Transcribe your podcast
[00:00:01]

Jo Moorsledenaar zie je van elders CRF responses, zei hij voordat de nieuwe zomercollectie eraan komt. En geloof me. Dat wordt genieten. Toen mij nou effe een lol en. Check even die Kelly Longstreets jersey. Ik reis zelf sowieso de komende periode gewoon nog in een shirt met lange mouwen. Kan je gewoon dragen tussen de 5 en de 15 graden. Winter meesleepte eronder voor als het koud is en er gewoon een beez ladder als het boven de 10 graden wordt.

[00:00:25]

Het meest gedragen shirt wat ik heb. En om jou nou een beetje te helpen knallen we. De Kelly langsliep nu in de Wintershall. Kleine tip sla je slag en wees er snel bij, want ervaring leert dat het hard gaat als een kortenhoef zit. Dus gaat dat in al die andere knappe spulletjes voor bekijken op Ellens trefpunt F.C. Dat is CRF Punt cc. Succes met die twee praatjesmakers later.

[00:00:52]

Als het niet Joop die zij, de fiets, de fiets en verder niet. Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral het naast de fiets. Dit is de Lift Slow Rietveldt podcast. Menuhin in een starterswoningen, screening G.P. Samen zingen.

[00:01:07]

Hajj de herwint zijn Lenne en als het uw ejo heeft geklonken de ploegenvoorstelling klaar is in t Kuipke is leeg gestroomd en peloton vertrokken is voor weer een nieuw klassieke seizoen ligt de piste der verstild bij. Als het Tapie kon praten, maar raakte niet uitgepraat. 12november 62 Brand Velodroom af. Een brandende sigaret leidde tot de ontploffing van een paar butaan flessen. Met de vernieling van het Kuipke tot gevolg. De baan wordt opnieuw opgebouwd 166 meter, Larix houten en elk plankje.

[00:01:41]

Elke nagel heeft inmiddels een verhaal. Niemand minder dan Eddy Merckx en Patrick Sercu wonnen in 65 de eerste editie van de Zesdaagse van Gent. Grote heropening van het Kuipke. Sindsdien wonnen grote namen van Wiggins tot de Vlaming, van Cavendish tot post. Het hout van het Kuipke, zoals lekkere wijn, ruikt op houten vaten. Zo ontstaat de mooiste koers op het dagboek van de piste in Gent.

[00:02:04]

Bij wijn voegt het hout aroma's smaken structuur toe. Laat het kleine hoeveelheden zuurstof door, waardoor de wijn rijpt en ontwikkelt.

[00:02:12]

Hetzelfde lijkt te gebeuren in Gent, alsof de koers, drift en moraal van de renners via de tube zo de benen instroomt. Met tumultueuze ontknoping en spanning, met groots feest en diep verdriet als gevolg. Want er was feest en ellende op de wielerbaan.

[00:02:26]

Er was vreugde en er was verdriet. Als het Tapie kon praten, dan raakte het niet uitgepraat. Maar één ding is zeker als de piste ons wat zou willen zeggen, dan doet ze dat via het geluid van de rollende tubes over de planken van de baan. Vooral als het stil is. Een ongeëvenaard geluid. Nou ja, bijna dan. Je kan natuurlijk niets boven het zingende ijs in een winterschade landschap. Het is de hoogste tijd voor je welverdiende Forceville praat, met name Steven Bold.

[00:02:51]

Tegenover mij zit ie. Laurens ten Dam.

[00:02:53]

Ja, hallo Sweet Resume. Nou goed, ik heb.

[00:02:57]

Ik heb maar acht. Dénkt vanochtend wachttijd. Wat hebben we gedaan? Ja, wij zijn. We zijn vanaf. Vanaf Merelbeke ongeveer naar naar Oudenaarde gefietst, hebben we de finale van de Ronde van Vlaanderen. Redes Kwaremont, Paterberg, Koppenberg. We waren er gisteravond al. Ja, ja, jij had gisteravond dus nog eventjes het schip dat scheve lichamen van jou. Ja, dat mag wel geweten dat schrijven. Maar Ouwe Mannenlichaam moest eventjes een half uurtje op de pijnbank gelegd.

[00:03:31]

Dat kraakt aan alle kansen pakten we even goed aan, zeg maar. Die was. De ik was er al heel lang geweest natuurlijk tussen alles wat scheef en Schotse vast en euh. Hij heeft me zo serieuse recht gekraakt. Wat was de. Wat was nou de conclusie als je links keek? Ja, ik heb mijn noemt niemand. Nee, dan zeg ik een beetje scheef op de fiets zitten. Ja, maar dat jij. Als jij links al.

[00:03:51]

Je kon alleen maar kracht zetten als je een beetje mijn hoofd zeg maar naar rechts. Dus ja, dat gaat natuurlijk ook door te fietsen. Zo ging ik zelf fietsen. Weet je wel. Hoe je pistier? De andere kant. Maar euh, we hebben ze. We hebben er veel. Spraken. Gisteren was Giling ons wensenlijst. Die zei zo jongens, jullie hebben wel veel kasseien ingelegd. Een beetje net zoals dat. Euh ja, vroeger als je.

[00:04:18]

Als het dan Niki Terpstra. Die kwam wel eens naar Limburg om te trainen en dan dan gingen met ons meetrainen en dan werd die na een uur altijd helemaal gek, want dan waren we al om vier klimmetjes heen gereden. Godverdomme, ik kom hier om bergop te rijden.

[00:04:29]

Weet je wel dat wij hebben nu zeg maar alles meegepakt op de Molenberg.

[00:04:34]

Nog even als toetje dan nog de muntte de Lange Munte en alle Alkens Kwaremont Paterberg genieten lekker weer. Meteen lekker op Strava kijken. Het was weer en het was gezellig. We moeten goed rechtop blijven zitten. Ze krijgen weer last van onze rug. Lauw. Waar zitten we? We gaan langzaam onze gasten neutraliseren. Zit de tegen?

[00:04:53]

Ja, ik denk dat er wel even een goeie foto moeten maken, zegt het. Want ik heb dit café al heel vaak op filmpjes voorbij zien komen. Dat volgens mij van verschillende docu's. Ja, Instagram. Maar dit is dus het café van de vader van Iljo. Waar? Nou ja, waar het koers ademt. Waar ik het zo zeggen de karper in ik. Ik wil bijna een gouden karper bijzetten, maar dat is bij onze. Tien kilometer verderop heb je ook café t Gouden Kalf.

[00:05:20]

Ja, wij zijn er in Nederland vijftig. Café De Karper aan de. Ik weet niet meer hoe heet deze straat? Iljo?

[00:05:28]

Dit is een complex systeem en dit is eigenlijk de Ring, de ring rond Gent, de ring rond Gent, de echte grote straten rond Gent en welkom in de podcast die jullie denken samen te noemen. Ja ja. Hoe vaak kom je hier eigenlijk? Uhm.

[00:05:42]

Goh.

[00:05:43]

In de komende twee weken, zo niet. Niet te veel, ook niet. Laksheid in mijn vader als ik hem wil zien. Of ze dan ook naar hier kwam om hier altijd. En ja, ze zijn er altijd. Het is van je vader en je zus, die baatte het uit. Of heb je gewoon als klein jongetje rondgelopen die de schone als klein jongetje deed?

[00:06:00]

Mijn vader, de. De wielerbaan op de Blaarmeersen was toen inderdaad cafétaria. Nu eindelijk ook de training en eigenlijk alles zijn was de uitbater Han van Ulama. Dus ik heb eigenlijk gans mijn jeugd daar gespendeerd. Ook veel hulp met natuurlijke pintjes getapt tijdens de wedstrijden en euh, oudere mannen op de toppen van die recreanten op de fiets gezet.

[00:06:20]

En dan euh, initiatie geven ook aan scholen en dergelijke. Als ik wat ouder waren natuurlijk. En daar heb ik eigenlijk ook kleren leren fietsen op de piste, leren koersen op de piste kennen, dat daar een bende van werd. Dus was eigenlijk gans mijn jeugd. Dan hebben ze dan verbouwd. Ze hebben daar een dak op gelegd en dan is mijn vader hier het café begonnen. Vlakbij t Kuipke trouwens, vlakbij met Citadelpark. Dat was zo'n beetje de link tussen de twee wieler banen, want die andere man leden ook maar 2 3 kilometer verder.

[00:06:47]

Da's net mooi in het midden. Ja, de baan hé. Daar gaat het om. We hebben gistermorgen Ellen ook. Waarom ben je hier naartoe gekomen? Ja, vanwege de wielerbaan. Zeg maar de Amerikaan die hier naartoe gekomen is om te gaan koersen. Wat is dat? Het is net even heel even over die er, die twee banen, want t Kuipke maakt niet uit wat er iemand opgeschreven.

[00:07:10]

Ja, ik meen me te ontmoeten. Ik heb een duur shirt cadeau met de fiets, met de brommer zit er staat die genoemd. Zo gaan wij daar ook mee. Althans, ik wel. De t Kuipke wordt eigenlijk alleen voor de zesdaagse gebruikt en zegt goed voor een andere wielerbaan is altijd open. En die andere baan is eigenlijk de trainingsbasis, lacht ze. Dat kan dat ze bijna geen wedstrijden. Ook niet als heel weinig ruimte voor publiek en gewoon een mooie trainingsmaatje.

[00:07:44]

En zodat het akties en Kuipke enkel zesdaagsen. Vroeger waren er veel meer getraind in de winter en t Kuipke natuurlijk omdat er op die ander nog geen dak lag. Maar nu is t mooi verdeeld. Yep, gisteren koerste ja. Wat zijn eigenlijk de eerste?

[00:07:58]

Euh, nee, want je hebt natuurlijk al in de Tour gereden voor een week, maar de eerste eendaagse en was koers.

[00:08:05]

Terwijl ze een euh. Een aanslag op het lichaam en de geest. Ja, als je kijkt. Ja natuurlijk. 30 graden. Lange, rechte wegen breed, maar een heel klein peloton. Enkel de World Tour ploegen geen uitnodiging in de ze. Heel klein pak en dan hier smalle banen, wegversmallingen of drempels. En aan 200 panheel veel continentale renners tussen die in de eerste consonant. En dus ja begin, want seizoen is altijd heel hectisch en veel wringen en valpartijen, maar gisteren bij momenten echt gevoeld in een euh.

[00:08:41]

In een K.G. Fiets zat in plaats van in een wielerkoers was verschrikkelijk. Maar wij hebben allebei zitten kijken. Maar je zei toch hetzelfde. Het was bijna iedere bocht dat er een valpartij meiser. Ik commentator Sven Nijs op Sporza. Ja, die zei dat ook zijn Holman. Daar liggen ze weer.

[00:08:58]

En wellicht ja, ze waren al twee keer gevallen in de neutralisatie. En dan?

[00:09:02]

Elke bocht was een beetje. Het was gewoon kijken. Wie had er in de laatste ramen naar een en ander doorgekomen? Het was, het was en is er dan.

[00:09:12]

Ja, we voor voor de luisteraar. We zitten. We zitten in de kroeg en hier en daar zijn de reeksen. Wat was ook alweer? Worden Mande Student Vereniging? Ja. En daar worden manden bier samengesteld voor de studenten. Want die zitten. Die hebben elkaar ook al een jaar niet gezien worden. Ik zit daar is wat. Er is wat rumoer op de achtergrond, maar er vinden we eigenlijk alleen maar lekkerder.

[00:09:32]

Kwam de zaak voor ons ook een eindje dit wij? Maar weet wat? Wat ik wil? Ja, wat? Wat mij opvalt is het zijn die de jonge renners die proberen over die continentale renners. Die moeten natuurlijk ook. Ja, dat is is opeens op tv dat hun kans zien te pakken. Ik denk dat dat euh. Het is een cadeautje.

[00:09:54]

Aan ten grondslag ligt ook een gans andere manier van koersen als gij bijvoorbeeld u al eens en ook massasprints aan en wordt er ook gevochten in de laatste 10 15 kilometer. Maar dat is da's toch een andere manier van rijden. Er is gewoon veel meer respect onderling en wel een keer naaldboom kunnen zetten of maar een keer een kranske heeft maar niet gelijk gelijk gestrest als gewoon bij momenten op leven en dood is misschien nog een beetje Deroover, maar toch Hestia. Men krijgt wel een keer zware schokken.

[00:10:23]

Zou hier eigenlijk is het toegenomen de afgelopen jaren antislip. Dit nu deze eerste koersen. Ja, maar hij ziet ook gewoon als ge de wedstrijd agape ploegen bekijkt lijk voor Coronado wij 100 190 200 wedstrijddagen. En nu? Vorig jaar hadden we er 180 denk ik met de ploeg. Euh, dan zakt gewoon. En dan voor die van die ploegen die Neerhespen aan de start stonden zijn dit eigenlijk de belangrijkste wedstrijd van het jaar zoals deze echt live op tv?

[00:10:49]

Euh, ook in eerste koersen dus. Ja ze wilden zich tonen en ze wilden zich onmiddellijk bewijzen. En dan een keer dat ze een koers gewonnen hebben omdat ze 3 3 4 keer tegen de grond gelegen hebben. En dan worden ze rustig.

[00:11:00]

Dan wordt dan wel iets rustiger, maar nu is het gewoon na zijn dood zijn dat ge of ze goed Hollands gezegd eigenlijk klote dagen op de fiets. Als als. Als? Als dit je beroep is, zeg maar. Er zijn zeker plezante wedstrijden, maar misschien ook een beetje als fout omdat we dan echt aan normaal hebben als we. We hadden graag een massaspurt en we hebben die koers zo gereden. Negen man later is stillekes daarnaartoe. Niet speciaal. Zo'n koers moet je eigenlijk gewoon echt koers maken aan euh.

[00:11:26]

Dan zijn op half koers nog maar dat met een haal van het peloton. En dan sowieso al iets rustiger. Maar nu ja, toch helemaal. T Was mooi. De finale is dan ook van niet. Als je moe bent word je vanzelf rustiger hé. Maar die mannen, die waren allemaal gingen. Die gingen nog hevig voor en die zagen ook allemaal een kans om om een korte prijs te rijden denk ik. Dus. Ik kan wel voorstellen wat je zegt voor mij.

[00:11:47]

Voor mij was het ook. Voor mij waren dat ook niet mijn koersen. Weet je waarom? Bij jullie in de ploeg? Ja, dan zijn ja op zich.

[00:11:56]

Zo'n koers met negentig man of met honderd man eigenlijk.

[00:11:59]

Da's eigenlijk een grote kermiskoers en de rondjes. Euh, is dat eigenlijk best te doen? Maar als je dan met 200 man had en aan koersen op die manier dus dat iedereen fris aan de meet gaat het eigenlijk niet te doen. Dus dat weten we weer, want de volgende je kosmodroom maken. Eerst beginnen, want aan die boom was ook de conclusie bij jullie, zeg maar achteraf. Of hebben jullie daar nog over gerept gehad of niet?

[00:12:20]

Maar we worden gewoon sprinten, maar mijn Kef gisteren en uhm, als uiteindelijk ook gebeurd. Jammer genoeg niet gewonnen. Heel jammer was super geweest. Natuurlijk dat kunnen afmaken en terug.

[00:12:32]

Na zoveel jaar zou winnen. En zeker niet alleen nu dat het er ook bij ons is. Dat dat echt.

[00:12:39]

Dan was het in de bus. Hij was ontgoocheld omdat ze heel nerveus, heel hard reden konden zien tijdens de wedstrijd. Ik heb hem al nerveuzer geweten, maar toch was een beetje kan niet zijn. Dat lijkt een tourrit was voor hem, maar betekende wel iets. En euh. En. Ook als dat niet gebeurt en die sprint voorbereidingen en ze kunnen rechtsback bijvoorbeeld als Marlier ook een beetje vast kwam, want nog vandaag achter. En dan denk ik wel dat hij nog een kans heeft.

[00:13:03]

Maar maar wanneer was ook wel sterk, slim en sterk? Ja maar euh is hij. Was dit ook voor Kevin kans? Zeg maar om binnen de ploeg weer plekjes te stijgen in de pikorde van sprintjes. Of of hoe moet je? Hoe moeten we dat zien?

