Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:08]

El premi reconeix una xifra es preveu mai. Heus aquí que. En aquest segon. 1926 Ciutat Lliure de Danzig actual Polònia.

[00:01:06]

El petit Klaus Gunter Kaczynski és un nen de mirada pobra i brillant que neix enmig de la pobresa més absoluta. Són temps difícils i la seva família ho està passant d'allò més malament. Resulta que el seu pare ha volgut començar una carrera com a cantant d'òpera però la cosa no acaba de rutllar el món de l'òpera és molt tancat i no aconsegueix superar els càstigs. és que està molt bé per seguir el teu somni. Però si tu tens una família que ha morint de gana potser que comencem a buscar feina de veritat eh bé bé apa.

[00:01:36]

Bé és que l'òpera L'òpera mira bé que hi ha feina de torero fer xurros i fer torero. Ara de fet un ERO ha fet un ERO. Tenim un creador natura i finalment el pare abandona la seva carrera de cantant però l'abandona. No l'havia tingut mai. Es treu la idea de fer de cantant del cap i treballa de farmacèutic. No està mal t'imagines. Potser que hem muntat els Laboratoris Esteve. Ho va demanar algú pel mal de coll i els dius em fot si t'ho molt estrany bé.

[00:02:17]

La situació a casa d'en Klaus continua sense millorar les estan passant tan magres que l'any 1931 decideixen mudar se a Berlín. A veure si la seva sort canvia.

[00:02:28]

Sí home al Berlín dels anys 30. Té molta pinta que les coses poden hi ha d'haver un canvi. Sí en canvi vindrà segur en Klaus tot just té quatre anys quan arriba a Berlín. La seva mirada pura i brillant com mai la seva mirada pura però és que quan llegeixo ho podia llegir i brillar. Ja va venir de riure més que em va dir No no no és la seva mirada pura brilla com mai havia brillat fins llavors en aquella ciutat. Els primers records d'infantesa en clau són de Berlín.

[00:02:54]

Els pares en Klaus i els seus tres germans adopten la ciutadania alemanya. és època de canvis a Alemanya i a tot Europa és el moment perfecte per tenir la nacionalitat d'aquest país.

[00:03:11]

El moment perfecte. Jo quan sents quan sents cantar això pel carrer has de nacionalitat alemanya datat el 1943 en Klaus té 16 anys i és reclutat per l'exèrcit alemany.

[00:03:24]

Llàstima. Cada any és alemany posat o mira Ai Max a les dures i a les madures que és el mateix. Les dures i les madures són dolentes no només les bones i les dolentes les males i les bones les dures i les madures. Tu si et diuen vols veus una ametlla que vols dura o madura. Dona madura madura no si no millor no perquè ella que no està madura és una autèntica merda.

[00:03:55]

Aquest és instruït com a paracaigudista l'adult va fer. Santa Claus sap perquè aquí va sortir una clau l'origen del pare no veure's on diu que va volar era un polonès es va allistar a la Luftwaffe i la dissolta clau. Un any més tard és traslladat als Països Baixos. El fereixen el braç durant un combat especialment intens. Ahir aquell mateix dia les tropes angleses el fan presoner.

[00:04:40]

Diu pobra i que es fa alemany just quan s'havia de fer alemany i foten a lluitar amb la mandra que fa i la poca fa el joc imaginatiu i va a parar a un camp de presoners a Anglaterra. Allà comença a desenvolupar un comportament estrany gairebé esquizofrènic amb Klaus. Es veu la seva pròpia orina i no para de menjar cigarretes. Ostres és que si menja cigarretes ho veus algu al no baixa però la dieta no sé si té tots els nutrients que Pipí cigarret rep una mica de tofu després els seus companys de barracó no saben si ho fa perquè els anglesos es pensin que és boig i el deixin anar o perquè realment està com un llum de ganxo.

[00:05:20]

Malgrat tot en Klaus aprofita el seu empresonament per aprendre anglès i per començar a fer teatre dins del camp hi ha una improvisada companyia de teatre formada pels mateixos presoners. Realitzen funcions per entretenir la resta de companys a la platja o bé als nazis. Potser entretingut Salvi bonito ràtzies que són nazis o russos i si no ho sé però parlen en castellà sempre que sabem que són per entendre's entre ells. El seu empresonament durà fins a l'any 1946. Després és alliberat i s'uneix a una companyia de teatre ambulant.

[00:05:58]

és un noi amb molt talent que en cadascuna de les seves interpretacions hi posa tota la seva energia tota la seva ànima. Adopta el nom artístic de Klaus Kinsey. A mesura que passen els anys la seva fama d'actor creix però també creix la seva mala bava la cara angelical d'aquell nen Rosset i la seva mirada pura i brillant s'han perdut el rostre d'en Klaus és cada cop més feréstec amb mirada de Ciclop atac no para de canviar de companyia teatral. Ningú aguanta les seves sortides de to i la seva agressivitat s'està tornant molt violents que no només no els Dagoll Dagom no és més gran home ja és que ja no pots fer del Lluquet amb aquesta cara de boig que l'any 1950 s'enamora d'una dona 26 anys més gran que ell.

[00:06:51]

L'amor no és correspost. El més inquietant és que aquesta dona físicament s'assembla molt a la mare d'en Klaus. Doncs bé potser el més inquietant és que en Klaus passen les nits dormint al balcó d'aquesta senyora sense que ella ho sàpiga. Ostres doncs una mica. Luis Tosar si mentre duermes exacta exacta i més que ho sembla quan en Klaus intenta matar estrangular la amb les seves mans. Al final és internat a un psiquiàtric durant tres dies. Ara tu penses tres dies el que has fet el racó de pensar rumia tu claus que estaves dormint al balcó d'una senyora que no et coneix d'arrel les ha intentat estrangular en tres dies en farà prou bé com se li diagnostica esquizofrènia.

