denken van Betty gebruikt wel heel goed zit. Het is ook een hele mooie klassieker, maar ik denk als ik als ik er ben een beetje de puntjes exclusiviteit wat in een ronde wel meer in de voordeur.

[00:10:59]

Denk ik zou aan het zien. Ik vind hem mooi uit aan je voor hem, dus ben benieuwd straks meer over Parijs nice bij de mannen en uiteraard converteren adriatico, Maar het spreekt voor zich dat we gaan aftrappen met het wielrennen bij de vrouwen en Jolien en zit duidelijk in een goede Flow het met jou. We hadden het al over de grote prijs pogingen in gooien gisteren met de plaats, maar dat was ook direct winst in Nederland de Healthy Ageing Tour Ja klopt ik heel de bluetooth uit gewoon heel goed team SD Worx We zijn allemaal op het nieuws Bathmen Anna van der Breggen en dan maak je ook strade Bianchi had gewonnen.

[00:11:37]

Dus heel de proef is echt een heel juffrouw. En ja, dan met geweld en de sfeer het echt goed. Dus ja, we konden onderdoen belt hij begon en het zal zijn dan werd het ook op het op het circuit van Assen dus ja, dat was mijn taak om de koers te wennen en heb ik ook gedaan. Dan is luister goed op precies verliefd. Lastig nu een beetje te zien.

[00:11:59]

Van voren zit. Daar komt de peloton gaat over Daniek hengeveld heen, dan is sikani hier en hopen dat het allemaal goed gaat, volle snelheid en dan kijken wie gaat er hier pakken of Pak maar wat een vreselijke valpartij daar de Belgian bullets hier nog een ultieme Jump The Belgian bullets in wat zeker is, dat is wel heel nat, want die wil net voor mij met de 100 meter te gaan, Dus ik kon nog net ontwijken en ik kon nog net als bij ons inhalen. Dus ja, wat vond je van die had eigenlijk de streep had ook een beetje verder kunnen liggen of moet dat perse daar zijn omdat waarschijnlijk de de jou gemotoriseerde races daar aankomen aan die boot te zien, maar dat was toch wel een zeer aparte vind.

[00:12:58]

Ik Ja het was toch?.

[00:12:59]

Ik zal zeggen Ja dat is gevaarlijk, Maar op zich nog wel mee ze we passeren er heel veel, dus we kunnen wel anticiperen en iedereen werd was, dus je kan en de valpartij werd er niet veroorzaakt door de parcours. Schiet gewoon op het achterwiel. Dus nou ja, een compliment wel een organisatie, want ze hebben wel alles in het werk gesteld om het allemaal te laten doorgaan, dus de valpartij. Ja dat was dat was niet te vermijden. Dat was gewoon een parcours. De beelden die wij zagen. Lijkt ons wel een beetje desolaat omgeving daar niet alleen op dat klimaat, maar ook al dus weinig of geen toeschouwers eigenlijk Ja weer voor zorgen dat het een afgesloten parcours was niet op de openbare weg, maar ik dacht bij mezelf van Ja dat zou je toch een kat dus eigenlijk altijd perfect kunnen doorgaan op de openbare weg, maar dat zijn blijkbaar De maatregelen van van de regering moest ook de laatste dag rondjes draaien op de vam-berg en dat was dan 35.

[00:13:59]

De venbergse Ja leuk is anders, maar we zijn toch weer dat we konden koersen. Je hebt al gezegd. Wij wilden niet onderdoen voor onze ploegmaten die even op het seizoen al Ja jij gaat voor SD Worx dat is ook een onwaarschijnlijk sterke Ploeg toch in dat vrouwenwielrennen. Ja zeker dit jaar niet bij ons in de Ploeg echt heel hoog. We hebben een aantal nieuwe schoenen aantrekken ook wel jongens en dan merk gewoon dat de oudere generatie zich niet laten kennen en ook wel wil bewijzen van kijk, Bestaan er nog zijn allen Chantal dus ja, niveau en dan zegt hij al genoeg, dus het is heel leuk om op die manier te kunnen kussen.

[00:14:39]

De ongelooflijke van die ploegen vind ik dat jullie kunnen scoren op alle terreinen. Zit dat met met van der brengen als Helling specialisten dubbele wereldkampioenen. Wat is het 6 keer de Waalse pijl dat zou speeltuin twee keer luik-bastenaken-luik dan een van de Broek Blaak Chantal die kan scoren in De Ronde van Vlaanderen Rechtestraat ook weer fantastische.

[00:14:59]

Dan dan ja, wordt dat aangevoerd door. Wil jij zelf die ook kan afwerken in dat Vlaamseweg je hebt al die wereldkampioenen Swift als jullie me niet Ook niet de eerste de beste is ook al is ze al 35 blijkbaar auto heb ik vandaag al gekleed in vrouwenwielrennen dan dan heb je daarop Jackie uit de vriendin van Elia viviani Elena cheekini met kan je wel. Heb je ook nog een baanwielrenster van Van Weert en dan jammer dan dan doe je wel echt op Demi Vollering ooit al twee keer podium en in de 2e Waalse klassiekers.

[00:15:30]

Lonneke uneken is ook rapport ook aan het appen en de helft en dan niet fisher-black die nieuw-zeelandse stad als een zeer doet. Alleen geboekstaafd. Ja, ik ken het persoonlijk niet, maar ik heb ze het verkeerd gezien op stage in Spanje en ik ben er enorm van Voorschoten hoe dat zij mogen rijdt. Dan heb ik nog maar weinig gezien. Het was de enige die al kon volgen of zelf mee kon heel wat zeggen. Ze is heel klein dus de wasstraat kilo's zitten ook wel goed en de zus van Fisher.

