Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

Begin dit jaar beginnen we met. Dat zal waarschijnlijk niet. Ik heb het nog nooit gehoord. Nee. Of misschien een keer van matchmaker kan het zeker niet. Moest het nu op de radio die zei dit liedje over deze groep. Zangeres. Dit is ook een verhaal dat je dus als neoprof in familieverband zet genoemd. Vanwaar komt die naam? Moest ik ook effectief gaan?

[00:00:45]

Vader en moeder is dan opeens Riobra. Wie denkt dat we het hoofd koel kunnen houden bij het zien van zo'n jonge kerel die dit doet?

[00:01:07]

Jij moest het gaan vragen. Wij dachten dus inderdaad dat wij dachten het zou wel een enorme Vlaamse naam zijn. Maar dit is dus typisch Vlaams hadden we bedacht. Dit is deze mevrouw. Deze groep is dus nog Grosso Rosa Elzassisch. We hebben net in de lijst een auto. Wij vonden het prachtig.

[00:01:28]

Het is niet meteen muziekstijl, maar ja, als. Als kind wel. Ze zit niet trots op een speciale naam. Het is toch een beetje gevoel. Als kind wil ik niet speciaal zijn, maar nu ben ik wel trots op.

[00:01:40]

Ik heb ook nu wel tof paar weken geleden een verzoek gekregen van de vader die zijn kindje toegiften noemt. Daarmee hebben de Trejo gestuurd van Parijs-Nice, groene trui en nu de Photokina van baby'tje dat. Da's wat Tom. We zitten speciaal en. Bij die naam klinkt het klinkt fantastisch.

[00:02:09]

Tiesj Benoot Ik zou een moord doen voor zijn naam. Het klinkt vooral in de combinatie benthische, maar misschien hebben wij duidelijk van daders. Wij denken dat hij nooit Vlaamse namen zijn. Nee, dus niet.

[00:02:21]

Ik dacht ook in Friesland nog gelijkaardige naam, maar dan zonder J. Zonder naar te zoeken schrijfwijze die niet op die manier van zich spreken. Met telkens mijn naam pispaal om verwarring te vermijden. En dan nog. Zit al vorig jaar na zes jaar op mijn knie en pakketten, koop nog vaak iets anders. Maar ja, het is gewoon geraakt. Maar nu worden de kleine Eutyches geboren.

[00:02:51]

Zeker nu Paerewyck nooit een mooi compliment bestaat.

[00:02:57]

Niet vernoemd waterstofbussen en Kristof Van de Goor heeft zijn hond. Het is misschien een minder groot compliment als ik een hond is niet, maar het is toch vermeldenswaardige.

[00:03:08]

Jammer dat voetbal toch een beetje afvallen bij honden.

[00:03:16]

Wielrennen is eigenlijk sowieso een goed gevoel.

[00:03:20]

Snap de jouwe. Hij heeft het weer voor mekaar. Binnen drie minuten. Hij is weer genoemd. Goed, het is geweldig dat we in jouw huis welkom zijn. Het is werkelijk een prachtige plek.

[00:03:37]

Ja, we hebben lang gezocht naar een drietal jaar geleden mee begonnen. Ja, hier in de streek is zeker al stall duur voor iets dat we dan niet volledig stil steel. Anyway renoveren zou ik zie zeker niet.

[00:03:54]

Dus hebben we grond gekocht in een Bonanno. Wanneer bijna een jaar. Bijna alles of niets is dus zeker nu de afgelopen periode was 12,6 te winnen, maar eens en dichtbij de universiteit.

[00:04:10]

Ja inderdaad, al kom ik ook niet zoveel meer. Kan zeer lang alleen nog gevolgd. 5 jaar maar Vondelbeek mannen heb ik heb ik examen dus. De markt terug naar de aarde meer? Welke? Welke examens staat er op de rol? Internationale marketing? Ik studeer, ik zit hier. Ik zet nu mijn master jaar marketing economie marketing. Dus vier weer FXX of zwaar Namek of. Is het vreemd dat wij dat bijzonder vinden? Als wielrenner komt dit na een natte Tika, zo is gebruikelijker.

[00:04:50]

Alhoewel dat er tegenwoordig wel meer en meer renners zijn die die combinatie maakt. Ik weet niet wat de Nederlanders. Maijer In België en zeker in Gent heb ik wel veel faciliteiten om om de twee te combineren, dus ik kan de examens aanpassen wanneer ik meer tijd heb. Mijn dochtertje. Het is een theoretisch richting, dus kan alles.

[00:05:11]

Vanop afstand moest ik kinesist willen worden en een stage doen is dan al veel moeilijker.

[00:05:17]

Is de combinatie juist? Soms vloekt ook wel als wielrenner. Als dat zo. Voor mij is dat vooral om de paar dagen voor het examen als het echt moet. Maar op zich op maandag een uurtje studeren kan ik me ook wel ontspannen, zegt Mag.

[00:05:35]

Lag de focus naar iets anders? Ook belangrijk is voor mij wel een rustgevend gevoel. Ik speel Oekrainers op de PlayStation, maar dan voor je toch iets minder nuttig is.

[00:05:49]

Schone. Ik heb ook in mijn jaren als belofte zeer veel tijd gestoken door de ookniet.

[00:05:57]

Op die manier. Zit mijn diploma nog? Hoeveel jaar ben je niet bezig? Cedric Ik ben begonnen in 2012. Een dag na het wereldkampioenschap in Valkenburg was mijn eerste Stitt, dus daar was ik nog thuis. Nu ja. Ze werd toen twaalfde. Van Blerim en Achterdeel spaak in Sprint. Ik weet nog bekwaam om door de Valkenberg te komen.

[00:06:25]

De Gaublomme en Moris demarreerde. Ik zat zeker zijn wiel vooraan en won Hatti Moritz. Ik werd twaalfde, maar de wilde tiener was zoiets.

[00:06:44]

Hij won die niet. Mannen.

[00:06:50]

In 64. Ik beloften belofte Wilmore distro's weer, maar toen bij de beloften.

[00:06:57]

Dat was het begin van de mourisse. 3. Alle Philippart willen van de afdaling van de standaard niveau. Dat is de eerste keer dat ik het nog weten.

[00:07:07]

Misschien in de koers al een keer meegemaakt? Neen, we kwamen mekaar niet zoveel tegen Callaway.

[00:07:12]

Daarom in Oostenrijk als Shadowrun van het Chiasso. Hij was een Corsi. Hij was ook tweede bit Detroit, als ik me niet vergis. In Nederland dit kampioenschap. De show waarmee gaan studeren wil je bent een event Event Top Junior in België. In België wordt iedereen die goed kan fietsen. Die wil prof worden. Die wil niet thuis. Waarom ga jij de dag na het WK studeren?

[00:07:39]

Voor mij was het al van kinds af aan 4/5 jaar wil ik altijd weer aan de slag zoals ik mijn droom heb.

[00:07:47]

Ik ben begonnen op mijn elf jaar. Ik heb pas mijn eerste wedstrijd gewonnen als ik zestien was. Bij de nieuwelingen dus ik was absoluut niet zeker in mijn eerste jaren.

[00:07:56]

Geen hoefnagels, dus ik heb elk jaar wel een grote stap gezet. En als tweedejaars junior kwam kwal op de tiende wereldtop in de Nations Cup.

[00:08:04]

Ik wou vooraan, maar toch op jacht. Ik was niet ziek van prof te worden. Ik werd een belofte bij de beloftenploeg van Lotto-Soudal, maar voor mij was er niet zekerheid dat prof won. Ik wil gewoon. Dan bedoelde hij de meeste Pieraerts moet nog werken na een carrière. Ze. Dus heb ik ook wel ja.

[00:08:26]

Ik heb dan ook in het middelbaar onderwijs jullie speciaal naar Nederland havo en vwo en dat was voor mij de logische keuze.

[00:08:41]

Maar ik heb altijd altijd gezegd ik wil studeren, maar ik wil niet aan mijn droom om prof te worden. Daaronder daaraan ten onder zou kunnen gaan. Dus ik heb direct ook twee vakken minder opgenomen dan de standaard algemene richting. Vooralde zocht eerst jaren helemaal, maar ik heb mij wel wat voorzichtiger dan klierkoorts gekregen na een jaar, maar ik had al vijf jaar er klierkoorts waren. Custers ziekte is dat als dat studeren of andere dingen dan with.

[00:09:16]

Nou, dan weet je Katja wel al een zeer goed eerste halfjaar. Ik wist al zeker dat ik stagiair ging worden aan de ASO, dus ben dan pas beginnen koersen half maart. Twee beloften en dan is het zeer snel gegaan en was ik daarna prof. Je studeerde toegepaste economie toen pas. Ik nam zoiets als. Heb je dan een bepaalde beroepen? Wat wil je later worden? Ik ben eigenlijk zeer breed. Ik vind dan ook veel kanten mee uit.

[00:09:51]

Ik wist vooral als ik naar die van start ging, wat ik niet wilde doen. Ook al wilde doen was nog zeer Britisch. Ik heb ook wel een redelijk brede richting gekozen, maar het is vaak voor bedrijven leidinggevende functies. Dat is het ondrinkbaar breed ook wat Louisalaan gespecialiseerd zijn. Ik denk dat als je als gastheer weer noemen, dat dan afstudeert. Zedige donornier qua opleiding. Ik moet echt zelf nog gaan in uw bedrijf gaan. Zijn mannen van Medië bij Lidl begonnen zijn bijvoorbeeld.

[00:10:33]

ArcelorMittal zou goed staal treffen in Gent, maar evengoed voor de combinatie met mijn diploma en ervaring als profwielrenner, dat ook iets uniek is wat ook wel weer kan uit twee dossiers die veel mensen kunnen kolijn. En dan op dit moment nog die Dokic zich in koest bleven doen.

[00:10:56]

Toch wel goed als Baugniet die binnen tien jaar nog tien jaar kunnen koersen op de aanvaller.

[00:11:05]

Versatile of niet.

[00:11:10]

Maar ik zie mijn niet ploegleden zo'n 200 kilometer organiseren. Ik denk niet dat er iets. Vermeesch Maar goed zijn.

[00:11:17]

Nog vele andere opties voor ook nog even terug. Hoe zien andere studenten jou? Jij bent wel een bekende Vlaming. Dat is een moeilijke vraag en daarmee de HMS dat ik heb. Ik heb al paar mensen leren kennen die ik in mijn twee jaar echt intensief naar school wist. Daarna was het echt, was ik prof en heb ik iets van een normaal jaar gedaan zonder weer les te volgen. Heb mijn beste vrienden van het middelbaar Capoue maar naar mijn bediening niet.

[00:11:53]

Die zit op rechts, tussen Vanhoeck aan, maar die zie ik wel meer als de mens achter de bal aan Roebuck. Toen ook aan de wedstrijd begonnen was, kon nog niet de bekende persoon die de bank. Als jij nu naar een examen gaat. Ja, ik ben altijd examen alleen op hun bureau bij de prof, omdat ik dan een examen aanvragen op een andere dag. Jammer, maar nu maandag sinds lang terug op op de campus. Nu ja, nu was ik niet echt een reden om het examen te verleggen DS 22 juni.

[00:12:27]

Dan moet je toch met iedereen. Ik had niemand ken. Ik heb niemand nog niet gezien. Dit jaar al mijn vrienden waarmee ik begonnen bij zijn al twee of drie jaar aan het werk is.

[00:12:38]

Wij houden nu van je studietijd af. Ik studeer nooit meer dan 20 uur per dag. Ik heb ook wel wat gedaan afgelopen periode. De Hadopi kun je als wielrenner zes Asura zetten. Zo bleef ook Luca Gaze Mena hoge stages, draaiboeken. Ik heb dit jaar een examen gedaan na het openingsweekend, dus heb ik gestudeerd en Tilburg. Meestal na een hoogtestage. Dat het daar toch wel veel tijd hebt? Niet het wassen is ideaal. Les contes reining tussen twee, drie uur gratis.

[00:13:16]

Vier uur op je bed vijf uur. En dan misschien een jurist vergeten dus om zeven uur op geïnundeerd. Toch duurde en een uur wachten en zo snel hebben doe je ook.

[00:13:27]

Maar vak per vak kan nooit twee vakken door mekaar studeren, omdat ik de luxe heb om mijn examens af te plannen.

[00:13:34]

Ik heb nooit volledig examenperiode kunnen doen. Mijn eerste jaar was dat wel zo, maar het was wel afzien. Hoelang? Hoe lang moet je nog? Ik heb nu ongeveer de helft van mijn master te doen, dus dat zal voor mij nog een jaar duren. De schreeuw kan. De volledig opleiding is normaal vier jaar in acht jaar afronden en het zit je nooit in de weg. Daarvoor een examen. Dan moet ik heb nog veel werk. Ik heb nog veel werk dan wel, maar als ik het land heb.

[00:14:09]

Nee, niet veel. Echt niet. Als ik in een dagje investing heb, dan doe ik ook niet zo simplicity en 25 Belse Systema studiepunten.

[00:14:19]

Ik weet niet hoe. Dat is minder dan normaal. De jaren 60 studiepunten werd 20 punten per jaar. Misschien dus echt niet dus.

[00:14:28]

Dat minder halftijdse. Nog wacht, wacht volgens mij lastig. Ik doe geen voet aan yoga, doet geen voltijdse job, even duur en geen koeltoog job.

