Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke een heel goede avond en we welkom bij de tribune als er een taart zou zijn dan dezer dagen heel veel kersen op en dat we zeggen dat we weer van alles te bespreken hebben over de koers uiteraard, maar Er liggen nog andere thema's op tafel waar onze gasten zich heen gaan vast bij te zijn de Jonas journalist voor sport voetbalmagazine en Bart lagae van het nieuwsblad dag Jonas Dag Bart Goedenavond Jonas is de eerste keer dat hij hier het terras bent.

[00:00:34]

Dus een korte introductie kan niet kwaad denk ik dan als ik je een sport veelvraat noemen Dan zet ik het niet ver naast zeker. Ja ik ben van jongs af een groot Spotify Allround sportliefhebber Allerhande sporten tot Ja uiteraard ook basketballen, omdat ik dan zelf basketbal gespeeld heb en bij sport. Voetbalmagazine heb ik dan jouw rol als die een beetje alle sporten.

[00:00:59]

Handschrift over over alle sporten, maar de grote de grootste liefde gaat weliswaar uit naar naar het wielrennen. Dat komt goed uit. Daarvoor zitten hier ook natuurlijk. Hoe lang doe je eigenlijk een beetje nog trouwens met wie je allereerste interview was en dat was met als ik het gevoel heb en dat was als medewerker bij het laatste nieuws regio redactie met James vanlandschoot. Haha inderdaad vandaag nog altijd een zeer gewaardeerd buschauffeur bij deceuninck-quick-step als ik heb hem toen zelfs tot smiley James Bay naam deed vandaag nog altijd heeft en hoe lang is dat geleden?

[00:01:41]

Dat is ondertussen geleden van 2030. Dus ondertussen al 17 jaar in het vak. Jij bent ook al een tijdje bezig. Bart weet jij nog met wie je je eerste interview gedaan hebt. Dat was met niet sporten interview met Jasmine Ja wij.

[00:01:59]

Ja ik had toen een opdracht doorgeschoven gekregen van een freelancer en ik had er ook doorgeschoven gekregen van iemand die het interview niet kan doen en dat was van tien om te zien en in dus denk ik het eerste grote was met voor het Nieuwsblad dan een dubbelinterview van Xbox coaches met mbm Teunis geloof ik en Wilfried van Moer samen aan de Wembley live in Hasselt op het terras van het café van Wilfried van Moer Dat is niet slecht om te beginnen denk ik dan als voetbal voetbal komt trouwens vandaag ook aanbod, maar we gaan beginnen met de momenten van de week.

[00:02:41]

Hier is dat van jou. Bart van het enige wat Club Brugge zegt. Is dat de plannen worden uitgesteld. De marktomstandigheden nu niet goed zender kan je natuurlijk niet zoveel uit opmaken, Maar Uit Alles blijkt toch dat interesse zeker bij hele grote beleggers gewoon niet groot was en zeker niet.

[00:02:59]

Genoeg was om dit te doen slagen en dat is toch een blamage voor die beursgang van de club Brugge want het gebeurt wel, maar het is heel uitzonderlijk dat een bedrijf de deur trekken.nl de uren moet moet blazen vraag zal ook zijn of de huidige eigenaar bereid zijn om hun land om die wat lager te leggen. Dat zal de toekomst moeten. Uitwijzen moment van de week is ook wel de afgang van de week mogen we zeggen denk ik drukker dan toch niet naar de beurs. Dus een flinke deuk in het imago van club.

[00:03:28]

Ja ik was inderdaad verbaasd toen ik het hoorde, want ja, dat is ook het laatste deze verwachten van dat het allemaal met veel bellen was de bedoeling dat Vorige vrijdag maar ik vraag de voorzitter van Club Brugge dan een plechtige ceremonie met de bel ging doen dat hij live gestript worden. Ik ging daar wel de grote midden op en op woensdag. Dus enkele dagen voor de lancering op vrijdag pas gepland is de zaak afgeblazen en vroeg mij of van. Ja, wat doe Club Brugge zichzelf aan?.

[00:03:59]

Alles gaat goed. Ze worden geprezen door vriend en vijand het is bij Voorsprong op dit moment de beste club in België ook ijzerwaren eruit gegaan in Europa en in de maandag kunnen we de context er was Corona Daar kan je daar dan op afschuiven je zelf ook op dat moment zo'n code in de voet schieten. Dat dat was laten is voor mij heel verbaasd ondertussen kennen we. Ja de context ook begrijpen dat het eindelijk Jade beleggers warm voor liepen de grote institutionele beleggers niet, maar maar ook de kleine billetjes en ook de sporters.

[00:04:35]

De mensen die misschien voor het eerst naar de beurs willen lokken. Die liepen er ook niet warm voor er waren heel veel negatieve signaal geweest van testaankoop tot je aan de grote zaken analisten dit het afkoelen en dan ja, als je dat met de mensen gehoord dan Dan is het toch wel zwaar aangekomen denk ik dat ze die beslissing moeten nemen.

[00:04:59]

Tegelijk moet je ook zeggen. Oké, Het heeft en dat ze misschien geprobeerd hebben. Het zou makkelijker zijn om niks te doen hè. Dan kan je nooit iets fout doen, maar ja, waarom dan die beursgangen en dan dat zeg ik nou wel wat er gezegd wordt, is dat het eigenlijk dan vooral Bart verhaeghe en Co Ja dat die willen kastje hebben dat vooral hè. Dat is het Indisch beginnen gaan ontstaan van ze hebben natuurlijk balen status met grappige bereikt navulling de serie zou kunnen zeggen weinig investeren, want dat verhaal benieuwd wat ook recht op Bart je daar ooit vrij goedkoop, de aandelen van de oude VZW van Club Brugge en voor dat gedeelte NV wassen was het een beetje zweeft vrachtwagens overheerlijk eenvoudige de aandelen hadden gekregen.

[00:05:48]

Ik denk dat daar inderdaad perceptie is ontstaan terecht of niet terecht dat hij wilde kastje. Ik denk dat het hij anders had kunnen lopen als ze erin positief project dan.

