Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:08]

Sabor de Gràcia. Moltíssimes gràcies a aquest homenatge que han fet el personal sanitari i nosaltres també des de l'Hospital Clínic hem volgut fer aquest homenatge al personal sanitari després d'uns mesos complicadíssim. Hem començat amb els superherois i acabem amb els herois. I aquesta presentació de la temporada de RAC1 a partir de dilluns a les sis el Basté pren el relleu d'aquesta temporada d'estiu que hem fet hem fet el millor que hem pogut perquè realment ha estat molt intensa i a partir de dilluns el Basté que ja arrenca i després ja ho sabeu tots els que vénen els òscars.

[00:00:39]

Marc Giró el 14/15 el Clapés tots tots tots. Aquesta temporada que serà segurament molt incerta però que segurament també serà molt intensa. Moltíssimes gràcies a tots ens tornem a sentir dir que vagi molt bé. Ad busca àrea ara Roig us ha ofert l'especial El Món a Rac1 amb Albert sort presentant la nova temporada en directe des de l'Hospital Clínic de Barcelona.

[00:01:33]

A costa. Bon dia són les 12. Les primeres dosis de la vacuna del coronavirus arribaran a l'Estat a finals de desembre. Així ho acaba d'anunciar el ministre de Sanitat Salvador Illa és la que està elaborant Oxford i que comercialitzarà la britànica Astra que a Madrid va pujar de to. A més el ministre de Sanitat també acaba d'anunciar que l'Agència Espanyola del Medicament ha autoritzat avui el primer assaig clínic d'una vacuna a l'estat espanyol. Serà un assaig clínic de fase 2 que es fa ja amb persones i començarà a partir de la setmana que ve.

[00:02:07]

D'altra banda pel que fa als 2.000 militars que el govern espanyol ha posat a disposició de les comunitats per fer de rastrejadors Castella i Lleó País Valencià Múrcia Cantàbria i Melilla ja han demanat a la ministra Margarita Robles diu que estan perfectament preparats. Esto no tiene ningún tipo de connotació política de ninguna manera sino que se enmarca dentro de la obligación que todas las administraciones públicas tenemos que luchar contra el coronavirus i que por eso se hace más exquisida profesionalidad i neutralidad. A més de Galícia i Madrid també s'hi han mostrat interessades i estan parlant amb el govern espanyol per sol·licitar los de moment Catalunya no n'ha demanat això avui que a Catalunya suma precisament 1272 casos nous de coronavirus en les últimes hores.

[00:02:54]

I el total acumulat ja supera els 4.000 casos segons el darrer balanç del Departament de Salut. El risc de rebrot continua augmentant i ja s'acosta a 200 i la velocitat de propagació del virus es manté per sobre de l'1. En les últimes 24 hores les funeràries han notificat nou morts en aquests moments hi ha 665 persones ingressades als hospitals set més que ahir de la UCI n'han sortit tres persones però encara hi ha 126 pacients ingressats. Per cert el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet ha donat positiu per coronavirus.

[00:03:26]

Calvet es va fer ahir la prova PCR després de tenir símptomes lleus. Es troba bé i a partir d'ara estarà en quarantena tot i que el Consell Executiu es va reunir ahir al matí. Salut considera que els membres del Govern no són contactes de risc perquè van respectar les distàncies de seguretat. Tot i això el conseller de Política Digital Jordi Puigneró també farà aïllament perquè va estar en contacte amb Calvet. En una conversa en privat abans de la reunió del govern Puig es farà la prova PCR les properes hores.

[00:03:56]

Isabel Sala considera que el govern espanyol no va tard a l'hora de perfilar com s'ho faran els pares i mares que s'hagin de quedar a casa per cuidar el fill que estigui en quarantena. La ministra d'Educació ha tret pit de la gestió del govern espanyol i assegura que la resposta no només depèn del seu ministeri.

[00:04:14]

Ho ha dit a la Sexta Granada. Estamos trabajando en esta cuestión desde marzo hemos dado respuesta a las familias aïllar fórmulas planteadas dentro del Gobierno incluso puestas en práctica muchos de los ministerios que están mucho más cercanos al que la respuesta son el Ministerio de Trabajo. No hay nada nuevo.

[00:04:38]

La UGT avisa però que reduir la jornada als pares que hagin de tenir cura dels seus fills en quarantena no serà suficient. RAC1 comença dilluns que ve la nova temporada marcada com a principals novetats per a l'inici del Versió RAC1 amb Toni Clapés a les tres de la tarda i pel nou presentador del Tu diràs Aleix Pellicer. La temporada s'acaba de presentar des del Paranimf de la Facultat de Medicina de l'Hospital Clínic de Barcelona com a homenatge i reconeixement als professionals sanitaris que fa mesos que lluiten contra el coronavirus i precisament tots els editors estan a l'espera de veure com marcarà l'actualitat sense oblidar que també s'haurà de parlar de les eleccions al Parlament de Catalunya.

[00:05:18]

El Barça i els Estats Units per afrontar tot això el món a Rac1 amb Jordi Basté tindran nous opinadors i tertulians.

[00:05:25]

Basté destaca l'enorme responsabilitat de la ràdio d'una manera que bé ens costa perquè no podrem puguin mantenir les distàncies perquè hem acceptat com a normal això jo crec que és una necessitat de fer passar més aviat que puguem algunes coses moltes han empitjorat però la companyia sempre sempre a l'altre costat.

