Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:04]

Thuis ben je doen? Ja, ik ben er iets aan terug zoeken, maar daar kom ik denk aan het eind van de uitzending wel terug iets aan het terug zoeken. Ja, we gaan.

[00:00:12]

We moeten beginnen van het begin dan. Ja, wat gaan we doen vandaag?

[00:00:17]

Pospisil 90. Ja, wat zit erin? Poeh, humorvolle, volle show.

[00:00:21]

Nu weet je waar t woord bomvol vandaan komt om van een pot vol zure bommen. Nee, het komt er in de regio Antwerpen.

[00:00:35]

En daar werden in de haven in oorlogstijd twee vaten buskruit tot het bom gat een lont een bom had gevuld.

[00:00:43]

Dus dan zaten de vaten buskruit zaten bomvol. Na goed.

[00:00:49]

Mike Teunissen straks Marianne Vos. Euh, rubriekje.

[00:00:54]

We hebben rubriekje geen nieuwe dingen doen onder jullie nieuwe seizoen. Nieuwe dingen?

[00:01:00]

Sorry maar beginnen. Ja comedian.

[00:01:10]

Klinkt als een soort computerspelletje dit. Nou, ik ben heel blij dat je dat zegt. Dat was namelijk ook een beetje het effect waar ik naar op zoek was. Ze allemaal voor ons ontworpen niet? Nass Ja, en we hebben jingles hoor, wil je horen.

[00:01:22]

Is dus. Roomsen kijken, kijken een beetje zo'n lekstroom campagne, Commander Keen computerspel liedje, zoiets met een knipoog naar Mario. Ja, precies. Het is inderdaad Mario als die zijn ster pakt, als die een beetje sneller gaat als ie onoverwinnelijk is. Ja, deel 3. Die titel liet Lily Nacht gingen naar vier uur en dat gaat over willen nemen.

[00:01:47]

Ja euh, actuele zaken. Eerst is het idee. Elke woensdag een wekelijkse terugkerende podcast. Sam Bennett. Wat als het over Fietsen We zijn beland? Wint de vierde etappe van de Tour.

[00:02:01]

Dave Dekker weer heel knap tweede. Ja, die zal verdikken. En dan moeten we het even over hebben. Ja, want wat is dat voor een jongen? Nou ja, ja, we kunnen beginnen met als de zoon van. Maar hij deed het dit op deze manier doorgaat.

[00:02:13]

Dan is het al heel snel niet meer de zoon van Uhm bij de beloften. Enorm goeie renner. Zijn vader heeft wel een erelijst. Ja, ze waren aardig, juist achterbaks zeggen wij. Bij de beloften alvast een goeie renner bij SEG Racing vandaan. Uhm en uhm ja, hij heeft zichzelf eigenlijk de laatste paar jaar ontdekt als sprinter. Uhm, maar het is nou niet zo dat die bij de beloften vierentachtig massasprints won. Het was gewoon toevallig een paar keer dat die in een massasprint terechtkwam en dan heel goed was.

[00:02:42]

En dus. Ik vind het wel echt verrassend dat die in de eerste rit van die USA tour was. Waaiers afgelopen zondag. Ja, prachtig schouwspel. Of Van der Poel wel Peter van der Poel won. Wordt die tweede? Nou dat? Dat je dat kunt is al ongelooflijk knap, want dat betekent dat er dus wel echt een grote motor in zit. Want als je de hele dag waaiers hebt, dan moet je dus elke keer meekunnen. En dan moet je dus ook kunnen herstellen.

[00:03:05]

Dus die inspanning door en dan ook nog tweede worden voor Viviani en. Hartstikke knap en eigenlijk wat ie in het sprintje doet vandaag. Euh, is misschien stiekem wel knapper, want wat ie doet eigenlijk is. Euh ja, gewoon tegen de beste sprinters van de wereld van het moment. Daar staat gewoon ja. Iedereen staat daar zo ongeveer aan de start behalve de maar denk ik. Uhm ja, eigenlijk N-wegen Jacobsen. Maar daar, dat verhaal kennen we uiteraard nog.

[00:03:32]

Uhm ja, daar wordt ie gewoon tweede. Terwijl ie ook nog ergens op 200 meter volle bak in in de remmen moet en moet uitwijken. Dus ja, ik denk wel echt ontzettend van onder de indruk daar. Ja, daar kun je wel mee verder. Verrast dat je nou dat die zo goed is? Verrast me ja dat ie zo goed overkomt. Ja, dat zien we toch wel vaker. Laatste jaren dat de jonge renners heel goed zijn ook al was overkomen en dat ze meteen het al hebben zelf over willen winnen.

[00:03:55]

Maar dan is er nog wel een tweede omdat het is meteen te doen in een WorldTour wedstrijd. Alhoewel deze Juraj Tour blijft, vind ik in Balen koers en ik blijf vinden dat je niet naar dat soort landen moet. Ik wilde daar over beginnen. Nee, ik blijf vinden dat je niet in dat soort landen moet op momenten dat ze dit soort wedstrijden gebruiken om een euh ja, om hun politieke imago zeg maar te Whitehorse of op te poetsen. Maar goed.

[00:04:19]

Ja, die wedstrijd is er en het is WorldTour. Dus als je ziet wat er aan de start staat nu is je gewoon puur naar sportieve aspect kijkt. Ja, wat die had Dave Dekker doet is echt. Dit is wereldklasse. Ja, het is vooral zo verrassend omdat het al zo snel gebeurt. Ja, zij zeggen onzeker. Het is gewoon een eerste koers. Ja ja, er voor haar die nou niet ook niet bepaald wil gekoerst ofzo. Hij heeft de wedstrijd, die reed hij ze helemaal.

[00:04:45]

Begin van het jaar was die meteen hartstikke goed. Maar ja, dan heb je t over de ster van Zwolle. Dat hij voor. Dat was gewoon vorig jaar weet je.

[00:04:52]

Maar is het dan zo maar weer dat er een dat er een nieuwe sprinter in Nederland is opgestaan? Wat bedoel hoe moet ik het zien? Ja nou ja, goed.

[00:05:00]

Kijk of niet te vroeg uit voor euforie. Ik sprak Sfax vader een tijdje geleden. En die die zeiden ze dat zekers. En dus zijn nettowaarde is heel goed van Dave Dekker, dus eisen ze een maximale aanzetten. Kan echt nog wel beter, maar zo'n min. Hoe hard je minuut kan rijden, het is echt hartstikke goed. En je ziet eigenlijk dat bij. Hoe hard is dat? Ja, dat kan. Dan weet je dat niet. Dat zat wel euh.

[00:05:25]

Richting duizend watt. Of misschien wel daaroverheen per voor een minuut voor een hele minuut. Ja dus. Dus uhm, ik zat hem nog een keer precies navragen. Maar uhm. Uhm, wat je eigenlijk ziet dat bij de grote jongens dat je als sprinter eigenlijk alleen maar kunt meedoen als je het tempo daarvoor ook al kunt volgen. Dus ze zijn. In het verleden zijn er heel vaak snelle jongens geweest bij de beloften die hun overkomen naar de profs en die dan hun snelheid eigenlijk niet meer kunnen benutten omdat ze gewoon niet eraan toe komen.

