Transcribe your podcast
[00:00:00]

Welkom mijn podcast over media met Alexander Clubbing en Ernst Young. Fout. Was dit de eerste keer dat je luistert? Misschien komt dat wel door dit citaat van Sandra Schimmelpennink Meciar. Influential? Ach, in de metro. Alexander Klöpping en Ernst-Jan Fout zijn mijn nerdy vrienden die ik nooit heb gehad en mij veel leren voor media makers en niet toernooi. Dat is toch lief? Af en toe lijkt het zo'n botte jongen, maar als je dan zo'n podcast duikt, maar eigenlijk eigenlijk gewoon hele lieve.

[00:00:24]

Het is een top 5 favoriete podcast en zet zichzelf op één. Maar goed, welke mijn podcast over media de onderwerpen van vandaag is. Het gaat heel veel over koken. Dat klinkt alsof het nogal euh, ja, een beetje gek is. Misschien zou ik niet mijn kop aanslaan, maar t is een metafoor voor het leven als een venster op de wereld. Het doet je nadenken over Knausgård. Nee, weet dat. Ik heb hier allemaal literatuur waar Ernste in is gedoken.

[00:00:54]

We gaan het hebben over een nieuw en volgende keer weer samen een nieuwe app van Spotify. We hebben t over samenvattingen van boeken en we Arntz TGS, want die waren alleen maar langer boekenlezer. We hebben een analyse over wat de nieuwe versie van Twitter kan betekenen voor voor voor media makers. Een een nieuwe Corona zelf testen met twee centimeter in je neus hoeft, waardoor ik het gevoel gaan missen van het staafje achter hem en achter mijn oor. Jij leest de notities van Bogaart met je en gaat verder wat je gaat stemmen.

[00:01:21]

Dat en nog veel meer. In deze podcast over media las je hebt geluisterd naar afgelopen minuten denkt Ach, dat is het toch een geweldige podcast. Word dan vriend van de show omdat je meer van dit soort geratel wilt. Nou, dat is me ontzettend blij mee. En er zijn ook weer veel nieuwe vrienden bijgekomen. Welkom. Ik ga ze allemaal even persoonlijk welkom heten. Ja, hell heet ze even welkom. Roel, Florens, Thomas, Ischa, Marian Apfel, Simon van der Linde, Willemijn, Derick Neeltje en Michiel Rodrigo, Marianne, Starry, Jessica Daniell, Robin Adam Jessica, Robbert Wols, Sybren Lauwens, Marijn Yazd, Jan Bratt.

[00:01:55]

Spannen. Die was goed, maar verdiend twee keer op van Gardin. Maar Lieke Sophie, Marissa Levie, Alexander. Doe vandaag eens liever dat Han, Hanna, Jorien, Ferry Roseboom, Paulien Grünberg, Niels Crossed.

[00:02:08]

Berucht Robin Hugo van 2 meter 1. Hugo was heel lang.

[00:02:11]

Rik van Buren zij Alexander. Doe vandaag is liever het gprv.

[00:02:17]

Emmelie Michiel Hopman Michiel Rozie Martin Brecht Vermeulen. Lindenlei Wim van Loo Kuno Huisman Patrick Kärcher Olivier K. Mark van W. Menstruatie meisjes ook in Tani Jenny, Panzi, Frank, Joost, Marcel, Anke, Bas, Jeroen, Frank.

[00:02:29]

Als er na jouw coole Huismans ook Huisman en Pieter. Welkom als vriend van de show. Leuk dat jullie erbij! Krijgen allemaal Parkes. Als exclusieve nabespreking van een interview leden evenementen. Een prachtige nieuwsbrief met analyses en samenvatting in een podcast over media voordeel club. Ja, die gaat binnenkort veel sneller en meer voordeel bieden als jij als eerste wil horen over de kracht van media voordeel club wordt dan nu verdiend voor de show. Een podcast over media panel voor slechts 3 euro per maand.

[00:02:56]

Sluit je je aan bij de gezelligste vriendenclub van Nederland die correction?

[00:03:01]

Ga naar een podcast over Media Punten en wordt vriend van de show. En dan nu enthousiast over medianieuws. De opname start. Welkom bij onze verkiezing special ratelde doorheen terwijl hij nog een keer heel goed met onze verkiezing spelshow naar soepel die Neerpelt helemaal recht. Wat ga je stemmen? Nou, ik zit dus met een dilemma. Ik zie het ongemak in jouw lijf treden bij deze vraag. Totale project Botter. Ik denk dat jij het type bent die niet aan mensen wil vertellen wat die gaat, zoals vroeger.

[00:03:54]

Dat als ik vroeger met mij kwam werken als groente binnen en je kan er op twee manieren binnenkomen als groente of als Rob Wijnberg en overal tegenaan schreeuwen. Of als ik een heel blij zijn dat je elk bij NRC werkt. En dan wachten tot je Henk Hofland bij de koffie een koffiezetapparaat tegenkomt en alles anders na zeggen. Want wat dat soort journalisten zijn. Dus die zijn altijd. Je moet niet vertellen als Jules wat je stemt. Dus toen zag ik dat hoe krampachtig Tiana niet gedaan zijn er meer op Wijnberg geworden als ik het goed begrijp.

[00:04:21]

Nee ik.

[00:04:22]

Ik vind niet dat ze zegt word je bij de duko waar ik ben meer? Ik heb de Rob Wijnberg in mezelf verklein Rob Wijnberg pleintje in arm om haar geslagen. Dat heb ik gezegd. Oké, Robie, vertelt mama. Nee. Uhm, wat wordt het ik nou? Ik twijfel dus ook. Ik heb. Ik ben nog in de fase dat ik de stemwijzer alleen heb gedaan. Ik ga nog. Ik heb nu drie partijen die eruit komen. Ga ik binnenkort?

[00:04:47]

Ga ik de verkiezingen programma's om merken zetten? Dan ga ik die even doornemen.

[00:04:51]

Het weekend dat ik de kinderen van probeer af te houden.

[00:04:56]

Maar wat daar op nummer 1 uitkwam is fold. Ja volgens mij. We hadden kopsterk, kwam bij elkaar. We hadden precies elkaar een screenshot. Bleek op precies dezelfde uitkomst hebben. Maar je gaat dus ook. Je moet het lezen om te bepalen of je het ook echt gaat stemmen. Ja, maar daar twijfelde ik dus heb en die had eigenlijk wat uit dat ik dat argument in geval niet ga meenemen. Ik dacht eerst van ja, waar moet ik niet op een gevestigde partij stemmen?

[00:05:21]

Een soort tegenwicht kan vormen tegen andere grote gevestigde partijen. En uhm, toen. Grappig genoeg de zelfde man die mij bij NRC vertelde dat hij dat je niet moest stellen waarop. Een meisje van in de rijdende kotstudent werkte in de nestor van de correspondent. Een uberhaubt van de Nederlandse journalistiek die zei je moet niet strategisch stemmen. Het gaat in de politiek om ideeën. Dus je moet stemmen op de ideeën en de stad.

[00:05:47]

Dat argument voor mij is nu weg en dat obstakels, maar om eventueel op vol te stemmen is nu weggenomen. Nu hij nog even gaan verdiepen. Ja jij, ja, ik ook. Ik ben vooral op zoek naar redenen om het niet te doen eigenlijk. Hoe voelt een beetje ongemakkelijk voor iets van een partij waar je voor twee weken geleden nog nooit van had gehoord? Om dat maar te doen. Ook omdat ze nergens komen. Nergens op tv, nergens op wat ze doen al een tijdje irrationaal had.

[00:06:14]

Een item, dat was een soort van grappig item vlak voor het weer over. Kent u deze man met een foto van de lijsttrekker? Maar iedereen? Daarna ging ze praten over hoe graven. Online campagnes na de online campagne is wel fascinerend jij. We hadden allebei een tweette laatst erover geplaatst. Ik had iets in categorie 2 dat 2 zetels hadden met de peilingen met Knap is toch voor jou een beetje uit de kast komen natuurlijk. Dus impliciet. Ik had een week daarvoor nog een clubhouse sessie met de kaart, dus probeer ik mijn slag is Balears.

[00:06:42]

Iedereen vraagt zich af wat gaat stemmen. Maar ja, en jij had getweet. Wat had je eraan getweet? Het zou heel subtiel. Drie weken nadat je de Stemwijzer had gedaan, had je getweet.

[00:06:53]

Ik dacht er komt voelt uit mijn mond aan dat Folds steeds meer wordt. Laat ik er maar weer uitkomen op die trein stappen. Drie weken, die uitkomst van drie weken ga ik nu heel surprises. Jaja. En daar kreeg jij volgens mij negenhonderd likes op. En ik kreeg 90 likes op mijn tweets. Ongeveer Despair, verhoudingsgewijs evenveel als de trollen, leger, trollen.

[00:07:14]

Maar een heel schattig leger als monument. Leuk dat je het ook ontdekte. Hij welpje hartjes. Ja, heel erg bliksemflits uit alle landen ook. Ja, het is ook me af hoe ze dat misschien hebben ze een soort. Of zo ze zeggen like deze tweet. Zweedse vrienden ongetwijfeld ongetwijfeld discovered. Ja, ja, ja, fascinerend. Euh. Maar voel dus als een mens zeggen je. Wat is er mis met dat absolute dingen? Mis en met fold?

[00:07:41]

Laat het weten op de Twitter's, dus dat is onze realiteit met het foute Spicer. Wij zijn een partij waar we wat, waar we wat in zien en slaagde er toch nog beter zal het deurtje. Ik moet dus beter leren. Heb je nieuws gekeken de afgelopen tijd? Nee, dat is toch grappig op dit moment? Die maken wat ze noemen verkiezings uitzendingen. Dat zijn uitzendingen waar ze op een of andere reden een tapijtje in de studio hebben neergelegd, waar ze op zitten en een soort verkiezings kunstwerk.