[00:14:42]

Geen 40 uur Perica. Maar je kan ook zeggen dat het elk uur van de dag.

[00:14:47]

Alle beslissingen die je maakt. Maar een uurtje studeren past wel in een band met je eens.

[00:14:57]

Na lange periodes waarin niets is. Nu 22 binnenharken, niets doen tot afscheiding maanden. Laat je niet afleiden als je aan kwam lopen. En als ik nu ook over de kasseien K.C. Mooi. Ik vroeg in het al is dat een statement. Ja, ik ga niet teveel lyrisch rond. Ik vind het gewoon mooi passen. De stof is iets. Ik returning nooit, wkc nooit. Ze zal erkennen en ook niet veel profwielrenners, het Strick die dat doen is niet aangenaam.

[00:15:34]

Reedie materiaal kapot, Ridgway toe.

[00:15:38]

Waarom zou je dat voor jou?

[00:15:40]

Ik kan wel alles goede wil aan. De verkenning met Clouseau is ook wel leuk. Met de tube en dmq opdruk aan de kust, dus het is anders. Maar wat als je hiervandaan rijdt dan wij gewoon over het parcours van Omloop Het Volk? Ja ja, bijvoorbeeld Brielenbrug. Sfeer ritmisch. En dan behendiger. Kwaremont Desclée uur langs de Schelde door stamina. Sneeuw kreeg dan lams gedaan en binnenkwam. Vier uur lang soortenrijk naar huis. Een mooie trainingsdag. Waarom hij dan ook om de klimmetjes maken, zei hij toen hij ook op de Paterberg de Koppenberg zijn.

[00:16:21]

d'Urville trainer Hans. Verderop werd bij de Paterberg keer heel mooi links beneden halen.

[00:16:32]

Maar er zijn zoveel mooie straatjes in Vlaanderen die niet gekend zijn dat er meestal op de minder bekende hellingen Collines elk net achter de Vlaamse Ardennen van hieruit bekeken in Wallonië de andere kant van de Kluisberg zo magnifiek gereden. Zijn er wat wedstrijden waarbij je elke zaterdagmorgen trainingsgroep rond Gent. IOC voorzitter Nikolas Maes. Bert De Backer. Edward Theuns. We opschrikte en dan is er na al die kant met. Elex die allemaal losgelaten honden na jaar quarantaine wel zo amuseert, wordt er dan gesprint bovenop.

[00:17:13]

Meer dan sprintsters, goudkoers op de Zwiers en Ratto van Kortrijk kwamen tot twee. Denk ik dat er in Gent een half uur boven de vijf gemiddeld gereden waren met twaalf Tenenbaum ook maar vier of zes.

[00:17:31]

Wie Wilders wilde Neubourg de weg niet gesprint? Niemand. Niemand had nog zin om te sprinten. Ze waren tevreden, maar zo'n hectische finish lijn.

[00:17:42]

Je moet ergens moet je kiezen.

[00:17:46]

Ja, inderdaad, maar we hebben nual tussen Schelde peloton wat soms een beetje op het randje. Het is een groep wielertoeristen die rennen vanaf Zwijnaarde, Gent aan de Schelde tot Oudenaarde en terug. Dan ligt de effectieve finishlijn ook. Maar soms zijn ze eens als Nederlanders zouden Jordanië. Belgie Ik zie in Nederland ook genoeg groepjes. Gek genoeg hoor. Het is echt te gek. Het is soms honderd man aan de start, maar dat zie je niet zo vaak.

[00:18:20]

Langs de Schelde stroken zijn aangelegd door greppels om die groep te vertragen. Daarom ga ik fietsen, elk jaar één keer als het onder het volk is. Volgens Het Nieuwsblad moet ik zeggen de start is nog geen uitzending, want de tweede is mijn fiets.

[00:18:39]

Snap ik niet waarom die nu krijgt? De hebben aan elke kant algemeen troef. Laat nog of meter. Daar konden groepen en schietende links en rechts, zo leren ze met alles weg.

[00:18:53]

Alles voor de man die de koersen niet anders dan woensdagavond de wedstrijd in het verkeerde land geboren. Nu weet je, ik snap wat je wilt zeggen, want je was. Ik dacht altijd over de Waalse klassiekers. Met bashing liggen ik nog altijd. Ik, als ik iets te vaak iets te zwaar voor klassiekers, de Waal uit de Vlaamse klassieke soliede. Hoe kan men de omdatze? Omdat Athene toen Lasha last grauwer zegmaar. Maar ik werd vijfde in mijn eerste Ronde van Vlaanderen.

[00:19:30]

Was nooit de bedoeling dat de Ronde van Vlaanderen strandde als het aan toegevoegd. Omdat ik wel goed op dreef was als neoprof.

[00:19:36]

Ik werd vijfde en daar word wordt in België meteen. De nieuwe Tom Boonen creatine eerste eerste Ronde van Vlaanderen werd meteen de doorbraak bij het grote publiek. Dat blijkbaar ook al zesde waren gaan vieren samen. En ik zie hieronder Majorca, dus ik had echt een superjaar waar ik ook Arséne en een bergrit in Dauphiné.

[00:20:05]

Maar dan natuurlijk in de Vlaamse ploeg als Lotto-Soudal een nieuw Vlaams talent te vleierij, een talent voor de Vlaamse klassiekers inzet. Geknelde. De kopman Ik wel. Ik heb nooit in die serine, de zaal waar ik de nadruk op nieuwsblad toe nam, was ik een beetje vertrok naar dan. Het zal moeilijk geweest om maar moeilijk te snel zijn, Stickens was altijd de logische keuze om de Vlaamse klassiekers te rijden, maar wel elk jaar een stapje meer richting de andere segment gezet zeg maar.

[00:20:36]

Ik heb geen Amstel Gold Race gereden.

[00:20:38]

Luik-Bastenaken-Luik heb ik twee jaar geleden een eerste keer vierde worden en in Tirreno won ik de Strade Bianchi 4e in Zwitserland.

[00:20:49]

Dat zijn allemaal stappen die ik dan die richting zet. Maar als ik voor mijn werk spreek, vind ik de Waalse klassiekers wat langer. Is de wedstrijd voor mij als. Als Vlaming, als Belg. Toch wil ik altijd naar de koers gaan kijken. Ik trainen parcours als jong manneke op een kassei fiets om te proberen op te rijden. Maar mijn doel is naar de koers keek datsja. Dat was de Vlaamse kassiers aan de Waal. Dat was een Toera.

[00:21:17]

Luik-Bastenaken-Luik keek er niet naar uit om naar te kijken als de skiwedstrijden van 94 met Dion Vandenbroucke gezien kwam. Ik heb hem nog op tv zien, maar er zijn slechtere jaren.

[00:21:35]

Tom Boonen was een echte kwabben, die Pandora's als asking na koersbord.

[00:21:40]

Kijk, als ik s ochtends stationnetje in 2002 was zijn eerste podium niet nieuw, maar ik weet ook wel als wielrenner.

[00:21:53]

Ik zou daar niet mee inzitten om de kassiers laten vallen en volgen het onderwerp de moest ik zeker zijn dat dat mij dan meer oplevert. Maar voorlopig ben ik echt. Het plezier kan elk jaar meedoen voor de prijzen, zeg maar. Na de klassieke smaak switch naar meer optreden. Wil je gewicht verliezen dan ook al zeer gemotiveerd. Maar het is geen vloek, die vijfde plek in Vlaanderen. Absoluut niet.

[00:22:21]

Ik ben bijna altijd zeer trots op die prestatie, toen ook. Aldus Simons Het eerste wedstrijd en men in de winter droomt genoeg om aan de start te staan, maar spijtig is niet op het programma gezet. Spijtig neoprof. Melders, nomaden? Ja, en dan wil ik de voorzette toch Dubai of twee weken daarvoor.

[00:22:40]

En dan? Kreeg ik al een beschermde rol? Dat was ook al vanaf 10 mocht ik beginnen meespringen. Na 280 kilometer. Het was een vergewist, de week daarvoor was te Harelbeke.

[00:22:54]

Het was mijn eerste koers met oortjes, maar toen was ik al twee wedstrijden met hoogtes die in die periode. Ik denk dat dat Harelbeke was indertijd nog iets langer 2:30 of ik 22u30. Dat was langs de zaal.

[00:23:09]

En dan doe ik ook al voor de start toen Rindom is voor mij Stybar en Sagan. Sagan kreeg dan nog klop op Thompson. Ik zat in groep daarachter. Voor de vierde tot de twintigste plaats versloeg de squashen Cartago. Maar ik had nog nooit zo lang koest en ik denk ook niet fietst. De show Maar ik wist wel altijd hoelang ik maar wist wat je overkwam in Vlaanderen. Voor je het wel logisch.

[00:23:41]

Ja, ik was ook gewoon als gevoerd en westrijd tot aan Tuinweg. Ik keek al ambitieus, maar geraakte landbouwverkeer, timer en nu Kreisbahn er bijna altijd mee. En dan Kwaremont het zuur tot achter mijn oren komt naar de Paterberg gaat of aan al wie gewonnen voor de presentatrice. Het is tweemaal voor of na twee keer twee. Was dat toen mee met Kristoff en Terpstra, dan Van Avermaet en Sagan. Japan's op vertaalfout na Wook Louis was geweest, want mijn van de man of 10.8 Dereere.

[00:24:19]

Ik spring. Waarheen zou ik nog verder? Lesboek komt dus weer weer en 6,70 wint het sprint was veel logischer geweest als ik na de Mithras gurria en die kon ik niet veel meer Rendell in koude worden. Zijn twaalfde dus dan was er misschien ook iets minder rondgemaakt gemaakt. Maar ik heb daar ook veel uit geleerd. Zeker in mijn tweede jaar krijgt Standaard Het Nieuwsblad zelfs nog in Strade Bianchi, zevende in Harelbeke. Ik was überhaupt geen podium in Majorca.

[00:24:50]

Ik was ook nog maar vierde belofte. Ik was 22 jaar. Ik val in de Ronde van Vlaanderen. Echt hard. Echt hard. Gewoon mijn gezicht lang last had van mijn masao. In Roubaix Weekblad en Bos van Wallers en in de Amstel Gold is mijn lichaam gewoon op opperdekenij dan geforceerd om Rubiano goed te zijn geslaagd voorjaar Herinne. Terwijl je alle weken voordien.

[00:25:16]

Ik was beter dan het jaar ervoor. Maar dan kijkt iedereen naar u en dan is het moeilijk, want de dertigjaar heb het meest geleerd van al januskop ronde. Hoe waarmee kan je dat vergelijken? Wij hebben Nederland kijk er altijd heel erg naar de ronderenners. Jaar na jaar na jaar en Couven jaar geroepen dat er een opvolger voor Joop Zoetemelk moest komen die de ronde moest winnen, is iedereen.

[00:25:40]

Iedere Nederlander die een beetje bergop kon en een leuke tijdrit reed, die was zijn willen zijn er al veel.

[00:25:49]

Ondertussen is er zowaar iemand geweest die een grote ronde heeft gewonnen en rijdt over overal Nederlanders bij de eerste tien. Wat een heel groot verschil is, weet ik hoe lang geleden. Maar in Vlaanderen zijn ze nog veel wielergekke.

[00:26:01]

Er is de Ronde van Vlaanderen nog veel belangrijker en wordt er al weet ik hoeveel jaar moet een opvolger komen van Tom Boonen? Hoe is dat om? Om dit omdat in je schoenen geschoven te krijgen.

[00:26:14]

Op dat vlak zie omringd geweest met de ploeg toen echt wel afgeschuimd geweest. En ook toen was ik wel zin voor realiteit. Ik denk dat Quick ook alerter is, enkel maar dat ze wel een beetje met de voeten op de grond en mijn ouders hebben ook nooit. Grootse dingen aan het doen of verwachten van mij, tenzij. Ik heb alles zelf altijd beseft, ook ik absoluut niet. De tien nieuwe Tom Boonen was of ben al drie of vier mentaal verkeken.

[00:26:44]

Ik heb ook nooit gedacht dat dat zou kunnen. Ik wist van mijn eten altijd dat ik geen veelwinnaar was, maar een renner die. In elke klassieke Final Carrée kan meedoen om te winnen, maar ik ga nooit tien Coussement per jaar. Dus als ik er win, had een mooi zijn meestal. Dat was voor mij toen al duidelijk.

[00:27:06]

Journalisten moesten daar nog achter, maar langs de andere kant in België zijn ze ook zeer al bezig met een nieuwe ronderenner vinden voor het kampioenschap genieters een totaal ander type renner. Het wordt ook zo weer verwacht van de jongen, is best wel leuk en wist al aardig wat hij zag. Dus ik denk dat er nu momenteel in België zelf meer.

[00:27:27]

Uitgang naar dat is ook al zo lang alleen dat er een bal in de goederenlift merano. Maar denk jij als je in Nederland was geboren of in een ander land dat jij eerder die kant op was geduwd? Misschien wel jouw. Hoe komt dat nu zelf misschien? Die link niet met de Vlaamse klassiekers? Als is moeilijker om hier toe te komen. Au vent. Dat was ook voor mij het allergrootste voordeel als neoprof. Ik kende elk baantje binnen en buiten.