[00:06:02]

Uh, ze komen er niet sprinten want weet wat zo hard al daarvoor. Je moet al een sprint rijden. Ja dus. Dat zie je natuurlijk weer. Maar Esko. Nou ja, onze grote vriend Theo Bos ergens ook wel, dus ontzettend snel in de laatste meters. Maar ja, je moet daar eerst komen, dus je moet eerst, al weet ik hoe lang een soort kijk naar Kittel. Het was al een soort tijdrijder toen die overkwam naar de profs.

[00:06:25]

En toen zei jij. Je kan eigenlijk ook wel heel hard sprinten. Dus ja, als jij al al heel veel basis hebt en je komt in de finale en je bent nog fris genoeg om dan nog aan te zetten. En dan kun je sprints winnen op het hoogste niveau. En Dave Dekker doet dat dus eigenlijk gewoon meteen. Ja, als je dit meteen kunt. Ja, dan kan je sprint. Ja. En kan je op het allerhoogste niveau tegen de beste sprinter van de wereld.

[00:06:46]

Ja dan. Als je dan tweede kunt worden, dan kun je gewoon sprint gaan winnen. De komende jaren. Dat is wel duidelijk. Nou, dat belooft nog wat. Ja uhm, volgend jaar. Dat is eigenlijk een man waar het verder om draait. En dat is best leuk. Die gaat weer door. Gebleven wat? Ja, nou is het. Nou is het voor zijn ploeg en natuurlijk een belangrijke koers. Het is gewoon de thuis koers van UAE, dus die hebben daar een trainingskamp belegd.

[00:07:08]

Die zijn oranje 85 keer Jabal Grafite op gereden. Uhm. Dus ja, het is ook wel echt iets aan gelegen om daar meteen goed te zijn. Maar je keek naar hoe snel ze daar mogen rijden. Ze reden jeeps en Poisson reden een record op op op de beklimming van Yeboah Viet, waar ze dus elk jaar komen. Dus ja, dit was weer tamelijk stratosferische niveau nu al. We zitten in Vrakking februari. Dan heb je wel een probleem met je bijvoeglijke naamwoorden.

[00:07:39]

Ja, als je het nu als stratosferische is. Ja ja Germaansche. Dan ga je tekortkomen. Ja dus ja, als je als die dit niveau doortrekt. Maar goed, daar hadden we eigenlijk ook wel een beetje gezien. Dit soort waardes is een training. Op Strava kon je al zien dat die je aardig door het trekken was. Ja, het is pas februari. Flipkens last zullen deze nog even terughalen eind augustus als die de Tour die voor altijd even gewonnen bijvoorbeeld.

[00:08:08]

Goed jaar. Let wel wij zij profileert zich natuurlijk wel niet nog meer. Ja, er was natuurlijk al. Vorig jaar was het nog een soort. Van Wauwe heeft de tour gewonnen. De jongen zich zo goed bijhouden? Wat doet ie? Nou ja, maar goed, dat gaat dus komend jaar overal waar de start is favoriet. Gaat wel iets doen. Is de kop natuurlijk dat. Ik ben wel benieuwd. Nou ja, dan? Euh. Mathieu van der Poel wint zoals zij de eerste etappe waar je een rit die eindigde in het sprint van de voorste groep en wordt vervolgens uit koers gehaald met de hele ploeg vanwege een positieve koolwitje test.

[00:08:44]

En wat dacht Omloop toen? Weet je wat we schuiven? Alles aan de kant? Wees welkom.

[00:08:50]

Wij hebben zo een kleine champagnefles over het achterwerk gedenken. Is het niet een tikkie gek? Vroeg ik mij nog af. Of zit ik dan te zeiken? Nou ja, ja, ik de regels verander natuurlijk om aan de lopende band. En nu het officiële statement is dan dat Van der Poel geen contact heeft gehad of geen direct contact heeft gehad met een staflid dat positief heeft getest. Ja, goed, ja, dat in andere wedstrijden werden ook euh, euh, toegestaan dat er één iemand positief Monroe's testte en dat je dan ook nog door mocht gaan in de wedstrijd.

[00:09:30]

Dus ja, het is echt. Het is chaos denk ik. Waar regels? Er zijn twee renners achtergebleven en eerst zal Scelsi in de UAI Vermeersch en Ryckaert volgens mij. Die waren dan wel in contact geweest met die met dat staflid. Dus die hebben daar nog een paar dagen gezeten en die mogen nu ook naar huis. Uhm, want geen symptomen.

[00:09:50]

Die hebben dan korona vrijwillige tests gedaan. En er zit altijd natuurlijk een gevaar dat je dat er nog een incubatietijd tussen zit. Om dat soort dingen. Dus ja, ik, ik ben benieuwd. Maar ja, ik vind het ergens ook wel logisch dat je um.

[00:10:07]

Een week later wel weer mag koersen als je allerlei tests hebt gedaan. Als. Als je dat niet gaat doen ja, dan ga je toch ook beginnen met euh ja, je bent in de supermarkt geweest en daar is iemand die positief is getest. Nee, exact, ja. Dus ergens moet het ook gewoon kunnen. Het probleem is dat er gewoon geen centrale regel voor is. Nee, maar dat is ook niet in het. In het echte leven. Nee, dat is iets.

[00:10:32]

Met verschillende landen hebben ze verschillende. Ja, dus ja, dat valt geen peil op te trekken. Even de positieve kant. Omloop heeft Van der Poel in de Wetstraat. Ja, dat is meteen. Je kunt alle euh. Voor de voorbeschouwingen die er waren gemaakt kun je meteen allemaal zo van tafel vegen.

[00:10:49]

Gelukkig beginnen we daar nu. Ja, want er is gewoon een favoriet van op hol. Wel is het zo simpel. Na. Paar jongens van Quick Step misschien nog erbij. Ja, we hebben wel eens in vorig jaar eens gehad over het collectief van QuickStep. Je hebt wel echt een paar goeie Kollektief, want je hebt het collectief van QuickStep. Je hebt het collectief Fan van Van Trek en dat geldt voor al die voorjaarswedstrijden dat je alle Philiep gaat echt zich richten op die gaat gewoon zoveel mogelijk klassiekers proberen te winnen.

[00:11:22]

Die gaat er wel vaak dichtbij zijn. Uhm en Trek heeft ook echt al een goeie ploeg en ik denk dat DSM ook echt een heel goeie ploeg heeft. En straks als Van Aert terugkomt bij Jumbo. Dan heeft. Dan hebben ze de ook roeiploeg zonder Van Aert en zonder Theunisse hem niet geweldig in de klassiekers. Of in ieder geval niet in een voor in de Vlaamse klassiekers. Maar Bedoya, dat is voor Van der Poel meer dan genoeg tegenstand. Het is echt niet zo dat ie gewoon even anders gaat oprollen.

[00:11:51]

Neen, neen. Maar ja, als je ziet hoe hard die dan weer rijdt in de Tour. Ha op met de manier van ja nee, ik ben hier echt alleen maar om voor te bereiden.