[00:08:09]

Dan moet je eens kijken. Ze hebben totaal shotjes en er staan dan het. Het is heel subtiel. Het zijn twee rode potloden die verbonden zijn door een soort van rode neon lichtje. En je ziet dat de regisseur trots is op dat ding. Want er wordt de hele tijd genomen. Het is afzichtelijk, maar euh, daar doet het. Het doet allemaal niet toe. Die al. Die lijsttrekkers worden echt gegrild op het niveau wat je normaal gesproken alleen bij de BBC zet.

[00:08:35]

Het is echt Sven Kockelmann ingevlogen. Op die manier. Het is gewoon het vast. Het was een vaste presentator team, maar die zijn heel erg goed voorbereid en ieder dingetje wat zit. Het is heel grappig, want ze beginnen iedere interview. Beginnen ze met een soort van. Ze zetten gelijk de lijn neer en zetten het zette het toilette. Het voelt echt als als een jager in het bos met zo'n berenklauw. Ze zet het berenklauw klauwtjes neer, maar dan met een grote grijns.

[00:09:05]

Ik zit hier even in Valencia, maar dat is de eerste vraag. Schuin.

[00:09:10]

Je kan elke eerste vraag om een bijvoorbeeld aan bij Thierry Baudet was het iets van wat? Wat? Volgens mij was het iets van wat. Een gezellige nieuwe. Wat een gezellige, vrolijke nieuwe toon. Heeft uw campagne gevonden en dat boog zo langzaam een beetje om in. Euh. Je bent opeens alleen maar over Korona en praat in plaats van over moslims. En dat komt omdat je denkt dat je daar nog kiezers mee kan winnen naar die tering bende die een partij is geworden.

[00:09:43]

Dit klinkt een beetje. We hadden een paar weken geleden, al hadden we het over ontregelende interviews. Dus toen? Ik was toen we toen. Vroeg mij af waarom Mona Keijzer kan wegkomen met een verkiezings platitudes en op een Metameer manier wordt daar op wordt gepakt. Waarom weet je waarom ze diegene letterlijk slogans te produceren werkt? Rick Nieman niet bij Nieuwsuur, maar doet Nieuwsuur? Is Nieuwsuur nu? Is de leverde je op naar ontregelende, niet om te ontregelen?

[00:10:10]

Het is zijn wij zeg maar. Ze hebben Ipsos allerlei ding laten onderzoeken en dan confronteren ze de achterban met iets waarvan ze in het partijprogramma zeggen dit willen we en dat ze dan zeggen maar willen helemaal niet. Wat vindt u daarvan? Wat die mensen niet weet van tevoren dat dat gebeurd is of dat ze iets roepen en dat dan een of ander cheaper abstract CBS cijfer anders blijkt te zijn omdat ze dan wordt. Daar wordt die persoon dan mee geconfronteerd. Van Sebes is hoe anders en hij helpt dit als kiezer.

[00:10:38]

Ten eerste is het fokking vermakelijk om echt om echt soort van personen gegrild te zien worden en kijken of ze blijft staan, ook van die boze boze kiezers. De Beijen zo dat een of ander manier zat te dingemanse deze verkiezingen doen, zegt een boze kiezer tegenover een. Dat heb ik wel gezien het fragment van Ruth tegenover een boze kiezer. Dat vond ik wel als indrukwekkend. Ja, ja, ja, nee, dat is het ding van van journalisten deverkiezingen.

[00:11:04]

En van niet alleen farm entertainment, maar ook wel gewoon. Dat is wel het punt waar hebben. Bij Rutten afvroeg van in hem niet echte verantwoordelijkheid. Nee, ik heb het niemand dat zo mooi zien overbrengen als die vrouwen.

[00:11:15]

Ja maar uhm, het is echt heel erg waard. Nieuwsuur sowieso. Nieuwsuur. Ik zie 2. Ik zag ik zie. 2. Ik heb het zelf nog niet gezien, dus het is niveautje borrelpraat dit. Maar ik zie dit allemaal tweets erover. Deels fan van Van Rammelaars die de hele tijd een lijsttrekker voor de auto is die er niet komen opdagen. Of ze nou eens lijsttrekker geweest van Denk Aan kwam wel naar Koffietijd en in een Nieuwsuur hadden van een lul excuus dat die te moe was.

[00:11:41]

Er zat aan de ene kant en aan de kant zie ik mensen die inderdaad heel opgewonden Oosteind makelijk vinden. Ik zou bijvoorbeeld gister Tim de als broodheer van Dag en Nacht Media die het heel cynisch noemde wat Nieuwsuur Dumas. Ja, ik weet niet wat het is. Ik snap dat niet. Ik moet maar uit wat los. Dat is een Bunsen die wel iets vernieuwend kan doen. Ik gaat kijken. Het is. Ja, het is vernieuwend omdat het zo typisch goed voorbereid is.

[00:12:03]

Het is echt een beetje Amerikaans. Ja, maar ja, ik zou eerder zijn geboren en Amerikaans. Omdat het zo zo helder zo'n heldere lijn heeft. Het is er. Het is gewoon niet. Vaak zie je gesprekken op tv en dan is er echt wel van tevoren bedacht hoe het gesprek ongeveer gaat lopen. Maar hier gebeurt er iets anders, omdat ze een heel helder in hun hoofd hebben. Dit zijn de twee dingen die we gaan bespreken. Het zijn er niet meer.

[00:12:32]

Het zijn vaak twee of drie dingen en werkelijk ieder zijpaden wordt lijsttrekker. Kan gaan bewandelen om daaruit te wandelen. Cyberaanval hebben ze terug afgedragen en komen Serge, dat de stalkster tussen die interviewer is gewoon binnenin. En we gaan dit niet doen en we gaan weer terug. En omdat bij Bourdain of of of gewoon mensen die gewend zijn om daar mee weg te komen. Dat dat gebeurt is gewoon echt is echt popcorn. TV kok. Ik ga eens bekijken en inhoudelijk te nuttig onze democratie.

[00:13:07]

Ik vind Nieuwsuur echt een baken van van. Het is gewoon een baken in deze in deze in deze woestijn van van van informatie overschot op couronne en op deze verkiezingen zijn ze zo nuttig. Ik vind nog steeds het programma ziet er nog steeds uit alsof het gemaakt wordt voor mensen van 70. Maar inhoudelijk is het zo leuk acht dat dat. Dat haalt het fucking tapijtje weg. Maar goed, dat ok. Volt. Volt, Nieuwsuur, Naters verkiezingsperiode. Heb je nog tips?

[00:13:42]

Normaal begint al meteen heel wat tips. Oké. Dit wordt een tip aflevering wat mij betreft. Om te beginnen ik leer met tips ook nog even over Twitter praten. Oké, analytisch niveau. Tip 1 Spotify is een app waarmee je muziek leuk! Ga ik eens uitproberen. Dank je wel.

[00:14:03]

We hebben in niet, niet in Nederland, maar wel in andere landen, waaronder de Verenigde Staten, hebben ze een losse app. Die heet Spotify Stations en dat is een. Het is een soort van poging van Spotify om de radio ervaring na te maken, maar dan gepersonaliseerd eigenlijk. Dat is dus wel grappig. Ik weet nog niet eens wat dit is, maar ik wil toch toch al even wat zeggen. Duid toch maar Gálvez duiden.

[00:14:30]

Lineaire dingen die het ook Linnartz maar radio na proberen te bootsen en lineair weer dingen proberen te maken zoals met clubhouse of misschien ook dit. Ik weet niet wat de invloed daarvan is als een trend in slaap geval. Valt dit binnen die trend nou niet echt, want je kan gewoon op pauze drukken. Wel jammer. Te vroeg Duitse tv gedijt toch maar? Het is dus best problematisch om te duiden, want je kan niet aan een Nederlandse foto, dus je moet aan een Amerikaanse Epse account maken en dan naar hadiths erop zet.

[00:14:59]

Dat is allemaal gedoe, maar het is het wel waard, want 1. Ik vind Spotify een beetje een lullig argument, maar ik ga toch maken. Is Spotify heel lelijk? Dus gewoon een Spotify app? Dat ziet er echt uit. Nog steeds niet veranderd is. Het moment dat het uitbracht is een tifz bende alles of de cover decor. Daar is Nieuwsuur echter een baken van helderheid bij Spotify. Ik vind die apso lelijk. Uhm en Spotify stations hebben ze vanaf nul kunnen opbouwen en dat is altijd lekker.

[00:15:27]

Maar dat is dus veel dichter bij Spotify vormgeving die je gewend bent. Felle kleuren, grote fonts nadat wat de app doet is. Je hebt een rij met een homescreen, is gewoon eigenlijk een regeltje regels, met name van playlists en je maakt een play playlist is dynamisch, waarbij je niet nummers inzet, maar artiesten inzet. En de nummers die afspelen zijn van die artiesten of artiesten die erop lijken. Dus je maakt een playlist of een station. Zo noemen ze het dus eigenlijk geen Peerless, geen playlist, maar station.

[00:16:06]

Je maakt een station door plus te drukken. Dan krijg je een hele rij met allemaal artiesten, dus dan noem jij het. Dan zeg je een artiest die je leuk vindt. Dan opent ie weer een nieuwe ruimte. Artiest die erop lijkt blijken daar weer Derain in is. Daar werden en dan denk ik eigenlijk ook wel leuke muziek van te horen. Vertel even wat. Wat als de eerste artiest waar hij mee kwam?