[00:05:53]

Dilluns també tornen els seus programes dels òscars amb la competència. Marc miro amb vostè primer Albert Om Islàndia i Agnès Marquès el nou. Xavi Bundó s'incorporarà al Via Lliure dissabte 5 de setembre. A més RAC1 estrena la setmana que ve Rac1 o en tot cas sobre meteorologia amb la Mònica usat i sobre sexe amb Alfonso i els esports. Malena Almar la plataforma més que una moció ha confirmat que s'afegirà a la moció de censura presentada per Jordi Ferrer aquesta setmana contra la directiva de Josep Maria Bartomeu.

[00:06:26]

En el manifest han demanat la dimissió immediata de la Junta al complet i han afirmat que és necessari un vot unitari transversal per fer la fora.

[00:06:33]

Ens comprometem a seguir treballant en accions i propostes conjuntes d'esperit integrador amb els objectius comuns d'aconseguir per una banda l'actual junta directiva que marxi del club de forma immediata i en segon lloc construir un Barça millor i encara en clau Barça el jugador del filial i qui ja ha donat positiu en coronavirus el club ha confirmat que es troba bé de salut i que ja està aïllat en el seu domicili.

[00:07:01]

La Federació ha anunciat als àrbitres que controlaran el Barça en la final de la Champions femenina del pròxim diumenge. Seran José María Sánchez Martínez com a màxim responsable i Ricardo de Burgos bingo Etxea com assistent del Barça. A diferència de la resta de partits la final sí que comptarà amb l'eina d'ajuda a l'arbitratge Ja quedem en hoquei patins perquè la federació ha confirmat la cancel·lació de la Copa del Rei de la reina que estava programada per a setembre arran de la situació sanitària per coronavirus i pel que fa al temps ja s'escapen els primers ruixats al Pirineu de Lleida a mesura que avanci la tarda s'estendran per tot arreu i guanyaran intensitat.

[00:07:33]

Les pluges més fortes s'esperen al Prepirineu i la Catalunya Central i al vespre a la costa i al prelitoral de Barcelona i de Tarragona. Localment amb tempesta vent fort i calamarsa o pedra amb molta precaució el cap de setmana baixaran en picat les temperatures i es repetiran alguns xàfecs això es pot parar i tornen d'aquí a una hora. Ciutadans de Catalunya. Presenta un programa basat en fets reals. Aquí comença la competència especial 50 anys. Hi ha tot el pes de la planta 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona i benvinguts un altre cop a la competència especial 50 anys i un programa rigorós diferent.

[00:08:38]

Avui l'últim acte allà per fascicles de l'edició estiuenca de la competència ahir dilluns tornem a l'estudi per encetar la nova temporada dir el dilluns ja que si dilluns ja és dilluns a l'inici hauria de posar el despertador i hem de posar el despertador. El programa comença a les dotze a dos quarts de dotze per arribar puntual. Abans però encara hem de fer aquest especial 50 anys fareu avui dia frenètic de la temporada d'estiu. Què parleu. Recordarem avui algunes qüestions que vam comentar durant el mes de maig.

[00:09:09]

Per exemple quan va començar el confinament i. Si us plau no recordeu això. He he no he vist la cosa més complicada d'entendre. Ja des de les taules de multiplicar. Home molt complicat estava tota la primera fase era la 1 si que era la fase zero. Si després es van inventar la fase zero com així si després es passaven a la fase 2 VI és una mica confús i jo la floreta de Pilar des del primer dia. Per si de cas també recordarem el programa d'avui l'últim d'aquest estiu.

[00:09:38]

Aquell intent fallit de l'Ajuntament de Barcelona de fer un concert als terrats de la ciutat. Quina sort que no es va fer per por de pujar algun dia al terrat de casa. I jo vaig fer un concert. Bé tot això i molt més de la competència passa als 50 anys. Un programa que no passarà a la història per la companyia. Tornem millor eh. Tornem dilluns nova temporada de la competència amb moltes novetats. Continuem a la competència de la ministra espanyola d'educació estel·lar que diu com una Busqueta que va parlant de fons i no sé ben bé què vol dir.

[00:10:26]

A mi m'agradava però això no és jugar se posa a mi no m'interessa la frase Ell mateix ho expliques a mi que em expliquessin com podem aturar el programa perquè tu ens diguis que la Liga no és un missatge. Per Jordi Llompart subdirector de la ràdio. Jofre Jofre Llopart mai un parc i un parc urbà jugar al van fer molt amics en joc. Jordi Llopart hauria de saber que estem a favor que si baixa no baixarà espanyol d'una vegada. Aleshores la Bundesliga tenia un camp de segona.

[00:11:25]

Però és que no juga l'Espanyol l'únic dels únics partits de futbol que hi ha aquest cap de setmana són els de la lliga alemanya i l'Espanyol no m'emociona cap bon partit va dir coses d'aquestes tot i hi ha un espanyol javanès que va per la taula mirar si ja ha estat l'espanyol i el Leganés i tot plegat no tiris a la llotja de la piscina. Perquè si encara no juga l'Espanyol Leganés no s'ha jugat es va quedar en suspens hi haurà 26 socis pericos que hi hauran a l'Espanyol Leganés no s'ha jugat.

[00:12:09]

No m'interessa tampoc ni l'Espanyol ni escolta de manera general on va néixer i ara ara fa més de deu anys que ha explicat que la ministra espanyola d'Educació s'ha reunit amb els consellers autonòmics d'ensenyament es van reunir ahir per tractar un tema que preocupa a molta gent com acabar de totes totes amb la llengua catalana. Doncs aviat dura poc aquesta reunió ha seguit o sigui ho sigui malgrat tractar era la manera en què han de tornar els alumnes a les aules ja us ho dic jo.

