Happy Scribe
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke, Goedenavond en welkom bij de tribune een uur Radio 2 en de sport actualiteit. Dat zijn ook dit keer weer de ingrediënten bij mij aan tafel twee mannen uit het wielrennen. Goedenavond sportcommentator ook altijd dacht al de hele dag tongbreker, hè? En mag de woonkamer en Goedenavond ook Dries Smets Goedenavond manager van heel wat toppie wielrenners. Ik moet eerlijk zeggen. Ik had verwacht dat je een fles champagne zou hebben. Eigenlijk wel na gisteren is daar wel in. Ja inderdaad. Julian is een van mijn polis.

[00:00:39]

Dus ja ja, prachtig wereldkampioen denk ik absoluut tegoed. Heb je hem al gehoord vandaag naar seksverlangen aan de telefoon gehad? Ja was vrij moe na lange dag lange nacht en ja, vanmorgen al vlug terug genomen om toch een aantal dagen te.

[00:00:59]

Familie en dan op de bouw richting Luik nog emotioneel. Ja toch wel ja, ja, ik kon het nog niet ontvangen. Hij zei ik ben precies eigenlijk een toeschouwer van mijn eigen op dit moment dat ding dat nog niet gebeld was, maar ik heb gezegd tegen zondag als we dan die wereldkampioen trui aantrekken, dan zal dat hopelijk wel ja, hij zal niet veel geslapen hebben zeker vorige nacht, maar niet heel veel, maar ik denk vooral ook omdat mijn vroege vlucht had vanmorgen, dus dat is niet zo groot maar een beetje rustig.

[00:01:32]

Dus inderdaad nog, want woensdag geen Waalse pijl hebben inderdaad dat het voor hem Misschien ook heel snel zou gekomen zijn om dan nu na een drukke Tour dan WK toch vleeswaren wedstrijd om al direct waterpeil waren ook altijd alleen van de favoriete uitreiking 2018 Oost aan. Dus 3:30 samenspraak met de bloemen dan niet te doen en te focussen op zondag, want luik-bastenaken-luik is de wedstrijd hij ook nog niet gevonden heeft en.

[00:01:59]

Denk ik vannacht werken is oké straks meer over Julian alaphilippe. Welke renners? Heb je nog wel in je stal als ik het zo mag zeggen. Wat zijn heel wat er zitten ook veel bekende namen tussen wekker voor voor een vraagje wat er bestaat dan ook al al vrij lang ik heb het via geleden wordt genomen en als jij vanavond bij Ties benoot stuurbaar wel eens Michael matthews hele naam. Ja Jasper stuyven, Thomas De Gendt nog Lampaert de Plus turns off Ja we hebben zowat alle Belgische Toppers aangenomen denken veel toch niet allemaal gescheiden moet toch velen die Maar goed ik Ik denk Tevreden klanten.

[00:02:41]

Dat neem ik aan een nieuwe klanten en zo werkt het contant reclame denk ik. Ja, is ook zo dat je gewoon bij jou terecht gekomen is, want die uiteindelijk een Fransman bij een vlaamse manager Ja ik had hem wel alleen vizier en dat dan in de jeugdploeg van Quickstep indertijd moet er getankt.

[00:02:59]

13 of zoiets en dan daar zoals ik hem op spoor en dan ook in contact en Ja natuurlijk Wij zijn ook altijd vraagje. Rustig komt bij onze onze klanten en of ze Tevreden zijn met de diensten die Wij leven en je al die dan natuurlijk positief zijn. Dan heb ik dat onze mijn nieuwe talenten te overtuigen. Hoe lang zijn jullie al samen Als ik het zo zeggen? Ik moet eerlijk zijn. Ik had eigenlijk beter nog eens gecheckt, maar ik denk anders is het al van 2013 of heb ik dat hij zei ze dat zou zoiets van van helemaal elkaar hebben van de overgang van Blof profiel.

[00:03:36]

Dan zal het inderdaad echt heel goed. Dat komt van pas, want we gaan natuurlijk uitgebreid over hem hebben, maar we beginnen met de momenten van de week. Jullie hebben als mannen van de koers allebei gekozen voor een moment uit het voetbal en in beide gevallen. Komt er ook wel emotie bij kijken. We gaan beginnen met jou moment. Hallo hier komt het.

[00:03:59]

Weer vol met slecht nieuws. Ik heb gisteren gehad van mijn functie. Waarom blijkt dat de leuke niet terug in het beenmerg is. Dit was dan ook zeggen dat ook niet aanslaat en dat we dan weer zijn dat er geen andere mogelijkheden meer zijn, want ik heb al had wat ik kan hebben van behandeling dezelfde nu nog kunnen doen voor mij is mij zo lang mogelijk in leven houden tot dat er ergens de wereld. Iemand komt met een nieuwe behandeling belangrijk. Dit is een klein beetje hulp is is maaltijd groep, dus je moet worden Miguel Van Damme een van de doelman van Club Brugge Karel een videoboodschap afgelopen week hij voor de derde keer leukemie.

[00:04:57]

Het is om stil van te worden, want het is.

[00:04:59]

Man die op topniveau zou moeten kunnen voetballen, maar zijn verhalen is helemaal anders gelopen dat dat ik ook weer zeggen. Dan wil ik daar staat er weer het een beetje van stil, denk ik. Iedereen wilde met de voeten op de grond, vreugde en juichen en alles wat erbij komt kijken. Dries verteld dat ze net met die mee mag deze keer wereldkampioen. Dan stopt dat niet qua emoties, maar dit is langs de andere kant. Ik heb onvoorstelbaar veel respect voor vorm ik wel. Ja dit is dit is de tweede niet horen van iemand van 27 jaar je als hij zegt van er is niets meer dat mij kan helpen wie daar geen koude rillingen van krijgt.

[00:05:40]

Ja, dan dan ben je een ijsbeer, denk ik ofzo dit maar het is mooi dat hij dat wil doen kan doen mag doen en je reacties op het veld. Gisteren toen in de aftrap geven van vandenbrug.nl. Ja, dan staat iedereen recht natuurlijk. Dan heeft iedereen het tranen in de ogen. Ik kan het geloven en ik vind jou knap dat hij dat.

[00:05:59]

Want daar moet veel moet voor zijn niet alleen om die af te geven, want dan zit hij nog een beetje in zijn biotoop, maar dit zo vertellen aan iedereen. Ja dit is dit pakt. Ja het is al een hele tijd aan de gangen zijn proces om het zo te zeggen. Het is mooi ook dat de Cercle Brugge En in die tijd altijd blijven steunen wel. Ja, en terugkeren hè. En weer haarballen hoe sterk moet je dan niet? Ik denk dat dat moet dat is de hemel die op je hoofd valt dan als je alweer ja, iets probeert en het mislukt.

