Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:12]

E.PADILLA Bon dia són les 12. Catalunya viu el seu primer dia sense poder fumar a les terrasses i al carrer si no es poden mantenir els dos metres de distància entre persones. Això vol dir que no es pot fumar en una taula on hi hagi més persones perquè no hi ha prou distància. La mesura que es va decidir divendres s'ha publicat aquesta matinada al DOGC i per tant ja és efectiva. L'objectiu és reduir els casos de coronavirus si no es compleix. Les sancions poden anar dels cinc als 3.000 euros.

[00:00:38]

Això el dia que Catalunya ha registrat 544 casos de coronavirus nous les últimes 24 hores. També hi ha hagut 10 morts. Ara mateix el risc de rebrot es mundial i la velocitat del virus supera l'1. Pel que fa als ingressats als hospitals n'hi ha 17 més que ahir i d'aquesta manera ja en són 659. Arantxa González Laia diu que si hi ha tants contagis a Espanya és perquè s'estan fent moltes proves. La ministra d'Exteriors assegura que els focus estan localitzats i que són l'oci nocturn les reunions familiars i els temporers.

[00:01:07]

Sobre els vetos d'alguns països a viatjar a l'Estat espanyol diu que no és res personal contra el país.

[00:01:13]

Ho ha dit a Onda Cero que ara la gira europea contra Espanya com el Regne Unit reclamava a Espanya i a França com a Itàlia i Grècia. Holanda tornava a veure la ministra.

[00:01:40]

També diu que la solució en el cas d'Espanya no és tancar les fronteres al turisme ja que els casos s'originen dins és a dir que la gran majoria no són importants ni la Zarzuela ni la Moncloa veuen amb bons ulls la decisió de Joan Carles Primer de triar Abu Dhabi com a destí per establir se encara que sigui de manera temporal. L'ex lletrat del Tribunal Constitucional i catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla Joaquín Arias considera que l'elecció dels emirats àrabs no és casual.

[00:02:05]

Ho ha dit en una entrevista a El Món a Rac1 que actualment ja era un convenio que no hauria d'haver caigut hauria es veu possible que Suïssa acabi obrint un judici oral contra Joan Carles Primer.

[00:02:38]

En canvi creu que Espanya no arribarà a jutjar ahir la Casa del Rei va confirmar. Recordem que el Rei emèrit va marxar als Emirats àrabs el 3 d'agost i que des de llavors no s'ha mogut. Això dues setmanes després que es fes pública la seva sortida de l'estat espanyol les autoescoles catalanes acusen la direcció general de Trànsit ineficàcia de posar nos bastons a les rodes a l'hora de reprendre l'activitat denuncien que van prometre reforçar els examinadors per fer front a l'alta demanda de la gent que es vol treure el carnet de conduir i que fa mesos que esperen que això passi.

[00:03:06]

Ho ha explicat el director de la federació d'escoles catalanes Raül Viladrich.

[00:03:18]

Venint d'on venim volem li donarem veu habitualment i Viladrich avisa tothom que es vulgui examinar que ara mateix a Catalunya hi ha una llista d'espera d'entre tres i quatre mesos.

[00:03:44]

Els esports.

[00:03:51]

Mitjans. El director general del Barça òscar Grau ha tornat aquesta matinada d'Amsterdam per acabar de negociar el fitxatge de Ron Coman com a entrenador del Barça. L'arribada del tècnic holandès a la banqueta blaugrana es farà oficial en els propers dies. Mentrestant aquest vespre Josep Maria Bartomeu donarà explicacions sobre les decisions preses ahir a la junta. Serà a les 8 del vespre a Barça TV. En una entrevista amb els directors de Mundo Deportivo l'esport l'esportiu i el cap d'esports de TV3 a la Champions avui comencen les semifinals amb un París Saint-Germain Leipzig tots dos.

[00:04:20]

Tots dos equips buscaran una plaça en la seva primera final de la història a partir de les nou del vespre a Segona Divisió. El Las Palmas ha confirmat un altre cas de coronavirus al primer equip l'afectat està aïllat a casa seva i a França. L'Olympique de Marsella també ha anunciat tres positius més per al primer equip. Tot plegat a tres dies per començar la lliga francesa i l'eina ja han començat els play off pel títol. El raptors de marques han guanyat 134 110 als nets els neguits s'han imposat al jaç de 10 punts a la pròrroga els Celtics han guanyat els Sixers per 109 a 101 i derrota dels Mavericks de lucha contra els Clippers de punts.

[00:04:57]

Tot i així l'eslovè ha firmat el millor debut de la història dels playoffs de l'era BEA amb 42 punts. La propera nit i matinada es jugaran quatre partits més i el temps es mantindrà mig ennuvolat i l'ambient continuarà més agradable amb una calor força erràtica durant la tarda s'escapen alguns ruixats al Pirineu i de manera més local a la resta de l'interior però a partir de demà ja tornarà a fer el salt i pujarà la temperatura. Això és tot parades deixem la competència i tornem a més informació a la una.

