Transcribe your podcast
[00:00:00]

Welkom bij een podcast over media met Alexander Clubbing en Ernst-Jan fout. Het is een aflevering boordevol tips. Waar gaat worden? Steeds Surf's gerichter. We hebben een nieuwsbrief tip. We hebben een Boekend tip. We hebben een documentaire tip. We hebben een virtuele theatershow, tour tip en we lost alle problemen voor je op. Als je dus wel eens afgevraagd gooit welke documentaire kijken, maar ik weet niet wat, dan hebben wij dus een nieuwsbrief. Tip voor je die het probleem oplost als je je afvraagt goed hoe de Mol zo machtige machtige man maar ik weet dat niet zoveel over hebben.

[00:00:25]

Een boek, een tip over als je je afvraagt wat is eigenlijk de die je die je onderbroeken die ik draag? Zijn die eigenlijk wel van goede waarde?

[00:00:32]

Over een dergelijk dure popcap heeft Alexander een tip over is wel waar. Het is een ontzettend service gerichte podcast en ik ben er trots op hem te mogen maken.

[00:00:42]

En wat natuurlijk ook. Analyses bekijken natuurlijk ook wat er nou precies het clubhuis aan de hand is. Dat is even invites weg. Ja, we hebben een half jaar geleden hebben we erover gehad, want er is iets in Silicon Valley. Maar nu is het in Nederland doorgebroken. Het is ongelooflijk en we analyseren dat. Ja, en dat kunnen we doen dankzij vrienden van de show, voor je deze overgang soepel bracht. Dat kunnen we doen dankzij vrienden van de show.

[00:01:02]

Er zijn een aantal nieuw bijgekomen. Ik ga ze toch even welkom heten. Leuk! Hartelijk welkom kent Beek Steffan Gert Koot Maurits Onno Blom die 100 en 1 euro heeft gedaan. Nou Onno, je bent toch ontzettend aardig. Dion, Freek I Heering! Een beetje gek geknikt. Lennart de Baader, Maarten Gregor, Walter, Hugo Judit, Martijn Linda Jan Bratt vervangen. Thomas. Bjorn Ronald. Daan Houweling. Fabian Jesse. Frederik. Ah, onze vorige gast, die wilde natuurlijk een nabespreking.

[00:01:33]

Was eigenlijk een interview horen aan Sileghem. Ook een wasje, juist weer Raffie, Joke Ben Millse, Rodrigo Jasper, Matijs Rimmer, Dex Simon en Ron K. Van harte welkom bij de show.

[00:01:44]

Ja, als je nou ook vriend van de show worden. Ga naar podcast over media Pinel ervoor. Over 3 euro per maand maak je nieuwe afleveringen mogelijk, maar krijg je ook allemaal dingen voor terug. Zoals misschien wel een clubhouse invite, gegarandeerd nabespreking, invallen voor alle interviews die we houden. En over een week 19 februari hebben een leden evenement met video en noem deze commerciele opening nog commerciele te maken. Wordt deze aflevering mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Bear In A Box wat oprecht wel een leuk ding is?

[00:02:12]

Ja, dat is een beer. Craft Beer Discovery Club is stuurde allemaal biertjes kwaliteits biertjes naar je op die je als het goed is niet in de supermarkt kan krijgen. Maar die ja, die gewoon van Lucke. Als je lokale is trouwens komen én je kiest hoeveel biertjes je wil krijgen 12 6, wat dan ook. Ja, dan geef je je smaak door. Dus hou je van blond en krachtig of fris en fruitig of donker en elegant of intens en uitdagend of bitter en choral.

[00:02:37]

Maar is dit echt een ondernemers les in dit in Byrne Box? Het plezier spat er namelijk vanaf. Ik houd hier heel erg van uit ja. Als onder. Er van alles over van dat pakket bestaat is een B zit in die box. Daar staat dus een of een afbeelding op, alsof er een beer in die box zit. Maar een beer als in het dier begrijp je de woordspeling. En ze doen niet aan stilzwijgend verlengen. Ze hebben het al opgegeven.

[00:02:59]

Maar crowdfunding? Je ziet gewoon deze mensen. Heb het naar hun zin. Erik Sympathiek. En dan kan je zo proosten met lekkere biertjes. Ga naar bier in een box s.l. Slash podcast over media om het uit te proberen.

[00:03:10]

En je krijgt dan dus gewoon wel eens even 50 procent korting op je bier via ons bier in een bak spinel slash podcast over media. En dan nu na de show.

[00:03:40]

Zo zagen we Alexander meteen over de weg gaan en het hebben over onze tips die hebben meegebracht begint tegenwoordig met tips. Weet je nog de Herfstrit? Ja ja, ik heb een Tippi. Oké, dat kan maar beginnen.

[00:03:53]

Ja, ik weet oprecht niet waar jij het over gaat hebben, dus vind ik leuk. OK, kom maar. Ik heb een nieuwsbrief. Tip om te beginnen. Zoals je weet ben ik een beetje Sillicon Valley Daud nieuwsbrief. Moe van die jongens die je niet altijd, maar verder heb je wel de hele tijd.

[00:04:12]

Drie van de drie reizen waar je je aan ergert is waarschijnlijk hetgene wat je in jezelf selecties. En het zijn er van die jongens die met drie menthol Maddox alle wereldproblemen oplossen.

[00:04:23]

Zo Mentel Models ja, dat de hele tijd is klaar. Iedereen heeft een Mentel motto's dat vroeger. Vroeger noem je dat een wijsheid. Nu is de menthol modden in ieder geval. Ik ben dus op zoek naar Nederlandstalige nieuwsbrieven en ik kwam hij leuk tegen El Surf's gericht. En hij werkte er, kwam hij op, hebben de doelgroep, deed doq, opdeden DOK, deed DOK de dokken op dit punt kom. Het is een heel Surf's gerichte nieuwsbrief die een probleem voor mij oplost.

[00:04:53]

Ik hou van documentaires. Kijken vind ik gewoon leuk. Leuk tijdverdrijf. En het voelt ook nog enigszins nuttig. Maar als ik dan zin heb om een documentaire te kijken als ik een bui heb waaraan ik denk ik ben nu al toe aan documentaire, weet niet waar ik moet beginnen. Ja, Netflix en Amazon Prime. Je hebt nu mijn pakketje. Wat ik nu hebben ze Netflix Prime en NLziet Netflix Prime. En dan zit je mensen gewoon lekker 25 euro uitgeven aan tv series.

[00:05:21]

Naar Netflix kijken, er gaat bij. Kan dat alsnog? Dat is bijna even één of ander Fluence dingetje zeker. Ik heb bij Thimo wel nog een Amerikaans telefoonabonnement waar eigenlijk bij aankeek. En dan heb ik Emmerson, een heel goedkoop, nog maar drie euro. Die zijn op de markt aan het veroveren. Vind jij het onethisch dat ik aan YouTube Premium? Ik wil jutte premium, want dan krijg geen advertenties. Vind je het onethisch dat ik dat heb gedaan met een VPN in India en dat ik toen voor 200 roepie per maand?

[00:05:52]

Nee, het doet me een beetje denken aan de belastingontwijking van Google zelf, dus ik vind dat je gewoon hun spelletje meespeelt. Je bent gewoon heel creatief in welk land je brievenbus neerzet en op die manier vindt het niet onethisch. Ik vind. Ik vind dat het geheel in de lijn ligt van oliebedrijven of opera. Maar hiermee zeg je dus eigenlijk iedereen doet het, maar je hebt geen oordeel over het ethisch is. Ik zeg je eigenlijk gobbel, dus hetzelfde ook.

[00:06:15]

Dan mag hij ook veel in Sandi idee van ja moralisme. Ik ga hier naar buiten. Ja, ik wil het even documentaires hebben. Bevattelijke documentaire van Moralisme. Stelt dat je er zin hebt. Leyts vraagstuk is vrijdagavond in al even minimus tanden stuk bijten om. Dan moet je gaan zoeken. Ik vind dan nooit wat ik eindigt altijd met een ja, als je er ook niet echt als Jaguar naar Природный Punt Nul of Nepos start gaat dan. Dat werkt niet.

[00:06:42]

Je kan niet, je kan niet daar dingen in ontdekken. Jij hebt al een beetje de twee door COF Drie d'Oc. Daar zit er af en toe aardig op camera's waarin als een biebrich uit binnenloopt. Enter dit. Ook deed de betrouwbare gids een documentaire land.

[00:06:55]

Dat wordt dus bijgehouden door een oude documentaire maken of misschien nog steeds Nederlands documentair maken. Hellmuth heet die Hellmuth en krijg je elke week in inboxen. En dat begint met een boel hitlist overzicht. Het is echt heel goed opgebouwd van dit soort documentaires. Deze week Free Brittney of zelf framing. Britney is echt nieuw. Die nieuw uitgekomen zijn. Internationale ook klassiekers worden misschien een mengelmoes. Ja, en dan kan je dan de eerste die je het overzicht en dan kan je denken nou wat uitgebreider lezen over freemium Britney bijvoorbeeld.

[00:07:24]

En volgens je keus maken het precies wat ik wil. Gewoon stukje service in mijn inbox. Ik snap dus niet dat kranten dit niet doen. In The New York Times doet het toch.

[00:07:33]

Hoe heeft zo'n product brash of watching you watching? Volgens mij probeert de NRC ook wel zoiets. Maar het is zo. Het zijn zulke inkoppertje is. Ik word zo blij van je kan en je kan niet eindeloos doen. Je kan zo een nieuwsbrief beginnen over The Best Interview podcast van deze week. Ja ja, ja, gidsen ja. Maar ja. Ik. Ik probeerde de laatste voor mijn dochter Cesky spullen of hoe zeg je dat winterklaar spullen te kopen?