[00:06:30]

Ik denk het moment dat die jongen dat bericht krijgt. Ik weet niet op welke manier dat gebeurt bellen zijn met een brief, maar dan stopte weer toch met Ryan denk ik op die leeftijd net getrouwd ook. Je begint van de uitbouw van je leven aan jouw carrière. Eigenlijk nog 27 jaar driesje weet ook zo staan op het top sporters. En nou moet je dit mee maken nog. Ik hoop ik hoop. Ik hoop dat dat dat er inderdaad nog iemand die hem kan helpen. Ja 3 cm zult wel eens een renner moeten bijstaan met ik zeg maar.

[00:06:59]

Gebroken been ofzo, maar dit is nog iets anders natuurlijk. Ja. Ja, dit is van heel andere woorden. Ik denk dat ook in schril. Contrast met Ja wat er verwacht word word er gek van van jonge sporters cinefleur annuleren en Sterre en allemaal boeren en we zien allemaal de prestaties op Strava noem maar op. En ja, die dit laat hij weer heel veel en kunnen we heel veel discussiëren over tactieken en en toen maar dit laat het relativeren alles hè. Ja absoluut is te hopen dat er inderdaad nog iets kan gevonden worden dat hem toch kan helpen en liever vandaag dan morgen natuurlijk over naar jou moment.

[00:07:35]

Dries ook uitzetten. Voetbal loopt de liever bij de voorzet. Die kom je dan de 2e paasdag bij een brand terecht dat hij nu terug moet komen. Ja eindelijk voor KV Mechelen en weer is het als de France paar weken geleden. Dat weet iedereen nog de mensen van het seizoen 4 tegen KV Oostende met dit was meer een niet te missen.

[00:07:59]

Maar deze keer niet liggen 17-jarige jongen dat van 2 weken geleden zo achter zich kan laten en stoppen voor hem dat dan nu die twee doelpunten wereld rond Gent KV Mechelen won afgelopen weekend van sint-truiden met 2 goals van Aster Vranckx ik zei daarnet dat er ook bij jou momenteel wat emotie komt kijken. Dat heeft er mee te maken natuurlijk met het feit dat je grote supporter bent van mij van Ja inderdaad en dat was denk ik toch een speciale moment voor de club. KV Mechelen inderdaad natuurlijk achterlangs vorige wedstrijd met die de wereld rond ging en nu de winnaar in het ook belangrijke wedstrijd waar punten voor cadeau Mechelen nodig waren, dus ik denk de mentale sterkte van denk hij 17 jaar vind ik wel.

[00:08:49]

Vind ik wel mooi en daarnaast. Ja voor de zoveelste keer zou ik bijna zeggen Ja gaat KV Mechelen op dit moment een beetje door een moeilijke periode door de aanleiding van de vorige.

[00:08:59]

Dieter penninckx en Ja het lijkt alsof het niet ophoudt, hè. Dan zijn geweest dan de weg terug van het lagere regionen dan het schandaal een operatie propere handen en ik denk dat iedereen die Mechelen dacht. Ja de club is terug aan de top met een stabiel verhalen Vlaamse eigenaar investeerder, maar goed, dan valt de hemel toch weer een beetje op het hoofd bij Irene en denk dat er nu ook als ik het zo hoor heel veel onduidelijkheid is wat te doen school brengen voordat ik wou net vragen hoe is het om supporter te zijn van KV Mechelen want ja, van ellende naar euforie en weer terug naar dan maakt het mooi en support te zijn.

[00:09:44]

Ik denk ja KV Mechelen heel erg in de stad en het is ook een klik met een hond rauwe aanhang en ja afdeling stormen doorstaan en ik denk dat dat.

[00:09:59]

Alleen maar sterker maken. Je bent super in goede en kwade dagen inderdaad. Dan ben je echt een cadeau. Zoals je weet hij dat Dries ik heb het ook van een KV maar jammer genoeg van Kortrijk inderdaad en binnenkort spelen die twee tegenaan. Ik kijk ernaar uit, want je weet dit seizoen zonder thuis. Supporters. De uitslag gaat winnen Dus KV Mechelen KV Oké dat weten we dan al dankjewel Carl met Carl berteele inderdaad en Dries met de ene geeft commentaar en de andere manager van wielrenners en dus hebben ze allebei gisteren gezien hoe het WK is afgelopen doet het is veel besproken WK geworden met Julian alaphilippe.

[00:10:57]

Dus als we naar de eerste Fransman.

[00:10:59]

20 jaar Karel vorige dinsdag een uur voor de finish van het BK Heb jij nog een sms om te zeggen dat Dries de Bondt is wel vinden dan alleen om waar te zijn. Oké, had je de wereldtitel van alle Filip ook voorspeld? Ja heel eerlijk zijn mijn twee drie sterren namen. Waarom pakketje en alle Filip en twee sterren voor vanavond en dan nog een paar andere dus ik mijn podium as. A la Philippe van hard, dus dan twee van der Valk meer, want eigenlijk niet zo heel vaak vernoemd geweest in de aan lopen naar het WK dat komt misschien een beetje omdat wij vanuit Vlaanderen vanuit België vooral gefocust op geld van mij, maar ik heb hem ook wel bezig gezien in de tour van Filip en hij heeft een paar keer uitgepakt en dan voel je ook als je met de mensen bij de Ploeg spreekt van ja, het is nog niet, maar hij is bezig.

[00:11:48]

Hij is aan het opbouwen. Ik heb overigens met Patrick Vere gesproken op de tweede rustig en paar jaar. Nee, vragen gesteld en toen vroeg ik ook wordt Juliana Filip wereldkampioen heeft toen ook ja gezegd.

[00:11:59]

Ze wisten waar ze mee bezig ben. Denk dat dat ook wel een heel klein beetje kan beamen. Dit is ook wel een parcours waarop het kan doen, hè, zo'n zo'n demarrage. Je weet dat en als het goed is, dan is hij weg heeft hij inderdaad misschien toch een beetje kunnen profiteren van die roulatie verluchten. Dan heeft hij misschien ook een beetje opgezocht. Ja ik weet dat inderdaad zeker de derde week van de tour heeft een stukje opbouwen naar het WK en nadien Die week die volgende tussen Tour en WK bewust zich een beetje in de buurt heeft gehouden op de toko Wassenaar Italië om ruzie te verkennen en daar onrustig te zitten geen geen reizen meer te moeten doen en dergelijke dus ja, hij heeft inderdaad bewust deleten gezocht en ik denk natuurlijk was er heel veel te doen, want Wout van Aert Romy en denk dat hij dat niet erg vond om een klein beetje vergeten te worden, maar goed, dat dadelijk de koers.