[00:05:59]

Bijvoorbeeld gezegd dat van Kijk wij halen geld op om 10 verteren in het stadion zoek nog nieuwe aandelen dan niet te gaan om nieuwe aandelen, maar om de bestaande tegelijkertijd ging de bestaande aandeelhouders ook meer stemrecht krijgen. Dus heel de indruk ontstond dat mijn voor die supporters aan niet Club Brugge ging steunen, maar eerder Bart verhaeghe en een zijn beter ging ging steunen en ik denk dat het daar fout gelopen is. Het is nog niet afgesteld is uitgesteld. Voorlopig de bus en de vraag nu is dit uitstel op afstand van doet dat nog kan komen, denk ik dat de kans klein is, omdat er toch een sprake is van een normale imagoschade en niet alleen binnen voor de voetbalwereld, maar ook in de financiële weer moeilijk is om te fietsen op een ongeloofwaardige manier te herlanceren.

[00:06:52]

Tenzij je natuurlijk een totaal andere manier voorstelt. Zoals ik zei dat stadium prikbord. Maak het scherm.

[00:06:59]

Een kans, maar ik denk dat het toch wel een serieuze deuk in Ja en dan heb je toch een trotse voorzitter zoals Bart verhaeghe iemand is. Hoe gaat hem om met de boot gezichtsverlies denk ik. Ja we hebben hem niet meer gehoord sindsdien. Ik denk dat hij zich wijselijk punt in stilzwijgen wat melk. Ja ik heb zitten nadenken en dan warm om dit te doen. Het is het omgekeerde van zaken, maar het was heel enthousiast en succesvol is in het zaak hebben ook in de buurt die dan zegt van ik wil meisjes bewijzen in het voetbal.

[00:07:35]

Hier ook kan waarmaken mag vragen of misschien beetje het omgekeerde willen doen vandaag. Ik ben succes van voetbal kanoën bewijzen dat we ook mijn club Brugge ja, die van van de de grote investeerders van de zaak banken kunnen overtuigen, maar ik denk dat het moment ook slecht gekozen was, want de inkomsten van voetbalclubs zijn natuurlijk volatiel afhankelijk van het.

[00:07:59]

Laat nu net de transfermarkt door de coronacrisis zware averij laat op dus ondanks Cercle Brugge zelfs nog in januari een volcarona kiezen voor een mooi Bedrag wordt kunnen verkopen aan Monique hoe gaat het volgende zomer zijn. Ze hebben goede groeibriljanten zoals ze nog wel langs de ketelaere die ooit wel vervelend kunnen verkopen, maar gaat gaan ze dagschoot slot mij binnen deze zomer blijft afwachten. Ze naartoe afhankelijk van de markt en een context Club Brugge zelf kan het misschien individuele goed doen, maar de voetbal werd op zichzelf al minder.

[00:08:36]

Dan krijg ik nog voor eventueel sociale fiscale voordelen. Die gaan wegvallen verbergt overhemd oprollen truevis. Dan gaan wij in de toekomst de sfeer onzekerheid En ik denk dat dat ook wel gewogen heeft verhaal. Club Brugge heeft ook geld mee verloren en nu 2,2 miljoenen. Dat weten we dan dankzij een grote perspectieven. Die hebben moeten verplicht publiceren, want dat is dan eigenlijk de medewerking van zo'n beurs gaan of mislukte Bussum.

[00:08:59]

Open houden we moeten geven nu weg wat natuurlijk, want sherina liefste een goudmijn was dat we eventueel te zijn gekomen en één van die bedragen is dat ze dus 2,2. Mln hebben moeten investering dat nu weggesmeten geld is en kan dan zeggen. Oké misschien geen drama voor Club Brugge want ze doen elk jaar wil een transfer van drie keer dat bedrag, maar ik denk dat bijvoorbeeld als je bij anderen legt een gat in de lucht springen. Altijd zomaar beschikking heeft over 2,2 minuten op dit moment. Ja, de grote goednieuwsshow is het inderdaad lang geweest bij Club Brugge Dit was een tegenvaller.

[00:09:33]

We gaan over naar een iets fijner moment van de week dat van jouw jongens met 208 punt 44 naar Hendrikstraat beste score Voice 9 en 2 jaar voor blessureleed vind ze meer en meer aansluiting van de wereld.

[00:09:59]

De winterspelen van volgend jaar in Peking echt super blij en ja, want zij is het laatste wat ik eigenlijk nooit verwacht. Ik wist dat de vormers maar het is een verwachting en ik ben echt super blij. Dat was er vorige week vrijdag in de Stockholm het WK kunstschaatsen waar Luna Hendrickx schitterde met de vijfde. Moeten we die prestatie inschatten. Jonas denken voor een Belgisch meisje uit een klein land België minder dan 15000000 inwoners is zeer zeer uitzonderlijk en schaatsen bij de dames is het vanuit scherp domineren de meisjes uit Amerika Canada Rusland en Rusland Zuid Korea Japan en om je daar te plaatsen op zich tussen plaatsen als meisje uit België Dat is heel lang geleden hebben dat eens opgezocht dus overleden 2010.

[00:10:59]

Meisje uit Finland lorali pistool lees ik nu voor een bronzen medaille behaald heeft en daarvoor moet je al terug gaan naar begin jaren 80 naar en Oostenrijk en Zwitserse schaatser die medailles gehaald hebben om op het Wereldkampioenschap En dat zijn dan nog allemaal wintersportlanden, dus voor voor een Belgische serie zonder ik maar wel met die kant een kitten beter maken dat ze over 3 weken as 2019 1817 weliswaar. Toen verder in de uitslag. Ook al de eerste was als een klein land, dus ze komt niet uit de lucht gevallen.

[00:11:39]

De N36 veel blessureleed geweest natuurlijk de verhaal natuurlijk extra speciaal als als ik gelezen dat zij drie maal twee problemen enzovoort terug op het ijs verschijnen en tot drie maal toe moest Ja vast wel een goeie. Ik heb nog te veel pijn en neem ik.

[00:11:59]

Moet nu opnieuw de twee drie weken opnieuw rusten om omdat verder doen. Geen zin had dat ze dan blijkbaar soms twee drie nachten en dagenlang zeg op eigen huis met niemand voor praten continuerende, maar ja, toch de mentale veerkracht had om zich daar pakken en ja, dan terug te knokken tot het niveau staat. Het is ook makkelijk in elk geval en dan is de vraag ook weer natuurlijk wat kan er nog meer? Want we zijn we dan natuurlijk ook wel hebben. Wil nou altijd meteen mee. Dan kijken we naar die winterspelen van Peking van Volgend jaar zitten daar een Olympische medaille in of is dat echt teveel vragen?

[00:12:39]

Ik denk dat het misschien teveel gevraagd is, omdat als je kijkt de drie Russische die Ops 3 zijn eindigt en blijkbaar allemaal een viervoudige sprong uitgeoefend wat voor de dames hier uitzonderlijk is en Luna Hendrickx kan dat moment.