[00:08:05]

Want die had alleen maar Spijkerboor is geschikt voor plus 5 graden. Het werd iets kouder zoals je hebt gemerkt. En toen dacht ik dus ook ik ga ski dingen kopen. Ik wist wat ik wilde, namelijk skipas plus haar maat. En dan denk je dat kan toch niet ingewikkeld zijn om anno 2000 2021 te gaan zoeken naar het woord skipas? En dan een maand. Maar er is dus geen. En opeens ik. Ik werd ook echt fysiek qwerty.

[00:08:36]

Ik werd heel erg getriggerd. Wat heftig dit al. Jaja, dapper, want dan ga je dus eerst naar Bol. Alles is uitverkocht bij Bol primaat snap ik. Iedereen gaat naar Bol, dus ik ga naar iets meer niche dingetjes zeg.

[00:08:48]

Week in, week kamp op vragen. Het was het zegt over jou heel veel dat het voor jou niet dus. Ja, ik zeg niet dat het nieuws is. Nichiren Grugger tot aan allerlei sportwinkel Decathlon? Ja, maar dan. Dan is dus de IS een soort. Ik ga dan googlen op Sky Yass met die maten bij Nader werkt natuurlijk niet. Je weet van tevoren dat. Zo werkt Gugel niet, want die vindt dan ergens 3maart in een ander getal in een B in een prijzen valt over dat.

[00:09:20]

Dat vindt u niet. Nee, dan ga ik dus maar al die sites langs. En al die filters werken voor geen meter. Iedereen heeft weer een ander systeem van V. Hoe hou je maten bij? Iedereen gebruikt een ander woord voor het woord skipas. Toen dacht ik echt hoe kan dit anno nu? Dat er geen soort van gegraaid door een fatsoenlijke agga gator voor dit soort producten is? Kijk, als ik m. Als ik een appel airport max blauw wil kopen, dan weet ik dat ik bij Tweakers in een price watch krijg.

[00:09:54]

Gewoon keurig overzicht van alle winkels die er zijn met de prijzen en de verzend. Tijd erbij en alles in een handig overzicht. De nerds weet het wel goed geregeld. Nerds hebben de rest van de jaarlijkse ascetisch voor zichzelf geregeld. Ja, maar gewoon alle andere dingen. Stel, je wil een friteuse kopen en een cheque van maar vorig jaar had ik het over Surf's gerichtheid. Had dit een tip hoekje? En toen dacht jij nou is is wel meer Surf's gebruiken bij schouwing?

[00:10:14]

Nog zoveel informatie ongestructureerd is er erg ik me zo aan. Dus bijvoorbeeld ik wil. Ik dacht laatst. Ik wilde het liefst riempjes kijken. Ik zit s avonds thuis. Er een avondklok. Ik heb toch geen reet te doen? Zal ik niet eens kijken of in plaats van dat ik iets byo illegaal geleegd trekken? De zorg is een deprimerend moment. Ik realiseerde me rond een uur of tien dat ik vergeten was dat er een avondklok was. Toen dacht ik mijn leven is nu zo saai dat er zelfs een avondklok aan mij voorbij kan gaan.

[00:10:43]

Ja, dit is bij mij zegt al vanaf het begin, zo denk ik. Ik zou toch niet naar buiten geweest zijn? Nee. Maar ja, dat is ons leven. We hebben kinderen en alles. Het is toch voorbij als hoogtepunt? Vrijdagmorgen ik. Ik denk dan ik kan expo illegaal gaan leeg trekken. Maar ik zou wel eigenlijk de zwart van de mensen die het zwaar hebben in de cultuursector. Laat ik gewoon eens iets gaan kijken wat ze nu opvoeren.

[00:11:07]

Ongetwijfeld zijn er op allerlei podia dingen bezig die ik kan livestreamen. Wat denk je? Het is gewoon niets. Een overzicht. Er zijn geen overzichten van de overzichten die wel zijn cultureel Nederlandse tuinen. Zou je denken en kan er eentje wel even societe met schadelijkste. Ook boos gelijk vind ik. Dat is dus gewoon een woensdagavond. Er is dus niets in het ganse land op woensdagavond wat getrimd wordt waar ik voor kan betalen. Michaël was er iemand. Maar op woensdagavond.

[00:11:36]

Woensdagavond was de première van Micha Wertheim senator programma ook in Rotterdam. Dus aanstaande aanstaande woensdag in Amsterdam. Ja nou ja, goed, maar ik probeer maar. Het is allang voorbij. Ik wil er weer met zeggen op zaterdag zijn er dan wel wat dingetjes. Ik denk dan als het aan woensdagavond is en is Ferne. Zet iemand met een gitaar neer. Laat die een beetje tokkelen in Tivoli of waar dan in waar dan waar dan ook. Iedereen krijgt subassociatie niet op de verkeerde plek.

[00:12:02]

Je niet op de verkeerde plek te zoeken. Had je niet op Instagram live optredens kunnen zien, maar ernaast. Dit is een beetje mijn metafoor van het skipak. Er zijn allerlei plekken natuurlijk waar vast wel eens Sprockel Ches van informatie verspreid liggen, maar daar neemt niemand de moeite om het dus om het fatsoenlijk te structureren en gewoon Discovery te kunnen doen. Misschien? Ik kom hier met een nieuwsbrief. Ik ben blij dat Hellmuth de nieuwsbrief tikt. Toen ik op het punt kon doken, dook op, deed maar het natuurlijk.

[00:12:30]

Het zou fijner zijn als dit soort van, want nu is er gewoon weer een soort van houtig. Allemaal vrije tijd je Cagnina. Ik neem het je wel niet kwalijk. Kan hier niet. Ik ben niet boos op Hellmuth.

[00:12:41]

Je begrijpt wat ik bedoel. Ik begrijp dat je bent en ik vind dat het Helmont doet wat ie kan, maar jij zoekt een soort homo, doet wat ie kan. Overkoepelende Hellmuth die dit dan bij de Volkskrant en de Hellmuth bij de NRC en de Hellmuth bij de Trouw breed gamma van cultuur. Misschien moet je niet alleen maar een stukje even tot hen ok. Ik snap dat jullie CMS gewoon een artikel in voeg geding heeft en dat je dan teksten aan kan hangen in dossiers en zo.

[00:13:07]

Maar loop effe naar die kelder in Kobbegem of loop Effenaar. Daar zitten diverse groepen gamers of UNM bij de Mediahuis. Ongetwijfeld zitten daar ook heel veel programmeurs. Laat ze even werken aan iets anders dan aan de marketing modules. Nu mogen ze even werken aan niets, aan iets moois. Seurs gerecht, namelijk alle cultuur dingen die er zijn in ons land rangschikken, indexeren, taggen zodat ik een halve euro per maand voor vragen. Nee, gewoon onderdeel van het abonnement.

[00:13:35]

Hartstikke leuk. OK. En dan? Euh. En dan weet ik veel al. Gajdar een nieuwsbrief van maken iedere week die ge automatiseert uit dat systeem komt rollen met helemaal concurreerden.

[00:13:45]

Ik heb nog ook nog een boek tip. Jij voelt mijn woede niet. Jawel, maar ik heb het gevoel dat jouw moeder een plekje heeft gekregen. Het podcasting Solvay ligt in een klikten er wel lekker in. Abu Q-Tip dubbel van Mark Koster uit die ook in deze jeugd leuk simont aan het lezen. Mark Koster is een "de journalist. Waar ben jij? Ik ben bij Sport 7.

[00:14:05]

Ik ben iets verder. Ik ben nu bij het hoofdstuk Arnie teistert Big Brother, dus volgens mij begint hier. Reinout Oerlemans komt nu Podium de moderne tijd in. Maar goed, dat is dus een boek over de familie De Mol. Ik begon met lezen en ik dacht is een boek over John en Linda de Mol en misschien Johnny. Maar het blijkt is dat die dynastie een dynastie is, het wel twee generaties terug gaat. Het wist ik niet dat ik wist dat ook niet.

[00:14:30]

De opa van van de opa van John de Mol, de overgrootvader van Johnny de Mol. Ja, ze gaan allemaal door elkaar lopen. Olmo! 1. Laat hem zo noemen. Die organiseerde in 1930 de eerste Varieer. Het eerste variété programma in de Mol dynastie. Hurriyet dat zo heette dat toen nog met een show met livemuziek en een kruyner.

[00:14:50]

En dat was een fenomeen in de Amsterdamse muziekwereld.

[00:14:57]

Die kreeg een zoon van De Mol, John de Mol De Mol 2 en die geen Libo zette, de eerste schreden in de mediawereld. Die werd bijvoorbeeld directeur van Noordzee FM. Mag je daar iets vertellen over Noordzee FM? Dit is iets wat ik niet wist. Ik heb highlight erbij gepakt uit het boek Je nog nooit severny of marktcijfers. 2. Versie 1 de boot in de Bojana. In de nacht van 15 mei explodeert de verhouding tussen Noordzee en Veronica.

[00:15:23]

Dit zijn dus twee concurrerende boten waarvan John de Mol had gezegd leg gewoon een boot naast een Reunidos is de vader van John de Mol. Veronica schip was heel populair als radio piraat en toen tijdens het Lehrer gewoon een boot naar ze kwamen waren ze in kan. Toen was er iemand die een boot. Ook die boot, twee Noorse broers. Of toch hebben we een boot. Die leggen we dus naast een. Euh. Explodeert verhouding tussen Noord en Veronica zeven kilometer buitengaats ging heten.

