Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:00]

Wat trouwens wel leuk is, mag ik daar toch even over beginnen, want ja, ik vond zelf heel grappig in de. In de coulissen. Dat gebeurt vaak gebeuren vaak dingen. Wat zijn de coulissen enkele jaren met je achter je, achter het zaaltje dat je? Dit is nu dus de zaal. Maar je hebt dan hier het podium en daarachter zijn dan de coulissen. Nou en meestal, als dan iemand die opkomt een verhaal vertelt over wat gebeurd is in de coulissen is dat verzonnen.

[00:00:21]

Maar dit dit is toch wel gebeurd? Zojuist. Want Bas ging euh. Nou, die ging huppelen met z'n broze botten en die gaat door z'n enkel. Dat was hier gebeurd.

[00:00:34]

Ik zat gewoon boven te werken in de foyer. Ja en. En jij komt weer Ginneken van t lachen. Chris, kom jij boven? En ja, maar jij ging huppelen.

[00:00:41]

Ja, ik wilde naar buiten met met een paar dozen. En hij had koffie bij zich. En ik zette die twee koffie twee kop koffie op die dozen. En euh, en ik maak de grap. Nou, je moet huppelen. Je moet huppelen. Anders mag je niet naar buiten, want hij haalt zulke dozen vast. Een kopje koffie. Dus ik ga huppelen. Ja, echt drie stappen. En ik? Ik ga door mijn enkel. Uhm, hoe gaat het er nu mee?

[00:01:01]

Inmiddels beter? Ja, inmiddels beter? Ja. Afgelopen jaar was ik het jaar dat jij je 69ste verjaardag vierde. Absoluut. Het is al een wonder dat je er hier zit. Absoluut absoluut. Nee, zeker weten. Ik krijg binnenkort een traplift. Die is een bestelling. Euh, dus wordt een leuk jaar.

[00:01:15]

Ja. Bij normaal normaal. De podcast over drie jongens die uitzoeken hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Met Bas Louise Hirschberg stremt en Domien Verschuuren.

[00:01:31]

Welkom bij Manmanman, de podcast waarin wij proberen niet te struikelen op het levenspad van de moderne man. Ik ben Domine, de hoost van deze aflevering. Naast mij zit een man die afgelopen jaar evenveel prijzen won als hij haren op zijn hoofd heeft, namelijk nul. Was Louise. Mooi hallo. En daar zit iemand die ook afgelopen jaar naast een prijs greep, terwijl in zijn overwinningsspeech al had geschreven en gerepeteerd. I. Dank je wel daarvoor en je moest welkom in de Goudse Schouwburg.

[00:02:00]

Uhm ja, als je nu luistert dan zie je t niet maar achter ons. Daar is de zaal een hele lege zaal waar we eigenlijk vandaag nog wel dertig man publiek hadden willen ontvangen. Maar t kan niet vanwege de super strenge ultra hyperintelligente lockdown. Fijn ook voor ze, want ze hadden ons recht in de rug gekeken. Ja, dat was er niet gewerkt eigenlijk. Nee, setting zo. Nee, nee, maar dat voel je pas als je op podium zit.

[00:02:19]

Nee, dat is waar. Wat zo leuk bedacht is achter onze lege zaal. En dan kijken ook wat mensen mee via een een live videostream. Maar ja, verder geen gezellig geroezemoes en geen vrolijk prevelt tijdens de opnamen van deze tiende aflevering van seizoen 5. En misschien is dat daarom ook wel de ideale plek voor het thema van vandaag. Ja, mooi. We gaan het hebben over 2010 2020 a. Het afgelopen jaar. Het lijkt wel weer lang geleden jongens, het is ook al lang geleden.

[00:02:45]

Ja, dat is tenminste ligt eraan welk deel van 22 jaar pakt. Als je een jaar geleden kijkt, dan is het een jaar geleden 2020. Het was ook ooit 14 januari 2014.

[00:02:53]

Het was ook ooit heel ver weg 2020. Ja, bijvoorbeeld in 960. Toen was het heel ver weg toen MRCC. Nou, daar gaan we het over hebben in deze tiende aflevering. Welkom bij de seizoensfinale van van seizoen 5. Allereerst natuurlijk iets van een luisteraar, want via de website Manmanman. De podcast sprintduel, een Instagram slash Manmanman Cars kun je als altijd bereiken of via WhatsApp 06 4 2 2 4 3 9 0 7. Mag ik er even iets over zeggen over dat?

[00:03:18]

Ja, ja, ja. Wij krijgen ook heel veel berichten. Die komen ook bij jou binnen. Ja, maar het valt me op dat veel van die audio berichten allemaal beginnen zonder naam. Euh ja, mensen stellen zich niet voor bedoel je? Nee dus. Het zijn altijd anonieme jez. Ja, ja, nee. Bij sommige vragen is dat begrijpelijk. Zeker als mensen foto's meesturen. Maar bij sommige vragen denk ik nou wat jammer. Had je even voorgesteld, dan hadden wij misschien iets persoonlijker euh kunnen antwoorden.

[00:03:41]

Euh, dus jouw vraag is stuur je naam, je woonplaats. Ik ben Bas en ik wil dit en dit weten. Adresgegevens IBAN. Ja ja, alles op en eraan. En we hebben dus een bericht binnenkregen van een meisje.

[00:03:53]

Ik luister altijd mijn liefste hele podcast en euh, ik weet dat er al een aflevering is over dezen.

[00:03:59]

Maar ik heb altijd in lange relaties gezeten. Begint nu eigenlijk pas echt te desem, maar ik merk dat ik gewoon niet weet hoe het loopt. Uhm, bijvoorbeeld hoe vaak ga je dan met iemand op deze? En hoe weet je de intentie van die ander? En hoelang kan het serieuzer worden? Misschien kan ik niet meer helpen.

[00:04:17]

Ze zit er wel echt doorheen hoor. Ja, dit is er het er wel. Vermoeid, moeilijk mee. Misschien is ze ook pas, is het net uit met haar vorige vriend en is er nu al een beetje aan het daten. Ja nou ja, ik weet niet echt of de regels voor zijn, maar ik heb meestal gewoon eerste, deed meteen neuken en dan nooit meer bellen.

[00:04:34]

Goeie tip, zo'n stoere jongen. Nee, ja, nee.

[00:04:38]

Maar ik had vroeger wel altijd en was het de eerste. Deed een bevroegen middelbare schooltijd, dan was het gewoon de eerste deed. En dan ging je even uitpakken naar de bioscoop. Betaal je ticket en je. Ik wilde zoenen. Als we niet gingen zoenen, dan was er geen tweede. Deed sowieso. Maar nu? Dat was de regel. Dat was mij. Als er niet gezoend werd op de eerste week, dan is het laatste dus geen geen.

[00:04:56]

Geen fysieke chemie. Dus dan wilde ik niet nog een keer daten. Nu ja, ja, nu is dat wat anders. Nu weet je dat na de tweede keer zoenen. En dan heb ik goeie tips.

[00:05:05]

Nou ja, het voelt heel erg alsof je op één ding uit ben.

[00:05:09]

Meisjes onder druk heb gezet om te daten. Ik weet niet meer. Ja lieve, ja ja nee. Maar ja, wat is het? 3 4 deed en dan? En dan? Maar dan weet je dat ik wel toch naar 3 4 DT&V? Toch ook wel als het na het derde deel nog niet leuk is. Nou exact dan. Dan wordt het niks toch? Nee, lijkt me niet dat. Nee, inderdaad, je gaat zo vaak deden zoals je het leuk vindt.

