Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke, Goedenavond en welkom bij de tribune de voetbalvelden hebben ons het afgelopen weekend steek gelaten en dus laten wij op onze beurt het voetbal in de steek en kiezen we vandaag voor de koers. Reden genoeg daarvoor dat ontdek je zo meteen samen met onze twee gasten dag wielerjournalisten Christophe vandegoor heeft en avond Thomas De Gendt Goedenavond dag Thomas jij spreekt ons toe vanuit semmerzake bij je thuis, want naar de studio komen was blijkbaar een beetje moeilijk had een drukke dag. Heb je mij verteld heb behoorlijk drukke dag en over 2 dagen vertrekken we alweer naar de volgende koers.

[00:00:40]

Dus ja, die dagen dat ik dan thuis kan zijn. Proberen krijgt wel thuis te zijn beide kinderen van de Emiraten dat is die volgende koersen. De eerste keer sinds de giro van oktober vorig jaar. Ben je er klaar voor ik denk het wel. Ik hoop toch wel de het seizoen zou beginnen. Is helemaal anders dan andere jaren.

[00:00:59]

Misschien was het is niet slecht om eens iets anders te doen, want normaal gezien rijden dichter bij huis denk ik, hè. Nee normaal doe ik doe dan rekenen in Spanje de trein totaal parijs-nice, dus nu was het is onvolledig andere voorbereiding, maar Qua conditie denk ik echt dat dat slecht terwijl zij het is, alleen een beetje een vraagteken dat met mijn zus als ik het rittenschema bekijk van de uke Tour de ronde van de Emiraten dus vier ritten voor de sprinter 2 voor de klimmers en een individuele tijdrit is daarbij iets voor jou weggelegd.

[00:01:35]

Is het vooral Zoals je zegt misschien naar het ritme zoeken op doen we die wil sprinten. Dus die zal ik mij wel te dienste stellen van de bloem op kopter. Die tijd ga ik sowieso veel uit en dan die twee bergritten Berg de twee aankomsten Bergop We hadden van boeken mee. Die waarschijnlijk worden klassement zal proberen rijden, dus ik ga.

[00:01:59]

Zo lang mogelijk bij staan en dan op het gepast moment afzetten zoveel mogelijk van voeren vermedin het vooral om om competitie op te doen en zoveel mogelijk afzien elke dag dus zal het nodig zijn parijs-nice van der Poel gonna ook grote namen allemaal. Het is een populaire koers hebben de voorbije jaren gemerkt mail twee. Waarom weer zelfs dus qua eerste koers museum wel ideaal zijn in plaats van deze op tour. De la Provence dat al lekker slecht weer kan zijn, denk ik wel dat ze een patatje halen, zodat hij Anneke liever beetje warmer weer in St Lewis Vandaar dus die zal niet anders kunnen dan daar zijn beste beentje voor te zijn.

[00:02:53]

Dat is ook wel aan de weg toch ook de rol overgenomen van Qatar en oma hè, Dat waren 10 jaar lang geliefkoosde.

[00:02:59]

Voorbereidingskosten ook in dat warme Oosten zeg maar voor heel wat anders van van bij ons en die Ronde van de Emiraten heeft hij nu wel een beetje overgenomen die rollen. Het is ook dat vorig jaar allemaal begonnen met een jaar geleden had ik nog niet vanaf met jongens de 10 van de Emiraten omgaat. Hoe lang was het bijna twee drie weken lang hebben vastgezeten en eigenlijk de beelden van een hotelkamer zoals de tennis nu afgelopen Australian Open hallucinant. Wel zal jaar geleden inderdaad. Ja, hoe was die winter eigenlijk Thomas vorige week hebben.

[00:03:35]

Wij zitten niet in de kou. Weliswaar maar ook in Spanje gezeten. Dus toch wel. Ik heb bijna 2 maand in Spanje gezeten. Onafgebroken de kerstperiode daardoor gemaakt en dan zouden we aansluiten stage met de Ploeg 2 weken en omdat er dan in België beslist Walter quarantaine ging zijn voor de terugkerende reizigers, ben ik er gewoon gebleven bij ons toe dan.

[00:03:59]

Ronde van Valencia te rijden, want dat dan niet doorging, Dus dan moest ik toch terug komen naar huis. Ja, twee maand daar getraind, dus ik had geen uitvluchten om een training niet te doen, 2e voortreffelijk en ik heb er ook best wel veel veel op de fiets gezeten en jouw vorige week was een beetje als een beetje lastig om te trainen, maar uiteindelijk gelukt. Oké dus nu naar de Emiraten en dan parijs-nice wordt dat het de eerste echte doel dan Gogh en ik probeer altijd heel goed te zijn dat tweeluik met is het al elk jaar Ja heel goed geweest voor mij, dus ik zou graag willen doen daar niet.

[00:04:43]

Ik had er geen doel van maken. Ik wil gewoon doorrijden naar mijn gevoel. De drie grote ronde stalen programma's n33 zwaartepunten letterlijk dan in mijn seizoen, Dus dan kan ik heel moeilijk allereerste pik doen en begin maart als ik dan nog iets in en mij en.

[00:04:59]

En in september moet naar Lisa moeilijk om vier van die keuze Pinksteren in een seizoen te krijgen op zich wel goed zijn, dus kan zijn dat er zit helemaal niks vast. Ja maar vorig jaar was hij daar wel heel goed en parijs-nice en toen kwam Corona natuurlijk Ja jammer genoeg. Ik was heel goed in Parijs niet echt mijn beste benen van heel het jaar en dan is dat jammer dat afgebroken op die manier. Dat klinkt heel lullig en egoïstisch, maar dat is wel als je in de trein met een gebroken dat dat is heel jammer voor het geleverde werk, maar uiteindelijk.

[00:05:41]

We zijn al meer zoveel mensen dan een job zijn kwijtgeraakt of in moeilijkheden zitten. Dus mogen al te veel klagen als Remmers nee, gaan we niet doen. Straks meer over het wielrennen nu eerst de momenten van de week Kristof Dit is jouw moment Nederlanders en Nederlanders zijn.

[00:05:59]

Vandaag niet te massaal geschaatst zouden hebben 3280 Tjonge jonge jonge Reiki Schouten hier hard zeggen. Dat is echt zo leuk. Wat een sensationele 29 zegt hij houdt hij dit in de vorst op het schema van veel te kort. Niels van der Poel opa zei helemaal zweet. Hier komt die in een wereldrecord tijd. Dit is toch een race Herman om verliefd op de wortelkanalen zijn heel bijzonder na 24 jaar nog wat hij doet het toch voor jezelf. Ik vind wel leuk om te zien dat de mensen het wel heel erg waarderen dat je het doet.

[00:06:39]

Hij halen doe het altijd wel alleen de vraag is of het dan voor avondklok binnen zijn de schat sekte in Nederland een beetje door elkaar gemixt zoals competitie onder de mensen en die hadden we daar trouwens op het einde van het fragment. Heb je hem herkend zeker de man die gisteren de Elfstedentocht met twee vrienden geschaatst heeft de laatste winnaar Henk Angenent looprekjes boos.

