Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 gaan in de tribune erop vandaag gaan we hebben nog geen wielrennen. Graag zelfs na de overwinning van Jasper stuyven in Milaan San Remo en daarom heb ik vandaag kon niet meer. Michel buiten is uitgenodigd Dag Michel Nou ja, maar mag ook over voetbal gaan vandaag met de Rode Duivels die deze week beginnen aan de voorronde van het WK 2022. Mijn tweede gast vandaag is voetbalanalist, maar zeker ook Wheeler enthousiast binden Koningsdag ben Michel milaan-san. Remo zit al een paar jaar niet meer bij ons op tv bij Sporza missie.

[00:00:42]

Het commentaar geven bij die wedstrijd. Ja, nee, de finales wel zaterdag alleen op gaan, denk ik pakken weg. Laten we zeggen vanavond de kapper, Bertha en gespannen vooraan op mijn zetel met mijn neus tegen het scherm dan toch maar niks te missen, maar alles wat er.

[00:01:00]

Praat dan kun je eigenlijk weggooien. Uiteindelijk weet dat wel door in de berekening, omdat je moet aan het totaal van bijna 300 km komen, hè. Besteld het wel mee, maar dan zei ik niks te zien. Het is alleen van Rivièra het natuurlijk en dat doe ik ook de wedstrijd werd voor het eerst ook integraal uitgezonden. Dit jaar heb je vanaf de eerste seconden gekeken. Ik heb je ook nog maar aan jou laten voorbij Nee ik ken Lombardije en ik ken De oppervlakte is niks, hè. Dus het groter niks.

[00:01:30]

Dan zou ik morgen kijken naar bij een vorm van plaatsvervangend. Medelijden gaat nog niet helemaal echt mee te letten. Dat is duidelijk. Wim heb jij naast aan Remon nog iets mee gepikt van het voetbal zaterdagavond? Nee, niet zoveel. Moet ik eerlijk zeggen wat ik heb wel wat gekeken natuurlijk zoals ik altijd doe. Alleen ja, was zou ik zeggen de adrenaline opgesoupeerd naar de finale van Milan.

[00:01:59]

En dan is zo'n wedstrijd op zaterdagavond een tegenvaller meestal zonder publiek. Het valt mij op een paar jaar al wordt met geen voetbalwedstrijden meer geprogrammeerd tijdens de grote wielerwedstrijden. Dat moet een hele opluchting zijn voor jou of wat zou je dan kiezen als je moest kiezen maar ik het hier alles verteld heb, maar er was een finale van het WK en dat was tijdens een berg rit van de ronde van Frankrijk een hele erge belangrijke rit in De Ronde van Frankrijk en toen heb ik nou die rit in De Ronde van Frankrijk zitten kijken de Duitsland maar het was geen mooie finaal, maar ik heb toch naar de coolste te kijken.

[00:02:40]

Ik zeg ik kan altijd nog wel terug kijken naar naar de finale, maar die heb ik niet meer terug bekeken om eerlijk te zijn. We gaan beginnen met een moment van de week en Michel dat van jou komt uit de koers 10 minuten 50 seconden. Nu 52 of 20 seconden voor Wout van Aert om de top tijd van Stefan King.

[00:02:59]

Gaat Wout van Aert tijdrit winnen geen San Benedetto del tronto 12 seconden nog op dit moment. Ik kom naar de Steven gaat dat doen met de vingers in de neus Wout van Aert wintertijd binnen 11 minuten 6 seconden 6 seconden sneller dan de tussentijd. Het op tijd moet ik zeggen, maar Stefan konijnen gemiddeld 54 km per uur vooruit te zetten en dan was vorig jaar kort in de buurt, dus ik hoop dat wel voorbij die mannen te zitten, maar om gelijk te kopen. Dat is natuurlijk altijd goed vertrouwen.

[00:03:33]

Ik heb al mijn Tenerife maar richting in Someren nog veel intensiever doen. Dus ja, het is zoals ik zeg ik hoe vertrouwen dat die manier kloppen. Dat was fout vandaag na zijn overwinningen de afsluiting de tijdrit tirreno adriatico. Waarom heb je dit gekozen omdat het allesomvattend is alles wat een van Aert zit komt er hier uit en onvoorstelbaar vermogen.

[00:03:59]

Een ijzersterke mentale instelling perfectionisme Ondanks het feit dat hij al 4 keer tot 5 gereden had in die ronde een keer top 10 een rit laten lopen in de Sprint had hij dat toch nog op uit herstelvermogen en die daaruit tentoonspreiden is fenomenaal, dus ik denk niet Ik denk niet dat er nog heel veel last had van Dylan adriatico in Milaan San Remo met zei in die tijd rit en de Europese Kampioenen de wereldkampioen naar achteren verwijs met respectievelijk 5 seconden en 11 seconden dus een prestatie menu tegen te zeggen.

[00:04:42]

Bovendien was dat ook op het feit dat hij gewerkt heeft en dat de tijd rijden op stage Tenerife bewijs dat ook dat ze niet zomaar de overstap gezet hebben naar een nieuwe fiets naar cervelo bewijst ook dat hij in zijn perfectionisme gezocht naar een nog betere positie.

[00:04:59]

Wat worden uit de muziek nog wat lager nog wat dichter tegen die vaste aan terug? Nog wat later? Dat is een even zoeken. Dat is haast hogere wiskunde en die jongen die niet allemaal aan en die zit alleen topprestaties alsof dat schijnbaar niks is. Daar ga ik voor op mijn knieën zitten. Ja ik was heel erg blij dat hij die tijdrit woon, maar dag Voordien nog met mijn zoon gediscussieerd over het feit van wil hij niet teveel hè. Hij kan alles zodanig goed en hij wil het allemaal ook als de beste kunnen, maar overal is er een net iets beter dan hem al Filip in 2K gonna op WK tijdrijden vandepoel in in de cyclo-cross net iets beter en hij wil ook adriatico binnen is dan net is overal tweede zei ik.

[00:05:51]

Het is dan niet beter dat hij zich echt wel specialiseert of een aantal zaken laat vallen of ik zijn nog aan het ontdekken. Ik weet het niet, maar het feit dat hij dan.

