Transcribe your podcast
[00:00:01]

Jo Horzel Dennis hier van elders Trefpunt, zei hij. Ik weet niet of je het weerbericht gezien er voor volgende week. Maar het gaat gewoon nog een verfrissing blijven hoor. Dus zorg jij nu dat je voorjaars zette en van dik in orde komt, bijvoorbeeld met een machine voor en elf crf sok of die een lijkt Thurmond bibs shot net even dikker dan de zomer broek, maar wel lekker hoor. En natuurlijk die Kelly langsliep. Die kan je namelijk dragen van 5 tot 15 graden.

[00:00:26]

Ideaal voor de komende weken. Nog dus zorgen voordat je een beetje knapt bijna de komende periode. En check even Elser 'F.C. Dat is El CRF, e.c. So OK. En FMT Knabbel en Babbel en Maceo.

[00:00:42]

Als het niet Joop die zij, de fiets, de fiets en verder niets. Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral het naast de fiets. Dit is de lift slopen.

[00:00:50]

Ride vers topcast, Menuhin in een staat, Swing in de Dermul screening. Hierbij staan zinnen als de herwint zijn nen-en niet onder het bed van een zoon.

[00:01:02]

Achterin de schuur tussen de kussens van de bank. In dat kleine geheime zakje met dat ritsen aan de zijkant van de wielen shirt dat ik nooit gebruik op zolder in een doos oude Wyle boeken. Zelfs in de wasmand.

[00:01:13]

De hele fucking week. De kastjes van Ikea.

[00:01:17]

Keukentje van mijn dochter in de fruitmand, de bodem van mijn beste fles wijn zoeken, zoeken, zoeken naar de afstandsbediening om de tv aan te zetten.

[00:01:26]

Omdat 15 mensen je hebt dat de tv nu aanmoet.

[00:01:30]

Dat dit nog nooit vertoond is onder de douche, in de groene en grijze bak waarin ze elk ritje dat ik maakte zoeken naar de woorden mevrouw zei wat ze altijd zegt als ik weer iets kwijt ben. Wanneer heb je voor het laatst gezien? In een reflex wilde ik antwoorden.

[00:01:45]

Zoals ik altijd antwoord op die vraag.

[00:01:47]

Ja, dat wist was ik nu niet als een doorgesnoven junk aan het zoeken. Maar hij kwam niet verder dan een onnozel euh, ja, nergens. Nooit eigenlijk. Ik zocht angstvallig naar de woorden om een vorm van vorm te geven aan wat ze nu weer deden.

[00:02:02]

Ik zocht in mijn hoofd van de linkerhelft tot de rechterhelft Matthieu en Wout Wout een maatje meer zei de één wint de sprint van de sprinters in een paar dagen later de tijdrit van de tijdrijders.

[00:02:13]

De ander demarreerde uit verveling omdat hij koud had, ongepland, met een galette in zijn mik. Het laatste toefje energie dat hij nog in zijn lijf had. Vijftig kilometer later zat in de wijsvinger van zijn rechterhand en wendde het aan om op de zo fietscomputer mij uit te zetten in plaats van hem in de lucht te steken. En dan, even als in een flits, had ik ze dan toch niet zien liggen de woorden. Maar nee is donderdagochtend en ik mensen kwijt.

[00:02:40]

De woorden om te beschrijven hoe deze tweede koers kleuren.

[00:02:44]

Ik heb ze eigenlijk nooit gehad, denk ik. Ze zijn niet kwijt, de woorden ze bestaan niet. Het is de hoogste tijd voor je welverdiende portie wieler gebabbel. Maar is Stefan Bolt tegenover mij? Zitten ze. Thomas Dekker en Laurens ten Dam.

[00:02:58]

Mannen voorbeschouwing Primavera Casa Dekker. De vorige keer dat we de Primavera voor beschouwden. Weten jullie nog waar we toen waren?

[00:03:09]

Was het de Abril tapes? Ja zeker. En weet je nog welke waar we toen waren? Het was. Ik heb even opgezocht 7 augustus. Ik denk euh.

[00:03:19]

Het begon het Strade Montecatini mij mooi.

[00:03:22]

Marinese moonens Bellini veiligheid. Ja, het was die ochtend voordat we vertrokken gingen nog naar Lidewij. Die had toen dat hele ontbijt gemaakt.

[00:03:32]

Toen gingen jullie droom droomvrouw. Ja ja toch? Maar worden niet meer gemaakt. Nee, nee, om je alles dat ze klaverveld. Ja, als je als je nog even terugdenkt aan die dag. Het was 7.2 best, want recent nog dat een beetje gek ook.

[00:03:45]

Ja, fijn dagje. Jullie hebben nog even gefietst geloof ik. Geloof dat ik op bed blijft. Katholiek hernia. Nog tot Caché voorbereiden.

[00:03:52]

Verslaafd aan tramadol tot debrug. Stripje per dag. Leuk. Stuart O'Grady was er niks van. Elke dag elke dag een heel jaloersmakend naar hem kijken. Hij wil zich lekker voelen, doekte Friedmann.

[00:04:04]

Mamic gingen vrij goed door, totdat hij daar weer glimlachend op de passagiersstoel. Ik kan niet begrijpen, ik mag niet rijden. Wel, zo ging dat weet ik nog wel. Weer. Ze hebben daarna gelijk doorgereden. Ja, we hebben nog zo'n worstje op zo'n parking gehad. Weet je dat buiten? Afgezien van wat we redelijk obscuur klinkt, wat je wilt, maar ik ben bij een openluchtbioscoop, geloof je of je worsten uit je buik bent zijn waar wij, maar wel wat jij A-CD&V koopt?

[00:04:29]

Wel heel gek, want ik ik. Ik zat de voorbeschouwing op San Remo te lezen. En wat denk je van ja? Wie won vorig jaar ook alweer? Weet je wel, maar omdat het in augustus was? Ja, het is lijkt wel. Twee jaar geleden. 7 augustus was een week na de Strade. Volgens mij lijkt het wel gewoon alsof dat ook een editie is die niet zo is blijven hangen. Waarschijnlijk komt misschien ook omdat ik in de auto zat met jullie ergens in Duitsland, maar die is wat minder blijven hangen bij me dan in de andere uitdeed.

[00:04:56]

Ik moest weten dat jouw niveau wel een stuk beter als dat van mij op de fiets. Weet je dat ook die in die periode?

[00:05:02]

Ja, dat klopt niet. Hoor je niet echt aan voorbij toch?

[00:05:07]

Laat ik het zo zeggen. Het zag er wel goed uit. Toch wel even goed mee. Maar het lijkt zo zeggen toenze toen. Toen had je nog toen. Toen gaf ik jou een roze shirtje mate. Ja, ik dacht dat had eigenlijk wel een spelletje kunnen zijn. Maar je wil ook Spanje een beetje. Daarbij vond ik ook een beetje lullig voor je. Maar ik moet eerlijk zeggen ik heb gisteren bij Google allemaal emmertjes voor je besteld. Ja, er is serieus werk.

[00:05:26]

Maar ik ben Nanette, maar hij weet weten. Euh, zijn heeft Hölscher, want hij heeft net al die stempeltje besteld. Van de zomercollectie heeft ie allemaal in een emmertje voor hem besteld. Of je nou met je emmertje en. Zeker. Ik heb ze gister laat zien Jagged Ciano, maar ik krijg aders op mijn buik. Zag ik vorige week. Ja, ik wel.

[00:05:49]

Ja ik word en blijft nog extra punten Chakkar. Ik zie ook aan je kop en daarna gaan we gewoon wielrenner. Jij hebt. Jij bent één van de afvallers aan de panne. Viel je het? Zie je dat ook nog niet? Nee, ik zie het wel. Je hebt en je bent echt twee. Je bent echt, wordt 2 2 kilo kwijt, maar je moet wel lekker modelletje voor Ellens.

[00:06:06]

En vorig jaar staat die bib tijdje aan. Weet je wel. Spiertjes komen er uit Arnhem tijdens de koffiestop. Dat noemt hij ze. Als ik kleren kopen, dan gaat die aders op z'n buitjes buik buik. Show is eigenlijk niet alles bij mij, zegt hij. Twee keer in een week. Personal training, dat zie je al die andere mannen zich schuldig voelen dat ze dat niet doen. Weet je wel.

[00:06:22]

Iljo zei het nooit. We gaan zo meteen over Iljo. Nog eventjes hebben euh, want die vigerende geven aan jou. Maar ik wil even terug naar gisteren. Jullie hebben. Jij hebt 2 65 gefietst. Ja, 2 65. Hoezo? Ja, ik had een dag vrij. Nee.

[00:06:37]

Is dat zo? Heeft ze eigenlijk elke dag vrij? VHT wijk is nee, ik e vastliggende. Kunnen mensen zichzelf voor de gek aan die gasten van sokken doen bij ons zorgen maken?

[00:06:47]

Die doen iedere woensdag autokoffer student day. Lekker dat er geen speciale mensen hebben die onze sokken wél sokken maar toch cool heb. Ik hoefde het zelf het wiel niet uit te vinden. Wat wel Jasper al gedaan. Dus ik zeg nou ja, dat is. Ik heb die als toen opgebeld van Jasper. Jij weet hoe je sokken moet maken. Wil je ook wat pakken die van jou? Hoeveel hoeft Rossel dat niet aan gaan uitzoeken? En top zoek is maar euh.

[00:07:10]

Iedere woensdag auto voor de zwerfsteen. Dus dan? Euh ja, dan gaan ze ergens fietsen. Dus ik zei tegen Ivan Ja, wat gaan jullie deze week doen? Weet je wel? Hij was er eigenlijk wel, maar eigenlijk niet uitgenodigd. Nou, ik wil eigenlijk wel mee met Thomas. Die gaat. Thomas die heeft zo is een beetje met Thomas. Die heeft altijd groepjes nodig om te gaan fietsen. Want is er eentje gaat ie niet zo snel.

[00:07:28]

Dus ja, die zoekt overal zijn groepjes op. Want voor zo z'n motivatie is goed en met vader dus.

[00:07:37]

Ik mocht met het groepje mee en die gingen dan 170 kilometer vanaf Amsterdam fietsen Heuvelrug of de heuvelrug naar Amerongen.

[00:07:43]

Ik zei tof idee. Ik zeg hoe laat ga je weg? Ja en half ik zeg half tien Scheldewerven negen Schellingwoude brug. Ik zei haar als ik half acht op de fiets zit, haal ik het wel. Maar ja, natuurlijk kan je met de auto heen en weer zeggen. Maar ja, dan ben je een half uur met de auto heen, een half uur met de auto terug en het is een U-20 op de fiets heen en weer. Weet je wel.