[00:06:59]

In de auto gezeten. Ja blijkbaar is er niet helemaal ondertussen nog onderweg. Nog een drukke gedronken. Dat soort dingen dus ja, het is niet helemaal 200 km, maar toch. Het was mooi om te zien. Ja de mannen zijn ook al in de 50 en ja, nu wou je dat is doen zonder drukken en dan zie je dat ik denk dat er nog drie vier televisie stations mee waren natuurlijk, want Henk om gemeente de laatste winnaar van 97 die dan nog eens gaan. We moeten dan bij zijn, dus werd gisteren heel breed uitgesmeerd in de Nederlandse media.

[00:07:28]

Heb je dit gekozen? Week is de Elfstedentocht en de mogelijke de mogelijkheid hij er misschien was om het te doen of was er een andere reden eigenlijk wel omdat ik het geluk heb gehad. Destijds was onze medewerker. Ik was toen nog maar 2 jaar en het werk hier op de VRT dat ik toen onze baas het om naar de Elfstedentocht mocht in 1997 TuneIn norm schaats gek en de winnaar halve marathon van Van Benthem Doe maar op alle andere mensen Erik hulzebosch.

[00:07:59]

Noem maar op Arnold Stam dat soort Ik was en toen echt bijzonder schaatsgekkies ook wat betreft. Het langebaanschaatsen het snelst gaan zoals wij dat dan noemen we er eentje Ritsma Zandstra Johann olav koss van de lange afstand de 5 en de 10 km die nu denk ik achter en oren krabben wanneer ze die tijd zien van de zweet. Van der Poel die 10km nieuwe wereld te kort, maar dat doet mij ieder jaar weer opnieuw en zeker voor met die gekke natuurlijk van het ogenblik dat er een beetje ijs is dan wordt Nederland zoals wij veldrit gek worden.

[00:08:29]

Zij schaats gek en ja, dat doet mij dan terug denken aan een van de mooiste momenten toch wel in mijn leventje als verslaggever zeg maar dat toen helemaal de mist in ging die laatste kilometer die moest slaan dus met vier en dat toen ik wil en dat is allang technisch verhaal, maar dat werkte toen in die tijd met isdn lijnen en die krijgen in een bepaalde radiostudio en voorrang heette dat en ik had al een fles gedaan bij levende lijve op Radio 1 thorsten live show in de aub met Betty mellaerts.

[00:08:59]

Hautekiet presenteerde ook zaterdagmiddag een programma op Studio Brussel die had mij ook in zijn programma gevraagd met een flits, maar die had er voorrang. Zal ze van Hey technisch niet terug aan de Radio 1 studio gegeven en het was halen, dus printen laatste kilometer en Jan hautekiet. Ik zal het nooit vergeten. Start Saturday Night van Herman Brood and his wild Romance en ik heb dus met Saturday Night op mijn oor nog de laatste aankomst moeten doen En ik had toen absoluut niet Reflex om mijn hoofdtelefoon af te geven en dat trok eigenlijk ook niks aan jarenlang tot op de dag van vandaag op mijn vrouw.

[00:09:32]

Die lag minder vaak mee uit omdat ik in die flits vaak gezegd heb even kijken even. Ik kom net al jaren trok eigenlijk op geen Ja vorig jaar maar ja, Maar goed we zijn allemaal Jong geweest en beginnen geweest omdat Michelle buiten toen deed voor televisie en ik heb ook die bonkevaart nooit meer zo koud gehad als toen in mijn hele leven. Dat was ook nog eens even gaan opzoeken. Het was inderdaad gevoelstemperatuur min zoveel min 15.

[00:09:59]

Heel veel van de wind stond vijf zes Beaufort dat hij het is een hele zware editie gewonnen door Henk Angenent en ja, maar het was fantastisch gewone nadien dan als als klein verslaggevers je ineens mogen doen met die spruitjesboer en dan ja, ook een beetje zoals in Nederland dat wel kunnen we een beetje omhoog naar beneden kijken van wat kom jij? Vlaming hierover ons gaat ze vragen, maar je dan toch nederig opstellen en Ach ja leuk herinnering. Tot straks mijn van de finish. Dat gaan we jou niet meer aan doen, maar wel even laten horen hoe de 23 of 24 jaar jonger Christophe vandegoor.

[00:10:32]

Toen klonk daar in Leeuwarden geloof ik dat je toch Ja wij nog altijd in Leeuwarden hier waren de volksfeest nu toch al volop aan de gang is vooraleer in de feesthallen in Leeuwarden waar hij was en publiek zijn samen gekomen, maar ook nog steeds aan de aankomst roken op de bonkevaart in Leeuwarden de toerrijders. Die krijgen daar veel applaus van het fabriek hoor. Toch wel mooi om te.

[00:10:59]

Want de mensen staan nog altijd zo'n 5 a 6 rijen. Dik en de fanfares die zijn ook goed op gekomen. Die houden dan die mensen weer op hun beurt bezig. Kijk valt best mee toch voor een beginner. Nee die worden wel heel goed zou ik zeggen ja, je bent gek en Thomas Ik heb vorige week van jou een foto van jezelf met een ijsbaard na een training, maar kun jij schaatsen ook? Heb je dat gedaan? Ik heb het nooit gedaan, maar daar in Antwerpen naar binnen schaatsen, Plein en ja, parkeren geval een lastige knieën ervan gehad en dan ben ik er ook mee gestopt met schaatsen.

[00:11:42]

Niet dat op het niveau alsof. Ze was gewoon veel plezier en dat was wel leuk, maar ook redelijk tenenkaas gevalt, schaatsen fietsen wel vaak gedacht ik Kristof Bart Swings ook aan fietsen, bijvoorbeeld absolute een heel goede en Sven Kramer ook een wedstrijd is een koekjes mee gedaan. Dus eigenlijk ook.

[00:11:59]

Het om een keer, want ik wou ik je net vragen Thomas nooit geskeelerd ooit. Jij zoals training zijn gewoon dezelfde dezelfde spieren, hè. Het zijn dezelfde spieren, maar daar evenwicht is toch iets anders gewend van te steunen op ons armen en een nachtje dan op Zo schaats. Elfsteden staat dan gezet als steunpunt kwijt en om een of andere reden val ik dan dikwijls. Dus daarom dat ik niet zo heel vaak heb gedaan vroeger en rook waarschijnlijk nog interesse voor omdat omdat te blijven de Sandra mee. Die is wereldkampioen geweest.

[00:12:35]

Ja, die is nog altijd bezig met skeelers skeelers training door die onderhoud gewoon in de winter. Thomas over naar jou moet hij niet helemaal aan het regelement gehouden, want jouw moment van de week is al een tikkeltje gedateerd, maar goed kijken. Onze jury heeft beslist om een uitzondering te maken, dus dit is.

