Transcribe your podcast
[00:00:00]

Yeo Horzel Dennis hield Van Ellens en 'F.C. Ik houd ervan beperkt tot een korte Deans mededeling, maar weet dat die tiene mokken binnen zijn en ook de bus zo lekker colletje verrassend fris is, wordt eigenlijk wel in de standaard Kyd voor elke renner. Hou sowieso de site in de gaten de komende weken, want dat gaat weer van alles binnenkomen. Dus doe effe een lol en doe even een Loekie Loekie. Immers Joepie op Ellens trefpunt zijn. Dat is serif punches.

[00:00:26]

Zij ook een familie. Twee gasten.

[00:00:31]

Was het niet Joop die zei de fiets, de fiets en verder niets? Nou, wij gaan verder het leven ook, maar vooral ook naast de fiets. Dit is de Lichtshow Ride Fest Podcast. Bijna Menuhin in een staat swing in de Dermul screening in gymzaal zingen Hajj de herwint zijn dun, au en dun.

[00:00:52]

Laat dat duidelijk zijn je uitzoekt vallen alle renners lijven op de keper beschouwd gewoon in de categorie dun en schriel. Maar als je inzoomt ter wereld voor je open. Dik en dun, groot en klein. Grote kont, een kleine kont. De hakken omhoog of niet. Kuyten met kipfilets of die met kabels. Rank en benadert klompen geen kloek.

[00:01:12]

Liever zonder fiets is het geen palm, maar in combinatie met de fiets ontstaat stoms schoonheid. Het lichaam dat zich na al die uren zo naar de fiets heeft gevormd, heeft haar nodig voor het evenwicht en de andere renners blijven kijken. Geluid uit en als een kopgroep van een man of vijftien waar de motor stuk voor stuk langs rijdt, zal van de zijkant. Want zo beoordeel je een renner. Sluit je niet aan de voorkant. Een beetje van de achterkant, maar toch vooral van de zijkant.

[00:01:36]

Ze komen in allerlei soorten en maten. De de geblokte Mitchells, de slungelige, de gebeeldhouwde, de bolle buikjes. Renners met een vlakke rug of juist met een bolle, de breedgeschouderde en de ja, zeg maar de Tiesj Benoot. En afgelopen woensdag was daar de Dillen erelid van het illustere gilde der Borstkas. Kijk dat ie een trekje heeft dat je doet denken aan peddelen langs de Amstel op zaterdagochtend, dat wisten we.

[00:02:02]

En dat als je in een caravan als een zadel hangt die zonder te kijken naar de camping in de Dordogne rijdt. Dat is de balk. Maar er was iets anders. Dit keer die Kass tonnetje rond zo groot mij zo diep als hier aangekomen had in De Gewichtige. Daar in Monaco had ie een kogelvrij vest om. Wat een torso. Ik denk dat als je een beetje aan stampt, je Egan Bernal en Tom PID Cock in de borstkas van Willem van Baarle kan stoppen.

[00:02:26]

Hij heeft een derde long ergens naar binnen.

[00:02:27]

Kan niet anders. Het was een genot om naar hem te kijken. Het geluid uitgedaan, alleen maar kijken naar die tred, wat bovenlijf, wat er als het ware apart is opgeschroefd. Die smalle heupen. Wat een klasbak. Wat een inspanning. Het was een staaltje cyclo erotica van de hoogste orde. Dillen is een klepper. En kleppers zijn verkassen. Het is de hoogste tijd voor je welverdiende portie wieler gebabbel, maar namen Stefan Boonen tegenover mij zitten ze.

[00:02:52]

Laurens ten Dam en Thomas Dekker. Willem Ja, ja, ik ik.

[00:03:00]

Ik moet bekennen dat ik wel een beetje jaloers was of die trend en dat live en me. Zo heb ik nooit op een fiets gezeten hoor. Het is het. Het was echt gewoon wat en hoe stil ook. Ja, we hebben de hier naast alshet die zegt die zat laatst op een profits meeting bij Captein en toen hoorde ik hem zo tussen neus en lippen door te vertellen dat die perfectie aan het verbeteren was. Ja toch? En waar jij als rouleert.

[00:03:26]

Maar dat was wel perfectie toch? Dit was natuurlijk. Voor mij was het een soort van oorlogsvoering. Naar Ja Wouwe voor de Bettel.

[00:03:34]

Ja nee, vanaf dag één deze jongen. Ja, die heeft natuurlijk een heerlijke zit. Het lijkt wielrennen. Zijn ze tegenwoordig zoveel mensen die op een fiets stappen? En daar zijn maar zo weinig mensen die zo op een fiets kunnen zitten, zoals delen op de fietsen. Ik zie dat altijd al gehad. Je kent m lang. Ja, dit is er bijna bij de amateurs al. En dat bovenlichaam. Euh ja, dat is zo stil. En die benen en die romp.

[00:03:57]

Het is allemaal. Het is echt een en een machine. En ja, ze hadden er vroeger ook eentje bij die ploeg Kiryienka. En. Maar ik vind dit mooi.

[00:04:07]

Is misschien nog een verbeterde versie iets. Dit is een Kiryienka met klasse. Ja ja, precies. Ik had zo scheef en euh ja, maar het was wel een beetje die heup hoek, die romp. Ja, ik had het overleefd. Wat bedoel je met de heup? Wat bedoel je met de heup hoek?

[00:04:19]

Het ziet er zo strak en zo zo. Het lijkt wel of je je hele leven korste wil ik niet. Of zou ik denk ik misschien? Ik weet niet of je dat doet? Waarschijnlijk wel.

[00:04:28]

De moderne wielrenner, maar ook toen hij het vroeger niet deed.

[00:04:32]

Toen zat hij ook zo op z'n fiets, dus het is ook wel het woord van aanleg leeuw. Maar daarover gesproken. Ik vond bijvoorbeeld Sebastian Langeveld altijd supermooi. Op de fiets zitten nog steeds en ik weet nog dat wij in onze eerst ook zijn licht ratte ligt. Een mooi boek zit mooi, het lá. Het lichaam zelf is iets anders dan dat van.

[00:04:48]

Het ziet er natuurlijk iets afgetraind uit en het is helemaal niet dat Sebas te zwaar is. Alleen het oogt wat wat zwaarder. Maar daar zit is natuurlijk. Dit is fantastisch, elegant en efficiënt. Maar toen kwam dus op de eerste keer dat we bij Rabobank kort exercities gingen doen, moesten we planken. Ik dacht echt bij mezelf, maar dat kan Sebastiaan echter maar eens goed. Die zit zo mooi op zijn fiets. Hij heeft zo mooi. Ik kon nog geen drie seconden plakken op Barmasai die willen rijden.

[00:05:13]

Ja, echt waar. Wij lachen allemaal maar op vier en halve finales. Maar is dat wel eens als de helft langer hé? Hoe zat ik op een fiets als een mijnwerker? Zei ze. Bottarga die als het doortrekker maar zullen bellen? Jazeker. Ja, we gaan heerlijk zwemmen. We gaan er maar even bij.

[00:05:30]

De Van Baerle. JS Caches Bulen Hoe is het? Ja, goed. Ja, ja en ja, ik kan niet anders zeggen toch? Hoe werd jij gisteren wakker? Ja, toch wel een beetje een rotter. Maar ja, wel superblij, daar deel ik met jou mee met de koers van van woensdag.

[00:05:54]

Ja man, wat een koers Jurij. Ja hoe Aneke?

[00:05:59]

Ja. Ja, ik kan het natuurlijk niet verwachten dat het sowieso zou uitdraaien. Maar dat is vragen. N va. Wat was het plan? Niet dat een ieder geval van zo'n momenten. Ja nouja, kijk, je weet wel een beetje waar waar het zou kunnen gebeuren. En ja, ik kwam voorop te zitten met een groepje van vijf à zes man denk ik met de intrede ook bij Christel en zei ik tegen ieder van rij. Maar zo zou het mogen naar die klimtouw.

[00:06:29]

En dan ga ik eens proberen in een. Ja, dan kunnen ze achter mij aan rijden in plaats van één keer andersom. Ja en zo. En zo geschiedde ook.

[00:06:39]

Wanneer dacht je hoe? Je ziet wel iets Neij op ik? Mijn benen zijn goed en er is wel wat mogelijk vandaag. Euh, ja eigenlijk. Euh, ja, eigenlijk heel de dag wel een beetje, want ik kon mezelf best wel goed van voren houden. En toen op Taaienberg net voor Taaienberg eigenlijk ook de Maurya Bovenstraat vielen zijn er zat. Ik zou ik een beetje achter. Daardoor zou ik niet helemaal lekker rijden op de Taaienberg. Maar ja, uiteindelijk kwam ik daar nog eens als 15 ofzo boven.

[00:07:11]

Dus het was allemaal zo. Slecht was dat nog niet. En toen eigenlijk op de. Op de smalle banen voelde ik wel een beetje het jammere. Daardoor is toch wel een beetje doorheen aan gaan waren. En het was een jaar, laat ik maar proberen daar. En ja, ten volle wordt doorgetrokken. Wat is het herbergden hout? Een nieuwe klim dus. Ja, misschien kende die andere gasten niet.

[00:07:40]

Is dit de klim? Al zei hij toen precies Hooghuis goed uit het noorden en dat gaze jonge Jezus dat werd. Monique werd me niet groter, maar het werd ook weer niet kleiner. Ik had. Ik had bij elke brug die er kwam dacht ik na nu zullen ze wel pakken en wie niet en wie niet. Je had dat idee.

[00:07:58]

Had ik zo ja, maar heb je daar ook heb gekoerst zeg maar. Had je? Had je continu wat over? Heb je gewoon n tempo gepakt en daarvan hopen dat je het ging aanhouden?

[00:08:07]

Hoe heb je in het najaar? In het begin probeer je wel zo hard mogelijk die klim op te rijden. Op een gegeven moment merk je dat dat de voorsprong wel gelijk blijft. Probeer dan ga je wel een beetje nadenken van ja. Het zou wel lekker zijn als dit tot de finish vol kan houden. Dan ga je het wel proberen een beetje te doseren en is eigenlijk gewoon een lange tijdrit van gemaakt. En eigenlijk om elke klim dacht ik wel van Janu.

[00:08:33]

Nu is alles wel een stuk dichterbij komen en nu er toch wel een stuk dichterbij komen. Ze kwamen en dat gebeurde maar niet gebeuren. En ik ben en maar ik begonnen pas echt in te geloven na de Nokereberg. Nokereberg?

