Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:00]

Tots els pobles de Catalunya però de fet allà em vaig allotjar a un convent de monges que tenen una part del monestir del que sigui allò d'un edifici religiós que tenen com unes cel·les que poden allotjar vas anar allà va anar a un hotel. No vas anar al convent. és una cosa que va meditar. Hi ha molta gent que va estudiar Cialis que es feia una cosa que allà hi ha al centre de la Propietat Forestal. Alguna cosa així s'aboquen i ens van amb una colla llavors.

[00:00:30]

Pot ser que anéssim a tancar a dibuixar el dibuix que va enviar el Petri o no. Anys enrere. Però jo sóc una persona molt introspectiva i una cel·la m'hi puc sentir còmode. Austera una creu un llit de pa i un lavabo Roca dels anys setanta optaria per un altre tipus d'allotjament no per estar aquí dos dies. La veritat que hi havia bones vistes a un bosc així bonic. Bé no necessitat els diners alegrar se vull dir que es queda molt temps per aquest acte ha anat a altres llocs.

[00:01:07]

Però vaja que que sigui una bona experiència de la veritat. Quin dibuix va fer acte jo vaig dibuixar un gos això del Super3 a veure si era un gos en una porteria i li passava una pilota pel costat en com fer un gol i el meu germà me'l va estripar perquè ens vam barallar a la meva mare el va planxar el vaig enviar i em van enviar tres vídeos del Pingu. A més a més no es veien gairebé es veia com anava perdent un premi i com que jo també tinc una història al Club Super 3 perquè vaig trucar sabeu que quan hi havia el temàtic podies trucar i fer preguntes responia al moment de moment trucava es deixava al contestador automàtic el teu missatge i després automàtic feia el que li donava la gana.

[00:01:52]

Una vegada li va donar la gana contestar me i et vaig va tirar els vídeos que tu volies o allò que feia. Mira la Mireia de Barcelona ens ha demanat vídeos del futbolista. Sí va inventar una mica de veritat. La meva pregunta era una cosa que els pares no volien respondre en aquella època era a veure com es reprodueixen els dofins. Jo no ho entenia com un mamífer dins l'aigua. Com gestionaven el tema. A veure a la sala de jocs dofins.

[00:02:24]

I la veritat és que Miró i Ardèvol és una noia molt curiosa perquè no m'ho havia plantejat mai. Una cosa que esteu pensant tots amb dos dofins i dofins només sé que es col·loquen jugant amb els peixos globus i ja està bé si els agraden molt els peixos globus perquè quan s'inflen tenen com un verí. Si el toquen es dediquen a passar se'ls com si fossin pilotes i a més a més es col·loquen com si haguessin fumat porros com procrear. En això no hi arribo ens ho explicarà era o fan cara a cara nedant i amb molt contacte digestiva passarà d'una cosa a l'altra sense contacte ja seria molt contacte.

[00:03:01]

Aquesta és la versió automàtic o la de la versió temàtic jo pel·lícula és la temàtica i llavors perdona més automàtic. Quines imatges. Doncs va pujar fins a l'edat normal. Jo no he estat preguntant com es tradueixen però suposo que per l'edat o per allò que hi ha en l'horari protegit. Doncs devien pensar que era massa fort que no fos els ploms per tres hores la mida de la teva petició. Tampoc no va dir Els meus pares però per què li han respost a aquesta pregunta.

[00:03:34]

Però sí que és veritat que jo recordo que automàtic tu a tu li podia demanar qualsevol imatge. Llavors era petit i no ho entenia i no ho veia i crec que ara veu el que avui s'ha assabentat per primer cop automàtic és veritat que hem d'entendre tota la gent jove que s'està sentint molt més jove que nosaltres. Clar aquella època no hi havia lloc. Evidentment Wikipedia Viquipèdia havia d'anar a casa dels avis a buscar a l'enciclopèdia. Els treballs amb l'enciclopèdia on hi havia temes que no es podien obrir davant dels avis com la reproducció dels dofins.

[00:04:08]

I clar què passava doncs li demanava les seves peticions de vull veure un camió de rodes molt grans com una o una altra. Et deia si està molt bé la petició que ens fa el joc. Però vàrem posar hi posava el vídeo que devien tenir allà amagat i que tenim avui imatges mirat. Tenim això exigeix la memòria que teniu i eren reaprofitar de veure les millors preguntes eren les del món de Big Maire que sempre havien enviat una carta a la Mireia.

[00:04:36]

Com la rata estaria tota aquella gent pensant com es fa per enviar una carta a les entitats dit el número 1. Aquest tercer premi acaba estem traient el tercer premi que s'endú Mireia s'ha endut 30.000 euros. Molt bé molt bé. Doncs mira. De moment acaba amb el número 1 i les boles de color. De color blau o blau marí. Repetim és un blau marí que es diu allò que ha sortit conegut com a. Però no imitar la llum.

[00:05:16]

Com Blue Velvet no té a veure el tercer premi i de moment tenim un 81 acaba amb 81 tercer premi que s'enduria 30.000 euros si us ha tocat a mi tampoc m'ha tocat res és un desastre ja 200 200. No havia acabat cap excepció un parell de ben acabat amb 200 281 281 aquest tercer premi que es comença a animar i 30.000 euros la butlleta. Trobo que els números que van sortint s'assemblen tots si no hi ha cap que quedi així com penjat.

[00:05:45]

No. Bé potser ara surten dos euros. Doncs no el 7 8 7 2 8 1 7 2 8 1. Aquest tercer premi que acaba amb 7.200 81 de moment. De moment la gent que està de públic no ha comprat cap butlleta no tenim per Perry impertèrrit sense mirar assenyalava l'any passat però hi ha alegria la vida. Abans han enfocat un senyor que treia la cartera i Ramiro el 4 47 281 47 1281 si teniu aquest número o guanyat 30.000 euros.