[00:12:59]

Ook niet uitvoeren toch zeker niet zeker niet in de wedstrijd. Dus de vraag is zal ze overwegen om die techniek ook toe te passen of niet? En hoe verder dat dat veel risico's inhoud onbeperkt zich tot tot huidige oefening en hoopt ze dat? Ja, één van die Russische dames of eventueel nog een Japans over zuid-koreaanse de steek laten vallen waardoor ze toch misschien nog iets kan opschuiven, maar ik denk dat ze vooral moet hebben van naar de grote artistieke kwaliteiten en dan heel erg onder de indruk gemaakt van van haar van haar van haar uitstraling in interviews of ze nog wat en een 21-jarige een meisje, maar maar op de schaatsbaan staat daar een dame met met jouw collega verzekerd zelfs met met Katarina Witt Ja perfect opgemaakt, zwarte glitterjurk.

[00:13:53]

De manier waarop ze haar vrij kuren afsloot. De manier waarop ze het publiek dat er niet in zat.

[00:13:59]

Begroeten de manier waarop ze wachten op haar punten met met met glinsterende ogen. Ja ik was daar van onder de indruk en blijkbaar ook al die zure die haar dan die die uitstraling die artistieke kwaliteiten dat heel erg gewaardeerd wordt door ze misschien dan een technische fout je dan minder bestraft wordt en ik merkte ook al aan, maar ik heb de finale gevolg toevoegen via Twitter met de hashtag World Figure Skating of zoiets en dan maakt hij er aan de reacties van van de Schans liever. Dat zei die hadden we naar uitvoering heel erg waarderen dat daar vooral de klemtoon uitgelegd van deze prachtige zitten en veel meer dan jou de de Russische spring machines die daar dan weliswaar bierfraude gesprongen kunnen uitoefenen, Maar ja, wat meer ijskoning zijn terwijl terwijl via Luna meer gaat Ja prachtig uit.

[00:14:59]

Noud heeft België nou alweer op de kaart gezet van de te kunnen schaatsen dat morgen wel zeggen dat ze mooi gedaan van Luna Hendrickx over de koers hebben natuurlijk. Dus vandaag maandag 29 maart. Dat betekent dat we vandaag de zogenoemde heilige wielerweek inzetten, maar wat we de voorbije dagen gezien hebben was ook alweer om duimen en nou eens weg heeft een lengte of 98 tot 10 uur moeten komen en toen jongens en toen distance Myself And zou ik dat was eigenlijk dodemans Optreden maar nee nee nee nee nee.

[00:15:59]

Buiten de waard gerekend eigenlijk dan nog eens aanzetten en eigenlijk wel zichzelf bekronen tot verdient winnaar van de E3 Saxo bank Classic dikke proficiat, mijn clan. Ik doe mijn clock in bed en Mijn route voor jou de E3 Harelbeke Jonas wat we vrijdag gezien hebben van deceuninck-quick-step was dat het team van Patrick lefevere op zijn allerbest. Dat was een staaltje van tactisch meesterschap. Ze hebben de koe Samengevat met een met een tactisch plan om vanaf de Time Berg de boot te laten oplossen niet toevallig nog, omdat ze heel goed wisten dat vanaf de tuin weg de wind tot en met de eikenberg in de rug zat wat voor een natvoer aanvallers natuurlijk geheel verdedigers.

[00:16:45]

Dus dat is dan met met zijn allen met de hele Ploeg eerst vanlerberghe dan de Clercq de bijna De Sprint laten aantrekken om de boel te laten ontploffen nog de tuin weg daar zijn perfect.

[00:16:59]

Ja, dan op dus eigenlijk een beetje de pest dood op van Martin lekker eet vanavond terug, maar dan hebben ze het tot vannacht om om te weten van deze achterstand moet gaan nu Kasper asgreen laten repareren op de bandenberg en een voorruit sturen. Dat was het 67 km voor voor de aankomst. Ja en daarna was het was het voortdurend hun kat-en-muisspel tussen als ik regelen en de achtervolgers die niet dichterbij raakte waarom, omdat ik wist dat rekenen rekening houden dat eerst die meewind, maar vanaf de top van de eikenberg was het tot en met de de karnemelk melbeekstraat was het tegenwind waardoor dat ja, die in de achtervolging building gaan telkens op open uren van tegenwind met bossen en als omkijken zat er telkens iemand van.

[00:17:59]

In het wiel perfect voorbeeld was. Daar was de stationsbank waar vandepoel demareert met vannacht in het wiel en wie zat er daarna net Ja en en vandepoel tractor nog door naar Gerard door tot de grote weg naar Ronse maar valt dan stil en dan zie je dat. Dat zag je dat de Voorsprong van vooral Green van Mark Na 20 seconden en zo is dat een heel aantal keer gebeurt dat dat hij dat hij Voorsprong terug liep en dan toch telkens weer uitliep absoluut ook, omdat dat recht op een erfenis zoals bijvoorbeeld perfecte meegenomen op bij het begin van de vandervaerenstraat.

[00:18:40]

Alweer dieper in de finale net voor de tiegemberg waarvoor dat Yves Lampaert dan als eerste de kasseistrook op met nassim. Ik dacht ballerino Michel en dan zo perfecte tempo drukken waardoor als iedereen opnieuw weer 15 seconden extra kom.

[00:18:59]

Ja en oké, meningen zijn er om de verschillen natuurlijk, maar ik was wel een beetje personen verbaasd toen ik de analyse las in het laatste nieuws de dag na de E3 helemaal niet van koersen van deceuninck-quick-step irritant genoemd niet mooi om naar te kijken. Ja, ik heb daar wel van genoten eerlijk gezegd. Ja ik vond dat ook een een vreemde opmerking. Ze hebben op het perfecte moment met wat verschillende pasjes naar elkaar. De opening schoongemaakt op de timer en dan elke counters elke initiatief van dan van de tegenstander met meteen weer afgeblokt, dus als een plan maakt en dat plan ook perfect kunt uitvoeren en iedereen weet dat je dat plan zult hebben, maar dat ze toch op een of andere manier dat dat niet kan, want regelen Ja dat lijkt me dan is dat niet irritant, maar maar maar meestal ik zelfs.

[00:19:52]

Ja Bart de zou het dan leuker zijn vraag ik mij af mochten van harte Van der Poel in werkelijk elke wedstrijd iedereen naar.