[00:12:01]

Nee, ik hoef niks te winnen. Ik ben voor Philips. Nee, ik ben niet van Philips en wel mijn eerste beste rit. Iedere ik zoek rijden en een sprintje met machtsvertoon winnen. Zijn naam is genoemd Mike Teunissen. We gaan contact leggen met Mike Teunissen. De man die van de BMK met mooie. Dat klinkt goed. Tijdens een hyder hier in het wiel Michon een hele goede middag.

[00:12:38]

Jacquier middag voor de middag. Fijn dat we aan de lijn hebben gelijk, maar om de rit te beuken is jouw hele voorjaar helemaal naar de kloten.

[00:12:46]

En echt denderend er altijd wel. Wat kunnen we zeggen? Nee, hoe is het met je Lawaree wel goed? Ja, rijden kan niet zoveel te doen, maar voor de rest. Euh ja. Waarom kan je eigenlijk? GSR vertellen wat er nou precies gebeurd is. Je hebt een steen over het hoofd gezien in de afdaling ergens in Ulm in Tenerife, ergens ergens halverwege de tijden.

[00:13:13]

Wij waren eigenlijk gewoon aan het van onze onze training, dus zoals altijd eigenlijk gewoon naar beneden dan. Maar ja, uw Reimers zijn kop en ergens in een bocht. Uhm is eigenlijk in één keer de piek uit het niets. Dus. Ik heb eigenlijk zelf ook Barbara's. En die jongens zeggen dat ik aktua en niet leiden ook gewoon op het werk en nog Pyrmont heeft zeg maar nog 900. Ik kwam eigenlijk twee minuten later enkel nog met en met de pijn die eigenlijk heel donker was.

[00:13:49]

Het was een bocht in de schaduw, dus hij lag inderdaad een kennisnet bij en reken op één na. Daar wil ik. Daar wil ik niet door en ik kon mijn auto ontwijken. Maar Piet, die raakt die auto wel. Die was die problemen. Lijkt me gebroken. En na Pelle leek het eigenlijk wel mee te vallen. Ik miste mijn naar Labourleider, opneem opneembaar per dag terwijl ik eigenlijk wil opstaan. En toen merkte ik dat mijn been eigenlijk niet echt de pil wilde.

[00:14:17]

Heb ik hem een blauw en dik. En toen bowier ik meteen van de woonwijk. Ik zou maar weggaan. Joop zei dat het jou kan duren en ik denk niet Nico te zijner tijd na bijna een uur. De spieren zijn gescheurd tot een bovenbeen en die hebben het elke Neerland geopereerd. Glane, Garenmarkt en. Ja, nu moet ik gaan bellen, maar je bent nog goed te goed weggekomen, dus als ik het zo. Ja ja, eigenlijk wel.

[00:14:49]

Al met al doe je het gebeuren. Ik had niet heel duidelijk om net niet. Het was maar uhm, de jongens waar ik wel een beetje schokker dus dat was aan het al nog goed wil ik het niet noemen, maar zeker in de zijne.

[00:15:05]

En hoe is de prognose nu maken? Hoelang meedraait met deze? En met deze Spiro? Ja, je kunt je niet trainen. Ik begrijp dat je aan het aankleden een beetje aan het wandelen bent. En dat is het najaar nog niet eigenlijk.

[00:15:16]

Want uhm, ik moet drie weken in een breed. Blijven waardoor mijn knie eigenlijk niet op het MARPOL Республика buigen. Maar ja, dat de. Het is ook niet zo plezant eigenlijk, maar het niet uitspreken van een Calabrische wandelen zit ook niet in een hoek, want dan moet drie weken duren en dan is het nog een aantal weken de belastingen weer opbouwen voordat jij aan de ene kant lijken. En ja, ik heb ik nog een aantal weken. Toen ik eindelijk Achêne werd kwam denk je dus al met al bijnaam 8 9 10 Bqr.

[00:15:50]

Maar is je Tournon ook al in gevaar? Na welke?

[00:15:55]

Je kan het contact met Marijn willen van de week nog langskomen om te kijken wat? Wat? Eerlijk? Lid en ook een beetje een pand maken naar de verdere toekomst toe. Een belangrijke hefboom om hier goed, want daar beneden en weer lid te worden.

[00:16:12]

En dan heb je met dingen gesmeten. Niet meer bij jullie. Je bent voor een groot deel rond jaar uit geweest. Nu dit. Het lijkt wel alsof je al je geluk hebt opgebruikt voor die ene dag je die ene dag.

[00:16:27]

Ja ja, ik kan er wel mee lachen. Eigenlijk eigenlijk eigenlijk niet. Want uhm ja, zo ja, zo vaak spelen. Geweldig. Maar de opeenstapeling op het woord gooien aan het komende meeting ging me eigenlijk erg boos. Voor mij persoonlijk met ging en omdat dan allemaal weer te boven te komen eigenlijk. Ja, eindelijk weer teruggeworpen, zeg maar cathedra aan beginnen. Ja, dat het fraaie eikenhouten. Ja, maar kun je daar iets meer iets specifieker over zijn, want jullie?

[00:17:05]

Je staat gewoon op het punt om euh een extra stap te maken. En vorig jaar al in. In de. In de voorjaarsklassiekers. Je was ontzettend goed voor haar, in het volk of in een in Het Nieuwsblad. Moet ik zo hard je je dat voor jezelf toch ook dat je daar tegenaan zit te hikken dat je eigenlijk een stap kan maken in de klassiekers en daar? Euh. Uhm ja misschien. Of je er nou eentje wint of niet, maar je gaat er niet heel ver vanaf zijn om ergens een keer daar de grote bevestiging te geven zeg maar.

[00:17:34]

En dat ga ik altijd door. Nee, dat klopt. Dat klopt, maar het blijft presteren. Ik hoop eigenlijk vorig jaar al. Gewoon zorgen dat ik nieuwe consequent finales kon meemaken, zei K-otic Midwoud. Die stap zette ik me mooi om daar om dan daar nog bij te zijn op bestelling te zijn tot diep in de finale. Dat gaat niet door, maar is eigenlijk een beetje breken. Heel de winter lang om aan dat op te zetten. In dit voorjaar om het pand te kunnen laten zien eigenlijk.

[00:18:04]

En misschien nog een beetje meer kunnen laten zien. Ja en nu? Euh. U kan eigenlijk praktisch nul. Wat ik daar in dit voorjaar van kan laten zien en dan weer een jaar verder bedoel. Euh. Een paar jaar ben ik alweer af met het takelen, zullen we maar zeggen. Je ziet het ook niet op de. Het is een mooie omschrijving. Net dat was het plan. Het klonk wel goed en ook heel en nog steeds, maar niet op de korte termijn.

[00:18:39]

Ga je kijken? De Omloop? Of is dat te pijnlijk? Nou, ik ben opgehouden Walcourt te hebben en dan kan ik op. Steekt ook nog wel koersen zien die ik eigenlijk had moeten rijden. Lus vanuit de ploeg nog wou iets meer op tijd om om enkel bepalen te maken. En de ploegleider had ook al gezegd van aanmaakte TWZ. Dan kan ik die input wel gebruiken, dus daar hebben we nu zorg van nog wel meegenomen. Het hele proces.

