Transcribe your podcast
[00:00:01]

Jo Horzel Denis hier van elders in Trefpunt zijn, zei hij. Ik weet niet of je het weerbericht gezien voor volgende week, maar het gaat gewoon nog even frisjes blijven hoor. Dus zorg jij nu dat je voorjaars zit je even dik in orde komt? Bijvoorbeeld met de machine voor Sison Elsene, Ipsoc of die doener lijkt Thurmond bibs shot net even dikker in de zomer. Doet maar wel lekker hoor. En natuurlijk die Kelly longvlies. Die kan je namelijk dragen van 5 tot 15 graden.

[00:00:26]

Ideaal voor de komende weken nog. Dus zorg ervoor dat je een beetje nabijheid de komende periode en check even LCD 'f.c. Dat is el punches, zei OK! En FMT Knabbel en Babbel.

[00:00:39]

Maar zo was het niet. Joop die zei de fiets, de fiets. En verder niets. Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral het naast de fiets. Dit is de levensloop.

[00:00:50]

Podcast Mijn Menuhin in een modelstaat. Swing in de Dermul. Screen in Keeps. Samen zingen. Had jij de herwint zijn hernemingen?

[00:01:00]

Aflevering 100 n 0 0. Als je rekent met een gemiddelde lengte van toch ruim anderhalf uur en je weet denkt is alles in deze podcast is dat toch al snel tienduizend minuten 10 000 minuten. Weet je hoeveel dat is? Dat is een volledige week 7 dagen en met een grap dichtheid van één op tien minuten zit je dan al snel duizend grappen. En dat hadden er wel tweeduizend kunnen zijn als er niet zoveel tijd nodig hadden gehad om zelf onze eigen grappen te lachen.

[00:01:26]

Want dat kost serieus tijd. Een week vol lullen, bussen gaan er maar aanstaan. Dat zijn minstens 500 uniek. Sterke verhalen van Lou of mij. Dat klopt niet. Dat zullen er 250 zijn, want elk verhaal komt gemiddeld twee keer terug, maar effe bijna 170 uur. Hoeveel onnodige interrupties zullen daar wel niet tussen gezeten hebben? Hoe vaak hebben we wel niet door elkaar heen geluld, waardoor er als luisteraar geen touw meer aan kon vastknopen? Of hoe vaak zijn we wel niet afgeweken van het plan?

[00:01:53]

Hoeveel gasten hebben we wel niet gehad? Pas na een halfuur antwoord kwamen. Gekkigheid waren 100 afleveringen.

[00:02:00]

Puur genieten, genieten van iedereen die de gast wilde zijn en nieuwe dikwijls uitgeteld, maar telkens met een glimlach achter lieten genieten van de ontwikkeling van wat op 12 maart 2008 begon als een experiment. Eigenlijk alleen omdat Leijnse deed. En wat is echt gegroeid? Iets wat voor veel mensen betekenis heeft. Genieten van de tot op de dag van vandaag 16, 100, 63 beoordelingen en recensies, maar ook de talloze korte berichtjes, de cadeautjes en flessen wijn die wij hebben ontvangen, de ingezonden brieven met hilarische en soms ook aangrijpende persoonlijke verhalen.

[00:02:32]

Podcast is het mooiste wat er is. Het fundament onder alle plannen die we nog hebben, is onze manier om de gedachte achter het idee leeft Slow Ryde Fest in te kleuren. Niet met grote wijsheden, maar met alledaagse voorval, walletjes, breakfasts, anekdotes.

[00:02:46]

Omdat het gaat om de kleine dingen, kleine momentjes die onthoudt, snel optellen tot iets groots of niet. Lyft slow rechtervuist gaat over balans tussen hard en zacht gaan, tussen gas erop en echt kunnen stilstaan niet. Of zoals de even erudiete als eloquente kunstenaar Sam ook gisteren zei we gaan vandaag weer trainen met een Mark. Gitzwart, want grijs. Weinig, helemaal niks.

[00:03:09]

Het is de hoogste tijd voor je welverdiende principiele gebabbel, maar namens Steven Bold. Tegenover mij zitten ze. Laurens ten Dam en huizen weer bij Thomas Dekker. Honderd afleveringen? Ja, vet. We gingen voor een maandelijkse aflevering en we zijn drie jaar geleden begonnen, dus eigenlijk zouden we pas op zesendertig moeten zitten. Ja, ergens zou weer uit overbevolking. Toen ik zoiets had overtreden, gast ik tienduizend minuten zijn we zo mooi, want toen zeg ik ja, ik wist dat gaat die rekenen.

[00:03:41]

Ik zag je zo van de bovenkaken. En zo ja, klopt ja ja. Maar ja, ik had gemiddeld per aflevering misschien wel hoger geschat. Zeg maar een paar uren. Maar ja, er zitten ook wel wat chagrijnige kort podcasts tijdens de Jiro voor voortrok Buitjes. Ik kan het. Het is niet gemakkelijk om te vragen naar een hoogtepunt, maar heb je een dieptepunt bereikt? Toen ik wist dat de honderdste aflevering daar aankwam, traden we in t begin natuurlijk hele grote plannen.

[00:04:04]

Van waar gaan we dat? Dan gaan we ze allemaal afluisteren en dan de tofste dingen opschrijven in de hoofdrol? Ja ja. En dan is die tienduizend minuten afluisteren van afluisteren weet ik. Maar ik weet nog dat Mickey keerzijde. Of in de podcast die we met Mickey deden over dat die zo had gelachen op die podcast die ik voor het ontbijt opnam tijdens het Jiro, terwijl ze naast me in de kamer brood aan het afpakken waren. Dus ik denk daar die ik voor de lol op.

[00:04:31]

En echt met terugwerkende kracht had ik echt zo plaatsvervangende schaamte en een beetje medelijden met Steven Defour als leider. Wat ze ook zei, Van O. Weet je wel dat hij nog een beetje door wilde dat iedere vraag maar is niet zo. Maar het is wel van euh ja, ik ook zeg maar een soort van ironie kwam niet binnen. Ik weet het niet. Hij stuurde die avond, dat heeft ie. Vorige week is dat af gaan luisteren. Lachend vanaf de bank zullen we steeds appjes door geluidsfragmenten waarop die dan in lachen uitbarsten en eentje ervan ook was.

[00:05:03]

Dat ging over hem. Niet veel renners over dat die een goede tijdrit had gereden. Waarop ik zei ja, die kan toch ook aardig tijdrijden? Ja, aardig tijdrijden. Als je als je als je vierde in de tijdrit worden aardig tijdrijden vind. Ja, dan kan ik vind het goed. Ik vind het heel goed dat Gooisch piloot Guido de Leeuw te jonne erin. En die hebben we vast nog wel ergens. Hoe is de tijdrit trouwens van de Jaish?

[00:05:25]

Volgens mij zie je ook geen tijdritspecialist, maar ik geloof tussen de proloog en ook was hij als arts terwijl ook noem ik het gewoon heel goed. Dus nee, we zijn er zijn echt wel. Het was geen dieptepunt, maar me wat. Wat Nicky vond dat bijvoorbeeld. Allemaal helemaal geen grap. Heel veel mensen hebben die uitzending daar uit. Hij zei ook achteraf van ja, mensen hebben geen idee wat een grote ronde rijden of hoe zwaar dat is, weet je wel.

[00:05:50]

En je laat dan op een rustdag voor je ontbijt wel effe denkt te gaan doen. Ik ga wel even een pot grooste door je ombuigt weet je wel. Dus jij doet dat voor je? Het Donkse Voice Appie Gooijer daarin? Ja maar euh. Ja leuk. Ja, er zijn zoveel leuke momenten. We zijn euh. Ik vond het fantastisch dat we een week na Denia zijn geweest. Dat we een week de april tapes hebben gedaan met Thomas weet je wel toch?

[00:06:10]

Die tripjes wou super. We hebben nog eentje in die ronde opgenomen. Euh. De gasten die we hebben gehad. Euh, echt niet één. Ik heb er zo lang nog niet de leukste gast naar. Nou nou, ik kan er wel werd, maar wel eentje die het vaakst aangeschoven is Thomas en gaat bijzonder goed. Een leuke dag vandaag. Hij werd ondertussen ook al serieus. Best wel veel aangesloten.

[00:06:36]

April Temps van stoppen was heerlijk. Toch een soort van comeback? Ja ja, toch wel iets getriggerd om weer op de fiets te stappen en daarna iets vaker bij jullie aan te sluiten. Grappig.

[00:06:48]

Ik moet ineens denken aan gisteren. Het ging over arouca systeem en anaeroob systeem. We hebben gisteren rondje gefietst. Toen haalde een leeuw jou nog aan. Jaja, als je dan lang. Het ging een beetje om Tom. En ja, misschien kan jij beter uitleggen over het over dat als je als je een grote motor hebt en er even niet even niks niet niet fietst. Dan heb je altijd nog je anhée als motor waar je kan terugvallen. Ja, ik vergelijk het ook meteen alweer een site swept maar alleen eens zo'n vergelijking eigenlijk met een soort.

[00:07:13]

Weet je wel. Met Mario Kart? Of weet ik veel, maar heb je soms aan zo'n boost? Ja, zo boos waar je dan overheen rijdt, weet je wel.

[00:07:19]

En dan opeens.

[00:07:22]

En dan totdat zegt me dat dat stukje anaeroob leeg is. Dan moeten ze weer effe een bocht en adem halen. En dan rijzen daarna weer twintig seconden naast en gaat het weer op. Ja, dan later weer op en dan gaan ze over en weer. Twintig seconden 500 watt rijden en een beetje toekijken, want de eerste twintig seconden voelen ze het niet.

[00:07:38]

Dit is ook echt de hele dag nog volhouden en je weet je kan niet je. Nee, maar dat geloven ze dan ook echt. Dus dat zijn echt van die. Dus dat heeft Thomas. Heeft dat Tom ook? Dat zijn natuurlijk ook een beetje van die expressiever renners die een soort anaerobe tank hebben die altijd wel blijft en die. Die kunnen ze heel snel leeg trekken. En ja, afhankelijk van hoe goed getraind ze zijn. Zo snel is ie ook weer vol dus.

[00:08:01]

Maar Thomas doet het zeg maar. Euh. Die heeft al een afdaling van vijf minuten nodig. Liever een weekje langer.

[00:08:07]

Maar zo zou Bastad dus in in de Inn in. In Luca of Luca. Waar we toen het maar jullie toen het fietsen waren. Ik lachte, afstootte Bert die. Uhm. Daar was dat zo. Vandaar dat je dat voor. Wat zouden we? Ik was van de week met Tom aan het fietsen. Was het ook zo? Ja, dus ik moest wel lachen. Ik zeg ik tegen toch? Ik zeg misschien vind het leuk om te horen, maar wat hij eigenlijk naast me fietsen ervaart zijn die dit.

[00:08:29]

Kan ik echt de hele dag zeg? Ja, mij vang je niet. Dat hoor ik al twee maanden. Weet je wel. Ik zeg jullie kan je enop of ik dit ook vaker gooi pb zeg. Oh ja, ik zeg dat jij je of de vocale. Gewoon wat dat betreft dan ook weer een grote bron zijn. Initialen dus. Dat was wel grappig. Vandaag een rondje gefietst. Ja, vandaag een bijzonder gezelschap met hun naam Sven Kramer.

[00:08:53]

Zalmay hij haar fiets met hem hebben. Heb je nog over de podcast gehad?

[00:08:57]

Ja, dan gaat ik ermee doen, toch? Dus en en Thijs? Thijs Zonneveld was brommer ook niet bijster. Ik moet zeggen onderweg maar eens wat.

[00:09:04]

Wel drie ego's bij elkaar, maar wel drie ego's die elkaar op een bepaalde manier respecteren. En hij moest zeggen we hebben echt een heerlijk rondje gehad. Het was een soort van storm vandaag. Het is wel netjes 35 gemiddeld en af en toe elkaar een beetje aflossen, maar toch nog een kopje koffie net over de helft.

[00:09:23]

En euh ja, was echter echt een lekker rondjes, een rondje van 3 uur, 100 en 5 kilometer. En dat je lekker thuiskom met je gaat douchen, dat je niet helemaal op bent.

[00:09:33]

En hoe? Euh, hoe? Uhm, hoe? Hoe ging het rondje zeg maar? Was het eerste met je fiets met z'n drieën? Dus dan ga je over op een lintje, zeg maar om achter elkaar. Of twee voor en eentje achter de twee voor babbelen. Dan had hij het twee voor babbelen niet? Jawel, want hoewel we elkaar heel lang niet gezien.

