Transcribe your podcast
[00:00:00]

Jo Horzel Dennis hier. Hij moet je luisteren als je nu voor deze winter of dit najaar knap nieuws zet, je fiets kleding nodig hebt, mag dan nog even met bestellen bij een paar weken geleden. De wintercollectie bestaat. Je moet alleen nog even geproduceerd worden en daar zijn ze speak volop mee bezig. Mooi spul, jong. We hebben een lange winter broek, een korte winter broek en been stukken, een winterjas, t shirts met lange mouwen voor mannen en vrouwen.

[00:00:28]

Dus jij zit er straks warmpjes bij? Maar nog wel even geduld. Denk dat we tweede week in november alles binnen hebben. Bestellen kan al eerder. Weet jij zeker dat je niet achter in de rij staat? Check even alles trefpunten zijn. Dat is het punt. Zij zijn ok. Hij oefenen met die twee praatjesmakers later.

[00:00:51]

Was vriend Joop die zei de fiets, de fiets en verder niets. Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral het naast de fiets. Dit is de Levensloop Rietveldt podcast.

[00:01:02]

In het de screening keep staatsinmenging hajj de herwint en zijn Lenne als een aflevering van Game of Thrones of een scène uit de Lord of the Rings, alsof we van voorbij de muur naar King's Landing en via de Iron Islands weer terug naar Mordor schakelden. En dat in een tijdsbestek van een paar minuten moet afgelopen donderdag tijdens de etappe over de Stelvio een feest geweest zijn in de regiekamer van de RAI. Elk shot weer een nieuw landschap. Elk schakel moment weer een nieuw verhaal.

[00:01:34]

De renners die nog voor de top in een grijsblauw tafereel van bodemloze water kau, reden naar het volgende beeld van sneeuw vlaktes tussen brute rotsformaties. En een minuut later lag er weer een gele warme gloed over het beeld waaruit je zou kunnen opmaken dat de renners ergens met een zomerhitte bezig waren. Iedere coureur bezig met zijn eigen strijd met elkaar, zichzelf en de elementen. Elk wielerjaar laat zich op de lange termijn in een paar koersdagen samenvatten. Het zijn die dagen die je over tien jaar nog zo kunt oplepelen, ook al heeft iedereen zijn eigen lijstje.

[00:02:09]

Die Stelvio etappe van donderdag zal er op veel prijken door het koersverloop en het drama van dat team. Tactiek door de strijd van het eenmans leger van onze eigen King of the Noordt Wilco Kelderman, maar zeker ook door de hallucinant hoge bergtoppen van die indrukwekkende Stelvio hoogte, lijkt het ultieme tegengif voor het voorspelbare Pro Cycling Manager fietsen dat zich de laatste jaren heeft opgedrongen aan het wielrennen. Misschien wel het middel om de treintjes te ontsporen. Ze zijn er niet veel in Europa, maar het werkt.

[00:02:42]

Daniël De Looze, de Visceral, de Finestre en de Stelvio. Succes gegarandeerd. Het leverde dan wel niet de Giro winst op. Maar wat wil je ook als je in een soort fantasiewereld Bettel verwikkeld bent met tegenstanders die luisteren naar namen als Theo, Yay en Rohan? Maar fantastische koers zoals het de Giro blijft toch het no. Toen vooral de man. Het is de hoogste tijd voor je welverdiende portie willen gebabbel, met name Stefan Bolt. Tegenover mij zitten ze, Thomas Dekker en Hans ten Dam.

[00:03:17]

Lau We zijn terug in Casa Lydekker, de bijna spiritueel leider van t Amstel Veld. Zondagavond 25 oktober. De Giro is gereden. Het zou de dag van Ruber geweest zijn en de Vuelta zit nog niet helemaal in het systeem bij jou? Nee. Nee, ik zat net de eerste beelden te kijken, want ik las net op de NOS. Heb iets over Rochlitz die aan het klooien met te klooien was met zijn regen. We hebben vaker zien deze week.

[00:03:43]

Dus ja, de Vuelta app zei ik net ik bedoel jou Tom. Die doet dan niet meer mee voor de maar voor de overwinning. En dat heeft niet meegewerkt hé. Nee nee, bij mij niet. Zeker niet nee. En ja, de Giro is zo spannend. En dan euh. Twee grote rondes tegelijk op dat niveau dande IS. Maar is mijn aandacht uitgaan naar de Giro deze week? Ik denk bij menigeen bij jou hetzelfde spiritueel leider van het oosterveld.

[00:04:08]

Ja, en de vermoeidheid van het zelf fietsen zoveel op zoveel verschillende fronten dat een koers is.

[00:04:17]

Ja, om deze Giro kon je natuurlijk niet heen.

[00:04:19]

Al je volgelingen moet je ook nog blijven inspireren. Jullie decavel hangen, ouderen die allemaal willen grime kiezen. Je staat te wachten tot die weer eens een wit gewaad over het asfalt slepen.

[00:04:29]

Nee, maar het is toch een hele bijzondere bijzonder. De tijd dat de Giro en de Vuelta en zo laat in het seizoen. Ja, je hebt toch ook. Je begint toch een beetje het gevoel te krijgen dat we allemaal een beetje klaar is?

[00:04:40]

Althans, dat heb ik. En ja, de Giro. Vanaf afgelopen donderdag kan je niet omheen wat daar is gebeurd.

[00:04:48]

En uhm ja, dat is wel de wielersport natuurlijk. Prachtig maakt. En misschien voor de Nederlandse luisteraar een Nederlandse wielerliefhebber ook wel heel verdrietig. Want hoeveel van dit soort kansen ga je krijgen in je leven? De Vuelta?

[00:05:04]

We komen gaan. We gaan uitgebreid, want we hebben met. We hebben alle renners die voor over. Gaan we het over de Vuelta, over de Driedaagse van De Panne. Wat is het? De Pampanga hebben of die ook zijn wij de die een eendaagse werd? Of over de Vuelta? Nou, we waren er vrij snel, uiteraard pas sinds de Vuelta. Daar is dus eigenlijk geen plek voor. Tweehonderd zijn al helemaal niet als de één van die twee rondes voor twee rondes tegelijk.

[00:05:27]

En al helemaal niet als één van die twee rondes zo van.

[00:05:29]

Ik vind het ook wel heel vervelend dat het gewoon op dinsdag begint, zegt Spek en bonen. Ja en nee. Eigenlijk degradeert nog een hele grote ronde. Nee, we gaan in op dinsdag al beginnen in Pamplona. Heel, heel raar. Ik had toevallig.

[00:05:42]

Ik had na de Tour nog. Dat was na het WK denk ik toch nog een keer op de Ebb van gasten. Uitzicht kom je nog een keer fietsen? Ja, ik zeg nou eigenlijk dat er dinsdag dat de Vuelta begon. Ja, dacht ik, dan heb ik misschien wel tijd. Ik zeg dan kom ik. Ja, hij zegt dan begint de Vuelta. Ja, dan begint de Vuelta. Ik zeg die begint toch in het weekend dat weekend?

[00:06:00]

Ik denk misschien bij deze ronde thuis ga je woensdag daarheen? Ik zeg de hele ja ja, da da. Ze hadden gewoon de Nederlandse dagen eraf gehaald en ze waren gewoon in Baskenland begonnen. Ik zeg nou de hele wereld gaat naar de kloten als grote rondes. Nu op dinsdag waterbassin met me mee. Als je dan ook wint, telt die niet. Spijkerboor Vuelta. Maar nog even over de Giro. Ik vind wel het waren niet de grote favorieten eigenlijk aan de start stonden.

[00:06:24]

Echt de hele wereld stond aan de start van de Tour. Leuk wel ja. En wat voor koers heb je eigenlijk? Dat je ja, dat de koers eigenlijk het zo spannend dat dat eigenlijk helemaal niet meer uitmaakte.

[00:06:35]

Nee. En het grappige daaraan is, want je zit toch anders te kijken door die namen. Althans, zo kijk ik. Uhm ja, jij dacht allemaal dat kan ik ook geen.

[00:06:43]

Ja nee. Hij kijkt naar linksboven, bijna niet. En dat je dan de naleest sekssites? Komen bewijzen.

[00:06:56]

En als je dan daarnaast zit te kijken en dan zie je toch wat 6,2 of 6,3 wat gemiddeld omhoog zijn gereden de Stelvio 5,7 watt en dus echt.

[00:07:06]

En Nibali dan? Die dan in een interview vertelt van ja, dat is echt wel een hele nieuwe generatie opgestaan. Uhm dat dat.

[00:07:15]

Dat zegt dan weer natuurlijk heel veel, want dat zijn cijfers, daar kunnen we niet omheen. Maar ik zit echt met een ander gevoel te kijken.

[00:07:21]

Het is toch al weet je wel. Dat is het ook. Het jammer bijvoorbeeld dat Valverde niet meer aan kan gaan omdat ie ouder wordt. Ja, je bent er zo mee verweven.

[00:07:29]

En uhm ja in de tour en dan zie je echt duidelijk dat een hoog niveau is en een beetje zoveel meer betrokken. Uhm, maar dan mis ik ook nog zelfs een goeie Valverde.

[00:07:39]

Heel raar, want dat slaat natuurlijk nergens op.

[00:07:42]

Uhm. Maar ja, dit is echt een hele serieuze generatie aan het opstaan.

[00:07:47]

Ja, op alle vlakken.

[00:07:48]

Misschien denk je over een aantal jaar wel ok. Dat was de Giro. Ja, dat keek een hard en hint die voor het eerst zo hard rijden.

[00:07:55]

Maar dat denk ik. Dat denk ik niet. Ik denk nog steeds dat tussenpauze zijn.

[00:07:59]

Nee, nee, ik heb dat niet met M. Polgar, Shaar of een Evenepoel. Als je dat dat Syrië.

[00:08:05]

Uhm. De denkt niet dat deze jongen de komende jaren heel veel grote rondes gaat winnen. Dan schat ik toch een Bernauw en even een Paul moet het nog laten zien in een grote ronde.

[00:08:17]

Bogaerts jaar schat ik toch echt een trapje hoger in. Ik weet niet hoe jij dat heb. Nou, ik heb er best over nagedacht.

[00:08:24]

Maar als eigenlijk. Als je zo naar de eerste drie renners keek ik vind als je een grote ronde wil winnen moet je altijd een keer echt de besten geweest zijn.

[00:08:33]

Ja, maar dat is natuurlijk aangeleerd gedrag. Ja, nee anders. Maar aangeleerd gedrag? Nee, nee natuurlijk. Dat is hetzelfde dat je Valverde wil zien. Demarreerde ik. Dat is een ingeslopen.

[00:08:43]

Maar donderdag zag ik bij Theo Genk een. Niet echt een Giro winnaar? Nee, want Dennis had voor hem zeg maar de rode loper uitgerold. Zeg maar tot tien centimeter voor. Voor de drempel.

[00:08:54]

Dennis heeft iets laten zien wat ik nog nooit heeft laten zien.

[00:08:57]

Nee, maar afgelopen week en twee dagen toe moest hij het zelf doen met twee in het wiel. En toen hij pello Bilbao een minuut sneller die laatste klim. En als je nou echte kampioen bent?

[00:09:06]

Ja, voor mijn gevoel dan dan. En dan maak je hem daar af of mee. Maar toch nog even, want jouw punt was. Je hebt dus geen zeg maar oude garde. Eerste. Eerste rang ook niet die de de nieuwe garde eerste rang. Maar waar we het eigenlijk mee gedaan hebben in deze Giro is de tweede garde de nieuwe garde tweede. Cijfers krijg ik niet, maar het is meer het gevoel dat ze ziet blijven, want Nibali rijdt die pian shevell ook klim rebit sneller op dan in 2017, maar die Dumoulin uitproberen die dag.

[00:09:37]

Maar hij werd. Hij was nu dik gelost. Vandaag rijden Hinckley en euh ja, twee conclusies. Einde wordt knetter hard gereden en twee. We hebben niet de oude garde nodig en de bekende namen om een hele mooie Giro te beleven die die de Vuelta tot nu toe drukvat overvleugelt. Ja kijk, ik bedoel de weg blaast niet normaal. Ja, ja, ja, de Vuelta. Ja. Nee. De dag dat de hoe de Giro de Vuelta overvleugelt nu evenwel.

[00:10:05]

Maar misschien praten gaan er helemaal anders uit.

[00:10:07]

En Okereke Tema wint vier ritten. Ook omdat er maar beter weer dan geen goeie sprinters als jouw twee weken is voor.

[00:10:16]

Ik denk dat ik net zo zwaar wegen als Nema nu dezelfde lichaamsbouw als Demare. Ik kan alleen. Ik snap je gevoel. Het zijn niet de grote kampioenen waar je van tevoren er echt prachtig avro's. En het is die die Hinckley, die die die van tevoren kende. Je kende jij misschien wel en misschien helemaal niet. En kijk, een hart en EL&I ken ik niet.

[00:10:41]

Ook een jonge gast is bij Axel Merckx begonnen, dus zo'n carrière volg je op een geven moment. Getekend bij Sky. Dat is nu Juniors.

[00:10:49]

Euh, voelde ik een rare, rare, rare behoefte, want ik vond hem in eerste instantie niet zo beloftevol eruitzien. Uhm, ik vind het wel prachtig als ik het nu totaalplaatje dat die zo'n lijke bollen is en dat heel veel mensen met hem weglopen. Uhm, dus dat is wel prachtig om te zien.

[00:11:09]

Maar ja, ik denk dat niemand geld op hem had gezet, maar de hele race winnen. Ach, ritje inos binnen 8 7 7.

[00:11:18]

Vandaag was de 7e uhm 7 ritten en uhm dan zou je de eindwinst telt ook al als een overwinning.

[00:11:26]

Ja dat was dat ik het ergens gelezen stond ergens 8 ofzo. Misschien was dat het erbij opgeteld. Maar uhm ja, zo onverwacht en met een Thomasz daar naartoe gaan.

[00:11:36]

Nou ja, dat is gelijk en een desillusie die valt.

[00:11:39]

Breek ze bekken, heup en euh ja dan met dat dat die tijdrit machine die natuurlijk die rit wint over de vijfduizend met 5.000 hoogtemeters twee tijdritten en dat deze gasten gewoon echt doorkomt na 2 weken. Want hetzelfde wat Lauwen het eerder aangaf. Ik had hem dit donderdag nog ook niet zien doen, maar ik zag t m donderdag tuurlijk dat ie heel goed was.

[00:12:00]

Weet je dat je hem natuurlijk alles zit in een Flausch rijden? Euh, het klopt allemaal. En natuurlijk hoort die geklop boven op die berg omdat ie de heeft moeten rijden. Maar ja, ik had hem in hem geen grote ronde winnaar gezien.