[00:12:44]

Fins a l'escola la porta del cotxe i sense aturar se sempre en marxa com si fos la pel·lícula escrit als nens fora del cotxe directament mentre dius als mestres a qui van això no fan les criatures explica el Tomàs Fuentes Bon dia Tomàs. Bon dia. Aquesta reunió que va durar més de quatre hores va acabar amb poques decisions en aquests moments no se sap quan podran reobrir les escoles i els instituts ni en quines condicions. Ja sé com cada setmana esperem que Madrid ens doni permís per poder obrir les escoles.

[00:13:17]

Finalment el català fos el final va obrir l'escola i manipular explosivo mentre fuma puros. Sí perquè fins que el govern espanyol no doni el vistiplau el Govern català no pot fer res. és veritat. Així Narcís Julià es mira un moment un moment per mirar d'aclarir perquè m'ha semblat sentir Fèlix Millet. El que estan passant ara el millor és no tornar al col·le en una temporada i suspendre les classes fins al setembre setembre del 2025. Jo sóc exagerada però escolta no trobes a faltar l'escola tu.

[00:14:16]

L'única cosa que trobo a faltar de la meva relació amb el ratpenat un negoci de contraban de tabac que tenia a mitges amb la Xina és a la classe dels ratpenats. Un moment de tot el que ha dit el que em sembla pitjor és que m'he quedat m'he quedat amb el nom però com que ja has dit diverses vegades que trafica amb tabac això ja m'ha sorprès a la meva mare i ratpenats perquè ens vam posar aquest nom perquè el senyor diu que la posa malalta arribar a netejar entre els ratpenats ratpenats.

[00:14:53]

De tota manera Narcís has d'anar a l'escola sinó a l'escola guanyar uns quartos al taller mecànic del meu oncle Manolo Tomàs Ros d'escapament de les motos i vaig fer molt bé el somni americà i el somni americà tot sol respirar cada dia fum de. Amb la boca però això deu ser fatal per als pulmons. No no no tant. Si no fes t'ho mirar això Narcís de debò el que mata el que va veure clar viure t'acaba matant i amb el fre perfecte.

[00:15:38]

Tomàs la clau continua els dubtes que dibuixen els dubtes que encara no s'han solucionat després de la reunió d'ahir és què passarà amb les escoles i els alumnes quan arribem a la fase 2. Tothom està pendent de la segona fase de la fase 2. La segona és la tercera o quarta. Si vius a Barcelona i l'àrea metropolitana que tindrem una fase intermitja 0,5 que sí que seria la segona fase. Mira a Catalunya Ràdio perquè el govern espanyol preveu que a la fase 2 puguin anar a l'escola alguns alumnes els estudiants de quart d'ESO i de segon de batxillerat i últims graus de formació professional i també els menors de 6 anys que tinguin pares i mares que hagin de treballar activament activament.

[00:16:37]

Bon dia com per Consum Bon dia i bon dia princesa. Com portes el tema del distanciament social ja entenc que deu ser dur veure sentir me i frenar les ganes que tens de seure al meu genoll mentre llegeix un poemes de Paulo Coelho qui fa un si si no. El que no sigui poemes serà un geni però no sé si és poeta Paulo. Les seves proses poesia tinguis enveja. Sempre que parlo de l'heli salta alta i es va acabar abans de començar i tenim un seguit de dubtes sobre la tornada dels nens i les nenes a l'escola.

[00:17:33]

A veure si es pot solucionar. A veure aquí hi ha algú que no ha entès que treballo sóc un especialista de consum. Dels dubtes dels consumidors jo no tinc res a veure amb les queixes dels pares i les escoles tancades. No sé que vingui el bon pare queixant se que els retoladors que li han venut no pinten perquè tenen la tinta gastada. Llavors sí que entro jo entro jo d'acció que té el tiquet el tiquet de compra molt pot confirmar perquè això canviarà perquè vostè ja ha obert el boli del retolador.

[00:18:08]

Ja està oberta i ja no ho pot canviar. No li poden canviar l'Entesa això no ha estat va i l'última vegada que li va dir ho ha fet ja perquè els retoladors de pita gràcies. En tot cas molta gent es pregunta a banda dels retoladors perquè només poden tornar els nens de fins a sis anys ja que m'expliquen que tot va ha invertit alguna cosa perquè bé que haurem de fer la teva la teva llista si no ho fan tot perquè només pot podran tornar a jugar malgrat la mare del jurat del concurs Pasapalabra.

[00:18:53]

Jo li planteja un dubte i fa el que li surt d'allà moldre allà mateix. Res a dir com sempre. Quina és la teva pregunta des d'on truca ja et truca a qui és aquí al costat molt endavant. Capricorn ja que el concursant és vostè tal com s'ha fet aquí és la pregunta de la seva banda bàsic. La meva consulta necessita una mica de context abans perquè només poden tornar els nens de fins a sis anys a la perruqueria de l'escola d'estiu.

[00:19:33]

Un dia concret és una pregunta formulada colloqui tinc un paràgraf La veig circumstancial aquí hòstia. Per què només podran tornar els nens i els nens fins a sis anys poden tornar a l'escola sigui quina és la pregunta quina és la seva identitat ni tots els progenitors que tenen un nen de 3 i un altre d'onze per exemple només podran deixar l'escola el de tres anys. Si algú no pot anar a l'escola un dels pares s'haurà de quedar a casa per cuidar lo. Per exemple Escolta de no haver tingut fills.