[00:09:53]

Je moet wel blijven praten. Nee, we gingen. Maar dat is de reden dat je uit elkaar spreekt elkaar in die dagen. We spraken elkaar, spraken af bij Sven thuis. Dus Thijs kwam er aan. Ik kwam er aan en toen vertrokken we en toen bedachten we uit horen en dan kronkelen we een beetje richting Sassenheim en dan Noordwijk. En dat is allemaal in tegen. Dus ik denk dat Thijs en ik het eerste uur naast mekaar hebben gereden. Dat ging nog zo netjes tussen de 3.50 en €400 pratend en uur.

[00:10:26]

En toen reden om tevredenheid uit Noordwijk. Euh en net voor Noordwijk ging Sven naast Thijs rijden. Toen heb ik stiekem nog even een blox naar binnen gegooid zonder dat iemand dat zag.

[00:10:40]

En ik dacht het zal mij niet overkomen ook vandaag iets van suiker tekort heb. En toen zag ik Thijs nog een cavia in het Janette nemen. Ja, we hebben ook allemaal dezelfde zorgen. Het is allemaal heel universeel waar we mee bezig zijn. Een mens. En toen gingen we het. De reden waardoor de duinen en een strakke wind van achter.

[00:10:56]

En toen, op een gegeven moment reden we 55 60 kilometer per uur het gehele stuk. Ik zat toen in het wiel en ik dacht van ja. Nou ja, we zijn in ieder geval wel snel thuis. Koers kijken vanmiddag en een podcast. Maar wat doe je wel achter elkaar? Toch niet? Nee. Naast elkaar in wat maar niet meer praten. Nee, die waren niet wijzer, daar waar we met z'n 68 kilo bijna 500 batterijen.

[00:11:18]

Maar hoe en hoe en wat die Thijs door die fiets? Zo kan het niet. Dat weten we.

[00:11:23]

Thijs die doet normaal met Swift. Doet ie nog luiers verschonen tijdens het fietsen? Dus dan valt dit nog prima mee.

[00:11:28]

Maar hoe fiets kampioen, hoe fiets? Oef. Iets van wat is natuurlijk zit de mooiste fiets. Gewoon eentje. Nee, er zit niet mooi schaatsen. Hij heeft ook net ietsjes te groot, zegt hij. Natuurlijk best wel dat dat drugprobleem. Ja, dus we zitten twee ringetjes bovenop op op z'n balhoofd. Euh. Dus ja, ik ben wel zo iemand van euh. Je moet eigenlijk geen ringen, maar ook je fietsen hebben. Klein badschuim. Ja euh.

[00:11:55]

Maar nee, je ziet natuurlijk er enorm krachtig is en ik ben dan ook wel benieuwd.

[00:11:58]

Euh. Het is volgens mij zes weken geleden die euh, die laatste vijf kilometer die niet zo goed ging. En toen zei ze wel wat langer door, getraind om dat het anders. De break up zeg maar te lang zou zijn voor het olympisch jaar. En volgens mij is die nu weer euh, een week of drie bezig. Maar deze jonge, misschien wel één van de meest bijzondere sporters die we hebben gehad in Nederland toch zo lang op zo'n hoog niveau de allerbeste zijn.

[00:12:24]

Hoe kwam deze afspraak tot stand?

[00:12:26]

Kenny Yoka Greiner Ja, waaraan Swype en euh.

[00:12:32]

Voor de mensen die dat niet weten. Dat is dus de. De Gaverse van Tinder en. Wat ooit begon. En dan kan je dus tegenwoordig ook maar twee Beersel op tafel.

[00:12:43]

Nee, teisterden Thijs Al heel lang niet gesproken. En ik heb tijdens het intensieve mijn leven gehad. Maar dat boek gaan schrijven ware en bij In het wiel. En op een gegeven moment zijn de wegen ge soort van gescheiden, maar wel altijd contact gehouden. Thijsse had natuurlijk via social media ook wel gezien dat ik er veel aan fietsen ben en die stuur een berichtje, dus ik zeg als je tijd hebt. De kinderen zijn ik in de school. Yannick is thuis of in welke hoedanigheid eppw.

[00:13:07]

Dus hij hoopte van de week. En Sven ging ook mee. Dus ja, was een leuk ritje gezellig gemaakt?

[00:13:11]

Ja euh. Van de ene kampioen naar de andere. Heb jij laatstelijk nog euh euh. Andere kampioenen gesproken die hun euh hun carrière hebben hervonden omdat ze met met de grote blauwe zadelmaker aan het fietsen waren?

[00:13:27]

Kobe doelt op Michel. Michel Beukema voor de luisteraars die niet weten wie Michel Butter is. Nederlands beste marathonloper. 2 uur 9 op de marathon.

[00:13:35]

Precies daarom die rauwere eraf. Dus wij als 2 2 jacquard zitten we op 2 achter je. Geef me een paar van je panfluit. 6.

[00:13:43]

Is ook boven of onder de 2. 5. Ja, ik heb net iets meer talent dan jij hebt in alles wat ik wou vertellen.

[00:13:51]

Dat stond gisteren. Dat was gisteren. Denk extra terugslag zeg. En 2 uurtjes wel goed voor mijn concentratie bouge. 2. Het moet er wel tempo. 3. Die. Die is in september vorig jaar gestopt met marathonloper of Silva of Topsport Topsport. Stop dus. Die heeft natuurlijk jarenlang elk team distance runners gedragen. En euh, die. Die ging sindsdien veel vaker met ons meefietsen, want hij fietst al wel af en toe voor voor een soort extra uren bij te trainen.

[00:14:20]

Want eigenlijk een beperkende factor met lopen. Qua uren terwijl toch een duursport is, is dat je blessures krijgt, dus pezen en gewrichten. Ontstekingen weet ik veel. T Is natuurlijk een hele belastende sport als jij zei altijd al marathonlopers. Ze moeten gewoon twee keer in een week vier uur bij trainen op de fiets. Dan pakken ze, want ze trainen misschien maar 15 uur. En maar voor een wielrenner echt weinig. Een profwielrennen voor het economisch systeem? Ja, precies dus.

[00:14:42]

Daar kan je dan. Zeg maar als ze als Marx maar. Dus hij fietste al wel. Maar toen is ie met ons veel mee geweest. In het begin hebben we ons kapot gelachen, weet je wel. Reed die een keer lek. Het was je ze binnenbad dat ze ook in het Joepla is band. Weet je wel waar je zit. Maar binnenbad? Ik heb lek gereden en overal melk. Of dan dan altijd pech, altijd pech. En dan kwamen we ruwheid zeggen we waren door de duinen.

[00:15:05]

En dan kwamen we weer wandelend tegen terug naar huis. En hij heeft een keer een nieuwe nieuwe pedaal gehad. En toen kwam u mij niet eens een pedaal uit z'n pedaal en schroefjes geketende. Nee, had ie dus maar ik. Ik zat te kijken dus epu in plaats achterstevoren gezet, maar dat kon niet meer. Hartsen dus ondersteboven gezet. Dus die rimpeltjes stonden die zeg maar. Zo moet je van je mouten marktplaats stonden. Maar ja, wij gingen natuurlijk weer heel wat studentenkrant voor als je er een keer in zat en moesten we in blijven zitten.

[00:15:31]

Dus nooit nergens top, anders kwam je nooit meer in de. Dat is een ding. Maar waar hij, ik moet wel zeggen.

[00:15:39]

Hij heeft in het begin ook daar werd ie best wel vaak gelost. Maar hij woont in Castricum, dus hij kent de n 100 op zijn duimpje alleen dan hardlopen. We komen altijd weer tegen en dan pikte die weer aan, net zolang totdat ie weer werd gelost met een glimlach. En dan? Dan stond ie zeg maar vijf minuten later stil en dat kwam weer tegen. En dan dacht je in Wijk aan Zee van nou hij ze wel eens klaar mee na 2 uur moeten zijn.

[00:16:00]

Ik wil vannacht drieënhalf uur fietsen, dus dan Reni nog wel helemaal mee over het strand en dan weer helemaal terug door duintjes. Iets van die topsport mentaliteit zat er wel in. En daar nam alle al het gebedje. Zegt mij dat haantjesgedrag met een glimlach noemde die ook. In het artikel kan ie zelf ook wel aardig aan meedoen, want hij kan incasseren, maar kan ook uitdelen zeg maar. Hij was natuurlijk altijd haantje met hardlopen gaat natuurlijk zijn mijngroep niet, maar blijkbaar.

[00:16:29]

Hij bleef wel gewoon, want hij liep wel. Zeg maar wat test lopen van vrienden van hem die nog wel zeg maar topsporter zijn. Maar dan liep je gewoon 30 kilometer fluitend mee. Weet je wel. Dus hij merkt wel dat ie een paar maanden lang best wel al spelenderwijs fit bleef. Ik weet nog één keer echt Quneitra door de duinen. Twee maanden terug. Dat was die dag dat ik euh, goeie benen had. En toen hij die euh, na afloop tegen mijn studie s middags hier bericht is godverdomme al oud is zo mooi.

[00:16:55]

Gewoon keihard afzien met je maten, maar toch goed bezig zijn en zo op deze manier sportbedrijf. Geef me echt veel plezier. Hij stuurde eigenlijk achter. Tom zou een weekend mee moeten. Weet je wel, die was toen als toen die periode net een beetje de tabak van had. Ja, en nu gaat ie gewoon. Hij heeft natuurlijk ook wel een beetje met schoenen verhaal te maken, want nu kan ie op de op de Nikisch lopen omdat ie niet meer wordt gesponsord door nieuw Bellens zijn.

[00:17:16]

Gewoon pakken wat I want voor de luisteraar. Hij werd sponsen door nieuw bellend, die hadden de. De supersnelle schoenen met een één of andere zoldering die je weer allerlei perserij lijken heeft ie. Of ja, maar hij werd schots door nieuwe balans. En Nick heeft die feber vliesje waar je harder op gaat. Ja, ik weet niet of niet. Bellens blij met me is maar zo'n beetje alsof je met een stalen fiets misschien nog als duurste gaat op reis wil iedereen of een fiets van acht kilo terwijl.

[00:17:37]

Ik denk niet opnieuw bij het ziekenhuis.

[00:17:39]

Nee, maar het zijn ook alle schoenen in de wereld. Niemand is nog in de buurt gekomen van Eijk.

[00:17:42]

Maar zo'n voorsprong? De conclusie is nee, maar de laatste tijd lopen dus al zijn vrienden niet waar die vroeger? Zeg maar 4 minuten sneller was. Lopen die limiet voor de Spelen? Ja dus ja, dat heeft hem natuurlijk ook wel getrokken. Nou echt, volgens mij wordt er nog niet gezegd. Hij gaat proberen de spelers spelen. Ja ja, ook twee keer de marathon Hamburg Test Loop gaat dit proberen. Maar stel nou dat ie. En moeten wij dan daar ook meelopen als supporter vrijdag terugvliegen naar Tokio?

[00:18:09]

Gewoon als hier, want ik ga ervan uit dat die het haalt.

[00:18:10]

Ja, ik denk dat dat sowieso een hele leuke bij Trip. Tokio Hotel vrij ver vliegen. Het zijn geen bloesem enzo, maar daar gaan we alles pers, want er zijn geen toeschouwers toegelaten. Wij maken waar maken we? Als je daar een perskaart, ook al een podcast hoor.

[00:18:27]

Maar stel nou dat ik jullie hier niet loop. Ja, daar gaat ie heen. Mag misschien wel. Meer nog vier Nederlanders die de limiet gelopen hebben en er mogen maar drie heen op de marathon, zeg maar drie plekken. Dus als je de limiet mohan moet je nog wel bij de beste drie. Ja, precies Nederlanders zijn voordat ze u opsturen. Hoe realistisch acht je niet? En vrouw hebben. Maar sowieso is het mooi dat ie dat ie eigenlijk weer eigenlijk het hele plezier, want hij is natuurlijk niet gestopt omdat ie het supertof vond.

[00:18:52]

Ben gewoon een beetje klaar mee. Ja, en nu zes maanden later heeft merkt ie gewoon. Op deze manier gaat het ook wat het.