[00:05:59]

Tijdrit gewonnen, maar zoiets van O heeft er toch weer al op gewerkt is er toch weer alleen verbetert. Hij klopt wel. Ga na die tijd route naar mekaar had gewonnen. Zeker, hè. Dus ja, dat was wel weer iets van Ja ik kan het misschien wel allemaal. Oké, een grote ronde, dan gaat hij de klas en de klassementen wel moeten laten vallen. Dan zijn we even top in het uitrijden. Maar ja ja, zij wereld op in de sprinter. Ja ja ja, wat ben je aan het rijden van klassiekers?

[00:06:26]

Ja de zekerheid sluiten bij de wereld op en in het klimmen. Ja maar misschien wel de beste in specifieke klassiekers ter wereld niet alleen top, maar echt de beste en moet hij zich daar dan niet gaan oprichten voor een hele lange tijden. Slechte de leukste dat ik kan variëren en kan zich nu nog gaan toeleggen op de dingen. Die hebben waarin die ik zal excelleren. Dat is de Ronde van Vlaanderen met zekerheid Parijs erbij en dan kan hij over twee of drie jaar switchen naar luik-bastenaken-luik Waalse pijl dus misschien iets moeilijker.

[00:06:59]

Graad van de muur van Hoei en dat honkvast karakter van de Waele dus zeg ik nu van. Wat kan hij niet, dus is dit de leukste van de keuze over zitten 7 jaar en Tot hoelang alles combineren zoals je nu aan het doen is? Want je hebt moet je enorm veel werken dat hij wel op tijd en stond de pauzes inlas zullen zijn dan vroeger. Het geval was er vroeger een goede materialen af. Hij doet dat niet meer hooguit 14 dagen 3 weken en dan is hij weer bezig, hè.

[00:07:32]

En hij last ook tussentijds pauze zin in het seizoen weer sneller te piekeren, maar wat mij vooral opvalt bij zo'n gast en ook wel bij vandepoel. Marokkaan vooral bij van hart, is die al die persoonlijkheid dat zelfvertrouwen en toch die eten omdat En De eerlijkheid om na een wedstrijd onmiddellijk de juiste analyse te maken. Zo moeilijk dat kan inderdaad als de beste, dan gaan we naar jou momenten Sluis Kevin.

[00:07:59]

Net iets teveel pauzes die groter bij je ortwin. De wolf terecht komen die dan maar heel raar uit trappen en dat komt goed uit. Is tussen twee grote kansen ortwin. De wolf zei dat hij wilt of die unieke kans voor Antwerpen zomaar nul twee voor te komen voor twee keer aan het lopen en twee doelpunten of met de concentratie. Het fluitsignaal van laforge blijft het nul één wordt het 0 tweede al op de top van gewoon geknald in de winkel nog eens door en kijken. Kijk krijg de tweede gele kaart de 4 gele kaarten blijven dus staan en hij is er inderdaad niet bij tegen Kortrijk maar door een rode kaart rammel.

[00:08:54]

Hele goochelt. Ja, je weet wat voor soort maak jij je gaat krijgen en ja.

[00:08:59]

Is het misschien het weekend in ons eigen voet, maar heel blij zijn met het resultaat en de manier om iets te doen. Ik weet dat de tweede helft misschien qua schoonheid iets beter. Kom maar heel onverstandig helpen, want anders denk je nog wat anders doen, maar ja, alleen maar heel tevreden zijn hier op drukken jaar geleden is te komen binnen stuurde mij vanmiddag. Ik kies voor het verlies van tegen Antwerpen of is het de winst van Antwerpen het verlies van Club tegen Antwerpen omdat eigenlijk over Club wil hebben en die zijn dat ze met de Mercato vijf nieuwe transfer doen om op drie fronten heel erg actief te blijven en dat zou ook kunnen hebben zonder koffie.

[00:09:45]

Dat is duidelijk Dinamo Kiev en de dat er heel veel jongens ziek waren afwezig dat Club dat zodanig draaide in februari en ook de rest van het seizoen dat dat Club onherkenbaar was en.

[00:09:59]

Ergens Logisch is covid. Maakt het seizoen van Club Brugge beetje kapot eigenlijk dat ze kampioen gaan spelen. Ja, dat zie je nu dat ze bijvoorbeeld in Gent met nul vier winnen, maar niet goed konden ook 230 achter gestaan hebben bij de rust gisteren. Oké, met het nodige gelukkig, hè wind Antwerpen daar maar ook wel met een bepaalde visie en strategie frisheid zijn speelsheid zijn enthousiasme kwijt door een die uitschakelingen tegen Kiev tegen standaard. Dus nog op een vlak actief waren het alvast hebben hoe moet hij weer de jongens nog hoe ga kijken ook naar naar hoe zij geleden hebben onder die ziekte, want lijkt toch wel 5 jongens die gisteren starten zijn aan het terugkeren van koffie.

[00:10:52]

En welke impact heeft dat op die gasten mentaal en vooral ook fysiek op de middellange korte lange termijn.

[00:10:59]

Gaat het zeggen hoe erg grijpt, zo'n zo'n ziekte fout eigenlijk over koffie hebben, maar hoe erg krijgt dat in zo'n atleet en hoe bang en dat wil ik ook wel de link maken met de bank zijn wielrenners daarvan om dat te krijgen en om daardoor Jan minder atleet te zijn met jou. Kijk maar lang deketelaere goed. Geef de jongens de tijd om terug te keren maart wil ik die man zei ook wel. Ik recupereer minder misschien sowieso zijn leeftijd, maar ook die jongens zien ze nu dat hij veel minder snel recupereren en gaan die ooit nog dat geweldig niveau niveau halen van voor een ziekte blijven individuen langer samen in dezelfde Purple Ja en als ze naar huis gaan, dan blijven ze ook constant het weer deegmachine drie vier heilige bubbel, Dus de kans op infectie is wel veel kleiner denk ik dan toch dan bij voetballers die 's avonds uitsterven klopt.

[00:11:59]

Ook omdat ze daar weten denk ik begrijp dus dat dat als het oplopen dat het fout kan zijn voor een carrière, want zij moet slot van rekening wel met dat lichaam gaan werken. Het is zodat er bijzonder weinig gevallen signaleert zijn, dus ze bestaan er zijn er ook dit seizoen al geweest, maar vraag ik mij af worden ze wel allemaal meegedeeld als het zover komt om zijn er hebben daar een kleine blessure vastgesteld En we zitten hier een tijdje ontstaat. We weten het niet hetzelfde. Vraag ik mij af, maar interesses zijn al die test negatief, hè.