[00:07:33]

Però els metges s'acaben decantant per un trastorn antisocial de personalitat. En altres paraules obsessió per Adrià Puntí mira un soci el quartet Adrià Puntí. No. Bé li agrada la gent. No he trobat mai a La Maquinista jo. Bé i a nosaltres tampoc no no. De fet jo tampoc hi vaig ser ja et diré que no sé qui li agrada menys anar a festes sí Adrià Puntí o nosaltres hauríem de fer un cop obrim la nostra és diferent. Farem venir aquí farem venir l'Adrià que tenim un piano.

[00:08:02]

Home a veure si realment de ha a veure si és el piano és la Neus tu a l'Adrià un piano. Si ja tens tot arreglat. Només un piano bé hi ha una llum i uns quintos després de l'incident no aconsegueix cap paper. Passa una molt mala època. L'any 1955 s'intenta suïcidar diverses vegades. Va vèncer ampolles de morfina cap a dins l'ampolla de morfina freda és a servir freda i prou com la ratafia. El mateix es diu es guarden igual a la mateixa hora d'obrir les olorar una mica com la llet que no es va fer malbé.

[00:08:43]

I si no et desmais cap a dins a dins en claus es recupera i decideix fer el salt a la gran pantalla perquè veu que hi ha més calés que en el teatre ja que és boig però no tonto eh. A principis dels 70 en claus es posa sota la direcció del director espanyol Jesús Franco. Conèixer és mític mític director espanyol Franco. El director diu textualment en Klaus és un autèntic exquisida de tant en tant té una crisi i s'ha d'intentar ser amistós amb ell.

[00:09:11]

Dir li que ja rodarà demà o demà passat a Bali. Si et baralles amb ell li agafen atacs d'histèria m. A part de tot això és un home molt intel·ligent afectuós i encantador amb bona capacitat per actuar extraordinària i molt sacrificat. Que més bons si no té en compte que està com una puta Regadera és una bellíssima persona. Doncs això és perfecte perquè situa un actor del 80 per cent són tots bojos estan tots beneits els actors ja estan entrevistant mai a un actor.

[00:09:37]

Mare de Déu locos están los locos. 20 per cent no sé si no están locos si és que no són bons actors. Ara biga claus es fa mundialment famós. Quan comença a actuar les pel·lícules del director alemany Werner Herzog com diuen Carles Porta. Recordeu aquest nom Werner Herzog en Werner i en Klaus seran famosos per la seva relació d'amor odi.

[00:09:59]

La química que hi ha entre ells és evident però en Werner haurà d'aguantar les negres de l'actor.

[00:10:12]

La seva primera pel·lícula es titula Aguirre la còlera de Déu en Klaus interpreta el colonitzador espanyol Lope de Aguirre un home que es va tornar completament boig buscant El Dorado per Amèrica del Sud. és un paper que li escau. Sí senyor i la història de Lope de Aguirre. També té un búnquer era un dia fer un rodatge molt dur enmig de la selva peruana. Tot l'equip ho passa malament. El pressupost és limitat i les jornades llarguíssimes a més a més en claus es pren les escenes d'acció massa seriosament.

[00:10:43]

Els extres que participen a la pel·lícula estan ben acollonit. Les cares dels actors són reals ja que en claus de tonyina de veritat en les escenes de lluita vinc a fer d'extres. Si tinc un entrepà de xoriço i passi cap aquí que ara triaran l'espasa que porta durant el rodatge. és real hi ha una escena colpeja el cap d'un dels extrems apunyalant el seu casc i fent li una ferida al front. Ai fa molt de mal això és un que no ho veu i dius però que m'ha pagat.

[00:11:18]

Ha caigut un foco però en Klaus no només va armat. Quan estan rodant va armat les 24 hores del dia. Sigui amb una espasa o amb una pistola perquè és actor del mètode Stanislavski va estar ficat al paper. Si vols matar gent has d'haver matat algú per saber exactament què se sent aprovat després d'un dia interminable de rodatge. Alguns extres estan reunits en una tenda de campanya. Estan bevent i jugant a cartes tal o qual és la història. A mi casi me mata una pistola que malo el càtering Goya en claus és a la tenda del costat intentant dormir sempre perquè se sent xerrant agafa la seva pistola surt fora de la tenda i dispara tres trets dirigits a la tenda dels extres.

[00:12:08]

Doncs han callat de cop i tot una de les bales ha perforat un dit de la mà d'un dels homes que era dins la tenda. Envien una ambulància i amics de la Seu d'Urgell si és un home cavall amb un xiulet. Fan molta fressa però tots els actors tenen les seves coses que no em diràs mai hi ha futur d'un tret algun un rodatge de punt un dia però no té ni el director ni el productor s'atreveixen a dir li res. De fet n'era el director també li agrada el perill.

[00:12:42]

Just abans de començar les escenes que brega en clau perquè després el lector tregui tot el seu potencial. Clar que si bé és clau s'ha de lligar que la data és una pel·lícula. Falten pocs dies perquè s'acabi el rodatge. El projecte ha sigut molt dur per a tothom però estan a punt d'aconseguir ho. Avui estan gravant a prop del riu. és una escena simple que tardaran poc a rodar la però amb claus no se'n recorda d'una línia de diàleg i un dels auxiliars de càmera.