[00:18:58]

Het deed me ook een nieuws van de polder. Schaatsen dus dat we dat de ene duursporters, een andere duursporten die met net iets minder of meer of anders belastend is voor je lichaam doet en daar toch profijt van haalt. Wout van Aert, die loopt de schaats en Niels van de Poel die ongeveer de beste schaatser is van het moment op dit moment die veel hard loopt. En nu Butter die veel fietst en euh en toch nog fout loopt en toch nog hard loopt, weet je wel.

[00:19:24]

Dat zou. Het is wel twee keer is toeval, maar drie keer denk ik hier zit wel je zit wel iets in en ik denk dat het tijd is dat Chris Froome een andere sporten gaat doen.

[00:19:32]

Misschien bodybuilders? Ja, maar is het toch? Daar gaan we op zetten om in de Singapore. Chris Froome. Chris Froome 7s in Nolmans. Gesink om zich te boomkruinen. OK. Euh. Buttner succes? Ja, maar laten we even. Maar dan gaan we willetje fietsen. Dus als je een keer mee wil. Ja, na 100. Leuk, maar dat is het op de weg is eigenlijk altijd hetzelfde. Of nemen is het recht door zee afruimen.

[00:19:55]

Het meeste en meest voor de hand is recht door en hart.

[00:19:59]

Is niet heel technisch gelijk. Je heeft zacht is. Tevens ben je al eens een technisch rapa als Michel mee eens. Kan jij gerust mee op de technische stroken? Ik denk dat de limiet gaan lopen. OK. Euh. Kleine brug van Michel Butter naar Fabriano frites. Hij zou me dit niet in dank afnemen. Maar ik ga het ook toch even zeggen. Oude huisvriend Skip. Uhm ja, jij zit zondag wachten. Is er een documentaire van Spaenhiers, één van de b.

[00:20:30]

Heb ik me dan laten vertellen? Euh. Een van de beste interviewers van Spanje die ook wel kritische vragen kan stellen over de bekende dopingarts. Het is dan ook Broz Winfrey.

[00:20:44]

Nee, ik ben voor dit programma benaderd. Serieus, wie heb je dit? Heb je de. Ik ga bouwen met FOP. Heb jij de trailer gezien? Nee. Euh. De trailer is een bombastische trailer van een minuut wat die opbouwt. En uhm euh. Vragen van de interviewer over die die. Laten we zeggen echt triggeren om te gaan kijken namelijk. Wat waren er dan een paar vragen bijvoorbeeld ja woord hebben wie wie heeft gebruikt? Of kan je namen noemen?

[00:21:12]

Dat soort dingen weet je wel. En dan zie je dus vriendjes. Zie je steeds een beetje.

[00:21:18]

Ja als. Als er één iemand is die narcistisch hard z'n ogen kijkt, dan is hij het wel.

[00:21:24]

Deze man had natuurlijk zo veel macht en.

[00:21:30]

Hij vond ook echt dat hij die wedstrijden zelf won. Wat is voor man, hoeft mij? Hoe vaak heb je m gezien of heb je m vaak gezien? Helemaal niks over wat wat voor relatie er de laatste keer was. 4 januari net voor je bent waar verteld is en wat jij evenwel een paar keer ontmoet. Uhm ja, het probleem is hij spreekt geen Engels en ik sprak geen Spaans.

[00:21:53]

Dus euh. Voor mij was het een hele lieve man. Best wel een euh. Ja, gewoon zo'n zoon zoals een Tritel.

[00:22:02]

Zo zag het eruit. En het ging natuurlijk best wel zakelijk en daar communiceer ik communiceerden via een nummer. En wie ik dan op de bloedzakken schreef. En voor de rest was het natuurlijk niet echt een contact. Uhm, hij maakte niet echt schema's voor mij ofzo.

[00:22:17]

Dat deed je natuurlijk bij die andere grote wielrenners. Euh wel, dat was gewoon echt het Olin Croesus schema van zo iemand die groeihormonen gebruiken. Testosteron? Bloed. EPO tussendoor. Dus ja, die connectie heb ik nooit gehad. En ik ben even kijken. Wat zal het zijn? Drie keer naar Madrid gevlogen en twee keer iets terugkrijgen. En de derde keer toen werd ie opgerold.

[00:22:41]

Uhm, maar deze man is zo hard gevallen. En hij heeft wel, want er zitten echt een paar grote wielrenners bij die die nog steeds niet zijn genoemd.

[00:22:50]

Die ja, echt met klamme billetjes. Nu ja, ja, dat heet in India.

[00:22:55]

Maar dat is ook altijd wat gaat het veranderen. Dus dat is natuurlijk de impact.

[00:22:59]

Maar hij heeft wel een aantal renners waarvan nog steeds nog eentje van fietst. Wel echt beschermd.

[00:23:06]

O ja en uhm. Euh. Denk je dat daar nou eens wat je vraag naar heb? Ik ken de weg. Maar zijn er nu renners die in één klap Billings thuiszitten? Nu ze weten dat zondag die die documentaire er is wat ik begreep. Euh, gaat het vooral komen, gaat het vooral straks over dat ie in 2004 wilde je nationale ploeg echt niet begeleiden en euh heeft. Zo wordt het een soort complottheorie verhaal van zijn hebben mij gepakt omdat ik Spanje niet wilde helpen in 2004.

[00:23:38]

Ja, dat heb ik uit podcast met het voetbal. Altijd voetbalteam. Ja het voetbalteam precies. Ja ja. Dus als je geen rancuneuze drijfveer vanuit de Spaanse overheid richting hem dit jaar, dan gaat er niet veel uitkomen. Qua namen van Wielelei. Want dat is natuurlijk een beetje raar, maar de meeste wielrenners zijn ook echt wel uitgekomen aan.

[00:23:58]

Het zijn drukke. Ik kijk dit soort dingen om van namen te horen. Maar ook. Je niet. Een ander naar andere sporten ook. Ja, ik heb steeds weet je nu nog de. De tour was opgeven. Het was Nannerl van nandrolon.

[00:24:15]

Zowel bij de dames meisjes. De Boer nou precies.

[00:24:18]

Juventus, Juventus en Champions League finale. Vijfennegentig tegen het zeg maar de Denni Blinds euro. Zo Godelieve Amsterdam in de basis live technische sloopkogel als uitoefent. Dat vind ik dat als er nou eigenlijk met het wiel en dan valt het wel mee omdat er nog niet vaak een Nederlander anders had gewonnen ofzo. Maar die we sturen male die finale. Weet je wel. Tja, daar denk ik nog steeds van God. Samen waren wij daar van die naïeve Hollandse jongetjes of andersom andersom geredeneerd.

[00:24:50]

In het voetbal was ook echt vol doping hebben ook altijd wel gedacht bij Rabobank.

[00:24:55]

Dat wij dat dat ze nooit zoveel deden. De Italianen enzo.

[00:25:00]

Maar ze moeten misschien in het begin dat ze begonnen met epo en bloedzakken etcetera. Maar in Nederland wist het ook best wel snel. Dus ja, wat nou bij Ajax dat niet zo was?

[00:25:10]

Dat dat dat? Dat snap ik maar wat me.

[00:25:13]

Wat me vooral omgaat is dat ik benieuwd ben of er over het voetbal wordt geroepen wordt gaat worden door hem omdat de roddel en deed hij en zijn zus ook al bij al met reden ook wel een paar ploegen gedaan in die tijd.

[00:25:29]

Het is allemaal wel een beetje mosterd na de maaltijd. Ik ben er niet eens om miljard, denk ik. Ja, dat sowieso. Ja, maar in ieder geval ik ga.

[00:25:37]

Ik ga kijken en ik ga garen met veel plezier, met heel veel chips.

[00:25:42]

Voorzitter, over chips gesproken. Welke zender is dan ze? Er gaan geen eens. Go go go! We waren lichtjes. Heb! OK.

[00:25:52]

Wat drinken? We hebben drinken. Euh. Daar staat een fles Barolo op tafel. Die kregen van Aarnout Hasselaar. Die stond van de wegknippen bij de stoep omdat ze Femi aangekondigd. Laat ze maar zeggen. Met een mooie brief v d waarvan de lengte iets te lang is om m nieuwe voor te lezen. Maar uhm, euh. Hij had drie flessen bij euh, bij zich. Goeie flessen Bru Noto 2000 15 denk ik. Is het net 2013 15 15.

[00:26:18]

Nou euh. In sierlijke Italiaanse letters dus dat zal. Dat zal goed zijn. Ik had al 3 flessen meegenomen. Eentje is kapot gevallen. Sorry Arnaut en je staat nog maar mij aanrecht. Ik kan trouwens gisteravond thuis. Had zo'n fles wijn opengetrokken als een soort huis wijntje. Weet je om even half glaasje te nemen. Dat was één van die beste flessen uit die die opties als resume.

[00:26:40]

Dat was van samen geslapen dan dat van dat wijnhuis in Pasana. Van die euh kennis. Die kennis van jou met de naam even kwijt, maar die je die had even overtroffen, maar dat geheel terzijde. De staat hier op 6 mei om Eisenmann takelwagens Marina. Arnaud mag vaker langs gaan, weet je, maar is toch een beetje midden van het land. We kunnen het adres spuien wat mensen Baroness kunnen neerzetten als wij naar graaf Jan Leeuw 25 als wijn hub willen willen positioneren.

[00:27:08]

Zeker aan mensen. Je hoeft niet helemaal naar Oudorp. Je mag ook gewoon een naaiden, hoef jou niet te ontsmetten en zou dat best wel fijn. Afijn euh, kwaremont je aan de site? Koers? Ja, voordat wij het over E3 gaan hebben en over Gent-Wevelgem waar we feitelijk best podcast daarom gelanceerd hebben. Waren er nog dingen die tussen de vorige podcast en nu? Laten we zeggen de afgelopen week. Afgezien van E3 prijs die we net hebben zitten, kijken we met z'n allen zijn opgevallen.

[00:27:35]

Catalonie bijvoorbeeld. Kelderman Toch wel weer opzienbarend hoor. Ja, dat niveau en dat ook wat beter worden in de week. Dus dan? Dan ga je naar een andere ploeg, dan ga je op trainingskamp.

[00:27:47]

Breek je je nek, dan ga je gewoon een. Ga je een uurtje langer. Je toch wel slagen aan? Dit jaar? Hij was aan trainen en iedereen was klaar en hij besloot om met een groepje een uurtje langer te gaan fietsen. En dan word je bijna doodgereden. En dan ga je weer beginnen met koers in de Ronde van Catalonië. En dat. Dat zijn wedstrijden die dat waar het niveau zo hoog is en is. Je ziet het ook en Kruijswijk krijgt een prima tijdrit, maar kan bergop.

[00:28:13]

Daarna ook niet mij maar een Kelderman rijtje in een degelijke tijdrit maar bergop en wordt elke dag beter en staat nu volgens mij vandaag keurig vijfde. Ja dat dan, die klasse en die W-Kracht.

[00:28:28]

En dat heeft hier al zo vaak laten zien. Wie weet kan waar en wanneer stopt het is. Maar dat was begin januari hè. Dat is nog geen drie maanden terug. Dat zeg maar weer met een brace om weer het ziekenhuis in Weert binnen een week op Swift. Eerst een keldertje weer gegaan, zitten hengsten op die hometrainer zeg maar. Er zijn hier ook weer zo voor afgezien.

[00:28:50]

Maar ja, ik heb al eerder gezegd dat zij ja, hij heeft ook geen andere keus. Volgens mij zou dat hij een paar maanden en een paar weken geleden maar buiten dat niet die keus niet hebben.

[00:28:58]

Uhm, hij d e.

[00:29:00]

Het niveau weet je wel, want ik geloof echt dat heel veel mensen voelen dat ze geen keuze hebben. Maar als je zoveel intrinsieke klasse hebt en je lichaam dus zo kan prikkelen.

[00:29:10]

Ja uhm, om maar de vergelijking te maken.

[00:29:16]

Zijn niveaus en basisniveau, zeg maar hoe goed is vergeleken met dat van Vroem, die vier keer de Tour al heeft gewonnen, nu eigenlijk twee jaar later? Ja, dat komt er echt niet aan te pas zeg maar. Is mooi. Het is wel een soort cbz te zien aankomen. Haal het nu uit. Dat vind ik wel korrelig maar, maar dat is plaatsvervangende schaamte voor het laatste wat bijna welker van de week. 5 miljoen geloof ik. Ik en niet een contract voor onbepaalde tijd voor onbepaalde tijd zou rijden.