[00:20:08]

Si una parella si una parella té un fill de tres anys. El que jo recomano a la parella sobretot és el divorci que viu està clar està clar el que ha passat aquí. Potser el primer fill el vaig tenir perquè s'estimaven tenir ne un altre en vuit anys de diferència. Això és sospitós. Això no pot dir no es pot dir que escolta passant per un bon moment i vaig decidir engendrar un altre fill a veure si així la relació remuntava. Però tothom sap que no ha remuntat i ara tenen un matrimoni i un final diu fill petit a qui no estimen mai podran deixar l'escola i l'altra l'hauran de cuidar.

[00:20:50]

La història continua parlant la història d'aquest jove professor de la UOC apareix i desapareix això és un misteri també Bon dia. Això vol dir que té guanyat el concurs de va guanyar el premi se sap quin és el premi. Qui ha de callar fins a la una del migdia aquest és el premi per vostè a qui el té i per nosaltres també és un blau blau. Aquesta és la imatge aplaudit amb molta eufòria pot ser amb el seu amic aplaudir o posar a aplaudir aplaudir les dones aplaudint molt ràpidament.

[00:21:42]

Què vol dir aplaudir exactament igual que els templers. Era una bona manera com el seu bon professor perdoni les interrupcions. No sé si dir li perdonin les interrupcions perquè el que fa vostè és interrompre les interrupcions. Moltes gràcies. Un interruptor. Això és el que vostè a banda de professor. Endavant quan vulgui que diu jo que tinc aquí el meu cos Ferran és una sirena i Meitat i meitat. He he. I a les vuit de la tarda aplaudir el gos el gos fa una sirena és suport de sanitaris una sirena d'emergència nuclears.

[00:22:52]

Escolti estàvem parlant de les escoles quan obriran quan no obriran però quan obriran no perquè ja estan tancades. Però la pregunta no la pregunta és que ha volgut interrompre quan estàvem parlant d'educació d'escola tancada de pares que era sí o no. Per això he dit aquí a insultar Ferran Congost el seu gos es diu. Sabia que era Black el Ferran és clar. Era un gos de color blanc. Era inversemblant posar Black. En aquest cas és negre és negre. Per això li vam posar han resolt aquest misteri.

[00:23:42]

Hola bona tronada Cup gràcies al tema que ens ocupa les escoles tancades quan obriran les escoles. No sabeu quan podrem tornar els vostres fills i filles al col·legi la millor escola on el que compta la meva supervisió Pedagògica l'Escola del Misteri a l'escola el misteri l'escola del misteri aquesta escola és oberta. Potser sí potser no. L'escola també és un misteri. Només sabreu si és o no s'hi preveu una matrícula de 30.000 euros en la matrícula o potser una altra un misteri que l'escola només seria el mètode d'ensenyament que fan servir a l'escola del misteri.

[00:24:31]

Pregunta a l'Escola de Magisteri apostem per les noves tecnologies i per això totes les nostres classes es podrien resumir Hem mirat tutorials de Youtube a través d'Internet. Si fes laic no crec que ho fem però això vol omplir un buit que caurà un. L'especial 50 anys dels Pirineus a les nostres valls aquests paisatges. Els nostres rius antics senders. és el moment de gaudir dels Pirineus. Catalunya és casa teva. La Generalitat de Catalunya set milions i mig de futurs carrers publica rècord confesso perquè en llocs com l'oli d'oliva verge extra el vi blanc cada cinc litres a 2 euros amb 79 litres i el pernil ibèric 50 per cent ibèrica selectes Peñaranda a 79 euros la peça fins al 30 d'agost.

[00:25:33]

La teva compra assegura que recull tots ens mereixem el més bo és el moment de connectar de veritat. Per això parlem d'unes 600 metres de fibra i 22 de mòbil per només 38 95 euros al mes. La meva atenció. Si tens una hipoteca és molt probable que contingui una clàusula abusiva com clàusula terra multitud Visa i o despeses hipotecàries a bufete Rosales revisem la hipoteca i et calculem gratuïtament els diners pagats de més informa el bufet puntCAT o el 93 5 8 5 11 44.

[00:26:14]

Bufet Rosales més de 20.000 sentències guanyades a la banca et mereixes els millors advocats. Nosaltres com tots els teus somnis a Hipercor El Corte Inglés 50 per cent de descompte en una selecció de matalassos de les primeres marques amb tots els serveis que fan més fàcils les teves compres enviament a domicili retirada del matalàs vell aprofita els últims dies Hipercor i El Corte Inglés només fins al 6 de setembre.

[00:26:41]

Descobrir la millor gastronomia internacional. Ja sigui japonès mexicà o argentí els millors restaurants a domicili els trobaràs amb el Club Vanguardia i amb un descompte increïble a La Vanguardia sempre hi trobaràs grans descomptes descarrega taula gratis ara. Que recull que ara coneix tres per dos o més de 4.000 productes com ara el determinaria l'equilibri 50 rentades si et compres el tercer és gratis només fins al 10 de setembre la teva compra assegura Carrefour. Tots ens mereixem el més bo. La lluita per la llibertat era la lluita de la Resistència francesa durant l'ocupació nazi que m'agrada societat comunista.

[00:27:20]

Poques pel·lícules han tractat aquesta lluitat d'una manera tan magistral en el ejército de las sombras. La pel·lícula i el privilegi de diumenge a la nit avui TVE.

[00:27:40]

Aquest programa està basat en fets reals una reclamació. Parcial 50 anys. Ahir el Govern va fer pública la seva proposta sobre les noves regions sanitàries que poden passar a la fase 1 de l'escalada a partir de dilluns vinent perquè a Barcelona estem a la fase 1 i no a Barcelona no som a la fase 1. La segona fase. Nosaltres som a la primera fase de la primera fase l'han batejat com a fase 0 1 és la 2. Exacte 1 és 2 i ara és la 2 de Déu i alhora de tots els rellotges posi tots els rellotges en hora.