[00:19:12]

En nu ben ik in plaats van renner in het geel zodat een normaal dewerken is, ben ik bij de video analist. Ik heb er nog niet.

[00:19:25]

Misschien moeten we zondagavond nog even bellen.

[00:19:27]

Wat is het zaterdag al een goeie om de koers eventjes te evalueren.

[00:19:32]

Wat de video analiste Mike van vond? Ja, dan moet je het ook met de ploeg overleggen of maar kan delen met de moderne partijen. Wat mij betreft perfect, maar toch optekent.

[00:19:46]

Ja, het is wat je zegt we kunnen er mee lachen, maar het is. Het is een verschil. Wat moeten we een verschrikkelijke domper. Ja, ja, ja, ja, dat moet zo. Tot zondag dan. Hopelijk. Ja, zaterdag? Ja ja. Zaterdag kun je dankzij Collegewijk voor nu. Euh.

[00:20:05]

We meldde ons zaterdagmiddag prima rustig aan en je kan hier komt goed. Nee, hij smaakte wél.

[00:20:16]

Hij.

[00:20:21]

Schoolingang bellen met Marianne Vos, zei jij thuis. We moeten bellen met Marianne Vos, moeten altijd bellen met Marianne Vos. Ja, da's een punt. De gratis, de ultieme. Ja, The Good New. Naar uitslagen kijken. Het is wel een heel indrukwekkende lijst. Ja, euh, het euh. Het boegbeeld. Het uithangbord. Euh, de kopvrouw. Geef het de naam. Nou ja, alles. Ja ja, van de nieuwe Nederlandse vrouwenploeg van Jumbo Vjiz.

[00:20:54]

Maar ja euh, zijn er zelf wel in de kleuren al een beetje rondgereden in de in de in de veldritten van afgelopen winter aantal een aantal meegepikt is de start zelf in strade. Een UV stralen dus dat start in ieder geval niet in omloop. Nee, daar zijn onze van tevoren op fijntjes fijntjes. Nog nooit de omloop gereden? Nee, en dat was terug te vinden online. Maar ik had toch wel het idee dat de omloop ging rijden. Maar dat is dus niet wat ze willen maar bellen.

[00:21:27]

Ja ja. Lepper Jammer dag Marjanne met tijdens eenheden van In het wiel een hele goede middag en voormiddag kan je middagmaal aan Maria. Hoe is het met de kopvrouw van de vrouwenploeg van Jumbo? Avispa? Met mij gaat het goed, is dat niet zeggen dat je niet koop vrouwbeeld koop?

[00:21:54]

Op sommige wedstrijden naar alle waarschijnlijkheid liggen, maar de wedstrijden niet. E Hoe is dat?

[00:22:05]

Je hebt. Je hebt al in het veld gereden in de kleuren van je bevist, maar je bent in het verleden ook gewoon euh euh. Renster geweest voor Rabobank. Euh. Wat? Toen tegelijkertijd een mannenploeg had? Hoe is dat nu? Euh. Heb je een andere voorbij? Nu je morfisme? Euh. Eindelijk ook een vrouwenploeg heeft? Naya neemt de dokter het zeker een warm welkom. In eerdere ploegen waar we het combineert hebben gereden. Ook dus dat het niet zozeer helemaal hij wil, maar het is wel heel mooi dat die hem niets maar uiteengespat en daarin ook een doorklikt heeft neergezet.

[00:22:45]

En ja, ik moet wel zeggen dat de eerste eerste kennismaking met met eigenlijk alle mensen, zowel de renners als pat begeleiding in de breedste zin van het woord en heel enthousiast waren met met z'n allen en dat pedaal een heel goed gevoel. En dan ben je alcohol rocksong.

[00:23:07]

De geel zwarten dragen in het verleden reeds voor CCC. Dat was volgens mij ook deels jouw eigen ploeg, toch? En laat u de laatste jaren niet meer mee. Dat was al niet meer jouw jader, dus geen geen euh. Aandeel meer inzetbaar?

[00:23:28]

Nee, nee, nee. Ik vind de afwijkende CSCL niet, maar met de onbreekbare VCC. Kijk, enkel tijdens het weekend kom ik zelf ook uiteindelijk wel het prettige ik op peering dat gewoon. Daarom liet de twee leden plaats maken. Het kon ook weer worden. Ja, maar ga je.

[00:23:48]

Is dat nu nog zo? Want je bent ook het hét uithangbord van de Nederlandse ploeg. En jij moet ook ervoor zorgen volgens mij dat er meer meisjes een licentie nemen en dat die hele piramide van ondergegaan wordt aangevuld? Of zie je dat zelf niet zo? Na Ik zie het vooral ook hoe ik ben aangesteld en binnen de ploeg verder zo goed mogelijk mijn best doe ik het maximale uit mezelf en daarmee uiteindelijk natuurlijk ook zo goed mogelijk een bijdrage leveren. En dat ik daar binnen wat meer ervaren bent.

[00:24:30]

Mijn ervaring en Theo en ja, ook ertoe daarin ook het voortouw nemen. En dat doe ik natuurlijk graag. En maar het eten dat ik. Ik voel dat ik daarin in één keer goed raak. Ik denk dat de hele ploeg dat doet. En ja, als je daarmee als uithangbord door Nederland Pieter toe kan inspireren of motiveren, dan is dit heel mooi. Dan ga je daar nog actief mee aan de slag.

[00:25:02]

De afgelopen jaren ben jij bijvoorbeeld ook zelf heel erg bezig geweest met een project als Klaar voor de start. Dat je wilt dat dat jongeren gewoon meer gaan fietsen. Ja en actief inderdaad, in een bepaalde mate dat ik zeker ook rouwborden focus wil houden op het sportieve doelstelling. En waar mogelijk vind ik het wel heel leuk om daar tijd en ruimte voor heb jij in. Euh, wat terug te doen in die passie te delen met anderen. En ja, dat ook wel.

[00:25:40]

Ik denk dat het heel goed bij aansluit bij de doelstellingen van het om het even welk RITZEMA. En die hebben onder andere ook. Natuurlijk niet het disabled met 10 mei. Je wilt eigenlijk. En ook inspireerde naar de jeugd en Mieke Leiningen, maar eigenlijk een Nederlander en die liefst nog daarbuiten een degelijk Bessem. Ik denk dat alles bij elkaar aansluit. En dat kan in wedstrijden, maar dat kan ook op momenten daarbuiten.

[00:26:13]

Wat zijn je sportieve doelstellingen? Dit jaar staan de doelen die de uitspringen. New Beginning, in eerste instantie met het politieke en digitaal worden de liberaal Ben Okido. En natuurlijk kan wel met een schuin oog. Verder in de kalender staan de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen in België. En dat pijn en ontzettend mooie, mooie doelen, maar niet in. Hoewel ik mij een beetje ver weg. Ik kijk het niet iets dichterbij, maar de naar de kritieken te bereiken.