[00:05:32]

Ciutadans de Catalunya. RAC1 presenta un programa basat en fets reals amb autors que comença la competència especial 50 anys. A tothom des de blat fins al bell mig de la Diagonal de Barcelona i benvinguts a la competència especial 50 anys un programa rigorós diferent. Avui passarem el bo i millor avui sí de la temporada 2019 2020 i recordarem algunes qüestions que vam comentar a principis del mes de març com ara l'acte a Perpinyà que va aplegar 150.000 persones en favor de l'independentisme Perpinyà jo recordo sobretot quan havíem d'anar a Perpinyà tones perquè aquí no es podia cedir durant el franquisme i l'any passat que em van deixar els nens a casa i no em deixaven el portàtil al carrer buscant wi fi a casa a Perpinyà estigui obert.

[00:06:39]

També recordarem avui la línia de polítics que formen o formaven la taula de diàleg entre Catalunya i Espanya hi algunes baixes. Crec que vaig veure una pel·li sobre la taula de diàleg a Perpinyà també dit això era una pel·li d'humiliació dialogar i mandar una pastar. Tot això i molt més a la competència. Jo un programa que no passarà a la història. Serà companyia canviar de companyia. 25 quilos de carn. Parlem de premsa internacional. El diari ABC ha publicat una enquesta al mateix cap de setmana que Puigdemont donava un bany de masses a Perpinyà.

[00:07:22]

Bany de masses a Perpinyà. Per això voldria fer un bany pitjor si en comptes de Perpinyà fos a la platja de Badalona. Allí segons l'Enquesta de la BBC Esquerra Republicana com és tradicional guanyaria àmpliament les eleccions a Catalunya i podria sumar Junts per Catalunya. Déu n'hi do perquè feu cas de les enquestes. Home la veritable enquesta és sobre les eleccions però les enquestes són de broma. Home no em serveixen per a res. Però vostè no és estadística està dient està llançant pedres.

[00:07:53]

Precisament per això sí que la veu de fer cas de les enquestes. Ara les enquestes són com els grans grups els inventat per fer nos riure. Home si us plau no voteu Esquerra. Més que això. Ara que estàvem una mica bé si no ens escoltin guanyant els demana públicament votar. Votar mai hi hauria majoria si no que tinguessin independents restaurant Porta va sumant sumant i escolta dos minuts i mig d'independència. Ja ho va dir a la gent enrere Jaume Puig que estiguessin preparats fa deu anys que estem preparant la UE.

[00:08:37]

Fa tres cents deu anys i sempre va existir el 1649 preparats. Estava en molts altres llocs que no estaven preparats. L'Entesa seguiria sent majoria a Barcelona. Segons una enquesta que publica el Diari de Barcelona i a Barcelona Barcelona imagineu que ja estigui tot a la Meridiana. Jo em pensava que em moriria sense veure una estelada al barri i al Congrés per dir una cosa així el racisme de barri em diu la gent hauria d'haver aguantat centrales hora. Això és aquest racisme típic gent amb diners.

[00:09:24]

és clar si hi ha menys gent a qui és majoritària l'independentisme no és qui no representa tots els catalans és el que té la majoria que no representa a tothom però sí a la majoria i d'aquí nou examen difícil d'explicar coses molt més senzilla. Però tots sabem que per ser majoria els independentistes hauríem de ser no valen el 51 per cent o no en totes les democràcies. 51 per cent 7 per cent. No jo com aquella colla local la majoria hauria de tenir una majoria independentista per ser majoria hauria de tenir el 97 per cent noranta per cent i per què per tenir permís Espanya tota l'estona un 95 per cent prescindir i 97 per cent per fer una taula de diàleg on poder debatre si hi ha una majoria independentista a Catalunya.

[00:10:22]

Si escolteu en cas que el govern espanyol digui que sí a la taula de diàleg potser es podria plantejar reforma de la Constitució i l'Estatut també seria lenta ja reforma forma una cosa que no volen reformar ja que passa una cosa que ja fa 20 anys no són resum que la Terra té 4.500 anys els anys ja ni tan sols res. Esquerra Republicana passaria dels 32 escons que té ara als 43 en detriment de Junts per Catalunya el PSC passaria a ser segona força i Ciudadanos Ciutadans continuaria en caiguda lliure i passaria.

[00:10:57]

Sis diputats que abandonen el partit amb més representació actualment a tenir ne 12 diputats. Sabies que 24 hores ara més Centre dietètic queden alguns permisos per acabar de tramitar com ara tots per la resta està tot no està tot en regla. Si deu parteix des de la Generalitat estan arribant a vendre productes dietètics. Estem a punt de demanar los dietètic ordi molts més en temps rècord serietat i Tatano alimenten només d'odi i mentides i acabarà sent quasi invisible Milà Centre dietètic bojament parlant de gent amb poc pes polític.

[00:11:43]

és una acció que farà societat civil catalana en resposta als talls diaris que hi ha cada nit a la Meridiana. Es tallaran cada divendres els túnels de Vallvidrera o com hem de ser perquè pensis que tallar els túnels de Vallvidrera potenciarà el poble de Sant Cugat poble que no pot esperar ni un risc de Sant Cugat que paguen els 9 euros diaris de peatge perquè divendres a la nit ja són a la segona residència. Societat Civil Catalana ho va justificar dient fins que els treballadors no puguin tornar tranquil·lament a la feina.