[00:12:14]

Tot vorige week ook weer. Ik heb. Ik heb een aantal keer de Ronde van Californië me nog gereden. Ik kende hem vanuit mijn management. Die geven uit en euh naar me. Mijn manager Louis en manager Wouwse manager. En die had hem al een aantal keer op gewezen. En een in de Ronde van Californië was misschien ook wel een 1819, maar oordeelde ik misschien een beetje hard ja, maar weet je wel. Geen flitsen?

[00:12:36]

Nee, geen. Na vorig jaar de Ronde van Algarve begon ik opeens hard bergop te rijden. Dat ik opeens verdomme weet je wel, dat vind je van Californië. Dat rijdt nu al volwassen geworden. Ik word echt te oud. Weet je bijna je, maar een giro winst had ik me ook hier gegeven. Maar Hitler ik ook niet hoor. Het is allemaal zo jongens.

[00:12:51]

Misschien effe een goeie observatie. Als het een traditioneel wielerjaar is. Zal het er dan allemaal anders uitgezien hebben? Euh, ik denk het wel. Ik denk dat in de Tour dat er ook wel dat. Bijvoorbeeld als je naar de Tour gaat kijken dat er bij dat er dat er misschien wel wat ploegen korter op je morfismen hadden gezeten.

[00:13:11]

En misschien wat bedoel je met traditioneel dat er gewoon dat de tour in juli sowieso ging?

[00:13:19]

En nu doordat de Tour als eerste werd gehouden? Allemaal renners die normaal de Giro zouden rijden op de Tour. Dus een Bourdain uit mijn hoofd. Nog een paar. Opeens ging iedereen de tour rijden en hebben we alvast maar wat kunnen. Altijd nog de Vuelta rijden dus. Daardoor werd de Giro natuurlijk Vlaanderen iets gedaan in september of oktober.

[00:13:39]

Dus ik denk dat het deelnemersveld wel van de Tours sterker werd door de kanonnen en de Giro misschien iets zwakker. Maar deelnemers wel.

[00:13:47]

En dat dat zo voelt het wel een beetje dus.

[00:13:50]

Ik denk dat het heel goed is voor de wielersport en zeker met die jocqué en een groot draagvlak. Veel geld, veel geïnvesteerd. Dat zo'n gasten dan nu de Giro wint. Maar ja, ik denk je zo meteen wil echt moet gaan bevestigen als we weer de traditionele wielerseizoen hebben. Nou, we gaan.

[00:14:06]

We gaan het allemaal zien en we gaan ook de de prestaties van die man. Dan gaan we uitgebreid. Euh euh. En zijn we eigenlijk allemaal een beetje begonnen met wat jij? Jij pakt. Jij pakte hier een fles wijn lauw voor het over die wij gaan hebben. Want hij. Hij is lekker. We hebben net opengetrokken. Euh, hij heeft wel een beetje moeie oogjes. Dus ik zeg tegen Lou voor de luisteraar dat Thomas een beetje moe oogjes heeft.

[00:14:26]

Ja en ja, die jongen, die heeft een heel stuk. Dat wandeldag had je niet in de koude kleren zitten. Het lijkt uit wat mannen hebben. Nou, vandaag had ik de jongen de beste man, had ik voor het eerst mee over het strand te fietsen. Maar hij wil toch Egmond Pier Egmond winnen? En dan? Dan is toch wel altijd altijd handig als je een beetje strand de ervaring heeft. Want die fiets geleend van een Jeffry captain.

[00:14:47]

En ik kreeg gisteren al een eppu van de Jeffry. Ik denk niet dat de juiste bandjes erop liggen. Ik had al teruggreep. Daar komt ie dan wel aan.

[00:14:57]

Wou mooi door de duinen heen, naar Wijk aan Zee fietsen en op de terugweg over het strand doen. Euh, ja, dat was echter slechts Deram. Was ook hoogwater precies om half elf waar? Ik wou het een beetje Duits uit. Om half elf op het strand zijn banden belangrijk. Wat had je voorbanden? Hoeveel millimeter terwijl je het achtendertig hartenbreker moet als je ze achter de providers? Ja ja, zo ben ik thuis.

[00:15:21]

Ja, maar toen hadden we waar we al overheen gekomen. We gaan van Wijk in Zee tot Heemskerk tot de eerste afgang.

[00:15:29]

Wat ik ook niet weten wanneer de eerste afrit komt, zoals ik al tien jaar niet in het bos geweest.

[00:15:36]

Maar daar zal ie dan ook niet over vertellen. Nee, bloedhond jonger dan ze kopen. Ja, we waren met vier man ik. Ik moet eerlijk zeggen ik rij ook om Krefel fietsers.

[00:15:46]

Mijn bezwaar 42 waren niet heel veel breder dan schildersgilde, maar ik had eigenlijk al mijn schoenen aan het wachten. Ja, want jawel, hij kwam er niet. En toen kwam ja. Nou, dat is een lijn. Die heeft een korte broek aan. Dat kan niet, want daar rijdt natuurlijk al vier weken in dezelfde woonsite. Dus nee, dat kan m ook iets uit. Thermote Broek kwam er nog. Nou en toen waren wij eigenlijk al weg gefietst en ik had m twee keer al gebeld.

[00:16:13]

Kregen we niet te pakken. Weet je nog? We hebben het over. Over vijf minuten of tien minuten lang? Best wel, ja. Ik begon met ja. Ik begon me zoals verdronk. Ja, ik zei nog tegen de Rutte, want ik was ook maar iets. Wat kan er in godsnaam gebeurd zijn op het strand weggewaaid? Hij drinkt niet meer. Hij kan als geen strand zijn leven opeens niet meer zitten ofzo. Dat krijgen we eigenlijk te pakken.

[00:16:41]

Ja, ik ben zijn jullie bij die afgebroken? Stroomt tijd, want na de eerste afgooien kijk eens een hele kleine afgang, dus die strandtent is daar al weggehaald. Je ziet alleen maar van die palen staan. Ik zeg ja, daar en daar zijn we nu net weg. Ik draai wel even om. Ik gewoon hier amandelolie yuans open tot de asec uit de lucht. Maar die onzin eigenlijk. Nee, ik laat twee dingen haal ik hier uit.

[00:17:05]

Één is die die Wanty van jou? En je trekt nu ook furry shirt uit. T Is fantastisch. Wat is dat ding? Want het is een in die zin. Het is winter pak. Dat is de allerbeste uitvinding in Wieler Claiming gebied.

[00:17:19]

Dus als je Nederland beschrijft van mij want anders.

[00:17:22]

Nou ja, we hebben natuurlijk heel lang geleden is de koubaa ontwikkeld door Castelli en dat was tuurlijk heel vooruitstrevend.

[00:17:29]

Euh ja, wij zijn. Ik ben prof worden in 2005 en Lou ook was ie niet.

[00:17:34]

Nee, maar toen was de kleding dusdanig minder.

[00:17:38]

Euh, en dat heeft zo'n evolutie meegemaakt de laatste jaren dat dingen beginnen te ademen dat het warm blijft.

[00:17:45]

En ja, als je dan gaan wandelen op het strand moet je me af en toe openzetten als ik je uit beeld, maar dan dat dat zo is.

[00:17:55]

Ik heb er een paar aangeschaft, want ik heb hem ooit. In mijn Garmin tijd heb ik er. Gekregen En nu begint het voorjaar een paar besteld en eigenlijk, maar dat is helemaal van gamba's tot ook de benen na een lange lange benen. Korte mouwen. Ja, die verderaf ritsen. OK.

[00:18:12]

De slappe mouwtjes die. Die kan je er priesters af. Geritsel? Nee, want vandaag had ik lange mouwen.

[00:18:17]

Oké, oké en uhm. Uhm ja.

[00:18:20]

Voor mij is t echt het meest ideale paar ooit. En dan gaan we maken met Ellens. Ik vind het behelpen met werd als wekelijks counsel bij jou geïntroduceerd bij Rossel. Ik heb een zoon. Hij gaat je bellen. Andere dingen anders? Nee. Ik wil geen vrouwen. Dat is prompt afgehandeld. Waarbij we natuurlijk weer achter drie vrouwen zo heel veel lijken op volgens mij heb je wel drie.

[00:18:42]

Nee, ik ben eigenlijk het ergste van allemaal. Toen ik langs de drie vrouwen fietste, viel ik om en ik keek niet naar links. Ben ik gewoon weer gewoon. Hebben we je verlies pakken.

[00:18:53]

Je kan niet uit je betalen ofzo. Nee, helemaal vol met zand, maar die vrouw die in sommige gevallen was.

[00:19:05]

Het kan je nu nummer punt en ik ben blij dat jij je punten beijverde. De indrukte waarmee je alleen maar mijn punt bevestigt. Wat een bloedhond is. Ja, want hij gaat dus na waar ik ga. Hij pakt zijn telefoon uit zijn achterzak. Hij gaat een film en er gaat iets zitten filmen. En je had van de week ook Amsterdam.

[00:19:23]

Want ik denk dat niemand van de luisteraars dit er achter zal. Zal hij die traditionele pestte geweest zijn?

[00:19:30]

Nou, ik denk die gasten dat je wel dat het de vraag stellen is. Ze beantwoorden toch? Ja ja, maar dit is een schat als je je bandje gisteren nog even het gesprek tussen Thomas en mij. Ja, die wider Afghanistan staat hier bandje te.

[00:19:44]

En op het moment dat die ziet. Hij heeft een aflopen praktische telefoon die de hele wereld vertellen. We één ding zeggen ik de eerste keer ik. Ik heb een fiets geleend voor een schuld van bij Cycling. Waar gaan we het eerste strand op? Ik heb s ochtends krachttraining gedaan. Ik doe maar.

[00:20:00]

Ik doe maar een klein rugzakje. Die breng ik nog naar Diana Kuip om het interview af te nemen.

[00:20:06]

Ik ga op de fiets vertrek ik met een omweg een lichte hongerklop voor Wijk aan Zee. Ik kom daar aan. Hebben jullie nog wat te drinken? Een cola ofzo? Nee, we hebben nog alleen een colaatje lijn, dus ik neem een slokje cola. Ik ga trillend op de fiets voor de eerste keer. Ik trek maat schoenen 42 aan en ik heb. Ik heb 43 teentjes krom en wara. We rijden het strand op en Lou begint met filmen.

[00:20:31]

Nog nooit op die fiets gereden. Vandaag kom ik met een geleende fiets met tien jaar lang niet in het bos geweest. Ik rij naar Wijk aan Zee toe en opeens ligt aan een strand waar je eigenlijk helemaal niet overheen kan fietsen.

[00:20:46]

En wat was dat gisteren dan met het bandje? Want hoe vaak ben je al gereden? Krijgen mezelf ook niet van afladen. En dan zegt die dus ja, dit heeft me geholpen en op een gegeven dat ze het opgegeven hebben hetzelfde te doen. Het enige wat ik wat die dan zegt is. Ja, als je goed bent de Rijn niet lek.

[00:21:01]

Nee, dat dodelijk van dat hoorde ik van de week ergens anders. Dat zei hij. Dat zei hij nauwelijks.

[00:21:06]

Maar uhm, nou, alles is geoorloofd dat het ding zeggen want dit is. Het is een week. Ik heb hem nu. Vier dagen op rij heb ik hjr paarrijden getraind. Na vijf training in vier dagen de drie gedaan.

[00:21:19]

En uhm, ik heb de volgende week twee doden. Ik heb hem van de week voor t eerst echt pijn gedaan. Lekker werken op de honderd vlakken tegen de wind in. Ja, dit wordt niet serieus bekeken. Nee, ik denk dat ie dat hij per padje moet bellen. Hoe dan gaan we zometeen zeker nog terugkomen? Hoe liggen de verhoudingen jongens even ook serieus? Nou nou, ik begin dat ik wel op schema liggen hoor.

[00:21:46]

A. Vandaar dat ik al die filmpjes smakten. Nu kan ik nog even lachen. Vergroeide uitknippen. Uhm ja, hij, zei hij. Het slaat aan. En dan heb ik het gewoon over eens. Nou niet, maar mooi. Mannen en jongens, we hebben het van de week van deze zelfde tafel gezeten. Hebben we geen microfoon aan tafel of welker en Van B zeggen hebben het over het alternatief gehad. Wil je daarover zeggen? Nou nee, maar daarover haalt echt wel goed niveau Irma.

[00:22:17]

Dat het komt hoe, het komt ook Thomas niet aanwaaien, zeg maar. Je moet toch volstaat het wel om half acht gewoon volgens mij. Volgens mij is het tien voor half acht bij mij thuis om te gaan fietsen zeg maar.

[00:22:27]

Dus euh. Gisteren was het ook voor een leuk Thomas om er weer zo intensief mee bezig te zijn.

[00:22:33]

Ja is heel leuk en het is euh. Ik moet voor mezelf wel een klein beetje kijken wat ze stenen bollen is, want dit is natuurlijk ook weer heel extreem.

[00:22:43]

Ja, je zou zeggen dat ze zelf drie keer in de week waren fietsen.

[00:22:48]

Allemaal overleven.

[00:22:49]

Hoe vaak worden gelanceerd? Een paar keer per week. Hoe lang heb je geslapen vandaag? Nou, dat euh. Moet zeggen. Ja, het is.

[00:22:57]

Hoe vaak doe je krachttraining twee keer per week? Ja kunnen laten zwemmen, fietsen toen zij die uitbleven? Ik zat om zeven uur alweer, was een keer. Ik heb een krachttraining sessie gedaan.

[00:23:07]

Toen je dat op dat moment gaan doen. Wat nu? Laten we wel duidelijk zijn dat de woord wel voorgelezen. Ik wist niet dat het aan mij, maar het is wel zo.

[00:23:15]

Dat is natuurlijk ook het mooie van het wiel van wielrennen. Of jouw Miguel Indurain, ben Uhm of een een Tourer. Euh. Bij alle twee geldt het als je wat eerder naar bed ga en je leeft gezond voor en je ga regelmatig fietsen. Euh. Vooral de regelmaat en dit niveau. Wat waar we nu naar toe aan het werken zijn. Is dat echt wel vijf of zes keer in de week? Maar ook als je de Tour thuis ben. Je kan in het weekend fietsen, maar je kan in de in de zomer de dinsdag en donderdag ook nog fietsen.

[00:23:47]

Dan ga je gewoon heel makkelijk vooruit. En euh, ja, dan is de factor gewicht ook nog heel belangrijk.

[00:23:54]

Dus je kan het op alle vlakken. Kan je dat gewoon sturen? En euh ja, consistent iets doen in het leven, ergens energie aan geven. Je gaat uiteindelijk altijd renderen.

