Happy Scribe
[00:00:00]

Voordat we beginnen eerst even een berichtje van Nationaal Barbertje belang, omdat het de komende dagen top barbecue weer wordt en omdat er met die laatste Tour dag toch ook een beetje een eind aan de zomer komt, hebben onze vrienden bij de Meet Lover's een mooie actie voor je bedacht. Tot het moment dat de laatste renner in Parijs over de meet komt. Zondag krijg je met de Koda Lift Slow Ride Feist niet 15 procent, maar 20 procent korting op je volgende bestelling.

[00:00:24]

Ga dus meteen naar de nietlanger S.N. El Schleiz podcast en als je geen zin hebt om alles zelf uit te zoeken, hebben zowel Low als ik mijn pakketje voor je samengesteld. Kan je zelf lekker kiezen wat voor Barbertje type je bent? Check de My Levenspunten Nails lees podcast. Gooi je mandje vol. Gebruik de code. Lisle richtte Feist voor 20 procent korting en knal maar aan die barbecue. De niet Laevers de allerhoogste kwaliteitsvlees, online besteld en bezorgd bij je thuis door met de show.

[00:00:54]

Was dit Joop die zei de fiets, de fiets en verder niets? Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral het naast de fiets.

[00:01:01]

Dit is de lift slow ride 5, podcasting en menuhin in een staat in screening. Hierbij staan Singin in de herwint en zijn Lenne.

[00:01:12]

De kookrubriek van de Volkskrant leerde ons dat de Tourkaravaan vandaag door het gebied van de nouhi bij Grenoble kwam. Voor sommige Franse heilige walnoot langs de boomgaarden van de rassen Franquart, Marjet.

[00:01:26]

Een Parisienne.

[00:01:28]

Binnenkort begint de oogst pas schrijfmachines. Rommelen dan de noten uit de bomen in Nethe.

[00:01:34]

Vandaag in de koers werd er behoorlijk aan de boom geschud en helemaal niemand werd opgevangen met een nette en goed wiel en gebruik om elke wielrenner er tot aan de meet lekker zelf uitzoeken. Noten werden gekraakt. Uitgewrongen kwamen renners over de meet. Man tegen man. Gevechten werden uitgevochten met een Colombiaanse superheld als winnaar.

[00:01:52]

De Col de la Leauge, toen de weg vorig jaar mei in de sneeuw werd geopend met een tijdrit bergop, was pas gelijk de op zes na hoogste van Frankrijk.

[00:02:03]

Een gloednieuwe weg die als drop veter over een witte slagroomtaart al zijn gelegd. Een klim als geen ander, een soort kruising tussen de Angliru en een mol van toe met een geasfalteerd stukje skipiste als toegift zouden loos gaan.

[00:02:17]

En dat gebeurt niet als we op de bank. Er bestaan Danso, maar het was spannend en mooi. Dan aan het eind.

[00:02:24]

Misschien kan de ploeg kok van Astana na de beklimming van de slagroomtaart van vandaag. En om het feestgedruis nog wat op te dikken en lekkere noten taart plakken. Forton Vinokourov, zelf grote baas. Vierde vandaag zijn zevende veertigste verjaardag en kreeg met de overwinning van Superman Lopez het mooiste cadeau dat hij zich kon wensen. Of op z'n minst een hele dikke vette kers observeer. Het is de hoogste tijd voor je welverdiende portie Tour gebabbel, maar namens Stefan Bolten tegenover mij zitten ze zich op Couzijn van het Analisten Gilde.

[00:02:56]

Een stem dan buiten de tijd kan gelden als een gewone Léonie waar? Ik weet niet waarom willen ze? Heb je wel? Heb je in het Huis van Alijn dus ook s zomers buiten tijd zijn keuken genoemd? Ja, ik voel me een steekje onder water. Maar nee hoor. Nee, het is dus een compliment. Of die fantastische haardracht. Want hoe komt dat zo is? Twee keer wassen geloof ik best. Dat moet. Soms is het wekelijks, soms soms.

[00:03:21]

Ik werd van de week op Twitter vergeleken met je raamkozijn op man. Ik ga op bezoek. Geef me vaak kijk, ik geef je vijf minuten en dan komt die het straks weer terug. Ramon Sinkeldam Nee, die doen we. We moeten in een Rámon hoekje maken waarin we aan het eind altijd checken of we nog dingen vergeten zijn. Ik wil. Ik wou het. Wij gaan verder rechtsreeks vanuit de grachtengordel, volstrekt verstoken van alle invloeden van buiten de ring natuurlijk.

[00:03:47]

Het is woensdagavond 16 september tour podcasts. Lou. Hoe heb jij? Euh, hoe? Hoe kijk jij eigenlijk de Tour? Je dat nou best wel intensief ik. Ik zat vandaag denk ik vanaf kwart over twaalf van start en ik had wel een beetje zo gepland dat ik dan thuis zou zijn voor de lunch. Sowieso. Had met Ter Samen Thuis. En dan? Daar ging de VN al aan. Haar ouders waren verhuizen, dus ze moesten er weg.

[00:04:14]

En toen kon ik. Totdat. Tussendoor moet je wel effe naar cijfertjes, ook de kinderen opgehaald. Maar dan moet je wel een keertje een nacht voetbal brengen. We wonen daarnaast ook ongeveer alles mooi. En dan heb ik nog radio langs de lijn op mijn oortjes, terwijl ik met de hand in hand. We hebben de jongste jaren niemand serieus. Ik heb vandaag ja, dit was eigenlijk de. De Quack kwam meters de de meest interessante rit van de Tour.

[00:04:35]

Die stond wel rood omcirkeld. Om zag, maar dan wil ik ook zien hoe ze wegrijden in t begin van oorlog. Het is dat. Zit je, dan zit je wel mee. Nee. Ik merkte namelijk dat ik werd afgeleid. Op een gegeven me dacht ik ook weg. Die telefoon. Ik ga nu gewoon echt alleen maar koers kijken. Ken je dat? Dat je wordt afgeleid door dingen dat ik was? Tien jaar geleden was dat niet zeggen, maar ik was even een soepje aan het eten en toen waren ze dus aan het rijden.

[00:04:58]

Dus ja, ik de telefoon op tafel. En ja, ik heb. Ik denk dat de mensen een heel apart beeld vonden in in Amsterdam dat iemand gewoon op het terras euh, de Tour de France op zijn telefoon aan het kijken was. En af en toe een hap soep aan het nemen was. Maar ik merk wel de laatste weken en dat is zeker als je echt in het wielrennen zit. Althans, zit er qua analyse en bezigheden dan? Ja, dan wil je eigenlijk alles wel weer zien.

[00:05:25]

En we zeggen het heel vaak. De start is toch vaak wel het mooiste.

[00:05:29]

Dit is heel mooi en zeker in dit soort reed. De derde week vermoeidheid. De mensen die nog energie in de tank hebben, die euh, die rijden van voren.

[00:05:38]

En ja, dat hij dan ook gelijk. 5 hele goeie renners weg. Driesmans dat gisteren ook mee denk. Ja die hebben dus echt overschot. Ja zie maar die die hebben we nog even terug. Normaal dat dat. Dan ga je snel overheen. Maar dat is frisheid. Ha ja, waar ik.

[00:05:51]

Hier kom ik op terug. Sinkeldam Corne. Maar waar ik eventjes naartoe wil is heb je op een gegeven moment. Jij zit bij Radio 1. Je zit bij euh, de avondetappe. Heb je niet soms het idee?

[00:06:02]

Jezus Christus in zich heeft? Sergio is niets meer dan wielrennen dat je weer helemaal zou. Drie weken en maanden opgeslokt worden. Of jij ook trouw ik. Ik merk bij mezelf al dat nou ik merk. Merk eigenlijk wel dat ik er geen genoeg van krijg. Nee, ik vind wielrennen echt, kan er oprecht van genieten. Ik vind het ook heerlijk om alleen te zijn. Ja ja, ik dan. En dan ga ik op de bank liggen en zet ik het aan.

[00:06:28]

En dan denk ik af en toe wel eens wat BLR eigenlijk in de basis. Ehm, maar dat is nog altijd heel kort. En dan? Dan blijf ik eigenlijk gewoon kijken.

[00:06:37]

Merk ook echt dat ik daarvoor moet gaan fietsen. Gaat dat? Komt het er echt niet meer van? Want dan heb je dus. Ik heb het alleen met de Tour. Ja ja, ik heb het niet de voor d'Auvergne ofzo niet gehad. En ja dat als kijk je erbij als toevallig zo uitkomt kasticket. Maar de Tour heb ik nu wel iedere middag dat ik denk van ja hallo. De Tour kijken in je eentje. Wat Thomas zegt, dan kan je dat niet.

[00:06:58]

Of kan je meerdere mensen erbij? Ik heb wel een fraaie zoete inval thuis. Ja, een voor mij lastig om in mijn eentje te kijken. Zo ja, dat dat gewoon niet te snel gaat. Hij is volgens mij wel jaloers hoor.

[00:07:09]

Ja ja ja, zeker vorige week nog een met Menke heeft gelegen dat de kinderen er niet binnenkwamen. Papa mogen een pains feestje hebben of volgen dit. En. Heerlijk is dat overal. Ja, maar jij bedoelt dat je heel veel met je bij de vriendengroep zeg maar groep heb? Groepjes die iedereen zit te kijken of kantoor volgens mij. Ja ja, ik heb niemand die communiceren met me. Maar da's lekker toch? Nee, heerlijk. Geen groepjes. Dus heb je serieus geen hebt helemaal losgaan.

[00:07:35]

Lekker maar aan mijn fijne heb je dat bewust of groepje ook al leuk? Ja, ik vind het zo intiem heb geroepen. Ik zeg ze ook, ik heb er wel een paar.

[00:07:46]

Maar euh, excuses. Hij een die euh. Die staan wel allemaal gedempt. Ik hoef die informatie niet. Ik kijk echt gewoon van me voor mezelf. En euh. Ik vind het ook wel wat ik mij ook wel betrap dat ik ook. Ik heb nog nooit een podcast geluisterd over wielrenners, maar ook daar vond ik echt. Ik heb wel een echt heel breed georiënteerd. Ik lees kranten soms als ik wakker word, maar over wielrennen heb ik dus nog nooit.

[00:08:11]

Een voorbeschouwing of een nabeschouwing. En ik doe dat eigenlijk ook wel een beetje bewust om gewoon te zien wat ik zelf zie en wat ik daar dan van vind.

[00:08:19]

Ja, maar je hoeft het niet af te zetten tegen of dat de gangbare mening is, of iedereen ermee komt of iets volstrekt anders zegt. Heb je geen behoefte aan?

[00:08:25]

Nee, daar heb ik ook echt geen behoefte aan. Want het wielrennen ja, sociaal leven is natuurlijk al een klein beetje. Wat pik je op en hoe ga je daar mee om?

[00:08:32]

Waar we en mijn een podcast gij toch ook dingen oppikken? Of op Twitter? Of ja, maar ik ben niet geïnteresseerd in over me bij het wielrennen. Ook om om een euh, ik juist. Wel vind ik grappig. Ik vrees dat. Ik heb dat niet.

[00:08:45]

1 woorden wat grappig is. Ik weet niet of jij dat wel eens ziet. Maar Chris Horner. Ja je die doet commentaar van NBC waar iedere dag dat ie the butterfly effect. Ik weet eigenlijk niet waarom het zo is, maar dan heeft hij een inzicht op de koers, terwijl die in een euh. In een heel foute Amerikaans biertje achterover zitten op een bank van NBC. En dan gaat ie gewoon 10 minuten rijden recht en een YouTube camera praten. En ik kijk ik dat best wel graag.

[00:09:10]

En weet je wat The Butterfly Effect is?

[00:09:12]

Dus dat is een gebeurtenis. Euh, kleiner dan klein? Ja, die eigenlijk alles kan veranderen. OK, oké dus ja. Is echt een prachtig iets.

[00:09:21]

Helemaal over dus die euh. Op de middelbare school neemt iemand een verkeerde afslag en zie je dus in die film als het als dat meisje of die jongen dat anders had gedaan. Dat het leven compleet anders was.

[00:09:31]

Geen ongelukken achter exact. Ja en nee. Het heet binnenvliegen omdat als de de vlinder ergens waait dat er a, b is en met z'n vleugels op en neer gaan, dan kan het een storm in. Best wel, maar hij heeft. Ik vind dat het leuke is en dat inzicht gaat over Ineos overtraind zeggen ja, het komt een beetje bij hem weg. Dat heb ik eergisteren gezien. En dan ga je er vandaag verder op door. Let! En dan kom ik dus meer.