[00:06:20]

Si teniu el 47 1.280 o el 47 1282 us porteu 500 euros si us coincideixen les quatre últimes xifres és a dir 7 1281. Us en porteu 200 euros si us coincideixen les tres últimes xifres és a dir el 281 posant porteu 35 euros i si només es coincideixen les dues últimes xifres al 81 us han porteu 20 20 euros. S'acabaven 81. El tercer premi és el 47.000 281 que s'emporta aquests 30.000 euros gens menyspreables. No estaria gens malament que ens hagués tocat però ningú de la taula té un fracàs absolut mira que tenim números ni el reintegrament.

[00:07:04]

De moment ja podem anar mirant i mirant nos que no canviarà la cosa. No en sortirem ni un dels que tenim aquí tinguem esperança en sortirà el seu primer i això està fet a mida amb la loteria en passar molt com l'aigua. Quan vull que la mires i penses que vull més ràpid a mi la meva butlleta com si anessin a canviar les xifres així com per art de màgia Salt Figueres Tortosa i Reus ha anat a parar més a Figueres Tortosa i Reus.

[00:07:26]

He rebut molt repartit Figueres capital de l'Alt Empordà molt bé estava apuntant Tortosa i a més Gaudí Reus Reus. Home a Reus que m'ha comentat la veritat. Perdoneu però és que hi ha anat molt bé estic una mica cansat no estat tocant cap premi i vull dir és allò que dius Reus Camacho he anat jo i això m'agrada i pujar veure que és d'on véns més ha sortit d'entitat a la capital de relacions i no ha acudit a dir que també era moderat.

[00:08:01]

A veure tu m'has dit abans que es parla poc o molt poca cosa va agafar el Miquel i vull parlar com un home ja ja ja ja no tens un estanc. Està clar és veritat que ha explicat que tota la gent que hi havia era gent que repartia que havia repartit diners de la Grossa potser de Blanes perquè Figueres Tortosa i Reus a tocar d'aquest 47 1.200. 81 Ramon pots aportar alguna dada biogràfica més d'aquestes tres persones de ciutat del país. A veure jo a Tortosa no li ha anat mai però hi hauria d'anar perquè la catedral sembla interessant i a Figueres vaig anar òbviament al Museu Dalí i al castell de Sant Ferran al capdamunt de la ciutat molt maco.

[00:08:43]

Em pensava que era un jardí amb el monument franquista. No m'he dedicat perquè no m'he ficat perquè de Reus que em van presentar es quedava una tenen un passat que va ser alcalde de Reus Francesc de Miró i Roig es deia i després d'uns altres avantpassats que es deien voltor de cognom i eren fusters deu ser terratinent. Una mica perquè la família sempre va retirar el tema. Què vol dir tu deu ser Tinent. Això és de. Però en qualsevol cas els anava a dir que això com un estigma que s'ha creat al meu voltant i que va acompanyada de per vida però vaja que jo ho porto bé.

[00:09:23]

Les terres de Ramon estan bé. Allà estan allà estan allà estan allà vaja la i resulta que era una protagonista d'una li que potser em ajudaria més. El Pere i Alejandra anys vuitanta la família això sí que m'havien dit el mateix pentinat que portava. Ara em costa visualitzar lo una miqueta i no la tinc molt present a la Víbora. La mesura era dolenta. Ella sola a la sala Channing i remuntar tenia terres navegava amenaçava. és interessant. Sempre és millor amenaçar que no amenaçar però això vol dir que la indústria del vi diria ara la indústria del vi va la Nissaga de Poder.

[00:10:12]

Exacte exacte exactament Nissaga de Poder. L'Eulàlia Monsonís era dolenta com ella sola és una cosa Uf un cos després de veure aquell serial que també comenta Ramon jo mira fins a la riera podria podria comentar em vaig plantar a la riera vaig dir barallar quan vaig començar amb assassinats i vaig dir jo ja prou en tinc prou d'aquestes històries perquè m'estic fent gran i fan taquicàrdia. I llavors jo veig coses més planes dóna un avi dir que la Gàlia Monsonís tothom recorda bé com la dona que sense voler seduir el seu fill matava gent matava el germà o tot el que passava però jo també recordo com a icona sexual perquè el meu germà estava en plena adolescència tenia si està plena adolescència i sempre deia que l'Eulàlia Monsonís era era Emma Vilarasau.

[00:11:02]

Exacte. Era la reixa de frens i Emma Vilarasau les tres models. Jo hi arribes els meus pares i el psiquiatre. Però he de deixar sortir a mi també em va Pillado l'escena i crec que a més de l'equip de l'abril de l'any. Gràcies a això hi ha 200 milions de barrils a Catalunya. Correcte. Totes les empreses que ens estan sentint una abraçada i sapigueu efectivament que ha explicat el Pere aquest nom en aquesta sèrie va fer que molt probablement les causes més enllà meu sigui més cap aquí del 96.

[00:11:35]

Podeu agrair el nom a l'abril. Solís era Monsonís i va pensar que s'havia traslladat a la casa xarel·lo que si era que eren conscients d'això i recordem que moria el dia que alliberava el segrest així morí aquell dia que faria jo jo per favor. I que després va venir una minyona que feia veure que jugava el seu marit i oi que sí. I llavors es feia passar per ella la Floquet i no sé si la Mònica va lluitar amb una tisora a mà recorda aquesta frase mala llet tenia i escolta que el segon premi acaba amb buit el segon se al buit.