[00:12:34]

Je weet het niet, hè. Vraag kan je wel stellen even weg van koffie terug naar de de voetbalcompetitie. Het is allemaal speculeren natuurlijk, Maar stel dat Club Brugge niet alles weet wat er nog strandstijl dat wel alles wint wat er nog is compleet een nog spannend worden. Nee maar wel als zoiets als jij zegt hij deed als alles gelezen groep en Antwerpen punt alles dan kan het.

[00:12:59]

Natuurlijk, maar dat zal niet gebeuren. Dat zal niet gebeuren. Vooral omdat Antwerpen Ja gaat andere wedstrijden moeten spelen tactisch dan gisteren Hè ze hebben gewoon ja, beetje gegokt op 300 en dan zien we wel dat er een appel uit de boom valt en dat is ook gebeurt, want ja, ze hebben het nodige geluk gehad, maar alle credits natuurlijk voor Verkouter die toch wel goed ingeschat heeft, wat vind het wel leuk dat Brugge is een steek laat vallen, want alle ploegen laten steken vallen en dat zal zo blijven, want natuurlijk moet ook zeggen Brugge verloren voor het eerst 2021 de Belgische competitie gisteren, dus Ik pakte er wel standaard voor de beker en dynamo Kiev voor de Europa League bij, maar dat zijn toch wel veel slagen op korte tijd voor beginnen dat wel.

[00:13:47]

Ik moet nog één ding zeggen dat ik het contract stukje geworden. Ik ben zo gecharmeerd lampje aan Zee market, Antwerpen.

[00:13:59]

Van Frankie Frankie gewerkt heeft dat kunnen doen tegen beter weten in Lanka zelf wel weg willen nemen onderweg en de supporters die op het veld mogen komen of in de tribunes tijdens wedstrijden. Ja die oude naam van het geld zeker, dus dat is voor Antwerpen wat dat betreft goed geweest. Dit jaar won een Belgische renner. Dus milaan-san Remo nazinderen. De finale wie gaan we proberen iets te doen? Wie gaat demarreren zeker goed. Dit is je kans, man. Ik wou net zeggen als het even stil valt die maar even direct moment en ik doe het nu op een lieve manier.

[00:14:54]

Hij doet het op een prima leven manier Jasper stuyven niet doet het goed man. Echt waar.

[00:14:59]

Dat is nog zo'n parkeren onder de voet van de laatste kilometers. Anderson en schrijven draaien nu naar links naar links. 900m nog wat een spanning nagelbijten nagels aan het spoken spoken om te winnen moet je pokeren moet je deur verliezen. Ze zit in het wiel van Sandra Anderson en die wil zo graag die wil zo graag blijven zitten en Jasper blijven zitten kijken of je niet te laat beginnen. Niet te laat beginnen schrijven voor een abonnement van Raymond in wielrennen van Jasper stuyven van tactisch deur vertrokken meesterschap.

[00:15:48]

Twijfelen wachten iemand de kastanjes uit het vuur laten halen sokken en denken. Ik doe het niet en dan kan je winnen.

[00:15:59]

Ja Michel Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Wat vond jij van de wedstrijd of die kinderen de finale? Het is hartverwarmend dat een stadsgenoot wind is wat verwarrend dat een dorpsgenoot prima commentaar geeft en die twee samen dat bezorgd een fantastische namiddag anders hebben zodat ik Jasper en al de hele tijd voor van bij de jongeren. Ik heb er is een ploegenvoorstelling gedaan op laag niveau op niveau van junioren. Beloften van zijn Timo Vita eisen en dan stond je daarvoor kaas Wonderland toen al wereldkampioen junioren, maar met een open mindset ogen facturen te bestelen intelligent in de Beer op te pikken uit een gezin dat totaal geen verwantschap heeft met koers mama en papa dan aanspreken en dat was verhelderen.

[00:16:58]

Dat was prettig.

[00:16:59]

Mystery totaal niet weten of wist hoe de hele wereld in elkaar zat en dan waren ze vroeger van onze Jasper daar niet helemaal je in loslaten. Ik zeg ja, ik denk dat hij slim genoeg is om dat allemaal zelf wat af te tas moet allemaal draait en gaat geven voor altijd en wat mij voor als er meerdere Jij bent dan weg geplukt vanwege Centraal en door een Amerikaans gezelschap en het jaar nadien was hij weer op de ploeg van dat kleine proefje of Italiaanse om zijn teamgenoten van het jaar daarvoor een hart onder de riem te steken en jongens ik ben jullie niet vergeten.

[00:17:31]

Dat was voor mij al eens in je oor in het oog houden. Dat wist ik toen al dat nooit en veel winnaar zou worden. Hij werd er wereldkampioen in Moskou op zich was ze niet gewonnen. Heeft het jaar erop in die wereldkampioenentrui, maar was hier vooral in de weer voor zijn Ploegmakers als tweedejaars Junior en dat altruïsme die oplossingsgericht. Die heeft er nu nog altijd.

[00:17:59]

Hij wordt op de handen gedragen binnen die ploeg van trek en dat merk je dat zie je aan de alles. Ik heb zelfde zoveel blijdschap gezien van hem gezelschap met dezelfde kleuren als Naomi dan zarema, Rotterdam Michel heel veel geluk of was het een bewuste keuze daar mads pedersen er niet bij was in Milaan San Remo dat hij niet start eens wat. Ja, en kuurne-brussel-kuurne over deze helemaal op voor Demi informe was, maar was oorspronkelijk niet bij bijgekomen aan die lang achtervolging en trekt dan de sprinter.

[00:18:30]

Peterson vindt dan als zij er was bij geweest denk ik was het potje overgemaakt en dat hij ook voor pedersen gereden ga eerlijk zijn. Ik had genomen tijdens de uitzending want af en toe zeg je iets op de Nederlandse co-commentator die dingen zijn waarvan ik dacht van Ja dat zou ik niet gezien hebben en toen had ik ook genoteerd, waarom neemt met het spelen zijn verantwoordelijkheid niet. Waarom zit er niet in Milaan San Remo deze vrijdag starten.

[00:18:59]

Heb ik een grap willen zien? Moet je eerlijk in zijn, hè. Dus zo iemand zou eigenlijk wel moeten kunnen rijden, maar het siert de ploegleiding dat ze wellicht veronderstel dat mij niet over die baggio geraakt en dat ze met schrijven wat een pion hebben. Die kan vinden. Dat is een goede keuze geweest, hè. Ja je hebt het gehad in de beschrijving van Jasper stijf als een verstandige kerel ook in de koersen als hij als het goed is, neemt die vaak de juiste beslissing. We gaan even luisteren van mijn verbinding waarvan ik voor mezelf is op de dagen dat ik echt goed ben.

