Transcribe your podcast
[00:00:02]

Was het niet Joop die zei de fiets, de fiets en verder niets? Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral ook naast de fiets. Dit is de Lift Slow Ride Feist podcast. Mijn Menuhin in het starterswoningen screening.

[00:00:16]

Samen zingen, de herwint zijn en in de Strade Bianchi een koers die voor velen bovenaan de lijst van nominaties van het zesde wielermonument staat. Er zijn er zelfs die met een koers als San Remo of Lombardije voor zouden willen opofferen. Het is een koers die eigenlijk alles heeft, behalve één ding historie. Of eigenlijk een erelijst met winnaars die teruggaat tot het begin van vorige eeuw. Gek eigenlijk, want zo voelt het niet. Sterker nog, de koers wekt juist associaties met vervlogen tijden op.

[00:00:48]

Het is de connectie met de Erotica, opgericht door een paar liefhebbers, de zelfbenoemde Katia Torii, die sentimenten die Jagers van het gevoel onder leiding van Giancarlo Brokken jaarlijkse wieler evenementen in het najaar, maar vanuit de Strade Bianchi in koers is ontstaan, waarbij duizenden renners een saluut brengen aan de hemelse witte wegen en aan vervlogen tijden op fietsen van voor 87, met verplichte kabels buitenom en toe clips in plaats van klikpedalen, getooid in volle koers truien en tubes om de schouder brengers.

[00:01:19]

Een saluut aan de schoonheid van oude fietsen, aan de tijd van Coppi en Bartali.

[00:01:23]

Aan de heroïek en aan de strijd in troïka is naar eigen zeggen niet alleen een uitdaging, maar het wakkert ook de smaak van avontuur het onverwachte aan dat van de reislust aan, maar toch ook de trojka in zijn passing '97.

[00:01:37]

En dat is zeg maar. Vijfentachtig jaar na de eerste Luik-Bastenaken-Luik. En we hebben zelfs nog moeten wachten tot oktober 2007 tot de eerste editie bij de profs, een voorloper van de Strade zoals we haar nu kennen. De Monte Paschi Chronica, de meest zuidelijke klassieker van Noord-Europa, was meteen geboren. De renners en het publiek zijn meteen gegrepen. De koers toont direct aan dat historie niet afhangt van het aantal edities, maar van het karakter van de koers. Het is alsof een neoprof van negentien, maar met een hele oude ziel in mum van tijd het gat naar de kopgroep met de grote kampioenen dicht rijdt en even gaat uit puffen in het wiel.

[00:02:14]

In afwachting van een alles beslissende demarrage die even mooi als onvermijdelijk is. Nu al historisch. Het is de hoogste tijd voor je welverdiende portie wieler gebabbel, maar namens Stefan Bolt tegenover mij zitten ze een opende Thomas Dekker.

[00:02:29]

Ja, ik zat even te kijken wanneer ik nou precies in staarde.

[00:02:32]

Jacques en Laurens ten Dam, 42ste in 9, 10 en 13 jaar.

[00:02:41]

Op precies vijf weken kunnen nog een paar jongens komen. Als jij dat nou even uit Uithoorn zoekt. Thomas Wils Gareel houden. Jaja, schaffen.

[00:02:48]

We gaan we zo meteen over hebben. We hebben dus echt één ding wat echt belangrijker is dan jullie uitslagen in de. In de. In de fraude bij Janke namelijk. Wat zit er in de ijskast van Thomas Dekker?

[00:03:02]

O. Euh. Wortels? Een meloen? Een Griekse yoghurt? Dat zit maar niet. Ik was net op zoek naar een pot pindakaas. Ik kan nog een beetje honger, maar ook niet te vinden. Wees maar open je de broodtrommel? Ja, en dan zit ie vol belletjes. Ja, misschien van een broodje. Maar is dat als je dat ziet? Is dat dan leven als een prof? Of is dat gewoon fysieke roofbouw? Kijk, wat denk jij als je dat?

[00:03:30]

U heeft al een beetje als prof. Ja, het is wel zo als ie als ie als ie dan eten wil. Ze is dus op zich ook wel heel handig. Heerlijk om hier aan mega zou ie weer net zoals vorige keer lekker eten voor me graag. Nou, ik beloof twee pasteitjes minuten later toe te passen. Dat doe je vaak boodschappen.

[00:03:48]

Nee, maar nee. Ik had vanochtend een groot probleem, want ik wist dat ik een aantal uren Grimaud te maken. En eigenlijk niks voor mij, want ik heb heel weinig dingen in huis. Dus eigenlijk altijd is alles wat ik nodig heb en ik vanochtend een hele lekkere uh euh, yoghurt biologisch.

[00:04:08]

En zo zat ik te denken in de granola.

[00:04:10]

Hij is gewoon op maat. Voor de korona ging de supermarkt om 7 uur open en dat is nu verplaatst naar 8 uur.

[00:04:17]

Dus ik heb vanmorgen een stukje chocoladereep en drie muesli rijp gemaakt.

[00:04:22]

En een regendagen is het t Ja, maar hij moet kwart voor acht op de bon staan natuurlijk. Acht.

[00:04:30]

Gelukkig fietserbond je weer vier uurtjes, dat normaal maar ja, rustig aan moeten doen. Wat moeten doen om de eer hoog te houden? Ja Domen, we hebben. We hebben besproken. Thomas die je die zit. Fijne euforie weet je. En we hadden gemerkt de vorige podcast is ie altijd hartstikke grappig.

[00:04:47]

Maar dan begint ie ook meteen met de tweets. Ook meteen zelf deel 2 gaat gaat ook wel minder. Wat beetje met dat Dupont zei ja. Ik denk dus echt dat ik een Mouskouri. Toen zeiden ze net deze Steve ja, want ja ik. Ik vertel met mijn programma voor de komende tijd. Euh.

[00:05:02]

O ja, nou ja, ik denk echt dat het op mij neer komt, zegt ie. Wat? Jij hebt het veel te druk en je kan niet trainen en zouden ze moeten. Thomasz gewoon vrij audiocommentaar. Het mooie is het. Hoe mijn gevoel zegt, hoe hoger de druk bij de jongen, hoe groter de kans dat wij tevreden zijn over zijn uitslag.

[00:05:20]

Maar je moet wel een beetje druk, maar dat is slimmer was om helemaal vrij die 20 20.30 uur in de week kan trainen. Later blijken ze pasteitjes bellen na te trainen en dat lichaam dat lichaam kan raden zijn massagetafel waar we zitten. Voor de luisteraar een jager masseert, maar hij wordt gewoon drie keer per week thuis gemasseerd. We zitten bij Thomas thuis weer en dan word ik maar even niet verteld. En er staat inderdaad achter. Thomas zat m v staat om een vuist op tafel.

[00:05:45]

Ja, dat lichaam kan zoveel aan, want die weten nu waar Oost-Duits km niet 1 meter 85 groot is.

[00:05:52]

En die doet mij.

[00:05:55]

Op donderdag en zondag marcheren vs uurtje anderhalf lekker.

[00:06:01]

Hij is een van de beste message therapeuten die ik ooit heb gehad in mijn leven. Echt bizar goed. Wat? Wat?

[00:06:07]

Wat maakt haar zo goed? Uhm, nou, het is is euh. Ze is best wel ervaren natuurlijk. En ze heeft gewoon heel veel talent. Euh. Om met een beetje aan te voelen. Het is diep genoeg, maar het is ook nog ontspannend.

[00:06:21]

En ze doet normaal altijd aan al die grote hotels in Amsterdam. Daar zit ik helemaal stilgevallen door die korona. Dus nu doet ze wat wat vrienden van mij in mij ook twee keer in de week. Dus eigenlijk help elkaar zo'n beetje de korona door.