[00:13:11]

Se li escapa el riure. Ai Ai Ai Ai Ai Ai no truquen a la mare del càmera. Allà ja en clau s'impregna com una mona i exigeix que es despatxa i mig equip tècnic. Davant la negació de Werner en Klaus decideix abandonar el projecte agafa les seves coses i puja sobre una de les llanxes de producció disposat a deixar la pel·lícula per acabar després de tot l'esforç per tirar endavant el projecte. En Werner no permetrà que Klaus marxi sense rodar el final.

[00:13:41]

Doncs ja em diràs com ho fa per aturar lo. Què vols dir això. Què és això. En Werner agafa un rifle i apunta al cap d'en Klaus tot dient li Si marxes abans que la llanxa arribi al revolt del riu tindràs vuit bales al cap. La novena serà per mi. I tu què et diu això és que va en serio si semblaria que sí eh. Però a ver senyor director nom Lo mato i luego jo al revés serà ara sí sí sí en Werner és un home amb molta paciència però aquest cop sembla que se li han inflat les pilotes en Klaus es queda tan sorprès que decideix quedar se i acabar de rodar el projecte.

[00:14:27]

Anys més tard en Werner confessa que aquell dia estava disposat a matar lo i a suïcidar se. és molt el rodatge. Per arribar a aquest punt. Déu n'hi do. Des d'aquell incident comença a córrer el rumor que en Werner dirigeix en Klaus apuntant lo tota l'estona amb el rifle però això és fals només és una tàctica publicitària. Però jo vull pensar que és veritat actuar venga. A mi em fa gràcia amb èxit i el director amb la pistola.

[00:14:54]

Després de gravar dues pel·lícules més on la relació entre l'actor i el director continua en la mateixa línia l'any 1981 arriba el seu projecte més ambiciós. La pel·lícula es diu fitat Carrau to.

[00:15:12]

Aquest film també es rodarà a l'Amazones en Werner no només s'ha tornat boig per voler rodar la pel·lícula amb claus que ja si tot ha sortit loco ja deixa ho estar agafa en Joel Joan Ramon Madaula sinó que a més a més el mateix projecte ja és una bestiesa. Aquest cop en Klaus interpreta un irlandès excèntric que vol construir una òpera enmig de la Selva. és un paper que li escau també per fer ho primer el de transportar amb l'ajuda dels indígenes el seu vaixell fluvial a través de la Selva per terra ferma fins a dipositar lo al riu transportar un barco i per terra ferma.

[00:15:53]

O sigui aviat. M'explico. Torno a explicar perquè no és l'argument de la pel·lícula està basat en una història real hi va haver uns indígenes que van transportar un vaixell petit que el van desmuntar per peces i el van transportar per terra ferma fins al riu però Werner vol rodar la pel·lícula transportant un vaixell de 320 tones per terra ferma i ho vol fer de veritat sense trucs o sense efectes especials. Ha agafat un barco la claredat del mig de la Selva un barco de 320 tones.

[00:16:22]

és un projecte dels més sonats de la història del cinema. El rodatge està farcit d'entrebancs i problemes. Qui ho havia de preveure. Però una discussió entre claus i un membre de l'equip de producció es farà mundialment famosa aquest documental. Bé aquest document perdura avui en dia. El podeu veure a Youtube ja que hi havia una càmera gravant estàvem fent una pel·lícula. El que sentireu que Chillida és en claus. El que no sentireu que està amb la cua que hi ha fins als turmells al cap de poc és el cap de producció.

[00:16:57]

Doncs això té un mèrit quan veiem diferents tribus i difusors de l'istme. Tenim entre mans. Tu ets dir emprenyat ell s'ofereixi sinó si poses les forces ara sembla veure aquell que posem tot aquest rebombori és perquè Klaus es queixa del càtering de la pel·li. Diu que el menjar no és prou bo. De fet diu Aquest menjar és una porqueria. Fins i tot el camp de presoners on vaig estar tancat es menjava millor camp de presoners. és veritat que tots hem sigut presoners de guerra.

[00:17:35]

Així va començar tot allà Alemanya. Jo no me'n recordava que la lluita contra els nazis no era el perdó amb els nazis. O sigui s'està queixant això aquest soroll aquí està dient on està tomaca carn això és aquesta merda. Què és això de qui no ha pensat a dir li falta pebrot. Home home i a qui li has de dir un tio em diu que ha lluitat amb l'exèrcit nazi. No li pots dir res. I si un boig menús i portes tomata.

[00:18:04]

La discussió té lloc al mig de la Selva. Davant de tot l'equip tècnic i dels indígenes que estan fent de figurants els nadius no entenen per què aquell home boig crida tot el dia i es comporta així amb els seus companys. Els indígenes no el poden suportar i fins i tot parlen d'assassinar los ocasió. Un dels autòctons s'aproxima en Werner era el director de la pel·lícula i li diu Escolta si boig nosaltres el matem per tu. El vostre equip no tindrà cap responsabilitat.

[00:18:32]

Li tallem el coll com una gallina i fem desaparèixer el cadàver. El director diu que gràcies gràcies senyor Trillo. Gràcies. Si ara el necessita per acabar la pel·lícula. Però hi ha més telèfon. Després ja quan aquest al final de la pel·lícula miraculosament s'acaba de rodar es titula. Fins que Aldo Verne és guardonat amb la Palma d'Or a Cannes i es guanya la fama d'uns dels d'un dels directors de cine més atrevits de la història. Per sort Jim Cameron va utilitzar altres mètodes per gravar titani.