[00:13:19]

Ik denk dat hij daar op zich nog niet mee bezig is met de pikorde. Denk dat hij nu gewoon wil tonen aan de wereld van de wielerwereld of maakt niet uit aan wie. Ik ben er nog en ik of ik ben nog terug. Wat als het zo zijn? En daar kreeg hij gisteren natuurlijk een een uitgelezen kans voor. Dat is echt wel balen, dat er dan dat dan niet lukt.

[00:13:40]

Weet je wie? Euh. Heel hard heeft gereden. En we hebben niet. We niet. We wilden niet uitgebreid aan bod laten komen omdat we deze podcast. T Is nu vandaag Leeuw Elf, maar dat is vandaag. Het is nu maandag ja, en we gaan een pas een week later uitkomen. T Is een beetje mosterd na de maaltijd, maar we kregen net een appje binnen met de wagen. Dus van Mathieu van der Poel.

[00:14:01]

Tijdens de Strade Bianchi dachten wij dat wij hard hartje Kwaremont en de Paterberg opgereden, de derde van de dag. Maar euh, ja ja, straf voor de. Voor de vierde wattage. Friso's maakte deel negentig, wat normaal eist voor de hele wedstrijd en een laatste anderhalf uur 4.40. Ja, en dan twintig seconden duizend. Wat op de slotklim en in een minuut zevenhonderd watt, maar dat heb ik nog nooit. Nee, dat heb ik wel. Zeg maar als je dat doet ergens halverwege een koers.

[00:14:34]

Maar als ik dat uit mijn bed moet doen, lukt het me ook niet zegt maar volledig fris.

[00:14:38]

Dus ja, als je dat ziet dan kan ik me best wel voorstellen. Thomas De Gendt plaatste ook een truitje van jou voor de mensen is misschien wel leuk om te zien, maar ik moet het de komende jaren maar tegen rijden.

[00:14:48]

Weet je wel, hoe weet ik niet hoe dat dat bij jullie gepland is? Het behalen verliep bijvoorbeeld. Je moet echt wel wat gaan verzinnen ja, tegen tegen zo'n jongen.

[00:14:59]

Nee, als ik hem zou halen zat op die laatste strook. Dat was al zeer indrukwekkend. Na enkele Juliano kon volgen en volgen wat dan al een groot woord, maar dat was al op een op een afstandje. Maar dan kwam Derboven en eigenlijk ook Galati hem terecht. Vrij snel hing Zetten en als Julianna Tornatore. En dan dacht ik aan die aankomst. Misschien Nagini, alhoewel toch nog een kans in dan, wat toch ook achteraf wel nog lastig is.

[00:15:21]

Maar dan was het zuidelijke gedeelte. De finale verliep over zich heen geschreven, staat er niet op. Dat is gewoon de wereldkampioen. Die is daar eigenlijk de beste van op de hele wereld. En die laat juist stilstaan alsof. Naja, alsof euh. Alsof Iljo. Euh weet ik veel. Als je die dierenhandel Astron in een dernykoers omheen komt waar hij pakte.

[00:15:43]

Hij pakt 10 seconden op 15 seconden tijd.

[00:15:45]

En dat is dan wel loffelijk ja, zonder om te kijken. Ja, effe versnellen en nog een keer echt versnellen. Ja, echt super knap. En ja, die waardes, dat is gewoon een 4.40 weet je. Volgens mij kon ik dat de in mijn goeie tijd 7 minuten rijden en dan overdrijf ik misschien nog wel weet je. En hij doet het één uur en 30 minuten stil van te worden. Weet je wie ook goed draait? Quint Symens.

[00:16:15]

En daar komt het al een beetje dichterbij. Laurens ten tijger. Wie gaat dus inbouwt rijden? Dat is eigenlijk zeg maar. Dee Dee Dee Dee dee Krefel wedstrijd in Amerika die wil rijden. Dus ik stuurde de jonge berichten. Ik zeg Steve, ik zeg godverdomme, gaat ie echt rijden. Eén van de jongens. Hij zei ja, ga maar in zijn wiel zitten. Ik zeg. Nou, ik hoop dat. Ik kan jullie omleggen of zo.

[00:16:32]

Kan je linkerknie schuiven. Verbrijzeld? Nee, want die rij ook goed. Dat is een 19 jarige jongen die volgens jou vorig jaar gewoon domme uitspraken heeft gedaan op social media. Wat dan? Ja, waarvan je ziet, dan kan je kan ook echt tegen je werken. Zeg maar dat je. Dat heeft een wel. In een onbewaakt ogenblik. En euh, maar hij is er nu toch wel weer bovenop. Hij blijft trouwens wel de achterstaan he.

[00:16:58]

Want ik heb volgens mij een maand terug nog een interview gelezen van ja, ik was dan wel geschorst, maar ik vond die helemaal terecht en was helemaal niet zo bedoeld en te lang in zo weinig. Het is wel iemand met euh, met euh met kloten. Het is wel iemand die die dieren staat waar ze zijn. Jawel, ik kan alleen kwakje of niet trouwens. Ik vind mens met dat ie uiteindelijk durft er wel tussen te gooien als ja, ik kan er niet zo heel veel Kossmann meer dan.

[00:17:21]

Maar dat is natuurlijk super groot talent van m v. Vorig jaar nog voor die uitspraak had er iets meer dan verwacht, maar wat hij nu deed was toch wel indrukwekkend. Hij was op het WK toen zo goed werkt. Maar ja, die wil niet als junior. En daarna met die prof. Ja en vorig jaar ja, voor iedereen een heel raar jaar geweest. Maar ik zeg dat van de vele kwakje te geven, want Nicky had al een hekel aan hem.

[00:17:44]

Ja ja ja, dan is niet vermijding binnenhalen bij Quick-Step toch wel. Hij heeft die van. Van een van de 45 jarigen zij die zei dat hij 19 jaar was. Uhm mannen. Euh. Protocol? Euh. Dwingt ons het te hebben over wat we drinken. En daar zit wel een verhaal bij. Daar staat natuurlijk een fles, want wij komen niet Cassol over. Een goeie fles Barolo dus. Wellicht dat we dat.

[00:18:12]

Laten we hopen, maar dat is eigenlijk Orville hoor. Een een bier in een en een iets grotere fles om te delen. En euh ja, veel kan er ook niet van. Het is een blond bier en is het de streek waar maar zijn zus wist te vertellen dit drinkt ie graag. Ik zeg dat ik er weinig over het drinken, maar dat drinken wij lekker. Kijk, dan hebben we trouwens in Iowa, waar we hebben een fles wijn meegenomen.

[00:18:36]

Die zitten in het DBB wijnliefhebber trouwens niet helemaal vol wijn bier. Ik zie geen graten.

[00:18:42]

Maar die euh, dee dee. Deze fles wijn komt uit een uit de doos die we hebben samengesteld met wij voordeel. En die komt jouw kant op, dus we moeten alleen via de rest beteken geven. Zou ik niet in de live uitzending doen, maar die is de kopgroep do's.

[00:18:56]

En er komen dus alle alle mooie Italiaanse wijnen. Die zitten erin. Ja en ik heb gehoord dat jij het Jiro dat je daar op staat. Ja, hij moet ook voor de zee. Je moet op voorhand een beetje voorbereiden.

[00:19:07]

Brunello ze al marone aan marone waar mikmak. Klinkt goed uit.

[00:19:13]

Geen Robert beter kan je zeggen voor jongens dat snap je nou die kopgroep doos waar de Helio gaat ontvangen. Die uhm, die uh die. Die sturen af. Uhm, als jij nou beste luisteraar zegt ik wil ook wel zo'n lekkere Gosewijn. Ga dan naar wijn verdeelpunt toneelschrijfster lithologie uit Feis die kopgroep. Dan krijg je geen korting meer op. Eisen ze. Oh ja, is er nog wel? Euh. Maar de ofzoiets Indo's waren waar dus van. Euh.

[00:19:40]

Zowel Spaanse wijn, Italiaanse bijna als Franse wijnen inzitten. Daar pak je nu met de code of Cieszyn 40 cent korting bij. Wijn voor doelpuntenloze een nieuw doosje zweepslagen. Ruim 5 jaar voor Syrië is het niet echt mee door. Maar nee, nou ja, principe over de klassiekers. Kodaira als die codenummer voor de Giro gaan we weer een mooi doosje samenstellen. De zoveel tijd zullen wij onze euh, onze gast in cijfertjes introduceren. Zo na 19. Normaal zeg.

[00:20:10]

Jack van Gelder, Jack van Gelder België. Vannieuwkerke denk ik. Jack van Gelder betekent even in een warm bad leggen met je zo'n rijtje. Want wat is de Jack van Gelder van België eigenlijk? Karl Vannieuwkerke denkt wel dat Karl kan dat wel? Dan kan je wel die. Dat is wel een sfeermaker. Afijn, Karl Vannieuwkerke dan. Gent, 21 december, 82 Baan en wegrenner gold tijdens zijn jeugdjaren als één van de grootste Belgische talenten op de piste.

[00:20:39]

Maakte in 2002 als negentienjarige zijn debuut in de Zesdaagse van Gent, veelwinnaar en het zesdaagse circuit. Hij heeft medailles in alle kleuren voor zowel WK's als EK's op de baan. Maakte in 2005 de overstap van Jong Vlaanderen naar Chocolade Jacques. Werd in 2007 derde in Kuurne-Brussel-Kuurne sinds 2010 bij de Carnien. QuickStep of haar voorgangers won de zevende etappe van de Ronde van Turkije, ondanks een val in de laatste kilometers. Fantastisch. Ik weet het nog als de dag van gisteren.

[00:21:08]

Goh, en hoe rustig je dat nou ook. Alsof je je gierig met check hieronder. Euh. Groeide uit tot een poepsjieke meesterknecht in de klassiekers, maar beleeft in de Giro van 2015 zijn zuur. De gloriejaren door de 21ste en laatste etappe van de Giro d'Italia te winnen. Vijf overwinningen als prof. Vleesgeworden Kultur, drager van de Wolfpack. Wieler burgemeester van Gent Iljo Keisse. Welkom nogmaals de podcast. Kunnen we het even hebben over die etappe in de Ronde van Turkije.

[00:21:36]

Graag naar dat moment. Maar ja, wat gebeurde er? Je voordeel schiet weg. Je bent weg in de luidheid. Is Nederlands is er voor mij, maar die dag wel. Dat was wel een mooie etappe.

[00:21:45]

Was eigenlijk een beetje op euh. Ik was een beetje gefrustreerd omdat ik daar was om de Giro voor te bereiden. Ik had twee dagen voor de eigenlijke denkt, denkt niet aan de Giro mocht, dus dat was een beetje beter. En euh, toen dacht ik ook dan zouden ze toch eens tonen dat dat de conditie meer dan ook is dan dat ik mijn plaats dan wel had verdiend. Dat was een beetje op woorden dat ik mee was in die ontsnapping en draaide huurpand aan.

[00:22:12]

Finaal een meewind. Ging eigenlijk gewoon een massaspurt zijn. Dat was dikwijls zo in Turkije. Maar door die meewind konden we voorblijven en ik denk dat ik op tien kilometer van de streep af alleen alleen maar weggereden.

[00:22:25]

Tien of zeven euro? Nee, nee, dat was een Giro. Oh nee, als ik erop kan. Mijn Godane. Het was eigenlijk zo.

[00:22:32]

En Goddeeris die olympisch kampioen op de piste is. Ach ja, zijn naam ben ik kwijt.

[00:22:38]

Maar het kan me voldoende voorsprong eigenlijk om in de laatste kilometer aan te gaan en in de laatste bocht op pak dan op meter aan de meter. Zo in een grote stad met shinnō olie op de banen.

[00:22:50]

Niets meer en niets meer. En daar lag ik. Euh, en dan ja en duidelijk olympisch kalm gebleven en zette de show uit. Waar heb je in de Kuip nog voor je halen? Het is echt wel spring op de fiets hebben.

[00:23:04]

Die ketting ketting lag eraf en trek van die fiets. Die ketting droop allemaal nog rustig, maar toen kwamen ze wel. Euh, heel dichtbij natuurlijk. En uiteindelijk trek met Ragheno hangen en ik denk dat ik win met 10 meter voor ofzo.

[00:23:19]

Op een aanstormende Kittel en Petacchi zijn spoorden ze op zich wel een heel mooi podium voor te ook. Ik heb Kethel en Petacchi naast mij toch de sprinters van dat moment. Maar euh ja. Mooie herinnering. Dat is eigenlijk mijn mooiste overwinning. Maar daar woonde een beetje de manier waarop. Ja natuurlijk. Euh ja. Garros is nou mooier omdat grote handen zijn. Ja, en zeker als je als knecht wil koersen kan ik er om aan anderhalf keer te winnen.

[00:23:47]

Zelden of nooit koersen rijden per jaar om ene om zelf te winnen. Kampioenschap? Ja, in twee per jaar.

[00:23:55]

Vorig jaar was ik euh op basis kampioenschap en dan 1 ritten giro 19, red.

[00:24:01]

Zo was ik als ik mee bezig niet meer zo dikwijls dagen als er twee mensen in Nederland zijn die het echt het volgende jaar niet die tricolore te pakken had, maar die nu tegenover jullie staan. Ikzelf ook, maar dat was wel al een kansje geweest. Vorig jaar werd u er tweede. Volgens mij. Dries de Bondt zat er 7 seconden voor een klein stukje voor de huidig kampioen. Ja. Af waar heel is, wil niet dat je leg uit waarom dat zo?

[00:24:28]

Waarom? Want waarom is het jou? Dan is het niet? Daar gaan we de driekleur beginnen met de podcast. Iljo is gewoon, zeg maar een beetje stijliconen het peloton. Dus ik had toch graag toch wel eens in een ja in te trainen. Wat is het zwart geel rood? Euh. Als je als je kijkt maar kijkt. Sorry sorry, dat treffen. We gaan even door deze zwarte broek, zwarte broek. Denk na is het wel geweest?

[00:24:55]

En euh waar? Euh, witte sokken is dat ook? Wij passen de fiets dus. Het hing af zijn. Had dat haar altijd nog beter in model, zonder brilletje erin? Na de start help je op te sturen. Dat euh. Dat was heel ogen. En dat is hem nog steeds. Nu. Maar euh ja, dat had het wel afgewezen. En hij stapte over. Hoe? Herinner je Iljo? Of hoe? Als collega dan?

[00:25:23]

Euh, of twee dingen dus dat de eerste wat kennissen het zeggen weet je, het was altijd al proper. Euh, ik heb met Nicky gisteren of eergisteren nog lang rondgereden. Ook over Ilir gehad moet ik zeggen iedereen was en die vertelde ja, dat gaan we zo nog wel over hebben. Over de regeltjes, maar ook dat ik altijd lang kamergenoot geweest en een heel gestructureerd. Je merkt dat als je zeg maar euh geïsoleerd bent, dat komt ook niet vanzelf.

[00:25:49]

Weet je, waar moet je dan? Dan is die fiets gepoetst. Dan is die auto gepoetst. Als je op de koersen aankomt dan euh. Dan zit er geen vlek in. We kunnen straks ook vragen hoe Maijer in het misschien misschien wel is zo, maar dat is wel. Dat is ook mijn Rinne en punt 2. Volgens mij heeft hij de tactiek uitgevonden in de klassieker of dankzij hem is die tactiek uitgevonden. Dat je bij je weet wat vroeger was, zo jij had.

[00:26:13]

Zeg maar bij ons. Bij Rabobank had je Vanmarcke en Boom waren de kopmannen en dan had je zes knechten. Oneerbiedig gezegd. En bij hun omdat Iljo in z'n eentje de eerste 150 kilometer gewoon controleert wie de wegreden. Hoe ver ze voorop bleven konden ze gewoon met zeven kopmannen rijden. En Iljo zegt maar dat. Dat is wel. Ik denk het soort tactiek die bij jou begonnen is. Euh, zeg maar in de ploeg van van Patrick. Te ver voor jou dus.

[00:26:40]

Twee dingen. Dit laatste zeg maar aper van het peloton in zijn eentje ploegtactiek structuur verandert. Nou, je kan je maar beter op je conto, maar eerst steil. Dit is wat Jack van Gelder op de doellijn kijkt. Gaan we de lastige vraag stellen en is stel altijd al een ding geweest of realiseer? Vertelt Louny nu een verhaal dat je eigenlijk niet herkent bijvoorbeeld? Absoluut? Nee, nee, dat zo. Waar komt dat vandaan? Van der Pist Ja, want toen ik op de piste zie je alles dat ze mensen betaalden om te komen kijken.