[00:06:35]

Heb jij dat ooit gehad? Een eigen masseur aan huis vind wel een next level. Of is dit een verwijzing? Gaan we niks wel van niks twijfel doen? Kijk, vroeger reed ik naar Dominique en dan die 100 kilometer voorop om een brommer en de files te we bij mij thuis. En dan masseerde die me en dan reed die op zo'n brommertje naar huis. Dus dat was helemaal waar. Daar kunnen we een aparte a uitzending op de eigen site verzorgen.

[00:07:00]

En dat kostte minder. Als wel dit kost hoor. Af en toe een beetje door elkaar. We hebben elkaar een paar dagen geleden gesproken, mamma. En toen was de sfeer goed. Dat was het niet alleen omdat het hier een paar voorgoed was, maar buiten ging het ook aardig hoog. Heb jij of jij nog naar het andere gebeld gewijs leen geveegd daarna? Ja ja, de politie is gekomen en alles. Ik denk dat een paar duizend man stond ofzo.

[00:07:23]

Ik denk als jij gewoon niet euh gefocust bent en je woont ergens in een dorp in Nederland. Ik kom maar Dirkshorn. Weet je wel. Maar degene die straat? Een doodlopend straatje. Als je dan Amsterdam ziet en waar ik woon is gewoon net Koningsdag of een Gaypride. Ja, echt bizar. Mensen kunnen die focus dus totaal niet meer houden. En ja, het zijn gewoon.

[00:07:48]

Het zijn gewoon een soort van festivals. T. T. T Zou er maar. Het zag er oprecht. Ik krijg echt de kriebels. Kwam in de positieve zin, maar ik wilde dat ik ook nog allemaal mensen kleine groepjes bedoel. Even afgezien van wat we allemaal in overtreding waren en dingen deden die die ons land niet verder gaan helpen. Dat gezegd hebbende. Het zag er gezellig uit. Ja, het zag een supergezellig. Ja, maar dit is leeg geveegd.

[00:08:12]

Ja, dat is gewoon drie keer per week worden leeg geveegd. Het is naar eigen zeggen drie keer per week.

[00:08:15]

Nee hoor, het is niet normaal. Cxuz en we zijn dus mensen uit het Gooi wil ik niks meer zeggen die met de trein komen. Ook na het afschaffen van de week zag ik een hele bier pompinstallaties staan.

[00:08:31]

Bier pong dus.

[00:08:32]

Dat gewoon iemand een heel ding mee om een spelletje te gaan spelen. En. Maar toen weiland. Ik heb ook al een bierfiets gezien.

[00:08:39]

Ik zag waar ze mitsen golf ofzo, op straat, ook met de fiets. Ik vind het informatieve karakter van deze aflevering nu al hoger en beter dan die van de vorige. Maar, en dan mede mogelijk gemaakt door de RIVM. Uhm, tv kijken Barney.

[00:08:56]

Barney. Deze podcast. Gaat niet verder voordat wij de prestaties Spanje, maar die heeft gewoon weer het toernooi gewonnen. Voor het eerst sinds acht jaar is dat het om die zeg maar zeekaart dan gewonnen die had gewonnen. Twee jaar later wint u een toernooi waarin die kaart voor nodig had. Dus echt een hoog niveau. Ja ja, echt een proftoernooi en proeftuinen. Dat geeft mij wel hoop. Ik ben toch een beetje de Barney, maar ook sportief gezien van het wielrennen.

[00:09:22]

Hij was positief, Joa never voorop. En hij was er echt. Ja, en dat kijkt echt uit. Je weet het meteen. En of hij dankte vooral zijn management heel sterk en die heeft hem echt. Bessel toch? Ja, wie heeft er maar een paar keer? Heeft hier dus ook van de bank getrokken. Je gaat nu trainen en de krimi ook trainen. Maar ik zie wel een beetje. Ja Tom, je gaat nu weer bij coma.

[00:09:42]

Coma.

[00:09:43]

Misschien kunnen we als vrouwen jonge vriendinnen lekker. Ja, nee, ik zie mogelijkheden en souplesse waarmee hij dit onderwerp even. Podcasting vind ik van eenzame schoonheid niet normaal. We gaan gewoon. We gaan er gewoon even niet op in en niet op. Zeker niet voor voor de luisteraar. Klik even op het knopje dertig seconden terug en je weet meteen wat de status is van toners en liefdesleven.

[00:10:05]

Afijn, AFA en Iljo. Iljo Iljo had de podcast gehoord. Ja, ja, maar ja, leuk toch? Ja dus. Ik denk dat er snel een podcast met Iljo gaan opnemen. Hij had de avond getwitterd. Van wat leuk euh, dat ik in de podcast was en euh. En en dat was voor ons meteen het linkje om m. Maar Rovanpera daarom dus euh.

[00:10:28]

We moeten. We moeten de grens met België oversteken. Maar als ik zie wat er hier op komst of veld gebeurt, kunnen wij vast wel een keer een paar uur naar België komen om een podcast op te nemen.

[00:10:36]

Geen Beerenburg, geen kwaaie mondjes, geen flessen wijn en gewoon water. Zwarte koffie en water eruit. Zo hard. Weet je wat ik? Ik hoop minderen? Ja, het wordt allemaal heel serieus. Waar staat koffie op tafel? Ik heb van de week zes keer een viaduct op en neer gefietst, maar kan om het even. Kan ik wel even zeggen dat dat alleen maar door mij komt. Ja ja, ik ik, ik wil je macht op jezelf.

[00:11:02]

Dan mag ik fijn uit uw auto trekken. Voor veel voorkomt. Maar ik wil ook wel een beetje. Euh. Euh. Blame hierin. Ik denk dat dat toch wel ook wel meespeelt.

[00:11:15]

Afgezien van dat de motivatie natuurlijk alleen maar vanuit jou komt, dat moge duidelijk zijn.

[00:11:18]

Nou, het feit dat ik wel dat een soort van getriggerd is die power meter. Ja ehm, that's a effective wegrijden uit Oudorp. Wat wat scherper zijn. Misschien niet altijd tot uitputting en jezelf helemaal leeg rijden.

[00:11:34]

Maar dat is wel zo omslachtig gekomen toch? Ik voel me.

[00:11:37]

Ik denk dat jij nu harder een strandrace zou kunnen rijden als misschien wel Urga ja.

[00:11:43]

Ik denk het wel, maar is alleen maar goed voor de vraag is is de koffie een beetje te hacken? Nou ja, die koffie. Maar dat gingen jullie van mij. Influence toch moet belastingen verlagen? Bas van den Heuvel of magistrale koffie? Ja, Thomas Dekker, die woont op een appartementje in Amsterdam. Ja, die drie hoog achter trio grachten. En hij vroeg niet een zakje koffie. Nee, hij kreeg ook meteen een hele grote perforatie. Ja ja, want nu zitten we aan een espresso.

[00:12:07]

Het gaat.

[00:12:08]

Dit gaat toch wel een beetje af en toe. De analisten kampen ligt in het meer. Het ligt een beetje in het midden.

[00:12:15]

Deze laatste verbouwing is wel bijna af. Ja ja, maar dat je die het gaat niet gaat nooit meer. T Is net Corona. T gaat nooit meer zal worden omdat het vroeger was. Maar waar?

[00:12:22]

Wat bedoel je precies? Nou kijk, hier zijn ging wel wat we hier gaan. Hier zijn geen kinderen, niet bij mij.

[00:12:27]

Die zijn geen kinderen. Er is geen afleiding. Als er straks die koffiemachine waar ik wil, ik word er stil van. Ik wil wel eerst en dan ben ik even op. Ja, nee, maar dat mag ook.

[00:12:37]

Jij mag dit ook voelen. Thomas Feelings overleed ik niet.

[00:12:42]

Ik mis. Ik mis wel. Hij past die wel zo glimmende rock. Ja, zeker een mooie aan de gracht.

[00:12:48]

Mooie rock zijn de mensen doordat Zoete Ereraad Binnenkijken drie achter mij meenemen. Hij heeft zes verdiepingen. Heel spannend. We moeten wel goed poetsen. Nee, want als echte influence moet je wel en glimt enzo.