[00:12:59]

Moment van de week naar de eerste zege van het seizoen voor Lotto Soudal een retri van de ster van bessèges editie 51 heel mooi nummertje na een zeer meer de etappe koorts en 31ste profzege. Hier komt hij wie wel eens wat wel eens hoewel is. Tim wel eens winter etappe 1 beige 30 ritwinst met optie Knap gedaan. Ben wel eens die optie op de eind winst heeft hij opgenomen. Tim is een goede vriend van jou natuurlijk Thomas maar is dat de enige reden waarom je dit gekozen hebt was niet nodig.

[00:13:35]

Er binnenkort wordt het Belgische seizoen opgeschoten met Omloop Het Nieuwsblad en ik denk dat dit nu wel bewezen is dat hij in positie ligt op die te winnen om het buiten kunnen staan, denk ik nu toch wel een van de topfavorieten voor die koers en ik kijk er echt naar uit om op die op tv.

[00:13:59]

Hopelijk kan ik hem op tv zien en hopelijk staat hem dan op positie een Dat zou heel mooi zijn voor de Ploeg een vrouwenstem zelf ook. Dan heeft hij eindelijk een een klassiek op zijn naam staan. Dat is waar hij is vorige week wel naar tweede ronde van de Provence gestapt. Een beetje ziekjes blijkbaar. Weet jij hoe het met hem gaat? Het was meer uit voorzorg. Het is niet dat hij dood ziet niet meer kon starten. Het is meer het Voorzorg en weet wel dat dat het belangrijkste is en belangrijkste is gewoon om de omloop te kunnen starten bij een heel goed gevoel en die twee dagen extra koers ging misschien net meer kwaad dan goed gedaan hebben.

[00:14:40]

Dus gewoon slim genoeg. En ja slim om op tijd te kunnen zeggen dat hij dat hij wil stoppen. Misschien teveel ging worden. Hij is altijd vroeg in Mallorca ook al een aantal keer gewonnen. Hij is eigenlijk om het heel kort weg misschien te kort door de bocht.

[00:14:59]

Zeggen de man van het voer en van het najaar. Hij is altijd goed in het begin Mallorca noem maar op tot en met Ja Brabantse pijl gewonnen heeft en dan zie je dat hij soms tegen zijn meestal wel naar de ronde van Frankrijk moet en dan komt hij met die goede vorm komt hij weer boven water in de maand augustus september. Kijk maar naar zijn uitslagen Ronde van Polen de Eneco Tour Bangkok retour altijd in augustus. Thomas zegt heeft een oude klassieker gewonnen. Ja moreal heeft hij gewonnen dat dat valt tussen de aandacht plooien, omdat dat ook een klassieker is in september, maar daarna zie daar.

[00:15:35]

Dat was echt een roze editie koud regen wind. Het was ook een van Avermaet heeft achteraf gezegd tegen de strafste stoten. Jij ooit van een collega gezien. Heeft Tim bellen ze morgen jou, maar toch. Hij is altijd en ja, en enigszins ene kant verbaast me dat dat het wanneer het echt om de grote knikkers gaat, dan is het meestal net niet, maar voor en nadien altijd wel.

[00:15:59]

Ja Thomas en het is al vaak gezegd als het over Tim is, gaat die grote klassieker, wanneer komt hij er nu? De Omloop daar zit hij hem dus echt wel op een dan zoals je zei. Je beloofd richting ik geloof en ook omdat en dat was niet tegen Janneke en Mieke de was van Avermaet zat daar. Daarna zat. Daar zat dat was en dan degelijk telefoon en dan klopt het toch allemaal. Volgens mij is die echt wel en ik ben zeker dat hij een goede doen is.

[00:16:30]

Ik heb hem getraind en ik weet wat dat hij op stage konden en hij is alleen maar is leeg gegaan, dus ik denk wel dat hij dat hij gewoon op en top klaar is voor hun en de omloop te kunnen verrassen gezegd. Ja ik heb gezegd heb ik geen verrassing iets tegen over tegen jou gezegd. De afgelopen week of dagen misschien nog wel. Hij zelf niet meer hebben. Dezelfde trainer en die spreekt er die spreekt.

[00:16:59]

Zover ik weet dat hij gewoon heel goede vorm is gestopt. Ja, Thomas Ik zou zeggen vraag jullie zijn kamergenoten. Goeie vrienden. Al zo lang hebben jullie het er over alles gehad over het feit wat ik net aanhaalde dat Tim in in de Ja zeg maar dat jullie periode die jullie maand dat het dan vaak net niet is, maar wel ervoor en Nadine voor dus wat is jouw mening daarover of verklaring? Want paar weken geleden ook nog uit doen, hè. Gewoon als hij op de krantencommentaren dat de lovend Ja maar de echtgenote klassieker op de rit in de tour daarop blijft het en is het wachten.

[00:17:34]

Wat wordt het over gaat de verklaring kan zijn, dus ik denk dat veel loopt te maken heeft met zenuwen het feit dat hij koersen doorheen. Remmers wordt nou gestript zijn er zoveel die speciaal pikken naar die klassieke periode of naar retourperiode. Het is gewoon gemakkelijk om dan te winnen. Dan moet alles meezit tegemoet.

[00:17:59]

100% in vorm zetten en als je dan 10 dag iets minder zout of gezegd invallers ziek geweest de week daarvoor dan ja, dan gewoon tegen de BMW onderste kunnen winnen zeker in de toerist elk jaar erger en erger antwoorden op 100% starten en dan nog moet je geluk hebben om te winnen en is het dan nog wel tijdens de tour gevallen of ziek geworden zodat hij moest opgeven of dat hij gewoon niet tot zijn recht kwam er dan twee uur terug rijden. Daar denk duinen bolletjestrui rond.

[00:18:37]

Dus ja, sindsdien is die wel iets meer verliefd geworden. Tour voor was zo haat liefde verhouding en dan dit jaar kon ook niet starten in het water valt de wekker voor de soms ook gewoon mee te maken. Denk niet. Dat zijn monteur te klein is voor voor een cursus luik-bastenaken-luik op het is gewoon.

[00:18:59]

Moeilijk om luik-bastenaken-luik te winnen tegen alavés tegen roglic dit jaar en tegen Portugal tegen die mannen dat dan moet je gewoon de beste de beste versie van jezelf zijn om daar te kunnen winnen. Dat is niet gemakkelijk goed. De naam is gevallen denk ik. Hallo Filip Ja moet ook over hebben, want dan zal je toch voorbij deze man moeten allemaal plezier nog met je lippen vorige week.

[00:19:59]

Tour de la Provence Hij zal een grote doen dus blijkbaar. Ja die handblessure daar hoeven ons geen zorgen meer om te maken denk ik is hij dan de grote favoriete niet voor de Omloop Het Nieuwsblad Ik denk het wel, want er staat inderdaad op die startlijst en tot en met luik-bastenaken-luik gaat hij samen met van hart en van de poli wel niet te zien. Zullen zijn en dat openingsweekend gaat dat het te kloppen drie wil zijn zeg maar Theo van de finale van de Ronde van Vlaanderen voor de volgende wereldkampioen.