[00:27:10]

Ze zitten daar uren naar te gapen, eigenlijk vanaf de tribune.

[00:27:14]

En uhm, ik zelf staat er als kind ook en ik zag de vedetten van van die tijd er rond knallen. Die waren dat toen en vrouw Sjef de Wilde. Euh ours freule. Euh Danny klaring. Die was toch net iets minder mee bezig. Maar daar gingen we al van. Bruno Risi.

[00:27:31]

Euh ja, Martinello, waren ze, de mannen van toen? En euh, ben je er ook bewust van?

[00:27:37]

Want mensen ook als je zeg maar je ze op de fiets? Ja, je rijdt die koers. Kijk, ze naaien, maar je ik als kleine jongen. Of als ik op de Driedaagse van Alkmaar ben, dan vind ik dat. Kijk ik toch ook nog de helft van de tijd in die hokjes? Wat er gebeurt op de beurs van dat je altijd bekeken worden natuurlijk.

[00:27:53]

Ja ja, en maar vooral kan zonder coxa alles eigenlijk liep ook op het middenplein. En euh of ik zat met een plein of Qatar te winnen, maar gewoon aan. Ik vond dat dat er goed uit.

[00:28:06]

Een renner die er het Saida dat altijd een vrede choice op de benen mag wel een beetje blinken. Er zijn er nog maar twee jaar af zodat ik af en toe ik ken ik koers start. Dat ik geen olie op mijn benen doe, wat er vroeger altijd al kunnen kunnen wij eventjes.

[00:28:20]

Euh, het soort van Keisse Lijsterlaan, Keisse lijstje langs van wanneer en renner. Laten we ze beginnen met schoenen, witte schoenen.

[00:28:28]

Ja, sowieso volledig met een man voorop.

[00:28:34]

Minder kleuren. Het wordt internationaal. Wordt dit een luizige curieus lijstje. Witte schoenen. Maar er zijn de de te zijn onverlaten.

[00:28:42]

En dat is begon Armstrong daar niet mee. Begon met de zwarte sokken. Misschien ook wel mijn zwart en zwarte schoenen die op die zwarte schoenen.

[00:28:50]

Maar als je traint ook altijd wit. Nee, kreukelpalen. Wel eens met zwarte schoenen, maar dan ook alles zwart. En dan moet je ook zwarte kousen hebben en een zwarte broek.

[00:28:57]

Want als je helemaal zwarte schoenen, witte kousen, blauwe beenstijl, kun je dan mee bezig met je sokken? Wet weet hoe hoog. Niet te hoog, zo niet en niet te lage. Deze laag is erg laag, zegt Michael Boogerd. Zeg maar Mollema. Bauke Mollema heeft ook altijd de Kasteellaan gezien.

[00:29:23]

Net als in de ploegen is er nog helemaal lagekosten. James. Al de rest heeft zijn co zijn klasse op de normale hoogte. Een paar uitzonderingen te horen is ook niet mooi, maar zijn houdt slechts van een vind ik iets te hoog. En dan? Euh ja, dat is onze basisstukken. Ja wensdenken. Ja. Is dat onderaf overigens zoals wat ik doe? De winst, ik over de zak, maar wel vrij hoog? Ja, dat is de juiste.

[00:29:51]

Wij hebben dus heel lang discussie gehad. Zeg gast, je doet je beestje over je sokken en uit zijn sokken, over de beesten op zegt de veldrijder. Euh, stijlen. Ja ja, zegt de 16 jarige Bakvis stijl. Ja zeggen ja ja, hoe het jij artiestennaam.

[00:30:07]

Maar waar hij hij heeft is ze is. Sinds een paar maanden is hij overstag en dat noemt hij dan. Nou, daar heb jij een rol in gespeeld.

[00:30:15]

Uhm, ik bedacht me van waarom is dat nou dat? Dat ik het zo lelijk vind als die Beens stukken over de sokken zitten? Dat is eigenlijk vooral omdat die als ie beens stukken helemaal tot je tot je enkel gewricht zeg maar vind je een heel klein stukje sexy terwijl. Ik vind het juist mooi om heel veel SWOK te laten zien. Ik denk niet dat dat geen lengte aan een been zou hebben. Mediageil en euh dus de zeg maar de zoals jij het nu beschrijft en hoe en hoe.

[00:30:41]

Hoeveel als we dan toch even over mogen ingaan? Hoe? Hoe? Hoeveel overlap is er nog tussen de sokken en 20 centimeter dik?

[00:30:48]

Ja, maar die benen strekken kan komen. Want dat Hira ja, ik wist dat hier en nu binnen een kwartier net erover of soms zelfs zo. Zo ben stukken die ik afknippen. Ja dat dan zeggen ze ertegenaan een heel lange knie stukken zijn dacht ik ook wel eens koelste demannez, een centimeter beeindigd.

[00:31:05]

Bovendien koos ik die stukken. Dan is ook niks. Nee, dat vind ik ook niet. Nee, ze zijn klote.

[00:31:14]

Oftewel is dan niets af en toe wel eens een standpunt dat iets lager niet dan was? Er was een periode dat ik dat dit jaar een soort van als ik hiel.

[00:31:23]

Iljo doet mij bezig. En ja, jij bent als een soort benchmarken die is overgenomen door Van den Broecke en ik zet je maar euh. Euh. En dan krijg ik steevast van lauden. Opmerking terug naar hardtrance been stukken heel hoog opgetrokken. Ja, maar het fijne vind ik als je nu een foto pakt van Lou B. Bestelbussen. Want dit is even een belangrijke discussie. Julio stelt nog even een met zijn zoon PADI achter de achter. Achter de toog staat nog een nieuw flesje.

[00:31:57]

Als je nu een foto ziet van Lou twee jaar geleden voor deze discussie. En hoe is het zover? Nu dragelijker zo? Ze zijn hoog. Ze zijn echt veel kleiner dan zijn band Stekke vroeger. Ja, ik kijk, dat was hij.

[00:32:12]

Weet je het ook van alle renners? Zo'n beetje hoe ze erbij rijden?

[00:32:15]

Ik weet niet van alle renners, maar de uitzonderingen die Witkowo kunnen wij er voor Blowing waar.

[00:32:21]

Maar wat een ongenuanceerde hippy heeft ook zijn charme. Zo moet ook zijn. Niet als jij weet niet beter op. Ik reed graag langs Lou Reed. Weten jullie nog? En dan gaan we zo meteen terug op het op de op de route van Van der Stel. Weten jullie nog toe? Wanneer hebben jullie elkaar voor het eerst gezien gesproken? Samen gekoerst? Reed je koers.

[00:32:45]

En wij zijn generatiegenoten. Ik ben 80 of juist precies twee jaar jonger dan ik zeg maar. En euh, denk ik. Ik denk dat wij voor het eerst samen rijden. Ik heb ook Procycling steeds effe geraadpleegd, maar dat staat me niet meer zo bij. Bijvoorbeeld in de sterren lijkt er toe 2005. Ja, dat soort wedstrijden dat u eigenlijk nog voor Topsport Vlaanderen. Wat is eigenlijk? Voor mij is dat altijd nog Topsport-Vlaanderen geweest, zeg maar. Zeg maar de ploeg van de.

[00:33:10]

Van de Vlaamse gemeenten ver van de Vlaamse regering. Overal het overheidspensioenen couronne Belgie dus dat weet ik nog. Maar dan maar. Dat was wel dat Elio Di reagerend altijd was. Was toen wel meer baanrenner. Nog dat je die wegkoers ik tot 2000 na een achttal kercke reken op de baan dus het aan een kampioenschappen en reken op daar waar hij de ganse voorbereiding in voorbereiding. Ja, Gilmore was toch wel maatsen op de baan. Dan heb je de eerste gaullistische.

[00:33:44]

Niet de eerste maar wel de meeste was een genaturaliseerde Australiër.

[00:33:49]

Als ik het goed heb, zeg maar dan maar. Ze gingen dan ook voor voor de Spelen te kwalificeren. Of over ra ra uh Peking heb je gedaan of niet?

[00:33:57]

Ja in Athene. Ja ja ploegkoers was dat ook nog heel even terug, want we dwalen af. Heel even terug naar hoe fit kan je einde nog voor halen? Ik heb Simon een beetje een luitenants. Hoe hun fiets die deed, hoe fietsers rijden, kan het nog wat je voor je halen? Neem maar. Je kunt natuurlijk wel bij Unibet als natuurlijk. Foute boel en groene broeken. Ik zou nog een foto van je hebben dat je met zo'n zo'n bandje dat stiksel.

[00:34:28]

Ook soms groener bij een stuk of wat dan ook. Zwarte beesten. Maar ze hadden wel iets wat niet zo zwaar was. Hij heeft het nog lange tijd met de wielen. Campagnekas zat er erop en een Keene was. Dat was wel af. Maar euh ja, die groene broek. Een jaren jaar eerder was het euh. Was het. Was het ook.

[00:34:48]

Unibet was ook groene broek, alleen al op Britneys. Oh ja, dat was de. Dat was het jaar van VDB dat VDB meedeed. Maar dat was dus euh ok.

[00:34:58]

Nou ja, maar dat luid, daar kon ik niks aan doen. Nee precies. Ik zeg nee nee, want de kleur van de ploeg kan.

[00:35:02]

Je kan je er toen helaas niet tegen hoge sokkel, want jullie deden kook de Rito zelf. Sokken maken, zeg maar in de ploeg. Ja, maar die waren dan wel iets hoger dan wat het hoorde te zijn zeg maar. Ja dus. Die waren toen nog mee bezig in 2007. Terug naar stijl, want die hebben we nog niet afgerond.

[00:35:23]

Broek euh, d'r is een euh lies. Zag ik nou laatst. Is er een euh? Is er een broek lengte ontwikkeling? Ja, eerst heel lang. Nu weer een beetje kort voor heel kort. Heel kort vond ik. Ik heb als ik behandelaren ze heel kort. A. De koploper daarin was was Claire. Natuurlijk, die had net onder zijn billen. Helemaal niets. Maar goed, ze was wel heel kort. En dan eigenlijk door Armstrong is die broek langer worden.

[00:35:52]

Heel lang tot net boven de knie. Lelijke. En nu is het toch al een aantal jaren vrij lang. En ik zie ze niet terug. Klein beetje verkorten. Ja ja, wat weer mooi.

[00:36:02]

Uhm, vroeger kort dag tussen lang en nu weer iets korter.

[00:36:11]

Ja, maar volgens mij is het ook bij die Australiërs weggekomen dat heel lange maar waar wel?

[00:36:17]

Euh Bobridge hadden wij toch echt tot naar beneden. Ik vind soms wel wat storend.

[00:36:23]

Als je echter net boven de knie is dan als achterkant van uw been, zit er dan een beetje een display? Vind ik vervelend en ik vind dat kortte ook.

[00:36:31]

Kan je niet. Het heeft iets euh, is een beetje vervlogen tijden, maar voor mij mag die korter en e over de broek gesproken trouwens. Als jij op trainingskamp bent en je bent in Calpe lekker in de zon draaien en iedereen stiekem wel eens even dat even het broekje omhoog gaat.

[00:36:45]

Toch geen Erfurter van mij en van hem. Euh dat ik met mijn cassina. Want normaal gezien doe ik niet normaal. Mijn Kastner, mijn broek normaal. Maar hoewel men vroeger denkt dat meer. Dat hebben we wel gezien. Chipotle In de tijd van Chiellini was het echt super die trainer Ron vroeger in deze zesdaagse in vuur. En zolang Cipo ging trainen s ochtends. En dat was altijd gewoon met zo'n ploeg koersbroek, dus zonder betalen. Ja en treiteren en de zak in zijn bloed toch zo.

[00:37:14]

Niks aan en shirt zonder mouwen.

[00:37:17]

Ja, maar meestal als t echt warm is en aan zo'n bloot bloot bloed qas blote kont. Als ge zo hard rijdt kijken ze er al ne keer naar Riedijk. Maar is er is er een zovelen die door Gent gered worden door hen die soms wel een keer langskomen. Even rondkijken duurt even 10 seconden, maar het zou wel erg mooi zijn als iemand daar een foto van heeft verstuurd op de wanneer de meest geïsoleerde renner in de historie. Of voor wie?

[00:37:49]

Chapeau. Ja, zat er wel zeker in de top 5 staan denk ik dan weer ook. Mag dat zij zet, dan neem ik van Thomas Dekker ook altijd wel iets van je. Ja, hartjes lang trouwens.

[00:38:03]

Liedjes lang of kort. Nou jij altijd kort. Het viel mij op.

[00:38:06]

Ik heb vroeger bij hen wel zo, zo'n tapijtje die voor hem nog een insulae, nog een foto van Procycling 50 en eigenlijk al je je je wou.

[00:38:14]

Dat is naast elkaar. Ik zeg lekker veel variatie. Ja, jullie is wel altijd hetzelfde aangenaaid. Dat was allemaal QuickStep foto's. Maar ja, wat wel geweten is. Dat zal wel.

[00:38:24]

Karel XII, soms wel graag lang Amaq. Tijd voor je dood voor om dat te laten.

[00:38:29]

Nee, het staat wel altijd even veel zonder helm. Tot zolang heb je dat tot zolang. Ja, lang lachen wij. Maar ja, we hebben Manji niet in groep, zelfs niet met twee.

[00:38:45]

Maar als ik zo alleen ging trainen. Ik wel. Dikwijls s nachts, zonder aan.

[00:38:50]

Nu niet meer helemaal met de bandana of ongeloofelijk met toonzalen tenue. De laatste tijd veel met Thomas. Vroeger was het echt, maar had ie een abandon en vreemdere op zich. Maar ja, dan legt ze uit dat t m vrij. Ze hebben ook van toen, zeg maar dat. Dat was toen de bril die je moest hebben, zeg maar. En dan etalageruiten spotten? Ja, zo rijden op echt, euh, ja, dat was De Moor.

[00:39:19]

Euh, Aicar broek. Lang basisstukken hebben gehad. Shirt valt daar eigenlijk wat? Ja, wat vind jij heel belangrijk? Gewoon een shirt met een strak SDNA, maar niet flapperen.

[00:39:29]

Zo, dat is het belangrijkste.

[00:39:31]

En dan ben je stukken aan een armsteun. Kwam naar beneden.

[00:39:33]

Heb ik, heb je daar foto's van Bencic aan een hamerstuk naar beneden? Ja, nee, dit altijd.

[00:39:39]

Eerste vraag. Nee, dan een keer. Ik heb nog geen zoon. Ik kreeg liefst ook zondag Beenstijl Co. Als te doen is, dan kan je die fout niet maken. Gisteren ook als enige raad bij de start.

[00:39:55]

Dat zal ik ze nog een beetje auto's start om 10 uur, maar toch liever zandig gaan. Ook prutsen in die winstpremies zit net in de koers.

[00:40:04]

Vanaf hoe, vanaf hoe koud of vanaf hoe warm draag je geen blote benen?

[00:40:10]

Is dat tijdelijk een beetje te kort om wat te doen? Maar doe dat niet uit in de koers dus. Nee.

[00:40:16]

Maar soms is het ook omdat we kopmannen. Ik doe dat wel graag. Bewijs daarvan is dat omdat je altijd in het begin al McCook.

[00:40:23]

Ja ja, ik zag eigenlijk altijd vrij vrij licht gekleed, soms een beetje te en trainen.

[00:40:30]

Het viel mij al af, de temperatuur. Heel ja zeg. 5. Vroeger hadden ze altijd een stuk.

[00:40:36]

En nu is bij ons vanaf dat kan aanzetten eigenlijk. Vanaf dat zondag kan het vandaag mondstukken. Dat is cultuur. Denken dat het vroeger zei is dat je je spieren moest warm houden. En nu zijn ze die bins stukken. Dat geeft wrijving op je knie, waardoor dat je veel sneller eigenlijk kniepijn kunt krijgen. Dus eigenlijk best eens zonder. Je ziet er bij ons ook nu die zo, die cirkel van een knie redster Mickey tot Paceman.

[00:41:05]

Ik kan niet anders dan hij. En waarom heb ik niet pijn? Omdat ik die bezig niet stuk wilde knippen? Hoe ziet het dan? Hebben we de bril altijd dezelfde bril gehad?

