Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:13]

Un bon dia són les 12 els consellers d'Educació i Salut han de concretar aquest migdia els detalls del pla del curs escolar 2020 2021 que ha aprovat avui el Govern és un pla que recordem planteja que a primària hi haurà d'haver 20 alumnes per classe com a molt que els estudiants de secundària hauran de dur mascareta en tot moment i que es faran mig milió de proves PCR als centres. L'objectiu és garantir que el curs que arrencarà el 14 de setembre es faci tant com sigui possible de manera presencial i per això el Govern ja ha avisat que les properes setmanes seran claus.

[00:00:40]

De moment segons l'últim balanç de salut els contagis confirmats per PCR s'han reduït molt les últimes hores continuen augmentant però a més també ho fa el risc de rebrot d'infeccions se n'han confirmat 795 pràcticament un miler menys que ahir. I el risc de rebrot ha escalat sis punts ara supera els 186. La velocitat de propagació també puja lleugerament continua per sobre de l'1 1. Ara hi ha 665 pacients ingressats cinc menys que ahir però n'hi ha quatre més a l'UCI en són en total 138.

[00:01:08]

Les funeràries han reportat 5 morts més. Amb aquestes dades sobre la taula hi ha veus que qüestionen que s'hagin de fer les mobilitzacions de la Diada.

[00:01:16]

és el cas del cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic Antoni Trilla que n'ha parlat el món a RAC1 i raonable tothom anirà bé.

[00:01:37]

Per tant manera el Govern recordem ha prohibit les reunions de més de 10 persones a tot el país però la decisió no afecta el dret de manifestació a Granollers Canovelles i Les Franqueses del Vallès Oriental. Les limitacions van més enllà de l'aforament en bars i restaurants i també en actes religiosos no pot superar el 50 per cent ho publica avui el DOGC. En canvi a Terrassa el Vallès Occidental el jutge ha tombat les mateixes restriccions. El catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona Xavier Arbós avisa que aquest tipus de discrepàncies entre els jutges es repetiran si no es canvia la llei.

[00:02:13]

La manera com determinar per exemple la llei orgànica preveu que són declaracions que Arbós també ha fet aquest matí al Món a RAC1 i a Madrid està en marxa a aquesta hora el primer Consell de Ministres després de les vacances quan acabi el president espanyol Pedro Sánchez farà una declaració institucional i una roda de premsa.

[00:02:44]

Mentrestant Holanda i Bèlgica han confirmat dos nous casos de re infecció per coronavirus tot just l'endemà que s'han documentat el primer a tot el món. Aquest primer cas recordem afecta un ciutadà de 33 anys que havia tornat al seu país des de l'Estat espanyol a Holanda només ha transcendit que l'afectat és un home gran amb el sistema immunològic deteriorat. A Bèlgica la pacient és una dona que s'ha infectat dues vegades en tres mesos de soques diferents del virus. En aquest cas també se sap que només té símptomes lleus i que evoluciona favorablement.

[00:03:13]

Us ha avançat aquest matí RAC1 pràcticament nou de cada deu pimes catalanes el 87 per cent tenen pensat instaurar un sistema de teletreball parcial. Segons una enquesta que ha fet Pimec la majoria apostaran per treballar tres dies a la setmana i les jornades seran presencials per evitar que es perdi el contacte entre companys. Ho ha explicat a l'ACN la directora de Relacions Laborals de la patronal Elena de la Campa.

[00:03:34]

Qualsevol sistema pugui valorar aquesta feina amb bona qualitat de la mateixa manera. Aquesta eina és ara una manera molt creativa.

[00:03:50]

Els sindicats per la seva banda reclamen a les empreses que es facin càrrec de les despeses que comporta el teletreball per a la plantilla i que garanteixin la conciliació paritària. Ara els esports en francès i el Barça femení ja es prepara per disputar les semifinals de la Champions davant el pols burka alemanys i les blaugrana guanyen assolirien la segona final consecutiva de la màxima competició continental. El duel a partir de les 8 del vespre des d'un quart d'hora abans de la sintonia de RAC1 Ronaldinho ha estat posat en llibertat al Paraguai després de cinc mesos retingut primer en un centre penitenciari i després en un hotel.

[00:04:28]

El brasiler haurà de pagar 90.000 dòlars que aniran destinats a causes benèfiques. A més el jutge l'obliga a mantenir lo informat durant un any. Quin és el seu domicili fiscal i el seu telèfon personal. L'Espanyol viatja avui cap a Marsella cap a Marbella per començar una estada de pretemporada on estaran fins al dia 5 de setembre es jugaran amistosos davant el Cadis el Màlaga i l'Almeria i el club està pendent de tancar ne un quart. Precisament un jugador blanc i blau Pedrosa ha caigut de la convocatòria de la selecció espanyola sub21 per culpa d'una lesió muscular.

[00:04:56]

L'absoluta ha confirmat que jugarà el seu amistós davant Portugal a l'estadi. Això sí el balada i el temps la tarda es mantindrà tranquil·la amb sol i calor a gran part del país. Només es formaran algunes nuvolades en zones de muntanya que no portaran gaires conseqüències. Els termòmetres es dispararan més que ahir amb màximes d'entre 28 i 33 graus per sobre a ponent i a la Catalunya Central. Aquí no és notícia. Ara la competència. Ciutadans de Catalunya. Presenta un programa basat en fets reals amb autors.

[00:05:42]

Aquí comença la competència especial 50 anys. Hi ha tot el pes de la planta 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona vinculats a la competència especial 50 anys i un programa rigorós diferent. Avui passarem el bo i millor de l'última temporada de la competència del 2019 2020 si avui toca repassar a mitjans d'abril com ara el caos a l'hora de recollir les mascaretes gratis a les farmàcies. Tot allò un dia molt important vaig dir això sí. Bon dia senyor Valls.