[00:20:26]

Ja inderdaad als je als je de beelden ziet ook komen de flanken Van de Valk toe dat hij eronder die colombianen dartel mee naar boven gaat. Wil waren zeer. Moet je die van 7 maart toch nu al zoals je terecht in grote vorm vorig jaar die stond in De Ronde van Vlaanderen en hij doet al zonder die val mee voor de overwinning. Ja wat kan die man niet topfavorieten in het op het WK en gaan waar iedereen weet dat hij zal gaan en dat ook kunnen, dus waarom zou hij dan problemen moeten 9 komen misschien hun Omloop Het Nieuwsblad goed.

[00:20:58]

De focus zal ook wel meer.

[00:20:59]

Open Vlaanderen en wat dierenbranche gevoelens. Die gaan enorm zijn idem dito voor luik-bastenaken-luik waar hij dan toch iets fout alweer maakt in die springt tussen. Ja dat zou wel eens een zeer grandioos kunnen worden vooral dat klopt. Thomas kijk jij naar de Renner Filip ik ben geweest dat hij dan dat hij ze het is gegroeid dat van de beste van de wereld had ik nooit zien aankomen, maar het is over van haar mediteren bij jullie. Denk het wel. Denk dat hij die bij die beloftenploeg geweest. Dat weet ik niet zeker, maar er was als die bij ons is the profeet bij opnieuw doen.

[00:21:44]

Dan stond hij wel vijf zes kilo dat hij nu staat en helpt nog alles te leren me zag toen dat hij dat hij gewoon klas had klasse van van een kampioen en hebben wij staan nu op alle terreinen dat.

[00:21:59]

Overal kan ik er zelf van dat die op de Mont Ventoux meedoen met Bernard Bergop heeft al wel in de tour al gedaan, maar zo vroeg op seizoen dat ze dat ook zeggen dat hij gewoon heel goede vorm zit oftewel is zijn basisniveau gewoon al zo groot geworden dat hij al spelenderwijs meedoen met de naam. Ik hoorde de commentator op sport zondag nog zeggen dat de allergie de vijf grote monumenten kan winnen. Ja ik weet het niet. Misschien enkele achter roepen en vraagteken Ja een beetje moeilijk zijn de resten.

[00:22:34]

Misschien ligt voor gewicht neer moderne in gewicht. Ja misschien wel problemen hebben op de kassa zeg nooit nooit te straffen die dat dan gerust wel kan. Als die past er vier van de vijf. Kevin is ook al mooi, denk ik over die vijf momenten gesproken. Ik denk net nog eens aan jouw proefmaand Philippe Gilbert rijdt geen parijs-roubaix. Dit zijn.

[00:22:59]

Zet ook nog eens alles op Alles voor milaan-san Remo en blijft blijkbaar toch niet geloven en terecht Waarom 9 tussen mooie doelstelling en denk wel dat hij nog altijd de been heeft om te winnen, maar alles moet mee zit in zo'n koers en ja, als je zien wie dat er allemaal op komt als kandidaat winnaars mij mee van de poelier waarschijnlijk ook wel een beetje zet mijn benauwd en alles weet gewoon dat dat moeilijk moeilijk geworden waarom die kunnen proberen. En als het als doelstelling heeft iedereen van de Plopsaland er wel eens steunen.

[00:23:35]

Ik kan het moeilijk anders. Natuurlijke is op die leeftijd gekomen heeft alles meegemaakt vier van de vijf monumenten gewonnen. Wereldkampioen rit in de tour in alle grote ronde wat blijft dan over? Ja tot vervelens toe moet jij dat aanvragen in onlangs ook nog toen we in Spanje waren voor interviews op stage bij Lotte zijn hetzelfde van. Ik heb dat al 1000 keer gezegd milaan-san Remo Ja het is ook het enige dat hij nog.

[00:23:59]

Natuurlijk omdat dat nieuw is en zo een jongen en die was voor hem in zijn oude K3 Ja maar dan respect, maar dat soort mannen hebben dat ook gezien bijvoorbeeld in het motorcrosser bij Stefan Everts en die liggen op het ogenblik speciale Doelen om met dat laatste tikkertje nog in dat krantje te komen waarvan de allergrootste die uitzonderlijke dingen hebben gepresteerd. Energy Albert weet als ik zal er binnen, dan kom ik in dat allerhoogste rijtje waar hij nu al jaren tegenaan zitten kijken, maar goed. Ja dat zou je een jaartje kunnen noemen en San Remo en daarom had ik ook volgende mening van Thomas visite laatste de laatste jaren.

[00:24:37]

Het wordt alleen maar moeilijker heeft het zo vaak geprobeerd om bonen ook zo vaak en daar gaan niet gelukt is waardoor je moet ik u zeker met die nieuwe knijpers die daar nu al zijn van hart helemaal zeker eerst nog eens terug naar de Tour de la Provence wilde bij de Koninklijke post wel meteen weer zichtbare met jou.

[00:24:59]

Winnie en er ook nog jonge Belgen die zichtbaar koop in de kijker gereden heeft Mauri vansevenant leven genoemd veel op gekregen en de rest denk ik absoluut en dan komt hij dus typen gaat hij dadelijk voor ons allen Filip om te zeggen, want ik heb te weinig voor je kunnen doen terwijl hij dan nog in de top 10 eindigt heel knap en ja, een tijdje geleden hebben we voor een podcast ook een uur mij en dat is ja, moet ik dat zeggen. Dat is de te ontspannen relaxed.

[00:25:26]

Sterke boerenzoon die ook van niks bang is ogenschijnlijk die zich heel goed op zijn gemak voelt bij deceuninck-quick-step een groot deel van de Entourage ploegleiders, maar vooral ook personeel uit west-vlaanderen zijn vader. Zijt ons ook van Misschien is dit wel de ploeg voor zijn leven als hij zich daar goed voelt en dat vaak wel belangrijk voor herinnering. Moet je ergens goed voelen. Dat is meteen het geval. Het is een lefgozers. Anders ga je vorig jaar niet tot in de finale in de Waalse pijl aanvallen natuurlijk goed dat hij achteraf ripan.

[00:25:58]

Ik had.

[00:25:59]

Dat trekt hij nu ook wel terug. Dat was een beetje op het papiertje. Tilt weet hij ook wel, maar ja, die jongen weet waar hij mee bezig is en ik denk dat dat echt een Ja heel sterke zoon is met die blozende rode kaartjes en en die was in vlambaar niet weet waar het einde van zijn krachten ligt en hij boert ook graag wil ik me gaan sluiten naar een stukje van die podcast van jou jongen. Ja dit is een stukje eruit over het feit dat hij graag zijn eigen groente kweekt nog iets buiten sporten.