[00:19:37]

Maak je meestal al op de tijd om alles op tijd en over na te denken zie ik straks de beslissingen En natuurlijk over hebben een beetje ik ga niet zeggen De Jasper movies, want het is gewoon goed zijn dan dan denk ik aan alle dingen.

[00:19:59]

En dan vind jij dat moment makkelijker. Ja denk dat hij Nou dat zeker ja, de goede beslissing gemaakt. Dus ook wel tactisch zeker gisteren allemaal te weinig met een rotvaart Gekoesterd 4545 een deel 2 naar snelste uit de geschiedenis, maar dat zal leuk zijn toch wel dicht aan beide typering van Van harte kan van alles. Wat is de snelheid is richting grootste Troef maar die is niet hoog genoeg om een massasprint het er binnen moet een over een goede dag beschikken en twee de juiste zitten op het juiste moment en dat is de moeilijkheidsgraad milaan-san Remo Ik heb het daarnet al voor de wiskunde genoemd.

[00:20:45]

Je moet echt op dat ene moment op die ene functie de juiste zet doen, want je krijgt geen tweede kans. Ik kan niet meer herstellen en dat doet hè. Hij gaat op een onverwacht moment het laatste stuk van de afdeling. Rijd naar.

[00:20:59]

Cavallotto het geluk dat anders en vrij snel op het wiel zat. Ja, toen dat gebeurde heb ik eigenlijk geen tijd meer voor en toch 5 seconden reparatie aan het wiel om dan ja, waardoor Merksem te gaan bij mij kwam, dan pakt hij die onmiddellijk over dat hij meter kon afrijden en zij heeft even 545 seconden geduurd voor ik echt wel gevoelig van u en gaat er maar niet afleiden, dus heeft even kunnen herstellen en dan heeft hij tactisch goed gespeeld, maar heeft het al het geluk is geen geluk hebben allemaal demarreren.

[00:21:39]

Daar beneden heeft het geluk gehad dan ewen mee was, hè. Ja ik denk dat hij anders niet weg dat klopt dat natuurlijk ook af te zien en dan te demarreren omdat hij ziet van Oh dat is even rem op alle initiatieven van de zogeheten. G3 werd gespeculeerd. De vriendschap met.

[00:21:59]

Maart dat hij ook een rol heeft gespeeld dat ik ben ervan overtuigd dat dat voor een ticket je mee gespeeld heeft dat vanuit gedacht heeft ineens op verjaardag gaat niet achter dan verliezen. Ja en dan beter een andere kant dan liever dat Stuiver volk accountant word je in Milaan San Remo altijd zeker als topfavoriet op dat moment kijk naar jullie toe Dino de laatste kilo begrijpelijk dat begrijp ik vond dat ook. Dat is beetje tussen door de mazen van het net gevallen, maar die sleutel als een gek aan de kop weet hij dan niet dat binnen daar dat omdat ik niet weet wat dat is via de oortjes meegegeven, dus het is aan jou doe maar je zin maar wat hij dan doet.

[00:22:40]

Dat is toch. Ja op een vrije manier verloren. Ja, ik dacht misschien wel als wereldkampioen verantwoordelijkheid nemen. Dat is misschien de enige die je kan hebben, maar wanneer het nodig hebt, want ik kan niet meer winnen, maar ik Tony toch nog eens mijn goede wel, maar ik denk daar steeds vanuit de auto.

[00:22:59]

Instructies al gegeven hebben om dit te doen hè Nee 17e ondervonden hebben bij zijn demarage of departure dat er ook niet meer in zat en dat de Sprint jij vorig jaar nog aan het jaar daarvoor toen die vannacht dat ieder onmogelijk nog zou uitgekomen zijn. Waarschijnlijk wel, maar je zei daarnet ja, voedingsgeld van trek Petersen Die zal waarschijnlijk de potje niet overgedragen. You was vorig jaar gelost op de cipressen en die rijdt nu op gegeven moment, want toen al Filip gekend offerte vanavond vandaag nog even over gepakt kwam van der Poel redelijk ver terug gekeken en het bezorgen van de Poel en ze dacht Ja nu gaat die gaan, maar die had al zijn zijn radias alles als u heeft besloten dat we zo moest ik kwam langs vandaag naar de kop, dan dacht ik van jou krijg ik dat zag, vond ik dat verbijsterend?.

[00:23:59]

Moment aan de kop Ja en dan wordt hij opgenomen en toen dacht ik van ademhaal is. Ja die ziet er goed uit dat ik dacht ik van oh, dit wordt een probleem. Jazeker dat is te zijn. Dat is dat heeft even gezien hè, want jij was van meer bij die andere was wel heel erg goed, hè Ja want anders kan je die 2 km ook niet op die manier ben ik ervan overtuigd dat van later dus de banden kosten was en dat hij zat te wachten op datgene wat absoluut zou komen dan van Filip en dat hij die moeiteloos koud worden en denk dat hij daar dan heel even in de fout gaat door niet onmiddellijk te nemen en dat onkruid bovenop te geven aan het luisteren naar wat Wout van Aert na de wedstrijd.

[00:24:47]

Dat heeft hij ondertussen ging proberen. Ik heb ook direct proberen om het verschil mee op te trekken, maar.

[00:24:59]

Ja misschien dat we toch minder op dan dan de vorige twee jaar bij ons, Want ik heb nog meer redden, grote groep en ja, dat was eigenlijk een vraag dat maar ja, dat staat niet voor hoog is het liep niet zoals iets verwacht had. Ik denk dat dat te maken heeft met die hoge snelheid bij gemiddelde van 4510 is het zo dat als je die post opgehaald met een snelheid van de ratten tegen de 40 is dat ze over de 40 en kom je jezelf sneller tegen Dan voel je pas wat je in je rugzak hebt, dan is de kans dat je tegen een muur kletst ondervonden volgens mij vanavond veel minder fel.

[00:25:41]

Van der Poel maar die had niks meer op de potje om nog wat te doen en ik denk dat de aanbieding bij van haar mogelijk het gevolg is van het feit dat hij vanmiddag vandepoel terugweg schieten en die blijven zitten. Ja en dan deed hij nog een scherm poging in het zicht van de top. Ja dat dat was te laat. Dat was dat.