[00:15:52]

Marco's verschuift naar ronkend. Hij schuift eromheen. Ja, maar ook Bull Verweij vooraan. Kune heeft aan zijn medeaandeelhouder Northug de opdracht gegeven Noordzee te laten zwijgen. Deze massieve missie. Deze missie missie van. Allebei de boompjes vloeit iets te nadrukkelijk opgevat. Jurgen schakelt een paar Scheveningse duikers in die in die de Meebo Twee, dat ze de boot van Noordzee tot zinken moet brengen. De actie wordt in dichte mist in de nacht van zaterdag op zondag uitgevoerd. De amokmakers arriveren met een rubberboot die niet zichtbaar is op de radar en enter het schip via de bedrijfspoort.

[00:16:34]

Maar de aanslag mislukt omdat het trio de dynamiet staaf niet op de net bijgevuld, de olietank plaatst, maar achteraf gelukkig op een waterreservoir. Als de staaf explodeert, vat het zendschip vlam. Hans Hoogendoorn. De nieuwslezer die aan boord is, hoort de knal en ontwaart een steekvlam op de achtersteven. Ik voel me opeens heel veilig in deze holy shit. Maar dat gaat dus verder naar mij, schrijft het. Hoe diep hoe die boot in de fik staat en hoe de bemanning dertien man op dat moment aan boord ontsnapt aan de dood.

[00:17:04]

Hoe de foert vuur de machinekamer bereikt, maar de explosieve wisselstroom ruimte en de zendinstallatie. Dus als je dat zo hoort, gaat het in een podcast wereld eigenlijk heel gemoedelijk aan toe. Ik denk niet dat Sander Schimmelpenninck binnenkort met een staafje langskomt.

[00:17:19]

Maar het is toch onvoorstelbaar. Ik wist het ding is het ook niet, maar ik wist wel veel niet hoor. Ik wist helemaal niet dat er al die mollen bestonden. Maar mijn vrouw komt uit Hilversum, uit een heel eenvoudig gebeurt. En dan gingen we wel zoeken of gingen we de hoek om. Vaak bij haar begin, toen daar nog kwam in het begin. In de buono nieuw voor me was. Ja, het gaat moeizaam omdat ik van plan was.

[00:17:38]

Toen zei ze altijd kijk, daar zijn John en Linda de Mol opgegroeid. En het was een heel eenvoudig rijtjeshuis. Ja, toen dacht ik zelf mee. Hij is ook al elf meter dood. Zij zijn mijn. Maar ik wist dus niet dat daar dus de directeur van Noordzij het landhuis had gekocht. En die man heeft best wel in Santer carrière gehad. Die Dirk, die vader van John de Mol. Want die is dus ik had een beetje met hem.

[00:18:02]

Ik had er al verteld over Churchill dat hij Churchill was betrokken bij de laatste Cavaria aanval van het Britse leger en bij Tony. Toen het begin te carrère en toen die met pensioen ging. Toen was ie met de atoombom bezig. Een nogal veel in één leven. Nou, deze man, John de Mol 2 kan er ook wat van. Die begon dus als crooner in Amsterdamse kroegjes in de Jordaan. Charles, toch een crooner, zingt de jazz sorry muziek en dus een beetje een Hollandse Frank Sinatra te zijn, werd heel erg op neergekeken.

[00:18:27]

Hij werd ook altijd geweigerd voor het Eurovisie Songfestival en zo nieuw was en daar begon.

[00:18:32]

Ducarme eindigt in zijn carrière met een van de grondleggers van de. Ja en nee, nu je het zou zeggen terwijl waar het is, waar dat dacht nou de Mol bedoel, uw zoon heeft een imposante carrière, maar dat mag ook zijn. Ja, als Shaman bedoel ik wel een stukje charmante rukker verder dan de carrière van John de Mol. 3. De John de Mol Dinamo kennen. Charmant. Daar staat na een bikkelharde Venta. Kennen we?

[00:19:02]

Ik ken hem verder niet, maar ik was wel. Ik ben nu halfweg het boek en ik denk nou de bloeddruk van die meneer moet Bessel hoog zijn, want hij is dus de hele tijd in oorlog met alles en iedereen om me heen. Ja, hij verwacht veel.

[00:19:15]

En hij begon dus ook echt als een rosselaar en begon gewoon met John de Mol Produkties advertenties in De Telegraaf. Zo vind ik maak je breid S-Video voor 500 gulden. Vaak kom ik langs. Het bedrijf maakt leuk video. En dan? Toen ie 34 was uit nu bent doe maar. En toen kwam zijn grote doorbraak. Dus toen onze eerste Televizier-Ring en Love Letters maakte die Medisch Centrum West als acteur. Dat was zijn eerste grote klapper toen Meneer Kaktus. Doet hij het of doet hij het niet?

[00:19:44]

Televizier-Ring. En wat ik heel grappig vond is dat Joop van den Ende was toen ook. Was toen eigenlijk met de gearriveerde man. Maar die begonnen zijn wilde een eigen zender beginnen. TV team is Mol. Begin jaren negentig deed dit kan ik anders nog heel vaag en zeker aan. Zeker, en die ging dus alle sterren meenemen. En van een zendstation in Italië. Dat mislukte jammerlijk. Elco Brinkman was tegen jaren CDA minister, altijd CDA'er. En met als gevolg die zorgde er ook voor dat je op NPO Pinel niks kan kijken wat voor zes jaar en ouder is voor 10uur.

[00:20:20]

Dat is nog steeds een stel CDA'ers die dat ooit heeft besloten. Waarschijnlijk verschilden ze gezins man vindt dat heel belangrijk. Maar echt. Waarna Pornhub punt, kom maar een documentaire kijken over hem. Over weet ik veel. Dat kan niet. En dat naar ik succes met die overwinning. En niemand gaat het natuurlijk ooit meer terugdraaien, want niemand denkt na dit gaan we weer eventjes fixen, want dit is helemaal niet heel. Het is niets maar groot onrecht of wat dan ook.

[00:20:48]

Nee, ik snap het ook wel dat er andere dingen bezig zijn, maar het is heftig. Ik zou toch wel iemand die dat fixed? Die verdient ofwel minimaal één zetel vind ik. Ik zie een nieuw voorbeeld voor deze podcast. Ik doe gewoon een uur lang tophockey en jij haakt daar je frustratie in door onze vriendschap. Dat is waar. Zo maar even terug op van een lach dus in de berm verslagen. En toen heeft John de Mol heeft gezegd Publieke omroep is allemaal woedend op Bill van Kom Lekker.

[00:21:13]

Bij mij heeft hij al die knallers van de programma's gemaakt voor de publieke omroep. Uiteindelijk zijn ze samen voor de TROS door ja. Ik heb zo ben, ik ben nu dus bij Arnie. Maar ik heb al zoveel geleerd over de machtigste mediaman van Nederland. Machtigste media, familie van Nederland en je gevierd heb ik eigenlijk weinig van van. Ik weet alles van Rupert Murdoch, maar ik weet niks van John de Mol. Het was niet eens of John Notion zegt ja, maar je hebt Nederland gewoon geluk.

[00:21:40]

Als er iemand is die de moeite neemt om iets te documenteren. Dus dank je wel Mark Koster. Nee dank je wel, maar Koster nuttig werk gedaan. Heel nuttig taalgebruik. Is dat bloemrijk? Maar ik kan niet alles hebben dat dat John de Mol loopt als een krolse kat.

[00:21:54]

Dit is natuurlijk een parking alinea's. Het zijn dingen en blijven elkaar sluiten, afwentelen hun oog omhoog. Ik rij met heel veel pijn. Ik weet zeker dat naam synoniem Web.com Optic. Als ik al een keer echter gezet was. Een synoniem voor echter Argue. Nog een tip. Ja, framing Brittney. De documentaire is er nog niet in Nederland uit. Als je.

[00:22:28]

Als jullie naar voor zin om te zeggen dat is er niet De Wereld Draait Door.

[00:22:34]

Ik vind dat mensen met een computer hebben me al kunnen zien. Ik probeer dus echt niet meer, gewoon niet meer voor mij. Voor mijn uitgeef is karma niet meer dingen illegaal te bekijken. Dus ik doe wat ik nu heb moeten doen. Ik heb dan. Met met Hola zou nog Chrome plug in Hola Hola als Magaluf, een Israëlische spionagediensten waarmee je kan doen het sociale permissies raadgever. En dan kan je doen alsof je uit Amerika komt. VPN hetde ga ik naar Hulu.

[00:23:01]

Daar stond het. Hij weigert te betalen voor VPN. Ofwel is dit voor het. Ik betaal verhouding. Maar waarom? Wat een rare dienst. Klinkt niet echt sjofel. Nou ja, ik doe het misschien wat schemerige en ik weet zeker dat Telegram groep ik vind dat door. Of wordt gezegd ok. Of door de mangel wordt gehaald en er nu allemaal andere tips komen. Dus de zaak voor open. In ieder geval ging ik met mijn VPN nethe naar Hulu en heb ik daar een trial abonnement genomen.

[00:23:29]

Mail. Wat is de nummer één en parket? Waar ik het een VPN? Het is zo simpel in het leven. Ik gebruik Hola al jaren. Ik zou tussen loyaliteit. Nu oriënteerden VPN, Millward en uhm, daar ben ik dan lid van geworden. Dat is een afschuwelijke surveys. Hoe Loulou ochtend zo slecht en dadelijk volgens keken gisteravond. Ik vind het dus heel frappant dat de New York Times doet aan. Daarom begon ik over nationale première, zodat ze niet gewoon het op een eigen site gooien en voor de wereld open zetten.