[00:06:23]

No és veritat o no és veritat. A més vostè recordem ho recorda a tothom pràcticament va passar el confinament a Menorca. Bona part del confinament el va passar a Menorca pot ser una equivocació molt important. Així que vaig llegir Horta com un lloc de Menorca ho vaig confondre el pare del vot fort del buc. No sé quina barra. Bé també parlarem avui del creixement de les classes on line durant el confinament d'Internet l'Internet decisiu i portar internet a casa o bé si ja va sent una cosa del segle passat.

[00:06:59]

Però si és important posar se a Internet i tenir els calés prou calents com per posar se a Internet hi ha gent que té molts alumnes per exemple que fan la primària o la secundària o fins i tot la Universitat d'Estiu educació. Si ens hem adonat que hi ha gent que no té internet a casa i que per tant tot això ha de fer millor que ho faré bé molt bé que és la seva publicació. Jo ho vaig fer de professor durant vint anys i que ensenyava vostè el curs com fer fora Ada Colau votar.

[00:07:31]

Valls no va tenir gaire èxit. No va funcionar. Voleu fer fora a Colau voteu. Va passar tot el contrari en el seu cas YouTube. Cairo ets tu. Tot això i molt més a la competència especial 50 anys i un programa que no passarà a la història però us farà competir. Voleu fer fora Colau. 10. Menorca no hi és. Avui parlarem d'una empresa catalana que es dedica a la logística. D'acord. Hoy por hoy por encima del mismo empresa Import Export sí que té.

[00:08:16]

Això es cas a la localitat de la costa. TV3 va pal·liar li importa és un port interessant família colombiana i les persones són deutores de la vora de expertos paqueteria i perfecta. Li agraeixo això va passar molt interessant el programa de punts de refugi inclòs així en el meu blog quan parlem d'una empresa logística del Maresme o del Maresme també Maresme. Jo me quedo con Palafolls tot el Maresme o el Maresme no com a Costa da Morte catalana i una mica això.

[00:09:13]

Aquesta empresa logística que li deia porta setmanes distribuint proves es pugui dir no a tot el món a RAC1 han entrevistat el responsable i ha explicat que en podrien portar tantes com calguin en dies que ningú perdoneu pot ser que ni molt ni a la Conselleria de Salut ni al Ministeri de Sanitat. Conec l'existència d'aquesta empresa que podria ser a dir aquesta empresa que es diu Grup MED mentre dóna tota la confiança en aquesta empresa créixer diu Manel metadona. Però no sé d'on ve aquesta empresa.

[00:09:50]

Diu que ja havia ofert els seus serveis tant a la conselleria com al govern espanyol però que cap d'ells els van respondre. Potser aquesta empresa distribueix tots aquells que no són gaire fiables no es veu 30 voluntat ha explicat aquest responsable que tenen contacte amb els fabricants homologats que hi ha a l'àsia i que poden distribuir els tres tipus de tests que es poden necessitar ara mateix. També hem sabut que després que un periodista preguntés al Govern sobre aquesta empresa el president Quim Torra ha parlat personal directiu va oferir se m'estan inflant els pebrots de tal manera que es podrien fer servir la pell lògicament com a carpa i voldria fer funambulisme.

[00:10:32]

El Govern català es posa en contacte amb aquesta gent que ahir va comprar 650.000 defectuoses i que no s'ha posat en contacte amb una empresa que els oferia tan centralitzat en recentralitzar el que sembla recentralitzar lo i. De fet diuen que té des de Corea del Sud de Singapur i que en una setmana se'n podria tenir tants com siguin necessaris perquè ja els distribueixen a tot el món. Això fa un mes i mig. Oriol Mitjà va dir Feu a tothom que es presentin símptomes de grip fa tres setmanes que l'OMS va dir Escolteu només cal una cosa per fer front a la pandèmia atès que quan hi havia una desena de casos a tot Catalunya estan pocs diners podíem haver molts com estàvem a córrer i resulta que no ho van fer una pregunta oberta perquè com que no és essencial.

[00:11:28]

Doncs jo ho trobo essencial perquè jo necessito anar a comprar un llançaflames per carregar me tots. Per què vaig escollir un avi avi Voleu veure un llançaflames em va dir que donarem una bona notícia. Per exemple el Ministerio de Sanidad ha donat el vistiplau perquè dues empreses catalanes puguin començar a fabricar dos tipus de respiradors per a les unitats de cures. Molt bé. La bona notícia és aquesta. Botifler. La bona notícia és que ens s'ha donat permís per fer màquines per respirar.

[00:11:57]

I quina és la més bona notícia. No ara serà la bona. Ara començaran els assajos clínics amb aquests respiradors i si tot va bé se'n podrien fabricar centenars cada setmana del 17. Efectivament Bon dia contra el consum de l'Agència Catalana de Consum que és més infecciós l'Ecofin. Ho és encertat la teva mirada perquè la teva mirada contagia el virus i demanar que posin un bastonet amb cotó pel nas per fer del bloc deixat Truñó que vol senyor consum digui el que parlava de tots aquests trastos de respirar.

[00:12:42]

Fet tot això diuen respiradors. Dues empreses catalanes per cert que s'han sumat a la Seat per a fabricar respiradors per a les aules intensiva. Més d'una cosa si tot això falla no vingueu a reclamar que ja els conec que primer tot és la bona notícia que un lampista de Cardedeu ha fabricat el primer respirador fet amb trossos de cartró enganxats amb cel·la no acaba d'anar del tot bé ja que l'aire se'n va a l'aire. Escolta aquí estem parlant de fàbriques que simplement han canviat les seves línies i cadenes de muntatge per adaptar los i respirar al segle XXI es pot fer sense dir on es feien aspiradora.