[00:13:03]

Koers, koers, claver koers. Ja, ik profi gehad. Alle alle rationele Binger besproken. We hebben nog lang niet alles besproken, maar we hebben het zaadje geplant aan het eind van de podcast als ie aan het eind van zijn Gardez stage seizoen. We hebben nu nog een jaar een interessant jaar gaat worden op dat gebied.

[00:13:24]

Ja, ik denk toch wel. Dus ja, nou oké. Wat al bepakking Thomas hé papa wordt voor die Samijn. Samyn? Wat zeggen jullie? Ja, maar jullie zijn natuurlijk niet. Het gaat mij ook meteen met de spelling. Ik zeg Samyn. Samyn. Samyn. Vroeger heette het volgens mij gewoon felle frank. Ja, klopt. Ja, ja, ik nog eens gereden.

[00:13:46]

Felle vrouw en dat was mooier. Maar dat was dan was de koers dat wij. Met de ploeg hadden we voor het eerst een camper en daarvoor zaten we in bouwvakkers busje bij wij euh. Bankgiroloterij. Ik weet nog hoe trots we daarop waren. Ja, voor het eerst in de Kempen. Voor het eerst was er ook een extra demen opgetrommeld. En zo dus. Maar dat is echt een enorme Chitral ergens in Alona.

[00:14:06]

Het is het dorpje van. Het is wel bijzonder hoe de waarden die we nu hebben gestegen. Ja, maar aan heel veel koersen.

[00:14:13]

Dat is toch het? Vroeger was dit een koers, die was er niet naar reden.

[00:14:17]

Reveille Frank. En dan had je gewoon je een extra jack aan Beens stuk.

[00:14:22]

Ja, en nu zie je de zenuw in de rug van de poel. Ik wil die gewoon. Die is al enthousiast over een euh.

[00:14:29]

Vroeger had je weet je. Dat was een koers dit najaar toen. Toen begin 2000 dat ik reed, dan was er. Maar ja, dan moest je echt je best doen om de eerste vijf van de uitslag te vinden. En nu is het live op tv. Ja, dat maakt al zo'n verschil. En wanneer is dat? Dat rent gekomen van Nicky van Quick-Step, die na het openingsweekend die altijd nog meepakken. En daardoor is die koers die nu gereden.

[00:14:48]

Sky heeft hem nu gereden. Maar hij heeft een pakken pakken. Twee keer Aelterman. Hij heeft m volgens mij in 2015 ook toestemming gegeven om als straf ongeveer zo op de kloten. Van de vijf Marder om het even iets breder te trekken. Dit is inderdaad een soort kentering dat dat kleine broertje is. Belangrijk dat je na het weekend weer wat Joli wint in euh, droom.

[00:15:11]

In de Ardèche op tv. Ja ehm ja, je ga niet meer zomaar zo'n Koesj winnen. Het zijn echt grote namen. Het zijn euh ja, het collectief is gewoon best wel sterk.

[00:15:23]

Nou heb je gekeken. Ja, zeker lekker koersen wel hoor. Ja was mooi. Euh ja. Was wel fijn om te zien. Waar heb ik eigenlijk op gelet? Ja, ik heb de hele tijd de hele dag een beetje op keV zitten letten. Ja ja, als de twee broers en hij goed vond ik wel doorgaan. Hij zat mee en hij was een dag eerder had die één of andere persconferentie gegeven via Zoem vanuit een rijdende auto dat het de hele beetje negatief is.

[00:15:47]

Het helemaal niks. Beetje negatief. Het Nieuwsblad werd hier echt wat gemaakt. Het was week nieuws. Kijk Nieuwsuur bij RTV Utrecht. Maar wat ga je ook doen, jonge?

[00:15:55]

Omarm nou gewoon wat het wel is. In plaats van dat gelul allemaal wel negatief over zijn. Wees blij dat je nog in die krakkemikkige auto zit met een klote verbinding en dat je dat je nog fiets vind ik eigenlijk Cruijff.

[00:16:06]

Die moet nog. Ja, dat bedoel ik. Ja ja, kijk maar. Het is eigenlijk het tegenovergestelde bedoeld.

[00:16:11]

Nee, natuurlijk niet, want heel ongeïnteresseerd.

[00:16:14]

Als de Belgen al daar negatief over is. Al moet je die journalisten kan ik me voorstellen ook wel een beetje met mij.

[00:16:19]

Maar hou heus nog effe een situatie schetsen. De journalisten die alle QuickStep had een persconferentie voor Samyn. Ja en Krafft, die zat er in, maar die dmv vanuit een rijdende auto met z'n telefoon. En euh ja, die had grote tal gezinnen. Nou echt geen slechte verbinding? Ja, maar op iedere vraag de kortaf ja. Maar bijvoorbeeld ging het over een vraag van vraag. Zijn ploegmaat Senesael Vraag dat maar Senegal of juist een ploegmaat. Ja, hoe zag je nou?

[00:16:48]

Die zijn heel lang. Ik ben klein. Daardoor is het gemiddeld.

[00:16:50]

Weet je wel dat zij het was en dat je een beetje interesseert? Ja, PCV guess. Ja en toch. Euh wa wat? Wat staat? Wat zouden we? Waarom zouden we dat doen? Ik denk dat je wel zenuwachtig was, ook eigenlijk voor. Voor gisteren. Voor die koers. Want had daarvoor Amélia gereden en één of ander koerste in Spanje waar ie op z'n bek ging zeg maar. Of achter een valpartij zat of zo. Maar in ieder geval geen uitslag.

[00:17:12]

En ik denk dat die gisteren ook wel anders had staan, want dat zag je ook. Maar hij was wel scherp. Hij zat mee met de stad.

[00:17:18]

Een eerste groep ook, geloof ik nog. Hij werd negenentwintigste op vijf seconden. Er is ergens nog wel een ja, maar hij heeft wel meegegroeid, zeg maar. Het is niet dat hij in die eerste groep zat alleen op voor gevolgen. Verbaast je dat? Ik vond het mooi om te zien dat Dirk. Hij heeft natuurlijk ook kuren gewonnen. Zo is hij kan het wel, maar met zo'n ploeg aan de start is het gewoon een heel ander verhaal.

[00:17:37]

Nou ja, met die ploeg zo, zo zie ik. Ze moeten overal moeten die renners zich laten zien. Want je legt zo uit de selectie voor voor de volgende koers zeg maar. Zoveel koersen zijn niet allemaal belangrijk. En nou ja, we hadden net over Iljo, weet je die. Die heeft er wat minder programma. Nu ja, dat dat. Da's gewoon zonder. Terwijl ze in iedere andere ploeg zouden rijden.

[00:17:57]

Weet je wel zeker dat met dat programma?

[00:17:59]

Ja, de met met de vorm van Cavendish zit het beter dan de voorgaande jaren. Als ik zo alle stories en alle berichten dat ging op social media waar hij sinds zijn sprintjes op kamp en zo zijn allemaal euh, Noorddijk legde. Yves Lampaert legt die dingen wel eens op. Als ik dat zo mag geloven is wel te hopen voor hem. Hij heeft drie jaar geen koers, gewoon geen pannenkoek toch?

[00:18:19]

Nee, alleen op de sprint zou dat natuurlijk wel. Moet ie dat natuurlijk wel doen. Dat ligt eraan. Als je na vier, vijf, zes uur naast mekaar hebt gereden moet dan sprinten.

[00:18:25]

Maar hij heeft een explosieve. Maar ja, daar ben ik wel met je. Kijk maar daar kijk ik naar. Ja en euh. Maja van der Poel natuurlijk. Hoe die die weer euh, daaraan ging rammelen. Wat me ook opviel was dat die Charle. Want die nam een keer over van m v van Mateu dat ie in het wiel zat, dat je t echt wel zag dat met het afzien was en was. Hij was iets minder dan dan in Kuurne zeiden je.