[00:24:01]

Ja, maar ik denk dat ze het gewoon co-producer dus voor de helderheid New York Times maakt. De documentaire serie, die heet Juchtmans Times Presents. Wat een nog lang lange titel is. Maar kijk, als ik voel dat zijn merknaam erin kwijt. Dit idee heb ik ook. In iedere aflevering is een opzichzelfstaande documentaire in gaat over Britney Spears. Dat is het recente. En die heeft stof doen opwaaien omdat er een fragment van Ionië in zit van Nederland de rondes maart en Nederland fragment met een groot TROS logo.

[00:24:29]

Wie niet het takkenwal Chambres Frei aan een 17 jarige Britney Spears had. Ja ja, heb je mij leek krijgt is een beetje de ophef mee. Dus hij heeft gezegd net als een mol prima miskend voelt ook fijn voelt hij erg. Maar nu is er een fotograaf naar buiten gekomen die vertelt dat hij daarna nog een shoot zou hebben met Britney Spears, maar dat die ingekort werd. Omdat het management woedend was over haar verhaal, blijft ze. Het niveau IVOO blijft in die vlek wrijven.

[00:24:54]

Vlek die wordt bruiner en bruiner.

[00:24:57]

Uhm, want gore, ja, dit is al de tweede keer dat je dat deze week doet. Want je had ook een tweet deze week over Thierry Baudet. Ja, zei hij, blijft er in die vlek wrijven. Of ik ook zo overbodig? Het advies van Jack Jack het lijk. Jack de Vries is gewoon niet in de vlek wrijven, maar jij maakt daar piss vlekken van. Nu weer een bruine vlek. Viezerik!

[00:25:19]

Uhm, Woudsend. Vernieuwingsdrang is Parisiens dus niet erg. Thuis maakt een documentaire serie over heel veel verschillende onderwerpen en dat doen ze samen met Effect. Het is een Amerikaanse tv zender, een beetje buiten de drie groot. De Grote Drie ABC, CBS en een missie heb je ook nog een hele reeks aan de Shy Double UUNet Network. En wat is nou bekend? Ander iets van Aphex Fargo? Volgens mij toch, die serie van Netflix? Het zou goed kunnen.

[00:25:48]

En die is van zijn kabelmaatschappij. Volgens mij is het van Viacom, weet ik als een van die grote bedrijven. En er zitten dan ook bij Hulu. Dus dan hebben ze zo'n pakketje tussen de zender Fox en de subscription dienst Hulu. Het is een beetje alsof iets wat uitzond NPO 2 en dat van Olympias stadsstaat bij wijze van spreken en nieuw thuis. Maakt volgens mij de dingen in co-productie. Dus dan betaalt New York Times een deeltje of zij vroeg doen dan waarschijnlijk het werk.

[00:26:14]

En dan betaalt een deel wordt betaald door door effect. En ze hebben het vaker nu gedaan dus hebben met Amazon. Aflevering 6 was de zesde documentaire bijeffect die ze maakte, dat sowieso. Dus dat is echt een serie. Maar ze hebben vaker van dit soort uitstapjes gemaakt naar dingen die eigenlijk maar niet bij een thuisgebracht, zoals Modern Love is een serie bij Amazon Prime.

[00:26:35]

Ja, Modolo is een beetje de bekendste collum uit de New York Times. De rubriek met liefde en lust. Ja, dus volgens mij Girls. Dan schuift schuift het personage William door. Hem schrijft dan ook columns voor al wat maak je? Dat relateert waar. Voor mij ga het intercooler voor je. En voor de luisteraar zou bekende rubriek net zoals het Volkskrant Magazine. Heb je ook zo'n soort rubriek? Ja ja. Leuk om te lezen hoor, en hier thuis heeft het dus gedramatiseerd, samen met Amazon Studios.

[00:27:02]

Ze spelen het verhaaltje van spelers die verhaaltjes na en dat is heel leuk. Het echt? Ja, ik vond het echt een beetje romkom, dus moet het moment voor zijn mythe houden. Maar het was wel tof. Maar het is dus. Dat is de tweede situatie die ik ken, waarbij ze Geko produceert hebben met een tv bedrijf. Of in ieder geval Emmerson Studios om onderdelen van de New York Times uit te venten op kanalen die je niet verwacht.

[00:27:28]

En dat doet het dus niet bij Netflix. De halve wereld doet er bij Netflix dus Buzzfeed met Netflix, Fox Zatlap, terwijl waar rijders niet naast instant. Ja da's wel interessant. Inderdaad weet ik niet waarom. Ik ben niet arm, misschien omdat ze zichzelf als concurrentie. Ja. En dit is dus mijn theorie dat dat The New York Times én dat ze hebben aangenomen binnen een uur Times steeds meer narratieve verhalen willen, maar narratieve verhalen zoals dubbelop, narratief.

[00:27:55]

Ik wil gewoon het woord verhaal gebruiken. Ze willen steeds meer verhalen. Naka. Verhalende dingen. Unizo eloquent. Mark Koster. En dat is heel dat. Dat vind ik heel leuk. Dus als je er documentaire kijkt over premier Brittney, dan heb je dus drie New York Times journalisten die afwisselend van elkaar eentje volgens mij de muziekredacteur die praat het chronologisch aan elkaar geeft gewoon informatie over. Dan zit er een soort van duiding bij die het in zijn tijd plaatst.

[00:28:27]

En er zit een kritische manier bij die over Patrie gaat en dat soort dingen zijn. Ja, de politieke lading. En het is een beetje als in. In The Daily ook heel nadrukkelijk de New York Times hoofden aan het woord laten. Ze worden heel elke keer in beeld, elke keer de titel in beeld. Ja, ja, ja, ja. En ook de volledige titel dus van de is van de sectie als een katern in de krant. En het zijn echt soort van merkje is binnen de merknaam recordcijfer bij de New York Times app dat je krijgt goed betaald.

[00:28:55]

Tuurlijk hoeft nooit wat uit te leggen, iedereen weet waar verwerkt. Maar er wordt ook gewoon beroemd gemaakt. Ja ja, maar dat is natuurlijk dat dat. Dat begon met de Dely in zijn. In zijn extreme turnlessen. Liberty heet dat de iedere jersey een lesje wel bij de bij de Dely aanschuiven. Dat is een grote eer voor je werk. Net zoals bij jullie ongetwijfeld iedere journalist een boek wil schrijven. Inmiddels dus een park? Ja, en.

[00:29:24]

Wat vond je van de documentaire Najib Gods laatste? Ik vond hem wel leuk zeker? Ja, het is een documentaire. Ik bedoel dat het van New York Times is. Het is niet zo. Ja, je merkt dat niet of zo. Behalve dat de New York Times hoofdinstrument had, ook in een documentaire van Netflix.

[00:29:39]

Ze maken de journalistieke praktijken, maken ze heel expliciet.

[00:29:43]

Op een gegeven moment wordt er een voicemail, laten ze horen van iemand die dichtbij. Het gaat erover dat Britney Spears onder curatele of kon doen. Ik weet niet goed wat de Nederlandse vader beheert, in dit geval financieel, maar ook haar keuzes. Een soort van zij is volledig in dienst van haar vader. Al sinds volwassen 2008, toen ze die publieke breakdown had dat ze haar afgeschoren dat Verschoor afschoten. Den Bosch is goedgekeurd. Vandalen en dat die de paparazzo aanviel.

[00:30:20]

En allemaal. Volledig begrijpelijk. Overigens is deze documentaire zo zijn ze gaan kapot, schuim der aarde, paparazzi, Diana achtige situatie en uhm, hoe kom ik hier op? Oh ja, dus daar gaat het over. Het gaat over over dat ze daar bevrijd moet worden. Is ook een heel activistische beweging voor mensen die voor de rechtbank staan te protesteren, zeggen voor Britney. En dan op een gegeven worden. Een voicemail laten ze horen van een iemand die dichtbij het juridische team van Britney dus vader zit en zegt ze wordt tegen de helft tegen haar wil vastgehouden omdat ze op moment heeft posten niet meer op Instagram kan raken.

[00:30:55]

Maar mensen denken wat is daar een hand? En dan gaat het beeld zwart. En dan staat daar in de New York Times letters. We hebben deze niet. We hebben deze voorsprong niet kunnen verifiëren. Ja, ik denk dat daar dus wel echt drie dagen discussie achter ja precies gaan. Kunnen wij deze een ongefilterde informatie zomaar doorgeven? Ja, ja, nee duidelijk. Daar distantiëren ze zich echt van. En dat is misschien inderdaad New York Times achtig, maar ik denk dat ze het meer hadden kunnen doen.

[00:31:18]

Want dat is in de Dely. Natuurlijk beschrijven ze ook heel erg het proces van hoe ze tot nieuws komen. Het is altijd zo Johan of Maggie en koning Juan Juan the flower of the capital beelding. Ietsjes zwakte uit de verbeelding. Mooi, mooi, Michel. Die mensen gaan uitmaken wat wel echt knap. Hmm, ik kan ook die ik kan ook. Het onderzoek kan je ook nadoen hoor. Leuk en vandaag. Ik was vandaag op de redactie van NRC Vandaag.

[00:31:50]

Er waren heel veel mensen aan het werk. CMS goed, niet werken aan de gids skipak een beetje te bestellen. Ik wil daar iets over zeggen is de maakproces wordt bij de Deliens veel is veel belangrijker onderdeel van Van Meer voor je rijdt terwijl je zei dit is niet voor nerds. Mensen vindt dat leuk? Dat denk ik echt. Nou, ik denk echt dat zo'n documentaire die we die werden allebei gezien hebben voor een veel breder publiek is gemaakt. Want anders zouden bod wel ingaan op.