[00:19:03]

Sí sí si hi més ordinador una mica més efectes especials. A finals dels vuitanta en Klaus i en Werner tornen a col·laborar a la pel·lícula Cobra verde. En Klaus interpreta a un assassí sanguinari bandoler i traficant d'esclaus. és un paper que li escau bé. I tant que li escau en Klaus. En aquest film està completament fora de control. Podríem dir que ha embogit del tot.

[00:19:33]

El 1988 escriu la seva biografia tot el que necessito és amor. Llavors va fer un programa Jesús Puente s'hi fixa del llibre s'ha d'agafar també hagués agafat interessos entre les seves pel·lícules no hagués tingut cap problema perquè era un tros de pa. Es tracta sí senyor molt amable no ho valora. Parlava allà mateix de l'Escala. Aquí així que la Bona Pau és la cala Bona de la mort i allà allà et trobaves al normal que havia deixat fa dos anys. L'ampolla no quiero ver ni en pintura o poc nerviosa però aquella època encara una caravana web amb el seu gos que la maltractava.

[00:20:22]

Com bé es vol dir no vull estar aquí. Sort que ho han prohibit ara diu Puente. En aquestes memòries sí que vam parlar si el llibre es diu tot el que necessito és samurais. Doncs en aquestes memòries relata certes fantasies incestuosa amb la seva filla. N'està segur ja en el llibre. També comenta que si no s'hagués dedicat a actuar li hagués agradat ser assassí. Mira mira és una feina que li escau. Sis anys després es retira definitivament l'any 1989 dos anys més tard mort d'un atac de cor mort a Califòrnia amb 65 anys i encara no entenc com no li va passar abans al cor.

[00:20:58]

Amb aquesta mala llet amb els nervis ja estava acostumat la gent que estan acostumats. Les seves dues filles la pole i l'anestèsia no es presenten al seu funeral. Després de la seva mort. Per acabar ho d'adobar la Pola i l'anestèsia les filles confessen que quan eren petites el seu pare havia abusat d'elles. Un paper que li escau. Sí senyor. I la dada que ens faltava per acabar de decidir si el deixem entrar al búnquer era o no és aquesta.

[00:21:29]

és que ho he llegit com si vingués una dada nova però no venia. Era un misteri. Era aquesta gesta. Vull dir que sí que va abusar de les meves filles quan era petita. Per acabar ho de rematar exactes. Bé bé o bé quan el van escoltar abans de veure aquest senyor. Mira mira mira o miro sembla que és cordovès. Sí senyor. Una mica sí senyor o una mica el cordovès. Entre els clients que hi anem a veure si el públic d'avui algun que sap separar l'artista de l'obra a veure s'ha de separar molt bé.

[00:22:01]

Si la persona de l'obra per preguntar musicals quins que és digne d'entrar al búnquer sí o no.

[00:22:10]

Sembla que aquest detall final no ha agradat no ha agradat. Sembla que avui estan una mica millor. Així es veu una mica per immigrats. Ja hi vaig de prejudicis. Doncs no entre claus quins esclaus a quins qui però que era un molt bon actor hi posava molta passió. Les pel·lícules són bones en li recomano ben bé que ell no estava actuant. De fet és brutal. Hi ha imatges a Youtube de les escenes aquestes amb El barco i veus els càmeres pobrets que van d'un cantó a l'altre per allà al mig del riu.

[00:22:41]

Però amb aquesta cara emprenyat parlant en alemany així que has de fer voltes al riu graves Graves i fas el que et digui ell ha estat claus. Quins qui no entra al búnquer estimava un aplaudiment el Senyor. Vinga vinga arreu clau serà base. Neus Rossell com estàs a qui s'ha d'entrar avui al búnquer. Tenim gent de Barcelona de Parets del Vallès Tarragona Ulldecona i Isil Isil d'Isil. Això és a la Cerdanya on decisió del Pallars Sobirà però si feia pinta d'estar enlaire això en l'aire en l'aire també era aquell que apareix en Jaume i en Jaume i la Núria.

[00:23:20]

Jaume noria és monitor. Algú de vosaltres monitors professors d'esquí d'excel·lència a Mira i us vau conèixer esquiant o no.

[00:23:31]

No l'entorn de la muntanya això sí a l'entorn de la muntanya o sigui a Barcelona Terrassa es veu que a Terrassa mira on hi anava el Centre Excursionista feia un curset per a gent jove i monitor i jo anava bé amb un dinar estatista cursa es fixa sempre l'atractiu aquell del monitor no exactament quina ràbia feia o els monitors amb els altres i anaves de colònies o el que fos.

[00:24:12]

Anaves d'excursió amb un agrupament escolta que fos i tot agradava a una nena de la teva edat i aquella sempre li agrada el monitor i la guitarra ja era clar.

[00:24:23]

El Jaume tu tragués la guitarra també que ell no corejava però la Núria diu que no.

[00:24:33]

Ara van amb ukelele com sempre els monitors nazi més fàcil de llimar. No estic inventant no ho sabia no em moriria mai d'un tot. Ho dic per dir perquè si no pots dir me no em moriré mai perquè en qualsevol moment pot aparèixer un tiu molt guapo i molt encantador tocant Loquillo. Visca els ocells i que us han dit. Si bé escoltem com us vau conèixer però exactament així diguéssim tema de tema monitors tenim muntanyes però això no ens costumista.

[00:25:06]

Jo sempre tots els creatius senyors molt grans i jo dic que els joves hi ha una secció infantil i juvenil i la resta són molt grans.