[00:16:26]

Nee. Ik vind die Nikias Smos ik lekker. Dus van de I.M. Van dit minimal. Meneer Montemayor idem. Ik denk er dan kliekje die wat je net noemde aan. En dan komt daar Cameron suggesties voor. Dus nam artiesten een trucje op play en verder doet het niks. En als je dan klaar? Als je het liedje stom vindt, dan kun je skippen. Maar je kan ook doorschuiven naar het volgende station. Stel, je hebt een tweede station gemaakt, wat iets meer laadbak op het koffiehuis.

[00:16:56]

Dat vind ik ook fijn zondagochtend. Ik hou van die koffiehuis muziek playlist. Ik weet hoe fout het is. Dit speelt hem op Spotify, doet het al met die moods enzo, maar dit speelt dan in mijn Modave je eigen mond. Ik heb inderdaad. Ik heb verschillende. Ik denk dat ik 4/5 muziek stemmingen heb. Juist daar die Kaita. Dit is dus wat het waard is. Alle clutter is weggehaald, dus zit geen podcast in. Het probeert je niet nieuwe albums te laten zien.

[00:17:20]

Gewoon je hele interface van Spotify is één grote bak met allemaal verschillende mogelijkheden en in die stations aparte teruggebracht naar de kern, namelijk welke welke moet ben je in? Welke muziek hoort daarbij? En gameplay? En dan is dat het. Grappig is dat Bas toch nog een beetje bij mijn te vroege power duiding in de zin van dat nu podcasts en muziek onder meer het luisteren. Dat we dat helemaal gearriveerd is. Dat er nu gekeken wordt naar dat oude concept radio wat we er eigenlijk.

[00:17:52]

Dat is eigenlijk echt wel een goed punt, want je hebt linie er met club.

[00:17:55]

Je hebt hier dan mee dat je niet weet welke muziek er komt en wat meer speelt. Natuurlijk ook nu. Hij heeft nu ook geïntroduceerd in Amerika alleen maar dat je podcast kan maken en er zelf als een soort deejay muziek kan in starten. Dus dan heb je dat ook. En dat podcast, huizen of uitgevers expliciet worden gevraagd om ook korte podcast te maken tegenwoordig door Spotify. Oh ja, zodat het dag en nacht mee bezig gaan. Vijf minuten podcast maken zodat die gewoon ingevoegd kunnen worden in het playlist.

[00:18:26]

Zodat je meer een radio ervaring krijgt. Zoals een DJ die normaal gesproken begint te ouwehoeren. Dat je dan een korte podcast kan luisteren die veel meer past bij jou dan wat algemeen gelul van een vanaf 50 jaar DJ. En dus dat blijkt ook wat je zegt. De andere denkt natuurlijk dat disco die soort van gekke foto's foto app waarbij je heel kleine foto maken, dat maquette niet echt precies kan zien wat er opstaat en dan de volgende dag pas de foto kan zien die je gemaakt hebt.

[00:18:57]

Samen met de foto's van je vrienden de sigaret op. Nee, ik heb er veel over gelezen, maar het boeit me eerlijk gezegd niet heel veel. Maar ik vind de. Het is wat je wat je net probeert te beschrijven is die trend. Toch is het beperken van bepaalde fietsers om het weer fris te maken. Inderdaad, en daar is heel Kliphuis waar ik geleden over hadden door opnames niet toestaat. Dat is dit doordat je niet mogelijk maakt om nummers op te zoeken, maar in plaats daarvan gedwongen wordt of jezelf nou ja in staat stelt om gewoon random iets aan te zetten zonder al te veel poespas.

[00:19:38]

Is het niet gelijk? Kunnen we kijken van een foto in plaats van de perfecte foto te maken en die te delen met je vrienden? Eigenlijk dat in een app onmogelijk te maken omdat dat juist de lol is? Ja en ja.

[00:19:49]

Kranten zullen dan, zo hoorde hij wel honderd jaar geleden uitgevonden artikelen bij elkaar in een je erdoorheen. Al die krant redacties in Brabant, maar die zien dit waarschijnlijk als een soort van Liere hadden gelijk. Het was toch Brabants kwam die had de Brabants accent is de krant te maken. Het heeft dus de naam lamzakken gedaan. Maar ik doe dat en ik zal het maar gewoon toegeven. Ik doe dat als ik iets doms wil nadoen dan het Brabants. Maar ik mag dat omdat ik het uit Brabant kom.

[00:20:14]

Jij en ik natuurlijk. Ja, dat is métro normatief dat je de stad belangrijker maakt dan het platteland. Een hetero normatief? Ja. Volgens mij, dat kende ik nog niet. Nou, dat is heel. Tip is open de Amerikaanse iTunes account Dalits spots waar stations zoals dat wel echt echt heel erg fijn ook ga ik door. 1. Tip 2 een appje dat heet Uptime. Je kent Blink, qu'est vast wel? Hebben we het hier weer over gehad?

[00:20:44]

Hebben we het over uptime gehad? Echt niet. Er was in onze vrije tijd ruimte uptime. Dit toneelstuk afmaken en blink ist Ernst Fink. Fix slecht idee. Waarom geloof niet de premisse van Blink is legt even uit. Blink is die phat boek uit. Yarne Zelfhulp vaak, maar ook business boeken samen in korte pointers, waardoor je minder tijd die dingen tot je kunt nemen. Waarom weten in minder tijd? Ja, zou Rob Wijnberg zeggen. Nee?

[00:21:15]

Meer weten in minder tijd toch? NRC Next uit 2000 is niet Rob Wijnberg. Is Hans Nijhuis Aja nu de hoofdredacteur van AD Delhaize? Maar even denken waarom is dat een slecht idee? Omdat? Kijk, het is waar dat sommige non-fictieboeken in zeker naar Gianna nogal in herhaling vallen. Hugo Ja, maar dat heeft een functie. Je moet het namelijk interna viseren. Wat je leest mis. Ik lees nu een boek. Het heet Radikal Kenner van Kim Scott en het gaat over hoe je goed feedback kan geven.

[00:21:45]

Een beetje conflict, het karakter. Dat is niet handig als je ergens een directeur bent. Dus ik werkte aan. Ik lees het boek en ik ga een maand met het boek doorbrengen. Nu en nu dus een maandenlang over dat vraagstuk nadenken. Haar voorbeelden lezen om te zien hoe ik een gesprek over het jaarboek. Ja, en dat werkt met dat BELKUM Journal. En als ik naar Blink is zou gaan vertonen zou nemen. Ja, dat dat. Nou dat is daar geloof ik niet zo in.

[00:22:13]

Ik wel in geloof.

[00:22:13]

Ik heb in 2007 een keer een boek over onderhandelen gelezen over Goditiabois. En als ik nu dat hierboven door wil opfrissen. Ja, daar geloof ik. Denk niet dat je mij dan denk ik ook dat je je mag best iets milder zijn over dit Shannara denk ik. Want volgens mij is niet bedoeld om te vervangen. Dat je boeken leest. Het is inderdaad Mitel herinneren aan wat je al gelezen hebt of ander dom tijdverdrijf of. Vangen dus ik. Ik wil zo'n samenvatte boek, samenvattingen, appje wil ik best wel openen.

[00:22:42]

Ik zal dit maar gewoon zeggen op het toilet vind ik fijn. Normaal gesproken zal ik dan mijn twitterfeed daarbij trekken en kijken wat er naar naar voren komt.

[00:22:52]

Het moment dat ik naar beneden poell Three Fresh Look ging bijna het beeld hetzelfde of Instagram of andere on gun jezelf schouwtoneel minuut in je leven te vullen met nieuwe Neuteleers. Het gaat erom dat ik zie dat ik me. Omdat ik omdat ik me niet fijn voel, maar dat ik weer voor de zoveelste keer Twitter heb geopend om te kijken hoe het calvinistisch van zes tweets bijgekomen is, dat calvinist. Gun jezelf gewoon even dat je. Maar het gaat me niet omdat ik me vies voel, omdat ik nog niet wil genieten van je telefoon wegstopt en niets doet en wat je denkt.

[00:23:26]

Ik moet deze tijd nu vullen met weer leren van jij vindt het als onbewust is natuurlijk ook belangrijk.

[00:23:32]

Je moet je onbewuste ook de kans geven om dingen te verbergen en waar. Het is ook dat is ook wel waar. Misschien misschien heb je ook een punt. Misschien moet ik gewoon proberen minder te twitteren. En niet Twitter te vervangen door een ander Appie. Maar dat was ik wel aan het doen. En ik maak toch even dit ding af. Blink is dus samenvattingen van boekenlezer en dat is best wel saai. Ziet eruit een ebook. Het is een betaalde dienst waarbij boeken waarbij eigenlijk ebooks leest die heel kort zijn, die veel tien minuten duren om te lezen ofzo.

[00:24:04]

En Up time Appie, wat veel geld heeft opgehaald. Daarom viel het me op. Maakt samenvattingen in de vorm van stories van boeken. Uiteraard ja, logisch. En dat is best lekker. En dat maakt het. De Sneker Bol Snack Belletti Bilders is de belofte van een. Ook wordt slimmer in het meer weten in minder tijd. Nee, het zit m iets meer op de vermaak. Dus Blink is dus heel erg gericht op brandexpert efficiëntie. Minuten.

[00:24:36]

Charles Dickens is echt fictie. Ook dat zit in blinkend zit ook fictie. Ja, echt hoor. Biografieën nemen dat. Geen fictie ook, maar roman niet Torneo mij. Geen fictie denker, maar wel biografieën. Ik weet ook niet waar middendoor Kameni. Dat zit heel erg op, wordt slimmer en minder tijd. En dat uptime zit veel meer in vermaak. Jezelf met een leuk boek over Bla en dan is er een is een stoïsche voor mij exploiteert zou dat zou meer garnaaltjes.