[00:08:00]

Nou, dan vind ik het toch terug. Was het niet een U-20 oogstresten?

[00:08:03]

Heb je dat geanodiseerd? Je hebt geen idee, wij zijn hier, zou het hebben geanalyseerd. In de feilbaar. Als we dan toch terug was er even naar gekeken. Ik heb het geanalyseerd, uit schrik geanalyseerd. Ik zag vooral 3.30 half gemiddeld Al-Sadd 2 65.

[00:08:18]

Er is toch een voordeel als je in Amsterdam. Ik had 34 gemiddeld per jaar. Malder 80 kilometer.

[00:08:24]

Ik ben al terug en wel stilgevallen. Hallo, ik ben ook geen 25 meer. Maar toen hij 25 was. Dan gaat je een beetje prikkelen tussen vermogen niet harder op. Nee, nee, nee, nee, weet ik. Maar. Hij reed nog even naar huis. Ja, had hij vroeger wel gedaan. Ik wou net zeggen hoe doet u dit niet meer? Dat is het verschil. Angela was wel thuis. Ja, je was al een appartementje in Den Helder.

[00:08:49]

Euro? Nee, maar we kunnen een rondje hoed. Ik wilde het wel even aanstippen. Ik weet nog wel we hebben een keer een klassiek uurtje gereden ergens in Harelbeke.

[00:08:57]

Opbouwen is het een plan achter vanochtend om om 9 uur Reedie op het strand fietsen? Mag ik me van Allou?

[00:09:03]

Maak je vandaag liever niet Lamarti. Wat vind jij? Stil rijden. Maar daar was Thomas vroeger wel goed, omdat hij het ene talent dat hij dat talent heeft hij nog steeds, maar het ene talent en de werklust. Dat is waarom Toman zo goed was. Dus een reden om zaterdag een klassieker is in België in Harelbeke. Jij bent vast wel een naam. Vlaams Belang werd derde Vlaamse Pijl voor Vlaamse Pijl en een dag later het Kampioenschap van Amsterdam in Sloten.

[00:09:30]

Na hem was eerstejaars amateur en 18 jaar oud. En dan ging ik dus vanaf haar heen en weer naar Sloten en hij vanaf Warmenhuizen en hij was echt 50 50 terug voor mij dus voor hem 75 75 terug en nog 100 die koers rijden. En dan had hij een dag eerder een klassieker gereden, maar dat was wel waarom hij zo goed was als hij dat weer terugkrijgt. Dan wordt ie vanzelf ook weer. Zeg maar beter dan ik. Maar ik zeg als hij dat weer terugkrijgt is dat de haren op je hoofd.

[00:09:57]

En dat zijn er een hoop die eraan dacht hij helaas bij mij wat minder te trainen.

[00:10:03]

Nee, nee, nee, want ik euh. Ik heb wel met ik heb het wel toevallig over en doet natuurlijk best wel veel goeie renners mee. Profs in inbouwt.

[00:10:13]

Ja, dat is realistisch. Moeilijk in te schatten. Maar ik denk wel dat ik in april voordat ze zeggen maar die mij de laatste maand aangaan. De Mij campagne. De Mij campagne groeten. Dat er echt een schepje bovenop moet qua uren. Dus uhm, en zoals gisteren 100 83 is mijn langste rit in zes jaar Geestkerk inderdaad, maar vandaag zat u al om acht uur of negen uur weer op de fiets.

[00:10:38]

En met redelijk goeie, redelijk goede BHF. Ik hoop dat je goed geluisterd hebt. Dat moet vanaf. Voor papier zijn ook ok, maar dat moet vanaf april wat bxva uren genoteerd zijn. Mij vrijhouden of vrij, al is dit de laatste jaren moet wel gelijk gebeuren. Dit jaar ben ik ben 40 Hijken. Over vijf jaar kan ik het ook niet meer. Lauer en ik heb wel een gedeelde notitie waarin de d'autres l'auto rugstreep aan te geven elkaar te doen.

[00:11:04]

Lou Jaca, geen doetje is rond die tijd, blijft leeg. Ik speeljaar helemaal vrouwke. Mannen hebben een aflevering met Jim opgenomen. Euh euh. En waarvan jongen die die weer een keertje bij ons is. We noemen hem maar. Ik wil hier heerlijk op. De een van de dames heeft maar drie stoelen. Stuur zij zitten, zitzak. Maar het gaat hem vrij aardig af met Elk Kwaremont je aan zinnen als een aan zijn mond. Hij zei.

[00:11:28]

Wat hebben jullie gedaan? Een podcast opgenomen of een boek opgenomen als serieuze game? Gaan we het uitschrijven? Heb je de pijp in een podcast opgenomen of een boek gelezen? Wat zei I? Want een podcast met Jim refereer ik even aan overtreden. Beter worden Shortcut Number 4 komt eraan. Laat nog even op zich wachten. Drie uur game geloof ik. Na drie uur bleven we wel over. En hoe lang ga je die terugliepen dan? Nou, ik denk dat we de twee delen van maken.

[00:11:51]

Hangt ervan af hoe chagrijnig jonne is. Thuis zitten en ik hoop dat is een nieuwe huis. Zit dat helemaal blij en heb nog zes dagen.

[00:12:00]

Hij mocht toch zes dagen eerder dat hij op 7 juni gaat verhuizen? Ik stuur een bos bloemen en dan gaat ie heel blij dat bosje bloemen Coussée een bosje bloemen is voor die mensen, want die zit er lekker nog zes dagen fris roert Jonne. Wat is jouw adres? Laten we iedereen bloemen opsturen. Iedereen kan ook nog een stukje tiplijn. 32. Daar kan. Hij kan ook nog een stoeptegel door de voorruit hoor. Doen we ook gratis? Euh.

[00:12:29]

Dus wie weet eventjes de podcast Shortcut nummer 4 overtreden? Ontzettend interessant. Euh. Die komt eraan. Euh. Laatste voordat we doorgaan met de met de met euh. Laten we zeggen met koers Julio. En dan wil ik toch wel even bij stil staan. Goed beluisterd? Euh. Ruim een uur hebben we over stijl en gesoigneerd zijn. In café De Karper gesproken. Hij werd goed beluisterd, die die podcast was mooi en mooi middagje. Ja, was super.

[00:12:56]

Ik kwam helemaal blij thuis. Ja en euh, ik.

[00:13:00]

Ik heb dus nog een podcast met jou zeker?

[00:13:04]

En euh, ik heb geen clip bevatte. Dat was twee dagen nadat de podcast met Ujja uitkwam. Kwam er ook op Het Nieuwsblad een podcast. En daar? Dat dat ging toen over Pozzato. Jij wil nog wat zeggen?

[00:13:18]

Ja nee, maar ik verhaal af. Ik wil met de podcast, ging na drie minuten al over Pozzato.

[00:13:24]

En toen natuurlijk, want Pozzato is een redelijke stijlicoon.

[00:13:27]

Ze over stijl. En toen werd nog even gerefereerd aan me.

[00:13:31]

Aan jou kan je ook in een andere podcast natuurlijk met een dam. Ten Dam was natuurlijk het tegenovergestelde van de snot te bellen aan zijn kin en ging er dan ook niet. Niet affiene wilde, maar de haren.

[00:13:45]

Een beetje zoals bij jippie veldrijder Conny. Ja, die moet er ook zijn.

[00:13:49]

Maar euh ja valt al op en de koers zat er meestal gewoon. Heel veel zochten het Zina.

[00:13:55]

Als gij naast Pozzato peloton pelotonnetje en ziet hoe iemand als Ten Dam passeerde. Kijk jullie daar op neer?

[00:14:00]

Nee, dan nu ook. Afhankelijk van wie dan tenslotte nam kunnen moeilijk neerkijkt. Toffe gast, een goeie collega. Hoe je renner ook. Maar moest dat dan zo iemand zijn die iets iets minder is dan dan Ten Dam en die er zo onverzorgd tijdsnede en die diagram van weinig hitz aantrekt? Dat wel kunnen natrekken keer hier lag wordt maar niets. Niet slecht bedoeld, maar toch een keer. De andere twee zijn natuurlijk en heb het niet eens over de geur hé.

[00:14:31]

We hebben het niet eens over de geur wij. Ik vond dat de nieuwe merken echt een echte beer moet stinken. Zien die bij mij blijft hangen is. Die moeten er ook zijn.

[00:14:44]

Wie had ooit verwacht dat ie een kledingmerk zou hebben? Uw job? Maar wat ik dus deed vond ik natuurlijk mooi om te horen. Maar ik stuurde dit. Euh, in mij. Die fans. Ik stuurde dit naar jou. Alleen moet je er even uit glippen en maak ik me al gehoord hoor.

[00:14:59]

Maar zie je toch opduiken. Nyala Jij luistert.

[00:15:02]

Podcasting is gaan zitten zijn te doen, want daar zit nog een podcast. Nee, maar Spidey podcast zegt dus dat die op de Zesdaagse van Gent altijd euh, op zondagavond is. Of nou ja, weet je. Zondag is vaak volgens mij vroeg start in de middag de middag kinderen middag. Laatste dag komt op Sporza is gewoon euh klassieker in België.

[00:15:25]

Maar dan gaan na de na. Na de zesdaagse en na de huldiging gaan die renners als Iljo Keisse maat sowieso. En dan wie mee wil gaan naar het café van zijn pa De Karper. En dan gaan ze daar zuipen en daar gaan wij naartoe. Ja, weet je wel, maar daar gaan wij gewoon gewoon. Geen camera, geen microfoon of gewoon met. Thomas geeft Het koningspaar houdt ook een vrij biertje. Wieke, die de een na een halve zoom kwijt is, gaat lopen met een of ander Gentsche cwuz.

[00:15:52]

Buiten komen eerst de studenten zijn het. Hij doet het ook gewoon nuchter aard van het beestje. Hij wel.

[00:16:02]

Mooi vond ik ook mooi. Dat staat wel op de planning staan. Het mooie is trouwens. Iljo noemde ook nog in een best wel als mooi Chica wel mooi. Euh. Ik gun het de wel namelijk. Euh energierijke. Euh. Maar hij zei hem. Ik ik s nachts wanneer typo. Hij noemde die pipo ja, pipo noemde nieuwe De Nieuwsblad-De Podcast. Hij noemde Sypol en noemde held Muffin in America. Nou nog eentje. Thomas en en Tomas Van den Broecke Jezuskerk Van den Broecke en Thomas.

