Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:11]

. Bon dia són les 12 els casos de coronavirus tornen a repuntar segons el balanç diari del Departament de Salut en les últimes 24 hores. Les proves PCR han confirmat 1288. Feia dos dies que no arribaven a 800. A més el risc de rebrot puja tres punts ara frega els 190. Només hi ha una comarca de fet amb un risc baix i és el Priorat. A l'altre extrem el risc és especialment alt a l'Alt Urgell la Noguera la Cerdanya el Baix Camp i el Pla d'Urgell.

[00:00:38]

La velocitat de propagació del virus es manté estable. Cada persona infectada per tant en contagia un altre i el que baixa per tercer dia consecutiu són les hospitalitzacions. Ara hi ha 658 persones ingressades per cúbit quatre menys que ahir a les sis. Hi ha set malalts menys n'hi ha en total 129. Les funeràries han reportat 13 morts. Mentrestant els ministres de Sanitat Educació i Funció Pública estan reunits amb els responsables d'Ensenyament de les comunitats per decidir com s'encara el curs a Catalunya.

[00:01:06]

El departament no descarta ara posar càmeres a les aules com ha anunciat que farà Madrid. Això permetria que els alumnes poguessin seguir les classes des de casa en cas que hagin de fer quarantena. Ho ha explicat el món a RAC1 el director de Centres Públics de la Generalitat Josep González Cambray. Una possibilitat el que s'està fent a l'aula i l'alumne ho vegi des de casa és descartable. Hem de ser capaços d'anar més enllà i fer les coses diferents de com s'han fet fins ara.

[00:01:35]

Per tant qualsevol possibilitat és viable. El govern espanyol tampoc acaba de concretar quines mesures prendrà per garantir que els treballadors poden tenir cura dels seus fills en cas que hagin de fer quarantena. Ahir la ministra d'Educació Isabel la va posar sobre la taula dues opcions una baixa o un permís retribuït. Avui a Ràdio Nacional d'Espanya la ministra de Treball Yolanda Díaz ha assegurat que no es tracta d'escollir que ja hi ha mesures per afavorir la conciliació en vigor com el Pla Cuida i que aquestes mesures es prorrogarà.

[00:02:01]

Este plan permite que los padres las madres podamos cambiar Arthur nos que podamos reducir la jornada incluso hasta el perfil sin que pueda tener una conseqüència empeño de Nuestra tarea profesional ahora mismo como saben se abre la mesa de diálogo social i ahir obviamente uno de los elementos que se van a discutir para ser prorrogada como otros muchos igual que lo cert és justament a tot això els afectats per tos que han rebut diners de més per error tindran 30 dies per tornar los. El CP ha començat a enviar notificacions a aquestes persones que han rebut aquests pagaments indeguts a la notificació del Servei d'Ocupació espanyol assegura que si tornen els diners en el termini fixat no hauran de pagar recàrrecs ni interessos.

[00:02:44]

L'eina prendrà la temperatura als manifestants que participin en les concentracions de la Diada. L'entitat afegeix noves mesures per adaptar la convocatòria a la situació sanitària. Les concentracions no podran ser a menys de 500 metres d'espais socials o sanitaris. Es repartirà gel alcohòlic i no es podran consumir aliments al recinte. Finalment l'entitat també obrirà inscripcions els propers dies a través d'una eina digital per facilitar el control de aforaments i distàncies demanant a les assemblees territorials que també vigilin molt que no es generin aglomeracions als voltants de la concentració.

[00:03:14]

L'Ajuntament de Barcelona retirarà la Medalla d'Or que va concedir a Joan Carles primer i ho ha decidit fa uns minuts en el ple monogràfic sobre la monarquia amb el sí d'Esquerra a Junts per Catalunya i l'abstenció de Barcelona en Comú Podem. L'alcaldessa Ada Colau l'ha justificat dient que l'única proposició de l'ordre del dia també reprovar el govern espanyol. Demanàvem que perquè volíem votar a favor d'aquesta proposició retiressin un únic punt que és el punt de la reprovació al Govern central. Però vostès no han volgut retirar aquest punt perquè era el seu objectiu principal.

[00:03:44]

El seu objectiu principal d'aquest ple no és aconseguir una majoria republicana al més àmplia possible. El seu objectiu és reprovar el govern central Barcelona pel canvi al grup de Manuel Valls.

[00:03:54]

No ha assistit al ple com a protesta. Ara Esports francès Ripoll l'esport professional americà es planta en contra del racisme. Alguna vegada s'han suspès tres partits del play off i se li han sumat altres lligues la femenina de bàsquet la de beisbol i la de futbol. A més també s'han ajornat les semifinals del Masters 1.000 de Cincinnati de tennis d'aquesta tarda. L'Associació de jugadors de l'Era Vella es tornarà a reunir per decidir què passa amb la competició. Pel que fa al futbol Marc Cucurella serà baixa de la selecció espanyola sub21.

[00:04:27]

El seu lloc l'ocuparà Antonin del Granada. En ciclisme primer es realitza ha confirmat la seva presència al Tour de França que començarà el proper dissabte. L'eslovè era dubte ha causat una forta caiguda que va patir la 2 la setmana passada i l'alpinista català Sergi Mingote ha anunciat que per culpa del coronavirus s'ha vist obligat i s'ha vist obligat a posposar una altra vegada el seu repte 14 per mil que pretén superar un rècord històric i el temps avui serà l'últim dia de sol i calor d'aquesta setmana.