[00:26:48]

Jammer dat VKS is toch op jouw lijf geschreven. Dit is het eind van seizoen, maar toch. Ja, het is allemaal heel wat beter dan een parcours waar ik ontzettend blij van wordt.

[00:27:02]

Dat is meer dan je verwacht had thuis. Ja, dat is nu dus een positieve blik richting het WK. Ja Marianne, ik. Ik had het net even met de legden dan thuis voor. We kennen hun bouwfirma natuurlijk. De laatste jaren zie je een professionele ploeg. Euh, veel bezig met voeding tijdrijden vooraanstaand. Ze hebben de zaken goed op orde. Grote ambities en dus ook aardig wat geld. Euh, ontbreekt ze nog aan iets? Neen, nee, echt, momenteel ontbreekt het nergens aan mee.

[00:27:36]

De Britten inderdaad heel veel, heel veel kennis en ervaring. En ja, wordt echt op alle details qua materiaal, kleding en voeding en mongol en uiteindelijk ook overal planning en wat het. Wat is het beste voor jou als renner? Daar wordt op veel goed nagekeken en is. Het is heel mooi om metalen structuur binnen te komen en je daar ook op die rijdende treinen die door trein mee te gaan. En je hebt nu vooral. Nee, ik ken het maken en probeer zoveel mogelijk.

[00:28:22]

Maar ja, uiteraard eerst thuis geraken in die organisatie, maar dat het wel redelijk début de niet metalen platen gaan. Voel je ook? Voel je dat er wel iets anders is dan vorig jaar? Ik weet niet hoe dat werkt. Bekijk het. Vanuit de winteren heb ik geleerd dat elke wielrenner zich goed voelt. Maar ik merkte al iets anders dat een andere aanpak. Heb je iets anders gedaan? Wat een andere sector heeft gehad?

[00:28:47]

En nou ja, nee. Ja. Natuurlijk is dit niet omdat het trakteer een iets andere voorbereiding richting het sowieso een en ander op een bijzonder jaar geweest afgelopen jaar deed. Niet helemaal kopiëren tegen de ander, maar uiteindelijk is het ook weer gewoon dit seizoen. En waar we ook allemaal meer aan de wedstrijd dat we allemaal met deze wapenboek gedaan en met goed geluk zijn. En je denkt ook dat er heel veel, vooral heel veel is verschoven. Maar je zult waarschijnlijk ook wel weer eens een beetje de tijd opname weer voor voorzetting met een paar nieuwe fetisjen misschien maar.

[00:29:37]

En ja, ik denk dat ik en kijk wel uit naar het podium en om op pad te gaan, maar ik heb nog één vraag.

[00:29:47]

Als je dan aan trainer bent in je ruit langs een etalage. Die zijn allemaal leeg in deze tijd stapeltje.

[00:29:54]

Hoe kijk je naar jezelf in die kleuren? Is geel zwart mooier dan oranje?

[00:30:01]

Ik voelde de rijen niet. Niets lijkt tamelijk puberaal, puberaal kleur die elke Nederlander kwijtraakt, maar het scheelt wat. Ik moet toegeven dat ik inderdaad in de etalage kijk. En ik ben blij dat dat kan en wil winnen.

[00:30:20]

Dank u wel Mary-Ann. Een succes in Italië. Goedemiddag.

[00:30:33]

Dat was Marianne Vos, die dus zaterdag start in de Omloop. Uhm, thuis. Het is woensdag dat betekent ook windtunnel woensdag terug te vinden op de site AD.nl. Euh, je bent in de winter nog in geweest. Jij toch ook? Wij ook? Ja, wij samen bedoel ik ook. Euh, wat heb je getest? Wat kunnen we deze week terugvinden op de site? We deze week getest hebben zijn natuurlijk. Tegenwoordig zijn er allerlei renners die die klim in de beugel.

[00:31:03]

Weet je wat Ullrich vroeger deed? En die was toen echt de enige wat je aan Pantani deed. Een beetje Ullrich voor de rest. Pantani ging er vaak bij staan. Ja, voor rest. Euh ja, de de Indurain chiazaad altijd met ze met hun handen zo bovenop en stuur. Dat werd ons altijd vroeg aangeleerd. Weet je wat? Ja, zo moet je klim, want dan krijg je meer lucht. En tegenwoordig is het eerst allemaal pas shifters.

[00:31:21]

En nu zijn er steeds meer renners zoals Rarities. Die gaan gewoon de hele klim berijders gewoon in de beugel om zo laag mogelijk te zitten. Dus we hebben gekeken hoeveel scheelt het? Nou ja, luchtweerstand. Het is een opmerkelijke uitkomst. Ja, dat scheelt iets meer dan een dag. Ja ja, 12 procent. En dat is natuurlijk bij LA. Bij lage snelheden of bij relatief lage snelheden. Dus echt 20 30 per uur. Maar dan nog.

[00:31:44]

Dit scheelt. En ja, we hebben ook vermogensverlies ingezien van jongens van Jumbo. Daar zie je dus tussen het verschil tussen bijvoorbeeld QHS die heel vaak rechtop zit. Heel erg en heel vaak staat er Roglic. Je rijdt dan even hard qua tijd en bergop en dan daarmee groter is geworden. Echt waar. Aan wat per kido heeft die echt? Zie je echt dat ie spaart? Echt veel minder energie gebruiken. En dat is wel echt interessant. Dus we hebben gekeken, hebben het getest.

[00:32:11]

Euh. Steenklomp wil zien. Adviespunt Snel Windtunnel woensdag. Ik heb een euh spelletje. Wil ik er spelen? Komt jouw? Want we gaan iedere week even terug naar een moment wat verankerd ligt in ons collectieve wielle geheugen, fragmenten waarbij je zoals je als je ze hoort. Zodra je ze hoort een associatie maakt in je hoofd. Uhm, ik weet nog niet precies hoe dit spelletje moet werken thuis, dus je moet me even helpen. Maar ik heb wel een voorbeeld.

[00:32:42]

Een voorbeeld is het.

[00:32:43]

Het volgende collectieve willen geheugen komt heel hard je inderdaad toch al een eerste van je daar gaat wonen. Na de prelude van onze vriend thuis vertrokken we al vierenhalve kilometer. Aan het einde is hier vertrokken. Even het kontje lichten en dan weer pats gaan plakken. Standard moet dat dan maar gaan oplossen, maar gaat die dat nog oplossen? U tekent niet als supporter niet lekker uit. Dan is ribbe de Bie is hier foetsie en dan gaat ie inderdaad zijn erelijst helemaal vol krijgen.

[00:33:17]

Alleenstaanden die al eens op de trappers lopen zitten nog niet helemaal gewoner. Nou helemaal niet aan, lanceert zich. En ze komen weer verduiveld dichtbij hoor. Het is zeker nog niet gedaan. Stel, het heeft nog wat in de kast, maar was strandt het schip.

[00:33:29]

Ja, Renaat, laat ons hier achter met een prachtige vraag waar strandt het schip in de golf groenaanleg?