[00:12:16]

Els independentistes tampoc podran anar a esquiar en tranquil·litat els caps de setmana. Segons Societat Civil els de Vallvidrera només hi passa la independència. Qui no és el que era civilitat l'hem deixat deixat l'equip pot ser que fins i tot per fer accions reivindicatives són pobres. No us penseu que els rics tenen mesquita per llaurar que sí anar Colorado és donar forma als Pirineus als Pirineus però rics en els Pirineus no és com per a vosaltres. Així acaba la cursa popular competició especial 50 anys de seguida parlem del tema més apassionant del món com és la taula de negociacions entre el govern espanyol i els governs espanyol i català on s'ha de decidir si es fa efectiu el mandat del primer d'octubre o si es negocia un nou referèndum d'autodeterminació assaltat els mesos de Manresa ja estigui decidida a l'autodeterminació.

[00:13:35]

Jo també espero que en realitat tot això sigui una trampa una trampa i quan estiguin tots segur. Una altra trampa sota de la taula. Sortir de cop em va dir que havia de ser muntanya igual. A l'hora de parlar se sabria que era perquè. Crida ben al col·legi des de petita. Una cosa els separatistes quan ja es veuen policies de Policia Judicial de 60 anys sense bigoti el guia del concepte en aquest cas no és incorrecció lingüística sense bigoti i abdominal.

[00:14:30]

50 anys en un article fet per tot el que vulguis i recordo de tota manera que el govern Aznar va negociar amb ETA no era independentista. ETA era independentista i una cosa era que era independentista alhora eren catalans i catalanes. Ignorem en peu de pau aquí s'aplicarà en lloc del codi penal. Jo crec que s'hauria d'aplicar el codi postal. Ja és delicte. El mateix o més d'una determinada zona d'Espanya que no és Catalunya. Com que així no és gaire cosa que és delicte però a Catalunya el codi postal és és només realitza cartes a primer president i després presó que també és una manera de pressionar.

[00:15:21]

Doncs això abans de parlar de la mesa de negociació de la taula de negociació. Perdó per la neu Supervivientes equivocat de programa probablement no de ràdio però que a més s'ha vist a tot Catalunya i a totes parts del món. és veritat jo no ara bé la filla de la filla de la filla de l'oratòria aforada fixa't tu ja hi havia una tercera generació. Ara és la filla de guàrdia civil i de mare. Doncs això tal migdia ja no se sabia fins que era un nom pronunciat com es va esborrar i desmentir aquesta dada la isla de los supervivientes és que havia viatjat sembla tot el mateix programa que havia deixat el Christopher i activista sempre havia dit que s'ha tirat de l'helicòpter i ara estan allà tots els veïns de l'helicòpter.

[00:16:19]

Hi retiren un helicòpter pensant que es tirava a l'helicòpter. La cosa havia de generar tan bé que la cosa havia de generar tant que ja començaven a follar Make a Telecinco. Tu pots esperar tot de temps el temps no hi ha estat tres mesos allà s'avorreixen. Vull dir que acabaran fent coses que ja veuran les palmeres. Abans de parlar d'elements de la taula de negociació entre el Govern i el govern espanyol. Hem de parlar d'altres qüestions per exemple de la mort de la Rita com la Rita serà mort amor la Rita dient que ha mort la Rita Lee però l'àrbitre és Larry Tesla si és violar de nou mites del Boden Larry Boden Tesla dels Tesla canta.

[00:17:05]

A això s'hi afegeix que Jordi Canela va dir alguna cosa no sap qui és oi. Això el meu inventat és molt a favor. La riquesa de la nostra generació rere generació. Havia mort fa dos dies. Siempre estarà vivo en nuestros correfocs. Ja ho té clar. Efectivament deixi'm acabar un moment que era el que era un innocu jo tenia alguna incorrecció volia recórrer a un regidor de barri. Era un investigador en el camp de la informàtica la informàtica no nobles d'informàtica.

[00:18:01]

També va treballar a l'empresa de fotocopiadores on va cuidado i es muy importante Xerox. La única empresa de fotocòpies con el nombre que se chalet de la zona blava és que segons unes altres. Aquest home va ser el creador de les ordres informàtiques de tallar i enganxar. Això que va recopilar ja fa molts anys l'inventor a còpia de fer cap invent propi com el de Lego. Aquesta combinació de tecles o d'ordres fetes amb el ratolí la va inventar aquest senyor que ara ha mort però nazis cuenta de la magnitud fer invents.

[00:18:52]

Però hi ha gent que ha fet coses molt més importants i que entenen mismo la història de la literatura i la història de la literatura avui dia podria portar una a pròpia bàsicament per copiar lo de portar la fase de l'obra ja sigui a còpia de mots que potser no cal que ho fem al llarg del temps i no tota mena de coses que s'hi podran fer conèixer els tres com diu el propi nom. S'hi poden enganxar. Jo no dic plegar. Sí home es pot copiar o copiar.

[00:19:37]

Potser senyor com seu format i jo no tinc alguns textos que poden fer el rector de Derecha de retorn a Ensenyament una lengua técnico mous còpies de l'obra com teclat o teclat QWERTY algunes dreceres el teclat QWERTY també la màquina d'escriure QWERTY perquè pot porti la màquina d'escriure d'abans d'aquell estamos d'informàtica de tecla electrónico o mujer. Una aula d'informàtica. Efectivament l'escola masculina Mai Tai veia masculinitat. El dia que va ser aprovada va quedar número u que és un personatge de còmic del seu retorn però fora impressora impresa la paraula HOLA.