[00:18:50]

Het was een mooie dag als een goeie dag, maar hij was wel iets minder. Ja, nou ja, hij heeft. Hij heeft wel afgezien bij het weer in het wiel van Senegal QuickStep, dus dat was mooi om te zien. Hij trok zijn stuur nog even uit. En ja, het is ook alweer leuk om op al die jonge mannen te letten, want Wessel Crul eentje van NHB reed mee en Jan Willem Willem van t Schip zat in de kopgroep met dat gekke stuurs van een en nog niet dat hele nieuwe stuur.

[00:19:09]

Maar euh. Dus ja, da da daar let je op. Jij stuurde.

[00:19:14]

Wat is een mens? Stuur. En ik zag hem inderdaad al een beetje gek zitten van de boel. Hebben we het over in de laatste in de laatste kilometer stuur gebroken zijn volgens mij. Stuur gebroken? Ja ja dus dat zei ja en nou ja. Kijk dat geeft gewoon aan hoe graag je wil winnen. Zeg maar met de ploeg. Of of het spelletje wel leuk vindt dan de voorlaatste strook breekt je kans, breekt je stuur af en denk je nou ja, ik.

[00:19:37]

Ik weet van mezelf zeker. Ik was gestopt en van fiets gewisseld ofzo en geloof van jou.

[00:19:40]

Zoek het maar. Weet jij je dat nog gelezen dat Sénégal? Zei Van. Hij stuurde op een gegeven moment een bocht in met z'n handen bovenop het stuur. Dat gaat niet goed komen. Alleen al leven hoor je alleen van Van der Poel kan het goedkoper dan gewoon rijden en hij blijft gewoon staan.

[00:19:55]

Ja, wie zeggen hoe graag wil je dat? En ik was nog een beetje gaan storen geloof ik. Ja, Nico las vanochtend dat ze gisteren echt zijn gestart van we moeten winnen vandaag. Want als ploegleider was helemaal niet blij met Kuurne dat hij zich daar geamuseerd had, maar zei wel de koers verloren hadden zeg maar. Hij zei ja, ik heb liever dat ze meer winnen. Dan amuseer ik me ook. Weet je wel. En ze waren echt gestart van we moeten en zullen winnen bij Alpecin.

[00:20:17]

Dan heb ik de ploeg van Van der Poel en aan of Mathieu of die Tim Merlier. Ja ja. En die sprinter die rijdt is natuurlijk ook fenomenaal.

[00:20:24]

Toch? Dat zag je gewoon een klasse beter dan de rest is de laatste. Uh euh, twee dingetjes n de uitslag. Merlier wint voor Rasmussen, Tyler voor Pasqua. Long Vanmarcke 4. Degenkolb 7. Uh, die Degenkolb, die rijdt toch ook best wel ok.

[00:20:41]

Ja, ook prima uitslagen. Degelijk direct goed. Maar vroeger had ie die sprint wel verder van volgend jaar. En als laatste dan Olaf Koy. Zit er toch ook weer een laatste als laatste voor? Voor de Samhain niet als laatste gaydar. Wat werd die wat? We hebben het net opgezocht werd in geloof ik. Alcoy Ja ok, ja ja. Nou ja, da's een jongen. Die laatste. Die is 19. Dat die sympathie die wedstrijden gewoon aankan.

[00:21:05]

T Is nog niet zoals Dekker vorig jaar de zeg maar, want toen heb ik ook echt zitten genieten van Dave Dekker. Die werd derde. Ja klopt. Ha en euh. Maar euh ja, leuk om te zien. Van Poppel rijdt goed. Daarna ben ik van Poppel was er weer. Ja was zonder dat ie of hij zat 60 kilometer in de aanval, want ik had hem ook wel gewoon willen zien volgen en dan sprinten. Want dat is natuurlijk een hele snelle jongen dus.

[00:21:28]

En zijn broer was was ook mee. Maar zo mooi een gegeven met reden, met z'n tweeën op kop zeg maar. Dus lees je vader ook nog mee dat de Dakar ook goed sprinten of sprinten. Je kunt ook erbij hebben.

[00:21:40]

Ja, ik denk wel dat zijn vader trots op de bank zat te kijken. Ja ja toch?

[00:21:45]

Ja, antwoordt dat zeggen. Ze waren gewoon 19. Goed. Ja, ik kijk al trots. Als je in de onder Megane wedstrijden speelt zullen wij het hebben over de Strade ooit gereden strade Bianchi zaterdag? Uhm, want het is ze hebben nog allemaal niet gezegd. Vandaag woensdag zijn op tijd bij trouwens. Maar een voorbeschouwing.

[00:22:05]

Ehm, is dat te doen? Eigenlijk ook een voorbeschouwing, omdat wij ook hopen dat het een monument wordt.

[00:22:12]

Na het wel bijzonder toch zo'n vroege voorbeschouwingen we zijn, dat geeft ook wel aan dat we daar ook zin in hebben.

[00:22:18]

Vorig jaar stonden we langs de Canta. Helemaal waar was de eerste koers van het jaar toch? En ja, het heeft toch wel. Nou ja, je maar Stefan, heb ik daar op die Monte San Marino gestaan waar? Dus die euh Ballerini zeg maar een beetje gelijk tegen de auto. Want jij zei die lacht er als een lijk. Maar iedere renner die langskwam was al Szalai. Dus ik weet nog heel goed jij euh jij. Jij stond daar aan de andere kant van de weg, zo'n beetje met je armen over elkaar.

[00:22:44]

Je ging ook niet aanmoedigen ofzo. Zegt mij echt wel zeg maar. Een oud renner die nog eens een uur zonder zijn schwung moest vinden zou langs de weg ook niet met iedereen. Was ook voor het eerst eigenlijk ook weer koersen. Ach ja ja, want je ging ook niet effe naar. Weet je wel, je je je kan wel je autorun verzorger van CCC deelt. Hier en daar was er wel een praatje, maar het was ook gewoon zeg maar een oude renner in overgang naar toeschouwer.

[00:23:07]

En euh, en op een gegeven moment was er een renner. Ik weet even niet wat een slagman die op een gegeven moment voor jouw neus een verkeerd spoortje pakte. Om maar even aan te geven waar droogte en Wijnands beging. En toen zag ik jou wel effe ga, ik geef me geen Z. Dat is inderdaad wel even wennen. Weet je denk ik. Ik weet het. Ik ben ook niet mee met jouw jonge Toergenjev. Precies om die reden van jou.

[00:23:30]

Dan loop je daarin het in het laatste paar rond. Euh, ja, da's toch apart. Je een andere gemaakt? Nee dus. Grappig. Maar we stonden daar. Het is gewoon een fantastische koers. Ik denk dat we daarom niet voorbeschouwingen ook zo vroeg opnemen omdat er gewoon fokking veel zin hebben. Ooit gereden mannen zeg, ik weet het antwoord, maar ik ben wel even benieuwd. Van jou weet ik sowieso dat het niet lukte toen hij in 2007 zei dat die begon.

[00:23:55]

Ja dus toen die hele periode dat ik daarna positief is.

[00:24:00]

Het heeft bij mij wel even geduurd 2013/2014.

[00:24:05]

Ik heb hem gereden in is 17. Het slechte weer was om chasers en ik ben een keer aan de meet gekomen. En toen was ik buiten tijd. Dat was dat jaar. Dat was dit jaar en daarna maar heel die heel die Strade Bianchi uitgereden had. Ik een jaar eerder was afgestapt. Dat was mijn eerste jaar af. Ja, dus dat was ik denk ik in 1018. Uit de tijd was toch wel een beetje een olympische gedachte.

[00:24:31]

Meedoen is belangrijker dan winnen. Was het ook? Ja, want wat is er? Ik weet ook wel dat je uiteraard al wel vijf jaar niet anders is.

[00:24:38]

Kunnen jullie kunnen jullie beschrijven op een serieuze noot wat er zo bijzonder aan die koers is als renner?