[00:27:56]

Beter dan renners die tien jaar prof. Je kunt de Ronde van Vlaanderen niet als kidnapt. Agon. Of het nummertje van de poes? Dat is iets anders. Ze zijn er niet willen, maar ik zat wel vooraan op juist moment. Vanwege parcourskennis. Je bent nog veel te lang om een rondrit te laten, lange witte baan is te zwaar en coma kan nu kan ook.

[00:28:27]

Ik heb nog nooit echt extreem bezig geweest met mijn gewicht.

[00:28:32]

Ik weet niet hoeveel dat Dumoulin na 69 op zoek zit opgericht. Ik denk dat ik de kan halen, maar daarvoor moet ik wel andere dingen laten vallen. Kan geen klassiekers gaan rijden om crashte met één meter negentig. Toch niet als vernieuwend voor de Siwa.

[00:28:50]

Nee, als ik als ik eerlijk ben ik er negentien als ik rechtstaande meter niet in Parijs-Nice in 70 kilo voor.

[00:29:05]

Er zijn veel renners, zijn er als jij een bergrit rijdt in Parijs-Nice? Hoeveel renners zijn jullie binnen vijf centimeter van jouw lengte komen? Niet eerder. Mijn Agena Quintana komt net als ik niet na en de wiezen kruipt onder besturen tegen. Er zijn inderdaad, in de koers lijkt Parris niet meer in het voordeel in eerste rivierduinen ten opzichte van Kitan.

[00:29:31]

Alsof dat, alhoewel het ook niet echt daar last van heeft.

[00:29:35]

Precies zo iemand die dat nog wel kan dineren in Tour 2008 gewonnen door IS.

[00:29:46]

Heel vaak hielden de zij van hun figuur maakte geen imposante indruk. Het is dus echte krijger, maar dat klopt. Dumoulin en Vroem zijn allemaal groter als ik ze het Modane de laatste jaren denk dat de echte ronderenners groter type zijn, immers nooit zwaarder dan 70 kilo. Nee, ik zie ook nooit te beroerd om de vragen.

[00:30:16]

Waarom niet?

[00:30:18]

Als je op het net zegt wat jij zegt, kan ik dan ook al onder de zeventig jaar met mijn tijd is nu al veel beter. Dat was zeker één van mijn zwakte.

[00:30:29]

Maar nu? Alle renners. Dumoulin fraudeerde die winnende tetteren. Daar hebben ze, zei ze. Ze beperkt de schade zeker Tom bijg. Op. Aan de tijdritten is niet te zien. Het is voor mij moeilijk. De show. Dit weet ik niet, willen we het niet willen. Jawel, Johan Museeuw ooit. Maar ik denk dat nu misschien nog iets te vroeg is.

[00:30:58]

Eerst nog moet proberen de klassieker te winnen en dan. Het onderzoek laat begonnen als niet 20 jaar ofzo, want Jadakiss overkwam in 15 was het de beste beste voorjaarsschoonmaak. Die won Harelbeke met de vingers in de neus en wilde hem met wind doekte de gracht in. Ik vond ook toen dat jaar heeft Skai echt de ronde proberen controleren, zoals in de grote ronde doen de Ronde van Vlaanderen.

[00:31:26]

En dat heeft niet gewerkt. Maar ik had echt verwacht dat hij nog een jaar of twee jaar ging proberen en monumenten werden aangedaan en achteraf bekeken. Ik denk tot twee jaar geleden. Anderhalf jaar geleden zei iedereen TRIN Toms slechte keuze geweest. Evenwel in doel. Het heeft lang duurde of lang na drie jaar is niet langer Bushnell Mourhit. Het is nu ook de eerste keer wist ik echt. Heb gevoel. Een toe meerdaagse. Van wie kan Parijs-Nice dit jaar rijkswacht, Vierne Zwitserland en Vierne trainen?

[00:32:05]

Maar pas als de versnelde moest Cwva passen als bijenhal in Zwitserland aanzette Mouscron 9th Morena. Ze namelijk bovenkomt. Manu ik ook. Aanval naar Bangkok dus. Dat was iets nieuws. Rommelstatus? Heb je er zelf niet jarenlang gedacht? Dat ben ik eigenlijk. Jan Zander, actuaris. Ik weet ook niet waar mijn grenzen liggen. Dus je hebt toch wel een soort voor beslissing genomen? Anders ga je toch niet naar Sunweb? Dat is toch een resultaat van een bepaalde beslissing jaar?

[00:32:35]

Ik denk eerst en vooral had ik de ploeg nodig omdat er meerdere opties zijn om de klassieker te winnen. Daarbij circa Anderson met Michael Matthews, zeker Ziekeren als Michael Matthews. De andere renners niet meer naar de finish willen, is voor mij van goudwaarde. Dat was in Parijs-Nice al zo vrij als als als Saariaho naar mijn Nicomachus Sint-Juliaan als het nieuwe 90m doortrainen. Daar moet ik laten zien, dus dat was voor mij zeer blij. En dat was ook het verhaal waarmee ze naar de meekwam wil.

[00:33:06]

Nu in de ploeg om meerdere speerpunten te hebben in de finale van de klassieker. Nu kunnen wij ik mijn 4.50 ingesneeuwd Sky Kwaremont gaan als iedereen oden ziet. In Spa blijft. Anderzijds kunnen ze met dertig toek veel beter dan nu ook al een Wildes. Ik heb nog nooit zo'n goeie dertig grin als in Parijs-Nice. Ik heb ook het gevoel ik heb dat nu en 2018 nooit, ook heb ik de parking voor klassement in Tirreno en kom nog circuit klassieke campagne rijden daarna.

[00:33:40]

Ik heb er ook wel van een weekje Classmate en ben niet de renner die ik ga koersen. En dan hoor je meer over te trainen. Dan kan ik niet.

[00:33:53]

Definitief Dus ja, ik snap je wel, maar ja, laten we even uit elkaar trekken als jij in een monument wilt winnen, dan heb je hetzelfde probleem als wat talloze andere renners hebben, namelijk dat er al een paar in dit peloton zitten die never nooit Algerije en die supersnel zijn. Terpstra ook de Ronde van Vlaanderen.

[00:34:18]

Dit was dit was wat onze gesprekken in de auto Araújo.

[00:34:24]

Dus jij hebt gewoon geanalyseerd gekeken. Hoe moet ik dan Holanda? Vergelijkbare Călărași?

[00:34:29]

Veel mensen die mij vroegen vind het spijtig dat Tom Dumoulin erbij is. Ik vind d'Aspet. Ik had graag met mijn grote ronde proberen winnen. Maar voor mij is Michael Matthews veel belangrijker dan de ploeg van mijn overstap naar. Ik was veel. Ik was veel meer bezig met Mathues. Geen verlenging, al dan niet te vroeg juichen van Tom Dumoulin dus voor mij. Dat was voor mij cruciaal en ze hebben wedstrijden die zo zwaar zijn. Hoewel ik ook solo aan konden.

[00:35:03]

Gecontroleerd wordt nooit. In de finale is het al een beetje op Demeestere, maar ook op die manier winnen als ik in mijn Overwinningsstraat zit. Moeskroen en Moeskroen beste Zenner of Coenders dagploeg hebben na meerdere piazón een antwoord. Ik heb daaruit. Maar dat is dus de belangrijkste overweging om niet bij Lotto te blijven. Onder anderen zijn andere winst was voor mij ook een moment nodig had om die winnaar heeft, ook in een nieuwe omgeving met zeven vernieuwend rigy. Ik had ook altijd naar de universiteit ging super veel nieuwe mensen leren kennen in het middelbaar.

[00:35:42]

En nu had ik er opnieuw een half jaar dezelfde trainer.

[00:35:46]

Nu eerst een nieuwe trainer, alles rond mij ook volledig volgen. Ik ga naar Project stappen. Ik ga niets proberen vast door mijn aanpak van vroeger. Katie wil ik een beetje mijn eigen entourage vond. Bij welk middel Toly nu, nu, nu als van het. Wanneer ik volledig merano. Ik voel mij daar ook wel allemaal. Hier heeft al wel veel mee veel relaxter gemaakt. Waarom? Vorig jaar heb ik zelf stages, in de winter heb ik zelf.

[00:36:24]

Toen ik in februari mijn jas keukeleere na Ciani waren we zelf verzorgen. Laat komen. Dat is echt waar. Pardon? Het is niet elke ploeg met tien man ploegstage een en ander dubbel dubbel zoveel personeel zelf moet regelen. Voor mij was ook wel zo'n beetje dubbel, want daarvoor kreeg ik dan de kans om dat te proberen. Want dat was toch voor de klassiekers op Staaien sowieso iets waar ik normaal man halvarine om te zijn.

[00:36:55]

Het Nieuwsblad. En toen was al zeer goed uitgedraaid, dus ik dacht oké. Er zijn later dit jaar de helft van de klassieke KNLS hou op stage, want is goed uitgepakt. Niets zat weeral in de. Dat was Sobig. Er was Bettega, maar nu is dat wel anders zijn we zijn Belgische ploegen conservatiever. De manier Sander zijn kunt ge daar Konservative? Noem Jan misschien wel ik wil zeker is dat ze naar een ploeg is die absoluut niet Conservatives.

[00:37:32]

Er zijn ploegleiders bij die nooit prof geweest zijn en geen enkele Belgische ploegen. Dus ook voor mij moet Genji profwielrenner Wisman roeiploeg. Niet dat er andere kwaliteiten zijn.

[00:37:48]

En nu wordt er echt zeer van scratch bekeken. Zeg maar de baan op. En dan die iets doen omdat vroeger zo werd. Dat kwam een pak. Maar Marieke was altijd zeer ruim als Sype weer kansen kreeg en vooral de courgette daar in de genen.

[00:38:10]

De courgette is ook iets wat ik absoluut nooit naar nual appelen meenam zonder dat je het gevoel zo.

[00:38:22]

Als je hebt als je daar ziek van, als ik net van buitenaf naar kijkt, denk ik als jij een Belgische kopman bent bij een Belgische ploeg verdien veel meer geld dan als je nu gewoon in Nederland voor een Nederlandse ploeg rijdt en voor het Nederlands Duits Bloemgracht zoek.

[00:38:37]

Het verschil is niet. Nee, nee, nee. Ik. Ik had ook meerdere keuzes dan vorig jaar. Dus ik heb de kapel gekozen om het project ik heb niet gekozen. Het geld konden Heldens reden voor meer geld.

[00:38:53]

Je kon er skai bijvoorbeeld er sprake geweest, maar daar heb ik nooit een concreet voorstel van gehad. De helft van de wielerwereld een lijntje dus jij.

[00:39:02]

Ik heb ook een gesprek.

[00:39:06]

Ik woon al vroeg. Beslis ik wel voor een tour? Beslis. Ik heb uiteindelijk al getekend op hoogtestage voor de Tour afgetikt. Akkoord met Ivan Affront. Dat was al redelijk vroeg ontgonnen, ik ook achter een kwartier rusten was de eerste keer dat ik einde contract was. Ik heb altijd mijn contract opgebroken voor dat gedaan was, bedelt twee keer. Ja, maar misschien flauw, want misschien wil het niet zeggen. Wat was dan wel een serieuze andere optie?

[00:39:39]

Want ik probeer een beetje het type kamp. Ik heb mij Juhani gesproken met Mobistar. Het was zijn transfer naar sites van verschillende. Em. Ik wou echt gaan voor de ploeg, maar wat het echt wetenschappelijk aan toeging. Daarnaast zal ik ook gewoon fan van de ploeg uit. Was er echt interesse? Ik had echt gevoel dat ze me echt wilden. Dat was ook een belangrijk. De Chinon was een ploeg die niet in de minste beste fase van hun bestaan vorig jaar.

[00:40:17]

Het is kreeg wel veel vragen rond mij. Mijn vader Danhieux, mijn ouders en dan je wat vrienden die zij ook in de pers in België. Waarom snappen ze? Het gaat niet goed, maar ik heb echt gekozen voor wat ik zou dacht dat de. Jij tekent dus eigenlijk op het moment dat naar buiten kwam dat Tom Boonen daar ging vertrekken. Dat was al min of meer richtwaarde. Voor jou maakt het niet uit dat er wel direct vervangingen voor komen.

[00:40:52]

Misschien is als de Amerikanen zeggen jij bent er weer kriebelen.

[00:41:01]

Heb je er iets van gemerkt? Doe je de ploegen? Inkwam dat het dat het onrustig was of niet goed ging?

[00:41:08]

Ik weet niet of dat jullie daar waren, maar op de persconferentie deze winter bij Pont en Amsterdam was ploegvoorstelling in Amsterdam te wachten. Niet zozeer naar mij toe, maar wel aan de andere Tatsuya. Te postuum dus. Waar gaat de ploeg naartoe? En nu zonder Tom? Ik denk dat dat voor bepaalde mensen bij de ploeg niet de meest aangename ploegvoorstelling was. Marc Verbalen. Ik heb er in ieder geval het gevoel dat er een klik is geweest met de ploeg kan daar moeilijk zijn, want ik was er vorig jaar niet.

[00:41:46]

Als ik hoor van andere renners. En ook hetzelfde liftkooi op stages. Uhm. Ook in wedstrijden, ik denk dat bepaalde manier anders gekoerst wordt dan vroeger was. Hout is een tounes succesvol. Niet veel gekoerst dit jaar, maar als er één ploeg dit jaar uit een game juist.