[00:25:59]

Staat dan kom je niet ver meer, maar dan heb je nog altijd de mogelijkheid op winst in een Sprint had. Wie gaat er vanavond op liggen voor moeilijk moet je zijn voor the whole plezant ook natuurlijk om zo goed te zijn, maar we gaan we vanuit of ik ging eigenlijk ook vanuit te gaan met een andere drie en alle klassieke meestal om zeep. Jan verlossing voor die man. Ik denk dat een grote troep is dat ze haast volkomen stressloos zijn. Dat is een zware uitspraak dat wat gradatie op zitten verzonnen verschillen zitten, maar ik denk niet dat de Van der Poel de ware toedracht van de inhoud van het woord stress kent.

[00:26:43]

Die gaat spuiten spelen. Fortnite spoken doodschieten dat de beste in te zijn van hart heeft ook een mindset die is van ijzer en alle griep heeft geen tijd om.

[00:26:59]

Transformers cyberverse alles winnen Jasper stuyven noemt dat Begrijpelijk maar hij ziet toch ook kansen voor andere heeft dat zelf getoond. Ben je er dan sowieso steken rechter boven uit als op heel veel parcoursen en maar ik heb het gewoon gezegd. Dat wil niet zeggen dat hij alle winnen en dat ik zelf altijd heel veel druk gehad met natuurlijk hoge verwachtingen had categorieën, maar ik zei wel dat even voor mij is denk ik vanaf mijn 27e. Zal ik daar zijn op mijn stop is en denk dat dit moment mij vorig jaar dat dat ook zo is.

[00:27:48]

Hij weet waar ik mee bezig is en vooral. Hij is nu echt helemaal bevrijd en is af en toe aan de Brinkenweg door mensen die dat constant blijven in pompen zijn. Je komt er.

[00:27:59]

Je bent een dag een monument Dirk demol Belgisch kampioenschap in berg, waar lambaart wind dankzij staven, want hij doet maar als eerste erbij zit als ploeg van de lamp 8 en 5 in nota, bene stil en l'imparfait naar de file en elektra op die manier zuid-beijerland en wordt derde. Ik ga graag naar mijn auto en Dirk de kan je daar wat rond en die ziet mij en die komt dadelijk op me af en die zegt na vandaag weet ik met absolute zekerheid dat Jasper ooit een monument wint de Wolf Of The Rings IKEA zeker.

[00:28:38]

Ja en ze hebben wel gediscussieerd daarover. Ik heb mijn twijfels omdat, omdat omdat omdat het meestal net niet eens dat is een kwestie van tijd gaat wat meer tijd nodig hebben dan de anderen, maar het komt. Ja, Noteer dat maar tegen het laatste nieuws denk ik vandaag ook dat hij vroeger net iets te extreem bezig. Was. De gefocust was in.

[00:28:59]

Tot nu ook anders is dat had ik nooit hem gezien dat ik nu ook vernomen in een aantal interviews. Wanneer wordt hij geporteerd natuurlijk in alle media en dat was voor mij nieuw Alhoewel wellicht in 2019 een heel moeilijk jaar gehad, maar dat slaat hij af de reden waarom ik neem ook aan dat dat privé is en dat je dan niet moeten zit daarin om de reden te kennen, maar dat was toch op een vorm van Kwetsbaarheid terwijl ik dacht van ja, die staat zo met zijn twee voeten in het leven met die alles aan kan.

[00:29:33]

Ja maar als je mij het weer in het leven staat bij ook soms ook wel zeggen dat die Ploeg al van het begin van het jaar mij echt wel ga verwonderd Bauke Mollema gewoon brambilla van een wedstrijd op geweldige wijze gisteren moscati. Petersen die dan minder goed is dan andere jaar, maar wel al wel een echte winnares en nu.

[00:29:59]

Trek je zegt al heel erg sterk bezig. Je ziet dat ook aan de manier waarop ze zich voor mekaar opofferen. Eerste rit parijs-nice staat een baan te weg voor pederson fietsen. Mag dat niet af het weerbericht van Parijs nice. Alweer stijve die Ondanks het feit dat de eerste keer fout liep weer de kaart van Paris en trekt bijgevolg op 8 dagen Parijs nice. Geen ordentelijke uitslag geen reden om te zeggen gaat milaan-san Remo winnen. Nee dat klopt, was geen favoriete stond ergens met een ster vermeld nergens.

[00:30:30]

Dat zal dan ook wel een beetje geprikkeld hebben of extra gemotiveerd. Nou dat zou dan toch tegen iedereen die geen suiker willen zeggen. Dat is allemaal zo dat lief het afwerken van Sterre Ja hij is hier al even ter sprake gekomen dat als je een ploegmaat mee gehad die wel gewonnen. Het gaat voor vanavond ook hè. Ja dat is waar, maar Lotto Soudal heb ik heb te veel paarden gewed ga dat was het vannacht niemand meer gehad.

[00:30:59]

Dat leek mij logisch, maar van Lotto kan je van alles wel hopen of verwachten dat één van de tweede toch zou jij geweest zijn. Stel nu dat je in de beste van alle werelden kunt ambulance Remo over Tony Martin en gaat er nog iemand bij doen. Dan kun je mij altijd ofzo, Maar desondanks Arabisch wilde betekenisvol kunnen zijn als je die alleen maar zegt, dan zit je daar vooraan waar ga nu zit aan de voet van de Peugeot en zorg dat je meegaat pontje over gaat. Dan spreken we vertaal Dalen dat kan hem wel klopt en Tony Martin die doet dat andere doen.

[00:31:42]

Verdeeld over 3 alleen.

[00:31:45]

Zeer moeilijk om te beoordelen nadrukkelijk inbeeld naar voor een weg.

[00:31:56]

Ja dan zie ik je daar al Splinter eenzaam en alleen bezige bij die 17. Die uiteindelijk voor de winst gereden hebben waren, maar twee kopjes meer om 3 uur ook nog, maar die was uitgereden, want die blijkt nu al een dikke 14 dagen met een gebroken rib rond die gaat uit zijn voor de want to stijve aanging reageerde Piet Kok Ja ik dacht, maar die moest terug. Dat was wel sterk van Stuif Je hebt een enorme zin voor deed, want ik heb vandaag een keer of bestudeerd.

[00:32:34]

Waarom rijden er niet naartoe? Ik weet het niet op dat moment denk ik kan ik niet meer niet meer denk ik te hard ging schat. Ik kan moeilijk inschatten op tv. Wat is de snelheid? Hoe hoe moeilijk is om die laatste 10 meter dicht te rijden, hè, dat mijn helikopter beeld dat niet lukken, maar van van beneden kan je dan.