[00:19:59]

Die zouden ze ook in die op die manier kunnen zeggen van kijken. Misschien heeft de deceuninck-quick-step de koers wel net gered natuurlijk, want de scherm van de Sport is net dat je op verschillende manieren kunt winnen. Het is niet altijd de wind, want dan zou er gesport heel saai worden. Het leuke is net jaar was ze in tennissen. Ugly net door te winnen soms door de tegenstander slecht te laten zelf in de koers kan je natuurlijk ook met het ploegen spel dan perfect uitwerking bellen. Mijn grootvader zei altijd Ja die merken Ploeger dat is maar niks.

[00:20:32]

Geef mij maar de landenploegen zoals ze in de A13 Ronde van Frankrijk maar ja, je kan er niet omheen. Dat oppakt is vlak inderdaad wat Quickstep gedaan heeft in de E3 fantastisch weg. Mij ziet dan ook weer dat twee dagen later in Gent Wevelgem ze volledig af zijn, dus het is helemaal niet zo dat wat quickstop doet dat dat de Boer beladen of langer. I sneed dat bewijs net hoe moeilijk het is, zo'n koers uiteindelijk te controleren en didactiek werkt ook alleen maar.

[00:20:59]

Een goede renners hebben die als geja uiteindelijk. Ze hadden er dan wel rekening mee dat er tegenwind is, maar als je iets wil alleen op op die moeten samen ook tegen wie moet het zo lang ook kunnen volhouden en dat wordt dan een gelopen en ik hoorde zoals eerder zeggen of de uitzending Ja die gaan nog eens proberen. Die gaan nog eens proberen die dagje naar Jan Ow dat hij nog schappelijk werk iedereen die ooit al zo lang op die weer alleen tegen weer 20 moeten beuken.

[00:21:26]

Ja die is gewoon dood als je het doet en een winter en dat voor mij bovenmeer nog dan de het sterke werk. Ik heb je voor mij The offering van aspirine. Ja, voor mij zij denk ik ook de Favoriet voor de Ronde van Vlaanderen zit dit laat zien een week voor de Ronde van Vlaanderen is voor mij gewoon de mannen. Die heb ik van genoeg, want ik vond het al zin Opvallend dat hij op de tuin weg al bijna overnam van van defensie bardy eerst aanzetten en toen bijna alles als eerste boven komt de timer en twee dan natuurlijk het.

[00:21:59]

Nogmaals normaal zoveel kilometer te hard gereden die laatste 5 km nog alleen kan afwerken. Ik heb geen zin straatvuil bestudeert en blijkt dat hij daar die laatste 15 weken afgelegd is dan 47 km per uur. Ja, dan moet je wel een enorm enorme motor hebben en als jullie Natuurlijk hoort niet toevallig goedkoop 2e En De Ronde van Vlaanderen dan naar bed en in de WK ploegentijdrit te stappen en van de van de grote motoren geweest van van de overwinning wat hij trouwens dat ik de laatste keer naar het WK Innsbruck toen zijn vroege van jou.

[00:22:38]

Wie was nu de beste manier waarop als ik er een als een coole dingen zijn wie Ja en niet voor de ronde Vlaanderen Hoe gaat het springen zijn binnen Quickstep plinten zijn allemaal einde contract ook heb ik begrepen ik dus nu zet elkaar nog wel in die net iets kleiner koersen, maar is dat dan gaat om te winnen van een.

[00:22:59]

Ja gaat als je het aan aan aan aan iemand anders aan Lampaert van alle Filip alle filmpjes en waarschijnlijk willen Koopman maar te laat hij iets minder is of shandy zal toch ook wel eens willen winnen weet ik niet of ze nog zo gedisciplineerd de ploegen. Tactiek. Zullen zullen uitvoeren zal ze misschien wel in dat pas doen lopen hoor, denk ik tegen zondag en daar zijn wij ook naar kijken denk ik. Als het gaat over een contract verlengen van hebben rennen x&y gedaan voor de Ploeg en dan niet perse misschien als je de Ronde van Vlaanderen kind meepikken onderweg, Doorn straaljager van de Ploeg het denk ik dat u contract in orde zal zijn dan misschien maar binnen zou kunnen Casper nog even over hem.

[00:23:40]

We gaan is luister naar WhatsApp ploegleider Tom Steels te zeggen. Had over de winnaar van de E3 ik moet ook al zeggen, dan kan ik die stiften in de in deze klassiekers twee keer de verkenning gedaan. Ik kan parcours van buiten de klassieke zin om willen niet investeren in een parcours kennis en Casper doet dat wel. Doet dat al Ja.

[00:23:59]

Gebeten maar wat, Dan maakt dat een ieder weekend en ook niet verloren gaat en op die manier ook geen zin nergens op gezet heeft. Dan is dat van ja, sterkte, hè. Zondag nog een keer laten rijden denk je Jonas Volgens mij is de grote vraag nu wat wordt vrouw met alle Philips doen? Gaan ze alle vier bij van hart en van de poes zetten als een soort van schaduwen en de rest zou ze de E3 prijs voor opsturen en als er een vrouwelijke Bart die die steeds beter wordt, dan heb ik het gevoel maar door omstandigheden.

[00:24:41]

Ja altijd in en wordt teruggeslagen een lekke band is dan niet meer in de eerste wajer. Yacht die wil ook absoluut winnen, omdat hij dan ook Voelt van Ja waarschijnlijk zal Parijs verbinding met het niet doorgaan. Dus de vraag is als ze dit.

[00:24:59]

Stuur een 5016 km voor voor voor de aankomst wat van Martin van de Poeh dat willen doen al dan niet met z'n allen free Paul schaduw als de grote twee op de grote drie dan met alle Flip dan dan toch zo doorrijden of alles liep dan dan in tegenstelling tot vorig jaar was dat toch maar een korte periode was. Tot zijn valpartij dan wel zo mee rijden. Moet ik moet je in dat op zich niet eerder de koers van de grote twee en Quickstep noemen in plaats van de koers van de grote drie van de vernauwen tot de grote drie en zullen Van der Poel en vanavond misschien mekaar ook gewoon wel nodig hebben in die strijd tegen de kunnen fixen Ja ongetwijfeld Ja dat dat ze besteld bij gekregen en de vraag is ook is Allah Filip even als vorig jaar, want de laatste poetsen was dat nog niet het geval.

[00:25:51]

Nu heeft een trein springen al daardoor aangepast komt dan woensdag terug voor Dwergen Vlaanderen En wat zei ze dan?.