[00:16:41]

Wie? Waar hij? Als je nou eens een podcast luisteren als je dat ook nog kunnen horen.

[00:16:44]

Het is misschien dat het stukje weer binnen dat de ego's sterk probeer ik zo veel mogelijk links te laten liggen. Jij was er wel serieus mee bezig he? Gesoigneerd heel vroeg al ja, maar gelijk had al.

[00:16:54]

Ik weet nog dat ik bij de. Bij de nieuwelingen dus dan ben je 15. Dat ik dan al naar Limburg ging om een sokjes over soepjes te kopen. En op een gegeven moment op mij als junior kocht ik begin van het jaar honderd paar sokken met Dekker erop. Boogerd ook maar voor zichzelf. Maar daarom moest je het ook toch? Of niet? Of nee, want later heb ik ze voor Boogerd zelf gekocht. Oh ja en euh ja, altijd een paar schone sokken aan.

[00:17:20]

En euh ja, van die euh witte verzoekje zijn het waar hij op een gegeven dat Rabobank ook nog een keer zonder oranje accenten, dan met donkerblauw. Rabobank ook daar waren echt de allermooiste. Maar dat waren er niet zoveel van. We gingen al bijna boekje natuurlijk, want we ook wel eens bij Rabo een jaar gehad.

[00:17:37]

Had je oranje met illit witte letters Rabobank? Ja, echt een enorme miskleun. Ja, maar volgens mij is er bij jou morfisme dit jaar trouwens al of Sokka gesproken. Is er wel een sokken keet geweest dat volgens mij Theunisse van hard en van aard hadden ervoor gepleit om witte sokken ook te hebben en zou daarvoor alleen maar zwarte sokken toch vermelden? Ja toch? Zo hebben wij jullie ook.

[00:17:57]

Nooit hebben we nog een vraag of een foto van een oplettende luisteraar gekregen van Iljo met zwarte sokken, zwarte sokken. En jij hebt die nog. Maar ik heb doorgestuurd. Meteen onze voeten. Ja, ik had dit gehoord. Weet je wel wat we net hebben gehoord? Ik zeg ik eigenlijk vrij. Viel jou meteen ook iets onder de voeten? Maar dat was verplicht van de ploeg. Dus kon je niks aan niet onderuit.

[00:18:16]

Is dit gevoel? Wat gaan we doen? We gaan Iljo Width sturen en je opsturen. Ja, week voor het Belgisch kampioenschap. Ja, stuur gewoon een wit stuur lintje op, maar werd in de. Ja, precies na het woord het voor de luisteraar die aflevering ingeluisd luistert. En euh, die zalm snappen. En als je niet snel, dan moet je je afvragen of het wel luisteren zullen waren. Want we gaan nu over een brief van de luisteraar heen.

[00:18:38]

Die zetten we in de show. Nood, want hé. Want dit is de Milaan-Sanremo voorbeschouwing, die skippen we nu even. Maar het is echt genieten. Euh. De partij van zijn brief. Euh. Vroeger was alles beter, vroeger was alles beter. U zegt daarnaast Francesco Moser is de beste en de mooiste wielrenner aller tijden. Met steekhoudende argumenten. Wat genieten? In de brief zetten we Rutger Sarki, want om jou gaat het 19 65 oud olympiade.

[00:19:02]

Maar dat geheel terzijde, zetten we in de. In de show Nouwens.

[00:19:06]

Wat staat er op tafel? Na pak waren mondjes en Barolo die er bij Iljo niet uit je tas getrokken, zeg maar. Of je nu net terug bureaula. Heb je nog een fles Barolo voor jezelf per omgaande naast een fles wijn die van waardeoordeel krijgt? Zullen we je? Zullen we je opsturen?

[00:19:24]

Koers? Is dat eigenlijk van wijn? Voordeel verdeelpunten al, ja zelfs.

[00:19:28]

Maar het vereist geen korting meer, dus ik zou er niet naartoe gaan.

[00:19:32]

Alhoewel er Wouter Tjonger wordt alleen maar opgroef doos waar mosselen wat +15% mannen. Een paar dingen die me opvielen sinds de laatste podcast voordat wij over Milaan-San Remo gaan praten. Toch maar van een paar kleine dingetjes. 1. Kelderman gaat weer rijden. Hij heeft de 92 botten in zijn lichaam gebroken en is weer terug. Gaat Catalonie rijden? Toch Fijnje? Wie een beetje?

[00:19:56]

Dat is wel dat ze wel. Goed nieuws toch in de eerste keer Catalonie ook voor Sagan.

[00:20:01]

Jaja. Ja ook ze ook. Maar Borra de party topploeg Hyla. Nou ja, tuurlijk is het fijn. Volgens mij heeft u nog niet heel veel. Ja, dat is natuurlijk wel relatief. Niet heel veel last van gehad, maar hij is alweer op de hoogte geweest volgens mij. En hij zit er goed in. Maar het is toch ongelooflijk wat de veerkracht die gasten zijn. Maar het is ook geen Kezel Leeuw. Ja, tuurlijk geen keuze. Wat moet je anders als je valt moet je weer opstaan.

[00:20:27]

Het is net het leven. Ja, maar de ene is defensie. Hij komt wel steeds terug en zal ook met z'n talent te maken hebben. Maar hij komt steeds terug op een niveau waarin draait die direct op routine?

[00:20:36]

Meteen goed, waarschijnlijk één van de grootste motoren ooit in Nederland. Samen met met Dumoulin net iets beter dan dan de gemiddelde wielrenner.

[00:20:48]

En het wielrennen is tegenwoordig ook echt wel veranderd. Je kan dus ook alweer op een hoogtestage gaan en dat was vroeger toch ondenkbaar. Dat duurde gewoon twee maanden voordat je dan weer na een blessure een beetje niveau had.

[00:21:00]

Waar ligt dat dan aan denk je?

[00:21:01]

Je weet tuurlijk met elke trap die is die je doet. Weet je waar weet je precies wat je aan het doen bent? Dus je kan heel snel vergelijken? Hoe zat ik er vorig jaar in? Uhm. Ze gaan vaak op dezelfde plekken op hoogte. Dus ja, ik wil doorrijden na de laatste 20 minuten reikende. Een testje en dat eigenlijk nu 400 watt. Vorig jaar reeck 4.20. En dan weet je ongeveer waar je naartoe moet werken. Gerichter?

[00:21:23]

Ja, maar dan moet je ook nog weten hoe je daar naartoe werkt. En ik denk dat ze daar wel heel veel hulp bij krijgen. Nu van trainers zeker. En vroeger was het wel wat tomos over praten zeg maar alleen de eerste tien renners van het World Tour peloton. Zeg maar de Valverde, Armstrong, Basso. Die werden begeleid zoals nu eigenlijk iedere renner bij een morfisme of bij Bora wordt begeleid. En dat maakten zij dat. Dat dat ook ook ook de wetenschap of de kennis van de trainers is, is toegenomen met data.

[00:21:51]

Vroeger had je een paar goeroes, want bij een gewezen Hakimi weet je wel. Daar moest jij, want die wisten het. Maar nu weet bijvoorbeeld Coen Pilgrim van Pelgrim, Pilgrim van Van. Die weet net zo veel met jou. Heijboer weet net zoveel erbij. Bij Borås zat Pattie Villa en daar zit nu Hendrik bijna Zittaart. Ze zijn dus ook het niveau van de trainer. Ze is gewoon veel hoger geworden omdat euh, omdat ze veel meer data hebben waar ze mee kunnen werken.

[00:22:17]

Mooi. Uhm, over trainers en doktoren gesproken. Freeman Scajola. Saillant onderwijsmethode zie ik jou toch wel een behoorlijk bommetje. Voor degene die het gemist Ristic Freeman. De voormalig ploegarts van Team Sky en British Cycling werd afgelopen vrijdag schuldig bevonden aan het bestellen van doping testosteron. Dertig zakjes testauto gel met het doel om de prestatie van de renner te verbeteren, waarna eerst nog een beetje schimmig over gedaan werd. Of dat wel voor een renner was of niet. Feiten dateren overigens van 2011, maar pas nu werd geen uitspraak gedaan.

[00:22:49]

Uhm. Eerst eventjes wat. Wat is. Wat doet testmodel? Testosteron verhogen? En wat doet dat? Al dan word je meer man van achter, word je meer een man van een geruite meerjarenprogramma Gent en dan voel je de groei. Wat heeft een wielrenner eraan afgezien van zijn mogelijkheden?

[00:23:09]

Natuurlijk, het mannelijke hormoon dus. Ja, hij is sneller herstel. Het zal ook misschien licht. Spiro bouw, euh.

[00:23:17]

1. Verbeter zeker met iemand die anorexia heeft en op een fiets zit, zo verbruik je ongeveer alles wat je.

[00:23:24]

Heb ik dat het mij wel geholpen zou hebben? Maar ja, op een gegeven moment Lauro Laurens dan opeens ook pornosterren.

[00:23:30]

Ja ja, nee, maar op een gegeven moment zit je als topsporter als je zo mager zit minstens Munsterse rol van een meisje. Serieus? Nee, dat is geen geintje. A. Het Lauwereys uit een waarom veel serieus?

[00:23:43]

Nou ja, serieus. Maar ik heb toch geen heftig prestatiebevorderend ama's met Weena?

[00:23:47]

Wanneer zei ik wanneer ik ervoor vorm was? Ja, dat wist ik als ik euh, een auto, want dat zeg maar dan nog iets van testosteron in je lichaam.

[00:23:55]

Zo zou dit eruit geknipt kunnen worden. Ik vind het vrij heftig, maar dat sexy te vormen zijn voor Lou Reed voor Manu je mee gaan er zou heel grappig, want bij de de term training Peaches krijg krijgt een geen andere geluiden terug naar dit.

[00:24:13]

Want dit was mijn passie, een de voor.

[00:24:15]

Voor de echte diehard 2007 is er een test gekomen om testosteron te detecteren.

[00:24:21]

Dus vroeger keken ze naar een nummer en dat nummer was als dat te hoog was.

[00:24:24]

Dat kan je niet verhouding hebben de vrouwen. En toen in 2007 is het dus een test gekomen om te de kon je dus zien of het lichaamseigen testosteron is?

[00:24:35]

Of euh, lichaamsvreemd? Ja, zeg maar. Gewoon omdat je extremer in de externe. Ja, en dat kan natuurlijk. Waarschijnlijk kan geil zijn, dat kunnen pillen zijn. Dus ja, ik blijf het wel een vreemd verhaal vinden.