[00:41:23]

Nee, helaas is de heftige voorkeur voor voor specifiek. We zijn nu sponsort er ook Linda's Dekock. Ja ja, dan kan er heel blij mee. Maar is het zo dat je dat je gewoon een 12u30 thuis heb liggen en elke keer uit? Afhankelijk van wat je draait daar natuurlijk altijd dezelfde keert.

[00:41:40]

Ik heb zo'n kast gekocht staan ook niet serieus. Echt volledig. Ja, lieve gehalte van de gastheer. Die zeg maar in de fietsenwinkel staat aan mij.

[00:41:53]

Ja, ik een beetje een fietswinkel van brilbeer. Maar waar en hoe kan hij thuis? Want dan heb je er dus heel veel decibels.

[00:42:02]

Hoeveel heb je dan al af aan een ruimtevlucht? Half zo serieus en op Marktplaats of op de Belgische Marktplaats? Krijg kan aanbrengen, maar op de Belgische marktplaats ga je dan naar zo'n vitrine.

[00:42:15]

Op zoek gaan naar een winkel, kocht speelgoed wat vroeger was dat Kiko was, zeg maar ook ik. Ik weet niet of je nu nog op de koers rondloopt, maar dat was dan de vertegenwoordiger van ja ja. En als die weer op de koers kwam, dan zag je al die renners die meestal gesponsord waren. Die bus uitschieten met een brilletje is bespreking met de aanloop Kiko. En straks heeft Iljo al dat. Je laat er altijd maar een beperkt aantal weten.

[00:42:43]

Ik vond een grote Honda voor klassieker. Kan je dan een extra bril? En dan? Ja, ze zijn hier gewoon Euclid. Ja, dan is dat een spurtende. Al zijn ze allen zijn ze altijd zo. Zijn altijd een paar mooie en dan een paar minder mooi. En als ge niet bij de eerste zit, dan zijn ze weg.

[00:42:57]

Ik heb daar een keer verhaal over. Het spelen was dat in 2008 en dat jaar waren wij niet gespot door in. Maar ik reed dus in de nationale selectie, samen met Karsten Kroon en Stef Clement. Ja, en die waren allebei gesponsord door de Oakley. En toen liep Kiko daar met z'n rugzak. Rugzakken die brillen, Kyoko goederen. Maar het was dan 40 graden en Casta was panisch voordat ie zeg maar overvaart zou worden. Het jaar dat ze hadden ze ook van dat water.

[00:43:26]

Zeg maar douches op op de claim, zodat je door de douche kon rijden om af te koelen en zo. Dus was echt heel wat. Maar wij zaten in de auto met de met de airco aan zegmaar en een motor aan. Dus Carsen op Genk. Stef sterfhuis Kiko. Kan je even heenlopen nu ook loyaler? Weet je wel? Een Steffy wel. De auto uit de kast blijft zitten omdat die bang was te warm te worden. En toen was er nog een ruime roeken die in één gewoon simpele witte wete die precies zeggen waarbij je als je kind pasta, Stef die je ziet, quatuor die kerel ook gewoon die koers niet uitgereden.

[00:44:02]

En zo zou je ook geweest goths terug naar huis hebben.

[00:44:08]

Euh, hebben ze ze allemaal gehad? Klaar? Benieuwd of er nog dingen zijn die we hebben gemist. Waar Iljo op let, maar waar wij nog nooit aan hebben gedacht. Ik mag echt. De details mogen klein zijn.

[00:44:21]

Nee, dat is zowat het belangrijkst zijn. Fietsstuur lint dat vroeger was, wit met de fiets, wit sturend. Vroeger maar nu wedstrijden en dan zie je er meer en meer knikkers kregen er kippenvel van als je daar vraagt waarom het zoveel vervangen worden. Vroeger was het toch maar voor het BK.

[00:44:37]

Neem het dan zelf mee. Nee of nee.

[00:44:41]

Bij onze laatsten die de die daardoor was. De laatste twee waren Tom en Sylvain Chavanel en Boonen. Zij deden nog met de Stulens. Die kwamen er nog mee weg. Ja, maar daarna niet meer gezien eigenlijk. Nee, meneer stadswacht zal wel een statement zijn, maar niet van mij. Ik zie een andere knecht en een knecht afkomen met studerend Ninde. Ja, na al die het kan doen doe ik namens. Vanavond stond ik op Boucicaut. Wat laat ik mij ook weer niet deren?

[00:45:15]

En als je wint, wat vind je van de meter?

[00:45:18]

Is het uiteraard bestaan uit je witte broek? Ooit die geur? Ja ja, maar toen was dat nog nog normaler dan nu denk ik. Nu ja. Komt er misschien nog meer. Winnen is moeilijk geworden, maar vroeger ging het wel zo. Nu niet meer doen. Hij heeft zich wel van de Polen. Nu die renner staan. Maar dan heb je wel gewoon klote om dat aan te doen.

[00:45:45]

Maar het staat hem ook goed met in het Nederlands entrees, dat ook. Maar zou wel mooi ook.

[00:45:49]

Ja, het kan. Ik denk dat mijn niet had gestaan. Al zie je dat het slot boven maar die zwarte haren steken. Ik krijg zo, die worden onpasselijk. Ik heb nog wel wat van gisteren en gisteren lag Leeuw op de waar jij dus ook bij hard bij de chiropractor en nog niet ging. Broekje uit. En dan komen een paar harige poten. Ik heb nog niet met blote benen gefietst, maar gaat er wel af. Thomas de Yjz trouwens, die zegt dat die mould gaat rijden met haar op de been.

[00:46:25]

Dat vind ik. Hoor je dat dan? Lekker eerlijk, shocking. Wil Dirty Kenzo een baan gaan rijden met haar?

[00:46:33]

A Juist, jouw blik spreekt boekdelen. Kunnen wij het hebben over uhm? Over Uhm. Trainen in een groepje? Ja, wij hebben onhandig om met Fabio ook. We hebben veel te veel afleveringen gemaakt. En dan ging het over trainen met een groepje. En dat zijn eigenlijk twee kampen voor en tegen. Ja en euh. Leeuw haakt nog wel eens het Lanaker regime aan. Euh, nou, misschien moet je zelf even uitleggen hoe. Homohater gezien uitgesteld noem ik dat.

[00:47:06]

Ik heb me wel eens dat dat wij bij elkaar in de buurt wonen. En dan? Dan wordt er niet samen getraind. Ik Lanaken staan, want dan die trainen allemaal. Ja, ik ga vandaag. 5. Ja, ik ga morgen 5 uur met euh. Dus dan trainen zij ze. Molenbouwer uit de buurt met stenen. Allemaal apart. Waarbij in Noord-Holland met NHB. Is dat eigenlijk minder wat we toch wel elkaar een beetje opzoeken, zeg maar om te trainen?

[00:47:28]

En nou wilde jij weten nou ik. Ik ben vooral benieuwd. Ben jij in groepjes trainen of juist meer solo zijn? Meestal alleen ja. Maak er dan orgaan in groep. Dus is dat B. B. Iemand die zich heel euh. Ja, ze begint desgevraagd natuurlijk maar heel strikt aan het. Aan het waarom? Waarom? Waarom train je graag alleen? Dan kun je die vragen zo stellen.

[00:47:51]

Euh, laat je dan niet moet babbelen. Ik vind het altijd moeilijk als je 5/6 uren traint. Ik kan. Ik ga niet vijfenzestigste Leeuwenaar, dus dat kan ons eindelijk naast iemand draaien. Dat ik dan een keer een half uur niks zei of ze daar kan op props, op ploegstage. Ze zijn amenderen, weten van iedereen welk programma dat hij gaat doen en nadat ze is en in welke auto dat je rijdt zijn ze zo een beetje een uitverteld. En dan?

[00:48:15]

Euh. Voor mij is dat geen probleem. Om een keer een half uur niks te zijn en een keer een beetje doordraaien, maar soms zo. Als ge constant moet babbelen, uren aan een stuk.

[00:48:24]

Ik word er een beetje moe van, maar ik vind het juist dat je een beetje gemotiveerd wordt. Want als ik langs Tancredi in een training best veel samen in Maastricht. Volgens mij rij harder dan alleen dat opnaaien, zeg maar bergop ook.

[00:48:37]

Maar als ik zo mijn groepje zet dan een cantando en ander zijn, had het dit keer dieper. Ja, dat bedoel ik. Meer snelheid en als je alleen. Dit is nou soms net meer een beetje taalstage. Nou net iets trager. Maar ja, dat is ook soms nodig voor iemand terwijl het hier een moet doen.

[00:48:58]

Dat is gewoon 3 4 uur en 5 uur op kop moeten rijden.

[00:49:03]

Dat is eigenlijk dat dat je dit maar dan gewoon iets harder. Maar ook wedstrijdomstandigheden is ook nog handig. Maar ja. Dalle de soms meer aan bij wat ik moet doen. Je hebt hier in Gent heb je het Schelde peloton. Schelde peloton is gewoon een grote groep die elke dag vertrekt langs kanalen om altijd op hetzelfde stuur. Hoe laat is dat dan zo'n?

[00:49:23]

Euh. Kwart na negen. Het is al echt een tijd geleden dat we er middenin. Tegenwoordig maakt het ook gewoon niet meer. Da's Vanborn, dat peloton ook. Maar voor wat zouden de vaste aanspreekpunt iedereen Reena de Schelde? Kwam die bende tegen en dan maakte na 70 of 80 kilometer. Euh. Komt er dan nog een beetje verder trainen? Maar met een paar mannen die daarin Despodt dat zal was heel gemakkelijk, want daarvoor hoeft u niet af te spreken.

[00:49:50]

Wist je gewoon niet? Ach ja, maar nu hebben ze een groep jre. De Gentse connectie en een groep van een man of 10 15.

[00:49:57]

Zo euh, meesten zijn profs ook. Wie zit daar een? Tiesj Benoot, Edward Theuns, Otto Vergaerde, Nikolas Maes had erbij. Allemaal mannen uit de buurt. En uhm ja, daarmee is. Kunnen we al een keer een goeie training winnen in de winter. En wie is de Capo Caso een capo?

[00:50:16]

Euh.

[00:50:18]

Benoot pakt wel meestal het heft in handen en deed dat samen met Nikolas Maes. Dat zijn ze ook een beetje.

[00:50:24]

En we hebben betekent dat dat die die routes maakt of bepaalt wat de route wordt of waar je. Hij is ook degene die eigenlijk het meeste terrein van allemaal de deminister zegt zouden dit inderdaad en de rest is betere spelers.

[00:50:36]

Is Benoot? Benoot is een van de grenscorrectie. Ja, is dat zo bij onze ik? Ik ben benieuwd naar de kapel ofzo. Hoe is Thiessen communicatie? Want dat is bij Nicky nog wel eens laat te wensen over. Daya Kesey zijn weet je. Nu is het wel beter. Nikki heeft wel geleerd bij Casanova in t begin dat ie met Nicky trainen. Nog een paar jaar terug en keek je altijd mee als ie aankwam meteen na zijn bidon. Als ik twee grote bidons had open gaan, lag maar even dolletje omstuwd.

[00:51:07]

Gaan we niet zo lang. Weet je waar we zo'n groep kunnen dan?

[00:51:12]

Meestal wordt die route daar op voorhand min of meer als een beetje aan bepaald. Te lang naar waarheen, indien ze tenminste al vrij duidelijk zijn. Communicaties is goed. Ja, Lau zei tegen mij. Weet je welke vraag je moet stellen ja, hoe die zijn? Euh. Is een regen zak impact? Dan komt daar komt wel wat onder vandaan. Zeker bij deze partij regels zijn regels ook. Wat is regels? Leg jij dat erbij?

[00:51:40]

Nou ja, da's wel leuk voor de lijsttrekker. Die Prost hebben natuurlijk de gelukkige omstandigheid dat er altijd een auto achter achter de koers uit aanrijdt, in een grote ronde zelfs twee. En als je dan slecht weerwoord of euh.

[00:51:55]

Nou ja, Stevo, je hebt echt pech en dan breekt de schoen plaatje af. Dan zitten de extra schoenen in. Zit er regen jasjes in ixa arm stukken. Sommige jongens hebben na hun Asmat professor in of euh, of een extra zonnebril. Of of ik had er altijd zeer veel zin. Want als je een lens verliest halverwege een lange rit in een grote ronde, dan wil je ook gewoon weer goed kunnen zien. Maar het leuke aan die regel zakken is dus of het het verpanden is.

[00:52:22]

Je hebt natuurlijk verschillende soorten renners, weet je. En daarom ben ik heel erg benieuwd hoe Lieven. Misschien kan ik met terugwerkende kracht nog wat leren van je vrouw. Dat heb ik al jaren verkeerd gedaan qua inpakken, want ik weet ook wel de ware renaissance tank die gewoon blind alles er stopte zo en dan de rits dicht deden en dan net aan rit de rits dichtgereden. En dat het voorziene Megabike mag ik niet langer reageer ik langer bouwen dan bij die deur open op zak.

[00:52:49]

Dus ik ben. Ik hoorde van Mickey dat de euro kampioen. Kampioen inpakken was, dus ik was erg benieuwd naar zijn tips. Zeg maar hoe dat? Hoe die dat allemaal doet. Want dat zijn de dingetjes. Ja, de echte prof. Nou ja, we hebben een echte prof tegenover ons zeggen waar, waar je die aan herkent vind ik.

[00:53:07]

Ik kan alleen koersen, eigenlijk zonder koffer. Alles in mijn rugzak. Dat vind ik belangrijk. Dus als hij ergens toekomt en nu Bahasa is niet meer. Kan wel een keer gebeuren. Dan zal je kunt koersen zonder zonder dat je iets bij hebt. Dus sowieso een paar schoenen, causse, handschoenen, bril. Dan zit er ook volledige shirt met een shirt, broek of een ander dan een snel pak met een onder hemdje. Dat zit er allemaal in.

[00:53:32]

Dan euh, aansteker, benen strekken en knie stuk onlangs verder kunnen. Nooit meer helemaal zitten en zelfs in twee soorten dun en dikker dan zit te zitten. Twee truitjes en zonder mouwen twee verschillende. Zo'n winst opbergen en een euh, een warme Bodhi. Dan zitten er twee habeas in één voor de gewone quarto weer en in tegen de regen.

[00:53:56]

En dan zitten er drie regenjassen en euh, twee lange mouwen in zonder mouwen. En dan nog euh, een mutsje haarband petje. Onlangs feit dat het altijd is om de koers van de ploeg aan. Drie paar handschoenen dus. De gewone koers schoentjes, dunne aanvechtbaar regen en echte Dicke is eigenlijk met een rugzak, want die was nu mee. En in Nuhiji, die weegt denk ik 60 kilo.

[00:54:23]

Echt een zak al. En ik ben ook kinderhandel.

[00:54:26]

Awel, dat zijn euh. De schoen is het midden. En dan? Euh. Daar zitten de schoen.

[00:54:33]

Overtrekken zit er ook nog in en telt vier paar weken dikke regen.

[00:54:39]

Aro en euh, gewoon zijn overgekomen. Wat zit er in je koffer? Je hoeft niks meer mee, maar eigenlijk moet je niks meer meepakken aan de Corsini.

[00:54:47]

Alles is BR hier in lijkt en je afvragen wat nou als je dit hoort? Het is wel echt een beetje over wat het is, maar gelimiteerd qua ruimte. Dat moet wel zoals jij je geeft, maar als vrouw scheel zegt 40 bij het bij 20 centimeter. Of dat ze willen. Natuurlijk ook niet als je hebt. Maar hij rijdt de ronde met acht, negen man vroeger dan achterin.

[00:55:05]

Die moeten allemaal achter in de auto, dus is de rugzak zo breed en zo lang een grote schoenendoos.

[00:55:12]

Maar als er zoveel is, want ik had er vaak dat ik dacht van ah, dat ene Vestalin eruit, want dat euh, want dan vindt de mechanieker al wat je moet voorstellen. Het gaat natuurlijk regenen. Ja, en dat is een probleem. Dan zit je achter in zo'n auto en dan hoor je al de helft niet van die radio's. En iedereen wil tegelijkertijd zijn eigen verser regen. Bodysuit regen, yass, zon en een vest is dan zonder mouwen zegt leeggevist.