[00:29:49]

Is diegene die dat moet betalen. Die heeft zijn geld op een één of andere manier te makkelijk verdiend.

[00:29:56]

Je zou kunnen zeggen het conduit draait het om geld komt uit de grond. Het is olie of gas. Nee, deze meneer heeft het op een andere manier verdiend, maar het is te makkelijk. Maar even hoeveel podcasting moet je daarvoor 5 miljoeneuro opvang?

[00:30:12]

Vanuit een sportief perspectief gezien. Euh, Thomas blijft sportief perspectief gezien. Het is toch hij? Hij lost echt op als alles.

[00:30:23]

Gewoon vanuit een peloton waar nog maar eendenlever rijden was het? Nee, ik denk ik denk maar 80 hoor. Ja, nee, maar precies. Nee dit. Hij moet zo meteen. Ik hem. Hij gaat het niet doen en hij gaat er naartoe rijden. Plaats, maar hij is toch.

[00:30:36]

Hij moet na de Tour gewoon gaan stoppen. Ja, maar de plaats van de schaamte is toch dat hij ook volhoudt dat ie 50 cc gaat zeg maar.

[00:30:43]

Als hij nou gewoon eerlijk zeggen ja jongens, ik haal mijn niveau maar niet meer naar die valpartijen en ik ben gewoon niet goed genoeg om mee te spelen.

[00:30:49]

Maar hij moet toch ook die waarde zien die hij trapt op training? Ja, ik ben verbaasd. Ook echt dat dit. Maar je kan er van tevoren wel Wilco Kelderman. Die is dus ook op z'n wattage metertje aan het kijken en aan het trainen. En die ziet in verhouding met hoeveel hij weegt, hoe snel je bergop kan rijden. Maar als er nog 80 90 man over is? Dat houdt in. Dat je niet om dat je zit je ongeveer onder de vijf, een halve watt kilo dus het vermogen wat je moet leveren, meer zit je niet te trappelen.

[00:31:18]

Hou jongens hij blauw.

[00:31:21]

Nee, ik beken het ook niet wordt. Die wordt voor de luisteraar wordt hierbij. Geloof me Balou. Ik zie Laurey glazig voor zich uit kijken. Duitse mond wijst op zichzelf en en en waar de media eigenlijk wil zeggen.

[00:31:33]

Ik denk dat ik er nog wel de tachtig ja, maar ja, als ik kwaad maak. Nee, ik heftig hoor. Hij heeft er wel precies wat jij zegt. Hij heeft alle informatie tot zijn beschikking om te weten hoe goed hij echt is. Het is iets om Miguel Indurain komt aan, maar ik trek al mijn kleren halverwege de koers nog een keer uit, want ik ben echt aan het trainen. Ik weet nog vijf, zes kilo te zwaar.

[00:31:54]

En nee, dit is gewoon precies weten waar je ook bent. Dit gaat het niet meer worden in naam wat ik zeg. Wat ik wil zeggen is plaatsvervangende schaamte. Dit is even erg als je gaat de Tour niet meer winnen. Dat je het gat Casualty zegt kijk naar wat jij doet. Kijk naar wat Peau kijkt. Naar wat, hoe fel dat gaat. Niet Bugatti's jaar. En ja, Hege.

[00:32:13]

En toch is er achter in jullie hoofd over of deep down.

[00:32:16]

Is hij nog het gevoel van ja, ik heb er komt niet uit, maar als je het kan je meteen de Tour winnen. Ik kan hier ook niet uitleggen. Maar dat klopt daar. Maar ik heb wel. Ik heb bijvoorbeeld die Giro 2018 denk de eerste twee weken continu afgeschreven dat hij op een op een aankomsten bergop van een kilometer vlak voor Murray. Weet je wel, verloor die 20 30 seconden op op de eerste mannen en dat die ook in zijn oortje aan het praten was.

[00:32:40]

En toen schudde die Medaer toch die Finestre ritten?

[00:32:45]

Ik was erbij. Je was er al bij ik.

[00:32:49]

Ik stond bovenop. Ja dus ja. Ja ja, dat je flitsend. Ja, maar dit is wel een beetje anders toch? Ja ja. Nou nou, bijna hetzelfde denk ik. Ik had toen. Toen had je de eerste twee weken echt niet gezegd dat die eenmalige kilometer was.

[00:33:05]

Na twee weken. En dan toch nog zoveel nog dat je dan nog in het klassement staat dat je de Giro kan winnen. Dit is echt. Nu sta je echt op een uur hé.

[00:33:15]

Als je zou fietsen? Ja, nee, dat is waar. Het zal nog in de top tien of in de top 15 zeggen ja maar nee.

[00:33:21]

Wat ik wil aangeven dat dat talent van Wilco en waar Vroem eigenlijk ook vandaan kwam in 2007 toen niet begon. Bij Barloworld en eigenlijk zo'n renner is het dus eigenlijk wel heel gek hoe die op even voor manier ook die Tour zichzelf zo heeft kunnen optreden zeg maar. Ik weet met training kan heel veel, want ik was zelf ook geen speciale renner. En soms kon ik het ook echt in de Tour. Ik weet hoe ik het heb gedaan, maar dan heeft ie.

[00:33:46]

Ik weet niet hoe hoe die dat heeft zo mooi heeft kunnen trainen zeg maar. Dat is echt wel een interessante studie. Ja, wat ook een interessante studie is over renners die we al afgeschreven of niet. Euh, en toch weer hun neus aan het venster steken vanwege alle Gander. Ze is back. Hij was er niet bij in San Remo, dat al moeilijk? Ja, dat je in een winkel een beetje onwennig zit je dan toch op de bank?

[00:34:12]

Ja, maar wat zal je nu aan het doen zijn? Als San Remo softie is hier nu een Beaucaire jaar nog aan het eten of pizza die anders? Ik denk wel dat ze slippers en een joggingbroek aan heeft. Weet je wel. Vier kinderen, vijf kinderen, vier meer dan de tweede van de dotatie. Alles goed gaat maar een maar in met 24 winterkapel. Maar dat wist ik dat. Doe je dat nou? Dat ik van Eufemiano Fuentes heel.

[00:34:39]

Terug naar Valverde. Hij staat er hé. Ja nee, die had de Donau vierde. JJ Sport. Thomas Valverde Kelderman na de eerste 40 plusser. Lisa is echt bijzonder.

[00:34:52]

Dit is dus ook wel. Je zag het ook wel een beetje. De eerste etappe en Movistar? Iedereen wist ook dat ie wel weer goed ging zijn. Weet je nog, die eerste rit? Ging het er in de eerste rit over te kijken. Het was dan ook aan een boom schudden. Ze doen natuurlijk af en toe de meeste rare dingen die ploeg us. Maar ja, hij staat er gewoon een heel degelijk niveau. Op zijn leeftijd zou hij staat gewoon nog.

[00:35:15]

Moloney is geen koekenbak koers, maar vooral meer niet. Er is nog hoop voor. Maar ja, je hebt nog via Catalonië 2015. Ja, heb je Antonino gezien vandaag? Euh.

[00:35:26]

Je bedoelt die foto die een beetje viral gaat? Volgens mij niet hoor. Ik heb me van meerdere groepjes schuiven. Nou ja, je ziet dus wat dingen. We hebben nog wel een keer gelachen om Sam dat ze eigenlijk iemand hadden om de onbekende shirtjes aan te promoten. In de webshop van Jumbo VIPS. Maar toch was Sandy promoter dat. Maar daar kunnen wij beter El Nino laten doen. Wat wat beschrijving is zei je ziet de foto van Antietam zeg maar op koers en dan zoemen ze zeg maar eens de bovenkant van.

[00:35:52]

Gewoon in een in een profielfoto, zeg maar. En dan zoemen ze in op z'n arm. En dan zie je ze. Is ze je helemaal ingenomen met naalden, zeg maar met veiligheidsspelden. Laten we heel heftig en een week later weer lepelt consul generaal bij de Hema is ook een sponsor van en voor de luisteraar.

[00:36:11]

De wielrenners uit hun hoofddoekjes? Ja en nee. En dat wilde wel eens gaan flapperen. Lauwe heeft er zelf ook nauwelijks last van gehad. Kan ik me herinneren? Jij wou nog wel eens ja, maar toen een tour dat een beetje bij was met je tour? Ja, maar tegenwoordig wordt dat allemaal helemaal op maat aerodynamisch gemaakt.

[00:36:25]

Hij is bij Ellis Revised ook niet meer. Hij is gewoon allemaal strak.

[00:36:28]

Toch een beetje spierballen. Moet je wel spierballen antwoorden hier? Bij houtwal moeten we wel in-memory kunnen. Niet voor iedereen loungen. Je zegt het. Het is toch om maatwerk is echt maatwerk. Maar hij is gewoon Cinna. Nou ja, toen wij hem zeg maar in de podcast hadden eind december. Toen zat dat zeker denk ik nu al vier, vijf kilootjes meer aan dan nu. Dus dat maatwerk dat doen is misschien wel op maat gemaakt. Maar ja, het ging viraal.

[00:36:52]

Dus hij heeft hele dunne armen, staat heel scherp en rijdt ook best wel goed voor Berg op. Alhoewel ik gisteren de rit al in het laatste stukje gezien heb. Dus niet, want hij zat mee in de kopgroep en uiteindelijk uitgedraaid is weet ik niet zelf aan het fietsen. Slechte voorbereiding trouwens. Al even terug moeten zien hoe hard ze altijd. We hebben ook zelf fiets is altijd hetzelfde. Zoiets is ook als regel n toch? Ja, dat is ook zo.

[00:37:14]

Maar ja, dat was mooi om te zien. En ik had m trouwens. Gisterochtend heb ik ook nog wel even gefeest. Timed ja, over de tactiek. Ja, toen zeiden dat ik ga mee zitten. Dus toen stopte tijdens onze aardenne ritje dat hier op de eerste koolmezen had een. Toen waren we wel blijven komen. Lekker en lig jij dan nog in bed? Als jij met hem aan tv station bent. Hoe gaat zoiets? Maar ja, nee, we zaten aan te bieden bij de businessman.

[00:37:35]

Hoezo heb jij een relatie? Willen wij gezochten Sneijder? Ja, maar dat krijg iedereen zo.

[00:37:40]

Thomas willen weer van het exotische trekken, maar dan gaan we gewoon niet doen. We gaan niet mee. Waarom is waar gaan we jullie kwijt? We gaan het namelijk hebben en dat staat over de koers. De link met erotiek is wel grappig gemaakt, want E 3 was natuurlijk een koers die van oudsher erom bekend staat. Er nogal wat. Zeg maar euh euh. Agressieve marketing methoden te hebben. Seksistische, seksistisch? Dat is een beetje beter verwoord. Jambers achtige billenknijpen foto van Sagan die de het jaar.

[00:38:07]

Is de de. De portretje affiches van de koers zijn altijd nogal controversieel. Ja, en waardoor wat fratsen natuurlijk weer heel veel aandacht oplevert.

[00:38:15]

Wat zij helemaal goed doen is overigens een van de weinige onafhankelijke koersen nog hem.

[00:38:20]

Dat stond vandaag hebben we nog naar elkaar toestuurt. Een artikel in Munte in Het Nieuwsblad over euh, over dat die mannen wel elke week bij elkaar komen aan de toog. Ze hebben een eigen Menke op vette rom en de toog is waar. En al is er een hele grote ketel die ze halverwege hebben afgesneden. En daar hebben ze gewoon een soort blad opgezet. Dat is hun toog en daar komen ze dus elke week aanmanen. Naarmate de koers nadert toch wel de vraag vaker per week en dan is ook een vast in dienst hebben is natuurlijk niet van al.

[00:38:47]

Zij zijn die koersen, allemaal vrijwilligers comités. Maar ze hebben nu één iemand vast in dienst die volledig met die koers bezig is. Een stuk of vijftien van die West-Vlaamse zakenmannen, zeg maar steengoed, maar ook allemaal op t shirt. Bij de keuring staan, zeg maar de vrouw. Toch wel veel, denk ik. Het is echter net als echte regio van Lefèbvre en gequote quote uit de uit artikel voor elke winnaar hebben een speciaal cadeau Tommy's Touraine. Dankzij ons Kwaremont bier of zondag trouwfeest kunnen schenken.