[00:24:48]

Want in 2011, het is eigenlijk zo zwart op wit.

[00:24:52]

Ik doe een test en ik kan het misschien wel niet zolang je in je lichaam zitten, maar er is altijd een moment dat je dus gepakt kan worden. Want zo snel voelt testers rond zich namelijk niet af. Nee maar Prinsloo. Ja, ik snap wat je dus je kan zeggen.

[00:25:08]

Want nou ja, daar is meer geld om om om elf uur s avonds op 100. Ze komen niet meer na elf uur, maar dan heb je maar een window van zeven uur. Want ze kunnen er in principe alweer om zes uur s morgens staan en zo snel dansen. Dan kan je dus al zien dat het niet lichaamseigen is. Dus ik snap het niet zo heel goed mee.

[00:25:23]

Maar als je maar 30 zakjes ga je toch ook niet voor de begeleiding bestellen? Nou ja, die dingen zijn toevallig dertig zakjes en een box voor een maand voor mensen die geen testosteron hebben.

[00:25:34]

OK, ja, dus dan zou E. Ja ok, dacht ik. Ik zou het gek verhaal vinden. Als ik een scanden had voor de begeleiding zou ik ook denken van ja, dat is wel waar. Natuurlijk, je bent toch Martis? Het is bewezen dat het een euh zijn zoon zijn. Die Coj was een beetje op zijn. Zijn eerste excuus was het was voor Shane Sutton voor zijn erectieproblemen. Grappig dat jij wel een goed hoor. Waar komt die link?

[00:25:53]

Is dan wel makkelijk te leggen? Euh. Daar werd zijn zitten en geloof ik. In de rechtzaal is het mogelijk heel erg boos om geworden en dat is toch in zijn ego Agata verjaard.

[00:26:03]

Wat kan ik me ook wel voorstellen? Zeg maar euh. Ging echt niet meer omhoog.

[00:26:09]

Dat die rechter zelf geen Machin in het echt niet meer waar hij voor hebben.

[00:26:15]

We nou. Want daar komt het uiteindelijk op neer. Want het is natuurlijk wel echt een en een bommetje en een vies verhaal. Ik snap dat hebben we nou jarenlang weer. Zijn we nou weer voor de gek gehouden?

[00:26:26]

Zeg ik er van als dierenliefhebber. Elke dag worden voor de gek gehouden en verzint alles en iedereen nu voor nu in in de koers in de afgelopen jaren. Team Sky. Hoe kijken jullie daar nu naar?

[00:26:36]

Ik denk niet dat er systematisch doping wordt gebruikt omdat het risico gewoon zo groot is dat er altijd iemand gaat praten.

[00:26:42]

Maar ik ben het niet helemaal met je eens. Thomas, ik heb daar toch altijd wel aan? Ook Laurens Mortara namen noemen ARD articuleert Ignacy gymnasium gedaan.

[00:26:51]

Maar Melli is ik. Kan hij de lagere school aan San Remo? Bovenliggend? Ja en nee. Maar wordt de zaterdag nog? Wie weet je, ze komen daar als de witte raven in de sport. Weet je wel. En dan? Dan heeft Wiggins in 2012 voor de Tour een een, twee jaar voor de voor corticosteroïde aan mij.

[00:27:10]

En weet je hoe natuur Heezen is? En een briefje een attest dat je wel waar je één ding vertellen.

[00:27:17]

En zo is het. Als je die niet had gehad, had ie niet de tour gewonnen. Nee zo, want zo is het verschil. Ik dat. Ja, nou ja, precies. Naar schatting al van in de aannemende. Sindsdien heb ik wel een beetje een vieze bijsmaak. Bij Sky toen Team Sky. En dat we dit. Dat dit ook uit 2011 en dat gekoppeld met een TUE voor Cortès. Wat? Nou ja, jij weet ook al of je volgens mij weet jij woest in 2008 dat je het niet meer mocht zeggen.

[00:27:42]

En dan even goed zo goed zijn hè?

[00:27:46]

Ja dus wat ben je toch een goeie reden. Maar dat was drie jaar eerder. Ja, zeg maar. Nou, dat is wel een kanteling eerder.

[00:27:56]

Maar dan is 4 jaar later 2012 derde. En met een ploeg dat in 2012 was ik echt gefrustreerd.

[00:28:02]

Daarom ja. Maar wat dus dit?

[00:28:06]

Dit helpt niet met mijn Verstraten. Zij kregen even voor de voor de context hadden. In 2010 kwamen zij het peloton. Volgens mij was een zwaar tegenvallend jaar in 2011. Maar we zijn niet alleen Freedman, ook aan. Maar Leinders. Dat gaan we dit allemaal wel circumstances hoor. Om het maar bij goed Nederlands woord te zeggen. Maar ja, dat is ook niet echt een hele hele. Nee, maar meteen zeggen airlines is bij mij. Ja, ik heb 8 en 9 met Leinders gewerkt.

[00:28:29]

Ja ja, die heeft mij nooit Cortese of iets aangeboden. Je mag het echt niet vertellen hoe laat het is, ook jij.

[00:28:37]

Het is mijn wij, maar dat was gewoon een hele. Dat was echt wel een lugar, dus dat zijn geen directe directe. Heeft mij wel heel veel cortisonen aangeboden. En epo?

[00:28:46]

Ja ja dus. Dus nee. Maar dat was ook omdat ik er in geïnteresseerd was. Hele dus we conclusie is het.

[00:28:53]

Wat is conclusie van dit van dit nieuwsbericht dat zaterdag na Milaan-Sanremo van start gaat? Maar waar is het een goed bruggetje eigenlijk? Crocus ik. Ik volg Thomas wel in. In het verhaal van. Als je het op smeert is het gewoon detecteerbaar als lichaamsvreemd. Ja dus dat het als je het gebruikt veel te gevaarlijk is om te gebruiken. Dat kan dus voor Thomas alleen maar voor dat ie dat verhaaltje vertelde was ik vooral dat ik dacht van wel. Ja ja, ook grappig.

[00:29:21]

Dat is de. Dat is mijn conclusie. Afijn, enige duiding door een kenner. Ja, en het is altijd Staudinger. Sport als jij zat vroeger op uit, al was het werken destijds ronde beginnen met een tijd Obamas overeenkomsten. Uhm, zullen wij? Ja, dat is het ellendige. Wij moeten nu gewoon Tirreno Adriatico, omdat er morgen of hij zaterdag wordt gekoerst noorden van duidelijk over de koers gaan praten.

[00:29:48]

Wij moeten nog heel even heel even over overtypen. Ik heb jongen beloofd dat het onder meer zouden houden. Nog heel, nog heel even zou je nog heel even over Tirreno. Wat was er? Wat was het moment van de Tirreno die afgelopen dinsdag t Is vandaag donderdag, afgelopen dinsdag waarschijnlijk het moment. Eenmaal moment alle trein rit van Van der Poel.

[00:30:07]

Ja, maar dat is geen moment ja. Het moment is dat die met ze, met mensen met een reissite taartje, want iedereen, zegt Jelte. Hij was gewoon zo'n Folie Tate zeggen tussen z'n tanden. Gewoon demarreert iedereen altijd zo eenvoudig. En Laurens over goed. Ja, ja, nee.

[00:30:24]

Had jij ook goed kunnen hebben als je al had gekeken? Maar dat moment, dat is natuurlijk het moment dat je weet ik heb het koud. Ik zit tijdens het eten demarreren omdat je het koud hebt. Weet je dat je denkt van. Het zit er echter altijd koud. Ja, dan ga ik Afriqiyah halen. Droogkomische handschoenen, droge handschoenen, handschoenen. Hadden jullie uhm schuimbekken vlak voor de laatste klim het gevoel? Hij gaat gepakt worden. Ja, ik wist niet precies hoe die finale liep.

[00:30:55]

Ik denk alsnog een klimmetje van een kilometer hebben we dan is hier aan. Maar dat hadden ze ongeveer iets langer geloofd. Nou. Het viel me a. Het viel me nog best mee. Ik had het idee dat die door zo'n hongerklop heen fietsten. Ik ga het boetekleed aantrekken die het niet gezien heb je van je sujet? Heb jij je lach drie minuten voor met twintig kilometer te gaan? Wilde daar eentje keepertrainer? Drie dagen belooft je gaat die jongen.

[00:31:19]

Hij had voor de Caged over de kids hebben. Nou, vertel wel, wat gebeurt er allemaal met reden? Of dat jij juist kan bijbrengen? Ook jij van der Poel hebt toch gewonnen? Weet je wel. Ik loop ook wel met je mee. Ga keepertrainer, ik kom terug op m'n telefoon. Niks met uw telefoon ontploft van wat er allemaal gebeurd was. Dus daar heb ik s avonds alles integraal teruggekeken, dus ik kan er niet echt over oordelen.

[00:31:43]

Achteraf is makkelijk orde en de Karstens zag het snel. Trouwens, op de uitzending van 18 kilometer voor het eind zei die af. Ik weet het niet op zijn Carstens. Die zag echt snel dat die euh, dat die minder hard begon te rijden. En ja, op dat moment wist ik al dat het kiele kiele was geworden, maar ik vond het echt knap van als je dat op live ziet. Hoe snel die dat zag. Dus dat was netjes van Karsten.

[00:32:04]

En euh ja, toch ook wel weer mooi om te zien dat Van der Poel ook intermenselijke. Ja, dat dit een mens is. Dat die op een gegeven moment ook gewoon euh.

[00:32:11]

Ongelooflijk. Wat een jaar Arai eigenlijk door zo'n hongerklop heen zegt. De. Het gaat bij de laatste kilometer was weer fenomenaal. Want ja, die rijd die net zo snel als parketzaal eigenlijk. Terwijl die ene hoorn ook zit. Dat belooft wat jongens voor Milaan-Sanremo. We slaan. We slaan melk erover. Ludovic Rubato won. Dat is echt een stylist. Is mooi, dus die jammer die was met een andere stylist die we Amy Pieters nog een andere stylist.

[00:32:37]

Waarop hij echter verkouden was. Ik ook een stylist soepeltjes hooggehouden, zowat van de broeken naast de Godett. Daar gaan we dus niet over hebben. We gaan het over San Remo hebben, maar niet voordat wij even geluisterd hebben naar een boodschap van onze vrienden van Future Shop. Ben jij al bezig met het plannen van je volgende avontuur? Aan trainen voor een speciaal evenement? Of heb je gewoon een onbedwingbare behoefte aan spullen bij een frituur om? Shop mee aan het goede adres voor backpackers, gravel laars voor mountainbikers en roadies het grootste assortiment, maar altijd gratis bezorgd en voor elf uur besteld.