[00:21:00]

Precisament llavors Aleix Vidal Barbat no té bon peu i és clar sabem que les dificultats poden esdevenir grans oportunitats. Per això ara més que mai bon preu i és clar que es manté molt a prop dels productors del país. I com sempre seguim prioritzant els productes de quilòmetre zero créixer en els moments difícils és tot un premi és clar més atractiu que. Alerta nuclear els que trepitgen el plat per primera vegada es van distreure just en el moment que passa a tot volum extra de Nadal els seus 75 premis de 400.000 euros i més de 210.000 cupons premiats no badis perquè sigui a l'estiu comprar el cupó extra de Nadal.

[00:21:59]

Quan jugues tu i juguem tots juguen responsablement i només si ets major d'edat estalvia tres euros en 50 cèntims esclar amb la targeta Club Vanguardia estalvia 7 cèntims per cada litre a les estacions de servei omple de gasolina amb descompte a les estacions de servei de vides a la promoció i a fer quilòmetres descobreix més descomptes al Club Vanguardia Punt com La Vanguardia. Aquesta és una ocasió que no pots deixar escapar el lector 3 El Corte Inglés últims tres dies amb un 15 per cent de descompte en les millors marques d'electrodomèstics i un d'ells en canvi de Longhi Redding electro 3 només fins aquest dimecres ha dit Per contra el Corte Inglés i a la nostra pàgina web que se't escapi és la teva última oportunitat amb un 15 per cent addicional en electrodomèstics.

[00:22:48]

Pintura i escultura del segle XXI queden recollides a l'esquerra del MACBA.

[00:23:01]

Jo sóc d'extrema dreta i si no tenim diners és complicat però si cal 50 anys i si m'ho permeteu ara que fa una estona que estàvem parlant d'Andorra potser perquè no en cap moment encara parlem d'Andorra. No teníem la xocolata allà és més barata tot i estar parlant com fer ho ha trobar aquest protagonisme. Només amb molta llibertat tot ha anat en la xocolata perquè estàs de bona nit però de bon any ha dit que representa la relació des d'Andorra amb xocolata. Quan entorn a la vida se l'ha relacionat amb els perfums i les colònies ja no és el paradís de la perfumeria Júlia Andorra haurien de fer l'alcaldessa d'Andorra.

[00:23:53]

De la mateixa manera que té un bar a cada cantonada a Andorra hi ha una perfumeria a cada cantonada. Una dona al paradís mira precisament volia parlar d'això de perfumeria. La jugada desgraciada. Primer no deixa de casa la gent no volia parlar de perfumeria volia parlar de dones perquè és una d'aquestes línies comença amb una d'aquestes dones que em fa angúnia. No era més pensar és clar No ho pensis d'inseguretat no és una d'aquestes fas dir que no. Jo seré femenina en aquestes cases de.

[00:24:45]

La llista no fa una llista no existeix. Forma part del masclisme es diu feminista i si sóc una feminista d'aquestes ara són homes de cara a l'estiu perquè jo sóc i jo també marxaria alemany. Dia avui tenim mani qui mani el dia és que no tinc res més a fer. Jo vaig a la que només és una mà i jo no hi vaig cosa així és molt difícil ser aliat i no em van bé a veure això és patètic ja sabeu que a Andorra l'avortament és il·legal.

[00:25:35]

Jo sabia per què sóc aliat amb la xaria. A veure a mi em sembla fatal que tu siguis aliat això per començar perquè els conec els aliats ja n'hem parlat alguna altra vegada. Ja a la segona guerra mundial no té res a veure amb els aliats de la Segona B. El cas és que tot el dia es paralitza perquè no és el que deia és que el cas era perquè sí que ho vaig dir llavors jo tampoc puc parlar una sola frase una altra vegada.

[00:26:11]

3 3 i vols la porta i marxar. Que m'està fent mans Breivik. Primer avís. El segon al passadís. Fem una cosa demà a partir de demà. La meva secció va ser gravada i jo dic el que vull dir grava què diuen li diu gregorià per totes les gravacions de casa t'estàs animant. Va tenir clar que era una bona idea. Tenia un coronavirus que els d'Andorra. Amb l'excusa que el bisbe de la Seu és copríncep d'Andorra no hi ha manera de despenalitzar l'avortament en aquest país dels Pirineus.

[00:26:55]

Però per augmentar el despropòsit el govern andorrà ha creat un servei que assessora les dones de com fer ho com avortar fora del país. Efectivament a dir Faig bé però li llegeixo el pensament. Pensa que és un home tan gran que està a punt a punt com està vigent. La cosa no acaba aquí perquè a banda d'Andorra també tenen moltes medicines que no es troben aquí no s'hauria de prohibir. Ara ja no està prohibit parlar de medicina no pas bé la cosa el propofol és una cosa que et deixa distret però això no relaxant encara.

[00:27:40]

A veure estem parlant d'una cosa molt greu hi ha dos països de la Unió Europea a Europa de la Unió Europea de la Unió Europea però dos països que són una alta i Andorra va avortar. és il·legal però això és un endarreriment marcial. Marta Malta és un maleït motiu de Granada poso en pràctica i vosaltres ja ho veurem. No ho estic veient no valorar el meu detalls i llavors aneu tirant al centre mostrant la raça ària que deia que la cosa no acaba aquí perquè a banda de donar assessorament però no la possibilitat d'avortar el govern andorrà també tindrà en compte les necessitats econòmiques de les dones que ho necessitin i se'ls donarà una ajuda avortar per anar a votar.