[00:26:30]

Ik had altijd een mooie grote tuin thuiswerk. Dat was dan meestal 's avonds dat ik in plaats van op de televisie kijken dat ik dat ik in mijn tuin zat om groenten kweken en altijd voldoening om iets te klein helemaal aan jezelf en alles te zien. Groeien ze ook zeker zeker zijn van de rust en natuur, dus dat was perfect voor mij als je eenmaal als je.

[00:26:59]

Tomaat niet. Weet je wat lachen is het moet een goede Tomaten zijn, denk ik. Als ik me zeer rijden van ons even op Ja luxe knecht voor evenepoel wordt dat n roll dit jaar. Dat zegt hij zelf. Doe hem de vraag ook stelde. Kijk jij dat vind ik wel goed aan zo'n jonge gast, want je zou kunnen zeggen klimtalent. We hebben op dit ogenblik een aantal klim talenten in België Lotto zitten er een aantal, maar hij loopt zichzelf nog niet voorbij en hij weet dat hij samen met alle meiden en met andere jonge gasten rond en Remco evenepoel een grote toe zou kunnen uitbouwen.

[00:27:36]

Dan sta je in de schaduw. Dan heb je niet meteen in de grote stress die en evenepoel nu al heeft. Dan verdien je mooi geld en maak je een mooie carrière, dus als hij dat zou kunnen doen Ja dat zou heel veel jonge gasten voortekenen natuurlijk en dat is ook de Welke nuchterheid is het west-vlaamse nuchterheid Belgische Vlaamse nuchterheid? Het is gewoon stap voor stap groeien en zijn padiham.

[00:27:59]

Open zegt heel duidelijk niet ver van de toren blazen gewoon stelen met je ogen enzo groeien en dan zien we wel Thomas we gaan natuurlijk ook eens naar de jonge mannen van Lotto Soudal kijken. Ik denk dat hij het erbij best wel goed gedaan hebben. Ik zag filipo kanker bergtrui in de Provence Die jongen is 22 jaar Florian Vermeersch 21 toch een paar keer mee in de aanval ook Stefano oldani 23 jaar die was sterke bij stage. Is dat bemoedigend Wanted geweest op de transfer politiek van van Lotto zodat hij er niet meer was tussen jong en oud.

[00:28:31]

Ja grote gebeurd zijn in transfers, 11:15 man eruit en allemaal nieuwe, maar ze zijn wel gretig. De jonge mannen die dat mensen zijn heel gretig en ze wilden zich laten zien en dat is ook niet meer hun schuld dat ze zo jong zijn en als het al aangenomen worden die heeft kwaliteiten, daar ben ik zeker van.

[00:28:59]

Die gewoon allemaal een koets kunnen willen dit jaar. Zo Zal je zien. Bel Dani die was vorig jaar wel op of bij ons, maar die was zeker wel zijn dat kunnen bewijzen en koersen Google past zijn en heel goede uitslagen hetzelfde met die wil graag een beetje mijn type kruiden worden en een aanvaller zijn dat wel allemaal goed komen. Misschien nog niet. Dit jaar moet toch zeker volgend jaar was allemaal jaar grijper zijn dat er veel man van zien zien komen bovendrijven. Misschien ook al een paar maanden allemaal volgend jaar dat zeker wel in orde komen op stage veelbelovende wattages van heb je gezegd.

[00:29:45]

Hij was de nummer 2 jezelf natuurlijk dat dat hoeft niet te verbazen, Maar heb je bij de jonge mannen ook iets of iemand gezien waarvan je dacht doen? Daarvan ben ik wel onder de indruk. Die zaten jammer genoeg niet in mijn groep stuk.

[00:29:59]

Die jonge gasten zaten bij de klimmer groep en ik zat bij de bij de klassieker groep voor Florian Vermeersch zit er wel met dat wist wel dat hij kon eigenlijk had eigenlijk een halve baas bij Lotte en die zei dat als ik bij Tim Wellens wil in in de bus zitten en dan doe ik dat En zoals het was wel correct dat ik wil graag op de kamer liggen en omdat hij ging er vanuit dat hij bij de bij de klimmers groep ging zetten, maar dat was dus niet, dus ik zal overal tussenin.

[00:30:34]

Ik ben een klassiek Rennen dus ik heb gewoon voor het gebak gekozen en de timer aanzetten, maar ja, wel een paar junos mee zijn nu eerst gelost en die ging er ook mee op stage Builder series te kijken is de testen is een beetje Love The tast toe dat hij is bij de prijs en één van die junior's die klopte onze.

[00:30:59]

Vroeg op die zal table testen, dus dat is misschien wel eentje. Dan was dat of de andere de andere de andere die klopt Harm en Stef Cross In het spuitje voor de vierde plaats is als dat is op zich wel wel straf als je net van de Chinees overkomt, dus als wel iemand dat we misschien later dan veel plezier, dan kunnen we gaan beleven. Wat hebben we allemaal goede talenten? Tom Kijk dat is heel veel gekomen of op Lotto natuurlijk omdat ja, financiele kwestie of niet een aantal jongens vertrokken zijn, maar als je kijkt naar de uitslagen van de jonge gasten die ze nu hebben laten overkomen van het Beloften team en Kurt van de wouwer.

[00:31:45]

Daar zit echt veel verschil tussen een jongens die De Ronde van Isa hebben gewonnen. Vervloesem en Van Gils nu nog allemaal vrij onbekende namen kunnen heel goed Berg oprijden Viktor verschaeve zitten in Australië tussen herrie Sweeney.

[00:31:59]

Mannen met aantal brieven al bij de belofte, Dus ik verwacht er eigenlijk ook wel veel van En als je nu ziet overstapt is al gemaakt hebben die Italianen nu de voorbije Provence het voordeel van de twijfel geven vind ik weet niet welke naam kennen van die andere Junior hebben. Een grote wordt en de andere wel misschien bruine vanaf Ramses debruyne. We zullen zien ster van bessèges. Ronde van de Provence twee koersen die we gehad hebben. We zijn over wattage spreken. Wat hoor je nu? Thomas Er wordt heel hard gereden met dezelfde wattage als in augustus toen de koers hervatten na de coronavirus.

[00:32:38]

Kun je dit dan nog voorbereidingscursussen noemen? Nee maar het is heel speciaal jarig geweest vorig jaar te lelijk seizoen 2 deel tweede deel was wel heel intensief allemaal heel kort op mijn kamer tussen een kort seizoen gekamd. Minder moe.

[00:32:59]

Volgende seizoen de meeste naar Marcel oftewel de Vuelta als je stopt met grote ronde conditie stijgt op op het hoogste punt van hield jaar twee drie weken stopt. Ja, dan beginnen gewoon al op een hogere trap terug met treinen. Dat gevoel heb ik wel. Ik ben zelf gestopt met de giro. Dat gevoel had ik wel na 3 weken rust als om te trainen. Ik had de benen alsof dat ik al drie weken terug bezig was en ik denk dat veel man dat ze wat Tim doet dan bijvoorbeeld ook wel zwaar wat hij precies gewoon mee gestopt was met die had zijn conditie nog zoveel rennen.