[00:15:59]

Jumbo visma dus ja, dat zit wel goed En die familie, want jullie kunnen ze ook echt helemaal naar jullie hand zetten, hè, want de strade hebben over van mijn Chantal Blaak maar er staan nog een broek maten mee op het podium idem. In De Omloop het volk dat ook een handelsmerk van Ja dat is echt heel leuk hoesten, want wij vertrekken elke koers met een plan. We hebben een strijdplan. Probeer altijd goed. Morgen af te werken en tot nu toe wil eigenlijk altijd gelukt. Dus dat zou wel heel plezant eigenlijk kan het ook een beetje met luxeproblemen, want vooraf voor de koets vraag altijd van wie is deze kosten wennen aan te steken en dan gestoken.

[00:16:41]

Ik wil gewoon dat ik niet veel mogelijkheden, maar dat zijn allemaal. Ja, die kan ook precies, dus maar dan staat hij soms zelf voor vandaag. Ik ben vandaag krijgt en dan de wereldkampioen. Welke rechten voor u dan dan betekent dat er wel iets duidelijker want Lichtenvoorde.

[00:16:59]

Republiek Ja die Anna van der Breggen dat en alles weer naar najaar nu in oktober was Ronde van Vlaanderen de bespreking en we vroegen en Anna van Ja ze zei ja, ik wil echt een van jullie de Helper eigenlijk van dienst zoals toch wel uniek. Ze zei altijd maar niet om te winnen. Ik wil gewoon op de Ploeg Winsum naar me uit wat mij benieuwd bij Anna van der Breggen de persoonlijkheid een interview te vaak toch een beetje verlegen over maar China rijles ziet. Dat staat niet in in verhouding tot tot Ja tot interviews.

[00:17:36]

Hoe is in het echt vraag ik me dan af en wat is ook in de koers te krijgen. Ze blijft heel nuchter en zo, maar als je als je ze kent van de c&a. Zo ja zeg gewoon mensen vergeet soms gewoon. Dat is kampioen wereldkampioen is. Ik heb er nu heel weken om je kamer gelegen in de giro op stage. Dus ik kan ze wel goed en.

[00:17:59]

Ja ik kan alleen maar positief zijn hoe dat ze het leven staat. Dat is gewoon. Ja, dat is gewoon prachtig dat je gaat ook stoppen op het einde van het seizoen is een parallel te trekken tussen jullie buiten verhalen. Ja, ik hoop dat het WK Leuven omdat ze mooi zijn als we onze laatste keer samen kunnen rijden, dus ja kijk maar uit. Ik wou net vragen, maar ik denk dat ik het antwoord al ken op die vraag wat hij staat. Dus eigenlijk binnen de Ploeg maar dat hangt af van wedstrijd wedstrijd dan ja, dan tot wedstrijd, maar ik word ook aan zien als printer bij de Ploeg dus van Zodra dat er kans op een massasprint topspin van van kijk eens naar mij.

[00:18:36]

Ja, die kwijt snookerspeler Luca brecel, dus niet goed voor wanneer komt en ik heb je zeker niet geclaimd, maar ik heb gekregen 2015 dacht ik en ben er sindsdien niet meer vanaf dat allemaal vertellen omdat er veel meer vrouwen wielrennen ook te zien is op televisie online.

[00:18:59]

Renate jij die een van onze wielercommentatoren en interviewers bent u? Heb jij dat zien evolueert de laatste jaren? Dat is echt een boom. Ik weet nog dat ik dat vreemdgaan bij gekeken werd. Toen zei zij van Sanne kant. We moeten dat rechtstreeks beginnen brengen en als je ziet van worden vrouwen veldrijden komt en wat het nu staat en het weg gegaan is niet achtergebleven dan dus Vlaamse situatie. Dat is een ongelooflijke evolutie op heel korte tijd. Dan heb je ook nog die recente discussie met die overmatig prijzengelden.

[00:19:30]

Denk dat ik nog over hebben daar ook wel iets kan ook vertellen, Maar het is van is eigenlijk die boom van het vrouwen en ik moet eerlijk toegeven dat ik in een kwaad moment tijdens een ronde van Frankrijk en dat moet alleen 1:30 3 geleden wel eens geweest en dat ik dacht van Frankrijk nog zat ik nu in de vrouwen hierop heb ik echt gedachten. Ja. Ja, jullie. Jij hebt het allemaal vanop de eerste rij meegemaakt dat ze terug heb. Het begin van je carrière en waar die nu staat.

[00:19:56]

Japanse verschil van dag en nacht, toch?.

[00:19:59]

Verschil Vroeger had iemand ze Marianne Vos en die vond dan De amstelgoldrace Ronde van Vlaanderen en die andere twee maanden later de giro Rosa maar dat ziet er nu niet meer. Nu heb je echt specialisten hebt het klimmen. Dus ja, het is wel vergelijkbaar met de mannen nu en ook Ja het is wel deprimerend, want dan denk ik heb een goede winter gehad. Krijg betere waardes krijg ik beter wattages en dan laat je de koers en dan iedereen is gewoon beter hoor, die er rijdt sneller in harder en elk jaar Stephanie voor nog enorm opnieuw.