[00:13:28]

Ara es respira. Total bé l'aire en lloc d'entrar ha de sortir molt bé és cert que com a mínim hàgim buidat la bossa de les aspiradora i canviar el filtre perquè si no el resultat no té res a veure però bé això té a veure amb qui es fabricava el Seat León conegut com el cotxe més Cuello que ha circulat mai després de López gran i ara enteneu perquè aquesta mateixa no salvi la vida. M'agrada molt córrer tot tot espero que quasi diu de guerra de debò vindrà una vuitena guerra civil Bruc els avions la fàbrica de Galetes Trias de Santa Coloma de Gramenet.

[00:14:10]

Els avions fets de neu cent per cent artesans ni la guerra contra els Margaret. Molt bé hi podrem tocar els avions amb que vagi bé. Però realment no és estrany que sortim a votar per correu. Si aquests dies teniu un problema perquè al seu parer no hi ha farina ni llevat aguantarà la no podeu anar a la via. Aneu al canal del pop amable de l'Agència Catalana de Consum sense els vostres vots omplir un buit que tinc a la meva vida no haurà una companyia especial 50 anys.

[00:14:52]

Recordem que des d'avui ja podeu passar per les farmàcies a recollir les mascaretes que la Generalitat posa a disposició de la població però que vam veure que el sistema informàtic ha col·lapsat les mascaretes gratuïtes de la Generalitat. No es poden repartir fixa no es poden repartir per un problema informàtic. és una cosa tan fàcil com és anar a la farmàcia que et donin les mascaretes que tenen ara per la mare de la informàtica que és un invent de gent solitària i de gent que menja menjat tot el dia apuntava ahir la calificación de lluita informàtica vagos.

[00:15:30]

Parlem de informàtics enginyers informàtics gent que s'ha cansat de les xarxes això sí ens pot explicar més o menys per sobre perquè ho entenguem què ha passat. Llegir lo que ha pasado. Bàsicament té un problema de apagar i donar. El sistema informático o simplement pages de l'ordinador dirigido a todos los farmacéuticos catalanes i hay tema penjar això és error de proxy como todo error de proxy puesto de a aceptar la Villa L'alternativa aquí no sería merced todos los productos de la farmacia que no va estar colossal és a dir si es compra durant l'horari informant los tigres formativos i mascaretes que hi ha a les farmàcies simpàtiques gratuïtes.

[00:16:32]

Se puede comprar el virus a 14 Aquí no hay problema. També hem llegit que ahir llegíem que el govern espanyol es plantejava controlar els preus de les mascaretes i de l'alcohol etcètera. En 48 hores no hi ha pressa. Vull dir que ja el trobarem recordem que des d'avui ja podeu passar per les farmàcies quan ho arreglin d'acord. Jo ja ho he vist tot. Jo ja ho he dit tot jo els he vist passar de fer cues per comprar entrades al bus exprés tinc ja 250 euros fent cua perquè us donin mascaretes gratis.

[00:17:06]

Això està molt bé. Hi ha hagut cues entre altres coses deia Aurora Santasusagna deia que hi havia cues en principi de quatre o cinc persones perquè entre d'altres coses no només no funciona sinó que plou. Si fos així fes bon temps i la màquina funcionés i jo hi hauria cues barallant se sense samarreta i Malla Catana que correria les catalanes que es van fer a Barcelona a l'estiu. Hi ha llocs i ja hi és al voltant cridant suats i apostant l'oposició. A veure qui guanya com si fos allò de la baralla de galls els galls els posen un ganivet.

[00:17:45]

Potentes i allò és una sagnia. Res ens posa més els jubilats que un bon combat de la lectura no el todo vale conèixer una lluita lliure brasilera centenària és la norma com el seu nom indica és que Vale todo vale una pistola. No sé si cal traduir del brasiler i el català en idiomes germans a més a més és una cosa més salvatge que això del judo i és el dia que es demostra el Casal i el flam. Aleshores no és més que Vale todo lo és immortal i la pel·lícula queda i és avui dia per anar a buscar la mascareta.

[00:18:31]

Però sembla que tot el sistema informàtic ha caigut bé que ha caigut i per tant no es pot comprar. Quina nota us que us podeu esperar podeu fer això que deia los que no de la compra diguem que fem preu no la gratuïta. Jo torni haver papus de dia i fa més por parte del padre de por parte de Madre trípodes àlies por parte de vàries amantes que no poder tener poder compartir tambien no interessa no ens interessa ser una cosa que vol dir que no és que jo volia fer això primer.

[00:19:24]

Primer abans de vostè té mascareta. Jo tinc mascareta a veure què passa amb la mascareta. No és que hi ha set o vuit vegades en un dia que es fa una mona sobre les vegades que surto al carrer. Jo la mesura la vaig deixar per fascicles. Primer baixo les closques dels ous. Després va ser un clàssic. Després el vidre generant tantes escombraries que em passo el dia fora. De tota manera a veure quan inventen una mascareta que tingui un forat a la boca.

[00:19:54]

Això no serveix per a res. Com que no serveix serveix per poder entendre què diu la gent que porta mascareta hòstia perquè els avis no hi sentim bé la majoria. Que per això portem mals auguris si ja no sentim bé és anormal. Imagineu vos que és intentar entendre el que diu la meva farmacèutica amb una mascareta a la boca. El que jo entenc que és recordi que aquestes pastilles no morirà. Entesos. Exacte. Voldria de tota manera jo que mori en aquests moments perquè jo ja ho he fet tot el que havia de fer ho he fet i ho he vist deia escolti i caigudes.

[00:20:35]

Li diré li diré una cosa que la queixa aquesta queixa que fa vostè de fer mascaretes transparents a la boca per poder entendre què diu la gent. Aquesta queixa també la fa el col·lectiu de persones sordes no. Tenim carnet vip el col·lectiu de persones discapacitades auditives que són molt grans i bona perquè. Quan parlen amb gent que porten mascareta no poden llegir els llavis segons ha llegit a la televisió del Vendrell al web de Ràdio Televisió del Vendrell. L'edifici del Vendrell un grup de voluntaris del Baix Penedès fan mascaretes en una franja de plàstic transparent per poder veure els llavis de qui diu així.