[00:42:07]

Ik ben er ook van overtuigd waren met de valide klassieke ploegen in Parijs-Nice als met acht renners naar de klassiekers. Terecht is mooi aangekomen. Suresh Syros in vorm. Michael was ook echt goed. Ik was zelf ook je beste conditie taxeert geweest was en dan. Daarnaast de laatste bergrit Rema 40 man aan de voet van de slotklim. Was echt een lastige rit. Wist wat nog maar acht man offensief man Wesley die ziek was. Dit was de voorlaatste rit. De laatste rit had je gewonnen.

[00:42:36]

De laatste rit deden klassement aan.

[00:42:38]

Iedereen zijn beste beentje voor zijn, maar die codons. Casper Pedersen ziek of kies bonzen. Allemaal renners die voor mij echt onderschat zijn. EKP laat dan weer chiasso sukkelende skipistes volgens de naam die nog trots tesfaye aan alle renners die ook binnengekomen zijn. Nikias Arndt, villawijk die ook nog altijd dat er meer inzit dan zeker in de klassiekers, heeft hij nog niet laten zien wat hij kan. Als je ziet dat de carried in de grote ronde en de sfeer was goed kijkt, zie je hoe recidiveren werkt op optie op de psychologische samenhang van de ploeg.

[00:43:19]

Psychologische test zo gedaan en zoveel pratende was denk ik. Dat resultaat zagen we al in. Kuurne-Brussel-Kuurne bazbo wit. Ze zijn ook Niels gebleven, Tiesj. Maar zonder enige ervaring en dus waarvoor vorig jaar Nikolas Maes rond vermenigvuldigingen Nanna nu sprak Jekerkwartier is voor Niels. Als Kiekeboe het nieuwste moment denkt ook niet na de schoen vollen bak en ik kan echt zo snel rijden. Ik heb nog nooit zo makkelijk om 3uur gezinnen zo makkelijk. Ik zat rond wittere. Ja, dat is echt mooi om te zien dat je als Nokia wereldkampioen rond je aan een volleerde Nedstat ook zo'n jonge ploeg.

[00:44:05]

Daar heeft ook iedereen de superenthousiast.

[00:44:09]

Soms als geoorde renners uit die Subite de motivatie niet reikende is. Een messentrekker lek, rotte appels. En dat cynisme.

[00:44:21]

En dan nog alleen maar analyt.

[00:44:23]

Nicolas Roche diende gemotiveerd te dat dit twintigjaar jaar is, dus het is eigenlijk gewoon een absoluut goeie groep.

[00:44:32]

Zeker bij elke Stetson van van stage met de volledige ploeg dan ook zeker niet wil zeggen geamuseerd op Stay. Toch niet met de ploeg. De Chamoun Rutan blijft bang afwachten of bang.

[00:44:46]

Dan blijft het afwachten wat een wedstrijd tegen supergoede Omloop Het Nieuwsblad. Na één van de beste renners in koers in Parijs-Nice rijden de laatste rit slagbomen af. Lijkt die nog net genoeg overeind om zijn klassement te redden. En dan wordt er onder andere afgelast. Het was bijzonder waarheen. Als jij in de beste vorm ooit bent, kunt Asier negatieve kenmerken van een Kirkcaldy kans nooit meer geven. Maar daar kan niet van uit. Ik denk dat nog altijd. Zeker niet nu het nog kan, herhaalde.

[00:45:25]

Ik vind ook Cabal iets laten zien. Voor mij in Parijs-Nice was al een rit gewonnen. De koers is voor mij al niet evident, is een overwinning in mijn carrière en ik vind dat daar achter slaat. Natuurlijk op Tenerife. Zouden we dan misschien met veertig renners? Thibaut Pinot Nibali die man hem nog niet laten zien wat ik wilde laten zien. Roglic Prestwick. Demelenne niet gekoerst. Juan Roca wordt vannacht in was gereden. Abdul. Ik denk dat ik veel geruster de en hing op die korona crisis.

[00:46:01]

Is dat dan veel andere? Was echt op mijn ook nooit een week bulckaert. Ik heb niet gevloekt. Vlaanderen werd geschrapt. Ik vond het zeer spijtig, maar het was zuur. Ik kan. Ik ga zelden vloeken voor iets dat buiten mijn macht ligt. Zeg maar als ge nu alleenvoor retinol repeat. Wat doe je dan een keer de Ronde van Wallonië gewonnen?

[00:46:28]

Dus ja, ik heb dat niet.

[00:46:32]

Was ook te zoeken. Zeg maar een beetje graduele kom na de eerste rit van Parijs-Nice waar Hamas al afgelast aan het weer waren ofzo. Op dat moment had ik ook nog niet doorhebben dat situatie was gezet, zoals Buggenum bubbel Linkous aan het adres gekoesterd. Waarom zou dat zo zijn? En dan komt de testes toch redelijk? De week daarna wordt de Ronde van Vlaanderen afgelast. Parijs wordt afgelast. Misschien de Waalse klassiekers? Allemaal weg, dus dat is wel zo.

[00:46:58]

Processen stappen gewist, zeg maar aanvaarding.

[00:47:01]

Hoe kijk je er nu naar uit dat jullie nog rond hebben? Parijs-Nice was wel dubbel. De hele wereld stond stil en Parijs-Nice deed er nog een pelotonnetje renners om straffe. Ik vind het straf dat duidelijk is dat zij niet zo machtig dat de. Dat zie je ook aan de kans dat de Tour doorgaat. Ik vind het ook niet wat ik heb gewonnen. Maar eerlijk is niet verantwoord. Voor mij was het goed en dat is door. Maar tijdens Parijs-Nice heb je niet gedacht.

[00:47:37]

Wat zijn we hier aan het doen? Na debiel zal de Kamer.

[00:47:43]

Ik weet nu dat ik Gyselbrecht uit Duitsland dat dit waswater iets zwaarder inschatte dan. Soms dat schooljaar misschien wel, misschien niet, maar dat was dan ook enkel de laatste twee dagen passen van de koers. En dan hebben ze het sowieso een keer zaterdag gedaan. Showde hadden Laura en Ken mij ook nooit onveilig gevoeld. Het was geen publiek aan start aan de finish. Sowieso al niet veel publiek in Parijs-Nice. Hoe was dat? Eerlijk gezegd als ik je ging toch naar een podium?

[00:48:17]

Dat was speciaal. Podium was speciaal. Maar als ik over Dimitri, als ik dacht dat kon hem dan niet speciaal opgemaakt ofzo? Zo. Dus het kan best zonder wielrennen aan een start en finish. Neem de mooie, mooie momenten of mooie factor van het wielrennen weg, zeker als de koers dat AbiWord. Als onderdeel. Hoe kijk jij als econoom naar de positie van ASO en naar het businessmodel van IWA?

[00:48:55]

Ik weet dat iemand het niet eens is met die dingen, maar ploegbaas Spekenbrink. De ongezonde situatie Ethica is misschien moeilijk voor mij om metaboliet uit te spreken, maar het basismodel zou al meer moeite moeten veranderen dat de ploegen meer inspraak en meer meeropbrengst krijgen. Ook als u ziet hoe kwetsbaar zijn. Hoe weet je dat een contract intrigerende waard is? Een dispuut over de. JW ploeterde Jardine salary cut toegepast, dat al zo de voetjes op de grond was voor veel wielrenners.

[00:49:38]

Voor mij persoonlijk ook voor te beseffen. We zijn niet zo onkwetsbaar als we dachten en te zeer effectief. Al het beste met alles zo zwak gehad. Dat beweert waarborgsom. Nou ja, ja, tuurlijk, ik versta opa omdat de dingen als veel Siriz en zo opgerichte. Die net heb ik alvast gekregen als. Als renner. Hoe kijk je als econoom naar het nieuwe rendement? De handeling had ook een studie.

[00:50:13]

Jouw kijk zou het anders kunnen? Een ander model was ik, probeerde Babylon met de hamer Syriza. Zo veel voor de elf, twaalf ploegen uit mijn hoofd.

[00:50:27]

Ik zeg altijd elf, maar die proberen samen een ander commercieel model voor het runnen van het grondtoestand meer voor jonger publiek aan zo andere modellen.

[00:50:38]

Ik vind het mooie plooiing, maar ik vind niet dat ze momenteel echt een slalom op het OM. Denk ook niet dat bijvoorbeeld dat jullie warm lopen van de Mézières. Ik kijk dan altijd meer uitkeek naar de voorjaarsklassieker of een grote ronde dan het is. Bâloise is dus. Ik denk dat dat de insteek is, maar hoe dat eruit komt moet aan creatieve ideeën moet komen.

[00:51:05]

Zelf ben ik er ook om te proberen.

[00:51:10]

Maar ze hebben ook weer een beetje pech gehad, want er wordt op de afgelopen jaren op zo'n ongelooflijke manier wedstrijden gereden. Op dit moment.

[00:51:19]

Ik denk dat wielrennen op zich attractief is. Het is ongelooflijk attractief. Wordt agressiever gekoerst dan pakweg 7/8 jaar geleden. Hoe komt dat? Is moeilijk, ik denk dat het niveau gelijke gewonnen, zeg maar als je vroeger zag je Cancellara aan een woning. Denk dat er dan altijd dezelfde 10.3 kwam denk ik. Zelfde 2.3 die er bovenuit stak. Terwijl dat er nu meerdere is, kunnen we ons zijn Templo winnen, zo liet zijn ploeg, die er meerdere opties aan start komen.

[00:51:56]

Gent is alles wat je van Paul Dierick wil de beste zijn en die er toch. Hij tegengehouden in klassieke krokusverlof, denk dat eenmansactie en Duale. Pedra telt tot die verandering, al is voor mij moeilijk om te zijn hoe dat er dan tien jaar aan toeging. Maar als ik van ouderenzorg zegt ze wel allemaal. De snelste manier snel rijden op de besten. Maar de. De Hondurees geniet sowieso willen mogen gaan. Elke Tourrenner kan er iets tegen horen, maar het is gewoon een Omloop Het Nieuwsblad, het klassieke begin van het seizoen met 22 kanshebbers op Jaja, inderdaad.

[00:52:38]

En da's mooie plekjes. Gokken op wielrennen een stuk minder interessant. Maar de kans dat je wat wint is groot. Misschien is de essentie van gokken turnover machine dan wel.

[00:52:55]

Voorheen wist je wist je ook een beetje waar het ging gebeuren, zeker in de Vlaamse wedstrijden. Je kan het overal.

[00:53:00]

David Kopp mooie. Grote rondes had barricaderen. Zo kwam de ploeg. Ik was bij ons, was vroeger meer gespecialiseerd in grote rondes Rija, nu naar de klassiekers met een nieuwe ploeg met deels nieuwe ploeg en meerdere opties. Dus ook een nieuwe manier van koersen voor de planning. Keek graag naar uit omdat omdat dat de hand-in-hand te proberen. Dat het nieuwsblad was het grootste verschil tussen Belgische en de Nederlandse ploeg of de Belgisch-Nederlandse koers mentaliteit.

[00:53:38]

Op zich voor mij is ook het grootste verschil tussen Nederlands en Bauwhede is de manier van communiceren. Er wordt veel meer gepraat. Dat is ook echt kan appreciëren. Bijpast Romeijn zijn er al veel oudere dingen gezegd dan in vijf jaar. Of toch op een oudere manier allicht minder. Tenzij Malisse. In een half uur vertaald wat kunnen vaak in twee zinnen vertaald? Daar moet wel bij passen. Ja, inderdaad. Maar dat naar Mexico en dan ook vooral dat het iets kunt zeggen.

[00:54:19]

Dat Harnie dat er kan afgesloten worden, vertelt Danny Iel na Handoff nog wekenlang nazindert, zullen zeker Zicot Nederlanders zijn in Danica naar België of het algemeen zowel. Voor mij is het grootste verschil. Elk zeven nieuwe Kirkenes van acht. Ik vind juist de Belgische ploegbazen altijd wel redelijk hard in de media over hun eigen renners. Dit is misschien meer naar buiten toe. Ik kan het maar waarin Basbug Serena. Misschien doet Patrick. Maar ik mag nooit afgebracht geweest in de pers.

[00:55:01]

Marc Sergeant. Maar ik denk ook dat het belangrijk is om zeg maar binnenskamers te houden, woord laten vallen in de pers. Sommige renners dan misschien nodig om iets te zeggen, maar zoals ik niet door. Als Bazán overuren om hem wakker te schudden. In hoeverre speelt in in Vlaanderen? Die eeuwige strijd tussen Lotto en Quick-Step? Ik denk altijd al veel meer in de pers wordt gecreëerd dan dan door Natalia. Bandana's gaf bij mij in ieder geval niet.

[00:55:38]

Bij ons heeft het ook totaal niet meer de show. Ik weet niet wat er zoiets is tussen hun wensen in Nederland, maar in België is zeker iets niet goed als renner. Dus wegbleven Danny zoetjes. Vaak wordt er dan na het openingsweekend 2 0 voor Quick Step en op want juist al A63 pectine het zaakje op nieuwe groene ploegmaten en grote pizza Tabitha Shades! Gaat de vergelijking niet op. Quick Step is de beste, Quick Step sowieso de beste ploeg in het land of in de wereld.