[00:55:34]

De ander wil ze. Goubau Daar is ook nog een soort reageerd dan wel eentje extra arm stukken. Dat wil er eentje nog zijn handschoenen, al weet je wel. En het Miette van de ploeg moet ook zo over schoenen aan. Weet je dat maar eens effe binnen. Binnen een minuut. Ja, ik ben. Ik ga nu naar de auto, want nu is het een rustig moment. Maar dan zie je al die megamix even wat stress boer.

[00:55:51]

Ja, schrijf natuurlijk de halen. Iedereen wil wel iets speciaal. En hij weet als iemand anders al in gaan aan ze altijd iets verkeerd meebrengen. Want als zodanig velen als Erwin daar iets gaan uitpakken naar Hami voordelen zeg ik er zelf om. HIK. Ik moet iedereen. Nou, dat kan ik tijdens ja, maar vroeger.

[00:56:10]

Als je zoveel beginnings ziet, hoe geef je dan? Zeg maar.

[00:56:13]

Bij ons hebben we een bijvoorbeeld een blauwe Goubau en een directe grabbelden. Ze zijn gewoon blauwe gamba, blauwe regen, gevast, lange mouwen. Of anders is de grijze wegkwamen kleur en is een soort codetaal die bij iedere ploeg anders is.

[00:56:27]

Want iedereen heeft andere items in die Regensburger. Bij Rabo raakt je ook de cortex Jacq en het reageer. Weet je wel dat ik twee reageer? Ik zal in één adem wel, de andere niet.

[00:56:39]

Maar daar had wel een gans jaar meer. Hij bijvoorbeeld in een nieuwe. Met een rugzak zegt een zak Ik moest dan ook nog zelf meepakken. Ik was op stage geweest als minister mee. De fietsen waren al weg, moest er meer naar hen te vliegen, maar meer aan hun rugzak. Ja, in Nuhiji.

[00:56:56]

Aalternaar natuurlijk een Noorderhaven, maar een keer dat hij bij de ploeg is, blijft bij de ploeg. Is dat dan in hun fiets zakken? En daar mag ik dan even mee.

[00:57:04]

Maar dat heb ik wel op een gegeven. Als de laatste ritten regen is en een rondje ben je twee weken thuis, maar dan heb je wel je vieze kleren mee. Ik schreef dat ik notitie ook van arm stukken. Was jij ook zo met mijn rugzak? Altijd? Dat kan nooit op een koers zijn dat er een vaste weinig inzit. Maar bij ons zijn de mannen dus aan een grote ronde drie, drie stukken in een rugzak omdat ze da's toch iets echt superbelangrijk en zeker lekkere Kenjiro is van jou.

[00:57:31]

Dan had er meer kans. Op tien hebben we drie vierdaagse gietende regen sneeuw. Op ons dak moet je toch gewoon voorzien zijn als superbelangrijk. En en en als het een dag geregend heeft en dan wordt het droog en er wordt finale. En dan gaan we met z'n allen keihard een klimmetje oprijden. Weet je wel. En dan gaan die arme stukken uit en vestigen uit. Weet je wel. En die worden allemaal zo in één vuilniszak indien in die wagen neergegooid.

[00:57:57]

En dan? Dan wordt alles in één keer in een wasmachine geflikkerd. En dan komt het zo bij de avondeten in een mand was dat bij ons? Je komt hard aan. Vind je dat je je eigen arm het altijd?

[00:58:06]

Er zijn mannen bij die in de eerste dag doe als ik mijn kleren krijgen, want jaar knip ik alle etiketten eruit. Dat kan ik niet tegen die gevoel van zo'n etiket op muren of op pyjama. Dus Knepper halen ze. Het vroegere lijk van Petacchi leert trouwens dat het met stilaan meer jonge mannen die te weten is Petacchi aan een stempel onderkleding stempel. Maar zijn naam zal je niet meer overal mee. Uw naam is tijdens het schrijven duidelijk ja, en dan maar Banquet.

[00:58:30]

Nu ja, dan is alleen bestemd om kleding stempelen en daar blijft zitten. Maar makkelijk ging dat er niet uit. Hing dat niet? Nee, het is altijd Elte die in O op al die labels die defileerden wel uit kunnen schrijven. Ik kan maar quizt bij alles wat er maar wat sta. Ik vind alles terug, maar het is mannen die niet na die moeite niet willen.

[00:58:47]

Nu wel eens in een jasje teruggevonden zoals ik met de LLTB. Maar dan stond er ergens anders pjt dat Bram Tankink S90 door een andere raakte. Dan zou het voor mij had dat LLTB.

[00:59:05]

Ik dacht dat neus ze kunnen waren het daar is het bij jou de ploeg ook gasten die dat niet doen. En ook tijdens de welde kan je altijd handschoenen die haar overdreven en af in de wasmachine. Ja, zeker als gezeur wil ik vorig jaar helemaal blauw met wit. Ja dus ja. Je zegt 7. 7. Koers zakken door een. Heijdens was zakken en dan een paar handschoenen erin. Al die kleren kapot. Al die wedstrijden van die zwarte vlekken toch imposant schoenen.

[00:59:35]

Dit is het begin van het jaar dat de filmkenner maakt van de nieuwe renners in de ploeg van Quick. Als ge die handschoenen tonen die handschoenen als ge die in warm water dut het centrum water meer een beetje zin er alles aan. Zout water, zwart. Dus handschoenen niet in de wasmachine.

[00:59:52]

Ja, daar had dan drie, vier koersen en de vijfde koers album Thriller stilaan de volgende dag.

[00:59:59]

Maar ik zie jou dan gewoon dat filmpje maken. Je moet een beroep komen. Iemand moet in hun cultuur houden, stand houden. Binnen de ploeg waar je al zolang zit. Om toch nog eventjes, want ik wil eventjes de stap naar de ploeg maken. Dat interesseert ons gewoon echt bijzonder. Zeg maar wat de mooiste QuickStep Kyd van de afgelopen jaren.

[01:00:25]

Ik vind deze van dit jaar wel heel mooi. En dan de laatste mooie.

[01:00:28]

Daarvoor was de witte band met wit groenen. Ik zeggen twaalf heren en twaalf. Dus ja, die verdienen net na de lamp. Ja Fama, mooi dat ze nog maar eens van de Ronde van Turkije gaan kennen.

[01:00:47]

Hij is nog fris en de luisterrijke. Er zit een vette tien.

[01:00:50]

En dan al van twaalf maanden mooi handbal.

[01:00:53]

15 was het allemaal een mooi ja die er net achter hangt. Ja, er waren twee jaar kansen voor de. Voor de luisteraar. Vanaf het begin van zijn carrière kijkt Sisak theater en andere zegmaar. Nou ja, het zijn er dik 18 of 19. Als ik snel, als ik uit mijn hoofd, maar dat ik in 2017 in slaap acht.

[01:01:14]

10. 12. 14. 16. 18.

[01:01:18]

Schandalig lang of schandalig laag. Stopt ermee. Stappend. Gaat dat? Euh. Laten we die vraag dan meteen maar even pakken. Hoe hard ze lang vol. Enfin.

[01:01:28]

Euh. Euh, zit er geen je waar je mij van gedachten kan wisselen? Maar. Nou, ik heb de vraag kunnen we wel iets meer euh inkleden? Ik heb natuurlijk best veel ellende meegemaakt, ook in jouw trainingsgroep van vroeger.

[01:01:43]

En euh, nou ja, dat. Ik heb het boek The Fall gelezen docu van Wilfried gezien, dus ze hoeven niet over uit te weiden. Maar hoe kan het dat Iljo zeg maar nu nog steeds met veel plezier morgenochtend? Euh, dat die denkt nou op 12 graden regeling moet. Vroeg weg. Dus we gaan nog effe. Jij zit hier. Wat heb jij? En wat heb jij? Wat heb jij? Wat is het voor, voor, voor mentaliteit?

[01:02:05]

Maar ik ga niet vroeg weg. Nee ok, maar als ik dan de regen niet meer? Nee, dit verhaal dat super graag zal zijn. Ook al laat ik het net iets minder fraai doen maar zijn wanneer ze dat aanraakt. Allee, ik is gewoon nog altijd supergeleider. Ik kost gewoon graag ja. Wat vind leukst koers? Koersen? Wekelijks ga ik aan wennen. Zo met de ploeg. Daar sta ik alledaags. Dat zit ie ook wel in de goeie ploegen.

[01:02:34]

Nee dat. Ja, ik ben nog niet klaar om te stoppen eigenlijk.

[01:02:38]

Ik heb ook al een paar jaar verloren. Ze verloren gewoon wat meer slechte jaren had. En ja nee, ik zeg hard nog. Ik heb ook zo'n datum in mijn hoofd gestoken. Op voorhand al. Al lang is dat eigenlijk dindag wil ik stoppen en diende ook stop. Maar wat daar nu en liefst bij Patrick, alleen bij Quick Step. Dus ik hoop dat hij mij nog, want ik wil nog na. Dit jaar wil ik nog een jaartje doen en dan wil ik stoppen.

[01:03:04]

Dus ik hoop dat hij met 22 dat dit jaar nog. Gent, want ik zou niet graag veranderen van ploeg, maar als dit me dan niet gunt. Ja, dan zat er in een zaaltje op een andere manier zijn kata's het summum en een koppel kan dat nu in hun handen. Wat betekent die ploeg? En waarom?

[01:03:20]

Waarom Zorc van om 20 jaar prof? Ja, zo ook en ervoor. En da's ook dan. Alleen dan kan ik nog de zesdaagse rijden. Daar worden mijn laatste wedstrijd. En dan, een maand later word ik veertig en dat vind ik sowieso meer dan de mooie leeftijd om te stoppen. En dat is goed geweest, zelfs al zou ik het dan nog een jaar veilig kunnen doen. Misschien.

[01:03:41]

Dan zal ik toch niet meer doen wat merkje van t van ouder worden? Er zijn dingen die veranderen natuurlijk. Maar zoals er gisteren van ik verveel verveelde koersen. Ik ben ook mijn verkeerde. Hij staat inderdaad verhang. Hij staat in een wedstrijd. Leek Monseré dan weer waar naartoe gaan? Van bang? Dat is de scheermessen op naaldboom en gaan afscheid. Huai komt aan en dat is totaal tegenovergestelde dan wat efkes moeilijk moeilijkste. Maar nu voor mijn volgende koers kan dat nu halen als aandenken van de HHH zijn.

[01:04:13]

Dat is mijn volgende koers is Nokere en daar net netzoals te zijn, want daar ben ik nu al klaar voor. Dat niet start leek gisteren. Maar wat is dit?

[01:04:21]

Is dat gisteren? Heeft hij eigenlijk even de deksel op de neus gehad? Om zo maar te zeggen over. O ja, weet je, dit beroep kan je niet meegraaien. Precies als ik als ik zo wil ik niet nog twee jaar rondfietsen, want dat is sowieso al normaal in het blok. Dus dat jij vandaag vandaag dus daar de hele dag aan denkt, dat is. Dat is eigenlijk de kwaal. Dat is eigenlijk het antwoord op vragen als de kwaliteit denk ik het vuur.

[01:04:46]

Ik zat vast naar de kust bij Heestert thuis gekomen, maar dat mijn rolle gekropen nog na de koers.

[01:04:51]

Ik ben naar de koers beginnen kijken op de rollen en daar zijn we ook van de œuvre. Ja, da's gewoon normaal. In een bocht. Nou ben ik normaal tien plaatsen en een mócht peloton waar ik ronddraaien wil zeggen.

[01:05:06]

En nu Hesters zullen we mocht twintig plaatsen Rodenbach derny om iets eerder renden. Ja, neem dan die andere nieraandoening fiets. Ja, maar vooral kunsttakken worden ook niet mee de renner. Een koers namelijk ook niet dan.

[01:05:21]

Simpel ik pas mij aan aan het peloton, maar kost wat moeite.

[01:05:28]

Kost al een beetje moeite. Eigenlijk ben je banger geworden.

[01:05:34]

Bang niet. Ik hou niet echt van euh. Van sprinttrein, maar als ik erin zit dan lukt is dat wel de grootste kick die ik die van van de koers kan krijgen. De SLEC capibara. Maar Bennett? Die mannen na Mørkøv verder. Den Besten. Archbold. Daar heeft iedereen schrik van, dus die volgt goed. En dan weten van wie ik me gewoon aan die laatste kilometer. En dan is dan is zo geweest. Dus als we al het gevecht na de laatste kilometer daar niet echt van.

[01:06:06]

Maar als ge dan een iRadio wordt dat die wint, dan sta ik nu kieken wel. Over tien dagen Linh is dat het schoonste adres waar ik voor mijn type renner ik zal soulstem met een klassieke, maar Morazán alsnog iets anders dan Studien.

[01:06:21]

Voelt Albo wat nerveus in de klassiekers? Nee, in de sprint ze klassiekers als Anders is het kost. Het kost misschien wel, zeg maar aan de voorkant, zeg maar wat meer moeite. Maar als je er eenmaal weer in dat in dat in dat geweld zit en je weet wat winnen voor impact op jeukt met ploeg, dan is dat eigenlijk al Strasberg. Wat was er dan gister anders aan? Gisteren was het nog hectische Strass had naar mijn koers te maken, de momenten dat als ik met laurier en fiets en dat ze nu een paar keer voorgekomen en altijd op Pertti zo rond de kilometer vijftig moet.

[01:06:59]

Je kijken zij hoe ze dan op die smalle baantjes en dan draaien hier zo rechts op. Nou gaat dat maar doen hoor. Met zo'n 200, ga dat maar doen en ga dan maar op vandaag. Ja en ik zeg wat. Maar hoewel we eigenlijk van de andere kant uit op die grote baan over. Dat was het links rechts Molenberg, Dijkweg, STB. Maar ze kunnen toch ook deze land doen, want daar heb je veel minder vrienden. Wat normaal?

[01:07:22]

De Molenberg is eigenlijk het punt in de koers, wat vaak in veel koersen. Ja, welbegrepen begint de finale en daar wil iedereen van voorzetten. Dan komen ze wel afbraken wat volgens mij ook vooral een omloop is en dat er altijd.

[01:07:35]

Ja, moet je een beetje uitzoeken, maar ja, ik heb. Ik heb zelf ook 1 2 zege in de omloop. Volgens mij in elf nog met Langeveld. Nog een keertje in 17 mocht ik me wel in het Unibet. Het was een mooie. Stuurde hij voor de camera een groene broek. Hij zat in de kopgroep en zat ik op bed met de met Tankink en is Übermensch. Eigenlijk is dat een koers in mijn carrière waar ik het meest trots op ben.

[01:08:01]

De Omloop 2007 was wel grappig, maar gewoon sowieso als je hier vandaag om fietst. En dat heeft Iljo denkt ook als je hier traint. Er hangt zoveel historie zo in dat je daar wel. En ja, hij heeft natuurlijk uffw als. Als kleine jongen dat ook op de zesdaagse gezien. En dat je daar dan nog het deel van mag uitmaken van de historie. Ik denk dat dat ook wel een lekker gevoel is, gewoon ook als ge.

[01:08:27]

Lijkt me een kostelijk gisteren, zeg maar een relatief iets kleinere koers. Maar als ge daar rondrijdt tussen die beleving ook dit ondanks al die kleine mannen staan met een truitje van Quick Step aan de kant van dat plateau niet. Ik ook Marco kwamen iets moeilijker. Maar hebben ze dat koersen zonder zonder publiek?

[01:08:45]

Ja, maar als ge normaal de klassiekers, het strengere publieksruimte echt nodig publiek publiek daar dan maakt zo'n groot verschil.

[01:08:53]

En dat is maar niet eens hopen voor mij, maar gewoon na de Hallet van die sfeer. Da's toch wat extra materieel heeft, dan dist wat extra. Wat betekent die ploeg voor je? Want er zit hier weer iemand in dan dan met QuickStep. Daar kan je de QuickStep trui. Ik kan me van Fabio herinneren dat die wel vertelde ja en dan krijg je naar binnen. Maar leg je dat zo? Leg je dat op je bed en dan denk je ja, ik vind het mooi.

[01:09:24]

Mooie morgen sloopwerk. Schoft! Ja, hij zei ja weet je, had dit nou over of dure auto's kan je kopen die ik duur halo's? Is deze trui onbetaalbare kopen en kan je dat?

[01:09:38]

Ja, maar ben er wel trots op. Ik ben wel een mooie ploeg. Dat is wat dat? Wat spreekt je aan? Wat Badfinger? Wat is zo'n manier op dat we rijden?