[00:12:20]

Segon premi. Estem parlant de 65 euros l'any. Ai Ai Ai Ai Ai Ai Ai Ai com deixem a l'hereu si us toca boles de color verd i una altra amb un altre buit un altre de la Generalitat el color de les boles és un verd Xiprer un verd Xiprer una catalanització veus en verd caqui submarí Grill verd ampolla que porta molt verd i clar no ho havia pintat en Joan Ramon 688. Ara parlarem dels capítols ampolla Alejandra 688 aquest segon premi. Si us toca guanyar deu 65.000 euros.

[00:13:13]

Quinze derbis amb 688 acaba. Vinga va va badar una altra bola. 2 2. Tot de moment acaba amb 2.600 88 és a dir que us imagineu estar davant d'aquest número i pensar que pot sortir alguna cosa. Jo no m'imagino mirant l'esforç sobre el matx mirant la meva butlleta i no vull dir que acabem vuitè tenim un 8 també perquè ja el tenim el número cent cinquanta dos mil sis cents vuitanta vuit. Sándor Ardèvol s'endú 65.000 euros. Qui tingui 52 1687 o 52 1689 s'emporta 650 euros.

[00:13:58]

Qui tingui les quatre últimes xifres iguals és a dir el 2.600 88 s'han emportat 300. Qui tingui les tres últimes xifres iguals és a dir 688 s'emporta 75 euros i qui tingui les dues últimes xifres iguals és a dir que acabi en vuitanta vuit s'han emportat 25 només el nom el primer premi espera que encara no s'ha fet el primer premi és clar passa això que coincideix només l'última t'emportes alguna cosa. L'obra de les ombres Alejandra 52 1688 és el segon premi que ara a veure on ha anat a parar per felicitar tots els familiars de l'Alejandro que segur que viuen a la població 50 anys 1371 de 65.000 euros que s'endú totes aquelles persones que tingueu aquesta butlleta.

[00:14:44]

Moltes felicitats per nostra perquè mira els temps que corren. Doncs en 65.000 euros no està gens gens gens gens malament. Bé quan sapiguem on ha caigut i els pagarem perquè encara ho estem mirant està caient molt repartida en el sentit de territorialment així tenim ho venem Tàrrega bé i Parets del Vallès Tàrrega i Parets del Vallès és on s'ha venut aquests 50 2.600 88 per tant Tàrrega que explota les comarques de Lleida tot el país. De moment s'està fent ric a Tàrrega capital la capital capitals i la capital menyspreï és capital de l'Urgell.

[00:15:27]

és on tinc el taller del cotxe perquè jo vaig allà a Porto i fan la revisió la setmana passada hi vaig anar la setmana passada a Tàrrega fa dues setmanes i potser 3 no podria sortir amb el confinament. Sí home perquè no podia sortir perquè era perquè el cotxe nerviós escolta doncs a Tàrrega que ha caigut aquest premi. I després a Parets del Vallès Bardolet ens ensenya una bonica població del Vallès Occidental. Crec que ara els ha atrapat perquè és que el Vallès té aquest punt que ja és a dir cada setmana.

[00:16:02]

Tot això que ha sortit la tia Ramona a l'acció li ha sortit la Grossa ha sortit de la tele tranquil·la de moltes de Catalunya però jo us portaré d'allò que ho he de portar. Laporta no és veritat. Ja ho vaig dir l'any passat a la mama estic a donar li aquesta nova com es diu Paquita la petita en tenia una que també es deia en realitat per una qüestió de democràcia de Parets del Vallès Vallès Oriental o oriental si és que allà a Santa Perpètua de Mogoda Sentmenat i mai sap si estan en un cantó a l'altre és aquella línia.

[00:16:39]

Saps què dius ahir. No sé si cap a un cantó esperem que mira podem trucar podem parlar a aquesta hora del matí amb en Xavi de l'Estany 10 de Figueres que ha venut un tercer premi. Xavi Buendía com estàs molt content a veure quant ha repartit quanta pasta a repartir treballant. Veu atabalat demana tranquil tercer premi i per tant el tercer premi és el 47 1281 i cada butlleta ha repartit 30.000 euros. Recordes més o menys compres hem de repartir ho perquè mai no perquè aquest any ho heu notat amb això.

[00:17:22]

L'any que la cosa ha canviat molt molt aquest any bé perquè estem parlant amb el Xavi que ha repartit aquest any en aquest tercer premi però és que l'hem de deixar hem d'acomiadar perquè ja estem. El primer premi gràcies a acaba acaben vuit la primera i ja està ara. Mira jo també tinc un altre zero però el repte està entrenant amb el primer premi. Alejandra B 08 em sap greu perquè ara m'alegro que et toqui. Em sap greu si he estat he de fer neteja d'interiors i tenir el 0 2 200 8 acaba amb 208 Bartolí constata el seu gran èxit.

[00:18:19]

Acabava amb zero. Quants números han acabat amb 0 0 un sorteig més continuar buscant fortuna. Em van fer primer premi i estem pendents d'aquest primer premi que s'emportaran qui hagi tocat 200.000 euros ha caigut un 5. Acabem cinc mil dos cents vuit el primer premi de la Grossa d'aquest any. Quins nervis 5.200 1908 tota la gent que està casa equip. 5.200 8. Pendents del número marit la gent Carly coincideix tot o això pot passar de cobrar 2.000 euros 400.000 per a 36.000 208 35.000 208.

[00:18:57]

és el premi de la Grossa de Cap d'Any. Per celebrar ho posem com una música composta fins a 35.000 208 35.000 208 que s'emporta aquesta butlleta doncs la millor ni més ni menys que 200.000 euros. Llavors les altres les altres variants són que si tens 35.000 207 o 35.000 209 t'emportes 2.000 euros. Si tens sis coincideixen les quatre últimes xifres és a dir que tens cinc 1208 t'emportes 1.000 euros si coincideixen les tres últimes xifres és a dir el 208 t'emportes 250 euros si coincideixen les dues últimes xifres és a dir a mi t'emportes 35 dignes euros.