[00:04:53]

Només es quedaran alguns ruixats aïllats durant la tarda entre les comarques interiors de Girona i les del nord de Barcelona. Les temperatures s'enfilen tant com ahir amb màximes de 28 a 34 graus tot actualitzant la informació l'onada també al portal puntCAT a la competència. RAC 1 presenta un final i un inici de temporada amb un agraïment enorme de en un programa eixa temporada hi tornaré el divendres 28 d'agost especial del món a RAC1 amb Albert sort en directe des de l'Hospital Clínic de Barcelona.

[00:05:30]

Com es presenta la temporada. Ara ens fa il·lusió especial a partir de les 10 del matí presentació de la nova temporada de RAC1 amb tots els editors de l'emissora. El recinte de l'Hospital Clínic de Barcelona el que farem és el que fem sempre estem en un moment en el que s'ha de cedir el pas. La novetat d'enguany és que tindrem un tècnic d'això divendres 28. La prèvia de la temporada 20 21 serà una mostra d'agraïment a tot el personal sanitari que dóna la cara davant del virus 29.

[00:05:58]

Us esperem a tots. El primer que arriba al primer no per les restriccions del codi 19. Aquest acte només tindrà com a públic personal sanitari. A ho recull per esgrimint un punt que hem engegat web recordeu divendres 28 d'agost a les 10 del matí. Una edició molt especial del món recull amb Albert Soler en directe amb el personal sanitari des de l'Hospital Clínic de Barcelona RAC 1.

[00:06:26]

Tots som ciutadans de Catalunya. Presenta un programa basat en fets reals. I comença la competència espacial 50 anys. Hi ha tot el pes de la planta 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona. Benvinguts a la competència especial 50 anys i un programa rigorós diferent. Avui passarem el bo i millor de la temporada 2019 2020. Recordarem algunes qüestions que vam comentar a principis del mes de maig per exemple quan es van reobrir les platges sí. Sort d'això. El 90 per cent dels beneficis que què veure Jordi Jané CiU però vénen de vendre llaunes de cervesa a la platja.

[00:07:22]

Però això no és legal legal i legal. Aplicar la legal i a vegades les línies són tan tècniques d'aquí que jo sóc com Salut Boi. Ara bé recordàvem la preocupació del gremi hoteler per les previsions de poc turisme durant aquest estiu i molt greu. El 10 per cent restant dels beneficis acabarà malament. Penseu que provenen llogar lliteres a turistes i a vegades si la línia entre lliteres i prestatges és familiar. Tot això i més a la competència es va fer als 50 anys un programa que no passarà a la història.

[00:07:55]

Us farà companyia menjant 24 hores fent companyia trinco trinco pica pica. El Govern de la Generalitat ha aprovat una línia d'ajuts extraordinaris. Fixeu vos la pluja de milions 20 milions d'euros als treballadors afectats per la crisi sanitària aquesta va admetre que tot i que podia ser una mica més no està pas malament aquesta proposta. Per una vegada sembla bé això sigui així per passar un parell de mesos. Jo crec que amb 20 milions d'euros jo podria passar hauria d'ajustar una mica el cinturó però donarà 20 milions d'euros però en total a cada treballador.

[00:08:44]

Això no són 20 milions d'euros a repartir a repartir entre tots els treballadors catalans i uns 20 milions a repartir. Tothom que toca per treballador això suscita més. Estem parlant de 200 euros per treballador amb 200 euros al mes per cent més tampoc serà mes de fet és un pagament és un únic pagament de 200 euros i et paguen 200 euros si és vetllador. El topall en un sol cop. I si la crisi dura sis anys doncs que cadascú es vagi reaccionant amb la pasta grossa.

[00:09:21]

Cada mes et vas fent. Mira Puig ho és això o sentir de veure els testicles i testicles. Espero senyor per favor. Això és una molt pas i rosca. Una cosa és repartir el problema sempre és el repartiment. He demanat Coca-Cola i van portar Pepsi parla de via oral i els l'hipotètic Manel. Qui està parlant. No s'entén tot això trepitjarà la necessitat de pobres molt parlar abans de morir o bé deixar els 200 euros. Els treballadors jo no puc entendre.

[00:10:08]

Saps com quan vosaltres els pobres dieu que no puc comprendre la diferència entre mil milions d'euros i cent mil milions d'euros serà exactament igual. A mi em passa igual amb les xifres petites 200 euros no sé quantes. Jo crec que això és el que costa l'ambient. No tinc penjat el retrovisor de l'avió privat 200 euros. Doncs mira explica Tomás Fuentes tot això. Bon dia. Home el Departament de Treball Afers Socials i Famílies ajudarà en 200 euros en un únic pagament als treballadors temporals acomiadats els afectats per un ERO i els treballadors autònoms afectats per la crisi sanitària.

[00:10:47]

Aquests 200 euros s'hauran de destinar a despeses de primera necessitat productes de primera necessitat amb 200 euros per acció amb una ampolla del 1959 i 36.000 euros amb 200 euros per a l'etiqueta. Si es donen la xapa que les col·leccions són Antonio Oliver Twist de La Caixa agafa les molles que tenen proteïnes la molla la molla i noies adolescents. Podríem cobrar aquests 200 euros això és de 200 euros perquè he vist que ha sortit un satisfà i Arnau que aquest té wi fi és més potent diu el que pot i ha de servir per fer maionesa i això i fer que el Govern considera despeses de primera necessitat.

[00:11:36]

Són productes d'alimentació o de farmàcia. Doncs mira escolta doncs jo no sé si tampoc un productes de farmàcia o no satisfeia al centre de Girona el meu satisfeia una funció entre que no puc quedar violins escoltem al final tots som cicatritzar mans. Una cosa més ha afegit que el Govern calcula que aquesta ajuda de 200 euros podria s'hi podran acollir unes 100.000 famílies. Necessito formar una família resignats a tu voldries fer una forma. No és que no us agrada que us facin riure.