[00:09:53]

Car-Pass is de enige van Ineos die goed rijdt. Maar dat is ook de enige van die mannen die niet met de Tourploeg mee getraind heeft. Dus dat versterkt dan weer mijn inzicht dat heel Ineos overtraind aan de Tour begonnen is. Sinkeldam Corner hoeft alleen maar Wicker. Ook deze. En die verantwoordelijkheid ligt lekker bij jou. Die moet jij lekker bewaren. Die komt zo meteen terug. Mannen, staat er op de Sinkeldam corner. Vitesse? Euh ja, die is alvast geflikt.

[00:10:17]

Jerome Kosei is de. Laurens ten Dam. Hilliard bij Julia Hardman. Ik neem aan dat een Française. We hadden het net over voor zover dat nog niet ter sprake is gekomen in de tijdrit. Vertelde Over Welpje. Bij Thomas natuurlijk. De de Jerom koers van analist Gilles, duidend op zijn mat, maar door de uitspraak wordt eigenlijk meteen in zijn bloementuin Oosterom. De hele knappe, knappe man die zo maar weet. Je maakt dat verhaal trouwens van die Cheron.

[00:10:46]

En hoe die getraind heeft in die lockdown. Ik heb daar met Nikki ook over gehad, maar dat kwam toen niet één keer een dag helemaal in zijn eentje voor de Tour uitreed, zeg maar het begin. In de eerste weken was dat verteld. Die gast is verliefd geworden op twee keer natuurlijk verliefd geworden op een Portugese eind vorig jaar en is in de loop dan er naartoe gegaan. En die heeft volgens mij. Die heeft die is pas op 25 juni teruggekomen en die heeft een hele buikspek trip gedaan van Portugal, helemaal door Frankrijk heen.

[00:11:12]

Biopic tassen en Roig heeft daar ook en tijdens de lockdown heeft zijn buurman helpen zijn huis verbouwen ook echt als een bouwvakker juichen. Dat artikel, gelezen in de Keeps, zien we echt als een iets te dikke bouwvak. Laurens ten Dam mét Karsten Kroon dus. Het is al een Nikisch en ook het is een heel aparte. Ja, hij werd helemaal verliefd op een meisje. Portugezen leren heel wat daarnaartoe vertrokken. Woont nu in de buurt van Faro terwijl je uit Lyon komt en zijn training voor de tour bestond uit buikspek.

[00:11:39]

Het zag je ook wel. Maar ja, dan wordt dan weer het inzicht versterkt. Hij rijdt eigenlijk net wat te zwaar. Hij is dat pakweg hartstikke traag geworden.

[00:11:47]

Zo ja, hoe zitten we met een paar keer hier op de wielerbaan ofzo? Maar dat is nou ja, dat is Jeron kussen.

[00:11:56]

Nou mooi dat jullie eigenlijk alle twee met hem kunnen identificeren op Yuliya. Toch op jullie eigen manier. Hij was Phraates twee keer uit een hele goeie maat. Laat wat staat op tafel. Hier in huize Dekker, want daar zitten wij. We zitten bij Thomas thuis en ik dacht die ik het weet je, die ijskasten. Ik kan niet goed gevuld zijn met die gozer. Ik kan gewoon niet op de Kwaremont. Mij rekent Thomas een tijdje gehad denk ik.

[00:12:19]

Doe gewoon even solidair met Thomas, maar ik voel me net Dione. Ja, Avondetappe zit achter Laurens de Graaf en we hebben de laatste keer voor elkaar een mooie jurk of een jurk aan.

[00:12:32]

Het is een poppenkast. We zien dat niet, maar het slijk gehaald. Hij straalt. Hij zei iets wat jij dat goed uit.

[00:12:37]

Gewoon kussen. De laatste keer dat we elkaar spraken was zondagavond. Dat betekent dat er een rustdag en twee gruwelijke bergetappes om na te beschouwen hebben. Natuurlijk de laatste vier of eigenlijk twee dagen om voor te beschouwen. Want dat de sprint ritten in die ellende.

[00:12:53]

Maar dat was niet zo gruwelijk. En gisteren? Nee, hij was niet te gruwelijk. Een paar dingen die me in ieder geval zwollen de rustdag vielen in ieder geval opvielen.

[00:13:04]

Uhm. En dat is uhm.

[00:13:07]

De eerste is de vraag of er ooit een Franse renner de Tour zal winnen. Want wat een ellende.

[00:13:15]

Volgens mij gaat het heel moeilijk worden voor de Fransen, maar ook voor de Spanjaarden en de Portugezen. De Belg Elmiger en de Nederlanders en de Denen. Voorlopig is enige troef over Colombia ofzo. Boeckmans zie ik ook niet zomaar een Duitser, de Duitsers ook niet. Het zijn echt aparte landen Colombia, Slovenië. Ja, ik weet trouwens wel Jo voor Remco even. Ja, spelletje, zeg maar, ik zou de Belgen niet meteen uitvlakken. Nee, maar dat moet ook echt individueel uit Remco komen.

[00:13:48]

Ik bedoel, je bedoelt, zeg maar een soort Systema. Heeft Slovenië nou zo'n systeem? Want als er 2 miljoen inwoners, negen profs een partij van een grote ronde kunnen winnen?

[00:13:55]

Ja, ik vind wel dat de hoge Toeva als factoren. Ook komt dat uit Sint-Ignatius.

[00:14:02]

Het is een reele. Weet je waar dat het komt, denk ik. Het is een redelijk welvarend land. Volgens mij hebben ze toen de oorlog begon in die contreien hebben ze na één dag opgegeven. Ja, het is het meest welvarende land van gesloten en er is dus weinig ellende geweest.

[00:14:17]

En euh ja, het is redelijk welvarend natuurlijk aan de Italiaanse grenzen bij Triëst. Uhm, nou toch op de een of andere manier wel een sportcultuur, maar wel sport.

[00:14:27]

Clacton? Is het zeker een factor. Geluk is er natuurlijk ook skirts. Handspring is een nationaal sportbeha. Ja, da's niet waar. Dan wordt Rochlitz uit Pocket.

[00:14:34]

Shere Khan was toch een hele goeie skispringen.

[00:14:38]

Jongens toch? Dit is een serieuze nationales. Nee, maar ze hebben altijd een cultuur van Rochlitz en een hij was natuurlijk een schansspringer, maar hij was vooral topsporter. Ja, dus die mentaliteit hoeft er niet meer. Het was niet dat die je op z'n twintigste in een in een roeiboot stapte, zoals in Nederland.

[00:14:54]

Studentenroeivereniging een redelijk goeie, redelijk goeie beloftenploeg jongeren ploeg die best wel veel investeert.

[00:15:02]

Al jarenlang. Ja ok, maar wij hebben bij ons dus Rabobank was natuurlijk ook een hele goeie beloftenploeg, maar stond natuurlijk ook in Kruijswijk ook een product van. Ja ja ok, helaas wel. Maar de Fransen en de toch even op ze terug te komen de Fransen. Nou hij wel een beetje en je moet niet zo'n probleem.

[00:15:18]

Je moet niet zijn aansteller zijn denk ik als je een grote ronde wil winnen. De beker trekken en het publiek proberen mee te nemen op je fietsrit. Heb je vandaag alle verliefd gezien dat de muzikale regerende winnaar? Maar is dat geen erfenis van Voeckler? Ja, ja, nee zeker. Voeckler heeft alle vier houtkant ook wel zijn maniertjes à la Frank.

[00:15:36]

Ja, weet je of je Divo en weet ik van Brătianu met zijn band om zijn om zijn ze?

[00:15:40]

Zijn ze voorbijgesneld door andere jongens. Al wel een baas. Ja, die had geen maniertjes. Ja ja, die was gewoon euh, wat kwade maniertjes. En ja, die had Anger Management Maniatis maar. Dus maar jij denkt gewoon Franse afschrijven.

[00:15:54]

Nou afschrijven moet je natuurlijk zo'n groot land met heel veel wielrenners en giga veel amateurploegen. Gaat ik echt heel veel geld? Misschien wel. Het land waar het meeste geld in wielrennen omgaat is Frankrijk.

[00:16:05]

Maar hoe ontwikkeld is het? Hebben ze niet ergens de boot gemist qua?

[00:16:09]

Nou, ze zijn super professioneel hoor. Een jonge ploeg van Avty? Ja, daar rijdt Van den Berg voor. Het voornam Lasnik weet ik nog niet, maar die wordt nu prof bij Fenicië. Dus. Ramon krijgt een Nederlandse ploegmaat, maar die heeft uh ja, en dat is gewoon volle bak professioneel. De beloftenploeg van de zes zit in Chambéry standaard. Hier hebben daar een trainingscentrum. Wat wat eigenlijk? Wat Ivan in in Sittard heeft? Dat hebben zij, zeg maar in de Alpen.

[00:16:35]

Of dat wat, dat savoir bergen, zeg maar. Dus dat. Dat is echt wel professioneel te zeg ik. Gek dat daar niks uit is toch?

[00:16:41]

Uit het licht denk ik toch aan de mentaliteit. De focus van drie weken is natuurlijk een hele speciale mannen die dit kunnen.

[00:16:49]

En je krijgt natuurlijk de druk van de hele natie op je. Ik geloof dat hij dit wil je niemand aandoen? Nee, als jij ook maar één keer een teken van ronderenner schap vertoont, dan heb je de hele nacht volgens mij in ieder land toch dat wij in Nederland ook. Ja ja, België, da's overal alleen. Maar schrijven zien we natuurlijk wel heel makkelijk weer af. Dat is wel het calvinistische van alle verraadster.

[00:17:11]

Als je in België heb je t ook euh. Maar als je daar de favoriet bij de Ronde van Vlaanderen bent, dan heb je er nog twee of drie die ook. Zo ja, dat zijn natuurlijk maar zes miljoen mensen. Ja, zes miljoen Vlamingen, VvAA, Vlamingen.

[00:17:24]

Olivier Naesen kan voor de Tour gedacht dat hij misschien een ritje zou kunnen gaan gebeuren.

[00:17:29]

M mannen v. V. Voordat we het over etappe 16 gaan hebben. Nog even terug naar de namen naar de rustdag winnen. Schreef er een column over. Oh ja, die stuurde jij nog door en is in twee. Een tweede rustdag in de Tour, anders dan een eerste rustdag in de Tour. Dit is er eentje voor jou. Nou, dan ben je meer naar de kloten. Maar ja, ja, moet je iets anders doen? Op de tweede rustdag?

[00:17:51]

Euh, ze verder al algemene Heede. Ja, weet je. Ik had dat wel een soort eigen in het begin. Wedden dat ik eerstejaars of het eerste toernooi? Ja, wist ik veel. Wat een rustdag was. Een ferme. Ik kan er nog de rustdag gehad. Dat was ook geen foert Koosje opzegbaar of iets. Dus ik weet nog wel dat ik dambreuk, vroeg van. Wat moet ik doen op de rustdag? Nou ja, en je moet je niet kansloos eten met een lunch.

[00:18:13]

Weet je wel wat? Je mag wel pasta eten, maar niet te veel vlees. Exact wat winnen, zei we. Het vereist een drieste discipline. Hoe onstilbare honger ook. En hoe grotesk het verlangen naar een diner bij kaarslicht. Matiging is geboden. Precies dat was toen echter te het regime. Waarom is dat dan dat je nou kijk, als je jezelf helemaal overlaat? Dan heb je van die dikke poten in de start, zeg maar. Het kost vier uur lang omdat de weg te rijden is.

[00:18:36]

Op zich ook niet zo verkeerd ik. Ik moet eerlijk zeggen ik was eigenlijk. Altijd wel goed na een rustdag, maar ik had. Ik had er mijn eigen euh, dingetje. Ik denk nou en dat doe ik. Ik had best wel een ritueel elte. Ik ging ook graag alleen fietsen. Vroeg werd ik werd wakker om Buitenweg en dan ging tweeënhalf uur fietsen en reed ik bijna ook weer helemaal niet. Tank leeg, want ik ontbijt niet zoveel, dus ik had een beetje het ritueel van ja, als je de tank leeg rijdt.

[00:18:59]

Kan me ook weer goed vullen, net zoals mijn batterijen. Als je die altijd halfleeg trekt dan. Dan wordt ie nooit meer helemaal vol. En ja, je wil ook met een volle batterij starten als ik mij verlegen of voel ik m weer? Euh bui bij het avondeten, goed bij zeg maar. Dan had ik echt wel tweeënhalf uur gefietst op n colaatje ofzo. Dat was natuurlijk ook later bij. Bij Sunweb kreeg ik dus euh de voet coats heb zeg maar al en dat was helemaal niet in de reeks.

[00:19:22]

Anderhalf uur en dan had ik vrij. Had ik eigenlijk voor mijn gevoel veel meer. En ik was na de rustdag net zo zwaar en ik kreeg ook Smalhart. Weet je wel dus dat dat ouwe verhaal van breuken en masa en winden eigenlijk. Dat bleek eigenlijk ook wat ik eigenlijk ook had doorgezet, zeg maar in me. In mijn carrière. Dat bleek uiteindelijk ook niet helemaal nodig te zijn, maar dat zijn winnen zijn ook veel heeft gevonden. Nee, ja, dat zou.