[00:21:14]

Ull això també és un bon invent ara només falta que facin una mascareta amb un foradet per a la gent que fuma com jo perquè és molt difícil fumar un pobret a través de la màscara és tots els locals d'ocupar unes topades que no hi queda un cèrcol groc al mig que no fa la porta mascareta. Vostè em porta però jo em porto l'Aleix quan surto al balcó perquè tinc el meu veí que és independentista i no vull que afecti no té una bandera no els polítics i té un altre els llums de llibertat d'òmnium cultural que la veritat no la llibertat és igual.

[00:21:58]

Li han dit que pot tenir llibertat es fa una mica de però allà posa. Sigui com sigui ja veieu si al llarg del programa informàtic de les mascaretes de les farmàcies del país les pintades que tanta gent li agradarà Mascarell ha escoltat una hora i escaig xerrant tot el sistema informàtic perquè moltes de les màscares. El primer. Molt malament què vol dir anar pel carrer. La veritat diguem la veritat i en veu alta que no ha passat res. La màscara de lletges portades a mitges s'ha de fer la màscara ella és la barba de les dones però no ha jocs que feu els homes que us deixeu barba per no ensenyar los lletjos que això ho feu els dos casos ho heu fet especialment.

[00:22:48]

Dieu que és per ser més modern. No us deixeu la barba no els deixava barba sou lletjos per poder no és perquè la gent els giri la cara al passar pel carrer amb les mans que passa igual. T'imagines. Judit Mascó amb més carinyo i la Martina Klein que imagina que cada dia d'ella es quedaria sense poder ensenyar aquella dentadura impecable més perfecta que un pont de Calatrava com si perfecte i Calatrava en la mateixa frase funcionem de tota manera Canviem de tema per cert a Sicília no al carrer sinó a l'illa.

[00:23:22]

Encara tenen més complicat el confinament. Sí perquè el volcà gran d'Europa ha tornat a entrar en erupció i si més no ells podran decidir allà si així li és sortir al carrer i morir rostits per la lava d'un volcà o quedar se a casa i morir de fàstic i avorriment. No ja podeu parlar d'alguna cosa més alegre perquè tot són males notícies et poses a la televisió tot són males notícies de la ràdio tot són males notícies. Llegeix diaris llegeixo però és igual.

[00:23:51]

També parleu escolta parleu no sé que no parleu del temps. Doncs si plou plou poc plou plou prou. A veure sigui ploure plou però prou no prou ploure. El programa d'avui ens han fet saber és la llengua. Quina llàstima que no hi hagi un programa d'una o dues hores diàries parlant a RAC1. D'això se'n objetivo que busqueu a l'hora de parlar i feu gràcia. Sembla que fins a mitja setmana fins dijous no així estarem pluges ruixats. I això és qui ho ha llegit això.

[00:24:44]

La Mònica ho sap la dona del temps d'aquí del Rec és que la Mònica ho sap es dirà o sap de petit o però que ha de saber que fa el temps des de casa aquests dies he anat a la mani qui sap tocar la lluna amb els cal faci el que faci bon escolta. Fa el temps des de casa seva potser plou a casa seva i la Mònica és d'aquelles que quan passa algú a casa seva ja passa a tot Catalunya què sembla.

[00:25:08]

Jordi Basté que fa enquestes persona i ell no Escolta escolta respecte per la Mònica que sap moltes coses i a més a més ha fet la carrera de física no podrà dir mai ni jo tampoc calla al allà tampoc ho hauria hagut de dir perquè no s'hagués hagut de matricular a físiques. M'agrada molt la màgia per ser. Mare que està de moda ser farmacèutica. Bé escolta mira truqueu a algú que ens pot informar d'allò del temps. A veure si trobeu algú trucava algú del temps de la Generalitat que vol parlar del virus però Catalunya té una pregunta.

[00:25:46]

Quina pregunta té Catalunya ara. En té unes quantes. La pregunta és la més important el canvi d'armari que o bé escoltant pel canvi d'armari de mires al mòbil i que tenia una aplicació amb la previsió del temps i atorgaria ara ara allò de mirar l'aplicació del mòbil i estalviar nos dues pàgines de guió amb un esquetx sobre una trucada telefònica que farà molt de riure. Doncs mira té raó i qui li ha de donar la raó truquem ara mateix al Servei Meteorològic de Catalunya per saber si ha de durar molt la pluja d'aquests dies.

[00:26:22]

Crec que ja truquem Xavier i del nostre tècnic d'avui. Valors sí però com que no tenien instruccions em vaig posar al darrere per davant del conseller òscar Dalmau truc de RAC1. El Servei Meteorològic de Catalunya Gregal que volíem saber si les pluges han de durar molts dies. No Pregunto pregunto per bona part de la informació del Servei Meteorològic de Catalunya perquè la informació ens ajuda en un principi per al final. Alhora jo ara mateix crec jo sol.. Jo crec que no.

[00:27:25]

De moment la façana. Però no veus el temps des d'aquí dalt és que ni m'interessa si veus no veus al cel podria mirar els mapes del temps en lloc de mirar per la finestra. No sóc Dalmau fa tanta il·lusió no veig que escoltem a veure de debò afluixa. Aviat la cosa sembla que va de mama m'agrada manar manaire que es posa al final de la piragua i va cridar amb un megàfon escolta amb una careta concretes l'evolució de les pluges per aquesta setmana.

[00:28:16]

La projecció que no sé exactament què vol dir amb la qual podríem tenir una punta i una Generalitat per la temperatura per la franja nord del país a la franja sud. Realment ningú sap gaire bé a Catalunya on va haver hi l'arribada de donar una meteorològica i valora prou bé prou. Si us plau ocupi el relleu. Hi ha algú que està llogant micròfons però per fins i tot s'està fregant que penja i penja el telèfon la d'altres penjats i encara escolto tot cèntim aquí eh.