[00:25:05]

Het zou meer kunnen zijn wil ik veel kernenergie gaat het nu af en toe over. Ik zou wel eens willen weten doe, het standaardwerk over kernenergie in zes Tory's. De essentie precies zit er ook een leuke? Is ook Vlajo leuke filmpjes? Alles zit er in. Nou, dat mag je van mij op de wc doen. Nou, dan mag je jezelf beginnen. Dank je. Ja ok. Dat was tip 2 bij totnutoe entertaint door reistips. Ik zit te genieten.

[00:25:28]

OK, je hebt 3 gorilla's. Heb je van gorilla's gehoord dat die band van vroeger zijn? Duitse rituelen bij mij zijn een Duitse en van Blur een supermarkt. Appie is nu iets nieuws. We hebben nieuwe gorilla's, die Relaes. Maar nu Top of mind. In mijn lijst is het nu gorilla's. De band. Maar dat gaat nu vervangen worden door gorilla's met een ASS boodschap. Appie een stuk minder romantisch? Ja, maar ik zal je zeggen.

[00:25:53]

Ik heb het lang geleden dat ik zo'n wow ervaring heb gehad met een Apple wat ik op mijn telefoon installeerde. Het ziet eruit als Albert Heijn of de Picnic app voor je boodschappen in. Bij Picnic ben je gewend dat de volgende dag om een uur of zes er een elektrisch karretje komt voorrijden bij gorilla's binnen 8 minuten.

[00:26:13]

Serieus. Ik had een sinaasappel besteld. Binnen acht minuten stond er amendment met een tasje met een sinaasappel in frituur Anti-depressiva.

[00:26:21]

Waarom niet? Ik weet ook niet hoe het kan. Ik weet niet hoe het kan, want ze hebben alles, dus je kan je kan. Ik stel me zo voor dat je zei dat een Duitse hippie was, maar het blijkbaar al in Nederland actief.

[00:26:32]

Of in Amsterdam. Iemand die de hele tijd sinaasappels, metroid of alles bestellen. Alles. En laten we bijvoorbeeld je mensen aan het koken. Hij is het heel duur. Het is wel duurder dan de Appie, maar niet veel duur. Die sinaasappel. Ik bedoel even de details weten de sinaasappel kon je traceren waar die vandaan kwam. Zo'n sinaasappel is geen merkje. Ik zit er niet te kijken waarom deze sinaasappel vandaan. Dit is weer zo'n diner in het gezin.

[00:26:56]

Fout. Ga je alles? Ik bedoel meer. Misschien is het model dat zij dan naar een supermarkt lopen daar sinaasappelbomen met een met. Daarvoor gaat het veel te snel. En euh, hoe als die persoon bij achtkamp, fietsje en fiets oké om? Dat vind ik het dan weer iets minder erg? Ja, maar ik vraag me dan wel af hoe het werkt. En heb je dan niet gevraagd?

[00:27:19]

Ik geef niet mijn beslissing om maximaal vijf scrollwieltje viezer van ijzer. Uhm. Maar dat is dus kan ik maar zeggen het is een tip. Kijk, ik had natuurlijk in businessmodel kunnen duiken. Kunnen we proberen te begrijpen hoe je ooit geld of eventueel de dingen maar 4 gewoon weer internetbubbel zit en dat we niet weten waar ons geld naartoe moet? Hij geniet van het feit dat hij aan het koken bent en een paprika bent vergeten te halen. Dat is de belofte.

[00:27:50]

Nee, de belofte is fucking snel hier. Het is een API.

[00:27:53]

We bezorgen thuis wat binnendienst deze is. Moet toch een Jessica's hebben? Lijkt me dat je wil je wil. Wat wil je nog meer? Dus je komt thuis na je werk? Je bent? Je hebt geen boodschap aan jou? Ook niet. Uber laten komen met eten en dus dan kies je maar voor boodschappen. Je deur in tien minuten gorilla's? Ja, en dan twee adres in. En dan kun je zeggen. Nou, dan wel even niet.

[00:28:16]

Dit adres en dan gaan we die persoon. Gaan we die persoon niet live interviewen? Elf minuten duren twaalf minuten naar deze studio.

[00:28:25]

Araguaia Fitlink linkje dat erin kunnen zetten en ik ben, ik ben geheel belangeloos. Dan de volgende tip. Nee, ik vind dat jij weer aan de beurt bent. Ik heb wel gerelateerde dingen eigenlijk heraan. Ik heb helemaal in into cooker. Ik ook. Ja, dat is toch gewoon haar dingetje? Ik wou even welke muziek. Stemming is bosspel bij Coca. Welke muziek kreeg je aan als je gaat koken? Kan geen muzieklijst als ik cohort? Volle concentratie hoor.

[00:28:52]

Ik kan niet twee dingen tegelijkertijd. Als ik agent koken ben ik ook niet. Ik koop niet functioneel. Inclusief functioneer ik ook niet voor voor het gezin. Maar ik heb één avond in de week. Als de kinderen slapen, dan gaan mijn vrouw en ik gaan koken. En ik geloof. Ja, ik heb dan altijd Franse social champignonsaus staan. Matthijs van Nieuwkerk. En dan ga ik daar. Kan ik dan? Want dan word ik meer moe of charmant.

[00:29:17]

Maar dat maakt mij in mijn soort romans gevoel voor mij los van ik ga nu koken. Een glas wijn in de hand met. Zacht licht en dan lukt het me weer om de energie te vinden om over het hobbelde voor het koken heen te gaan.

[00:29:30]

Zijn tip als jij last hebt van een Franse zon het hobbelt je voor het koken. Misschien kun je conditioner jezelf lellens muziek met Spotify stations. Anyway, dit is. Ja, ik had altijd maaltijdboxen. Ik ben er van teruggekomen, maar te duur vind. Ik zal over deze persoonlijke aanpak stappen, waarvan je dus ging hij kijken ok. Dan ga ik wel recepten zoeken en kom je in een wereld terecht van recepten, apps en recepten, websites en Albert Heijn.

[00:29:57]

Eetbare septem ik teleurgesteld als de kwaliteit van recepten. En ja, leuk nasi goreng, maar kan hier gewoon alle alles gewoon groenten snijden en dan bij elkaar flikkeren. En dan zeggen de nasi goreng zo werkt dat niet. Ik wilde iets iets soort van het gevoel hebben dat ik iets doe wat mezelf overstijgt. Ik heb ook op die avonden. Ik moet het wel uitdagend zijn, anders is het niet leuk. Het gaat er meer om het koken en als het op het koken.

[00:30:21]

Soms sta ik drie uur te koken en dan hebben we iets van shit. Moet ook nog opeten. Oh ja, het is ook echt leuker denk ik wel.

[00:30:28]

Ja en uhm, als ik het zeg hoor ik merk werk hier heel.

[00:30:33]

Ik vind gewoon heel euh ja en nee. Ja ja. Ik ben gewoon blij voor je dat je die tijd weet te vinden voor jezelf. Ik ben hier een beetje enthousiast over de manier een maand geleden mee begonnen. Ik heb er een jaar lang tegen aangeraakt nu. Nu gaat het gewoon zo. Je doet zo leuk en je doet het aan het doen. Het laatste langoustines risotto gemaakt. Drie uur op het vuur moesten staan. Echt fantastisch.

[00:30:55]

Ik zal de recepten zetten, maar er zijn toch waar ik je wil hebben? Want recepten vinden is een ding. Ja, dat is een oerwoud aan plekken waar je recepten kan vinden. Je weet niks over de kwaliteit en over de lusten. Ben ik in de wereld van recepten, organisatie, apps gedoken? Ik dacht dat jij helemaal niet times cooking was dat je al jaren ook. Maar weet je wat mijn probleem is in New York Times Cooking? Alles is in Amerikaanse maijer mens.

[00:31:21]

Ik heb nog. Ik heb een paar van die dingen thuis liggen die wij nooit meer gebruiken met jij. Jij jij. Jij buigt gewoon voor het Amerikaanse leger. Heb ik doe gekocht toen ik in Amerika woonde, maar nu gebruiken? Ja, ik wil. Ik weiger te buigen en mijn agut van het imperialisme weer een nieuw opgedrongen worden. Maar serieus, het is gewoon objectief gezien een beter systeem, want wij hebben het metrische systeem. Ik ga dan niet omdat The New York Times AB te lui is om daar een conversie dingetje in te bouwen, opeens dat dat dat inferieure marktsysteem aanhangen.

[00:31:54]

Ja goed van jou. Heel grez wat ik dan wel is. Ik heb geen zin om terwijl ik zeg dat jij er over nagedacht hebt, zei de film Mooi doe. Ik denk na over muziek die je nodig hebt. Daar conditioneren wordt crux stemming te komen. Jij denkt na over weer cement en maatschappelijk.

[00:32:12]

En geval is het besef zijn defensor op onze wereld. Ja, dus wat ik wil is recepten kunnen exporteren naar een naar een naar een gestandaardiseerd RPI. En dat vind ik wel lekker, want daar kan ik ook de recepten die ik toevallig van een andere site krijg of die ik van langoustines die ik van jou toegestuurd krijg. Kan ik allemaal op één plek verzamelen. Ja, ik wil dat niet in één van een gek notion ding. Of zou ik wil het mooi georganiseerd.

[00:32:37]

Eigenlijk een retorische voor de septa. U kan het van alle kanten ernst. Ik heb het. Want wat recepten. Onderliggend aan recepten sites is, wist ik niet. Maar er is dat blijkt gewoon een suf gestructureerd bijstands. Hoe zeg je dat gestructureerd bestandsformaten juist? Omdat ze dan ingezet worden? Ja dus. Dat is fijn, want het maakt ook dat het makkelijk te interpreteren is voor recepten apps. Dus je kan gewoon delen naar recepten. En dan begrijpt dat ding keurig.