[00:56:15]

Dan is het ook niet echt een naam om daarmee te verlichten. Iedereen haast Zanardi zich in minder acvz. Maar jij hebt net een ploeg waarbij je met meerdere opties aan de start staat. Was het Quick Step dan niet juist de ploegen geweest? Of is dat een droom? Ik heb ook nooit gepraat. In principe misschien wel. Waarom niet? Als er één ploeg dat spel beheerst? Ja, inderdaad, het is ook naar dat voorbeeld dat ze nu bij ons bij de ploeg ook in die richting uitgaan.

[00:56:51]

Sokal, Wesen en Castano heeft ook wel zo koestal vorig jaar vaak.

[00:56:59]

Hoe ben jij in een nieuwe?

[00:57:01]

Wat je zegt? Ik geniet van een nieuwe omgeving. Nieuwe vriend leren kennen. Een belangrijk gegeven. Hoe ben jij zelf in een nieuwe omgeving? Naast moeilijk aan. Ik probeer mij wel op te stellen. Probeert Siebe Maes Lyrica om er als dader was vier dagen in Deventer al in oktober nieuwsquiz en samenkomt met de ploeg. Er waren vier supermooie dalend voor mij was alles nieuw Ideeënleer en moesten aan iedereen mijn voorstellen, probeert ook al Big Tonto. De Widooie is aan de werken.

[00:57:31]

Zoveel mensen weet dus echt wel dat het doek over drie ploegen natuurlijk de Shaikh probeer gewoon veel te praten. Palmieri Kom ik wel anders binnen, nu kom ik Ben Nass naar die Wallabies iets bewezen heeft terwijl er bij Lotto achterkwam als neoprof, ben ik daarin gegroeid. Hoe is dat anders? Hoe manifesteert zich dat? Dat jij als verkijkt al iets kan horen dan? Dan merk je nooit je hebt natuurlijk heel veel nog jongere renners.

[00:58:06]

Als het over materiaal gaat en zo wordt er wel mee overlegd over wat denkt ge daarvan en we daarmee doen? Of parkour? Denk je dat ook wel de beste kennis is? En in Vlaanderen dus? Dan wordt ook wel vaak les als ik iets zeg. Plezant. En dan nog. Ik ga er ook niet van uit dat dan wordt verstaan, dus. Ik wil vooral mijn mening kunnen geven en dat zodat ook dat ook overwogen wordt en dan wat uiteindelijk besluit is van ploegmakker Cabanier, laat zijn werkgever.

[00:58:41]

Ik had er ook niet moeilijk Roertunnel. Achthoek Thebanen, wat een Kieszek beter is en dat dan ook blijkt achteraf, zal het ook wel opnieuw zijn, maar tot tot zolang moet gebeuren. Vertrouw hier aan de mensen die daarvoor betaald zijn. Maar kan je zelf iets zeggen over je programma? Heb jij de invloed op Kaboul nu ook? Heb ik hoe en wat ook denk ik dan voor mij hoe het programma zou zijn? En ik verwacht wel dat Khloe daarin zal meegaan.

[00:59:12]

Nu het voorjaar of deze winter heb ik de ploeg aan. Als ik op. In die wedstrijd, na exact volkszaal voor. Reden? En dan was er de wedstrijd bij die Abbaye Paerewyck die liever niet doen in Engeland daarom en daarom en daarom Niehaus. En dan zijn we ook tot voor enkele seconden twee en.

[00:59:37]

Als je als gegoed argumenteert om het echt geluisterd, wat ook overal, zo moet ik in elk gezond bedrijf. Een beetje aan bottom up. Het programma stond. Ik heb voorgesteld al dan niet Strade Bianchi.

[00:59:57]

Afhankelijk van wat de planning is, rondtoert stages en ik denk dan oorspronkelijk tunneldak voorstel alsnog basis kampioenschap. Maar dat is nu geschrapt. Dat was een week voor de Tour. Wat een slechte Tour de France. En dan normaal zo'n WK. Leuk. Dat was het weekend Amstel en waren de zware Hemmes als Gottes Dwars door Vlaanderen. Is dan al dan niet de Amstel Gold Race Ronde van Vlaanderen? Maar dat is dus mijn voorstel.

[01:00:33]

Nee, dit is absoluut nog niet overeenkomen met de ploeg.

[01:00:39]

Het kan zijn dat verleden Hans, als ik na een Giro en Vuelta reed ook weer aan de haak wil inzetten. En dan is er weer een andere kans. Wat lijkt mij logisch. Lijkt me logisch dat ze jou uit de klassiekers houden.

[01:00:50]

Nee, omdat ik ook wel. Het is ook daarom dat een beetje een ploeg aan. Tweede toerist nu Denise wordt Ronner, die je kunt combineren met klassieke. Kaddish Guarani Chiro Suriname nu een unieke kans om, zeg maar de Waalse klassiekers voor de Vlaamse. Hoe rijdt het door een rekening voor klassement? Als Goebbels in de klassiekers zit als memorabele overklassen, maakt Galama Mantelpak ook zei oké, ik zie dat zeker zitten maanden zeer moeilijk zijn om. Om in de Ronde van Vlaanderen die vier weken aan tour is of drie weken om een goed te zijn.

[01:01:31]

Maar dat zou dus wel een optie zijn. Ik zou het vroeg vinden en ik ben er zeker van dat ook bij de ploeg niet.

[01:01:43]

Op dat vlak zet ik dacht ik probeer wel rekening mee dat ik.

[01:01:53]

Als ik naar de uitslagen kijken. Die operatie lijkt me een moeilijke keuze, omdat je juist omdat je alles kunt.

[01:02:00]

Maar ja, volgens mij is het ook kiezen waar.

[01:02:02]

Uiteindelijk ga jij je aan het einde van je carrière, ga je een enorme rits ereplaatsen hebben opgebouwd, dan ga je vanzelf, namelijk dat je overal eindigt. En waar ga je het meeste plezier aan beleven? Volgens mij. Als je nu terugkijkt naar de jaren waarin heb je het meeste plezier? Volgens mij sta je als je vooraan rijdt in Vlaanderen of zelfs nu als je wint in Parijs, in Parijs.

[01:02:24]

Volgens mij ga je om meer ereplaatsen opbouwen. Hoe meer je op het moment de keuze gaat maken. Ook voor de West-Indië die je kunt winnen.

[01:02:32]

Ik heb ook de eerste jaren het geluk van een keer in de finale en ik ga nu misschien niet te veel risico riskeren, want ik zie een mooie plaats in de Astrid. Terwijl ook nu in verhaal finale voor te winnen? U had liever een domeinnaam wil doen op de. Aan het vijftiende worden dan zeker verder te worden gewassen verstedelijkt als jouw type renner, zegt Marc.

[01:02:58]

En dit. Ik weet niet hoe het echt is, maar als je in al die wedstrijden vooraan rijdt of het nu Omloop Het Nieuwsblad is of Strade Bianche Stadion heb je gewonnen. Maar dat je in de Ronde van Vlaanderen kan je in feite elk jaar Berlarij kun je elk jaar over de Paterberg komen en nog steeds kunnen winnen. Het lijkt me zo frustrerend als het jaar na jaar niet lukt. Kijk naar voor, kijk naar Sep Vanmarcke. Iedereen dacht er komt nu binnenlopen.

[01:03:28]

Iedereen dacht dit kan niet anders.

[01:03:30]

Of die wint de komende jaren ergens in Vlaanderen of Parijs bij of allebei of allebei drie keer. En het lukt niet.

[01:03:37]

Niet in de klassiekers zijn er zoveel renners die dit pakken, die willen winnen en ook zoveel snelle jongens.

[01:03:44]

Die zijn alleen maar. Met Van der Poel en Van Aert erbij heb je alleen. Ik geniet oxaalzuur van de voornaamste reden daarvoor. Het rendement is voor. En dan moet de rest geraakt worden. Kunt winnen en als Gwenda de kans om als ge te Krakatau hem de kans om te bouwen waarvoor het vorig jaar finaal in Waregem gaan naar een na het laatste kilometers taugé. Postel baseert zijn 2/8 Purana's. Bob Jungels, Mathieu van der Poel en ik verwachten toch dat het demarreert wordt.

[01:04:15]

Iedereen is klopte. Ik zit te wachten op een demarrage van iemand anders, niemand, daar had ik zelf geen weet van. Tnmy Bob Jungels Kanye je Mysterium Bob Jungels demarreren.

[01:04:30]

Ik laat Mathieu van der Poel Touré en ik probeer Dragt Tigana in de. Dat kost ook niet om te winnen, denk ik dan niet. Pas op zwembond is het zeer sympathieke kerel aan een super super superstart die ook alles kan. Een beetje vergelijkbaar? Misschien wel.

[01:04:53]

Dat afgestormd dan nog meer dan wat moeilijk is om te winnen, zeg maar.

[01:04:57]

Ik bedoel in de ronde van de week heb je meer kans en lijkt het me niet wat.

[01:05:02]

Het lijkt het misschien iets meer te controleren dan soms. Is het een beetje dat het een beetje lootjes trekken is in een finale Moyà? En als je niet. Ik was niet een baas in Waregem, dat is ook het mooiste van koers en daarmee een van de puras binnen de koerswending. Hij rondde de speech, maar het kon hem wel winnen, maar dan onder Zwitserland ook vierde kon ik nog niet winnen.

[01:05:28]

Renesas nogwat per kilo aan alles havenkraan troep naar Castroviejo, dat doet pijn, maar het winnen van de klassieke is toch veel meer geeft dan veel meer voldoening dan het winnen van een ronde van een week.

[01:05:47]

Dat weet ik niet. De stand vanaf welke ronde van de week en welk klassiek gelijk en op welke manier misschien, dat is de mooiste.

[01:05:56]

De mooiste klassieker, de ronde, gaat de henon van de week daaraan denken wel.

[01:06:02]

Klopt. Klopt. Maar dan als de grote ronde naasthet is weer iets totaal anders. Dus ja. Maar dat vind je nog te vroeg. Ik denk niet dat dat slim zou zijn om nu al die dag zijn te laten liggen. Om te proberen misschien top tien draaien in Tour de France of in Martinet. Klopte ik? Voor jou zijn natuurlijk zijn renners die het wel doen. Niet zozeer alle klassiekers links laten liggen, maar. Wanneer Villa Tinto wil die een beetje gaan rijden.

[01:06:41]

Mogen we nog even terug naar? Nee, ik. Wil je hebt, je moet zitten in de trainings blokken waarin geweld zit tussen twee zware trainingen in negen lightsaber in Wetteren die laten stikken als je gaat slapen en je weet de morgen weer.

[01:06:58]

Wat is dan de koers waar je aan denkt? Voor deze koers ga ik morgen weer stap op de fiets. Hier doe ik het voor hier doping van.

[01:07:06]

Als ik zo echt aan de voorbereiding zit voor de klassiekers bijvoorbeeld, dan denk wel aan op training. Op training? Weet jij ook? Ik ben ook. Ik rook echt van fiets naar Watrin, dus ik heb niet zoveel nodig om een 19maart. Ik heb het afgelopen weekend echt goed gefietst. Kan bijna 200 duren. In april, mei en juni samen dus. Hij heeft geen seconde moeite gehad om te trainen. Hoewel de winst na winst, wist Nathan Herboriste terug catwalk knoert aan een andere omgeving zou fietsen.

[01:07:42]

Ken je ook al Aubange in Vlaanderen? Ik heb nog nooit zoveel Tesch gefietst om mijzelf te motiveren heb ik echt niet veel moeite. Op training denk je er wel aan. Oliver Naesen vertelde in de eeuw dat hij altijd mooi scenario's hoofddoelen in de Ronde ging winnen op de Kwaremont. Bleef wel over met Sagan en Van der Poel, Sagan en Van der Poel en die klopte hij in de sprint. Mooi. Hij wilde met andere aankomen. Ja, soms, soms fantaseert.

[01:08:13]

Fantaseert u al op trainingen. Zeker als je goudvelden. Als je hoe voelt, als het in de flow endan dan draait allemaal echt echt. Terwijl aan het fietsen het kippenvel kreeg ik toch als je zoiets aan denkt, ook tijdens de trainingen. Daarnaast ook niet snel als je denkt aan als als je zelf dezelfde koers ziet winnen. Dat kan op deze manier. Maar dat is de reacties van de mensen rondom Asura. Ook al vraag je inbox op vaak terugdenk zegmaar, wordt aanstaande Wielki soms ook minder Kraemer vooruitging.

[01:08:58]

Ik heb de 100 keer teruggekeken. Ik wil de Kannibaal PagiA. Ik wilde er wel naartoe, namelijk met die kleine Kleian gezicht.

[01:09:07]

Dit was gewoon heroic housebeats die zeker zo van Mantsjoekwo volledig Kuszczak zal opnieuw maar.

[01:09:18]

Ja, dat was zeker een Schotse overwinning altijd. Volgens mij hebben allerlei verhalen hoort uit de koersen hoe ver voordat er camera's waren, maar dit is vanaf kilometer nul. Was dit misschien wel één van de mooiste koers van de afgelopen jaren?

[01:09:34]

Eigenlijk moeten we daar iemand voor terug in de tijd sturen om die beelden alsnog te maken van de eerste paar stroken.

[01:09:40]

Welke ploeg was Michiel Elijzen? Iedereen aangekleed en die zij het volle bak iedereens regie uit bij de start. En meteen ja, ik had ook niet veel aan eigenlijk. Maar dat is eigenlijk als als als er ene koers is die integraal, Meinderts en Storm is het. Da's gewoon de kilometer Thiennes Tienen. De grinden zwaaide al met 30 mei Sivan, zoals in de winkel. Hobokenaar strook al in drie groep Netty en dan afstopte die Parijs voorbij is ook zeer mooi integraal.