[00:12:59]

Lelijk denk ik op moment alleen gehad. Kon iemand inwonen. Het was een parcours dat op dat vlak denk ik op zijn matrassen heeft het perfect uitgevoerd. Wat wist jij op voorhand van hem in de aanloop? De laatste rechte lijn naar dit WK Hij zat echt meer in zijn hoofd en sowieso Ja ik weet ook merken. Ja hij had mij ook aangegeven bewust van. Ik wil nu een beetje uit de schijnwerpers blijven. Het is niet nodig om extra drukte gaan creëren om naar interviews en dergelijke dat allemaal te gaan opzoeken.

[00:13:32]

Die heeft dat ook bewust gedaan en ik vind dat verstandig. Denk dat het ook iets dat hij in de loop der jaren geleerd heeft met ervaring om te weten wanneer je zo'n dingen kan doen en en wanneer het misschien minder belangrijk is om te focussen onze Focus of toch die van de Belgische journalist Vooral die van de rechter denk ik ook dat we met zo'n favoriet nog vertrokken waren.

[00:13:59]

Ook zeer goed, maar het komt dan op die op die collega die net te stijlen denk ik. Ja dan denk ik en dan was eventjes wetenschappelijk is die was per kilogram. Ja oké, dat scheelt een kilogram, denk ik. Dat is logisch ik de hele logische koers op en af als koers Aldi km gereden zijn. Vergeet dat niet hè. Dat speelt allemaal op de lange duur. Kom je wel jezelf tegen? En was het uiteindelijk man tegen man en wat de Belgen hebben van hart afgezet waar ik moest zitten en hij zat in het wiel van 11 juli en dat vind ik juist vertrokken.

[00:14:29]

Hij kon niet mee en zo eerlijk was hij toen ook om dat te zeggen, dus ik denk niet dat er op dat vlak, waar zit een heerlijke poesje. Ja tuurlijk en ik denk dat hij ook voelen en dan zijn wij dat ook toen ik hem daarstraks afspraken heb. Erwin ook van het nu moet ik alles alles erin gooien. Het is dit is mijn moment en nu ga ik was het 13 km afzien en alles of niks. Het is de dader. Die had ook geen zin voor de technische vertalingen dan en dan zij wil.

[00:14:59]

Goed nadien volgt dan wel dat stuk. Met Die brede wegen op zich lezen zien. Meerijden eigenlijk wel windjes. En ja, daar voel ik wel dat ik nog ergens moest moest blijven volhouden, maar goed, dan op een 500 van vroeger. Dat binnen was in perfecte staat gevoel en ook de voorbereiding perfect was achteraf gezien moment van zijn demarrage was echt Inderdaad dat was alles genen die verbetenheid op zijn gezicht gooien echt alles in de strijd als dat is waar. Ja, Dat is denk ik een beetje een samenkomen van een aantal factoren, want daar zo lang naartoe geleefd heeft ook normaal gezien de wekker in Zwitserland parcours.

[00:15:37]

Dat voor hem te zwaar zijn geweest zijn zoals in Innsbruck 2 jaar geleden moment dat dan blijkt dat het parcours in Imola is. Ja, dan heeft hij denk ik ook wel gezien van echt op zijn maat. De weersomstandigheden waren goed voor hem en als het als het te koud is het op niet zoals vorig jaar een Yorkshire Linda de sterren goed stonden en ja, goed zo. Perfect uitgevoerd verdienen en.

[00:15:59]

Kampioen denk dat iedereen het daarover eens was nu. Er was wel een veel besproken. Thema meteen na de kussen dat het hiermee te maken onder wel een beetje jammer dat er rond was, want dit zijn best gedaan en ik weet niet hoe dat is overgekomen op tv, maar ja, ik heb hetzelfde gesprek kunnen zien, dus denk dat ze vooral best of ik kan oordelen. Gewoon. Ja, dat denk ik wel heel die groepen op De Limiet want anders hadden we wel mee gezeten bij jullie dat we moesten meer zijn, maar dat gewoon van niet beter kunnen was in maar ook niet vergeten dat na 7 uur dus niet altijd een kwestie van willen, maar ook van kunnen Wout van Aert over het primoz roglic enterol die hij al dan niet gespeeld heeft voor zijn ploegmaat iets voor Wout van Aert Wat is jullie mening 3 uur beginnen, want ik vind het vreemd dat dat de reactie van Wouter lelijk is en ik denk dat dat dat is de juiste vaststelling en goed media natuurlijk makelaar dan graag een grote verhaal van.

[00:16:59]

Van welk lied Je had hem moeten meer doen, maar zoals we het zegt. Hij moet wel kunnen enzovoort, dus ik denk dat het ook een beetje eigen niet aan een WK omdat de WK toch een vreemd gegeven. Is landenteams. Ze rijden 364 dagen per jaar in welke teams en die ene dag ineens gaat het in landenteams. Ik denk dat dat altijd op discussie zal Leiden en kijk maar drie delen en die selectie weigert, omdat Hij beseft hij komt misschien in een positie dat ik achter jullie aan Evelien moet gaan rijden, terwijl ik zal ze bijna dingen.

[00:17:30]

Tweede vader is voor jullie en heel jaar in dienst rijdt van jullie allebei op de kamer ligt heeft eigenlijk dat probleem stukje geanticipeerd en goed Ja je doet die discussie zien voor in verband met regen en Wout van Aert maar ik vind het persoonlijk een discussie. Zoals je ziet als een heerlijke koers en die ding hebben er niks meer achter moet zoeken een discussie zeg je dat vind jij het gebeurt niet vaak, maar ik heb hier nu niets aan toe te voegen. Echt waar.

[00:17:59]

Zet iedereen weer op zijn plaats. Zo is het. Ik was erbij, want als hij wilt mag hij zich boos en zegt Jongens jullie weet het niet. Wij voelen onze benen en wij rijden daar en ik heb met Robert gesproken. Oké dit was het. Ik kon niet meer. Ik denk ik weet ook niet waarom zou moeten werken voor vandaag. Ja, die ene dag wordt snel gelijk naar de ronde van Frankrijk natuurlijk. Dat weet ik, maar die dag rijdt Slovenië Waternet voor België dus eigenlijk mag op dat moment ook niks doen voor verwacht, maar goed, dat is dus die realiteit van de redding landenteams en dan gaan we gaan belangen door mekaar heen gaan, want eigenlijk ja, eigenlijk niet nodig is en het punt is ook het verschil was gemaakt.

[00:18:43]

Mocht ook nu geklopt geweest. Zijn door alle Filip in een Sprint welk liedje bijvoorbeeld niet doet of niet aantrekken? Je zou meer discussie kunnen. Ik vind nu dat wordt op zijn waarde geklopt is en hij weet dat ook wel en dat zilver is fantastisch. Laat ons alsjeblieft.

[00:18:59]

Koekjes overduidelijk zijn twee keer zilver op het WK gaat ze maar zoeken hè. Ja ik denk dat het fantastische prestaties en waar het in de tour dat we misschien te veel wind en inderdaad even kijken hoe vaak ik het nog mee gemaakt om 2 zilveren medailles op een WK ben ik doorpraten. Zaterdagochtend de kranten en na de tijd van vrijdag was een winkels in de krant op zaterdagochtend zondag dan maar dacht van. Nou ja, eigenlijk als een soort van ontgoocheling dat er gisteren geen goud was terug.