[00:19:44]

Het heeft veel te maken. Ik was altijd wel goed bij de na de rustdag. Maar misschien was ik er ook geweest als ik nooit had gevierd. Niki rustdag, rustdag, rust. Dag uit je. Ik ga niet fietsen. Weet je wel? Weet je wat Nicky doet? Die slaapt uit zolang mogelijk. Dan gaat die brunchen.

[00:19:59]

Maar dat had Dumoulin ook gedaan toch? Die zij ook echt? Dat was de aanleiding voor. Voor de collum van wie, zegt Dube lijkt het ook gezegd die kwam uit dat soort lethargische slaap. Ja, u zegt ik was helemaal gewoon kwijt, maar een inmiddels coma. Ik denk dat ze tukje was op de middag, zegt Niki. Die slaapt gewoon uit. Tot elf uur na het drama gaat die brunch en dan een die op tafel eten. Maar dat is Nikky.

[00:20:19]

Dus ja, daar en dan gaat ie niet op zijn fiets. En dan hoeft u dus niet. Euh ja, kleren aan en dan koffie drinken. Vaak ben je best wel lang onderweg.

[00:20:27]

Het kan natuurlijk ook niet zoveel uitmaken. Het is natuurlijk ook welke waarde je er in je hoofd aan geeft. Zo'n ritueel. Ik ga morgen. Als ik dit vandaag niet doen, ga ik morgen niet goed zijn. En dat is echt alleen de waarde die je daar in je hoofd aan geeft. De conditie gaat niet minder worden. Eten drinken? Ja, dan moet je die dag ook doen. Uhm, nee.

[00:20:44]

Het is heel logisch om niet een heel groot stuk vlees met een lunch te eten en dan s avonds weer te doen.

[00:20:49]

Maar dan moet toch energie in. En uhm ja, als jij al denk ik ga morgen slecht zijn, want ik ben altijd slecht na een rustdag.

[00:20:55]

Dan ga je dat ook zijn.

[00:20:56]

Hetzelfde geldt de andere kant op een kan ik hard voor mij. Het was voor mij waar het echt een ritueel is. Maar als je later in mijn carrière merk tegen jaar dat dat die dingen waar je aan vasthield dat. Dat hoeft helemaal niet de waarheid te zijn. Maar dat was ook gewoon omdat je er in gelooft dat het zo is. Net zoals dat als jij erin gelooft dat de Amstel jouw koers is. Dan ben je altijd in vorm voor de Amstel.

[00:21:16]

Moet je daar gewoon naartoe werkt? Weet je wel in je hoofd?

[00:21:18]

En dan krijg je er wel hoor, die spirituele podcast.

[00:21:22]

Nee, we gaan nu even onze chakra's op alfabetische volgorde leggen. Maar voordat we dat gaan doen, gaan we eerst even luisteren naar uh en oh. Je gooit een menu in bericht van alles wat je terug op. Blijf jij ook tijdens de Tour gewoon lekker doortrainen op de racefiets? Mountainbike of de gravel bike? Goed nieuws de tour deals zijn er en lopen de hele tour gewoon lekker door. Op Futur E-shop Pantanal Schleiz, Lift Slow Ride Feist staan elke dag weer nieuwe deals die we samen met Future Shop selecteren en waarbij we ons laten inspireren door de actualiteit van de tour.

[00:21:55]

De producten van misschien wel Dumoulin, Bernal of Van Aert met flinke korting dus Future Shop jouw specialist voor alles wat je nodig hebt om door te blijven trainen voor de beste tour deals en altijd gratis en snel verzonden. Dus benieuwd naar de producten die we geselecteerd hebben? Check elke dag de nieuwe tour deals op Future Shop punten nl. Schleiz Lift Slow Ride Fest door met de show Etappe 16 mannen vandaag. Vandaag, gisteren was dat. Nee, we hebben twee.

[00:22:24]

Ternaard hebben we vandaag al 17 kijken en daar zcy alle twee in de Alpen. Is dat toch een beetje? Hebben jullie speciale herinneringen aan de Alpen? Is er een lievelingetje klim in de Alpen? Jullie hebben Thomas. Hebben jullie mij? GFP ging en gingen als als zeg maar niet om te trainen wel eens naar de Alpen. Was het altijd gewoon om te trainen en niet om om je heen te kijken.

[00:22:45]

Nou, ik moet zeggen ik heb helemaal niet veel van dat soort trainingskampen gehad. Heb ik een tumultueuze carrière gehad? Ik denk dat je er niet zoveel naar op hebt. Nee, nee. Ging die ene tour in 2007?

[00:22:56]

Euh, ja natuurlijk. Ja, maar voor de rest echt op dat hoge niveau. Nee, jij lauw. Ik vond de mannenlijn fantastisch. Ja, lekker, lang niet te steil. Ik ben denk twee of drie keer weggereden, zeg maar. Wat vaak lachend staat of af als eerste klim. Dat ik dan dacht ja, ik ga hier de kopgroep niet missen in twaalf. Ben ik daar weggereden in toen? Toen Stefan Stevens zo goed reed in. In die rit naar Alpe d'Huez ben ik daar ook mee gesprongen.

[00:23:24]

En euh ja, daarom heerlijk klim. En ik weet ik. Ik reed wat gitaar omhoog, waardeer ik. Ik heb dus die rit van buwy wel in mijn eentje zeg maar op tv gezien. Boeijen die won Mallenaar op La Plagne. De reden daarvoor was Maddelein. Maar de klim naar volgensmij lijn en daar die alle klim. Al die sprinters eraf en een rij eenenveertig 19 zou ik nooit vergeten. Eenenveertig laat weet je wel. Boem boem staat daar.

[00:23:46]

En later reed ik in mijn eentje 33 gemiddeld in. Ik woon in Limburg gewoon halen vandaag. Ik heb daar wel aan gedacht. Zeg maar dat ik daar een meespringen was. Ja dit. Dit was ook de klim van Bo bookies. Favoriete klim volgens mij, maar ook daar geloof ik graag. Ja ja zeggen, hebt u nog een goede reden? Nee maar euh. Ja dus Mallenaar, zegt FAF. Die was graag. Dat was echt. En gisteren zat er allemaal een beetje onbekend in.

[00:24:11]

En eigenlijk vandaag de slotklim. Ja, dat is ook voor het eerst opgereden.

[00:24:15]

Vandaag was groots en meeslepend. Gister was 164 kilometer van La Tour du Pain naar Villard de Lans. Euh, ja, we eigenlijk. Lennard Kemna deed eigenlijk een jusitie. Leonard Kemna had het over gehad op die plek. Ha ha, ha. Ik heb laatkomer week bij NOS langs de lijn van de Tour de France gedropt. Willemijns voor de mensen die daar vorige aflevering niet geluisterd hebben. Wat nou? Kemnade die je? Die lui zijn eerste profkoers. Zondag lag die bij het met deze Ancia er eigenlijk is ken Napoleon werd hij door de eiken viskweek die bij de bij de aanschaf van de vlucht op tafel gelegd en moest ik hem de fijne kneepjes van het vak leren.

[00:24:57]

Maar ik merkte al gauw ik. Voor 11 uur s ochtends hoefde ik hem helemaal niks te leren, want we lagen te slapen. Slapen hoefde ik hem niet te leren. En maar ja, we hebben het over gehad. Het is een jongen die die die zegt, maar op een gegeven moment in het in het Sunweb regiem toch wel euh ja, richting burnout ging. Ja, laten we t zomerhappening maar h. En euh bijna gestopt was met fietsen.

[00:25:19]

En euh ja nou ja, nu nu bij je. Ja nu bij Bora. Gewoon het plezier heeft hervonden en gaan knagen. Wij waren net aan t kijken.

[00:25:26]

En toen zei hij Oh. Mooie gebeeldhouwde renne toch? Plasticiteit.

[00:25:31]

Maar ietsjes minder mooi dan in je Chirojongens. Jawel, maar toch lijkt IJspaleis wel zijn verhuis naar Platten. Dat vertellen. Lekker fietsen of we lekker tussendoor. Wij Car-Pass weg te rijden. Die rijden op een Pinarello. Nee, dat is mij net zo lekker. Dus wel je 40 uur rijdt scheelt. Nee zeker.

[00:25:52]

Maar wat is een gebeeldhouwde renner mama hier zie. Ja nee, maar waar let je dan op? Gewoon even concreet is het beenen. Is dat t trap frequentie? Is dat maar wat? Wanneer zou het zijn geweest zijn dat? Euh.

[00:26:04]

De houding dat het specifiek n houding is?

[00:26:07]

Meer denken, het gevoel dat alles eigenlijk wel klopt? Ja, wat gebeeldhouwd. Het is niet persé zoals VDB vinden we ook gebeeldhouwd, maar niet. Wiegde nog wel iets met zijn schouders. Ja, dus het is niet dat die per se alleen maar stil zit, zoals Peter Schep vroeger meilleure charme? Nee. Maar ja, ik denk dat iedereen gewoon als ie naar de tv's kijkt dat ie t ziet. Tessa, Tessa. Die zag het gisteren ook zitten.

[00:26:28]

Ja die Kem. Nou dat is wat een mooi renner. Weet je wel. Hij is kleiner, hij is licht, maar hij is niet. Te mager? Weet je wel. Hij is niet anorexia light, want hij heeft toch nog wel boven beentjes zeg maar ja, getest en getest. Ging daar echt heel lang lekker over, zei hij. Ik heb met de multikabel het beeld is duidelijk niet meer. Zou je niks vinden tijdens zijn slaap met elf Diksmuidekaai?

[00:26:50]

Nou, zou wel eens lekker vinden. Juist dat op zes uur om kwart voor zeven de eerste fietsweer vanochtend.

[00:26:57]

Ja, b. Gooide ze dat zelfs op? Hoe lang ga je dan naar bed?

[00:27:01]

Een gids was al laat gisteren nog meeting. Wat betreft koffiemok een belangrijk ja, zeer belangrijk, zwaarder, niet meer op uitdroeg. Euh ja, gister euro of elf ofzo.

[00:27:15]

Aankijken van elf en kwart voor zeven wakker? Ja ja, zeker wel.

[00:27:19]

Hij kon hij communicaties in de Col de la Leauge. Twee Tanneke soms. Ik had al gezegd dat je nou ja, ik lees ook de Volkskrant, Sophus alleen en in het Nieuwsblad. En ik kreeg echt zin in die code. Dus ik tweette dat de Kees Bol. Die antwoordde meteen. Je mag vandaag mijn nummer zullen alleen. Ik had zin in een code van op vanaf de bank, zeg maar. Wie heb jij een abonnement op Het Nieuwsblad? Ja, kook jij niet?

[00:27:43]

Zit niet op Blerickse. Af en toe een paar parre paar stukken als zeg maar pagina's e-mail strijkijzers. Niet gewoon kopiëren op de post. Vijf vijfennegentig per maand. Nou, dan ga ik wel. Of heb je gewoon Amendment. Je kan iedere dag alle plus artikelen zo hup te lezen. Ja, heteen of geplukt gaan de gratis tip. Maar het kost wel geld. H. En euh, zullen het over Bernal cd's inmiddels hebben. Laten we starten met bnal.

[00:28:13]

What's wrong with Bernal? Want hij is vandaag opgestapt. Hij heeft genoeg getraind. Hij heeft heel veel omvang gedaan. Kwam het als een verrassing mannen dat bijna al zo slecht is? Nou ja, wat natuurlijk. Ja, dat kan wel een beetje, want ze hebben toch al best wel lang? Euh ja, ik weet niet of het hopen is, maar misschien verwachten dat die de door zou komen. Ja, en hij liet dan een keer een flits zien.

[00:28:37]

Het werd niet minder.

[00:28:38]

Er werd heel veel tweede en steeds tegen. Amai, we dachten allemaal van als de Tour er is. Want dat is Niels.

[00:28:43]

Ja nee, maar ook in de het thuisvoordeel tijdens de Tour waren het weer Pierre Soelen die die flits gaf zeg maar terwijl die een dag eerder slecht was. Ja of sla of minder was. En euh ja, toch wel gingen. De consensus was wel. Die gaat in de derde week. Gaat de Rochlitz daar nog een kluif aan hebben? Als u nu zeg maar die moeten we hebben. Apothekers zelf zeggen wij moeten nu op achterstand draaien, want de derde week klimmetje van vandaag.

[00:29:06]

Ja, als je natuurlijk effe aangegaan. Dat was voor mijn al een goeie geweest. Ja dus voor mij heeft het wel verrast. Stuk van bruingeel gezien. Euh ja, een stuk van mijn neus gezien het natuurlijk butterfly effect van hoornen gezien. Dus dat zit er wel in de zeg maar in de radios Jacques-Louis Asta nou ja haalt. Het had een hoog koe in de kont kijken gehalte, maar hij had ook wel een paar Bruyneel. Die had een paar punten die zijn bnal, die is van vriendin gewisseld.