[01:10:16]

Is honderd kilometer is geïncasseerde zina. Ze ziet ook geen favoriet dan nu in Strade Bianchi. Wel zeker didactiek ziek. Slecht weer wordt dan nog keer zoveel extremer. Toen de uitzending begon waren nummer 30 in koers, onder meer dan lijkt.

[01:10:32]

De Unie wil deelnemen aan het stelde eigenlijk niks voor die door niemand gewonnen.

[01:10:38]

Nee, inderdaad, ik weet het punt als een misstap al binnen, maar de uitzending die Stroomdal naar Cancellara vernoemde Sainte-Marie of ziet die lange strook Sasja en dan net daarvoor is 20 20 kilometer of een strook van acht kilometer tussen een strook van 12. Als geen courgette kunnen ze Nieuwedijk niks had gezien, een motto reikte de kan ingaan. Links drie renners die vallen. Jadis nieuws over deze reclame. Spijtig dat tennis met de heroïek en de aandacht die zijn daden.

[01:11:14]

Het ook vandaag een Baghdadi gingen waarschijnlijk gingen net na het moment dat tnmy en ofja toch een kwartier te laat raedthuys op momenten dat de beelden beginnen.

[01:11:23]

Rik Torfs, Kjell Verhamme die met een man of tien zo al-Mahdi renners al. Wat Lane begint na de Koppenberg? Dat kan ook niet. Maar de afstand is te laat.

[01:11:40]

Vind dat het wielrennen ook economisch gezien daarin de toekomst is van het wielrennen. Dat we dat soort extreme wedstrijden. Ik denk dat we daar wel over waken dat niet te veel wordt. Je moet niet Idomeneo concours na zijn wedstrijden niet echt gaan opzoeken nu om Oud Śląskie eruit te halen zeg maar. Alhoewel dat wel in mijn voordeel spreekt, draaien de wedstrijden in principe beter renderen. Maar de uitleggen aan hun leden. Hoe sneller uit en makkelijker te maken is om in het peloton te zitten.

[01:12:16]

Ik wens maar een uur, maar op de. Optrekken maakt de wedstrijd lastiger als je Azaz troef is. Iedereen gaat makkelijk door de bocht. Accordeonduo Wedel is veel minder dan dat gaat hard gaan regenen. Da's moeilijk uitlijnen. Je merkt het al als je met een klein clubje door de regen fietst, echter snel. Groot verschil dus als je dan over grind weer gaat.

[01:12:44]

KDB hetzelfde effect. De renners die vooraan reden hebben zoveel meer voordeel dan weer. Muy. Ik denk dat die wedstrijden lichtpaars, strade, bianchi, nautical en topkoers. Wel beetje beschaamd mogen we zijn, zeg maar. Dat niet alles daarnaartoe gaat op wat verval, ik vind niet dat nu te verantwoorden is of zo, maar ziet het wel in grote rondes gebeurde natuurlijk steeds meer. Vorig jaar in de Vuelta zit er in Andorra richtwaarden nog een Ronde van Baskenland en Baskenland.

[01:13:19]

Elk grote pad, dus we gaan fietsen naar off road fiets is natuurlijk enorm populair.

[01:13:26]

En Jamaer dan ooit Parijs-Tours. Er was geen grinta. Waren Keene scherpe stenen. Iedere rit plat. Dat vind jij een stap te ver. Bij ons kwamen we Tauranga verkennen en 22 millimeter tube. De eerste strook door het nieuwe team bestond nog in bouwjaren kunnen niet gaan. Later kwamen ook suisde. Ik kwam met je bedroefde Mitty was ook platgereden. Zere wonden die waren Asger kan de time media. Passewaaij is voor mij was de. Ik Vanasch super plezant voor te doen, maar t is niet.

[01:14:05]

Zoals de ploeg aan het einde van je voorbereidt en het nieuwe ook wel Big Parris toe, was ook een mooie wedstrijd zoals hij was denk ik. Weyers En dan in de sprint of witte. Ik zit met een kleine versie van Saari, worden we misschien wat verschil vertrokken vergelijking, maar ik vond het een mooie wedstrijd. Maar ik snap ook wel dat publiek dit nu al mooier vindt. Het is nog meer spektakel. De wielrenner vergrijst natuurlijk als sport het publiek.

[01:14:40]

Daar wordt duidelijk als ik het zegt als aanmaanden nemen de kindjes aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad bijvoorbeeld.

[01:14:50]

Kinderen ook. Wil veel kinderen hier en daarom indien niet McCloskey de rentree van de vorige jaren is ook. Er staat in België, zo is dat overal. Dat weet ik niet, dus ik kan alleen maar over een omgeving praten met bijna al mijn vrienden met de koersfiets. De laatste weken kocht ik heb ik fietsen, twee weken geleden met een man of tien. Allemaal mannen die dit tot een half jaar geleden nog niet op de koersfiets gezet nam. Twee jaar geleden pakte ze.

[01:15:20]

Er wordt inderdaad veel gezegd en dat klopt, maar ik ben ik denk dat ik het sowieso met je eens dat dat er geen cijfers meer mensen zelf gaan wielrennen, maar niet de interesse in de sport. De vraag is hoeveel. En dat is natuurlijk als er dan toch over het economische model van hebben. Hoeveel dragen zij bij?

[01:15:39]

Aan de top je. Ja, dat klopt. Ploegen als er geen tickets kopen als er geen tv gelden, is naar de ploegen gegaan. Iedereen in het stadion wordt moeilijker. Maar hoe hou je het niet, Renate klasse?

[01:15:56]

Patrick Lindner? Ik denk dat van Renaat Schotte was een voorstel om voor de start tot de laatste het laatste uur, bijvoorbeeld achter de penalty. Dat laat gezegd, maar de mensen die echt liefhebbers betalen aan de mens. Iedereen die het wil zien, zeg maar de standaard van is onbetaald, want ik vind ook wel moelijke. Ik zeg ook niet dat dat beste voorbeeld is. Maak je straf de liefhebber ja, maar daag de liefhebber.

[01:16:28]

De meeste betrokken. Want fietsen, want het is moeilijk, want het is bijzonder sport van het Folke. Maar dat is voetbal toch ook? Er zijn toch ook heel stadion geld te betalen? Dat klopt, dat klopt. Maar de toch. De de wielerfan Dat er nieuwe sporten zijn als judo kunt komen, maar er wel bij.

[01:16:51]

Tiesj Benoot aan de keukentafel, maar niet Bredenaars hebben gevraagd.

[01:16:59]

Deze podcast had hij al toegezegd. Eden Hazard Pieter-Jan weet niet wat ik hier trapt, maar hij is wel klaar.

[01:17:07]

Misschien is de poort van de voetbal. Ja, Jan Vertonghen eten bij gekkigheid, maar het de aanraak waarheid van van het wielrennen worden alom geprezen. En die is op het allerhoogste niveau bij het voetbal natuurlijk wel echt veel verder weg dan bij het wielrennen. Nog scherper stellen vind je in Dirie.

[01:17:30]

Als je de Paterberg hebt. Of de Oude Kwaremont? Waarom zou je dan niet vijf euro toegangsgeld vragen? Ja, maar nu al. Ik denk al bijna vijftig procent van de mensen die daar staan. Zijn vips er al voor betaald of iemand die betaald is? Alpe d'Huez In de Tour 5 euro staat ze in ieder geval verder idiote Nederlanders in bocht 7. Ook de Nederlandse luisteraars. Je krijgt ook nog wel zo'n zette. Heb ik geleerd. Dus ja, als je rijdt het verkeer een land komt krijg je een verkeerde kant op.

[01:18:06]

Ja. Ik vind dit zeer moeilijk en weet ook niet. Niemand weet wat als we de aandoen waar de mannen horen zijn, waar de reacties zijn van de. Je moet het uitleggen hoe mij Strava wordt betaald of is betaald, hoorde ik ze zich actie nieuwe de inkomsten bij. Hoeveel gebruikers meer of minder water zijn is ja, maar daar zit een probleem in het verwachtingspatroon. Dat is met het wielrennen natuurlijk ook. Je kan altijd. Als je op tijd bent, sta je op de Paterberg.

[01:18:38]

Je staat op de Kapelmuur dan. Als je op tijd bent, kan je staan. Die eerste rang. Als je nu opeens moet betalen terwijl je dat nooit gedaan hebt. Dat is iets in de geest van de Fin is dat heel moeilijk.

[01:18:52]

Maar als je weet dat je dat daardoor de renners dat je daardoor een beter zicht hebt en de renners volgend jaar weer terugkomen op die plek, dan krijg je ook van dat geld worden ook dranghekken neergezet.

[01:19:03]

En misschien wel een groot scherm en een pintje en een pintje.

[01:19:09]

Ik bedoel kijk naar veldrijden, dus vind ik het allemaal heel normaal. Toch dat er bij veldrijden geld moeten betalen als Andrij.

[01:19:15]

Ik weet niet of ik misschien ook wel mijn komen. Ik weet niet hoe sommige plekken wel eens. Stook Alteveer Publieken betaal je voor Strava. Ik ben profrenner, ik betaal om een goedkoop Jacobikerk deze effecten, maar je hebt wel Madawa openbaar. Jij kommetjes Jaeger. Een deel een deel is. Het openbaar. Soms is soms wel wat het meest prestigieuze competitievorm dat ik. Appel valt er is.

[01:19:51]

We hopen dat je hebt de knop bij 3M in Goes.

[01:19:59]

Vorig jaar waren James en als ik mijn jongensnamen van de poes kon. Dat was de snelste Tyner Trio matriarch dat als laatste helling Ofja, daarna nog Tiegemberg en zo ook daar weinig van klopte. Jacques Ripoll op kop van hem aan de voet en ook niet meer van Poelvoorde tot Squall werd. Aedilis melkzuur, een rechtstaand behoefden twee minuten smerig klimmetje, steller op Tenen zou graag met je eigen bosweg achter nadat Kreisbahn het belang had van een knap. Kruisbogen en Wylin strikken als Gottes rond belangrijkheid ten aanval op de Kruisberg eindtekst 17.

[01:20:49]

Dat was de beslissende ontsnapping met Kwiatkowski Sibir en Rochas Haas.

[01:20:57]

Toen was de snelste tijd lang, ik weet niet meer nu ik je moet checken ging er heel hard aan meekoken van dinsdag.

[01:21:10]

Dat was mijn eerste nam in zijn koffer. Ik was zwart op mijn smikkelen gaan ook ook de het kruispunt als ge naar de als ge richting die kress bergrit moet giso. Halfweg koers na eerst al vroegere linksche achter Gulpener Oxo helling en daarna viel zo hard mijn huppel. Ik was echt misselijk. En Max Hiermee komt Disney aan zaken en ik was er goed doorgekomen. Raynal voor mijn 7 man erg zieke finale in Amstel Gold Race. En dan op de Fromberg reed op kop wind van links naar rechts.

[01:21:54]

Oja en Rochas ruimte. Ik stond te voet aan het pedaal. Toen heb je even gevloekt. Toen heb ik omdat dan ook. Ik had het ook echt slecht. Ronde van Vlaanderen 3. Kat gepakte. Kun je nog meer redden dan nog winnen zonder apparatsjiks? Dat kan niet meer. Het is 7 tweede en daarna naar de Ardennen vertrokken. Echte Wieck getraind Wari d'Ardenne Braams speel je Koera met teruggetrokken. Zondag nam Slocum Koemanen. Twee stommiteit begaan en er was Quesnay.

[01:22:35]

Maar als jij je gaan trainen met het groepje rijwind, dan wel een klimmetje en dan het Strava kommetje zo hard dat we je niet wilde dan de laatste weken echt gekoerst wordt dat de renners moesten lossen, terwijl een paar amateurs die echt goed getraind zijn. Al die man die je niet meer aan een weekend denk ik. Dit is echt zeker. Nu ja, iedereen heeft er zijn nota Alles gewonnen. Jonge honden wordt nog wat Azzouz koers is, hoe denk jij dat de eerste als nu strade is?

[01:23:12]

De eerste echte grote koers? Hoe denk je dat het dan gaat zijn de eerste kilometers? Ben benieuwd. Extreem. Ik denk ook vaak de eerste rit in de Tour. Dan wordt die kwam uiteindelijk toch. Het is vaak op de grootste afspraken dat iedereen net zo goed is, zeg maar de aandacht heeft of wat dan ook. Maar ik ben er wel van overtuigd dat iedereen hard op niveau zal zijn. Terwijl. Of daar zit iets mis met trainingen.

[01:23:39]

Nu ja, tegenwoordig lijken alle renners gemotiveerder, zijn meer anders dan ik denk. Iedereen Crenshaw en daarna ook nog van andere dingen nabij om iets met voeding bezig met rust? Ja. Het is daardoor ook die tweede lijn duidelijk verbitterd zijn. Toen zijn ook de Plaxo gissingen schaafsma. Als geen goesting had een Galatea Angélique Chiavenna kunnen aan de band gaan staan en is het heel anders qua voeding. De Supergoede komt bij Lotto-Soudal Karel Dobbelaere naar Mandic, nvdr Superfast en nu wordt er ook zeer lekker gekookt.

