In Het Wiel

SUBSCRIBE

Een podcast over wielrennen met Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en interessante gasten uit het wielerpeloton.

52:11
S3E28: 'Een toeterend saluut aan de eerste Tourweek'
Views   6

Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Op de rustdag een gesprek over de eerste week van de Tour. Thijs en Hidde kijken terug op de hoogte- en dieptepunten van de eerste week, praten over de Tour in corona tijd en kijken ook nog even vooruit op de week die komen gaat. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

16 days ago
17:14
S3E27: Etappe 9: 'Dumoulin zit nu in een soort niemandsland'
Views   7

Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag de tweede rit in de Pyreneeën en de verhoudingen in de top van het klassement zijn flink veranderd. Ook bij Jumbo-Visma is er een keuze gemaakt. Dumoulin haakt voorlopig af voor het klassement. En let u vandaag vooral op Alaphilippe, hij lijkt zijn zinnen gezet te hebben op de zege vandaag. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

17 days ago
18:11
S3E26: Etappe 8: 'Het wordt interessant om te zien of Jumbo het geel nog kan ontlopen'
Views   7

Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag een loodzware bergrit in de Pyreneeën met de vraag of Jumbo-Visma het geel nog kan ontlopen. En met hoeveel zelfvertrouwen klimt Tom Dumoulin? En natuurlijk kijken Thijs en Hidde naar het profiel van de etappe van vandaag. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

18 days ago
16:05
S3E25: Etappe 7: 'Het eerste koersuur wordt vandaag heel interessant'
Views   6

Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag vertelt wind-professor Zonneveld over hoe de wind staat en hij richt zijn aandacht vooral op de laatste 40 kilometer. De vraag is of het peloton zich op mag maken of dat er genoeg sterke mannen zijn die in de lange vlucht voor de overwinning mogen strijden. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

19 days ago
18:12
S3E24: Etappe 6: 'Ik denk dat Reilhan wint vandaag'
Views   7

Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag leest Hidde voor uit De Renner, de roman van Tim Krabbé. Thijs legt uit wat De Renner voor hem heeft betekend. En oh ja, oké.. Ook nog even over de etappe. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

20 days ago