[00:33:02]

Wat zijn alle ingrediënten per stuk? Dan begrijp ik Keur. Wanneer begint het bevrijdings verhaaltje en alles? Dat is allemaal heel keurig gestructureerd. Maar dan kom je in de wereld van recepten apps uit die ze allemaal heel lelijk vaak werken. Ik vind ze allemaal best wel stom of niet crossplatform la la. Maar ik heb de oplossing voor gevonden. Eentje die jij hangt aan mijn lippen. Eentje die je als je deze stemming bent denk ik ook altijd van jou.

[00:33:27]

Hij kan ook gewoon een rubriek in Koffietijd beginnen. Gaat die mensen gewoon meenemen. Q3 meegenomen? Laat. Over wat ik in de wilde door deed en op het moment dat het teveel voorbereid was en dat ik dacht gaan we iets inhoudelijks een keer doen van de mensen dat niet. Leuk als je gewoon als ik alle remmen losgooien dan van de mensen het gewoon leuk is. Dat is de les die ik niet zo geil whizzkids. Inderdaad, best mooi. Het laatste Leela, maar Wiske heet het dus voor de mensen die meeschrijven uberhaupt aantekening maken tijdens luitenants podcast v h i k.

[00:34:01]

Echt een leuke naam die dood is. Uhm, vanaf het moment dat je in het Zeppe toevoegt kun je tegelijk de Metzger mens aanpassen. Dus rechtsboven zit gewoon convert units knopje en een converteert. En dat vind ik belangrijk. Ja, Europa Engelhardt bloeit daarvan op, maar groeit dus wel de Cubs. Want Cubs, geen idee wat het is, maar niet de tias poons. Right, want je hebt dus. Die gaan dan ook Tias Poons naar één punt 2 gram converteren.

[00:34:27]

Godverdomme, zeg gewoon dat het een theelepel is. Dat kan ik. Aan make up moet je niet bij me komen aankwam. Ik weet niet wat een kip is. Ja ja, Aviornis, dat is handig. Je kan vervolgens ook trouwens geen tias boem tables doen. Dus dat is dat is het lastige Amerika. We hebben dus nu thuis twee van die setjes met cups. Met een Turk Bina doos Sugar. Ik ga die dingen cadeau doen. Nee nee, dat juist die kast vlak erbij.

[00:34:58]

Oké, je kan ook een Wecycle en importeert al zitten niet te lang. We gaan nu ook. We gaan niet te veel op de schaal van Mamasé, maar ook een week hebben. Ook een week planner. Dan kun je al die recepten lekker per week doen. Je kan er converteren naar een boodschappenlijstje. Dus dan kun je dat vanuit je recepten een boodschappenlijstje maken, zodat je naar de Appie kan. Appie kan dan gewoon alles kan kopen wat ik nog mis.

[00:35:20]

Dat is mijn oproep. Ik zal nu een tempo hoger doen wat ik nog mis is. Ze hebben gewoon integratie met webwinkels. Ik vind het dat de firma Picnik Albert Heijn, Jumbo aan hun identiteit bezorgt. Dingen doet zou een importeur functie vanuit een eBay moeten kunnen? Ze zouden gewoon allemaal juist moeten kunnen ontwikkelen, zodat ik efficiënt tussen bruggetje kan laten bouwen tussen de Twisk en de Picnic, zodat je vanuit receptje kan kan kopen bij de Picnic. Misschien kunnen we mij meer uitnodigen podcast, maar ambush uur lang dat je op meer Plato, Rabia, maar ze maken allemaal die eigen Milquet dingen.

[00:35:51]

Dat ze dan een paprika en een teen knoflook bij elkaar flikkeren met een. Met een recept dat ze zo goed hebben voorbereid is. Ja en is ook allemaal mooi, maar is duur. En ik wil gewoon zelf recepten kunnen kiezen. Van alle recepten op het internet. En ik wil gewoon dat die Epidaurus zodat ik zelf een Milquet kan ook. Dank je wel. Punt gemaakt. Punt 2 is nu klaar. Maar nu is het klaar.

[00:36:13]

Wat je nou ook wil is dat je uit je Ottolenghi simpel wat je dan ook als kookboek hebt, dat je ook die papieren dingen bij kan halen. Toen dacht ik oh, moet ik, dan moet ik een OCMW scan app hebben en dan moet ik dat weer gaan overtikken. En alles wat schetst mijn verbazing van de firma Risque? Die hebben dat gewoon. Ze hebben het gewoon, scant Duez. Ik heb ook nog een tip en maakt een foto van een recept.

[00:36:36]

En hij hij weet precies dit is de bereiding sterkst. Dit is een mooie foto die erbij kan. Dit zijn de ingrediënten converteert naar naar Metis. Ik dacht echt ik ben in de hemel, maar iemand die wel eventjes een epj maakt, dan ben ik helemaal tevreden. In de zevende en kunnen we het hele HelloFresh en maardie spoelen al die mucho afzinken, kunnen ze terug naar hun visie hol en kun je gewoon lekker weer bij de Appie. Lekker bij de Appie.

[00:37:01]

Gewoon je je paprika bestellen als je al vergeten bent dan pak gorilla's. Wat een heerlijke rant was dit sponsje sponsor HelloFresh.

[00:37:11]

Ik hoop echt dat hier in de ingezet kunnen, want die heeft het nu zo goed gedaan. Sharons tankje. Ik ben niet de plan om me heen, maar een paar dingetjes. Dank je wel dat jij een type tip goed hebt voor verzorgd wat jullie hier thuis bijkwam omdat er feta pasta is. Een ding op Tick tock Dishoeck bij whisky kwam nog.

[00:37:32]

Dacht dat ik er uit was leven als ik aan mijn enkels terughaalde en eindigen met dingen waar je eigenlijk mee wil beginnen. Toch is is betta feta pasta. Dat is dan een hype op tick tock. Dus ik zat. Ik zat. Ik wilde Sveta Paşa tik tok en kom je echt op eindeloze Griekse Italiaanse marters. Nee, eindeloze sites van van. Gewoon van die Linda nieuws achtige websites die dan praat over de hype op Tik Tok. Dat is gewoon dat is wat de NOS zou doen met trending op Twitter.

[00:38:03]

Is Voorlinden nieuws de hype optic tot het nu steeds meer roddelsite ze ook gaan quoten van dingen die op Kliphuis worden gezegd? Precies. Nu zouden vette pasta en Wiske heeft dus een partnership met DAT met dat tick tock, waardoor je als je een recept op Viktor krijgt. Blijkbaar doen mensen dit dat inspiratie voor recepten van Tiktak halen. Ik vind het gewoon fascinerend. Als ik tik tok open krijg ik alleen maar naar andere dingen niet. Het is afgestemd, uitrijzen, laten zijn maar ophouden.

[00:38:29]

En die Wiske euh Wiskes aan knop. Wat ook weer interessant is dat ze dus geen reals mogelijk maken intikt. Je kan nooit doorklikken naar iets. Is alleen maar baas van partnerships, dus het is één grote gated community bla. Maar goed, voor is leuk. Het was. Ik zie hier allemaal camera's in de hoek staan. Ik hoop echt dat we die snel kunnen aansluiten. Want de handgebaren die jij de afgelopen 10 minuten heb gemaakt en de emotie die uitsprak, dat is echt zonde.

[00:38:51]

Ik denk dat luisteraars door die knallen met hun handtekening onder druk moet doen, want je hebt jouw jouw spanningsboog. Maar jij gaat wel heel lekker op die over langoustines gaat dan nog wel. Ik snap nu waarom hij zo goed ging bij De Wereld Draait Door. Je moet gewoon heel veel tijdsdruk op jou zetten.

[00:39:04]

Komt er een soort andere versie van jou naar boven? Met de exponentiële toename van enthousiasme ook. Maar ik heb de Arsinoë die camera's City aanstaan het fragmentjes kunnen delen. Kijk je er ook naar uit? Enorme. Je wilde Twitter hebben. Ja, ik kom dus niet meer toe aan een tophockey, want ik ben begonnen aan al mijn tijd, gaat nu op aan de Knausgård ben ik aan begonnen was. Er zijn een paar van die dingen in je leven, maar beginnen zoals Harry Potter of de zeven zussen of Wizard of Wire series.

[00:39:34]

Maar qua lezen. News guard Karl Ove Knausgård spreekt een goed aanbod aan speeltuinen. Walvissen? Weet je niet wat dat is? Ze Noorse auteur en die heeft zes boeken over zijn leven geschreven in twee jaar Soek. Echt zulke pillen. Ik beeld nu tien centimeter uit het video dat later Vines fors afstands. En die heeft in twee jaren uit Granta die drie kinderen heeft ScanSnap. Daardoor moet ieder kind honderd leden hebben. Kan niet anders, maar in ieder geval daar zit de doorverteld die overleven in het lint gebeurt niet zo heel veel in zijn leven.

[00:40:08]

Heeft een alcoholische vader en dat soort dingen, dat is heel erg. Maar het is niet zo dat die de hele wereld over reizen allemaal avonturen meemaakt aan een Indiana Jones. Hij blijft gewoon thuis en denkt na over de trauma's in zijn leven. En toch is het ontzettend verslavend. Zo verslaafd dat ik daar nu middenin zit. Mensen waarschuwen ook als je dat gaat lezen ben je gewoon je halfjaar kwijt. Je moet het komende halfjaar alleszins naar de komende vier maanden.

[00:40:27]

Moet jij de tip hoekje voor? Je vindt er echt leuk als je jezelf, want jij praat je dingen altijd aan waarvan jij het zoals met de Avenhorn? Nee, het is niet zoals met de adellijke vond dat ik dat moest lezen. Dit wordt QAU. Hoewel er trouwens overeenkomsten zijn wordt dan altijd is dit gewoon ernst manier om te delen met zijn ei. De reflectie op zichzelf dat hij dit vertel jij mij na hoelang? Vijftien jaar vriendschap? Dat je mijn tips niet vertrouwt omdat je me intenties.