[00:20:32]

Dit jaar is het niveau herinner me Stegen dus ja, ben benieuwd waar het geinige xpozer van dat product vrouwenwielrennen. Hoe kijk je daarna is dat oké. Of wat zie jij dat het toch nog beter kan? Ja, ik vind ook dat we de stappen die We zitten niet te groot mogen nemen als we stappen stap verder werken. Dan komt het wel goed en ik vind het al een mooi initiatief wel heel wat mannenploeg nu vrouwenploeg hebben dan Mercha ook gewoon aan.

[00:20:59]

Kwaliteit van de begeleiding dat hij echt optimale zijn diploma en dan misschien nog wel een heel groot verschil tussen echt niet oproepen The World Tour ploegen en de teams van die kleine worden met de jaren denk ik, prijzengeld. Renate Je raakt het al even aan. Het was vooral naar De Omloop Het Nieuwsblad dat er een zeker-online op social media ook een hele discussie woede over Jaap over prijzengeld moet naar zeggen zoals het is bij de vrouwen krijgt de winnaar is €379 en dat is 19 keer minder dan €7500 die weggegooid wordt dan aan te weinig bij Thomas van de spiegel zegt van ja, Je mag de discussie niet herleiden tot gelijk prijzengeld.

[00:21:41]

Wij kunnen structuur heel veel meer dingen veranderen door dat nog niet door te voeren, maar kijk jij daar betrokken partijen? Ja dat is wel duidelijk nog verschillende en prijzengeld, maar ik denk niet dat dat voornaamste probleem is momenteel. Ik denk dat we andere problemen hebben zoals exposures de media.

[00:21:59]

Dan volgt de rest wel. Dus zoals ik al zei de stappen die we moeten niet te groot zijn en we moeten verder werken zoals nu bezig zijn en bijvoorbeeld zoals voordestraat. Bedanken is een ding opgestart, dan hebben ze dan €26000 verzameld en het ja, toen was eigenlijk om dat geld te verdelen onder de eerste 5 jaar renners in de uitslag benieuwd wat ze gaan doen, want er was de discussie ook bij ons in de ploeg van ja, we gaan we er niet meer doen. We kunnen dan niet zomaar aannemen.

[00:22:30]

Misschien moeten we wel aan hun doorgeven of dus ja, ben benieuwd wat er van komt, maar termijn streepje natuurlijk toch naar een dame. Nou gelijk gelijk werking gelijkheid komen zoals bij de mannen dan zou mooi zijn, Maar we zullen zien maar ik ben nu al blij andere minimumloon is voor de rest van €20000 per jaar. Zal een goede start nou belangrijker op korte termijn, toch? Ja ik vind.

[00:22:59]

Top Ramses meer moeten krijgen, maar vooral Jade bodemlaag die die moet Peter ondersteund worden en beter verloning eigenlijk een beetje naast het prijzengeld staat eigenlijk voor de mannen niks voor je dat macro-economisch gaat bekijken tegenover andere sporten daar blijven zelfs de mannelijke wielrenner sukkelaars en dan moet je ook in de grote 19 doen om te vergelijken met andere sporten en dat is iets wat op termijn. Alleen maar zal opgelost worden mochten de tv rechten in de poes echt bomen zoals bij andere sporten en disciplines doen, maar dat is nog een ander verhaal.

[00:23:36]

Denk nou, ik vond het ook interessant. Wat Thomas van de spiegel van Flanders Classics Eigenlijk zei ik vind het veel belangrijker om nu te voor te zorgen dat de scheldeprijs ook met de wedstrijd voor de vrouwen komt en ze was De Omloop is opgewaardeerd. Dat soort dingen vind ik Ja daarom ook Frankrijk.

[00:23:59]

En traditie in het negeren van de vrouw. Ik hoop dat ze daar eindelijk eens mee stoppen en ons belangrijkste organisator wereldwijd toch nog meer gewicht in de weegschaal dan Flanders Classics kunnen zij het goede voorbeeld geven moest allang weer een vrouwen Ronde van Frankrijk zijn jullie. Dat is hem. Ja, het is te hopen en zo snel mogelijk ook wel een heel goed initiatief anders zijn dat we later staat onze mannen, dus dan financieel ook later. Dus uitzendkracht inderdaad wel iets positiefs voor ons en we merken wel dat we daar veel meer exposure en dat werkt ook wel van de mannen, dus het is eigenlijk een gevoel van het coronavirus halen, dus elk nadeel heb zijn voordeel.

[00:24:38]

Dat zijn we weer, Maar ja, je kan maar gebruik van maken als als vrouwen wielrennen zijn, dus ik vind dat denk ik ook een goeie zak van de motor naar de vrouw. Jolien jij. Jij vindt daarnet ook nog op na mijn actieve carrière wil ik nog wel iets betekenen voor de Sport wat zou dat kunnen zijn?.

[00:24:59]

Ik zou het ook wel meer willen foto's van de coaching kant van het verhaal, dus ik heb al een achtergrond en ik ben nu ook en coaching Kusjes aan het volgen. Dus mijn droom is eigenlijk een soort van trainingscentrum starten. Mijn vriend is ook een buik vetter, dus dat past ook allemaal aan het verhaal, dus het was eigenlijk de plannen maakt niet uit. Iedereen is van de wereld triest. Tot competitieve wielrenner. Ja iedereen is welkom zijn durven zoeken. Ja. Ja, misschien wel als Ja als het als die vraag komt hij daar zeker over nadenken en ik vind wel dat dat het met je mijn plicht is om mijn kennis door te geven naar de jeugd naar dus ja, ik zal zeker als hij zette mijn coach dat kan ook natuurlijk.

[00:25:50]

Ja waarom niet? Er is nu ook een vrouwelijke sport directeur bij de mannen en toen stonden ze nou Je weet stop.