[00:28:25]

Ara són concretament passen tres minuts de dos quarts d'una del 1939 es pot de bo tant de bo anys 30 i no és el moment d'explicar millor aquesta proposta del govern. Tomàs Fuentes Bon dia Tomàs. Bon dia el Govern ha aprovat la proposta sobre les regions sanitàries que podran passar a la fase 1 de la d'escalada. Són Girona la Catalunya Central i Lleida. Quina putada pobra gent de Lleida és el pitjor que els podria poder estar més temps que no se'm deixi la gent de Lleida en pau perquè malgrat el seu vuitè dia i millor dit proposta del Govern català no sabeu el que vol dir proposta ve del llatí i del llatí el que digui Madrid que té raó que volem passar de la fase 1 decideix Madrid que volem fins a la Conca tot i anar a Madrid que volem mirar Merlí a Netflix decideix Madrid a partir de l'expressió un govern efectiu no ha entès que un govern efectiu de la paraula tal com coincidir amb vostè també deixa de.

[00:29:38]

Tot i això la notícia Catalunya s'inventa quines zones passaran de venta. Però no té poder fer ho si no té sobirania per decidir per saber per saber quines zones perquè tenen botigues és el seu terreny on coneixen ells més que no pas el. Juan José Folchi Catalunya. Catalunya. Així de fàcil. Però no té poder per fer ho. Així també faig rodes de premsa. Vull dir que el favor Adrià pot ser un efecte de roda de premsa. Ara farà una roda de premsa vols veure l'herència rebuda de la victòria final.

[00:30:23]

Avui és un moment és una roda de premsa amb gent que s'ha saltat el confinament i que ha anat a la roda de premsa gent molt i molt i molt a un dels altres. Quan Lleida s'ha preocupat el fotògraf Foix Zamora perquè no respecta l'àrea de seguridad. Ja n'hi ha més. N'hi ha molta i avui tothom aquí a Instagram no té mòbil no vull dir amb excel·lència de fira avui importantes en la terra i fines de semana. Però deixeu me veure en poc aquesta l'allau del telèfon RFID el major de tots aquells que parlen tres alumnes que van a veure amb poc encert que va a partir d'aquest dilluns el poder que li atorga més veu les morenes a partir del pròxim dilluns es quedarà confinada Weiss querida que hi ha a l'avinguda de Roma.

[00:31:33]

Aquí a Barcelona diu el Papa de Roma si la coneixeu no li dóna temps el que trobarà ja dintre claro que quedarà confinat al bar José Luis. José Luis una mala persona del Port José Luis el germà es va picar i va obrir de Lluís II però aquest dilluns Bernardo perquè no és que la gent ja coneix Jose Luis Juno ja tens la marca feta vulguis a banda del Papa de Roma álvaro Cuesta Lluís Foix també queda confinada a la zona de la Polinèsia del Port Aventura que fa uns bons coptes o molt bé havia d'acabar la roda de premsa el.

[00:32:25]

De seguida que acabo de dir el que acabo de dir exactament el que acabo de dir té la mateixa validesa que el que diu el Govern català. L'home no pot anar assegut aquí assegut a veure si en els propers 26 anys el govern de Pedro Sánchez completa ja el poble dóna el seu vistiplau a reobrir el Papa de Roma assegut i nomenar com sigui el que queda clar és que Barcelona i l'àrea metropolitana haurem d'esperar una mica més per passar de fase comprendre el món a RAC1 han anunciat en exclusiva que també passaran a Fase 1 3 zones precisament de l'àrea metropolitana el Garraf l'Alt Penedès i el Baix Montseny.

[00:33:11]

El Tomàs no podrà dir a la fase 2 de Badalona 1 però no serà fàcil. Ja vam entrar a la primera fase fa un parell de setmanes a Barcelona però repeteixo que vostè es refereix a la fase zero. No vull repetir això. Em refereixo a la primera àrea com ara la primera no a la ràdio i al moment Lloret de Mar però prou gent que escolta t'agradi i pregunta pregunta qui ha despullat és cosa seva. Però l'aigua dels geranis Sisa i aigua bruta per una manera de canviar l'aigua bona part per molts d'altres.

[00:34:12]

Se sent tot el que viu li torno a dir li torno a recordar m'ha insultat greument a més jo no normativa m'ha dit Gilipolles aquesta paraula no existeix. Jo estava llegint un article com ha anat tothom aprofita l'hora de la feina que pot tenir el títol de l'article Homenatge ja que em portes un parell de dies llegint tranquil·la i ara tothom està parat i està llegint un article al diari Ara. Les metxes de les valuoses i exigeixen la distància estan les bé. Acabem així tot i que Barcelona i l'àrea metropolitana excepte aquestes tres zones no passaran a la fase 1.

[00:34:56]

El Departament de Salut podria presentar avui mateix una proposta intermèdia una mena de fase 0,5. Intermitja entre la gent o altres nadius. Déu vos guard verges en lloc moltíssima. A veure si ho entenc. La fase zero i mitja aquesta seria la primera fase de la primera fase. No seria la primera continua sent la zero i per tant és aleshores la fase 1 seria la segona. De fet si comptem les zero i mig la segona fase seria aquesta a la zero i mig i la nova seu seria la tercera fase de visió.