[00:08:45]

Ja, hij. E. M. Euh. Volgens mij heb je pas enige druk eraf gehaald in de laatste 500 meter ofzo. Toen Dorfmeister pakken we niet meer. Continu werd er een oortje geschreeuwd, bijvoorbeeld als je steeds op de hoogte van de was waren.

[00:09:00]

Nee, eigenlijk niet. Dat was wel een beetje. Ik bleef een beetje in het ongewisse. Ja en ik denk vijf kilometer voor het einde hadden we een terugdraaide bocht. Daar kon ik ze zien. Raya en jij. Je bent natuurlijk naar de kloten, dus je denkt van dat je heel langzaam gaat en dat ze elk moment kunnen aansluiten. Ik bleef eigenlijk tot en met Danira zo'n 500 meter voor de streep. Echt volle bak doorrijden. Want ja, ik ga er eigenlijk ook vanuit dat ze in de auto niet alles kunnen zien natuurlijk en niet alles meekrijgen.

[00:09:34]

Ik kreeg al helemaal niet zo heel veel tijdsverschillen door van de van de motard en de een beetje op gevoel heb ik er gewoon door blijven rijden.

[00:09:44]

Hij en haar gewoon een dikke vette klassieker gewonnen. Ja, jij ervaart hoe de eerste auto, want dat was ook de eerste klassieker waar ik op podium stond. Ja, in Ik weet niet eens 2015. Nog zestien jaar. Dat is wel lekker dat je niet dan dat je niet aanpakt heb je meteen overdeed gemeld.

[00:10:09]

Davy Van Maele van Ben Ik de waterraderen die de nieuwe Kiryienka die kan ook Xara nieuwe K3 gaan vormen. Maar het is even op Humo. Serieus is natuurlijk wel dit. Dit kon je goed gebruik toch? Na Ik denk sowieso de ploeg of de klassieke ploeg wel. Ja, we zijn natuurlijk sinds lang bij de ploeg. Ben hebben we niet echt vrij. Eigenlijk niet een klassieker gewonnen. Dus ja, dat dat ik dan, dat ik dat dan mag zijn, aldus Dirk.

[00:10:44]

Supermooi. Maar ik denk wel dat we. In de breedte. Met Tom PID concludeer ik die derde werd in Kuurne en die andere mannen die een hele goeie omloop reden wel laten zien dat we wel aan een opmars bezig zijn.

[00:11:00]

Maar het signaal was finaal sterker dan andere jaren al slimmer. Ik denk sterker, niet. Niet niet per se slimmer. Maar als je sterker bent, dan zit je gewoon op de juiste momenten. In E3 en Gent-Wevelgem iets minder natuurlijk. Maar zie, dan kan je gewoon veel makkelijker plaatsen.

[00:11:25]

Zegt weet je nog dat wij in de winter in Zoetermeer zaten en de parkeerterrein op parkeerterreinen waar bepaalde staan niet meetellen? Bij de de. Maar toen hadden we het over. Ga je na wat wat dingen anders doen? En het antwoord daarop was ja. Dat je meer vrijheid krijgen om ook je maar meer op het voorjaar te richten. Heb je dat nou naar behoren gedaan? Heb je dat zeg maar. Paul Paul, voorjaar schema gevolgd? Of heb je voorjaar, maar toch ook een grote ronde schema gevolgd?

[00:11:56]

Wat het uiteindelijk geworden Neira?

[00:11:57]

Naja, het is niet dat ik de vrijheid kreeg om voor de klassiekers te gaan, want had ik eigenlijk altijd al. Maar ja nee, ik ben van trainer gewisseld en we hebben iets iets anders getraind zeg maar. Dat is echt meer en minder op lange blokken, maar wel op korte, intensiever dan veel herhalen zeg maar. En dan merk ik gewoon nu in de koers dat dat in het begin van de koers evenveel wattage als op het einde van de koers is.

[00:12:27]

En dat is wel lekker man.

[00:12:30]

Nou ja, dat. Dit was ook even. Stefan heeft Thomas en mij. Ik zal jullie even wat we. We waren heel stil, Thomas en ik. Maar we kregen van hem allebei een vraag, zeg maar. Voor de rest moesten we dus. Maar ik ben blij dat Stefan een van die vragen had gesteld. Net jode, maar dan vol. Mag geen nieuwe bedenken. Nee, nee, maar dit ligt al de hele tijd op puntje van mijn tong.

[00:12:53]

Ze is jouw eerste zin. Jij zei dat je echt gebroken opstond gisteren, maar daar heb ik gisteravond ook nog een staartje gecheckt van renners die de donderdagtraining voor Vlaanderen. Dat komt dan op Twitter voorbij. En mij viel mij wel een straffe training op voor jou gewoon van 5 uur 160 kilometer 163 uit mijn hoofd. Ik zou er geen kilometer lang zitten, maar ik denk wel wat. Wat is daar het plan achter? Ik vond het echt heel interessant op de, want de meeste rijden 50 kilometer los.

[00:13:23]

Yagi nog even 150 kilometer met de hoogste 10 procent, zeg maar Kwaku. Jazeker. Ik vraag me af hoe mentaal breken?

[00:13:31]

Mentaal breken? Nee. Ik heb wel gemerkt over de jaren heen dat ik dat ik gewoon mijn lichaam moet blijven trainen en blijft prikkelen. Ook tijdens deze periode. Ik. Ik heb al gemerkt. Wat als ik te rustig aan zou doen dan dat mijn lichaam in een soort van ruststand gaat? En dan duurt het wel even voordat die eruit komt en zeker met eendagskoersen. Dan kan je dat niet gebruiken, want dan zou het maandag. Zou het dan wel weer wel weer lekker op de fiets zitten jaar achterlaat.

[00:14:07]

Heb je niks aan? Nee, daar heb je niks aan.

[00:14:09]

Bijvoorbeeld in in in Parijs-Nice ofzo. Dan voel ik de eerste twee dagen voel ik me gewoon een stuk minder omdat je iets iets frisser zeg maar zo'n koers ingaat. En in een etappekoers maakt het iets minder uit. Maar ja, in een eendaagse koers moet je toch een beetje de motor blijven slingeren.

[00:14:25]

Wat heb je vandaag gedaan?

[00:14:27]

Tweede vraag sorry Steve, maar zijn we zijn rustiger, binnenviel zou niet rusten, maar zeker geen Barolo.

[00:14:39]

We zijn val Teuntje nije.

[00:14:43]

Ik heb drieënhalf uur de koers verkend, dus vanaf kilometer 100 IP67 tot en met de finish ook nog ook nog wel meer dan ik dacht.

[00:14:55]

Enfin, effet in zicht. Tof? Ja ja ja. Jij begon Thomas. Bent Thomas die? Die had hem een. Mij lijkt zo stellen. Veel gebeurd sinds die hotelkamer voor de Ronde van Engeland, maar niet de eerste. Dat vertelde jaar 2014 na een memorabel memorabele week.

[00:15:16]

Ik was jaren in die weke delen, won de Ronde van Engeland en ik ben op Instagram naar Instagram gegaan. Wij delen zij is hartstikke leuk, zo'n app met al die foto's. Ik had er nog nooit van gehoord, dus moet je nagaan.

[00:15:31]

Wist je dat binnen? Dat ben jij. Jij Thomas op de gram geholpen? Ja ja, zo gebeurt het. Zo gebeurt dat, ik wel.

[00:15:39]

Ik weet dat als ik naast hem in bed lag en dat ik zou zijn. Wat is het dan leuk om die fotootjes dan de hele tijd alleen te kunnen zien uit te delen?

[00:15:46]

Heel handig was ook voor de Shiki. Toen was de jongen trouwens swype en spirituele teksten zie je ook goed.

[00:15:56]

Bij mijn Instagram is sindsdien veel veel veranderd, bezocht hij. Ik was even benieuwd eigenlijk. Piet Kok denk ik toch wat minder? Euh. In ieder geval goed begonnen. Kuurne Podium. En ja, hij heeft de laatste weken toch wel wat moeite denk ik om op dat niveau te halen. Is het nu ook na afgelopen woensdag zo duidelijk? Eén kopman delen van Balen. Euh. Wie gaat inos? Grootste kans zijn om kort te zitten, misschien wel Vlaanderen te winnen?

[00:16:26]

Of. Of werkt het? Euh. Werkt het niet zo? Naja, ik denk misschien wel dat ik de grootste kans binnen de ploeg had, maar uiteindelijk moet er wel proberen met zo veel mogelijk man in de finale te zitten. Ja, daar stonden eentje van en uiteindelijk kunnen we elkaar alleen alleen maar daardoor sterker maken. Dus ja, en het is niet zo dat ik de enige kopman man ben.

[00:16:50]

Maar je hebt wel de hele dag vanaf de start toch wel iemand bij je. Daar nog niet over gesproken, maar het zou wel lekker zijn als iemand een klein beetje uit de wind uit 100 kilometer.

[00:17:03]

Pit is dan toch dertig centimeter te klein? Ja, maar waarbij Maybelle wel zit bij jou in het wiel. Wij gaan er even over nadenken.

[00:17:11]

We delen de E3-Prijs. Was het wel zo doen. Toen kon KM er een beurs konden worden uit de kan draaien en Mariane Tom. Ik had al gelijk achter Cameron, want ik had al gezien dat als ik Wachtendonk zou zitten, ik ook beter zelf in de wind ga rijden. Dus ja, gezegd had ik wel even slim bekeken.

[00:17:32]

Na Mooijman met zo'n goed gevoel naar zondag toe. Wat bijzonder toch?

[00:17:39]

Ja, ik heb nog nooit zo goed gevoeld. In de weken voor. Voor Vlaams eigenlijk al vanaf Parijs-Nice, de tijdrit. De tijdrit was echt een soort van omslagpunt in mijn vorm gevoel. Vanaf toen is het eigenlijk dat heb ik eigenlijk alleen nog maar een goed gevoel gehad. En dat is wel lekker.

[00:18:00]

Ja, maar stayer na zijn overwinning zijn niet meer bij de. Bij de bookies, maar ook gewoon bij de één op de lijstjes met waar de sterren worden uitgedeeld. Steiler, gewoon bij en zullen de drie sterren zijn zoals de drie sterren krijgen. Bij Het Nieuwsblad.

[00:18:14]

Geen 3 3 2 3 2 denk ik. 1 2 2 2, maar IFR. Hoe vet verhoogt het goud? Dat is een lijstje hoor.