[00:29:25]

Mira prou ja que si us plau ara molt bé. Doncs bé avui també parlaré paleta. Jo en tinc dues de cada una. Penja d'un fil un home aviam si aniré jo sortiré de casa. Mira fins a RAC1 a Francesc Macià pujarà a quinze plantes a peu i penjarà el telèfon. Ara ara si vol anar directe a Canàries des de Barcelona com treure 89 en 15 euros i viatja a partir d'una experiència única viatjant amb total garantia lingüística Canària estan més a prop que mai una agència de viatges Canàries 20 línies aèries de Canàries.

[00:30:14]

A bon preu i és clar sabem que les dificultats poden esdevenir grans oportunitats. Per això ara més que mai bon preu i és clar esclat es manté molt a prop dels productors del país. I com sempre seguim prioritzant els productes de quilòmetre zero créixer en els moments difícils és molt nostrat i és clar més atractiu. Montse Interiors últims preus en les últimes unitats a uns preus baixíssima a les nostres botigues i també a molts interiors com descomptes fins al 70 per cent del preu original només fins al 10 de setembre improrrogable.

[00:30:47]

Montse Interiors que també hem obert a Blanes ja són 26 botigues. Troba la teva inspirat en mons interiors com.

[00:30:57]

Atenció. Si tens una hipoteca és molt probable que contingui una clàusula abusiva com clàusula terra multi divisa i o despeses hipotecàries Buffett Rosales revisem la hipoteca i et calculem gratuïtament els diners pagats de més informa que el bufet Rosales puntCAT o el 93 5 8 5 11 44 és Rosales més de 20.000 sentències guanyades a la banca et mereixes els millors advocats. Les gralles de platja que tenia hui quantes plaques de collites directe aquest any s'han posat a Ramon a dins un armari. Amb tot això de les ocupacions val la pena tenir un fill favorites davant d'un intent de robatori o d'ocupació podem verificar la intrusió i avisar la policia en segons quines diré experts en seguretat que el 944 45 46 ho calcula un Securities directe polonès.

[00:31:55]

O mira mira aquest estiu llueix Mitjanit. Per què. Fins al 31 d'agost. Compren neumàtics Michelin i en porten fins a 60 euros excepte per a posar el teu vehicle a punt. Molt el seu consort de confiança. De dilluns a 12 a una del migdia La competència especial 50 anys. Continuem parlant de cultura. Ara toca parlar de broma. Mira quina casualitat coincideix el meu moment que l'electricitat és més gran que pot experimentar un home d'una hora amb la porta oberta ara fa joc.

[00:32:49]

Com que sol en època de descompte ningú em pot emprenyar. Faig la porta oberta i el gran plaer és que el fondo segon sigui una mica al cap i estiri el coll. Veig una mica al menjador i un tros de televisió puja la retransmissió de les motos per exemple. Però no volia parlar de cultura i la divulgació de les rodes de cultura. Vostè calli. Bàsicament la notícia és que ja som al mes d'abril i finalment ja s'ha resolt com queda el Sant Jordi d'enguany sense veure's ja s'ha resolt d'una manera molt elegant de dir ho.

[00:33:30]

De fet tot surt d'una reunió amb la consellera de Cultura la Mariàngela Vilallonga no la conec. Aquesta no ser parenta del José Luis de Vilallonga marquès de Vilallonga i Cabeza de Vaca l'aristòcrata també molt elegant molt elegant un senyor senyor que sortia el Desayuno con diamantes va fer la pel·lícula aquella que mata aquesta pel·lícula i que treballava a Madrid borni que a la guantera era d'elegància i que sembla elegant portar una camisa de quadros arrendada com si fos un dietari que no volem parlar de cinema sinó de llibres intentarlo.

[00:34:08]

Doncs mira jo també puc aportar el meu granet de sorra perquè parlem de llibres. La Maria Jose se n'està llegint un estanc caríssima es diu Guia completa sobre Maria una parella d'escriptors que es diuen també que li està agradant tant que escriuen a quatre mans i a més gràcies a aquest llibre ha canviat tota la perifèria de casa i ara no sé què m'està dient de tirar una paret mestra per ampliar el balcó fix. Ara s'entén que quan intentava explicar la consellera de Cultura s'ha reunit amb representants d'escriptors i llibreters editors i il·lustradors i han decidit celebrar el Dia del Sant Jordi.

[00:34:49]

Però de manera virtual diu ara mateix és més tranquil. No deixo que els cremaria tots els llibres Jep justament però per cremar los. Necessito que escrigui la nova. Aquesta és una decisió que naturalment no deixa content tothom perquè beneficia els grans venedors a través d'Internet i deixa fora les petites llibreries que no tenen botigues virtuals després no estem nosaltres la gent gran. Què us penseu que tots tenim wifi a casa. Això que tothom sap fer ho a internet per comprar llibres de tecnologia no té ni un borrall.

[00:35:23]

El cas és una qüestió amb un telèfon i amb prou feines va arribar a dir perquè a banda d'aquesta idea del Sant Jordi virtual també han pensat celebrar un altre dia del llibre a l'estiu encara no han acordat quin dia concretament es faria però la voluntat seria poder veure què diu el 15 d'agost. Amb quina mare la mare de dos fills segurament seria el dia menys calorós de l'any però la voluntat és poder vendre com sempre el Sant Jordi al carrer i signar llibres les paradetes etcètera.

[00:35:54]

Jo l'estiu a l'estiu jo no poso mala sort ja diem que aquest Sant Jordi dia 23 el dia dels enamorats la gent se'l passarà sol i a casa si bé només un any n'alegro molt perquè així tots sabrem què vol dir ser jo espero un matís un mateix i amb poc perquè hi ha molta gent que no està confinada sola i en Pol i que està amb la seva parella però segur que tants dies estan junts ja no es parlen ni es compraran el llibre i la rosa.