[00:25:59]

Met met hem doen in combinatie met dan vooral als iedereen die toch ook jouw plots lijkt lijkt de grijze, want dat past ook een klein beetje onder bericht om de presentatie van als kremasti barbas voorbeelden paterberg. Toen van harte demaria. De was die daarmee toen Van der Poel aanzetten op de terugweg vol doorreed pats, tibart. Ook in het wiel is ook heel erg goed kan ook die afstand aan denk ik, want 450 km dus ja, heel veel verschillende troeven normaal buiten spelen, maar de vraag waar zullen ze dat doen en de Ronde is natuurlijk ook nog een andere is veel zwaarder koers dan nog dan dan die prijs ook, omdat je daar dat midden kroket met dan de tweede beklimming van Warmond Patersweg koppenberg gevolgd door door de Steenbeek Dries en de timer waar vorig jaar al sliep dan ook de beslissing doorvoer.

[00:26:57]

Ja dus het is een.

[00:26:59]

Koerswaarde natuurlijke selectie automatisch wordt door ideeën en dan komen denk ik is tactiek. Misschien minder van toepassing dan dan een wedstrijd al drie prijs. Ja maar je hebt het al gehaald en dat was wel inderdaad een contract tussen deceuninck-quick-step op vrijdag in de E3 en dan zondag in Gent Wevelgem beetje vreemd dat ze daar de slag missen in het begin terwijl dat net een specialiteit is enzovoort een idee waar het daar fout gelopen. Ik heb gelezen wat waren dan de excuses, maar die waren vrij flauw van dikke duidelijk.

[00:27:31]

Ja je weet gewoon waren Gent Wevelgem kan openbreken spel met de wind buslijn. Dan moet je gewoon attent zijn en dat waren ze tussen die en die komt met rijden van Ik vond ik erop vallen. Dacht dat dat misschien wel weer tegenover dat ze destemeer opgebrand willen zijn om het zondag dan weer recht te zetten. Waarschijnlijk maar ja, hoe dat je eigenlijk zo of hebben ze misschien gevierd overwinning vrijdag Facebook.

[00:27:59]

Ook moeilijk voorstellen in de heilige week in Vlaanderen maar niet volgens mij geen enkel excuus om niet mee of toch niet minstens een paar man is de verkeerde mee, bleek achteraf. Ben er bijna. Laat is het dan mee in die groep? Die uiteindelijk gereduceerd word on a Man of 9 en dan denk je van Oké dat kan misschien wel goed uitzien om straks te gaan sprinten in Wevelgem maar dan plots zien we ze mag in de lucht vliegen en dan weet je dat dat het anders loopt natuurlijk zijn binnen en Oosterdiep tandarts.

[00:28:36]

Stomach Hurts so. I really Feel Overhees nog meer lachen op het einde maar teveel gegeten. Ik heb datzelfde gezien eigenlijk overgeven.

[00:28:59]

In volle koers en daarna op vlakke wegen zo ontzettend hard stil van het was dus pijnlijk om te zien, maar het had ergens ook iets gewoons vond ik op een of andere manier. Ja ze mag vol steak and volle Kemmelberg opgaat en ik vroeg me ook af vandaag ga ik heb nu rijden om om de groep gedaan of focus op dat de planner kan bij blijven. Misschien dachten ze wel als hij die kamer daar is er nog bedankt dat je We zijn kaart En hij bleef eraan hangen, Maar ja, uiteindelijk zien we tegen Welke kostprijzen maar een overeten herinneren inderdaad nog nooit eerder van gehoord.

[00:29:32]

Ik dacht dat hij alleen maar honger kloppen. Ja inderdaad dat is iets helemaal anders Natuurlijk en zo geen ben het meer om vervolgens te sprinten voor de winst in de vanackerestraat. 1. Wevelgem is ook regelen dan eigenlijk wat we allemaal verzagen aankomen aanval. Hier komt de aanval van wie was die van Q stefan? Kun die komt vannacht eruit van achter de rug van wordt vandaag die wat vooraf, maar nee, dan moet ik ga rechtzetten, want Nathan van hooydonck vooraan die komt daarna.

[00:29:59]

En die lijkt om te zeggen wat ging je doen nog even boodschappen doen Stefan Koen of zo of worden ze van de bedoeling terug in die hok Sprinter met dit 7 tal 250 meter en nu komt het kan proberen Sonny colbrelli vannacht eruit. Komt die komt te laat gaat winnen van Hooijdonk echt niet op 20 klassiekers. Wevelgem alsjeblieft natuurlijk altijd de controller. Is goed schat vertrouwen in mijn splint en gaan van de belasting gekocht, dus dat was echt Chapeau Martin de e34 zichzelf nog even tegen op de tiegemberg, maar heeft hij in Gent Wevelgem onze koers gereden.

[00:30:41]

Die zijn vertrouwen weer helemaal hersteld heeft in functie van de Ronde van Vlaanderen Ja ik denk het wel allemaal dat ik vermoed dat de twijfels bij vanavond na de E3 prijs nu zo groot niet warm ook, omdat hij daar vond ik op bepaald moment een hele lijst erkende.

[00:30:59]

Ondernemers en dat is een beeld dat ze dat niet goed in in mijn beeld kwam op het moment als boven komen op de bosberg dat hij in een ruk tegen de wind en dan een Sprint plaats van 25 seconden tot in een groepje met met vandepoel die de op dat moment dan ook al terug aanvalt, omdat hij ziet dat van hart terugkomt, maar dat vond ik al een heel erg indrukwekkend nummer, omdat op dat Wat is een stukje vals vals plat volledig tegen de wind in. Daarna komen ze bijvoorbeeld met met met de groep met van de Poeh in een persoonlijke kort en doet heel de beklimming van van de van de oude Kwaremont van de voet tot boven helemaal zelf ook op de karnemelkbeekstraat.

[00:31:45]

Helemaal tot boven, Dus heeft hij zichzelf daar. Ja een klein beetje overschat om misschien te bewijzen naar Vandaar vandaar van kijken. Is goed. Ik ben en.

[00:31:59]

Lotte op de counter op op de tiegemberg. Ja ik denk niet dat dat nu zo'n groot probleem was en dat heeft hij dan een 112 van perfect getoond ook, omdat hij dan dat dat hij dan wel bevestigd dat hij jou op een andere manier moet kussen en dat was vond ik misschien wel zin de poot naar de finish dat dat tegen mij Van ja, ik moet niet de beste zijn onderweg. Ik moet de beste zijn om de finish en ik denk en dat dit weleens in een heel belangrijk moment kan zin in de carrière van vanuit vandaar dat Hij beseft feest is van die implosie op de op de tiegemberg.