[00:19:33]

Ja, wat heeft hij allemaal niet spelen, want voor goud dat rijmt op school en ja, maar toch een beetje realistisch zijn inderdaad. Ik denk nou nog eens voor mij gisteren een heel logisch resultaat en het is man tegen man uit op de plaats, waar moest gebeuren en wie moest passen heeft gepast omdat het zo meteen maar was wil ik het ook nog even opnieuw bij stilstaan Roblox douche en wat hij er zelf over zijn. Dat gaan we nu eens horen. Dat was.

[00:19:59]

Wat gisteren zijn de collega's van VTM ja, die ja, die is Multimate en de Cito that. I was totaal niet. En ja het was of zegt hij zelf en dan gisteren teveel gereageerd. In The Heat of the moment om het oké als je puur afging op wat hij op televisie zag. Ja, dan zeg je daar inderdaad niet dat er ook liet zich helemaal te pletter eet voor van haar, maar ook dat is dan weer televisie natuurlijk. We hebben niet alles gezien. Ik denk dat dat eerste conclusies inderdaad.

[00:20:49]

Ja, dus dat vandaag ergens een artikel in de krant van met beelden. Ze hebben wel gepraat, wat zegt ook dat hij het beter iets geweest is? Heeft hij twee of drie keer toch?.

[00:20:59]

Gedaan Ja ja The Heat of the moment. Ik denk het wel. Ja, ik denk ook geen PlayStation spel vanmiddag op de klok en dat gebeurt moet nog alle factoren spelen mee en binnen, dus ik denk gewoon dat het dat het niet meer ging of jij zegt ook Dries maar ook liedjes nu wel eenmaal een sloveen en geen België op het WK rijd nu eenmaal voor zijn land, maar anderzijds op een WK speelt ook veel meer belanger dan enkel, maar de vlaggetjes van het Vaderland uiteraard, maar dat vind ik net jammer eigenlijk Persoonlijk vind ik dat jammer en dat is eigen aan WK natuurlijk Dorien landenteams gereden.

[00:21:39]

Zo is het nu helemaal, maar ik vind het wel jammer, omdat je altijd moet gaan kijken, waar speelt er eventueel nog geen Ploeg verband alle merken. Maak maar uiteindelijk. Ze staan aan de stad met een bepaalde trui en niet waar moeten verdedigen en voor voor ook lid van de trein van Slovenië En Wout van Aert die van België.

[00:21:59]

In The Heat of the moment zoals ik ze heel veel geroepen, maar ja, dat mag misschien als je Jan met de pet bent zou ik zeggen waarom maar de bondsvoorzitter Tom van Damme is niet een beetje uit zijn rol gevallen gisteren met zijn zijn opmerking op Twitter pintjes voor ook liedjes voor als een geweldige werken klonk het daar toch cynisch uiteraard te zingen. En het is ook op basis van wat stom gezien heeft natuurlijk Oké dus en dat doe je inderdaad koers, maar hij wilde bondsvoorzitter dansen.

[00:22:28]

Ja hallo inderdaad een beetje opletten met mensen die mee die zeker dus een voorbeeld The ja ja. Ja, ben tenminste zwart. Ik heb die twee niet zien passeren. Ik heb er wel over gelezen, maar ja, inderdaad dus het is een beetje supporters plaats heel erg op Roblox vandaag, maar ze kijkt Het is benauwd plezier laten Leifheit om dat gaat nog te dichten voor de laatste klim. Hij zit daar ook met Marc hirschi die Zwitsers en een ploegmaat.

[00:22:59]

Maar dat schijnt ook niet aan me denkt ook aan belang van de nationale ploeg en dat heeft gezegd ook niet gedaan, vind ik niet gedacht, dan zie je de Belgen hebben een perfecte wedstrijd gereden zoals net afgezet waar ik moest doen en daar heb ik ingesproken en denk dat het te bellen kwalitatief weinig te verwend, want ja, maar die belangenvermenging die zijn altijd al geweest. Die gaat er ook blijven en blijft het is laat als je dat misschien een leuk extraatje dan nog nog een beetje extra discussie en een media-aandacht rond te genereren, maar het is wel jammer natuurlijk, want uiteindelijk de aandacht een stukje van het puur sportieve en dan gaan we gaan kijken naar heeft ie Genoeg gewerkt voor die was pas en een mooie koers lang gesloten is natuurlijk maar wel een mooie finale spannende finale en dat soort is precies zoals vorige wedstrijd vindt dan de discussies die die eigenlijk het sportieve een beetje teveel voorbij gaan.

[00:23:59]

Zilver gewonnen of goud verloren Wout van Aert hoe moeten we dat bekijken zowel in de tijdrit als in de weg. Zet als je van 1 augustus tot nu bekijkt, dan is het twee strepen bij op de pan waren voor mij over verlies niet kan gesproken worden. Echt waar niet. Nee dit is dit is een super van harte is een wereld coureur. Ja. Nee, hoe kun je nu gaat verliezen? Iemand sneller is in de tijdrit en dat klopt niemand Bergop Ja man tegen man. Twee keer eigenlijk heeft zij het tweede beste.

[00:24:31]

Ja en als ik in de buurt van seizoen zijn augustus zijn inderdaad wat allemaal dagen geleden. Heeft is toch fantastisch. We zijn twee dikke maanden verder en inderdaad en hij doet nog meer op een afgelopen WK van 250 kilometer met mijn 4430. Dat is inderdaad prestatie en ook nog vergeten dat hij nog jongens en dan nog veel kanten gaat krijgen. Het was niet nu.

[00:24:59]

Alles of niets van zijn vakantie krijgen als je ziet dat Wout van Aert op de Peter is in de tijdrit ten opzichte van Victor campenaerts moet campenaerts. Het is nog ver weg, maar moet campenaerts misschien stil wat beginnen en vriezen voor een plek op de Olympische Spelen volgend jaar, want dan is Remco evenepoel er ook weer natuurlijk Remco zeker al, hè. En dus Victor Ja ik denk dat en hij weet dat ook een beetje denk ik verschrikkelijk jammer, want wat hij gedaan heeft in de tijd rijden dat toch op de kaart gezet.

[00:25:28]

Dat wereld uur record blijft een herinnering voor Ja voor ons tot dat er iemand anders dat gaat breken. Dat was fenomenaal. Echt waar, maar sindsdien heeft hij op die tijdritten niet meer dat getoond vind ik een beetje raar. Hij legt zichzelf ook heel veel druk op is zodanig ministers in de dat ik denk ik er af en toe met je overgaat. En ja, en dat resulteert niet meer in de resultaten. Dat vind ik een beetje jammer Want in tegenstelling tot van hart heeft campenaerts eigenlijk.