[00:28:21]

Es pot humiliar més les dones però Andorra té un lloc preferent en el podi ampliació massives a Andorra. Tant que t'interessa la planxa per un bon preu. Tu les necessites. Recordo que l'avortament a Andorra és il·legal en tots els supòsits i es penalitza amb penes de tres anys de presó. Està molt bé que qui marqui les regles sigui l'Església Catòlica especialista en pràctiques sexuals i això també deu estar ja que porto un parell d'anys el mateix. Aquest programa està basat en fets reals una reclamació de competències especial 50 anys parlem del culebrot entre el rei Juan Carlos primero i Corinna Larsen ens ho explica el Manel Vidal.

[00:29:17]

Bon dia bon dia denunciarà el rei Joan Carles. Primer la justícia britànica deveu haver amenaçat perquè no revelés secrets d'Estat. Però per què el rei la justícia britànica perquè no vol denunciar la justícia espanyola l'hauria de denunciar la justícia espanyola l'espanyola és una de les justiciers més justes del món i és el rei d'Espanya. Espanya juga en principi i Espanya és una de les justiciers més justes del món concretament una de les millors 54 del món. A més es queda sense planeta Terra.

[00:29:51]

Ho diuen les últimes dades del Fòrum Econòmic Mundial. Si una cosa una de les millors millors fitxes del món és un reclam gaire atractiu. A mi no m'agradaria que em intervingués un dels 54 millors llocs de Catalunya si és necessari o no. I que una vegada em va fer una Espanya molt ben feta un l'hospital d'Alexandria entrem en detall francament els colzes li va dir Vols veure un bon secret d'estat militar. Una cosa que aquí no passa és que vostè no sap el que teniu enveja d'Espanya concretament perquè és una de les millors justiciers del món.

[00:30:44]

Potser vosaltres sou un dels 54 programes de ràdio del món són dels millors. Vol dir que no. Què passa. Doncs que teniu enveja perquè ja sabeu què és l'enveja l'enveja és el de Port Nacional. Això és una frase que va venir ja fa anys que ha fet fortuna no veig força popular Modèstia a part. La voleu fer servir també. Vostè va sortint de frases totes les veig de forma contínua. Recordem que tot això ve d'una investigació de la fiscalia suïssa per una donació de 65 milions d'euros que va rebre Corinna Larsen.

[00:31:19]

Ella assegura que aquesta donació és del rei Joan Carles I que li va donar aquests diners per agrair li que el cuidés. Cobren de les cuidadores avis. Jo la llei i la Llei de Dependència és bona la mateixa llei de dependència. Però també ho feia amb la meva dona la Montse que també vaig fer un. Un milió d'euros seguit agrair ja li havia agradat gaire perquè l'endemà va marxar amb els diners i una hora més. Això és perquè no era superficial.

[00:31:52]

La Montse només es fixava en l'interior del seu marit aquest anunci com recorda amb emoció una emoció no pensar en el regal sorpresa que jo li feia i li regalava una mare poc com sigui sorpresa per vostè una smart box. No falla mai no mai mai li feia molta il·lusió per tirar se en paracaigudes per tirar se en tirolina el cap de setmana en parella és un plat molt romàntic això sí sempre volia anar hi amb una vella però ja em quedava a casa perquè jo sempre he estat molt de donar espai a la parella perquè pugui respirar molt bé a la comarca.

[00:32:30]

Al final va respirar i força. Recordo el dia que li vaig demanar per ser la meva dona. Vaig muntar un sopar romàntic. El seu pare va reservar taula per dos talls de tela que van compartir un calze que menja un país mitjà a bord d'un petit. Una cosa realment no s'entén que la seva dona continua al saló. Ara per ara m'ha vingut al cap aquell anunci del Museu de rialles ja que aquest té a veure amb la Montse és el bufet d'advocats on van tramitar el divorci.

[00:33:28]

Programes que i a una competència especial. 50 anys. Protegir te és el primer pas per cuidar. Per això els hospitals Quirón Salud de Barcelona contemplen mesures i protocols certificats per a la prevenció i el control de la víctima. Demanar cita al teu hospital per telèfon o a la nostra Quirónsalud. La salut per ser una persona. Ara més que mai es compromet a garantir el benestar de les persones grans. Contacte amb nosaltres qui té l'empresa Guitart atenció a domicili.

[00:34:15]

Qui té aquest estiu Figueres espera amb els braços oberts comerç d'oli cultura gastronomia mercat. La fortalesa més gran d'Europa i la nova instal·lació de llum al centre durant tot l'estiu. Figueres i descobreix tot el que t'ofereix la ciutat de l'Empordà. Del 27 al 29 d'agost arriben les nits d'acústica. Dita Sopa de Cabra com Miqui Nuñez Maika Makovski Ferran Palau Joan Miquel Oliver i fins a quinze concerts. Informació i venda d'entrades. Festival Acústica. Punt. A més aquest estiu tenim les millors propostes de jardí mobiliari exterior i bricolatge a les nostres botigues on complint totes les mesures de seguretat i el que necessites amb el millor preu i el millor servei o entre més consum i trobaràs el que cal per gaudir de l'estiu a casa millor que mai més gastar menys a galeries de tres i rematar amb els preus sofàs butaques de relax i matalassos a preus irrepetibles amb descomptes de fins al 60 per cent.