[00:25:17]

Déu n'hi do. Que no hagi estat que no hagi anat Neus a l'Hotel d'Entitats del Poble i t'hagis inclinat la porta d'entrada no siguin els dels escacs. Vull dir als jubilats que no voleu explicar nos alguna anècdota relacionada amb la vostra relació amb la muntanya o si no ho passarem paral·lel a la relació o no a la tonteria.

[00:25:41]

Potser no és molt breu i ho dic bastant ràpid. Jo fa cinc anys de viatge de retorn d'un viatge a Suïssa vam posar a l'aplicació de BlaBlaCar que disposàvem d'uns quants seients des del sud de Suïssa fins a Barcelona.

[00:25:59]

I la cosa va anar d'una manera que ens vam trobar al mig de la xarxa de tràfic de persones reclamaven pasta ens van convocar a un barri de Milà. Va ser quan ens volien fotre el cotxe. Va ser bastant terrorífic. Està fi i em va portar la persona ens vam ens va apretar molt em va haver de posar excuses amb algú que no parlava anglès. Nosaltres no parlava italià i no era amb quatre persones que les informacions havien de saltar d'un a una i que havien d'arribar on sentiu enorme.

[00:26:46]

Volia posar una altra persona al cotxe i em semblava una mica el telèfon. Molt bé no es podia perdre cap informació. Al final amb molts problemes vam aconseguir portar aquella persona perquè aquell ja feia molta pudor molta pudor la màfia perquè no teníem passaport perquè havíem de creuar tres fronteres perquè havíem de passar per Mònaco. De tornada. I també per una persona. Ens havien posat en contacte tres persones allà parlava espanyol que era una dona i una altra que no parlava espanyol.

[00:27:21]

Manava molt les definicions un Espanyol que era una dona que no parlava Espanya.

[00:27:28]

Per fi era era per explicar que per portar una quarta persona sí que hi han intervingut tres persones diferents.

[00:27:35]

Tres intermediaris sempre ho hem denunciat. No ens agraden els intermediaris.

[00:27:39]

Jo vaig arribar a Barcelona durant una època vaig anar rebent trucades molt amistoses reclamant me diners.

[00:27:49]

és molt divertit que les xarxes de tràfic de persones reclamin.

[00:27:53]

NO NO NO NO sobretot no els digui la UE no sempre educació no ho feu per defecte que s'han barrejat tots dos governs i volia portar la música de la Generalitat de Catalunya. No trafiquen persones i malauradament sempre ha anat el dit a posar aquest. Aquest cop per sort és sana.

[00:28:26]

Parets del Vallès Tarragona Ulldecona però malauradament ha vingut ningú diu que és llarga i si vols venir de públic envia un correu el punt que roba la difunta. Benvinguts a Tàrrega simbolitza violins això sí si bé. Fins i tot la professora de Milà ja feien coses estranyes també que semblen els violins que s'assembla un violí fet diverses coses que no són religioses de llocs diferents i els seus tradicionals no sé. D'aquí la pregunta que sembla un violí i això ja no té res que és or era el programa aquell que et donaven un objecte i havies d'improvisar amb l'objecte.

[00:29:19]

Si us en recordeu d'això se'n diu fer riure i riure és un exercici de Teatre El Jardí és una localitat situada al municipi de Kiruna al comtat nord voten Suècia molt més i molt millor situats. Té 663 habitants i està a 321 metres d'altitud. Muntanyola això ben igual a la nostra només 300 metres no està a mil. Però som 500. El nom del poble significa lloc de reunió ja que el poble va ser construït al costat del llac. Molt bona idea una reunió a base Miró vam fer una reunió estem construint un poble.

[00:29:56]

Era un sopar. Hem quedat per fer un pa amb tomata i hem fet un poble. El poble és força conegut per les seves tesis la qual està feta tota de fusta i també pel seu hotel de gel. Des de fa tres dècades quan el gel s'apodera del riu Torne més. Hotel un allotjament construït amb gel i neu. Si s'hi compten amb dotze suites 20 habitacions de gel on els sacs arriben a 25 graus sota zero. Una galeria d'art i un bar no es desfà no d'hotel.

[00:30:27]

No l'han de fer cada any i ara cada any cada any l'han de fer a l'estiu i se'n va a la merda. Sí sí sí sí sí però no potser sí si hi va haver qui és el fundador i hi és ajudat per dos escultors de gels de gel professionals del Japó i van crear aquest enorme perquè ho necessiten gel que els dóna el riu. Amb només 10 segons que ja que hi van anar 4.000 tones de gel que tu dius Necessito construir aquest Cacho Hotel.

[00:30:59]

Hotels ratllant d'hotel és el que diuen els arquitectes normalment necessito construir un hotel hotel. Els dies doncs molt bé que ja té aquí el riu segons i tindràs 40.000 tones 40.000 tones per construir. Tot i aquest no entenc perquè s'ha d'esperar deu segons perquè vol dir que en poc temps pots tenir una quantitat de gel gent que vulgui estar del tot glaçat. Però perquè veus no entenc perquè en molt poc temps sí pots tenir molt de gel. Sí sí cito el següent 130 tindràs més tonelades de gel les tindràs el gel.

[00:31:35]

Vull dir A veure no vull posar me aquí però tot el riu quan està gelat no va passar en gel. O si imaginem que es van empassar blocs de gel el riu o el riu. Cara a cara hi havia gent que paraigües al riu Ebre. Si no és tota l'estona de gel que corre fins al delta de l'Ebre i desemboca el gel al mar és que el gel d'aquí. Vull dir que per més que et esperis 10 segons en 30 segons tindràs el mateix gel si el riu per si el riu fa baixada.