[00:12:14]

Jo sóc còmic i estic fent coses de còmic. No és que les talles no els agraden a un home que fa riure que per alguna cosa més estrangeres estrangeres estàndard i aleshores qualsevol cosa que ens agradi un home que faci riure hi estigui bo perquè sempre s'oblida la segona part de la segona li va dir Oriol Pujol. Aquesta és la segona part que va anar molt bé i crec que ja ho dius d'allò que la tafaneria. Pintura i escultura marqueteria. Segle XXI.

[00:13:03]

Jo sóc d'extrema dreta i si no tenim especial 50 anys recordeu que el govern espanyol PSOE i Podemos amb el suport entre d'altres de Ciudadanos ha prorrogat l'estat d'alarma. Som la força que escolta doncs és el més interessant la pròrroga és més interessant pròrroga i penals. Però escolta a tot torna a la normalitat això del confinament funció penseu que abans tampoc sortia de casa perquè si ara mateix vivim en ple estat d'alarma que tenim dret que restringeix drets moviments recentralitzar competències durarà. Això durarà quatre dies.

[00:13:49]

De moment portem ja gairebé dos mesos dos mesos i mesos ja que com passa el temps doncs ja queda menys perquè s'acabi i l'estat d'alarma. Doncs això va dir ahir la vicepresidenta espanyola la Carmen Calvo va dir una cosa semblant. Qui diu això potser serà el mes de juliol. En realitat és agost. Total. L'agost és un mes que ningú ni escolta perquè no hi passa res a l'agost. Fixa't en els diaris que porten quatre fulls per part per dir que porten alguna notícia això d'alarma.

[00:14:31]

I ara també si s'allarga l'estat d'alarma fins setembre. En el fons mira no passa res perquè al setembre només o de la manifestació de la Diada i si enguany no es fa. Doncs escolta més ganes la farem un altre any quan no sigui gens partidista. Quan la Diada torni a ser de tots els que volen la independència de Catalunya i de la gent normal un món manté augmenten Cirici és que crec que no hi ha gaire ja que hi som. Volem aprofitar la pròxima Diada de Catalunya que puguem celebrar al carrer.

[00:14:59]

Podem aprofitar per recuperar la bandera de tots prou estelades. La senyera no proposa la bandera espanyola no perquè la senyera discrimina els espanyols que viuen a Catalunya i beneir la bandera espanyola discrimina els catalans que no se senten espanyols. Per exemple vull dir que ara no és moment no és moment de veure què és el que divideix la gent. és el moment de fixar nos en el que ens uneix perquè el coronavirus no entén de banderes. No entén de territori escot fronteres.

[00:15:30]

No. Doncs ja m'ho explicarà com és possible que la Unió Europea cada país tanca la seva frontera i lluita contra la pandèmia independentment dels països veïns m'entén. Però com pot estar tranquil vostè si ara ara mateix hi Espanya amb estat d'alarma no pot moure. No pots manifestar segurament acabarem tots a la vora. Ell no pot dir segons qui coses perquè pot fer girar la Guàrdia Civil que en punxar l'ordinador punxat i el cert igual que dic tot això si aconsegueixes veure veus que aquesta és una altra cicle.

[00:16:05]

Ahir ho va dir molt clar Carmen Calvo la Carmen Calvo no sé qui és casa. Carmen Calvo la vice presidenta de tots. La vicepresidenta va dir l'estat d'alarma és la mejor manera de preservar los derechos de la gente. M'encanta aquesta frase maleït tatuada al canell esquerra i cada cop que miro l'hora la veig bé no la veig i em trec el rellotge perquè com que porto rellotge analitzem bé la frase aquesta té la vicepresidenta espanyola que encarna la verdadera alarma. és la mejor manera de preservar los derechos de la millor manera de preservar els drets de la gent traient els drets.

[00:16:47]

és aquesta manera de preservar se temporalment. Els guardem ben guardades al congelador i quan els necessitem allà estarem fresquet i cruixent mentre que el congelador si no frost. Clar no m'estranya que aquesta frase hagi dit una socialista que és membre d'un partit que per defensar la supervivència del català a Catalunya ha començat a parlar en castellà al Parlament de Catalunya. En dos dies ens diran que per preservar els valors republicans el millor és tenir una monarquia. Però això ja ho han dit això ja ho hem dit i fa anys que ho diuen la mare qui em va parir si diu que no representa qui encarna a mi ni a guanyar ni demà.

[00:17:22]

Però ja s'ha acabat aquest programa ben acabat que encara queda. Mira tres quarts d'hora de programa que ara aquests tres quarts d'hora ja queden també haurem de parlar de les platges si per exemple a Barcelona l'Ajuntament ha reobert la línia com Fletxa Valona Badalona és que sempre sempre esteu parlant de Barcelona Follow que vol parlar amb vostès. I no parlem de per què no parleu de la platja d'una altra contrada que no sigui Barcelona la platja de Catalunya. Parleu de la platja de la platja de Balaguer per la platja.

[00:18:03]

Jo no n'he tingut mai de platges. Ja està bé igual a mi que em va explicar és a dir tot el que hi ha molt enllà de Sant Cugat del Vallès. Mai sembla lejano vull dir entre poc i vull dir per un barceloní heu de saber que Catalunya es divideix en tres zones Barcelones la Costa Brava i Cadí. A vegades si us plau el que dèiem des d'avui els barcelonins a tornar a la platja però només s'hi podrà anar a fer esport individualment i de sis a deu del matí que és quan fa il·lusió fer esport.