[00:05:30]

Dan heb je 6 keer gedeeld. I wel nog een keer. Dan moet je nog een keer doen. Maar vragen jullie dan nog verkering eigenlijk? Ja, doe maar. Jij bent niet de enige vrijgezel. Ja, je deed en je deed zeker wel met dezelfde. Ja, het is niet echt eten meer. Uhm, vraag je verkering? Ja. Ik heb het nog niet gedaan. Maar ja, ik denk wel. Ik denkt wel dat ik dat.

[00:05:46]

Het was heel leuk, want wij zaten een jaar geleden toen het nog kon. Zaten we oud en nieuw te vieren bij jou, Bas? En toen heb jij Kris? Je hebt echt jouw vriendinnetje verkering gevraagd. Over 12 n over twee.

[00:05:56]

Super romantisch, helemaal helemaal cenakel van alle drank. En ja, dan deed je, dan moet je toeslaan. Nu moet ik het gaan vragen wel zeggen ja ja. Maar ja, ik denk wel ik. Ik zou dat wel doen. Ja, we hebben deze week iemand verkering gevraagd bij. Het is waar.

[00:06:12]

Klopt ja, zei Cupido. Maar zijn Cupido is wij kregen na de vraag van euh, ik weet niet hoe die jongen heeft. Van Jelle en Jelle die zij. Jongens, ik heb een euh. Ik ken een meisje en ik vind het meisje heel leuk en ik zou er graag verkering willen vragen. Maar wat is er nog leuker dan dat jullie dat doen? En toen hebben wij voor Jelle. Euh wacht gewoon een volwassen man is overigens moeten bijgezegd worden.

[00:06:33]

Euh, hebben wij voor Jelle? Euh. Aan dit meisje verkering gevraagd en zij heeft wonderbaarlijk genoeg heeft zij ja gezegd. Ja, ik kreeg afgelopen weekend een bericht van Jelle dat het aan is. Ja, het is toch gek, maar ik ben er wel benieuwd. Heeft sneeuw tegen hem? Ja gezegd of tegen ons? Hebben wij nu alle drie wij willen delen met Kim Ha en de intenties van de ander?

[00:06:53]

Want euh jij Kris, je maakt een grapje van. Maar ik denk dat er ook wel een hele hoop gasten en ook ongetwijfeld vrouwen zijn die denken ik ga daten in de hoop dat er dan nog wat gebeurt. Ja, maar niet per se op de eerste. Ja, dat weet je dus niet. Je weet niet wat de intenties zijn, maar ik denk dat je dat wel merkt uit hé. Want het begint toch meestal met apen of met Tinder. En dan chatten.

[00:07:11]

En dan weet je al een beetje ook. Wordt dit Bourdy cool of is het wat serieuzer? Dat merk je natuurlijk gewoon aan de gesprekken en aan de toon die je die wordt aangeslagen. Nou ja en euh, wat wil ik zeggen? Nou ja en nee. En dan weet je ook hoe je zo de laatste zo deed in gaat stappen. Ja, en dan is het gewoon nog maar even afwachten wanneer je dan denkt ja, dit is hem of of toch niet?

[00:07:29]

Ik zou zeggen 3 4 dates en altijd godendrank met je koffer. Wat ik hier zelf niet eens aan denk inderdaad. Ik miste de boot. Ik zat te wachten. Dat is echt de tip. Wil je ooit gaan weten? Loonen Zou ik met z'n Golff? Ja, dan de actualiteiten. We hebben een hoop te bespreken en dat komt vooral omdat in mijn ooghoek hier de hele tijd iets na aan het branden is op mijn netvlies. En dat zijn de schoenen van Bas.

[00:07:52]

Mijn schoenen. Jezus, wat heb je aan? Nou jongens, dat heb je aan jou. Ik heb schoenen aan en dit is een leuk verhaal. Ik kreeg. Een tijdje geleden kreeg ik een bericht van een luisteraar en die zei Habeas, je hebt nogal moeite met schoenen. Uhm en ik. Ik maak schoenen en ik euh, ontwerpt ze. En ik wil je graag een paar schoenen aanbieden. En toen heb ik gezegd nou hartstikke leuk. Uhm, vind ik heel leuk, maar ga maken dus.

[00:08:15]

Uhm. Nou, dit heb ik dus een paar weken later in de bus gekregen. Hij heeft customized Manmanman schoenen gemaakt. Beetje met alsof het klompen zijn zie je dat ze Oudhollandse klompen uh, en die heb ik dus vanavond aangetrokken hè. En ik? Om maar even aan te geven. Euh, hoe ik hier in opgaat.

[00:08:33]

Ik heb maar gewoon mijn schoenen. Mijn eigen schoenen van 300 euro heb ik gewoon bij me die dit pak helemaal afmaken. Ja, maar ik heb er toch voor gekozen om deze schoenen van Van Ben aan te trekken. Die heeft ze voor me gemaakt, maar kan ze heel even omschrijven. Want wat staat er allemaal op voor gekkigheid? Jouw baas Louise, ben jij Manmanman, ook in spiegelbeeld en Amstrad eigenlijk? Ja, maar dan in spiegelbeeld ze voor de spiegel gaat staan en je denkt hé.

[00:08:54]

Hoe staan de schoenen? Dan staat er dus man man? Uhm ja. En nogmaals, het is dus in de klompen diezijn alsof er een klomp is. Dat heeft ie gemaakt wat er is voor veters. Uhm ja, dit zijn de soort kunststof veters hoef je nooit te strikken. Het is echt iets voor jou. Ja, het is echt ideaal voor mij.

[00:09:11]

Nee, ik ben er heel blij mee. Ben je echt heel blij mee? Ja, ik ben er echt heel blij mee eens. Echt ja. Ik vind het zo bijzonder dat ik er gewoon iedere keer als je denkt dat b heeft Bas meer schoenen gekocht na die van 300 euro die zijn Moroccan niks te zeggen heeft die van ons gekregen.

[00:09:23]

Euh. Maar iedere keer als hij weer met schoenen aankomt je huid van die gekke fans. Maar die flamme daarop. En toen dacht ik eerst nog aan de grappige bassisten. Geinige schoentjes, maar dat was geen grapje. Dat waren gewoon serieuze schoenen. Ja en ja, die gekke gele schoenen met met Ben met dat weer, die gaat het er allemaal in. En iedere keer zit ik naar die schoenen kunnen. Niet minder mooi.

[00:09:42]

Nu kom je hier nou zo'n lullig zijn.

[00:09:44]

Mooie schoenen. Ben blij mee, ik vind ze leuk en ik heb ze aan. Precies, het zijn bijzondere schoenen. Ja ja, ze zijn heel bizar. Ik heb deze week trouwens jouw oude geler gered van de ondergang. Want touwen die zondag bij Q-Music. Ja, en daar werkt natuurlijk niet meer. Nee. En de nieuwe bas is deze week begonnen. En die heeft een grote schoonmaak gehouden. En die wilde mijn schoenen weggooien. Die zei een dag later ook weer op kantoor kwam hij.

[00:10:03]

Wat wil je doen met die schoenen? Moet ie naar het Omroep Museum? Dus ik heb ze nog ok. Wat gaan we ermee doen? Verloten? Ja ja, want dat je dan geen voorstellen nemen aan mij. Niemand wil dat hebben die horen hoe deze terug. Ja, ik wil ze heel graag terug. Maar omdat het dan nog een soort van emotionele waarde heeft. Nou, misschien doe ik ze weer eens aan tijdens de liveshow. Zeker niet anders dan dan moet je boete betalen.

