Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:09]

Maria Costa. Bon dia són les 12. Catalunya té gairebé un miler de casos nous de coronavirus segons l'últim balanç del Departament de Salut en les últimes hores s'han registrat 942 casos positius de cop i 19 que se sumen a un total de 96.000 571 infectats. El risc de rebrot continua a la zona vermella una mica per sobre dels valors de la setmana passada i la velocitat de propagació es manté per sobre de l'1. En aquests moments hi ha més de 660 pacients ingressats cinc menys que l'últim balanç de les UCI se n'han sortit ja quatre pacients però encara hi ha 121 persones ingressades en aquesta unitat.

[00:00:48]

Les funeràries han notificat un mort en les últimes hores des de l'inici de la pandèmia. Ja han mort dotze mil nou centes vint i dues persones. Precisament l'Hospital del Mar avisa que ara els malalts de coronavirus entren i surten de manera gradual dels hospitals però que la situació es pot descontrolar en qualsevol moment si no se segueixen les restriccions marcades per les autoritats. Això sí assegura que de moment no s'han donat casos de pacients que hagin recaigut en la malaltia.

[00:01:16]

Ho ha dit el món a RAC1 el cap de Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar Juan Pablo Ruiz i veure amb les dades de contagis a la mà de avisa que ara mateix la tornada a l'escola és molt complicada.

[00:01:59]

Tot i això assegura que hi ha temps per aplanar la corba i reduir els rebrots. Des d'aquest matí s'estan fent testos massius als veïns d'entre 18 i 40 anys dels barris de Collblanc la Torrassa L'Hospitalet de Llobregat és on va començar el brot que afecta des de principis de juliol la segona ciutat del país.

[00:02:17]

L'Hospitalet de Llobregat Josep Ferrer ha votat contra veïns per fer constant l'espera mitjana d'una hora. Tres agents cívics s'encarreguen d'informar la gent que fa cua a les condicions necessàries per poder fer la prova a la Núria tot i superar amb escreix la permesa. S'ha pogut fer la prova ella mateixa no explica els motius. He venido però ja sabia que no reunia l'edat però com sap que no pugui venir me acerca de porque además ser un hijo joven que se está haciendo estoy cuidant a mi madre és una persona que va fer 20 anys creuen oportú.

[00:02:56]

Realment esta seguridad era la majoria de persones que s'apropen al Parc de la Marquesa. S'han assabentat per les xarxes socials i pels mitjans de comunicació han optat per fer la prova per por a la pandèmia i per estar més tranquils si donen negatiu el resultat ho sabran amb un o dos dies.

[00:03:13]

El Ministeri d'Igualtat demana a les comunitats autònomes que abaixin la persiana dels prostíbuls per als rebrots de coronavirus. La ministra d'Igualtat Irene Montero els ha enviat una carta i els reclama que tanquin aquests locals en la línia de les restriccions que ja hi ha en altres espais com els locals d'oci nocturn. Montero alerta que les dones que treballen en la prostitució es troben en una situació social encara més complicada.

[00:03:37]

Ho ha dit a Ràdio Nacional espanyola la partida de major vulnerabilitat econòmica la qual suma ara la possibilitat de poder continuar com a comunitat autònoma.

[00:04:01]

Segons Montero ara és el moment per lluitar contra l'explotació sexual i ara els esports.

[00:04:12]

Pau Mitjans Henrik Larsson i Alfred Rodero s'incorporen a l'estat tècnic de L'exdavanter culer torna al Barça 13 anys després com a tècnic que ha entrenat a Suècia és Robert Expert en jugades d'estratègia té experiència als Països Baixos i Alemanya. Tots dos signen fins al juny del 2022 a Moto GP els comissaris han sancionat Johan Zarco després de l'incident amb Morbidelli amb Morbidelli de l'últim gran premi diumenge sortirà des del pit al Gran Premi d'Estíria. Mentrestant els primers lliures d'aquest matí el més ràpid ha estat Jack Miller seguit de Dovizioso a Moto2 millor crono per Sant Louis i a Moto3 per Celestino Vietto i a la fase final de la Lliga Catalana d'hoquei patins que es farà a Vic del 31 d'agost al 5 de setembre el dimecres que ve si es jugaran els primers partits d'anada de vuitens de final a dos quarts de vuit Vendrell noia una hora més tard Mataró Barça i a les nou.

[00:05:01]

LLORET CALDES i pel que fa al temps el cel continuarà dominant el conjunt del país tot i que a estones el cel es mantindrà mig ennuvolat sobretot a la costa. Aquesta tarda la calor serà extrema a Ponent on s'arribarà als 40 graus i la xafogor anirà molt marcada arran de mar. Això és tot. Per ara s'ha actualitzat de. Un estiu de bogeria la gent en vol anar de vacances. Es tracta de pol de vacances que després. Amb aquestes actuacions per evitar haver d'anar a mesures més dures penes que comencen a patir una mica ja per la reobertura del curs al setembre seria tan important que ara mateix ens poguessin escoltar.

[00:05:48]

Des d'aquest tema des de Fraga a Maó i des de Salses a Guardamar. Aquella frase que diuen que el nunca muere si arriba el cuero cada cap de setmana de nou a dues. No us perdeu el Via lliure. El programa que l'Oriol mitjà demana que us contesta Escolta és que jo no us he demanat això no sabia que ens estaves escoltant.