[00:25:59]

Gaan we terugkomen de tribune vandaag zijn Jolien d'hoore en Renaat Schotte de koers bij de vrouwen komt meer en meer in beeld. En wat zijn we blij dat we in deze rok dagen mannen kunnen kijken, want die ene adriatico en parijs-nice waren om duimen en vingers bij af te likken. Vraag het in, vandaar die woensdag meteen raakt rest. Ze wordt vandaag de eerste rit interieur winkel. Julia heeft meer over Van der Poel en van naar binnen gehaald. Als het mij vraagt een een zinderende soldaten heeft hij nu al een Mexicaanse prestatie geleverd.

[00:26:59]

Google het beste bij zijn Ik plots Mathieu van der Poel En Wout van hart, want het was een geweldige week elke dag berichten nieuw verhaal. Je hebt dat van het parijs-nice broek met een oog gevoegd met meer dan een oog. Toen toen gisteren vandepoel bezig was aan aan die strooptocht dan En ik ben gewoon gestopt met parijs-nice volgende. Ik denk ik niet, Maar goed ik heb al geïnstalleerd in de wagen en dan een tv signaal gezocht en zitten kijken naar wat er gebeurde en dan ja, dan was dat eigenlijk ook waarschijnlijk natuurlijk kom om hem in de problemen te zien komen op het blijkbaar is het langste Solar ooit geweest heeft allemaal toch op zijn actief en ja, heeft hij dan nu een hongerklop gehaald of niet gelijk pijn aan haar uitgaven van van Yorkshire het WK via slecht weer blijkbaar is dat toch iets mee, maar ik wilde wat vannacht dan achteraf ook zeggen Ja elke winterlicht matje te klappertanden in de hoek dan veldrit en de volgende dag lijkt ons weer naar huis.

[00:27:56]

Dus ja, het was gewoon gebouw.

[00:27:59]

Sport en ik denk dat we eigenlijk op dit moment gewoon Tours fenomenale bieden tijden beleven met die kleine generatie die overgenomen heeft en de manier waarop ze rijden straks gaan ze nog het wegwielrennen uitvinden onze tussen aanhalingstekens. Ik vind het vind ik dat wel dat wel dat je echt mensen over de streep trekken die weer echt groeit naar de koers kijken in de Engelse pers ook een artikel over de aanbieding was het WK veldrijden en het duel tussen die twee en hoe Ja gewoon die twee sporters tegenover elkaar en dat wordt dan lyrisch of ik schreef.

[00:28:31]

Het was in de tuin, dus denk je dat ze dingen doen, maar wachten dat dat is niet normaal. De Kampioenen die wachten tot de finale over die wachten tot een belangrijke beklimming, maar van het gewoon op 80 km van de finish and Andy winter ook. Ik heb ik heb koud. Zij gaat demarreren Jawel uitspraken te doen maakt zich heel vroeg bij het volk natuurlijk en dat is ook het mooie woorden, vandepoele en dan van harte alles.

[00:28:59]

Ze gewoon onverwachte dingen en dat is voordat ik op wacht, denk ik na, afloop deze etappe verdient een monumenten zijn. Vond ik ook mooi, maar eerst vandepoel zelfde verhaal nog iets later doen. Een wedstrijd. Waarom van zover het was verschrikkelijk op die momenten. Ik had gehoopt toch te beginnen cushion terug. Waarom ik krijg hem uiteindelijk kwam een mooi groepje verhaal, maar dat draait hier samen een Chinees was ik alleen en dat moment voel ik mij ook wel nog heel goed gezegd Die laatste ronde dat je volledige leerling gevraagd is ook altijd geweldig om naar te luisteren.

[00:29:45]

Nou, Ik vind er naar te kijken maar met luisteren. Ja heel eerlijk en heel avontuurlijkste renner van het hele pak te zijn.

[00:29:59]

Degene die zich minst aantrekt van van een aantal ongeschreven willen zetten en dat is dat is heel verfrissend op te zien en ook niet ingesteldheid om het plezier en doe ze voor op te staan. Dat vind ik veel mijn alarm voorbeeld voor iedereen die mij koersen begin van de Tender Kate wordt op een bepaald moment een job. Maar als je het toch dat plezier alle Van der Poel uithaalt. Dat is toch wachten gewoon zo gewoon om inmiddels aan het werk te zien met een groen dan je dan heel uitgemeten te werk gaat en dan daar rijden van der Poel en die staat er helemaal haaks tegenover.

[00:30:34]

Het is mooi. Die inspanning leveren van gisteren kan die nu in zijn kleren blijven hangen voor Milaan San Remo zaterdag denken van wel, maar van de profeet genaaid en denk ik denk dat alles vol hebben. De jonge kerels was van de Poeh die is al lang voor. Ik heb trouwens een afspraak met geschiedenis zaterdag 60 jaar na zijn grootvader Raymond poulidor milaan-san Remo.

[00:30:59]

Goed om te weten. Ik stond even stil bij wat. Tom Boonen vandaag zijn. Het laatste nieuws dat het geen ingeving was en dat Mathieu die inspanning gepland had in functie van Milan Het is allemaal part of the plan. Dan zou dat zo zijn, maar er stonden dat zegt hij bij omdat aan te twijfelen. Natuurlijk. Ja, inderdaad. Dat zal je denken, hè, Maar dat was toch niet bij de manier waarop. Nee inderdaad van der Poel denk ik hè, wat er niet bij nadenkt en gewoon gaan met die banaan.