[00:25:59]

Helemaal kunnen focussen op deze tijd afspreken. Dan bedoel ik. En misschien gaat hij daar iets te ver in dat op hoogte slapen op hele hoge hoogte gaan slapen. Is dat allemaal nodig en die proefrit en ik bedoel dat super positief. Maar ja, het is misschien een beetje teveel is het dan nu een mindere tijden dan dan een tijd geleden zou je zo verder gaan, omdat alsjeblieft niet meer in de buurt van het podium. Twee jammer. Ja. Ja, dus ja, ik weet niet misschien reset is doen denk ik ben Victor en ja, ik kom natuurlijk nog aanmerking voor de spelen maar tegen Remco en wat als ieder twee bedoel ik.

[00:26:45]

Het gaat niet makkelijk zijn. Nee hij is niet een van jouw rende. Ze dacht ik echt. Oh en heb ik vrij uit. Nee maar ik denk misschien ook een stukje. Er is ook een beetje mijn nieuwe generatie. We spreken nog wel te spreken over Remco.

[00:26:59]

Maar op deze ook een nieuwe generatie, maar ik denk wel dat de verdiensten is inderdaad van van Victor dat het tijdrijden discipline in Belgische rustig op de kaart heeft gezet. Ik denk zal wel heel blij geweest. Hebben een topteam plaats en nu zijn ze teleurgesteld met Hilde ik denk dat er voor een groot deel op de verdienste van Victor is, dus die zien even daar zeker goed Olympische Spelen volgend jaar is nog heel ver weg doorgaan. Doorgaan inderdaad. Dat is nog ver weg. Dus ik denk sowieso allemaal terug.

[00:27:33]

Opnieuw moeten bewijzen en selectie al Oké en terwijl we aan het praten zijn zie ik dat de discussie robux van Aert op Twitter nog altijd. Zullen we gewoon besluiten dat we primoz roglic blijven in de armen sluiten. We hebben geen problemen voor de tribune Radio 1 gezegd bij ons aan de tafel Dries Smets en dat is de manager van de nieuwe wereldkampioen.

[00:27:59]

Hallo Filip you're right now to say something I Just Want To Say Thank You are the Almighty meet meet Today iets moeilijker tranen in de ogen herinnering of zijn. Waarom laten ze die jongen? Jullie in het Frans reageert hij ook gedaan. Ze hebben de eerste is het weer vragen waar het Engels en daarna in het Frans bent. Wereldkampioenschap heeft een paar jaar geleden ook eens beginnen uit zijn bek te slaan van de enzo. Die wist ook niet. Ja oké, ik kan het niet eens zo vaak zeg maar dat zouden toch moeten weten bij zo'n eerste reactie voor de hele wereld laat jongen, alstublieft in het Frans praten zijn de regels vlezig.

[00:28:59]

Driessen Hoe ken jij hem eigenlijk persoonlijk is inderdaad een emotioneel typen. Ja ja, ik denk dat hij een heel snel typen die altijd overal zijn volledige Harting lichten zijn ziel en en en Ja hier ook altijd een droom geweest en ik ga zo naar toeristen ook niet mogen onderschatten. De druk die bij zo'n bij zo'n jongens altijd komt kijken, want die altijd gemakkelijk gezegd van van buitenaf van de Ploeg van de Media en noem maar op van successen. Zie dan gewend dat nummer makkelijk gezegd, maar het moet ook allemaal lukken.

[00:29:32]

En ja ik denk natuurlijk het overlijden van mijn vader er heel veel zaken hebt ook moeilijke momenten. Je kent ook een nieuwe vriendin uit Marion rousse. Ja speelt ook allemaal mee denk ik. Ben in het privéleven natuurlijk niet mee op de fiets. Ja ik denk dan neem jij allemaal mee. Ik denk op zich de de coronavirus doden. Lockdown heeft hij 3 maanden in Lockdown gezeten in Andorra Waar woont en.

[00:29:59]

Dat het voor hem ook goed geweest is dan heel druk dat het seizoen nogmaals gedaan was het alweer een nieuwe seizoen en ik denk dat het voor hem ook goed geweest is mentaal en was dan inderdaad ook betalingen. Nieuwe relatie met Marian en in die periode niet dan ook zijn vader overleden en ik denk dat dat allemaal een beetje mee gespeeld en ook veel motivatie geven en Ja zoiets doet is het 110% En dat dat is ook emotioneel vaak zo en ja, vandaag denk ik ook geen rechten gisteren En zoals Patrick ook zijn nadelen.

[00:30:35]

Ben je verliefd op mij? Dat zei dat tegen mij ook altijd hebben er van genoten om mij om mij te zien. Ja de n4 mijn Ja dat is dat de mens Julian alaphilippe die iedereen plezier wil geven en iedereen voldoening wil je hoeveel speelvogel is je nog wat te doen toch af en toe Verhalen De Ronde van.

[00:30:59]

Hey wil het wel eens allemaal laten passeren en zich amuseren Ja die die verhalen storm en soms wel omdat het is denk ik voor een buitenstaander makkelijk om zoiets te zeggen en om iets te installeren en uiteraard heeft een jonge jaren gehad. Ik denk dat er al heel veel van veranderd is zijn ze wilde haren zijn er een beetje van af en denk onder andere relatie jongen dat je hem een bepaalde stabiliteit nu weinig slapen en zo laat opblijven rondlopen die verhalen Zijn toch allemaal niet zomaar uit de lucht gegrepen.

[00:31:31]

Het is toch een zeer nerveus typen op dat vlak typen. Die is ook in typen op de fiets en dan vragen we gisteren, dus dat is wie jij is, maar ik ja vind het soms wel jammer dat er daar is soms ook een beetje een karikaturen gemaakt wordt en dadelijk mogen niet vergeten. Het is ongelooflijk glasbak en als we zien wat gepresteerd heeft de afgelopen jaren. Ik denk niet dat je dat doet door tot 4 uur 's nachts in een discotheek te zitten en dan.

[00:31:59]

Frans Jammer dat er te vaak gezegd dat jullie allemaal de speelvogel de feest vieren noem maar op dan wel duidelijk geworden nu ook weer naar die twee kaarten geleefd. Ik denk alleen zeer ascetisch leven heeft afgelopen maanden en dan ben ik soms wel jammer dat er altijd op nieuwe gekomen. Toch blijven die verhalen horen. Drie personen hebben ze mij ook bereikt kloppen, zodat weer een heel ander verhaal natuurlijk, maar er waren verhalen die van Afgelopen winter dat jullie alle 40 niet al te goed verzorgd zou hebben.