[00:36:26]

Però perquè en xarxes acaba de començar. Perdoneu però esteu parlant molt de llibres per Sant Jordi el dia del llibre també és el dia de la Grossa de Sant Jordi. La Grossa no em refereixo tu perquè tu estàs de Norma. Bé a part de ser un dècim que passi amb la Grossa de Sant Jordi. Jo els dic jo pregunto als responsables polítics vosaltres que sou periodistes si haurà de tot de Sant Jordi o no perquè nosaltres cada any amb l'imperi situïn la consola en la Pilarín.

[00:36:59]

Comprem un número al bon preu però ja ens el vam comprar antes que ens confirmessin a tots a dins de casa i se'ls va acabar la consistent. Els ha quedat la Conxita i la casa i ara. Com que no podem sortir del pis per anar a buscar el nostre número ens cobrarà a tots. Si t'he dit Cuerda ja em diràs poc implant i no que li toca la grossa el 23 d'abril per la mort del nou que no li tocarà el 23 d'abril per Garrido que saps per què li diuen la Grossa de Sant Jordi però se sorteja normalment el 27 d'abril que és el dia de la Verge de Montserrat.

[00:37:34]

Passi doncs qui no lluitaria perquè li diu a la Grossa la Moreneta profecia no. Però sembla ser que aquest sorteig també es posposa i tampoc hi ha una data prevista per fer lo posposat. Escolta Mare li dic que no es faci il·lusions. Doncs molt bé aquesta és una frase que pot dir tot el dia en general la senyora no es feu il·lusions aquesta frase que us podeu gravar i us podeu tatuar al front.

[00:38:08]

Media Markt sempre a preu baix garantit comprarem i actualitzen cada dia els nostres preus perquè no passi més i si ho trobes més barat. Preocupis tinguérem el preu al moment actual. La diferència sempre el preu baix garantit i amarg. Necessites ajuda amb els teus pares aquest estiu. Vols marxar tranquil de vacances sabent que els qui tenen bones mans. Qui té l'empresa líder de cuidadores a domicili per a gent gran i Raúl sense una etiqueta blava al front. Ja va ser mà dura elèctrica alcalde i no m'ho puc creure.

[00:38:41]

I un d'ells se suma al pla d'ajust amb fins a deu 1.110 euros de descompte del pla molt més a més instal·lació i punt de recàrrega gratis finançant amb Hyundai finança a través de Banco Cetelem fins al 31 del 8 del 2020. Més informació i esperem a les nostres instal·lacions a Hyundai masterclass a l'alcalde gestor del carrer Viladomat i també a la nostra exposició digital. Consulta a la nostra web.

[00:39:02]

Està clar és aquest estiu Figueres t'espera amb els braços oberts comerç i cultura gastronomia mercat. La fortalesa més gran d'Europa i la nova instal·lació de llum al centre durant tot l'estiu a Figueres i descobreix tot el que ofereix la ciutat de l'Empordà. Aquí tenim les millors propostes de jardí el mobiliari exterior i bricolatge a les nostres botigues on complim totes les mesures de seguretat i el que necessites amb el millor preu i el millor servei o entre més bon com trobaràs el que cal per gaudir de l'estiu a casa.

[00:39:44]

Millor que mai res més gastar menys i el mateix obrir se a noves oportunitats matricular se a les escoles oficials d'idiomes a Banyoles Blanes Figueres Girona Olot Palafrugell Ripoll Sant Feliu de Guixols o Santa Coloma de Farners podreu aprendre anglès francès o alemany i a Girona també italià rus àrab català i espanyol per a estrangers preinscripció gratuïta del 31 d'agost al 3 de setembre al web de cada escola oficial d'idiomes. La comunicació és fonamental i per això a RAC1 seguirem treballant per una comunicació òptima i efectiva perquè tingueu a l'abast els formats publicitaris que més s'adaptin a vosaltres i els vostres clients envia un correu electrònic a publicitat arroba RAC1 apuntat i un dels nostres assessors USA.

[00:40:29]

Gràcies per confiar en comunicació sempre hi som tots som. Aquesta tarda ja sabem qui passà a 50 anys. Parlem ara d'un efecte col·lateral que ha portat el coronavirus i que hem de tenir molt en compte. Estem parlant de la pèrdua de drets i llibertats. Avui. Parlarem de nomenament que passa amb els que vivim fora i com financem una parella que ha abraçat totes les nits. Per d'això aleshores parlarem la jugada més tard el president torna a enviar una carta una carta a Pedro Sánchez per demanar li explicacions pel descontentament que té i envia una carta on expressa si us plau explica.

[00:41:28]

El deixem parlar a mi perquè ho he d'explicar jo sí a mi perquè no sap la diferència entre lleixiu i Almunia com va fer broma. és una pregunta trampa oi. A diferència dos es poden veure retratat molt bé però si no ho explico el cas és que l'Institut Espanyol de toxicologia ha rebut milers de consultes per l'obsessió generalitzada per desinfectar ho tot han augmentat les intoxicacions a les llars amagades dotze vegades que és un tema en el que només es poden parlar les dones perquè són les que dominen el tema que és la neteja no dominem l'exèrcit.

[00:42:16]

Més això per descomptat però és per una qüestió de masclisme. Ara entendrà la llista de coses que des del marxisme i tot això és moda. La teva mostra la teva feina. Ara bé el feminisme no és clar és que d'epidèmies sabran els hòmens. Això està clar perquè són els metges fem d'infermeres productes de neteja diària productes de neteja a les dones. Les dones que no són tan fortes com tot això i menys si n'hi ha que decideixen explicar que el problema és que molta gent està desinfectant per sobre de les seves possibilitats i fent unes barreges de productes de neteja que ja els agradaria als protagonistes del Rei.