[00:24:04]

Redelijk heb ik het vragen omdat het je ook weer in je. Je stapt erin en euh. En het beheerst u in ieder geval in bepaalde mate waar je leven nu je dagritme. En dan moet je ook maar weer euh omarmen. En dus dan moet je ook maar weer achterkomen dat je het nog steeds wel leuk vindt.

[00:24:20]

Want wat misschien nog steeds maar. Het had misschien ook kunnen zijn. Shit. Ik vind het eigenlijk de secco zeg maar de opoffering vind ik ze maar net even teveel.

[00:24:27]

Nou ik denk euh, als je heel euh, ik moet zeggen soms van structuur.

[00:24:33]

Zo lekker. Ik heb altijd gezegd. En dat is echt onderschat.

[00:24:36]

Uhm, de kunst van het echt niets doen, maar dan ook werkelijk niets.

[00:24:41]

Wat ik een aantal jaren heb gedaan buiten ademhalen, drinken, eten en naar bed gaan is volgens wakker worden is is echt heel moeilijk.

[00:24:50]

En uhm, om dan in ieder geval ook gelukkig te zijn zonder euh, dat je daar uh uh iets voor terugkrijgen. Heel veel mensen al. Wat ben je dan nu aan het doen na je carrière? Nou, eigenlijk zo min mogelijk. Dat is echt een fase geweest. En nu is in een fase dat er een soort van structuur bijkomt. En je mag ook heel dankbaar zijn dat je eigenlijk dit kan doen en dat je de tijd dat je dat financieel haalbaar is etcetera.

[00:25:20]

Maar op dit moment voelt dat wel allemaal een beetje.

[00:25:22]

Dat het op de juiste plek terechtkomt en dat heeft ook echt wel zo moeten moeten zijn. Maar het heeft ook zo moeten zijn dat ik vier jaar niet op een fiets heb gezeten.

[00:25:32]

Om dit misschien wel weer UNSCOM te krijgen zodat je die jongen niet gehad. Nee, dat denk ik niet. En uhm, ik denk bijvoorbeeld als je iets anders hebt waar je heel druk mee ben. Uhm kijk, Balou is het natuurlijk. Uh, lift slow right fast. Komt heel veel bekijken. Gaat allemaal niet vanzelf. Uh is gewoon een en een bedrijf. Uh, wat aangestuurd. Waar moet worden? Waar idee ideeën wat jullie met elkaar heel mooi doen, maar dat he?

[00:25:57]

Dat heeft hij daar wel bij. En ondertussen moet hij nog hard blijven fietsen, dus het is eigenlijk gewoon weet je wel. Het is niet altijd laf, sluw. Ook voor hem twee zoontjes. Een vrouw gaat zijn huis verbouwen. Weet je wel. Het leven gaat altijd door.

[00:26:10]

Uhm, ik denk uiteindelijk als je als je iets uh daarbij gaat doen. Euh is werk of et cetera. Dat het heel fijn kan zijn dat je 2 3 keer in de week mag fietsen. Want wat we nu aan het doen zijn is natuurlijk best wel uhm, intensief en heel heftig. Ja, dus dat weet je wel. Ja dat ik wel geprikkeld. Nee, maar het is wel grappig. Want kijk, ik ben natuurlijk geprikkeld. Sowieso om te gaan fietsen.

[00:26:37]

En uiteindelijk heb ik dat ooit een keer gezegd. Vorig jaar december in die podcast om wat te gaan doen. En dat werkt motiverend. En het komt uiteindelijk natuurlijk echt uit jezelf. Het idee is geopperd het is aangezet, maar ook Lou is meer gemotiveerd. Ook Lou ziet op Swift komt mij ook ophalen richting Amsterdam. Kinderen naar school dus het is wel een soort van wisselwerking.

[00:26:58]

Hij is gemotiveerd. Voor zover ik kan overzien is hier gemotiveerd door bomen ervoor gekozen.

[00:27:05]

Maar het is heel grappig vanochtend en wij rijden weg.

[00:27:08]

Ik was dus we vertrokken hier vroeger uit Amsterdam.

[00:27:11]

Ik kon mijn auto op AENA, een bakje koffie schoentjes aan wieltjes in de fiets vertrekken. Donets staan er op en na twee minuten waren we echt heel blij, waren we een kwartier, want het was niet aan het regenen.

[00:27:23]

Alles volgt alles mee goed te zijn. We waren echt slechte voorspellingen en gewoon Tessa ook. Wat ga je doen? Ik zei ja, ik zeg eigenlijk als ik eerlijk ben, als ik al zou zijn geweest, zou ik tegen te zeggen zwichten. Maar daar was dat sneller. Slaat nog tien anderen. Weet je wel. Wie wil allemaal fietsers eigenlijk moet zijn?

[00:27:42]

Weet je maar we rijden zeggen maar drie minuten droog en droog en het begint te regenen. Vijf minuten zo regen dat je echt doorweekt bent. En ik dacht echt bij mezelf toen ik prof was. Was ik gewoon omgekeerd. Flikker maar op.

[00:28:00]

Nee, dit is gewoon niet goed. Dit is gewoon niet goed. Hou je van praat. Natuurlijk kun je zelf een stemmetje in je hoofd beginnen om te praten daarvan.

[00:28:07]

Nee, dit is niet heel slim workout, weet je wel. Ziek worden en gewoon niks in mijn hoofd dat ik dacht van ik heb mijn man granola met je met kwalen.

[00:28:16]

Ik heb twee koppen koffie. Ik ben helemaal hierheen gereden. Alles zit er eigenlijk in me. Snelle jammers achter in mijn zak.

[00:28:23]

Uhm, nee, euh, we gaan dit ook allebei.

[00:28:26]

Kakà Lekker, Namor, Alou.

[00:28:29]

En ja, mijn vader zei altijd vroeger La Lau. Thuisblijvers krijgen ongelijk. Na een halfuur later was het droog, waarbij de mannen. Het is hartstikke kapot gelachen op strand. Ja, Tom uit het zuiden, lekker lekker.

[00:28:46]

Een beetje Tomasso op geplast voor de voor het gezicht van de hele natie. Ze kwamen de Jacco. Daarom ik dacht ik dacht ook wel moet ik dit nou? Het is misschien de laatste keer.

[00:28:54]

Ik doe het geluid alles uit. Het is gewoon euh. Alles is geoorloofd. Het is wel en dan gaan we door met vergulde onderwerpen. Het is de PR leuke manier om dit zo een beetje uit te diepen. Uhm, t is wel januari. Eerder dan we denken. En euh. Corona is niet weg zeg maar. D'r wordt gebroed op een alternatieve. Willen we daar ook iets over zeggen? Maar over het algemeen zouden ploegentijdritten kunnen rijden. Over het algemeen is plan B een ontspannen u dan plan A.

[00:29:25]

Ik heb een plan B Tomy het. Ik heb het gepikt bij Thomas. We moeten de details moeten we nog een beetje over hebben. Ik niet helemaal mee.

[00:29:33]

Dat lijkt mij tof om een gewoon euh maken daar gewoon een segment van. Zeg maar van Egmond Pier Egmond optekenen. In een Strava zeggen mensen dat op 9 januari. En dan mag je nou niet zo snel mogen rijden. Maar je mag in ploegen van vier en je mag je eigen ploeg kiezen.

[00:29:50]

En La Lau heeft een ploeg voor zichzelf samengesteld. Ja, maar dat ik dan zou winnen met mijn benen van 2007. Zouden die het nog winnen?

[00:29:58]

Ja, maar de de D waar de onderhandelingen over gingen is hoe het selectieproces. Nou ja, ik zeg gewoon weer Paccar 4 en ik zou zeggen ja en dan zou ik, als het aan mij ligt nee. Denk aan Niki Terpstra.

[00:30:09]

Alles is voor Bassie vorstelijk. Filippo Cannavaro, wij.

[00:30:14]

Stefan Küng, Philippe Kanagawa, Dennis Thomas, Wout van Aert, Jef van der Poel, Wout zo gek zou krijgen misschien.

[00:30:23]

Ik denk dat je die wel zo gek krijgt. Die heeft een mooi, maar ik. Ik dacht gewoon je mag je eigen ploeg zoeken. En Thomas, die wilde eigenlijk een soort poeltje maken van acht renners of zes.

[00:30:34]

Ja, dat we onze beurt mogen eerst loten.

[00:30:37]

Maar ik vind eigenlijk. Ja, ik vind eigenlijk dat een beetje een lobby. En dat zou je in het peloton ook doen als jij weg bent tijdens Egmond. Stel je voor haar gaat door. Dan ga ik betalen dat mensen op kop achter ja rijden. Maar zo wensen betalen in de koers is minder erg dan doping. Laatst verdiende ik ga mee. Ik ga een bepaalde touwtjes trekken jongens. Een kiellegging wagyu beef.

[00:30:59]

Een ploegentijdrit van vier man met segmenten, één segment, één segment zeg maar. En ja maar ja, dat zou iedereen aan elkaar, waardoor de kansen kunnen doen worden dat iedereen die kunnen ook nog twee segmenten gewoon in de in euh in die euh Egmond legde.

[00:31:13]

Dan hebben je ook nog een soort van koersen in de koers.

[00:31:16]

Hmm, wie de snelste Kortgene en wie het snelst op de terugweg is? Ja, ik zou kunnen doen we niet. Er is een plan B. Conclusie de rest afwachten. We gaan geen details worden. Het kan van vier tegen vier. Precies Vítor. En dan? Euh ja, iedere. In principe kan iedereen natuurlijk dat segment. Misschien zijn er wel mensen nog sneller dan dan dan in zinkchloride. Slik je dan kleinzerig klanken? Maar dit is dus gewoon nog voor Negotiations.

[00:31:43]

Robert Jasper met Yves? Kijk dan maar. Hij ziet jouw Timi in te vullen.

[00:31:47]

Verslikken heeft in een uitbouw. We gaan gewoon een parketvloer in de keuken. De Heerink. Ik heb nog niemand iever en niet mondmasker. Ook de details worden uitgewerkt, maar een ploegentijdritten vier tegen vier tegen vier tegen vier tegen vier. Iedereen wil winnen, maar laten we nog steeds gewoon hopen dat doen is ontgaat.

[00:32:04]

Het zou heel mooi zijn als Le Champion, desnoods voor de groepswedstrijden.

[00:32:09]

Vandaag durf ik tegen ook wachtende Jakhals tien weken niet. Kunnen wij het even hebben? Lau Voordat je er weer in, voordat je weer te dronken bent, zelfgenoegzame kop van je mooi vinden ik Laurens wel gewoon. Nu een paar jaar echt aan de drank gaan. Ja, dat is vijf jaar Leeuw, maar dat van ridderschappen je nu doen. Wij zijn een avondvierdaagse in Ouddorp proberen inlopen.

[00:32:33]

We gaan nu effe. Ik ga nu de teugels iets strakker aantrekken. We hebben hier een fles wijn. En jij gaat vertellen wat die fles wijn is. Hij is lekker trouwens. We hebben die halve fles al lopen alleen maar euh.

[00:32:42]

Ja. Dit is. Komt dus eigenlijk uit de kopgroep. Kopgroepje kopgroep. Ja, uit ons kopgroep. Heb jij mag gedronken, niet thuis. Ik wil niet tijdens een proeverij ja, maar liet nog niet de wedstrijd zo uitleggen. Nee, nee, nee. Ik begon. Ik ben begonnen met de Barolo, Brunello leuke, de grote namen, zeg maar. Valverde eigen. Valverde is van deze wereld. Eigenlijk zijn dit zeg maar de Theo Hart en dat is hele goeie wijn.

[00:33:08]

Alleen niemand kent ik. Ik heb de proef notitie gekopieerd. Komt ie, want die zit. Daar zit iemand te schrijven. Is gewoon 6 2 watt per kilo. Iemand weg. Dit is echt de beste wijn in jaren. Zegt de proef notitie die al onder de indruk is van een waanzinnig lekkere Barbera Das. Die moet absoluut deze romige en luxe Nita, de parel uit Piemonte, proeven. Tot enkele jaren geleden kwamen bij Wijnhuis niet. Zou op de markt als een Barbera, maar weer de Asti.

[00:33:35]

Sinds 2014 heeft het gebied zelf het hoogste predicaat DOCG, omdat hier de beste barbera wordt gemaakt. En daar steekt dit superieure prachtexemplaar nog eens met kop en schouders bovenuit. Een houtverkoop gerijpte explosie van kersen vol mokka en chocola. Beetje behoorlijk niet. Gewoon lekker jobcijfers. Schrijver. Het is toch gewoon lekker.

[00:33:53]

Je zal gewoon wijn mogen vgfa van ja, lekker top.

[00:33:57]

Het is een lekker reisje. Lekker wijf is wat zwaar. Het is het zelfde als wat Lidewij euh wat Lidewij op de dronken zegt. Ja klopt ja ja in Pyrmont. Eigenlijk is gewoon een Barbera alleen al met een nieuwe naam Denisa. Nou wil je die ook. Dan kan je naar wijn. Voordeel vindt internet als Lees Laura uitwijst een bruggetje. Daar staan twee penetreerde is. Daar gaan we over doen met voorkeur. Er staan twee parketvloeren klaar. Een peloton in de kopgroep.

[00:34:22]

Doos met de code. Wat is de code Barolo? Krijg je een 35 procent korting bezorging van. Vanaf volgende week geloof ik wat volgens mij is nu niet meer de Barolo, maar de Brunello is op.

[00:34:34]

Ja, voor de 600 à 600 dozen die we ook trots op onze luisteraars horen terwijl de wijnen te bestellen zijn. Ik heb de Brunello. Ik heb thuis nog ene ene een glaasje op Oosterveld vader, waarvan alle ouders 500 dozen bestellen. Technisch failliet, maar wel zo in de winter door.

[00:34:52]

Zo ging niet zo goed dit jaar met. En er zijn wat doosjes het land in gegaan. Naar mensen waarvan we zeggen nou, die kunnen wel wat liefs Lou gebruiken. Zou ik na zo'n seizoen zeker seeker? We mogen we mogen uitdelen. Niks toch? Ja, dat is wel leuk. Ja, spijker, spijker ons contactpersoon. Maar wij voordeel heeft het goed geregeld. OK. Koers.

[00:35:13]

Euh, en dan met alle respect mannen, jullie zijn toch gewoon gestopt? Echte koers? Denk je dat? Tim Patch al heeft gebeld? Wauw, ik herhaal de vraag op rij voor de luisteraar dat ie echt denkt, want dat zegt ie. Denk je dat Tim Patch al heeft gebeld? Ik denk dat ik denk het eigenlijk niet. Ik dat niet. En waarom niet? Ik heb gelezen in een column dat sommige renners als op Surf's Koers komen, niet het kantoor van Pathe binnen durft te stappen omdat ze niet willen storen, zeg maar.