[00:06:10]

Perdona Oriol. No ho tornarem a fer. Cap problema però que quedi clar que el que jo recomano cal que ho diguis que ja ho sé recomana escoltar el Via lliure amb la mania acusó. Doncs així ho farem.

[00:06:21]

Dissabtes i diumenges al matí el Via lliure 1 tots som ciutadans de Catalunya Rull presenta un programa basat en fets reals amb autors que. Aquí comença la competència espacial. 50 anys. Des de la planta 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona vinguts de la competència especial 50 anys un programa en rigorós diferit avui passarem el bo i millor de la temporada 2019 2020. Avui toca comentar qüestions que ja vam comentar a principis del mes d'abril cadascú des de casa seva per culpa del confinament total.

[00:07:14]

Recordeu que durant tres mesos vam fer ràdio de proximitat Ràdio de quilòmetre zero. Molta gent des del menjador de l'alta cuina des del llit del Tomasa des d'allí als voltants de la plaça del Firal. Tampoc va ser per tant home déu n'hi do sí que va ser per tant destacables de deixar la meva casa. Bé tampoc vaig notar massa la diferència fa dos dies tots era una mica orfe. No pot tenir canvis d'humor tan sols recordarem també al programa d'avui tot l'embolic per entendre què volia dir feines essencials i no essencials essencials feina social la meva socials.

[00:07:59]

La resta ho vaig fer a casa meva. Molt bé cent per cent de la població considerava l'estadística com a vital. Molt bé tot això i molt més a la competència especial 50 anys un programa que no passarà a la història o es farà companyia. Exacte. Prefereixo una companyia de la Montse la meva que obligui a fer servir la rentadora i només la vol per això.

[00:08:22]

Parlem d'aquest confinament endurit. Espanya endureix el confinament per reduir al màxim la transmissió de l'estudi. 19 encuentros para que no té por de la bronquitis. Amb el seu llibre aquí vamos bien. Ens explica les condicions d'aquest confinament. Premi Amadeu Vidal. Dissabte Pedro Sánchez va anunciar el tancament total segons el qual s'ha aturat qualsevol activitat no essencial fins a finals de Setmana Santa com a mínim. Pedro Sánchez ha pres una altra decisió valenta i ràpida. Que aquest any i per què no perquè no ho feien fa dues setmanes.

[00:09:02]

Això vol dir que no té el confinament era total. Per això no hem fet el confinament més consultat d'Europa al món confinada al solar on s'havia de fer confinament total. I això d'ara que sí era tota la nit d'abans. Doncs perquè abans era un confinament total i ara el confinament sofert. Total és una cosa pot ser que vostè estigui disposat a defensar qualsevol merda que faci el govern espanyol. és una pregunta retòrica no cal que contesti a veure de totes maneres el que ens falta és fer cas del Govern i confinar nos una miqueta més.

[00:09:40]

Jo per exemple abans no sortia de casa i ara amb el confinament previ ja no surto de l'habitació de la meva dedicació davant Rajoy. Ja no és de matrimoni. Si anys de matrimoni per matrimoni. A l'altra banda de. Molt trista matalàs la desena matrimoni per a tots li ha quedat la forma de la Montse i particularment per aquesta història. I no passa res. Ja fa molts caps de setmana. De fet el confinament ja veieu ja us sentiu ens està afectant a tots una mica com ho demanem.

[00:10:33]

En principi el confinament total s'hauria de fer efectiu avui dilluns però a última hora el govern espanyol va incloure una moratòria perquè la mesura no entri en vigor fins demà dimarts per donar uns dies més de marge a les empreses que queden a Espanya que no hi a tothom aptituds i amb por el quinto. Hasta aquí no hay quien soy saca morts a diputat africà com tot i Salva Arco per regions que va saber estar a disposició final i que imposa el govern espanyol contrasta amb les declaracions d'alguns dirigents del PSC que durant les darreres setmanes rebutjaven obertament aquest comportament.

[00:11:10]

Ara és el moment de retrets al govern espanyol que no escolta Salvador Illa. El segon va ser abans en recorda que va deixar la mort la cara de la Rosa per exemple l'1 de març Eva Granados publicava un tuit on acusava Quim Torra d'irresponsable per haver demanat el confinament. En una entrevista a la BBC Eva Granados. Això és perquè en aquell moment encara no tocava el confinament total. No sabíem si aquest coronavirus era del bon rotllo o del mal rotllo. Oriol Mitjà científic porta mesos dient nos que ho confieu tot.

[00:11:49]

I tanqueu que només li ha faltat sortir amb un megàfon pel carrer i més aviat per cridar l'atenció de l'Oriol mitjà. Hem de tenir una mica en quarantena també el mitjà independentista. La ciència ha de ser imparcial. No es pot fer cas només a Madrid. No es pot fer tot el que està polititzat. Preferiria morir abans de donar la raó a un independentista presumptament oi. N'hi ha espanyolistes vol dir que se sap que va morir escolti morir és una paraula molt un terme mig morir.