[01:09:50]

Gewoon altijd de dag aanduiden. Maakt niet uit waar. Of doe maar gewoon dag na dag dag. Verhanneman gisteren kwam in een bus. Tweede ja, wanneer had gewonnen. Dat was het doel. Is niet gelukt. Patrick zet dan een mes kwaad. Ontgoocheld? Een tikkeltje kwaad ook, want koersen in Roeselare winnen Roeselare. De Keuning is vandaag zoals ook Monseré De Coninck als hij wil winnen. En dan zitten daar was en zet hij nog een keer naar de sprint te kijken waar dat mis gaat.

[01:10:24]

Hij ziet gewoon dat de tas. Het was niet goed als nie content, maar dan zetten zette het op zijn telefoon te kijken. En dan twintig minuten later komt dat bericht binnen dan Vansevenant gewonnen Everton en Italië aan als onmiddellijk. Da's een andere. Men zit daar. Zet dat onmiddellijk. En dan uiteindelijk waar. Wel waren we altijd met andere woorden dan aan een totaal een Sabana document.

[01:10:46]

Ja, dan ben ik zeker dat jij dat zo mooi. Haha ja, dat klopt niet. Tja, dat blijft dan dat dat hier is daar in hsy ploeg. Da's. Is het altijd al zo geweest? Of is het veranderd door een in de loop van de jaren? Maar als ge zo in de trein zit dat de mensen twee jaar met de ploeg waren de eerste twee nog in het blauw dan.

[01:11:11]

Daarna is er veel veranderd, maar sindsdien is dat niet meer veranderd.

[01:11:16]

Eigenlijk dus eigenlijk vanaf 12. Vanaf 2008 is hij niet meer veranderd. Daarvoor was het ook al een grote ploeg, maar de laatste tijd werd veel minder gewonnen. Maar vanaf 2012.

[01:11:27]

Want dat is ook geen toeval meer, maar bedoeld is ieder jaar op rij, zeg maar. Wat is het op gegeven moment? 40 50 40 overwinningen? Weet je wel. En daar is gewoon iets in gaan. We gaan onze vinger er nog wel op krijgen, zeg maar opleggen wat er dan precies is.

[01:11:43]

Het is gewoon veel kopmannen en al de rest die zich zonder probleem 100 procent opoffert.

[01:11:49]

Er zijn altijd en elke wedstrijd iemand die zich of één of twee of drie man die zich volledig leeg rijdt. En dan kunnen ze daarna nog altijd spelen. Maar de man een aantal, een aantal.

[01:12:00]

En dat is die tactiek waar we. Waar we uit de start zou gaan. Daar heb jij ook zelf naar de scheefgroei gespeeld. Maar dat kan je alleen maar als je iemand hebt die 150 kilometer lang. Wat houdt het peloton controleert als het ware? Ja, wat? Iljo had het net over Nokere Koerse? Dat is één van de koersen die ik dan. Als ik dan toch eens een Belz koerste Bulgarije, dan was vaak Nokere. Weet je wel, stak mijn vinger op.

[01:12:20]

Mag ik ook op een woensdag? Maar dan heb ik wel een keer dat ik daarvoor verdomme weet je wel, de WADA controleert hier gewoon een heleboel. Ik heb ook een volgens Nike volgens mij in elf. Ook al toen Langeveld won. Want toen de Omloop Het mij in ieder geval in het begin van de koers. Iljo had op de rem geen altijd uit. Weet je wel. En lichte kweekvlees sturen en een mooi licht versnelt je. En o ja, en dan ook.

[01:12:49]

Kijk kijk, kijk ook. Die vier mogen wel. Die mag niet meteen mee. Weet je wat je baan trekt? Je ziet of dat snelsnel? Ja ja, je moet maar eens een keer actie zetten. Weet je wel als ik een keer heb begrepen. Het doet er niet toe. Maar dat is wel. Ja, ik denk wel dat dat een grote kracht is van de ploeg. Wat die wet zegt dat je altijd. Nou ja, hij zegt 2 3.

[01:13:13]

Maar volgens mij is het in de Ronde van Vlaanderen gewoon één om 7 voor de eerste. Nu met Tim Declercq zeg maar. Doet jouw rol in op 6 of 1 op 6 als zeven renners.

[01:13:24]

Nu dus. Ah ja, een grote ronde acht. Ja ja, maar ja is één op zes. Dus. Tim Declercq, die doet dat doet wat hij nu in de Ronde van Vlaanderen mee.

[01:13:34]

Maar dat is een elementen. Dus dat zeg maar tactischer van een ploeg hebben die in de breedte zo sterk is dat je dat kan uitspelen. Euh, daar heb je wel één iemand nodig die de grote motor en heel sterk is die dat dan ook wel? En dat iedereen die dat wil. Maar daar blijft verder. Uhm. Dan blijven er zes gasten over die allemaal. Ik las laatst in Nieuwsblad ergens dat euh, dat. Dat er heel veel renners dan einde contract zijn.

[01:14:00]

Dat dat we ook een beetje vijftigers in zijn stiel is.

[01:14:03]

Ik vraag me dat af. Hoe werkt dat dan als je het altijd zeg? Maar het is altijd en het is gewoon de toeschouwer die kijkt. Dit is altijd de balans tussen. Collectief. Er zijn voor je maten en elkaar helpen. En toch als eerste gaan na of op tijd gaan voor de ander. Dat lijkt me zo'n ook bij tijd en wijle even op z'n Nederlands gezegd. Kut sfeer opleveren aan tafel bijvoorbeeld was niet echt zo bij iedereen.

[01:14:31]

Past dan wel redelijk goed in aan UJM, maar t is vrij simpel. T is gewoon als trainer. Vroeg wel Haanen had hij vervolgens de ene keer zal dat lukken en de andere keer niet. Ja, en door vroeg te gaan zet hij de rest efkes in een zetel en wordt het dichtgereden. OK. Dan zijn ze dan een manda. Je kwetsen met die andere ploeg verliezen dan ook een aantal mannen nog altijd vijf over. En dan is dan de volgende.

[01:14:54]

En zo. En dan uiteindelijk komt het toch met een kleine groep. Kunnen ze daar nog zoveel mogelijk inzet? Ze maken mekaar ook beter. Ja, en ze kunnen alleen ja als ge dan ik nu hebben. Ballerini Daarbij. Wie heeft eigenlijk een beetje de kwaliteiten denk ik van die redelijk dicht aanleunen bij woord en mate?

[01:15:13]

Ja, iets minder bekend. Ja, kijk maar naar een mooie sprint ook. Waren wij gaan we spelen? Wat is dat laten?

[01:15:21]

Wel, nam Loofboom. Maar euh ja, dat is waar.

[01:15:28]

Maar d e dus dat ervaar je eigenlijk niet zo als een als een dunne lijn of een balans is gewoon heel duidelijk. En één van die euh van die vijf moet winnen. Ja en zou er even regelen, maar dat is het eigenlijk.

[01:15:40]

En dan zijn er altijd die die dan in de jaren. Want hoeveel koersen van die van die voorjaarskoersen wil zijn? Er zijn maar zeven, acht koersen. Waar dat? Nou ja, straat, die kan je daar beter allemaal. Wel eigenlijk een ander type wedstrijd, maar dan zijn er niet zo heel veel. En dan? Euh, in ieder van die koersen moet toch maar toch pressen. Vooral die renners die willen betting. Maar ik denk niet dat Patrick iemand de geen nieuw contract of geen verbeterd contract zal geven als hij weet dat hij een andere renner geholpen heeft dan aan zo'n aan een klassieke wenst.

[01:16:11]

Maar dat is ook wel iets wat wij vorig jaar direct opviel dat alle renners kregen gewoon direct een contract aangeboden thuis. Kroonen Ja, dus ook maar met drie. Ja, ik en mijn jongens nam het niet aan, al was er maar drie die kwamen drinken. De hele ploeg was hetzelfde in ieder geval en Jos nam het niet aan.

[01:16:29]

Maar dat geeft toch wel iets van vertrouwen.

[01:16:31]

Weet je wel van euh ja, t was enkel Jungels die eveneens en ik die moesten bijtekenen.

[01:16:39]

Heb je al lang moeten wachten nog voor mei vorig jaar voor het contract?

[01:16:42]

Of hoor namen die Korona. Want da's niet onmiddellijk bekend gemaakt. Maar dat was al als bekend.

[01:16:47]

Max was dat twee of drie mannen niet meer aanpakken. Dus jij hebt bij Quick Step? Heb je daar? Heb je de zeg maar de tactiek van de de die die die die ergens een jaar of tien geleden is ingezet? Dan heb je ook nog een. En euh, een een een euh, wat is eigenlijk zijn officiele titel Directeur Sportief? Of nee, dat zullen de ploegen ploegleider Patrick Lefevere zijn. Manager, dat is die. Hoe belangrijk is zijn rol?

[01:17:16]

Ja, sorry, dat klopt. Het is voor mij. Ik heb nog nooit. Wat is het een man. We kennen natuurlijk allemaal onze West-Vlaamse businessman. Ja, dat is de West-Vlaamse mentaliteit. Dat er een aantal dingen heel belangrijk zijn, ze een hand in zijn hand. Als geen naam overeengekomen zijn, dan niet op papier staan als zijn woord gegeven heeft. Dan had hij dat ook niet breken. Dus daar is ook super correcten. Da's de Haan nu enkel over een contract, maar dat is eigenlijk heel breed geknoopte lakens.

[01:17:45]

Van Uhm. Maar hij leidt natuurlijk ook een bedrijf en heeft toch wel gewoon mensen in dienst en zorgt ervoor dat ze ook de de Hancocks hierna nog over een renner zeggen. Wie dit eigenlijk is? De scouting bij ons. Ik antwoordde ok, ik zeg dan moet je die een renner hebben. Dus dat doet hij ook. Maar hij zorgt er wel elk jaar voor dat hij in een topploeg heeft. Ja, en dan heel belangrijk bij ons is ook personeel.

[01:18:12]

Dat blijft min of meer altijd het ze dan wel niet veel is veranderd. En dat zorgt gewoon voor een goeie sfeer in en rond de ploeg. En ook in de renners wordt er niet echt veel veranderd, want dat terwijl ze dikwijls gebleken dat diegene die ouder zijn dan die niet kunnen verdienen. Er wordt een veel beter bod. Krijnen. Die moeten vertrekken zoals bijvoorbeeld Niki of Jungels. Maar de mensen die vertrekken?

[01:18:36]

Ja, die ja. Ze presteren niet meer op dat niveau. Misschien toont dat de kracht van het collectief van de ploeg misschien wel meer aan dan de prijzen die je. De overwinningen.

[01:18:47]

Ik denk dat ze al twee Antón. Maar het is wel duidelijk. Het is opvallend laat dat zullen zijn.

[01:18:52]

Hoe is jouw rol veranderd in de afgelopen jaren?

[01:18:55]

Uhm ja. Vorige week won de klassieker als belangrijkste van het jaar, maar hij wil nog een grote ronde. De laatste jaren is al een beetje veranderd, ze tenminste erbij gekomen.

[01:19:06]

Ik zal het natuurlijk iets waar ik ben, niets meer. Uhm meer capitaine. Nu zo en een meer bezig.

[01:19:16]

Maar wie jonger is dan? Euh.

[01:19:18]

Ja zoiets. Zelfs al is dat een rol die euh. Die je je je makkelijk afgaat.

[01:19:25]

Of je vindt het wel fijn om de gouden klassiekers ook. Dus als ik nu dan bijvoorbeeld in een Buayi tour zit en ik weet dat een omloop hier start, dan pik dat wel een beetje. Als je t dan nog een keer ondermijnden is vrij castella zeker. Is toch heel goed gemeend. Zwanger raakt volgend jaar. Ja hallo, dan geef je door naam nam loopt. Moet je doen wat dan wel? Maar een dag uit Souter mijn laatste jaar? Uiteraard ja, volgend jaar.

[01:20:01]

Bij wijk waar? Wat? Waar de ewwy mentor je nu zeg maar. We is Remco. Zou je Meguro doen? Is dat een jongen die je waar je veel mee bezig bent bijvoorbeeld? Want vanuit vroeger dat je. Ik heb Giro gereden, de giro die ik Tom won. Dan was Iljo met Gaviria daar de man ook. Ik weet nog heel goed. Dat tour was eigenlijk een beetje dat de navigatie op de hoes of de kermis opkwam. Ja hoor.

[01:20:28]

Ik weet nog een keer. Volgens mij stond schaal verkeerd ofzo.

[01:20:31]

Of wat als jij een keer had?

[01:20:33]

Een afdaling een tikje naar beneden? Ja maar zeg maar Iljo. En en. En Gaviria die euh. Het was gewoon een koppel. Die waren gewoon altijd bij elkaar, zeg maar in de koers. In de groep werd oma ook in. Ja als als ik er vier moest vinden waar wou ik 4 jaar was was Iljo zeg maar. Ja, dat gaat met Remco natuurlijk niet zo zijn vind ik. Maar waar hij zich ophoudt. Heb je zo'n zelfde band ook niet met Remco of Klich, maar Remco dikwijls op de kamer.

[01:21:03]

Nu gaan ze de koersen die we samen doen. Dat klinkt gewoon langs vet dat er toch wel een gigantisch leeftijds kloof tussen zit. Maar ja, hij komt wel altijd heel volwassen over.

[01:21:17]

Hij is gewoon heel volwassen. Dat is echt waar, is de dingen.

[01:21:20]

Hij heeft geen jeugd. Hij heeft geen eerste kende.

[01:21:23]

Ik zou als voetballer alleen. Ja, hij heeft gewoon een stap overgeslagen. Ja, maar misschien ergens wel jammer is. Maar als ik als supporter voor de klas sta is het vijf jaar voor op zijn euh, leeftijdsgenoten op dat gebied. En dan nog een keertje fysiek om te littera en zegt ja, en dan het afgelopen half jaar fors kiezen. Is het half jaar een half jaar? Ja. Is nu trap stage en ze eindelijk volledig genezen verklaard. Dus hij kan terug terug volop trainen en dat zal een passant net lukken.

[01:21:58]

Denk dat dit er vooral een hele wedstrijd zal kunnen rijden, maar jij staat er wel op samen met hem. Die laatste bedoeling was wel de bedoeling ja, maar dan in andere wedstrijden. Euh, bijvoorbeeld. Nu was dat met al méér dan vorig jaar. Een Giro was ook nu al een Tour E.

[01:22:12]

Het is niet uit dat dat zelf kiest. Allee dan voor de ploegen. En als ze me als mijn van kijk een beetje dan dienen een signaal dat ook doen of gewoon in het algemeen. Aan een leuke taak kan ik me voorstellen. Als fan, want haar hij is natuurlijk euh, ik heb hem nog nooit gesproken hoor. Maar het is natuurlijk een wijze ventje in die die zegt echt goeie dingen. Maar ja, uitzie n 1:20 nu 20 net 23 geworden.

[01:22:38]

Ja heette dat is gewoon pech. Dan heb je toch al niet heel veel? Dan kan je wel een beetje met je Iljo Keisse in je leven gebruiken. Eredeken krijgt nu zonder dosis gezonde dosis Keiser hedendaagse inbreng. A no pun intended. Wat voor dingen brengen bij wel wat wordt? Wat voor tips geef je?

[01:22:59]

Geeft je daar niet veel tekst meer heren? Het was vooral de vorige jaren dat deze regels ook. Zo heb ik het er als een echte details.

[01:23:09]

Maar. Zoek het maar uit. Heeft nooit gekoerst.

[01:23:13]

Hij is begonnen bij de juniors, zelfs niet na zijn. Maar dat zijn allemaal kleine. Er zijn natuurlijk heel veel trainers die hem ook van alles uitleggen, want ik heb volgens mij twee jaar terug Europees kampioen tijdrijden in Alkmaar en bij ons in de krant stond het warme protocol van van Remco uitgegeven. Zeg maar dat ik dacht van ja, hallo dan.

[01:23:32]

Volgens mij deed ik dat pas voor het eerst toen 32 was toen me pas. Ik was te laat en afgelopen jaar deed Marco Pinotti van nou ja, je moet zo doen en deed precies zelfde als wat Pineau. Maar dat is natuurlijk. Dat komt doordat je op zulke jonge leeftijd al al alsof hooggeschoolde trainers heb ook maar bij. Bij QuickStep die gewoon precies dat weten allemaal. Dat wist ik toen niet uit. Iljo. Kijk naar de shirtjes. Ik weet zeker dat hij het in zijn eerste vier jaren ook niet geleerd heeft, zeg maar.