[00:32:56]

Terwijl je hem toch wel speciale dingen zien doen, waar wordt in Kuurne De Omloop enzo gaten dichten rijden? Ik kan het afmeten aan de snelheid waarmee jij berg af en ga laat zeer zeer Furious iemand die verrassend genoeg ook mee. De KopGroep boven kwam op de potje was Peter Sagan uiteindelijk vierde in de uitslag, Maar wat zegt dat nu? Moet er meteen bij zijn vandaag Ronde van Catalonië Heisterberg op afgereden binnengekomen op acht en een halve minuut van de winnaar is honderden het Noorden in het zuiden kwijtgespeeld onderweg.

[00:33:35]

Wil jij met een uitslag antwoorden Vorig jaar was in Milaan San Remo ook vierde?.

[00:33:43]

Ja en ook geen goed seizoen gedraaid er vaak net naast de Tour en dan net naast pakken is er dan bij Instagram naast pakken, omdat enkianthus verleden is natuurlijk je kijkt naar de winnaar. Ik kijk naar iemand waarvan je gewoon bang dat hij zoveel overschot heeft en dat die tekenfilmfiguurtjes gaat nabootsen hersteld en nu komt hij dan eigenlijk niet meer aan te pas. Is dat een voordeel vind van niet. Je kan ook een goede wedstrijd geleden hebben door vierde te worden. Bijvoorbeeld, maar van hem verwacht je dat er minstens een offerte te vinden toe en dat ziet er niet meer in en dit wel nog eens snel.

[00:34:18]

Sprint kwam nog redelijk dichtbij vannacht is het gevaar minder groot bij van Aert van der Poel dat ze ook snel Jong vader gaan Zeeman voor soort verzadiging. Hij zou gaan drie keer wereldkampioenentrui op geven moment konden ook naar griete in de Tour of halve bergritten. Windows gaat hij er al lang 11.

[00:34:43]

11 jaar, maar nu begint het toch op z'n 19de, hè. Ja het is wel heel jong toen hij in Parijs nice 2020 voor de twee groepen van Dordrecht met de statistieken bezig. Zijn ook geen remmen van deceuninck-quick-step in de top 10. Dat gebeurt niet zo vaak, hè. En dat moment Nee ik denk dat er een fout gemaakt is en dat ze dat zelf ook al wel beseffen in de keuze van en ballerini en ben het dan kun je maar beter voor de één van de twee gaan en dan maak je extra in beide helpen zetten mannen die avond kunnen gaan en dan uiteindelijk als ze die allebei moeten passen op momenten van de waarheid en dan val je nog even diepte erin en dan heb je een probleem.

[00:35:33]

Ik kreeg ik zou toch opletten met het trekken van gevolgen heeft een beetje de neiging om naar.

[00:35:43]

Besluit te trekken. Dat is het nu. Het is het niet gent-wevelgem met de E3 kan er al helemaal anders uitzien. En De Ronde van Vlaanderen gaat een totaal ander wedstrijd opleveren. Het is geen vergelijk. Ja maar wat we wel kunnen vaststellen. Eigenlijk sinds Corona Er zijn geen saaie eendags wedstrijden godzijdank Vorig seizoen dit seizoen. Ik heb ik heb maar een carrière van 30 jaar Nooit meer gaan masseert. Ik heb nog nooit zo geamuseerd zoals ik dat nu doe. Ja en je bent eigenlijk niet ook Eddy Merckx denkt er zo over om te zien, hè, als gezeten.

[00:36:24]

Tot wanneer begint seizoen al gezien hebben was werkelijk ongelofelijk was vandaag als een oude tijd hebt de plannen zwaar aanwezig aanwezig geweest in alle wedstrijden. Denk dat ze misschien hebben dat.

[00:36:43]

Weer gevallen en dat zou verdwijnen de laatste weken ook vaak de term merckxiaans. Welke inspanning voor jou was dat ook gedaan hebben. Ja, dat denken van de Poel is gereden om te winnen. Dat heeft dan heeft hij ook gedaan, maar dan die gedaan bij de combineren is expectations de puntjes op de i terecht die ene etappe castelfidardo de hoofdstad van accordeon zorg is dat was dat was allemaal erg toch? Nee toch, die ligt op 7 km van de aankomst in bouwde uit tot 5 of 7 minuten.

[00:37:34]

Ik Denk Aan De Ronde van Vlaanderen 69 en als je dat niet doet, Ja dan was dit probleem, dan viel er een moment van Rouw.

[00:37:43]

Ik herinner mij Bastenaken Luik Ik denk van 1971 toen hij zowaar nog ingelogd wordt als je springt is kapot op na nacht van 3 uur dan daarvan zou het niet echt een berg af gaan met meenemen. Nee je mag niet. Dat wordt met Hans draait er niet in de mond nemen. Ja maar het is dus wel om de vingers bij af te likken. Het wielrennen wintersport aan nieuwe fans. Denk je met moet er nu aan toe gaat eigenlijk sinds sinds Vorig seizoen de zekerheid. Ik denk dat ondertussen ook al wel aangetoond kunnen worden dat veel instappen zijn.

[00:38:23]

Het dure vanuit de jeugd, omdat figuren als Van der Poel met zijn ongedwongenheid met het feit dat hij zegt van fortnite wil ik ook wel de scherm voor de wereldtitel en dat dat enorm aantrekt dat vanuit dat hij ook geweldig aan zegt ook bij het jongere meisjes volk jonge vrouwen.

[00:38:43]

Dat is alleen maar winst. We hebben een aantal jaren decennia geleden. Terwijl gaat dat we een steeds ouder leeftijdsgroep aanspraken. Ik denk dat dat precies aan het veranderen is. Ja, maar werken waarom bij De Ronde van Vlaanderen en parijs-roubaix bij slecht weer en gemiddelde van 3 en 4 Dat wil zeggen dat er nog altijd 5 a 6000000 aangesproken blijven om af te ronden wat de vierde betreft parijs-roubaix schuldvraag tekenen the perfect van de Noor en dat ik alleen voor parijs-roubaix. Dat zou dan na twee opeenvolgende jaar is en dat hij koers sneuvelt.