[00:35:31]

Vine a la rematada final de rebaixes de galeries de transició i els preus últimes oportunitats només a galeries d'altres punts com només fins a final de mes fins a un 50 per cent de descompte en la instal·lació del parquet.

[00:35:45]

Si el compres ha recuperat i instal·lar el teu parquet a meitat de preu o pràctic atenció liquiden més de 5.000 matalassos per trasllat dels nostres magatzems centrals amb descomptes de fins a un 50 per cent més un 20 per cent addicional perquè el preu tregui la son Flex aprofita aquesta gran liquidació matalassos bases baguls coixins troba a la teva botiga més propera Flex gestor punt és que ells són plens eren els més mestres.

[00:36:22]

Com ja passa sempre desitjant el millor als nostres concursants aquesta és la gran recepta de Rajoy s'ha unit a l'estiu avui. Què més vols. Tots som. Comença l'hora de disfrutar quan estàs escoltant. La competència és especial. Tanis ahir els Premis Enderrock va atorgar un premi a la Núria Feliu per tota la carrera de la Núria Feliu la Maravella 50 anys de carrera de carrera fresca com una rosa curós amb la veu ara afectat per la carrera de la Núria Feliu li ha donat el premi Núria Feliu contra la carrera estic imaginant que marca la carrera professional va dir perquè la Núria Feliu no es mira la vida corrent.

[00:37:47]

Ara que hi penso Mira em mereix tot el respecte que tenia. Ara més que parlem del judici d'extradició de la Clara Ponsatí al qual imagino pleguin el jutge d'Edimburg ha decidit ajornar el judici fins al 18 de juny dia 8 de juny poc abans de Sant Joan. Arribarà als llocs per veure des de la presó davant la justícia britànica considera que mentre Ponsatí sigui eurodiputada té immunitat explica el Thomas. Dos van dir als jutges que la Unió Europea decideixi si li retira la immunitat o no.

[00:38:21]

L'exconsellera d'Ensenyament li retirarà la immunitat i la porten a Espanya serà Espanya que sortirà d'Europa i pot ser Espanya d'Espanya sortirà d'Europa. De moment ha sortit d'Europa Escòcia. Si aquest èxit és el braç dret espanyol. La versió televisiva de la sèrie. En aquesta pel·lícula heu vist Batman es diu cop. Sembla que a Europa els els acudits però no cal canviar ho tant perquè sembla que sigui una cosa molt car. Si és així és més fina porteu íntimament sembla que Grècia no representa o diu metafòricament però jo no he.

[00:39:39]

No veig en la paraula en cap metàfora. La ironia és una metàfora fonamental. Una retòrica que no sembla que Europa estigui gaire preocupada pel concepte. Li recordo que Ponsatí no li ha retirat el passaport i pot moure's amb llibertat per tota Europa o per tot Europa si no vol un llogarret del sud d'Europa habitat per espanyols indomables rebutja una i altra vegada ferotgement a l'invasor de l'inversor que és la justícia Francisco Franco i el seu inseparable Santiago Abascal i juntament amb la casa dels borbònics ja es veurà això de la veritat que no poden trepitjar territori espanyol que es veurà un cop que la justícia espanyola hagi estat qüestionada en un sol.

[00:40:37]

Voyeur no és capaç. Sense anar més lluny a parlar això de justícia i posar en qüestió la justícia com van les coses va passar ahir. Ahir vam llegir que s'investigarà com és possible que el líder del PP Pablo Casado s'ha més que la Junta Electoral Central debilitaria Oriol Junqueras abans que això es fes públic ja que s'ha trobat una anomalia en la justícia. Blanes que investiga un estat de garantia que investigarà aquesta filtració que va sortir d'algun membre de la Junta Electoral Central i que investigarà la Junta Electoral Central.

[00:41:15]

Ens consta que la investigació anirà a càrrec de la Junta Electoral Central i investigarà la volta electoral central investigarà la Junta Electoral. Per tant tots tranquils sentiu aquests aplausos de la llista de Cornellà. D'aquesta manera es proposa una majoria si no vol veure què heu fet a comissaria perquè deixin de ser un ministeri que no sóc voluntari però el que no l'entenc sommelier del Ministeri d'Interior per no tenir pes en canvi. La xocolata del lloro. Jo parlava de seguir ara que parlava sabeu com va aconseguir el seu massa en poc.

[00:42:34]

Algú va filtrar informació Pablo Casado abans que la fes públic que la Junta Electoral Central. Això sí que no m'ho esperava. El PP era sobre la Junta Electoral Central el PSM exclusiva de ciudadanos que tenia un membre de la Junta Electoral. Es veu que la cosa va comprar un membre de Junta Electoral Central. I això perquè segons com alguns jutges o assessors que faci publicitat a quina hora es menjaven Jordi 24 hores per 1.000 euros de descompte en una falca allà a la taula els reunits sabíem que veure el meu amic Jordi Laporta com a vocal de la junta electoral no és cap ajuntament.

[00:43:18]

I no és l'únic cas en què s'han fet servir organismes públics per atacar l'independentisme. Pot ser que sigui amb el Jordi a la Sala Gran del TNC. Ara mateix ja amb Carme en punt mort No entenc qui era animal rodona animalistes no vingueu a mi i el Pere és un llop i animalistes podia obtenir amb els animals és la mort a sobre l'escenari meu vindria entesa el respecte a l'animal signa un paper de conformitat explica canvia de tema i va llegir que la Policia Nacional va enviar a Catalunya 198 espies contra el referèndum que no van arribar a enviar.