[00:12:27]

La raó. L'independentisme està en coma. Un any això sí però quedi molt més distància. Un altre dirigent del PSC ja va criticar la idea del confinament total de Zaragoza que en un tuit del 24 de març. Defensava que tancar les indústries faria que els hospitals no poguessin lluitar contra els coronavirus i es perdi la indústria però la indústria de la floristeria d'amagar micròfons concretament presumptament flors tota connexió reconducció. Però caldrà veure totes aquestes granades. Dos operadors no mana gaire el PSC ja que l'important és el que diu el Miquel Iceta ha dit Miquel Iceta que és el que va de més ja balla balla amb el puny a jugar en parella.

[00:13:19]

Precisament Miquel Iceta citava Josep Cuní i afirmava que tancar ho tot seria molt perjudicial per a la gent. Això ho deia en un tuit el 25 de març només tres dies abans de l'anunci del coneixement total. Escolta però escolta. Ara mateix tot això no toca. Vull no veiem el passat esteu recuperant els tuits que va fer fa uns dies. Home no escolta ara no ara és moment de retrets quan s'acabi tot això ja tindrem temps de mirar qui ho va fer i es va equivocar.

[00:13:52]

Ara hem d'anar tots a una. Després que tothom hagi escoltat president de la Generalitat per proposar ell mateix que ha acabat fet ells mira mira mira quin fàstic. Espanya té els polítics catalans que ens van deixar tirats a la tardor del 2017. Quin fàstic me'n torno no tanca la porta. Home ja sabeu que la competència descansa respirar una mica. Ja sabeu que la competència ens agrada anar sempre a les fonts. Fins i tot fent el programa cadascú des de casa seva no volem deixar de fer el periodisme perquè el periodisme és una cosa que s'ha de fer i s'ha de fer el moment perquè si no amb les vitamines.

[00:14:31]

és per això que trigarem ara mateix a la Moncloa per intentar veure com anar a París i l'altre home. Si et diré no només m'estic sentint a mi mateix sinó que em fan gràcia. Això és el pitjor que li pot passar la tercera setmana ronda. Per això trigarem dèiem a la Moncloa per fer el periodisme. En periodisme s'ha de fer i s'ha de fer malament perquè si la idea no havia quedat clara truquem a la Moncloa per intentar treure l'entrellat de tota la qüestió del confinament total i la moratòria a les empreses.

[00:15:14]

TRUCADA A LA MONCLOA directament des dels estudis de la Moncloa aire espanyol era. Ara bé com que és un joc que no té cap sentit m'entén. Caballero. Però un número de l'1 al 10 per exemple ara el número que entro en joc me la jugo el set jo ja tenia el català Cugat no és igual. Miri sóc Sant Andreu del programa La competència de RAC1 dies d'actualitat dies de notícies de ràdio i trucaven per preguntar pel tema del confinament total que ha imposat finalment el govern espanyol i té utilitat tot.

[00:16:49]

A mi m'agradaria preguntar per què han trigat tant el govern espanyol a decretar el confinament total. Això per començar molt Salvador valori la política de fer desconnectar el Palau de la Moncloa el Gobierno. La gravetat i la situació. Bon dia volia preguntar per què el govern espanyol ha trigat tant a imposar aquest confinament total. Aquesta és la resposta oficial i electoral m'ha quedat molt fragmentat m'han enviat. Contamina més ha quedat Lleida. De cop i volta oi Oriol. Tornem a ser jo diria que vostè i jo ja hem parlat fa dos minuts.

[00:18:32]

No aconsegueixo que em responguin una altra pregunta De tota manera per què no van tancar Madrid quan era el focus més important de la infecció. Pero me voy a otra oi. Ai. Ja té prou jocs. Farem una cosa que es diu banco. Este banco se sent a la publicitat i tornem de seguida. Moltes gràcies ja ja ja ja no té el virus territorio.

[00:19:22]

No tot és culpa de la competència té 50 anys ara duem 14 edicions de la competència.

[00:19:41]

Des de casa que tots som tots de l'estudi de la ràdio perquè encara em sento molt feliç. Ha estat molt interessant fer veure que parles pel mòbil l'obertura d'un centre que passo per un centre per engreixar una mica si us sembla. Començarem parlant de mones d'acord que parlaran de mones de Pasqua. Maria ja tornaria a trucar això amb un retard que li vagi malament. Si fem una cosa per investigar una cosa és que fem una cosa que aprengui que no torni a trucar ens estalviarem al llarg del programa.

[00:20:57]

Em pregunto ara per ara. Bon dia no ho sé. Deia que parlàvem. Ara sí. Bon dia bon dia. Aviam ho intentem. Volíem parlar de mona de Pasqua de Mireia. Però bé que avui ja no deien això no et matava com estava parlant. Què vols dir que avui us vull dir que estic en aquell punt de divertides i esmorzat una copeta de l'engròs que escoltem si és que si no ho permet ara el conflicte em permetré tret d'escopeta.

[00:21:51]

Diré una cosa aquest virus només el mirarem si estem molt bé. Diu que li diu Mira et diuen un dia i humida s'atura perquè a pocs dies de Setmana Santa el gremi de pastissers preveuen que baixaran les vendes respecte a l'any passat. No m'estranya perquè la gent porta setmanes fent pastissos que escolten la farina per als pastissets de debò. No comencem no obrim aquest meló no hi havia tot la gent i al Girona hi havia una turba de deixi'm acabar una turba ahir de gent dient No és veritat que no hi hagi farina.