[00:18:22]

Het zou misschien misschien al 3 geven hoor. Ik zou ook 3 geven. Maar morgenochtend kijk ik heb wel gespeeld, maar dat was jammer genoeg wel maar woensdag mee. Te laat is te laat. Ik heb 10.000 euro dinsdag ingezet.

[00:18:36]

Euh. Waar kijken? We kijken wel wat te dragen aan een Diller, maar ik zou mijn best doen. Maar de laatste vraag. Ik weet al wat we kunnen, maar weet wel wat we gaan doen. De andere keer over de hele week delen we dit. Zo is er nu gekoerst en woensdag heeft dat voor jou ook je ogen geopend. Want het was een beetje van de poes. Zeg maar gewoon echt van fokking verdergaan als asgrauwe. Die Monique ook zo in drie.

[00:19:04]

Euh, ja, het doet heel veel pijn. Maar het loont wel eigenlijk nog verder dan normaal, want daar gaat altijd al redelijk ver. Maar dit was wel echt serieus.

[00:19:13]

Maar ja, als ik denk dat ik. Jechanoerov BDBH Als geen precisering, maar in ieder geval. Ja, ik denk dat de Koerse stijl een beetje veranderd is, ook na die solo van Zubin in de Ronde van Vlaanderen. Ja jongens toch van van iets verder gaan proberen en dat dan toch blijkbaar loont. De schade die de koersdoelen zo'n klein beetje verandert. Ik heb het altijd wel geprobeerd, ook in de Ronde van Vlaanderen. Ja ja, van van al iets verder te demarreren.

[00:19:49]

Maar toen viel het allemaal niet op z'n plek. Maar we moeten voorzitter moeten functie krijgen.

[00:19:57]

Het begint om 10uur, dus ik zal wel gaan zitten als ik jou wat lekkers. Wat is het lekker. We gaan langs om over 100 winnen. Wat is het lekkerste scenario dat je dat je QuickStep meekrijgt, zodat die die hongerige wolven zich een beetje koest dat je als Kray meekrijgt of zo? Niet zo heel snel de titel van de metro.

[00:20:15]

Voor iemand die kan kloppen jaar zijn als Krijnen zo lekker.

[00:20:19]

Naja, ik denk wel dat we een goed scenario zou zijn. Als je iemand van QuickStep meekrijgt die dan wel meerijdt uiteraard. En dat hem meteen en bouwt natuurlijk geïsoleerd zitten. Dat zou natuurlijk het ideale scenario zijn, maar ik heb al eens al een keertje eerder mee gehad en toen hielp die niet echt mee. Ik hoop dat dit jaar dan wel met mij draaien.

[00:20:43]

Nou, die gaan misschien dit jaar wel al maanden met je doorrijden na afgelopen woensdag. En denk jij even voor?

[00:20:48]

Misschien wel zitten we ons dan ook een beetje af te vragen van de Poel iets minder aan het worden. Naja, ik moet zeggen woensdag was er natuurlijk wel ineens Superman en misschien had hij na iets meer last van ass als normaal. Maar het zou lekker zijn ze iets minder wordt.

[00:21:09]

Dan heb ik mijn kans natuurlijk, maar ik niet. Nee, dat zie ik niet. Ik verwachtte nog wel gewoon zondag geen Roubaix.

[00:21:19]

Heeft dat nog impact op hoe, hoe het hoe gesleep het meeste? Zie het anders. Nee, eigenlijk niet, ik acuter al het najaar kut in de zin van ja na. Voor mij is het niet een hele teleurstelling. Kijk, ik ben heel blij dat we überhaupt mogen koersen en kunnen koersen. En ja, de situatie in Frankrijk is daar gewoon niet naar om daar te koersen.

[00:21:45]

En. Ja, ik kan er niet heel teleurgesteld over zijn en uiteindelijk hebben we gewoon de hebben gewonnen in oktober, dus mooi na het WK reiken blokken WK Parijs daarbij uitpakten in de regenboogtrui die als spelen. Ik denk dat die wel even sorry wil. Ik draaien ver weg. Hij zou wel staan. Die regenboogtrui is zwarte broek toch? Swartenbroeckx zwarte broek.

[00:22:13]

Wel een wit zwarte broek, zwarte broek, witte sokken. Ja ja, dus zijn we daar overeind.

[00:22:20]

Maar wel lange broek. Jawel, die van Billen is lang hoor. Ons niet opgevallen.

[00:22:26]

Uqny of Somma is toch wel preuts aangelegd? Heeft ook altijd een hele grote zwembroek aan. Onder de douche, onder de douche is het heel eng om naakt bij mij op de kamer te liggen, maar dat begrijp ik. Dat heb ik nooit aangedurfd. In die tijd had ik dat ook vrij. Maar je bent wel van de lange broek tot je knieholte zeg maar.

[00:22:44]

Ja, ik heb mijn mannen wel vrij lang. Ja, ik weet ik. Op een hele manier voel ik me daar prettig bij.

[00:22:51]

En dat mag ook gewoon weer niet voor te schamen. Waar gaan je in de gaten? Houden onwijs veel plezier en geniet nog na. Geniet nog even na, maar vooral heel veel plezier. Zondag man. 2 2 2 en halve ster. Ja, onderbouw Baouf op 3. Aaibaar wilde zijn succes.

[00:23:12]

Maar als je de game niet decibellen hoor. Uhm, ok, we komen wellicht van meteeneen. Als we het echt over de ronde gaan hebben we nog wel te spreken over Dillen. Maar waar zitten de lijnen naar Thomas? Waar ben je beland? Moet ik het zo zeggen?

[00:23:31]

Ja, ik heb heel veel meegemaakt in mijn leven. Dat dat schrijft is het paasweekend nu. En voor mij is het eigenlijk elke dag wel een feestdag.

[00:23:40]

Maar het schijnt dat heel Nederland vrij is.

[00:23:43]

En wij euh. Of jij wij? Nee, het is eigenlijk een soort van opgelegd. Uhm. We zouden misschien wel in Vlaanderen gaan fietsen. En toen werd ik vanmiddag door een Rossel opgehaald in een busje, niet wetende waar we naartoe gingen.

[00:23:56]

Blinddoeken. Ik hoef de m'n zwembroek niet mee. Maar we staan dus ergens op een camping in Ermelo, waar de camping wel in de rimboe begint. En ik heb. Ik heb ook Expeditie Robinson gedaan. Dus ik ben echt wel wat gewend. Maar ik moet zeggen hele vriendelijke receptioniste. Ik was natuurlijk als eerste hier wie jullie waren. Te laat? Ja, dus ik wist al waar waar ik de Kempen ging staan. Dus ik had al een beetje voorwerk gedaan.

[00:24:21]

Maar er zijn ook andere mensen. Hier en daar stond hij meteen even een praatje mee te maken. Ja, en daar stond iemand met een met een mouten maar nasl. Dus ja, wat doe je dan? WC rol onder je arm en een gesprek aangaan? Ja, maar we doen nu wel alsof wij hier door naartoe getrokken zijn. Door wel. Maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Lou ook eerder een Bush kampeerder is. Ha ha in your friends dan een camping.

[00:24:45]

Kampeerder hebben dat verschil. Ja ja, maar ik wilde Thomas niet van het ene na of zeg maar een zachte landing zonder inalle of zijde katoen en gifjes. Want ik heb inderdaad. We gaan morgen griffel en gaan mooi fietsen op de op de Veluwe en ik heb best wel vaker in wild gekampeerd. Maar ja dan deze camper heeft niet. Zeg maar alle alle twee lesmethoden. Geen wet, zegt ze daarin. Zeg maar, wel koken en zo allemaal.

[00:25:10]

Dus ja, als je dan moet je toch eens ergens de bosjes opzoeken. Dat gaan we in Amerika wel een keer laten doen kunnen. We kunnen bij de luisteraar de belofte doen dat als Thomas op z'n parmantige slippertjes naar het toilet gebruik wel een foto heb ik er helaas voor jou geen naam mocht niet bij.

[00:25:25]

Maar ja, dat is waar. We stonden weer buiten. Of hij stiekem ook. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, want toen ging ik gewoon eventjes een nummertje 2 achter de boom doen. Hij loopt gewoon in z'n badjas naar het toilet. Ik dacht dat ik dacht de volgende keer, want ik kom natuurlijk wel een volgende keer dat ik hem terstond Thomas. Die wil graag drie weken mee naar Amerika. Gaan we met vijf man in een camper.

[00:25:45]

Zo ja, dan moet je toch al een keertje gewoon in een kamertje geslapen hebben voordat voordat we het gaan doen. Hij doet het goed. Tot nu toe.

[00:25:50]

Eigenlijk ook wel de Ronde van Vlaanderen. Delen van Balen. Het staat eigenlijk allemaal in het teken van onze mount.

[00:25:57]

5 juni hebben we er zin in?

[00:26:00]

Euh, we drinken in Kwaremont je we maar niet te veel, want we gaan morgen. Hoeveel kilometer fietsen ons? 60? Neenee, 135 of 140? Hoeveel? Hoeveel procent gravel vaste Maltha? Ja, weet ik niet. Nou, ik denk toch wel 70 procent Gajser. Gijs Bruinsma. De route bouw van Reed van het vest van Van Flanders om niet gedaan trouwens. Die heeft voor ons deze route op Kimoto in elkaar geflanst. En ja, ik ben erg benieuwd wat we gaan over de kroonen Meijnen.

[00:26:24]

Dat willen we natuurlijk al heel lang en dat is dat de Verjauw info Thomas die hier die. Die zijn in de wintermaanden te dicht. Volgens mij gaat die eerste kerstdag open omdat de koning daar jaagt van oktober tot eerste kerstdag. Dus ze mogen. Mag niemand over de kroonen mijner fietsen of wandelen? Maar Willem Wivo, Willem-Alexander, prins, dat mag gewoon. Nou ja, ja, dus dat is met zijn eigen tuin een privé jachtterrein. Want ik heb me gebeld, zei als.

[00:26:48]

Ja, dus we gaan morgen over de Kroonen, maar dan gaan we fietsen hele. Nou zal het dan daarom ook iets met Kroon domeinen heten? Ja, misschien misschien wel. Carsen ook. Wel komen Heijman een paar opvallende dingen qua wielen nieuws sinds de laatste podcast. Ik noem ze eventjes in vogelvlucht Bouhanni waar ik het over hebben. Ik wil het over steengoede bodies hebben. Euh. En over. Laten we met heel positief nieuws beginnen. Ronde van Turkije.