[00:18:36]

Quan encara no ha sortit pensat poc viu molt important que avui ens acompanya un regidor de l'Ajuntament de Barcelona Alberto Portuondo i espero que el meu cas ens referim a vostè senyor Valls. Vull dir que no em faré endavant. Això sí jo sóc regidor de l'Ajuntament de Barcelona. Si en lloc de ser regidor jo sóc rígid no regidor no ho sigui jo també sóc regidor. Ara m'acabo d'assabentar que sóc regidor. Perdoneu tantes coses que ja he perdut el compte. Camarero sí que li sembla que hagin obert les platges de Barcelona.

[00:19:23]

Vostè com a regidor sembla que exigir li que detecti que molt bruta per part d'Ada Colau alcaldessa indigne i mentidera mentidera. Que jo vull veure el meu lema electoral voleu fer fora Colau voteu Marin que vol dir quina tàctica bruta ha fet servir Colau segons vostè. Perquè a la junta ho saben i jo sóc confinat a Menorca. Com tothom sap és la platja del barri d'Horta ara Barcelona decideixen obrir les platges. Per què ho fan. Per què has d'estar aturat per Colau.

[00:20:05]

Intenta una acció que vols tu firma dient Manuel torna a Barcelona. També tenim bones platges i ho sento molt però no enmig mig mandat de Colau. No hemos sido engañado o Caballero. No crec que només a les platges per a vostè. No crec que sigui un trauma menor. Tu no ets coneixedor de la política. Home volen humiliar la humiliació. Volen veure passejar per les platges de Barcelona com Passeig pobles de Menorca com passeja per les platges de Menorca absolutament despullat.

[00:20:45]

Quan el carpe diem en tot cas no passaré per alt. Aquesta imatge que de sobte han aparegut a veure vostès en una platja semideserts de Menorca passejar passejant se mullat. Li pregunto per la seva opinió com veu el confinament de Barcelona i aquí són les vides. La veritat és que com diem al meu barri res no importa qui ets nascut a Horta i sobretot si dels confins de Menorca. Molt bé. D'acord doncs moltes gràcies senyor vaig començar a disfrutar quadres més enllà de.

[00:21:33]

La competició especial 50 Miss els Pirineus a les nostres mans. Aquests paisatges nostres rius antics senders. Ara és el moment de gaudir dels Pirineus amb els cinc sentits. Catalunya és casa teva. Generalitat i amics de futurs càrrecs públics de suport en llocs com l'oli d'oliva verge extra o cada cinc litres a dos euros amb 79 litres i el pernil ibèric 50 per cent ració ibèrica Selecta a Espanya a 79 euros la peça fins al 30 d'agost. La teva compra assegura que recull tots ens mereixem el més bo és el moment de connectar de veritat.

[00:22:18]

Festa de Parlem i tindràs 30 80 gigues de mòbil només 29 us 95 euros al mes. L'informe també parlem un cop per la meva atenció.

[00:22:33]

Si tens una hipoteca és molt probable que contingui una clàusula abusiva com clàusula terra multi Visa i o despeses hipotecàries. Buffett té ressalts revisem la hipoteca i et calculem gratuïtament els diners pagats de més informa el bufet puntCAT o el 93 5 8 5 11 44. Buffett és més de 20.000 sentències guanyades a la banca et mereixes els millors advocats. Aquí els descomptes els teus somnis i i El Corte Inglés 50 per cent de descompte en una selecció de matalassos de les primeres marques amb tots els serveis que fan més fàcil són les teves compres enviament a domicili retirada del matalàs vell aprofita els últims dies el Corte Inglés només fins al 6 de setembre.

[00:23:20]

Tot està canviant i si no ets a dins i a fora fins al pas que et porta al següent nivell oficial anar a dir Ja he vist una formació pràctica amb la possibilitat d'estades universitàries internacionals i amb la titulació de la peça més info pioners l'exploració i actualització constant a RAC1 punt que estàs escoltant amb la competència especial.

[00:23:58]

50 anys continuem a la competència per parlar ara d'una qüestió que ocupa bona part de la ciutadania. Ciutadans va veure el programa realment per a la gent un programa maco quan podem començar a demanar discos ja que a mi m'agradaria una cançó a les meves veïnes. La Conxita Dalmau era del Luis Miguel per. Luis Miguel vale. Buscarem boleros de Luis Miguel. Algun títol o el primer que surti al mercat Luis Miguel ha fet. Déu n'hi do. Ha gravat dobles LPs de boleros.

[00:24:37]

Quan va veure que hi havia el va començar a tirar de veta i ja som els la Mare de Déu Cupido Manu ràpides i la sageta de Cupido. Ara ja durant cinc minuts tots escoltant la ràdio copla d'actes a més de preguntar li què és el que faré si vol que vol obrir aquest meló. La ràdio que interessa a la gent de tota la vida tradicional la ràdio popular la ràdio que connecta amb la gent que fa de menjar bon dia en fèmines d'on truca.

[00:25:25]

Hola bon dia mira estic trucant des d'aquí bé a Barcelona el Consell de Cent Aragó no és menor i no estic parlant pel mòbil però estic més allunyat de la zona euro una mitja hora. Però és igual perquè porto a Porto a porta i sembla passejar la criatura que ja no és una vergonya que acabarem morint tots però no és igual petita escletxa legal. En tot cas legal il·legal. Molt bé veig que és una trucada interessantíssima molt gent una cançó ens ha demanat una cançó dedicada aquí qui voldria dedicar primer de tot m'agradaria dir que feu un programa fantàstic és molt bo i ara.