[00:33:12]

De volgende dag binnen.

[00:33:13]

En neem meteen even een kijkje op Future Shop. Punten El Schleiz Lift Slow Ride First. Ons eigen hoekje soort digitaal schap binnen Future Shop in Lauwe naar onze favoriete spulletjes hebben gezet. Van lampjes tot droog voer, van de beste fietstassen tot sportvoeding zeker. En vishaken dus. En als klap op de vuurpijl luisteraar van de podcast. Waar? Bestelling vanaf 75 euro tot en met 4 april direct 10 euro korting op het hele assortiment. Gebruik je voor de Code Podcast.

[00:33:44]

Ga dus naar Future Shop Windtunnels, Lijst Laszlo Right First en gebruikt de Code Podcast. Tot 4 april voor een mooie korting door met de show. Mocht je het nog niet gehoord hebben, we hebben dus samen met onze vrienden van frituur op ons eigen digitale schap of Thüringse op omdat we veel vragen kregen van mensen als ze wat smeer je nou op je reet leeuw of wat voor lampjes gebruik je? Of wat voor tassen heb je op je fiets? Zijn er nog dingen hebt van de afgelopen weken die we in onze in onze Lisle Rot-Weiß Corner moeten zetten?

[00:34:17]

Nog dingen tegengekomen? Uhm ja, spatborden heb ik jou gemaild. Maar wie die goeien die worden gezien is die zo moeilijk te krijgen? Maar de spatborden die ik bij het circus koers heb gehad met top. Wat zijn het ook weer dat? Ik weet de naam nooit. Je zei als je ze bestelt deze morgen uitverkocht. Want ze zijn top. Alle pro's rijden daarop.

[00:34:36]

Ja, ja en nee.

[00:34:38]

Thomas heeft ze ook, die spatborden. Die had ze gisteren ook weer omdat ik me Zuiderkruis 3 of Cruyt grut C.R.

[00:34:45]

U d. Maar ja, wel.

[00:34:47]

Gisteren hebben we ook gereden met een groepje van zeven. Ja, dan hebben de twee geen spatbord. Mogen niet meer. Ik zou het dus niet weten, want je verpest het ook voor die anderen. Als je gewoon alles wanneer het op de fiets wil blijven zitten.

[00:34:57]

En ik kwam thuis en mijn hele gezicht zat onder de spatborden, puntmassa mij. Maar ik mag niet mee waar ik kan. Ja, maar dan moet je de hele dag laat stil rijden. Ja, dat zou cuta mij. Maar het is. Het is wat hadden we gisteren bij en vooral veel voeding natuurlijke blox. De batterijen hadden die gozer die was vergeten een batterij verse diehij toe op te laden. Dus op de terugweg zegt ie heus schoolcultuur. Pa is niet meer.

[00:35:24]

Ja opa is er nog maar 60 kilometer. Ik zeg heb je de batterij wel eens opgeladen? Ja, en toen had ik hem dus met. Had ik mijn batterij? Is mijn achterbenen aan zijn achterdeur gelegd om een goeie groeiversnelling te leggen? Binnen. Binnenbad 13, zeg maar. De zwaarste versnelling uur was het, zegt ie. Twee kilometer verder. Ik denk wel dat het al een paar maanden geleden is dat ik die foto echt vond.

[00:35:45]

Ik kan me niet heugen. Ook niet zo'n sterretje. Maar ik heb ook iets sterker en ik heb van hem een zakje Murten gehad dat ook het Jopie.

[00:35:54]

Maar als jij m jij ging gisteren 180, neem je dan? Wat is jouw wat sop in een nieuw bidon?

[00:35:59]

Ik had veel te veel mee, maar ik had de moord en dat is die Scandinavische de beste voeding die er is nu geloven. Negentig gram, tachtig gram zit er. Volgens mij is een zakje 80 gram kon voor de luisteraar hebben met Jim ook over gehad. Dat gaat geen zakjes.

[00:36:12]

Ik had en elke bidon en ik had de twee moderate per witblauwe. Ook nog in Alkmaar uiteindelijk te krijgen heb ik nog een zakje afgestaan. Jala. Ja, ik gun het wel best hè. Wat is het toch een lieve. Ik dacht dat jij je eigen Nutrition plan was. Maar jij neemt dus ook een ander was niet nodig. Maar als de aangeboden worden. En dan hou ik wat geklets over vanmorgen zeg maar tijdens occlusie, moord en drin moorden.

[00:36:32]

Kan ik iedereen aanraden tonen? Zitten de nonnen? Heb je de vorige keer met jou gaan wil? Ik toonde Thomas Pistolen Paultje beginnen.

[00:36:39]

Maar bij mij je bent echt nog verrassend naturel. Ja. Jullie hebben die kelder.

[00:36:46]

Ik zie hem als best heftig om zijn kelder dan helemaal gelijk weer te gaan uitgraven, want je wilde toch het hoogste ewwa in de koelkast is 300 kilo voor die zitzakken centrifugale minder je tas als je dat prettig friesen wordt.

[00:37:02]

Een voor jou, Bloods voor jou. Zijn we daar. Zullen we nu echt over Milaan-Sanremo gaan? Milaan-Sanremo? Ik ga de afgelopen winnaars noemen. Jullie moeten zeggen welke je het meest bijstaat met je historische context. Tweeduizend. 13 Ciolek wint 2015 de maar 2000. 18 Ook een mooie Nibali thuis. 19. Julian Alaphilippe. 22. Wout van Aert. Welk beeld springt het meest? Ferret? De mooiste Nibali?

[00:37:33]

Ja, ik zeg u wil hetzelfde zeggen 65 kilo. En dat is nu een beetje vertekenen dan die alle verliezen ook zo goed is. Maar hij is gewoon de eendagsevenement toch?

[00:37:41]

Maar Nibali is niet eens zo heel goed in vorm. Nee, nee, hij was wel nogal op op klasse koersen in zicht en kaalkap links.

[00:37:49]

De laatste stuiptrekking geweest? Ja. Welk jaar noemde je achttien? Ja, dat is. Daarna heeft ie. Ja dat.

[00:37:57]

Als ik nu voor de tv zitten, dan wordt die dan gelost op het laatst.

[00:38:00]

Je wil hem eigenlijk gewoon nog een klein duwtje geven. Het niveau is niet heel slecht, maar ik gun het hem harder omhoog nu.

[00:38:06]

Want in het Tirreno redes en zo'n klim knalt hard omhoog probeert genre vroem, vroem, zeg maar twee minuten uit de boekenreeks De Tijd van Vroem in 2013. Prato? Ja, rondhuppelen Pub en Nibali hiermee ook harder dan toen.

[00:38:21]

Al de rest is nog veel harder gaan rijden. Dus dat vind ik eigenlijk. Het is hoe oud is die, weet je sinds 1980? Ja, dus dat hij zich op die leeftijd nog steeds harder rijdt dan toen die eigenlijk al die koersen wonnen. Alleen de rest is nog zwaarder gaan rijden. Dan kan je nagaan hoe hard het gaat.

[00:38:36]

Pfff, we gaan. We gaan zaterdag 299 kilometer rijden Milaan-Sanremo. Net als als vorig jaar dus. De hoed is iets anders. Geen Turkana. Ik verwacht een aardverschuiving, maar de renners bereiken de Middellandse Zee via de Col de la Belle Yeovil. Ooit van gehoord? Nee, nee, Cami dan de drie Capi Mele, Cervo, Berta. En dan? De finale is ongewijzigd de Cipressa. Om daarna de Poggio op een kwadratische berg. Weet je nog wat Tim Krabbé een kwadratische berg vond als u gemiddeld stijgingspercentage hetzelfde hetzelfde wat als de lengte krijgen 3,7 à 3,7?

[00:39:10]

Zo mooi. En dan krijg je die aansluitende duikvluchten naar San Remo. De RAI zendt de hele dag uit. Dus dat betekent dat euh, dat we geloof ik om 9 uur 40 kunnen inschakelen. Hoe gaat Casa Casa Deckard eruit zijn? Uiteraard zien we zaterdagochtend om 9.40.

[00:39:28]

Tegenwoordig is is het de beste man wakker rugvinnen als overgangsetappe.

[00:39:33]

Vroeger liep ik daar nog wel eens door de woonkamer en had ik nog niet geslapen, dacht ik.

[00:39:36]

Want ik moet echt slapen, maar ik kan niet slapen. Uhm, die tijd is ook geweest. Nu ben ik eigenlijk al bijna drie uur wakker in Crescente al naar binnen.

[00:39:45]

Kaneel wekker ga je zitten om 9 uur. Zeker negen. Even kijken ja. Hoe ga ik daar zaterdag eruitzien? Nee, ik word wakker en ga rond zeven uur dan ook naar de Utrechtsestraat voor een koffietje. En dan ga ik er naar wachten totdat het negenenveertig is.

[00:40:02]

Zitten wel en hoor ik Kasteelcross hebben. Een beetje Ardi aan mijn man die goed tot goed. Je moet 300 kilometer lang live commentaar geven. Weinig empathie. Heb jij ook niet? Dit is mijn dag kan misschien nog wel veel zwaarder zijn.

[00:40:17]

Ik denk wel weer even episch. Succes Gosen. Wel gelijk krijgen, maar die Povlakte de eerste 150 kilometer is eigenlijk wel vrij saai.

[00:40:25]

Ik heb zelfs zullen doen. Waarom zullen ze dan?

[00:40:27]

Je moet natuurlijk van Milaan naar San Remo, dus je kan het niet inkort inmaken. La uitzijn de gast. En dan bedoelen we. We zetten me gewoon heel even uit. Ja, bruin, is dat Korona?

[00:40:38]

Of willen ze de Mathieu van der Poel die al op de vlakte gaat? Maar dat zou wel heel straf. Milaan Nog niet uit de weg met een pizza slice in zijn mond. Dat zegt Adrie van der Poel.

[00:40:50]

Daar staan we de nieuwe fiets gewoon waar we gaan eten in een andere dimensie aan geven. We gaan af en toe een fietswissel doen in in In de schoonspuiten.

[00:40:58]

Ja, dat ze gewoon. Ik weet niet. De materiaalpost nabouwen voor Adri. Maar ik las dat het inderdaad om om. Het is op tv, dus je hoeft niet langs de kant van de weg gaan staan. Ook niet om twaalf s middags.