[00:10:21]

Ga je echt mee? 50 euro? Ja, dat je ze draagt zijn echt gehoor en het lijkt wel alsof er stukken kaarsvet aan de binnenkant zitten. Het is opgedroogd zweet, aangekoekte in de in de zolen denken aan het opbouwen. Ja, nee. Op een gegeven met kwamen er inderdaad stukken uit waarvan ik dacht dit zit normaal niet goed tegen zichzelf daar gekweekt. Ja, echt bilspieren. Ja nee klopt. Ik heb een tijdje wietplantage gehad in mijn schoenen voordat ik het wist dat ik het wist.

[00:10:45]

Nou, rijk mee geworden. Het was jouw reportages. Hoe gaat het daarmee? Die heb ik ook even rond de actualiteiten geleerd. Dat is inderdaad een goeie, want ik ben inderdaad vorige keer euh. Heb ik laten horen dat ik een boek heb gezien je het voor iemand heb jij gezegd he? Euh, wil je dit vaker doen? Toen heb ik ja gezegd en later nagedacht. Uhm, zoals dat gaat bij jou, zoals dat gaat met mij.

[00:11:04]

Ik krijg serieus leuke aanvragen binnen en ik ga komende week ga ik op pad. Ik ga met iemand de bomen hakken op een landgoed die zei ik ben hoofd hovenier, hovenier van een van een bepaald landgoed. Het is ook wel voorbereid. Ja, echt, nee. Ik kan niet wachten op een bepaald landgoed en wil je met bomen hakken. En toen dacht ik natuurlijk wil ik dat doen, want dat is wat ik altijd roep. Want dat is mannelijk.

[00:11:28]

Bomen hakken, dus ik wil graag een keer bomen hakken. Ik ga met iemand mee in een mijn Keef. Iemand heeft een Menke heeft met een poel in een euh. Euh nou niet een zwembad, maar met een biljart dus. In een bar.

[00:11:39]

Maar daar ga je met een gast. Ga jij lekker samen? Is de kelder in? Ja, ik ben gewoon zo bang dat wij op een gegeven moment nooit iets van Bas hebben gehoord. De wijze man mannen is. En ja, Basseley was ooit met een of andere gai in een mijn café en daarna is ie per post verstuurd in vierentwintig delen naar zestien verschillende landen. Zou gaan verkocht. Dat gaat gebeuren waarschijnlijk, maar tot die tijd ga ik vrolijk op pad.

[00:12:02]

Er is nog geen reportage. Deze aflevering begint. Nee, nee, nee, nee. Maar ik weet ook niet of het altijd in de podcast moet. Ik dacht misschien moet ik het gewoon ergens publiceren. Thuis ofzo? Ja, ik weet niet wat ik ermee ga doen, maar gaat wel veel opnemen. Ja ja, ok. Dan aflevering 10 van seizoen 5 van Manmanman, de podcast. Die gaat dus over het rampjaar 2020. Nog nooit hebben we zo'n vreselijk jaar meegemaakt.

[00:12:24]

Nou ja, mag ik het spits af?

[00:12:25]

Tenminste, daar gaan we achterkomen. Nou ja, ik moet heel eerlijk zeggen dat is misschien ja en nee.

[00:12:30]

Nou ja, dan kan je ook prima zeggen ik heb niet zo'n heel slecht jaar gehad. Ik heb misschien wel een van mijn beste jaren ooit gehad. Nou kun je dat prima zeggen. Nou ja, waarom kan ik dat niet zeggen? Nou, ik vond het een beetje bezwaard. Ja en nee, ik dus ook. Dus ik ben, want er zijn heel veel mensen. Die zijn natuurlijk gewoon ziek geworden. Of dit zeggen. Die kennen mensen die zijn overleden of wat wat dan ook allemaal gebeurd is.

[00:12:48]

Maar ja, ik heb het geluk gehad dat ik daar nog allemaal geen last van heb gehad. En ik heb dit jaar nou zelf net als zijn. Ik heb een relatie gekregen. Ik heb een kat gekregen. Ik heb een huis gekregen. Na de niet gekregen die ik had, heb ik ook niet gekregen om zevenhonderd euro. Maar ja, dat was te gek. En nou, we hebben een boek geschreven met elkaar en we hebben ons is theatertournee je gehad.

[00:13:06]

Ik kan niet zeggen dat ik en ik ben niet ziek geweest. Gelukkig. En ik hoop na aan de andere kant ook dat ik goed met iedereen gaat. Maar ja, dus ik kan niet zeggen dat ik een heel slecht jaar heb gehad. Jullie?

[00:13:17]

Nou ja, ik heb dus zeker in december zoveel gehoord op de radio. Dat is een raar jaar. Het was al een zwaar jaar en ik voel me dus best wel bezwaard om te zeggen dat ik dat wel vond meevallen.

[00:13:27]

Ik heb op oudjaar. Je mag toch gewoon? Je mag er een leuk jaar hebben gehad? Ja, nee, dat mag ook. Ja, dat mag ook. Maar ik? Ik dacht ik. Ja, ik vond het misschien ook wel overzichtelijk afgelopen jaar, maar natuurlijk het begin van dit seizoen. Nee, zo'n vier was hetzelfde, hebben dat quarantaine aflevering gemaakt en moest alles nog een beetje beginnen.

[00:13:43]

Ik denk dus ja, het klinkt heel stom. Ik denk met warme gevoelens terug aan de eerste lockdown. Ja, ik vond dat. Ik vond het best wel bijzonder met z'n allen. Natuurlijk is het super kut en er komt een hele hoop niet doorgaan, maar opeens waren met z'n allen lief voor mekaar en opeens gingen de buren boodschappen voor je doen als je binnen zat. Dat is bij mij allemaal niet gebeurd hoor zeggen dat is mij ook nooit. Ik heb gehoord dat er mensen zijn die buren hadden.

[00:14:03]

Die boodschap heb jij iemand geholpen?

[00:14:05]

Euh, gewoon eerlijk? Uhm nee hè, ik ook niet. Nou is de stelling.

[00:14:13]

Of was het eerste stelling al we eigenlijk niet zo'n twintig was een vreselijk jaar. Dat was mijn eerste stelling is denk ik heb volgens helemaal niemand geholpen. Oh nee, ik heb niet mijn buurvrouw geholpen. Ik heb. Ik heb geen boodschappen gehaald. Ik heb mezelf heel veel geholpen dit jaar. Ja, dat is wel hoe jij bent is een beetje. Ja, maar is dat erg? Dat gaat toch niet omdat je dan opeens een beter mens bent? Maar ik zit wel te denken ze zijn echt heel veel mensen.

[00:14:31]

Die hebben initiatieven gehad en die zijn inderdaad gewoon hun buurvrouw. Mantelzorg gaan oppakken en allemaal.

[00:14:36]

Allemaal goeie dingen eten he? Nee, ik zat te wachten tot ik geholpen werd en dat gebeurde maar niet. Dat vond ik vervelend. Maar nee, ik heb niet en ik heb zelf niet actief gedaan wat ik eet. Vraag tussendoor ja ja, waarom hebben wij allebei dezelfde broek aan en jij een andere? Dit is een goeie vraag. Hadden we? Hadden we die broek aan moeten trekken? Dat was wel de afspraak je afgesproken via WhatsApp. Ja Oudsberg heb ik niet gehad.