[00:32:38]

Ja ik moet niet te rijden Als alle avonden. Roelof willen rijden allemaal van de poeder continu te gaan vallen of we als ik iets reinigen soms speel met mijn krachten, dan kan ik het in de Sprint perfect afmaken. Zal zij in Gent Wevelgem gedaan heeft en vond dat ook. Dat was de eerste die.

[00:32:59]

Die kan van Nieuwkerk gestelde in het studentenleven in Sporza toen ik vroeg aan de antwoord van jou uit dat ze hadden gezegd dat je de spin zou willen dan ontsnapping van 180 kilo verhaaltje dan gedacht dat je zou willen en die antwoorden daarzo vlakaf. Ja. Ja, en zag er door dat hij enorm veel vertrouwen dat in die Sprint en dat heeft hij ook perfect perfect uitgevoerd door de deur vanaf 240 meter aan te zetten als eerste hoge snelheid. Denk dat hij even maximaal 10 van 69 kilometer per uur en ja, dan de rest niet op de foto en vannacht West Oké trending niet zo leuk dat ze wel grappig mannen, maar ik kan die gasten perfect aan Ja hij had vertrouwen in zijn eigen het vertrouwen is ook hersteld voordat er verdwenen was.

[00:33:50]

Ik denk het eigenlijk niet, maar de buitenwereld mag dat er van uiteraard dat die Ploeg niet sterk genoeg was bijna van Hooijdonk zijn prestatie van.

[00:33:58]

Vandaag ja, zie dat vertrouwen ook weer helemaal goed denk ik. Bart als je als je kijkt wat de broek gedaan heeft ook in de E3 trouwens in de achtervolging na die lekke band inderdaad. Daar heeft hij ook paar vroeg, maar dan wel wat moet oefenen om te geraken voor die blikken band. Het is misschien een domme opmerking van mij, maar ik rij zelf mountainbike op YouTube les. Ik heb in geen jaren nog een lekke band had. Ik vraag mij af hoe komt dat dan in het een slecht technologie of banden te vinden die het gewoon een wedstrijdje uithouden.

[00:34:30]

Dat is geen technisch. Ik heb onlangs nog op een Artikel gelezen dat ze nu blijkbaar en ja, ik weet al niet meer welke firma en techniek ontwikkelt heeft aan de aan de hand van NASA technologie die lekke banden volledig uitsluiten met Jan bepaald soort Wave materiaal van Van de kubus die blijkbaar niet lek te rijden zijn jou of dat er ooit van kom tekort.

[00:34:58]

Ik weet het niet, maar het blijft wel opvallend dat inderdaad nog altijd al die lekker dan vallen en wat wat betreft die lekke band en dat vond ik ook opvallend omdat hij zei van ja, ik ik had eigenlijk al een koper net voor de timer, dus op het moment dat ik stop daar de boel laten plassen, maar de timer 79 km voor de aankomst en als je dan kijkt op het moment dat hij dan effectief van van Wiel wisselt met een neutrale motor, omdat hij had geen ploegleider in de buurt en ik moest met hem in de neutralen moeten gebeuren.

[00:35:32]

Dat was iets op 72 km van de aankomst, dus we moeten bij en misschien 7 km weliswaar niet met de volledige lekker tube, maar toch met een Ja een langzaam leeglopende tube. Geleen wordt ook al heel veel kracht in de toekomst. Misschien moeten maar eens een aparte podcast maken. Mama over over een beetje te ver rijden nu. Er is namelijk nog één ding wat ik over de koers van wil aanraken en dat.

[00:35:58]

Garagedeur met van Avermaet en die eigenlijk twee keer achter de feiten aan geleden heb ik heb in de uitzending 10 km van het einde gezegd dat ik alleen nog geen derde Marijn of op het moment dat hij zijn gelopen dat hem nog nog geen aanvallen en ze waren daar nu met twee zaten eigenlijk niet echt heel veel moeten doen, want het was alleen werk opgeknapt door anderen dan anderen al moeten reageren op dat blauw was in dit geval nu rood van deceuninck-quick-step en dan niet denk. Ja, Mathieu zal nog wel eens doen.

[00:36:29]

Niet. Die zat alleen maar die heb ik ook niet gezien dat er één van de twee ze recht heeft opgeofferd nog maar iets te proberen. Terugkomen. Graag is nog is gegaan. Dat is ook niet gaan naast dat was doen van ja, we moeten toch niet doen dat ik zal dat maar eens doen dan over geklapt worden. Dat moeten ze doen praten. Ja, moet dat inderdaad iets gebeuren bij als je de zijdeur Jonas Wat is daar het probleem. Op dit moment kan komen bij treden.

[00:36:58]

Was dat ze dan inderdaad niet niet niet meteen reageerde. En als je als je de beelden bekijkt is het wel waar dat dat ze van Avermaet net gebeld had gedaan zich aan het aan het laten zakken zitten is het inderdaad van niet beter kunnen geweest. Ja, want ik vond 2 uitspraken van van van waesberghe opvallend toen dat hij sprak van ja, ik ik dacht dat wij zijn. We waren boven ons ligt aan het boxen en ik had het gevoel dat we dat ze ons naar de slag bank aan het rijden waren en hij spreekt toch iemand over die die tweede geworden in Belgisch kampioen is geworden toch?

[00:37:37]

Altijd heeft geleerd om die moedeloosheid hè winnen en als je dan zoiets zegt van van donkerder van zeeniveau. Ja, dan vind ik dat vind ik dat zeer rare is dat omdat hij echt niet beter kan en laat mij vertellen door de fotograaf dat dat dat naast. Ja, daar komt er nu met de met de mond te wijd open zat.

[00:37:58]

2 van zondag is dat dan Ja af door zijn flamboyante zalven en eerlijke zelfde die uitspraken dan doen we misschien zegt het wel veel over zin, niet topconditie en ja, dan moet je je afvragen van of dat hij dan inderdaad niet met mijn moeder dan geen duidelijke rolverdeling komen moeten naesen dan Oké dan maar helemaal leeg voor vanavermaete en moet dat ook niet van der Ploeg auto gezegd worden. Ja, absoluut eerste vrouw en dat is net het het vreemde eraan dat die twee zeer goede vrienden zijn schandalig op pad op training dat ze toch zulke afspraak kunnen voeren zouden moeten maken en als ze dat dan niet doen dat dat dan toch tenminste ook vanuit de plannen wordt gezegd, dat is dan blijkbaar niet goed.