[00:41:09]

Nee, maar het is ook nog eens zo. Weet je als je bijvoorbeeld de Amstel rijdt of Luik. Dan is het in het begin best wel bergop. Want Luik, de vroege ontsnapping is gewoon en persoonlijkheidstest. Ja, want dat gaat.

[00:41:20]

Je gaat uit Luik naar degene die Tilff is door je Tilff hebben gerealiseerd. Waarschijnlijk wel weten, maar het is direct bergop. Een Sampil, wel een smal weggetje? Nee, maar als je in Milaan uitdraait dan is het gewoon ja. In het peloton zit je net zoals dat je in sloten zit. Weet je wel, om te tonen moet je wel een beetje heen sturen, maar dan zit je best wel te friemelen. Dus ook die vroege ontsnapping is minder interessant om te zien.

[00:41:42]

Ja dus, maar toch. Gang zitten is 20 minuten kijken of er iemand over die tramrails valt in Milaan. Want er gebeurt ook altijd een keer in de neutralisatie. Zeg maar dat rondje uitglijdt. Het wordt euh. Het wordt 9 graden, maar het wordt geen slecht buitjes. Het wordt geen slecht baradar. Daar kan een buitje bandenstapel achtzijdige. In het begin van de week gelezen in slecht weer wat je wel kan de koers nog wel beïnvloeden. Misschien zou er hopen natuurlijk allemaal op Sjöberg, Streiff of heeft en dan beste kans is dan misschien niet meer mooi, maar niet heel realistisch meer Mormont.

[00:42:12]

Dat was m. Dat is een volgende vraag. Wat? Wat zijn de dingen waar je op gaat letten? Dus niet zozeer de de favorieten, maar gewoon de dingen waar je op gaat. Net. Ik heb sowieso waar ik enorm. Waar ik echt benieuwd naar wenen is. Of dat record van de Poggio drinken aangaat gaat zo. Dus Jalabert en Furlan. Volgens mij? Nee. Uhm, achtendertig gemiddeld ja. 5 leger gewoon aan hoe de wind staat.

[00:42:34]

Ja Fonderie hier 100 juiste zelfbereide hebben we ooit een keer in de jaren negentig zeg maar. 5. Zesenveertig vijfennegentig vonden juist inselberg. Erato die wel een beetje goedvolk waren. Was het achtendertig gemiddeld? Wat als je het uitrekent, die 3,7 kilometer? Een potje Opperraad? Hoe dan?

[00:42:51]

Nou, ik weet wel waarom Van Rooy bloedverlies anderhalve kilo Lafite laag speeldagen 36 Spaanse wielrenner in acht viert.

[00:43:02]

En ja, ook hele snelle kleding toen al. Nee dus. Ik ben heel benieuwd of dat er daar ga ik wel op letten als je vraagt waar ga je op letten? 5. Zesenveertig schoon gaan met een gat met stopwoord met een stopwatch. Weet je wel tot de chrono bekroonde van kinderporno. En waar ga ik nog mee opletten wie de koers wint natuurlijk. Maar euh Schubert? Ja, je stiftte maar een beetje aan het land laten gunnen.

[00:43:28]

Leeuwenhart maar heel veel plezier gehad. Maar ja, er is een niveautje zoveel hoger op dit moment.

[00:43:34]

Ja, hij is zelf wat minder explosief geworden. Tuurlijk, want ja, zoals in 2011 reden had ik hem nog wel kans gegeven. WK sneeuwzeker hamburger en was je gewoon bergop de sterkste. Maar nu euh ja nu feit in het volk. Ik heb het idee dat ie dat zichzelf ook wel realiseert, want die V. Ik weet nog vorig jaar voor Milaan-San Remo zag je ook vroeger al Stripe voor FIFA. Hij is niet zijn sterkste mix van succes. Hij afgelopen week.

[00:43:59]

Hij denkt, maar kiest ook eieren voor zijn geld. Tuurlijk zou ik het wel gunnen. Maar sowieso als je hier bij bent of Van Avermaet of of of of Terpstra of of of Nacer. En je ziet nu die mannen weet ik de rijen aan de Tirreno. En dan zit je in de groep met Gesink bijvoorbeeld. Hij overleed na een bergrit. Denk je nou? Weet je als zestig man voorop? Da's toch? Die mijn niveau en ik zit in een team met een klimmer in een groep met Gesink, want die was geloosd, dus ik rij goed.

[00:44:23]

Ik ben in orde voor de klassiekers en er worden alle Flip van der Poel Van Aert 1, 2 en 3. Ja, en dan denk je zit je zelf te denken ja, hoe ga ik nou over 2 weken dwars door Vlaanderen? Dan rijden er 3 en geen 2 Hobhouse. Ja, maar dat is wel lastig. Op zo'n moment. Ik bedoel ja hoor, wou ik al lang. Maar euh. Als je dat ziet lijkt me erg lastig ook.

[00:44:45]

Want Foqué. Ja, ook in een koers als euh.

[00:44:48]

Als Milaan-Sanremo.

[00:44:50]

Nou, dat is dan nog de koers. Misschien waar het het meeste geld uit kan vallen.

[00:44:54]

Ja, dat zou nog kunnen.

[00:44:56]

Ja, want de valpartij, want ik geloof dat Gilbert vorig jaar met die werd die achtste of negende. En die Dirie ergens in een interview nieuwsblad minder dan vorig jaar. Maar die gast ook zo goed van een hartaanval. Alaphilippe was ook heel goed. Geloof dat dit jaar nog een stap bij is hoor, maar zaten daar ook relatief vlak achter.

[00:45:14]

Ineens kan gebeuren. Toch zou ik alle Pedra ala pedaal. Lukte het me niet. Zuid-I die uitspraak aan het pedaal kan dat niet lukken? Vraag het me niet. Nee, ik ben en ik ben heel benieuwd hoe het koersverloop gaat en of Van der Poel gewoon het geijkte patroon gaat volgen van knallen op de Poggio zeg maar. Of dat die toch op de Cipressa een keer knal opgeeft. Wat zijn even gewoon euh, wat zijn? Wat zijn de opties qua koersverloop?

[00:45:37]

Zijn het wat wat roep is? Wat? Wat zijn dus de standaard scenario's uit het uit?

[00:45:42]

Dan gaat een groepje voor opdraaien.

[00:45:44]

Ja, als ze zich niet te moeilijk maken, dan zal het de vijf man vijf, zes man zijn. 5 Italianen. Dan gaat er dan gaan een paar ploegen proprium.

[00:45:54]

Jumbo en Albert zien ook wel in die koersen. Een klein beetje initiatief, misschien een keer gaan nemen. Keuning gaat vooraan zitten en dan euh ja, dan wordt het één groot gevecht daar Supersprint Cipressa.

[00:46:07]

En daar gaat het tempo gereden worden. Daar worden die koplopers waarschijnlijk. Maar dan zeg je dat wordt een groot gevecht naar de Cipressa. Dat ziet er op tv best wel saai uit. En die capo is in een blok kyo. Ja, maar dat is echt geography. Nou ja, die capi toch maar die Mele Cervo Berta, die rijdt in een blok op. Maar dat is eigenlijk die gasten die op kop rijden rijden zo hard als ze kunnen.

[00:46:29]

En het is echt 5 600 watt met uitschieters van 700. En je zit dan achter te duwen. Zo. Want iedereen wil vooraan zitten. Dat is echt wel euh.

[00:46:39]

Ziet daar is retro en op tv ziet het er best wel makkelijk uit. Maar als je daar tussen zit is het gewoon best wel eng. Bangelijk zou een wel heel eind. En jij zegt dat het tempo gereden worden op de T. Het geijkte scenario is dat er tempo wordt gereden op de Cipressa. Waarom wordt er niet gedemarreerd? Omdat ze dus al 5 seizoenen aan het rijden zijn?

[00:46:57]

De positie dat je daar opdraaide is gewoon heel moeilijk om.

[00:47:01]

Ik denk als iedereen zou kunnen demarreren dat er wel meer mensen zouden demarreren, maar omdat er maar zoveel vooraan kunnen rijden. Later is het heel vaak. Ja dan als ze eenmaal a aan de berg zijn begonnen. Dan valt het vaak eventjes stil en dan kan er nog wel wat gebeuren. Maar dan is het eigenlijk nooit meer op een lang lint. We gaan als hardste omhoog. Dat is pas eigenlijk op de Poggio.

[00:47:23]

Ja, dat klopt wat je zegt kijk. Degene die het scenario omvergegooid is Van der Poel zelf. Maar die gaat het. Ik denk wel dat ie net zoals in Strade, want de reden eigenlijk ook heel slim. Ja euh ja, stream of of of of nou ja, voor het eerst. Anders als dat ie. Ja, dat weet je wel. Deden gewoon twee keer na of het gewoon twee knallen op.

[00:47:42]

En dat was wat dacht je niet zomaar eens een motortje was wel. De tank was wel leeg.

[00:47:47]

Ja, doordat hij die trap minder reed is alle verliep harder gaan rijden, mee op kop doen.

[00:47:52]

Ja ja dus. Maar ja, daar gaat in principe. Ja, het geijkte scenario is dat daar vroeger demarreerde naar Popovic. Weet je wel of? Of ze nou sowieso altijd celestino in de afdaling? Ja, dat hij er nu Bonifacio bij wijze van in. En die gaat als eerste weer aan de aan de bak waar ze de kustweg zijn zeg maar. En dan krijg je inderdaad dat gevecht. Potje op, maar daar wordt altijd wel minder gewrongen dan voor de Cipressa, heb ik het idee.

[00:48:19]

Omdat iedereen toch wel dat klimmetje van verhoudingen zijn al voor de Poggio al wat duidelijker dan voor de Cipressa. Als je als je wat moet je bent, dan ga je wat minder wringen. De Cipressa. Iedereen moet je natuurlijk wel meer. Dat is toch wat duidelijker ook?

[00:48:32]

Ja, je hebt me. Hoe vaak heb je geen drie keer? Drie keer? Is dat wat kan je dat gevonden opwekken van of tussen de tussen de Cipressa en de Poggio? Ik voel me verschrikkelijk.

[00:48:41]

Ja, ja, ja, ik ben al niet te meest. Ik was al niet de meest handige persoon en het gaat zo gigantisch hard in.

[00:48:48]

De positionering is zo belangrijk dat het je kan daar bijna niks rechtzetten. Maar voor jezelf en ik altijd. Ik was wel een renner die vaak maar iets moest rechtzetten of er nog een keer omheen moest rijden. Maar je bent gewoon, je kon die in die bergen af en dan kom je die grote baan weer en is het gewoon echt 60 70 doorrollen en op een lang lint en omkijken of er niks geparkeerd.