[00:32:18]

Hoe heeft de New York Times zich eigenlijk verhaal verhouden tot die tijd? Dat komt helemaal niet. Of omdat ze zich schandalig hoe verhouden, daarbuiten willen blijven. Of dat ze denken nee, dat is te bewaren voor de podcast nerd. Ja, ja, ja, ja ja, het zijn nu, maar toch. Dat is inderdaad het idee. Het ding, want Mother Love is helemaal voor een hele brede doelgroep gemaakt. Daar is ook de New York Times allemaal vormgeving in die vorm geven wanneer Times eenmaal niet zo duidelijk terwijl in de New York Times Presents is.

[00:32:43]

Helemaal in de vormgeeft van The New York Times. Het lijkt af en toe bijna New York Times reclame, ook omdat hun lettertype zo consequent terugkomt. En zou het alsof je naar een Corput video's kijkt van New York Times, af en toe qua vormgeving. En uhm, die modern Lovis veel duidelijker voor een heel groot publiek gemaakt is. Gewoon een Grant achtig liefdesverhaal over. Ja, echt Grandia. Ja ja ja ja nee. Echt wel een column en vaak een randje.

[00:33:06]

Maar dat is dus niet. Dit zijn alle bekende acteur Jack Begrenzer instelling bedoeld. Nu Grant achtig. Uhm ok, ik ga nu een knuppel in het hoenderhok gooien. Ben benieuwd wat je van de gedachtenexperiment vindt. Voor mij over vijf jaar zijn Spotify, Netflix en New York Times elkaars grootste concurrenten, dus Spotify is steeds meer met video bezig. Netflix begint nu met audio experimenten. New York Times produceert steeds meer documentaires, heeft al natuurlijk hele goeie audio tak.

[00:33:32]

Je hoeft ook maar een kleine stap tot eigen benul audio video op te zetten. Hij heeft altijd zich heel erg afgezet tegen Apple en tegen short van de THE aggregatie diensten. Dat zijn Blendle zaten was echt een godswonder, want deze Riau charmes te weinig. Dat denk ik ook, dat denk ik ook ja. Maar verder hebben ze zich daar altijd heel kranig tegen verzet, omdat ze zo geloven in hun eigen interpretatie van hun eigen abonnementsdienst. Het is natuurlijk volstrekt logisch dat als die documentaires goed scoren buiten hun eigen platform, dat ze denken na nu het lekker goedkoop met iemand anders gemaakt.

[00:34:15]

Nu gaan we het zelf maken, want we weten precies wat het oplevert inmiddels. Wat ongetwijfeld is dat deel van hun strategie. Ja, dan kun je het lekker in huis gaan doen en dan in een abonnement je in rondte vouwen. Dus die knuppel is niet zo. Ik geloof dat de McCabe heb ik aan The New York Times gekocht. Heel goed ook wel geloof. Nog even en de laatste dingen dan voor de mensen die woensdagavond ook geen idee hadden.

[00:34:35]

Micha Wertheim tourt dus door de langs de lege zalen in Nederland. Kaartjes gekocht dus ook voor woensdag en woensdag. Een heel raar liedje jij jij. Jij bent dus een vriend van mij? Jij bent daarbij een andere vriend. Vertellen ook dat ie erbij is. Maar we zijn er dus. Ik weet dus niet. Ik weet helemaal ik heb niks nog gezien. Ik weet niet wat we moeten verwachten. Nee, ik heb er heel veel zin in. In ons telegram gebaar.

[00:34:54]

Mensen van werk leren is ja, dat zag ik de zus nog laatst. Tip als je nog niet hebt gehoord dat Micha Wertheim een virtuele theatertour organiseer. Ik vind het wel grappig dat hij naar verschillende theaters gaat. Is dat het Vaticaan ook dat mensen zoals wij dan een kaartje hebben gekocht voor Amsterdam? Ja, ja, ja, zo werkt het blijkbaar al dat ik naar Luxor kunnen gaan. Hadden we het al gezien op het einde van een tpky. Een echte Amsterdammer.

[00:35:16]

Dat je zelfs virtueel binnen de ring wil blijven. Tijd voor een bekentenis. We hebben net een gesprek gevoerd over The New York Times en die documentaire. Alsof dat voor het eerst deden. Maar niets is minder waar. Ik ga nu even heel zorgvuldig reconstrueren wat gisteravond gebeurd is. Ik denk dat de details belangrijk zijn. Dus gisteravond, voor ik met mijn favoriete aardkloot was, hadden wij kort contact. Het gaat in de hele week in onze Telegram groep all over clubhouse en het gesprek beperkt zich tot de volgende zinnen.

[00:35:46]

Wie heeft er voor mij in? Buiten zinnen? En de andere zin is. Waarom is pick up clubhouse zo populair? Ja, en ik snap er geen reet van. Is het niet gewoon stom? Dus vlak voordat wij dat wat wel echt typisch gedrag is voor iemand die in zat? Als je in een echte club niet binnen wordt gelaten, dan is dat ook mijn neiging. Het is vast eigenlijk heel stom. Uhm, het is wel kort voordat die documentaire ging kijken en wij even contact clubhouse houden heeft.

[00:36:15]

Ja, het is eigenlijk maar even in beroemd documentaire. Kijk, ik kom toch heel even bij, zei ik. Ja, en toen hadden wij heel even gebabbel, audio, onderhoudswerk. Ik ga nu Britney kaas. Laagdrempelig, want jij zei ik maak een roam in mijn eentje. Dat is fijn, want als je zou zeggen maak een rhum en gelijk. Iedereen kan er in. Eng. Ja, ik heb dat niet gedurfd. Voor de zware sabi al sinds december, maar toen ik de Sohier was er vroeg bij.

[00:36:40]

Ik wilde tussen heel goed. Heel mooi Hammelburg. Lage iqqs nummer. En toen het ging dokterden kijken wat ik zei kom zo terug. Gaan we nog met elkaar praten? Zei de dokter Keith Walker in de podcast. We hebben het allemaal gehad.

[00:36:53]

Heel Meta nu. Ik dronk twee glazen wijn reisverboden met de Ramillies, het zogezegde Verbesselt zeggen het is tijdens de lockdown drink ik iets meer. En toen was het afgelopen. Toen zei hij toen dacht ik nou toch even die Bruma maak ik nodig Alexander uit en nu wordt instant ja lange gingen samen kletsen. Het was dat was gezellig. We hadden met z'n tweeën gewoon ja, eigenlijk gewoon alsof we vrienden zijn.

[00:37:17]

Ik zat nog op de bank met mijn vrouw en mevrouw. Die bemoeide zich ook een beetje mij een beetje gesprek af. Wat vonden we van die documentaire? Ja, en was leuk. Met z'n drieën was het team. Jaja. En ik voelde me dus ook alsof ik, want ik praat nooit tegen mijn telefoon. Alleen audio op Spieker.

[00:37:31]

Weet je wel dat je soms van die mensen over straat loop, je naar een telefooncel vasthouden en dan zijn niet aan FaceTime? Nee, gewoon op één van de reden dat ze in hun telefoon praten alsof het een soort van memo recorder is. Ja, dat dat. En dan praat ze echt daadwerkelijk tegen iemand. Het is niet. Ja, ik weet het ook niet. Wat dat ik dus voelde ook wel goed moet ik zeggen. En toen? Toen zei ik ja, ja, zei het, zullen we deze kamers opengooien en dat we deze kamer ook even testen hoe het gaat en je wat verwachten?

[00:38:03]

Op dat moment. Ik verwachtte dat er dan een paar mensen zouden binnendruppelen hoeveel 4/5 er met hen in gesprek zouden gaan. Ik dacht dat het zou gaan. Ik kijk vaak naar die Instagram lieve dingetjes van Alexandra Arcadië Quartett. Ja, echt heel leuk vind ik. Hoe zij dat doet? Maar die is altijd. Als zij dan op streaming drukt, dan krijgen mensen een pushbericht. Maar het duurt even voordat mensen binnen druppelen. Zij zit daar dan al mij.

[00:38:32]

Ik kijk dan naar de herhaling. En dan zie je de eerste tien seconden zit ze sowieso een beetje in de camera te staren. En dan gaat ze de eerste minuut, zegt ze. Hij wou km h. Hij wou km zo en de eerste minuut is er gewoon alsof ze in een fysieke kamer staat en handjes schudden met iedereen die binnenkomt. Het is het gevoel echt een kwaliteit trouwens om dat te kunnen. O ja, maar dat verwacht ik. Dan komt er één persoon binnen, komen er nog twee druppelsgewijs rustig bij.

[00:39:01]

En dat gaat dan steeds naar het soort erdi boven de één is maar even op pauze. Elke bij er is iets met Kliphuis. Deze week was echt ook in Nederland opeens juist een juiste Needham bedoel ik ontzettend populair. Er wordt heel veel over gepraat en je vraagt je dan bij zo'n papa. Wat is dan? Wat maakt het dan zo interessant? En dit is het vaak een magisch moment. Je kan maerschalck. Bij elke app die nu nog gebruikt kan je nog Rinne wat het eerste magisch moment was dat je het gebruikt.

[00:39:28]

En voor mij was het dus het moment dat wij de kamer opengooien. En in één keer. Ik denk al honderd mensen daarin zaten. Ik weet niet hoe deze app regel. Ik denk dat die mensen gewoon op die op dat moment in die apps zaten, omdat ze dan binnen de app een nogal heftig pushbericht. Het was echt zo. En wij waren allebei betrokken. Ik trok wit weg om meteen te leggen. Maar het is wel eng ja, want de Weeds waren gewoon honderd van die avatars.