[00:32:06]

Sí clar tu talles un bloc de gel que és l'amplada del riu que no baixa la resta riu com si fos el teatre. Juraria que no dóna aquesta dada. Alguna cosa hi ha d'haver per això però això és cert no m'ha estranyat la dada dels deu segons Jo vull veure com xerren. He volgut puntualitzar i veure com tallen els blocs de gel. M'agradaria veure un home. Doncs bé un bon dia pots veure a l'hotel i mira que no té el més maco ben parit això és una aurora boreal de Rasca com a una habitació.

[00:32:38]

El llit està fet de blocs de gel un comodí amb això. Sí sí però sí. Però si hi ha dormir sobre d'una marxa d'aquelles de fer ioga i a l'esquena tractorada és horrorós allò del bloc de gel que cada any reneix amb alguna cosa diferent. Perquè clar l'hotel es fon després fan cada vegada fan diferent. Així que cada vegada s'ha de reunir tot l'equip creatiu especialitzat en aquest art efímer. Hi ha un total de 200 artistes d'arreu del món. Molt bé però és molt maco i tot va molt bé.

[00:33:04]

Només vull dir una cosa. Va arribar el dia que les autoritats van explicar va explicar los a aquesta gent que en llei havien de posar hi una alarma en. La nostra amiga burocràcia ha assegurat que hi ha objectes que són inflamables a dins. Així que van haver d'acceptar i cada any han vist una alarma d'incendis a dins d'un iglú i dutxa. Entenc que no allò que disparar aigua no és clar si es cala foc es desfà el gel i apagar el foc.

[00:33:31]

Entenc suposo que només només una alarma per saber ho escolti que s'està cremant per apagar el foc. El joc ja té un cotxe un Volkswagen que no arriba a arreglar alguna cosa. Ens acompanya avui al búnquer tenim una magnífica salsa de calçots de Conserves Ferrer. I prepareu vos per cridar una altra vegada perquè tenim que tenim uns ulls que fem soroll i un magnífic joc de taula en català el joc de taula dels lloros i clars per qui serà això de per qui encertin la cançó que tocarà la Neus ara mateix Neus ja sigui fàcil que portem una samarreta.

[00:34:33]

Que no hi ha xiuxiueig i volem quan ho sapigueu volem un crit net i clar que nosaltres defensem que la pena també és una cançó de pop Cajón. Els intèrprets s'assemblen és una cançó Pocahontas Neus no. Quatre vots a la ciutat. El boig de la ciutat de Sopa de Cabra i això s'ho emporta la Laura d'Ulldecona. Sí ho dic bé en Jaume i la Núria en Jaume i la Núria però són portadora Uriel Bertran i Dani estava fent un aplaudiment per la Núria i per la Neus.

[00:35:50]

Això és el punt. La gent del búnquer necessita consell en una qüestió de vida. Resulta que ara mateix no tenen dades que segons ell determinen sempre és millor que el meu sou hi caben tres cadàvers i el moment injust ni cabrien dos clars. En principi havia de ser un senyal d'alarma. és cert que parla de psicòpates sempre es diu simplement gent molt normal i que mai hauríem fet un comentari així. Llavors què hauria de fer hauria de fugir per cames abans de canviar el maleter o ser tranquil·la perquè si parlar de cadàvers si no és que no té fusta si ajuda i espero sentir la resposta al búnquer i no als crims redueix els malalts en cadàvers.

[00:36:47]

Això que se m'acut preguntar li el dol concessional quan per exemple hi ha aquí darrere aquesta Berlin perdoni perdoni. No no. Ja m'he sentit tractat insisteix i més perquè els trobarem Ostres. Però ha de ser gros perquè hi càpiga ja tan sols un cadàver perquè la pedra blanca no et fots mai estirat eh. Cames plegades s'ha plegat com un fet la fots abans que agafi rigor mortis si no és de molt mala entrar. Llavors les desitjava Bach perquè canta molt bé una cosa d'aquelles on la nostra ràbia fa allò ja fa allò i qui fuig.

[00:37:30]

Coneixes alguna persona normal. No no. Clar que no ho compra que allò que fiquen a sobre el cotxe és com un taüt. Llegeixin allò que jo compro per parar un dia per part d'un cotxe a frenar les portes portes. Perdoni que és policia. No tinc curiositat. Coriolà no porta. No entenc qui són els pisos que ha tret a les rodes del cotxe a qui no es va esquiar. Estem confinats en lloguen cadàvers mesurava el maleter o un cadàver seria una mesura estàndard.

[00:38:03]

Dos cadàvers i mitja en aquest maleter o tres cadàvers. En canvi el rigor mortis causa. Quant de temps tens per posar lo ben clar de seguida que s'ha d'anar hi de seguida no ha sentit la biografia de la Bíblia. Si li va trencar el braç a la lleialtat potser et Mateu gent però. El Consell de la Generalitat de Catalunya també va bé saber quanta gent cap al maleter o a alguns països què està permès anar al maleter del cotxe beneint mai el maleter.

[00:38:35]

Jo hi he anat al maleter i en un taxi a Uganda. Em van pagar per un maleter. Efectivament sí i no anava sol vull dir. érem quatre dins el maleter que sortia molt bé seients estaven agafats i els seients anaven amb un seient de taxi ugandès de pijo mira explicaré la situació. érem sis en el cotxe. D'acord anàvem quatre en el maleter. Per tant érem deu en total o sigui sis en les places que sis que estaven asseguts a sis taules doctor.