[00:40:55]

Ik weet nooit wanneer kijk je echt iets voor je? Ik weet ook dat jij naar de voice kijkt. Kijk. Daarvan kan ik waarnemen dat je dat doet omdat de liveshows beginnen vanavond. Daarvan kan ik wel aannemen dat je dat doet. Dat je dat je niet aan het dealen bent met jezelf. Maar als jij de avonden deze denk ik. Wat is daar mis gaan in zijn jeugd en Alphen aan den Rijn? Nee Dave, daarvan lees ik gewoon omdat ik het.

[00:41:15]

Ik ga binnenkort ook Shakespeare lezen omdat ik gewoon Jessica. Ik wil gewoon. Ik heb hiervoor. Een tijdje geleden heb ik de Grieken gelezen. Ik wil gewoon.

[00:41:23]

Ik vind het. Ik wil begrijpen waar, waar al die referenties telkens naar zijn. Waarom? Omdat je dat? Omdat je dat? Omdat alles verbonden is door die literatuur. En ik wil dat dan in de literatuur begrijpen. Omdat dat mijn meerdere lagen aan het leven geeft. Hoezo? Omdat het uit het leven valt samen te vatten in een paar motieven en thema's. De menselijke aard. En ik vind het heel interessant om die mooi uitgewerkt te zien om zo naar leven te kijken.

[00:41:49]

Je hebt er, soms gaat het heen, maar soms is dat even afzien, maar soms heb je dat soort. Maar zoals de oorlog van Troje. Dat boek is de Ilias ofzoiets. iLiad Ilias. Iliaz Dank je wel, die heb ik echt verslonden en nu weet ik wie wie Agilis is en wie. Ajax is trouwens waar mijn cluppie naar vernoemd is. CAK alle plaatsen, nu ja, het ook iets anders.

[00:42:09]

Dat is gewoon dat soort van weten we. Historische figuren zijn. Nee, maar nee. Dat loopt ook een slecht voorbeeld. Ik bedoel meer. Ik snap nu, dit is nog steeds niet goed voor wat ik wilde zeggen. Waarom Ajax naar Ajax is vernoemd, waar het voor staat. Ja, maar ik heb ook het. Als ik ook klassieke werken lees, dan begrijp ik beter hoe tijdloos sommige dingen zijn. Dus dat in de tijd van de Grieken zonder te weten weet hoe zij over ijdelheid dachten, verliefde dat de lijst heel erg overeenkomt met nu.

[00:42:38]

En het geeft je. Ja, dat geeft je meer inzicht in hoe het is in die werfwagen van tijdloosheid in plaats van de woordbeeld definitie.

[00:42:45]

Humor gezegd? Hoe kwam je dat toch niet omdat ik toch denk. Er is iets aan jou over waarbij hij vind van jezelf dat je iemand moet zijn die dat moet ervaren als jij van jezelf vindt dat je op de wc zelfhulpboeken samenvatting moet tot je. Ja, maar daar ben ik toch ook kritisch op? Best nog enige zelfreflectie is mij toch niet vreemd daarin? Ik geef dat gelijk toe. Ik ik. Ik geniet er oprecht van. Ik heb er andere dingen waarop vorm van.

[00:43:11]

Maar als jij de avonden gaat lezen.

[00:43:13]

Ik denk dan dat je dan meer geniet. Van Ik heb niet over de aanval, maar raakte daarna dan dat je zou zitten lezen. Ik heb in deze app kan je zien nota bene niet te klagen over de avonden dat ik er niet met plezier. Maar waarom doe je het dan? Nou, omdat ik nu naoorlogs Nederland beter begrijp, vind ik het zand echt wit bij Nederlandse middelbare scholen dan. Waarom moeten wij literatuur lees meester wat ze daar niet van.

[00:43:40]

Maar ik heb het eigenlijk gewoon nooit begrepen. Ik denk waarom lees ik literatuur ook omdat ik wel af en toe gewoon even uit het hele nuchtere. Zakelijke doe je de hele dag met mijn hoofd bezig en ligatuur is meer met je hart nog Clito kick. Maar het is wel zo het is. Het is toch fijn om af en door verbeelding te omarmen. Waarschijnlijk kijk je naar series vorig jaar, maar ok. Dus ik begrijp dan dat je boeken gaat lezen die een onderdeel van verbeelding is zien hoe universeel bepaalde dingen aan de menselijke aard zijn.

[00:44:13]

Dan kan je ervan genieten. Maar voor jou maakt het gewoon veel uit. Is het zo? Is het zo'n klassieker? Dus er zit een soort. Er zit een soort. Maar niet omdat een klassieker een klassieker. Dat wordt anders als je niet gelezen. Het is toch super interessant als Bibliothek destijds? Laten we gewoon eindeloze rijen met boeken langs gaan en dan ga ik eens even even op gevoel een boek uitzoeken. Nee, jij pakt, dan weet ik veel.

[00:44:35]

Zou zo'n boek eruit? Waar? Waar mensen het om klassiekers? Toch fantastisch dat iets al tweeduizend jaar meegaat. Dat er een verhaal is dat mensen elkaar al 2000 vertellen. Waarom? Dat wil ik weten. Het is een intellectuele versie van de AKO bestsellerlijst. Nee, want Besser, dat is Signoret. En dit is meer dan het actuele verhaal een klassieker single. Dit is tijdloos voor intellectuelen. Ja, klopt is toch een andere variabelen. Potter is het een beetje met een beetje.

[00:45:05]

Het is met ons allebei eens prima hoor. Sorry, ik ben de enige enige die een beetje relatie heeft tot het volk hier.

[00:45:13]

Hahaha, nou de Premier Clubbing. Hij heeft een hoge pet op van zijn volk.

[00:45:18]

OK, laten we maar Twitter gaan, want dit is echt wat beter.

[00:45:24]

Euh, wat wil ik zeggen over Twitter? Nou ik. Ik moet vaak terugdenken aan een moment dat ik op Twitter had in 2015 2015. Toen begon ik in de zomer van 2015 oog op 2015, maar ik had vaderschapsverlof. Goed, heb ik toen aangegrepen om iets nieuws te beginnen, niet? Je zou zeggen steek dan altijd in je nieuwe kind. Maar ik was ook bezig met een nieuwe nieuwsbrief.

[00:45:51]

Wat hebben we gebrekaan rijk dat je een nieuwsbrief afsluit. En toen kwam er een server bepaald revue. Die kennen we allemaal en dit vond ik zo leuk en identificeerbaar dat ik dacht ik ben geen nieuwsbrief, noemde de Media Nieuwsbrief. Later bijgekomen. En toen? Toen had ik op Twitter die nieuwsbrief aangekondigd en gezegd ik ga. Ik ga dit doen. En toen had Twitter nog Twitter Cards voor nieuwsbrieven. Dus wat er toen gebeurde? Twitter weet natuurlijk iemand van alle gebruikers.

[00:46:19]

Dus ik volg de media en nieuwsbrief en hoefde mijn volgers alleen maar te zeggen subscriber. Ja en er waren. De rest was ingevuld. En dus ik had zonder er nieuws te versturen honderden volgers. Omdat het zo laagdrempelig was. En natuurlijk heeft dat niet de tand des tijds doorstaan. Ten eerste omdat er heel veel mensen op begon te doen spam gedoe en omdat nieuwsbrieven mensen van Twitter afhalen. Het is niet bepaald iets met Twitter al aanbevelen.

[00:46:42]

Dus dat verdween, maar af en toe denken daar nog met warme gevoelens aan terug hoe goed die conversie was. En waarom begin ik er over? En waarom Ginhoven? Ja, maar begin ik erover? Nou, omdat Twitter laatst tijdens een investerings bijeenkomst iets nieuws heeft aangekondigd de super follow. Ja, het was twee jaar geleden. Maar ja, als op vakantie is het een beetje een beetje voorbij de waan van de dag. Dit waren voor mij heel comfortabele 7miljard na warm bad en super volo.

[00:47:08]

Wat voor de mensen die nog niet meegekregen hebben is eigenlijk wat ze gaan doen is. Twitter Mollis heise op een andere manier met advertenties. Dus jij kan zeggen ik ben Alexander maar een geweldige twitteraar. Ik heb er een half miljoen volgers en ik Paul Strooker. Leuke dingetjes. En als je nou een super volgen van mij wordt de Costa Iks euro per maand en dan krijg je daar dingen voor terug zoals een badge. Ik ben een supporter van Alexander of een exclusieve content.

[00:47:37]

Ja, dus jij kan wel als jij een zitplaats kan je zeggen deze tweets alleen voor mijn super volgers. Foto vanaf de wc terwijl je daar meninkjes leest. Ruïneerde gaat Klokk aan.

[00:47:45]

Maar misschien wel in een veilige omgeving in supervorm en een realistische vorm. Dat gebruiken is misschien The New York Times, die een subtiel Lexi van haar artikelen deelt op een Super Vogler account, waarbij iets meer kan proeven dan in De Standaard Paweł. Maar ja, over een artiest die gewoon bijvoorbeeld een optreden kleine optreden daar alleen de video met superfood gedeeld over. Maar zo'n typisch zo'n typisch gebruik is ook die van die rechtbank van rechtbank Charleston, die het heel gedetailleerd twee tweets over de in een zaak gebeurt dat echt liveblog als het ware het sein Bram betaalt.