[00:26:32]

Però no és el més gran el que sigui. Catalunya Ràdio el Bassas que escoltem sempre ens encanta. Moltes gràcies. El dia que el Barça està passant em passava per allà es talli la comunicació escolta parlar de les alegries que això sí que és un tema ara molt bé. Moltes gràcies. Molt bé. Volia parlar d'aquest tema és fàcil faci com si no volem parlar de perruqueries d'acord la calor de les perruqueries és molt important això sí que és un servei mortal que no se n'ha parlat.

[00:27:19]

Però les perruqueries l'hem anat donant hora per començar el finalment es veu que ja ho tenen tot ple i es demana hora. I encara no és la meva prioritat justament quan sortim no veieu quina dona que es vulgui dir no té com a prioritat ara mateix anar a la pel·li una dona que es faci a Girona ha demanat hora l'estultícia dia quina dona es considera dona. Si no té hora reservada ja per fer se la mani perdi diners a casa. Jo sóc una dona com jo n'hi ha moltes que segurament ja hi anirem a la perruqueria però ara hem demanat hora.

[00:27:57]

No entenc de demanar hora. Ara mateix hi ha overbooking de reserves que la meva parella està donant per al 2026. Això ja és veritat. Les perruqueries ja han començat a donar hora per a final de mes sense cap altre criteri que les ganes perquè encara no se sap què passarà quan podran obrir ni tan sols s'hi podran obrir. I tant si obriran la pressió que podem arribar a fer les dones col·loquis quan porteu un mes i mig sense anar a la perruqueria.

[00:28:23]

Però les discussions del Sálvame seran per a mi nota al costat del que farem les dones si no ens obren la poden tenir el mes de maig. Vull dir que les filles del pare maneu ens estem escalfant totes perquè ens estem organitzant que ja han fet a Europa guanyar nos en tota l'escala la Pilarín la consola i la tinc en perill per fer malbé les pensions i ha apuntat que sortirem al carrer a cremar contenidors e inflamable i no em va dir marques a l'hora de valorar la quadrilla que jo també tinc ganes de cremar coses en qualsevol cas sí que s'espera una veritable vida quan hi hagi la possibilitat d'anar a les perruqueries.

[00:29:16]

Bon dia bon Jorge impone a tothom que tard com a perruqueria eficient Bon dia molt a favor de la vida eh. Si s'hi posen bombes a Martorelles pujat l'estampida i un tall. Doncs molt millor perquè passa lliscar. No farem un lleig si una dona perquè som aliada on no hi ha la veritat tal varietat i alegria. Bon dia sí molta alegria la banda perruqueries. Per cert el teu amic madrileny el té vida. El tancament del saló de perruqueria. Quina visió és menys previsora que fa una dona amb la tovallola d'una previsibilitat molt baixa perquè allà no doni sempre queda que no queda més remei que entraria a pèl i bona per a mi no una cosa bona.

[00:30:11]

Igualment igualment li podríem fer un truc perquè fa dies que no parleu de Sant Jordi. No hem parlat gens de Sant Jordi Mestre que em va enviar un sobre ple d'espines i sense rosa com si fos una cosa amb una obra conceptual. Un dia jo li vaig enviar el manual d'èxit titulat somni com un llibre que existeix. El títol no enganya mai com estic treballant però hi havia una mica més lluny perquè ja tinc una edat. Sí ara sí o La meva lluita disposa d'una vella on ara quan les amigues de la Roba Amiga l'amiga de la ràdio parlen de tu no em digui que tractaven xiulen les orelles perquè no tenia majoria.

[00:31:27]

Oi diu oi. Aquest cap de setmana no he pogut dur perquè he tingut una trucada i he tornat a veure que no puc. Però ara em preguntaven com estava com estava organitzat. La tornada a la feina m'havia donat hora la bé. Tot i això no pot fer això no pot fer contra una cosa que no es pot fer des de Madrid va dir alarma. Això que diria no identifico el port de Huelva ja sigui tard o d'hora però d'aquí a un mes en aquesta zona però d'aquí a una setmana torna l'Ardenya.

[00:32:58]

Paulus. Mani va enviar una parada amb unes amigues i Pablo i Pablo Iglesias a qui ara que vol mirar a mí me gustaría que la cola. Pero hoy hora i una hora el dia de l'orgull de Pablo amb aquest home fort que Escolteu fem una cosa allà penjat espacial.

[00:35:18]

50 anys.

[00:35:28]

Obre les portes amb Brico porta d'interior la carta de preguntes i maneta inclosos només 7 19 euros.

[00:35:34]

També ho és que Requena propietari d'un habitatge gestionat per lloguer segur fa més de 10 anys que confia el lloguer segur i ara en plena crisi de 29 segueixo cobrant la meva renda puntualment el dia 5 de cada mes. Passi el que passi sempre cobres la teva renda el dia 5 de cada mes trucar al 902 37 57 77 o entre lloguer i segur puntCAT Lloguer Segur protecció a propietaris a l'aparador més gran de llibres i revistes en català torna la setmana del 9 al 13 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

[00:36:14]

Vist la setmana descobrirà les novetats i podrà participar en xerrades i presentacions consultores les activitats i signatures al web. La setmana que llegeix en català viu la setmana. Jo sóc el teu. L'Aquàrium obert cada dia a partir de les onze del matí gaudeix d'un descompte especial a la web Aquarium BCN punt com jo trio per reorientar la meva carrera professional.

[00:36:53]

Jo tenia una web per preparar me per a les feines del futur. Jo ho he fet bé perquè aquest curs ofereix més places a la línia que res no tot i segueix avançant amb els màsters de la Universitat Rovira i Virgili inscriu tiara últimes places. Una de les aventures més impressionants de la teva vida en viu l'experiència tu a tu excursió en catamarà amb sortida del port de l'Ametlla de Mar a la Costa Daurada em dóna de menjar centenars de tonyina roja salvatges i pràctiques el submarinisme i que costa la millor tonyina roja al mig del mar.