[00:49:11]

Ik weet niet of je het of je of je wel eens op zo'n kustweg in Italie gereden hebt, maar op een g op een of. Rijden als trimmer, daar ook 35. Dat je zo bang bent, die auto's die uit de auto's komen als looprekje, dat asfalt is lekker. En wat Tomos bedoeld is. Je kan makkelijker iets rechtzetten. Zeg maar in Luik-Bastenaken-Luik, waar je over dat groffe Ardense asfalt rijdt dat je een keer eromheen rijdt. Dan rijden er omheen en oh, ik zit opeens van voren.

[00:49:36]

Maar Reindert Namor is om me heen als zoals vroeger. Die mannen van @tipo op kop aandraaien waren met 60 per uur en rijden niet voor mij.

[00:49:43]

En dat ging toen ook zo makkelijk omdat er gewoon zo rustig werd gereden. In het begin dus die mannen van Typo. Die hele ploeg was ook gewoon nog zo goed en dat is eigenlijk de enige koers waar dat nu nog zo is. Gedeeltelijk is dus Sanremo, dus je kan nog steeds echt als ploeg de hele dag wegsteken. Kijk, als AlbertII zeggen we gaan niet op kop rijden gaat evengoed wel dichtgereden worden. Ja, dat klopt. Ze krijgen de Poggio cipressen gehad, Poggio op een een soort van voor ons scheidingen zeiden parkvijver.

[00:50:13]

Die komen jaja, ze met hun kommetje pakken.

[00:50:16]

Zij zagen dat Jalabert komt te pakken. Uhm, gaat het daar 80 90 procent zeker gebeuren? Zaterdag. Of is er nog een andere optie? Nee, ik wil die drie die we de laatste weken aan het fietsen zien, dat dat wel.

[00:50:33]

Iemand als ik van nature zou ik geen trap doen, zou ik alleen maar mee schuiven. Schoenen waarvan uit tactiek in kan doen. Ik zou het. Alles op de sprint, alles op de sprint. Maar ja, op wat voor sprint was hij vorig jaar ook al eind vorig jaar is gewonnen?

[00:50:48]

Dus die dit het voordeel heeft? En. Ja, ik ben wel benieuwd als Van der Poel hoe hard hij aanging, zeg maar in Australië, of je alleen Wegra of hij of van Adam mee kan. Ja, en dat is bijna. Als er iemand mee kan, kan hij mee tak tactiek.

[00:51:04]

Even tactiek van aard is wiel houden van degene die gaalen al even halo's springt. Spring van even de boel wat. Wat voor sprint is hij? Want je hebt sprint en sprint. Je hebt je nagels, vuurplaats zeg maar.

[00:51:16]

Hij kan sprinten, alleen winnen. Hij kan zo als ie wordt afgezet door z'n ploeggenoten winnen.

[00:51:21]

Ja, ik zou toch nu een keer gaan gewoon. Het is een klein poken spelletje. Één wiel van Van der Poel ga zitten. Want ik denk als ze zo maar die snelheid aankomen dat Van Aert net iets.

[00:51:31]

Maar dat is wat Steven doelt. De snelheid ligt hoog op de Via Roma. Wie komt van die afdaling af? Nou ja, we hebben net over gehad hoe lekker dat allemaal loopt. Ja, het is geen sprint zoals in de Ronde van Vlaanderen. Dat is best wel een smerige baan.

[00:51:44]

Zijn niveau zal sowieso zo raar daar als eerste aangaat in Vlaanderen wint van AA. Ja, maar ik denk dat die daar wel van heeft geleerd. Is dat hij misschien wel vertrouwen heeft om euh om te sprinten met Van der Poel. Maar als wie je wil eigenlijk zo ver als Van Aert mee? Zo ver mogelijk weg rijden, zodat dit de laatste kilometer nog eens stil kan laten vallen. Dat is eigenlijk een beetje het spel. Van de ver zijn ze weg.

[00:52:02]

Ik denk eigenlijk dat de rest best wel goed is, dat ze niet zeg maar echt kunnen gaan pokeren op die laatste anderhalve week. Dus ze zullen in die laatste kilometers malen naar alle waarschijnlijkheid afhangen van hoe ver dat groepje wat daar achter zit. Stel dat ze zijn weggereden. Daarachter zit Cilissen. Is het tempo waarmee ze de sprint beginnen gaat bepalend zijn voor wie er gaat winnen?

[00:52:22]

Ja, en alles verliep trouwens alle verdiend. Je moet ook nog één ding. Wat is jouw tactiek? Ja, en dan moet iemand volledig van onder naar boven. Zo hard mogelijk beginnen. Wie dan? Maar denk niet dat zij met jouw ballerina's bij jou bent. Ze gaan met Petra en Ballerini die wel een beetje te zien zijn. Ja, maar ik zie bouwen aan een nieuw Persee Van Aert of Van der Poel kloppen. Na zijn koers mannetje natuurlijk.

[00:52:47]

Die kans is er rust. Weet je wat ze moeten doen bij de Keuning?

[00:52:51]

Delmee? Ze moeten toch gauw? Ze moeten gewoon op Bennett geholpen om die koers te winnen. Alle verliep het best wel gevangen. Die moet mee schuiven met Van der Poel of Van Aert. Geen trap doen en geen trap doen. In die afdaling weet je het nooit.

[00:53:05]

We zijn alle drie best wel goed op de fiets uit.

[00:53:09]

Dat is de enige kans, maar dat is voor hem natuurlijk de beste kansen. Als je geen trap doet en Bernard kom terug is het goed als hij rijdt. Maar hoe hard moet eigenlijk ook geen trap doen. Ja ok. Dank dank om Bernard terug. Ja zeker dus.

[00:53:21]

Jumbo moet aan een strak tempo om Bennett te lossen. Eerst het losse. Ja, het is waar maken het nu heel moeilijk, maar eigenlijk is de enige die moet gaan koersen is Van der Poel. En alle verliep. Moet mee schuiven. Van af moeten een tempo rijden en zijn ploeggenoten tempo rijden. Dat de mannen als benen niet meer eroverheen zijn.

[00:53:42]

Zo denk ik dat het gedaan gaat zijn. Sluit, houdt er. Bennett Het wel goed hoor. Gaan we spelen op de Toto? Bij nader inzien. Ik heb niet zoveel met gokken.

[00:53:55]

Mannen zijn er steeds bij. Thomas, mijn partner nu of verzekeraar Mercator. Heel genoeg. Dus we hebben van de poen hebben. We hebben van aard en we hebben al liep springende euh. Steigerde boven uit. Zijn er Dark Horses, zijn er, zijn er euh.

[00:54:14]

Andere namen die er toe doen of die een kans maken? Normaal altijd wel in San Remo, maar die drie hebben gosa of vooral die twee hebben gewoon zo hard gereden. Och ja, normaal ga je kijken naar de Van Avermaet.

[00:54:25]

Uhm ja, vroeger keek. Keken nog naar veel meer renners bijvoorbeeld. Ik bedoel, kijk je echt na allemaal van dat soort halve sprinters die nog podium krijgen bij wijze van. Dat doe je nu niet meer. Michael Matthews vorig jaar. Ik weet niet eigenlijk. Ja, Matthews Meheus. Die gaat wel goed met de man die continu sportief en qua verschijnt. Wellens was de gespreid die heeft gewonnen natuurlijk in een vrij bijzonder. Die man ook nog eens 10 16.

[00:54:53]

Nou ja, het verhaal is natuurlijk voor de luisteraar dat die aan zijn auto zou hebben gehangen. Dat was een valpartij voor de Cipressa. Nee nog. En toen toen Issy de Cipressa aan de auto omhoog kreeg, volgens twee man van Quick Step toen Pozzato en Capecchi volgens mij afweken. Die waren die waren bestemd. Ja, die waren. Die waren woest. Dat dat, dat de maar dat. En toen heeft ie uiteindelijk zijn Strava velg vrijgegeven, waaruit eigenlijk zou hebben gebleken dat ie niet aan de auto zou hebben gehangen.

[00:55:22]

Dus of ja, jonne, en die begint bedenkelijk te kijken. Heeft u de juiste Strava of vraag? Ja, absoluut.

[00:55:28]

Volgens mij ging daarna weer gelijk. Ging toch te hard. Straf.

[00:55:32]

Een foutje zijn er opgekomen toen weer afgehaald. Bedoel je nou, dat gaan we opzoeken.

[00:55:38]

Maar in ieder geval is polemiek rondom die zege van de maar we proberen in onze zoektocht Ingelsten onze. We proberen gewoon mee te gaan naar Dark Horse is. Als ze die zijn zijn ze nu ja, maar Matthews is wel een dark horse. Ja, maar als je dan toch iemand erachter kunt zetten. Ik vind het wel lullig dat die er wordt geklopt door Rochlitz in een sprint bergop. Weet je wel. Hangt die er in Parijs-Nice hangt? Het is 40 man aan en dan denk je van ja.

[00:56:01]

Het is ook lullig. Als je ploeg na de naam van je ploeg bij Quick Charge is.

[00:56:06]

Zeg ik ook niet blij van worden.

[00:56:07]

Zou je nu voortaan rare? Nee nee. Maar wat ik net zeg over euh, over Van Avermaet en Naesen bijvoorbeeld niet zou Schubert. Weet je wel van hoe moet ik ooit een klassieker gaan winnen? Als jij dan Michael Matthews bent en je wordt op jouw op jouw zegmaar als specialiteit bergop. Sprintte met 30 man geklopt door eigenlijk Rochlitz. Ja, waar ga je dan nog een koers winnen? Want die ga je nooit berg oplossen. Zeg maar de constante kleine Roglic.

[00:56:35]

Ja, dus die eerste aanzet wel weg. Conclusie.

[00:56:38]

Ik had gehoopt dat we met andere scenario's konden komen. Maar en vooral in een koers als Milaan-San Remo niet. Als je niet de Cillian van de Wout heet eigenlijk dan wel, maar die. Kansloos. Kansloos. Hoe is dat eigenlijk wel goed voor t wielrennen? Maar voor jou is fantastisch. Dit kan niet langer. Jongens dit, dit klinkt een beetje als als korte termijn, want de volgende koers super vet blinken.

[00:57:00]

Weet je, de lange termijn van 3 4 jaar gaat er helemaal anders uitzien denk ik.

[00:57:04]

Weet je nog dat Sagan er geen alles won?

[00:57:06]

Ik dacht echt dit gaat 10 jaar zou duren, maar het duurt effe nu genieten van dit pietjes zeker.