[00:39:23]

Wie gaat er gebeuren als morgen of overmorgen Want eind van de week Hier wordt gezegd dat we gaan toch nog eens een Lockdown Ronde van Vlaanderen die dan op de link. Dat ga ik nu niet proberen. Misschien wel vorig jaar bewezen dat wij hier met onze toch wel vrij.

[00:39:43]

Mentaliteit dat aankunnen om weg te blijven want wielerwedstrijden en inzethor raam te zitten om te kijken naar de koers. Ik nodig hier bij deze uit omdat zelfde weer te doen En als dat in Vlaanderen kan, Waarom zou niet tussen compromis en Ruben kunnen misschien omdat hij zo minder hard gaan drinken bij de Franse autoriteiten vergeleken met Flanders Classics had eigenlijk niet voorstellen. Dan moet je parachutero kunnen doorsturen. Tenzij tenzij echt zo hard bewezen. Is dat een absolute gevaarsborden Volksgezondheid dan moet je het schrappen zit je verdomde plicht, maar zoals het nu zit bij ons waren er nog geen signaal zijn van het gaat niet door.

[00:40:25]

Waarom zou dat niet gaan. Het is een Landerijen en op gas erop, maar er is nog in september en oktober ook hebben vorig jaar gezien of niet? Lekker hè. Ja dat is ook nog een en ander voor Parijs.

[00:40:43]

De Rode Duivels daar wil ik het ook nog over hebben met mijn gasten. Dat zijn winterkoning en Michel Duits voor alle duidelijkheid van de Rode Duivels begin deze week aan de voor de voor het WK voetbal 22 in Qatar drie wedstrijden kan spelen thuis tegen wereld en wit-rusland en tussendoor dezelfde verplaatsing naar Tsjechië Roberto Martinez selecteer liefst Drie spelers voordat Drieluik Wim van dacht. Jij toen je die selectie onder ogen Krijg over de hoeveelheid het aantal. Ja hij heeft drie wedstrijden in een week wat spelers. Die twijfelachtig zijn spelen die misschien mogen meespelen spelers die straks koffie te krijgen heeft een hele ruime selectie gemaakt.

[00:41:28]

Spelers die nou de tweede wedstrijd terug normale bijvoorbeeld. Die moet dan naar Japan terug. Ik denk dat ze het geweldig puzzel werk was voor hem en dan zijn er nog een aantal spelers niet geselecteerd van wie.

[00:41:43]

Dacht je van Ja die kunnen misschien nog wel mee terug naar het EK en of naar het WK maar die zijn niet bij die 33 dus voor die is het natuurlijk Over and out is het lopen zoals bijvoorbeeld een matras die zich toch had op gewerkt tot iemand die de mogelijke vervangen van Michel had kunnen zijn en natuurlijk ook Ritchie De Laet heeft het prima gedaan ook gisteren met ontwerp per overwinning op de club Brugge en na de wedstrijd krijgt hij er ook een vraag over rust voor jou.

[00:42:18]

Ik vroeg net aan Madrid dezelfde vraag voor jou Richie je had liever misschien naar jou toe voor kamp geweest en de match gespeeld met de Duivels geweest, maar het is niet zo dat het is oké voor mij ook langs geweest. Een beetje rusten En zoals ik altijd zeg als we als trainingskamp die dingen zijn ervaring om de om de jongens bijles geven dat hij dacht dat hij dat gewoon worden vervangen. Heb je ooit contact.

[00:42:43]

Martinus nog niet gehoord ook niet gebeld. Dat is heel even moeilijk van Ritchie De Laet Ja terwijl ik het wel verdiend had, hè. Het is de beste verdediger in de Belgische competitie dat wij misschien ook hypotheek als je dat Deka tenminste wil binnen achteraan krijgen we de grootste probleem En als we er even niet meetellen en achteraan moeten we gewoon gedacht worden. Wie kan het? Je kan het niet, maar het is zo dat hij nog nooit is geselecteerd geweest of nog geen interlands heeft gespeeld dat hij ook een carrière heeft bij Antwerpen eens moeten stranden bij manier van spreken, maar daar is hij wel in een club die hem geweldig ligt met een achtergrond waar hij perfect en past, maar je ziet toch ook wel dat er met zijn positie met zijn plaatsing met snelheid met zijn wedstrijd mentaliteit met zijn enthousiasme met zijn ervaring ondertussen van van.

[00:43:43]

Te gaan met geweldig, goede spitsen waar je moet tegen spelen ook al Europees met Antwerpen het geweldig gedaan. Eigenlijk had hij er altijd moeten bij zijn. Martinus heeft het niet gedaan is al zijn ze niet uitleggen natuurlijk of misschien verwijzen naar de leeftijd, maar hoe oud is er nu ook niet natuurlijk, hè? Want verdomme is er ook nog altijd bij vermalen ook nog altijd. Die zijn toch al een pak ouder veranderen. Maak je zelf toch ook kwetsbaar? Nee het is zeker dat hij overtuigd is van de andere die opgeroepen heeft en dat hij dan hun donker bijvoorbeeld als een betere spelers veel meer gewend is om met de Duivels om te gaan om desnoods in die positie daar in die drie te gaan spelen.

[00:44:26]

Bugatti zal nou maar op dat zij heeft. Ja ook al ter wereld. Denk niet de Alderweireld dit seizoen als het man per man afweegt veel sterker heeft verdedigt dan Rietje de laat heeft gedaan. Alleen heeft hij haar. Wat is 100 interland?.

[00:44:43]

Daar zal het verschil zie alleen ja, het was geweldig geweest. Ook voor onze eigen competitie om dan iemand gaat er nog bij te nemen die van zover eten. Nazar je hebt de naam ook al even laten vallen. Die is er niet bij na zijn nieuwe blessure, maar Roberto Martinez die blijft hoopvol zo te horen. Anisha haar speak to Siva even. Operation was need to help the processing the Medical Decision is Clean and It's gonna be a conservative treatment and I know when is a playlist on this is a woodchuck something new on the ground in Times of India full body Positive We Get To The Earth is altijd optimistisch.

[00:45:43]

Martinus maar is dat er niet over zijn een beetje verrast het feit dat hij nu opeens helemaal moe bijgesteld worden dat het is al te laat eigenlijk, hè. Dat vroeger moeten gebeuren zouden al heel lang aankomen sukkels van blessure blessure mentaal heden geeft altijd de indruk van geen stress te hebben. Dus beetje soort van de Poel in. Ik kan er wat vergelijk maken. Moet je mariapark, wat is de oorzaak toch duur geweest. Vooral heel veel van verwacht werd een beetje hulp gegeven moment opvolger van Ronaldo genoemd kwam aan met overgewicht en vierde kind erbij.