[00:32:30]

Is dat waar dat is een heel andere zaken natuurlijk. Maar ja, ze blijven inderdaad wel wat het is als ik zeg die zijn stukken karikatuur die die die ook instant wordt gehouden, denk ik door door Media door wel even, maar ik denk de resultaten spreken voor zich en redenaars wielrennen denk ik niet dat u dat kan permitteren om het liederlijk leven te leiden en dan toch nog zo te presteren. Drie weken Tour de France de week nadien die twee kaarten op die manier rijden.

[00:32:59]

Dat dat niet zou kunnen Al die verhalen wat ik al zei. De indruk die wij hebben van hem ken hem niet persoonlijk natuurlijk is is iemand die zich nergens aan het typen en hoe ervaar jij dat in Persoonlijk contact dat deze denk ik deels wel zo hè. Dat is nog iets anders natuurlijk. Die zijn heel energie persoon en dat is ook een deel van kracht en had ik ook niet in de toertocht nog aanvallen toch nog doneren drinken Ja en denk dat dat ook eens wat wat veel mensen in enzo.

[00:33:30]

Wel zo aanspreekt. Jij bent zijn mensen. Waarvoor klopt hij bij jou allemaal aan maken. Regelmatig enkele keren per week soms is gesmeerd, want die zijn ze minder, maar goed. Met alle zakelijke dingen die eigenlijk het sportiever gebeurt voor zijn Ploeg en alle zakelijke aspecten van van zijn carrière zal ik zeggen, daar zorgen wij voor die dag gaat van verzekeringen tot contactuele zaken zijn wilde verhuizen bijvoorbeeld zeg maar ja, dat is ook voor.

[00:33:58]

Ja die daar daar helpen. Wij kijken wat hij wil wat opties en dan heb je vast ook een premie onderhandeld voor het WK moet ik met Patrick lefevere. Dat wordt er ook contractonderhandelingen. Dat gaat door alle aspecten en premies daarin van de zaken handen. Ik denk dat ik het zelf wel iets aangeven in de media dat met plezier de premie betalen, dus dat heeft 13 uur. Uiteindelijk was ik niet zo in een moeilijk te blijven. Jullie willen graag blijven. Ze was erg veel interesse. Ik denk die veel zouden willen hebben en goed dan niet gaan kijken op een constructieve manier hoe dat de beste bouwtools kunt bereiken.

[00:34:44]

Namelijk wel graag blijven zien, maar ja, uiteraard daar wel voor verlengd worden en dat we jaarlijks voor voor alle inspanningen gedaan dat ik hem uit te beelden.

[00:34:58]

Ja dat denk ik wel. Dat heb ik ook wel gemerkt in de gesprekken en het is toch ook iemand die vanuit de kweekvijver komt een beetje kind aan huis en ik ga eerlijk zijn. Ik denk daar ook een heel warm nest heeft goede omkadering en hij ziet er goed. Ik denk dat het ook zien en de prestaties en heeft een contract tot eind volgend jaar nog niet. Ja, vanaf wanneer wordt er dan gaat over de periode. Daarna, dat is nu op zich nog te vroeg en wat dingen seizoen is is nog niet in handen.

[00:35:30]

Er liggen nog doorkomt rechtsaf rondlopen wel vaker, maar helaas de tour Inderdaad altijd wel een beetje een combinatie van van onderhandeling en ook omdat dat ja, een onderwerp momenten van het jaar is dat ook al 10 mensen. Die vanwege zijn de best betaalde renner om jouw vleugels. Daar ga ik me heel raar uitspreken. Oké jongens, laat ons dan misschien wel naar uit sportieve kijken en als we iets minder worden.

[00:35:58]

Praten, want we gaan dit jaar nog zien die regenboogtrui luik-bastenaken-luik is mijn eerste doen, maar ik wil ook nog benieuwd naar ben is de Ronde van Vlaanderen want die heeft hij aangekruist en dat is gewoon niet zijn om bidons te gaan halen voor de proef maken denk ik. Ik Denk persoonlijk dat dit jaar en vooral meer en ontdekkingstocht zal zijn heeft het nog nooit gereden en De Ronde van Vlaanderen dus zal hem toch denk ik ook een beetje zijn. Mogen ook niet vergeten. Alle speciale editie worden eind oktober toch?

[00:36:28]

Tweede helft oktober waarschijnlijk slecht weer. Noem maar op en zeker voor iemand dan met weinig parkoers ervaring op blz klassiekers denk ik dat het daar toch niet teveel mogen verwachten van hem dat hij daar zit met van hart en ik wil nog andere Ja dat ligt hem toch wel ongetwijfeld weer die paterberg, dat ik vraag is, zit hij er dan nog wel heerlijk. Dat is daar afgesproken en ik weet niet wat ik niemand Ja lichtgewicht je natuurlijk ook.

[00:36:58]

Heeft natuurlijk in 3D volgens de ideale gids denk ik, Maar inderdaad. Ja, hij moet kunnen volgen. Positionering is toch iets anders in de Tour en in luik-bastenaken-luik dan in de namiddag zeker waar, maar zoals ik Ja dan denk ik als hij door stelt en het is toch allang dat hij dat zegt. Ik ga De Ronde van Vlaanderen rijden. Ja het is allang dat hij dat zegt dat de eerste en ten tweede denk ik wel dat de in eerste instantie. De bedoeling is samen met de proef om dat te gaan ontdekken te gaan verkennen.

[00:37:30]

Denk niet dat het de bedoeling dat ik dat niet aan de start staat, maar wel maar met het oog op om de komende jaren daar ook nog te gaan presteren wanneer het zal wel moeten. Wereldkampioenen gaat goed op hem gericht Pas op hè Nee natuurlijk, Het is een goede renner en dus gaan zoeken is natuurlijk ver van leefwereld Normaal gezien.

[00:37:58]

Wat rijden en zo allemaal weer uit geleerd hebben en Andy ervaringen die vergoed die meenemen naar volgend jaar en dus denk dat dat gezegd niet met die regenboogtrui. Hij zal nog We zijn nu in de koers niet gesproken. Kijk ernaar uit om om zondag ga om zichzelf te zien in die wereldkampioenentrui de laatste lang van je Don't het blijft toch ook iets speciaal het concept een wedstrijd winnen en dan een hele jaar uzelf de beste van de wereld mogen noemen en die krijg je regenboogtrui mogen aandoen en je kan er wel voor dat maar uitkijkt is ook jammer voor publieke bedoel voorbije jaren.

[00:38:40]

Grote Markt weet ik veel waar die voorstelling van die ploegen en dan de wereldkampioen dan al sliep. Ik denk dat hij daar ook een dansje dan zo doen of toch iets zou tonen en dan maakt hij er een gek. Ja dat is te gaan we missen. Nu was niet veel publiek gehad bij de start is jammer. Ja, dat is wel af en toe een beetje op.