[00:29:29]

De zitten heel veel Colombiaanse vrouwen op zijn hielen. Hij is van mannen zich wist een boerendorp naar een stad verhuisd en daar is een mannetje gewisseld. En ter compensatie van Dante, alles heeft hier heel veel, heel lang getraind. Maar ja, dat is niet genoeg geweest. Dat was. Dat was de strekking van het stuk.

[00:29:46]

Ja, maar toch ook. Dag op dag bruingeel, ook in het begin van de Tour.

[00:29:50]

Maar dat da's achteraf. Dat die us dat bijna alles er doorkomen. Dus als het dan niet goed gaat in het Zik. Het schip is al aan het zinken of gezonken.

[00:29:59]

Had liever gehad dat ie dit voor de Tour had opgeschreven zeg maar. Ja hij was heel erg ergens zo dus waren deze argumenten. En het laatste argument was dat ie zei.

[00:30:06]

O ja, hij zegt van ja, ik heb weet je wel. Ik heb. Ik heb al een touretappe en die pakken ze. Minotaur, de tour of een tour overwinning pakken ze nog niet uit. Zijn gevecht gewonnen. En die pakken ze. Ja, daar gaan ze me nooit meer afpakken. En Bruneel dacht dat ik een opmerking van iemand die 33 is van iemand die 23 is ook een rare opmerking.

[00:30:23]

Ja, zo ver als jij nu zegt dan maar zei die ook niet. Toen is je contract opnieuw aan het uitonderhandeld was.

[00:30:28]

Nee, nee, nee. Ik heb de Tour nu al gewonnen. Alles wat nu gaat komen. Ik bedoel gewoon hetzelfde contract weer.

[00:30:34]

Maar ik? Ik ben ik. Eicke, de Bernau van die fantastische renner. Maar helpt me effe. Dat wordt geen Carlos Sastre toch bijna al. New Touroverwinning Het is inderdaad met Colossal, ik bedoel, ik vind ik wel heel een beetje help mijn vijtien uit het magma. Rosbief. En wat gebeurt hier? Laurens ten Dam, tekstdichters uit vorige keer is het jeugdhotel?

[00:30:59]

Nee, maar weet je wat wel het voordeel is, denk ik dat dit nu gebeurt op z'n 23ste aan. Dit is wel zeker niet zo, want hij heeft hard getraind en vele uren gedaan, dus het is niet zo dat die een jaar is gaan eten zoals Carlos Betancur toendertijd. Uh en uhm nou wat ik.

[00:31:15]

Wat ik frappant vond vorig jaar toen. Dat hij na die tour nog een enorm goed najaar heeft gereden. En achteraf is dat misschien euh. Daar krijgt u nu misschien de weerbots van ja, maar achteraf is dit een heel raar jaar geworden en is het niet echt.

[00:31:30]

Is het heel nijdig om te vergelijken wat daarna is waar. Maar elke keer meestal een Tourwinnaar die je die DESO. Ja, en het was goed en die ging dan.

[00:31:40]

Ik vond het wel mooi. Komt Hill ook wel mooi te mooi, maar daar komt heel veel. Ik. Nou ja, Tom, die heeft in 2018 2e Giro tweede Tour. Ja, toen ging je daarna nog eens een keer omhoog en het WK winnen tijdrijden. Nou was ook hartstikke mooi. Ja, maar achteraf is het denk je uit de VS wel zo'n veel hooi op de vork. 3 keer die voorbereiding en hoogte voor dat en dan in 19 jaar.

[00:32:00]

Als dan? Ja, dat was wel even de weerbots, zegt Van Van dat allemaal. Hij is er nog niet boven. Nee, nee, maar als je weet wat en wat er allemaal op je afkomt als je een Tourwinst in Colombia en dan eigenlijk maar doorgaan doorgaan omdat je Milaan-Turijn nog wil winnen zeg maar, want die alleen maar.

[00:32:15]

Wij hebben echt geen idee wat er in zo'n land op je afkomt. Of dat is de hele dag van het moment dat je opsta en je ga je huis uit.

[00:32:26]

Nou ja, stap die vaak. Ze fietsen op, maar ik denk dat je dat niet kan beseffen als je denkt rolstoelfiets veel druk van de Franse natie op zich heeft gedaan.

[00:32:33]

Maar het lijkt me ook zo mooi.

[00:32:34]

Ik hoorde die Spyker van ukken van de Colombiaanse tv of radio, ik weet het niet. En de rijdt dan een renner die je krijgt het hele jaar betaald door Jef en co. Colombia, Colombia, Colombia. Zie je het al voor je dat Maarten De Croo Nederlander, Nederlander? We hebben weer een Nederlander die hier gaat winnen.

[00:32:56]

Ja, ik vind het wel. Dat is de trots van dat volk. Ik heb dus mijn eerste jaar Unibet. Zat ik in een ploeg met Uran. Victor Hugo Pena podcast para regalo. Ik bedoel Lugano. Ja nog. Ik zat daar in. Januari was begin januari zat op trainingskamp. Daar waar Van der Poel was met de ploeg. Hoe heet dat, Benicassim? Ik zal nooit vergeten als ik kom na het eten een keer naar boven. Zitten ze daar met z'n drie op een rij op zijn oud bankje in zijn auto.

[00:33:24]

Hotel piepjong een wereld ontvangen. Bistro RadioRing met z'n drieën naar de Ronde van Colombia te luisteren. Zeg nooit is die Colombiaanse radio, zeg maar over de zee of de classico. CNN als Colombia. Zaten ze daar met z'n drieën te luisteren.

[00:33:38]

Koers is dus waar. Wanneer gaan we met hoe we? Ja, we moeten wel. De trip naar Colo-Colo. Ja, daar moeten we gaan doen.

[00:33:45]

Werchter echt wel in de winter. Als het daar staat natuurlijk.

[00:33:50]

Eén van mijn observaties vandaag was toch ook. Ik heb. Ik had. Ik was omdat Tychy uitmaken tijdens een koers dat Ural een baas was. Ik stuurde Rob en Rio is een baas. Gewoon thuis. We moeten naar hem toe, zo zei hij op de laatste keer. Natuurlijk, hij zakte daarheen, maar dat ziet hij daar. En dan gaat ie uit z'n bidon drinken en die trekt hij uit zijn houder. En dan gooit u nog een keer omhoog.

[00:34:10]

Een factuur opdringt de juiste Frank Sinatra met zijn microfoon. En verliest. Hij verliest wel gewoon zijn podiumplekken definitief. Het was niet zijn beste dag. Maar hij zal er vanavond niet minder om lachen. Dus euh ja, heerlijk als je zo is blijven staan. Ja, maar we waren al bezig met de analyse. Al in iOS 8. Penal is en is een renner. In een in een groter systeem en de renner die die kan fluctueren of die hij.

[00:34:34]

Het frank niets te maken hebben of die kant wat veel getraind hebben in de winter of niet. Goed Coronet tijd uitgekomen zijn, maar ze zijn allemaal kan gebeuren. Maar heel Nielse is ruk ja. Ik heb. Ik denk dat ze te veel hebben getraind voor de tour. En dan? Euh, Tudela is gewoon een zware koers. d'Auvergne was een belachelijk zware koers. En daar is natuurlijk een moraal een beetje aan. Vandaar. Maar ja. En ze hadden van tevoren heel veel omval gedaan.

[00:34:56]

In die training is niet geabsorbeerd. Je komt neer op een soort van wreedheid. Ja, waaraan zie je dat als je bijvoorbeeld naar Johan Thomas kijkt? Laat je René Thomas die die reed daar ook die reden ook niet goed? Die rijdt nu de stenen uit straten in de Tirreno. Maar die heeft nadat nadat hij had gedood nadat hij had gehoord dat hij niet de Tour zou rijden. Heeft die zesdaagse fietsenhok gegooid? Daarin welz. Ik wens ik eindelijk een keer naar de kapper geweest.

[00:35:21]

Heeft u een paar pintjes gedronken stiekem in de corona tijd? En die die rust van zes dagen heeft hem zo goed gedaan dat u nu weet je alles is geabsorbeerd in dat lichaam. En dat hebben we die andere jongens natuurlijk allemaal niet gedaan, want die waren nog gefocust op de Tour. Zeg maar de enige die echt wel die ik vandaag echt goed vond draaien, want die rijdt op een gegeven moment. Caruso begon op kop te rijden, Poels gaf af.

[00:35:43]

Een pluim voor Poels trouwens. Euh. Die gaf af. Euh, die reed weer weg. Daarbij die mannen en da's de enige die goed rijdt van ze. Die komt uit de Giro ploeg, dus die is niet mee geweest met die mannen die in dat. In dat. In dat trainingskamp waar het gewoon misgegaan is, zat er zo bevestiging toen je hem toen je hem zag gaan. En dacht je eigenlijk met iemand die de enige. Goed doel wat eigenlijk Onder-Krijt en en Tom is dus 2 2.

[00:36:08]

Wie het goed doet in de tweede die uit die bubbel gegooid zijn, zijn degenen die best presteren, dus in die bubbel is iets misgegaan. Ze hebben zeker niet te weinig getraind. Nee, dat kan ook niet voorstellen.

[00:36:18]

Ik ben ik op de een of de manier is Brailsford veel minder aan de. Aan de oppervlakte.

[00:36:22]

Wat jullie daar iets van om zelf ziek geweest en dit jaar prostaatkanker?

[00:36:26]

Ik weet niet hoe het herstel of hoe je in welke Vaasa hij zit of hoe je überhaupt de hele toer. Er is natuurlijk ook met de korona dat zijn freestyler niet zijn, maar zal je natuurlijk ook wel wat fragieler zijn. Weerstand?

[00:36:38]

Ja, maar misschien citeren we niet in die bubbel na, want dat mag, maar kan daar haast niet voorstellen. Er mag maar 30 man in de bubbel. Ja. Bijvoorbeeld iemand zitten. Het is natuurlijk ook thuis. Het is de Thaise cultuur duidelijk hoe. Ella heeft zichzelf ook niet in de buurt zitten. Die. Die vond buschauffeur of chauffeur was belangrijk. Goeie quote voor een goeie KVO doet het altijd. Uhm, hoe afhankelijk is die ploeg? Want ze hadden nog ze eigenlijk.

[00:37:02]

Voor mijn beeld bestond die ploeg uit twee grote zeg maar leiders. Buylstraat was n. En heb je ook nog die Elling? Wordt die ze naar Bahrein gegaan? Ze missen eigenlijk 2, maar dat was de performance manager en de grote baas zeg maar de. De ploegen van Stade Leuven bestuurd door Gaat zo vlug gevangene van UR van de Schaar. Inmiddels was Brailsford. Ja, en die afhankelijkheid is dus groot. Trouwens, Marijn weggaat, zeg maar ja.

[00:37:25]

Of een heijboer. Ik weet niet waar je elk woord precies mee kan vergelijken en denkt daarmee mee met Heijboer. Maar ja, ik.

[00:37:31]

Nou, ik zag gisteren al bij Barra en die had al zes uur jumbo's nog volgens mij vier of vijf bar uit Luik. Kijk keek, dat zijn toch veel? Ja, en vandaag Amari die hij in Bahrein en gaan. De komende jaren gaat de grootste uitdagers worden. Ze hebben ook jonge renners lange contracten gegeven, hebben echt geïnvesteerd en ze hebben geld en ze hebben heel veel geld. Je moet natuurlijk ook ietsjes meer betalen als je daar gaan rijden. Ja, ze stonden daar inheemse.

[00:37:58]

Ja dus dat. Ik denk wel de komende jaren.

[00:38:00]

Maar die Elling wordt is wel een euh. Is het gemis een gemis voor Als en Portal het tactische brein, zeg maar, is overleden? Heel onverwacht. Denk aan een hartstilstand. Is echt heel onverwacht begin van het jaar. Maar die is bij alle overwinningen was hij is ploegleider. Dat was trouwens zijn. Dat was een week geleden. Twee weken geleden hebben ze nog. Zal ik nog allerlei herdenkingsdiensten langskomen? Wat wel interessant vindt. Maar ja dus. Nou ja, ze hebben dus wel, want ze hebben wel veel verlies.

[00:38:28]

Ik ben benieuwd wat ze gaan doen, want wat de consequenties zijn. Ja, we de bezem door de ploeg.

[00:38:35]

Wat Wiggo, zei ze.

[00:38:37]

Ja, maar Nico is natuurlijk ook een soort van Lego City Hooligan duo dat zij die in het normale leven ook niet zo heel lekker en natuurlijk heel makkelijk roepen of roepen vanaf de zijlijn en scheiden.