[00:39:14]

Ik weet die Van Avermaet gaven we een BMC fiets in chocolade met derailleur. Remmen zagen we als alles erop en eraan in chocolade en Cancellara krijgt ooit zijn gewicht in wijn. Toen we hem wogen bleek die '93 te wegen. Onmogelijk. Tot we zagen dat hij voor op de weegschaal folly op de weegschaal moest. Nog even snel vier volle bidons. Zodra dat gebeurt, komt schoner. Het is toch een beetje een gekke, gekke, eigenzinnige koers.

[00:39:38]

Ja, dat was het vandaag ook weer. Nee, da's een heerlijke koers. Maar ja, vooral de teleurstelling van Sanremo. Jaren wachten op een apotheose. Ja ja, je had echt een naar San Remo. Ja, maar ik moet daar echt de schuld bij mezelf gaan leggen. Waarom? Ik had verwachtingen, ja. En die waren terug gekomen door wat Van der Poel had laten zien. Alle Philiep uit zijn mouw geschud. En Van Aert die euh, weergaloos was begonnen.

[00:40:05]

Dus ja, een prachtige winnaar was bestuiver. Zijn leven is voor voor altijd veranderd en prachtige koers.

[00:40:12]

Maar ja, dan ga je vandaag en die weggetjes die je dan ziet vandaag over die Vlaamse wegen, de klimmetjes. En dan krijg je zin in het voorjaar.

[00:40:22]

Ja, je krijgt bijna zelf de zin om gewoon een koers te rijden. Da's lang geleden dat ik zin heb gehad met Oostenrijk.

[00:40:29]

Afgezien van dat jaar door de stad fietsen. Ja en nee, dat stad even terug op San Remo. Dan gaan we naar drie. Iemand zei laatst tegen me ook een hele treffende vergelijking. Sound! Milaan-Sanremo is als allereerste oudejaarsavond valt halverwege en op nieuwjaarsdag heb je Mikati veertig keer bekeurd. Toch is het ook altijd weer na Milaan-San Remo. Ja, ok. Dit was dus maar toch zat ik wel een puntje van je stoel. Ja zeker? Ja, toch maar een heerlijke finale.

[00:40:53]

Ja, alleen vandaag zit je kan je drie uur lang bijna niet open. Zeg maar spannend. Waar begon de koers na de afscheiding naging? Maar daarvoor zouden de Peirens, want daarvoor was het al gebroken, ja. Daarna was het van aard lek gereden, gedeponeerd door ja Pieter Weening. Waar dachten we hebben we even? Ja, laten we eraf. Meteen een van een paar. Maar eerst even de administratie, dan pakken we er een paar dingetjes uit.

[00:41:19]

Andere kunnen mensen gewoon coole talen vastknopen. De uitslag van vandaag E3-Prijs is gereden. Hij heet overigens E3-Prijs, omdat de snelweg tussen Harelbeke en Antwerpen, die nu de A14 E17 heet, in maart sluit zich waar vroeger de E3-Prijs heette. En zo hebben drie weg toch? Zo hebben ze hem ook genoemd. Maar officieel heten die andere zijn, want anders worden ze woest. Als ik het artikel Saxobank ja, ik weet niet hoe die heet. Ik zeg altijd driep.

[00:41:46]

Uit Harelbeke. Ja, ik heb je zich op mijn scherm eigenlijk. Laten we ze ook eens opzoeken. Euh, Lou Lou is ondertussen de naam. De naam, het opzoeken. Dat geeft mij de gelegenheid om de uitslag terecht bij te pakken. Als ik. 2. Sema Show. 3. Van der Poel. 4. Naastde STB. Greg Van Avermaet. Van Baarle Hugaert. Vermeers. Daar zit een verhaal achter. Dat verhaal begon en ondertussen heeft Lau de naam opgezocht.

[00:42:12]

Adri Saxobank Classic.

[00:42:14]

Waarvan akte origineel. Saxo Bank heeft dan toch een goed ingefietst. Het is lang geld te maken hebben. Het artikel moet je weg bij je zijn, maar dat is ook deze zaak ook terecht. Laten we die namen goed noemen. Die mensen steken geld in de koers. Belangrijk?

[00:42:30]

Uhm, het was eigenlijk de E3 Binck Bank Classic. Wat Bink heeft bij Saxo Bank gekocht. En daarom staan ze ook op de broek bij DSM. Tot zover uw 2 minuten, kopt Finanz. We gaan nu over naar de orde van de dag. De koers ontstond dus niet, zeggen we. Toen als ik erheen ging, maar daar eigenlijk daarvoor al. Toen had een groepje met onder andere Van Aert en Van der Poel wegreed en Van Aert lek reed.

[00:42:56]

En euh, door zijn onder andere euh. Nathan Van Hooydonck terug werd gebracht naar de eerste groep, waardoor eigenlijk twee groepen weer bij elkaar kwamen. Dat was eigenlijk het startpunt van de koers enorm en leek dan wel meedenken. Eno Eenkhoorn enkel en enkel vergat elkaar. Sorry sorry, geen echte. Maar dat komt omdat Michel wijdse altijd. Nathan Van Hooydonck? Die is echt. Nathan Van Hooydonck u altijd als sterke renner rijden. Die pak m, die doet wel veel commode die de dynastie moet.

[00:43:25]

Toch een beetje maar bij die. Ik vond wel dat die mannen die weer echt sterk terug en op het MØ en eigenlijk het viel ook een beetje stiller.

[00:43:34]

New QuickStep was er ook vooraan aan. Taaie. Gaines schudde, hij zat, schudde alle moest en moest nog even, het moest nog even zo een klein beetje soort van stilvallen.

[00:43:46]

Maar op een moment dat Afschreef gaat, zagen we eigenlijk allebei van. Wat doet u nu? Ja, want wij hadden verwacht van jou als QuickStep hier blijven. Nu gaat stilvallen, kom zeg maar Van Aert gratis terug. Dat zou op een moment dat van A. Dat afscheid kreeg ging.

[00:43:59]

Dus daarvoor was ik allebei een eigen kracht uitgegaan. En ik had niet gedacht we moeten blijven moeten rijden om alleen van aantoe los. En ik denk dat het de enige juiste keuze is op zo ver voor de finish.

[00:44:10]

Achteraf wel, maar je moet dat niet de komende week zo gaan doen.

[00:44:14]

Je moet echt van je eigen kracht uitgaan en dat is ook gebleken. Dat hebben ze. Zij hebben het zitten zo vol zelfvertrouwen. En natuurlijk hebben we hebben Gianni Vermeersch gezien. En omdat Van Aert lek reed hebben we wat andere Jumo renners gezien.

[00:44:28]

Maar in de breedte zijn die ploegen niet sterk. Nee. Vermeersch is ook teruggekomen van het lekkere eten. Anders waren ze nooit teruggekomen. Had Van der Poel en Van Aert 70 kilometer voor de finish alleen gezeten. Maar wat als je het hebt over? Waar begint de koers? Waar eigenlijk? QuickStep het op? Op de kansen, het waar de groep in tweeën breekt? Ja, daar begint de koers. En euh, tour was Van der Poel Van Aert mee.

[00:44:57]

En toen hij ook nog Van Aert leek het Breese doorrijden draaien terwijl Lotte je morfisme aan het terugkomen was. En toen demarreerde Asker. Waar? Waarop ik eerlijk gezegd dacht van ja, al snel nog even ronddraaien. Hoezo Jumbo? Veel meer pijn zeg maar. Dus euh. Ze deden de actie en daarna stuurden ze een mannetje vooruit. Dat is waar de koers begon. Ja, en daarna hebben ze het. Ja, die asking ging dus op 70 kilometer h.

[00:45:22]

Dan gaan maar 70 kilometer op je al hard fietsen zeg maar. Je beginnen maar aan weet je wel. De eerste tien kilometer voelt nog lekker, maar daarna heb je gewoon overal pijn. Echt wat wat die uit zijn benen scheurt. Want ja, maak het koers vooral maar af. Maar ja, weet je de rijden natuurlijk. Uiteindelijk rijdt er. Van de Poel samen met Van Aert die rij op 85, 90 procent met z'n tweeën daarachter. Dat is het natuurlijk.

[00:45:49]

Senecio in het wiel. Uhm, die andere ook weer.

[00:45:54]

Euh. Stybar en Stybar die ook heel goed oogden. Misschien wel de sterkste. Stybar in LA verlaat het zeker.

[00:46:03]

Uhm. Dus dan moet je daar moet je niet vergeten. Nee, nee snap ik wel, maar daar daarvoor zitten nog een groepje van Van Avermaet.

[00:46:14]

Maar we hebben dus Van der Poel ook een paar keer zoiets zien doen. En dan was er gewoon achtervork koers en dat kon gewoon. Dat was wereldtop aandraaien en dit is wel een klein beetje anders.

[00:46:23]

Maar je bedoelt dat van Paul niet goed zo goed was als anders? Of van het Dacische dat als Krain.

[00:46:29]

Wat hij deed? Euh, geweldig. Helemaal niet zelf Duitsers.

[00:46:33]

Want het is een ander niveau als BinckBank vorig jaar. Want wat is verschil dan? Omdat er echter niet zo hard werd doorgereden of omdat hij minder hard rijdt als Krijnen?

[00:46:41]

Rij de rij 2 man achter Van Aert Van der Poel en die rijden om de koers nog te winnen.

[00:46:46]

Dus die moeten het dicht gaan rijden is wel verschillen blauw, maar daar werden de hele tijd veel meer achter gelaten tijdens dat groepje van vijf. Een goed groepje van vijf.

[00:46:55]

Natuurlijk, maar de momenten waar het erom. Het was niet vol koers toen.

[00:47:00]

Nee, maar als je het ziet zoals ik het zie waren ook Van de Poele Van A tot Van Aert gaat aan op de Tiegemberg.

[00:47:08]

Ja overschatting. Ja, denk maar eens. Weet je? Als jij dus wat?

[00:47:12]

Want wat Lefevre maand terugzie de wolfpack weet je wel hoe het systeem weer gaat. Een roedel wolven op jacht. Ze isoleren hun prooi. En daarna? Ja maar ze waren. Dat hebben ze dus. Wat hebben ze? Een paar glazen zetten op? De kansen zijn allebei geïsoleerd. Daarna sturen ze iemand vooruit, dan moeten ze dan 85 procent achteruit. Ook weet je wel, maar dan is het maar 85 procent. Maar ook die 85 procent zorgt ervoor dat Van Aert op het Tiegemberg, een klimmetje waar Naesen eigenlijk zegt van.

[00:47:42]

Euh, daar mag je nooit gelost worden. Als je daar wordt gelost stop je maar met koersen over ze zuigen. Ja, en dat de schijn wordt schijnt is dat Van Aert nu gestopt is. Die opmerking na zit je daar nog aan? En ik denk wel als actrice. Als die opmerking ooit niet had gemaakt waar zich losgewrikt. Die ging echt. Ik heb nog nooit iemand zo. Naser vind ik echt een mooie renner. Maar je scheef op z'n fiets zeg maar, dat wil je niet weten.

[00:48:08]

Hij is echt ano, maar hij moest uit het wiel van Stybar en Van Avermaet ging er omheen. Maar wat ik dus dus tussen de tactiek vooral wat laffer vermaand terug zei waar iedereen een beetje mol-achterbos. Isoleren zijn a pak. Onze propeen erbij is gewoon uitgevoerd. Vandaag maken de ijverde dan toch ook al bijzonder op het einde.

[00:48:27]

Euh ja, we houden Sénégal voor. Voor de sprint. Dat was. Dat is dan logisch. Ehm, dan demarreert hij daar dus van achter. Is er is er wel echt overal over nagedacht? Of van ver vooruit hoe ze dit gaan aanpakken? En dat kan je alleen doen als je zo'n zo'n brede kern hebt en die heb even niemand.

[00:48:50]

Dus dat dit even je hebt is het niet andersom. Je hebt een hele brede kern ja, dus het kan in deze plooi vallen. Dit was dit had je toch nooit kunnen kunnen uittekenen? Enig zeker niet. Je hebt een aantal principes met elkaar afgesproken. Ja, en die principes, die kunnen alleen meewerken als je zulke goede renners hebt. En dat hebben ze vandaag Maffay, 500 meter voordat demarreert zeggen waar je uit elkaar valt. Nu moeten ze wel ja, acties gaan.