[00:19:55]

Ara que sembla molt molt bé i aquí sí que coincideix el buit l'última xifra que el reintegrament de 10 euros ara és vibrant els deutes que ara mateix no ha tocat alguna cosa que els invertirà. Doncs no sé què fer l'entrada d'un pis sinó una entrada que sí que dóna sentit a aquests tristos 10 euros que ens han tocat però en fi i escolta és el que hi ha. En fi ja sabíem que veníem a jugar. No participarem a participar. Recordem el numerador Ardèvol 35.000 208 35.000 208 és aquest número que s'ha venut a Barcelona Barcelona ciutat i la Roca del Vallès.

[00:20:37]

Per tant moltes felicitats a tots els barcelonins que fa que tinguin aquest número 35 1208. I també a la gent de la Roca del Vallès. Mira que és de la Roca del Vallès. Qui és Salvador Illa va ser alcalde de Reus i un altre home del moment. Un altre home del moment senyor la Roca del Vallès que és protagonista avui doblement a la sintonia de la CUP perquè la roca s'ha venut aquest 35 1208 a la Roca del Vallès comarca Bertolín del Vallès Oriental.

[00:21:07]

Molt bé Barcelona ja ho he dit abans ja ho hem dit abans la roca pròpiament no hi anat però sí que anava a la roca viles que hi ha grans ofertes podeu trobar jerseis de marca. La realitat ha avançat també la versió de la Roca violetes que posa avui un dels tres vins d'aquells que sap jo ja vaig pel darrere de la ràdio perquè jo he de proferir un futur perquè si no toca no em toquen ni deu miserables euros a terra. Ramon sí però ja des que el canvi climàtic que cada dia rep menys terres i dietes passem una miqueta els premis d'aquest sorteig.

[00:21:52]

Perfecte a veure. Comencem pels cinc tercers. No perdona ho dic al revés per als tres cinquens premis. Perfecte el primer número que ha sortit del cinquè premi era 56.000 263 56.000 263. El segon cinquè premi és el 81 1267 81 1267 i el tercer cinquè premi és el teu preferit el 1733 que l'any que ve em comprometo a tenir darrere perquè no em toqui. Aquests tres tocarà dos anys seguits en tres premis s'emporten 5.000 euros. Perquè aquests eren els cinquens premis als quarts premis als dos quarts premis.

[00:22:26]

Exacte s'han fet dos sortejos el primer ha sortit el 20 1864 1864 i el segon quart premi que és aquell que s'assemblava tant a 20 1805 20 1805 d'aquest quart premi que s'emporten 10.000 euros. Vinga va pujant de to. Tercer premi ha sortit el número 47 1281 47 1281 que s'ha venut a Figueres a Tortosa a Reus i que cada butlleta s'emporta 30.000 euros d'euros que no està gens malament. El segon premi el segon premi ha sortit al número 52.000 688 52 1688 que s'emporta 65.000 euros 65.000 euros i el primer premi.

[00:23:10]

El primer premi important perquè ha sortit el 35.000 1208 sigui qui el tingui s'ha emportat 200.000 euros per bitllet. Doncs mira som a l'estanc de la Roca del Vallès amb la Yolanda Yolanda molt bon dia. Escolta que ha venut el primer premi es va haver de vendre quan s'ha venut molt malament es va veure a veure a veure món. Ho entenc perquè és un moment de molta emoció quan es va notar ho saps però s'han fet 35 1208 aquest és el número repartit i que ha portat molta molta sort a gent d'aquí de la Roca del Vallès els és regalat no 200.000 euros per bitllet a veure molt bé.

[00:23:56]

Sí sí sí va tenir molt a veure en directe Luna 24.

[00:24:07]

Ja s'entenia a RAC1. La Yolanda és que en el cas que em truquen més ràpid nosaltres que els de la Marina veure que no pagui el telèfon. Sí que ja està moment un moment un moment. Ramon que ja està tot i que passin aquestes coses a veure. Quins nervis. Bé doncs mira escolta i en cas que hagi estat tu moltíssimes felicitats. Bé esperem.

[00:24:54]

O sigui crec que en aquests moments tens tota l'audiència pendent de si és entregat o no aquest primer premi una mica a veure mentre esperem. Esperem que això sí.

[00:25:07]

Mira escolta molt bé i això està molt bé ben a tocar. Home.

[00:25:16]

O sigui per tant com funciona això és ha dit et truquen des de la dreta per dir que ha repartit el primer premi però es fa així eh.

[00:25:27]

Vull dir que estic inventant és que et truca Mira qui es va repartir l'11 1.160 8. Quin regal et demano però si tenies butlletes o no preguntarem com el va regalar aquest 11 1768.

[00:25:54]

Ostres quina festa més estupenda. Escolta mira felicitats. Cinc anys de retard va entregar el 2015 i estarem atents a veure si t'ha tocat o no t'ha tocat repartit o no. Nosaltres no estarem ocupant la línia mentre està trucant. Correcte. Això és el que importa per a la gent que viu a la roca. Els que no vivim. Però vaja els que diuen que fa molta més gent que heu tingut aquest premi. Tot ens pengem Yolanda que expliqui la veritat.

[00:26:28]

Aquest primer premi se'l veu repartit d'acord. Una abraçada molt grossa i moltes moltes felicitats. Moltíssimes gràcies per repartir sort. Patrocinat per la Roca Vila real les emocions a flor de pell i veure m'ha recordat una miqueta aquell mem de Puigdemont no va proclamar va proclamar la Segona Veritat és veritat això m'he vist a la sala i a Holanda però vist que simpàtica Montserrat es va dedicar a dir mira escolta ha tocat a la roca igual i ha tingut ha tingut a bé de no engegar nos ocupant la línia de telèfon i pobre de tota la gent allà pendent de si els havia tocat o no havien repartit vaja.