[00:14:57]

Nee, oh nee, dat is net. Ik heb het wel.

[00:14:58]

Hij ligt in de Inn, in de in de coulissen.

[00:15:01]

Je hebt hem wel bij je. Ik heb me bij me. Oh ok. Maar ik vond dat niet zo. Ja nou ja, is misschien. Nou, ik vond niet zo goed. Zou eigenlijk bij me, bij me, bij m'n blouse, dit kleine ruitje en dan die grote grijns op de broek hangen. Nou ja, maar even voor. Dominee Bas. Ze hebben allebei een blauwe pantalon met een grote ruit met dunne lijn. En ik heb een zwarte pantalon aan zonder dunne lijn, zonder dunne lijnen lijn is sowieso vrij weinig dunne lijn aan mij.

[00:15:24]

Maar goed, ook niemand droeg kan ik je vertellen.

[00:15:26]

Nou, ik ben ik op mijn broek en ook niet mijn rok.

[00:15:30]

Als je je als het ware een cijfer zou moeten geven.

[00:15:34]

Jeetje, 2 0 2 0. Nee nou euh. Moordcijfer? Ja nee. Ja God weet ik veel vanuit mezelf persoonlijk ambachts ofzo. En acht is dat te hoog? Niks in het achterhoofd geven namelijk acht en half acht een half. Maar dat vind je pas vannacht half geven of zelfs als de 5,5 over de sloot hartstochten 10 zou omgeven hem geven om mezelf weer. Dat zeg ik jou al achter een half. Maar ja, ja, ik heb. Ik vond het een heel overzichtelijk jaar, hoe kut ook.

[00:16:02]

Ja, maar ik vind dat ze cijfers geven vind ik altijd zo lastig. Nee, dat is nee. Ik vind het leuk dat je me uitdaagt. Euh, maar uhm ja God ja, achter een half negen kan ook. 7. Kan ook. Ja dat kan. De verandert niks mee. 4. Niet dat mijn leven nu veranderd is omdat jij de 4 geven. Nee. Nou, kies voor D-vormige. Dan? Euh, ja, achter half negen, vier.

[00:16:25]

Kies maar, kies maar welke het beste past.

[00:16:28]

Uhm, ik beleefde in 2020 zal beginnen met een hoogte of dieptepunt. Nee eerst. Ik vind het dieptepunt van opkeken beleefder in 2020 een dieptepunt. Nou Bas, jij gaf je jaren vier. Ja ja, ja nou. En dat komt door het volgende voorval. Euh, ik kreeg op een gegeven moment de een of ik kreeg dat niet. Euh. Michael kreeg een mailtje. Hebben lagen op zaterdagochtend in bed geloof ik. Ze kregen een mailtje van euh, onze bank en wij zitten bij Knab.

[00:16:54]

De bank heet Knab. Dat is namelijk als je de onderuit. Heb je dan bank achterstevoren. Dus dat is leuk bedacht. En we kregen een mailtje hè? Wil je jouw naam op een billboard zien? Euh, laat het dan weten. En nee, nee, nee, dan kom je binnenkort in jouw woonplaats of in de buurt van jouw woonplaats. Komt er een billboard voorbij met jouw naam die op jou? Ik dacht ik ben ijdel genoeg en Michael ook.

[00:17:15]

En we willen allebei beroemd worden. Dus wij dachten ja, dat gaan we doen. Dus wij hebben onze naam doorgegeven en een tijdje niks van gehoord. En op een gegeven moment kregen we melding van de datum wanneer we te zien zouden zijn op een billboard op een billboard. Dus daar stond uhm. Euh. Zaterdagochtend halftien in Utrecht op het Janskerkhof. Euh, wees erbij en in en komt je naam voorbij. Ja nou wij excite excited. Al een week leefden willen eruit.

[00:17:41]

Slecht geslapen? Nou ja, hoe groot zal het zijn? Hadden we nog over en erna? Wie zou er allemaal bijkomen en moeten we de pers nog uitnodigen? Dat hebben allemaal die Gadamer goed op een gegeven moment zaterdag over nagedacht, wel over nagedacht. Uhm, en op een gegeven moment op zaterdagochtend avond voor dag en dauw moet je dan opstaan als je om half tien in t centrum was? Vreselijk. En Zele zeg jij woont, is dat echt?

[00:18:02]

T Is dat. Maar in de zomer is het al. Ligt op dat tijdstip wist ik helemaal niet. Maar euh, dus wij wij daarheen helemaal excited stonden nog één man, een mannetje of drie stonden ook weer stonden. Met z'n allen stonden we te wachten. Denk je dat er een billboard kwam? Nauw overleg gedo? Euh, hij zich aangemeld hebben ze gewoon aanhangen en wasmes zich aangemeld via de officiele site. Ze hebben een datum gekregen. Een tijd absoluut.

[00:18:23]

Euh, ze wachten al de week. Daarop is al een week duidelijk dat het gaat komen. Zou je dit excited? Euh. Ze gaan kijken ook op het juiste tijd. Staat daar jij altijd zeker iets te vroeg? Misschien zelfs zodat je weet dat het t is hebben nu gezien? Ja ja, ja ja maar denk denken vanwelden je dat nou wel goed gezien? Nee. Ach, niet gebeurd. Dat was helemaal niks te kwam een uh en een advertentie voorbij voor een verzekeringsmaatschappij.

[00:18:46]

De hele Knab was niet eens in beeld. Dus nou ja, wij teleurgesteld tocht. Tikje verdrietig Gerard die bij ons stond die ik niet kende, maar die. Die ja, je moet toch een gesprek aan? Grootgemaakt die die. Die had hetzelfde. Die was ook lichtelijk teleurgesteld. Die was helemaal met het openbaar vervoer naar Utrecht gekomen. Nee, omdat hij zich ook had voorbereid op dat billboard. Zijn naam dus. Die stond echt. Ja, die man had het echt.

[00:19:07]

Ja, ik had echt een beetje met hem te doen. Die was gebroken, die was gebroken. Psychologisch. Ik uh, contact zoeken met knap op. Op Twitter. Uh, hoge poten, wat hoge poten, hoge poten. Ik het hele verhaal vertelt. Ik heb ook. Ik heb ook Gerard die er ook bij stond. Heb ik ook hier in genoemd. Uhm. Uiteindelijk zeiden ze nou sorry, sorry sorry, dit alles misgaan. Weet je wat we doen om het goed te maken?

[00:19:27]

Sturen we je een paar sokken op met een logo?

[00:19:32]

Nee, wij zijn dit.

[00:19:34]

Dit is Heintze. Ach, kijk nou toch. Dit zijn heren wat in de vorige polka's over gehad hun knap sokken. Dat bedrijf is moeten ophouden met het opsturen van dingen met hun logo erop. Nou moet ik wel zeggen ik vind t leuker. Ik vind het geinige sokken leuk. Ik heb nu ook Happy Socks aan met Hamburgs drop, maar het hadden gewoon ook. Heb je soms kunnen zijn? Nee, zeker. En ik heb ze gekregen.

[00:19:53]

Girart niet in contact met Gerard. Nee, oh zo op vakantie geweest.