[01:24:26]

Maar het is allemaal afvoerden. Op wedstrijden en is ook een programma dat je zelf kunt kiezen. In Parijs-Nice, waar, waarna met twee van de acht renners die dat deden. Maar ik geloof het ook echt gemoeid medaille, want anders vliegt Daniel Lopez meedingen voor een tour. In dat wiki voorbeeld het team van van zeker te willen zijn, want na hersteld te zijn en kreeg ik gewoon altijd te veel. Ik wil zeker niet te weinig en dat ziet veel klassementsrijders die dan Van Gaal voor in Anthos Time niet verliest.

[01:25:05]

Het is niet omdat we. Doopsels conditie quizt zitten als 2120, dus nu. Nu is Aboul, omdat Pluma zo mee bezig is. Geeft me de kans om zegmaar optimaal te herstellen en toch niet weg te komen.

[01:25:21]

Hij moet ook van voor af aan AGIV sorry krijgt de menu doorgestuurd en als je dan zegt kijk dat is niet alles knie dan wordt aangepast. Het is dus niet. De Haldane worden geen sprekers door de strot geduwd. Varkens worden boven, de rest eet ik niet, adverteert kniezwengel. Dan hebben ze altijd pasta rijst eten niet lastig in de Ronde van Guangxi. Inderdaad, Jane staat niet op programma. U staat ook op programma.

[01:25:55]

Dit jaar gaat u niet alleen maar vliegwezen, dan is het gewoon gedaan, anders dan ik.

[01:26:06]

U denkt dat het antwoord ja is. Op welke manier ben je anders gaan trainen?

[01:26:11]

Ik denk globaal gezien. HQOU ongeveer hetzelfde gedaan hem misschien iets meer nog, maar ik denk iets, Kehoe een andere. Een andere format, zeg maar waar. En dat komt als ge zeer technisch max gezoet in Jadid geuren hem nu twee minuten het Andria en nu is dat voor het darts.

[01:26:32]

Voor mij is het grote verschil Amendment, een trainer, is veel meer betrokken bij de ploeg. Zij weet ook hoe het als ik dit gesprek heb eiwit via de ploeg. Dat de Truss of Jadis nu niet zo belangrijk als Fortis meedoen voor de ploeg. De hele dag marketing Dagny kan trainen Hami op Staaien. STVV meer wist dan echt het verschil maakte. Iemand die u bezig ziet training kan verzwaren. Verlichtte. We staan ook zeer nauw in contact. En meer op de fiets gaan trainen.

[01:27:08]

Iets wat je al goed kan om beter te worden. Of iets waar je fulltime.

[01:27:18]

Ik denk sowieso train ik al badakhshan het water in atwy minuut dat ik sowieso al veel.

[01:27:26]

Aan Meermin mijn eerste seconden, zeg maar explosiviteit. Even train ik in de meer krachttraining seizoen, ook nu de caller ingericht. Een zaaltje dus.

[01:27:41]

Daar zijn we al mee bezig. Anandtech en tetraëder. Als ik als ik klassement naast ik in Parijs-Nice dan ook vertaalt dat zich gewoon wat op de fiets.

[01:27:50]

Ik heb altijd voor Moshi of Tosic de laatste jaren geduurd.

[01:27:55]

Ik heb vanmorgen om terrein te winnen in de Ronde van Denemarken 432, wat gemiddeld 20 minuten bij Kido aan toe.

[01:28:06]

Dan winnen normaal tijdrit meer op een vlak parcours en dan word 13e in de Ronde van Denemarken. Da's toch niet de Ronde van Frankrijk. Maar hij zegt veel goeie deze tijd.

[01:28:21]

Maar toch met een zuur gezicht. Nee, dat wel. De echte Cultura drij meer dan 6 watt per kilo. Opentij als iets. En Anu. Nu hebben we dan geoptimaliseerd in de Ziggi fietsen. Ik heb mijn twee keer op piste gaan testen, denk ik één of twee keer en dan wint Tatiana een eerste keer deel.

[01:28:50]

Dus is dat. Dat is toch verbazingwekkend? Dat je vorig jaar je hoogtestage nog zelf had moeten regelen en dat dit de eerste keer windtunnel is? Hebben wij nog een ander beeld van het profwielrennen dan het grotendeels? Misschien wel. Ik denk wel dat sommige mensen het soms overschatten.

[01:29:10]

Maar het is wel de eerste keer wist je ontzettend veel van dat? Daar leer je ontzettend veel van, vertelt Albert, die voortaan op de wagen zit op de fiets windtunnel. Hij trad niet op. Dat was ook in putje winter verschrikkelijk.

[01:29:33]

Mocht dan natuurlijk je tambura staan hebben op de rode bakske, ze bewerkte Letitia en de ploeg is ook wel continu bezig met de materiaal.

[01:29:45]

Tubes kirde wielen.

[01:29:51]

Coleman is ook een manier zeg. Ze zei dat je sneller raak. Opnieuw voortreffelijk. Ik heb in Parijs-Nice helemaal altijd 58 een tijdrit. Zes gingen. Toch wordt gedraaid, is zijn plan hoe de. Over overgave. Maar dat is niet makkelijk. De loslaten lak ook wel controle controlefreak Griekwa. Het uitvoerend doelpunt kwam er dan ook aan de Hopman Cup, het resultaat gebracht. Laatst op. Ik ga niets doen. Probeer een bijzonder vraagstellers, zeg maar als ik iets mag van Quidam beloftenmatch niet dan hangen staan.

[01:30:33]

Hoewel ik overtuigd worden. Maar ja, als. Als je personae splitst, neemt dat programma met de voeding.

[01:30:40]

Ja wil ik naar, want anders de verkeerde mensen vertrouwd zouden.

[01:30:50]

En op staan het nieuwe. Het is geen Sportage Waarbeke dat de grootse ontwikkeling van de komende jaren inlichting. De afgelopen jaren een enorme slag gemaakt met voeding.

[01:31:01]

Awel, ik denk dat er nog dat daar momenteel het grootste verschil zit tussen de topploegen. De ploegen die met voeding bezig zijn en echt op hoog niveau de medische. Het is de linkerkolom van de WorldTour ranking, zeg maar Werner kwam een beetje. Thema Denk ik niet zoveel ploert als medicijn? Nee, dat niet, maar je hebt met dynamica, zeker in tijdritten. Heb je datzelfde? Bijna alle ploegen zijn daar nu wel enigszins mee bezig omdat het niet anders meer kan op hoogtestage is.

[01:31:34]

Maar dat is ook al. Denk als het nu niet meer doet dat je een beetje met oogkleppen rondloopt of niet wilt zien. Zeg maar. Al is iets koolwitje, want hij is ook aan post iPod tijdperk was vroeger niet nodig om dat te doen. Nu is dat enkel hoogtestage.

[01:31:54]

Masbate Javalaan. Ook de manier van trainen. Ik denk dat dat een beetje onderschat is, nog altijd. Ik wil dat een renner aankan, kwam lasting. Of toch profrenner lek als profrenner wordt geïntegreerd in belastbaar training. Als je ziet hoe de renners Cin na een grote ronde laat Nicolas als Classmate gaat, want dan komt er ook nog de stress bandendruk. Ik denk dat de overtreding denkt dat ISIS dan niet bestaat. Als je de Matan factum weglaat. Biofysica Overtraind was mij zeer, zeer, zeer moeilijk.

[01:32:35]

Ik heb. Waar is dat? Zeg je dat van jou? Ja eigenlijk. Jij ziet van mijn stampend inderdaad wel eens hoe sommige nog zijn aangetrokken die dan in de winter redelijk zijn. Wat me een beetje onoplettend. Ik denk dat wel, zeker als je als je als renner uwe rust respecteert. Het is makkelijk, zeker als geattesteerd. Je hebt altijd iets Duna bleef rondlopen, maar als je een trend rust inslaat. Dan zijn er nog prijzen te winnen.

[01:33:09]

Chris Froome Ik lachte de Potstraat willen. Jawel, iets voor te stellen. Ik probeer het gewicht te beperken.

[01:33:22]

Hij doet wel boodschappen en boodschappen karretje.

[01:33:28]

Nee, ik probeer te. Ik probeer te beperken met al zeker verdeling thuis, maar ga nu zeker een sune of woordsoorten. Ja, ik ken een moestuin gegraven in tuinen zegt genoeg.

[01:33:42]

Denk ik dat een beetje eigenlijk met mijn pompoen? Euh. Mumbai was een zus werkproces 4 vierkante meter, 40 centimeter diep. En dan heb ik zestien zakken van 40 liter potgrond in geknipt. Da's weer aan krachttraining en dan onvermoeid mee aan de juridische spieren.

[01:34:06]

Zo ging je weer Hoeilanders.

[01:34:08]

Je weet Adrie van der Poel moet harken. Nieuwsankers een onnatuurlijke beweging.

[01:34:13]

Slecht voor Jeugd Podcast.

[01:34:19]

Maar je mag wel helpen in de tuin, maar mag niet harken. Je mag wel bladeren bij elkaar vegen, maar harken is echt gevaarlijk.

[01:34:28]

Ik denk dat ik sowieso niet zoveel intent zal werken, maar nu was er wel keer te doen voor Mattheussen ontspanning.

[01:34:35]

Misschien misschien een leuke. Gaan afvragen hoe het gaat met pompoenen in september oktober. Ik zie toch de achtertuin in te kijken en te bedenken waar is dan de.

[01:34:51]

Ik heb mooi afgebakend met geit. Na een termonia natuurlijk, met dakpannen die een paar dakpannen.

[01:35:04]

Bezigheden die manier. Het zijn altijd nieuwe dingen uitgevonden worden. Ik ben twintig jaar en misschien lag we nu gewone. Sowieso kan ik niet anders. Dat zal zo zijn. Ik denk ook dat er op vlak van voeding. Dat hij echt iets persoonlijk is, dan ziet de rangs het beter zijn, maar rijst, andere pasta, zeg maar iets. Dat er echt nog een impact is die onderschat wordt. Daarachter komt is dat het veel persoonlijke, afgemeten, toegespitst wordt dat.

[01:35:47]

Zit er ook een grens aan? Ik denk dat dit een innovativiteit inhoudt, dat denk ik niet zolang dat er aerials op Sedco zoals buurt rond fiets auto file zich kan. Anders reuzenschermen fiets van drie kilo. Maar. Nee, ik denk vooralle het gevaar is dat we business machines gaan willen maken. En dat er heel veel psychische problemen komen op die manier. Dat de renners misschien best kunnen best gaan uitkomen. Al knap computerkraker voor Vjja moet kunnen rijden, maar dat lukt dan een keer niet.

[01:36:34]

Kendal afzwoer nu Mania is nieuw voor het SSRI 365 dagen per jaar verdienen verfilmt Wolverines. Zij zijn om dingen te reguleren en welke zin je hebt.

[01:36:49]

Ik snap wat je zegt. Wielrenner. Zeker met zijn met vermogens, meters en met oortjes en met afgewogen voeding met trainings plannen die tot ver achter de komma worden moeten worden uitgevoerd. Je kunt niet zeggen je schaft oortjes af en je mag niet meer met de verboden smederijen. Ik denk niet dat ik denk dat beide geen goed. De osmotische van mij afschaffen, want de radio draait niet rijmen en achtergracht een mank kader. Kerim doorbroken om denk ik door op te vallen.

[01:37:25]

Dus het is altijd klote reden. Ook al werkt dan niet wordt echt over. Dat wordt door de gemiddelde kijker schromelijk overschatten hoeveel invloed de draai. Maar het is soms zinvol als de ambulance van aan de kant komt. Dan is zeker zinvol, maar dat kan ook op een andere manier opgelost worden. Maar ik denk. Denk niet dat koersverloop anders uitzien. Zou je denken als je natuurlijk altijd van een renner voor het springen ploegmaat natuur, dan kunt sneller zijn of communiceren, maar dan nog vaak wordt dat niet begrepen.

[01:38:03]

Of zoals op. Maar ja, dan wel. Koersen wordt veeleer omdat er dingen wordt is dan ook gevaarlijk, want het wordt zodanig vooruit gestuurd naar een bepaald punt. Alleen dat Relic na tachtig kilometer Ronde van Vlaanderen stress is voor de Lubna Hoefstraat op te draaien. Dan moet je stress verzinnen. De zin tweaker in witte kassa dan naar de Paddestraat de kilometer en dan is de 30 kilometer de Kwaremont bewezen. Kitchenette Audry Kristof van de Plas tot dan toe wist wordt elk jaar Vervalle richting Lip Nauwstraat Alcatraz.

[01:38:45]

Ik denk dat er iets Kamenz zou zijn zonder oortjes. Qua Coesfeld bij. Maar dat valt dus niet onderling in het peloton te regelen, dat zeer moeilijk kan dus niet tegen jongens. Dat komt misschien maar even uitleggen.

[01:39:05]

Ga jij het economische?

[01:39:09]

Twee mensen die met winnen nog wel gedaan hebben dan bijvoorbeeld.

[01:39:15]

Als ze mekaar als ze zwegen, hebben ze 0 jaar cel. Astene Als ASW hebben ze vijf jaar cel. Was de 1 Praet als Praet een ander verlinkt heeft, eindejaarsbal de andere 15 jarigen en omgekeerd. En als ze niet zeggen hebben ze elk vijf jaar. Het komt erop neer dat ze alle twee mekaar aan verlinken en dat de uiteindelijke uitkomst de combinatie van een aantal jaar zal dat ze samen hebben altijd groter is dan dan moesten ze gewoon zwegen zat er altijd.