[00:33:38]

Stuk houden dat dat gevoel hebben en die lijm van vorig jaar dat hoog hoog niveau is gewoon doorgetrokken nu. Het is niet nog heel veel geld. Bij komen ze wel constant hoog niveau blijven denk ik. Oké, was inderdaad en een goede verklaring daarvoor. Kristof Heb jij nog dingen gezien de voorbije week en die we moeten meenemen richting openingsweekend. Ik heb.

[00:33:58]

Drie jongens gezien en Dylan teuns bijvoorbeeld Die heeft ook al die ook goed gereden. Top 5 al bij zich van zichzelf dat hij goed is. Jawel is sowieso en dat wordt denk ik wel dat openingsweekend want daar Focus wij dan wel op een koers tussen de jongens die beperkt de competitie gehad hebben naaste van Avermaet in in Frankrijk ten opzichte van de teamgenoten. De Jasper Stevens die op een berg zaten er nog altijd zitten op Tenerife die van hoogte komen. Stuyven is daar altijd al heel wel bij gevaren.

[00:34:29]

Komt heel goed van zijn bergaf net zoals benoot, dus dat wordt en als we dat zouden kunnen zijn om naar uit te kijken eigenlijk de mannen zonder competitie ten opzichte van die met een beperkte conditie, dus er wordt misschien wel een poosje in de koers, maar de gebruikelijke namen een naaste van havermaet gaan zich laten zien uiteraard. Een alibi had ik nog opgeschreven aan ballerini uiteraard hè. Het Nieuwe goudklompje van Patrick lefevere, dus ja, die heeft vandaag.

[00:34:58]

Laten weten dat het niet bij zal zijn. Dat heeft te maken met zijn coronabesmetting waardoor je in quarantaine moest blijven. Ja die hypothekeert Wat dan een beetje zijn voorjaar. Wat verwacht je eigenlijk van hem nog te zien? Ja ik weet niet eens of dat zijn voorjaar gaat hypothecaire, want ik heb een aantal keer geïnterviewd voor het openingsweekend en dan Ik moet ik zeggen dat de motivatie er niet vanaf gutste van zijn gezicht, hè. Dat was al heel vaak een verplicht. Dat soort kerels kijken dan toch naar die naar de grotere klussen.

[00:35:27]

Maar ja, dat is dat ook zelf ook wel eens achter de oren gekrabd, hè? Als je terugkijkt op zijn carrière heb ik al te veel voor seizoenen gaat hij niet meer kunnen wachten om nog eens opnieuw te scoren zal zijn grote grote dagen heeft gedaan en dus ik vind dit eigenlijk wel ja, min of meer nieuws inderdaad dat hij nu al afgemaakt en dat de de repercussies op zijn lichaam toch iets groter zijn wilde ons doen geloven dan dan dan denk ik Het Is Een Vreemde vogel.

[00:35:56]

Dat weten we al lang Thomassen je hebt.

[00:35:58]

Doet hij het nu inderdaad nog wel graag enzo. Heb jij daar een bepaalde kijken op Denk niet echt dat hij altijd even graag nog fietst op dit moment in de tour in de toets hadden ook wel lukken dat er een heel grote koers is, maar voorbereidingscursus in zijn ogen zal De Omloop niet echt een grote cour zijn zonder voorbereidings wedstrijd één van die hele Belgische koersen dansen voor de Ronde van Vlaanderen Parijs in België Is dat jouw groep buitenlanders soms nog een beetje klein bekeken. Dat kan kloppen inderdaad.

[00:36:38]

Hij is is hij een sociaal persoon in het peloton. Eigenlijk zou dan komt hij soms iets vertellen of heel heel zelden. U. Deze had hij iets meer te babbelen tegen mij, maar dat is misschien omdat we alle twee tattooer kwamen en ik denk dat hij hem soms een beetje eenzaam voelde.

[00:36:58]

Muziekske zeggen maar echt veel 16 juni overleden man die wanneer hij van richting veranderd in het peloton zelden of nooit met zijn hand je aangeeft dat hij dat gaat doen en gewoon KrisKras van links naar rechts klopt dat ik zie heel weinig keuze geven. Zeker als finale is dan iedereen Reijmer beetje raar. Ja dat wordt niks meer aangegeven tegenwoordig zelfde nog toetjes of is dat wordt heel soms nog gedaan, maar meestal is ieder voor zich daarmee bruggetje gemaakt naar het volgende thema nieuwe veiligheidsmaatregelen in het wielrennen een aantal dingen mogen straks niet meer Of moeten anders en waar dan vooral over ging afgelopen weken was onder meer over het afdalen als zittend op de buis van je fiets.

[00:37:46]

Dus zo superdruk. Nu doet is straks kapot. Ja in de toekomst. Ja, vanaf 1 april is dat mogelijk bestraft met de uitslag.

[00:37:58]

Jaartal weet dat is geen moeilijkheden mee, want wat je daar ziet flex natuurlijk niet aangeboren, want het is later gekomen. Wat is in ieder geval tussen en aangeleerd iets dat voordelen heeft de fietshouding. Daar gaat de uvi vanaf april scherper op toeziende tijdrithouding mag bijvoorbeeld ook niet meer. Behalve dan tijdens het uiteraard Thomas concreet over die fietshouding. Wat vind jij ervan? Ik vind het wel jammer dat dat allemaal verboden geworden. Ik gebruik zelf die houding ook heel dikwijls. Dat is gewoon de verhouding in een afdaling of die tijdrithouding.

[00:38:37]

Dus nu gewoon sneller als je alleen ze eruit rijdt of in een koplamp zit ofzo, dezelfde stage, anders dat dat wat wordt wordt afgeschaft allemaal voor al die tijdrithouding dat ik herinner mij al van dat hij ermee begonnen was. Misschien als ze ervoor dat ook al.

[00:38:58]

Iedereen die gevaarlijk, dus dat vind ik een beetje raar die super druk. Dan kan ik nog begrijpen dat ze daar willen afschaffen Omdat kinderen junior's dingen die irriteren dat maar die tijdrithouding. Dat vind ik een beetje vergaand lijkt ook niks gevaarlijk samen. Je doet het als je alleen ontsnapt bent uit het peloton. Misschien op weg naar Stevenshof oprit van het toilet onder. Die gaat het ook niet doen als je in de buik van barcelona-real zit. Er is niemand die dat ook door slechte wij weten allemaal. Als je dat u deze gebruiken bij stuur kwijt zijn gewoon hard tegen de grond gaan.