[00:38:58]

Ik denk ik denk het wel. Ik denk elke herinner die wil presteren. Geniet van van de aandacht van supporters benzine vooral herinneren dat het toch heel anders zal zijn zonder publiek zonder die machine dadelijk met mijn excuses daarvoor, Maar ik wou het ook hebben over het feit dat je een manager bent in het wielrennen. We komen ze niet zo vaak tegen hebben kennen. De managers zeker vanuit het voetbal meestal dan nog niet helaas in de meest positieve zin, maar goed, iedereen kent mogi bayat enzovoort, maar prismatic denk niet dat er veel mensen jouw naam eigenlijk kennen terwijl jij al die Toppers bij jou zitten hebt goed is toch een andere wereld, denk ik dan een andere wereld ligt misschien ook een beetje naar mijn persoonlijkheid dat ik de aandacht niet opzoek maakt hij zich ook een heel andere wereld.

[00:39:55]

Er zijn een aantal insecten die heel verschillend zijn het business model.

[00:39:58]

Totaal ander land businessmodellen van voetbal en veel kleinere wereld moet ook eerlijk in zijn pak minder geld in om, dus dat zijn allemaal zaken. Die is natuurlijk heel verschillend maken. Wel gelijk dat natuurlijk contract onderhandelen onder andere contact hebben. Onze plannen zijn en wij moeten hem daar zo goed mogelijk in bijstellen en dat gewoon proberen maximaliseren en dat is aan de functie van van makelaar. Dus ja goed. Ik denk ik vind het altijd wel jammer dat dat sportmakelaar in het algemeen dan door eigenlijk door de reputatie van voetbalmakelaar en dadelijk ook duidelijk zijn van enkele en want die kinderen ook die volgens mij zeer goed en zeer correct werken, maar het systeem in het voetbal is zo opgebouwd met zware transfersommen met het systeem waarbij de club de makelaar betaald en niet te spelen de makelaar betaald en dat zijn allemaal zaken die die Natuur de deur openzetten voor misbruik en ja, dat is wel inderdaad zien.

[00:40:58]

Dat is in het wielrennen niet. Daar gaat het er proper aan toe allemaal. Ja bij ons in de relatie eigenlijk heel simpel. Ik werk voor mij rennen. Rennen. Rennen vergoed mij daarvoor percentage contact dat ik voor hem kan kan onderhandelen. Ik denk dat aan Zee gezonde arbeidsrelaties oppervlak meer ik voor hem kan laten kijken hoe beter voor hem en beter voor mij in voetbal in het zo ja, en die manager van club manager en dan over transfersom moet onderhanden Waarvan dan een deel naar de makelaar moet gaan en dan hoor ik verhalen van zaken die dan nog moeten terugbetaald worden.

[00:41:34]

Dierlijke natuurlijk wel dingen. Die überhaupt niet aan de orde is wielrennen, omdat het systeem zich niet oelend, omdat er ook gewoon niet zoveel geld in omgaat En omdat ook een kleine wereld die mogen niet vergeten spreken af rond 25 ploegen. Ja 10 kleine wereld waar als je denk ik niet correct zijn werk en dat het ook snel gedaan Ja waren Detron.

[00:41:58]

Voorkeur wel geweest zoals je misschien wel multimiljonair ondertussen zijn dat dat zou kunnen, maar goed, het is inderdaad een heel ander model dan in het voetballen qua salarissen vraagje navigators niet vertellen wie grootverdiener is in het beton of van jouw renners, maar is er in het wiel er niet in een grote salaris ongelijkheid als je alle contacten even naast mekaar zou zeggen als je ziet worden opgelost en een Peter Sagan bijvoorbeeld Ja ik denk dat dat wel waar is. Ik denk dat het belang van kopmannen ook altijd maar blijft toenemen.

[00:42:30]

En als we gaan kijken naar de marketing van sponsor wordt nog altijd meer meer opgehangen aan aan die kop man en de Ploeg bout ronde kop mannen ben. Ja natuurlijk die mannen daar wordt het meest in het Hearthstone gevochten en 30 natuurlijk ook in de in salaris is natuurlijk wel het voordeel dat een beginner of vrij korte termijn serieuze kan schieten qua loon dus natuurlijk.

[00:42:58]

Perspectief dat zij dan dat zij dan hebben Verhalen De Ronde van onder tafel geld geven en remmen zou die iets moeten geven of een sponsor moeten aanbrengen. Ik ik heb die verhalen gehoord en dan vroeger, maar ik kan eerlijk zeggen dat ik daar niks van gezien of gehoord was een beetje antwoord. Ik denk dat wel. Ik denk dat wel. Ik denk ik zeg het. Ik heb al die verhalen gehoord en ik zit er nu een 12 13 jaar in. Ik heb het nooit meegemaakt. Oké dat gaat over ridders en hun contacten nu de economische modellen van het wielrennen aanzicht of toe.

[00:43:34]

Hoe kijk je daar naar? Want is economisch moeilijk, hè, voor het uur en zou je daar concreet dingen aan willen zien veranderen. Heb je daar zelf iedereen over de zwakte van het model van Twitter dat alles op hangt aan sponsors vaak een sponsor of een Misschien als ze ook nog soms en daarmee staat of valt een team en elk jaar zien wel een 2.

[00:43:58]

3 teams die dan opeens in bestaand Note komen en die dan opeens verdwijnen nu dit jaar weer met het wel met CC natuurlijk gaat omstandigheden en ook speciaal met met rode, maar ik denk dat er daar moet gezocht worden, maar goed, dat wordt al de signalen gezocht naar een model waren de inkomsten van vroeg iets breder kunnen zijn Dan puur 99,9% van van sponsoring het welzijn van hier anders aan uiteraard. Daar is veel over doen over dat wel zijn letterlijk dan als het gaat over een Veiligheid en dat verband is er veel kritiek op de renners vakbond is de afkorting voor de cyclus professioneel soc, die vakbondsoverleg spreekbuis zijn van de IC dat is een beetje een van de verwijten.

[00:44:43]

Diede Diede ronde doet momenteel en had hij afgelopen weekend UCI voor die daarop reageerde door dat fake nieuws te noemen.

[00:44:58]

Vroeg of laat begint een beetje moeilijk te verstaan, maar fake nieuws. Dat hebben we zeker begrepen. Je moeder graag iets over zeggen, hè, wel. Ik vind het jammer, hè. De trainers zijn de belangrijkste actoren in de Wielersport hij zijn de gladiatoren in de Arena die het moeten doen die risico's nemen en noem maar op die de circusartiesten en ik stel vast in de jaren dat ik die broek niet doe dat dat de vertegenwoordiging oppervlak van van de vakbond. Ja, te weinig is de onduidelijk is. Ja, maakt vermenging maar op zoals zoals je aangeeft Ja een stukje allang van de UMCG terwijl de airco afhankelijk zouden moeten zijn en er zijn al in de loop der jaren poging geweest en nu weer zijn er een beering van van een 350 profrenners, direct bijvullen.