[00:22:33]

No feu alarmisme. Hi havia tanta gent contradient Contradient aquesta gent dient que no havien trobat farina i d'altres que eren de l'equip del llevat llevat gent insultant insult contra els difunts per la del llevat i la mare de la padrina vull dir que no obrim aquest supermercat a Madrid no han fer les mones. Quan dic Amèrica pels pastissers de debò de pare modern les seves criatures a fer pastissos que alguns han fet tan densos que beu aigua pot fer l'efecte que es pot fer que es perdin a rebentar les costures.

[00:23:36]

Li diré més a alguns pares que això ja ho sé. Deixeu la ràdio si us escolten criatures o tanqueu la o trenquem també la raó ideal això que alguns pares si agafen els pastissos que han fet els nens directament a la meva mare. Això no és veritat que no fan la criatura. Pregunta On és el destí la procedència que els pares diuen que sí però no perquè la criatura es pregunta si jo se'l veu menjar i a la nit per celebrar se salabrosa.

[00:24:25]

I així els nens de tot el món així com els nostres pares es van començar a ventilar i continuaran mentint vos fins que sigueu grans i no feu cas de mi que jo sempre els digui la veritat és operar vos els pits abans de fer els 20 anys. No és una temeritat. Però és que els pastissers catalans ja estan preparats per la situació i estan fent mones més petites i amb la possibilitat de fer enviaments a casa. Així tots els padrins podran fer el que cal fer és vendre que és un món de llet i el que passa si jo begui de debò ara decidit amb la marea alta ja i ens va agafar a casa meva i estem fent el confinament plegades les mones de les veïnes de l'edifici i la Sol i l'AMPA i així per coses de la vida l'any que ve o el mes que ve els agents d'apujar el lloguer 350 per cent de la vida no costa res tenir un taller sempre és el que hauria de fer de tota manera és no cobrar los el lloguer d'aquest mes com a mínim ja que vostè té dia i tot i que jo no puc cobrar els lloguers cada vegada sembla imbècil.

[00:25:54]

Patit moment homenatge el petit propietari. Home vostè és una gran creditora i ara ja no té és a dir la senyora escolta i els estava explicant sobre les Mones com la Maria estem fent mones per tota la cuina. Las manos en la masa cullereta com que ja despullades que no és només la Maria diu com el millor sense roba perquè així no cal netejar la roba i no hi hauria amenaçat. Té raó. Veu marihuana i qui no embruta neteja. No és com es posem allà les dues i massa amunt.

[00:26:44]

Pel que fa a la cuina perquè tant poso l'estufa tanca les portes quan Sua les dues moure la Maria es posa darrere meu m'agafa les mans molt bé i es fa. Vull que m'ho expliqui moltes dones i nens i interessant el fet que l'entitat em van remenar amb el rem de pàdel surf de la marea pujava a la taula de la cuina mentre cantava òperes de Verdi Verdi Verdi Derbi i jo parlo del jo ja era havia el que també feia les motos. No era la humanitat posada al marbre de la cuina Us heu d'imaginar la Maria o pujar dalt del marbre.

[00:27:32]

Només va venir un davantal. Tant ella. Pietat. El llibret era si aquesta no. L'italià té una veu canta. L'altre sentia la consciència pel cel obert i em va dir diu Escolta és que és de Marià Feliu s'hi pot. Sembla talment el tutu autor el parador del toro bravo compreu la mona i deixeu vos d'històries. Si algú vol sortir a la tarda ja ho sabem no és la competència qui passar és especial. Cinquanta anys més jove que estem a punt per a la tornada amb tot un portàtil avui mateix objectius amb processador Intel Core i signat per només 549 euros que financen el zero per cent i fins als 24 mesos qui va tocar fins al 26 d'agost dimiteix per ser finançament de CaixaBank Consumer més info Media Mark pioners.

[00:28:53]

A partir d'ara tens una emissió Límit 48 hores 70 per cent de descompte en Tintoretto o abans Limited El Corte Inglés o El Corte Inglés només per als més intrèpids només per als més ràpids. Aquest missatge s'ha estroncat el diumenge 23 d'agost. Missió límit. Quaranta vuit hores. El Corte Inglés. Atenció. Si tens una hipoteca és molt probable que contingui una clàusula abusiva com clàusula terra multi divisa i o despeses hipotecàries a bufete Rosales revisem la hipoteca i et calculem gratuïtament els diners pagats de més informa el bufet puntCAT o el 93 5 8 5 11 44.

[00:29:35]

Bufete Rosales més de 20.000 sentències guanyades a la banca et mereixes als millors advocats. Fixat en el pla nuclear que trepitgem el pla per primera vegada que es pot distreure just en el moment que passa a tot volum extra de Nadal i els seus 75 premis de 400.000 euros i més de 10.000 cupons premiats. No badis perquè sigui estiu comprar el cupó extra de Nadal com fer quan jugues tu i juguem tots juguem responsablement i només si ets major d'edat està disposat a venir a la Casa de la platja quina tranquil·litat arribar i veure que tot està bé com abans.

[00:30:20]

Cada vegada que veníem no sabíem si ens trobaríem ocupada. Vam fer molt de posar nos una alarmant confiança directa davant d'un intent de robatori d'ocupació. Podem verificar la intervenció i avisar la policia. Segons els experts en seguretat el 944 45 46 ho calcula a Security Direct.