[01:23:58]

Euh. Dat was ook leren door te kijken naar oude renners. Gaat lesgever Steven De Neef bij wijze van spreken bij jou in de ploeg voor of na? Bij Topsport Vlaanderen, waar het ook bijna alleen maar jonge renners.

[01:24:11]

Ik kwam nog in een ploeg met oud renners, dus euh. Dus ik denk wel dat er heel veel wordt geleerd, ook door trainers. Maar dat soort dingen als wat u net zegt ja, dat moet je ook echt uit ervaring. Daar gaat niemand je uitleggen van.

[01:24:22]

En ook door wat je meeneemt moet nemen je rugzak of hoe je ze toch een aantal grote Ajax serieuze namen. Ook in de ploeg mannen met heel veel ervaring ook passender. Alleen de trainers kunnen er veel van leren op op gebied van training, want er zit toch meer de de grote mannen wel in mee samenwerkt. Wel, nou ja, echt het belangrijkste punt van Van A.

[01:24:46]

Voor wie heb jij veel geleerd zo? Pfff. Misschien dat ik nu kan zo'n beetje naar Remco.

[01:24:54]

Dat kan van Tom omdat ze een beetje dezelfde situatie is. Het zijn totaal andere renners natuurlijk, maar ze zijn al twee Hallé Tom in zijn tijd was was God en Remco is dat. Er staat ook op die deugd de bank als hij er al niet door is en blijft zijn voor hem, maar ook wel heel veel nadeel. Is dat zo niet zo eenvoudig? Zeker niet op die leeftijd, dus dat probeer ik wel. Als iedereen constant zijn, hoe dat zit en hoe fantastisch dat alles is.

[01:25:24]

Ja, dan draai je daar ook naar. Maar leven er nu ook nagedragen drama's zoals de gewoonte Jarreau? Twee voetjes op de grond? Ja, maar hoe doe je dat dan? Letterlijk schoppende seconden geven? Maar dat zou wel heel mooi.

[01:25:38]

Maar als ik eens iets iets zorgen, zullen dat dan maar meneer, sta ik hem daar ook wel zeggen. Ja niet. Het is niet omdat ik maandag de Kamerleden dat ik goed met hem overeen kom Dake. Maar als ik iets hoor of merk dat daarmee niet zo aanstaat dat ik dan niet in hem dat snap, vind ik een beetje mijn taak om dat te doen. En is dat.

[01:25:58]

Fabio zei gisteren wat Fabio Yaqub samenwerking tussen de auto en zijn die zou vangen. Ja, ik zeg hoe doet u dat onder die naam? Het is niet zo dat die alleen maar staat te oreren over hoe het moet. Maar als je vragen hebt en je wil luisteren, dan vertelt die het hem en ken je dat. Ik had zeker niet tegen iedereen. Maar ja, da's wel een beetje zo. Vrouw vraagt ook wel.

[01:26:23]

Ja ja Johan, is het over heel veel dingen, zeg maar gewoon in het peloton. Jeudi had overigens de informatie wel vandaan en luistert.

[01:26:34]

Hij zit aan het onthaal en het duurt dan ook nog belangrijk. Want hebben er ook veel die niet weten hoe dat moet, maar dienen toch nog iets anders te gemaakt?

[01:26:43]

Alea heeft werkt het ook zo? De Kamer zit s avonds dik training gehad, lekker gegeten, gemasseerd ligt op de kamer Netflix en je zit dan elke Ranko. Hoe moet zes? Hoezo stelt hij ook veel vragen? Zo heeft hij een andere Sterrestraat. Niet veel vragen.

[01:26:58]

Maar nee, ik vraag me altijd Invensys gewoon als buitenstaander af hoe. Hoe dan? Maar ook met Boonen had ik het al. En die heeft u ook wel wat ups en downs gehad in die periode. Maar hoe ga je daar mee om? Dat als je een scheet laat of je gaat? Weet ik veel? Een pakje kauwgom halen in de supermarkt? Nou, ik sta me echt te verbazen. Ik. Ik lees Het Nieuwsblad hoe veel als Umi weer iets gedaan heeft.

[01:27:22]

Wat staat er in een krant in België?

[01:27:26]

Ja, had kater van van de week nog over met Kevin die bij ons op de kamer waren? Ze waren Strade Bianchi aantonen op nieuws. Belgisch nieuws is logisch. Onze renners. Wat ze dan allemaal? Zegt hij bij ons in Engeland. Pas als ik Marathon en Tolar kwam het nieuws naast Wiggins en Tauro. Dat was twintig seconden nieuws, maar bij heldere doen zit het weerbericht hier meer over.

[01:27:54]

China dan dat is ongelooflijk.

[01:27:58]

En Antoons ook niet toen ze een volledig verslag van van de vrouwenwedstrijd.

[01:28:04]

Nieuws dat het kijken van Allé. Ja, maar dat is België. Ja, dat kan ook alleen. Dus dus dat Tom en Remco hebben dat ook, zeg maar mee, maar soms misschien ook wel tegen het zo'n koers gek land is. Maar ja, daarom houden wij er zo van en waren wij vandaag ook de Kwaremont en de Paterberg. Want als ik nu in Yorkshire zou zijn, ik zou niet weten. Ja, ik ken Box Hill dan van van SVC.

[01:28:25]

Maar voor de rest zou ik niet weten welke klim ik op zo'n New Yorkse serie. Heel wat mooie uitspraak. Ja, maar ja, morgen wielen flitsen mag de kroeg. Maar dat geeft me aan. En waarom wij daar ook zo van houden? En euh. En ja, kijk ik. Het is natuurlijk ook niet onze taak om Remko met beide benen op de grond houden. Wij schieten niet in de goal. Ik vind niet gewoon hoe die ronddraait, zeg maar.

[01:28:54]

Eentje, dat is gewoon fenomenaal. Maar op Terhulpen niveau is het dat iedereen aan verwacht.

[01:29:00]

Ja, hij was wel serieus en vindt een kleine zijn nu serieus afgevallen.

[01:29:04]

He who zo ploegfoto dat ja stuur bij sturen dat elkaar door een paar kilootjes kwijt.

[01:29:13]

Heftiger? Ja ja zie kader en een periode dat hij niet fiets heeft gemaakt.

[01:29:19]

Maar hij is de les van Wauwer. Als je dan geblesseerd ben, zorg dat je op een andere manier beter wordt.

[01:29:25]

Ja ok. Nou ja, het ging wel. Wellicht niet met Remco op de kabel.

[01:29:29]

Nee, maar ik wij dus. Maar ja, het viel hier volop lekker. Zo heb je veel vrienden gemaakt. In in je wielerloopbaan wel veel oorlogjes verzameld, wat sowieso niet meer nodig is? Ja, dat is vanmorgen bij Bergen. Die liggen naast die ook die ze verdienen en gitaar Lazrak maken. Maar maar euh.

[01:30:07]

Dat is wel een serieuze, impressionante verzameling die verzameld waren. Horloges even voor de luisteraar. De mannen hebben de neiging een euh een mooi cadeau aan te bieden aan hun ploegleden op het moment dat ze ploegmaten als ze iets groots winnen, een hele goudkoers voor mooie mooie grote won. Nou, jij bent nog afhankelijk van een vent toch? Of jij vindt het wel euh. Daardoor wordt Benner geworden waarmee je begonnen. Is dit eigenlijk? Als het echt niet bij.

[01:30:38]

Nee, maar ja, andere nooit kunnen procycling stijfsel wel even op naslaat. Maar wat moeilijk was daarbij. Jo was de bui af. Ja, vooral als je lang meedraait in een goeie dat je een keer mooie overwinningen meemaakte. En wat is en wat wat voor Riccardo? Ik weet dat dat Dylan van Baarle die zijn ja op gegeven moment was. Maar Schär wou NIJKERK extra premie extra premie. Want op een gegeven dat iedereen in Viroin Lecce, daar zijn ze gewoon expressed.

[01:31:09]

Denk wel dat we daarom nog iets anders was. Als ge zo grote handen na een grote ronde wint, da's natuurlijk nog iets anders dan ben. Een klassieker niet. T Is niet alleen een klassieker die gewonnen wordt door de. Nee, dan een cadeau van Aloysius van krijgt het gekste cadeau dat je ooit gekregen. Ik vond die van Niki toen wel zeer indrukwekkend. Dat was eigenlijk voor de Ronde. En hij werd dan derde. Hoebee voor de ronde heeft ie daar hele mooie Rolex.

[01:31:33]

En die? Die was er al twee of drie dagen later. Dat was echt ongelooflijk.

[01:31:38]

Een bewaakt eigenlijk Mickey. Ja, je zat er een. Je er contacten over koetjes en kalfjes. Gewoon over de koers. Nee, altijd slapjes geweest. Ha ha ha. Dus ja maar spreekt toch wel vrienden? Ja, het ploegmaats en euh, als we mekaar zien had dat er altijd heel hartelijk aan toe. Maar dat is niet aan elkaar. Dagelijks horen ze echte vrienden. Hoeveel vrienden maakt het peloton? Ja, dat is wel bijna niet veel vijanden gemaakt hebben.

[01:32:04]

Nou nee, maar dat jij ook geen vijanden tegenkomt. Hij heeft er geen vijanden. Had jij geen vijanden? Heb je nooit vijanden gemaakt? Misschien heb ik wel vijanden, zeg maar van Marie-Catherine. Maar dan weten die andere renners dat niet. Je kan natuurlijk ook heel. Ik kan wel een continu ja, ik weet niet waarom hij de hele dag bij me in de weg was. Gingen we opzoeken? Nee, maar dat klopt. Wat je zegt weet je vaak is het is leuk als je Ocak uit setje zit.

[01:32:34]

Acht renners zo. En dan nog wat begeleidingen ook wat jonge begeleiding bij elkaar. Het is vaak heel gezellig, maar als dat dan uit elkaar waaien twee spreken elkaar. Ja, later nog. Weet jij nu ik gestopt ben? Tank en kroon? Hm. Tom Ja, en dan is ook wel leuk. Van de Belgen Erwin Thijs. Die stopt al in 2007. Hij is nu veertien jaar later en die hoor ik nog vaak. Weet je wel, dus dat is wel echt één.

[01:32:58]

Ja, die was dan was zeg maar mijn mentor. Die was euh, is tien jaar ouder dan ik. En dan lach ik vroeger altijd mee op de kamer. Weet je wel. Stiekem grapte drinken of weet ik veel. Had je wel allemaal bij wijze gaat vinden. Mooi koken. Zo weet je wel dat het zijn toch dingen die je niet vergeet? Maar zo lijkt het ook zo. Ja vijf.

[01:33:16]

Ja ja nou ja, de mannen van wel even op de camera. Die hebben natuurlijk. Ja, het was niet voor niets zonder reden dat je bij de kamer lag natuurlijk met je klik hand.

[01:33:25]

En dan euh aanpapt. Ploegmaats zijn wel wat staffel van de man zo. Maar hij kan de renners van andere ploegen en zo weinig.

[01:33:34]

Maar waren soort onderling ook al contact? Ja, maar ik zie ik heb ook jaren wist ik gewoon euh, 60 dagen per jaar om op kop van het peloton lachte. Boonen zag dan net als de Hamas weinig weinig klappen. Veel veel conversaties gemist geworden. En tegen jongens als Leireken kende ik niet. Met wat werk kon ik beginnen. Maar dat is ook wat jij stuurde koeren. Volgens mij staat je door van welke koersen waar samengedreven. Volgens mij een tour samen.

[01:34:07]

16. Ja en ja dat. Dat staat me eerlijk gezegd ook niet meer bij. Weet je wel, want wat u werkt was op het vlak en hoe. Als ik dus ergens achterin zelf probeerde ik me overeind te houden, zeg maar. En als bergen begonnen dan euro in een Gepetto en dan was ik bezig. Na zo'n weinig piëtisme sowieso in een tour, spreek je in de eerste week bijna niemand. Zo hectisch zo. Net zoals als gids als gids spreekt, zijn het geen mooie woorden en weet je met wie je de meeste reeds dagen hebt gehad.

[01:34:36]

Tot nu toe moet ik even zegt af. Men kan 1 race daar dus niet mee niet aantal races, aantal die koersbroek ja, maar koersdagen 178 met twee renners Niki Terpstra zijn Nikolas Maes. 2. Ah ja, ja, Stybar 137. 178 met nee. Met Niki en Maes. Van Keirsbulck 166. Lampaert 116. Vermote 175. Mooi. StaatDe 113. Met Tom Boonen, Trentin, Van den Berg, De Clercq. Topklassiekers. Wat doe je eigenlijk als niet fit?

[01:35:14]

Slaap een Belgische wielrenner? Antwoord Ja, hoe het wel zo werkt. Ik heb me laten verzorgen.

[01:35:23]

Nee Danny. Ik lig wel.

[01:35:26]

Ik. Ik slaap al veel en voor de rest mijn kerk. Gewoon thuis bezig met de gasten en aan gewoon normale ding. Hoe laat gaan naar bed? Dat kan me niet echt een vast patroon. Maar nu is het vrij vroeg. Ik kan mijn ritme aanhouden. Vroeg slapen, vroeg wakker worden. Want dat was een beetje een nacht mens.

[01:35:48]

Dan kan het zeggen, want anders lig je ook niet goed. Ben ik je op de kamer die ook graag slapen. Meestal maak je altijd achter het stuur en laat ze uitlekken dat ik stuur wel een berichtje om halfnegen.

[01:35:58]

Maar ja, Lagat lachen betekent letterlijk neem de rest meestal vrij laat en laat opstaan. Ook bij nacht. Euh. Ik heb een slecht ritme. Hangt het af van de zwaarte van je van je fiets dag daarvoor. Niet zozeer in nee Nederland. Soms als ik echt moe ben, dan ben ik nog wakker. Nog lang nog langer wakker. Zo nu en dan een wandelingetje. Een goed boek. Goeie plaat opzetten met je Netflix in dit plaatje. Meestal op training.

[01:36:30]

Ja, als ik euh. Als ik alleen had er eigenlijk altijd mijn muziek Matthes. Weinig muziek. Boek Nee hoor.

[01:36:37]

Nee, echt duurzame koop.

[01:36:42]

Net als de auto moet proper zijn. Dat is belangrijk. Ha ha zeg, speelde wel eens een bolletje op de voorruit. Een bolletje tussen mijn ruitenwisser. Uhm, denk je vaak over je toekomst?

[01:37:00]

Niet echt nee. Maar nu wou de toekomst zo nu. Is dat omdat je weet dat het goed komt voor een carrière of zal een geheim blijven binnen de kortste keren bij hen? Maar zijn er wel een makkelijke overste? Een vlotte overstap?

[01:37:15]

Makkelijk niet de iets in iets doen in de koers is dat ploegleider? Dat denk ik meteen aan.

[01:37:21]

Ik zou wel dat het redelijk bij mij past.

[01:37:24]

Ja ja, maar mooi toch? Ja, waar gaan we naar je? Als je daar over na gaan denken ben je al gestopt? Zegt Ja. Ga je eerder en. Ga je binnen? Wanneer ga je een keertje? Volg de koers. Staat hier weer met scheermessen echt op de arme mannen? Waar gaan? Als je iets stuur? Denk de. Als je als. Als hij het BK met wit stuur in staat is een week voor België deden zou ik gewoon wil ik gewoon kijken.

[01:37:52]

Weet je wel. Dat lijkt me toch. Maar ik wil het even iets te zeggen. Ik als Iljo korte sokken gaat dragen. Vanaf nu ben ik maar korte SSO, korte sokken, gewoon als hij zij zegt.

[01:38:06]

Hij moet er weer een beetje terug naar vroeger. Korte sokken, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Zeker wanneer we.

[01:38:14]

We gaan langzaam afronden. Mannen. We hebben nog een paar vragen die ik uiteraard uit de grote vragen bak naar beneden heb. Euh euh. Getransporteerd.