[00:44:25]

Però molt bé aquests espies que va enviar espies que paguem nosaltres com a catalans si tenim en compte de tota manera que no van sumar a les urnes d'unes paperetes i que el referèndum es va celebrar podríem dir que va ser un èxit oi. Aquesta excursió de la Policia Nacional. Enhorabona a aquests 198 cracs. Encara sort que no es van acabar tenint entre ells Spiderman actual com si molt. Doncs anem a publicitat. és com si vostè no hi fos. Aquestes tàctiques l'element que vol conèixer el nou.

[00:45:22]

Primer ja 198 motius primer d'octubre que es va celebrar fa gairebé un any que la justícia estigui pendent del mòbil perquè en qualsevol moment mentre el WhatsApp deia que el primer d'octubre es va celebrar com espia fa servir la seu al demanar platejat perquè sigui batejat a l'hora d'anar amb molt d'afecte. En tot cas deia que això que el primer d'octubre es va celebrar fa tres anys 2017 som al 2020 oi aviat a l'octubre farà tres anys però fins i tot hi ha Montilla fent números fins i tot hi ha botigues on venen urnes de lectura vull dir dia els originals com pots passar a l'adreça.

[00:46:31]

Jo no he passat molt bé això perquè els policies estan en contra de la banca directa a Canàries des de Barcelona en 20 de 89 a 15 euros i Viatge a partir d'octubre. Tanmateix té una experiència única viatjant amb total garantia tinc destí cec o qualsevol illa de Canàries i més a prop que mai reserva ja una activa agència de viatges Canàries 20 línies aèries de Canàries. Aquí el pas com tots els teus somnis a Hipercor i El Corte Inglés 50 per cent de descompte en una selecció de matalassos de les primeres marques i amb tots els serveis que fan més fàcil les teves compres enviament a domicili retirada del matalàs vell Hipercor i El Corte Inglés especialistes en descans.

[00:47:31]

Jo també vull tenir descomptes i participar en sortejos. Doncs ara demano targetes addicionals del Club Vanguardia també per la Laia Lluch tantes i puc demanar ne fins a cinc. Si ets subscriptor de La Vanguardia o Mundo Deportivo en paper pots demanar fins a cinc targetes de club i pots gaudir de descomptes sortejos i esdeveniments exclusius. Demanen als clubs Vanguardia Punt Com confies en ser cuites directe comptes amb una protecció total dins i fora de casa amb una tecnologia exclusiva contra robatoris i ocupacions amb la central d'alarmes més gran i avançava d'Europa.

[00:48:05]

Hi ha milers d'experts preparats per actuar i avisar la policia en qüestió de segons Securities diré experts en seguretat trucar al 900 44 45 46 o calcular Securities Direct. Punt és omplir un buit que caurà un. Acompanyen en especial 50 anys. Aquest matí hem conegut els noms de qui representarà el govern a la taula de negociació. La vellesa ja seria aquí ja s'ha fet públic aquest líquid filtrat per Pilarín Bayés. No serà a la taula. No. Núria Feliu que tampoc tampoc tampoc no la va dir el dia no tampoc no m'interessa si no li interessa deuen ser homes grans.

[00:49:00]

Si al menú hi hagués algun dia obrint la taula de diàleg ara ara li explicaré que hi ha la bona feina amb el que interessa de debò com a Supervivientes. M'interessa veure la dada d'ahir. No fem veure la cosa però per això tothom en parla. Festa així temps com vòmits de nen petit la fas una flaire mortal vòmit descendent. Al final han patit. Fins ara no estava escoltant. Són les 12 i vuit avui és dilluns i divendres és horari infantil que els nens en festa del Carnestoltes i la resta que també podien estar a l'escola en lloc d'estar prou bé.

[00:49:44]

Dilluns és dilluns i divendres. Molt ben arreglat al final per la banda catalana deia res també és notori ha assenyalat que ja pensava que ho resoldria bé dèiem que us interessa molt bé i parlem ne ja que al final per la banda catalana ja hi anirà el president Torra el vicepresident aragonès o la catalana Laura Aragonès. El vicepresident de la Generalitat es diu Pere Aragonès i és català si així fos diu aragonès. Si es diu aragonès i català no s'entén res no s'entén.

[00:50:32]

és sorprenent que la gent passi de la política i vulguem parlar de Supervivientes. En fi aquests dos noms ja se sabien i avui s'ha anunciat que també hi anirà la portaveu d'Esquerra Republicana Marta Vilalta que també hi anirà el conseller d'Exteriors Alfred Bosch. La vaquilla. Les llevadores i la Nora a casa han una espectadora que és Bosch i escolta com el primer dia de parlar aquesta s'acabarà. Tu ets boig al bosc com boig perquè Boix és Alemanya. La marca alemanya català perquè és tan creatiu.