[00:24:45]

Uhm, nou ja, het is natuurlijk sowieso in Italie. Maar ja, dat is n.

[00:24:51]

Maar je gaat gansch helemaal terug na hoe koersen vroeger is. Waar gaan die film over Bartali maken? Weet je wel? En over die grindwegen? Ik bedoel, het is. Ja, het is echt gewoon het je. Je rijdt dan niet op een fiets als in een erotica, maar je voelt je weer. Net als al als zegmaar Fausto Coppi vroeger dat je dat je over die wegen. Jezelf een weg moet banen naar de finish zeg maar. En dat is euh.

[00:25:14]

Dat heb je eigenlijk geen n andere koers. Ja, behalve ruber misschien.

[00:25:17]

Maar ja, dat ligt ook een beetje aan de weersomstandigheden. Ja ja, Robert. Robert lag vroeger veel meer kasseistroken in, want wat daar heel Noord-Frankrijk lagen, die was kasseien zeg maar. Het is. Het is na zeventig kilometer grind.

[00:25:31]

Het is heel veel scha en het is ook nog best wel veel bergop bergaf.

[00:25:35]

Ja, kort, als er dan toch eventjes de de. Het is gewoon iets speciaals. Ja ja.

[00:25:41]

En dat dat niet finis is natuurlijk ook wel uniek. Ja daarin dat Campo. Euh. En bij mij waren ze al aan het opruimen. Ja dus blij dat ik leef.

[00:25:50]

Ik heb een foto van jou gezien toen ik over de finish weet. Je komt de bus niet van het podium. Nate H. Had geen goeie benen na weken.

[00:25:58]

Ja, ik was. Ik was ze vergeten. Meestal niet zo goed. Ja, waarschijnlijk wel, ja. Hoe was de douche?

[00:26:05]

En dan heb je je waterwolf weer gereden. Alleen een koude douche die in. Maar dat noemden we ook de easyJet bus altijd hebben. Het was zeg maar de de ja de B, dat was wel een bus en van buiten zag je er mooi uit. Net zoals een vliegtuig van de Ierse jet, maar van binnenuit de plastic stoeltjes wachtend.

[00:26:25]

Zullen wij uhm, eens even kijken naar het parcour. Vijftiende editie is het trouwens 184 kilometer. Drieduizend hoogtemeters waarvan. Dat is het gros ja, maar vooral ook omdat het gros is. Het zijn hele kleine klimmetjes, korte klimmetjes. Allemaal die strookjes aan belang.

[00:26:39]

Ja, maar heel weinig team gezien. Het is natuurlijk in mijn 100 84 kilometer dus een vierenhalf uur, maar het is ook echt wel steil.

[00:26:46]

Ja, ik denk dat je aan waar wij stonden en uiteraard gewoon nog allemaal met een bettega achter. Ja dus dan. Dan hoef je niet naar een kleine binnenplaats, maar om zeg maar vroeger.

[00:26:56]

Vroeger in de tijd van Nico Verhoeven weet je maar winnen.

[00:26:59]

23 Achterbrug rijden uit het lijf gereden. Maar daar ga ik niet mee. Daar ga je niet mee op 25 mei en dan gaan we in de start, maar niet.

[00:27:10]

Maar wij hebben. Ik denk ook ik ben wel benieuwd naar ook de bandenkeuze enzo. Dat zal ook steeds breder gaan. Waar hebben ze nog op 25 millimeter tuning?

[00:27:17]

Dat ze wel achter 28 sommige rijden? Ja, misschien zelfs wat net 30. Ja nu nieuwe tarmac pas 32 is in. Ik zou toch graag breken als je ook niet zou rijden.

[00:27:27]

Met 30 is gaan rijden is misschien net binnen tijd komen de zwaarste en de mooiste uit. Maar dit is twee weken geleden. Moest ik m nog aangelegd, het rijtje van achterbak Meterik. Komaan jongen, gaat u dit zeggen? Welke versie vind je leuk? Hij wordt ook voor dit wel grappig kunnen. We kunnen nog wel een extra maffiamaatje en de podcast voor gebruiken, toch?

[00:27:51]

Testosteron spat nog niet tegen de plinten op elf onverharde stroken. De zwaarste en de mooiste, want de santamaría waar wij stonden denk ik elf ja, voor een halve kilometer. Ja, dat is niet waar we later een paar keer een halve strook van 11, een halve kilometer. Dat vond ik ook zo fijn.

[00:28:05]

Dat kan je wel. Aardig is trouwens 3 keer gewonnen ja, want dat is toch ook de schoonste ook? Ja, da's dan minder dom.

[00:28:12]

Nou ja, we hadden het net over de hoogtemeters enzo, maar die had ook wel de ronde van Soviets slofte voordat die motor is geteld.

[00:28:22]

Nee, maar uh, je ziet ook in in ploegen wat bijvoorbeeld een DSM ploeg die gaat vooral met klimmers zijn volgens mij mengbaar. En wat laat nodes prijs? Je gaat naar Parijs-Nice, dus je ziet wel MMX dat sommige klassieke renners gaan. Het is ook de koers dus waar wat dat samenkomt. Misschien is dat ook nog wel iets wat het zo speciaal maakt voor renners dat Luik-Bastenaken-Luik renners en de Ronde van Vlaanderen renners zeg maar. Of de Omloop Het Nieuwsblad renner door mij om de knikkers.

[00:28:47]

Ja, dus het is echt. Iedereen kan meedoen. Net zoals eigenlijk ook vroeger. Iedereen rijdt alle koersen. Weet je wel. En de beste ronde altijd. En nu is natuurlijk meer speelsessies specialiseert. Maar daar komt het allemaal weer samen.

[00:28:58]

Ja, maar dat het is dat het toch vorige week ook over in die podcast, dat het toch zelfs. Dus dat is nu misschien wel wat meer gemixed. Ja, zelfs in een nico's neusblad is het.

[00:29:07]

Want ik later stuur ik nog Tom PID. Koken is ook 60 kilo. Ja, precies dat. Daar heb ik trouwens vanochtend nog een interview over gelezen. Ik weet niet of het de grote zijsprong, maar ik weet niet of je aan de start staat. Maar hij staat. Uhm. Koos Moerenhout wat? Ze had het over de jonge renners en een jonge generatie die meteen aan de deur kon kloppen. En Koos Moerenhout is bondscoach van de beloften of de profs, maar ook ploegleider bij Action.

[00:29:29]

Die ploeg van Merckx, die opleidingsploeg zeg maar. Het zegt van Noord-Amerikanen een hardloop vandaan komt. En ook Almeida bijvoorbeeld. Euh, iedereen had heel veel, zeg maar.

[00:29:41]

Die zei dat Piet Kok degene is die de verre. Bovenuit steekt? Ja, bijna, ja. Hij zeggen er vorig jaar een baby you're gonna zegtde. Hij won drie ritten euh. Eindklassement. Hij won alles en hij werd dan derde in het nieuws of in Kuurne.

[00:29:55]

Maar het nieuwsblad was hij degene die de gaten dicht, maar wel met iemand anders. Er was ook een straf op alle Falluja op de groep, alle fietsen en daarna nog ja dus. Euh ja, oké.

[00:30:05]

Nou ja, en als je wint die gozer wint de baby Giro en Parijs-Roubaix bij de beloften. Ja en een WK cross natuurlijk. Een WK mountainbike elektronica die ook super is. Dat is echt.

[00:30:17]

Toen mocht het wel wat je van Cancellara mocht het niet. Maar meteen is het een euh is het in te nemen. Dus ook een beetje die trend.

[00:30:24]

Waar dat? Dat dat dat alle specialismen een beetje door elkaar heen gaan lopen. Dat eigenlijk allerhande renners aan allerhande soorten koersen aan de meet staan.