[00:19:58]

Deze ze zo goed. Ja, ik ben gewoon op een gegeven. Is het wel ieder voor zichzelf? En ik heb gewoon contact gezocht met de bank. En ik heb nog wel gezegd Jol gierend was er ook. Ha. Daar zeiden ze ja. Heb je ze adresgegevens? Nee dus. Dat hield dat wel op. Nee. Maar ja, dus dit. Dit was een dieptepunt, wat uiteindelijk toch weer verandert in een hoogtepunt. Maar mag ik wel?

[00:20:16]

Ik wil ik graag een serieuze dieptepunten noemen. Oh ja, orkestreren wilt u ook serieus? Ik neem je dat ik het zeg. Ik neem altijd heel serieus, maar je hebt er nog sokken aan overgehouden. Ja, mijn dieptepunt heeft ze mij onder andere 400 euro gekost. Wat nou? Kijk, we hebben natuurlijk hè. Dit was het jaar ook dat Bas en ik bij Q-Music afscheid van elkaar bijgenomen.

[00:20:37]

Ja, en dat was voor mij een hoogtepunt, drijft Tosun.

[00:20:41]

Nou, ik kan wel hebben inmiddels, ik niet. En nou, toen we dit in de podcast hebben verteld.

[00:20:47]

Toen was het om een vrij vers. En toen was het allemaal ook wel OK. Maar de weken daarna toen uhm nou de. De sfeer veranderde een beetje tussen ons. Euh.

[00:20:57]

Met een vrij dramatische climax op een donderdagmiddag geloof ik hem bij woensdagmiddag en woensdagmiddag woensdagmiddag en uhm.

[00:21:06]

Nou niet hele verhaal uit de doeken te doen. Ik probeer het beknopt uit te leggen. Wij hadden een meeting bas en ik bij Cuuw en jij cries op afstand en we gingen praten over ons winkeltje om het stenen winkeltje. Ja! Dit was al voordat de tweede golft een beetje aan zat te komen, maar iedereen had al door. De tweede golf komt de bal aan en ik vond dit winkeltje niet zo'n goed idee. Pop up store waar de pop up store.

[00:21:27]

Ja ja en euh. Naar Bas. Jij wilde heel graag t Winkeltje. En logisch ook nog steeds een geinig idee.

[00:21:33]

En uhm, nou ja, in. In het gesprek dat we hadden met z'n drieën, Chris via de telefoon en wij in de Kamer kregen wij een meningsverschil en dat explodeerde.

[00:21:43]

Ja ja, misschien moet jij durven oppakken hier.

[00:21:46]

Nou ja, euh, dat explodeerde. Waarom ben ik naar huis ging? Nou ja, ik zei ga maar naar huis. Gaan we naar huis? Ik dacht ik naaide niet bij, maar je doet het zelf. Euh. Dus toen dacht ik je flikker er maar op. Euh. Dus toen ben ik naar huis gaan. En uhm, uhm. Uhm nou en toen. Toen hadden ze ruzie en blablabla. In een moeilijk moelijke toetsten toestanden wil je al toe naar het moment dat.

[00:22:07]

Nou ja, we hebben wel echt ruzie gehad. Zeker in en weer. Eerst dat we elkaar een dag niet gesproken. Ja, toen kwam er een mail van jou waarin je je gevoerd uitgelegd. Ja, toen heb ik daar. Ik dacht netjes op terug gemaild. Dat was niet goed.

[00:22:21]

We gaan ze ook voorlezen. Nee, we gaan de mails niet lezen.

[00:22:23]

Ik ga even popkoor pakken. Maar goed, hoe dat precies is gegaan is inhoudelijk niet uit teerzand. Is ook dat allemaal geweest ook. Maar de eindstand was dat wij mekaar effe niet bespraken en dat we hadden uitspraken dit b. V. B. We komen hier nu niet uit. Ja nou, toen was het vrijdagmiddag. En euh, jij had blijkbaar plannen dat weekend. Ja en jij Chris ook? Hai. Ja ja, ja ja. Ik was betrokken in die plannen van Bas.

[00:22:50]

Inderdaad jullie, bij jullie ging iets leuks met mekaar. Ja, wij gingen wat leuks doen samen. Bas was daarbij en ik ook. Ja, jij iets minder. Nou, ik was er gewoon niet bij. Was daar niet bij. Euh, nee, wij gingen wat leuks doen en dat was niet.

[00:23:02]

Het was niet of was het. Was het door de ruzie eigenlijk? Nee, het lijkt allemaal best wel lang ook. En nee dus wij gingen wat leuks doen en en Bas was boos. Ik was die die vrijdag was met Bas in de ochtend even op pad en moest ook wat boodschappen doen. En Bas was was boos. Ook na die mail conversatie onderling en een Basseley nou rancune, rancune, verbolgen als ie soms kan zijn. En in dit geval had je misschien ook wel gelijk.

[00:23:26]

Maar jij wilde echt nou een daad van verzet. Een daad van verzet, want dat is een groei. Het was een daad van verzet. Maar als jij dat jij je kan me wel wegsturen en je kan me wel mijn baan afpakken, dan was nog dat sentimenten. En dat liep natuurlijk allemaal wat anders. Maar dat was nog dat sentimenten die en die oer woede en is er nou. Was dat nou rustig? Uh, je bent ook beroerd in je werk.

[00:23:44]

A. Dat kan wel wezen, maar ik ga een daad van verzet. Hij moet het voelen. Hij moet het voelen en niet boos. Ik ben paccar, maar dat kan zwakke kanten hebben. En baas, dat heb jij toen gedaan. Ja, toen heb ik wijn gekocht van onze gezamenlijke rekening voor het weekend dat wij zouden hebben.

[00:24:02]

En en en dan gewoon even voor voor beeldvorming.

[00:24:06]

Euh, ter waarde van 400 euro niet? Had het al een beetje gezegd. Ja, 400 euro ja.

[00:24:12]

Hebben wij bij wijn voor gedronken?

[00:24:13]

Ja ja, omdat ik dacht dat is de enige manier dat ik je kan raken. Dat ik geld gaat uitgeven van onze gezamenlijke rekening, dan weet dat ik een popup krijg van de bank heb. Nou ja, ik wist al dat je die niet meer kreeg, dat je dat had uitgesteld. Jammer, want al ik nog even willen zeggen dat ze toen al uitstel. Nee, dat weet ik. Dat wist ik. Dat wist ik maar toch. Ik dacht moet toch iets doen?

[00:24:29]

Uhm en uhm wat?

[00:24:31]

V. V. Wat had je gedacht dat ik had gehoopt dat ik er iets over zou hebben? Nee, ik had gewoon gehoopt dat je zou. De Epse opent en denken aan godverdomme dat dat er dan was en vermelden we houden wat jullie gingen doen.

[00:24:43]

Ik hoorde pas twee dagen later dat jullie dat jullie lekker een weekendje weg waren met de meisjes. Ja dus ik wist helemaal niet ook nee.

[00:24:48]

Maar goed, het voelt voorgoed. Het luchten van mij enorm op. Ja ja, maar ik had het vanmorgen. Ik had m v. Ik had vanmorgen een interessante discussie met Micha. Ik zei namelijk even tussendoor. Ik zei joh, ik zei we moeten een een boormachine hebben. Die moeten gewoon, want er moeten wel dingen aan de muur. Anders heb je geen boormachine nodig. Euh, dus ik zei euh euh. Maar mag ik? Mag ik een boormachine kopen van onze gezamenlijke rekening?