[00:30:43]

La comunicació és fonamental i per això a RAC1 seguirem treballant per una comunicació òptima i efectiva perquè tingueu a l'abast els formats publicitaris que més s'adaptin a vosaltres i els nostres clients envieu un correu electrònic a publicitat arroba RAC1 puntCAT un dels nostres assessors us atendrà gràcies per confiar en comunicació. Programa Especial 50 anys del govern espanyol que continua presentant les seves mesures econòmiques per fer front a aquesta crisi. Un dels sectors que ha aconseguit rebre ajudes estatals a banda dels autònoms que rebran són atenció.

[00:31:40]

Un altre sector molt necessitat les televisions privades. Com m'estàs dient que no hi ha prou material sanitari que compren els refrescos i que no foten diners a les televisions privades. és una manera de veure ho és una manera de veure com no volem que se'n vagi tota la merda a les televisions que fan merda amb tot el dret. Aquesta és la seva opinió no només la seva aliada però no té televisió oi. I tu no tens un govern no pots criticar el que tenim no és exactament el mal no mirar mira una cosa que està passant és molt greu mentre demanen donatius de tot tipus per combatre el granadí.

[00:32:24]

El govern espanyol ha decidit que on s'han de posar diners a les televisions. La marxa ha decidit pagar quinze milions d'euros per ajudar les pobres televisions a passar a un racó i et diré menos mal però per una vegada és del govern espanyol. Aplaudeixo des de casa des del sofà de casa perquè és com si a mi ara em treuen la Ma Rosa. Jo faria. M'agradaria que col·loca com a casa. I és igual. El cas és que com ha passat a la ràdio la publicitat de les televisions ha baixat també en picat hòstia.

[00:33:02]

Doncs mira jo em sento bé perquè en un moment com jo anava a la publicitat amb un altre motiu. Vint minuts de programa i guanyar li la competència pot un programa d'una hora que cadascú fa el que pot i nosaltres ho fèiem bé com deia la publicitat ha baixat i el Govern considera que s'ha de pagar 15 milions d'euros a les teles privades perquè la seva feina és essencial perquè la gent estigui ben informada ja ho diu ja ho diu la mare i ens informa que li vaig dir que si no fos per Catalunya Espanya el coronavirus no hauria entrat mai una mica ja que el que entén el Govern espanyol per informació d'aquest punt de vista tan objectiu que les televisions privades però també considera molt important tot l'espai que fan d'entretenir tant i tant Escolta jo ja estic prou farta de xifres tristes i de tota la malaltia que té tota la història escolta.

[00:34:01]

Sort en tenim de Telecinco que ens manté la tarda ocupada ara parlant de la vida en general. Escolta Telecinco la tarda comença a les quatre amb el seu home Limón i el salva mirarà com el salva Tomate. Quina diferència hi ha entre. Bé és que són fruites diferents el grau d'acidesa i el grau d'acidesa però totes són àcides és veritat. I després fan allò de les notícies que a mi no m'interessa. Quan s'acaba el salt temàtic de les notícies espero que quan acabi jo em poso al Supervivientes caravana com el virus que estan allà confinats des de fa dos o tres mesos allà i em quedaré Morena ha estat tothom confinat.

[00:34:54]

Quan s'acabi el concurs molts podran anar a buscar i donaran la dimensió de la tragèdia. Heu d'estar tres o quatre mesos més configurats o qui estan pescant l'àpex. Merda escolta mentre el sol superi tot això sense voler. Doncs mira ja hi passat un dia més confitada. Ara té en compte que no estic sola i la Maria pot veure el concurs aquell que fan els contes del món. Home jo faig al Canal 33 i deixo veure la porta del món i com que li agraden els reptes l'altre dia diu Escolta baixo jo a les escombraries i surto un moment aparcava el cotxe.

[00:35:41]

Escolta mirant la des del balcó mort tu sense entrar a dintre del cotxe va marcar lo el pare abans de la Marian. Això és la forma on line per aquestes aportacions. El cas és que les empreses que agrupen Atresmedia i Mediaset van ser els mitjans de comunicació més rendibles de l'any passat van guanyar entre 100 i 200 milions d'euros. Pobra gent així que entenc que els facin una injecció de diners públics que paguem entre tots. Això no tenir dir avui. Una estona per les festes i per repartir també també pot viure és que és veritat que pot viure amb uns guanys de 200 milions l'any.

[00:36:27]

Avui dia estem parlant de les televisions però de la tele de la tele i la televisió. Però el que és públic no és públic i també es pot fer pública però crítica des de fora. Però les coses també s'estan fent molt malament des de fa temps perquè els mitjans de comunicació catalans fa propaganda del moviment uapití terrorista independentisme feminista o propaganda d'alguna d'aquestes coses que diria estaria bé. Però això no és veritat però en tot cas sí que és veritat que hi ha coses que no s'entenen ara que parlem d'això.

[00:37:06]

Per exemple el Telenotícies manté una secció d'esports que sempre dura massa pel meu gust i ara també molta secció en un moment en què no hi ha cap a tot arreu. A més no tanquen bé juguen juguen la secció d'esports s'ha convertit en una mena de qui està malament. Abans els esportistes eren gent gran. Ara qui més qui menys té un coronavirus o està entrenant amb uns bons jugadors d'unes eleccions que ja voldria jo mig país com aquest no és una qüestió de.