[00:39:10]

Quatre són deu persones amb el conductor que anaven a un hotel que el conductor no sabia on era. I entre els sis hi havia una prostituta que ens estava dient que era de la zona que ens estava indicant on era l'hotel limitava dient al conductor perfecte una prostituta de B. Que bé un dels que anava amb nosaltres va pensar que s'havia enamorat d'ell. Aquelles confusions que les confusions i tothom li deia que no ho veus que ho fan servir per guanyar diners.

[00:39:41]

Pobres que no tenen altre nom que no que m'ha dit que era molt guapo. Bé aviat em va servir en primer lloc t'has de mirar que no havia passat mai i va assegurar que entre Parets del Vallès.

[00:39:58]

Pregunta sola i et diu els altres col·legues ja són pilots i tot. Jo sóc de les persones que que posi tot i que la salut és al complet i la majoria d'usuaris. Tot i que molta gent veu tot això no és bona perquè sempre pot ser que altres races o traces són 13.

[00:40:46]

O sigui que estem imaginant quan acabes de fer el bidet i hi passes aigua i sabó una mica.

[00:40:53]

La qüestió és que qualsevol altre gos és retorn a la vida i això depèn de la densitat del excrement una perícia que va per llarg que passa i que té moments és un dia el dia abans que vaig ser jo he de reconèixer que el bidet a casa quan no estava de moda que ara tothom gairebé és allò que té dos lavabos el piso a casa és com que sembla una norma bàsica. Hi ha d'haver dos lavabos abans hi havia molta vivenda d'un sol lavabo i casa.

[00:41:37]

Jo havia fet servir el bidet per fitxar quan hi havia algú al vàter fent caca algun altre membre de la família fent caca o sigui del tot ja que és la porta oberta. Tot estava picant molt fort i no puc més. El concepte de paraigua si era diferent a Can Pei o no amb la família quan érem petits no era o de Pixar i quedar amb la porta oberta no no no no. Sí no trobo excessiu. Una porta oberta excessiu fins i tot als lavabos de Sant Benet.

[00:42:13]

Jo no tinc bidet a casa. No no puc. L'anterior casa tampoc ni siquiera tampoc a casa no a casa els meus pares sí que hi havia hagut blancs que van seguir també els nens els agrada molt. S'hi fan moltes bestieses el Vida té obra de la seva mida. Ara obren Allà renten les mans aquí hi festa és una festa per jugar. Sí si aquells cotxes que canviaven de color amb l'aigua calenta es va posar de moda els noranta veient uns cotxes que ficades sota l'aigua calenta i eren grocs i es tornaven vermells.

[00:42:45]

Bé una passada millor que una pel·lícula i veus increïble A veure jo crec que més vegades ha fet servir per vomitar. Però una altra cosa un bidet ja us ho dic ara és higiènic com bidet del punt que els clubs n'hi ha. Doncs alguna funció deu tenir. Efectivament no. Efectivament la posició és la posició quan mites és al cap i quan no és assegut està assegut amb les cames obertes s'ha assegut d'esquena l'aixeta ha baixat si et vols rentar la part de darrere.

[00:43:18]

La part de darrere és on estàs en una posició en què no t'agradaria que fessin un retrat. I que no recordo cap monarca fet a base de Pilar depèn de quina zona. També van posar a la venda em diguin així és com a segona vida. A veure dempeus sí sí tot de piles la part de l'entrecuix de l'entrecuix o les de darrere si et fan posar. Doncs així no et diuen tenir una hora i diuen sí si s'ha de fer així no l'has de ficar com de Colillas que es diu en català no com en dius genet i separant les natges perquè no cal que sigui la cançoneta totes tires panxa avall i després et diuen mira de fet així totes les natges seria aguantant les natges a les cordes aguanta les dues noves eines que hi ha hagut aquí pau.

[00:44:21]

Si vols fer una pregunta diu no a tot arreu. 6 34 68 77 70.

[00:44:28]

A mi que em poso en contacte amb vosaltres perquè tinc un dubte tenir una veu femenina que sigui la Neus que també pot opinar però tupper i lluito ja que crec que sóc coneixedors de causa. En podeu treure d'aquest dubte la nostra colla. Jo no he jo no sóc el més Calvo de tots però ja n'hi ha uns quants que són una mica calbs ja tenen entrades així com vosaltres i la meva pregunta és quin seria el moment més idoni per posar ho tot.

[00:44:56]

Quin. Tinc un amic de la colla que tothom ho sap però ell no diu res. Ella ho porta i ningú diu res. I n'hi ha una altra posar se aquí però no sap si posar se o no es diu Raül. I no sé què si opinem. Quin seria el moment idoni per posar ho col·loquin de cabells. Jo crec que mai hi ha un moment idoni per posar una perruca. Això em fa molta Múnia ens falla quan es diu que es nota i no es nota que és terrible no hi arribem no ho noms però Ximo Puig va dir que estan fent el que estem jugant estem jugant a ser Déu escolta quan ets Calvo o ets Calvo i ja està.

[00:45:37]

Acabes de rapar i fora a fora. Balmes bé. Sempre queda el viatge a Turquia. Però aquí no s'hi va posar. Anem a Turquia a posar nos que ve molta gent que es posa cabells. Bé nosaltres vam dir que si ens fem rics fent aquest programa que nosaltres ens podríem una mata de cabell i una galeta de 140 PSC sexy i. No sé si ho fan a Turquia també a Turquia que no es fiquin peludes no allà hi posarem el cabell i tetes no té cap futur però jo vaig agafar un tren de mida petita.