[00:35:41]

Clar que no és cap tonteria és que el fort és que no esteu dient cap tonteria jo ja ho he fet però no ho entenia ara i ara mateix a més tinc ganes de vomitar quatre línies. Li explicaré per últim cop a Barcelona. Ara som a la primera fase que és la zero a partir de dilluns. Podríem passar a una segona fase que seria 0,5 més endavant decimals a la tercera fase és a dir l'u a no ser que siguis de fora de Barcelona i l'àrea metropolitana en aquest cas la fase 1 continuarà sent la segona perquè la nostra segona la 0,5 és No l'han fet han passat de 0 a 1 directament en zero.

[00:36:22]

Segon jo ja no vull saber ne res més. Jo. Mira jo tinc una cosa ara mentre parlaves que no et senties la. Jo només espero que puguem passar de fase. Això va fer la natura. Qui li escriu això al món exterior. A veure si amb majúscula la guerra remença o de pau al bell mig de la natura tranquil·litat Monasterio de Piedra espectacle per als sentits. Una història que vindria de gust tornar bolígraf foc en el món exterior el món exterior de la porta no deixarà de fumar però fa maco una estèril de Piedra.

[00:37:27]

El mercat de l'Aragó. Però quan toquen de peus a terra. Posa el crit al cel salta Vila a Barcelona vine a saltar en paracaigudes des de 4.000 metres amb un instructor professional reserva al teu Sala saltar espurnes i molt aviat Túnel de Vent. Molts treballs de volada si estàs pensant vendre un rellotge. Pensa la central de compres de rellotges a Crist són experts en rellotges moderns i antics Rolex i Cartier que Wert li porti el teu rellotge de gamma mitjana i temps valoraran sense compromís.

[00:38:15]

A més et garanteixen la màxima taxació al carrer València 256 cantonada amb Rambla Catalunya. Jo sóc el teu. L'Aquàrium obert cada dia a partir de les onze del matí gaudeix d'un descompte especial a la web Aquarium BCN punt com a actriu per reorientar la meva carrera professional.

[00:38:47]

Jo tenia una web per preparar me per a les feines del futur jo trio o bé perquè aquest curs ofereix més classes a la línia que res no tot i segueix avançant en vols más ferros de la Universitat Rovira i Virgili inscriu tiara últimes places un gelat a una tapa pot ser un vestit nou fent un passeig en bici. Vine a descobrir Miami Platja a 25 minuts de Tarragona a 20 minuts de Reus i a 10 minuts de Cambrils Miami Platja ben a prop teu visitants atrets per topless pulmons roig Miami.

[00:39:19]

La lluita per la llibertat era la lluita de la Resistència francesa durant l'ocupació nazi comunista. Poques pel·lícules han retratat aquesta lluita d'una manera tan magistral organització en el ejército de las sombras. La pel·lícula i el privilegi de diumenge a la nit a 8 TB buides de l'exclusiva col·lecció Barcelona Edicions vintage de les samarretes clàssiques col·leccions de moda sostenible fetes pel dia a dia i edicions exclusives de les seves regles de joc legitimen les forces del joc. Disponible a les borses de Barcelona.

[00:40:04]

Si algú vol sortir a la tarda a posar la competència i passar se 50 anys parlarem de la Universitat de Cambridge. La pel·lícula Carros de Foc que es va fer durant la vetlla. El cas és que el govern de Boris Jansen no vol obrir les escoles l'1 de juny i la Gran Bretanya viu ara mateix un problema del dimoni diria Carmen Calvo i el que deia la Universitat de Cambridge ha decidit que no hi haurà classes presencials. Una campana indefinida. El problema d'aquesta campana indefinida és que la ciutat de Cambridge viu fonamentalment dels estudiants així que el curs que ve es presenta complicat.

[00:41:06]

Per això ara mateix nosaltres volem parlar amb un dels responsables d'aquesta universitat si el seu nom és si us plau no més lluny del segon primera d'un bloc modest si bé no li havien preguntat on vivia però si vostè vol respondre escolti una ciutat que diu dels estudiants com s'ho farà el proper curs si no hi ha estudiants. Certament és un misteri. S'hi podria posar una mica una mica el ritme ens aniria bé. No és la primera vegada que es fan classes virtuals però fer tot un curs virtual no serà molt pesat tant pels estudiants com pels professors i les professores.

[00:42:05]

Ells ens ho han pensat dues vegades i la veritat és que els estudiants sempre troben la manera de passar s'ho bé. Gent jove i la gent jove es creu immortal poden viure un any davant de l'ordinador i no tenir problemes de vista cansada. Què és el que tinc jo després de temàtiques durant dos mesos. Perdoni una cosa on ara em dirigeixo al senyor traductor vol dir que vostè ha estat deduint el que surt a vostè i no el que diu el nostre convidat.

[00:42:41]

Al veure això no és del tot el que passa és que no cal parlar. Jo parlo d'una fleca de Quart es pot produir en el moment d'entrar a la fleca si us plau si us plau fa dos minuts que espero. Podria si us plau. Molt bé això guardaré monedes que fa molta il·lusió. Déu n'hi do. Fa ràbia a banda d'il·lusió fa una mica de ràbia i traductor. Més tard la meva feina consisteix a portar les paraules de l'entrevistat llegint una valoració de collita pròpia enriquir la traducció no ha entès bé la seva feina perquè la seva feina és passar absolutament desapercebut.

[00:43:57]

Però el cas és que ja hem d'acabar l'entrevista no tenim més temps i no som ni jo tinc tot el temps del món per parlar amb vostè. Deixem ho aquí perquè jo veig que no està traduint res com ha de traduir i no cal que contínuament estigués o no com vulguis. Si són va estimar dècims amics té oportunitats per fer qui deu tenir oportunitats de feina. Déu meu senyor Llull. Hola. Aprofitem per dir la veu entre d'altres de Frit Ravich zones de baixes emissions.