[00:38:48]

Geniet gebeurd en zal wel veel te lang wachten, omdat ik dacht dat vanavond pas naar kleine halve minuut heeft gereageerd om om om.

[00:38:58]

Loop op de aanvallen van Os Green Ja dan is boven gaan vliegen natuurlijk, maar ik denk dat het en dan zag je het eigenlijk zondag ook in in Gent Wevelgem dan zou je denken van Jesse zijn belofte houdt van van van van bij de start bij de pinken zijn en dan zijn ze ook weer niet mee in de Waaier dan kunnen ze ook heel de koers gulden koers achter de feiten aan en nou wordt Ja vanavond maar ja, ik weet niet meer hoe ver Dus jij nog goed komen met dezelfde zondag Bart of om alles van die niet beter kunnen en wat dan de regie betreft in.

[00:39:33]

Ik kan mij kan bellen van die makkelijk is te vinden om dan ineens elkaar in plaats van de andere kant van Avermaet wordt gezien als een natuurlijke Peter rennen en als dit niet kan dat hij toch wel kan laten weten dan Anna Smart voor als je dan ziet u hoe dat ze dan zondag opnieuw de slag. Mr denk dat het van niet beter kunnen is. Ja, absoluut. Ja oké, ben niet of ze zondag iets kunnen.

[00:39:58]

Zet erin De Ronde van Vlaanderen zijn begonnen aan de voorronde voor het WK in Qatar dat de mensen tegen Tsjechië geen hoge zwaar. Ja, dat weten we al. Dus wil het liever is hebben over het land waar dat WK in 2022 gespeeld moet worden. Qatar dus het land waar duizenden mensen het leven gelaten hebben om het grootste voetbalshirt mogelijk te maken 6530g The Garden vorige maand. Dat is wellicht nog een onderschatting en Martijn Misschien moeten we dan maar beginnen met te zeggen dat het probleem eigenlijk al begonnen is toen het WK in the First Place toegekend aan cathare in 2010 dat op dat moment toch gewoon eigenlijk nooit mogen gebeuren, toch?

[00:40:40]

Ja het is zo ongelooflijk was in 2010 was dat men het gepresteerd heeft om even kaas tegelijkertijd tuning kennen, dus kwestie van dat was de nadagen van Sepp blatter, dus kwestie van jezelf nog eens te trakteren op een.

[00:40:58]

Cadeaus in ontvangst nemen kan dat wel vertellen, dus dat was op zich al buiten gewoon vreemd en dat dan weer aan en kijk het argument van Catharina met een dagje aanwezig in Zwitserland omdat belgië-nederland daarop ook kandidaat en de personen bus gevolgd, maar even kijken Rusland oost-europa nog nooit een WK gedaan. Oké dat kan je dan nog wel voorgerecht echte voetbal land mag Cafetaria de Arabische wereld had ook nog nooit een WK gekregen en denk ik Ja dat klopt opnieuw, maar is het dan binnen? De Arabische wereld is de Qatar dan is de keuze.

[00:41:35]

Dat was al op zich al heel vreemd sowieso. Toen was het voordat hij de zomer te doen. Zo komen klimatologische redenen. Gelukkig dat amisha door die je kan wel zeggen van die gaat mee en die FIFA zaak, maar heeft daardoor de verdienste van op de ruimte hebben gestaan eh toch op zijn minst verplaatste hebben daar naar de winter, maar het blijft.

[00:41:58]

Een heel vreemde zaak om er geen een stad In Doha de hoofdstad van Qatar betaald op volledige WK te laten plaatsvinden. Ja en dat ze dan Weet wat water daar best omstandigheden op de bouw van de stadions. Dan maak ik het wel heel zielig. Dat was 2013. We zijn ondertussen 2021 11 jaar later. Ja, we zijn ondertussen een aantal mensen stilaan, wat wakker geschoten is het niet allemaal too Little Too Late nu? Ja dat was wel onder andere Het Zwaantje in de beste spelers van Duitsland zijn verjaardag.

[00:42:30]

We hadden al 10 jaar geleden, maar verontwaardigd moeten zijn nu kapot van The Garden is van vrij recente datum en dat is echt pittig het bericht op dit moment. Ja, ik vind Ja kijk zeker absoluut reden om vond. Waar ligt over te zijn? Het is niet zo dat je als je eenmaal een kans heb gemist om verontwaardigd te zijn, weet ik niet dat je dan voor altijd moet zwijgen dat dat vind ik dus ook niet. Er is een nieuwe generatie aangetreden België.

[00:42:58]

Een van de wereld tot Waar wordt 10 jaar geleden nog niet helemaal niet tegendeel zelfs. Dus eigenlijk zouden we vanuit België bijvoorbeeld wel een mooie tijd moeten kunnen opkomen dat onze positie als lijstaanvoerder van de FIFA ranking dat ze tot nu niet geweest. Heb helemaal niks, want we zien afgelopen weekend dan een aantal landen die een zogenaamd statement maken Noord Duitsland Nederland die spelers droog en t-shirts onder schending van de Mensenrechten aan te klagen. Ja oké, daarmee doe je iets maar of ze daar in Qatar zwaar onder de indruk zijn.

[00:43:32]

Dat is een andere dag. Gaat u maar België heeft tot nu toe en we hebben de vraag gesteld eerst aan Peter bol.com naar aanleiding van een antidiscriminatie company. De voetbalbond voorstellen met veel bellen heb ik hem gevraagd. Ja, oké. En maar wat vinden jullie van de situatie in Qatar omdat toen het nieuws In The Garden al bekend was? Peter bossaert zat daar met zijn mond vol tanden wist bij wijze van spreken niet waar het over ging.

[00:43:58]

Dat is misschien niet zijn persoonlijke fout, want we moeten toch mensen zijn binnen. De pont die hem toch wel een beetje meer wakker maken voor die zaak nadien heeft hij dan toch verklaring afgelegd bij de Bosch uitzicht het WK niet naar Qatar mogen gaan vond ik dan beetje gemakkelijk van andere kant als het gewoon goed dat dat signaal dat moment gekomen zullen opnieuw de vraag gesteld voor de eerste wedstrijd tegen Wales aan de bond jullie iets doen dan opnieuw was er zo'n Ja daar hebben we eigenlijk niet echt over nagedacht.

[00:44:27]

Roberto Martinez krijg nu de vraag zegt ja, een boycot lijkt me een slecht idee, maar we gaan nog doen. Het is allemaal zo slap. Het is even kijken wat wat doen. De andere landen. Ik begrijp hebben Die cultuur niet om maar op de barricade te spelen, maar je bent wel de nummer 1 van de Ja het is dat filmpjes wel. En als je dan Enerzijds voor de wedstrijd geweest, ben je Black Lives Matter goed. Ik vind dat goed. Lukaku staat er ook achter echt daar waar de aan dus.