[00:49:16]

Anders gaan ze naar de meet met Van der Poel. Ja werden ze. Ja, maar het is allemaal wel ja. Weet je dus vanaf 5. Ik denk van inhoud. Gewoon gezegd is vanaf vandaag vanaf waar moest die gaan?

[00:49:27]

Vanaf de parkeerbedrijven maak je heel even in het verhaal af.

[00:49:33]

Euh. Als er één wordt ingelopen, dan ontstaat een kopgroep met Van de Pol. Van Avermaet zijn zowel verbale als Naesen als je gaat nog een keer. En waar gaat u dan afgesproken zijn dat u bij een Ladoga aan ging? Echter, het was niet arrivé anekdote, maar hij ging bij de Lido. Luwel demarreerde, die zijn worden ingelopen en hij zou nog een keer ja ja, fantastisch en aanrijdt mogen nemen. Je zag er bijna al direct dat de eerste demarrage weer een goeie ging.

[00:50:01]

Ja dus, want de Tessy gingen naar elkaar kijken. Wegversmalling BAM, red. Na slim Marckx. Een paar dingen die opvielen en nabij legt het af tegen De Parelvissers. Ja, dat zouden we de finale, maar ben je al tweemaal mee? Daarnet zeggen de eerste paar jaar vandaag stuurde was er maar één Abe's, maar ze zijn bezig. Ze zijn volgens mij met z'n tweeën gereden. Je zit denk je. Ja ja, dus er was een kopgroep weg en Mickie zijn er nog euh, nog heen gereden.

[00:50:28]

Niki was er en zat in de kopgroep als Monsieur Mattagne. Je hart een beetje. Het was meteen ja ja, toen ging je nog keer aan op de Stationsberg. Ja, toen dacht ik dat is wel mooi. Anti speractie Uitdam over links en ik kon grote grote plaat. Ja, grote. Maar toen ging ik van de polder effe effe te hard overheen. Mag ik even een opmerking over maken? Hoezo doe je dat van de Boer? Maar ja, vind ik echt.

[00:50:54]

Euh. Hij ging echt met macht 12 over naar de kampioenen. Ja is inmiddels een Nederlander met helper Browder. Maar die gast, die heeft wel tegenslagen gehad. Ja, die poef die heeft. In december. Die heeft echt een van de betere dagen van de afgelopen maanden.

[00:51:11]

Ja, maanden en maximaal een jaar na die eerste goeie dag in januari. Sinds de eerste 9 januari was hij eigenlijk ook wel heel sterk zeker? Dat is waar Thomas refereert aan de Berto. Gaat dat zien op YouTube, maar dat veelzijdig. Hij heeft een ongeluk gehad. Hij komt terug. Hij is goed en ik maak een gekkigheid, want de wetten van de topsport werken anders. Maar hij heeft een goede dag. Hij zit mee in de kopgroep. Hij anticipeert mooi.

[00:51:35]

Hij komt terug bij de grote mannen waar die eigenlijk thuishoort. Hij denkt. Weet je wat die Stationsberg ik proeven? Ik doe even twee tanden daarop en ik ga gewoon vakman. Desnoods anticipeert ik nog een keer. Komt die van de Poel. Ik denk naar die rijdt op hem af, is het vlammend betoog. Jij denkt dit tikte moet Peter mij? Kom maar mee. Weet je wat ze was als Armstrong tegen tegen het vingertje beter niet Pantani deed?

[00:51:57]

Nou, niks van, zegt hij, gaat er echt macht 12 over. Ik vond het geen leuke actie. Waarvan akte. Ja, ik denk aan een termijn doet hij niet. Hij ging hard. En Van der Poel? Hij ging hard.

[00:52:06]

Niki liet meteen gaan en hij was meteen. Stopte direct met trappen. Ze moesten de Taaienberg nog op. Direct daarna volgens mij. Wat voor gevolgen had hij hier nou?

[00:52:16]

Een overdekte mickie aan de grond? Ja, want op de op de Paasberg was tien minuten na rust de macht. Twaalf actie van VDP, dan zat die gewoon. Is het? Ja, ze hadden zeg maar halverwege die groep. Weet wel heel wat vooruit had gereden. Was niet dat die daar zeg maar aan te krabbelen was. Maar dat is allesbehalve alles behalve als ik Mejía de Eva's een betere koers van de laatste maanden, zoals Tof om te zien.

[00:52:39]

Ik vond echt heel De Parelvissers zitten, dus wel wat twijfel mee op vijf. Zeg nog heel even. Dat was wel feces. Even kijken of die geworden zijn. Kijk hoe jij van de administratie Pavese is 46ste vandaag jongens.

[00:52:51]

OK. De paardenvissers laten lopen is drie minuten na elkaar.

[00:52:56]

Is de groep van Grec dat staat de komende week beter gaan zijn hoor. IJskonijn gemuilkorfd.

[00:53:01]

Ivanov is de groep van Greg Van Avermaet ook gewoon een trainingsgroep. En daar zit dan Naesen in en grec. En dan? Gijs Van Hoecke dus die rij alle drie Waalse Desair en dan nog wat mannen meer daar volgens mij Stijn De Bock Boxy die die zo is. Ik weet niet eens of je nog maar bocca. Ja dus ja, dat is een groep die blijkbaar grec de kapo van het rijk. Als je die luistert die morgen trakteren. Ja ja, die wet 4 5 en naast werd 4.

[00:53:28]

Dus ik moet trakteren. Na de Tour de France pannetjes. Maar ja, we waren er gister. Vandaar dat het er ook zou komen er op. Ja ja we. Gisteren zijn we langs de Brood juwelier van Grec gereden. Een podcast met Reck komt er naar voor. Die heeft een tweede huis is de Mol in de Ardennen, waar die onderaan de Rosier in de fik zijn, maar waar vroeger de bevoorrading was van Rethimnon langs weidsheid aan. Ik lees het met beetje.

[00:53:49]

Ik kijk hoger. Ik kijk naar de link met mijn linkeroog. Kijk, in mijn bericht gooi je een beetje te vloeken, zeg maar. Ja, was blijkbaar zo geheele. Toen zei ik nog. Is dit een WK met links? Oh ja, hij heeft dus wat van die segmenten geheiligd op zo'n segment. Maar weet je wel. Zo kom je eens in de buurt van de start van het segment hoor. Wie op de verkeek zijn, begint over honderd meter.

[00:54:10]

We kunnen wel oprijden. We begonnen heel wat slechter geworden. Toen was dat even slecht, maar we kwamen eens een broodje juwelier vast. Tumoren waren echt. Als je daar zondagochtend 5 Pieter, dan weet je zelf bij 20euro. Wij zijn ook niet gestopt. Weet je wel wat? 20 kilometer verder naar Spa voor we het tankstation zagen staan? Lekker dan. Geen Smos alleen maar dat terzijde. Ander ding wat opviel uhm, Willem van Barman. Tja, die proeft treffen.

[00:54:41]

Toen jij als enige uit de groep van Van Aert t is dat je even snel dicht zeg maar na de tieghem naar de. De zette ja, heel sterk wau en ging ook wat meer aan trainen op de klassiekers. Hij had een podcast hebben gedaan aan de vrijheid om zijn voorbereiding naar de klassiekers echt te doen. Niet gebaseerd op de grotere op een grote ronde, maar op op. Hij gaat nu pas na de klassiekers trainen voor de grote ronde in plaats van eigenlijk in december al.

[00:55:05]

Ja dus. Hij deed meer een minuutje sprintjes dagen in in Monaco in plaats van om alleen maar die cols van de uur oprijden. Eén minuut, vijf minuten, tien minuten. Ik vond het fantastisch. Wat is een renner? Als je op de fiets zit, geraak je inderdaad altijd over Sinkeldam. Hebben we maar van Balen. Dat is het toch ook droog als je hem zie draaien?

[00:55:25]

Zeker zeker. En zeker in. In dit soort koersen op dit niveau met de allerbeste van de wereld. Ik denk ook wel lekker voor hem, want je hebt natuurlijk pit. Ook daar loopt Roodhaar die best wel goed reden die Narváez die in Kuurne met een poel mee was, maar dat hij die nu laat die dit zien. En eigenlijk, want zoals ik begreep is de laatste tien jaar de winnaar van Vlaanderen altijd bij de eerste tien gereden in drie prijzen.

[00:55:49]

Als je gaat spelen op Unibet, dan hoef je alleen de uitslag van de eerste tien vandaag.

[00:55:52]

Op één editie na eindigden alle ronde winnaars sinds 2005, in het jaar van hun triomf in de toptien van Harelbeke. Dus jaar nog even een Nieuwslijn Nieuwsblad feitjes en nog duidelijker verpletterend haast zijn de cijfers van de jongste. 5. Euh, die lente edities zeggen ze daar mooi bij. Kristof Sagan, Gilbert Terpstra met die al negen dagen voor ze in Oudenaarde mochten juichen waren ze één voor één in Harelbeke. Bij de eerste vier is dat de voorsprong. De wel een account aanmaken, maar van wel.

[00:56:22]

Kan jij maar dat uitleggen? Ik speel al voor je systematic. Welke hebben we nog niet gehad?

[00:56:29]

Jongens? Pieter Weening moet wel even benoemen. Ja, die in Lampaert rijdt lek. Ja dus ja ja ja Kamp uiteraard. Lekker in de finale en die wordt gedeponeerd. Het is dus dat je wiel wordt gewisseld in de Belgische koers, maar door een Shimano wagen. Dus ik stuur meteen ik zeg volgens mij zit Pieter daarin. Want wie geld neutrale auto's rijden in Parijs-Nice en de Belgische koersen en zo de Tour dan niet geloven. En euh, ik zie hem direct bericht.

[00:56:57]

Heb jij wat? Wat? Hij brachten we ook een beetje achter de auto terug. Je gaat hem wel terugbrengen achter de auto. Ik zeg Pieter, zit jij in die auto? Weet je wel? Maar dat bleek dus Nico Verhoeven te zijn. Maar hij heeft dus Van Aert gedaan uit die toch niet rijk rijden zeg maar op 60 meter of zo. Dus ja, wel mooi om te zien wat Pieter daar gewoon in de koers aan het rond genoot.

[00:57:15]

Zijn hele hele gevaarte. Vraag hem maar even gewoon als er als renners oud renners. Is is is zo'n Shimano auto niet doorvertellen, maar helpt die altijd een beetje bij dat soort dingen niet? Of is dat gewoon euh. Of? Tuurlijk doen ze dat niet.

[00:57:28]

Ik rijd bijna nooit lek. Beste 100, beste beste antwoord daar waar veel lekke banden gehad in je leven mee.

[00:57:38]

Achja wel ja, toch al een aantal. Maar niet het blaren dus. Wel heel belangrijke momenten. Maar op zo'n moment. Kijk, als je dan zegt zo'n vraag. Daar kan je wel gewoon zeggen van. Als jij zeg maar. Pieter Weening kent er minder gekoerst. Hij zal eerder Yves Lampaert of Valverde.

[00:57:55]

Ik denk dat iedereen wel. Ik denk als je op dat moment in. Het is natuurlijk oneerlijk. Het is Peggy rijdt lek.

[00:58:01]

Best wel ver in de koers. Ja, als je echt aan iemand een hekel hebt.

[00:58:05]

Ja, dat wel, maar ik had wel het idee. Ik vond het wel fijn als ik de mensen van die auto's kende. Of al die ouwe ploegleiders als jou een jaar Empe. Ook ploegleiders van andere ploegen. Ik ben vaak genoeg door andere ploegen. Je zag Sam Bennett heeft San Remo die reed lek, reed echt achter de Borra auto terug op de Capo Berta. Traktor acht ik ook mooi als een ouwe ploeg van LA. Ja ja, misschien doen ze dat niet.

[00:58:27]

Wout van Aert zal hier dan vroeger veel in Surhuisterveen hebben gecrost dat ze mekaar navenante. Ik weet dat het antwoord is ja. Nou, ik vond het wel fijn om vriendjes te hebben in. In een café. Ja, ik heb dat werkelijkheden dolletje. Zo vind ik veel gehad op het moment dat je echt slecht zit ook. Maar het is natuurlijk vaak de tijd dat dat je zeurde dat je zeg maar je eigen generatie nog misschien wel iets meer om die dolletje geeft.