[00:27:13]

Fabio Jakobsen terug in koers met Ivar Slik met Lifar. Ik zou het na de feiten toch weer zijn eerste koers. Iemand bij Jouwe tot grote hoogte heeft doen stijgen. Maar uhm, laat dat niet over.

[00:27:27]

Alle posities iets te beginnen dat Fabio in koers. Lekker toch? Ja. Hoe bevalt en wat en wat weg daar naartoe zeg. En wat een emotionele schade voor iedereen en voordelen voor Fabio. En ja, nu hopen dat dit allemaal gewoon goed gaat en dat ie heel snel ja gewoon weer zich coureur mag voelen. Ik denk wel dat heel onwennig gaat zijn zo. Hij voelt zich wel coureur en dat idee heb ik wel. Hij was op trainingskamp in Spanje met de Dolores.

[00:27:57]

Nou, hij zou zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Dus ze verloofde zich, maar kan ook een paar keer op de upmb en euh, over rondjes enzo. En de turbo kotters natuurlijk. Hij is helemaal fan van die lichte bandjes. Liefst zeker. En de beiden daar zitten echt wel een koppel. En euh, volgens de dokter van der Ploeg gaat die sprints weer winnen. Ja die. Hij zegt zelf ik weet ik beter. Sorry. Vanmol die zat in een kast met vals plat ze.

[00:28:25]

Dirk Van Nijverseel, omdat de man die de ronde 0.4 wat ik had eigenlijk hoop dat je die ook bij belangrijk nieuws zou noemen. Fantastische docu van de Ronde van Vlaanderen, die maakt die nu maakt. Ook die podcast en ouders. Vanmol Dat vind ik toch wel. Ik denk dat dat wel een heel kundige wieler dokter is, zeg maar misschien wel de allerbeste dokter samen met Geert Leinders.

[00:28:44]

Dus euh. Als hij zegt. Die gaat wel terugkomen om dat, dan neem ik die woorden wel hoog op. Zeg maar dat. Dat zegt wel wat hij zegt zelf ook. Ik herinner me niks meer. Dus dat een dokter, dat zou ik nog wel positief kunnen werken. We gaan allemaal zien. En dat is natuurlijk de vraag wat je. Hoe ga je die zichzelf? Want ja, Fabio is natuurlijk wel echt een sprinter, dus het is ook niet zo dat ie zich kan omturnen tot een type Tim Declercq die de hele dag op kop rijdt of tot een klassieker.

[00:29:08]

Hij zal toch altijd die risico's moeten blijven nemen, want die heb je toch in een massasprint? Ik denk wel dat er heel veel renners toch wel een beetje rekening met hem houden als de. Ja ja, dat ze dat gaatje wagen heeft. Denk dat iemand hem een kwak geeft.

[00:29:22]

Ik ben benieuwd wie de eerste kan een keertje vergeten worden natuurlijk, maar die grote meneren gaan toch niet zo makkelijk? Euh, geld dat.

[00:29:29]

Geldt dat ook in volle in volle sprint kan en kan een sprinter daar? Ik denk wel dat ik denk dat omdat internet bewust steeds gevoeliger ligt en behalve als je Boonen heet.

[00:29:37]

Nou ja, dat is een mooi bruggetje naar jongens, maar maakte allemaal tegelijkertijd hetzelfde bruggetje. Die moet nu toch een half jaar schorsing krijgen. Beschrijf even wat er euh, wat er gebeurde in de. Moet ik even denken. Charles P. Delaware koerste altijd lastig. Zelfs nooit gereden op de Frans. En nee, dat zijn altijd wel bijzondere koersen. Wat gebeurde er? Ja, hij zei hij rijdt weg aan de rechterkant van euh.

[00:30:01]

Wat was zijn naam ook weer van die die Engels? Jackson wordt in het IIQ. En ja, hij maakt eigenlijk een. Ja, die boarding die aan de linkerkant van die Stuart. Die is ietsje steviger als in Polen. Want als je als het dezelfde boring is als in Polen dan en dan ligt die wel gelijk op de grond. Maar hij ramt m eigenlijk vanuit de rechterkant zo bij hem in zijn flank.

[00:30:24]

Stuart kwam wel van achter hem. Ja, als je ja zeg maar de situatie beschrijft. Bouhanni zit links van een wiel. Wie wil achter het wiel langs en die wil het restaurant wil niet, wil naar links. Ja, maar de beweging was wel iets te groot hoor. Ja tuurlijk.

[00:30:39]

Zonder te kijken. Hij zet gewoon oldskool het gat dicht met z'n bovenlichaam. Ja ok, maar het gat dicht zetten is voor mij meer iets als het ging zijn kop. Nou ja, als je op kop rijdt en je wil niet dat iemand daar langskomt. Zeg me maar hij ei zocht wel zijn kans om eruit te komen. In histon Franstaligen en in dit geval t was niet dat die iemand aan het blok. Hij wilde gewoon Deley iets anders dan Dylan van Baarle in Polen.

[00:31:01]

Ja Groenewegen sorry van van Groenewegen was wel ietsjes erger. Nog zeker met die snelheid. Hij wist natuurlijk niet dat die euh, dat die boarding of die die hekken dan had dat ie absoluut niet zou de naam meegeven zeg maar. Ja en Derge zouden mij vinden die iets wel iets te zeggen toch? Leeuw.

[00:31:21]

Ja ik wat ik zeg. Het delen die reed op kop en niet voor iemand komen die wilde die gewoon blokken. Terwijl Bouhanni wilde ook iemand inhalen, zegt Markus. Alleen die keek gewoon niet. En het is natuurlijk zo maar dit soort dingen. Als je dit soort dingen niet bestraft, dan gaat het straks weer van kwaad tot erger.

[00:31:37]

Dit gaat volgens mij wel drie tot zes maanden zijn. Het is in ieder geval al overgedragen aan een commissie die volgens mij nieuw leven geroepen is, maar dat wil ik er vanavond vanaf zijn. Maar t is gearresteerd en er wordt wat mee gedaan. Denk niet dat als dit twee jaar geleden was gebeurd, dat er iets is gebeurd. Me niks, want er was niemand hard gevallen en niemand dat ze dan. Dat is het opportunisme van het wielrennen. Props voor die boarding toch?

[00:31:57]

Ja, ja, ja, het was niet eens een nieuw wording. Nee, nee, maar deze was wel serieus goed neergezet, want die was al arm. Ja nee, uit ze ze hand in hand. Drie weken uit koers. Afijn. OK, we gaan door, wou Tempo. Derin maar toch echt van Matheo Debognies Vini ZAPU. Positieve doping. Ik had echt het idee. Ik wilde gewoon er veel van hebben omdat ik vind het idd ethisch.

[00:32:19]

Toen ik dat las dacht ik wat. Waar zijn we nou vijftien jaar op twintig jaar terug in de tijd? Welke mongool gaat nu nog epoch waren? Dus gewoon epo?

[00:32:28]

Ik dacht dat het weer mocht, maar nu zolang op gefocust. Vanaf de jaren negentig en toen een tijdje lang moeilijk over gezien.

[00:32:35]

Komt u er wel mee weg, dacht u? Nou, dat heeft u dus gedacht. Ik jongens. Ik zal daar één ding vertellen ik denk elk peloton dat we zien finishen. Over ergens in de wereld zullen er altijd een paar zijn die nog steeds epo gebruiken.

[00:32:47]

Ja, da's echt zo. Maar daar kom Rausing en dan kom je dus nog. Maar ik ben positief gegaan op Dynepo. Dat is lichaamseigen. Ik denk als jij onder de onder de 100 eenhele epo per dag zou zitten. En dat is meer dan een hoogtestage. Dat je daar nog mee wegkomt. Ja, de tweede renner.

[00:33:06]

Dat stemt mij triest als het zo is. Ja ja toch? En ik heb die gasten uitslagen direct gecheckt. Weet je helemaal? Nee, helemaal niks. Nee, jij moet de Ronde van Taiwan en euh, ik heb ook. Een dag later was ik met Reinier aan trainer trainer Etienne van Empel. Die zit in die ploeg. Ja hoor, het zal maar in één ploeg zitten. Zo niemand. Weet je wel, tweede positieve binnen zeven maanden. Jenny was hard op weg om de Giro te gaan rijden en dan word je door zo'n zoon door zo'n de is.

[00:33:36]

Weet je wel dat die geen deuk in een pakje boter rijdt die misschien nog wel moet betalen om in die ploeg te zitten? Bij wijze van dat zo'n oldskool ploegen is het. Ja, dat is gewoon euh ja, want je zegt 15 jaar terug in de tijd ook ook. Sowieso hoe die ploegen werken qua betalen en dat soort dingen.

[00:33:52]

En gebeurt dat geld dat zo'n ploeg dan wordt ten faveure van Gianni Savio Saverio? Niet helemaal vertrouwen hoor. Nee, maar wat bedoel je dat dat zo wordt dat dit anders wordt? De ploeg? Nee, die ploeg die nog niet mocht rijden mocht het Yohara en Androni niet terwijl die al jaren zeg maar de beste Procol ploeg van Italië zijn vond ik ook schimmig. Ja dus. Hij heeft alle verantwoordelijkheid voor de Karni savio ook wel schimmig. Ja dus. Het zijn wel twee schimmige ploegen.

[00:34:21]

Nou, waar waar het eigenlijk meer om gaat is dat. Dat zou zo'n jongen zijn, vader. En dan gaan we door. Maar toch. Wat ik daar uithaalde is dat zo'n Italiaans pro-continentale. En dat is. Dat gaat Van Empel niet leuk vinden dat ik dat zeg. Maar Dogon rond dat soort ploegjes hangt altijd wel een beetje zo'n zweem. En als ik dit verhaal hoor de tweede in 1 in 12 maanden, wat leidt tot een schorsing van de ploeg van 15 tot vijfenveertig dagen van de disciplinaire commissie van de USA USA om de zaak te behandelen.

[00:34:47]

Als ik dat hoor. Alsof. Hij heeft alle verantwoordelijkheid op zich moeten nemen. Euh, zijn vader is dan de woordvoerder. Die heeft alle zeg maar alle honneurs waargenomen. De jongen die is euh, de achtergrond verdwenen. Het riekt aan alle kanten aan. En schimmige heit die vandaar maar deed denken aan 15 jaar terug. Ja, in eerste instantie werd ook een beetje de ploeg onderzocht door renners die al die telefoons zijn ingenomen. Ja dus. En dat er niet toevallig al allemaal bij elkaar zijn die dit.