[00:37:26]

Una experiència didàctica i gastronòmica en família informació i reserves a tu a tu punt com si estàs pensant vendre un rellotge pensa la central de compres de rellotges a crisi són experts en rellotges moderns i antics Rolex i Cartier web gratuït Fly porta i el teu rellotge de gamma mitjana i temps valoraran sense compromís. A més garanteixen la màxima taxació Crist al carrer València 256 cantonada amb Rambla Catalunya la lluita per la llibertat era la lluita de la Resistència francesa durant l'ocupació nazi com a comunista.

[00:38:02]

Poques pel·lícules han retratat aquesta lluita d'una manera tan magistral com el ejército de las sombras. La pel·lícula i el privilegi de diumenge a la nit a TVE. RAC1 pública perquè no us perdeu res de res. Participeu expliqueu nos el que vulgueu digueu hi la vostra programa espacial. 50 anys. Ara toca parlar de turisme. Que cap país no ha dit encara no escolta. Entenc que si parlem de turisme parlem de viatjant. Oi que sí. Efectivament. Perquè fer turisme a casa o d'un.

[00:39:06]

Escolta el que estem fent a casa no turisme és estat molt finats. Porto molt bé la confirmació. Cap problema cap problema de turisme. Si parlem de turisme parlem de viatgers i viatgers ho heu de fer una visita. El monestir el Monasterio de Piedra un paradís a la Terra. El Monasterio de Piedra trobaràs al monestir pedres etcètera. Es pot saber que fa el programa per fer això el Monasterio de Piedra. és més a prop que mai de tot especialment si vius al costat del monasterio.

[00:40:00]

Pau i tranquil·litat Monasterio de Piedra romaní Monasterio de Piedra. Monasterio de Piedra Monasterio de Piedra de pedra que ha quedat això us ha agradat com ha quedat. Si volem ho donem per bo com en dóna per bo ni per bo què ha passat aquí perquè de sobte hagués rebut una trucada aquest matí a les vuit del matí dic Mira ja truquen de fora amb alguna moto. Era una trucada del monasterio de Bono a 8. La trucada a les 8 ha sigut de La Caixa i també oferien una assegurança.

[00:40:43]

Jo no em penso morir però després justament ja han rebut una trucada del Monasterio de Piedra. Es veu que els han dit que jo parlo molt perquè m'agrada molt i per la ràdio en parlo molt i m'han ofert tots calerons per fer publicitat que jo gravaria gratis perquè. Ja ja ja ja ja però és que ho fan gratis perquè el Monasterio de Piedra els sap més es fan realitat no diguis paradís activament o alcalines. Per això Monasterio de Piedra cal que fa deu anys que jo era el meu i guanyar un sou extra publicitari com l'anunci de Cola Cao.

[00:41:30]

Per tant ara això cal Cola Cao he decidit inspirar me. Ara això seria dir pedra. Però això ja és un plagi directament. Bé escolta prou bona veritat si us plau que encara no hem començat a parlar de la teoria que volíem riu. Tomàs Fuentes si us plau turisme què passa. Bon dia segons l'Organització Mundial del Turisme. El turisme internacional podria caure entre un 60 i un 80 per cent a tot el món per la crisi del coronavirus he entès el problema escolta.

[00:42:01]

No cal viatjar a l'estranger tenint en compte que el món exterior no és Nova York de la naturalesa i les seves espectaculars cascades a través d'un paratge ampli al costat el Monasterio de Piedra que fer descobrir lo Angelina anat tot i que està fent una novel·la. Això no és explicar ho massa anys. Exacte m'han pagat el martiri de piedra. Per començar aquí ha plantejat dir això de passar per altres departaments de la casa. A més a la casa mare ara ja havia passat ja ja ja ja era el meu número de mòbil ja que això no funciona així i prou.

[00:43:03]

Moltes gràcies i continua. Segons l'Organització Mundial del Turisme en el cas d'Europa aquesta indústria s'exposa a perdre uns 22 milions de viatgers. Ja ho vaig dir que sí que ho pot fer sense la transparència que el sector espera veure senyals de recuperació el 2021. Consideren que aquesta és la pitjor crisi que ha patit mai el turisme internacional. Com podrien millorar aquestes xifres. Efectivament proclamar la república i convidar els veïns del país del costat a visitar Catalunya i això sí que és una jugada mestra hi haurà poder millorar aquestes xifres de la vella arquitectura del Monasterio de Piedra el camí entre el romànic i el gòtic cistercenc.

[00:43:49]

Acabo de llegir una història èpica només tres clatellot millor que algú perfecte. De tota manera torno a recordar que no pot fer això sense coses que explica Ramon Fuster home potser aquí no ho puc fer però en canvi on sí que pots fer de tot és el Monasterio de Piedra amb els peus al riu cabanya o monestir. Río Piedras riu s'hauria de dir Riu Sec perquè si no no entenc la piedra diu així. Preguntat si arriba al Monasterio de Piedra. No he dit res no li preguntat si el teu gep l'adreça del Monasterio de Piedra.

[00:44:39]

Preneu nota que no és l'adreça real del Monasterio de Piedra. Doncs miri això sí que m'interessa on és Calle afueras un nombre real de l'anterior totalment real no es van escalfar gaire amb els noms dels carrers. Realment la calle afueras no hi ha poble que tingui on vull dir la darrera de les afores. No no es van escalfar gaire amb els noms dels carrers dónde queda el Monasterio a las afueras número 11. No diré noms és una bona història i ja ho veuràs la Calle i número així com el carrer de la TV3 que es diu Carrer de la TV3 ara mateix posat jo al carrer del Monasterio de Piedra.