[00:45:03]

No sembla que la versió arriba tard. Que tots plegats. Però que sí que hi haurà és poder hi haurà més publicitat. No cal que interpreti el millor que calli la boca. La Montse Interiors últims preus estan les últimes unitats a uns preus baixíssima a les nostres botigues i també a mons interiors com descomptes fins al 70 per cent del preu original només fins al 10 de setembre improrrogable. Montse Interiors que també hem obert a Blanes ja són 26 botigues. Troba la teva inspirat en mons interiors com.

[00:45:50]

Media Markt està a punt per a una tornada a casa teva amb un bolet de 65 polzades 4 per 999 euros finançats al cent per cent i fins a 24 mesos amb la media Brucart fins al 2 de setembre 0 per cent finançament de CaixaBank supera més info Media Marc Conesa alerta fixat amb el pla nuclear que trepitja per primera vegada empíriques que pot distreure just en el moment que passa pel volum extra de Nadal i els seus 75 premis de 400.000 euros i més de 210.000 cupons premiats.

[00:46:27]

No va dir res perquè si a l'estiu comprar el cupó extra de Nadal fer quan jugues tu i juguem tots jugues responsablement i només si ets major d'edat que ganes de platja que tenia i quantes plaques de circuit us diré.

[00:46:44]

Aquest any s'han posat a l'arma un munt de veïns. Amb tot això de les ocupacions val la pena tenir la confiança favorites davant d'un intent de robatori o d'ocupació. Podem verificar la intrusió i avisar la policia en segons quines diré experts en seguretat ens el 944 45 46 ho calculem l'Aina Securities Direct Runners escriu a La Vanguardia per només 11 euros al trimestre i en porta de regal una magnífica comportaria obra per a dotze comensals valorada en 255 euros. 75 peces d'acer inoxidable acabat polit brillant amb la teva subscripció i sense compromís de permanència.

[00:47:24]

9 3 3 4 8 1 4 8 2 i gaudeix de La Vanguardia cada dia.

[00:47:28]

L'elegància a la taula 1 Mira mira aquest estiu llueix mitjanit perquè el motor és fins al 31 d'agost compra neumàtics Michelin i en porta fins a 60 euros excepte per a posar el teu vehicle a punt. Un seu entorn de confiança i actualització constant que comença a disfrutar de la bona dada biogràfica i humana cap. La competència especial 50 anys recordareu que fa un parell de dies comentàvem que Espanya obligarà els turistes estrangers a fer una quarentena de 14 dies oi. Doncs França ha anunciat que farà el mateix amb els turistes d'Espanya on ja s'han filtrat setmanes.

[00:48:41]

Vegin que la situació vol modificar. Manuel Valls. Bon dia ja es pot apujar els pantalons. Com valora aquest sentit una peça de cinturó i d'acord davant del micròfon que algú no. Com valora aquesta decisió del govern francès de tornar li la jugada a Espanya. Doncs em sembla molt bé. Me parece correcto o pactar. Per què Franco com Malgrat de dia my lord d'Europa Huerta europeo França és l'horta d'Europa. Efectivament a més els espanyols haurien d'estar agraïts perquè els deixin quedar se a França.

[00:49:22]

Si fossin gitanos ja els hauria portat aquí a gaudir de la figura de la foguera oi. I ara què diu això el tribunal ha exigit avui al Tribunal Europeu de Drets Humans de França opció C per l'expulsió no s'acabaven perquè encara no sap què no deixo que el Tribunal Europeu dels Drets Humans ha condemnat França per l'expulsió de romanesos d'ètnia gitana que vostè va promoure quan era ministra de l'Interior bretona. No sento que tenien aparato però ara em sento una mica millor perquè si el senyor Valls.

[00:50:10]

Sí si ara li preguntaven per les seves deportacions de gitanos que han estat condemnades pel Tribunal Europeu dels Drets Humans de pura mutació i és una paraula molt forta. A mi m'agrada dir que vaig viure una experiència vital en un centre romanès molt buscat. Les experiències dels JO radicales Marc Vox no sé si és necessari després d'aquesta condemna del Tribunal Europeu dels Drets Humans. Potser hauria de demanar perdó perdó no o pagar o alguna cosa. Jo si tu creus que jo hauria de demanar perdó jo jo crec que cristià.

[00:50:55]

Vull dir no jo crec que no m'interessa tot aquest tema no m'interessa no 2011. Ara tot i això el meu passeig amb moto aquàtica de Menorca és Horta en línia recta de Ciutadella la plaça d'Eivissa. Doncs que vagi bé. Pintura i escultura del segle XXI queden recollides l'esquerra del mar. Jo sóc extrem dret i no tenim voluntat especial.

[00:51:35]

Cinquanta anys més de dos mesos de confinament i un dels problemes és que no hi ha prou temps de Coronavirus per privar tota la població es deuen tenir ocupats els equips de Primera. Per exemple a França experimenten amb els gossos perquè detectin a través de l'olfacte. Si algú té la malaltia així com el coronavirus és un paquet de cocaïna. Deixen anar els gossos. Efectivament sí ara sembla que de moment els resultats són satisfactoris gossos ja detecten altres malalties com la malària o alguns tipus de recte correcte.