[00:58:49]

En dan niet eens om de koers te winnen. Maar stel, ze worden gelost in een bergrit in de Tour en ze vechten tegen de tijdslimiet. En ze zitten daar alleen. Ja ja, dan is wel fijn om vrienden te hebben. Vind ik mooi. Dit zijn van die kleine dingen die je op tv niet zien. Nee, dat is wel leuk. Is ook leuk om met je mee te maken. Dat is echt mooie informatie. OK of mooie formatie gesproken.

[00:59:08]

Gent-Wevelgem toch nog even tussen aanhalingstekens meepakken mannen. Kan dat eigenlijk mooier dan vorig jaar?

[00:59:13]

Hoe?

[00:59:14]

Ja, dat de goeie goeie al om duimen en vingers bij af te likken. Wat gebeurde er vorig jaar? Laten we maar even met de met reuzensprong daardoorheen. Maar ja, dat reuzensprong. De Heene. Wat wat vorig jaar gebeurde is eigenlijk dat Van der Poel en Van Aert elkaar neutraliseren. Ja euh eigenlijk. Ik denk eigenlijk omdat Van der Poel niet zo goed was en niet beter kon en Wout van Aert daar gigantisch kwaad over werd en op geen moment ook niet meer wilde rijden.

[00:59:41]

Waardoor Max SPDC als wijzend maar bij spelers die ook vandaag nu achteruit rijdt. Eigenlijk. Maar hij reed niet achteruit de laatste week. Hij is gewoon een beetje te dik voor dit terrein. Ik denk dat ie te snel is geworden in de sprint. Ik kom hier om hier overheen te rijden. Hij zag er een beetje dikker uit vandaag wat hij zag en dat ziet er toch altijd wel uit. Jammer dat dit waarin nu Golos wordt.

[01:00:01]

Moet hij ook niet gelost worden als je wereldkampioen was geweest? Nee, vandaag kwam je dus niet vooruit. Hetzelfde geldt voor wat Thomas een beetje bedoelt is wat Sam gisteren zei als je sneller wordt in een sprint, wat minder goed in. Zeg maar het langere werk. En hij heeft al een paar goeie sprints dit jaar. Dus misschien dat dat wel het geval is. Maar die neutraliseren elkaar. Waardoor spelers weer eens een sublieme finale, want die sprongen die merkte dat die sprongen alleen over en die won en won de sprint toen.

[01:00:25]

Ja euh petto. Dus zat die Senesael Trentin. Die vertrok toen samen met marktcijfers vandaag bij Thiol.

[01:00:33]

Het zal wel Chargers. Hij werd een tiende, ergens heel snel gelost en het einde zat wel effe mee. Maar toen zat het eerst niet mee voordat Julius toen Julius heeft zich laten afzakken en dan gaan rijden.

[01:00:44]

Misschien wel voorbij Thiol. Lau checkt even wat met Jol heeft gedaan. Dat was echt een hele mooie editie. Geef mij de gelegenheid om eventjes wat uhm wat te feitelijkheden. Euh euh. Euh ja zeggen wat te vertellen. Ja te vertellen. San Remo weten zijn snel gelost. 109 op de Cipressa half zo. Henrick Maar dat beeld, dat is. Dat is niks voor hem, dus je gaat ook geen voorjaar naar speler. Voorspellende waarde van de E3 is net euh.

[01:01:12]

Is net vastgelegd als dat hij was. Hij was een zoon.

[01:01:14]

Gaat niet gebeuren als je best nog wel goed in voorjaar jongens. Schiet dat nou Haut-Var of wat was?

[01:01:19]

En dat ja, werd het nou ook niet echt? 23 dit jaar niet. Doe je nu nog een verder met die editie? Drieëntachtig? Euh. Zondag. Gent-Wevelgem start sinds 2003 al niet meer in Gent. Start in Ieper twintig, veertig kilometer verderop, terwijl vijftig kilometer twee achtenveertig door de Moeren dan heuvel laten landen. Drie van die mooie gravel stroken dus een paar jaar geleden ingelegd. Plus dat je nog de naam Benjamin Hill Sixty te zijn geweest. Nog even oud was fantastisch.

[01:01:44]

Chris Christmas zegt dat nou heel sixty free Chris met Strunz en Ketje komt. Ja, mooi, fantastisch. Maar wij hebben daar vorig jaar februari zijn we nou eens buikspek? Terwijl ik de Ronde van Vlaanderen en Gent-Wevelgem gebeid pakte me. En dat daar ligt zoveel historie streek van VDB van Vandenbroucke. Ploegsteert komen ze ook door denk ik. En euh ja, die +3 is voor mij. Voegt dat echt wel wat toe aan de koers? Het is echt wel euh.

[01:02:12]

Als je hier vandaag zakker foto voorbijkomen van vorig jaar of van euh, een paar jaar geleden op het programma stond dat stof het vet. Ja, dat is echt super vet. Hans De Clercq wist dat als je het hebt over een vriendje in het peloton. Dat was eentje. Toen ik zeg maar 23 was, was hij vijfendertig. En Reedie voor euh. Euh. Ja, de voorloper van Lotto-Soudal, zeg maar voor België, zegt Roy Lotto. En die nam altijd een beetje onder z'n euh, om onder zijn hoede.

[01:02:39]

Weet je wel dat er geen xã's dan wel een biertje? Met drinken voelde ik me natuurlijk heel stoer dat ik met Hans De Clercq aan een Bærum Tripel mee mocht drinken, maar dat was voor mij. Maar die is daar nu koersdirecteur te, dus die een serieuze. Ja, die heeft die plus drietjes ook ingebracht zeg maar. En daarmee bezig gaan. Dus die is echt bezig om die koers hoog te houden. En als je het dan hebt over een eigenzinnige koers.

[01:03:00]

Dat is Adri is eigenzinnig, maar volgens mij. Gent Wevelgem is officieel nog steeds eigendom van of of zeg maar gedeeltelijk eigendom van Flanders Classics. Maar ook twee families die Olen zeg maar die koers en die euh, die hebben er ook echt waar. Is echt wel ge upgrade belangrijk? Is dit een verhaal geworden? Twee ja, dus twee families, maar ook twee generaties. Dus vijf personen. Ja die dat. Euh. Die Gent-Wevelgem. En ze willen dus inderdaad altijd iets nieuws als een paar jaar terug hadden ze het wereldkampioenschap koersen organiseren op één dag, dus dan was Gent-Wevelgem.

[01:03:33]

Maar tussendoor hadden ze zeven wedstrijden die dag. Junior junioren, vrouwen, amateurs. Hoor die allemaal gewoon 200 man aan de start hadden omdat er waarschijnlijk hoog prijzengeld ofzo. Dat mensen ja dat junioren uit Nederland ook naar. Dat natuurlijk echt geen korona waarschijnlijk naar mij. Maar hoe tof vond jij het vroeger al echt? Als je als je toch naar een koers ging en dat was ook een profwedstrijd. Echt leven? Ja, dat de slagroom op de taart toch dus echt voor.

[01:03:59]

Dan heb je weer wat. Vertel eens. Dan heb je die koers gereden. Maar dan staan naar die bussen en je kan je voorstellen.

[01:04:04]

Als je als kijk ik ben opgevoed en als we dan de lotto zouden winnen, dan zouden mensen zeggen ja, ik hoop voor een nieuwe auto en een vrijstaand huis.

[01:04:11]

Maar ik krijg een Colnago of dag. Zou ik dan krijgen? En als je dan bij dat soort wedstrijden rondliep, dan kwam je daar gewoon echt mensen tegen die je op al die mooi de mooiste fietsen van de wereld aan het fietsen waren. En ja, die olie op de benen en die broekjes in die dienst.

[01:04:26]

En dat waren dingen waarvoor je aan het sparen was. Auto's met fietsen boven op een bus waarin je gaan omkleden. Dat leek zo ver weg. En dat is natuurlijk de ultieme trigger geweest. Dat zou mijn leven worden. Dit ik wil profwielrenner worden, want ik wil dit ook elke dag en is echt bizar. Maar ja, het is normaal gesproken.

[01:04:45]

Voor degene die je die dus niet meer volgt is is de Gent. Gent-Wevelgem is ook een koers die die dag samenbrengt, die zo koersen samenbrengt zodat dit soort Jünger Thomas DKDB 15 en een koerste daar zien. En dan zeg je tegen Pano we gaan hem nu naar huis. Weet je wel, blijf je nog drie jaar plakken, drie plakken, maar nog twee en een half uur terugdraaien. Thomas Ik denk dat daarbij ja, ook nog één keer dat ze nog één keer langskomen.

[01:05:10]

De andere en waar wij zitten is de Smithers koers nog met de. Met de drie keer de Kemmel, waarvan de Belvédère kasseien kant 34 van de meet.

[01:05:22]

Nou, als het echt helemaal windstil is, dan zouden misschien wel iemand voor gaan. Maar het is een andere koers als toen. Chapeau zeg. En dan heb je die oversteek van Chipotle.

[01:05:34]

Ja, ik weet er maar weinig mensen zo hard. Hoewel ik het zeggen. Jeetje Mina, dat was even ze.

[01:05:41]

Cheaper Gent-Wevelgem. Sipo, die gaat in Vermaut aan de kant van de weg gereden, maar die gaat één keer aan. Eigenlijk Jüdische Sprint normaal aangaan en die knalt gewoon met 60 65 kilometer per uur quanti. Daarna knalt die daar naartoe. Ja, daar zit 5 al in de kop en die gaan en hij sluit aan en ze gaan gelijk. Kunnen ze blijven ronddraaien. En iedereen dacht echt zo wel ja, hier kunnen we helemaal niks meer aan doen. Dat moment vergeet je toch nooit meer?

[01:06:06]

Maar het is iemand mooi op een fiets kan zitten. We hebben het over Sinkeldam en deel van Balen, maar dit was natuurlijk enorm. Dit was gewoon of nog iets imposanter. Ja, het wordt leuk koning. Het wordt bij windkracht 4 zuidwest en wordt geen massasprint dan dat. Dit is even gejat van wiel flits. Blijft droog. Derde dag grauw. Af en toe ruimte voor de zon. Kwik stijgt naar 14 graden. Windkracht 4 tot 5 naar het zuidwesten.

[01:06:33]

Daarvoor blasi in De Moeren precies goed om op de kant te trekken. Winkel 4 5 euro aan de kassa. In de finale schade aan de rug dus.

[01:06:40]

Dat is weer goed voor aanvallers.

[01:06:43]

Maar de conclusie is na vandaag en dat dat het allemaal nog best wel open ligt en dat Matthieu en Wout het niet cadeau gaan krijgen de komende weken. Nee, dat kan nog wel eens tegenvallen. Ja, het is met je eens een grappige.

[01:06:59]

Hoe dat dan gaat? Hoe snel lopen? Any way the wind blows. Hoe zit twee weken geleden was het nog.

[01:07:03]

De koers, straalde Lampaert na champagnefles weer richting de plooi.

[01:07:07]

Lampaert rijdt lek. Ze hebben daar gewoon een paar man aan en dat was nog sterker Lampaert. Hij voelde de toorn van Patrick alweer. Dat in Nerja van Patrick Qiga morgen een omschrijven schrijven die gaat over zijn moeder bellen. En vanavond is het logischere. Waren echt goed. Of hij? Hij had de benen wel, maar hij zat niet mee. Ik snap wel dat je jezelf ook echt voor je kop slaat op zo'n moment toch? Maar als je daarmee zit je met een CBD vier ploegwagen dan ook allemaal lekker gezond uit zitten.

[01:07:35]

Overal is het een goed Stampe bij die mannen. Ja ja, nee hoor, snuiven is misschien topsporter, het is maar één.

[01:07:42]

Er is niet die die die die wel gewoon. Euh euh, die op die dan. Het hangt van dit soort kleine dingen af te zijn. Want de E3-Prijs echt grote grote koersen vragen namelijk niet alleen wat Lexa is. Nee, maar ik bedoel eigenlijk meer. Het moment daarvoor dat zijn ploegmaats met vier man weg zijn rijdt er met twee man heen. En dan zit je dus eigenlijk op de Kwaremont. Beukt je goede benen te balen. En eigenlijk hoop je dus dat je eigenlijk de mannen achter je een keertje lost, zodat je in je eentje mag.

[01:08:08]

Natuurlijk niet met de hele groep in beeld te brengen. Nee dus. Euh, daar heeft ie gewoon effe zitten suffen. En ik? Ik bedoel met Dansliga zelf voor je kop ja dat je nog lek rijdt. Natuurlijk heb je niet in eigen hand. Maar wat? Wat ik zei om kotters raakt, zegt hij. Dat wil je niet zeggen, maar het weet toch wat extra? Uhm. Euh. Ja, het hangt dus van dat soort kleine dingen samen.