[00:48:24]

Geweldig eigenlijk. Ja, dat is een heel logisch voorbeeld denk ik. En nieuwsbrieven zijn natuurlijk Revu gekocht voor vijf jaar later en je kunt dan exclusief nieuwsbrieven bevochtigen sturen. Ook in sandel die dingen als gerelateerd aan elkaar. Zebravis juist. Nou ja, het zou kunnen. Misschien waziger nieuwsbrieven aanbieden exclusievere. Jaja, misschien in Belgie. Logisch toch? En broeiende als je nu opnieuw. Je hebt nu nieuwsbrieven en een minuutje in Twitter staan ze daar daarop klikt, zeggen ze.

[00:48:51]

Ga lekker naar de. Hebben we gekocht? Ja, lijkt me dat daar wel iets verder integratie komt. En dan heb je dus weer het voordeel wat ik 5 jaar geleden had. Dat mensen dus heel makkelijk lid worden van een nieuwsbrief via Teker.

[00:49:02]

En dat is dus wel interessant. Euh, want er zitten natuurlijk 100 zij onder de 87 miljoen dagelijkse gebruik. Zo Twitter de community zitten. Wij zijn de hele dag bezig om bij ook Twitter onze Twitter volgers naar bijvoorbeeld vriend van Lucio te krijgen of naar een nieuwsbrief of lid te worden van de correspondent of een premium. En dat zegt Twitter. Nu gaan we lekker allemaal in-house doen. En omdat dan nu de incentives tussen de Kreator en dus wij in dit voorbeeld en Twitter overeenkomen.

[00:49:33]

Gaat het allemaal fantastische functies bedenken. Dus je ziet nu ze experimenteren nu met Chipperfield integratie waardoor veel makkelijker wordt om iets te kopen op Twitter. Allemaal heel logisch, maar ook waarschijnlijk die nieuwsbrief integratie. Dus eigenlijk wat Twitter nu doet is zeggen clubhouse peter-jan wat nog meer? Kliphuis zub sterk, want ze zitten ook clubhouse achter zin. Bedankt voor jullie avert. We gaan nu lekker zelf doen en we gaan dit vers leesboek van kopen of namaken. Ze hebben er wel echt lang mee gewacht overigens.

[00:50:06]

Ja, hij gaf daar ook een excuus voor. In zijn in die investeerders meeting was CEO Jack Dorsey Ageia 5.50 en maakte de afgelopen. En maakte de afgelopen tijd maakten we weinig nieuwe features en als we iets maakten duurt het nogal lang. We hebben nu heel lang gewerkt aan het préfecture van ons merk en daardoor kunnen we vanaf nu kunnen we sneller gaan. Nou ja, dat is ook al een keer verteld. Het leven kost blend maar. Maar ik denk dat daar nog iets anders achter zit.

[00:50:37]

Ik heb. Twitter was natuurlijk de afgelopen paar jaar in het tropenjaren. Was volgens mij alleen maar bezig met deze informatie. Dat is een publiek medium als de Broadcast Channel van de president. Maar het was ook gewoon het is uiteindelijk tijd, wil je zeggen.

[00:50:51]

Ja, ik denk dat ze een beetje uit paniek modus komen en ik denk dat ze nu een heel belangrijke verandering door gaan voeren in hoe je Twitter gebruikt. Twitter is nu over het algemeen een nare plek. Ik kan me zo voorstellen dat met jouw volgers aantal Jackal geen twee plaatsen zonder dat daarvoor ze er allemaal tractoren gekomen trekkers. Ja hartvorm is achttienjarig trekkers en je krijgt gewoon een bak shit over je heen. Elke keer dus. Dat is gewoon een ongezellig plek.

[00:51:20]

En niet voor niks heeft onze Telegram groep voor vrienden van de show. Daar staat de Tecla van Twitter toen het nog leuk was. Omdat daar hebben we gewoon lekker met nerds onder elkaar en worden ze bijna nooit ruzie. En wat Twitter nu gaat doen is die gezelligheid weer organiseren terugbrengen door kleinere community's. Ja, want het grote platform te bouwen. Het is letterlijk een van die functies van Super Vallo is community's, dat je dus een groepje mensen kan maken waarmee je waarmee je in gesprek gaat en dat je kan zeggen van nou stuurt het alleen maar naar community kan overigens iedereen.

[00:51:49]

Dat is gewoon een algemene fiduciair. Je kan gewoon zeggen wie mag er op mijn Twitter reageren? Ja, dat is alleen mensen die mij volgen mogen reageren toch? Ja, nu kan je het nog verder. Specificaties waardoor je met z'n allen in de community zit. Ja ja dus. Twitter gaat van. Het zal altijd een publiek medium blijven, maar het gaat meer privaat worden. En dat is wel aantrekkelijk, want het werkt echt. De bedoelde techniek en alles achter Twitter is fantastisch.

[00:52:12]

En als je dat nieuwe privé kan organiseren. Ben ik zo enthousiast over? Ik vraag me alleen af hoe gaan wij dit in godsnaam bijvoorbeeld? Stellen wij. Dat we dit zouden willen gebruiken wat verstandig zou zijn in de zin van het sluit veel beter aan op onze belangrijkste kanaal. Hoe je dat gaat integreren scheiding moet je helemaal voor Twitter kiezen als je Super Follows wil doen. Het lijkt me hier een nieuwsbrief is een vriend van de show en Twitter kan hangen.

[00:52:36]

En dat Twitter gaat zijn. Gorleben natuurlijk. Hang je eigen webshop aan omdat podcasts een beetje buiten die sfeer ligt. Nee, maar als jij een journalist bent überhaupt, als jij freelance journalist ben, is het echt interessant zeker? Het is heel sympathiek wat dat betreft. Twitter doet echt. Facebook heeft zo lang lopen lopen en GoEuro ook de hele tijd roepen dat ze goed zijn voor gymnastiek. Maar ondertussen zijn ze in alle dingen die ze doen. Wat iets met muziek te maken heeft is ofwel power grab.

[00:53:04]

Dus meer aandacht naar platform trekken, ofwel het reduceren van kritiek. Dus dat Gugel dan opeens weer zo'n gigantisch fonds met geld opentrekt om aan uitgevers te geven heeft niks te maken met het willen stimuleren van je. Elastic is gewoon omdat ze bang zijn voor allerlei regelgeving die anders komt. En dan is elke keer wordt er weer stroopwafel naar die uitgevers gegooid en die zitten dan weer handen klappend om Parein House weer en je een jaar mwl en uhm en dit is wel echt iets wat fundamenteel voor de manier waarop journalisten geld verdienen iets kan veranderen.

[00:53:37]

Een team journalisten hebben over het algemeen een publiek op Twitter achterban en die zijn nu de hele tijd man. Dat zegt Sint-Patrick Ben Thompson ook de hele tijd. Een hele specifieke achterban die waarschijnlijk meer is meer bereid om te betalen voor content dan gebruikers van pak m bij Tick Tock of andere sociale netwerken. Twitter zit wel heel erg in. Hij zegt het overlapt heel erg met mensen die überhaupt bereid zijn om te betalen voor content na aanname. Mark. Ik geloof die hem onderuit.

[00:54:01]

Tuurlijk in essentie ligt daarmee liet Medium ja, er zitten ook. Ja, er zitten kapitaalkrachtige mensen op die. Ja ja. Daarnaast natuurlijk heel veel trekkers, maar die trekkers zitten ook op Instagram. En die kapitaalkrachtige mensen zitten niet een hele tijd te verdoen op. Op Instagram denk ik over het algemeen als een intellectuele spieren willen trekken.

[00:54:22]

Uhm, dus ik zie dat ik. Ik zie die overlap en ik denk ook echt dat het heel erg nuttig is voor journalisten. Als je nu freelancer bent ga je echt wel een grappige tijd in. Maar elke is elke journalist die hier al mee bezig was. Die moeten ze binnenkort dus al een programmaatje had lopen, ergens via vriend van de show of via Sub Stercke. Of een zelf in elkaar gehakt die iets of peter-jan. Moet dus binnenkort de afweging gaan maken ga ik?

[00:54:49]

Ga ik overstappen naar Twitter? Dat zou de voorwaarde nog niet. Ik weet niet wat voor commissie ze gaan vragen etcetera, maar cvva het.

[00:54:55]

Een heel groot voordeel van dat programma is dus dat ze het helemaal kapot gaan optimaliseren.

[00:55:00]

Dat je heel goed kan converteren van volgers naar betalers, dus dat wordt wel een groot voordeel. En misschien ik weet niet hoe NRC het gaan spelen. Gaan ze ook het minder makkelijk maken om mensen naar elders te sturen en andere programma's om de drempel? Ze kunnen iets minder mooie e-cards voor stuk bestellen ofzo. Ja, dat zal wel. Dat zal wel. Dat zal wel, dus denk er van over naar je maker bent. Heb je aan een Twitter Spaces gezeten?

[00:55:27]

Nee, dat is pikant. Dat vind ik ook. Spaces is dus een soort clubhouse kloon Fernant. Maar dat ze nu dus eerder een Android versie uitbrengen dan clubhouse op Android beschikbaar is en ze op de trom en trommel slaan, vind ik wel een copycat. Je hebt nog geen deelgenomen in een S&P's. Nee jawel, ik heb een spijts gezeten, hoewel het altijd mij wel ook gelijk op hoefde hoe weinig mensen daar zitten in vergelijking met Kniphausen Kliphuis. Echt intimiderend.

[00:55:53]

Ik durf geen ruimte start, want dan ben ik bang dat er gelijk. Veel mensen mee gaan luisteren, kan het ook? Ja, ik ben er niet bang voor zijn geloof, want er zitten er twintig mensen in. Ja, was het echt een beetje doods? Ik weet niet. Misschien komt het allemaal toch wel heel erg. Betta allemaal toch nog niet breed uitgerold? Nee, maar dat is Kliphuis natuurlijk ook. Dat heeft ook dat Betta. Misschien is het inmiddels minder, maar dat heeft ook heel erg, dat gevoel.