[00:45:50]

Gewoon een aantal basistaken wijzigen een van de belangrijke zaken. Die willen wijzigen is een een een herinnering instellen principe elker heeft.

[00:45:58]

Tram in de beslissingen die de vakbond moet nemen op dit moment is het systeem dat per blok gestemd wordt door een vertegenwoordiger van het land en alle trainers van die nationaliteit worden, dus tegenwoordig toch een persoon en of dat zorgt ervoor dat reinigt. Kleine handen niet of nauwelijks of tegenwoordig horen. Dat zorgt ook voor dat daarin er zelf geen keuze, Maar eigenlijk afhangen van wat minder dan een heel logisch meissie elkaar en er een stem Ongeacht nationaliteit wat dan ook maar goed. Dat wordt hem nou gehoord.

[00:46:32]

Dan denk je weer van. Oké dit gaat wel ja, dan dan vind ik dat wel frustrerend om inderdaad te horen dat zelfs als voorzitter van de IC daar Ja eigenlijk alles probeert, neersabelen en en Iedereen probeert te twijfelen of ik het wel hier toch spreek nog een vertegenwoordiging van de belangrijkste rechtdoor naar de buren en dat daar toch een heel duidelijke stem ervoor komt van zal ik zeg eerlijk en honderden en het is al moeilijk om onmiddellijk.

[00:46:58]

Beren.nl korte tijd 350 zich daar eigenlijk voor hebben aangemeld om te nemen. Wij willen een aantal zaken veranderen balie zaken geen geen grote verandering, maar goed, dat wordt dan blijkbaar neergeslagen. Dat vind ik heel jammer om vast te stellen. Ja, moeten we dan toch denken dat hij omwenteling niet gaat komen. Niet ondanks de grotere mondigheid ondertussen ook van de renners, maar gaan ze toch marionet in het ziekenhuis blijven Telemann solidariteit is is hij zat af en toe toch te wensen overlaten in de koers NN denk ook met Janny boenja is toch ook zo van.

[00:47:32]

Ja, is dat dan de voorzitter dat aan de man die op tafel staat heeft iedereen vertrouwen in en ik ik weet niet of het perse moet gaan over de persoon die niet maar wel over het systeem daar achter en dat is wat ik zeg alvast wilde heel ver en het gevoel hebben van We hebben geen vertegenwoordiging. We hebben geen stem. Wij worden geraadpleegd. Wat denk ik toch basistaken zijn ben bij een vakbond.

[00:47:58]

Hier helemaal niet het geval. Ze worden niet geconsulteerd. Ze hebben geen stem. Ze beginnen niks te zeggen. Eigenlijk zijn ook jouw renners als ik dat zo mag die erover klagen eigenlijk tegen jou dan Ja er zijn er zeker die natuurlijk. Ja sommige zijn er minder mee bezig. Anders zijn er zeer mee bezig en leider in de telefoon bijna Reno van vroeger zo iemand. Ik weet niet of ik denk dat er wel leider zijn in het peloton, maar als je dan ziek dat elke keer opnieuw ingeslagen wordt zoals nu ook weer waar ben jij op een persconferentie.

[00:48:31]

De dag voor het WK het afdoet afspraak wel een dingen van het is wel beter dan fake nieuws toch wel een beetje een beladen thermisch. Ja dat is echt veel dingen. We hadden het over Ja het moeilijke economische modellen van het maar we hadden het ook over Victor campenaerts en kijk net op dit moment komt er niks binnen Carl entity sponsor van de Ploeg van Victor campenaerts stopt ermee naar dit seizoen. Ploeg was een probleem in de tour was bij.

[00:48:58]

Daar ook en die was op zoek naar geld, hè. Zo zo duidelijk klonk het in de in de tour ook ik ervan op de hoogte, dus het is op zich geen verrassing. Het is jammer om vast te stellen kijken en t ook weer mooi bedrijf en grote Japanner even spelen weer werelds speel inderdaad. En ja, Wat speelt er mee? Ik weet het niet, maar natuurlijk aan toe komt Juventus af van de beslissing van een bedrijf. Die zegt waar we hebben het gehad met de met het wielrennen of wat dan ook.

[00:49:29]

Dat is jammer, want ja, op die manier komen en gaan logischer instabiliteit. Dat krijgt natuurlijk ook altijd op een onzekere Basis voor te borduren en dat moet je toch ook werken bij jou Renders die als die ergens kunnen tekenen voor ik zeg maar 3 jaar dan zal ze toch heel snel geneigd om dat ook te doen, denk ik dan ja, dat speelt meer En natuurlijk als ons ook een stuk mijn rol om dat te proberen inschatten en ik wist dit jaar CC Ik wist ook dat ntt op losse schroeven stond, dus dan is het op kwestie om.

[00:49:58]

Proberen meenemen in inzake die je doet en heb ik ook heel nat van mijn generaliserend om al ik ettelijke weken geleden een beslissing te nemen en sommige die misschien nog wachten op de klassieker slapen niet meer. Ik doe dat niet, want het kan wel zijn dat de klassiekers maar was op dat moment wil de markt te zien omdat het weer drie ploegen hebben aangekondigd stoppen. Ik vind je niet meer verzilveren. Dus iets stoms om dat te gaan anticiperen als ik deel mijn mijn Job mijn rol als merk merk je vaak ongerustheid bij jongens die je nog niet echt uitzicht hebben op een nieuw contract en die wilde met een huis zitten.

[00:50:32]

Dan moet dat betaald worden enzovoort en misschien al op leeftijd zijn, want de plaatsen in het peloton zijn beperkte. Ja dat speelt meer. Uiteraard zijn we inderdaad ook in kosten betalen en en en ze hebben vaak ook hele leven teken gezet en daarom ben ik persoonlijk voor het voorstander van Randy ook voortstuderen. Zelfs als prijzen zijn studie over 10 jaar duren carrière van Reinout benauwd zijn er veel voorbeelden te noemen, maar ik ben.

[00:50:58]

Voorstander van die manier zorgen voor een vangnet en is het leven niet 100% afhankelijk van inderdaad dat wankelen businessmodel van het wielrennen. Dat is een goede raad denk ik, en daarmee is het wel aan het einde van onze uitzending Still het gaat altijd snel carob. Ik wil wel weten waar jullie nog naar uitkijken. Deze week kouder is echt zoveel om om uit te kiezen dat ik een heel persoonlijk spelen. Ik mag de motor voor de sloot rit van de BinckBank Tour en zondag op de motor voor luik-bastenaken-luik voor de radio tussen wordt een top weekend 348 dagen op.

[00:51:32]

Rij met mensen is een World Tours zeg maar eentje uit van de komende dagen zondag blijkbaar smakelijk jullie al 14 jaar wereldkampioen te zien. Ja denk dat daar mooie strandjes van die dat wordt. Mooi. Dankjewel. Ben ik er om 15:00.