[00:35:44]

En dan is Tim Declercq. Ja, vertelt leggen bij Lekker heeft nog steeds, maar Reiné inmiddels niet.

[00:35:50]

Maar vooral jonge renners die dat maar met hun fiets komen halen ofzo. Dat zeg ik mij toch niet? Weet je wel als monteur. Ik mag altijd aankloppen, zeg ik. Als je goed uitkomt, dan zeg ik het wel.

[00:36:00]

Maar het zou zouden ook wel doen jullie in zijn column Ief Lampaert even voor een beetje context. Een mooie mooi, namelijk. Wind 1. Driedaagse De Panne. Uhm. En voor Tim Declercq en Tim Merlier. Ze staan na de finish uitbundig te zijn en ik kan de tekst zeventienjarigen. Maar euh. Yves Lampaert zeg Pippin, meer kan de parte maar eens bellen. Dat wij konden een beetje meer alleen dan op een euh. Wat is dat voor Accent eigenlijk ooit?

[00:36:27]

Fleischmann West-Vlaams, maar het is echt gaat dat? Het ging erom dat De Clercq die woord nooit tweede. Of die rijdt nooit podium in een eerste podium in een WorldTour koers. Dus ja, vandaag salarisverhoging.

[00:36:40]

Maar wat was wat mijn vrouw aan die koers bijstond? Was dat vier van de zeven koplopers dezelfde trainingsgroep was?

[00:36:47]

Ja, maar da's toch tof? Ja, superleuk. Ja, die gasten, die hebben daar echt wel. Euh. Ik denk dat die donderdag echt wel goed los op woensdagavond kunnen en nergens meer regen. Koffie en gebak kopen. En vroeger gingen ze altijd ergens pasta eten. Ja ja, nee. De maandag naar de koers ofzo. Gingen ze ergens lenen van de oude cafeetje. Pasta eten. Heb je dat met na bijna alles gehad? Klein zei.

[00:37:08]

Nee, nee, dat was waarschijnlijk allemaal voor zichzelf bepalen. Nee, daar heb je wel de bijbetaling rit. Daar waar de pizza's maar 5 euro gewonnen hebben. Konden wij alleen maar terug. Dat je met z'n allen in de kopgroep heb gezeten of met een met een groepje van de benen een rare koers.

[00:37:23]

Ook waren Laurens tqkz Ivans lek kan rijden nog wat na.

[00:37:29]

Het is wel zo dat ze bijvoorbeeld. Toen zat ik nog niet in de hele Memelland en K. In Emmen waar Niki won keek Ramon dan tweede werd en een havik volgens mij nog negende Joeri in. En dan krijg Majka ook de vier bij de eerste twaalf ofzo. Als het zou die uitslag gisteren terug naar het priv Lampaert en Tim pakte en pakte, want Ief Lampaert zegt ja, moet Patje ervoor bellen? Maar Patty reageerde in Het Nieuwsblad. In een column nou, die zei ja Tim.

[00:37:56]

Euh ja, die. Die lepelde zo twee Koesj situaties op waarbij Tim Declercq als ik kon winnen. Zeg maar als die net zo hard moet er hard moeten rijden om tweede te worden. Dat het hem dan niet lukte omdat de stress van het winnen op zijn benen sloeg. Dus euh. Tim kon beter niet bellen maar. Maar daar stel je voor Thomas dat je weet dat je baas. God verhoede dat jij ooit de baas kruip. Maar stel je voor dat die in het Nieuwsblad in het in de krant met je communiceert maar beter niet kan bellen.

[00:38:21]

Hij is er bikkelhard bij.

[00:38:24]

Een kwinkslag in. Nou, ik vond het.

[00:38:26]

Ik vond het wel vrij ok opgeschreven dat Tim Declercq en Patrick Lefevere. Die moeten het gewoon hun hele leven met elkaar doen, want ze zijn al wat wij. Euh ja, hij is de baas. En hij heeft in De Clercq en zoals was nodig.

[00:38:40]

En Lefevre is wel heel goed om een ploeg te smeden en allemaal de gezichten dezelfde kant op te hebben.

[00:38:47]

En dat heeft iets met dat soort renners heeft hij echt heel goed door.

[00:38:50]

En ik vond sowieso zijn ploeg indrukwekkend. Ja, in de Giro. Ja, als je daar nog een even epo bij zit dan is ze toch gewoon een Giro? Daar waar dan was Evenepoel goed ondersteund geweest. Die Almeida ja, maar als nada en euh. Dat was gewoon bergop ook een hele goeie ploeg geweest. Hij is echt wel beter gewoon om een ploeg bergop te smeden.

[00:39:10]

Ook die wil dat allemaal in een keer een grote ronde gaat winnen.

[00:39:13]

Hm ja, maar ik. Ik schat zo'n Evenepoel toch nog steeds. Maar ja. Even een vind Bourgeois al. Majdan wordt derde op basis van. Weet je wel dat dit echt allemaal kunnen wij zo dichtbij elkaar? Kunnen wij die dino's even helemaal gaan ontleden? Waar heb ik natuurlijk al een beetje gepakt en met je roep nu Almeida en euh en Quick Step. Maar kunnen we alsjeblieft even terug naar afgelopen donderdag? Ja, ik noem ik op.

[00:39:36]

Ik heb een vraag van jou Laamers en daar gaan we. Waar gaat het mee beginnen? Uhm, wij zitten dan samen te kijken toevallig. Oh ja, inderdaad je in de megafuif.

[00:39:48]

Die rit afgelopen donderdag voor mij.

[00:39:51]

Maar samen zit ik in mijn broek. Oh ja, was fietst. Ja en jij was niet afgelopen. Hij zei tegen mij ook zelfs nog dat je er meteen mee zit te kijken. O ja, maar jij hebt wel binnen. Ja ook. We hebben de laatste. Ja, zo zat de Stelvio heb ik nog al zitten kijken en die heb ik in de auto zitten kijken op de telefoon.

[00:40:10]

En uhm. N Vraag. Kelderman lost. Moet die gast Hinckley? Gelijk wachten of moet ie bovenop de Stelvio wachten of heeft ie het goed gedaan? Het is gewoon die drie opties.

[00:40:36]

En maar leg het nou bij Hinckley of leg bij Roberts. Nee, dit heb ik het over Trinley, die worden aangestuurd door degene in de auto, Robards, en die zit daar zonder hoge hartslag en zonder suiker, diep en zonder anorexia verschijningen.

[00:40:49]

Met het rethink, met de kennis van nu?

[00:40:51]

Nee, nee, nee. Op dat moment. Wat is hoe? Hoe sta jij in een wielerleven? Wat is jouw eerste instinctieve reactie als dat gebeurt? Wilco Kelderman heeft tweeënhalve minuut voor op die twee andere renners. Wat moet ik? Kijk?

[00:41:07]

Ik weet de eerste instantie. Zegt je dan wachten? Ja toch? Ja, ook met de informatie die ze toen hadden. Ja, maar juist waar zijn wij?

[00:41:15]

Wij weten namelijk niet welke informatie ze hadden, want het zou ook nog maar kunnen dat ze toen al wisten dat Kelderman h.

[00:41:21]

Wilco was wel een beetje boos. Ja maar kan laten, dat kan ook zeker. Maar het kan ook zo zijn dat ze dat. Dat het toen al duidelijk was dat dit type bijvoorbeeld veel beter was.

[00:41:28]

Zeven dagen later heeft hij een achterwaartse mag doen afnemen met de informatie en hij had zeker moeten wachten. Maar twee keer tijdens verhoren in het stuk, maar op dat moment en vandaar daarom zei ik. Die zeg ik die vraag ook zo specifiek, want die gelijk moeten wachten.

[00:41:42]

Ja, want hij had aan de voet van die laatste klim. Waren ze ongeveer samen weer begonnen. Maar ja ja, nou daar we toen in ben ik even over jou. Want haar. Euh. Wat? Wat? Wat de pech van Wilco is geweest is dat zijn Superga zijn ze meesterknecht te goed was. Dus eigenlijk klinkt heel gek. Hij heeft Wiggins een keer gehad met vroem.

[00:42:05]

Ja, maar hij was als Sint-Eligius die twee gasten niet kan volgen, moet u wel twee keer wachten op Wilco. Ja, op een mens helemaal geen andere. Dan is het zeg maar geen vraag meer. Ja en euh. Dus als Hinckley eigenlijk twee keer. Die die idiote gasten niet had hoeven volgen, was voor Roberts de auto de beslissing makkelijk geweest en behoudt Wilco vandaag precies.

[00:42:29]

Ik ben precies om Biljana precies op gelijke hoogte exact en missies dezelfde begon een gommen de Seine. Pech was eigenlijk dat dat zijn superknecht eigenlijk maar buiten al die feiten van hoe de andere zijn.

[00:42:43]

Het feit was gewoon dat er altijd gewacht moet worden gebaseerd op de informatie die op dat moment meent dat degenen die de roze trui eigenlijk heeft virtueel met tweeënhalve minuut en tweeënhalve minuut voor. Dat vind ik wel een goeie toelichting, want anders is de koene komt kijken en kanook. En dat kan ook.

[00:42:59]

Daarom stel ik hem zo. Ik heb wat in het begin.

[00:43:01]

Ik heb jij ook heel vaak nog. Weet je wel, je kijk heel veel dingen. Het blijft. Wielrennen spoort. Keuzes in het leven? Weet je wel. Achteraf is t allemaal makkelijk. En dat is ook het mooie van dat we gestopt zijn, dat we elkaar daarover achteraf al zo mogen praten. Want dat is ook een recht en dat maakt ook deze sport zo aantrekkelijk.

[00:43:18]

Uhm, maar op dat moment is het altijd wachten. En het werd ook alleen maar duidelijk waarom er altijd gewacht moet worden, want Kelderman is nooit ingeklapt. Kelderman heeft het meeste verloren in die in die tussenstuk. Uhm, wat gewoon is gigantisch verdrietig is. Als jij virtueel de roze trui.

[00:43:36]

Na al die jaren wat je hebt gedaan voor die ploeg. Honderd procent voor je vak. Blijven leven ondanks alle pech valpartijen die je hebt meegemaakt. En dan word je eigenlijk lees je als het goed is, want zo heb ik het gelezen.

[00:43:50]

Dat je niet mag blijven lees je in de pers.

[00:43:53]

Mag wel één keer je alles doe je voor deze ploeg.

[00:43:57]

En euh, dan mag je vertrekken met twee jaar na naar hebben we niet niet de hoofdprijzen?

[00:44:03]

Het is een paar maanden terug nog niet eens per se wat zo'n programma zou zijn. Nee precies weet je heel, heel goed terug. Want ik wil je naar Luke Roberts namelijk, want jij stelt de vraag terecht. Maar de vraag is even wat denk je dat de overweging is geweest van Luke Roberts? En dan wil ik voorbij de kanttekening aanmaken. Euh, maken dat jij altijd. Luke Roberts heb ik hoog zitten, mega hoog zitten. Nou, die Giro van 2017 met wist hij van tevoren echt heel goed wat er ging gebeuren.

[00:44:32]

Continu had ie al alleszins snoertje zeg maar. En euh, ik weet ondertussen dat je ook kritisch op je op je oud ploegleider ploegleiders kan zijn, maar dat je nog nooit een onvertogen woord gevallen. Nee, maar hij geeft ook best wel goed commentaar voor de nog steeds toch ja waarin deze keuzes uitlegt. Mag ik die bang was dat Wilco in elkaar zou storten?

[00:44:55]

Ja, maar dan is dat maar zo.

[00:44:57]

Ja, dat dat maar vraagt is onze overweging is geweest. En dat dat dus niet het idee dat die meer voor Yai naar Australië. Zeg maar straal even van een Australiër. Ja hoor, daar ga je dan denken over. Het zou je kunnen. Zou kunnen. Ja, laten we ze dan meteen maar even euh en euh, einde contract toch naar behoren toe. Speelt dat mee? Kan en kan ook meespelen.

[00:45:18]

Wanneer die straks ook weer weg? Als ie veel geld moet gaan verdienen gaat hij ook weg bij Sunweb Rakker. Ze gaan allemaal weg.

[00:45:26]

Uiteindelijk ga je had gewonnen, had er eentje gewonnen die je niet nog meer in die misschien nog niet eens honderdduizend euro. Nee. OK. Volgende vraag, want dit is wel echt het is echt een dag. Daar kan je een boek over schrijven.

[00:45:36]

Volgende vraag. Hij Uhm, Hinckley gaat mee. OK, dat dat dan op dat moment de situatie die zich voordoet en Ron Dennis is heel goed. Uhm. Waarom denk je dat Hinckley geen aanval heeft gedaan om te kijken of überhaupt niet eens geprobeerd heeft om een aanval op de laatste klim? Ja, het zag er allemaal goed uit. Ik denk niet goed genoeg.

[00:46:02]

Ja ja, kan niet anders, want anders is dat niet te verklaren. Weet je wat ik nog gigantisch stom wat ik. Echt waar ik me echt aan geërgerd heb. Wat geen uiteindelijk niks uitmaakt. Zij zitten dus draaien met z'n drieën rond Hennes Volare, draaien zichzelf helemaal aan het lege, naaien pony's. Euh, hard in het wiel.

[00:46:20]

Lindley zijn bionisch.

[00:46:23]

Hoe kan het nou niet dat hij daar euh in zijn oortje evxz, maar desnoods op 150 meter al weg springt om dat een beetje te ontregelen? Als je zo aandraaien ben maar niks.

[00:46:33]

Hij heeft het niet gehoord. Het is niet eens door aard dat niet door. Sterker nog, die heeft m nog. Maar wij moeten straks toch aan het hoofd van haar? Ja, maar dat had je moeten horen vanuit de auto.

[00:46:43]

Maar ik denk dat dat kan toch niet? Er zijn toch heel weinig dingen die er onderweg gebeuren? Voorstellen? Luke Roberts dat niet gezegd heeft? OK. Maar hij kan toch niet gewoon niet voorstellen? Maar gisteren zag je ook dat ie al moeilijk doorhad wat er gebeurde. Hij zag een beetje om zich heen kijken, schichtig. Hij zit ook voor het eerst in deze situatie en alle ogen van de wereld zijn op hem gericht.

[00:47:04]

Ja, die jongen had hiervoor wel je. Nou ja, 7 miljard mensen.

[00:47:08]

Zo voelt hij er zelf voor dat bij mij die jongen is dat gewoon aan omdat ie onzeker was en niet wist wat hem overkwam.