[00:44:58]

Ik vind dat niet goed, maar dan moet je toch wel kunnen doortrekken en dan moet je ook inderdaad iets iets durven doen van de andere kant kan je daar ook weer tegenovergestelde van het altijd op die voetballers ook op dan overal met het Fiatje te staan. Wij zijn want jouw hoeveel andere zaken met Qatar gebeuren zwaar Bart maar oké Enerzijds en dat ze in de Premier League ook gaan elk weekend op een knie zitten voor de aftrap van de wedstrijd als signaal tegen discriminatie, maar anderzijds gaan die spelers allemaal wel netjes naar Qatar meelopen in de stoet.

[00:45:33]

Straks eigenlijk als je als het echt rechtlijnig bent is er dan maar één manier dan is het de zaak Drachten boycotten, maar dat kan natuurlijk nooit gebeuren, want ja, wie zou er nu zichzelf een kans willen ons zeggen om om daar een WK spelen? Het is toch allemaal een beetje hypocriet, hè? Ja ja, het is de UEFA de FIFA altijd geprobeerd met voetbal appel.

[00:45:58]

Te houden en meterstanden straffen politieke uit speciaals voetballer zou bepaalde nadoet van een politieke boodschap kan je een boete krijgen, maar natuurlijk. De realiteit is helemaal niet atletiek. Wel Integendeel zie net doorheen. De geschiedenis dat de toernooien altijd aangegrepen zijn geweest om een bepaalde politieke agenda te dienen en nu ook weer en ik denk eerder moet spreken dat het misschien een beetje een feit van die grote toernooien mijn staat vast dat er Hoe langer minder landen geschikt bereid worden onder zware te investeren. De enige landen die nog die investering in de stadions in in die massa evenementen willen doen zijn vaak landen die het misschien de verkeerde reden doen hier een grote propaganda machine inzien en dan vind ik wel dat inderdaad een stuk is ook bij katara om zichzelf op die manier.

[00:46:50]

Ja, dat mag ook wel die andere Zijde belicht worden. Ja dat vind ik wel Peter bossaert. Simone van de voetbalbond heeft intussen inderdaad gesproken.

[00:46:58]

Over dat we kahoot daar naar te kijken. We gaan Dus luisteren kijken als voetbalbond absoluut niet weg voor deze problematiek. En je merkt dat nu met het WK in aantocht de aandacht en bedenken dat we net die aandacht moet gebruiken als drukkingsmiddel samen met Fifa en met een aantal andere voetbalfederatie is dat we die aandacht moeten gebruiken om meer druk te zetten en op die manier het voetbal mee te laten helpen aan een verbetering van de situatie altijd. Boycot lijkt niet opportuun. Daar zijn wij van overtuigd, maar niet alleen blijven zij niet over in gesprek gehad met mensenrechtenorganisaties en zij vertelde ons dat de voornaamste slachtoffers in geval van een boycot de kast erbij.

[00:47:40]

Dus zelf zullen zijn en zo is de conclusie dat we straks met z'n allen gezellig naar het WK gaan er ook denk ik bart-jan zo doorgaan. Jonas jij misschien niet als dat zal waarschijnlijk gewoon voetballen of Marcel je gaat wel. Oké wat maar wat kan de pers eigenlijk doen? Kan de pers, Haren.

[00:47:58]

Nog van belang of is dan eigenlijk allemaal te laat eens dat we elkaar aan de gang is wat de vrouw is natuurlijk voor welke media me ook schrijft als ik dan bijvoorbeeld zou je voor mij kunnen twee voetbalmannen sturen, maar daarnaast ook koken die De toestand ter plaatse nog eens kan beschrijven. De hele geschiedenis kan schaatsen dat bijvoorbeeld een optie zijn helemaal doodzwijgen. Lijkt mij ook sowieso geen optie, want ja, Daarvoor zijn er al te veel mist misstanden gebeurt dat die kan dezelfde doortrekken ook naar Nico in het WK in Qatar maar ook naar de Olympische Winterspelen in Beijing volgend jaar waar je ook Ja die heeft gevonden van de Mensenrechten met uw uren die vastzit in concentratiekampen in de provincie ching chang.

[00:48:50]

Daar zit daar is ook al heel veel protesten ingelezen. De vraag is van jouw bod. Wat moet je daarmee doen? En ik denk ja.

[00:48:58]

Kan niet meer matje wel nog kan is een als medium, maar twee ook als deelnemende ploegen. Voice deelnemer. De pont dat op alle mogelijke manieren wel via conferentie social media desnoods boodschappen voor en na de match een toestand wel kenbaar maken, want we moeten iets maximaal terugzetten op brand, Maar ik ben dus gaan kijken in de website van Al Jazeera news. Channel gepasseerd in Qatar wat die schrijven over de kwestie en daar staat een code van Roberto Martinez en die koord is boycotten is een slecht idee dat ik de boodschap die we van België gebruiken en daar staat ook letterlijk in België nummer 1 van de FIFA Die zal denk ik dat de boodschap die of de druk die Peter bossaert wil zetten nog meer te gaan komen in Qatar Wat moeten we in afwachting doen met Rode Duivels moeten we toch ook maar t-shirts gaan drukken nu of anders in Nederland heeft hem wel t-shirts.

[00:49:58]

Voetbalsport change the ultimate kwestie van met met met handschoentjes werk te gaan kan dat ook wel tellen, voorlicht of ook weer onder druk, dus het zal natuurlijk voor een bepaalde nooit genoeg zijn, maar goed. Ik vind het eindelijk een gebaar inderdaad. Zal wel op zijn plaats zijn van de rode, maar niet met zulke halfslachtige boodschap bedenkingen goed. We gaan er later ongetwijfeld nog meer over praten. Ik ga nog een vraag stellen om mee af te ronden en pronostiek je waarom niet voor een keer mag het weekend zondag Ronde van Vlaanderen Ik hoop Jasper stuyven dat hij vragen heeft voor zijn uitsluiting bezig.

[00:50:40]

Corona mooi Jonas wel. Ik ga voor mijn streekgenoten Yves Lampaert Die zal van de strijd tussen de grote drie kijkers aan een verrassende winnaar in de maag. Misschien wel Jasper stuyven of Yves Lampaert Dankjewel jongens cultuurschakel, Berlage.