[00:43:11]

Què hi ha de dolent en voler desinfectar ho tot del carrer mai es tanca l'accés que escolta mai accés a l'hora de netejar la casa nova era la Maria tot. Tenim la casa on pot passar la llengua per cada racó bé de passar hi la llengua. No parlem d'això és que això és tireu de la llengua materna o bé escolten. No parlem d'això és el que vull dir és que tota dona has de saber quina és la barreja perfecta per desfer se del virus i us he de dir ara mateix que nosaltres hem trobat la fórmula la mil·lilitres d'alegria on es pot fer el que vulgueu 50 mil·lilitres de no és es basa en una mena de diari arrugada i disposeu de Fairy una pastilla de sabó.

[00:44:21]

Tot això serveix per donar li un aroma és una medalla que et diré jo ara tres o quatre flors flors de quatre flors flors de marques de sang del banc blau cel. La remolatxa és el color rosa. Va ser una Rosa Torres. Ja ho tingueu tot barrejat passeu primera o barrejar ho bé fent una barreja treu la punta de la llengua afegint hi una cullera supera el deure diners un desinfectant bucal natural de la boca en el marc de la cuina. En aquell temps la Guàrdia Civil per la forta en aquell moment perquè vas a la presó perquè això són flors.

[00:45:17]

La Guàrdia Civil està recuperant granges argentines acabes de posar nos l'exemple perfecte del que no s'ha de fer perquè així sí que augmenten les intoxicacions. Barrejar tots aquests productes pot provocar casos que causen problemes respiratoris amb cremades a la pell pot provocar gasos provoca mentre fas la barreja precisa sobre provocats. I ara què dius això de la pell. També un altre consell per recordar teniu de recordar que la pell que l'hem de netejar no només les mans he de rentar les mans amb sabó.

[00:45:54]

Això ens ho estan dient a tot arreu i és mentida. Se n'ha anat de les mans segons han de rentar de dalt a baix. Per això ja era una bona idea abans del coronavirus rentar bé els virus ara molt més en no estar més netes i ràpides. Recordeu que a l'hora de dutxar nos de dalt a baix la Maria i jo us recomanem París notable. Tanta bona olor que és aquell aquell Franco que té forma de. Però ara la qüestió és que molts dels perills que fa tan bona olor barrejat a parts iguals com sol fumar no preveu per tot el cos despesa que fa les aixelles deia amb el seu Bacus.

[00:46:43]

Els recomano afegir una miqueta de vinagre perquè hi ha més bactèries a baix relleu amb les que també es i això és la que no hi entra el virus i sobretot la depilació com a mínim brasileña. Per favor està fent mal a tot el cos. Recomanacions de diners a banda el més habitual és que la gent barregi el lleixiu amb l'amoníac. Però les autoritats sanitàries avisen que aquesta barreja provoca un gas que es diu clourà Mina i que es pot repetir en l'última part que no ha tingut temps d'apuntar lo si us plau.

[00:47:21]

Hi ha dies d'amoníac més o igual clourà Mina però això és molt perillós. El port de Girona va barrejar coses se li va quedar aquella cara ja que llavors era el port de tota manera és més perillós preguntar una pregunta a les dones si agrada més les dones transsexuals. Us agrada més un home groc o un homenet perquè és lògic que en algun lloc que si són brocs hi ha alguna cosa de les feromones que són com unes plantes l'harmonia que atreu més com un gènere.

[00:48:05]

Una pregunta té quants dies fa que no et rentes bé. No estic veient a ningú no ha sortit de casa en 30 dies així que a 40 dies perquè ja havia vingut i havia agafat embranzida perquè abans el confinament no m'havia deixat jugar una vegada però només una part de gent ja sap on és d'on em fan pel pH neutre de la pell i per la flora. Escolta jo ja ho dic ara i ara truco a l'Orient Mitjà que s'acaba de revolta. El fang ha fet un mur vaig veure.

[00:48:44]

La bata de Tina també li ha vingut dels Pirineus i de les nostres valls aquests paisatges dels nostres rius antics senders del moment de gaudir dels Pirineus. Catalunya és casa teva. La Generalitat de Catalunya set milions i mig de futurs és el moment de connectar de veritat. Festa de Parlem i tindràs vint i trenta vuitanta gigues de mòbil per només 29 95 euros al mes informa tant a parlem punt com perquè és la meva. El futur ha començat avui i només els més preparats podran liderar lo assoleixi el cim professional que proposi amb l'Executiu.

[00:49:33]

Mb EADA Business School i marca el camí cap al teu futur entre els millors considerats segons el rànquing QS més d'informació a al helvètic. Alerta del risc nuclear que trepitgem per primera vegada quan es posa en joc l'euro just en el moment que passa el volum extra de Nadal i els seus 75 premis de 400.000 euros i més de 210.000 cupons premiats. No va dir res perquè sigui comprar on fer. Quan jugues tu hi juguem tots jugues responsablement i només si ets major d'edat comencem la sèrie El cuento de la criada a la vista.

[00:50:21]

Per qui no té el mòbil millor o és. Quina vanguàrdia gaudirà de dos mesos de subscripció gratis. Espanya gaudeix de les millors sèries i pel·lícules sense sortir de casa. Descobreix més descomptes Club Vanguardia punt com i del Club Vanguardia. A finals d'agost el millor El Corte Inglés amb descomptes encara més grans en una àmplia selecció d'articles de fins al 60 per cent de descompte en tot el que necessites per renovar casa teva taula i altres paraments mobles decoració costaran fins a un 60 per cent menys.

[00:50:58]

El Corte Inglés només fins al 31 d'agost. Notícies i entreteniment tot allò que expliquem ho portem al web el portal de notícies RAC 1 estàs escoltant la competència digital i especial.