[00:35:15]

Dat is allemaal de deur is zeg maar een soort razzia gehouden, zegt Van de Italiaanse politie. Bij die ploeg en een Seurs koers en al die renners thuis en euh euh. Daarna kwam er een of ander laf of half statement dat hier alle verantwoordelijkheid zelf op zich nam. Dat Bubba G. E. Ja, dan ga je nadenken, weet je. Maar ik heb ooit ook wel eens gezegd wat ik heb gedaan.

[00:35:37]

Afijn, uhm. Maar we zijn al gehad. Ja, toen we nog heel even over Dwars door Vlaanderen hebben en euh en denken van Baar of we hebben daar genoeg over gelul. De uitslag was in ieder geval van Baarle voor La Sport. Misschien komen we er nog over te spreken. Merlier, Lampaert, Tosh Van der Sande, Kristof, directeur Guy. Wellicht ook nog een naam die jullie even willen noemen. Zo wil je geen woorden in de mond leggen, maar Seanchan, een stuiverstraat, zaten ook in de toptien.

[00:36:00]

Opvallende zaken. Een opvallende zaak per persoon. Jongens. Guillou richting de Ronde van Vlaanderen? Ja, precies. Toch wel een beetje de afwezigheid van de Keuning QuickStep. Ja. Ja ja. Ik denk dat de mashup wat lef wel met wat in het kopje is gegooid heeft, een dimensie dit weekend zowel op scherp heeft staan ook als het niet kunnen dat ze het eigenlijk wel kunnen dan.

[00:36:23]

Op zondag moest ik moest ja, want die had geen vader zoals in Italië, maar die hadden vallen.

[00:36:31]

Senecio was de enige die je twee uur lang publiceer. Dat stond al een dag later ook in de in de kranten uit Senegal. Seneschalk persoonlijk bedankt. Je hebt twee uur lang voor publiciteit voor de ploegen bezongen. Gaat dat echt zo?

[00:36:42]

Jongens? Gaat eigenlijk niet zo mee? Nee. Het gaat hem veel meer natuurlijk om de overwinningen in de koers domineren en dat hij publiciteit bij komt kijken. Dat is logisch, maar hij bedoelde eigenlijk te zeggen tegen de krant. Vandaar. Dat was de enige die op niveau was en de rest heb ik gewoon niet gezien. Maar wat ik eigenlijk bedoel is is is de baas wordt boos. Euh, dat voelt iedereen. En de volgende koers ga je harder rijden?

[00:37:04]

Ja. Werkt dat zo? Ik denk niet bij Richard Plugge, maar bij zieligheid altijd een beetje wel. Maar ik denk ook bij Marc Mario. Jouw respect wat je voor de baas hebt, zeg maar half. Of als er iemand euh binnenkomt. Ja. En als er verder in het bedrijf van Nicky ook wel gehoord als nog ver in de bus is dan veel? Ja, als de verf op de koers is dan is de sfeer gewoon anders. Dus dat is wel een beetje.

[00:37:26]

Patrick is bijna geen vies woord, maar liever niet, zei de grootvader toch. Of juist wel?

[00:37:31]

Misschien houdt hij wel van vieze woordjes platlegt. Maar dat hij dus de quickstep niet op de. Niet op de afspraak. Wat zegt dat voor de Ronde? Gaan we zo uit? Zal meteen uitgebreid over hebben. Maar jou schuift zomaar op.

[00:37:45]

Nee, ja, nee. De cijfers sowieso maar op de koek. Wat? Wat? Wat dat opvallende is? Wat lijkt de Keuning QuickStep iets minder van de Pool? Iets minder van aard. Niet in een hele sterke ploeg en miste denk ik ook wel Theunisse. Misschien als laatste man die de anders nog bij zich zou hebben.

[00:38:04]

Dus ja, ik denk een hele open koers en dat euh. Dan zie je ook dat afgelopen woensdag dat delen wint. Natuurlijk heel goed in orde. Een hele grote grote motor. Maar wat wij dit voorjaar verwachten en hoe het allemaal begon in de Italiaanse campagne rechtstreeks rijden dat veldritseizoen de Dome. Hoe? Van Aert en Van der Poel aan het domineren waren in alle Philiep die daar ook al een ritje in. In Turijn ook tussendoor nog schudde? Euh ja, hij heeft zich niet helemaal doorgetrokken.

[00:38:33]

Dus de de de kaarters zijn wat anders geschud.

[00:38:36]

Als dat waar misschien een maand geleden dacht t loopt iets anders wat.

[00:38:39]

Nou, ik weet nog dat we toen zeiden van je zou maar Greg Van Avermaet zijn. Ja dat je weet van hoe ga ik in godsnaam nog een koers winnen? Maar die is zonder woensdagavond al lekker gaan slapen. Het was het warmer en die had zondag niet in hoor. Nee ok. Maar ja, hij gaat er wel weer in geloven. Zeker na een jaar eerder dan op die leeftijd aan het einde van zijn carrière. Met Naesen gaan ze toch alle twee zaterdagavond met heel veel zin slapen en kunnen ze niet wachten tot zondagochtend Sybase.

[00:39:07]

Maar alles geknakt en degraderen is gewoon en en ik reken ze wel. Blijf vechten en ik. Ik vond m woensdag echt goed draaien. Maar ja, als je toch over een ander ding hebt over woensdag en dan ook richting in Vlaanderen, dan is er natuurlijk Mathieu. Dat die a dat die achteruitrijden want dat voor zijn surely zeker achteruit. En jij zat op de tribune op mij. Ik schakelde volgens mij net in, toen al lang getraind en hij zat een beetje achterin de tijd en een beetje zoals je gewoon gelost.

[00:39:32]

Twitter liet gewoon lopen. Dat hoofdje tussen die schouder ook gewoon de scanner.

[00:39:36]

Wie?

[00:39:36]

Wie denkt nou, een maand geleden of afgelopen winter met al die crossen? Wie denkt dat het dan een keertje minder kan?

[00:39:43]

Maar beter weten we nog toen Sagan in het begin echt alles won dat we echt echt dachten van dit gat tien jaar lang zou duren. En dat dachten we natuurlijk. De afgelopen twee, drie jaar ook. Met met Van Aerde, Van der Poel. En dat gaat ook nog een aantal jaren duren. Maar dat zijn gelukkig allemaal mensen. Maar niet meer met die Pieke. Het gaat allemaal wel hoor, maar dit is wel een teken dat je denkt dat de rest ook weer na de Strade Bianchi of na Tirano.

[00:40:10]

Weet je wel waar Van Aert bijna twee klassementen wint? 1. Van der Poel nog even een paar nummers uit zijn mouw schopte. De Strade Reisen alles op een hoop? Ja, ja dan. En dan moeten de klassiekers nog beginnen. Dan zit je echt wel een beetje achterop je hoofd erover na. Hoe ga ik een koers winnen? Nu heeft Vanbaelen koers gewonnen. Ik in een koers gewonnen waarvan een aantal Gent-Wevelgem. Ja euh. De pannen is natuurlijk wel meer een sprinters koers zeg maar.

[00:40:33]

Dus euh. Dus ja, de operatie zou wel meer mogelijkheden en zei ze straks ook na zondag. Als je dan hebt over hoe je dat ie niet doorgaat, zijn ze ook allemaal teleurgesteld dat het voorjaar alweer voorbij is natuurlijk. Maar voor mij was het het grootste. Nou ja, dat Van Baalen zo goed. En dat Van der Poel eigenlijk minder goed reden waren voor mij de dingen in Amerika. Ik denk Quick-Step dat ze zondag gewoon wel goed gaan zijn als het zo scherp zijn als in de als in de E3 prijs zeg maar.

[00:40:59]

Dan kan het niet misgaan. Maar ze moeten. Ze moeten wel weer even op scherp gezet worden. Alle verliep was ook aan het mekkeren. Dat de winter in hackten is dat het? Hebben jullie dat wel eens ervaren? Dat het dat ten eerste warme dag? Ha, dat je van 10 tot 20 graden gaat. Een volle tent? Ja, waar hij komt. Dat Frankrijk toch? Ja ja, volgens mij.

[00:41:16]

Stel mij wonnen ze ook best wel allemaal in warme woorden over. Hij woont in Andorra. Nou ja, daar kan je ook skiën. Maar huizen die mij zo warm was het nou ook weer niet de jongens. Nee, nee, het is maar waar in te gaan. Valt altijd lekker. Ik vond het irritant als het heel koud was. Maar ja, het wordt gezegd, maar ik kan er niet over oordelen. Ik hou. Ik hoop voor Mathieu dat zo is, want zondag is 40 graden.

[00:41:36]

Als het dan over de ronde met het weerbericht aanhebben 14 graden aan, dan is dat excuus is er in ieder geval niet meer met 14 graden. Ooit iemand mij zei alles boven de 12 graden. Reik zonder zweten hemd. Karsten Kroon die altijd boven de 12. Gewoon alles Shurgard Koesj. Het was al een dingetje, zeggen mijn Panathlon. Doe ook wel eens. Want ja, alles eroverheen kan je uittrekken, maar alles daaronder. Dat er toch een stukje lastiger zeg maar, want dan moet je shirtje iRadio en alles weg.

[00:42:03]

Zou die Zolderse zou u wel weten? Ja ja ja. Ik moet eerlijk zeggen ik kijk nog altijd. Weet je wel. Woensdag keek ik. Ik zag geen Sweet Hembyze, Berlarij, zeg maar zweten. Wil Lampard Ive. Die had dat zo snel pasgetrouwd. Veel is dat is dat scheelt. Als je die warmte heerlijk weg kan, als je eigen als volle bak is en die warmte af af kan staan, zeg maar dat dat scheelt. Ik heb ooit een keer.

[00:42:24]

Ik weet nog wel in. Volgens mij was het. Dat was dus zeker in 2009 trouwens een rondje in het zuiden of in Spanje Castilla y Leon. En daar kwam Armstrong terug. Ja en ik. Maar ik zette toen iets op Twitter. Zo van euh. Of dat was het begin 2010 was een slecht weer toen ie viel. En toen zette ik zoiets op Twitter van. De eerste keer zonder sweets en draaien, ze is een beetje als als als neuken, zonder condoom, zeg maar.