[00:52:11]

El doctor de festa ha vist l'estudi amb gossos i els gossos deixeu que els gossos són animals acostumats a detectar moltes coses amb l'olfacte trufa negra moltes terminacions. Penseu que som capaços de saber si és bona persona humana el cul ja hi ha una connexió moral molt falsa. Som en el cul per darrere de tot per defecte. és un especialista o vostè. Estimats amics estimats amics l'anus és la veritable empremta dactilar de les persones. Sabíeu que els primers anys de la foto de la cara tenien una foto de l'Olla era de la persona.

[00:52:54]

Això no hagués tingut tot el sentit del món i cada opció no era una broma. Per què creieu que tothom té una opinió diferent. N'hi ha dues d'iguals. He comptat apuntat algun cop us heu mirat us heu explorat el comtat quantes arrugues hi teniu allà. Escolti tot el temps i davant d'això no per això és important. Hi ha un fet que avui toquem les feta segons l'escala de Bristol l'escala de Bristol Bristol Bristol interès per visitar la ciutat de Bristol.

[00:53:32]

és com l'escala de Richter però en comptes de terratrèmols mesurats posicions textures formes i això existeix de veritat. No no no no és que ara de Bristol i mireu que no hi hagi nens al voltant ni a l'escala de Bristol caca de cabreta muleta d'una parada també coneguda com femta de metralla costa d'esclatar i podries matar algú de la velocitat amb què surts molt bé moment estaven parlant de veure les cares que deia que estaven parlant de gossos capaços de detectar el coronavirus correctes.

[00:54:09]

Avui dia tothom és epidemiològic perquè els gossos haurien de ser menys. Ja no diguem ja us vaig explicar que el meu laboratori en proves amb ximpanzés sí que ens ajuden a entendre la malaltia són proves respectuoses amb els animals. Vénen quan volen. No se'ls obliga. No pateixen gens. I a més cobren a final de mes. Tenim un mico en Gennaro que és més vells que molts diputats i ens ha sortit superior al 78 per cent dels diputats. Escolti jo no sé si té gaire mèrit això com està explicat no té sense entendre què hi té a veure amb el museu.

[00:54:51]

Ens hem acostumat a treballar amb animals al laboratori i ara hem fitxat un gos ensinistrat també perquè detecti el coronavirus que això ve de la Xina. és un gos. Sap què que té la doctrina que vol dir li diem no li imposat. Dubto molt que fou un personatge del segle III. En aquest cas és un personatge del laboratori que sembla l'experiment amb el gos i la detecció del coronavirus. De moment ja li han fet una mata de mitja mida posar i treure una endoscòpia amb les protestes del davant.

[00:55:32]

D'això ja fa molt de metge que han gravat vídeo perquè això fes a Twitter o Instagram i rebenta Bell lloc. és més jove és més jove però escolta. A banda de posar i treure el faran dos cops amb les potes del davant aquest gos estem parlant en tot moment no és capaç de parlar amb tothom. Dubto molt bo se m'ha quedat mirant si li agrada o no. Quan parlem d'una dona li ha trepitjat escolti la pregunta és la pregunta. El doctor és capaç de detectar si tens coronavirus o bé hi estem treballant amb resultats molt positius 0,7 d'encerts més que la majoria dels textos que vam comprar el ministeri.

[00:56:28]

Per tant jo diria que ho està clavant força. De fet hem proposat Aena que per contra els passatgers que arriben a la T1 del Prat hi posi un bloc mig o género. El doctor tractaria els infectats ara ho apuntaria però escolti com vol que un mico apunti si la gent té coronavirus a veure sembla. Sembla que en comptes d'arribar a Barcelona arribis a el ratolí. és això és el que farem en Gennaro per exemple no entenc gaire la lletra però la resta de metges tampoc.

[00:57:02]

Ara Gennaro no amaga que no es pot dir als seus companys no miri no m'agrada gens gràcia que li van dir que amb accent italià és generós i que he treballat amb Fellini Les últimes pel·lícules explica Gennaro. No només no només és molt intel·ligent sinó que és un mico famós i se sap que els micos arrosseguen de vegades el laboratori sense control i no pateixen que no pateixin. El gos no sempre té feina. Ara moment tindré el dia de l'experiment Gennaro ja que és molt bonic acaba a càrrec de la Sagrada Família amb la seva pròpia femta.

[00:57:59]

La nau central i tot acabades acabat abans i acaben plana sense cremar al mig ho ha fet gràcies a vosaltres moltes gràcies per donar nos. Unitat els meus bons desitjos per tothom com diem nosaltres. àlex neuròlegs els politòlegs la banda del darrer treball de la seva especialitat Urologia de l'aparell digestiu. Ja ja ja estic a punt de dir el que està a punt de llegir. Ja ho he dit hi ha una barreja de ritmes. Hem de parlar també del govern espanyol.

[00:58:50]

Home ja sap el govern espanyol espanyol té clar que Espanya no pot ser més catalans. El programa només parla d'impedir que ahir va pactar amb Bildu de derogar la reforma laboral del PP a canvi de l'abstenció dels abertzales que permetessin la pròrroga de l'estat d'alarma però a la nit el PSOE dues hores més tard em penso va fer una nota de premsa dient que això no era exactament així i que li va retreure als bascos que respecten perquè mataven a l'exèrcit. Imagineu vos que deu haver rigut pensant en Gabriel Rufián Jo mai votaria el socialista Pedro Sánchez va començar a fer el pes.

[00:59:38]

No sé què dir lo digo Diego. Fins aquella competència especial 50 anys avui un programa realitzat per Artur Mas Oriol de Balanzó donants a Ferrer King àfrica Manel Vidal Jordi Calafell Marc Matamoros òscar Andreu i òscar Dalmau. Dilluns torna la competència en temporada regular enguany més regular que mai d'Aix.