[00:47:15]

Malakal is over het over kilometer sprint. Ik heb ook wel eens euh in een Vuelta. Euh. Was in een rit. Dat heb ik eerst met Robert Gesink mee gewacht. Toen was ik heel goed als het 12 12 was die Vuelta en toen was gewoon 19:12. 20. Ja, heel lang was Garate er ook nog bij, maar die was er ook nog bij. Die zou gaan. Maar weet je wel. Ik ben hier wel van Robert. Die heeft genoeg steun, dus ik rij eigenlijk terug naar de na na na de eerste groep toe en ik heb me de hele klim klote gevoeld over dat gevoel van ja, dat was eigenlijk de kopman.

[00:47:55]

Weet je wel. Hij komt over de meet. Sorry maar gewoon maar was bij de. Daarom weet je wel. En hij was vooral pissig over zijn eigen prestatie. Niet persé op mij. Ja, maar ik kan me. Ik denk die dat heeft allemaal in zichzelf heeft gespeeld. Wat is hier aan de hand? Wilco daarachter en die auto de baan. Hij riep ook heel de tijd op zijn auto. Ja dus ja. En dan komen die bodyscanners hiermee om.

[00:48:17]

Maar als we kijken naar wat ze opeens gaat. Dennis sprint eigenlijk. Ja, je ziet u echt. Wat gebeurt hier? Die hard wist het ook niet. Nee, hij denkt daar pakt niks. Dus ja, die had als enige nog zin een kopie bij te houden. Koop je een fuik of het stel weer, Fausto je?

[00:48:34]

Ook moet je het maar doen. Ik denk echt dat ie dat ie die houdt, maar als ik dat maar zo. Dat gevoel voor jou.

[00:48:40]

Je laat je kopman in de steek. Dat weet hij ook wel. Je ook in zijn commentaar na de finish zegt die apud maar er is onder leiding van. Ik zou het echt doen, maar dit was opdracht. Weet je wel. Die heeft ook niet lekker op z'n fiets.

[00:48:52]

Oh nee, ik verwijt die die. Ik verwijt de jongeren totaal niet, maar het is nu achteraf. Nu is het helemaal duidelijk, want ze hebben de Giro niet gewonnen. Anders was er misschien wel een kans.

[00:49:01]

Denk je dat Hinckley een seconde getwijfeld heeft om gewoon met Wilco te blijven, ongeacht het oordeel? Zag er niet uit. Nee, hij reed wel. Nee, hij was wel goed. Nee ja, hij was al goed, dat niet per se. Maar hij keek ook niet om ofzo.

[00:49:13]

Nee nee, maar toch ook die hele klim. Uh, in het wiel gezeten en toch gewoon niet geprobeerd en sprint. Ja, natuurlijk wint ie.

[00:49:23]

Ik had het idee. Ik had de hoop dat ie op de Stelvio al zou demarreren om Dennis te lossen. Ik had gehoopt daardoor Denis. Daardoor kon hij maar gaan met drie minuten. Dat had ik gezegd. Maar drie minuten voor Aja, want kijk naar de aandeelhouders waren wij Summer. Wat beter gezegd je gaat nu vijf minuten vol aan als Dennis dan niet breekt wat extra in de ploegleiderswagen.

[00:49:43]

Bij Sunweb had jij in het begin gezegd je moet wachten, je moet wachten.

[00:49:48]

Je zit alweer op een vervolgstap, maar zo ver waren we. Maar hij heeft dus niet dat. Maar dat dat die twee. Maar ik had Dennis proberen doorbreken als diens ploegleider. Want dat is de sleutel op dit moment. Ja, koers is achteraf en die moet gewoon weg. En als eindeloos zo slim was geweest om gewoon tegen Theo te zeggen nou, Wilco ligt ver genoeg achter. Blijf gewoon bij Robben, dan gaat ie nooit ver weg rijden en dan heb je nog voordeel in de afdaling en het vlakke dan.

[00:50:12]

Ja nou eentje gespeeld. En normaal had je weer in het wiel kunnen zitten of alsnog op Wilco wachten. Hij heeft het ook niet geprobeerd. Ze hebben ook al was het echt beter. Is mijn keuze geweest, dan komt er dat moment eiken op de Erb. Dus ook een ploegleider die hoog op zitten en die in het Jeholet 2017 ook bij was. Die ging helemaal los. Ze hadden godverdomme meteen moeten wachten tot zij die al op de Stelvio wachtten, maar aanligt tweeënhalve minuut voor weet je.

[00:50:37]

Maar ja hij dan bent. Wat jij zegt met hartslag 180. Niet in de auto, maar ook op dat moment zelf op de Stelvio, weet je wel. De Nederlandse ploegleider met Kelderman Oosterhoutse is met. Ja, 1 meter. Dat zat zoveel in die rit. Friso verliest, verliest anderhalve minuut. Even de feiten. Hij verliest driekwart minuut in de klim en anderhalve minuut op niet klim.

[00:51:00]

Ja, zeg maar de Sathya. Dat was binnen de halve minuut geweest met Headley hierboven. Het is die had jouw aangesloten.

[00:51:07]

Speelt nog wel mee dat op die laatste klim hard met tegenviel. Ja ja, die daar maar niks aan.

[00:51:12]

En daarom was het beste gek dat niet aanviel.

[00:51:15]

Ja, absoluut. Na wat een dag? Hoe gaat dat dan als die mannen daar aankomen? Ja, weet je hoe gek jongen is en weet de eerste wie wint de eerste etappe in een grote ronde?

[00:51:27]

En Kelderman pakt het roze uit Helmond Sport de grond waar ze zitten.

[00:51:32]

En s avonds hebben we ze om acht uur rijles meeting bij Sunweb gewoon alles te bespreken. Weet je wel terwijl. Eigenlijk zou je s avonds om acht uur de champagne open moeten maken. Is dat echt? Dat is heel goed. Ja, de hele gekscheert is zelf gecreëerd. En er is een aan dat. Dat ik het goed begrijp. Rienes Meeting is even een apart belegde aparte vergadering waar precies alle neusjes weer klappen krijgt zeg maar. Ja, dat is verdwaalde kelderraam.

[00:51:54]

The Hills. Heel volwassen. Deed professioneel. Ja ook graag anders gezien. Maar ja, maar ik geloofde er geen reet van. Ook niet bij Kelderman. Nou, eigenlijk was ie voor Wilkerson best wel duidelijk.

[00:52:07]

Ja, best wel geloofwaardig. OK. Klopt, maar dan laat ik het dan anders zeggen. Als het waar was zoals ie reageerde dan. Dan uhm. Uh. Had ik als wielerfan toch wel iets meer peper is reed gehoopt? Nou ja, maar dat is Wilko dan ook. Wat gebeurt er is er bij? Maar als we eerlijk gezegd ik had het graag anders gezien is die uit de verf wel Rebecca. Ik had het graag anders gezien en weet ze nou verdomme, ik heb echt iets fout gedaan.

[00:52:40]

Ik ben nog altijd wel een vrouw. Ja, ik ben het overigens wel met je eens vertellen. Ja ja, dat je dat hier heel afgemeten volwassen.

[00:52:48]

Ja, hij koos de goede woorden. Het was heel professioneel zoals dat was. Heel erg.

[00:52:52]

Je kon heel erg door met die situatie. Ja ja, maar het was echt een beetje een polderweg.

[00:52:57]

Maar wat moet ie anders doen? Hij staat er in het roze. Precies. In principe moet iedereen bij hem houden. Ja, als je het al gaat zeggen ja ja, is nummer logisch? Nou ja, maar dan komt het. Laten we even één ding vaststellen.

[00:53:09]

Gewoon een heel, heel strak en een camera zeggen.

[00:53:12]

Maar deze ga ik Luke Roberts nooit vergeven en door en door. Het was. Laten we wel wezen, dit is natuurlijk in zo'n. Ik kan me weinig van complexere situaties in het wielrennen na zo'n dag voorstellen als wat zich hier voordeed.

[00:53:29]

Nou, de Festina affaire in 98 was een complexe vraag, maar nu even lekker op die grond zitten.

[00:53:34]

A. Ik heb ook een keer een etappe in de Tour de France in Pau meegemaakt. Was het nog complexer hoor. Als dit afdalen in het geheel en nu naar huis kwajongen.

[00:53:47]

Waar gaan we ook nog een keer een podcasting weigeren? Ik denk dat we bovenaan al tijden podcast ja Floren uitvalt. Gaat terug in de tijd. Gaan we per uur? Gaan we om afbellen naar de megacomplex? Ik heb die de. Weet je dat dit? Dit was s avonds zo ik. Ik ben. Normaal ga ik vroeg naar bed, maar dit was echt elf uur echt om half twaalf was. Ja, echt, ik was er pas om half twaalf.

[00:54:10]

Ja, dat hij trauma verwerken. Dat was het echt. Oh kijk nou deze dag dus in al zijn complexiteit een beetje.

[00:54:17]

We zullen we over een paar jaar een boek over. Eigenlijk niet duidelijk. We gaan het er even over hebben, maar die dagen daarna telt allemaal al mee. Nee, want daar is het. T Is allemaal gebeurde, die donderdag de aanzet is geweest. En natuurlijk werd die gelost. Ja, op zaterdag. Kijk, die rit werd nog ingekort. Ja. Wie verzint in die laatste week 260 kilometer?

[00:54:35]

Laten we die dan. Laten we die dan iets iets sneller doen. Toch heb je nog. Laten we daar een paar dingen uitpakken. Laten we nog eens één ding weer uitpakken op de donderdag. En dat is al breed uitgemeten in de pers. Maar die jasjes. Ja, wat een gekloot. Twee dingen één lag op het jasje van de renner. En dan heb ik het over Jalili en en Kodi die wel echt boos was. Maar was je wil niet op ploeg leiden een bobslee jasje.

[00:54:58]

Niet dat weggooide jongen. Zo boos. Kan je maar beter boos worden op je jasje.

[00:55:02]

Ja, maar wat heet dat?

[00:55:04]

De Ineos boys hadden al wel een jasje aan. Dezelfde als wat jij aan de hand, want het is gewoon euh, van de castelli van de organisatie. Dus ook het regenjasje van Sunweb is vandaag de regel. Ja, die René wint die dag. In de witte krijg je ook allemaal zo'n witte jas aan elkaar en daar zelf die aan het klieren was. Daarmee was oké, maar dit is goou almeida die hetzelfde een combinatie van kathaarse en vermoeidheid.

[00:55:29]

Ja ja, maar eigenlijk moet ie gewoon een paar korte mouwen aantrekken. En zeg maar Eddy Clijsters wel aantrekken. En ik denk maar duidelijk. Nee, maar ze hebben allemaal zeg maar als ik eigendom van de organisatie die de jasjes. En dan zijn ze te trots om effe iets van de ploeg te horen. In een aantal op 70 tegen 100 meter had ik het wel gezien. Hij verloor even een paar dingen en golfbanen moeten misschien even in 2's kon uitleggen.

[00:55:49]

Meteen maar eens te trots om je eigen smaak te krijgen natuurlijk. Een roze setje en een in een wit naar je een wit. Ja en daar ben je trots op als renner. Toch dat je je al die shirt en dan krijg je dat ze als ze aan de eettafel hangen ook kijken. We hebben ook regieassistent, maar dat gaat dan allemaal je regisseur, want dat denk je toch.

[00:56:12]

Als professional heb je nooit aangenaam betreding. Nog nooit geprobeerd. Hij had wel handschoenen, langens vingers al aan. Maar ik heb vandaag nog geprobeerd met die regen die langskwam. Vanochtend Verwaeren over het lachen. Dat maakt het al een stuk lastiger. Dat weet je wel.

[00:56:26]

Die handschoen door die door die mouw te krijgen. Dus euh. Nou ja, als ik het hem was geweest had ik gewoon een iets met korte mouwen aangedaan. Armstrong. En je doet de Galba. Dat is een euh, een zeg maar wat wil gewoon waterdicht? Ja, zoon, fan van dun duikpak.

[00:56:43]

Ja precies. Ja oké. Euh. Is niet op te lossen. Dus hoor ik ook Peter behaald zitten. Want ja, hij wil drinkbare afbouwen.

[00:56:51]

Hadden we klittenband? Ik heb ja en dit heb ik al draineren op de EP besproken en nog klittenband. Dat was perfect.

[00:56:56]

Gilse met kapitaalratio, maar ook goeie regenjassen. Is dat nooit kutje met euh. Zegt hij altijd al regeneration.

[00:57:03]

Nee, het was gewoon echt afval. Was echt een strak regieassistent. Wel dat alle kleding beter geworden is. Maar iets met klittenband. Dat was echt top. Hm, ja, en dus dat was echt aan hun dicht. En ook als altijd een beetje scheef maakt het niet uit. Weet je wel. Maar veel ouders had natuurlijk ouders alleen vaak gewoon niet zo goed uit.

[00:57:21]

Maar Thomas, dat het precies er echt toe geleid gaat. Een klein kaboutertje in me achter. Nederlander Hijman de laatste tijd. Ik vraag me zo eerder. Ja, maar het begint er goed op te lijken.

[00:57:33]

Beter laat dan nooit ver en vinden zij stap jongen wat kan. Ging hij euh. Winterkleding Thomas. En dan heb ik het over richting bv. Tomeloos Thomas. Euh ging je die late euh. Gingen wel naar de kledingmaten om je wielen kleding in te laten nemen.

[00:57:45]

Nee, want vanaf hele jonge leven berouwvol werden opgemeten. Aymar die nadien dat je naam Nandrin. Ja en nee natuurlijk. Ja. Wie deed het aan?

[00:57:53]

En later, op een latere leeftijd had je dus dat je name werd ingenaaid. En daarvoor moet je het zelf doen.

[00:57:59]

Dus dan ben je z'n moeder. Maar ook jij liet niet zoals je jij. Jij liet niet shirt effe perjaar, want dat hoeft er dus niet om dat het werd gedaan wat vroeger bij dat gebeurd.

[00:58:09]

Al werd dat wel gedaan.

[00:58:10]

Toch dat je dat je gewoon een standaard shirt kreeg en dat ging je naar de NSB.

[00:58:13]

Nou ja, ik ben in de verkeerde gisteren een stukje jonger dan je gezicht. Maar die naamkaartjes terug naar die naamkaartjes kwam bij euh, Knetemann vandaan gereden. Vrouw van Knetemann? Ja, u had ze. Ja, die Naidoo. Die had zeg maar zijn hele rol. Waarop stond, kneedt, kneedt, kneedt, gereed. En dat niet eens in al zijn kleren.

[00:58:31]

Want je bent natuurlijk als wielrenner elke. Hij geeft dat jasje af. Hoe dudes, hoeveel geld je ook thuis op de bank heb staan. Iedereen komt gewoon thuis met teveel shirtjes als je een andere alleen die is van mij. Oh nee, die is van mij.