[00:38:50]

Ja, of iets in de persoonlijke sfeer gaat het niet zo goed.

[00:38:52]

Maar uhm, en het is heel makkelijk roepen om iemand die eigenlijk alles heeft gecreëerd waar het Verenigd Koninkrijk dankbaar voor moet zijn. Qua wieler Brailsford. Ja ja ja, die heeft wel het wielrennen toch wel echt vernieuwd. En of je daar nou links of rechtsom goed heeft gedaan of dat hij dingen doet. Daar wil ik dan wel in het midden laten, maar door deze mannen staat UK Cycling wel echt een stukje verder. Dus wat zijn Rosa, de boze oude topsporter die zegt van dat de coach bij het voetbal al ontslagen zou zijn, gaat niet helemaal op.

[00:39:26]

In deze sport tennist is er niet zoveel geld om coaches te ontslaan en door te betalen. En is het businessmodel gewoon volledig anders. En zonder Brailsford was er nooit zijn geweest.

[00:39:35]

Maar, want dat zijn ze vinden het niet terecht.

[00:39:37]

Van Wiggo nee, moeten we dan ook voor het eerst een gelijknamige. Hij zal op een gegeven moment misschien zelf wel willen stoppen, maar hem kennende.

[00:39:44]

Maar wat denk jij wat er gebeurt? Dan is het zover. Ik ben benieuwd wat er gebeurt en de bezem door de ploeg. Nou, ik denk dat ze wel met renners.

[00:39:51]

Ik denk dat ze wel, want wat gaan doen met renners? Ja, dat sowieso.

[00:39:55]

Kijk dat intern gaan wij allemaal wat minder meekrijgen. Renners is natuurlijk heel makkelijk om te zien. Ik denk dat er wel echt een hele analyse gaat komen. Wat is hier fout gegaan? En je hebt allemaal alle alle cijfers. Ik denk dat alles goed gedocumenteerd is. Uhm ja, dan hebben wij het optimale gedaan. En dan zal je ook heel denk ik heel diep met de renners moeten gaan praten.

[00:40:19]

En dan weet je echt wel wat er is fout gegaan.

[00:40:21]

Zeker als je een tijdje uit emotie ben en de tour is gestopt.

[00:40:24]

Zeg maar gespiegelde van reflecteren. En dat je ziet dat je nu misschien wel nooit die waardes hebt gereden die eigenlijk voorgaande jaren wel rij. En die onzin dat bijna als raakt hij gewoon dezelfde waardes is niet waar. Maar nee, want we gaan ze namelijk nooit meer met benomen naartoe, want dan zijn die andere dus zoveel beter. Geloof ik niks van. Ik geloof dat hij echt de potentie heeft om nog een keer naar de Tour te winnen.

[00:40:47]

Ja zeker, maar waar waren we dat? We waren vorig jaar met zal er van overtuigd dat we voor vijf jaar al vertrokken spreken. Buikspreker en Tom. Die moest maar opschieten, want Bernal kwam er al aan. En dan Evenepoel. En je ziet ook weer hoe het kan kantelen. Hoe snel wel even een hiccup? Uhm, in die in de auto. In die ontwikkeling? Ja, want daar hij maar hij gaat toch een bakkie. Nu het jonge ventje.

[00:41:07]

Benieuwd of hij het speerpunt blijft van de ploeg.

[00:41:09]

Dat is eigenlijk de grote vraag is of die er volgend jaar nog steeds speerpunt is, het vertrouwen houdt of dat er geloof dat de Car-Pass ook zo staat zal zijn. Mark Cavendish jaarrapportage Ik heb het over verkocht gaat nooit de ponyrijden uit. Te zwaar. Dat hebben we deze podcast gezien. Maar dat ligt oplette. Twee is mogelijk nog niet bij. Maar we gaan wel op een boot. We gaan het zien. Ja ja, je kan, maar laten we hen even gaat varen.

[00:41:34]

Ik wil wel een boot niet missen. Ik vind trapas. Car-Pass. Ja, ik heb die docu van Movistar gezien op Netflix. Ja, ik. Ik heb het wel voor een deur. En zo zie je zo wat hype, wat eigenlijk wat grappig was. En gisteren werd ie gewoon door Kemna afgedroogd en vandaag probeert eigenlijk alle. Verliep ook wel mooi aan die ontsnapping. Vandaag proberen ze het met z'n tweeën net zo hard weer Ruiz in Camp Nou.

[00:41:56]

Daarachter zit ook maar we moeten een dag per dag anders ook een optie denk ik toch? Ja, maar die ook omdat ik hem al gewonnen had die dag. Natuurlijk is er bijna van ik ga. Dit kan ik vandaag echt niet doen. En normaal als je nog niet gewonnen hebt denk je begin kan ik het vandaag wel weer zullen.

[00:42:09]

Het is over vandaag hebben etappe 17, weer een bergrit in de Alpen van de Grunne van Grenoble naar de top van de Col de la Loozen.

[00:42:17]

Twee cols van de buitengracht categorie, dus de Köhlen Madeleine en de Col de la Leauge. De slotklim was het dak van de Tour. Veertig punten lagen er klaar. Kopgroep van vijf gaat weg. Martin alle verliet Kemna. Izagirre krijgen pas. Car-Pass blijft over. En toen was daar ineens Bahrein op kop aan het sleuren. Wat dachten jullie toen toen dat zag? Londen is goed vandaag voor mij. Ik verwacht niet dat ik zou echt vlammen hoor. Nee, euh.

[00:42:46]

Nee. Maar nee, dat verwachtingen over mij. Nee, nee. Maar ik vind wel mooi dat ie gewoon een balletje verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid heeft. Een podium. Ik was heel blij dat Wout Wouter zou. Eerlijk is het iets? Euh. Is het iets wat ze een paar dagen van tevoren al bedacht hebben, denk je? En en en dus ook hun tactiek daarop aangepast en zich terug terughebben laten zakken? Of zullen ze morgenochtend denken? Vanochtend gedacht hebben.

[00:43:07]

Fuck it!

[00:43:07]

Dat zijn gewoon. Er zijn niet zoveel kansen geweest de laatste dagen om dit te doen. Ja, je gaat dat niet doen als er zo'n grote kopgroep op de een of andere manier. Doe je dat dan niet? Die dag gisteren was de grote kopgroep weg.

[00:43:17]

T Moet wel voor de wind zijn voor landbouw, maar ze heeft geen nut.

[00:43:19]

Dat bedoel je. Ja naja, ik denk dat hier ook wel echt een euh een het haakje zat van het podium. En ja, ik heb er halverwege nog eens een keer gekeken en dat was echt mogelijk om qua tijd. Euh. En ja, wat gaat er gebeuren op tweeduizend meter hoogte in? Hij kwam veel te ver om echt te kort om voor het podium dat vooral lopen en zo sterk was. Uhm, maar ik denk dat het vandaag wel echt met de ogen klassement is geweest, want ik denk dat hij ook wel wist dat altijd nog een potje carnaval Roberts over ging komen.

[00:43:47]

Hij vfp de actie van Van van Landenaren komen zo op en neer, wat ietwat tegenviel. Maar dan heb je de trein. Ik vond dat ze wel gewoon echt waren. Heel stevig gedraineerde. Ja, het was verbaasd. Het ziet er ook nog steeds weer mooi uit. Dus je gaat als je naar het geel en het wiel had gehad, had je het ook geloofd? Zeg maar ja, ja en ik was. Ik was blij dat ik Wouter zag, want die heeft uh, hoeveel heeft ie wel niet lopen afzien?

[00:44:11]

Ja en Nysa rijdt toch een ruitje gewoon weer. Nou, we hebben er wel eens over gehad voor jou man. Snap gewoon euh, snap gewoon lekker af. Waarom doe je dit nog? Nou om voor dit soort door te doen.

[00:44:21]

Je komt nu al met een goed gevoel uit de Tour. Ja, het sowieso steen voor gaat dan afstappen en de Giro rijden. Dan mist die Luik, Amstel, Waalse Pijl die klassiekers allemaal. Dus dit is wel dat hè? Dat heeft er ook mee te maken hebben. Maar dat is natuurlijk met dit rare seizoen. Zo ja, het is makkelijk gezegd nou, je gaat naar een dier of naar de Vuelta. Maar dan mis je Luik. Want Luik is de laatste dag van de Giro en de eerste dag van de Vuelta is Luik.

[00:44:46]

Uitstappen uit de Tour betekent geen luik.

[00:44:48]

En wat denk je zo meteen als ze gewoon niet koersen misschien wel worden afgelast? Ja, dat kan ook nog. Ja, ook de ronde in de benen dus.

[00:44:57]

Dat en hij heeft natuurlijk nooit zoveel pijn gehad dat het niet ging, want je hebt zelf wel eens pijn gehad in een koers. Ook jij lauw ook ik. Als het echt niet gaat, dan kan het iets kleins zijn. Maar dan gaat het gewoon niet, want je moet gewoon 100 keer altijd in bij.

[00:45:10]

Ja, er is altijd hoop geweest dat ik in de Giro pijn, maar toen ik afstapte ging het echt niet meer eens. Spitsheffing weten we te wachten. We waren als razende reporter stond ik Hembrug Leeuw. Nee nee, ging niet meer naar klaar. Balen jongen, jij zegt het zag er mooi uit Bahrein. Ja, ik vond heerlijk. Maar wat vind je dan? Wat voor je mooi. Iets wat ook is geleerd. Ik vind het verschrikkelijk, die Merida fietsen.

[00:45:34]

Een Rider fiets aan. Zielig, maar ik vind het wel. Het ziet er wel wat slecht uit. Nee, er is niks slecht aan, dus ook geen slechte fietsmerk. Ik wil gewoon nooit een Paridae kopen in mijn leven of een Riedijk krijgen. Vinex fiets misschien wel krijgen. Als ik echt als ik echt ben af als ik echt niet heb gewonnen en hoeveel hoeveel Muridae luisteren of fietsen in de lijst.

[00:45:51]

Het grootste fietsenfabrikant van De Wereld Draait Door.

[00:45:53]

Het is samen met Jim te groot om op de één of andere manier en misschien over vijf jaar is het misschien wel wat koeler.

[00:45:58]

Maar die kleding l'école. Ja, die felle kleuren en die blauwe sokken. En die blauwe sokken in die fiets. Die kleur staat ook mooi. Je kan zeggen wat je wil. Misschien wel de mooiste, maar iedereen die er ooit is gemaakt. Heel heel. Het klopt. Het klopt allemaal.

[00:46:13]

Ja, en dan vooral zo'n Landa daarin. Ja, waarvan je dan als je je gewoon niet Lomba. En ik vind landwijn het echt nog mooier. Ik heb vorig jaar ben ik eens een keer. Ik heb natuurlijk voor mijn gevoel nooit echt met landen gekoerst. En dat is misschien niet helemaal waar, want hij is al. Ja, het kan wel, maar ik was me nooit zo opgevallen. Maar ik ging toen op een stoel op een col in de Ronde van Italië en hij kwam langs gereden.

[00:46:37]

Toen dacht ik wel echt deze gast is wel imposant. Gewoon hoe die op z'n fiets zit en hoe die trapt. En het was echt. Iedereen kwam ook gewoon met zo'n Laurens ten Dam hoofd. Beetje geleefd al en dan weet je aan het afzien. En hij kwam gewoon langs gereden alsof die honderd meter daarvoor was opgestapt.

[00:46:52]

Ja ja ja, hij zit ook op de fiets te krijgen. Maar dat heeft ie die die die blikjes OGK hebben vandaag. Ik heb echt voor de tv gezeten om alles te bekijken en gewoon. Ik zat op het puntje van de bank zeg maar. Ja hij was bleek. Zeg maar ja, hij was echt pips. Ja toch? Het was geen euh. Het was niet zoals je hem net beschreef toen in de Giro. Hij heeft echt wel een bleek weggetrokken hoofd.

[00:47:10]

Maar wat gebeurt er met een renner? Dus die zou ook al een stem gehad hebben? Stel, ik zou voor één jongens, we gaan vandaag. We gaan gewoon de treintje op zetten. We gaan gewoon proberen. Alles of niks is een gok hé. En het lukt niet. Hoe? Wat? Wat? Wat dat voelt aankomen denk ik toch niet. Hij voelt aankomen.

[00:47:25]

Keutel moet straks en ik kan niet. Kut. Ja ja, ik knakten wel behaalt hij. Hij voelt zich schuldig denk ik ten opzichte van die mannen die op kop gereden hebben allemaal.

[00:47:35]

Maar ja, ze hebben het wel geprobeerd. Exact. Ik denk wel dat dat ze niet zo hadden gedaan als ze als één van die sterke mannen mee had gezeten in die kopgroep. Dus misschien is het ook wel tijdens de koers beslist van ze moeten wij of we gaan dit doen? Ja en dan? Ja. Hebben ze als ploeg wel een statement gemaakt denk ik, want ze waren vier. Van Bahrein stonden zaten vijf van de Jumo in het wiel of zes.