[00:25:09]

Nou, zei ze. Dat vind ik echt niet zo duurzaam om iets te kopen wat eigenlijk nooit gebruikt en dat wel in huis te hebben. Ik zei ze zei dat kan je beter lenen als ik zei ja lenen. Dat is pas niet duurzaam, maar dan moet iemand steeds met een auto hier naartoe. Uh, waar dat ook maar vandaan komen om een bromfiets te brengen naar jou. De boormachines brengen dat wel in jouw wereld. Is dat ook de manier hoe dat gaat?

[00:25:27]

Ja, Chris Ingabire, je hebt jouw boormachine nodig. OK, ik kom er wel even aan. Ja, maar o ok. Maar goed dus. Interessante discussie. Effe en op gegeven. Dat was ik het zat en zei ik. Joden, ik het wel voor mijn eigen rekening. Dat was ook een daad van verzet. Basta. Ja gedaan, jij weet mensen weg te raken. Mensen raken ja ja, maar ik moet wel zeggen Bas. Uh, zeker in dit scenario.

[00:25:44]

Met met Domien E. En de wijntjes. Ik hoop dat je nog veel vaker een daad van verzet wil, want ik heb die echt voor 400 euro al heel lekker van genoten kan vertellen. Wat lekkere wijn.

[00:25:53]

Schaamteloos jongens weer naar mijn mening, maar ik vond het. Ik vond die. Dat weekend vond ik echt een dieptepunt. En niet dat jullie weg waren, want allemaal prima. Maar zo'n hoogtepunt toch? Ik vond het wel even lekker. Nee, maar ik vond dat je ruzie vond ik echt euh. Flauwekul naar. Vond ik vervelend. Nee, dat was niet leuk. Maar nu is alles weer goed.

[00:26:07]

En uhm. Dan wil ik het al bij laten. Ik dacht dat ik hoop. Ik dacht je gaat toch iets prachtig. Zeker als je gaat zeggen laten we de vorige keer samen de wijn opdrinken. Nee, zeker, dat ook zeker. Ik hou van je.

[00:26:19]

Ja, dat ook. Dat ook wel. Laten we doorgaan. De hoogtepunten was een hoogtepunt aan te wijzen in 2020. Nou, dat was wel een klein hoogtepuntje. Moet ik daarvoor een plat verhaal neer? Maar ik moet me niet van jou gewend. Nee, deronde, maar dat is. Ik wil ook gewoon in. T Is nu dan. Het gaat over 2020, maar ik tjiz 2021. En ik wil ook een nieuwe Krissy laten zien. Niet alleen maar van de platte verhalen en de platte grappen.

[00:26:41]

Dus daarom hier een plat verhaal. Uh nee, ik moet u denken aan een hoogtepunt klaarkomen.

[00:26:47]

Wij hadden eigenlijk tijdens uh uh de eerste lockdown. Hadden we de uhm? Hadden we de hitlijsten bij vijftigjarigen en dat dat. Dat was de de The Samen Sterk! Top 100 en dat was gewoon. We zaten allemaal thuis in lockdown en dan gewoon lekkere muziek de hele week. En ik zette de ochtendshow op en ik.

[00:27:06]

En op dat moment draait er een liedje van Uh Labie Syfy, geloof ik. Ik dank je wel, Labie, Chiffres, Santing en sites zoals Mooi en het was dus. Het was een doordeweekse ochtend, heeft luister naar de ochtendshow van ons.

[00:27:20]

En uhm en en ik was een beetje houden Fossey aan het visuele fossielen met mijn vriendinnetje Fryske Frenkie Franky H. Denken we door Martijn. Weet je wel? Ja schuil. Ja, waarschijnlijk ja. Ik wel wat minder.

[00:27:37]

Nee, wij beiden. En dat liedje. Euh. Dat dat speelt stamt in geen tijd zo strong. En wij zijn bezig. En op een moment dat hij ja dat zinnetjes zingt ga ik net ja de hemelpoort binnen als het ware. En hij zich dus terwijl ik dat doe. Santing in saaiheid. So strong. Nou, wij keihard lachen. En dat hebben we helemaal niet meer afgemaakt. Maar daar moet ik aan denken. Aan een hoogtepunt. Want dit was jouw hoogtepunt op Twitter.

[00:28:06]

Je hebt 300, vijfenzestig, misschien wel zesenzestig. Was een schrikkeljaar. Weet ik in die dagen de tijd gehad? Ik moet gewoon. Het woordje hoogtepunt lijkt mij af. Wat als ik dus zo over seks ben? Ik dus af en toe, als ik het woord hoogtepunten, dan denk jij. Klaarkomen? Ja, je gebeurd.

[00:28:21]

Uiteindelijk was er dus een dieptepunt. Want ja, we moesten alleen maar lachen en ik worden. Er wordt vaak gelachen als seks met mij aan de hand is, maar in dit geval ging het dus over de muziek.

[00:28:31]

Nou ja, leuk ook jij hebt. Jij wist. Ja, je hebt het ook gewoon voorbereid. Ook mooi dat je gewoon bij je hebt bedacht terwijl je in de auto hierheen zat. Dit ga ik vertellen.

[00:28:40]

Ja, omdat ik nog maar eens ik dacht ik hoorde een hoogtepunt en ik dacht nou, daar ga ik dit verhaal vertellen. Ja, leuk.

[00:28:45]

Nou, ik heb ook nog maar ik had. Ik had het superleuk zitten, zegt Interna. In de herfst van euh, nou, letterlijk in de winter van 2020. Ik dacht ik maak er iets moois van in de herfst van 22 maart was gewoon in de winter. Het was laatste dagen van 2020 en toen stond ik in de Albert Heijn. Ik was op de fiets, onderweg naar en naar Zandvoort en ik moest even stoppen voor een broodje voor een krant bol.

[00:29:04]

Euh, dus ik krentenbrood. En toen kwamen de twee meisjes op me af. Jonge meisjes, uhm. Is strafbaar. Ja, nee, ja. Uhm dus. Euh. Ik denk oh leuk. Ik word erkend. Uh, ik maak even een selfie en wordt herkend. Dan komen twee meisjes op je af en jij denkt heel leuk, je wordt herkend. Of ze zouden Hebad mondkapje mutsen op en ik dacht ik word herkend. Euh, dat was niet aan de hand.

[00:29:27]

Ze vroegen. Ik weet niet hoe oud ze waren. Heb ik er niet om gevraagd. Maar ze vroegen meneer meneer M.

[00:29:31]

Wilt u misschien twee flessen wijn à voor ons kopen? Ja, ik zei ja, absoluut. Dat gaan we doen. Want ik vind leuk als jonge mensen iets illegaals doen. Euh, iedereen die hierover z'n bericht over wil sturen via Instagram of mail. Bespaar je de moeite, want ik ga het echt niet lezen. Dus dat was heel stiekem. Maar dat was een heel leuk moment, want zij wilden mij geld geven en ik zeg nee. Nee, dat doen we nu nog niet.

[00:29:52]

Ja, want ja, ze hebben die wij meteen. Maar ik dacht dat ze me nu een transactie ondergaan in de winkel stond het personeel in de hoek. Dan valt of valt het op dat alles al binnen was. O ja, het was in de supermarkt. Dus ik zei joh, loop effe zo voor die wij rekken langs en wij even aan welke je wil hebben. En dan loop ik erachteraan. En kinderen van dertien, die heeft helemaal geen wijn smaakje en dan pak ik ze.

[00:30:10]

En dan nemen. Ze moesten wel iets specifieks hebben. Dus zei ze twee flessen Chablis à 30 euro.