[00:31:32]

Je hebt er voor Mathieu van der Poel zaterdag in Milaan San Remo en het verleden leert ons inderdaad er nadat hij wel snel gerepareerd, want Vorig seizoen heeft hij nog eens solo gedaan in de BinckBank Tour en dan beslissen eigenlijk om de dag nadien luik-bastenaken-luik dichtbij te nemen en wordt diezelfde Ja klopt, maar nu is Milans alleen maar natuurlijk wel een heel andere wedstrijd dan zo heel erg lang Ja een andere jaar hetzelfde.

[00:31:59]

Donderdag begint weer vanouds een superlange wedstrijd heeft er nog niet zo ervaren, maar ik denk niet dat dat het verschil van maken, maar verder zullen groepen zijn weinigen uitverkoren. Ik hoorde John degenkolb prijzen gisteren erover week is misschien slecht weer. Misschien hoop dat erop en dan krijgen we weer een ander verhaal. Ja goed fascinerend is altijd die aan op richting Amsterdam Mathieu van der Poel is een van de Toppers Wout van Aert is een andere zegt hij nu eens naast elkaar. Je liever gelijk. Die is we met elkaar vergelijken en ik denk dat de meeste ook heel wat op klopt.

[00:32:37]

Ja inderdaad, maar gewoon echt twee kanjers heel grote talenten. Ik denk dat ik gewoon geweldig Nou ja, ze hebben elke kwaliteit en ik denk dat Wout van Aert gewoon heel sterke stoere in de Sprint berg op tijd rijden. Die kan gewoon alles aan Van der Poel.

[00:32:59]

Ja onbezonnen en ja, op dit moment kan hij ook al zijn. Dus ja, het was heel mooi strijd worden denk ik in Milaan San Remo in het vrouwenwielrennen moet ik efkes denken er zonder Wat zijn maar ja, zoals vandepoele van haar zin om 8 uur denk ik. Daar gaan we het over hebben ons ook. Hij laadt heel erg mooie dingen gezien in tirreno-adriatico wat jij doet is buitengewoon, buitengewoon sterk, dus Als dit een examen was dan van mij de grootste onderscheiding, maar de ploeg die krijgt geen voldoening echt niet bewijzen dat hij daar inderdaad als iemand kan functioneren en dat als zij beter omringd is dat hij dat koopmanschap nog kan uitspelen dat hij met andere woorden ook nog dichterbij ritwinst kan komen, maar degene die wind luistert wel naar de naam 2006.

[00:33:57]

Dat was analyse van.

[00:33:59]

Duits en inderdaad als je naar de klassement kijkt pakketje reeds outstanding, maar vannacht laat heel wat klassement van achter zich, dus ja, maar ik denk niet dat deze adriatico had kunnen winnen. In welk kanaal je dan ook omdat jou Ik blijf met Hoe zitten dat dat dat wou toch een herinnering voor grote rondes? Dat is vorig jaar natuurlijk veelvuldig geopend in Italië voor de discussie. Ronde kan die dan ook zware bergetappe wisten we die ook die tijd heeft. Ik denk dat de gewichtsklasse van van Wouter toch een beperking is, maar dat hij natuurlijk in zo'n toets van een week wel kan.

[00:34:35]

Dat staat buiten kijf en denk dat hij als herinnering Peas morgen zodat het hoogst haalbare is en dat dat op zich ook al een film in de prestaties. Ja zeker weten en ik kan er gewoon mee spreken, want ik weet wat het is als zijnde om dan ook nog voor die berichten kunnen. Dat zijn twee uitersten als je een getal 2 kunt als dat echt uniek en ik denk ook Ja een ronde van Frankrijk dat ze Ronde van 3 weken dat is toch nog een.

[00:34:58]

Even naar de van de week, dus ik denk dat hij zich gewoon moet blijven. Focus nog eens Prins in dienst ook van van van Koopman in de tour. Ben er over hebben dan gewoon dat er nu bezig is, maar op de groene kruiden in die toer. Ja ik zou zeggen van wel waarom niet. Het kan wel voor iets over die voor de trein, dus ja, dat zal je dan alleen moeten doen, denk ik, want denk echt dat het breekt er ook dit jaar in een teken staat van de grotere vaasje en als Wout dan voor groen wil of dat je dat alleen zal moeten doen door de omstandigheden, omdat hij nu eenmaal in de Ploeg zit, waar rijdt en dat het dan moeten zich op dit moment bij neerleggen en maar hij voelt zich daar gelukkig, dus ik denk niet dat hij het gevoel heeft dat hij daarom zijn overgelaten bij Jumbo visma.

[00:35:48]

Integendeel Michel had het er al over dat hij in deze treno eigenlijk dussenbroek niet zo goed omringd is vroegtijdig. Mijn Zeeman heeft daar gisteren iets.

[00:35:58]

Zegt in de Nederlandse podcast in het wiel heel erg mooi zijn dat je dan ook in deze wedstrijd. Nou ja iemand gehad en wellicht als excuus, bijvoorbeeld die ja, die nog buiten kunnen zitten. En ja, weet je zeker al zo dat in de toekomst en ja, nu duidelijk is dat hij dus dit ook dat hij gewoon niet meedoen dat we daar ook in de ploegsamenstelling nog meer rekening mee moet aanhouden ook in etappekoers koersen, maar dat gaat denk ik bijvoorbeeld over een ronde van Zwitserland dat ik wel maar ik denk dat je mooi vindt, maar ook eigenlijk nu door te doden periode tijdvak niet, anders kan dan bepaalde beslissingen maken op dit moment is terecht niet aan de de ronde die parijs-nice en adriatico worden nog altijd voor een groot stuk in functie van een discussie gereden.