[01:39:56]

Ieder kiest voor zijn zijn in België.

[01:40:00]

Dit gaat uiteindelijk over vertrouwen en wantrouwen natuurlijk. Inderdaad, maar op dat vlak is de wielerwereld de maatschappij uitvergroten alleen nog maar. Het is flikken of geflikt na. Ik weet niet wat daar staan is, zeker. Dus ja, wij horen graag Vlaams als coureur en niet geflikt heeft, dan is dit vergeten te zijn.

[01:40:26]

Als een coureur die geflikt heeft waarheden. Dus ja, wie heb jij als geflikt?

[01:40:37]

We ons nog gisteren wat fietskoeriers op training in de Ardennen. Boven op de Signal de Botrange. Eigenlijk ben ik ben ik geflikt. De Soirée Ilan van Wilder, altijd slachtoffer van Wilmotte, vergaarde een vriend van Menen. Hoe in De Wildere Liefhebber en Maarten Wijnants Qgs Dany Lava willen aan het braderijen voor. Ik zeg tegen Emiel is Mediamatic zeg in militaire seconde op kop en elke minuut mag ik het heel wat. Emiel dertig seconden. Ik reed een minuut en dan patat.

[01:41:08]

Maakte van afgeregeld volle bak bergaf.

[01:41:12]

Drie kilometer om 13:40 Meerdere hangertje vervloekt en dan heb de eerste. Daar zitten in de Corrèze. Als het dan verliest, is het ook gedaan als wielrenner. Als je daar als oudere renner iemand maakt, is alles zien, maar niet juist weer twee jaar jonger dan Tom. 2.050. Ik zeg 9:30 als ge als ge als ge verliest, als je dan als renner bent isaan op training, denk dan nog eens gedaan als prof. En da's mooi. Ilan van Wilders.

[01:41:53]

Hij is van 2038. Weynants is van 8, is dat 22 zo'n 18 jaar? Mooi toch? En iedereen amuseert de plannen van Dag. Mooi dat dit elke wielertoerist doet. Dit is een eigen groepje groepjes die 26 uur rijden. Toch mooi dat die grote jongens. Dat vind ik ook grappig.

[01:42:19]

Zeker in deze periode moet ik net is net zo belangrijk om mentaal fris te blijven. Nu nog een keer dat Siriz wordt. Nu zit aan te komen dat het dan de klik kunt maken en dat het toch hoe het rendement aan uw hand is en Nani niet een mentale uitgewrongen zet. Heb jij nog meer uitdagingen nodig? Had affloot periode. Heel veel renners gehad afgelopen die hele rare dingen zichzelf hebben opgelegd. We zijn drie 33 kilometer gaan wandelen dan ik hier werden 33 kilometer handelen.

[01:42:51]

Ken er nog last van.

[01:42:52]

Mijn naasten hebben gezegd over beide ploegen wel, je contract mag kniebanden mag niet wandelen en Magnitski meer dan 300 meter lopen.

[01:43:05]

Ik loop elke wedstrijd. Club Wahlwiller.

[01:43:10]

De show was een uitdaging, vind ik in een dagwaarde zijn zo, maar voor de rest hebben beide ploegen een systeem waarin dat er een cyclische werd. Zes weken waarin het rivier wikke basistraining, het een week overhang aan de week 8 wedstrijden citeert. Focus Week en dan Herstal. Dus nu heb ik net mijn laatste folkies schat. Vukcevic had sorry van de tweede cyclus.

[01:43:36]

Op die manier kenden we al variatie naar toe, zonder dat ze. Het is nog een aantal mentaal en fysiek werkt graag, aldus 100kilometer. Je hebt geen rondje meer België nodig had of de Muur van Geraardsbergen 26juli. Nee, dit had ik niet nodig. Nu pas op, ik kan wel op staan dat er iets toch is om een keer te doen.

[01:44:06]

Ik in overhaasting of somma. Milaan-Sanremo, zo'n 200 kilometer, is niet weten om de. Ze is die hele plezier, dat dat gevoel van we moeten ook plezier hebben in koersen. Zo is dat misschien ook wel een tegenreactie tegen de vermogens meter. Het afgewogen eten.

[01:44:28]

Die ontwikkeling. Of dat de reactie is weet ik niet. Maar het is wel denk ik makkelijker dan vroeger om zich te verliezen in het wielrennen.

[01:44:40]

Ik denk dat dat wel iets is dan dat de ploeggenoten van de coaches en de ploegen maar. Dat zeer belangrijk is om over te waken. De maansikkel van 20 jaar Iederin, de mantel, koordje, Salem. Ik heb met iemand gewerkt bij Lotto, wat ik nog altijd soms contact meer. Maar het had er vooral met de pensioenproblematiek tegenzat, was het moeilijk raden dus. De sneeuwmannen tilde niet zo, maar waar kan je? Vertellen Wanneer je elk tweede deel van seizoen 18 als schaduwbanken voor jou als Superboeren komen afhalen en dan terug begon met trainen en vier weken tour en de vierde rit.

[01:45:33]

Heb ik nog last van Schoonbroek en dan wil Bogt stage gaan of jouw sters geweest? Dan een ara's fietsenhandel. Wel Fantômas. Nooit, nooit, nooit naartoe. Het is weer Nederlanders die ik de 16 dagen lang feest in Gent. Daar zit sunyata in openlucht. Echt supergoed festival in Almere. En dan heb je en een klik gemaakt. Stays teruggegaan voor gehavende wat voor te bereiden. Daarom ook wel lastig met de warmte de eerste week en dan kwam Granaatscherf door.

[01:46:10]

Nog twee weken valt het echt, welke richting noorden dus wel beter worden. Maar dan viel ik mijn knie volledig en. Had toen ook mijn knie, kon je genaaid worden en het buurtcomité neermaaien. Het 40 graden Chalkis, dorstlesser, antibiotica, alles nieuwe glasmuseum was van meet naar een op toilet. Tot ze in totaal toekwamen. Dan eten en dan weer op toilet een zuchtje stilstaand water. En dan heb ik de Waaltje uitgereden om te proberen wicca. En dan had ik dat was mentale ballast.

[01:46:51]

En dan de week na de foute Terschuur als support enzo. De Wingenaar supergoede? Ongelooflijk veel Nero met Potjomkin wordt tot 20 mit van de MIT iets voelen als ondank 3 longread. Zouden ze hoeven, woelt de inhoud weer Caxton stil en stil 106 kilometer. Ik kon niet meer een. Ik denk dat dat een beetje een weerslag was van mijn lichaam. Achteraf gezien had. Daar zullen dan ook wel avxz of je over praten, maar iemand. De show.

[01:47:28]

Maar hoe kan ik daar nu over praten? Was een zeer logische. Gang van zaken als je twee keer tweede wordt, de onderzoekers zwaar een zware Pierre-Michel had, is dat niet de volgende grote stap naar een mental coach gaat er allemaal?

[01:47:43]

Misschien wel, maar ik denk wel dat een man voeding Hadad en beter maken als. Maar als je als gewoon hoe zit in uw kop. Aan een mental coach denk ik niet zoveel beter kunnen, maar. Ik heb ook al gewerkt, maar er zal minder met zwaar mentaal en zal minder zwaar op de maag. In de wedstrijd wakker schudt en weer een beetje bekeken van buitenaf hoe beeldchip hetzelfde ziet koersen omdat hij natuurlijk zit aan het afzien binnen Durbin maakt je niet altijd de beslissing een wedstrijd die je zelf wilt nemen.

[01:48:22]

Met die situatie om te gaan kan men dus wel Al-Walid zesde keer aan Babacan hem. Of toch veel renners, denken renners, de anderen zullen ook al van zich zouden, maar ik denk dat dat iets is. Dat is ook iets minder zware nu. Psychiatric Meer topsporters maken dan. Dan is er een aantal problemen. Maar het is vaak vaak het moment dat je achteraf dacht ik kon niet meer, maar ik ging toch nog één keer. Dat was dan toch beslist wie dat dan had?

[01:48:55]

En dan was het lacht. Terwijl iedereen Jaap.nl misschien. Wilco Kelderman zei het goed, zei de TwinAir. Hij had door de jaren heen gemerkt dat wielrennen veel meer met taalspel was dan hij had gedacht. Daarbij kwamen nu ook vooral. Het. Het zou het slim zijn op training en het nieuwe Pusher als Niehaus als je niet goed. Want je kunt natuurlijk zo gemotiveerd zijn dat ze slecht data er doorheen, want Passie Blox Qzu nog passie. 200 kilometer nog rennen.

[01:49:34]

Terwijl het beter is om dan te rusten. Want je kunt dan instap Forez uit naar drie jachtwet, terwijl als je rust zet daarna terug een bittere vertrek terug gaat, veel sneller komt dan conditie. En daar zit ook nog zeer veel aan te maken.

[01:49:52]

Hoewel je trainer niet teleurstellen zal niet durven nee te zeggen. Ja inderdaad. Maar ja, dan moet je ook mensen hebben die willen naar de hoek die ik vertrouw. En als gezegd. Bittere soep, want vandaag was niet de momenten dat u. En dat is ook iets, bijvoorbeeld, al wil makkelijker als je in een ploeg komt wat aanzien wordt als iemand die al wat ervaring heeft. Alibi's niet als je als neoprof opkomt en je studies nochtans veel meer in twijfel getrokken dan de gevestigde waarden zet.

[01:50:32]

Ervaring telt jou zeker, wielrennen, zeker ook een sport ervaring of schildwacht als genie? Het grote toptalent zichtlijnen Berman. Wie? Ben nam nog tien jaartjes, ze nog tien jaartjes minstens. De nieuwe directeur van ASO Polizzi. Misschien wil je eerst nog een beetje Riesa.

[01:51:04]

Dat lijkt me geen goed idee. Bij de ene zie je de motivatie voor thuis om nog tien jaar doorgaan.

[01:51:12]

Er wordt ingegrepen DS 16m redenen. Ik weet niet na dit moment, maar technisch ben ik geen kraan nodig. Maar er was wel een stuk in de D'Ignazio ja. Als je verdommenis Strade Bianche kunt winnen, rijdt er niet beginnen met ik ben niet technisch genoeg voor een strandrace, zegt hij.

[01:51:35]

Het is wel iets leuker als wegrenner om te doen dan een Feltre trainers, want dat maakt laat u hoe een jetlag na een uur lang. In een bitser is een kiem van de winterbedding doen. Dan kan men de fiets niet op aan ging komen. Kan altijd spelen waar dan nog wekelijks en na afgelopen winter niet superveel, maar de ligt een beetje aan vakantie.

[01:52:02]

Maar dat soort dingen. Maar ik probeer toch vooral aan het ritme van grote rondes die we bezoeken. Ja, dat is wel goed voor thuis, namelijk een trainingskamp.

[01:52:14]

Grote ronde, de fiets mee aan. Fiets mee.

[01:52:18]

Gooi een bruit op 60 van de meet of maak maar met licht.

[01:52:25]

Of probeer ik wel ja.

[01:52:28]

Ik vind het altijd zo makkelijk als je vanaf de kant staat. Waarom gingen ze daar niet in? Dan zelf wat fietsen en voel je dat de wind op kop staat?

[01:52:35]

Weet je al vaak? Waarom is dan? Nou, ik heb wel een paar jaar geleden, toen nog geen moment, toen merkte ik aan mezelf dat ik het niet helemaal meer begreep. Zelfs zo in 2014 2015.

[01:52:50]

Toen zaten heel veel koersen op slot. Vooral de Waalse wedstrijden. Toen ben ik zelf weer een paar wedstrijden gaan rijden in 2016. Gewoon om om te kijken hoe het was veranderd. En toen snapte ik wel dat het gewoon zo veel moeilijker was geworden. Het de verschillen zoveel kleiner waren geworden top, terwijl dat nu zo zegt, maar het verschil zijn altijd top is terug meer. Dat is ook niet de periode in geval waren die ze domineerden, maar met een overstap gewonnen.

[01:53:21]

Ik had er ook al mee te maken, maar toen zag ik wel ik. Ik ben heel oud.

[01:53:28]

Je komt nog uit de tijd dat je ook in kleine wedstrijden dat ze gewoon soms na een uur nog maar dertig man rondrijden op iedere helling koers was. Je ziet wel heel erg dat nu als je te vroeg begint te koersen, zelf hebt in Tienen.

[01:53:43]

Typerend is dat we meer weet dat het soms meer wachten is op een moment dat het wel kan. Ik vond het wel een heel interessant. Ja, met plezier. Het was aangenaam. Merci. Heb je genoten van de podcast van Tijs en Hidde? Luister dan ook eens naar de podcast Lucic kiest daarin ga ik Jerry Tuinder op bezoek bij Kees Graafland in Zuid-Frankrijk. Hij woont aan de voet van de montagehal in de Cevennen. Je weet wel, die berg waar Tim Krabbé zo lyrisch over was in zijn bekroonde boek De Renner en waar de zesde etappe van de Tour de France dit jaar eindigt.

[01:54:35]

Samen met Kees ga ik op zoek naar de verhalen achter de Montague, een podcast over extreem weer, vuur, eten, oorlog en een moord.

[01:54:44]

Nu te vinden op Dependent, Spotify en iTunes.