Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:01]

Beste meneer Van Rossem en tegenwoordig een hoop soorten ook, maar melk. Volle melk, geitenmelk, sojamelk, haven, melk, noem maar op. Maar melk is kijken naar milieuvriendelijkheid, smaak en prijs de beste.

[00:00:14]

Ik heb werkte in geen flauw idee. De laatste keer dat ik er glas melk heb gedronken, dat moet toch al heel gauw 30 jaar geleden zijn? Ik vind karnemelk een van alle Arla Fieste dingen die er bestaan als ik in de hemel zou komen waar ik niet twijfel maak. Zou daar een glas karnemelk opgedrongen krijgen door de heren dan zou ik nog suggereren. Ik vind het fijn dat ik hier ben, maar geen karnemelk? Nee, verschrikkelijk geitenmelk. Geen idee.

[00:00:42]

Ik weet niet hoe dat smaakt. Ik ga er ook niet aan beginnen. Ik heb ik, geachte student. Ik heb niks met melk, echt 0,0. Behalve als het gebruikt wordt om pannenkoeken van te maken dan. Dan ben ik er nog een warm voorstander van. Melk dus als ingrediënt ook. Maar niet als herkenbare witte motor. Dan heb je nog iets aan dat je zegt van als die pannenkoek, dan moeten die melk inzitten.

[00:01:05]

Nee, zegt een pannenkoek, maar geitenmelk je ooit zeemeeuwen? Ik bedoel meekrap. En nee, dat wil ik niet. Liever niet naar gewone melk in een pannenkoek. Eet je dat vaak nog pannenkoeken? Ja, of zelfs mee als mijn vrouw medewerker dan ik. Ik ben bereid om elke week een keer pannenkoeken te eten. Je moet je ook niet elke dag wat aan het vervelen, maar één keer in de week vind ik al hartstikke aantrekkelijk. Toch eigenlijk een.

[00:01:27]

Eten voor kinderen? Ja, maar als ik ergens doodmoe ben, dan is het wel op eten voor kinderen. Het is een hele wonderlijke zaak, afgezien van appelmoes waar ik niks mee heb. Maar alles verder wat kinderen lekker vinden, wil ik ook lekker spruitjes niet, denk ik.

[00:01:42]

Ik ben dol op spruitjes. Altijd geweest. Ook als kind was ik al dol op. Kinderen vinden dat niet lekker. Als je moet er wel Braid hebben, zoals dat heet. Ze moeten wel stevig zijn. Heb daarvoor nog eens zc ze een een nacht in de koelkast. De spruitjes. En dan hadden ze de uitzendschema nog lekker. Nog wat qua smaak. Dat was een tip die we binnenkregen.

[00:01:59]

Mijn hartelijke dank. Kennelijk zijn er ook spruitjes kenners die naar dit podcast luisteren. Het doet mij buitengewoon veel genoegen, want ik zou wel een lans. Wil ik breken voor meer spruitjes eten?

[00:02:10]

OK, ga je proberen een keer in de koelkast zetten? Ik zag een kalac tegen mijn vrouw zeggen. Misschien zegt ze wel dat gelul, dus ik heb geen idee.

[00:02:20]

Dit was de eerste vraag.

[00:02:21]

Heb je ook een vraag voor Maarten? Stuur hem in via WhatsApp. Nummer staat in de beschrijving van deze podcast. Doe het wel met het microfoontje spreken dus in. Anders nemen we m niet mee. En de volgende aflevering een nieuwe vraag.