[00:45:23]

Sense dubte el paradís a la terra que recull carrer fortunes tres per dos amb més de 4.000 productes com ara el tall de tonyina amb bons compradors el tercer gratis només fins al mes de setembre la teva compra assegura que tots ens mereixem el més bo. A Media Markt estem a punt per a tornar a casa teva amb una escombra i som un motor per 399. Clínica és el pacient finançament de CaixaBank Consumer és un pont medieval que uneix. Mira mira aquest estiu produeix un insòlit perquè fins al 31 d'agost compren neumàtics Michelin portes fins a 60 euros per a posar el teu vehicle vot de confiança Bon Preu i és clar sabem que les dificultats poden esdevenir grans oportunitats.

[00:46:24]

Per això ara més que mai bon preu i és clar que es manté molt a prop dels productors del país. I com sempre seguim prioritzant els productes de quilòmetre zero. Créixer en els moments difícils és el nostre temps més atractiu a mons interiors últims preus. En les últimes unitats a uns preus baixíssima a les nostres botigues i també a mons interiors com descomptes fins al 70 per cent del preu original només fins al 10 de setembre improrrogable mons interiors que també hem obert a Blanes ja són 26 botigues.

[00:46:55]

Troba la teva inspirat en mons interiors com. Que ganes de platja tenia oi. Quantes plaques de circuit aquí s'han posat a l'arma un munt de veïns. Amb tot això de les ocupacions val la pena tenir la confiança favorites davant d'un intent de robatori o d'ocupació. Podem verificar la intrusió i avisar la policia. Segons els experts en seguretat el 944 45 46 ho calcula un l'Aina Securities Direct un el centre d'oportunitats outlet d'El Corte Inglés. Avui arriba el suport dijous superar atractiu un 80 per cent de descompte i només un 20 per cent addicional al preu ja rebaixat de tota la botiga.

[00:47:45]

Avui supervisors fes les teves millors compres al centre d'oportunitats El Corte Inglés artificials presenta un final i un inici de temporada amb un agraïment enorme a tot en un programa. Aquesta temporada tornarà divendres 28 d'agost especial d'El món a RAC1 amb Albert sort en directe des de l'Hospital Clínic de Barcelona on es presenta la temporada. Ara ens fa il·lusió especial a partir de les 10 del matí presentació de la nova temporada de RAC1 amb tots els editors de l'emissora. El recinte de l'Hospital Clínic de Barcelona el que farem és el que fem sempre estem un moment en qual s'ha de cedir el parc.

[00:48:25]

La novetat d'enguany és que tindrem un tècnic d'això. Divendres 28 la prèvia de la temporada 20 21 serà una mostra d'agraïment a tot el personal sanitari que dóna la cara davant del virus. Com 29 us esperem a tots. El primer que arriba al primer no per les restriccions del codi. 19. Aquest acte només tindrà com a públic personal sanitari. Seguiu a RAC1 i escrivint a RAC1 un punt que nosaltres ja hem engegat. Recordeu divendres 28 d'agost a les 10 del matí.

[00:48:55]

Una edició molt especial del món a RAC1 amb Albert Soler en directe amb el personal sanitari des de l'Hospital Clínic de Barcelona RAC 1 La competència fa 50 anys. Avui parlarem de les coses per ells. Per exemple parlarem del Tribunal Suprem no sé quant de temps sense sentir a parlar d'aquest aplec de joves se'ns lliurava jo era el seu pare població de risc que han fet aquests bons gens aquesta colla pessigolles hem d'anar a dentista han amenaçat el català i jo encara millor.

[00:49:36]

Han confirmat que Quim Torra ja no és president de la Generalitat ha confirmat les condemnes de presó per a Fèlix Millet i Jordi Montull. Tots dos van formar part de la batalla justament ara quina casualitat deia la ràdio detalla començar el programa des del principi. Jo cosa penjo penjo i torno a trucar de bateig ara veure a veure. Jo vaig parlar en faig vaig parlar i vaig guanyar temps. Mira us explicaré una anècdota molt divertida que va passar. Escolti escolti no cal que tot el que no ha estat aquí i ara com ara ja no estaria molt bé.

[00:50:30]

Amb la ràdio miri casualment deia que s'ha tallat en aquest punt quan explicàvem que el Supremo ha confirmat les condemnes de presó per a Fèlix Millet i Jordi Montull. Tots dos van formar part d'una trama de corrupció que blanquejava diners de constructores per finançar il·legalment Convergència Democràtica de Catalunya a través del Palau de la música. Doncs això ja ha sortit. Ja se sap ja ha sortit el premi gros diguem ne he confirmades les.. L'acord al qual Millet i Montull van robar i per això els van condemnar Espanya realment local també perquè sembli una democràcia suprem espanyol confirma la sentència de vuit anys de presó per a Millet i set anys per Montull i hauran de tornar 23 milions d'euros al Palau de la música que suposo que podran acabar les obres amb això un bon forat per tapar 23 milions d'euros i decomissar també això diu el Suprem 6,6 milions d'euros a Convergència pels guanys obtinguts a través de tràfic d'influències.

[00:51:37]

Qui pagarà qui pagarà aquests 6,6 milions d'euros. Convergència ja no era ni el vigilant del pàrquing han canviat i ha canviat més nom capritxós el geni de Minneapolis. Igualment té com a deixar escolteu quan va saltar l'escàndol quan va saltar perquè em penso que jo era justament tant i nosaltres tots érem joves just començava a fer la competència fa uns anys l'any 2009 ha trigat onze anys per confirmar que Bono així a qui es va robar una mica més cotxes hi ha hagut temps per canviar tres vegades de presidenta Espanya que l'ha vist canviar.