[00:33:37]

Al jaren is. 13. 15 15. Omloop Het Nieuwsblad. 2015 was wel echt een fantastische finale. Het verhaal is even de introductie beginscène een kopgroepje weg met stembeurt van Skai in drie. Euh. Etixx Etixx-Quick Step renners Tom Boonen, Tom Boonen, Niki Terpstra, Stijn Vandenbergh, Stijn Vandenbergh. Dus het is drie tegen één in volle finale. En je hebt Boonen. Dit is het moment dat Boonen vertrekt. Ja, op die brug. Vlak voor die brug, vlak voor Terpstra is al gegaan.

[00:34:18]

Standard heeft Terpstra teruggehaald en JDS Stijn is kapot. Boonen gaat voluit de rol van van Stannard. En dan denkt iedereen ok. Hij is de enige die de ritten die te winnen gaat. Een erelijst die al tellen. Nog nooit. Omloop Het Nieuwsblad gewonnen, maar hij won ook niet daarna. Nee, het is waanzin. We hadden ook het hele fragment kunnen laten horen.

[00:34:39]

Ik heb. Ik heb. Ik heb die jaren nog wel een paar keer terug zitten kijken, ook de afgelopen jaren. Gewoon omdat het zo mooi is en er zit een cruciale fout in zitten wel meer mensen. Maar er worden meer fouten gemaakt. Eén cruciale denk ik. Boonen wordt teruggepakt op het bruggetje. Is TenneT sterker, dan zie je dat hier het gat dichten lijkt. Boonen is dan af, maar moest eigenlijk niet meer mee ook. En dan blijven Van den Berg en Wasting over.

[00:35:06]

Ja zeker. En dan gaat Terpstra. En wat doet Stijn Vandenbergh? Wie gaat dat halen?

[00:35:15]

Bij. Het is natuurlijk een uit. Het is een aaneenschakeling van fouten. Kijk dat je Stannard meeneemt. Ze moesten met z'n drieën al best wel hard rijden om de achtervolgende groep af te houden. Je kunt je afvragen wat moet je dan doen? Als je Boonen hebt kunnen? Kun je best nog twee of drie man of vier man schouwburgzaal. Dan geloof ik achter met Van Avermaet en Vanmarcke. Ja ja dus. Het is dus verweten dat die euh dichtbij bleven zeg maar, waardoor ze moesten blijven doorrijden.

[00:35:41]

Maar zouden ook kunnen zeggen ja, we spaarden Boonen en we rijden met een klem. Terpstra en Van den Berg. En als de rest terugkomt. Prima, dan is Boonen nog steeds met z'n drieën. En Boonen is gewoon de snelste man. Weet jij dus dat als ze kunnen doen? Boonen had ook gewoon kunnen blijven zitten en die had ook gewoon van de Berg en Terpstra een Uvijn kunnen laten demarreren zoals Telenet heeft en daarop moest reageren en hij voor de sprint alleen.

[00:36:01]

Boonen wilde ook niet dat Terpstra van de berg zou wegrijden. Dus ze waren zelf ook al bezig met wie van de drie er zou winnen. Dat is al best wel goed fout natuurlijk. Ook heel logisch, want Boonen denkt ja. De groeten Zakstraat. Terpstra weer ervandoor. Zie je Parijs-Roubaix bijvoorbeeld ofzo?

[00:36:19]

Waar zit ik daarachter? Ja, dan wachten tot Steiner dat gaat doen. En als die niet dicht rijdt, dan ben ik. Dat geeft natuurlijk ook ergens uit handen. Dus van grote kampioen. Wil het ook wel graag controleren natuurlijk. En dan in het jaar wat vervolgens ook nog eens sprintte. Terpstra is dan de enige die nog meekan en die gaat de verspringt eigenlijk te vroeg aanleggen dan gebeurt is een aaneenschakeling van fouten. Maar Standard was ook die dag.

[00:36:40]

Dat is wel de belangrijkste. Die was gewoon belachelijk sterk. Ja, zo goed hebben we ook nooit meer gezien. Nee, maar dat is wel leuk aan de omloop en dat is elk jaar zo. Het is altijd een beetje een rare wedstrijd. Hij is heel slecht te controleren. Het is ook nog vroeg in seizoen waardoor de niveauverschillen tussen renners vaak wat groter zijn. Dus je ziet dat je van tevoren zijn allerlei favorieten en vaak zijn of haar favorieten die het toch al een beetje door de mand vallen of die gewoon nog niet goed zijn die het goed weer vlassers komen zaterdag goed mee.

[00:37:13]

Maar dat is het is toch heel vaak een gekke wedstrijd die die versie van wat Langeveld tegen Flecha en heel vaak jongens van de tweede rij die het al net halen. Vanmarcke de eerste jaar dat hij won. Die werd gewoon aangewezen. De dag van tevoren director bij Garmin. En er werd gezegd Seppe moet de eerste uur met je bidon naar halen en meespringen voor een vroege vlucht 19 zitten. Huilen is ongeveer s avonds. Ja ik. Maar ik denk dat ik kan winnen.

[00:37:39]

Sep. Kom nou en volg gewoon die. Achteraf was er misschien wel de grootste overwinning van zijn loopbaan, waarvan iedereen toen dacht die gaat nog een keer Vlaanderen winnen en nog vier keer Parijs-Roubaix. Dat is een apart uur podcast De Waanzin. Ja, ja, dit is er nooit van gekomen. Alle verloren pogingen. Ja, ook omdat die wel echt. Ja, als er alsof de steentjes op de weg en de allez, iedereen spanden samen tegen Sep Vanmarcke.

[00:38:07]

Nou, dat was voor hem neergelegd. Ja ja, het is dat. Die zijn nog. Dat ie dat ie op het moment dat ie ooit eens een keer op weg was naar de overwinning in Parijs-Roubaix zo dat er om een komeet zou inslaan weet ik veel. Ja, dat zou je daar zat. Dat was een idee dat in diverse spanden samen tegen hem. Maar. De omloop is altijd een gekwetst, ja, het zijn vaak jongens uit de net uit de tweede rij die winnen.

[00:38:34]

Dus wijken een beetje. Wij kunnen nu zeggen Van der Poel is de grote favoriet, alhoewel die nog steeds niet officieel op de startlijst staat. Om nog maar een klein slagje naar Oost-Anatolië toe kan. Hij kan ermee rijden en daar gaan ze allemaal ongetwijfeld wel gaan rijden, maar wel dat zijn team script. Goeie nuance. Maar goed. Ja euh. De De naam en alles verliep is natuurlijk een giga favoriet, maar het is ook wel echt wel. Ik jaar ook stuiven is ook een jongen uit de zomer uit de tweede rij.

[00:39:06]

Stybar. Het zijn niet de allergrootste favorieten die het halen vaak in die omloop winnen. Maar ja, het is vaak er eentje uit de categorie met de ronde. Daarom zijn er ook zoveel favorieten tijdens omloop. Nou ja, in de laatste jaren wordt alleen maar erger. Tuurlijk, er zijn ontzettend weinig wedstrijden voor. Voor deze renners om mee te doen. En ze zijn met heel veel. Ja Stybar, de Charles, de gangmakers. Weet je? Ja, dat is echt een moeilijke categorie omdat ze weten ja, je hebt elk jaar, dat heb ik misschien vijf, zes kansen en je daarvan worden door een paar opgeslokt door de Van Aert en Van der Poel.