[00:36:53]

Ook wat olie selecties anders zijn dan in de periode van de grote rondes. Dat is gewoon een gegeven dat.

[00:36:58]

Ja dat is dat is al jaren zo en dan dat gaat niet meteen veranderen, omdat we vanuit nu kans maakt over een om te winnen, maar dat ging nooit gebeuren denk ik met haar op die manier deelnemersveld kijken of ik ook een beetje op nu op die reden, want qua bezetting is het Formidabele wedstrijd, maar het blijft een voorbereidings koers of niet Ja en Nee het was dat meer het geval dan nu denk ik toen toen nog niet zoiets bestond als de bedoeling ook dat de relatie van Wat is de echte waarde van de bluetooth.

[00:37:31]

De auto ligt niet dezelfde waarde als een Ranking in sporten waren met ranglijsten gerookt wordt dat is nog altijd niet zo niet wil en dat heeft ook te maken met dan die economie en al water ontvangt. Dus ook geen prijzengeld verbonden. Wat doet maar als je Bluetooth aan score dan scoor je punten en dan weer wel Dan van belang voor Zowel mannen als vrouwen die punten bepaalde heel veel over de verhoudingen, dus het is voorbereid, maar het is ook een doel voor volgend jaar. Is dat gewoon een doel adriatico?.

[00:37:58]

Idem dito en wat niet kan dat dan op twee benen ging. Die kan hoop nog niet top top top zijn. Dan kan ik die leeuwinnen zelfs met een berg het erin. Dat is Tuurlijk ja, tuurlijk situatie voor was vannacht en denk ik of merk ik toch wel dat er zoiets hebben van We pakken gewoon alles meer te pakken. Welke koers is maakt niet uit wat voor brengt voorbereidingscursus of niet? Dat is een rode draad door het hele seizoen 60 herneming dit vorig jaar de strade Bianchi begin augustus door Bontekoe stop leven soms iets te letterlijk, maar het blijft wel ongelooflijke kussen op en die zijn leven in een superleuk wielen tijdvak, maar is dat volgens jou de verklaring dat de tour topfavorieten, maar ook liedjes nu ligt op zijn zo vroeg op het seizoen.

[00:38:48]

Ja ik denk dat er zeker mee te maken heeft als ik ook bij de vrouwen bij ons mam Alles onder het Nieuwsblad zat op de eerste koers en iedereen altijd altijd altijd zoiets van ja.

[00:38:58]

Afwachten deze koers weersomstandigheden Manuel iedereen gewoon top zijn. Iedereen was ook stoppen en die echt super hoog en denk dat de zwaarste orbeez dat was die wel hebben gereden. Dus ja ja, hebben wij het wel Vorig seizoen heel het seizoen post coronavirus te koop erg hoog en de lijn wordt gewoon doorgetrokken dat nu ja ja, parijs-nice moeten nog even bespreken. Renate hebben bijvoorbeeld getuige van het geluk in het ongeluk van primoz, roglic, oppermachtig drie witte gewonnen, maar dan toch weer geen eindfeest. Ik denk wat zijn de ploegleider dat de nagel op de kop als als er geen garage maken die tweede val, want blijkbaar en dat is toch wel straf heeft is de wedstrijd jullie er gisteren in geslaagd om de gele trui in een poes als Pa is niet op te merken in de problemen gevallen waardoor ze eigenlijk zonder het te wisselen Para gemaakt en dat was einde koers voor liedje in die situatie komen nooit terug keer als ze daar geen.

[00:39:58]

Altijd terug en spreken over koers naar de zon ben ik van overtuigd, maar hoe ligt hij in het peloton zaterdag misschien wat meer vrienden kunnen als hij meegaat laten willen toch? Ik denk van niet hè. Het is proffsport. Als je kan winnen moet je winnen als je het is een ander tijd dat je wist, maar maar over het cadeau van Amstel Mijn tante is ook zoveel gezegd en geschreven en ik denk ook dat er ook liedje ook in deze tijden juist niks mag laten liggen, want als het als het over een week of twee of drie weken om mogelijk zou zijn toen versoepeling extra.

[00:40:34]

Ja, dan ja, Nee je mag gewoon iets laten liggen in deze tijden en hij had hem natuurlijk kunnen. Laten we nog. Ik denk niet dat ik hoorde de renners eigenlijk in vraagt erop unisono zeggen. Ze gaan op mij ook niet wachten of ze van mij ook niet laten winnen. Dus in het peloton wordt dan krijg je dus zo vies zou jij het in zijn plaats gedaan? Hebben jullie als we gewoon alles winnen.

[00:40:58]

Begrijp me gewoon zonde honger. Wil ik nog afronden met de voorspelbare vraag van de week voor de mannen. Wie wint milaan-san Remo Ja dan denk ik toch Mathieu van der Poel dan heb ik geen keus. Natuurlijk hebben vanuit, Maar ja, voor wie liggen de kaarten beter voor allebei Dragon details in de wedstrijd als milaan-san Remo de positionering als je aan de voet van de potje komt. Vorig jaar heeft van Nathan reset gedaan die je kan dan achteraf zeggen. De dominee centjes van allemaal. De juiste richting uit heeft dan nog net genoeg over minder achtervolging kan op de top net voor de top van de pontje om dan bij allergie te komen en zat niet mag je zijn Mochten ze met z'n drieën hiervan op de potje en dan drietal dan uitmaken voor data droomscenario zijn en als ik je dan nog met met een stoorzender als je bij wie weet wat die nog uit zijn Hoge HOED toveren tand is er wel mee bezig.