[00:47:56]

En voor de rest waren allemaal eenlingen of twee of hooguit koppeltjes. Zat er echt maar vijftien man nog in het wiel buiten die twee ploegen? Zeg maar als je iets spreekt. Het was misschien wel een groep van vijfentwintig, maar ja, die twee ploegen al een tiental. Ja zelfs naar de uitslag kijken.

[00:48:10]

Euh, wie Johan gaan lopen is dus.

[00:48:12]

Wint ja sinds de tweede rustdag. Maar we hebben dat nog helemaal niet al gehad over hoe de D die die Bettel in de finale natuurlijk is geweest. Laten we de uitslag pakken en dan gaan we kijken hoe die tot stand komen. Lopez wint, dus Primoz wordt de wordt tweede op Primoz Roglic op 15 seconden. Podgorica Op dertig seconden set koers trekken de Giro, want elke renner heeft op op zo'n dag als vandaag natuurlijk een verhaal. Koers vierde poort. We tellen af naar Maslanka.

[00:48:40]

Die komt uiteindelijk op 21 binnen Yeates op 1:20, Uran op N59. Tiende wordt onze Tom op twee 13. Wat is het verhaal van de dag na het verhaal van de dat Roglic de Tour wint? Ja, ja, ja. Lopen is alles doorgetrokken. Sinds de tweede rustdag een stuk verbeterd. Maar ja, voor mij was vandaag 1. Voor de etappe zou het duidelijk geworden vandaag wie de wie de Tour gaat winnen.

[00:49:11]

En dat is duidelijk geworden zonder dat het een een heel groot gat is of dat het heel duidelijk is. Maar de de. Het is niet een lockout, maar het is ja.

[00:49:20]

Als het andersom was geweest was er een kans geweest. Rochlitz ik Rochlitz had of Powhatan had Rochlitz moeten kloppen vandaag. Al was het alleen maar voor die vier seconden. Ja om om nog kans te maken. Dan was je van 40 naar 35 seconden. En. Moraal? Ja ja, vrijwel seconden op de meet, want het was heel stil. En ook voor die tijd zaterdag. Maar ja, nu. Nu verliest die 50 seconden. +4 is 19 seconden.

[00:49:45]

Bij 17 op 15 krijgt hij wordt nog derde.

[00:49:49]

Oh ja, euh, 17 seconden krijgt hij erbij. Ja, dat is gewoon. Dat is een tik voor je kop en 57 seconden. Ik zag het ook waar ik zei dat ik notities had maken voor de schoolkrant. Geen schoolkrant zag ik toch. Onze reporter Tom, die zat ook. Euh, niet heel lekker en Poète ook niet. Ik zag geen Tom zat gisteren ook niet lekker he. Heb je dat nog even gezien? Hij klimmetje van 2 kilometer, maar dat heb ik niet goed opgelet na vandaag.

[00:50:18]

Wel, wat zag je dan? Wat zag jij? Wat zag jij eerst juist gister gisteren? Ja, nou, dat was natuurlijk je zoon.

[00:50:23]

De Kempenaar was al een kwartier binnen en toen moesten we moesten de de grote favorieten binnenkomen. En dat is natuurlijk altijd een beetje nerveus. En uhm, toen nam de ploeg van Pockets haar naam toch ook weer initiatief en ging er weer voor. En toen zag je op het einde toch ook Tom?

[00:50:42]

Euh, een paar meter later en.

[00:50:46]

Maar vandaag het Potenza niet. De blik die de rest van de Tour loopt? Ja, maar ja, hij zwengelde en hij probeerde het nog.

[00:50:54]

Het was misschien zijn doodsteek. En ik denk dat die acht seconden verliest in de laatste 300 meter.

[00:50:58]

En zelfs dat, dat was eigenlijk. Hij probeert nog naar eigen zeggen nog niets was erbij. En dan zie m definitief kraken en dat was 300 meter voor de finish. Ja, en daar waren wel heel duur, want hij zat op vier seconden. Komt 15 binnen. Ja ja, hij probeert het shot dat dat Lopez binnenkomt zie op de achtergrond zie je op dat niet zo steile stuk zien terugkomen. Dan gaat Rodalies nog een keer op het steile stuk weg.

[00:51:22]

Ja dus. Euh, nee. Ik denk ja ik. Ik vond het jammer om te zien. We hier kregen het over toen ik binnenkwam. Ik proef ook. Ik weet niet hoe dat bij juist geen groepen is. Staan al stil de kooi door, maar bij muit epru proef ik eigen soort soort euh. Soort Routh. Een soort zotte soort soort. Supporteren voor Powhatan?

[00:51:45]

Ja ja, het is en speelt gewoon echt zo wat er speelt. De kijkcijfers om het even bij te pakken. Wat toch ook een indicatie is van sentimenten in de mate waarin het speelt. Die zijn niet goed hé. Ik zou je Cantré zo laat bijhalen.

[00:51:57]

Maar ik heb ook gelijk. Gisteren was de slechtste dag juist qua kijkcijfers.

[00:52:02]

Zo zult u misschien wel overhebben ofzo. Euh ja ja, ik doe natuurlijk de programma's wel. Goed gekeken. Ja, logisch. Maar ja, met een kanon. Ik zei ik trek alles uit het slop. Dank je wel, wij niet. De Colombia. Je hebt The Voice Kids, Vervecken en Boer Zoekt Vrouw.

[00:52:17]

Ja, ik zou als ik helemaal Maarten is, wie is. Maar nee, nee, maar ik lees alleen de kijkcijfers maar gewoon. Dit is zo wat ik het! En wat ik een paar maanden zeg.

[00:52:27]

En het is natuurlijk prima. Je haalt een talent binnen die scoutte.

[00:52:32]

En ehm ja, daar gaat. Daar gaat blijkbaar dus niet heel Nederland voor in vervoering. Ik zag het Michael Rasmussen effect van 2007 blijft uit.

[00:52:42]

Ja, en ik denk dat Rogiest echt wel me misschien nog wel een sympathieke gast in het normale leven is dan Rasmussen. Uhm, Menchov lukt het ook niet echt.

[00:52:52]

Menchov lukte het ook niet. Nee nee maras. Ja Rasmussen dus wel.

[00:52:55]

Ja ik had zoiets op gegeven inderdaad als wielerliefhebber. En hoe ze dit hebben gedaan.

[00:53:01]

En op vroege leeftijd. Dat is het goed af. Ja, er is niks op aan te merken, maar we gaan het op een gegeven. Gewoon irritant vinden als het Dumoulin de hele tijd op kop moet gaan.

[00:53:12]

Hij voor de Roglic zit het in hem zitten. Ik. Ik zie drie uur je je stipje hier al eentje aan n het fractiegenote liet. Die zitten charme van onze Tom weg. Ja, da's n 2 is de strategie waarop t gebeurt. Zeg maar de skai e-mail strategie. Vinden we eigenlijk niet zo heel. We willen eigenlijk heel Nederland meer. Nibali in Amerika, maar we willen mooi winnen. Mooi winnen. Ja ja, wij weten wie we hebben gewonnen.

[00:53:37]

De Italiaanse wereldkampioen was met n 0 in catenaccio niet. Mooi winnen. En die derde dus. We willen dat we. We willen eigenlijk nog even gaan schijten. En dan nog weet men dat we weten dat de derde is. Dus we hebben niet dat alles. We willen mooi winnen. We hebben. Hij neemt onze onze Tomsin en de derde is. Euh. We vinden helemaal niet zo heel interessant, want het is ook een sport waarbij je graag wil identificeren met een.

[00:54:03]

Je wilt toch een soort van emotie zien en je ziet dat mondkapje werkt natuurlijk ook niet. Maar ik vraag me af of als mondkapje of dan anders. Ik denk. Vandaag weer gehoord? Nee, dat is het paradoxale aan dit hele verhaal. Je luistert niet, toch zo en zelfs niet meer. Het is een en en euh, die ik heb. Ik heb nog geen één interview van Roglic gehoord deze Tour.

[00:54:24]

Nee, en het paradoxale is. We nemen al onze Clack af voor het feit hoe ze dit georganiseerd in de afgelopen jaren van het Eikelhof naar de koning. Ja, weet je wel, dat hele pad hebben we met z'n allen gevolgd. En ja. E dus. B. We voelen allemaal niet meer, ziet de koning. En dan gaan al die appjes over dat ze hopen dat potentialen Rafael 21 jarige Sloveen er ook niks mee hebben.

[00:54:45]

Maar die heeft toch weer iets meer leefruimte. Dat is toch. Dat is toch. Dat vind ik echt.

[00:54:51]

En daar kan je dus niks aan doen als zijn t nee. En dat kan ik me niet voorstellen dat het heel frustrerend is, want ze voelen dat wel. Ik heb nu eenmaal wel een plannetje gehad. Ik heb een plannetje. Ik zou Rochlitz komend voorjaar dus mee laten doen in Expeditie Robinson om gewoon het publiek een beetje op een andere manier met hem te laten kennismaken.

[00:55:12]

Hou was de proef. De proef die je van je houdt en Ferry Henrie moet gewoon verder met hem gaan rijden. Misschien wil ie wel lekker Egmond rijden. Osmond he?

[00:55:21]

So you think you can dance sterren.

[00:55:24]

Primoz Roglic Trabant Sterren Dansen van de Schans, Spring en Baan.

[00:55:29]

Een bokser was tegen alles wat boeie heeft gedaan. Boksen. Ik denk dat juist je met de Rochlitz gaat boksen. Weet je niet dat je ook niet hoeft te trainen? Nee, maar dat is het sentiment wat niet. Nou ja, dan vind ik wel een beetje in jou. Op jou groep denken heel veel proeven en dan zou het wel zonde. Want To Thomas aanstipt wil ik nog een paar keer benadrukken wat ze met hem gedaan hebben. Dat is fenomenaal.

[00:55:54]

Ja van van euh. Ja. Wat zijn net van eikels tot kopen? Ja nee, maar ze waren als fan van van. Ja nou precies met de hele ploeg iig. Ze zijn nu echt de koning. Ja dat maar niet. Ja dus met de ploeg, maar ook met Rochlitz. Absoluut dus. Dat is fenomenaal. En dan? Ja. Het is gewoon euh. Ze zijn bijna te goed bezig met het. Ik moet zeggen de stond van waar het over Klaas Jan van der Wei euh, de net.

[00:56:20]

Ik weet niet hoe we erop kwamen die foodpairing hebben. Die had vandaag ook een foto dat een fantastisch mooie foto bij die hele geel geel zwarte Jumbo trein ziet eruit. Nou, dat is echt. Hoe vet, dat is het ook samen. T We weten allemaal dat t echt knap is en dat ze echt zo goed doen. En dat t echt gewoon. Ze zijn nu de allerbeste van de hele wereld. En nog steeds denken we zoiets van staartrotor.

[00:56:43]

Tofste sport jaar, een minuutje harder in die tijd. Rare H.

[00:56:50]

Maar dat is het. Het is dus gewoon wat het is. Ja, precies. En ik? Ik zeg dat al best wel lang. En het is ook heel vervelend dat het uiteindelijk ook deed wat je zegt ook weet je wel. Ga je werken?

[00:57:04]

Hij heeft dit speelde nu al. Dit gaat niet klein. We gaan niet kleiner worden.

[00:57:09]

Maar hij heeft geen emoties of hij toont geen emotie in de interviews. Een andere kant heb je Tommy toont heel veel emoties. Dat zeggen we dan weer van Vania King Diamond. En dan zeggen we weer het nou eens een klein beetje meer van die uply. Ja, het is zo lekker vanaf de gordel. Ja, lekker vanuit die graag lekker nog een. Ik moet natuurlijk niet zeggen dat slechte benen heeft. Nee, dan mag het wel zeggen. Was een zware dag, net zoals gisteren morgen bij de benen iedereen.

[00:57:41]

Hij zei wel vandaag zijn I o ja en kijk nu toch effe doet ie het deurtje.

[00:57:47]

Open deze ziel. Tijdens bijna zijn mondkapje. Dat ze me gezegd ha ha ha.

[00:57:53]

Uhm, dollarteken gaat hier dat wij de tour ligt in de plooi. Dat is jou. Dat is. Daar begon jij mee. Wie is? Dat is gewoon klaar.

[00:58:01]

Ja, ik kan mij niet anders in die tijdrit als ridder een beetje meer op ingaan. Morgen is een hele lastige, vervelende dag, maar we hebben het nu uitgebreid gehad over Jumbo. Het is een perfecte dag van Jumbo. Ze zijn de beste ploegen, dus ook dit kunnen zij controleren.