[00:39:39]

Niemand wil vallen is iedereen is wel ongeveer voorzichtig niet heel voorzichtig, maar toch iedereen heeft wel een niveau voorzichtigheid als die positie gaan zitten met dat met dat zitten op de buis als je afvalt, want dat ziet er natuurlijk wel heel gevaarlijk uit, maar je hoort erbij dus van Ja maar kijk Wij zijn.

[00:39:58]

Gemeentehuis wel hoe op een fiets moeten zitten en daar zijn ook nog geen grote ongelukken mee gebeurd. Nee maar ze zeggen dat dat heel onstabiel is, maar dat is helemaal niet. Ik zit heel stabiel op die positie cv klep nu bovenbenen. X99 deluxe vast en geluncht op je stuur. Je kunt geen scherpe bochten pakken en die positie rechtdoorgaand flauwe bocht te zijn dan veel grip evenveel stuur vaardigheid als hij gewoon op mijn fiets zit ik dus volgens mij hebben ze gewoon puur op het zicht ruzies gemaakt over die positie manier gevraagd aan Dennis waar is er gevaarlijke wanneer en dan gaan ze zoiets afschaffen iets in mijn ogen niet gevaarlijk is, kan ze afschaffen, maar dan gaan ze wel in de Provence die in de laatste 4 km nog vol mee eilandjes laten liggen en bij gevaarlijke hekken enzo.

[00:40:55]

Dat wordt niks zeggen. Dan zijn zoveel dingen.

[00:40:58]

Passen dan niet gebeuren en dan is dat geen aanpassing nodig had. Dan gaan ze ineens gaan verbieden zulke dingen. Snap ik niet vraagt zich ook af waar die beslissingen vandaan komen en wie ze heeft Kristof in het UMC in samenspraak met vertegenwoordigers zoals Matteo trentin Philips bij van het peloton op Patrick lefevere en Richard Plugge managers van Jumbo en de koning. Seppe zijn eigenlijk tijd in het najaar al na de ronde van Polen begonnen met een eigen initiatief om uniformiteit van herkenning van gevaarlijke punten aan te duiden over na dat daar heeft ruzie ook naar geluisterd, want we moeten toch wel opletten dat we niet alles op één hoop gooien.

[00:41:40]

Kijk deze twee fietsen houdingen zijn voor Probz niet gevaarlijk, want Kenzo voorbeelden die puppy met de losse pols zit in wel eens doet dat in opkomst van het onderwijs die aan het leren is. Elio Keizer doet dat En zoals je terecht. Opmerkte is dat nooit iemand meegevallen Indeed aanhouding ook niet nu.

[00:41:58]

2 punten uit een heel groot plan waren het ook gaat over uniformiteit over nadarhekken waar mijn data base van de laatste 5 jaar van alle valpartijen heeft gemaakt om te kijken wat zijn gevaarlijke dingen, waardoor gaat over wat moet je doen in het geval van hersenschudding wanneer iemand dat is ook een thema geweest, dus ik weet niet wie dat mee begonnen is misschien een of ander medium of een random, maar die twee fietshouding zijn genomen en die spreken natuurlijk het meeste aan de en dat is meest sexy om daarover van meningen verschillen met volgens mij zijn dat eigenlijk maar details moeders hebben gelijk wanneer ze zeggen.

[00:42:34]

Hier zegt nu mee aan het bezig houden. Dat heeft ze maar gewoon een voorbeeldfunctie en ook daar zou je dan op kunnen zeggen gaat Wielrennen is eigenlijk nooit de beste leerling in de klas geweest. Wat betreft voorbeeldfuncties ook. Dat is waar, Maar nogmaals. Het maakt deel uit van een aantal een tiental aanbevelingen en Matteo trentin bijvoorbeeld. Ik snap zijn goede ook wel wanneer die zegt kijk, ik heb in de winter naar alle profs.

[00:42:58]

Mail gestuurd met daarin die voorstellen en ik heb gemerkt dat 16 Koerhuis van die 800 misschien zijn er meer, want 16 lijkt mij wel heel weinig. Dat zou echt een schande zijn hebben die bijlage geopend ja, dan ben ik ook van jongens. Dit is makkelijk van aan de zijlijn achteraf te gaan roepen en dan een puntje eruit liggen er nog veel liever de houding van Tim Wellens die afgelopen weken Het Nieuwsblad in het weekend zegt mij zeer het niet. Het boeit mij niet. Ben er ook niet mee bezig, maar ik kon achteraf ook niet zeuren en klagen dat iets niet goed of slecht was.

[00:43:30]

Dan houd ik mij ook afzijdig. Dus zoals altijd ligt de waarheid weer ergens in het Midden Drenthe heeft inderdaad geholpen bij het uitrekenen van die nieuwe regels. Hij is dus inderdaad heel boos of lastig, omdat er nu geen kritiek komt van alles wat je hebt gezegd 16 renners, maar die mail lezen hebben niet wat ik wel eens weten Thomas Heb jij die mail gelezen in het najaar waarin alles uit te zoeken gedaan. Werd de bijlagen downloaden. Ja, ik heb die toevallig download een van de enige mail stond dus.

[00:43:58]

Ik heb het gelezen van die 16. Dus ja, het is niet zelf die mail heeft verstuurd dus ook geen tijd tegen goesting is de cpa die dat doorgestuurd en ik heb effectief die bijlage opens omdat bij ons en de mensen was tot dan de vertegenwoordiger van ons Ploeg en die had er al iets over gezegd dat er van alles over veiligheid ging besproken worden, dus die alleen die houden natuurlijk ook over de hekken over bevoorrading allemaal die dingen van de motor, dus het is niet is niet alleen slechter dan ze wat als het beslist.

[00:44:39]

Het zijn ook heel veel goede dingen, maar waar Thomas verleden ging gelijk dat je de beelden ziet vorige week een ronde van Provence op een paar kilo staat ligt daar nog curbstones. Dan denk ik ja, daar gaat het eigenlijk om en Oké dat wordt een veiligheidsmanager parkoers aangesteld, Maar ook dat gaat weer Top Down eerst gaan the world Tours.

[00:44:58]

Komen en dan pas de kleinere koersen. De Provence is een kleinere koers, dus daar zal dat nog niet van kracht zijn geweest met Tap is gevaarlijk en de ronde van Polen daar is die aankomst bij de gaf al jaren dat niet van vorig jaar tussen Jacob zijn en Groenewegen Dat wordt nu eigenlijk is die discussie alleen maar gegaan over weer fout was, Groenewegen of Jacob zijn een Het gaat over een Sprint waar je 80 kilometer per uur bergaf fiets en waarvan je dat weet en als Ronde van Polen nog bijna op Trots op bent.

[00:45:26]

Wij hebben de snelste afdaling zoals de ronde van Italië een aantal jaar geleden een prijs zou geven voor de snelste daler. Dat is bijna misdadig vind ik dat moet worden aangepakt. Die parkoers. Ja inderdaad klopt hij, want daar wordt nu voorbij gegaan door te focussen op die paar kilootjes van geen bidons weggooien zomaar overal waar je wil en inderdaad positie op de fiets, maar Thomas jij begrijpt ook wel denk ik de de kritiek van van trente. Die zegt van ja, maar jongens als jullie iets te zeggen hebben doe het dan op het moment waarop jullie er op aangesproken worden in plaats van zo.