[00:39:40]

Ga er maar aan staan. Blijf blijven maar een paar over. Ja ja, goed. Euh. De rubriek heet Sound Of Cycling. Dat H. Dat refereert aan het collectieve wieler geheugen. De opgave voor volgende week, want nu komt het quizzen element. Euh, ik heb er eentje voorbereid. Euh, ja, we moeten masina. Tikkie ingewikkeld. Ik geef één tip mee. Let goed op de wieler naam die je hoort is moeilijk te horen, maar let goed op de inzending kan je hieronder.

[00:40:07]

Waar u luistert op Spotify in de comments of mailtje via INTA in het wiel van prijzenregen? Eigenlijk ook. Ja, dat zijn prachtige charmante prijzen terug te winnen. Moet u regelen. Ja, er komt die doodgraver.

[00:40:22]

Het is de eerste beursdag aparte Chiswick controle in januari. De Tapoko Spanhove Kliment familie niet Yaya Soumahoro Calais schreven zich tot uitslaand supportersprotest. Zakken subito korte, korte jurkjes. Koopsignaal. Wie dit vandaan haalt? Kleine tip door. Het is. Als ik goed geïnformeerd ben Slowaaks commentaar. Ja, ik denk dat ik wel weet waar het hebben gaat. Ja. Ook Twitter en Instagram. We zullen volgende week even beter voorbereiden. Prijs? Sorry, dat moest veel gebeuren.

[00:41:11]

Goed effe als naschrift. Euh van euh, ik had nog even een upja Mike Teunissen die zei. Het is trouwens ingescheurd, niet afgescheurd. Anders was het helemaal een probleem geweest. Maar hij wist niet meer zeker wat ie zei. Maar hij ging graag op de feiten, dus zei afgescheurd is dus Inges. Het is ingescheurd. Goed. Euh, gaan we nu? We bellen met de Theo? HM Timbers. Want thuis Rutte's de tuut tuut tuut tuut tuut tuut tuut.

[00:41:44]

Waren wij stiekem blij dat Theo de Spelen niet haalde? Misschien wel een beetje, ja, wel een beetje. Hallo ja, hallo Theo, we hebben het er net voor dat we zo blij zijn dat jij de Spelen niet gehaald heeft en zo blij ik niet hoor.

[00:42:03]

Maar ja, ik denk wel dat het een mooie zomer kan worden. Dat kan dus zomaar worden voor de mensen die het nog niet weten. Wij zijn zeer verheugd. Want euh, jij hebt euh je medewerking toegezegd. Het komende jaar op verschillende momenten. Dit contract getekend in het wiel. Man man man, wilde geld het budget helemaal kon leren.

[00:42:24]

En dus euh, je wordt analist van dienst. Te beginnen komende zaterdag. Theo.

[00:42:32]

Ja, ik heb er zin in. Ja, ik kijk er naar uit ook wel.

[00:42:37]

Heb je je voorbereid? Heb je A. Heb je al alle favorieten overlopen?

[00:42:42]

Ik heb wel een beetje gestudeerd. Al een beetje saai zeg. Alleen is het trouwens zeker dat de POURRAIT nog niet officieel nog niet.

[00:42:55]

Hij is nog. Volgens mij staat het nog niet officieel op de startlijst. Maar maar goed, jij denkt toch ook gewoon dat ie rijdt of niet? Ja, ik heb. Ik heb echt geen idee hoe dat allemaal zit er nog, dat kan. En met regeltjes. Ik weet het niet. Ik hoop het wel. Dan? Dan is het misschien wat makkelijker voorspellen, dan wordt het maar. Ja, ja, ja, maar er wordt wel een mooie wedstrijd.

[00:43:30]

En ja, ik denk dat veel ploegen gewoon een goeie renners hebben, dus het wordt wel spannend.

[00:43:39]

En dan heb je ook de dag erna gekeken, want dat is dat is Kuurne is altijd de wedstrijd voor de sprinters. Heb je die zelf eigenlijk al als Galea? Ja, ik heb een laatste jaar heb ik, heb ik de Omloop en Kuurne gereden en dat was eigenlijk de enige keer bij MTM Kubica. En toen mocht ik behoorlijk wat klassiekers rijden, dus begon ik heel goed. En dat was eigenlijk voor mij voor het eerst dat ik daar kon starten.

[00:44:07]

En ja, allebei niet uitgereden. Ik moest dat van tevoren bij Kuurne dat je zou kunnen gaan sprinten of niet.

[00:44:20]

Na ik. Ja, ik kan me van Kuurne niet heel veel herinneren, maar pan van de omloop wel. En die Shadi, die zou autorijder. Maar dan moest ik er niet uitrijden, opstarten en ons sparen voor voor Kuurne. Dus hoopte ik natuurlijk wel proberen uit te rijden wat niet lukte. En dat legde de bekende Omloop met drie QuickStep renners en Stannard en Stannard en Fragmentje zojuist in de uitzending besproken.

[00:44:56]

Okay, Okayama, ik weet nog wel dat ik toen in de bus zat. En ze moesten toen nog 50 kilometer. Dat ik dat ik me gewoon niet kon voorstellen dat je de op dat moment nog zo hard kunt fietsen. Dat was echt die gasten. Dat die nog zo hard rijden op dat moment, dat kon ik zo. Zo bizar en goed, dat jaar ben ik ook gewoon gestopt natuurlijk. Maar er was wel een hele mooie wedstrijd. Heb je nog gelachen?

[00:45:24]

Wat heb je nog gelachen na afloop? Bij het zien van de van de winst van stemmend ten opzichte van die drie Quick Steppers. Ja, ik zat toen.

[00:45:34]

Ik zat toen. Ik werd toen opgepikt door wallen bij de ploeg. Hebben we dan allemaal vrijwilligers? Het zijn allemaal Belgen die die haalden. Een busje met met tv. Iedereen die waardig moet stemmen. Die Belgen. Waarom? Ja, ik. Ik had geen idee wie waren je? Waren het? Dat waren geen Boonen pen. In ieder geval, dat was een ding dat zeker was. Dus die gingen helemaal uit een plaat. Fantastisch die finale. Dat dat uiteindelijk won.

[00:46:09]

En ik vond het op zich ook gewoon een hele coole finale. En ik vond het ook heel knap dat die daar wat dit uit deed. Uiteindelijk was het pas echt een hele mooie wedstrijd. Ik heb die finale heb ik ook wel eens een paar keer teruggekeken. Wat uiteindelijk wat er nou precies gebeurde. De hele tijd is een eindeloze.

[00:46:29]

Je haalt op 85 manieren anders gespeeld moeten worden beschouwd, maar Sternet was dan wel idioot sterk.