[00:58:16]

Natuurlijk zijn ze gewoon niet op kop gereden. Ze met het Sunweb per 2017. Die dag was er achter de start gestart. Had je toch wel even gedacht voor over moeten drie man mee hebben in de kopgroep? Volgens mij heeft Whispering zelf ook een beetje mee in t begin. Als die groepen te groot zijn, maar ook echt naar mij gingen waren die ritten in. Ja ja, tuurlijk weet je dat niet. Die funeste reed Jorna heb ik me helemaal tot het rood achter ze moeten uitzitten.

[00:58:41]

De reden? Louis Vervaeke is zichzelf uit koers omdat ik graag mee wilde zitten. En ja, dat zijn dan ga je dat je niet Eva naar de begint al kom bij de Rooselaer.

[00:58:52]

En als het nou een beetje de nood aan de man komt te gaan. Nou ja, dan lachen. Dat laten we gewoon Benrather keer op kop rijden en bovenop zitten vijfendertig man in Driel. Allemaal slecht, maar niet goed. En vermaak. Nee, nou, ze kwamen al vrij snel met 3 te zitten. Toen was het 3 Bahrein 3 profits. Maar dat was. Dat was koersdoelen wel. Toen dacht ik zou het. En toen was het dan meteen.

[00:59:14]

Toen gingen als Roseau als Robert op kop rijdt morgen. Waar dat gaat ie? Zo'n dag als mogelijk kan ie een hele dag gaan rijden en dan gaan er nog 10 man minder in het wiel zitten als dat ie gisteren de hele dag reed zeg maar. Robert Gesink deed de Fransman uit de Achterhoek toch niet direct bij en hoorde ook naar zijn grimas. Ja, lijkt wel. Ook aangeleerd gewerkt.

[00:59:37]

Dat heel lang. Ja zeker. Wij gaan. Ik heb er wel zes keer 6 minuten zien rijden. Kijk je ook zo hoor. Dan staat er geen camera naast. Het algemeen klassement vertelt ons dat Roglic 57 seconden voorsprong heeft op Podgorica. Lopez die dus een mooie klapper heeft gemaakt op zesentwintig volgde. En dan krijg je poort Yates, Uran, Landa die allemaal op tussen de 22 seconden van elkaar zitten. Is dat nog een euh. Is dat nog een interessante minder in de gaten te houden komende dagen?

[01:00:07]

Kunnen we daar nog wat van verwachten van? Moeilijk te zijn, maar interessant. Vooral hun werk gaat alleen maar interessant zijn op zaterdag. Jammer ook alleen voor hun toch? Ja, nou ja, vier of zes of zeven worden. Ja ja, dit is wel zo. Top vijf in de Tour hebt kan je nog steeds dit alles horen en denken.

[01:00:22]

Godverdomme, ik zelf weet dat Bauke zou hebben gedaan. Ja nou dat dat ook niet de enige. Ja toch wel. God is toch zonde? Ja hoe? Hoewel die vandaag die tussen gang of titelloos? Haha ja, weet je groot rijden zo?

[01:00:37]

Wat een steil ding op het einde zeg. Ja, je ziet dat natuurlijk niet zo goed op tv, maar als je een klein beetje doorheen kijk.

[01:00:43]

Het was is gewoon een bull van een klim. Het was een gewone klim tot aan kilometer 7 van de top. En dan ging het ineens in een soort achtbaan het echt letterlijk achtbaan.

[01:00:54]

Euh, net naar boven. Ik denk dat als Egmond afgelast wordt nou Godon op het lood bijna moeten gaan. Dan ga ik loonstop er helemaal geen naar beneden. Nu niet. Ik zou wel eens kunnen. Ik kan me heel even die afslag wel nemen, want dat ik merk dat je je appelleerde. We zetten heel even de de tour in de pauze stand. We gaan heel even op Egmond in omdat kan. Je opperde wel voor de uitzending eventjes alle full disclosure.

[01:01:19]

Natuurlijk. En dat dat. Wat is nou het alternatief als Egmond niet doorgaat?

[01:01:23]

Want het is een serieuze optie. En we hebben vorige keer geschreven geks. We hebben er een beetje overheen gelachen, maar ik vind dat we daar willen dat we daar wel gewoon een afspraak over moeten maken. Kan ook, kan ook de volgende keer. Jongens denkt daar anders over na. Maar het kan een klim zijn, een tijdrit, een tijdje Heidrek, een tijdrit, een tijdrit op het vlakke of op het vlakke.

[01:01:45]

Kom op zeg. Jawel, in Egmond zit de klim in Egmond, vragen we aan Thijs. Dat is hetzelfde alsof je twee procent bergop rijdt. Gewicht is wel een factor. Dus je hebt een retailketen tijdrit op de Baraque Michel?

[01:01:56]

Nee halen, maar die is wel veel langer. Hij deed de dus te veel tekort. Dus de. Je hebt eigenlijk een klim van 2 procent nodig voor een uur voor een uur.

[01:02:06]

Dus we kunnen het maar even en we kunnen het in het ergste geval kunnen. Toch wel altijd gewoon kale Marolle bang doen? Nee, de. Dat kan toch. Ik zoveel meer moet dan heb. Dan heb ik voordeel. Ik sta. Wat zou voor jou? Dat zou voor jou niet geschikt zijn. Je moet het een beetje hebben van in het wiel zitten plakken, dat soort dingen doen, want de power heb je nog niet.

[01:02:26]

Je hele leven in één wiel gezeten is wel mooi.

[01:02:28]

Ik, ik, ik.

[01:02:29]

Ik stel voor dat we een nee, maar we gaan niet naar de man. Laten we gewoon met z'n allen effe denken dat het gewoon doorgaat. Ha ha. Geen ruimte voor euh. Dat gaat echt wel een strandrace door deze winter.

[01:02:40]

Of topbanen baanbreker plannen hebben. Ik zie een bakfiets in je huis staan enzo in de woonkamer. Ouwe Cervelo, knap winkelraad.

[01:02:47]

Goed bezig. Ja, CPS Agnel. Achaeïsche zin? Wat ga je op de baan doen?

[01:02:52]

Uhm ja, maar kijk uit het schulpen en gaat een beetje glazig in de verte kijken en een beetje stuiven in Bouvines, waar je een wereldbeker barbecue rijden, zegt John Goossens. Had je eventjes op je slaapkamer moeten zitten en Thomas Ei kwijt? Het kan toch best wel een moeilijke winter worden? Rij ik toch effe een uurtje gewoon de beentjes los.

[01:03:11]

Gewoon eens een vouwfiets. Wie wordt daar? Heb ik gekocht van een week of ook nog die Bafin?

[01:03:16]

Ja ok.

[01:03:17]

Echt voor de baan dus. Je gaat dus gewoon op te maken voor Egmont. Ja, mocht het slecht weer zijn dan lijkt me die ouwe baasjes. Ik heb er nog een potje van, weet beetje met de lage Ambrosius.

[01:03:26]

Zesentachtig Sparks voorzien, lustte kuisen. Nooit gebeld. Dit gaat onze luisteraars ver te boven. Alle Haendel Valverde. Ik wil toch nog effe genoemd hebben die ouwe krijgen die. Die staat dus gewoon in de top 10. Euh. Na een matige start lijkt de ex-wereldkampioen in deze Tour elke dag beter te worden. Hebben die nog in het oog gehouden? Of de Wanty die zowel links als een beetje tussendoor gefoefeld? Soly top10 en allerhande afval van geldbeluste aanklampen? Ja, dat is waar, want ik euh.

[01:03:52]

T Is niet dat ze zo'n sprinters vandaag vorig jaar nog forfait in de in de Vuelta won. Nog een rit op zo'n hele steile aankomst zeggen. Het is een beetje weg bij mij. Heb je niet horen klagen. Hij zei als dit zo doorgaat, dan ga ik niet verlengen. Dan ga ik toch een contract tot volgend jaar voor eenenveertig ging als 42ste toch wel een keer denken aan stoppen met PSL.

[01:04:14]

Ik denk dat ik denk dat die jou wel weer klaar is hoor. Zometeen gaat die de klassieker zo weer goed draaien.

[01:04:18]

WK Mecca. Ja, ik denk dat hij gewoon heel veel koersen nodig heeft. Ja, de omdat, omdat die omdat die ploegen iets minder gestructureerd trainen denk ik er koersen nodig heeft. Ik denk ook gewoon dat die oud wordt. Ik weet ook dat die het jaar dat je wereldkampioen was was vorig jaar niet echt een super lastig jaar gehad. Heeft die in de winter misschien net als bnal. Ik vroeg me al op straffe ik hoezeer ze trainen. Hij haalt de 80 kilometer eruit altijd tussen de tweeënhalf en vier uur meer niet.

[01:04:49]

Dat gaat niet lukken hé. Nu ja, maar toen. Toen werd de wereldkampioen geen Westerholt kilometer trainen. En zo was de eerste jaar dat er in Catalonië geen rit won. Dat die zeg maar in Ruta del Sol. Dus was was eigenlijk ook een beetje overtraind. En hij was ook echt wel mager. Belachelijk. Maar als je hem zag keek ik zo door naast Laurens ten Dam. Dat zegt ja dan. Dat is mij de magere Henkes. Dan is het wat.

[01:05:11]

Dus ik denk dat u ook richting een soort overtraind tijd zal ze wereldkampioen is? Ja, en dit jaar dat hij denkt dat hij daar ook echt niet meer bovenop komt zeg.

[01:05:19]

Nou, ik vraag mij wel altijd. Vorig jaar vond ik hem al spectaculair, pas helemaal op het eind van het jaar dat ie er weer bovenop kwam. Ja ja, hoe zou Quintana?

[01:05:27]

Dat was niet echt des Valverde Neira Naidoo hé. Nairo heeft gewoon iets gehad. Netelroos. Hij heeft netelroos. Ja, het is netelroos.

[01:05:35]

Ja, wat is dat zijn? Uhm ja, want piekuurtrein, da's uitslag die om je navel ofzo. Ja, daar kan het gordelroos hé. Ja, dat is gordelroos. Ik. Ik weet het eigenlijk niet wat netelroos is daar. Holset volume heeft netelroos en ik weet dat het in ieder geval je je weerstand heftig aan.

[01:05:52]

Ja, want hij kan hij al terwijl hij. Hij heeft helemaal niets gezegd. Weg 1 in couronne tijd, want die is uit de startblokken gevlogen. Het juk van Movistar weg. Het ging allemaal om mij Arkema en uhm. Euh ja, hij kwam terug en echt zonde.

[01:06:08]

En ook een beetje natuurlijk pech voor de Tour. Dan nog met die valpartij. En hij heeft het wel, euh. Hij heeft het wel geprobeerd, maar het is niet uitgekomen.

[01:06:18]

Ik plotseling. Ik heb het even opgezocht. Huisartspraktijk Zespuntenduel maar Nettorama WO's. Heeft u plotseling jeukende rode bulten op uw huid? De oorzaak blijft vaak onbekend. Virussen, voeding, medicijnen, maar gewoon derde week van de Tour. Moe naar de klote. Nee, niet op rood wit rood. OK. Zullen vooruit gaan kijken. Euh. En dat is eigenlijk vooral de vraag. Dan is veel eigenlijk vooral de vraag doet de etappe vanmorgen dan nog toe? Euh, eigenlijk hebben we jou een beetje benoemd.

[01:06:47]

En doet de etappe van zaterdag, de klimtijdrit er nog toe voor? Voor de winst in de Tour? Dat denk ik niet.

[01:06:54]

Maar je zal morgen die ik een klimmetje op is al. Je zal omlaag rijden, uit een bocht glijden. Ja, het is morgen een hele spannende moeten. Volle bak gefocust blijven. Het is morgen de dag waarop de laatste dag voor de jongen eigenlijk. Ja, precies waarop. Euh Robert, voor het laatste werken nu eigenlijk al die jongens Rochlitz kunnen en heb je natuurlijk die vrijdag rit nog. Maar euh. Morgen is de dag voor de knechten. Om het zo te zeggen dat ze voor het laatst de kopmannen daarheen kunnen slepen.

[01:07:24]

En voor de rest moet u het zelf doen. Ja. Na een heel vervelend weekje nog natuurlijk. Wij zeggen heel makkelijk ook weer vanaf hier. Je hebt de Tour gewonnen. Maar er zijn natuurlijk nog wel.

[01:07:36]

Kan je niet voorstellen wat zo'n derde week aan emoties doet met een renner? Want je bent allemaal moe met allemaal naar de kloten en die emoties die ik weet nog. Ik had ook een laatste vrijdag rit kwam overeen met wat er nu is. Nou jongen, ik weet niet wat ik had. Ik had Tom Leezer nodig jongen. Dat was. Ik stond negende en het begon te regenen. Was die rit in Navardauskas gewonnen? Het was een beetje glad en ze gingen dan ook nog in de laatste bocht op hun kloten.