[00:58:43]

Maar het stopt met regenen. Iedereen gooit de regen af in de auto. Nou is het toch handig als je in Almere is gebeurd door je moeder Steger? Ja toch? Ja, maar moeder weet ook euh. Het antwoord op mijn vraag klittenband. Het is allemaal op te lossen. Klittenband en naamkaartjes doorontwikkelen.

[00:58:59]

Moeders gaan in plaats van de zwarte stift gewoon netjes ingemaakt. Neem wel een soloshow is ook zwart met zwart.

[00:59:08]

We hadden gezegd dat we een paar dingen uit gingen pakken. Ja, Fraternité was een farce. Een farce die door zegt dat we wild die vrijdag, die vrijdag ja, wat een farce vindt.

[00:59:17]

Een hele anders totaal niet koers. Technisch tactisch. Weet je wel.

[00:59:20]

Maar de ware aard van Veny kwam ook wel. We gaan nog iemand die van al uit. Ik weet niet wie hier verantwoordelijk voor is, maar ik ga nooit vaker iemand betalen.

[00:59:28]

Daar gaat hier in het gehad van een mens. Heb jij de tijdrit van de mensen vandaag? Bij de laatste rit als prof werd Vinge ook met schaken even door. We gaan er niet zeggen dat zeggen Jeannie Longo.

[00:59:45]

Hij vertelt oftewel even wat. Wat? Wat heb jij gezien vrijdag? Wat natuurlijk dramatisch. Jij hebt natuurlijk en zo gigantisch zware Giro gereden en er is voor iedereen best wel wat druk van af. Na die donderdag reed ik al bijna. We gaan naar uitdraai uitdraaien. Zaterdagmorgen rijden gaat wel lukken en dan moet je gaan starten en dan is het 260 kilometer. Natuurlijk ook.

[01:00:10]

Je kan zeggen wat je wil, maar is dat van deze tijd? We zijn voor en tegenstanders in, ook in oktober.

[01:00:16]

Ja natuurlijk, maar die daar hoef ik me niet in te mengen.

[01:00:18]

Het is gewoon een hele vervelende dag als je daar moet gaan fietsen. Ja dus daar wordt gestaakt. Voor de wedstrijd. En ze krijgen het warempel voor mekaar. Vroeger was er altijd Italiaanse ploegjes. We gaan gewoon starten en gewoon kijken.

[01:00:31]

Een keer Milaan gehouden? Ja, als jullie nu niet demarreren start je volgend jaar niet. Dat was in Milaan gestaakt in 2009. Ja, koers te gevaarlijk. En dat leidde de wedstrijd toen de toenmalige WB toe. Precies te te de crimineel. Maffiabaas? Ha ha. Maar ik wil nog een stap verder gaan. Ja, want die zaterdagrit mochten ze Frankrijk niet in en dat was nu maar 3 keer 6 3 jaar. Ja, maar als je Frankrijk in we hadden gemogen waren ze ook nog even over de Airolo en sowieso waziger.

[01:01:03]

Ja, dat was een rit geweest, dat wil je niet weten.

[01:01:07]

En ik ben een beetje in die straat vervuild gedoken. De laatste week Chad Haga, die is zo goed als voorgaande jaren was ok.

[01:01:15]

Hij werd vannacht zesde, maar hij is inderdaad ietsje minder en net een stukje meer. Twitter is sterk op. Op woensdag atty meer dan zesduizend Kaaij op donderdag. Volgens mij had ie drie ritten achter elkaar. Meer dan zesduizend GT. Dat was de normale vrijdag. Reed ook nog 260 geweest. Heel dat is je energieverbruikers kilocalorieën normaal. Wat heeft Thomas vandaag verbrand? Wat voor energie? Vandaag hebben we wel 4.000 aquae, maar dat was dus. Continu meer dan zesduizend.

[01:01:47]

En voor die lichaampjes natuurlijk al allemaal uit. Nee, ik zegt zegt. We hadden drieduizend Okra, drieduizend op vier, dus we hadden zeg maar wat we vandaag hadden. Dank je. We een keer twee. En dat dan vier dagen of drie dagen achter elkaar. Uitgemergelde lichaampje drie dus elkaar die. Ja, dat was bijna niet bij te eten. Die ene rit naar de Finestre in 2017, dat was een dag. Dat had ik volgens mij s.

[01:02:06]

C&W tegen de zeven. Ik zou het eens naar moeten kijken, maar dat was een dag dat bijvoorbeeld Redouan Reed, Toman met die euh, met die met die beursnieuws plaats. Dus we kregen precies wat je kreeg en precies wat je verbruikt. T Is dat die echt op tafel komen. Weer een bord pasta. Daar stond fuels op paal. Brood en toetje krijg je toen niet op jongeren. A. Ik krijg het echt niet weg. Je kreeg het gewoon niet.

[01:02:32]

En toen kregen je allemaal chocomel. Ach euh, proteïne koolhydraten. Shakes gewone was één. Zo'n drankje was 500. Moest je er twee van opdrinken. Want een kok had gezegd nou uit ongeveer duizend calorieën die je opgegeten. Vanavond krijg je twee van die flesjes. Maar dat, euh ja, dat hebben ze het de laatste weken echt veel moeten hebben. Want deze laatste week is de zwaarste uit de historie van de grote. Ja, allemaal een grammont shell shock.

[01:02:58]

U ziet dat die bruine randjes hebben. Dat is heb dat een keer tegen Jos van Emden gezegd. Ik heb honger en ik heb dorst. En alles wat u uit de Schelde dat hier doet, dat die naar de kloten ging. Hierop in shock. Toen hadden we grote chocomel in de Maas bij Rabo. Maar Chocomel is toch eten en drinken te galaxies? Dat is toch. De beste hersteltraining staat Chocomel mannetje.

[01:03:21]

Toch jesé het ook van chocolade? Ik vind lekker. Dus echt. Dit is echt dikke vette shortcut. Gewoon altijd vette shortcuts. Succulent maar, maar wel euh, mager. Als je ook maar terug naar de tour was is belachelijk. Het was zwaar. Nou ja, hij ging echt zwaar. Het was niet dat ze staakten voor niks. Nee, ik las ook een tweet van Phil. Dat gaat natuurlijk niet alleen om die ene rit naar precies. Ik las nog een truitje van veel gamen.

[01:03:45]

Die dekt de lading. Dit zijn 200 gasten die eigenlijk van jongsaf aan koersen door al die regenbuien, sneeuwbuien en valpartijen heen zijn gereden. Nu bij de besten van de wereld behoren. En dj duo William Chéreau dan nemen we even serieus, zei dat is niet dat ze dat om niks doen. Nee dus wel te laat om niet effe gewoon waar je je bent.

[01:04:09]

Want die Fenty je was er lag heel erg druk. Die dagen met andere dingen. Nee. Maar dit is Wilco aanzeggen die de start van de fiets draagt. Iets anders dan dit is een praktische, daar overigens praktische opmerking voor.

[01:04:20]

Want dan moeten daar eigenlijk de ploegen veel sterker zijn dat er een vergadering komt.

[01:04:24]

Nee, maar hier heb je toch vertegenwoordiging voor? Ja en die veegt totaal niet boeien. Wij zijn helicopter zo vliegen. Nee, maar dit is toch gebeurd? Iets portici?

[01:04:33]

Ja die portie ja, maar zelfs lekker over te lullen. Want anders zat er nog eens een over te lullen is waar.

[01:04:39]

Maar de hoofdrolspelers hebben geen vertegenwoordigers. Ik wil hebben dat op IS terugkomen. Hij zegt. Die hadden heel andere dingen te doen. Dat heb ik meerdere keren terug horen komen in de interviews met Wilco. Zelfs vandaag nog dat die praten over seks. Toen niet Rosanne had. Helemaal. Je hebt nul tijd voor jezelf. Het was iedere dag om 7 uur op huizen. Ze zaten lustig op de fiets. Dat ze in bed lagen.

[01:05:00]

Een beetje dezelfde week als leeuwen in koor. Nee, maar even serieus. Ze hadden overplaatsingen. Ze hadden. Ze hebben langer drie dagen lang langer op de fiets gezeten dan in bed gelegen. Want die verplaatsingen waren heel lang en ze moesten daar heel vroeg uit. Ja, dus, die mannen die je dan ga.

[01:05:15]

Het is niet dat ritje van 260 kilometer in de regen.

[01:05:18]

Voor de mensen thuis en dan zie ik dat die dat ochtend tafereeltje. En dan zie ik in die tent, want ze gingen zitten in een tentje. Gingen ze zich klaarmaken die renners op die vrijdagochtend reden en er was echt geen grammetje bij te komen. Vanuit je luie stoel weet je bij gewoon dat van sandwichbar en de zonde. En dan had je niemand. Die stond inderdaad. En er waren drie, vier renners. Die hadden zich tegenwoordig. En toen stond Wilco Kelderman ex drummer toch in het rood.

[01:05:44]

Ik moet toch wel iets van van. Ja, ik ben toch de leider van deze groep? Is toch amper twee rijen achter? Ja, je zag zo kijken. Ja, ik ben met twee, maar dan ging er wel achter staan trouwens. Hij had zich ook kunnen distantiëren maar ging zeereizen.

[01:05:57]

En toen heeft ie ook nog een dansje gedaan in die tent op een soort van de parade. Het was. Het was wel. Het was wel interessant. Ja nou. Ondertussen worden foto's gemaakt voor de noot. Ja euh, dat zijn teksten.

[01:06:08]

Zeker als je er foto's van de Notermans voor de motorbootjes maakt, bedacht ik gewoon zelf jongen Thomas is op blote bast. OK. Conclusie de organisatiegraad van de wielrenners is klote. Kut zou met pijn en zal dat de komende jaren ook nog wel blijven. Tenzij en vergaderingen want die hebben we hadden het over die allem Hansen en die krijgen dus de zwartepiet van vjw organisatie te. Die kwam zelf s avonds ook nog in een tweeter op terug. Dit was vanuit de renners niet vanuit de ploeg van Lotto-Soudal.

[01:06:38]

Werd er ook op aan Justicia, dus die was zijn laatste weekend als professioneel coureur. Ja, die heeft zich ook wel iets anders voorgesteld. Vervelend om zo te eindigen. Blijft de Giro en dat dat de baas van de Giro zegt, die komen gewoon werd geen Sagres voor zo'n Badi wil. Ja, mooi toch? Dat vind ik wel mooi. Wegberg vruchtbaarste ik alles wat er fout is in dat hele land.

[01:07:07]

Hij heeft er één van jullie nog gedacht. En waarom maken we even een stap naar voren vandaag en van deze drie mensen aan tafel? Buiten ikzelf om op eigenlijk de dood te checken en op Wilco Kelderman 20 uur in te zetten. Eten 80 iemand? Nee, nee. Maar 1/32 op mijn 15 kilometer tijdrit me kansloos. Ik denk ach nee, ik heb er niet op gezegd. Ik zag het staan. Ik dacht wel bij mezelf toen de tijdrit al begonnen was.

[01:07:35]

Waarom heb ik niet een tonnetje op ganja ingezet als stond ie maar één op 1,5 10 ofzo? Ja toch 10 procent? Ja, dat hebben we voor de zekerheid wel.

[01:07:43]

Dat is ook wel echt een karaktereigenschap van Laurens. Gewoon ik achteraf ton in H.

[01:07:47]

Gewoon rijbewijs Artic. Ook wel de hele stoere zin. Nee, eigenlijk nooit doen in mijn leven. Nou wat in een Humblet 2 euro, 2 euro als 20 a keeperstrainer is het verschijnsel Humblé brak. Dat is gewoon erg zo voor opschepper. Of iets zeggen terwijl je in de indat wat je zegt een soort van informatie euh. Beeld wat eigenlijk opscheppen is dus een tonnetje. Dan zeg je eigenlijk een triootje hebben gewoon liggen. En als ik het beeld. Het gaat doen bij elk churchyard waar wij op zitten.

[01:08:23]

Belangrijk is ook dat mensen de echte echter laten zien. We gaan door overheid over de achterlijn, hetzelfde over de ook voor het echte leven gaan weer veel te veel met die gozer wil doen. Straks ga ik Rico ook weer af plassen.

[01:08:39]

Cobra killer. Jij. Jij hebt ons. En toen zei je ja of nee jij. Euh. Stuurde een tweetje waarbij je het. Euh. T onder shirt van jou van Theo. Een hart denk je niet. Je hebt nu opeens een Vetters voor Sweet. Ja, maar dit is echt goed.

[01:08:59]

Dus goed, nee hè. Gisteren ging het al los op de EP. Euh, van Korzo management van Arteel. Goed, zo weet je wel. En het is misschien wel goed dat je dat roots niet hebt, want dan kan je eigen snel pak aan. Waarop ik antwoordde maar volgens mij heeft ie het wit beter. En het is ook al stellen ja, t is Castelli dat nog handjes heeft ook. Ja, dus is iedereen iemand anders. Hij maakt niet uit.

[01:09:22]

Maar toen zij slecht op mijn man en wat die snel pakken, die snel dat snel pak van de organisatie is niet dezelfde stijl als act hebben ze. Dus hij moest wel euh naar. Ze reden allebei in hetzelfde park. Maar toen heeft hebben ze bij. Euh. Baelskaai of indie jongens. Hebben ze daar iets op gevonden? Hebben ze dus een. Want op die snelle pakken van hun zit een soort ribbentrop, fietslessen, ruitjes betrouwen. Weet je nog dat strips vroeger bestaat?

[01:09:49]

Vandaag op je hoofd? Robert Zit is ook die snelle pakken, zeg maar om de bakken sneller te maken. En euh, iemand die zij al van hij heeft niet een echt pak voor de organisatie aan. Ja waar, want hij heeft een Rimmel pak aan. En dat dus. Dus ze hebben Biba Skai, hebben ze zeg maar iets staatsschool en hebben ze een pak nagemaakt. Maar dat als je dan goed keek was dat niet zo, maar had ie dus een een Zweedse met lange mouwen aan onder z'n snelle pak met ribbelstroken die structuur van die ribbels in zat.

[01:10:17]

Wat dan? Waardoor dat Backstedt heel strak, waardoor die toch die ribbels had? Nou, dat vind ik wel een matige noggeen. Ja ja, dat is zeker Martineau ook. Je pakken maar gewoon even bij. Want een test, die moeten wij vinden Noodt zetten. Ja, het was een dribbel dribbel.

[01:10:32]

En hij zegt eerst hé, hij heeft het niet te snel pak van de organisatie aan. Toen zegt ie. Hij Stijn corrected. Hij heeft het wel aan. Hij heeft alleen een ondersoort eronder. Wat die tatoeage natuurlijk nooit zonder shirt aan zegt, maar je eruit, gewoon zonder onder shirt. Dat snelle pak zit al strak genoeg. Wat denk je? Dit was wel een slimme. Van Ineos hebben ze dat gisteravond bedacht? Of hebben ze dat in de vorige?