[00:27:19]

Aquest trenta cinc mil dos cents vuit que s'emporta qui el tingui 200.000 euros per bitllet acabi per donar massa importància a les persones que vulguin cobrar a tothom qui ja ens han trucat a alguna cosa i si s'ha de fer abans dels propers 90 dies s'ha de fer abans del 31 de març. Ja seria la típica que ho faria avui al sortir d'aquí però allò que és el que sigui fer ho abans del 31 de març perquè si no ja no ho cobra. Sóc del col·lectiu del 31 de març.

[00:27:45]

Corre corre que ja tenim el numeret som bastant així a casa. En fi. Escolta moltes felicitats als que heu sigut sortit agraciats amb qualsevol d'aquests números. No és el cas de ningú que d'aquí la retransmissió de la Grossa de Cap d'Any. Només han hagut de fingir que seguirem treballant de moment quan han començat a sortir els premis grossos que han desaparegut de l'anterior que ha acabat amb un nom i amb un cert és que clars hi havia els seus bitllets abans de dir que m'havia posat un únic.

[00:28:19]

Posteriorment uns mitjons així com granats aquests típics de roba Reig els veig. Allò generar diferents colors i pensat No sé potser em porto una mica de sort que és una cosa absurda realment si ho penses vaja. Oi que no. I potser l'any que ve uns calçotets així temàtics o alguna cosa diferent perquè el d'avui de quin color són Ramon avui són uns Lips de color negre. Diria que és igual a verda. Una marca d'aquestes típiques recordant la marca al voltant de tota la cintura recta correcta.

[00:28:55]

En fi ens han de veure que van parlant del ciutats a l'Everton això ara ens ha tocat ni un euro. No sé perdona un dinar per a mi sola però també s'ha fet a mi també a tu també. 35. No és veritat 10 10 10 30 en total. Estem a punt d'arribar al punt de dos quarts de dues ja aniríem deixant aquí. Ara no us deixem el primer per qüestions òbvies perquè diguéssim que tenim a la motxilla una miqueta ocupat d'un racó de l'altre del país per presentar una queixa que va presentar en els propers deu minuts però en tot cas us esperem amb la competència d'ara fins a les dues.

[00:29:38]

Moltíssimes gràcies per haver nos acompanyat aquest mateix matí de Ràdio a RAC1 que acabeu molt bé l'any Alejandra Ramon i Mireia ja que no han tingut sort amb el joc de mans que ha tingut la sort amb totes les altres facetes de la vida haurem de sucar d'una altra manera. Vaja com malvendre a casa nostra. En fi veure ho deixem aquí que vagi molt bé aquesta sortida de 2020 i que vagi encara millor. L'entrada al 2021 una abraçada i el record torna dilluns que ve a partir de les sis del matí.

[00:30:14]

Bona i tots som. El 14 de febrer se celebren eleccions al Parlament de Catalunya davant la situació epidemiològica recomanem sol·licitar el vot per correu. Pots fer ho a qualsevol oficina de correus o entrar al web correus ponents amb certificat el DNI electrònic o altres certificats reconeguts. Tens temps fins al 4 de febrer i si tens una discapacitat visual pots demanar el kit de vot Braille i trucant al 900 400 012. Tens temps fins al 18 de gener. Més informació al 012 o al Parlament 2021 on cap Generalitat de Catalunya la teva moto no és el trineu de Santa però es mereix una assegurança a la seva altura.

[00:30:57]

A veure si et donem un 25 per cent de descompte i fracció dels seus pagaments com vulguis entre particulars.

[00:31:04]

No va pensar que aquella noia li deia Molt il·lusionada Mira et fa bon dia. O potser no hi és la Maria però no. La noia va insistir fins que li van donar un dècim del Niño de la loteria. I és que encara que la mascareta no ens ho fa gens fàcil no ens rendim a la primera. Aquest 6 de gener sorteig del millor amb 700 milions en premis. Perquè tu mai no perds la il·lusió loteria ens recorda que jo visc amb responsabilitat i només si és major d'edat Messi Piqué i jo continuo.

[00:31:37]

2021 gaudeix del crack del Barça cada dia. Mundo Deportivo t'ofereix el calendari oficial del Barça amb tots els partits d'aquesta temporada i amb l'espai per escriure i notes aconsegueix la versió de paret a la taula per només 9 euros amb 95. Ja a la venda el teu quiosc El Corte Inglés i el supermercat Bon Preu i esclar. és una assegurança de cotxe com el raïm de Cap d'Any no begui Berti o fals avet et donem un 40 per cent de descompte en la teva assegurança de cotxe i pots fraccionar el pagament com vulguis i tot volem de veritat sense ensurts ni sorpreses.

[00:32:09]

Vaig advertir aquest Nadal preocupat només de gaudir de la teva assegurança mèdica entre Albert i pioners.

[00:32:17]

Tots som ciutadans de Catalunya. Presenta un programa basat en fets reals amb autors espacial dia històric. Bon dia a tothom des de la planta 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona. Benvinguts a la competència hi un programa amb rigor és diferent. òscar Andreu Bon dia bon dia òscar Dalmau us acabeu de llevar heu de saber que avui toca avui toca recuperar el bo i millor dels dies històrics que hem viscut durant aquest 2020 que s'acaba i en queda res res ja està passat amb alguns dels temes que hem tractat durant aquests primers mesos de temporada.

[00:33:06]

Doncs això és la competència professional. Això és ara mateix és misteris màgiques nits. Vosaltres sou de vacances però misteriosament les vostres veus per la ràdio i més misteri. Si bé no hem de deixar això gravat ho fem cada any i llavors això està gravat i no identificades que sonen a través és transmissor. No són confonia són les nostres veus són i estan gravades i el misteri del Raval això existeix. Efectivament fa molts anys que els usuaris de l'estació de Sants a Barcelona se senten veus exposats a sentir coses com tot alhora.