[00:57:11]

Maar ja, als ik met mensen praten op straat en zo nu en dan beginnen ze nu met heel weinig wat hij met mensen op straat praat. Ja, voor de Ikea ja zeker. Moet je tegenwoordig gewoon bestellen en afhalen.

[00:57:22]

Ha nee, mensen ze me beginnen over het wielrennen. Terwijl dat is. Dat is toch mooi om wat heb je dit gezien? Heb je dat zien zo? De dader is gewoon best wel een euh. Nou ja, je zet je tv aan op zondag met 60 kilometer te gaan. En vroeger dacht ik gewoon van de boel.

[00:57:39]

Zat ik gewoon bij Ajax in de spits. Echt overal is overal te vinden. Jij lijkt daar al weg, weet je al vroeger. Was toch voor finale in de Amstel? Nou ja, nou dan moest.

[00:57:49]

Weet je wat ik vorige week had? Ik kon een beetje snel Amsterdam weer gereden met de fiets en niemand om je te volgen. Nee dus. Ik spring zouden tonen over een week. Ik dacht wel even dat ik ik ben in koers! Schreeuwde driemaal van vanaf het vanaf het trottoir.

[00:58:07]

Jij bent Tom Dumoulin niet, dus jij stoppen?

[00:58:11]

Nou nou, nou ja, ik wil wel even met u in debat gaan. Zijn alle twee gestopt? Wil je even nagaan.

[00:58:20]

Tom Dumoulin TD Thomas Dekker deden? Weet je wel, er zijn echt wel overeenkomsten echt. Maar inderdaad, ik ben Tom Dumoulin niet mee worden.

[00:58:30]

Grappig toch? Weet je dat hij in koers was? Ja uhm, uh. Tegelijkertijd is de conclusie. Uhm. Als je het wil proberen, moet je tempo in Milaan-Sanremo proberen. Als je niet één van de drie mannen bent. Ja, ja, dat mag ik. Ik kan hem niet zo opnoemen. De Dark Horse. En een andere conclusie is wel dat wat ik zeg mensen die ik kijk kijken wel graag naar het wielrennen doet wat er gebeurt, wat er gebeurt nu met Dumoulin.

[00:58:58]

Van Aert die overal. Die die Didi, die ook die die rivaliteit die er is. Weet je wel. En dan wint Van Aert twee ritten in Sanremo en dan moet Van der Poel daar ook twee winnen. En die zijn af van een beetje. Coppi, Bartali, Moser, Saronni. Dat heb je toch nodig?

[00:59:11]

Weet je wel toch dat katholieken van ja.

[00:59:15]

Nee. Maar ik vind dat het over een goeie rivaliteit. Het helpt mee dat ze elkaar eigenlijk niet kunnen uitstaan. Nee, echt entering hekel aan elkaar. Ja ja, maar dat is dom.

[00:59:22]

Dat durft niemand uit te spreken. Een complete openzette, maar het is wel zo en daardoor dat dat helpt. Ze willen zo graag van elkaar winnen. Weet je wat? T Is niet zo dat en dat de ene zondagavond gaat slapen. Toch wordt met jullie dan vandaag. In plaats van negen Vanbaelen. Ze Coppi Bartali, zeiden ze ja. Overdag zijn het vijanden, maar s nachts gaan ze stralen zitten. Kuga of zeg maar H. Dus dat was nog een soort van idee dat het dat het vrienden waren stiekem maar ik in Tirano ging snuiven naast elkaar.

[00:59:51]

Carrein staan ook wel eens soms bij de start staan. Ze worden natuurlijk afgeroepen bij de bergen. Bij de start staan ze naast elkaar. Geen blik, maar ze zijn lullig. Ik dacht het is een. Dat is dat is een fabeltje dat ze niet met crêpe of dat ze kennen elkaar al zo lang.

[01:00:04]

Ja, maar ze zijn echt ook echt volstrekt andere karakters. Ervan overtuigd dat ze elkaar helemaal niet zomaar zullen. Misschien nooit zeggen maar ze mogen Karni.

[01:00:11]

Nee, natuurlijk niet. Hebben niks met elkaar. Maar nee. Hm. Moeten we nog even hebben over wie gaat er winnen zo zijn vraag? Ja, omdat ik weet wie er gaat winnen. Ik heb hier de de.

[01:00:23]

De olds van de Paul 3.50 van Aert 4.50 Ale verliep acht. Maak mij even af. Een rijtje van een stuk of tien. Zijn benen dertien. Ballerini zeventien. Michael Matthews. Quoteringen maar wegels. Eeuwen? Euh. Kijk op Juan de Maar. PID kok. Ganja. Daar wil ik hem stoppen. Ja. Uitgemaakte zaak? Ja, ja, ik denk dat Van Aert gaat winnen. Met een onderbuikgevoel nog gewoon spelen Tom of ik heb geen account moet je.

[01:00:58]

Moet je iets van een Veraart leeuw? Moet je iets van t Hart? Ja, die gasten je vorige week of vorige podcast discussies tot en met. Ik zou het met mijn accountant moeten overleggen of ik nog wel 100 euro over Cosette heb je een account nodig als je dit niet voelt en dan gaat dat helemaal niet.

[01:01:17]

Dit zou jammer zijn. Gooi je commercie in de sport. En dan? Golkar gaat gewoon door om de schoonheid van het wielrennen.

[01:01:23]

Maar we houden er over op. We gaan niet meer op grote kaarthouder over op.

[01:01:26]

Ik vind het wel leuk om in de toekomst omdat ik keer serieus. Maar dan gewoon echt even. Dan moet je niet met je kont schieten bij me zijn en dan gaan aanmaken, maar dat doe ik toch niet in pak en jouw computer leven.

[01:01:35]

Lang verhaal, kort van aard. Wat zeg je onderbuikgevoel mag ook van aartsvader Paul, niet van de poes. Steiff, Filippo Gama en Roeslan. Gahan valt stil onderaan de Poggio. Gewoon die ene procent kans. Je gaat hij negenhonderd watt gemiddeld Raya Gang. Het is het vijf kilometer voor mij wel tegen dat hij niet won.

[01:01:59]

Om 585 watt had die. Hij had zitten en dat kan niet. Laurens refereert even aan de laatste tijdrit in Adriatico, dat op die dat die derde werd toch? Van bijna die laatste kilometer had hij ook belachelijk veel, wat gemiddeld zeg maar veel meer dan Van Aert. Maar hij was al drie seconden langzamer op die laatste kilometer. Dus volgens mij is het minder tages niet zeg maar. Maar ja, hij heeft negen tijdritten op rij gewonnen.

[01:02:22]

Die gast rijdt nu net zo snel per shekhar.

[01:02:26]

Ja, want yucca, na die Vulgata zeg je dat Boogerd jou zegt je maar wij zijn portico. Afijn. Betts hebben gehad. Van Aert van der Poel waarin de naam van de Boer ganja. Sinkeldam corner zou nog wat vergeten.

[01:02:41]

En langzaam Botaka Toccata. Ja, nou dat die toch al bevestigd in de tijdritten. Soom is misschien niet Sinkeldam Körner, maar weet je wel goed. Verbaasd toch even zeggen ja, weet je wel hoe verbaasde vorig jaar met z'n allen waren in de USA was ook volgens mij flakkert uiteraard dan een wonder met die elke derde of in ieder geval heel kort.

[01:03:00]

Heb je misschien zit op de fiets. Dat was een belangrijke dag. Was er toen wel, maar ik heb me in San Benedetto del Tronto op de fiets juist verbeterd, maar zag er mooi uit. Was geen mijnwerker. Nee, maar dat is. Dat is wel iemand waarvan je zegt van nou, als je nu de toevoer favorieten op moet schrijven.

[01:03:16]

Ja, het zijn gewoon twee Slovenen. Ja, er zijn wel die twee gasten. Berkane straten werden gisteren staking bij elkaar de straten, maar in de straten van drieënhalf miljoen inwoners verband.

[01:03:28]

Maar ja, dat is geen toeval, maar een gezellig.

[01:03:35]

OK. Afronden even komt er zo aan.

[01:03:38]

Vergeet niet een kijkje te nemen op Ellezelles punt cc en op futures op punten. Sluis Lou riep. Samen met grimeur kunnen we dat Katona Thomas Cornice ook nog wel. Wil jij nog een spiritueel ontvangen geld?

[01:03:51]

Wel feilloos wat en wat spirituele boeken, boeken, boeken en chakra's. Ik denk ik zat bij wierook te drinken ofzo. Ik denk dat ze daar bij Philips ook wel voor openstaan.

[01:04:01]

Gaan ze morgen even bellen? Zalig door. Dank. Thomas.

[01:04:05]

Welk boek dat voor jou met vier inzichten van Don Miguel Ruiz aanraadt, is mij wel een kantelpunt geweest in mijn leven, vertelt Thomas.

[01:04:19]

Een een kantelpunt? Een kantelpunt?

[01:04:22]

Spreekwoordelijk gezien nam het kantelpunt is dat ik hier weer over praten en de liefde weer teruggevonden.

[01:04:33]

Oude liefde roest nooit mensen. Wij gaan hier lekker een hapje eten. Tot de volgende keer wederom hoe dan ook en waar dan ook.

[01:04:42]

We zien elkaar de volgende keer en voor de tussentijd bewusteloos uitvouwen.

[01:05:27]

Jonjo zou al bezig zijn anderhalf.

[01:05:30]

Serieus, nog nooit een podcast over San Remo wil luisteren, raad ik aan om niet naar ons luisteren.

[01:05:40]

Wil je een podcast over Tiësto? Jouw stijl? Tiësto gel van de broeken van een broek als het wel langs kom, je uittrekken. Getoond heb je lekker heerlijk hupsakee. Voornamelijk de naam lostrekken.

[01:05:57]

Ja, we hebben gedaan om de. Ik zit niqaab in Mantova. Ik dacht aan deze wedstrijd, maar ja, ik ben ik aan mijn hart, zegt Uitnaar.

[01:06:06]

Hij was een gevaar was voor onze eten bestellen, niet in het lysine en grappig is. Als je dan aanstaat, dan sta je ook aan iets goed. Maar je bent ook nog veel af te leggen. Ja, maar ik zit in niet.

[01:06:16]

Ik heb echt de opdracht gekregen. Het is dus nu al doet het al een week niet namenlijk. Dus ik heb al een week geen internet en tv, dus ik zit ook in koers te kijken bij de buren en werk van start.

[01:06:28]

Gelukkig.