[00:37:36]

Sí que és veritat que són millors. La gent que no s'aguanta és una cosa que ja no s'aguantava abans. Ara ja no s'aguanta la corda i la nova sèrie només em faltaria parlar per tu home que ja no hi entenc de rajoles mantells que no s'està aplicant a s'està aplicant amb la mà que li dóna de menjar si voleu fer fora. Jo no puc substituir. Jo hi puc fer els dies de vacances. Jo puc fer tot el que demani el Govern de substituir me.

[00:38:07]

Deixeu me acabar perquè en aquests moments ha parlat d'això de la secció d'esports que veurà una sèrie d'anime en una sèrie fan una sèrie de TV anomenats substituint encara estic parlant jo vale vale. Doncs que no torni a sentir estic parlant deia abans que el substitueixi en una cadira a substituir. Ja tens un passat de sempre deia que Deixeu me acabar parlant de la secció d'esports tenim una oportunitat una oportunitat única per substituir la i parlar per exemple molt més de cultura o especialment de llibres i concretament d'un llibre que jo he tret en la gala pot estar una mica confinat en una setmana.

[00:38:52]

Ja segueixes com Bob Dylan que va treure l'11-S del 2001 va treure disc aquell dia aquell matí. A mi no en vol tenir a i en breu mai no m'han de comparar amb algú comparable amb algú és molt lleig aprofita el programa per fer publicitat del teu llibre. No és això no és fer publicitat el meu llibre a portar una mica de publicitat a la ràdio ara fa poc que estic fent un clixé però no l'entenc paguen com t'ho diria una mica sí el sou jo i tu ja m'entens ell diu la competència als 50 anys.

[00:39:46]

Protegir te és el primer pas per cuidar te. Per això els hospitals Quirónsalud de Barcelona contemplen mesures i protocols certificats per a la prevenció i el control de la víctima. Demanar cita al teu hospital per telèfon o a la nostra Quirónsalud. La salut va ser una persona. Si estàs pensant vendre un rellotge pensa en central de compres de rellotges a crisi són experts en rellotges moderns i antics Rolex Cartier et porti el teu rellotge de gamma mitjana i te'n valoraran sense compromís.

[00:40:21]

A més garanteixen la màxima taxació Crist al carrer València 256 cantonada amb Rambla Catalunya Raúl sense una etiqueta blava al front.

[00:40:31]

Cultura elèctrica alcalde i no puc creure. Un veí se suma al pla d'ajust amb fins a deu 1.110 euros de descompte del pla molt més a més instal·lació i punt de recàrrega gratis finançant amb llum va i anys a través de Banco Cetelem. Fins al 31 del 8 al 2020. Més informació i esperem a les nostres instal·lacions el Hyundai master class a la torre del carrer Viladomat i també a la nostra exposició digital.

[00:40:53]

Consulta a la nostra web masterclass és rematada final amb la mallorquina fins al 70 per cent de descompte tot renovat la roba de la teva llar a uns preus increïbles truites nòrdiques llençols tovalloles cortines coixins descomptes de fins al 70 per cent al millor preu per renovar la teva llar. A totes les botigues de la mallorquina 24 hores al l'Aina la mallorquina ara tots els enviaments són gratuïts en compres superiors a 30 euros. El nostre únic camí és una innovació sostenible que et porti el doble del lluny.

[00:41:30]

Nova dama híbrids endollables tifa i Celler de 40 quilòmetres en mode elèctric. Etiqueta zero i un futur més sostenible innovar per no deixar passar se Audi.

[00:41:42]

Concessionari oficial de Terrassa Granollers Manresa i Vic. Del 27 al 29 d'agost arriben les nits d'acústica. Sopa de Cabra com Miqui Nuñez Maika Makovski Ferran Palau Joan Miquel Oliver i fins a quinze concerts més informació i venda d'entrades. Festival Acústica Punt Cat. Estalvia 3 euros en 50 cèntims esclar. Amb la targeta Club Vanguardia estalvia 7 cèntims per cada litre a les estacions de servei del omple de gasolina amb descompte de les estacions de servei adherides a la promoció i a fer quilòmetres descobreix més descomptes al Club Vanguardia Punt com la del Club Vanguardia.

[00:42:31]

Vols omplir un buit que tinguin a la meva vida no te'n haurà una. L'especial 50 anys ja veieu que al llarg del programa desgranat la notícia o la que és la notícia del dia. Aquestes mesures de confinament total que ha aprovat el govern espanyol per fer front a la crisi del coronavirus. Tot passa per suspendre les activitats no essencials suspenen tot el que no és essencial. M'estàs dient per exemple que el bou no haurà de treballar com fins ara. Aquesta és una consulta que no he sentit a cap mitjà.

[00:43:11]

Llegint el bo i mirant fent girar el seu propi bé ni la sentiràs potser pregunta truca per preguntar ho especifica el rei potser hauria de treballar perquè les mesures de confinament total no s'apliquen als autònoms només els treballadors assalariats. Doncs ja seria mala sort que després de 40 anys ara li toqués treballar una mica i potser ara haurà de fer treball inaugurar poliesportius per espai malversat presumptament diners per a l'aplicació mòbil d'un banc suís. Amenaçar els catalans per Twitter i trucar a la Seat perquè marxi de Catalunya per fer un discurs donant suport dir la por ellos a través de Coucy Mei o d'un xip.