[00:39:57]

Ik bleef maar scrollen. Ik lag op die bank, het halve glas wijn nog wel gewoon klaar voor klauwende en opeens moest je performen en Thouars Credit. Wij stonden allebei meteen aan. Ik heb ook echt performed. Ik vind het zo treurig, maar ik ga nu gewoon meteen ander stemmetje opzetten, maar dat ik kan dat ik dan weer met een professional kan. Je kan er waarschijnlijk s nachts wakker schudden, zeggen immers al tijden.

[00:40:22]

Nu hebben wij dus we hebben waar we begonnen met een gesprek over wat we eigenlijk net hebben gevoerd over The New York Times, over Britney. En het is natuurlijk ook een experiment. Kijken hoe die app werkt en de Kamer meteen honderd mensen binnen op 250 mensen. Ja, het was echt heel leuk. Je kan dus mensen gaan de ene uiten en je ziet drie schermen. Je ziet er drie secties in één scherm. Je ziet wie er aan het spreken zijn, moet recht hebben om te praten.

[00:40:48]

Twee dus. Daarna zie je wie we, wie wij volgen die door de speakers gevolgd worden, wie ook in die kamer zijn. Ja, dat is dan waar, want 12 mensen ofzo. En dan zie je alle andere mensen.

[00:41:02]

Heel deze app is helemaal ingericht op hierarchie, hiërarchie en sociale hiërarchie. Maar het is zelfs de eerste rij op een conferentie. Je hebt de speakers, die zitten op het podium en dan heb je de eerste rij. Dat zijn de vrienden van de speakers worden op conferenties altijd vrij gehouden. Het papiertje papiertjes en vervolgens na weet en dan allemaal koppies. En dan kan je erop klikken en dan krijg je een korte BYO. Sommige mensen hebben al BIOS aangepast clubhouse zoals geef mij niet het woord, want ik sta lastige vragen, dat soort dingen.

[00:41:28]

En het werd er met je standpunt snel je mensen. Wie heeft de bevraging echt volledig in Radio 1 modus? Het ontdekte mezelf en Shaq heeft een hand opgestoken. Chaque, wat is jouw vraag? Ja, oké, dank je wel Shakthar. Gaan we door naar deze? Wat wil jij weet vandaag?

[00:41:44]

Zo ging het. Ja, want je kan dus je hand opsteken en dan krijg je de beurt krijg. Ik krijgt het recht om te spreken. Moet je accepteren. Dat duurt even en dan kan je kan je, dus je deed dat wel soepel hoor. Je was daardoor als een als een volleerde producer daardoorheen aan het werk.

[00:41:57]

Ik heb dus een uur wakker gelegen van de opwinding, dat snap ik, maar ik vond het echt zo ontzettend leuk. Ik kan niet wachten om mijn volgende sessie, dacht ik ga, ik ga even praten over vier mensen in Nederland. Maar ja, ok. Maar ik dacht ik heb dit nu een keer gedaan. Maar ik dacht waarom doen we dit als de ALS ook een podcast? En wat is wat voor laagdrempeliger? Maar jij vindt dit hoge drammerig dit met mij lullen moet hij maar naar de studio komen.

[00:42:22]

Aan alles wat ik zeg wordt vastgelegd. Ja, als ik iets verkeerd zeg dan word ik een week lang op Twitter lastiggevallen. Dat ze toch op pauze hetzelfde. Het wordt ook allemaal opgezet. Schaam mij niet.

[00:42:33]

Dat zegt Frans Weekers. Iedereen heel goed schijnt mij liefst zouden kunnen corrigeren waar en club basischool. We hebben gister slap geluld. Dit zijn geen Maskottes, het is niet opgenomen en hij precies hebben luisteraars gesproken. Mensen die vertel het nou eenmaal, muizenplaag leuk. Zaten van die kleine momentjes iemand, vertelt een luisteraar. Lucas vertelde dat hij ooit dat iedereen begon, zelfs over maar het afzeiken. Ja kijk, ik denk dat mensen altijd in de basis willen kiezen voor de underdog en naar dezelde wie in deze relatie de underdog is.

[00:43:12]

Lucas wilden mij een hart onder de riem steken, maar ook de underdog die zei hij zei ik ben zelfs naar jouw blog conferentie in 2008 geweest. En daar enthousiast meeleven. En dat is ook weer zo'n moment. Toen meldde iemand zich aan om te spreken. Het was dus iemand die destijds spreker was geweest die het wel grappig dacht. Ik vond het zeker een dpt. Kleine dingetjes lijnen maken dit interessant en zorgen voor een uur wakker gelegen en niet kan wachten tot mijn volgende club houdt.

[00:43:34]

Dat is waar. Dat is wel echt daar iets in. Ik was ook daarna, want jij ging slapen. Daarna was er een kamertje met Martijn van Refuse die ging praten over hoe het was om aan Twitter verkocht worden en hij sprak daarover mag. Mocht dat nou ja, natuurlijk mag dat niet, maar die doet dat gewoon. Oh, en hij heeft niks.

[00:43:54]

Hij heeft niks gezegd wat echt een soort van stoer een loer gedraaid is, maar wel gewoon. Ja, dat is wel echt wrang ouwehoeren zoals dat zou gaan als je met vrienden aan tafel zou zitten. Ja, dat is wel echt heel. Maar hij haalt ook een show geprogrammeerd. Ik zal gewoon een melding van negen uur gaat Martijn. Wat je dus kan doen is je kan met je kan clubs beginnen op clubhouse. En dan krijg je recht om die dingen te plannen.

[00:44:21]

En dan komt het ook in die upcoming overzicht te staan. Dan word je verwacht dat je dat met enige regelmaat doet zodat zodat het echt soort van programmering is waar mensen op kunnen gaan rekenen dat ze een balletje aanklikken om pushbericht te krijgen. Als dat ding online gaat, zeg maar. Het is echt gewoon zot van radio vervanging natuurlijk. Ja, ik zit dan wel zit. En ja, waarom ga ik? Waarom ga ik dit doen? Waarom zou ik hier gaan luisteren?

[00:44:48]

Wel leuk, maar om overal te gaan praten. Ik ben ook doodsbang. De hele tijd dat ze zeggen ja, ga maar praat clubbing. Ik zeg maar helemaal ik wil. Ik heb gister. Je kan mensen ook de beurt geven. Wil je wat zeggen? Ja en ik heb dat bij met gedaan. Die dan vol uitvluchten die niet willen zijn snap ik. Zou ik ook doen. Zou doodeng vinden. OK. Ik moet dus voor de helderheid als mensen in invites willen, ik heb een telegram groepje geopend.

[00:45:11]

Oh ja, die waar je bij kunt via onze telg. Basische groep is een subtiele telegram groep. En daar kun je je oproep doen als je een individueel zet in de winkel van een vriend van de sjeik. Over twee weken heeft iedereen in Nederland zo'n ding niet een keer geprobeerd en daarna verdwijnt die weer uit je homescreen. En ja maar goed, ik weet niet zeker of dit allemaal zo groot gaat worden. Laten we. Laten we ook even kijken, maar het is wel leuk ontwikkeld.

[00:45:36]

Leuk om te proberen, want het is wel echt nieuw. Ik heb ook nog een paar invites hoor dat Twitter gaat op Friede van de show gaan we ze weggeven en dan link we er ook. Maar je wil best maar deze aanplakken. Lekker, want wij zitten wel heel erg in de modus. Nu even meta met Asbeek. Wij zijn bezig onze vriend van de shoarma te laden met Purge, met perks. Er zijn we hebben twee Parkes ja park én ja, je kan elke keer als we een interview gaan doen.

[00:46:01]

Dan gaan we dat volgens nabespreking. Dus afgelopen week hadden we Jesse Frederik op bezoek en dat hebben we na besproken. En mensen vragen mij vaak. Ik ben zeer benieuwd wat jullie dan vinden van die gast na een interview. Vaak merk je aan ons wel dat we op één of andere manier emotioneel getriggerd zijn door iets wat er gebeurd is. Bijvoorbeeld in het interview met Jesse Frederik was ik hevig ontevreden over mezelf en niet over Jesse Frederik. En dan is het heel dat mensen voelen dat blijkbaar en willen dat dan eventjes horen.

[00:46:28]

Denk je nou, dat is lekker ding achter de Paweł. Ja, dat hebben we dus gedaan. Kwartiertje en catharsis voor mij. Dat was ook wel waard. Nou, en wat ik ook wel. Ik zal er terug te luisteren. Kwam ook wel nieuwe Reflect inzichten op het internet, zoals het cliché van een instrument als de bandrecorder uitgaat dat het daarna pas interessant wordt. Dus wij houden aan het Liebrand recorder aan en jij vindt stationcar het luisteren. Andere Purge.

[00:46:54]

Hoe kan mensen bij de RSS feed? Want het is dus eigenlijk als je vriend ben, dan heb je een extra RSS feed. Hoe kan mensen bij de RSS feed het staat een vriend van de Chopins vriend van de Chopins? Heb je een speciale RSS feed? Die moet je dus niet in je podcasts opzoeken over podcast, over media. Maar dan moet je een speciale RSS feed invullen voor jouw specifiek persoonlijk. Dat dit zo werkt het ook. Ja, jij weet het gewoon.

[00:47:15]

En dan krijg je dus ook die extra dingen achter de PL als vriend niks meer voor te doen. Dan hoef je er niks meer voor te doen en moet je wel een keer invoeren in podcast app. Een andere purge is dat voordeel over een week bij een online vrienden evenement met video, met video. En moeten we ons nu al onderscheiden van clubs als wij doen dit met video. En ook daar kan je je hand opsteken. En ook daar kan je ons bijvoorbeeld dwingen over iets te praten of een vraag stellen ja of een punt van orde maken.