[01:10:54]

In de vorige grote ronde die ze al lang bedacht van. Ja, als je een ander slecht. Tja, ofwel als je in een tijd het pak van organisatie aan moet en wij geloven in die ribbels, dan moet er iets onder. Wat die rebels maakt? Nou ja, mooi feitje. Hij heeft Ineos over. Als ze die je nog een al meteen een beetje trouw of een ander heb je vandaag. Waar heb jij gisteren die die bergrit eigenlijk gezien?

[01:11:15]

Euh ja, dat is dat heel belangrijk dat je je vraag goed formuleert. Gezien of gehoord beleeft je beleefd euh, op de fiets en op de bank. Maar als je goed gezien. Ja, ik moest even fietsen. Nee, maar vind ik goed. Weet je wel. Ik had een bijdrage alleen maar stimuleren. Ik een bijna onverdiend. Ja, hij belde me en dat was zakelijk ook aan elkaar verbonden. Vriendschap en zakelijk verwarren met elkaar. Hij wil naar buiten buitenland fietsen.

[01:11:42]

Nee, maar hij. Hij was oprecht. Ik zeg het je.

[01:11:44]

Hij was oprecht teleurgesteld dat ik het fietsen was op het moment dat het zou ontploffen staat. Ik was van s morgens al zenuwachtig. Eentje die D.E. Had ik nog geprobeerd. Weet je wel, dat doe ik niet iedere dag. Half negen op de Valbonne. Ja, half negen op de fiets, op de bank plaats zitten. Ik stuur nog een episch. Zit je nou normaal? Antwoordt ie echt altijd binnen, want dat weet ik ook. Je weet je zit na een uur nog niks en in al die hippies ging heen en weer over de tactiek en ik delen.

[01:12:13]

Hij was maar is gebeurd. Zit er is iets gebeurd? Ja, ik denk zit ie nou op wat huid een Menke heeft gemaakt? Zeg maar bank tv dat ie als zit ie daar nou op z'n bank met z'n telefoon uit en helemaal in. Ik ga toch eens bellen?

[01:12:26]

Weet je toch iets wat ie zegt je op Swift? Nee roep. Nou ja, we hebben nu een turbine hier in huis op zweeft.

[01:12:37]

Stepping ook maar. En toen was ie stil. En toen zegt ie wat kan je nu? Gaat je overeind? Ik heb het niet meer met praten, maar gebeuren gebeurde van alles op 60 en niet meer op de 100. Nou eerlijkheid gebiedt te zeggen heeft ie al Duiste de twee? Ik kwam en ik. Ik. Ik was te laat, want ik Kelderman was al gelost, dus ik heb zeg maar het moment van gister. Toch is het natuurlijk niet mijn eigen geloof in jou.

[01:13:02]

Wij hebben daar in maart ging t, maar het stak me wel in, maar deed dat vandaag nog effe te berde. Maar ja ja sorry. Ja nee. Waar ik? Euh ja, ik weet je. Je hebt gelijk namens ze namens gewoon. Ik moest mijn zin zegt de Giro is om half vijf afgelopen week ook nog geen fiets van 4 uur s morgens tot 6 uur s. Kan je ook twee ervaren, wegglijdt mogelijkheden, maar gelijk om de hoek.

[01:13:26]

Uhm, ik ga het nooit vergeten als ik wel op doe. Iets wij hebben. Hebben jullie als ik dan het volgende onderwerp aansnijdt? Jongens? Mea culpa? Echt. Want het is natuurlijk gewoon vreselijk. Wat ik op de fiets snap. Is trouwens maar één ding op een serieuze noot belangrijker moest je blokjes doeve of ze nou mee meten als een extra training. Dacht je van nee, het was verdomme mijn lief. Het was een extra training, lul Hannes als ik hem niet eens meer.

[01:13:50]

Nou, ik moest helemaal niks doen, want op die dag en ik denk dat je me zo meteen gyre. Ik kan nog even lekker 60 kilometer pakken. Doe gewoon eventjes lekker mijn eigen een beetje door trappen en pak gewoon weer onder hoep, want dan weet ik hoe laat ik me thuis, maar ben ik op tijd thuis? Weet je wat? Ik ga nog even. Ik zet verdomme Karsten M. Of ik zet Eurosport aan en ik zit ook te kloten om de televisie dan aan te.

[01:14:10]

Want als je een podcast je aanzet opstaat.

[01:14:13]

Maar als je dan je televisie aanmoet, houdt in geen scherm aan het scherm, tik dan het zakje. En dan zit je ineens weer bij. Bijzet bij Sporza of bij hem weet ik wel. En die dekt ie dan weer niet. Railway ex-judoka niet dus. Dat is best wel irritant inderdaad. Maar goed hebben werd zwaar. Ik had het echt zwaar, maar ik moet wel zeggen sinds dat belletje van jou. Ik denk ik gemiddelde wat. Twee jaar tweede.

[01:14:34]

Twee keer met promo's. Ik heb. Ik had het idee ok. Ik vind mooi dat de extra training houdt, want zoals ik jou inschatten was dat zo. Je rijdt tegenwoordig bij een team met een trainer en die heeft hem ooit g. Die heeft hem twee weken geleden gezegd je moet minimaal één keer per week doen wat er staat. Het is zaterdagmiddag twee uur lang, Phuc. Ik heb deze week plaats en morgen kan ik niet. Vandaag moet ik wel doen wat er staat, weet je.

[01:15:01]

Ik denk dat is het mij bij mijn weten was wel eens afgeschreven. Veldrijden misschien. Ik ontken helemaal niks. Donderdagochtend was je ook niet mee. Nee, nee, maar dat was ook de bedoeling. Daar was ik de bedoeling en was ik dan ook jongens. Uhm, heeft Idiots. Euh nee. Hebben jullie het euh. Berichtje van Wiggo voor. Euh G.K. Een hart gewonnen? Weet je wat die zei? Je bent beter, slimmer, knapper dan ik.

[01:15:27]

Ik ben groot. Ze hadden gedronken, hebben. Net na het schietincident.

[01:15:31]

Oh jawel, dit vertelde zelfs een liefdesbrief. Maar het was het. Ik vond een 25 jarige jongen in lycra gezien. Ja zeker, weet ik.

[01:15:41]

Maar. Ik vroeg me twee dingen af. Is dit een berichtje van Van Wiggo n op n via de app aan t IJ? Genk een hart? Of is dit iets wat via Eurosport? Weet je wel? Dat vroeg ik me ook af. Is dit een enig peinzen? Publiceert de site alleen naar hem sturen?

[01:15:56]

Ja, normale mensen. Ja, ja, ja in ieder geval. Euh wel weet ik uit ervaring. Maar die die dan echt mond hebben gewonnen. En dat Leeuws een filmpje van mij maakt van Thomas.

[01:16:06]

Ik hoop echt dat het echtpaar dat wil maken op de bank. Bart zegt en jij is een knappe jongen. Maar mannen ken ik ken. Kennen jullie het verhaal? A. Kennen jullie het?

[01:16:18]

Hij is de verbeterde versie. Hij zegt dingen die ik zou willen zeggen. Je bent knapper. Huambo. 3. Nog een biertje me, zegt hij aan. Uhm. Ken je het verhaal van die twee? Want ik geloof dat Guay een hart ergens op een euh. Een Team SCA Launch Event is geweest waarbij die een prijsvraag had gewonnen. En dan mocht je met die gasten mee mochten met die gasten meefietsen. Ja, hoor ik dat verhaal kennen. Maar ik weet dat ik niet hoeft te hoeveelste daarna nog geconnecteerd, zeg maar.

[01:16:50]

Dan zou ik me net als ik als ik euh. Of het was inderdaad de alcohol als gekerm O'Higgins mag geloven, dan hebben ze elkaar mijn nog wekelijks gesproken via Greiner denk ik. Het was een intense, het was een intense sessie. OK. Uhm, kun je het nog? Ik er over twee dingen hebben? Nee, over één ding eigenlijk nog maar Rohan Dennis. Ja. Baas, Hoe kan het dat die dit ineens doet? Ja, maar dit kan hij ook.

[01:17:19]

Maar ben ik echt fout? Hij zit ook heel vaak niet gedaan. Hij is mijn ploeggenoten een aantal jaren geweest. Ik ben zo vaak met hem op de kamer gaan. 13 samen met hem.

[01:17:27]

Ja, hij heeft voor de luisteraar die niet denkt wat. Wat bedoelt u met dit doet? Hij heeft eigenlijk geen Hartsen Jiro. Dat heeft hij vooral zelf gedaan.

[01:17:34]

Maar je kan ook wel zijn zonder. Rohan Dennis had us at Wilco in de Giro. Had Wilco dan zie je toch wel?

[01:17:40]

Ja ja ja. En dat is ook wel. Het is een enorm. Bijzonder persoon en volgens mij is er ook nu wel wat geconstateerd dat er soms van een kleine psychische of.

[01:17:54]

Er is iets in ieder geval in het hoofd wat af en toe stroef verloopt zoals men die korona begin van dit jaar.

[01:18:01]

Als je dan wel gaan rijden in een lockdown in Spanje. Iedereen weet nog dat die vorig jaar uit de Tour stapte voor ruim twee miljoen euro salaris en tijdritfiets nu voor bijna voor niks rijdt.

[01:18:12]

Bij juniors? Ja ehm, maar ja, een van de grootste motoren van het hele peloton kan gewoon een toe dan kunnen winnen. Een bloem waar heel 550 wat op knallen. Euh, heel, heel bijzonder wielrenner kan tijdens een lockdown mondi alles zweeft drietjes waar die Amedee naar gingen. En dat is eigenlijk gewoon brute horsepower. Ja zelfs heel andere ritten. Het was. Het was iets waar wij geen draft was. Dus dan was het nog meer voorspelbaar. Waar gewoon elke starter die rijden in uur en dan zat iedereen om 15u.

[01:18:42]

Conclusie en ik denk dat we daar nog wel meer overeen zijn. Die gozer heeft een motor, kan echt super hard fietsen is het goeie weer en nu gaat ie weer gaan.

[01:18:49]

Hij heeft het al een aantal keer geprobeerd, maar nu gaat ie weer geloven dat ie zelf een grote ronde kan winnen. En daarin heeft ie t hoofd niet voor Turkije, want hij doet het nu voor een ander kijk en hard voor een ander.

[01:19:01]

En dan staat iedereen voor een sympathieke jonge Britse gast. Hij zit. Waarschijnlijk vind je het heerlijk om in die ploeg te zijn.

[01:19:08]

Alles is perfect. Geregeld gaat ie heel lekker op, alles riekt naar.

[01:19:11]

Hij kan het nu opbrengen, die morgen jaar natuurlijk. Een verschrikkelijk jaar. Ja je. Hij zei ik ben bij de ploeg weg geweest gegaan, anders was ik van een vrouw gescheiden, want ik was thuis zo slecht te genieten. Ja, het was voor m'n vrouw niet meer houdbaar. Ik moest daar weg. Maar ja, ik moest die toer uit.

[01:19:27]

Maar ik moet zeggen dat heeft José nu ook wel met Egmond gehad.

[01:19:30]

Met die lange vergaf die lange poten die echt ontwennen. Anders ga ik scheiden. Ja, maar dat de huid is vorig jaar verschrikkelijk klote. Ja, ik heb een interview gezien van hem na euh, zaterdag ja, waarin de interviewster hem vraagt wat voel je op de Stelvio toen je bezig was? Ja, poelen voor Theo en de Zito openbreken. Lachen.

[01:19:53]

Hij zegt Happiness is gewoon gelukkig toen. Ja, hij was volledig uit Austin.

[01:20:01]

Het was ook met Ik kijk ik.

[01:20:03]

Ik was natuurlijk ook niet echt een pure klimmer. Maar soms heb je dan van dat soort dagen. En dan kom je boven en dan ben je. En dan daal je af en dan zit je nog wat tussen plateau en begin een klein beetje op.

[01:20:14]

Dat je dan nog helemaal leeg rij gewoon weet je wel. 5.6 heb je.

[01:20:19]

Heb je nu n. Heb je nu een dag voor ogen? Nou, ik had die die je. Die rit in de Tour heb ik zo graag gehad. Honderd kilometer in mijn eentje aan rijden bij de regie krijgen we nu nog kippenvel. Je denkt wel ja, dat zijn ze wel allemaal het meest gelukkig. Of je ooit bent. Nou, dat voelbaar. Dat heeft hij nu gehad. Ja, voor iemand anders. Een stukje van Vosselaar is voor een drol en drie knikkers met wat.

[01:20:41]

Ja, da's toch mooi. Ja, daar gaat het om. Heb je dat stukje van? Euh. Dat vond ik wel interessanter inzicht. Casta haalde het vandaag nog maar aan. Commentaar van Raymond Kerckhoffs gelezen. Ik zie het door je opinie van Raymond die die die euh die betrok. Of die herleidden eigenlijk de prestatie van Ron Dennis nu aan een soort van trauma. Misschien wel wat ooit gevormd is in een tijd van. Is ook een jongen die zich dat heel erg zal aan de Rabo.

[01:21:06]

Rabo die flm, een team toen die samen met Wilco en Jetse Bol geloof gekomen toen het zat en zo voor hij had vooral het gevolg.

[01:21:13]

Hij was daar. Hij kwam daar als jong Australisch mannetje. Ik woonde toen vlakbij me in de buurt, want hij zat op een appartement met Michael Matthews, die bij de profs ging rijden met z'n twee op een appartement in euh, in Lanaken. Ja, ja, het is die gasten kwamen allebei uit Australië. Die hebben de aarde. Die hebben daar de eerste twee maanden alleen maar liggen. PlayStations zeg maar. Die kwamen ook alle. Matthews had in Australië nog een rit gewonnen in Down Under.

[01:21:39]

Gewoon uit Australische seizoen en die kwamen niet vooruit. Maar die die Dennis, die was daar. Dat was daar al de talk of Lanaken. Eigenlijk alleen helemaal niet. Hier kwam daar aan een. Blijkbaar heeft Kuise hem gezegd van ja. Super Bowl is super en jij bent eigenlijk helemaal niks. Nou weet je wel een beetje op z'n pieten. Ha ha ha waar we dit en de Theo niet te filmen. We praten ook slecht Engels Piet. Ja dus ik denk dat ie zich daar een beetje ongelukkig gevoeld heeft.

[01:22:08]

En de heeft zich natuurlijk. Het is natuurlijk een jongen die zich hele leven heel erg ongelukkig waarschijnlijk gaat voelen. We gaan weg met enorme ups en downs zijn, want zo staat ie wel in t leven.