[00:51:06]

Creu igual però no estem en una cosa que hagi pensat sempre que Boix és una marca catalana i que tots els nous electrodomèstics que Bosch és el Xavier Bosch els des de la pàgina web que dóna nom a cada hora. S'han ficat més participants veient això l'ha encertat i ja l'hem dit la regidora a Barcelona Junts per Cat Elsa Artadi també que la conec molt bé aquella roseta és molt moderna i de Convergència no és de Convergència. No sé si la partida va sortir amb una fotografia de la Vanguardia amb els peus descalços com si fos una cantautora molt com ja passa sovint que havia sortit la delegada del Govern a l'època Llanos de Luna també havia sortit gravat tocant la guitarra a la platja.

[00:52:01]

Mira veus quan van sortint que treuen la sabata Artadi com qui diu més participants del Govern català a la taula de diàleg i també hi serà el cap de gabinet de Quim Torra i Josep Rius aparellador municipal de Les Franqueses del Vallès a favor de Josep i Josep Maria Jové secretari general d'Economia i Hisenda i de la vicepresidència amb Oriol Junqueras. és a dir jo em vaig perdre la sisena temporada. Josep Maria Jové és el que tenia la llei on afrontava el que es deia a les reunions per preparar el referèndum del primer d'octubre tot el comtat per si mai la guàrdia nacional li donen tot el que ho apunti tot més endavant a la taula de diàleg hi haurà catorze persones deu homes i quatre dones quatre homes i quatre dones.

[00:52:58]

No jo no la Gran Bretanya no diu la notícia no tocaria però ho reforça una mica de cara a la gent que avui ha vingut gent que no ha acabat la bàsica. Després també han vingut els nervis quasi quatre dones que el 40 per cent deu homes i quatre dones i una dona però sempre l'estadístic és a dir deu homes i quatre dones. Les dones representen un 28. No passa res si no són quatre de deu sinó deu i quatre per tant són un 28 per cent un 28 per cent tenint en compte que les dones som el 51 per cent del país el percentatge de dones de la taula de diàleg el qualificaria tècnicament una dona i no jo.

[00:53:51]

Té jo sóc aliat estic amb mi amb els números que bé i jo també per emprendre viatge de viatge. Quan ja ja ja ja ja no parles anirà a una hora ha marxat i Hortènsia la càrrega simbòlica de l'ampliació des de la línia si bé en els propers dies anirem sabent més detalls d'aquesta taula. I a tothom qui en aquesta taula. Tots els espanyols diuen que no volen negociar ni un referèndum ni alliberament de segrestats el qual em sembla perfecte perquè el referèndum ja s'ha fet i l'hem guanyat.

[00:54:31]

Nosaltres tenim la clau i Abrera sota el poder ja som i després han dit no Riera notari i ningú metal·lúrgic tot i vapor d'aigua de tots i els toca molt la cara. Pedro Sánchez ja ha dit que millor parla de coses senzilles. Amb més detalls de la taula que no servirà per a res. Molt bé gràcies i bon dia gràcies a Déu. Un missatge si no els fem fora no marxaran també però abans de la competència d'abans abans no abans haurem de parlar d'altres coses com per exemple de Salvador Dalí.

[00:55:00]

L'artista és notícia perquè segons han llegit no sé concretament l'entrevista que li fan a Amanda Lear. I ho hem llegit a La Vanguardia. Amanda Lear és una actriu francesa Amanda Lear amb l'actriu francesa Catherine franceses que viuen a Casablanca. Parlem del Dalí a qui li interessa i alhora interessada per poder treure el personatge perquè fa gràcia una excusa a partir d'una notícia que probablement és falsa va estafar la dona de John Lennon la demanda ha explicat La Vanguardia. Salvador Dalí podria haver estafat la dona de John Lennon o no perquè li va vendre 10.000 dòlars pels falsos.

[00:55:44]

Va vendre per 10.000 dòlars pels falsos el seu bigoti gòtic. Jo ja tenia unes sobre si se li va fotre el joc es va separar a totes les dones tenen bigoti. Es va separar de nena va ser forçosa. Dalí va cobrar 10.000 dòlars per vendre li pèls del seu bigoti però resulta que era un empelt. Un tros d'herba llibre mesos que és una història a mi em va passar i ha passat així un dia en què vaig voler comprar un zero a la plaça Reial per pal·liar un regular i per pal·liar el món mular i del centre de la plaça Reial.

[00:56:33]

Els porros que al final lorenès sí que era més lleugera farigola li van vendre farigola no pujava gens però feia bona olor i vaig voler evitar vòmits de farigola o aprovat per saber si aquesta història real. El que farem és contactar amb l'única persona que ho sap i ens ho pot confirmar. Ens connectem amb el més enllà amb Salvador Dalí. Si. No no no no. Llegir més mestre de Livònia. Bona nit allà on sigui ens fan sentir se feliços.

[00:57:30]

Turquia. Sembla que sembla que se sentir sol si. Gallina. Sé que això serà difícil dir. Hem llegit que jo li va pagar 10.000 dòlars per d'un bigoti. Resulta que vostè li va vendre herba seca. Això. Ni tan sols. Queda mitja pàgina anys. Gràcies fins aquí la connexió amb Salvador Dalí llavors més enllà de Mèxic. Fins aquí la competència especial 50 anys avui un programa realitzat per Tomàs Fuente Oriol de Balanzó homenatge a Ferrer Jordi Pujol Manel Vilar Jordi Calafell Marc Matamoros òscar Andreu i òscar Dalmau.

[00:59:56]

Aquest programa pot contenir traces de fruits secs abundants.