[01:08:01]

Weet je wel, wat kon je dan net ontwijken? En oh ik. Ik weet nog was de was. Voor mij was dat de meest helse rit uit de Tour, maar wel als ik. Terwijl de jongens die achterin en bij de laatste tien. Voor wie de Tour al afgelopen was. Nou, die hadden wij lex ritje gehad. Gewoon lekker naar de finish rijden.

[01:08:18]

Maar wat was het dan? Was het dan was het wel wat je? Was je als je gewoon?

[01:08:21]

In principe was je verdrietig in paniek, gewoon moe. Het mooie wordt emotioneel emotioneel. Als je heel moe bent, een beetje wat. Nou ja, wat ze bij Expeditie Robinson misschien ook wel probeert te trekken. Dan gaat Rogiers voor de eerste helemaal als je op die paal staat. Nee, nee, maar ja, echt. De derde week is echt een Maingain. Ook ja. Wat is eigenlijk zwa we mee met het gevaar dat we aldus of van de eindevaluatie doen?

[01:08:47]

Was dit een zware tour? Super? Ja.

[01:08:49]

En is enorm hard gereden, in enorm tempo gereden? Ja, dan zie je geen aanvallen op die plaats, maar gewoon 5,9. Wat Kalenberg op. Ik heb vandaag wat we tages. Ik ging wat Klima opzoeken van mezelf zeg maar omdat jij, omdat je gewoon net effe wilde checken hoe o hoe hard ze rijden. Ja ja, dat weet een dokter Ferrari voor een uur voor de. De Ferrari Verlee formule voor een uur werd uitgegeven en er komt op 5,9 watt per kilo uit.

[01:09:12]

En da's voor een uur echt heel hard. En dan snap ik gehalten niet. De gedemarreerd. Nee, dat is altijd heel bijzonder. Als je nu tegen de menselijke limiet aan. Ja, natuurlijk.

[01:09:21]

Heel veel mensen die het wielrennen volgen tijdens de Tour heb je eigen aan een groter publiek. En elke iedereen heeft wel een keer op een wieler en fiets gezeten. En dat is ook het mooie van de Tour dat al die meningen. Waarom gaan ze nu niet aanvallen? Ja, waar ga je naartoe rijden? Dan wordt stelling 6 watt per kilo gereden op kop van het peloton.

[01:09:42]

We hebben Jezus één keer zien doen, maar gisteren ging Tom op kop rijden. En dan heb je twee minuten boven je zes watt per kilo gereden. Het is klaar voor je vader.

[01:09:50]

Ik denk zelfs dat pootte geklap procar shar. Uh, als ie daar dus niet aangaat vandaag dat ie gewoon met Roglic over de finish kan rollen. Hem vandaag dezelfde dag nog wel veel moeite gekost, zeg maar. Maar dat gebeurde niet. Hij was niet die van. Het is net dat kleine wete, die kleine M, hele kleine B.

[01:10:10]

Ik vind dat wel euh, een euh en heftige euh. Conclusie. D e t. De woorden van Youla. Euh. We zitten tegen de limieten van de menselijke geest wel aan zeg maar. Dat voorspelt niet zozeer, want dit is wel de strategie. Als je gewoon de beste renners hebt, moet je deze strategie volgen. Dat voorspelt gene Gene geen vuurwerk. We gaan de jaren tachtig nooit terugkrijgen dat man tegen man is. En en en inzinkingen en en en en en terugkomen.

[01:10:37]

Euh, het is nu.

[01:10:39]

We gaan met het individuele inzinkingen graaien of we nog blijven zien. Precies.

[01:10:42]

Maar met de voeding is het zo goed dat de honger nokken of de. Dee Dee Dee Dee Dee Dee Dee Dee vandaag en vandaag zeven uur koers gehad en GISS. En dan en dan vanavond te weinig eten en morgen te weinig energie hebben. Dat ga je niet meer hebben, want er wordt gewoon zo goed gemonitord bij al die ploegen. Vandaar dus dat je Jumo heeft dat zo goed op de rails dat je gewoon zes man de hele tour mag dan vandaag discussie wat er knechtje spuitzak.

[01:11:08]

Die woorden net zo goed gemonitord bewijzen. Ja wat denk denken. Want laten we die discussie meteen bij pakken en mij gaan we echt de afgrond bijstellingen? Ja, ze zeggen dat ze zich lieten gaan. De Duitsers zijn zo goed voorbereid. Of bij Jumbo is dat zo? Goede woorden dat die mannen gewoon de hele tour goed blijven insturen. En dat heeft heel veel met voeding te maken. Ja, ze kunnen er ook gewoon veel meer voeding opnemen. Dat is zo getraind.

[01:11:30]

Hm. Nou ja, de discussie ging erover. Barra rijdt met vier man op kop en Jumbo zit nog met zes man in het wiel. En ik zeg volgens mij. In de Tour zeg ik van New York. Nou kan Robert zich ook laten lossen, want hij gaat niet meer van nut zijn voor. Voor de ploeg zeg maar. Straks gaat op kop rijden. De afstand is te klein voor wat er morgen gaat. Start bergop, iedereen ijken en om goed gebruiken met frisse benen.

[01:11:53]

Nou ja, 15 kilometer niet voor het door hem knallen. Na 15 kilometer moest hij nog onder wordt gelost. Ja ja dus. Ja, ik was eigenlijk blij dat ik hem zag lossen. En ja dan? Dan hoeft u niet meer aan te klampen. Sinkeldam corner hebben we nog wat gemist, waarvan we wel gezegd hebben dat we nog gingen bespreken? Volgens mij niet.

[01:12:12]

Anders kan Ring Raimondas alles behalve alles bij elke morgen persoonlijk op. Ja, en dan regel ik het ook. Ze wil langsom gaan afsluiten. Mannen zeker weer. Excuses zijn de wereld verbeteren. Laten we beginnen met te zeggen dat er nog een prijswinnaar van het Barbertje pakket van de middeleeuwers tegoed hebben. Sebastiaan Brons. Jij kan je melden of je wordt gecontacteerd. Misschien pakt ie wel dat dat dat lekkere pakketje voor jou, want je hebt een mooi samengesteld serieus werk.

[01:12:38]

Wat dat jij wel lekker van de week vlees liet zien? Die zit het Gooiseweg keertje wacky. Wagyu!

[01:12:44]

Misschien wel leuk om ook eentje van mij als ik deze maand. Heb jij wel eens vrijwilligerswerk hebt gedaan. Wij zorgen voor jou. Ik zou ook een paar sokken krijgen uit sokken en een stukje blauw. Heb je wel eens zelf gekookt? Nee, maar ik ga het wel even koekeloeren.

[01:13:00]

Wat hadden we nou dag aan het werk? Ik mag je die hele vriezer voor jongeren en in die ik ken een tijdje kookt barbecue. Je vult de gracht. Ja, lachen we. Wat hadden wij nou laten doen? De Wagyu? Euh, Paffett hadden we.

[01:13:12]

Ja, lekker hoor. Ik was goed, er was heel lekker, maar die zit zitten in mijn pakket. Als je gewoon servetje meet met kluiven aan bod. Ik heb gewoon een jaar terug en ik zou het leuk vinden kunnen waarderen. Het komt goed wordt geregeld hoor. Ik ken heel veel mensen die kunnen koken, wordt geregeld.

[01:13:27]

Nou, Sebastiaan Brons. Hij is. Hij is voor jou. En check vooral nog even. Euh. Demi Claver. Een Neil sleets podcast, want daar krijg je dus die 10 procent korting. De komende dagen totdat de renners over de meet komen zondag. Ook show en ingekomen post pakt ook nog even mee. BRI voor Thomas Briefen Thomas LEDje voorop. Ja, ik heb namelijk een vraag kon maken maar, zegt Stijn van Dijk, middelbare scholier Thomas Dekker.

[01:13:55]

Maar eerst even wat context.

[01:13:56]

Nou vind ik het sowieso een goed woord voor 2017. Vrijwel zeker zes kantjes. Zeker helemaal fout natuurlijk. Nou, ik ben er in geslaagd van mijn middelbare school. Tijdens schooltijd moet je boekenlezer. Ik heb hierbij net als Laurens de Renner gelezen. Niet omdat het boek me zo leuk lijkt, maar omdat het maar net als het gouden ei een van de kortste boeken is die op de lijst kan staan. Dan zag ik dat het boek van Thomas Dekker ook stond.

[01:14:20]

Dus die heb ik toen gelezen. Merkwaardig is alleen dat je als je het in je lezen voor de lijst wil. Als je in de lezer voor de lijst wil komen, dan moet het boek fictie zijn. Het probleem is alleen dat mijn gevecht geen fictie is en dat het boek nou niet van het literaire hoog niveau. Ik lees even letterlijk om wat te zeggen het literaire hoog niveau is, dus dan bleef de mens natuur zoals de renner dat wel.

[01:14:44]

Thijs heeft dat geschreven en het boek lijkt mij ook niet heel erg leerzaam voor iemand uit de vierde klas. Kortom, je boek is als een MacDonalds van de boeken. Boek lezen is goed voor je, maar niet het boek van Thomas Dekker. Daarom luidt mijn vraag.

[01:15:01]

Wat hij in godsnaam aan het doen? Daarom luidt mijn vraag hoeveel heb je er voor betaald en hoe lucratief is het om in de lijst te staan? Met dit boek? Je hoeft er niet op te reageren. P.S. Je boek en daarmee eindigt die. En daarom heb ik er wel voor gelezen. Want een beetje zelfspot. Je boek was wel de leukste die ik gelezen heb. Tussen haakjes net als de McDonald's het lekkerst is.

[01:15:24]

Nou ik vriendelijk goltstein. Vandaar de moeite van Stijn.

[01:15:27]

Nou kon hij of tenminste niet op z'n minst veel te lezen.

[01:15:31]

De meeste dingen zijn ook helemaal niet gebeurd in het boek, dus ik snap helemaal niet dat het niet in de fictie is, maar niet dat alles fictie moest zijn. Ja, dat zegt FNV mij. Dat zegt Steense. Maar die mannen, zegt Jeroen. Ik hoorde jullie net praten over de poort. Vader is geworden en nu de Tour rijdt.

[01:15:45]

Als alles normaal was verlopen, was de Tour natuurlijk al lang klaar geweest. Het kind is voor. Er is voorkeur naar vertrekt. Goed gerekend, beter. Mijn vraag is hou de renners rekening met het seizoen als er zwangerschappen plannen. Nu is het natuurlijk anders, maar over het algemeen.

[01:15:59]

Nou een ding denken de mensen die die wel tekort doet die heel lang over zwangerschap passeren voor zover je het kan plannen?

[01:16:07]

Nee. Nou ja, kijk, weet je dat dit in mijn geval als de derde week tour in mijn geval dan?

[01:16:13]

De Leeuw heeft Leeuw maar twee keer seks gehad in zijn leven. Twee keer raak. Ja, we gaan stoppen met de pil. De leeuw stoppen met al die pillen.

[01:16:21]

Hoe het precies zit met alles gestopt met zijn buik?

[01:16:30]

Serieus. Jaja, directeur bij mij. Dan moet je eerst ook bij elkaar zouden zeggen dat het kan. Nou ja, als en dan ben je heel veel weg. Ja, weet je dus eigenlijk. Volgens mij duurt het bij ons een jaar, maar reizen is niet dat ik daar uh uh over na. Jezus verwekt in Parijs ik bijna. Vega moet ineens in het Hilton denken dat die kwam in april zeg maar. Dat was de was na de tour.

[01:16:54]

Mooi dus. Dus eigenlijk? Ja, ik niet. Maar ik weet wel dat ploegen heel blij zijn als ze als als kinderen in oktober, november, december zegmaar geboren worden. Ploegen zeg maar de handjes wrijven ik mij wel en vergis ik. Ik sluit me bij Thomas aan. T Is echt niet de ADSB. Zeg nou zelf. Nou ja, ik wil mijn kind morgen verwekken.

[01:17:14]

Ik denk ik denk ook dat de onderliggende vaders voor zover die trouwens wel in een podcast van drie kwartier of sec zeker Emelie 20 maar of Knippenberg uit check. Featurette e-shop slechts Liselore uit prijsvergelijker tutorials. Dagelijks komen nieuwe spullen bij. Mooi spul, vooral als je eruit wil zien als Moeran. Viel me op dat we een heel lijstje met Oeganda. Als je iets in die zin te krijgen.

[01:17:35]

Mocht je vragen opmerkingen hebben, schroom dan niet zijn per mail beschikbaar podcast Het Onslow uit Space.com. Natuurlijk ook via Twitter en in staat. Thomas wordt gebeld. Wij spreken elkaar.

[01:17:45]

Maandag 1, zondag, zondag op maandag. Hoe dan ook, we zijn er doorheen tot de volgende keer, waar dan ook.

[01:17:52]

En hoe dan ook. En voor de tussentijd Bussloo van.