[00:33:52]

O coses com fa que no hi hagi aigua perquè és molt concreta que és avui lavabo. Avui parlarem de quan les discoteques van intentar obrir amb el públic assegut l'administradora. No m'ho digui això em ve una tècnica nova tècnica que vaig aprendre d'un xaman argentí per endevinar això de les discoteques del tot nova sortida del lleó recordarem si Déu ha encertat i també parlarem del Boletín Oficial del Estado que va publicar la inhabilitació de Quim Torra. Recordo perfectament que hi vaig intervenir jo posant llum a la foscor com sempre els eslògans Tot això i molt més en aquest especial de la transparència.

[00:34:34]

Un programa que no passarà a la història superat Company. Una mica de foscor una foscor que no ho fa. M'agrada aquesta llançadora però hi hem posat hi ha tot un altre músic que va tenir cantants de mundial entre els quals Genesis. No hi ha hagut música fosca. Tots els discos les tinc totes les cançons de la seva memòria canten una. Aquesta és una teoria de tall podria entre d'altres com per exemple com per exemple una mà o una altra una altra.

[00:35:36]

Si és la que hem posat és la mateixa paraula i la lletra l'altra una tercera posem una tercera i. Collins també si molt bé menor de 85 anys acaba de morir. Però la gent està amb nosaltres. Vaig estar a l'escola que és on vehicular ho potencia parlen d'una festa que ha obligat a suspendre totes les classes presencials de la Universitat Politècnica de València 25.000 alumnes que poques coses poden fer festes. No han conviden mai no no es poden fer festa ja en poble.

[00:36:28]

Aquesta va ser una festa no autoritzada al Col·legi Major Galileu Galilei dins del campus de la Universitat Politècnica de València. Ja s'ha organitzat un brot de codi o bé s'ha originat a organitzar t'imagines que urgellenques que eren allà per anar més bolcat allà s'ha originat un brot de Cobi amb 168 positius de set centes dues de dotze persones que s'han fet la peça i ara en deuen ser escolta denúncia actualitzar les dades. Potser són els gairebé tots és que és molta gent bona molta gent.

[00:37:04]

A veure si ho portes al %100 poca cosa. Perdoni però aquest és el brot de l'acudit més important fins ara al País Valencià. Els estudiants Estem molt tristos perquè no poden anar a fumar porros al campus. Miri els estudiants com la majoria de la població almenys vostè està cansada d'aquesta situació. Naturalment que prefereixen les classes presencials. A més per culpa d'aquesta festa hi ha com a mínim 650 persones confinades igual com m'agradaria confinar 650 persones. A partir d'aquí ja em poso un fort neguit que no s'acabi mai.

[00:37:36]

és que no es confiïn en juntes les 650 persones les coneixes a totes les altres a tot el País Valencià saps qui és botifarra per exemple ha vingut al cap altra delegació important. Per exemple una persona de la Generalitat posa la pell de gallina quan canta. Encara que no vull la botifarra vol parlar de València sempre surt el Ramon Raimon. Raimon és com s'ha dit Raimon en valencià Raimon en castellà perquè el cas és greu. Aquest també i la conselleria valenciana de Justícia ha demanat que s'obri una investigació.

[00:38:24]

La policia investiga si el que tenia pinta de ser una festa il·legal al final ha resultat ser una festa il·legal. Seria un cas per la policia. Aquest és el nou cas. Sembla un caramel perquè abans era el porró la veritat va debutar nosaltres teníem diguem ne com a investigador de referència que era una creació que no es pot explotar del tot ell necessita descansar. Hèrcules cansat de resoldre un i es setmana en aquest cas que és relativament fàcil un cas per exemple no facis perdre el temps coneix porró.

[00:39:11]

L'èxit no pot anar pel meu gust és massa gran. El joveníssim és un exemple de com un respecte per ell coneix porró que porta bigoti i. La gent que porta bigoti i Franco coneix porró tot i que ara exerceix de guardià jugava en el CAI Saragossa. Manel Vidal que tenia un jardí. Vostè vol anar a una festa il·legal era una festa il·legal un acte menyspreable. Me parece que estan fent una festa a la Universitat de València en plena pandèmia és a dir baixa a investigar i entrar la festa il·legal.

[00:40:15]

Endavant. Fixa't com es mou la gent sembla que pateixi o potser és que deixar enrere porta un got de tub estrany veure aigua dolça no que s'hagi posat de moda a València. Va haver hi una època que l'aigua les tallaven l'aigua. Hi havia més gent al lavabo que la barra d'aigua. Res de res. Hi havia desig que directament no sortia d'allà potser d'aquí aquella moda també de fer sortir aigua bullint els lavabos de les discoteques que utilitzava la boca. Continuava la sortida de cul i podia utilitzar el cul.

[00:41:01]

Ara em pregunta un perquè recordo que si em deixaven pel cul era una festa il·legal i investiguen si és una festa il·legal. és el que vol fer la Generalitat de València. Em preguntava si tinc paper de fumar tot però per qui va després de la Copa. Mireu si això és veu festa il·legal. Jo sóc demòcrata. Acabo de trencar la baralla sobre la taula. Per acabar aquest tema hi ha 25 casos positius entre estudiants que fan carrera relacionades amb les ciències de la salut.