[00:42:50]

Als je toch net even lekker audioboek om een dag later de Asura ook echt tof dat je echt is. Het is gewoon goed, gewoon en veel lekkerder. En dan weet ik me niet. Is Thé louter dan heel vaak seks aan het hebben met een condoom, met een condoom? Met Tessa? Volgens mij met deze alleen maar ja, dan ga je als kind heel erg op de details na. Het wel ja, ik was wel opvallend hoor. Ik wil, ik wil, ik wil.

[00:43:14]

Hij valt hier gewoon volledig door de mand. Soms krijg ik kan ook uitleg. Zo krijgt zo'n gesprek, soms krijgt zo'n gesprek gewoon echt zo gek. Geen nood, geen nood, zei hij nog. Nog één opmerking over euh, werden we. Jammer dat we eigenlijk moeten vragen hebben wie je gezien of dat je dat nieuwsbericht op de Belgische nieuws dat de dat delen geïnterviewd werd en dat zij aan het einde kon ik alleen maar denken aan karma kachel caramba.

[00:43:37]

En dat het ondertiteld werd als karma karma karma dat een beetje dat spirituele wat inkomt moet aanspreken. Ja, nee, dat is geen uitleg. Het zijn herstellen is karma. Toch praten? Ja, zei hij. Ze was niet. Kan je nog wel eens een liedje op wil op Brødrene Hals die als ze die gewonnen heeft? Was het interview met de met Dillen? Het woord karam? Maar wat steeds maar gewoon als je t verhaal wil horen? Heeft dat uitgesteld.

[00:44:05]

Beeld en podcast? Ja, klopt wel. Ja ja, dan moet je de P. Door de aflevering met billen nog maar eens terug luisteren. Maar het was mooi, want met ondertitels. Karma is een bitch.

[00:44:16]

Mannen. Vooruitblik Ronde van Vlaanderen 254 kilometer zondag, Antwerpen Oudenaarde voor de tiende keer overigens. Euh, dus dus ook de combinatie clubcultuur. Euh, geen muur las ik net nog even. Maar net als vorig jaar. Danai uit versie 1017 kassei hellingen is 80 kilometer vlak, dodelijk saai. En toch zitten we. En toch zitten we straks 10 uur finis rond vier uur daarna de vrouwen. Dat zou ook wel lekker dat de dat de vrouw kort na de de de de mannen koersen.

[00:44:51]

Dat blijft waarschijnlijk een stuk minder mensen, meer mensen kijken. Want het is ook gewone. Het is euh. En het is waarschijnlijk al vol.

[00:44:58]

Ver in de finale? Ja. Vet slim. 7 graden trouwens, zegt neen. Maar bij de starters gaat jaar na vorig jaar. Ik noem er een paar op. Je mag al, je mag een allebei traditiegetrouw uit juichpak. Euh. 12 Boonen 13. 14. Cancellara boem. 15 jaar ik. Ik kan er moeilijk mee kijken. 15. Kristoff. 16. Sagan. 17 oktober 1830 Fra J. Betti al. 19. Van der Poel 20.

[00:45:28]

Ga ik weten welke Leeuw gaat kiezen. Maar dan kies ik.

[00:45:32]

Kristoff die zijn a. Hoe weet je gek gekkies? Gilbert Ja, dat was een vette overwinning. We schuiven nog iets mee. Wat staat er ook voor kiezen op diegene die kiezen voor een heel fijne Maliki? Ja natuurlijk, maar ja, je kunt ze allemaal bespreken. Het zijn allemaal fantastisch, maar het gaat er even om. Maar ik wil in gedachten een beetje terugkeren over wat nou? Maar wat dreiging van heel veel wij. Wel mooi misschien. Nu zien we het laatste jaar wat vaker dat mensen van heel ver het hele noemde het net tot 2017.

[00:46:02]

Maar dat is. Ja. Dat zei trouwens ja ja klopt. Uhm ja, ik weet nog dat die aanging en ik dacht daar gaat ie naartoe rijden. Ja, maar die hele dag al de driekleur. Ja ja, zeker na volgens mij 22 graden. De muur zat er toen wel in. En toen Reedie al op kop voor de muur van een gesloten peloton de 100 kilometer. Ja, maar met misschien nog 150 man in de top dat je eigenlijk dacht ik.

[00:46:24]

Die is aan het knechten voor de GFA, voor zijn ploeg zeg maar om de Wolfpack van voren te houden. Maar hij was gewoon zo zenuwachtig dat die vooraan die muur op wilden en op een gegeven met gereden en in die driekleur was fantastisch. Maar ik heb wel altijd nog een beetje een nare bijsmaak dan. Maar dat ben het jasje van euh. Daar kwamen om afvielen toen die anderen en een. En ja, ik weet niet of je t anders ook zitten.

[00:46:45]

Van Baalen zat er toen ook Neder-Rijn de andere kant van de weg heeft voor de luisteraar Van Avermaet naast Sagan denk ik op de Kwaremont. Sagan reed voorop en bleef haken achter een euh jasje. Zoals Armstrong ook ooit op de. Maar die bleef haken achter een jasje viel Van Baarle rij en eigenlijk in hetzelfde groepje aan en pakt het grote aan de andere kant en en rij door. Maar Gilbert rijdt daar dus nog voor. En jij zegt eigenlijk ben benieuwd.

[00:47:12]

Ja, ze rijden er een beetje achter. Ze zijn niet gew. Tenzij koers vervalsing want daar gebeuren natuurlijk. Dus eigenlijk een beetje jammer. Maar ja, als je er bij kon heel lang een jaartje bij kon daar niks aan doen. Nee zeker, maar dat was Gilbert. Maar hebben we nog Niki?

[00:47:24]

Ja ja, op de Hotond. Wat zei. Wat zei. Die oude record. Maar toch. Want wij hebben daar heel vaak over gehad. Wat zou je Nibali vergeten?

[00:47:32]

Weet je waar ik die van Niki Terpstra urnenvelden onverlaten heb gezien na de hogesnelheidstrein van Kyōto naar Tokio? Die trein van 400 kilometer per uur. WiFi, zodat ik gauw de Ronde van Vlaanderen kan. In die trein altijd altijd het moment dat die Mickey Welte dat die nieuwe Lider afrijdt op de Hotond. Dat was een mooi Jojoy. 18 mei en juli. Nibali reed toen dat jaar Vlaanderen, maar die rij ook Baskenland. Ja dus en ik Baskenland was. Een dag later ging Nibali rijden.

[00:48:03]

Ik zeg Niki gewoon dat dit het Natasia ik zeg, want hij zat gewoon bij de slag. Heel knap dat ie daar zit. Wat zei Nibali? Ja, het is natuurlijk een klasbak van een renner. Dat hij ook gewoon op die kasseien gewoon meekan. Maar dat hebben we ook in de Tour wel gezien. En die won op de rauber stenen zeg maar. Ja, met de besten.

[00:48:19]

Hij zei ja Terpstra. Terpstra. Wat zeg je nou? Cinquecento? Wat weet je wel? Ik vond het wat Cinquecento artikel Sibbel artikel Enzo zat wel. U was van Coelo niet veel goeds. U heeft natuurlijk nooit op basiskenmerken, maar die gewoon behartiging. Ja daarom. Ja, dat was fenomenaal. Voorjaar. Je hebt hier zondag. Uhm, waar gaan we op letten? Dus even afgezien van de favorieten zijn naar zijn een verhaal, lijntjes of inzicht J's?

[00:48:45]

Of zijn er dingen waarvan jij denkt daar? Waar ga ik op letten? Nou ja, ik heb één verhaal uit je wat ik eigenlijk al het hele voorjaar volg. En dat is eigenlijk niet helemaal meer in de marge denken. Maar we hebben onze gemaakte tijdrijders, zoals John hem noemt. Victor Campenaerts, die is gewoon altijd volle bak focus is geweest op tijdrijden en Janina. Nou ja, je uren kort houden. Euh, dus echt best wel. Afrique is het traint alleen maar binnen, tenzij die de de parcoursen verkent in zijn omgeving.

[00:49:14]

En anders zit die binnen. Dan kan ie. Is het een gemaakte treiterijen? Dat is wat Johnny zegt.

[00:49:19]

Ja, nee, maar hij is gigantisch en bijna nog even maar. Nou ja, nu is het in ieder geval gemaakt. Een klassieke renner. Ja, maar hoe mooi is. Hij rijdt iedere zomer, is Holthuis omgeschoold en zegt de Vlaamse klassiekers en hij rijdt overal een bult. Het begon in Het Nieuwsblad toch. Dat hij daarvoor de kruisweg ging, die op de voorruit. Dat je even ja' kamp A ok. Weet je, maar nu zie je gewoon euh.

[00:49:40]

Nokere Reedie goed. Sami Reedie sorry Milady. Fenomenaal goed eigenlijk. En ik ga gewoon op een kluitje. Ik vind het gewoon zo vet, maar is dat ik. Hij rijdt zo en rijdt zo goed dat ik euh denk je smijt er niet aan met je krachten. Je gaat even kijken wat je. Weet je wel, maar je hoeft niet in de kijker te rijden. Is geen doel, maar kort eindigen is een doel. 24Ste. Iets voor podiums spelen.

[00:50:03]

Ik gok niet mee sinds de overname van 1 mei, maar dat heb ik dat ook. Hij raakt namelijk echt goed. Ik vind het grootva. Ja, hij rijdt echt goed, rijdt veel in beeld. En inderdaad, je gunt hem gewoon nog een dikke uitslag. Ja eigenlijk. En ik vind het super vet. Hoe diep is hoe die dit nou weer in een Pama? Want die kasseiklassiekers waar jij je bent niet allemaal. Nibali en Campenaerts ook zeker niet, zegt Mayte.

[00:50:25]

En dan heb je dus gewoon wel wat vermogen en overschot, want anders rijd je niet op die plek. Dat is echt moeilijk. Ja ja toch dat ik kasseiklassiekers rijden moet. Hij woont daar wel, dus hij kan erg goed werken. Maar het is echt lastig. En hij is er niet één keer, maar iedere keer weer. En dat vind ik toch wel echt heel mooi om te zien. En daar ja, zondag ga ik dus toch op dat witte Shuter letten.