[00:43:50]

Si tot i el panorama que la gent està aquí tant per aquest àmbit internet de les coses que fan riure a tot arreu en temps real penseu en el Froilán Froilán. Home ho està passant fatal. Home li agrada sortir de fiesta i ja no només surt de fiesta. és que és un dels que es posen a la porta d'una discoteca de Madrid a repartir flaires i que li agraden més les discoteques que son pare un fulard mostassa. Però si està en captivitat si el tanquen es torna boja.

[00:44:34]

Ens aclareix tot això. Un expert en la qüestió perquè es considera essencial en la vida en general. Tomás Fuentes. Bon dia. Bon dia. De fet el decret llei es va publicar al BOE a última hora d'ahir perquè PSOE i Podemos no es posaven d'acord sobre quins serveis són essencials i quins no. Tractant se de Podemos segur que demanaven que siguin essencials i no tanquin els clubs de fumar porros. El que sí que és segur és que tots aquells treballadors que no puguin treballar durant el confinament hauran de recuperar les hores que no hagin fet durant el que queda d'any.

[00:45:12]

òbviament una cosa t'obliguen a quedar se a casa i després t'obliguen a recuperar un temps que han estat tocant la frontera com a molt tard per no anar ben pentinat quan ells mateixos van tancat les perruqueries. Però això és com això no és jo l'objecte i la mare que els va matricular tot aquest cas que diu loteria ja estaria justificat molt mal pentinada que les Palomas eren tancades no és motiu per anar a fer una acció molt millor. és a dir no miro ningú al meu cervell a pensar estar mirant la nansa de mirar si el mal no m'ha sortit.

[00:45:59]

Em sap greu que aquesta dona miri jo dic ningú perquè des de casa no puc veure les natges se mai però han vist com va l'altre dia a pujar home de loteria vaig posar una foto al país i va saltar la antivirus perquè el virus és veritat i no mira d'eutanàsia. A tall ho hem dit no es pentina teranyines a la motxilla però al final no penso contestar perquè sempre m'ha fascinat per obra algú que no sigui s'incorpori a la conversa havia de parlar però salta el torn Tomàs.

[00:46:57]

Falta que finalment els serveis que es consideren essencials per una banda els treballadors de centres sanitaris i les empreses que permeten el transport públic dels que participen en la cadena d'abastiment dels mercats. Efectivament falta vostè Bon dia bon dia senyor consum com jo. Això és el meu segon cognom. Treballo a l'Agència Catalana de Consum Colòmbia. El pare papa Wojtyla Paltrow Calli no sigui jo no sigui masclista no sigui desagradable. Si tu fot del virus estaríem malalts alerta tu què amagar.

[00:47:55]

Exacte. Una llista que és molt diferent són dues coses diferents però mai no està malament. Tu i jo respecto al teu llibre La dona se l'ha de respectar. No està seguint l'estela de Coma sema sinó un cop com ella masclista. Jo tinc una mare i una germana. Ja va dir que el teu fill té per crear confusió i que és una feina essencial contra el teu masclista el pes de les dones. Ja hi ha coses que difícil tot i que hi ha molta confusió.

[00:48:53]

Tenim moltes idees a Sitges però la qüestió és tant els altres homes que sembla que li ha donat la raó a través gent xat paral·lel. La qüestió és que jo tinc molts dubtes a resoldre perquè hi ha molta confusió. és una feina essencial que no sé perquè ja veig al cau i els toca ara que tinc una botiga de música. La incidència és una feina celestial això que fa una lectura pel virus buscant una vacuna pel virus tu creus que les teves putes magdalenes de coloraines són essencials.

[00:49:38]

Com jo que sóc una mica de respecte per a tothom fins i tot per qui cuina magdalenes i tot per la gent que cuida magdalenes pel·lícules. Sigui com sigui no ho seria fins i tot música de misteri perquè avui ara em demanin si avui us posaré. Llum de la foscor crims misteris volia ser fora la música que va. La primera pregunta de la consulta el de botiguers va enviar ampolles Brava. Si us plau no es propaga aquí mateix des control aquest programa que tinc dubtes resulta endavant si es grava a Barcelona ja la tinc ja em pot dir el que vols preguntar és que tinc una mica de retard.

[00:50:50]

Bé això ja ho sabíem d'abans. Doncs ara resulta que sóc monologuista. Segurament ja no em desagrada còmic oficial l'aparell de la consulta. Jo volia saber si la meva feina és essencial. I gràcies per tot dubte tenia moltes qualitats. Jo crec que sí és essencial la teva feina com a monologuista perquè ja sabeu que el riure és la millor medecina. Com la sanitat. L'altre dia dins del concepte endavant jo en Pol Pot sortir al carrer tot el que vulgui tirar endavant molt bé.