[00:30:33]

Daarom ben ik nu ook aan het kickboksen. Toch blijf lijkt die verwachten. Probeer alles een beetje te combineren, maar serieus. Nou ja, ik, dat denk ik wel. Ik denk dat die inspanningen en wij rijden nu ook veel meer op de mountainbike. Ehm ja, als wij dat vroeger ietsjes beter hadden geweten had je dat hele jaar door.

[00:30:52]

Ja, dan had ik gewoon één of twee keer in de week een lange tocht op de mountainbike gemaakt.

[00:30:56]

Maar dan meteen maar het sprongetje maken naar. Maar het lijstje der favorieten en één persoon in de ene persoon in het bijzonder Wout Wout, want die doet niet aan kickboksen.

[00:31:07]

Nee, misschien nog wel gaven Rob aan hardlopen doet ie. En Primoz Roglic, die loopt dus op Tenerife sharen dag een half uur voor het ontbijt en Wout mag rennen. Ja, en 12 kilometer puur hebt een beetje joggen verhoogde. T Is wat. Maar ook Primoz op een skischans. Wout van Aert uitloop drie keer per week met een beter Berezina die heeft.

[00:31:32]

Hij had bij het nieuwsblad Schraven Pauwels bekeken van zijn overlijden niet terug te geven. Scientia voor de samenvatting gemaakt jongens cuny even samenvatting maken van die drie weken stond dan ook op moeilijke tijden. Maar goed gejat en bij het Nederlands elftal daar bij kwamen wij ook. Daar kwamen een aantal dingen uit.

[00:31:49]

Arjen heeft uhm in die euh. In dat trainingskamp 23 173 kilometer. Uh uh gereden. Ruim 82 uur bijna 58.000 hoogtemeters. En hij heeft ook in die 21 dagen volgens mij 4 keer hard gelopen. 14 kommetjes gepakt. Ja, dan was er. Nee. Maar ja je je. Je noemt het even snel op, maar doet maar echt. Ja, hoe is dat? Wat gaan zou 2 80 uur zijn als stramme benen Coco?

[00:32:18]

Wat zegt dat over 1 en 2 keer dat ie dat aankan? Of hoe kijken jullie naar dat soort was? Hij kwam al te dik aan zeg maar. Of het is teveel spieren. Zie je dat je door het crossen zegt dat je wat spieren maken hebt en je bovenlichaam plus hij maakt het ook snel aan.

[00:32:34]

En dat is een Mezo Morf. Of weet ik veel hoe dat heet? Maar in ieder geval iemand die die snelle spieren aanmaakt heeft Louk gehad.

[00:32:41]

Heb ik niet zoveel last voor.

[00:32:44]

Voordat we het over het lichaam van jou gaan hebben.

[00:32:47]

Jij leest in de krant 3 700 kilometer twee 23 uur lees ik of 23 100 300 kilometer en vooral naar de uren achter. Ja, precies 6 27 per week. Is dat impressionant, die aantal?

[00:32:59]

Ja, het is wat je normaal doet op Hoogstrate. Maar ook hij kwam als je, want ik heb de Welfen doorgeklikt naar zijn. Zo'n profiel zeg maar. Hij kwam wel van echt, van significant minder van uqjz 10 15 uur. Ja, dus dan is het inderdaad wel effe meteen een flink stapje daarbovenop qua qua fitness wat je doet. Maar ik denk dat ie dit blok nodig had voor Vlaanderen en voor Vlaanderen is dat het ook goed. Ik snap ook heel goed als je dit ziet, maar hij is effe niet naar nieuwsblad gegaan, want dan ga je weer 2 dagen van tevoren rusten.

[00:33:29]

Je rijdt 1 koers en gaat zondag rusten, dus dan heb je in 4 dagen Happart je toch maar één keer iets gedaan. En nu heeft ie dan in 4 dagen waarschijnlijk weer in 3 dagen blocking gedaan. Dus euh euh. Het werk is gedaan. Ik denk dat ze heel tevreden kunnen zijn. En ik denk dat ie wel. Heb je ook nog gekeken naar die kommetjes? Euh nee, die concave niet zo snel vinden.

[00:33:51]

Ik was. Ik was er wel naar op zoek. Ik zag vooral P.A.R.T.S. En hij heeft z'n vermogen zelf achter zijn. Als je daar kom, ja, als je daar kommetjes rijdt dan euh ja, dan ga ik dat er nog wel meer. Ramesar is een beetje net zoals op de 100 kommetjes rijden. Als je pakt kijk zeg. Als je van de gebaande paden afgaat dan heb je ze makkelijk, maar via verschillende echte dan toch nog redelijk.

[00:34:12]

Vind jij dat een leuke ronde?

[00:34:13]

Die na 100 jaar zijn er maar iets technisch? Uhm, over dat hardlopen nog even terug. Jongens zijn trainen zegt ik zie graag wat Wouter doet, niet naar trainings, effect of vetverbranding. Daarvoor is een halfuurtje veel te veel een druppel op een hete plaat, maar het is goed voor de Bott densiteit. Een probleem bij wielrenners die vaak weinig belasting hebben op de lengte van hun botten. Ik zou het nooit aanraden van jongens die niet gewoon zijn. Lauwert ze wel, maar bij Wout juich ik het toe.

[00:34:41]

Het is goed voor zo'n hoofdtoon. Ik had laatst gezien dat Piet ook ergens. Strava kommetje 5kilometer kilometer. Het motortje. Die liepen twaalf maanden met de fiets op zijn nek, 32 kilometer of zo. Nee, wij rijden kan niet doen wat ik zeg. Nee, maar ergens in de twaalf minuten, vijf kilometer.

[00:35:00]

En ik vroeg dus aan de lopers. Want die lopers die vroeger vaak met ons mee. Ik zeg ja, hoe snel is dat? Ja, dat is 15 seconden sneller dan Michaelsen PRC. Ik zou ook in zijn missio met een marathon lopen, dus dan is het wel echt. Maar ze hebben. Het schijnt niet te kloppen, maar dat die gast belachelijk hard kan lopen ook nog is. Dat staat ook wel buiten kijf.

[00:35:21]

Maar uit het t. Euh, t harde hardlopen, dat lopen ze op een baan waar de hardloper door Londen hardlopen en libo linkse stijlen. Wat linkse jongens terzake zowaar hardlopen. De wielrenner hebben jullie ooit hard gelopen. Vroeger rijdt.

[00:35:39]

Ja, ik heb een keer 17 kilometer gelopen onder het uur en toen moest ik rekenen aan een minister.

[00:35:45]

Is opereren scrips in één keer stuk mijn longen en zo Kolenmarkt. Kom wat makkelijker aan op de muur van Louka.

[00:35:54]

Ik moest ook even denken aan de Schaetzen Niels van der Poel, die ook die zegt Ja gas. Ik doe een Ullman cardio atleet. Ja, dus waarom doen jullie niet? Weet je wel? Ja, ik heb het nooit gedaan dus. Maar ja, Rochlitz was het ook. Iedere dag weet je wel waar dat de beste wielrenner van de wereld toch? Nu kan? Dus ja, het kan wel waarschijnlijk Allessandro niet zoveel. Loopt Mania na maar niet, dan zullen we de de favoriet en de de quoteringen er eens bij pakken.

[00:36:25]

Drie keer raden wie er op één staat met negen genen negatieve.

[00:36:31]

Dat zou je toch wel denken als je niet de grote favoriet teruggaat?

[00:36:36]

Van der Poel vier, vijfenvijftig, alle verliep vier vijfennegentig. En dan loopt het zo door naar Van Aert 5.25 op vier. Pit Kok Ja ow 12.5. Maar Dark Horse, maar had toch 12:50. Pot Chakkar. De man die eigenlijk een Tonti is die ruim een miljoen 2 uurtjes op in zit.