[00:50:46]

Maar jij stuurde en euh kan ik zo weer uit. Maar juist ik moet er aan denken. Jij stuurde wel het met Dylan ook even over het staartje met trainingen van van donderdag. Dus dat ze daags na Dwars door Vlaanderen zo'n gast op Twitter amid op O'Reilly die vaak ziek. Jij weet ook gewoon niet uitspreekt. Ik ga ik ook moeilijk vinden. Ja, veel is het. En die die rekent al die whats per kilo uit op de klimmen. Maar die heeft dus ook altijd maakt.

[00:51:13]

IJspret ziet in de aanloop naar koersen en dat vond ik vroeger als renner best wel interessant om te kijken wat je. Ja, wat nou iedereen zijn aanloop is naar de Ronde en Michel gokhal. Wie had dolgraag nog 2 10 gereden? Sovetov of 2 10 volgens mij weet hoor maar erg lang. Kijk maar eens, ik denk dat ik gelijk heb. Gaan we opzoeken peeling? Nee, maar die had niet erg lang geleden, ook met twee 80 jarigen.

[00:51:34]

Gemiddeld is dat 2 10. Ik 2 2 2 1 7. Alle twee niet gelijk.

[00:51:40]

Nee 2 1 7. Dat nog maar 200 2. Maar ze hebben gelijk. God maar euh. Met een gemiddelde van 35 halve ja het wel 80 wat gemiddeld was. Ja Gooijer ja dus echt dat ik daarvoor wou. Die hij zich. Hij is wel een echt leeggereden gruisen. Wel echt leeg.

[00:51:56]

Rader was ie op z'n best. Ja ja, boven zichzelf uit. Maar toch ga ik dat verhaal uit ook volgen. Twee mannen van Québec Assels, waar nog andere dingen die arty shi'ieten of vilette echt meesterlijke ziet, moeten die echter op één of andere manier heb getweet. Delen dan en voor de rest van rare dingen. Ja, het woord 30kilometer. Zo ja, ja, ja er waar. Een paar mannen die 30 kilo. Maar ik heb daar eerlijk gezegd niet op gelet.

[00:52:22]

Van Avermaet 55 ofzo. Of tussen de 50 en 60 reden heel veel Lampi Lampater reden 117. Vosmaer zijn twee strategieën die kan volgen een paar dagen voor de koers. Maar nu schiet niets binnen. Hitchcock had volgens mij 100 35 en Dillen 163. We pakken meer. Dan weet je meteen hoe is dat gegaan die dag?

[00:52:39]

Want als je raamaffiches als je zo klein bent, dan moet je dus minder kilometers rijden om op dezelfde afstand.

[00:52:44]

Hitchcock Hitchcock 150 met 2 3 gemiddeld meters.

[00:52:48]

Geen Schilder 1. Met sneltreinen rijden ze misschien stuk afgesneden van Baarle 163. Weet je dat het op die dertien kilometer aankomt? Dat je niet samen bij het Hotel Александровна op Strava stond? Ook niet Willem van Baarle heeft gereden met wij deze week. Hoe is dat gelopen? Het is gewoon dat dat ze ruzie kregen computertje leeg is, waar op z'n muziektherapie niet goed opgeladen. Nee, ik ben kopman, maar jij mag ook. Ik mij ziet het er mooier uit.

[00:53:17]

Brugge eruit met Thomas. Als je op de bank hangt, eventuele dieven thuiskomen.

[00:53:22]

Je kunt een boekje Kashmir huisje waar ik op gaan letten.

[00:53:30]

Ik ben ik, ik, ik ben toch wel benieuwd? Ik denk dat het best wel vroeg aanzien namelijk. Want euh, dat Van der Poel als ie niet goed is.

[00:53:39]

Het is heel moeilijk voor ons, maar als je zo goed bent bij zit is het gaat. Er is geen tussenweg en dat vond ik ook echt wel typerend om dat te zien afgelopen woensdag. Je ziet het ook gewoon gelijk dat je niet goed is.

[00:53:50]

En euh, of is dat ook jouw conclusie van haar? Hij is hij. Euh, want we zijn een paar varianten. Hij was aan trainen en het boeit hem niet. Ik denk dat hij niet goed. Hij speelt verstoppertje in het toneelstukje. Ik denk dat hij niet of hij SRAM echt minder geworden. Dat zegt hij vandaag in Het Nieuwsblad. En kan mag. Mijn gevoel zegt dat ie minder is. Ja ja. En als hij wint zelfs. Ja, hij rijdt niet voor die zesde plek.

[00:54:13]

Hij gaat geen vierde worden en hij drie. Prima niet wereld. Milaan-Sanremo goed. Niet zo pegels als daarvoor.

[00:54:21]

Dus eigenlijk is die in de ene Tirreno en één in de Strade. Het enige huis extra rijen.

[00:54:28]

Jesus Milan is geen vaardigheid. Dan hebben we nog nooit gezien dat er nog nooit vertoond. Niet iedereen gedaan had Van den Broeck en Bartoli.

[00:54:35]

Ook een verkoudheid erbij opgelopen. Maar later is hij volgens mij ook nog nooit twee crossen achter elkaar. Rechtsweigering? Nee, dat zeg. Ja en ook euh. Vaak is zoals ie slecht is dat. Hij keerde later keihard weer terug. Het is gewoon iets meer en ik hoop het ook. Ik hoop dat ik hoop dat.

[00:54:54]

Van der Poel is ongeveer de enige Nederlander die zondag de Ronde van Vlaanderen kan winnen. Dat ie dat doet. En ik hoop dat ie dat op de meest mooie en bijzondere manier doet.

[00:55:04]

Maar hij is niet zo goed mee.

[00:55:06]

Kunnen jullie voor je halen dat ie een toneelstukje heeft gespeeld na een cross? Zo nee hoor. Maar nu ook zon. Woensdag zag je wel.

[00:55:13]

Hij zei gewoon ja. Hij zegt dat hij best wel eerlijk. Wat ik ook wel weer echt kan waarderen werd toch ook geen als enige. Ik kan me ook niet voorstellen dat die. Nou, dat is één reden waarom ik denk. Toneelstukje omdat het een zoon is van Adrie van der Poel en die die die uitgaan. Muisstil.

[00:55:31]

Dit is toch een heel andere generatie in jaar treffen. Koesj verstoppertje. Doe alsof je neus bloedt dood.

[00:55:38]

Nee, daar krijgt maar krijgt Adedy niet voor elkaar. Dat geloof ik niet. Nee, hij andere andere dingen zijn een paar mooie paar mooie dingen om op te letten. De eerste die een super tuk of een puppy pakt doet Super Turk kennelijk wel of een puppy pakken. Want een puppy we je dus je super tuk is dat je met je kloten bovenbuis gaat en excelleerde. Mo en Paul is dat je in tijdrit houding dat je in een Langeveld speelt zonder dat je een tijdrit houweling, net zoals een puppy door een verschrikkelijke sport.

[00:56:11]

Erg dat hier dus met alles wat er gebeurt en alles waar het waar het wielrennen al honderd jaar doorheen gaat.

[00:56:17]

Dat er nu iemand op het hoofdkantoor bij de UCI heeft verzonnen. Ja eigenlijk. Het is best wel saai vandaag.

[00:56:25]

We houden met z'n allen hier in eikels is geen reet te doen. Wintersport, alles is tegen met die korona. Heb jij nog een ideetje? We gaan dat doen. Maar wat ik? Waar ik ik? Ik had Boonen gisteren geluisterd. Vive le vélo. Het mooie van de Ronde van Vlaanderen is iedere avond is gewoon een uw koers op de op één zeg maar. En euh. Ik vond zijn punt wel mooi zeggen ja. De UCI maakt een fiets zeg maar.

[00:56:49]

Daar moet je mee rijden en dan ga je daar achter de voorruit zitten. Als prof moet zo snel, maar ook van A naar B.

[00:56:54]

En toch niet bepalen dat je gewoon. Jij. Al ga je in de Formule 1 wat je handen op die tien over twee of tien twee is dat moet hebben en omdat je anders geschorst wordt.

[00:57:04]

Daarom wilden ze daarom wil QFL rijden. Niet bij de UCI, want door die keizerrijden om met opzet stuurtje. Zijn dat soort dingetjes. Die willen gewoon die regels. Die regelgeving niet. Maar de overweging is het is gewoon je hebt gewoon minder controle. En we hebben een stuur. En euh, dat moet je maar Stange en dan moet je vast houden. Dus als we dat dan lekker met z'n allen doen, dan wordt het stukje veiliger. Een regel die overigens niet alleen door de UCI is bedacht en eigenlijk maar ook door de nationale korfbalvereniging in Nederland.

[00:57:32]

Zou het wel met een vertegenwoordiging van Van Van Renners trendlijn zaterdag? Ja. Maar ja, dus het was. En dan is dat verhaal dat de 550 wielrenners die hadden zeg maar naar nieuwe regels doorgestuurd gekregen. Een nieuw veiligheids document pagina 20 pdf is en 1800 geopend.

[00:57:52]

Het drempel is. Ze moeten misschien iets minder op Pickton zitten, die gasten letterlijk oordelen. Toch? Ineens moesten ze wel 18 plus Granier.

[00:58:04]

Het is dan ook bluswagen. Heel kleine, heel kleine verhaaltje. Wat mij opviel. Dan gaan we langzaam naar een afronding toe. Zegt de naam Eddy Lissens jullie iets mee? De motard waar alle verliep op knalde die je daar was? Een Itami met, hoe heet ze ook weer de vrouw van hem? Ja, volgens mij vanaf Pauwels in de bajes. Ja, hij ik weet.

[00:58:25]

Vraag me af of die of dat temperamenten nou. Wil ik er vanaf zijn, maar op de opschortte op de Belgen was er een item over het verdriet op iemands hoofd. Wie heeft daar echt nog echt echt pijn van gehad? En wat ik mooi vond is dat zowel Van Aert dat vertelde die Van Aert als euh euh van der Poel hem een berichtje of contact met hem gezocht hebben diezelfde avond nog. Ook. Euh euh. Werd hier een Fitte Fitte Peeters.

[00:58:51]

Peter Peeters. Die heeft hem ook namens ploegleider van alle verliep. Ja, precies. Namens alle verliep een bericht gestuurd en alles verliep heeft. Drie maanden na dato heeft Team weer geen contact. Ik vond dat zo leuk, dacht ik. Jezus kruis jullie wel. Dat is ook de koers. Die hebben we gewoon. Die hebben die zorg voor elkaar. Dus ook Van Aert en Van de Poel. Die hebben echt wel andere dingen te doen. Vooral dan de pooier die wel eens zo weinig van andere discotheek activiteiten.