[00:46:24]

Misschien slaapt hij niet goed. Snap je ook wel minder als je zoveel zaken in eerste blessure snelle terugkomen. Je hebt ook gevoel dat ik weet niet hoe dat zit, maar je hebt ook wel het gevoel dat de medische staf van Real Madrid daar geen antwoord op vind geen oplossing op vind en dat er dan naar externe mensen moet.

[00:46:43]

Wat is alles nu naar Lieven maesschalck, maar had hij daar al niet veel langer moeten zijn om de echte oorzaak te gaan vinden van ons dat recept voor hun ook zij het Nieuwsblad zaterdag stiekem twee maanden bij niet koken en hij komt er al vanaf Leeuwarden Marian Madrid denken als we die twee maanden kwijt zijn we die ook 2 maanden kwijt als voetballer die dingen op de korte termijn willen van de jaren nog iets maken van ons seizoen. We kunnen misschien nog zelfs de Champions League winnen wie weet kan uit de finale spelen straks dan laat je die niet zomaar vertrekken denken altijd dat het zelf kunnen oplossen, maar hij had misschien zelf meer voor zichzelf moeten op komen op tafel moet je slaan, want ze zeggen van kijk, ik wil hier vanaf van die blessures.

[00:47:25]

Ik weet niet wat er scheelt met mij willen een keer tot in de diepte gaan werken, dus ik nooit begrepen dat hij uitgelezen transfer met overgewicht daar aankomt is het dan in zo'n grote maten zijn blijkbaar dat ik doe dat altijd tijdens mijn vakantie. Ik ben er 7 kilo.

[00:47:43]

Stel een publiek waren 50000 mensen maar iedereen zag dat hij een Bolle Buik gehad en dan denk je Ja hoe oud wordt een moeilijke dat weggaat lichtje op de taalfouten Jazeker ik heb wel zeer snel terug te komen en dan langs alle kanten is geweest, want ze heeft zware blessure heeft die opgelopen in het wel met mijn eigen niet veel raakte, want ik was daar toen bijna bij tegen Dortmund Ja tikt even aan zijn voet om probeert nog verder te doen, maar is heel lang uit geweest en dan is het ene naar het andere gevolgd.

[00:48:29]

Ja een vriend meneer die daar inderdaad niks bewust wat mee doet, maar dat was wel ook begin van alle ellende mezelf. Michel zegt overgewicht. Ik zal ook wel eens zak.

[00:48:43]

Hij komt wel eens naar overgewicht toe, maar al de rest niet hè. Of misschien een cadeau sturen dat je vast bij dat je er in staat om van der Leeden en dat je dan even snel tempo en in beweging vandaag en dan komt het dan loop je achter de feiten aan de hele tijd op dat niveau ga je dan van de ene blessure andere en vooral is nooit geblesseerd geweest. Martine zei het ook, hè, carrière. Het is allemaal zo ver lopen zonder zware blessure. Het is altijd vanzelf gegaan en dan is het ook met de ander leuk, maar haalt Hendrika We hebben een top Eden Hazard nodig om Europees kampioen te worden, maar ik vrees ervoor en zal waarschijnlijk meegaan en zal hem nog wel meepakken.

[00:49:25]

Wie weet voor een kwartier of voor 20 minuten om iets te forceren. Heb daarbij ook veel gedaan. Alleen jij forceert het niet open jasje in komt ook omdat hij niet fit oog. Dat is niet fit. Alleen is dat soms als voetballer voor jezelf. Heel.

[00:49:43]

Te geven en in te schatten. Ben nu echt wel heel erg fit en je voelt dat hij niet kan uitvoeren wat 2 jaar geleden welkom. Hoe vervang je hem moeten nu naar trossaert kijken die de jongste weken wel goed op jouw locatie Vooralsnog toch gaat spelen en mag spelen, want anders zit je daar en zonder lijm en zonder hazar en dat is toch wel veel om te wisselen zeker omdat de vervangers als je dan naar ben teken en Wat kijkt dat dat heel wat minder is dan lokaal goed verschil is groot, maar als je Lukaku hebt en die heeft het al bewezen dat de man bij internet en ook bij de nationale ploeg te lang.

[00:50:24]

Ook al ga zaterdag niet bij ons is het iemand die gaat forceren. Dat voel je en wie daar dan achter staat. Die profiel gaat ook mee van Dries Mertens Velden een positie zijn, want ik dacht zelfs gelukkig ook weer. Ik dacht van als Lukaku Denise Misschien moet je toch wel zal zijn.

[00:50:43]

Af en toe gedaan werd Mertens is dit gaan zetten, maar dat doet Martinus nooit. Dus dan kiest hij voor overal kenteken op wi-fi wi-fi code dan wel willen, maar de tweede positie positie van haar zou komen aantal jongens voor in aanmerking. En zoals het nu is denk ik dat torsade de beste keuze is, want carrasco niet fit komt ook van terug. Was niet goed met de Champions League docu heeft het moeilijk om te bevestigen. Kan ook die positie niet goed spelen, maar toen is echt een paar keer laten spelen.

[00:51:16]

Verschaeren het bij die positie weet of hij die niet uit zijn goed opletten. Martinus met heel verrassend de keuzes te komen en meestal pakje ook wel goed uit wat mij opvalt is dat beter dat ze komt en vrijer acteert Nationale elftal bij in de keurslijf van Crystal Palace ja, dan nog even waar indienen.

[00:51:43]

Vroeg was het niet verwacht dit altijd en overal, dus maar hij zal niet in die positie achter elkaar spelen en dan misschien wel grote verrassing verschaeren. Wie weet we? Ze zijn al bijna klaar met deze aflevering van de tribune. De slotvragen is ook nu weer. Waar kijken jullie deze week nog naar uit om sportief gebied heel kort Swim Ronde van Catalonië toch volgende. Ik heb nu veel televisie plezier in Vlaanderen De Panne E3 Harelbeke Gent Wevelgem dat zijn er drie en vijf dagen en die kosten zijn toch op alle kanalen van sportzaak.

[00:52:21]

Dit was de tribune voor deze week Michel Wuyts winterkoning. Bedankt voor jullie komst en Defence van Tom vandenbulcke kan ik gerust stellen, want volgende week maandag is hij weer post voor een nieuwe aflevering van de tribune.