[00:41:58]

In welk Senna die dan ook echt zeker zijn boontjes te werken gelegd op op milaan-san Remo om zijn Strike Force 55 monument binnen te halen? Ja de tribune inderdaad met jullie door en Renaat Schotte Joline natuurlijk elkaar van de Beastie bedoelen is er verantwoordelijk voor dat ik de mooiste momenten mogen meemaken dat hij zijn medaille becommentariëren op de spelen. Dat gaat dat gaan we straks nog even uit archief halen, maar klopt dat jullie dat jij ooit zelf eens gevraagd hebt of je co-commentator mocht geven bij Ja klopt, dat was op het WK kom Toen moest Nicky degrendele de caravan rijden en toen had ik al gevraagd, want ik wist dat het een mooi moment zou zijn, dus ik had er getuigen van Ja heel zenuwslopend ik al zegt.

[00:42:58]

Wacht maar dan als je commentaar heeft me uitgelegd onderdrukken, maar dat was helemaal niet makkelijk. Dus alle respect voor Renaat dat heel goed gedaan toen, maar nu snap ik waarom je het volgende voor tattoo. Je vorig jaar werd gevraagd in de avond naar de uitgestelde spelen. Uiteindelijk wie de ster zou worden in het baanwielrennen in Tokyo Weet je nog wat jouw antwoord was op sporza.be kan ik dat vergeten, Maar ja, ondertussen de Olympische Spelen ze komen stilaan toch dichterbij met nog links en rechts wat vraagtekens over hoe er precies aan toe zou gaan, maar we gaan dat ze zullen doorgaan en dat wordt heel belangrijk voor jou heet met Lotte kopecky.

[00:43:39]

De koppelkoers bij jullie beiden in goede doen zijn Anders tactische alles goed zit die dag dan Dan kan er wel iets inzetten, dus wat is altijd afwachten? Het is een goedste kan van alles gebeuren. Moet het nodig hebben.

[00:43:58]

Blijf op de juiste momenten, dus het is afwachten, maar ik denk dat we beiden de nodige ervaring hebben nodige Talent en dan moet het er maar uit komen en ik moest lopen door naar te kijken die koppel. Hoe beleven jullie dat tijdens de wedstrijd? Soms komt dat zo chaotisch over valt het wel mee, maar de eerste 10 maanden niet sowieso heel zenuwslopend heel hectisch valt, maar daarna eenmaal de wedstrijd echt ophangen. Dan kunnen we taxi spelen en dan ja, dan valt het mee met Lotte kopecky. Zijn jullie nu collega's of ook vriendinnen?

[00:44:39]

Ja we zijn collega's op de baan. We rijden samen op de baan, maar dan op de weg zei de Concurrent te bereiden voor een ander, dus het is een beetje Schipper tussenbeide. Maar ja, dat lukt wel ook soppen. Belgisch kampioenschap onderweg zijn echt concurrenten dus niet om pastis wedstrijd.

[00:44:58]

Klopt, klopt. Het is niet altijd even gemakkelijk om de balans te vinden, maar ik denk dat hij ondertussen wel hebben gevonden en op de baan kunnen we elkaar perfecte vinden en en ook invullen. Dus dat is het belangrijkste olympisch kampioene maken jullie zijn per slot van rekening de allereerste wereldkampioenen Bluetooth uit de geschiedenis van het vrouw weer zijn. Het is nog altijd een jongen discipline. Dus ja, dat is geschiedenis schrijven en dan zou ik mij gerust goed kunnen stoppen denk ik, hoe belangrijk is het voor een pijl op de weg bent al gezegd?

[00:45:29]

Jij zit in een goede Flow maar Lotte eigenlijk ook hè. De Belgische titel hebben al gehad. In De Omloop de samen gewonnen. Oké pech in de straat, maar daarom top 10 plaats ook wel gekund. Dus ja, echt wel heel indrukwekkend is echt wereld op nu ook bij hop. Hoezo, eigenlijk en dat ik echt niet verwacht, want ik had altijd meer gezien als sprintster als iemand van Snelle werk, maar daarop kan gewoon mee met de wereld op en dat ze wel ja.

[00:45:58]

Zeg je dan dat je uitstel voor de spelen? Dat komt. Jullie eigenlijk alleen maar beter uit voor Lotte sowieso wel, dus ik denk van ons beiden dan zeker voordelig. Dus ja, dat zeker positief is Frans toets voorbereiden en ik had een archief met je beloofd. Renaat jouw mooiste moment als commentator wielrennen Olympische medailles van Jolien door stond heel dicht bij medaille, maar wat wordt de kleur? We hebben versneld in het spoor van Alice kijk, Achterom en ze zit op De Limiet ze ziek op de limitada. Na de laatste ronde en het zit er niet meer in om met de mover van zilver te veroveren opgehaald worden hoor.

[00:46:37]

Het gaat worden ze is helemaal kapot gereden buiten veel, maar het is binnen dames en heren die eindsprint wordt gewonnen door hem. Er steviger zilveren medaille van bevestigen. Alles wordt nog tweede, maar het is gelukt. Unicorn heeft de medaille veroverd op het olympisch om je bij de vrouwen zijn heeft voor ons samen.