[00:36:56]

Dat is een grap. Maar is het echt gebeurd? Bottarga, die eigenlijk productiejaar heet 14:50 en loopt zo naar beneden. Fuglsang, Woods, Kwiatkowski, Sagan zat ertussen. Volgens mij startte niet Stybar, vormeloos, etcetera etcetera. Wie springt eruit? Hiroshi Margery hebben in een afwezigheid, staat in afwezigheid van Achterpad, is dus zijn bloedwaarden zijn maanden te stangen, maar trekt is een apart verhaal.

[00:37:27]

Het wordt steeds uitgesteld en geven uit wat het jaar was met een paragraaf uit het aparte verhaal. Sowieso dat die ergens begin januari van DSM overstap naar u. En toen kwam er een week geleden het verhaal in een krant dat euh. Dat dat op ethische reden ook zeg maar zeg maar wil ze hebben. Ja en. En nu is twee keer zijn seizoensdebuut uitgesteld. Ja, dan ga je op een gegeven moment wel wat denken.

[00:37:53]

Wat is er aan de hand? Weet je wel alles op één maand?

[00:37:56]

De eerste Koersel Procycling Stijns is Katatonia. Ja, ik hoop wel dat die start, want ik zal er niks aan doen.

[00:38:02]

Ik hoop ook dat er niks en dan weet je wel, maar euh, alleen al voor de schoonheid die op z'n fiets zit. Ja, ik hoop dat er niks aan de hand is.

[00:38:08]

Maar euh ja, als je hem nu weer mist, zeg maar. Dan ga je op gegeven moment wel denken wat is. Wat is er dan aan de hand? Is je zieke? Kom dan naar buiten met een verklaring. Iemand die ziek is of weet ik veel, maar dat hoor ik ook niet. En voor de rest valt op Piet Kok ja, dat zou vandaag hard zijn. Maar ja, nou het net over van alle. Maar die moet dat echt aankunnen.

[00:38:30]

Want PID Kok.

[00:38:31]

En natuurlijk kunnen ze dat aan die vier mannen. Maar euh alle verliep gaat winnen zeg zeggen.

[00:38:39]

Ik denk het omdat ik het wel mooi vinden, maar niet trui. Ja, dat is dat. Dat ben ik wel met je eens. Ja en nee, maar dat laatste stukje is denk ik gewoon de snelste.

[00:38:47]

Ja als ze ja zo. Als we met z'n allen als. Ik denk dat ze redelijk met elkaar zitten met pit. Koop misschien die 4, die van die van de boekjes. Hebben de VS wel verstand van China?

[00:39:00]

Die zouden eigenlijk een werk van India. Maar wat is dat? Dat is een Lehane scenario dat je een fantastische koers hebt de hele dag. Euh, dat hele peloton over al die euh weggetjes uit elkaar gespat. En dat uiteindelijk onder in China. Zo voordat ze die info op gaan dat die vier motiefje capaciteiten met pit komt en dat na die wedstrijd 184 kilometer is en dat Van der Poel aangaat tot 200 voor de finish.

[00:39:25]

Kan me helemaal niet lekker trainen. Ik heb me behoorlijk amuseert. En nee, ik heb me vandaag rustig gehouden. Ik wilde de koers vandaag gewoon echt winnen. Ik heb er gewoon rustig gehouden. Nee, maar euh. Ja, dat zou een droomscenario zijn. Ja, ik ga echt zitten. Ik. Volgens mij moeten we op tijd zitten. Altijd is de Hofvijver de film is en hoe laat begint de uitzending?

[00:39:47]

Ja, het zal je beter niet zoekt daarvoor. Want daarvoor stralen, quoten, moeten rijden, schade of commotie had zeg maar een soort rip off van door. Die cancelde dus op de dag van Strade Crum misschien wel samen doen op dag van Strade Bianchi 184 kilometer met dezelfde afstand over zoveel mogelijk Krefel stroken voor de kerstborrel van 6 tot half elf.

[00:40:09]

Ja, zoiets vierenhalve is druk op zaterdag en druk met bakfietsen en een truck met bakfietsen daar op het fietspad.

[00:40:16]

Dus heb je die nieuwste gravel bakfiets gezien? Kijk heel goed Tuileries van die 47 millimeter.

[00:40:25]

Nee dus. Nee, maar ik weet no. Ik weet nog wel dat als ik ging kijken dat ik altijd Afrojack Chitty is. Die is op tijd dat je heel weinig dat ze inschakelen op op op de MØ, dat je nog maar 10 man zegt ja.

[00:40:37]

Maar ja, de start zal, maar t zal pas om 12 uur zijn. Vierenhalf uur later is het half 5 dan mannen.

[00:40:43]

De uitzending begint gewoon laat.

[00:40:45]

Hier zie niet. Uh. Chapman niet, Benoot niet. Dat zijn toch wat namen die zijn niet eens Van Avermaet kruislings en die zeggen euh ook niet.

[00:40:53]

Nou ja, daar heb ik me ook de. Misschien Parijs-Nice? Volgens mij rijd je wel. Volgens mij rijdt wel. Ik denk dat die lage kartering heeft een te laag kartering. Na dit seizoen zie je hoe snel het gaat. Dit jaar tot en met. Dit gaat tot en met de Moscone. Bettino Mollema, Ballerini, Momma, Ballerini.

[00:41:11]

Die heb ik vorig jaar tegen jou staan. Misschien iets? Ook daarmee ga je niet spelen.

[00:41:14]

Maar Mollema? Ja, 40 zijn gaat goed zijn. Mollema gaat sowieso top 10 rijden. Ja, als je overal aan de start staat toch?

[00:41:23]

Dus wat een klasbak, zo laat van de week. Ja, hij werd al een paar keer niet in onze bovengehaald. Weet je wel en gooit hem overal. En dan vaak wint ie dan tweede naar het klassement denk ik. Ja ja, als je als jij gewoon een ploeg moet starten dan. Ja, dan zeg je toch altijd maar Bauke? Nee, want dan? Ja, dan hebben we in ieder geval een paar goede uitslagen al te pakken of niet zeker.

[00:41:43]

En zullen wij zaken doen. En gewone te. Het idee van Thomas. We zetten allemaal honderd piek in, maar die hebben we nu Securail ingelegd. Komt u maar door. Ik ga als derde. Ja, maar je mag toch gewoon ook als hij alles verliep? Zegt ook allerhande natuurlijk. Ja zeker. Zeker. Het is gewoon je eigen belastingschalen eigen. Nee, ik ga gewoon weer voor honderd euro spelen en puzzelen. En als het dan op is.

[00:42:05]

Die honderd euro mee genaaid hebben. Dus je moet.

[00:42:07]

Moet je ook rekening mee houden? Thomas Ik had niet alles of niks spelen. Eerst en vooral heb je vaak gedaan. Zit je alleen je huis in de gracht. Zonder kinderen alles weer. Tessenderlo Weer maar weer gaan fietsen. We hebben we staan voor de luisteraar die vorige uitzending niet geluisterd heeft. We pakken het voorjaar tot en met welke koers moet daar maar een lijstje met met korte stop in Luik? Unaniem.

[00:42:33]

Ga je nu een Henninger Turm horen proppen? En zijn mosterd na de maaltijd moet je zo seizoen goedmaken? Karsten Kroon kunnen we allemaal? Nee, dan had je die zondag moeten doen jongen. Niet de donderdag erna.

[00:42:49]

Oud zeer. Je hebt al een hele ja, niks bij gehad. Jawel, beide leiders Frankfurt. Nee, maar dat is er 1 mei van Frankfurt. Zeg maar Dag van de Arbeid 1 mei. En dat. Dan heb je dus het hele voorjaar gehoord.

[00:43:04]

En eigenlijk is het gewoon klaar. Heb je echt wel genoegen arbeid?

[00:43:07]

Ja, en dan? Dat is eigenlijk de koers van de. Van het goedmaken van ja. Of het begint weer een beetje van een paar keer.

[00:43:14]

Heb ik het wel mooi gevonden dat Ullrich of zo dan weer in winterslaap kwam.