[00:59:15]

Van der Poel die is die is echt wereldtop, niet niet een sport buiten.

[00:59:22]

Nou genoeg om onze tot nu toe voor altijd kamer alleen de laatste weken iets te veel gefortuneerd maken en verleidelijk maakt een geintje van mij echt. Die gaat echt goed zeggen ja echt. Ja ja, ja ja. Maar die de derde, de de maar wat jij zegt. De zorg voor elkaar vind ik zo'n heel mooie en mooie Iturbe. Eddy Lissens. Hij zit weer op de motor. Volgens mij nog niet zo lang. Volgens mij gaat ie dus zondag en zondag ook bij zijn t belletje met alle Philiep of bericht van alle verliep.

[00:59:48]

Drie maanden later heeft. Toe doen besluiten om toch weer op de motor te stappen. Verder. Nou heerlijk. Euh. Peter Sagan langzaam richting afrondden. Ja ik weinig jullie even opnoemt. Wie gaat die die gaat? Is er een kanshebber? Ik denk van wel. Ik zou en ik hoop het ook echt.

[01:00:03]

Ja, ik zou niet afschrijven. Nee niet? Nee. Tom Boonen zijn mainly daarvan. Ja jongens, is gewoon een renner die euh. Die heeft zoveel talent. Als die één keer in zijn hoofd twee maanden geleden de ronde heeft opgeschreven, dan maak je die andere koersen allemaal geen reet meer uit. En dan kan die waarnaartoe toch lekker uit richting Catalonië? Ja, die die die maar ook. Het is wat je zegt. Hij heeft zoveel talent en ze laten hem Tirano rijden.

[01:00:25]

Korona gehad. Beste korona gaat Tirano. De raid in San Remo en een raid in Catalonië. Dat is echt een mega blok. Ja koers kan dat lichaam wel aandoen. Ja, dat heeft ie gewoon gedaan. Iedere dag gemasseerd, goed gegeten.

[01:00:40]

Als dat als dat zeg maar nu tot supercups datum ook overmorgen leid, dan laat nu in gevlogen vanuit Monaco, niet in de bubbel van andere WONA renners.

[01:00:50]

Nee, want die waren de waarheid al. Ja, die waren er allemaal. Die zaten in quarantaine ofzo. Die hadden gewoon euh. Dat was een staflid die. Ja dus euh. Hij heeft ie ook geluk mee gehad. Anders had ie gewoon in een hotel in Belgie een paar dagen gezeten terwijl ie niet Gent-Wevelgem mocht rijden en gewoon op zijn kamer moest blijven. Dus hij heeft eigenlijk is dat wel goed voor hem uitgedraaid. En o ja, ik, buiten Campenaerts ga ik hem ook in de gaten.

[01:01:14]

Zullen wij tot tot de administratie overgaan en gewoon namen gaan noemen? Euh. Euh. Het mag niet Pathe zijn en niet Wout van Aert Sagan. Thomas Dekker speelt Sacha. Lous heeft glazig voor zich en krabbelt aan zijn baard naar het dak van de aarde ga ik gewoon voor alle verliep.

[01:01:37]

Tough guy. Thierry Guy, mag ik heb mijn kiezers gedaan. Achtste Ronde of Dwars door Vlaanderen. 9De Gent-Wevelgem twaalfde Adrie tiende Milaan-San Remo. Tweede Kuurne 15de in omloop. Hoe kan je dan opeens in Vlaanderen winnen? Het is. Het is een. Het is een het tegenovergestelde van de Cilicia. Een zure toe zitten die ook? Ja ja, zeker als je het hebt over iemand je echt knap in de klassiekers kent. Nou ja, het is gewoon onwijs knap wat ie doet.

[01:02:06]

Ja, heerlijk als je zo door die koesteren dat je overal een beetje Meije zie net de winnaar wel winnen of niet winnen, maar je bent in de buurt.

[01:02:12]

Ja ja, hij is gewoon for voorbij Niki. Of naast Niki in die ploeg een aanrijdt van dezelfde verwijten.

[01:02:20]

Maar misschien heel veel aan Kyrat. Jammer dat we ja precies mentaliteit toeleven naar de klassiekers toe.

[01:02:25]

Nick, je hebt een soort van verandering in die ploeg teweeg gebracht, maar nog aan afrondden.

[01:02:30]

Maar niet voordat we hebben gezegd dat er een Wout Van Aert nog even een commence pakt op de Kwaremont en activiteiten op het officiele segment achtste tijd Hardenne.

[01:02:40]

Wij willen geen Ayachi, wel hard mee met het grote één minuutje, maar iets echt. Hoe hard moet je wel aan gaan? Ik heb het gezien op een filmpje. Ja op achterhoudt hoor. Een busje voor ja, wel honderd meter rijden, maar hij is gewoon élke motor achteraf. Trouwens, als je dan hebt. Volgens mij was het dinsdag of woensdag dat ie echt. Nog echt een heel eind of desair emoe zich uit bij uitdraaiden motoren op moest ook wel een beetje raar lopen, zegt een agent.

[01:03:10]

Na een paar goeie trainingen gedaan deze week heerlijk ook afrondde het vlees dat op de barbecue. Thomas neemt nog een slok van zijn nu op een rietje. Waar kunnen trouwens zijn spuisluis n privée twee helm als de de de de nieuwe euh helm van spuisluis kunnen wij weggeven? Zullen we dat doen aan de OM, de voorspeler die de winnaar van de Ronde van Vlaanderen voorspelt en dat op de onder de Commens onder de post op één staaf van deze podcast doet?

[01:03:40]

Op het liefst Lauret Noordwest gehalte krijg je wel heel vaak dezelfde namen. Sulfiden, de nummer 1 positie van team hij de positie van Turki? Ja, hoe leuk. Leif Hoste gaat met jonge. Hoeveelste gaat? Ja ja, goeie Anthony Turki. Hoeveelste wordt hij je trouwens? Heel dikke? Heb jij je eentje al ingevuld? Ik val nooit. Het is er eentje. In de trant van ik rijd nooit lekker, gaat veel met mij om functies voor elkaar.

[01:04:11]

Praatjes?

[01:04:11]

Ja, wij. Het is. Ik moet eerlijk zeggen let erop. Maar al bij al heb ik het ingesteld. Maar ik heb. Ik heb die nu ook nog nooit gereden. Maar ja, vet, want je rijdt nooit alleen. Hij rijdt nooit alleen. Er valt mee. Je ziet gewoon wij. Maar als jij valt. Thomas en morgen?

[01:04:27]

Eigenlijk willen we gaan fietsen. Nog even de Ronde van Vlaanderen. Buffel. Jij moet gewoon. Je moet gewoon niet mobiel blijven. Dan hoef je ook niet. Trek er niet aan te zetten. Geef voor een petje achterstevoren. Hij wordt zolang jij geen helm op, petje op. Jij valt ook eigen aan. Heel weinig. Daar kan ik je wel vertellen. Euh. En dan gaan we even tot adminstratie over voor de voordeur voor de prijsvraag. Heel weinig etalages morgen.

[01:04:51]

Thomas waar je in kan kijken terwijl je aan het fietsen bent naar jezelf. Mijn vader. Die heeft in het route vanmorgen. Die is nu spiegels. Spiegel.

[01:05:01]

Ook mensen. Voordat wij hier weer meegaan in het geneuzel van deze gozer ga ik even vertellen dat wij dus de positie van Tuur G. Euh gaan controleren. Dat gaan we doen. Maandag, maandag en dinsdag. Laten we zeggen dat we dat kunnen doen. Dinsdag. Dat de prijzen gaan trekken. Dinsdag de dag op het Lisle richtte First Lady staat volgens mij het als het op Instagram account minst favoriete stelt. In ieder geval had Elte, die moeten we nog even afhalen.

[01:05:32]

Zet het in de kom is de positie van Anthony Turki in de uitslag van de Ronde van Vlaanderen 2021.

[01:05:37]

De winnaar krijgt een privé helm met Antjie eendje Sinkeldam Corner.

[01:05:45]

Samen nog wat vergeten. Ik heb. Hij rijdt niet. Heel wel.

[01:05:48]

Wellicht niet, maar ik zie wel een camping. Ja zeker. Hij was van een. Hij was vorige week nog met nabij. Ramon Sinkeldam. Ja, ik weet niet zeker of hij nou nog effe checken. Euh, en anders niet meer in de uitzending. Heb jij al mokken gekocht Tamás? Of moeten we die voor jou aanschaffen? Jouw mokken, mokken, lekker wokken op de rest. Mensenzee zijn mokken, maar die gaan weer als een drôle en fietsen zien.

[01:06:10]

Nee, ja, er is niets meer te merken. Ja, nee, maar dit is schijnheilig wel. Van Mechelen VLD vraagt je als je het mij laatst in zijn eentje op Marktplaats gekocht, zeventien keer over de kop gegaan.

[01:06:20]

Prijs A little drijfijs baby. Je gaat nog deze. Jij hebt nog nooit een boek. Jij transfusie hoor. Dit jaar gaan we de gouden wissel buff op kop. Een is het. En dan in Florence wel een baggy broeken.

[01:06:35]

En dan zo'n vlak kom je met een beetje kovacevic en ongeschoren poten na.

[01:06:41]

Euh, we zijn weer compleet. Euh. Thomas. Dankjewel. We zijn er doorheen tot de volgende keer. Geen Robert, euh, maar wel woensdag. Deel twee van de shortcut aflevering met Up met Jim. Zoals je beter wil worden, maar die luisteren. Wat word je beter? Woensdag hadden we trouwens ook de film Bomba 2 online. Ik ben heel benieuwd. Ik heb zelf jij, jij weet meer dan ik, want ik heb zelf nog niet veel gezien.

[01:07:02]

Ja maar euh. Ja ik kan niet wachten. Ik heb wat pièces van je gehad en euh, ik ja. Als ik terugdenkt aan die dag krijg ik al een glimlach. Film kan alleen maar goed worden, maar liet je meer. Moet je meer beelden door Paessens zeg je van mij? Ik mag wel ja het. Maar het is serieus wel leuk om de zones aan graansoort als muziek achter de oren uit komt. Helemaal goed. OK. Uhm, dankzij Future Shop ook in dank aan disrespect, zo zei hij.

[01:07:30]

Dat zijn we zelf in ieder geval tot de volgende keer. En voor de tussentijd Laszlo het.