[00:46:37]

Ja, maar ik sprak Sternet toen de dag daarna in Kuurne. En die zei Opaia die gasten die hij begon hele tijd volop met Met mij in het wiel. Ik zat de hele tijd ook gewoon uit de wind, dus hij koos mij. Had hij zich toen iets van 30 of 40 hield? Maar ik weet niet precies hoeveel. Hij heeft zich ook gewoon echt gewoon lekker kunnen sparen. Ja, en dan had hij zoveel energie hoger ten opzichte van die andere jongens.

[00:47:02]

Kon niet alles pareren eigenlijk. En toen maakte volgens mij Nikky ook nog een keertje fout met moment van demarreren samen met een berg ofzo. Die ging toen Niki achteraan of zo ging een beetje allemaal klungelen. O ja dus is dus goed en wel mooi moment. Wel dat ik aan die werd meegedaan in ieder geval.

[00:47:26]

Het is nu al toegevoegde waarde die Diebels. Goed, maar ik vind het ook een goed verhaal. Het sluit lekker aan als onderwijzer, was niet afgesproken. Niet eens moet je nagaan wat jij hier donder uitdeelt. Maar goed, dat is eigenlijk mijn enige ervaringen met de Omloop, dus daar houdt ook wel een beetje op. Dus meer dan die van ons precies. Ja ikke ik voor het voor de deelnemers. Ja ja, QuickStep is weer sterk volgens mij.

[00:47:59]

En ja, ik zie wel wat de ploegen uit voorbijkomen. Maar ja, goed, ik ben benieuwd. Is wat wat er aan de poel kan of wat dat je kan pakken. En Jumbo fris, maar volgens mij niet het niet een hele sterke ploeg. Maar. Dus is niet zonder, euh, zonder Theunisz en vooral zonder Van Artiste. Wel een klein beetje behelpen nog en zonder kunnen door Janssen bijvoorbeeld, die zijn zoon kwijt.

[00:48:26]

Dus niet geweldig goed zien. Ja, we gaan het inderdaad zien rijden met ons mee. Zaterdag Salama weten waar ik moet zijn. Gezellig.

[00:48:38]

Doe nog effe testen. Anders schrikken we zo als je dat niet zubin. Je komt helemaal goed. Ik ga je contacten. Dank je wel Theo.

[00:48:48]

Zie je zaterdag Jo Hewa Bora. Julian Assange is zaterdag sinds zaterdag in Yo-Yo Jojoy.

[00:49:02]

Hoeveel dagen nog 3 het is. Ik moet zeggen het is wel snel gegaan. B87.

[00:49:09]

Het was een korte. Het was een kort zwart gat, maar het was niet een diep zwart gat. Maar we zijn heel laat geeindigd vorig jaar. Ik pleit daar. Toch kunnen we toch voor seizoens verlengen? Ja, dat is dat ik dat nog lekker in november, ergens diep in november. Ik toch nog een vierde grote ronde rijden. Ja, oh wat. En dat is dan de Ronde van.

[00:49:33]

Na de ronde van het diepe warme zuiden. Zoiets maken tijd en ik nog Andalusië kunnen een nieuwe koers en ook gewoon een prise Ronde van Murcia en Valencia.

[00:49:42]

Dat is gewoon niet doorgaan. Die kunnen we dan misschien wat? Verrek. Hoppa. Dat is wel een goed plan zich waardoor door achter de Vuelta aan.

[00:49:50]

2. Heb je je dit muziekje Keo nog niet? Nee, maar we zijn een beetje aan het einde van deze uitzending nu we het over podcast, hoe je het wil noemen en we hebben nog een rubriekje over. En daar wil ik eigenlijk een heel seizoen met je over mijmeren. Een beetje van gedachten wisselen. De ene keer scoort, de andere keer wat langer dan gaat om deze man.

[00:50:08]

Ja hoor, daar Hirado en de lawine allerhande overwelfde Adios Amigo het naderende pensioen van alle randvoorwaarden aankomen.

[00:50:20]

Na zijn laatste seizoen denk je dat het echt gaat gebeuren. Dat is de enige vraag voor vandaag. Euh, ja, ik moet het echt nog zien. Niet of die echt stopt? Ja. Kan jij je voorstellen? Wielrennen zonder Valverde? Bestaat er wielrenners zonder voorwaarden? Hoe rijdt die nu eigenlijk? Ik heb het idee dat was ik dus aan het begin aan het doorzakken. Ik zat terug te zoeken.

[00:50:44]

Hij staat nu Isuzu. Nu dus. Hij zit in de Tour. We hebben de hele week niet of nauwelijks gezien. Één keertje toen.

[00:50:52]

Toen Froenze werd afgereden, doe je ook nog ergens een kleine blik op Valverde. Hij staat. Ik zal je zeggen hoe was die staat in het algemeen klassement? Alle anderen werden 55ste op 17 minuten. De laatste keer dat alle andere Valverde zo slecht stond in een klassement na de. Nadat er werd nadat er was al was geklommen en het uitzicht was geweest. En dat soort dingen. Ja, ik ben zo ver terug gegaan. In 2012 heb ik ergens de moed opgegeven.

[00:51:26]

Hier was nog niet.

[00:51:28]

Volgens mij was er toen ergens een keer en een Ronde van Catalonië waar je misschien ziek zwak misselijk was. Er was gevallen ofzo. Dan stond die ook ergens rond die plek. En toen heeft ivoorhandel op een. Dus ergens in.

[00:51:41]

In die tijd moet het stammen dat negen jaar terug. Dus ja, het gaat. Als dit het niveau is, zeg maar van verder dit jaar, dan gaat hij stoppen.

[00:51:52]

Dan wordt het nog een zware dobber. Zou het zijn dat gaat stoppen? Goed. SYDNEY Netflix, de Okido? Ja, deel 3 bedoel je van Movistar? Nou ja, we kunnen ons weer verheugen. We gaan de eerste helft van een omloop. Heerlijk. En dan gaan we zien hoe het seizoen van start gaat. Dank je wel voor u zijn er na de omloop zijnde werden podcast. En dan zijn we er weer goed in. Dat zegt ja.

[00:52:20]

Na de omloop zijn we met de trein nog een paar juweeltjes, dan weer eentje nog ter afsluiting.

[00:52:25]

Ja ja, hotel zet je dubbele cassette.

[00:52:36]

Denk maar klaar, want ze zijn er weer. En als ik iemand nog even bij schenken. Dit is Jans Moeder Overste. Veel te goed voor deze wereld en kookt het liefst voor de hele buurt. En dat is Sander is een beetje de Hannibal van onze club. Degelijke huisvader hoor Manuel. Soms een tikkeltje jaloers, vooral op sportieve veertigers en op mensen die niet in het beursstijging in Hilversum. Maar jij zeggen Wietske, ons groente die nog het liefste elk weekend in de landbouwfonds maar met twee jonge kids zit, alleen licht ziet worden met Duplo en Nijntje.

[00:53:04]

De jongens zelf beginnen elke zaterdag een nieuwe aflevering van de podcast serie De Veertigers, te beluisteren via AD.nl, sluisje de veertigers, alle podcast apps en sites van PZC, Brabants en Eindhovens Dagblad, BN De Stem Tubantia, De Gelderlander en De Stentor.