[01:22:17]

De theorie van Kerckhoffs was euh. Euh. Hij had nog een appeltje te schillen, niet persoonlijk met zijn met Wilco Wilco Kambala één grote, maar deden dit.

[01:22:26]

Wilco zal wel herinnerd hebben je naam aan een periode die voor hem niet heel fijn was, maar die had ie dat ie had die de afgelopen korona ook nog in maart toen ie met zijn auto uit Girona vluchtte en vorig jaar in juli in de Tour ook nog. Hij heeft er niks mee te maken.

[01:22:39]

Hij heeft wel. Hij heeft wel na het WK in Richmond, toen ie wél wereldkampioen ploegentijdrijden werd are. Kijken of ze nog een keer de mail van Piet Kuijs gevraagd of telefoonnummer of zo ja, om ze onder de neus te wrijven. Ja, wie is en wie is er nou eigenlijk de beste renner van die ploeg? Weet je wel in 2000? Exact ja. Wat zo achtergesteld voelen is wel dat je zo rancuneus mannetje is, want dat is rancuneus.

[01:23:01]

Ja, dan heb je heel veel topsporters die uit rancune en rancune gaat.

[01:23:06]

En Wilco Kelderman nog een keer de ronde mee.

[01:23:08]

Nooit meer zijn jeugd. Ja, ik ben Thomas Dekker en ik twijfel niet. Ik wil wel wie, wat, waar ik wel ja of nee ja, wijkagent is.

[01:23:19]

Maar nee. Dit was het daar nou geen Tommy's? Ik hoop het wel als geen supermaan lopen is. Het had dit jaar gekund. Ja ja, maar ik denk ik vind wel als je een grote ronde wint als je kijkt naar grote ronde winnaars van de laatste jaren. Die zijn altijd op enig moment. Dan kan je wel zeggen is aangeleerd gedrag.

[01:23:40]

Helemaal lekker wil zeggen dat je dat Wilko op de tweede rustdag de allerbeste was.

[01:23:46]

Maar je moet het Thoma of Tom die won op Europa in de Giro en die won die tijdrit. Echt dat je daarvoor. Diegene die die geeft van knallen op vrouwen die won op de Finestre, Bogaerts jaar die won in de Tour die LA. Die laatste dacht dat je zegt nou, dat is echt de beste. Thomas was in de Tour een paar keer de beste expohal. Zeg maar gewoon een keer dat je denkt hij is de beste. En dat dat, dat hebben we van bochten.

[01:24:11]

Iets hadden we dat niet gezien eigenlijk. Nu werd van Wilco niet gezien. Ik vond die Theo. Hm, ook niet h. Nee, ook hier waar ik volop zaterdag denk ik kan me ook gewoon mijn hele theorie. Daarom zeg ik vandaag.

[01:24:25]

Deze Tour had gekund als als we het zeg maar de alfa n even alle.

[01:24:30]

Het gaat sowieso niet zo goed in de reisindustrie naar Walsum.

[01:24:34]

We hadden het ermee te maken hebben. En toch vond ik Theo beter dan Wilco. Maar bergop? Ja. En ook die laatste bergrit. Twee dingen. Theo verloor op de Etna tijd en heeft de eerste, want die was ook weer van meer. Hij zou nog twee dagen de zaterdagse bergrit en liet die gewoon zijn directe rivalen zien. En dan ging er een beetje asociaal naast rijden, op een beetje op een grote plaat. En Hinckley demarreert. En dan gaat er naast rijden met zijn mond dicht, zeg maar.

[01:25:03]

Dat vond ik wel de uitstraling van iemand ik die is bezig nu dat je dat dit te winnen. Ja, en die is ook nog niet zo lang prof. Zeg maar amateur af, dus die is gewend vandaag, zegt hij. Ook in een interview zegt ie over dat was je zenuwachtig. Hij zegt nou eerlijk te zijn. Heb ik me gewoon gefocust op mijn taak bij Axel, bij Axel, aan de ploeg van Axel Merckx, de opleidingsploeg, heb ik heel veel in dit soort situaties geweest.

[01:25:29]

En om eerlijk te zijn vond ik baanwielrenner veel kutje. Ja, om C9 samen sta je op de startlijn met drie van je beste maatje met wie je het heel jaar hebt getraind om een wereldrecord ploegenachtervolging te rijden. Want die deze week Bedi. En als jij niet harder rijdt dan verliezen. Winnen ook al die andere drie niet. Weet je wat Luke Roberts tegen mij zei ook in de Giro van thuis heeft dus je. Ik zag hem zaterdag gewoon iemand die bezig was.

[01:25:54]

Die gaat de koersen winnen. Je zag toch dat die Hinckley daar een beetje aan het overtroeven was? Ja hij. En toch de kanttekening hij heeft twee minuten verloren op de Etna Tour. Maar daar heeft ie voor Tommy's gereden, want die zat er nog een koers. En hij heeft als knecht dus misschien ook wel een beetje gespaard. De eerste tijdrit gereden. Hij heeft ook nog een paar dagen niet als kopman en blijft natuurlijk Kelderman.

[01:26:13]

Eindelijk ook een heerlijk. Een keer een hele klim Cromstrijen. Ja ja. En ik vind het op een bepaalde manier ook twee keer in twee etappes alleen gereden op basis van die klim van Hinckley.

[01:26:25]

Toen die dacht dat was Hinckley wel een beetje de beste. Ja ha ha. OK. Spreken we straks van een kleine winnen? Als jij Hitler of Theo gekken een hart in Milaan als eindwinnaar te zien is over 10 jaar? Of denken we dan. Toen is het een euh, eigenlijk helemaal een beetje benoemd. En deze vraag. Maar ik denk ik denk het niet. Nee, nee, dit is niet. Dit is de tweede. Even heel plat gezegd de tweede rang van deze generatie.

[01:26:52]

Nou ja, wel natuurlijk het ultieme hoge maar zou betekenen. Nou, even de Poelstraat checken. Ja ja, die schat ik wel iets hoger in. Maar misschien kunnen ze die aansluiting nog maken.

[01:27:04]

133 man stonden er in Milaan. Gek, gek, dierenvellen. 30 Dat da's weinig als weinig. Jame daar waren 17 uitvallers bij Verona. Jaja, precies. Dat is alleen maar. Ik vind in de Vuelta nog sneller gaan en daar stappen ze de eerste dag al af met knieproblemen. De tweede dag. Wat was dat toch? Wat zou je normaal niet snel zien? Maar dan zie je dat het zo'n gek jaar is normaal. Parijs Normaal 25 oktober, dan is de veldrit van Ruddervoorde.

[01:27:30]

Ja en dan? Ja nou, die is al geweest. Dan lombardijen ze ergens begin oktober. Nu moet je wel nog een grote ronde starten. Ik snap en jij hebt de tour al gedaan. Ik snap ook wel dat Tom leeg is.

[01:27:40]

Bijvoorbeeld ja ja, dat werkt ook niet meer. Maar ik heb ik moe. Ik moet zien of ze Madrid nog meer halen. Waar we in ieder geval Parijs gehaald en we hebben Milaan gehaald wordt er niet gedacht. Nee, ik ben eigenlijk heel blij dat die Giro Milaan gehaald hebben, want het is echt een fascinerende Giro geweest. Prachtig. Ach man. Wielrennen gezien? Lekker. OK. Zolang ze nog een afrondden. Nou ja, een beetje snel.

[01:28:03]

Graag rustig man. Ik rij gewoon rustig, liep sluw slim vest. Rustdag is de normale. Even naar morgen woensdag. Tijdens de lunch of gewoon even een bak koffie halen verlost van 120 ok. Euh euh. Huishoudelijke mededelingen. We hoorden het al even van Dennis, want die heeft natuurlijk een mooi berichtje ingesproken als Dennis en als de ref de winterkleding komt brengen. En niet alleen voor mannen als voor vrouwen. Ja, hij Dendas heeft gehusseld. Alles op.

[01:28:36]

Op veler verzoek dameskleding Tomos, dameskleding was echt het belangrijkste item. En is dat wat we moesten toevoegen aan onze collectie Lorenzi? Is dat dan voornamelijk de kleurstelling? Eigenlijk ging het daar totaal niet over. Ik heb nog wat. Zit er appen met met met me Tajiri Avermaat voor de vooralde. De voorkant zeg maar wat jij hebt, maar ik niet. Jij hebt niet hele grote borsten.

[01:29:01]

Nee, maar hij heeft wel een baard. Wel best een grote borstkas. Ja, hij heeft er gisteren. Hij doet hetzelfde, al hebben wij ons shirt uit getrek getrokken.

[01:29:09]

Moet jij het straks ook doen? Dit is weer vind ik een heel. Ik ga even door. Vanochtend hebben wij ons shirt uitgetrokken en toen hebben wij onze borstkas laten zien. We hebben het over jouw borstkas gehad.

[01:29:20]

NASA heeft ons beoordeeld en Balou steekt het iets meer uit omdat die gewoon een anorexia buik heeft.

[01:29:26]

Ja, want er steekt natuurlijk ook iets meer uit. Maar jij schijnt dus. Ik was me nooit op. Ik ben met jou een soort peer mee naar Italië geweest.

[01:29:35]

Het schijnt dat je een hele kleine longinhoud hebt. Nee, maar dat is ook zo. Maar dat is dat bewezen. Nee gemeten. Dat is gewoon pure onzekerheid van jouw kant. Ja, ik denk dat dat het laatste is. OK. Maar hij heeft en en weet je wie dat ook? Armstrong heeft dat ook. Als je van de zijkant ziet zitten. Die heeft zo'n. Hij is natuurlijk eens gaan Minco. Ik wil niet naast me lopen op strand.

[01:29:57]

Maar hij heeft zo'n mega borstkas zo groot dat die buiken sierlijk superdunne in hetzelfde bedje. Je ziet een soort van zee alsof die een bovenlichaam op een andere onderlichaam heeft geschroefd, zeg maar.

[01:30:10]

Weet je hoe we denken over welk in een gezin van vier dat het de vijf waren? Gewoon eentje doormidden hebben gemaakt en we gaan er gewoon eentje erop draaien.

[01:30:17]

Heb jij nog wel Bison Kit? Is dat? Ik denk dat dat is gebeurd. Maar is dat ethisch wel verantwoord? Je beter een paar. Betaal maar een grote longinhoud, daar kom je wel door. Dat werkt wel lekker. Als wielrenner door een zekere Jean Longinhoud eigenlijk 6, 6, 6 en halve liter lauw zich 9. Maar dat klopt niet, want er is niemand op de wereld die een mooie naam van 9 hebben. Armstrong gaf Miguel Indurain een hand met zijn 80 kilo, zelfs een halve liter of zo.

[01:30:44]

Ik ga het opzoeken. Ja, 5,7 is er wel heel goed voor een klein mannetje, maar we hebben. We hebben dus en we gaan verhuizen. Dus we zijn een paar dagen. Waren het overigens Trefpunt CC. Wordt die hele menkes up. Hele voorraad gaat weg lagen, maar men heeft terug.

[01:31:00]

Lekker man, je kan gewoon weer. Vandaag heb ik de Giro al eens niet kunnen kijken. Wel lekker liggend op de bank met een paar dozen. Dat was echt verschrikkelijk ook, maar dit is toch wel waar wij met de grootste. De grootste reden voor mij is dat ik Dennis volgend jaar als we mogen reizen af en toe hoor, maar die kan fietsen al mee mag. Het pak is in het plan en we gaan ook verbouwen bij ons thuis. En dus moeten we gaan ook al even een tijdje.

[01:31:24]

Nu zie ik het ineens van die verbouwing die het weer te herstellen zoals gewoon. Die heeft het wel versneld. Ja, lekker. Nou in ieder geval. Maar volgens mij komen de pakjes komen sneller aan en de redoutes worden ook sneller gereden. Ja ja, het een roze krijgt meer tijd voor die kleding. Die zijn lekker check. En als er echt E.C. Zijn in Campos willen tonen in feite. Patrick Gelselaar die euh gl. Euh Thomas die zegtde op de op termijn pakketten top meteen stelt.

[01:31:52]

Ben benieuwd, dank je wel obligate dank stuurtje. Ik vind de podcast echt briljant ondanks de onderwerpen. Niet ondanks de onderwerpen. Niet zinloos. Niet vervelend. Niet repeteren. Niet saai, maar humor. Enthousiasmerend. Langlevende autocorrectie focus op leven. Genieten zonder weg te kijken van wat het leven ook daadwerkelijk is. Hard afzien, de moeite waard. Doe dit voor jezelf, voor je familie en je maakt mooi lekkere zitte.

[01:32:15]

Elke wordt als Patrick N. Ja toch? Ja, da's toch gewoon zo. T-shirtje naast dit lichaam kan zelf je game maken.

[01:32:24]

Ik heb vandaag voor de hotshots overal een beetje een mooie letters hoor dat je straks nog voor de eretreffer kom.

[01:32:30]

Ik Sansen of ik aan te denken kom ik zant extra onder Leeuw Jetske plat. Maar ja, we hebben contacten en 5november uitlooft op een donderdag. Dat wordt dan. Hij zwemt altijd bij onze warme. We zoiets ook zwemmers hebben.

[01:32:44]

Dus ik kan wel 906 dagen voor Sint te maken en ben ik altijd heel druk met de voorbereidingen lampion. Maar dan wordt de sporter mooier. Ja die. Dan wordt er. Ja, dan weet je nog dat we ergens in Denia zaten. Er op de flank van een of andere berg codenummer had Conradstraat Maritsa binnen? Ja, maar zeg gewoon niet. Niet in een in een tentje waar het halve peloton zat zeg maar.

[01:33:07]

Nee nee, het was wel een aanval zodat je toen er voor kroop toch maar n tentje bovenop bereid was die boven het duwboot Verbena en vorige week nog op trainingskamp was. Dat was vandaag weinig van te merken. Na het bernauw bij Mariëtte Janssen is Janssen zin in. Dat is natuurlijk wel wat een mandje. Waar gaan we? Gaan we een euro overhebben in die pot? Kan, maar nu niet meer dan het bandje.

[01:33:33]

Wel graag af met ontbloot bovenlichaam.

[01:33:37]

Je krijgt er gewoon warm, was ik. En voor de luisteraar. Thomas trok op minuut 3 toen het over of een soort fiets prestaties ging. Trok die al. Je zag hem een beetje wit wegtrekken. En toen heeft het ganse shirt uittrok en sindsdien Kris Jenner. Ja, lekker. Dank je wel. Dat is fijn. Zo'n beetje zijn Ibrahim. Aflevering presentatie tot de volgende keer.

[01:33:56]

Hoe dan ook waren ook. En voor de tussentijd heeft Slow waardevast.