[00:41:35]

Per això també han decidit suspendre les pràctiques que fan els centres sanitaris públics i privats afegint que hi ha una pandèmia mundial i que els futurs professionals de la sanitat se'n van de marxa molt bé marxar molt ben segur que organitzem més aquestes festes interessants. Però això la gent gran fa molts mesos que pràcticament no dormim no sortim de casa. A veure si en algun moment diuen ja s'ha que posi Antena3 mujer fantàstica de tot allò que durant tres hores cada capítol que havien deixat de ser cansades hauria d'estar enganxat a tu i les coses no m'interessen i ni parlen de curtes parlen del País Valencià és el Mitsubishi per no dir allò de bé li explica que és el que ara busquem la sinopsi del capítol que fa la competència i el dia històric.

[00:42:57]

Aquest any Viu un Nadal més que mai el poble espanyol del 12 de desembre al 5 de gener un poble ple de racons nadalencs música en directe els Reis d'Orient tallers d'artesania i un sorprenent espectacle de dansa i acrobàcia sent la il·lusió de Nadal amb totes les mesures de seguretat informació i entrades a partir de 7 euros.

[00:43:16]

Poble Espanyol punt com Antonio Díaz el Mago Pop il·lusionista europeu més taquiller del món triomfa a Barcelona. Un viatge extraordinari ple de sorpreses ritme i emoció. Entrades a la venda. El Mago Pop punk com ara més que mai complir les mesures preventives de Lakovic 19 evitem els llocs tancats o molt concorreguts reduint la mobilitat i l'activitat social i rentem nos les mans si sospites que pots tenir l'acudit categòric al teu domicili i et posis en contacte amb el Servei de Salut i recorda molta ventilació.

[00:43:48]

Pocs contactes res sense mascareta. Fes ho tu fes ho per tothom. Ajuntament de Barcelona. Vida al Palau de la Música Catalana celebrar el concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès viu com si fossis a Viena i gaudeixi de la música més alegre i festiva de la família Strauss amb obres com El Danubi blau o la Marxa Radetzky els dies 1 i 2 de gener al Palau de la Música Catalana. Entrades Vallès un. Antonio Díaz el Mago Pop il·lusionista europeu més taquiller del món triomfa a Barcelona.

[00:44:22]

Un viatge extraordinari ple de sorpreses ritme i emoció. Entrades a la venda. El Mago Pop punk com cada matí Joana obre amb el millor dels seus somriures al mar. El dia abans ha passat per la fleca de la Montse per emportar se que els croissants Joan després passa pel cafè d'acord Reina. Escolta això comporta és complicat però ens en sortirem amb l'ajuda de tothom. Els nostres veïns són genials celebra les festes amb els teus bars restaurants botigues ens necessita compra i consumeix en els establiments de l'Hospitalet Ajuntament de l'Hospitalet i en aquestes festes recorda sobretot distància i molta presència a la clau.

[00:45:03]

Tenim 6.000 raons perquè ens vingui a visitar. Vine i participa en el sorteig de 50 vals de 100 euros i un val de 1.000 euros. Més informació a les nostres xarxes socials i al nostre web ànec blau. Punt com la màgia del Nadal espera ànec blau. El 4 i 5 de gener gaudeix del Concert d'Any Nou al Palau de la Música Catalana amb els valsos i les polítiques de la família Strauss. Venda d'entrades Palau música funky música de qualitat amb fundacions de l'entitat.

[00:45:38]

Aquest any regal amb la mallorquina tovalloles verinosos fundes nòrdiques jocs de llençols estovalles regals pràctics i amb estil per a tota la família amb descomptes de fins al 40 per cent en una àmplia selecció d'articles troba a la teva botiga on compra des de casa la mallorquina punt com aquest Nadal regala la mallorquina pastilla torrons i torrons però solidari són els recull Torrons Vicens.

[00:46:11]

Si tornen els torrons solidaris el clàssic de xocolata d'avellanes neules i torrons cremós d'ametlla amb Cofidis molt us costarà triar. Tots dos són. Però els torrons i Torrons Vicens per només 7 euros col·laboren en la investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu sobre malalties minoritàries que afecten els infants. Tots els beneficis hi aniran destinada a descobrir euros a les botigues de Torrons Vicens o als punts de venda que trobareu a RAC1 Punt Cat i a diferents punts com tots som. Parlar ara de diverses mesures per combatre el coronavirus que es prenen arreu del país.

[00:47:02]

Bon dia bon dia el Govern aprovarà que les discoteques i sales de concerts puguin obrir però haurà de ser amb el públic assegut en cadires i amb la condició que acullin actuacions musicals o espectacles que faci el pilar de 8. Després de molts mesos. La versió premium amb més força amb més força. La primera dama amb salutacions cordials fossin tan la que només. Ha estat tot aquest temps he estat vivint a l'estudi abandonat amb màxima Malla i a totes les edats que va sobrat de la de passió per comprar un bitllet de cinc euros a Port Aventura.

[00:48:14]

Els Miquelets han tornat. Des del Coll això és una bogeria. Això és molt pitjor que ara la discoteca mòbil amb dues remors com en diumenge escoltem les galetes galetes i sempre fem retòriques de moure l'esquelet. De moment poca cosa perquè les discoteques podran obrir però la gent haurà d'estar asseguda deien els nervis la vella seu pot passar ser meu botiga. El cervell. No demanem excuses a tots els que ens escolten amb auriculars i teniu més de 45 anys va bé el dinar familiar de diumenge hora.

[00:49:31]

Escolta retalla engrescadora entrada encara que les discoteques també us ho podeu passar del paraigua que no pot ballar assegut allà assegut balla assegut és ideal per als joves catalans que vénen els blocs de formigó armat a les modes després de fondre's Mitsubishi té molt aire. Tot seguit de del règim de cançons que es poden ballar segur en la curta vida i José López Dj. O sigui el servidor. La posició número 3 ideada per una discoteca de comarques d'aquelles que tenen tres amigues solament submergir l'altre dia al pàrquing de Renault 5 Turbo al centre trucada i el poc més ratlles que a la ciutat de Barcelona i.