[00:47:47]

Dat laatste vinden we wel irritant. Ja, wij doen alsof we daar ontvankelijk voor zijn. Maar als het echt troop aankomt, dan willen we of willen we eigenlijk niet. Maar het mag toch ja vooruit. En dat is dus vond ik veilig. We leven nu op 12 februari, dus op 19 februari om 8 uur s avonds. Krapuul achter ons laptopje en een bureaula vrienden wordt lid van een show. Tot zover de Met podcast over media panel wordt lid voor 3 euro per maand.

[00:48:13]

Ik heb gisteren toch zoiets grappigs gezien. Dit was een meneer die heeft bijgehouden een aantal jaren. Wat voor kleren hij allemaal draagt. Dus je hebt een hoop kleren in je kast. Dit moet jou aanspreken, want dit is de fashion aflevering. Want dit verhaal gaat uiteindelijk over hoe je kleren moet kopen die je lang kan blijven gebruiken. Ik ga nu jouw ogen, jouw wenkbrauwen vliegen, in de lucht kleuren en een over shirt aan van Amerikaanse makelij. Je voelt je ook geroepen om je hoofd wol.

[00:48:45]

Heb ik tweedehands gekocht? En een nieuwe lijn die je nergens meer die je nergens meer ziet?

[00:48:50]

Kijk die voeding deze keer echt heel lang mee kan om mij aan te tonen hoe kijkt het gezin en hoe ontzettend geïndiceerd ik in de dollar? Ben begin met. Drie jaar geleden is hij begonnen met het bijhouden van welke kleren hij allemaal heeft. Van sokken tot schoenen, van buiten kleding tot onderbroeken. Alles ja, dat heeft ie ingevoerd in een gugel cheap dingetje. Al zijn kledingstukken als kledingstukken gecategoriseerd op onderbroeken, sokken, schoenen bla, T-shirts, shirts en iedere avond neemt hij een minuutje om aan te geven welke kleren die aan die dag.

[00:49:27]

En dat heeft hij drie jaar lang gedaan en daar heeft hij een tulle omheen gebouwd en op die tool zie je een dashboard. En als dit video zou zijn en de evolutie van deze podcast is dat je straks als je het in Spotify luistert als je dan de camera staan opgesteld. Dit gaat allemaal gebeuren, maar dat je je telefoon niet bij kan pakken om even te kijken naar het visuele moment voordat je hem dan voor je dan weer weg doet. Dat zie ik vormen dat de mix van media wordt en Juwet dus dat je dat ik jou dan nu zou kunnen laten zien hoe het eruit ziet.

[00:49:58]

Maar ik ga het beschrijven, want deze radio bovenin zie en NAF Bar met daarin wat de kleding categorieën. De kleinste categorieën zijn dus nu bijvoorbeeld onderbroken en krijg je een tabel met op. In de eerste kolom mini thumbnails van zijn onderbroek rechts. Allemaal zijn ze zwart wit en er zijn een paar hele vrolijke gekleurde. Dat begrijp ik dus niet. Ik begrijp dus niet waarom je afvalhout beginnende onderbroeken hebben. Ik koop gewoon elke. Ik sta Krijgshof als een onderbroek.

[00:50:28]

Nee, geen oma. Nee wil ik niet. Dan doe ik m weg.

[00:50:33]

Stop ik kledingcontainer. Wat is dit? Ik bedoel ik koop gewoon. Eten koop ik gewoon. Maar als ik Winderickxplein dat een boxershort naar zijn onderbroek geven. Ik ben toch geen mens die er nog nooit onderbroeken? Toen ik twaalf was of het bh? Ondankbaar dat je dat dan gewoon weggooien. Nooit nee ja en doneerde doneert. Maar dat is niet het idee. Want mensen hebben als jou iets Gené dan moet je moet gewoon zoiets milieubehoud geest bula mij geven.

[00:50:58]

Jij hebt me voor mijn verjaardag drank gegeven. Dat is een goed cadeau, want dat. Of dat iets te eten of te drinken? Of een activiteit duurzaam ondernemen. Geen spullen. Ik vind het waarschijnlijk het waarschijnlijk toch, al zit ik niet op te wachten. ITU-T heftig? Ja ingeval ik koop gewoon één keer per jaar en dan hoef ik nooit na te denken over welke onderbroek zou ik vandaag aandoen? Ga ik voor de gek? Zeg leuk om af en toe een vrolijke onderbroek aan.

[00:51:22]

Elke paar sokken. Ik heb alleen maar dezelfde sokken en knoeit die het vandaag iets luchtiger.

[00:51:26]

Nee, ik weet wel vaker in de zomer. Laat het allemaal maar even omringd door waaieren. A. Anyway. Hij heeft dus die filmnieuws keurig onder elkaar. Dan zie je het merk van onderbroek. Maar je ziet ook hoeveel de onderbroek kostte en je ziet ook hoe zwaar. Je ziet ook hoe vaak de hem gedragen heeft en je ziet ook kostbaar werk. Dat vind ik zo'n goeie manier om over spullen na te denken. Aziz Ik ben echt, ik heb dit nog niet gezien.

[00:51:58]

Ik ben hier echt wel benieuwd naar hoe dit is. Ik wist dat dit jaar zou gaan. Dit is echt hier ben ik had me geen grote. Dit is niks te noemen. En dat dit cadeautje is van een boxershort dat je me deze tip heeft. Ja ja, het is waar mij niet baten buiten podcast eigenlijk. Ja, dat dan. Vriendschap begint wel serieus te lijden onder deze in het doel voor de mensen. En wat dus opvallend is bij kost per jaar.

[00:52:17]

En hij heeft het natuurlijk. Na 3 jaar kun je conclusies trekken over zeg maar ejaculeren. En er zijn natuurlijk kledingstukken die Favorita voor die favoriet zijn, dus die je heel vaak draagt die heel goedkoop zijn. Ook al zijn ze, waren ze ooit duur of waren ze goedkoper gekant en komt er dan verkeerde draag? Dat weet ik vooral Sivtsov Fashion koop bij de H&M zeker haha, dat dat uiteindelijk die twee schoenen met elkaar vergeleken. En dan is één schoen ging al kapot.

[00:52:43]

Dus een Converse die goed was en die die vaak droeg die even duur was. Per dragen als een schoen die de helft zo duur was. Maar ja, die wel gewoon kapot ging na een veel kortere tijd dan die conversion is de consors niet veel langer mee door. Het is beter voor je portemonnee en voor het milieu. Mooi hoe je dat zo zo zo kernachtig weet samenvatten. Ook gewoon fijner om te dragen dingen van goede kwaliteit. Als je als je in staat bent een grote aankoop te doen.

[00:53:16]

Financieel gezien is het zoveel slimmer om dat te doen. Een kleine garderobe samenzijn met duur zijn zegt inderdaad hij is helemaal Macondo met Je moet het. Je moet het alleen Herman van deze man. Maar wat het allermooiste is dat je dus niet alleen per categorie heeft die zo'n tabel gemaakt waarin je kan zien wat kostbaar is, maar hij heeft dat op grafieken gemept. En dan kan je dus niet alleen zien met taart, diagrammen of initieert van die staaf diagrammen met waarbij de schoen bovenop de staaf staat.

[00:53:48]

Het is echt fantastisch gedaan. Kan zien wat zijn de meest effectieve schoenen om te kopen? Maar hij heeft ze ook geanimeerd. Dus je kan al vanaf het begin van de tijd dat ie een schoen koopt die verschijnt dan ten tonele en die hoe vaker die hem draagt, hoe groter die staaf. Wordt het leuk? En dan is er een soort inhaalrace van verschillende schoenen die te en nóg grappiger onderbroeken. Op één of andere manier ziet dat er hilarisch uit onderbroeken die elkaar inhalen.

[00:54:14]

En zo heeft ie gewoon zijn hele kledingkast gemept en zie je ook uit stukken voor onderhoud hoe de nu leert hoe die Buddingh' beter moet onderhouden. Het resultaat van ziet.

[00:54:24]

Het gaat niet over onderhoud, maar dat is dan ook met schoenen. Of onderhoudt jij de rest van je kledingkast? Ook schoenen is bijvoorbeeld heel belangrijk dat je ze nooit twee dagen achter elkaar draagt. Ik heb voor elk paar schoenen kapelanie.

[00:54:37]

Heb ik een schoensmeer erop los cederhout. Schuimspaan is belangrijk. Cederhout is en neemt de geur op en vocht en dus je draagt je schoen. Ik heb. In november 2000 19 heb ik Schröer gekocht.

[00:54:48]

Maanden. Laat je even gaan, want ik heb de afgelopen aflevering heb ik alleen maar gelul. Dus loop ik nu maar liefst tegen AZ over media. Maar ik heb nu een podcast over klaar om over je huid jonger. Ik vind het zo interessant om erover te praten. Misschien dat ik hier een club assessor waar gaan beginnen. Ik doe een timer van een minuut. Je mag een minuut vol lullen, blauwe schoenen zijn van zwart leer die hij draagt. Nog steeds zelf steeds heel goed.

[00:55:08]

En dan doe ik dat konden ze. Omdat ik die draag, doe ik ze uit mijn schoen spelletjes in, laat ze een dagje rusten en dan draagconstructie kringloopwinkel aldaar. Nee, dit zijn nieuwe schoenen van een Coolhaven hé. Die schoen spinnetjes. Nee, die heb ik die besteld bij Van Bommel. Ik heb geen vermoeden van verzamel, maar wel hele mooie mooie schoenen, pannetjes. Ze moeten smal zijn. Ze moeten bij de. Bij de vorm van de schoen passen, anders dan een Reckers bijvoorbeeld uit een halve minuut.