[00:45:58]

Zij op tiktok te zitten ik hem gelijk in. Dat is gewoon zo gewoon die bezig met mij. Alles goed. Daar rond het kussen komen kijken, maar niet dat ons niet interesseert maakt er soms gewoon geen tijd en geen zin meer voor om mail te beantwoorden over iets zeker om de periode. Dat was die mailde. Was begin november meeste zitten in rust. Dan ligt mijn gsm ook gewoon drie weken aan de kans en hoef ik helemaal niks van de coolste weet nog dat moment. Dan sturen ze die mail als er zoiets is bijvoorbeeld over dat mijn positie van renners te maken heeft, dan kunnen ze Oké Google soort van soort van Subway doorsturen en vragen aan iedereen kunnen dus antwoord op die vraag het belangrijkste en dan weten van alle remmen, zodat ze min of meer gezamenlijk zijn of niet gevaarlijk wel belangrijk of niet belangrijk zijn en dan hebben ze ook wel een beeld te spelen telefoon.

[00:46:58]

Peloton betonnen weggooien erg dan ze wel erg moe te vinden is er meer veiligheid nodig op bevoorrading of die houding Dan weten ze dat kunnen ze er ook gemakkelijker stappen en zeggen we moeten naar verbieden of aanpassen, maar nu komt van een paar emmers een paar Ploeg managers. Dat is niet Dat is niet zo leuk voor iedereen en ik dan dat ik ergens foto's te weinig grens met proberen te betrekken. Iedere Ploeg heeft de verantwoordelijke maar die waren jouw betrokkene heeft om te weten over water wordt besproken erin, dus dan zeg ik ook wel een beetje zijn taak dat hij ons min of meer bericht over wat er speelt en vandaag willen heel wat anders ook eigenlijk een alternatieve Bond oprichten.

[00:47:53]

Dat is al een beetje weinig een renner een stem zodat iedereen wat Thomas net zegt ook.

[00:47:58]

Mag zeggen natuurlijk maar de juiste oplossing Tom en Thomas Ik denk niet dat ze bestaat, want tesamen van de Sport namelijk draagbaarheid op de openbare weg is tegelijkertijd. Het zwakke punt om dat door verkeersremmers. De evolutie vanwege wordt het ook gevaarlijker en ik blijf ook altijd zeggen. Het is een wonder dat er niet meer gebeurd. Waarom Omdat ze wel moeten als als bestuurders heel vaak excuses, maar de de profs zelf zo een eenheid vormen tussen mens en machine. Dat zijn ongelooflijke toeren die uithalen Chapeau daarvoor, dus het had nog veel erger gekund, maar net omdat iedereen zo beginnen op de fiets is zo weinig en als ik nog één ding die afdalingen Ronde van Lombardije bakelants de Plus evenepoel, daar moet dan toch een onafhankelijke los organisatie los van welke dan ook zeggen van jongens.

[00:48:47]

Dit gaan we niet meer doen. Die afdeling van die moeder die hermano marianne's een leuke en zeer leuke klim Thomas je zei net dat je de mail van het veiligheidsplan wel gelezen had, maar bijna alle andere mails van de.

[00:48:58]

Adres vakbond niets is dat omdat hij niet gelooft dan en die vakbond ik echt heel weinig geloof in de vakbond, omdat hij ons al een paar keer mee voor dat ze mij organisatorische gaan babbelen 2000 hebben gedaan. Gewoon stil te houden als voorbeeld de giro van vorig jaar met die rits. Dat dan uiteindelijk werd gehalveerd. Er waren al vragen in de cpa groep. De groep mij van elke vroeg alleen of twee renners. De kommel een vraag vanuit de groep om direct in te korten. Ja regen voorspeld koude en dat was tussen die bergrit in de verantwoordelijke van de c&a voor die toets.

[00:49:42]

Die ging mij de organisator ballen bij Fanny en zei dat hij daar wat staat hij er meer kan babbelen twee keer en dan zijn die mee zei en uiteindelijk kwam het zo uit dat hij nooit meer van me is geweest. Daarom zijn ze zo boos was.

[00:49:58]

Dennis data voor hem leeg dan last minute wil dat wij eigenlijk al drie dagen ervoor hadden gevraagd om eens te bellen met organisator en gewoon het feit al dat dat een keer dat dat is gebeurd, Maar als het tegen ons liegen en zeggen met organisator zei Nee hij is gewoon nooit gaan babbelen, dus hoeveel keer gebeurt dat dan niet als wij hem vragen hebben en moet ons Versteeg vragen hebben of bang zijn over een parkoers over het weer of Bang Bang is niet slecht hoor. Als hij dan zegt, we zijn gaan wandelen met die mensen doen, dan is dat niet aan.

[00:50:35]

Volume verhogen inderdaad. Ja, dan kunnen die gewoon niet onze vertegenwoordigen spelen als ze als ze dat niet doen eigenlijk mijn excuses daarvoor nodig die die echt wel kan vanderelst en niet aan de kant van de organisator. Alleen verwacht je meer van de nieuwe vakbond Riders Union Ja ze moeten bewijzen. Het is nog allemaal nu maar ik hoop dat.

[00:50:58]

Beter gaan doen en ik hoop wel dat dat is een stem gaan krijgen ook dat niet zo is dat een beetje zoals veel omdat er zo'n beetje wordt opzij geduurd. Stiefmoederlijk wordt behandeld en dat ze proberen doodzwijgen. Ik hoop wel dat het dat het gewoon een stem krijgt en dat we er allemaal stemmen hebben in die die beslissingen dan het begin was al vast niet goed, want hij was heel boos vorig jaar is het WK Dat is epa, niet werkte gelooft en dus ja, we zitten in de laatste minuut.

[00:51:28]

Dan vraag ik nog waar jullie naar uitkijken en deze week is of wat is dat voor jou naar een land weekend en kunnen fietsen overschoentjes is dat zo? Het wordt 1415 graden, dus ja oké. Thomas ja, voor jou komt er koers en dat is weer al een tijdje geleden. Natuurlijk. Ja, zondag. De eerste koersen kijk ik wel lang geleden van in de giro, dus ik ben benieuwd naar de vorm of dat al het werk van de voorbije maanden dat daar effectief terug te gaan werken of niet?

[00:51:57]

Oké hoeveel.

[00:51:58]

Gele bloemen in de Emiraten We zullen starten meteen en als iedereen is kan iedere tweede bij laten als ik wil, oké, maar is goed hè. Dat heb jij al laten weten goed en Thomas aan de slag dus in De Ronde van de Emiraten vanaf zondag is dat Dankjewel Thomas om erbij te zijn. Dankjewel, Christophe vandegoor.