[00:51:33]

I aquí una altra pregunta com a mi m'agrada el Jordi Jordi. Sóc emprenedor i persona acollida i català de soca arrel i tinc una botiga de queviures 24 hores en gairebé tots els papers en regla gairebé tots ara no anem a entrar aquí perquè ens portaria molta estona i jo tinc pressa a veure la botiga de queviures és una feina essencial colesterol bo. No vam ser home. No no no no. Si no és una resposta senyor és o no és essencial o no és essencial tenir en aquest cas una botiga que ven aliments.

[00:52:26]

Jo ho consideraria essencial essencial. Hi ha un truca per telèfon però ara no l'últim un criat i format a l'extraradi de Terrassa que ja és hora extra. Si ara resulta que està en tot moment i crec que tenim una altra consulta abans d'entrar en aquesta qüestió endavant si n'hi ha un sol anar endavant. Senyors si bé no ha estat així volia saber si jo em dedico a fer estadístiques essencials com el menjar o no sóc essencial. Com em va dir la meva dona la Montse ja morta què diu el consum era cosa que sí que és essencial.

[00:53:19]

Li posem escolti una cosa totes les feines segons vostè són essencials perquè no frivolitzar totes de la qüestió Carbonell és una de les poques feines que és essencial. és funcionari de consum. La seva xica mira a partir d'avui deixo de treballar no sigui només alguna cosa. A més abans d'anar publicitat senyor vol recorda que els diumenges a mi m'agrada molt esmorzar xurros amb xocolata i la xurreria del meu barri és essencial. Els diumenges de 9 a 10 del matí aproximadament aproximadament hi ha un marge ja hi ha un menjar una moratòria.

[00:54:04]

30 a 10 del matí. Entenc que vostè és experta i baixa com pintura escultura del segle XXI.

[00:54:21]

Jo sóc d'extrema dreta i si no tenim especial 50 anys avui fem el quinzè programa de la competència. Des de casa en una situació normal ara estaríem parlant de l'operació sortida de les vacances de Setmana Santa. Però això s'ha rebatejat com operació sortida de Setmana Santa. Literal. D'acord. és a dir que es diu així. Avui ja l'ha activat l'Ajuntament de Barcelona aquesta operació. Això ja li hem dit això és l'operació sortida que l'operació sortida tancarem amb els jutges per la tonteria que el seu motor d'explosió treu fum fum al Camp Nou perquè els nens poden tornar a flaire de El món d'unes superilles però han dibuixat plantes de l'asfalt perquè els barcelonins se sentin enmig de la.

[00:55:24]

I ara tenen els collons de fer una operació sortida. Estem en ple confinament i no sembla que la lliure circulació. Ara mateix Ada Colau Ada Colau suposo que ara només falta que ens diguin que no és un confinament que irromp en família. La qüestió és que tota tota l'àrea metropolitana es preparen controls dels Mossos d'Esquadra per evitar que la gent aprofiti les vacances de Setmana Santa per anar a les segones residències. La gent que té segones residències és clar una cosa o una cosa no pot anar a la segona residència.

[00:56:02]

No no no a la segona residència o no s'hi pugui anar. Tampoc no s'ha agafat el Monasterio de Piedra prou ja si us plau sigui com sigui s'espera que gràcies a aquesta operació sortida hi hagi tres milions menys de desplaçament. Aquesta és una reducció molt important. Manuel Valls regidor de l'Ajuntament de Barcelona. Com està regidor si bé estic reclòs reconocido Caballero. Per cert on està passant el confinament vostè. Bé jo estic pensant confinament d'horta vegeu hort urbà i a Barcelona si vostè és fill d'Horta.

[00:56:53]

Efectivament però li recordo que no hi viu a Horta on és ara mateix. Vostè ens pot donar si vols que et digui la veritat. Si vols que et digui la veritat no. Des d'un compte de Twitter i un cop d'ull el compte de Twitter meu deure la deixem mirar un moment al seu compte de Twitter i va mirar. Aquest matí sembla que vostè ha fet un tuit piulat la situació d'un violinista. Sí senyor sí senyor es veu que si ho veureu.

[00:57:36]

Això vol dir que es diu que fou tocant els caps sona molt. Girona titànic i els morts pràcticament cosa de Colòmbia tothom la música la música o molt bé Manuel Valls es nota que molts polítics de respondre en els moments d'urgència el que fan és tocar el violí bé el final al qual dóna Burton i No perdoni això no és veritat. Caballero té un missatge d'un missatge molt important als barcelonistes. No veieu nous autocars de Setmana Santa. Molt bé per fer una es poden moure moure's de casa i fer les nostres coses sense contaminar Mas tota la contaminació.

[00:58:43]

A veure hi una mica de plàstic pobre. Dit des del respecte des de l'aigua. Respecto en tot cas esperem que la seva família estigui bé i si no patiu i no patiu tinc una família rica que no ho estigué. A més la meva dona no tanca dels laboratoris farmacèutics del mirall. El mirall del mirall no ho sé. Recordo una cosa catalana té aquestes coses que tingueu molta salut gratis moltes gràcies a si voleu la vista Caballero. Molt bé veig que ha après castellà amb un llibre del segle XIX està a la vista que jo vagi fins aquí una competència especial 50 anys avui un programa realitzat per Tomàs Oriol de Balanzó el Petri del Club Super 3 Manel Vidal Jordi Calafell Marc Matamoros òscar Andreu i òscar Dalmau.

[00:59:49]

Feu el favor de no avisar el cambrer cridant feu un baix.