[00:30:17]

Nee hoor. Nee, zei de gezamenlijke rekening erbij gepakt. Nee, dan zijn wij ze twee flessen aan en ik loopt erachteraan. Ik neem ze mee, dus in mijn taxi. Uhm, ik zei ook jullie jullie op was naar buiten en dan rekent het wel af en dan zie ik buiten. Uhm, bij de zelfs geen kassa. Twee tasjes gemaakt, een tasje voor mijn eigen boodschappentas, je tasje voor voor hun flessen wijn. Dus zij wachtten buiten.

[00:30:37]

Ik kom naar buiten. Ik geef dat tasje. Ze willen met het geld. Geef ik. Nou ja, weet je, als je 13 bent, dan heb je ook niet heel veel geld als ik zie hoe laat lekker zitten. En ik loop weg en die mij hebben een top avond gehad. Hoe weet je dat hoop ik.

[00:30:48]

Nou ja, ik was niet mee. Ik was zelfs niet mee. Ze zijn uit mijn leven verdwenen. Uhm. Maar ik vond dat leuk. Ik vond het leuk om te doen.

[00:30:56]

Zou dat ook doen, Kris? Euh, ja, ik denk het wel, want ik denk het dus ook. Ja, ik zou denk ik wel doen. Ik denk het ook extra leuk toch? Je bent zelf ook ooit zo oud geweest en wilde jij. Ik heb nooit aan een wildvreemde gevraagd van ik kan je van mij alcohol kopen. Ik zou. Nog is deelname aan mijn zus hebben gevraagd, hoewel die sowieso 9 zegt denk ik, want die was die was veel te braaf en die en die ging ze waarschijnlijk niet doen.

[00:31:16]

Of haar vrienden. Of weet ik veel, maar ik denk dat niet aan wildvreemden. Nee, mij ons twee meisjes van 13 die ik drank zou geven weet ik ook niet. Ik denk dat er toch een vreemd als ik weet niet of de 13.

[00:31:24]

Eerder heb ik die heb. Ik noem ook een wat zwaar misschien éénentwintig. Maar uhm, maar geen idee bij zich per ongeluk. Dat kan griezelig de. Ik weet het niet.

[00:31:33]

Ik weet niet hoe oud ze waren. Maar ja, ik vond het wel leuk. Dacht jij als je jong bent, dan hoor je gewoon een beetje illegale dingen te doen, toch? En als ik daarbij kan faciliteren dan euh, dan ben ik je man Omer Blaz Fiedler verbrast.

[00:31:44]

Fouten en fouten. Als ik iets achterlaat in 2020 is het puntje puntje puntje.

[00:31:54]

Maar mag ik hem? Mag ik me invullen? Ja, natuurlijk. Ik zou heel graag mijn vrijgezellenbestaan willen achterlaten in 2020. Ja, want echt mijn vrijgezellenbestaan is dat ik in 2021 weer kan zeggen ik heb een relatie en ik ben me nu opeens. Ik heb. Ik heb het. Ik heb het op de telefoon staan, want dat sluit hier perfect bij aan. Want het mag ik. Ik moet heel even telefoon afpakken. Mag dat? Ja, dit is zo goed ik.

[00:32:14]

We wachten gewoon, wachten goed, maar ik wel terug hoor. Ik zie het dan weer gebeuren dat die gewoon weg blijft zitten.

[00:32:20]

Wij hier zitten wij hier met z'n tweeën. Weet je aan te staren? Dan is die lijstnummer klaar.

[00:32:26]

Heb jij op je telefoon staan? Ik heb een screenshot gemaakt van namelijk. Ik heb een euh instagram D&M gekregen en in je hebben besluit. Ja, daar is iemand in mijn D&M geslaagd. Oh ja, een meisje. Sorry ik mag ik even eenkleurig, want er is een verschil tussen DMN en Slide. Ja Slide is euh hé. Hij was trouwens graag naar een podcast, maar je kreeg een drankje doen. OK. Daarom ken ik t verschil niet, want dat heb ik gewoon meegemaakt.

[00:32:50]

Nog nooit goed gelezen, maar het is een meisje. Is in jouw D&M geslopen. Jij kent ze niet.

[00:32:55]

Nee, ik ken haar niet. Uhm en ik. Ik kreeg een bericht van een meisje. Ze heet Aniek Hooijer. Ik ben Annick en ik ben 10 jaar oud.

[00:33:05]

Holy shit, ik hou me net van twee meisjes van 13. En nu? Wat is dit? Wat is dit?

[00:33:11]

Wacht, ik ben nog niet klaar. Ooit. Ik ben er niet en ik ben 10 jaar oud. Mijn mama heeft wel eens gezegd dat ze jou best wel knap vindt. En ze is vrijgezel. Ze is ook heel knap. Ik hoop dat jij ook vrijgezel was. Is dat zo? Wil je een keer met haar wandelen? P.S. Mijn mama weet niet dat ik jouw stuur. Als je interesse hebt gekregen, wil je dan ook nog zien op een foto?

[00:33:32]

Groetjes Annick. Wow. Ze is trouwens zesendertig jaar oud. De moeder zat er achteraan nog. Nee joh, ja, maar dit is dus nu mijn leven geworden. Ik word 33 en vroeger werd ik gewoon geslikt door door meisjes die dachten Haedo. Wie een keer wat drinken? En nu zijn dus de kinderen van de moeders.

[00:33:50]

Maar wil je alsjeblieft met deze moeder gaan wandelen? En. Ja, dat vind ik leuk. Gewoon doen. Wat heb je teruggestuurd? Wat hebben we leuks teruggestuurd Domien je wel? Wat is gedaan? Wat heb je voor leuks gezien?

[00:34:01]

Want is een leuk bericht? Ja, zo'n een leuk meisje stuurt een leuk rigid.

[00:34:04]

Het is tien jaar oud, waarschijnlijk wel die dag. Ik ga er gewoon voor. Ik ga dit voor mijn moeder regelen. Ik vind mijn moeder lief. Je hebt het gelezen. Je hebt het gelezen. Wat heb je teruggestuurd? Wat heb je terug? Zit m in niks? Je zo meteen waar je moet? Je moet echt wat terugsturen. Ik heb nog niks teruggestuurd. Nee maar Suger, ik ga. Ik wil graag een keer met de wandelen terugsturen.

[00:34:21]

Je ga er niet met een moeder van een nieuw jaar verhaal halen. Dan kom je goed van je moeder. Misschien niet op te wachten.

[00:34:28]

Maar zij kan toch altijd nog zeggen nou sorry, maar daar heb ik geen zin in. Misschien denkt ze er wel van. Nou inderdaad, een lekkere jongen dj met een geinige podcast. Drie jaar.

[00:34:37]

Nou ja, goed. En anders ga je met haar wandelen.

[00:34:39]

Maar met dat mag niet baten. Houdt dat toch eens op met die kinderen. Lekker veel tijd samen en een flesje wijn. Kopertijd vanavond?

[00:34:45]

Nee. Ja nou uhm. Ik ga geen belofte maken. Nee, maar doe me wel. En dan kun je ze Saussez vertellen hoe het was. Dat vind ik leuk. Dat zou leuk zijn om te doen, alleen al voor het verhaal. Ja, je moet toch niet gelijk met het alleen al voor t verhaal? Alleen dan voor jullie leedvermaak?

[00:34:59]

Nee joh. Dat is leuk. Ga met wandelen. Wil jij niet meteen gaan wandelen?