[00:52:15]

I a Catalunya per que hagin ficat la presidenta del Parlament no hi ha presos polítics han canviat de Rei i fins i tot s'ha canviat de papa. Mira li diuen justícia i en realitat volen dir la tómbola de la xona perquè la justícia lenta no és justícia. Tranquil·litza no vist un ninot que és molt a dir.. En tot cas ara és l'Audiència de Barcelona que és qui va condemnar Millet i Montull en el seu moment va decidir com se sap com s'aplica en de balanç que ha saltat ara i què ha passat ara aquí bé que havia de donar una mica de vida deixar temps per poder canviar de línia.

[00:52:59]

Llavors el secundari del programa apareix en els moments d'aquesta crisi les ràdios així és la màgia de la ràdio que vostè que repeteixi al Palau interrompent és que no acaba amb una frase de seguida va Oriol perdona si et deia que ara és l'Audiència de Barcelona qui ha de decidir com s'aplica aquesta sentència definitiva del Suprem és a dir com ha de pagar Millet quan hauria d'entrar a presó si és que hi torna a escoltar una cosa deu un respecte per Fèlix Millet. Millet és l'home que va robar diners del Palau i se'ls va estar comprant se un comandament a distància convertible per poder canviar els canals de la tele des del jacuzzi eh.

[00:53:39]

Així ho vam explicar en el seu dia. No estem parlant de Fèlix Millet l'home que va gastar ni un euro en el casament de la seva filla al Palau i que a sobre va cobrar li el 50 per cent del gas que el seu sogre. Això hauria de ser un atenuant de la condemna perquè això no pot fer un crac matí. Era un país normal. Millet no estaria condemnat a Millet l'haguessin nomenat baró el Boro Millet conegut pels seus immenses i tindria un sou vitalici i tindria la Creu de Sant Jordi.

[00:54:12]

De fet a Sant Jordi ja la tenia. Però l'escàndol li van retirar. Si bé perdoneu em confirmen que han pogut localitzar Fèlix Millet. No és difícil també en temps de confinament perquè podreu suposar que és a casa i estem en disposició em diu ara el club ara mateix de parlar per telèfon amb el protagonista de la notícia senyor Fèlix Millet. Què vol dir això què vol dir que escolti i et deixis del senyor Millet. Bon dia o com a batlle d'avui Medical Millet gallet senyor Millet Badia era senyor Millet nosaltres el sentim el sentim com està.

[00:55:06]

Com estava vostè era jo també senyor Millet. Bon profit. Bon profit. Volia preguntar li per la informació de la sentència que podria fer lo tornar a presó. Aquesta sentència del Suprem com ho ha fet Madrid perquè no senyor Millet estigui per mi demà estigui mort per les morts. D'això ja deu acreditar i a hores d'ara no. Bé no tenim gaire clar on és vostè ara mateix és a casa com jo perquè estic molt bé com el seu marit. Perdoni la pregunta és ara què farà vostè.

[00:56:22]

Jo no puc fer gaire res perquè amb prou feines 24 escolti i veig que estava ocupada. Ho deixem aquí el que dèiem jo ja vaig dir que jo ja no tinc cap dubte. Jo no sé si es perd la comunicació amb Fèlix Millet però detalla que no es talla un altre bé. Moltes gràcies al deixeble primer com per exemple Fèlix Millet perquè avui també haurem de parlar d'altres confinament. El govern espanyol vol mantenir l'estat d'alarma però a hores d'ara no té els suports parlamentaris suficients com per poder lo allargar.

[00:57:48]

Molt bé i aquí a qui li fa nosa la democràcia ara i és que al final tots veniu a les veles Això de la democràcia o de votar és greu o no. En moments com aquests cal ser diligent i efectiu i sabeu qui no va haver d'allargar mai l'estat d'alarma. Però bé perquè entre altres coses comandava una dictadura feixista. La gent amb nomenclatura vol dir dictadura feixista igual com els feixistes i amb els nazis totalitaris va matar els que ens van fer callar els que teníeu en mirar cap al passat.

[00:58:31]

Mirem cap al futur. Per això la humanitat ha evolucionat sempre quan ha mirat cap endavant anem cap mandat no mirem pel retrovisor però aquí és on vam abolida. Mirem cap al retrovisor però ha donat la volta és a dir que ja no retrovisor enfoca el que ha de venir vull dir amb aquesta metàfora referint que l'àngel de la història o a l'inrevés. Franco va haver d'aprovar un estat d'alarma que temps contra els drets humans per prendre cap decisió no està molt ben respost diguem les coses pel seu nom.

[00:59:12]

I ara anem a parlar de temes més importants avui. Màrius Carol nou president del Barça us sembla bé ho sembla. Avui també recuperarem unes informacions que expliquen que Juan Carlos primero va anar a Suïssa amb un maletí ple de bitllets gairebé dos milions d'euros en bitllets de cinc euros una cosa que tampoc va fer mai Franco i els maletins. Tenia uns bons màgics que li portaven però ja està. Fins aquí la competència especial 50 anys avui un programa realitzat per Artur Mas Oriol de Balanzó donats a Ferran el papa Francesc.

[00:59:46]

Manel Villar Jordi Calafell Marc Matamoros òscar Andreu i òscar Dalmau si teniu algun dubte ja us ho recordem nosaltres no. Catalunya encara no és independent. D'eix.