[00:46:11]

Amb això però no sé si és una mica més. Han hagut d'intervenir aquest any dictar perquè Michele guardi calvície però no sé si és correcte. Jo li vaig vendre perquè creiem que el vici era millor que no tingui un programa. Quan va sortir Jordi Sànchez López si puc dir que havia de presentar i he de dir que tenia entrades i portava una perruca i li anava caient i s'anava veient cada vegada que venia de veritat que aquella imatge molt petita que veia el front cada vegada era més gran.

[00:46:52]

I llavors ja aquella gent que es pentina intentant dissimular tot cap aquí tot cap allà on ens trobem encara hi ha gent que fa autèntica arquitectura. Si així llavors la resposta quedaria contestada d'aquesta manera no hi ha cap moment idoni per posar li el teu amic que es tregui aquest ocell mort sobre el cap. Si us plau que es treu un dia sense venir cuento de res un sopar sí que ho fa encara que s'hagi acabat la tonteria i li treus i ell mateix veurà en aquell moment cardoní o que li has fet un favor.

[00:47:24]

Ara ja ara no us posat perruca. La Sònia de Barcelona té una pregunta Sònia Sonia Mira mira Blanes. La pregunta és diguessin que és immortal i que a més a més no serien ni castigats ni jutjats el primer que faria que faria malbé el que faria el rei d'Espanya. Exacte. Immortals i que els nostres actes no seran jutjats ni condemnats. Ostres ostres complicada i molt complicada és molt temptadora. és molt llaminer és millor molt millor que el de la illa deserta.

[00:48:01]

Sempre em plantegen un panorama molt tètric. Aquest és el contrari no ho sé jo probablement aniria al Congrés de Diputats. Sí de moment va bé. Congrés de Diputats espanyol. Sí s'hauria. La posició de president que està per sobre de la trilers i que parlés segons qui s'aixecaria sobre la taula no deixaria els pantalons i ni pujaria el cap. Per fer això no és el primer que se m'ha acudit així sense pensar gaire. és maco i seria maco de veure.

[00:48:32]

Home que se li va canviar el moment aquell que no sap qui està parlant Pedro Sánchez per exemple no sap què li estan pitjant al cap. Per favor és millor però és una varietat pitjant el cap.. No m'ho han fet mai. No sé quina sensació ben calent no és que a la dutxa no és la mateixa és exactament la mateixa. és una sensació ja una mica més de Doll quan està sota l'aigua i l'olor és diferent. Ja hi ha una altra olor i un altre color Neus.

[00:49:06]

Tens algun desig en tinc però no comentaré perquè no escolten els meus pares els quals la dreta no se m'acut. Alguna bestiesa similar. Perquè quan et diuen No te'n no seràs responsable dels teus actes que diuen del rei s'executa una bestiesa. Pots fer tonteries. Ja ho havia comentat alguna vegada aquest programa però subtileses també m'agradaria llegir coses petites no anar a un karaoke a Madrid i cantar una cançó de Lluís Llach per exemple. No ho va dir ella va dir un dia sí o sí una o més.

[00:49:41]

Això va fer tornar los de la gent. Això era si era transparent i transparent i en cas de ser transparent faria això amb algú que està emetent el menú i un que està menjant botigues en té cinc i robar n'hi una i a veure què li passa a l'audiència. Això ens ha passat. Això ens ha passat a vegades no ens hem tornat bojos oi. és com si hagués vingut un senyor invisible i li ha robat una plantilla si bé dius boig boig que no sigui això que durant molts anys vaig vaig pensar que passava alguna cosa a casa perquè el meu pare sempre anàvem a esmorzar les dues Magdalenes que es menjaven no tenien estaven mossegades ja hi deia cada vegada deia Però qui és qui s'ha menjat això cada vegada cada dia.

[00:50:22]

Cada matí es preguntava Qui és qui havia fet aquestes mossegades. La història acaba té un final. No sé si ara ja no hi era. No ho sé. No no no no és has dit durant molts anys penses de pensar què vols dir que jo creia que quan era jo crec que s'ho menjaven i si no se'n recordava homes sí que se li feia la broma. Al final la nevada ja va arribar bromista va canviar una vàlvula va elevar la vara.

[00:50:47]

Ara a treballar d'actor cada matí treballar. Això bé és maco és claus i aquí va començar així. Mira sobretot he vist que ningú ha tingut ganes de matar ningú a màxim. Jo m'he posat a sobre el cap d'una persona. és maco és maco. Tingueu tal i com Lorenzo el meu és molt era molt de contacte físic i físic. Té mala idea estimar explicades però exactament que no aneu a explicar explica. Llàstima. Demà no demà la setmana que ve es recordarà.

[00:51:28]

Evidentment que no podrem saber què us volia fer una orgia amb segons qui i perquè em va interrompre molta informació d'última hora la NASA confirma que hi ha aigua i que l'important és que era molt barat un moment preu directe. és un noi que toca. La NASA confirma que hi ha aigua líquida a Mart. El director de ciència planetària de la NASA Jim Grin acaba d'anunciar en roda de premsa fa pocs minuts el senyor Marín ha dit que existeixen evidències d'aigua salada a Mart i que aquest gran descobriment el planeta vermell podria ser ambient viable per viure hi en un futur que alhora faria gràcia anar a veure a Mart.

[00:52:09]

No a mi tampoc li tornem com sempre el que era a les deu de la nit a Catalunya Ràdio a.