[00:55:33]

En het is ongelooflijk lang in mijn schoenen aandoen als je gewoon dat simpele gegeven aanhoudt. Ik ben al een klaar. OK, maar wat leuk dat jij een keer over kleding begint. Ja ja, het was mooi mooi Desberg. En ik dacht vooral dit wil ik eigenlijk voor. Dit zou zo fijn zijn als dit automatisch zou kunnen. Lekker Refaja, die chip je erin ofzo. Er was een tijd dat iedereen dacht dat overal Rfjy chips kwamen.

[00:55:56]

Wat mij dus heel leuk lijkt om een keer te doen is zo'n pak bak een pak backpack pak aka Big Ben pennen en pennen. Vandaar dat van die dingen. En dan trek netjes in doen. En dan zal ook de correspondent als in normale tijden als op een bureau zitten en dan een jaar later kijken waar al die banen zijn, ga ik over de hele wereld niet zo over de hele wereld.

[00:56:17]

Nou Londen en verspreidde zich dus dan neem iedereen vrij. Maar het gaat een keertje naar Amerika voor een reportage en laat die pen in een hotel lobby liggen. Daar is net iemand uit Mexico. Je hebt zo'n raar romantisch beeld en die schuift. Daarmee neemt hij mee naar Mexico. En dan ligt ie misschien ergens in Guyana, terwijl die begon. Gewoon ik. Dat is een idee, want ik heb een notitieboekje met allemaal ideeën en ga dit als trekkers. Ik heb het lekker, Dimitrie ook.

[00:56:41]

Net zoals heeft het al een keer. De korst heeft het al een keer voor mij uitgezocht of dit al kon, maar zelf te groot. Die tracker. Maar ik dacht zo boeiend voor pennen. Het lijkt me zo leuk om in kaart te brengen hoe pennen zich verhouden.

[00:56:53]

Ik ben er altijd kwijt raak en wil ik weten waar zijn jullie gebleven? Ja misschien, want die allemaal een naam geven. Je mist toch een leuk experiment met je vrienden? En dan maak je mooie namen die een post van met een met een grafiekje en dan ga jij daar in een podcast vertellen hoe gaaf je dit vond. Is hij ook begon hoor, gewoon even een intresse volgen. U hebt nu alle tijd van de wereld voor elkaar. Ik denk wel allemaal, want dit is natuurlijk dat hele bijhouden van alles in je leven om daar conclusies uit te trekken.

[00:57:24]

Dus ik zag gisteren een RPI die je bloedsuiker meet en dan heel mooi grafiekje maakt en dan conclusies trekt over wat je eet en wat dat doet met je bloedsuiker en wat dat vervolgens met je gemoed doet. Zeeniveau? Ja dus. Ja je energieniveau. Ja, ik had laatst een kaas broodje voor lunch had ik.

[00:57:39]

Waarom doe ik dit hele Middelweg in grote afdelingen?

[00:57:44]

Het leven? Leven. We hebben niet meer door dat de avondklok begrepen zit te klagen over kaas, broodjes en wat het met ons gemoed. Dit is wel de meest als podcast achtige aflevering waar hij deze zomer.

[00:57:57]

Wij doen altijd de Kuneva bij. Onze podcast is standaard twintig punten hoger dan de zelf podcast. Mag ik dat zeggen? Het is zo'n, want het gaat allemaal. Het gaat allemaal in een soort van zweem van intellect dualiteit. Maar het is zulk dom gelul. Het is een beetje alsof je alsof Sander Schimpen nog een soort van een soort van slimme gast. Maar het is gewoon als een slimme gast. Een slimme gast. Punt. Maar het is alsof je hem in een Q-Music studio neerzet.

[00:58:23]

En dat doet toch iets met je? Dat doet toch iets met je? Ja, met je soort van. Met wat je zegt ja te internetten. Als je dat, dan is het contrast waar wij het over hebben. Een. Boxershorts? Echt ongelooflijk. Nou, volgens mij, maar mijn maakt ok. Dus metabolisme dus ik al goed. Krijg je dus meteen nee, maar ik ben. Ik was een punt aan het perron. Ja. En toen dacht ik.

[00:58:51]

Al die dingen zijn nog steeds lastig om bij te halen. Want ook al kost het maar één minuut per dag om bij te houden wat je allemaal draagt. Ik zie zo'n dashboard. Ik denk ik zou het best willen weten, want ik koop dan kleren en dan denk ik eigenlijk. Ik heb ik denk nooit na over zo'n T-shirt kost 30 euro, maar wat kost dat? Perkt per keer dragen? Ik zou dat best schrikbarend vinden voor sommige T-shirts. Ik pak gewoon boobs van de stapel, die onderste van de stapels en waarschijnlijk heel duur.

[00:59:15]

Daar kom ik nooit bij die onderste onderkant van de staan. Dus als ik dat zou kunnen visualiseren, zou me toch bewuster maken van mijn van mijn consumptiegedrag. Net zoals dat je zonnepanelen hebt. Dat je dan beter gaat nadenken over je stroomgebruik met je, die ga ik je schenk. Dat is deed ik dat bijvoorbeeld bloedsuikerspiegel enzo meten? Die hele Quanten fiets zelf of. Ik ben daar gevoelig voor. Maar ik doe het nooit, want ik wil dat ik me zorgen maken over.

[00:59:42]

Ik zou ook geen total body scan willen. Laat mij maar lekker maken in Milaan. Een somber en maar wat er nu gebeurt is dat langs. Ik heb ook geen stappenteller, al dat soort dingen niet. Maar wat er gebeurt is dat het zich allemaal langzaam. Ik het nu wel begint te krijgen. Dus ik heb wel gewoon een standaard stappenteller. M'n telefoon. Volgens mij. De Apple Watch meet ook al andere dingen op waar je waarvan je niet wist dat je ze wilde opmeten.

[01:00:04]

Het wordt steeds normaler. Op een gegeven moment over 10 jaar op hetzelfde bed als Netflix Spotify een nieuwe thuis elkaar concurreren hebben wij gewoon in elk kledingstuk of een kwalitatief goed kledingstuk. Zo'n zo'n ding dat trekt. Ja, maar ik ben dus ook. Het wordt laat je ook niet bij geven Alexander. Je hebt mij gister gewassen op 60 graden. Hij kan beter 30 graden. Ik zal het Obrecht andere minder minderbroeder zijn in ons huishouden. Maar die euh, die euh, die die dat laagdrempelig trekken.

[01:00:30]

Want dit is een minuut per dag. Dat kost arbeid daarmee. Gaat toch naar een chiton bij Toulouse T-shirtje hebt uitgekozen. Dat is zo vervelend om te doen dat ik nu al weet dat ik dat niet ga doen. En als dat zoals een Apple Watch het kan bijhouden zo laagdrempelig is en dan gewoon advies geeft op momenten dat het er echt toe doet. Dus niet dat je het een hele tijd met dashboards moet gaan zitten staren, maar dat je aan het eind van de week, zoals zoals schermtijd om de zoveel tijd een update geeft van wat het is ten opzichte van vorig jaar eraan toe bent.

[01:00:54]

Of hoe goed Theora, hoe goed je eraan toe. Ernst ja. Uhm, die belofte is al heel lang. Maar het is nog steeds niet op het niveau dat het zo laagdrempelig is dat je dat iedereen dit soort dingetje gemakkelijk tot zich kan nemen. Tegla. En tegelijkertijd is het laagdrempeliger dan ooit, omdat het wel hier en daar naar binnen begint sluipen. Ja ja, maar dat. Je hebt al een hele tijd je nog steeds niet eigen maar beweging.

[01:01:18]

Ja, zeker omdat je nog steeds niet automatisch van bij af wat je allemaal je mond duwt. Ze is eigenlijk geen schande. Nou ja, je zegt beetje nu cynisch over, maar het effect op onze soort van. Moet je voorstellen wat het effect zou zijn op onze. Als we allemaal een of dagboek zouden bijhouden, dan zou je uit hoeveel suikersiroop? Ja ja en wat zou ontstaan in die als we. Als we gewoon toegang hebben tot informatie over hoeveel suikers we tot ons nemen en je conclusie kan gaan trekken over weet ik veel wat voor troep er in de supermarkt ligt.

[01:01:47]

Ik als allereerste willen hebben is een caffeïne meter, wat het Quine gehalte in mijn lijf is en hoe dat kan. Een monitor? Ja ja, ok. Nou zit er weer op. Ik denk dat Apple dit gaat doen. Ik heb wel het gevoel te steeds meer een format te hebben, dus ze beginnen met die types dit format. Ja, we beginnen met de drempel is. Dan beginnen we met de. En dan hebben we gewoon een heel groot stuk.

[01:02:08]

De technologie media observation deze week, wat mij dus nog een leuke rubriek lijkt om te introduceren op gegeven moment, is een vraag die ik ook altijd aan me accountability partner stel. Lekker aan elkaar. Wat is je inzicht van de week? Hmm, misschien kunnen ze overwegen of dat ook in als rubriek gaan introduceren, je al je inzicht van de week deelt. Het moet allemaal met media of technologie of naakt gaan voorbereiden. Je moet het dan inderdaad gaan voorbereiden, net zoals je je tips ook voorbereidt.

[01:02:32]

Kan dit? En kijk nou fijne week. Zie op Clubhouse op Grapperhaus. Hobbyclub Kliphuis.

[01:03:02]

Krupa is wel echt grappig en voor de rest wordt die grap al vaak gemaakt van clubbing. Met het pinch ik heb iemand Kliphuis bio gezet. Ach, dat lijk dubbelop.