[00:46:58]

Het smaakt naar meer bij jullie allebei hebben dus onthouden. Maar ja, die ploeg die nu gevonden werd de voorbije jaren, Want je zegt het is een jongen discipline mij zelfs op die korte met je toch dat dat niveau pijlsnel de hoogte Jaap op het eerste WK zijn we eigenlijk gelijk wereldkampioen geworden, maar toen was niet helemaal niet zo hoogte wedstrijd. Gewoon gereden van Splunter Sprint was er weinig sprake van, maar nu. Iedereen is ingezet niveau is gestegen aflossingen. Jullie waren op dat eerste WK eigenlijk met sprongen Duo dat beste aflossing gemaakt met gewoon dat alle landen hebben getraind en terecht natuurlijk dus wel binnen.

[00:47:38]

Dus technisch is iedereen zeker even sterk. Dus nu komt het aan jou op op de uitnodigingen op de conditie. Heb ik alle vertrouwen in u realistisch is die medaille nog over gehad of ze mijn schatjes in. Ik denk realistisch.

[00:47:58]

Omdat ze specialistisch zijn, omdat ze mekaar door en door kennen, omdat ze die ervaring hebben om dat te spelen wat we dat net op het juiste moment komen en dan hangt het weer zoals in veel wedstrijden van een details van die puzzel die net op de juiste plekken in elkaar moet passen en als dat dan gebeurd en ja, dan kan je zomaar Olympisch kampioen worden. Het verschil tussen een een virus vaak niet grote. Dat is ook Nee zeker niet zeker, dus dat is altijd een heel aparte wedstrijd en ik heb al gemerkt dat hij denkt 90 of 80 9% zeker mentaal op de speel is iedereen woont op fysiek in orde en dan is het gewoon ja, je kan het koel blijven.

[00:48:36]

Wie kan er rustig nadenken en wie kan omgaan met de druk? Dat is gewoon super belangrijk dat je hebt neem dat een stukje druk druk gehad mezelf op, dus ik denk van Zodra dan weer van start gaan. Dan vertrekken we iedereen heeft vier gelijke kansen. Iedereen kan je winnen, Dus het zal ik dan niet meer.

[00:48:58]

Wat is wel ik heb wel de nodige ervaring en die kan ik misschien samen met Lotte wel gebruiken. Wat heeft het beste seizoen nog te bieden in de aanloop naar Tokyo binnenkort in Gent 1 april? Ja, dag voor de amstelgoldrace. Gewone Belgische meeting is ook wel balen zeker ook zal zijn de Franse goed. Ja zeker goed onze competitie te hebben om nog te kunnen rijden en verder Ja de eerste Wereldbeker zijn afgelast in Nieuwpoort dus dat is wel jammer, dus nu is het afwachten nog dat het nog een andere wedstrijd komt als vervanging en anders is het Europees kampioenschap.

[00:49:42]

Dus er is niet veel. Iedereen is gelijk voor de wet natuurlijk. Iedereen is gelijk met foto van mijn Lotte is dat natuurlijk competitie hebben op de weg vergeleken bij andere landen die niet hebben zoals en Laura Kelly direct.

[00:49:58]

Weg dus wij kunnen onze conditie wel onderhouden met die prikkels, dus dat scheelt wel een hoop denk ik ben ik ook nog benieuwd. Nou ga je daar eventueel naartoe naast dat het record Turkmenistan Nee ik zal ik zal er niet naartoe gaan ik later door van de jeugd nu al gestopt, Maar het spelen niet had gesteld. Ja ik heb het nooit echt met zoveel woorden gezegd, maar ik was het wel van plan. Dus ja, dat is wel een beetje roet in het eten gooit en moest ik mijn plannen een beetje veranderen, maar daar ben ik eigenlijk vrij snel uitgekomen.

[00:50:34]

Het belangrijkste was jij. Ik zal er niet alleen voor ik zouden samen Lotte voor, dus ik kon haar zeker ook niet teleurstellen. Dus ga ik gewoon nog een jaar door. Dat was het. Ja, dat is dan blijft het Afgelopen winter als ik heel motiverend om te vliegen om hard te treden.

[00:50:58]

Beter dan de voorbijgaande jaren, dus ben nog niet versleten denk ik wel veel mensen die anderen vinden, hè, dat je er mee gaat stoppen. We hebben geen tijd meer om het te laten horen, maar die van jouw broek bijvoorbeeld die zijn nog zoveel naar Mars Maar goed. Ik begrijp haar keus, maar het is jammer dat ze er mee gaat stoppen. Ja het is altijd jammer als je moet stoppen, maar moet moet ooit eens. Ik denk nu dat wel de juiste moment is dit een mooie leeftijd en ik stop liever op een hoogtepunt dan in plaats van het jaar teveel te rijden en dan moeten stoppen.

[00:51:33]

Dan zou ik dat liever niet. Heb oké voor de spelen eerst nog met wegseizoen natuurlijk wat worden. De Doelen de komende weken. Ja, eigenlijk nu aankomt is gewoon heel belangrijk te beginnen met woensdag nokere en dan de grote doelen voor mij persoonlijk zijn dan De Panne Gent Wevelgem ja, hopelijk nog eens binnen. Ja is niet gemakkelijk waarde houden. Daar gaan we wel voor en dan.

[00:51:58]

De eerste keer ik heb al een paar dingen achter de rug en dat zal een Ja een mooie wedstrijd worden toch leuk dat je hem kunt rijden. Ja daar ben ik heel blij voor mijn laatste jaren toch de eerste editie van Parijs Rebecca rijden. Dan wil ik even deze aflevering van de tribune betreft junioren en Renaat Schotte Bedankt voor jullie komst volgende week met een nieuwe aflevering van de tribune.