[00:43:20]

Iets te dik nog. En dan niets rondom Keulen en het pure.

[00:43:24]

We dwalen af. We zetten honderd pik in op alle grote koersen. Vanaf nu beginnen bij de straat en eindigen bij Luik-Bastenaken-Luik. Volgens rapportering zeg je als kijker als Thomas dus in de eerste wedstrijd die 100 is. Wat doet ie gewoon niet in mij? Dan zit ik gewoon op de bank blijven wachten tot lang. Je moet altijd gewoon een tikje erover hebben. Ik snap het wel, laat hij.

[00:43:45]

En kunnen we er nog wat op tafel gooien. Gaan we de. Euh. Gaat het om de winst of gaat het om de poen? Met andere woorden ga of gaan we de poen naar een goed doel. Ga ik even een beroep doen op een goed doel gaan?

[00:43:57]

Waar gaan we terug ademen? Wat hebben we ermee te maken? Maar goed doen? OK.

[00:44:02]

Nou, ik moest denken dertigduizend. Ja ja, dat moet wel een limiet op zitten. Stel je voor dat we nou ja, stel je voor dat toernooi dat ik nou gewoon eventjes 100 euro Molemans eet en ik doe dat de volgende keer weer en hij wint twee keer zo 4,2 miljoen euro op je account.

[00:44:21]

Ronald McDonald Huis gaat met 100 euro begonnen als ik alles weggeeft en kijken.

[00:44:28]

Leeuw zet maar in het type mei. Ik zet 50 behalve redactievergadering is geweest. De regels zijn heftig bediscussieerd, maar we zijn. Ik ben er nog steeds niet mee Houkes, maar dat zet. Ik wilde er een hele tombola van maken. Wie was Excelsior wel? Honderd euro wil ik gewoon lekker spelen? Ja ja, dan doe je er gewoon 100 euro voor jezelf. Anderzijds. Ja ja, we houden het simpel. Beste. Ik zet 60 euro op.

[00:44:52]

Alle verliep 60 euro dus en alles verliep via vijfennegentig.

[00:44:58]

Dat zou een mooie, mooie stap kunnen zijn. 70. Nou, dan weet ik het dan.

[00:45:02]

Nee, nee, nee. Nee, jij hebt ingezet. Nee, net wat jij nu hebt aangeklikt. Wat kan veranderen. Wat denk jij nou? Je hebt in het gewone gezinsleven nog 50. Ja, ja ja, maar dan mag je er wel iets mee doen. Maar 20 mei op Pinkpop?

[00:45:15]

Oké oké, maar ga ervoor. We gaan binnenkort. Dit gaat niet meer hoor. Dit vind ik mooi Thoma of euh euh. Lauw. 20. Pitchfork. 5. Over alle 50.

[00:45:26]

Alles verliep goed. Onthouden lauret je volgende keer zeg ik. En Thomas, wat had jij?

[00:45:31]

Ik zit 60 op alle, verliep 60 op alle. Ik ga voor 1 vrij. Ik ga voor 40 t steentje.

[00:45:39]

Nu een hele moeilijke constructie. Ik heb er netto uit gezien dat jij als enige dat mag omdat jij m nooit gereden hebt. Ook nog een uurtje op Mollema te zetten voor die ene op 100. Maar dat kan. Dat kan. Maar wat kan, laten we zeggen maximaal 3 beats per uitzending. Dan is het. Dan heb je toch wel iets van complexiteit?

[00:45:58]

Zo zou je op Mallorca Boukhriss niet hoort op. Sociopaat dat je bouwt. Ja, eindelijk hoor je Bauke Mollema.

[00:46:04]

Weet je dat er iemand een eurocenten noem maar twee uurtjes ombouwt?

[00:46:08]

Als ik dit allemaal vandaag heb je nog maar amper 20euro is dan af. Voor de rest van. Wat krijg je natuurlijk? Die Fouché stutten gaat alles kwijtraken. En bij. Als wij dit. Maar ik heb dat in het leven.

[00:46:20]

Blijft het alleen hiermee dus veel te groot. OK, voor de mensen die die de draad volledig zijn kwijtgeraakt. 40 op Van der Poel. Stefan Thomas 60 op alle verliep aan Laurens. Nou, dan komt die val niet in slaap. 20 op gok. 50 pakken Philiep en 2 euro. Nu weer een beetje lachen. 2 euro. Mollema geen risico's nemen weet je nog in de vorige podcast City hoor, met z'n 40 en en de rest is in zijn portemonnee te houden.

[00:46:47]

Maar volgens mij heb jij net al je risicozone geheerst zoals dat mooi heet. Jij hebt gewoon 3 keer ingezet. Ja, maar ik ben toch als ik alles mis heb ik toch 70euro? 72 uur? Maar ja, da's maar da's waar. Ja en neen. OK. Ik laat het gewoon lekker zo. Volgens mij is dit een uitstekende band. Je hoeft te doen. Parijs is nog ver.

[00:47:05]

Afijn. Uhm, vanmiddag ook gaan koersen. Ja, heb jij geen?

[00:47:12]

Laquelle Elia bracht de koersuur nog nooit gereden, terwijl de kilometer in de provincie Savona. Je de je die niet altijd zegt me al vaak zo goed tijdens het 1 1 1 klimmetje.

[00:47:25]

Maar het is wel dat de sprinter meestal wint en dan dalen. En dan aan de Ligurische kust zeg maar.

[00:47:31]

Ik heb een lijstje met oud winnaars. Zo mooi, terwijl echt een mooi lijstje. Eddy Merckx, de Vlaming Martens, Museeuw, Vandenbroucke, Armstrong, Saronni, Pozzato en een mooi startveld. Serieuze koers waard om te kijken Quintana.

[00:47:44]

Kwiatkowski is al geweest als je de podcast luistert. Wat wel? Ja nee, maar ik zeg dat tegen jou niet eens over de bank. Ciccone O'Conner. Mooi koers kijken. Ja zeker? Amstel veld is niet veel te doen, maar geef een groot scherm. Dat loopt zo meteen weer.

[00:48:02]

Nu half drie, dat loopt zo meteen. Bijvoorbeeld op onze velden zo langzaam gaan afronden. Ja uhm, zijn we nooit vergeten.

[00:48:09]

Sinkeldam corner?

[00:48:12]

Nee, maar ik denk dat ik na deze podcast nog even doorgaan discussiëren. Ik stap in de auto, maar ga voor de gang komen. Wat veel plezier. Uhm. Maar laten we zeggen dat we daar gaan zijn met de met Milaan-San Remo. Hopelijk vanuit één of andere schimmige hotelkamer in Oman, daarvoor door nog een podcast. Doch ja, daarvoor nemen we in ieder geval nog op. En wat hebben we? We gaan naar Iljo, heb ik met de afspraak met Iljo en we wilden ook nog een shortcut podcast opnemen.

[00:48:39]

We zijn er in ieder geval met San Remo wanneer we die gaan, euh, wanneer we die erin knallen. Die Parijs-Nice begint ook in Reno. Ja, het gaat gewoon. Begin jaren moet er nog een potje over.

[00:48:49]

Het wordt een beetje een fulltime job. Zo ja, zelfs een burn out is het ook helemaal niet hoor. Uhm. Afijn. Euh. Neem een kijkje op Lisle Request. Mengkom wilde ik nog even zeggen. Veel mooie brieven van luisteraars, verhalen en natuurlijk de show Notes. Leuk om die weer even terug te lezen. Overigens aanraders weliswaar.

[00:49:08]

Bij maand komt Garra Checker tot de volgende Lomba. 2. Wanneer komt die film? Daar ga ik geen uitspraken over bedenken. Eind volgende week verschijnt volgende week. Ik ga daar een stukje over schrijven. Komt die film van de debatten nog online?

[00:49:23]

Een zijden draadje. Thomas bedankt tot de volgende keer. Hoe dan ook, en waar de ook in de tussentijd de levensloop van.