[00:56:18]

Maar dat is haar clubhuis. Heeft Dukurs het level playing field gecreëerd tijdens. Allemaal mensen die die nu of een Nederlandse context al vroeg in zijn gestapt, hebben nu opeens een veel grotere schare volgers op clubhouse laten zien dan ze op Twitter of iets anders hebben. Je ziet voor de nieuwe groep influenzavirus die verschijnen op Instagram. Heel groot waren, maar op Twitter helemaal niet. Zie je nu. Die zijn nu de baas op clubhuis. Over die media communicatiebureau achtige mensen na het vroege Twitter.

[00:56:50]

Alleen dat de nieuwe generatie dat daar zijn oude club houdt nu in, is voor hen natuurlijk veel intressant om daar te zijn, want daar hebben ze veel meer voor creatief dan op Twitter. Ik heb de aandeel Twitter gekocht door ja vorm na de aankondiging, maar het gaat natuurlijk maar eens na de aankondiging natuurlijk instorten. Daar kun je donder op zeggen. De hele beurs gaat instort, maar ik vind het wel zo, ik dacht Twitter nog een koopje. Ja, het gaat eerst instort, maar daarna wordt het beter.

[00:57:17]

Ahold is geen beleggingsadvies meer, maar jong beleg luisteren. Euh, bij de bakker hoor. Nu hmm. Staan in de rij bij de bakker. We hebben nog een correctie van vorige week. Ik heb vorige week gezegd dat iedereen internet heeft. Ja, het is tijd om rectificatie ben. Waren we altijd voor het laatst dat het zo min mogelijk mensen meekrijgen, daarvoor mijn vingers getikt er is. Er zijn heel veel mensen zonder internet en ik krijg een e-mail van Minka.

[00:57:44]

Ik zal er achter maar niet zeggen. Ik weet niet of ze wil dat ik het voorlees, maar zij, zegt Teide. Tijdens de tweede Korona Golf zaten alle schoolkinderen opeens weer thuis. Dat zijn we allemaal. Bus van onze zoon Abel gaat sinds september naar school, dus ik had eerst golf niet meegemaakt. In gesprek met schooldirecteur kwam er achter dat ze geen online lesgeven geven, omdat een groot deel van de kids thuis geen internet heeft in de klas van mijn zoon.

[00:58:08]

Praat je dan over 3 op de 17 kids? Nou ja, ik woon in Bilthoven, het Wassenaar van Utrecht dus, waar meer Porsches rijden dan Fiats. Nu kan zo'n ongelijkheid, een thema dat me sowieso raakt. Het komt er bijna zielig bij. Het gaat om ouders die bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten of of of die analfabetisme analfabeten analfabeet is. Lekker, dat zeg ik. Zij schrijft het goed. Analfabete statushouders zijn nu zit onze zoon niet in een doorsnee cax school, maar ik vermoed dat dit een aardige doorsnee van de samenleving is, blijkt uit dit artikel van CBS, waarin staat dat 4.000 gezinnen met jonge kinderen thuis geen internet hebben.

[00:58:39]

Zij pleit voor recht op internet voor ieder schoolgaand kind, oftewel dat we als onze van onze samenleving zorgen dat we gewoon internetverbindingen betalen voor mensen die dat niet zelf kunnen betalen. Toen dacht ik wel wat een uitstekend idee. Waarom gebeurt dat niet? Ja, dat vind ik ook. Maar ik vond het heel mooi om te zien over heel veel scholen. Laptops gingen inzaten en iPads ging inzamelen om aan kinderen te geven die het niet hadden. Allemaal leuk en aardig, maar ze geen internet thuis hebt.

[00:59:03]

Ik vind het echt. Dit is maar een bubbel hoor. Dat ik me echt oprecht niet kan voorstellen dat je geen internet hebt. Maar dan denk ook echt als je zeker bent of KPN doe effe normaal. Als mensen vragen daarom geef ze gewoon internetverbinding. Ja, het woord gas wordt ook afgesloten. Mensen niet betalen is. Waarom dan niet internet? Namen was belangrijker dan het gas op internet? Ik zou het al weten.

[00:59:23]

Een tweede tip die ik nog heb is een beetje elektrische kachel. Ik heb nog twee korte tips één is club, Maxtor is. Als je het hebt over betaalde nieuwsbrieven die echt de moeite waard zijn. Ik denk als je als je deze podcast luistert en je bent geïnteresseerd in al dat slap geouwehoer over dat er een is zou bekleden, helemaal het format van deze podcast.

[00:59:40]

Tips aan t begin, dan het grote segment switchen. En dan de rectificatie is op het eind. Je hebt het grote segment certificatie op het eind. Club Mex Stories MX Stories Uberhaubt en website 1 april Viooltjes. Altijd lekker, altijd leuke nieuwe apps, maar ze hebben een betaalde nieuwsbrief die eetclub. Mac Stories is echt de moeite waard. Dat wil ik even gezegd hebben. Soort subtekst, maar dan niet op de webstek. En ten tweede ik ben. Ik hou heel erg van subsector.

[01:00:08]

Doe niet op. Ja, ik hou heel erg van euh. Korona testte ik. Inmiddels vind ik dat gevoel van het staafje mineurs best wel lekker, maar dat had laatst had ik een bijzonder moment omdat ik dacht dit ook dacht. Ik doe me altijd heel erg ver. Je moet hem werk doen. Ik was daar trots op. Toen moest ik laatst niezen dat hij deze zat, die twee centimeter dieper. Dus ik heb altijd maar altijd twee centimeter ingehouden en je moet doorduwen.

[01:00:29]

Je denkt je ook of je een beetje draaien. Ja, dan heb je al die testen gedaan terwijl je niet goed genoeg heb doorgeduwd. Voor mensen die niet weten waar het weet je kunnen de website Hulp Treub. Hoe hulptroepen? Punt nu gaan. Daar kan je jezelf thuis korona zelftest kopen. Dat is handig voor het moment, voor bijvoorbeeld als je naar je ouders wil gaan of wat dan ook. Of je hebt euh. Nou, ik zal me verder geen medisch advies geven.

[01:00:50]

Daar staat nergens op de site dat je die dingen niet mag bestellen als je geen medisch advies medisch persoon bent. Maar dat weerhoudt je er niet van om dat dingetje in je winkelwagentje te snel delokale pakketboot sturen.

[01:01:02]

We hebben even geen zelftest meer. Het spijt me. Al gauw verzorg je tijd aangewezen. Grapje, ik maak er zelf ook gebruik van. Ja, maar dit is een cheque. Er zijn geen tekorten. Je moet ook niet dat die in de wereld slingeren. Dat doet rfia, maar zat voor ons. Ik wacht nog overigens moment dat het RIVM zegt dat mondkapjes werken. Dat hebben we weten we nu ook nog steeds niet. Anyway. Euh. Die ze zelfs testen.

[01:01:21]

Die waren tot nu toe vrij onprettig. Want dit is hetzelfde meneer van de GGD. Blijkbaar de actie niet goed, want je hebt een vrij lang staafje van een centimeter of twintig. Die gaat bijna volledig je neus in. Wat? Er heftig uitziet en heel heftig voelt. Je denkt aan inderdaad dat je eens echt ontspannen. Dat is echter de knoeit ontspannen. Je moet vooral lekker draaien. Dat is vooral dingen lijken, maar dat moet je dan ook draaien.

[01:01:42]

Laatst had mijn 5 jarige zoon zijn test gedaan. Die zei die zei papa, hoelang voel ik dit nog als? En ik het vat goed samen, want ik vond het al een half uur later nog kriebel. Maar er zijn sinds deze week zijn neus testen. Ook van de firma Roche. Ja euh, waarbij je een stukje maar twee centimeter hebt gedaan. Ja, nou, dat is dus fantastisch. Bij mij ligt hij nog ingepakt. Ik heb ze besteld.

[01:02:05]

Ik dacht voor het gaat wat er gaat gebeuren is dat mijn kinderen zijn veel verkouden. En dan moet ik ze. Ik kan niet zelf zo zelftest ze doen. Het accepteer is niet van mij dat ik zo'n dingen hun neus op het BK kan, maar niet elke keer naar de GGD. Wachten. En nu heb ik dus die ondiepe neus testen. Een dief die prima twee centimeter kunnen ze mee leven. Dus het is een tip voor het geval, want die test samenleven voor Hugo Jongetje.

[01:02:27]

Opzet is het waarschijnlijk juni 2023. Dus ik heb die twee emoties bij. De eerste is dat ik het heel goed voelt om dit voor mijn gezin te regelen. Ja, ik heb van die goede mondkapje een goede test, wil deels ook allemaal uit in mijn omgeving als mensen beginnen. Dat doet als als als vader het heel goed verantwoordelijkheid. Aan de andere kant voelt het zo bevoorrecht en weet ik dat je dit zeer ongemakkelijk van wij mensen in de nō organiseerde het lekker voor onszelf met geld.

[01:02:54]

Het is ook niet goedkoop ook 100 gram pakket te bestellen en creëert een enorme ongelijkheid. Het is naar tweedeling en trots en een naar gevoel. Ja, ik weet het maar Sigrid Kaag wat voor iedereen regelen, maar niemand anders wil dat. Dus je krijgt de politici die je verdient in het land een stem om toch D66 stemmen? Wat zegt Fold daarover?

[01:03:14]

Ik weet niet of God voor de samenleving is. Weet ik niet, maar je krijgt in ieder geval iedereen gaat toch VVD en serieus. En mooi hoe rond deze aflevering is begonnen met verkiezings borrelpraat.

[01:03:23]

En we eindigen ermee trots en trots.

[01:03:27]

Nu doorpakken ook zou de werd tot volle week.