[01:08:31]

Ik denk dat het niet zo lekker slaapt vannacht. Jawel, wel even wennen omdat QuickStep zo goed reed. En hij heeft gewoon een kans. De komende week.

[01:08:40]

Hij heeft gewoon een kans om een kuise benige gevoeld en die zijn goed genoeg. Alleen hij weet ook ik moet niet meer zitten suffen, want al die anderen van al die anderen zaten hem niet te suffering zaten gewoon mee. Weet je wel, dus het kan gewoon. Van al die mannen kan het gewoon komende week een keer de goede kant opvallen. Ja, ze kunnen allemaal de ronde winnen. Toch eigenlijk wel grappig hé? Wat gaat nu over de Ronde en in mindere mate over Robert?

[01:09:03]

Omdat dat natuurlijk nog gaat. Duidelijk. Roewer gaat niet door, dat definitief perfect uitgesproken.

[01:09:09]

Natuurlijk geeft hij waar. De zes liggen daarvoor. Nee, even serieus, niet door. Dus we hebben t over Vlaanderen. Zondag Gent-Wevelgem is een ander soort gekoerst. Euh, wie schrijven we op? Roept u? Waarom? Ja, die usual suspects. Van der Poel rijdt niet, zeg ik al even voordat je die gaat noemen. Hij weet het niet. Misschien wel te veel gefietst, geen kranten gelezen? Laat lezen. Ja, maar wie zeg je dan?

[01:09:38]

The usual suspects. Ja, ik denk gewoon dat de koers gaat worden. Dus ik denk ik. Ik gok Van Aert. Lou. Ik kom uit een Morena. Ja, ik zit een week aan een KABOUL. Zazou, zevende in De Panne, wint er in de rit in Parijs-Nice natuurlijk. Maar ik moet een beetje prediken, maar eigenlijk zeggen wat als Kees Bol wint? Ben jij ook? Natuurlijk treurig natuurlijk. Je komt ook een beetje opties.

[01:10:06]

Dan gaat het. Hoe kan ik eigenlijk Kees Bol gaan fietsen door Laurens ten Dam? Weet iemand? Kunnen we dit ergens toch afmaken? Nee, maar wat? Wat wel zo is, heeft meer getraind op de sprint. Echt voor. In de grote ronde te sprinten. De klassieke sauna, kapper of nera zoals in die sprint oefeningen.

[01:10:23]

Die heeft hij ook echt van jou op papier gekregen. Ja, heb ik gegeven. Ik zeg niet aan, zeiden ze zo. Ik ga zelf op de brommer eroverheen sprinten. Toen was de brommer van Niki stuk. Is trouwens een waargebeurd verhaal. Horzel hooizolder is niets voor kaas bromma. Want kaas, die vroeg mij of ik wilde bergmeren. Maar ik kon die dag echt even niet waar. Ik moest met jou de 100 draaien. Ik kon echter keuzes maken en andere brozer ging wel mee, maar die ging een brommertje van Niki niet.

[01:10:46]

Die in één, maar viel stil. Serieus. De firma dus waar hij stond bij Schilder. Voor de laatste fiets ik met Mickey langzij. Ja, daar staat hij. Nu zuig je de remember. Gaat u als VCC dijkjes gaan sprinten in plaats van achter de brommer weg? Wat hebben die parelvissers beter voor mekaar? Dat is het Wout van Aert. Wie nu naar Kees Bol? Ja, Tim Merlier.

[01:11:12]

Pfff. De minister kijkt uit. Hij keek ook echt een beetje boos dat je hem niet zeggen. Ja ja, hij wint wedstrijden. Die staat gewoon ik, zei Van der Poel. Hij heeft carte blanche. Ik zag laatst een euh, een staatde komen van eendagskoersen van 20:21. Hij staat gewoon zesde. Ja, zeg maar een van de beste eendagskuikens van me. Omdat hij heeft drie gewonnen natuurlijk. Of natuurlijk hij heeft er drie gewonnen. Is echt wel sterk, zeg maar van.

[01:11:38]

En eerste stond Van der Poel volgens mij dus gewoon met optie vijf weekse twee mannen in de top zes. Dat is voor. Nou ja, het is een pro. Komt die ploeg. Je mag je niet meer zeggen denk ik. Is VGT eigen wel vet zoals rond Reimann? Absolute klasbak? OK. Langzaam gaan we afronden. Mag je nog even een paar, want ik heb een oproepje gedaan voor de Hot 100 aflevering. Maar geef me een paar nog draait halen.

[01:12:00]

Zet wel een paar leuke dingen tussen. 12 7 0 0 1. Schlecker euh. Lekker? Euh. Euh. Anoniem, maar dat zou kunnen. Hij zegt. Hoe hou je het uit met die vent? Neem even aan dat hij mij bedoelt. Hoe gaat het met jou? Ja, schoonhoudt. Heel vaak je ogen en je oren sluiten.

[01:12:20]

Veel mensen doen suggesties voor gasten. De meest genoemde Tom Boonen hou ook zo. Als je luistert. Je kan er geen aanvragen. Patrick Lefevere Ja, dat zouden. Daar zou ik wel heel graag bij willen zijn. Wel een beetje bang zijn, lacht hij later wel iets. Misschien goed voor uit mijn comfortzone?

[01:12:37]

Ja, dat zou. Dat zou een opzienbarende podcast. Ik vind het echt de meestal. Ik vind het de allerbeste wielermanager die. Waarom is dat je podcast? Foute confusion. Waarom heb je dat een soort van ontzag en eenheid voor? Vorig jaar hadden we. We hadden voor Kompany.

[01:12:56]

Hele Korona zouden volgens mij voor de Brabantse Pijl geen adres zijn, maar we zouden bij hem op de oprit met een kippetje had ik dan voor het eerst van wel even helemaal schoongemaakt. Ja, beste vleeswaren ooit, stropdas om alles wat je moet, het is het zijn.

[01:13:09]

En dan ook kleding zal dat op zijn oprit Zandlaan podcast doen met Patrick. Dat was afgeholpen. Hoe lang is die oprit? Je kan het verdwalen. Ja, dan hadden we wel zin in allen. Natuurlijk wel de kroonbuis. Dus we vijf vrijheidsstraat jongens, want dan wil ik wel echt heel graag mee.

[01:13:25]

Ja, maar je mag maar geluidstechniek vinden. Wij drinken met haar geluidstechnicus of zelf dingen klaarzetten bij Kouterhof. O ja, jij zei ik zou een beetje bang zijn voor het Soko auto. Toen ik hem dus belde voor die podcast, dat moest ik ook wel echt wel. Ja, dan weet ik direct voor werklozen. Ik zal je eventjes. Ik zal dat als luisteraar. Even heb ik met meerdere ja, dat heb je met twee mensen mee met drie, waarvan de beller.

[01:13:51]

We hebben laatst ook Jan Smeets in zijn Smeed Lefevere en nog iemand. Het zijn een beetje mannen van middelbare leeftijd, al is dat toch wel waar je ontzag hebt die wat ouder zijn, zegt Smeets. Best wel persoonlijkheden worden.

[01:14:07]

Ook krijgt hij morgen voor bijna een uur een sluitend te krijgen. Ook Sven Kramer wordt genoemd. Smeets Inderdaad. Dumoulin versie 2 wordt heel erg van. Hoe is het met mij mee? Hoe staat het met dat ducttape op zijn stuur? Hoe zou het met dat Puttevils sturen naar ducttape of Saturninus stuurtje pestten? Toch suggereert Turkije. Misschien had hij ergens last van zijn lichamelijk ongemak.

[01:14:28]

Bellen met de tekst is al bijna dertig al en de laatste die werd genoemd werd maar een keer genoemd, maar is wel uit steengoede Rafael van der Vaart. Oh ja, die staat bij ons ook hoor. Je staat bij sprayen gast. We moeten eigenlijk een en een serie maken met niet wielrenners. Ja, apart zie je van 5.6 met toffee niet horen. OK. Maar goed begonnen via goed weg. Nou, wat zou theepot wibac? Uhm Lau, jij zet ondertussen de zaal spareribs op.

[01:14:58]

De dia lig op te trekken. Jij zet eventjes met je. Ja, ik ben wel echt. Ik heb mijn best gedaan. Zeg maar even de boel op 200 graden. Ja Hollez podcast. We zijn begonnen vanuit de Menke heeft toen kwam er een verbouwing tussendoor van zes maanden, maar dat is deze afgerond. Dus ik ben echt blij dat we weer gewoon in een bar zitten. We show in een meesleepte leiden. Ja, jonge Sinkeldam. Cornez geopend.

[01:15:21]

Ja, maar ze zitten in de Menke in de Menke heeft. Ik denk aan de Holz podcasting ligt echt voor voor een weeshuis, want jonne zou komen en euh, op de rit dus als geluid.

[01:15:33]

Curtis Jones Schulten is niet gekomen, maar de Lightspeed rechtop en wordt tijd om gewoon even goed gaan.

[01:15:39]

Caenen toch moeten ook gaan eten, kan het ook nog beginnen en zijn we niet klaar voor de mannen.

[01:15:45]

Shimano is 100 en wij hebben de honderdste uitzending over kleine sjouwt uit onze sponsor Lou. 101 Ronduit zou bij zijn pastorijen een beetje gesprekstijd tot 100 afleveringen. Jaar. Ramon zelf heeft een succes. Wensen gaat geen week gebruiken. We hebben niet genoeg Marc als dakloze.

[01:16:06]

Hij was. Hij was echt gewoon vrolijk. Goed. Ik had er ook koffiekopjes bij gegeven. Uitspaart koffiekopjes. Ja, misschien dat dat wat een beetje zich gepakt bij geeft. Even lekker portiekwoningen gepraat en veelal gezellig zoals Roger zelf.

[01:16:18]

Nog even handjes in de savaete met cappuccino gegeten. Zijn die kopjes ook wel eventjes naar de kopjes? Komen ze naar mokken? Maar volgens mij waren die buvz ook weer binnen op liefst sluwheid van de Vietto.

[01:16:35]

Ja ja, ik heb er trouwens geen deslag uit. Vast koffie weggeven. Ik had een ouder die zegt maar detoneren die van de koffie ruikt serieus. Outrijve dus jouw ruikt naar de configureert.

[01:16:46]

Vergeet dus mensen niet even een kijkje te nemen. Eén ding stuiven biedt naast een rebel die helemaal niet verlegen met een wig stuurt. Julio César hoor. Buiten witte structures vertrouwt kampioen kan worden. Twee mannen gaan bij deze Mini zeker een wit steen in een greppel gieten gaat gewoon gebeuren.

[01:17:17]

Het klinkt dan ook hetzelfde als dezelfde dag s ochtends essentieel gestald staat vuren stas, witte stuurtje studeren. Voor mij mag ik de avond tevoren dat het zo druk is natuurlijk. Ik verwacht dat jij vanaf nu tot 4 uur s nachts opstaat of alfabet om te kijken met een tijdsverschil.

[01:17:39]

Heel raar opstaan wanneer we gaan eten. We zijn er bij.

[01:17:43]

Thomas Tankschip was tot de vorige keer Korona Valente vanuit Vlaanderen en bij ons ging krijgt Van Marwijk nog een bonus uitzending in je Vite. Werkt echt drieënhalf uur lang met je op de berg trainen, beter worden. Shortcut nummer vier uit m'n hoofd vijf minuten. In ieder geval heel veel waardevolle informatie over trainen.

[01:18:03]

Die gaan we als de bal dat goed weerwoord wordt lente beter worden.

[01:18:08]

Beter worden Peterhof zich tot de volgende te schrijven. Bussloo waardevast.

[01:18:58]

Na die boottocht, die gisteren ging, geloof ik naar beneden met een euh. Met een gondel voor de deur. Ja, dat was wel goed geregeld hoor. Dan was dat perfect geregeld. Het zag en het zag er behoorlijk druk uit. Of je niet zo heel lang in de rij staan? OK, maar ik zit liever zeven minuten in een gondel dan 26 kilometer hebben overbrugd.

[01:19:20]

Omdat ik die 26 kilometer op de fiets zit met Berg op, Berg af en Steve. Ik was gewoon gestopt. Gewoon gewoon, maar gewoon microfoon, drama en weglopen.