[01:38:24]

Eentje is heel praktisch en is vandaag op. Waarom rij je niet op een speelse lijst? Roept bij Flamen. Want waar zijn we vandaag weer door elkaar, grijnst Linkerzij en waar hij alletwee over Roubaix? Zou ook voor de gaan. Ja, ik heb liever iets meer comfort dan van de tarmac. Een super bierfiets massa Beernaerts naar Manchester zat er zo. Euh, eigenlijk maar een heel klein stukje kasseien. En dat was daar 500 meter 2 3 procent omhoog.

[01:38:59]

En ik sprong dan toch weer van een Nene steen. Al maanden voor mij het belangrijkste. De banden ja pas en de drukkende banden was dat ie niet te hoog is. Ja. En ik ging daar soms echt wel heel lagen. Uhm. Maar dan nog zou ik liever. Ik heb bijvoorbeeld 2 3 jaar Ansaldo met de tarmac getraind. Nooit met de zijne of Roobjee. Nooit met ons. Eigenlijk nu met de groep bijgedragen. We hadden met de bijtreden nooit met tarmac vijf voor de luisteraar doen.

[01:39:26]

Ik kan me voorstellen dat je gewoon stewardess tarmac en een goede Europese zeg maar de. De fietser op de kasseien van Spécial. Het zit ermee in de tabak. Die is wat comfortabeler. Iets veins is dan een sprint fiets, maar ze hebben nu de tabac, de oude touwwerk en de ufv samengevoegd tot de nieuwe tarmac. De sprintten zijn nu ook allemaal op het tarmac, maar één is meerdere malen het wereldrecord fietsland.

[01:39:48]

En dat is iets meer, juist meer een aerodynamisch en iets stijver. Maar ja, wie weet je wat jij zegt? Waar je vandaag? Euh, over de kasseien van Mater of die lagen vrij goed. Zo goed als geen Goudberg op de Paddestraat. Het was toch al van nou ja, dan zet ik toch al wat? Hoe blijft ook zo'n dual shock systeem je echt lekker? Ja, nou ja, da's van wel fijn. Weet je wel. Dus euh.

[01:40:14]

Maar goed en grappig ben jij dus ook zeg.

[01:40:16]

Het belangrijkste is en de koers zijn de tube nog meer banden? Wat rijdt ruim een meter over de kasseien? Breda 28 ook soms? En dan? Als ge daar dus weinig druk, want vroeger pompten we er altijd Achabar in. Veel te ver. Iedereen pompt er altijd veel te veel in.

[01:40:31]

En nu pompen ze de pomp elke zes bar in. Maar heb ik er dan nog steeds veel te veel in? 28 millimeter en achtste en 28 millimeter, de zesde op de kasseien.

[01:40:44]

Ze zijn het eens Setúbal is voor mij, maar als jij 28 millimeter. Als jij Ruben rijdt terwijl rijden pak je wel een omroepbedrijf. Warana? Ja, ik wil niet zeggen dat ik niet het gereedschap heb. Vind ik duimpje nie gezien op het podium van Lokeren werd derde. Ik ging nog even voelen waarom winnen? Maar mooi ik mooi arrivé aan de haven. Aan de boot van de boten aan de boot arrivé aan de boot, zeker naar Fred stuurde jij.

[01:41:17]

Dat stuurde jij met Ilia op. In totaal zou je studeren laten. We hebben daarover gehad. Ik heb maar kreeg daarover volgens mij naar aanleiding van het intro. Of nee, het trainde met Fabio. Ik had die andere supertof filmpje op dinsdag gezet. Arrivé in de boter dat ze aan draaien waren. En ik zag Fabio Jakobsen zag meefietsen, want ik zag dat ze het Nederlands kampioenschap bandjes. Ik zeg ook dat die op dubbel cottens reed. Heb je t over banden, dan heb het net over gehad.

[01:41:41]

Ze viel me direct op een faaborg, stuurt van en je rijdt op Koteles. Weet je wel goed bezig zijn je. Het moet leeglopen. Lauw. Drie trainingen. Ze wisselen. Ik kotters werd door en naar uit te kijken. Met een beetje VKontakte over euh. Nou ja, ik zag ze zouden koersen gereden. Volgens mij was het de Hase en de tactische koersen noemen.

[01:42:03]

Ja, tactisch koersen. Het is in ieder geval vier man. Of we nou eenmaal alleen voorop. En dan met vier, vijf man daarachter. Die moeten samenwerken. Maar ze willen ook alle vijf de koers winnen. En nou ja, da's dus een soort tactisch spel. Voor hoeveel rijden op kop. Want die eerste man moet wel worden teruggepakt. En hoeveel durf je te pokeren?

[01:42:20]

Ja, je legt niet goed uit, zag ik op iOS. Nou ja, GoPro. Wat had ie dat op zijn stuur? Dat degene die die koers won. Was Cavendish? Ja, en dat vond ik heel mooi. Dat was net een beetje in de periode dat Tom Dumoulin stopte of een pauze nam met wielrennen. Ik zeg ja dit. Dit kan je dus niet van tevoren bedenken in wat de Arches, van wie, wat of hoeveel. Dit spelletje doen ze niet bij Sunweb.

[01:42:45]

2. Marks Training 10 keer 2 minuten. Nee, dit is gewoon een soort tactisch spel. Kijk maar wat er gebeurt die dag speelt zelfde geld. Is die gast op kop niet zo goed? En hoe zit erachter die zo uit te rijden? Dan wordt die finale misschien wat harder. Maar we zien ook niet elke koers mijn Haazen.

[01:43:00]

Soms starten we ook gewoon met 5. Of allemaal als André Hazes. Een andere plek waar dit toe altijd op dezelfde plek. Die tactiek, die tactische koers, Kingsman waar we nooit op straffen. En we hebben nog één vaste plek waar dat altijd arriveert op training.

[01:43:18]

Als we daar passeren op deelname aan training is het altijd koers. Maar weet iedereen van ook.

[01:43:23]

Vroeger was dat gewoon de laatste 6 7 kilometer daar naartoe.

[01:43:29]

Maar nu begint dat dikwijls al 30 kilometer.

[01:43:32]

Ja, iets zegt, maar dat dit jaar ook daar wel een rolletje in heb.

[01:43:37]

Ik van al vind ik echt de max. Koersen op training, da's veel beter dan normaal. Je kunt zo op training vertrekken en er 20 blokken op programma staan.

[01:43:46]

En dan? Dit wattage. En die NASA sta je dan muta. Maar koers is koers, maar daar zit een kerel. Mooi trainingskamp Renton. Je zag dus op dat filmpje van Iljo dat Cav die won. Die koers van Lambaart van partijwerking. Maar dat was ook wat je volgens mij. Ja, dat is zoeken natuurlijk altijd een stuk uit. Dat iedereen een beetje kalmeerde is toch al een beetje bergop bij Gravenberch ook? Weet je wel maar keV. En ik weet zeker dat je op basis van geen n vpp test had gezegd toen van new Kevins.

[01:44:17]

Daar effe dat Curci. Maar dat zie je dus dat de Bekkev. Gewoon als een soort barrière weg is zodra de koers is waardoor die iets vrijmaakt. Kevin is echt een koers bezig. Ik heb het wel voor die voor die gast is denk ik van 81 83, maar die doet ook al heel lang mee en 1 vieren. Maar je ziet gewoon weet je wel dat mysterieuze krachten in de sport zeg maar van daar is iets. Dat is een koers is een mates.

[01:44:46]

Dit is een rode lap en een stier is een haas. Dat keV dan iets losmaakt in hemzelf. Wat? Wat? Wat ik bijvoorbeeld niet zo snel vrij kon maken misschien? En dat vond ik gewoon mooi om te zien. En nou ja, dan dat arrivé in een bootje. Dat is dus de boot in stuk Althea volgens mij.

[01:45:02]

Ja, da's eigenlijk als geen van Uhm. Van Nissan komt de Grote Baan naar beneden. Zo zat die lange afdaling niet super steil. Gewoon als het moet beddingen tot kopen. Ja, dan kan de meneer naar de daar nu een nieuw groot rond punt inkopen zelf. Ja, en dan had je trainer omhoog. Van aan links ligt Calpe in Asti zowaar nog altijd de grote baan. Als je doorrijdt kwam in Althea en die baan uiteraard ook daar.

[01:45:32]

Halverwege is er zo een grote bookshop.

[01:45:37]

Hele grote baan is dat bij een soort tankstation ligt er ook. Wij zaten aan een tankstation.

[01:45:42]

Is ze sling links aan de volgend rondpunt. Jaja dus. Over de Grote Baan naar beneden.

[01:45:47]

Rijschool Nationale de Grote Baan. Het gaat heel hard. Je plaats misschien niet zo heel veel wattage op kop wel, maar het is toch stampers.

[01:45:55]

En dan de sprintjes eigenlijk na 4 5 procent omhoog en net te vroeg van de call van aanbiedingen. T Is een beetje, maar daar zie je hoe. Lijkt hij dus recht van mannen die Coenders? Beesten die ondanks feit dat ze bijvoorbeeld. Ik kan. Koers kan winnen, maar ik ben misschien smaaktest laat als vazal en dat zal ik waarschijnlijk binnen de drie mensen van de ploeg zijn. Maar ik kan wel zo'n koers kan winnen. Daar kun je heel goed aan.

[01:46:23]

Bijvoorbeeld Tim supersterk, maar je heeft hem nog nooit gewonnen.

[01:46:29]

Zal dan niet onmiddellijk renner zijn? Nooit. Het kan hé. Maar ja, da's anders van andere dingen.

[01:46:35]

Kijk eens naar mijn eerste jaar als profrenner van de andere kant van Althea tot kopen grote prijs tunneltje. Dan heb je drie. En bovenop het laatste tunneltje heb je daar. Stond dan Piet Hoekstra sigaretje te roken. Had ie de auto geparkeerd. We kijken wie als eerste boven was, zodat altijd vanaf Althea tot daar Focko. En dan zetten we er ook tientje de man op. Ja dus. Nou ja, dan hadden we de winnaar altijd. 120 uur s avonds ging het in de bar natuurlijk allemaal op.

[01:47:01]

Maar dan weet je wel dat dat was. Erg mooi hoor. En op een gegeven moment was er ook echt ruzie bij E in de slag. Ik zet mijn ouders lachen. Beelen weet jongen. Maar dat zei ja. Ik vond het mooi om te zien en was net in de periode dat Paya Tom. Die had er een beetje tabak van. Zeg maar van wat jij net zeven van met twintig blokken in dit debat. En zie je dus nou ja, dat is toch ook zo je context?

[01:47:24]

Aldus ze in heel schril contrast toen. Juist daarom begon ik met Iljo bovende over de arrivé en met boten.

[01:47:31]

Uiteindelijk doe je hetzelfde, maar anders kan de hotelprijzen in Hamme aanslaan. 300 300 taarten, wat iedereen apart kent. Ergens anders in Kroeske doen maar een ander.

[01:47:44]

Wit is boven is packed kommetje, maar aan een ander gevoel aan overhouden. Maar euh. We komen echt langzaam tot een Aharon, maar niet alvorens waar. Een rectificatie van de vorige uitzending en we hebben gemeld. De rits berggids zit van. Vind jij ook dat van Het Nieuwsblad? Ik weet niet of je het gezien hebt. En euh, Coby Redes. Alsof je een sterk trouwer, heel sterk zegt. Wie heeft ze als iemand met die 2jaar verrast heeft als revelatie is hij het wel zegt.

[01:48:18]

Alsof je je iets had ingeslikt. Het zag er, want het was dus hier alsof zoiets hier nog vast zat. Ja, en dan. Je ondervond hier in midden gesprongen. Weet je wel. Dus dus gewoon keihard op je buik een beetje kans hebt dat je ritste op pad zou springen zwaaien. Ja, wij we. Wij waren een beetje lachen zoveel. Alles. Assels is toch geen tijd uit voor aso? Heeft toch twee ritten niet? Ja ja dat het was jammer, maar blijkbaar als je die meteen ook zou herinneren.

[01:48:47]

Ja, maar als je twee ritten dan gaat er toch in een soort ik sta maar bij hem staat. Dus hij heeft die rit omgedraaid op één of andere manier. Dus daar komt er mechanieken van Rob van den Brand van Van van KBK, die vroeger mijn mechanieker was. Die zei ja, dat klopt niet en verrichte fricatief podcast. Die gozer, die rijdt altijd zo jij. Het ziet er wel niet uit, maar die heeft dus blijkbaar een keer x x y shirtje.

[01:49:12]

Weet je wel echt heel strak, maar die jij dan? Dan moet het altijd helemaal zo openzetten, want anders heeft ie geen ruimte om te ademen. Meer praktisch niet.

[01:49:21]

Roem voor de ene zin zegt u misschien nooit toch? Maar voor een ijsje halen de rest van iets ruimte.

[01:49:29]

Bloemen voor die eindzege? Ah, daar ga je je. Ga je toch alleen maar langs? Het Azzo shirtje was niet stuk. Daar werden de laatste potjes over. Gelach Gerritsen schoonspringer weet je wel. Dus hierbij de rectificatie. Ja, maar Gogel is het was niet steunkaart was geen paniek enkel uit hardstikke uit te drukken. Je moet gewoon eens stagneerden de States, dan kan die in de staart bij de Duitse velo's gewoon op.

[01:49:55]

Ja, Fijische jullie wel heel graag gedaan. Ja, hartstikke tof om ons hier zo te ontvangen. Genoten wij blijkbaar. Maar ik ik. Ik vergeet toch nog één ding, maar ik kreeg namelijk net dat tikje achter. Dan krijg je Chantal Blaak naar hoe bij Chantal Blaak Van den Broeck Wij onze kinderen in de camper podcast op mij. En dan krijg je een appje binnen en zit er eentje naast me. De eerste wat ie zei was hij glom helemaal.

[01:50:22]

Hij zegt Yes, we hebben blakende podcast als luisteraar naar Hubert. Hij was echt heel blij en daar ook bij. Hebben we in de podcast het doen en vernoemen? Uhm, op naar de Giro met rijden tussen. Ook het werk uit is het programma Heb je meegekregen?

[01:50:48]

Nokere, Handzame, euh, Scheldeprijs, Coppi, Bartali en Ronde van Turkije. Ga je nog op hoogte ofzo?

[01:50:57]

Daarna heb ik nog tussen Turkije en jaarwissel nog drie weken tussen. Dat kan nog iets gaat en waar niemand op blote recordhouder ga je. Ga je wel niet leuk eigenlijk al zeggen ja vind ik.

[01:51:14]

Ja ja, maar superieur zijn er niet zoveel opties.

[01:51:19]

Je bedoelt qua kou? Ja ja ja. Tenerife zit weer vol als het hotel dat zit vol is bovenop de tijden in Tenerife. En voor de rest is altijd zoek.

[01:51:30]

Ja Remco, die gaat dan ook met jullie mee hoor. Je gaan met de ploeg omhoog. Uhm, wat hij ging zei zit er nu al uit, maar zijn nu op nu in Tenerife.

[01:51:41]

Dus ik weet niet hoeveel werkkamers dat ze daar kunnen bemachtigen. Maar da's achter Effectiveness.

[01:51:45]

Vrijdag is echt dat al die ploegen vechten voor de Kamer. En dat is in het Parador Hotel. Ja dat lukt dat de spuuglelijke club helemaal na drie dagen?

[01:51:55]

Nee, nee, dat is in euh. De ouders en de vader klonk het best. Ja ja, ik ben altijd in Danny.

[01:52:03]

Er is maar voor mij. Die vingers toch? Vindt die kanten zo, maar is gewoon ook mooi om te trainen.

[01:52:10]

Dan ga je hoe dan ook Mirka uitdrukkingen. Ja, dat was ook duidelijk een keer dan vier jaar na jaar en dan zijn we naar de touwen. Wist ook al.

[01:52:22]

Je kan niet beneden trainen. Moeilijker? Ja, want zo moeilijk kunnen ze dan niet zo. Want fietsers zijn er achter mekaar. Geen muzieklijst geven, muziek luisteren zeg ik heb er nu voor het weet heb je een pick up truck die net als je caravan naar achteren junio bedankt. Ga in de gaten houden met mes tussen de tanden om je best op z'n best op scheermesjes suffys. Lokeren, Lokeren, dat is het voordeel van nu. Lokeren wordt ook gewoon live uitgezonden.

[01:52:53]

Kan niet alles als live alles langgerekte genieten.

[01:52:56]

Hoe dan ook, we zijn er doorheen tot de volgende keer. Hoe dan ook, een waar dan ook voor de tussentijd Bussloo.