[00:50:36]

Poden obrir les discoteques i altres això títols de crèdit el tancament del Senyor dels Anells per exemple per exemple concretament això és efectivament una artista que havia quedat relegada a les presentacions de classes de joves. Entre aquestes idees era l'època que es veien més i ara mateix gràcies a aquest moment radiofònic també ha ingressat uns quants calerons durant aquesta setmana mentre es passeja a càmera lenta. Torna pica fort de l'èxit. Aquest és el número 3 en aquest rànquing està fent avui. Segons la consellera la mar es pot fer a blau.

[00:51:57]

La cadira és ideal per a la vida. Senyor ho acabem de descobrir assegut al magatzem de cinc cadires. Un tema molt sensible amb el públic assistent. L'altre dia al número 2 del rànquing de cançons per ballar la seva presentació avui el nou capità interpretat per un gran rei en Paris quan dic gran vull dir que el seu ideal per practicar algun dels moviments més cèlebres del ball asseguts un el pistoler un pistoler un saxo molt crec que podem fer un saxo sense saxo.

[00:52:51]

Això la gent no només està completa a cop de Poblet del saxo i saxo. Recordem que Pep Poblet també és capaç de tocar el saxo mentre spinning no va en bicicleta estàtica cosa que va fer seva imatges de les notícies que ha tingut durant el confinament i beneficis que aporta. Quan ho veus però va tenir els beneficis de la música i el llenguatge. Aquest títol manté món el número 1 de desembre. Per intentar frenar. No és tan bona notícia. Fins aquí el rànquing de què disposa aquest estudi Medeiros l'artista de Paraguai però que llavors és la millor cançó per fer.

[00:54:25]

Per. Disputa l'acollida que moltes més. Premi un premi de proximitat. A més es recolza al pàrquing Milenio còsmic vincle de la carretera comarcal de Santa Coloma perquè sempre serà oberta la possibilitat que el virus viatgi. Però el viatger és una altra cosa. Moltes gràcies gràcies a vosaltres no els conec gaire i el barri cuida cuidat que fa falta. Com Nadal quan menys t'ho esperes és el teu millor any el millor regal pot ser la màgia d'un sepulcre un passatge entre llums de colors una tradició en família.

[00:55:25]

La il·lusió d'un infant la sorpresa de l'inesperat un desig que fa molts anys Fantasia al fer un acord. L'alegria de l'Amistat aquest Nadal el millor regal és Platja d'Aro. Torna la il·lusió de regalar tornar als feliços MiG 21. El Corte Inglés. Una ocasió única amb ofertes exclusives com un mòbil Samsung Galaxy a 71 de 128 gigues que abans costava 469 amb 90 euros per només 299 90. Del 26 de desembre al 5 de gener i celebra el 2021.

[00:55:56]

El Corte Inglés una assegurança de cotxe com el raïm de Cap d'Any que no begui Berti o Faus. A veure si et donem un 40 per cent de descompte i fas les gestions des del mòbil entre Albert i coneix quan confies en Securities directe compta amb una protecció total dins i fora de casa amb milers de professionals de seguretat especialitzats en situacions de robatoris i emergències amb la companyia d'alarmes en què confien més persones. La més recomanada i la que té els clients més satisfets Securities diré experts en seguretat trucar al 900 44 45 46 o calcula online Securities Direct punt és assassinat.

[00:56:36]

Què dieu si mai fan res difícil. L'únic que ho veus sempre admeten el mateix preu creu que ja no sabíem tots els que penseu en la mort i després Mai mireu la pel·lícula ja que fins i tot a vosaltres aquest any bones festes i vistes l'últim dia ho va tornar a veure oi.

[00:57:00]

Que bé que tinguin bon port un Nadal és un cas l'experiència és un grau que va parèixer rock més vist des descuit presenten el reconec de la tecnologia una realitat que se'ns escapa. Els rumors es fan córrer de manera interessada en el raconet de la tecnologia un poc que els de Jordi Basté i Josep Maria Ganyet per sobreviure a l'era digital com preservar la nostra privacitat els algoritmes ens coneixen millor que nosaltres vivim massa de cara a la galeria. El 5G canviarà tot fins a 10 abans de portar el raconet de la tecnologia.

[00:57:39]

Un pot que moltes respostes per entendre un futur que ja és aquí. Busqueu lo a raig més.

[00:57:47]

La plataforma digital de continguts extra de RAC 1 tots som torrons i torrons però solidaris són els de RAC1 i Torrons Vicens. Si tornen els torrons solidaris el clàssic de xocolata amanida de d'avellanes neules i taronja i cremós d'ametlla amb. Molt us costarà triar. Tots dos són els torrons els recull Torrons Vicens per només 7 euros. Col·laboren en la investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu sobre malalties minoritàries que afecten els infants. Tots els beneficis aniran destinades a obrir los a les botigues de Torrons Vicens o als punts de venda que trobareu a punt cada dia a diferents punts com són.

[00:58:43]

RAC1 pública perquè no us perdeu res de res. Participeu expliqueu nos el que vulgueu digueu I la vostra. De és la cançó de comiat. Fins aquí. Aquest especial de la Competència veu Inglés i Ginger Weir picarols tota l'estona i per tot arreu seria una mica feina fent clic clic fent clic clic a tot arreu m'agrada molt m'agrada tant. O més o menys que el cava que cada dia es veu que quan acabem el programa s'ha d'esmentar el nostre patrocinador perquè brinden i acabem el programa brindant amb millorem en Vilarnau i no la sort brindar amb cava Vilarnau un programa realitzat per l'empresa Ferrer pel Manel Vidal per Oriol de Balanzó pel Raúl burgalès per la grandeur i per l'òscar Dalmau.

[00:59:48]

Nosaltres tornem a la competència fareu Bon. Amb tots vosaltres.