[00:51:24]

50 anys. Avui la novetat és que tornem a la situació de fa quinze dies tothom que no pugui treballar des de casa ha de tornar a la feina. Escolta mi tot això està fet molt repetitiu com diuen els americans és el dia de la marmota el dia de la marmota. En tot cas tots dos animals fer la marmota que era aquella que fa pudor i no allò és la mort feta. Llavors la Lídia diria que tota la retòrica la no només connecta amb això ja pot viure la fam de la Selva la fauna i la Selva que podríem fer tant si cal que són de la Selva però podria ser perfectament de l'Escola de Barcelona de l'any 87 vull dir que no apareixen com a selva mai fent malbé el corrent seguida parlem parlo de tu per la porta escoltem la Maria vam anar me'n recordo una velleta avorrida escoltes que estaven fent la pel·lícula de la TV 3 del migdia d'aquell any d'una senyora que ja veus que la part amb una senyora sola en una cuina i dius la mataran o la.

[00:52:42]

Algú pensarà que passarà normalment és la morena perquè la rossa de Girona que és la culpable. La secuestro adora la que les va visitar tres o quatre vegades l'han fet Antena 3 Escolta per què no sortim a fer una volta a la xarxa de la història. Escolta anem a Namíbia vam anar a la seva llista. Va ser un artista de l'arribada de tres o quatre hores de safari. Bé doncs jo escolta un lleó que estava dormint. Bé això ens va dir el dia del Safari.

[00:53:18]

Dirien que estava mort i és allà on anat. Llavors només d'Armani. Perdoneu que ho sigui erroni però en tot el dia una mica com els humans es allà va atropellar un rinoceront. Però això no es pot mesurar ni per córrer. Això és veritat. Recordo que el rinoceront és una espècie protegida. No es poden donar pels humans. Ho van aprofitar per tallar li el coet. No haurien deixat res il·legal. Aleshores sí de seguida parlem de qui ha pogut o ha hagut de tornar a la feina i qui no.

[00:54:02]

Però abans volem parlar d'una de les polèmiques absurdes de les últimes hores. Parlàvem de l'hereu del conseller Manuel Bruch. Miquel que vostè vol dir mig és a dir aquell home que Calvo i barbeta que tu el va fer veure al canal de YouTube el Bruc aquest vídeo. Aquest paio fa pinta de ser un porter de discoteca i després quan mira el seu currículum cau de cul quan llegeixes que efectivament aquest tio va ser porter de discoteca la deixa a favor de Badalona mítica a Badalona.

[00:54:46]

Gabriel Rufián va explicar que no el va deixar entrar inequívocament per agafar com per agafar la màquina del temps i presentar te escollir aquest moment concret com que el vot no deixa entrar a títols. Gabriel Rufián tampoc ha deixat entrar és una xifra lleugerament fixa encara encara li guarda rancúnia. Gabriel Rufián Manuel Brunet sí que parlarem. Sí que parlàvem del conseller que efectivament com diu el seu currículum és exporter de discoteca i actualment conseller d'Interior. Hi ha un abisme que escoltarem Miquel Buch emmirallant se en el govern espanyol que ha enviat un milió 14.000 mascareta.

[00:55:33]

Pregunta quants milers de mascaretes fan això. Resposta 1714 milers. Casualment són els catorze mil i una xifra que considera un atac a la història de Catalunya. Si algú sap que el Gobierno de España se li acut que la propera xifra de mascaretes o de testos o del que sigui tingui a veure amb el 1939 i per tant ens donin un milió nou centes 39.000 mascaretes. No els hi permetrem com la història. No s'hi juga una cosa amb la història de Catalunya no s'hi juga.

[00:56:10]

Digueu me un dia qualsevol ja des del segle XVII. I us diré de quina manera s'ha jugat en la història de Catalunya i no només els de fora els primers d'aquí que a l'hora de ficar se a la cara dels catalans després d'haver menjat espàrrecs primer els de casa i que jo el què faria jo declararia 155 nois de resposta de vuit minuts cadascuna. 155 perdona de 8 segons i vuit segons em va fer molt llarga la República. Efectivament això és un misteri.

[00:56:48]

Per això el professor dóna veu a vostè govern espanyol de 1714 va ser el primer misteri ha apuntat. Però són molts els qui ho han fet amb bons profilàctic. Li diré una cosa si té les mans netes guants profilàctic i els guants profilàctic. Però això a banda de comptar mascaretes ho fan màquines professors. Estem governats per les màquines. Pedro Sánchez és en realitat un robot. Sembla tenir una fàbrica de Salamanca. Això no és igual el que vull dir és que és igual d'igual a igual igual que menors són importants.

[00:57:39]

La numerologia és l'única solució exacta que fan dos mestres per exemple els mestres els quatre que ens parlen ens parlen i ens diuen coses ara ens diuen aposta tot el 23. és la ludopatia. Escolti Vol vostè que vol donar tot el meu suport. No seria bo com a mal menor. Saber llegir entre línies entre línies és una cosa que fem tres cops i no m'ha interessat. Escolti hem d'estar atents a les menors en espanyol a Catalunya un milió 950 9.600 testos.

[00:58:31]

Ja sabeu que ens volen dir que no diu res. La data no 10 5 del 90 fins aquesta data el dia del president del Barça Josep Pla explicava que fer fora li va dir Això el va invitar a casa teva en un acte molt amable estar menjant allà uns petits tancs i unes cerveses. El govern espanyol li envia un milió 959 1.600 euros enviant un missatge que vol dir catalans. Tothom tranquil tot anirà bé com Déu meu filla única. Molt complicat és el que tenim.

[00:59:21]

Els números parlen els números. 3. Aquest és un altre dia La Vanguardia. Els números no tenen cascos auriculars. Sabeu per què no tenen resolt fins aquí una competència especial 50 anys avui.

[00:59:45]

Un programa realitzat per Artur Mas i Oriol de Balanzó Ferrer Mercè Rodoreda Manel Vilar Jordi Calafell Marc Matamoros Andreu i òscar Dalmau en cas de dubte. Nosaltres no ens mireu feu un baix.