[00:35:04]

Jij reportage ervan maken? Nee, nee. Nee, nee. Nee, nee, nee. Bas heeft een relatie. Bij jullie is er nog portet en potentieel. Misschien is het wel. Dat zou toch kunnen dat gewoon de vrouw van je dromen is? Dat kan. Nou nou, je kan hier niks aan verliezen hé. Leuk. Ik heb hier echt zo zin in. Seizoen 6. Ja ja, beloof je. Nee, ik beloof helemaal niks.

[00:35:23]

Ik beloof dat ik een bericht terugstuurt. Goed zo. Ik beloof dat ik vanavond een bericht terugstuurt.

[00:35:27]

OK. Een afspraak maken? Ja, nee, een bericht terugsturen. Nou dus. Ik wil graag mijn vrijgezellenbestaan achterlaten en je hoort koste wat kost.

[00:35:34]

Ja, je hebt er veel zin in meegekregen. Je wil echt, je gaat er alles aan doen om dat te bewerkstelligen. Mooi te. Dit is echt ja precies. Dus je wil het wel, maar geen vrouwen in de buurt. Dat is wel wat neerkomt op precies. Ik zou gauw graag een relatie willen zonder dat er een vrouw bij aan te pas komt. Wat wil je gewoon achterlaten in 2020?

[00:35:53]

Euh, nou ja, dat mijn gewicht denk ik. Ja. Nou ja, mijn gewicht is niet gelukt. Maar beter laat, dan ben ik al te laat dat ik misschien iets eerder aan moeten beginnen dat traject. Dat is niet gelukt. Nee, maar ik zou wel e 2021. Ik verwacht niet heel veel van komend jaar, maar ik denk toch dat het wel lekker zijn. Ze zijn als ik, als ik iets meer kilootjes toch weer verliezen. Ik zit hier toch ook als een als een dikke dikke ingezakte pepernoten op op een leren stoel te verdwijnen?

[00:36:19]

Wat een mooie beeldspraak denk je wel. Ehm, nee dus. Dat zou wel fijn zijn.

[00:36:22]

En ik moet zeggen ik ben wel aardig bezig al. Ik was natuurlijk gewoon aan het revalideren vanwege de hele knie en ik ging naar de sportschool. En die zijn nu dicht. Denk dat. Nee, dat is wel echt zuur, want ik mis wel echt de sportschool en het trainen is zo. Maar wat ik nu doe ik heb van de week heb ik heb ik stevige hardloopschoenen van hardloop wandelschoenen gekocht.

[00:36:44]

Je hebt Timberlake hebt zemelen en te Berlijn. Ik weet niet waarom dat mensen specifiek noemen. Dat hij wel degelijk schoenen met zijn hele degelijke ze heeft geen idee, maar t zijn een hele degelijke. Oh, ik heb een nacht in balans gehad. Optimaler en zeker een week of drie. Dan waren ze kapot. Maar in mijn hoofd gezet of want die zit je hier mee. Lang geleden dat ik die momenten had.

[00:37:01]

Ja, ik heb echt hele lekkere wandelschoenen van Timberland. En dan zegt ja ok, wandelschoenen prima. Maar dan moet je ook gaan lopen en wandelen. Die hobby heb ik ook opgepakt. Ik ben nu met Charlot, met mijn vriendinnetje, waar ik lekker aan het wandelen geslagen ben. Vorige week waren we. In Weert hebben we elf kilometer gelopen. Gisteren heb ik met haar gewandeld in de Zeister te bergen. Is dat zo? Zei Stef Bos. Euh, daar we werk van vijf, zes kilometer gelopen.

[00:37:27]

En ik ben nog de recente Vanuytrecht Utrecht ben ik gaan wandelen. En ja, ik heb nog meer van mooie valer. En vanochtend ben ik ook gaan lopen achter een halve kilometer man bij. Bij de Pyramide van Austerlitz waren we verwachten dat je in de bossen in wandelen. Wat is er nou? Nou is het? Ja?

[00:37:46]

Zou je misschien de Vierdaagse willen lopen nu die nu drie keer gewandeld hebt?

[00:37:49]

Uhm nee. Ja, ik heb ja. Ik zou heel graag de Vierdaagse willen lopen. Zo heeft dit niet geschrijf serieus al. Hij heeft dus drie keer wezen wandelen 3, 4 en 8 kilometer. E ik kan dit tot 3 tellen, maar 3 drie keer acht kilometer en e. En nu zeg jij ik ga de vierdaagse lopen. Ik ga de Vierdaagse lopen. Ik wil de Vierdaagse lopen en ik lijkt me iemand leuk om daarvoor te gaan trainen, want ik denk niet dat dat dit jaar gaat gebeuren.

[00:38:17]

Je moet natuurlijk ook sowieso nog het geluk hebben om in. In een ingeloot te worden. Hopen dat je niet ingeloot wordt dan in de hoop het echt. Maar nee, het lijkt me hartstikke leuk. Jij hebt het gedaan. Was de Vierdaagse. Nou, jij vond het hartstikke leuk zeker? Die kregen wel zo'n gezicht, want dat is niet normaal. Bas had helemaal z'n hoofd, is helemaal opgezwollen aan één kant paracetamol. Je had de ibuprofen was ik volgens mij blijkbaar allergisch voor.

[00:38:39]

Maar je hebt het helaas overleefd. Ja, nee zeker? Nee, maar ik vind het zo grappig. Dit is typisch zo dat je zegt ik wil schilderen en dan voor 500 euro aan schilder spullen koopt en dan vervolgens euh euh, die in de kast belanden. Of dat je zegt hé. Grappig, triest. Ik koop schaatsen en dat je twee jaar later nog steeds met de schaatsen in in de kast ligt.

[00:38:56]

Hij heeft dit jaar ook maar één seconde gevroren. Jij? Nee. Nou ja, ze konden nou maar jongens. Kijk jullie zijn Bas die vertelde dat dat ie niet wist dat dat voor halftien euh a light was. Maar jij? Ik ben gewoon een Daud rapper. Carpe diem, pluk de dag. Ik sta vroeger op. Ik ben vanochtend ook half acht zet ik mijn wekker moest gewoon krabben. Dus het vriest. En gisteren waren we lekker aan het wandelen in het bos.

[00:39:18]

Prachtig allemaal besneeuwde bergtoppen bij de bergtoppen. Pyramide van Austerlitz was helemaal besneeuwd.

[00:39:25]

Prachtig.

[00:39:27]

OK. Uhm, ik heb nog ja. Hier staan we misschien niet allemaal bij de stelling, maar ik heb AutoWeek heb ik nog staan. Oh wat je hebt ermee. Jij hebt het 2020 bos afgesloten met AutoWeek. Ja, en er zijn heel veel berichten binnengekomen van mensen die graag willen weten met welke auto je dat nou precies gedaan hebt. Ja, heb ik ook wel benieuwd naar Bas? Louis had grote ideeën. Je zou het een vijfde Hans Jaguar zou kopen.

[00:39:48]

Ja, ik was inderdaad gevraagd voor een uur voor een interview in AutoWeek. Euh, over mij en mijn auto. En toen dacht ik ja, superleuk. Ik had ook al ja gezegd. Maar ja, ik heb geen auto. Dat dacht je ook pas later. Ja tenminste, dat wil zeggen ik heb niet een eigen auto op naam. Weet je ik? Ik gebruik een auto en rij ik veel in. Dat is ooit van Maiga en euh, elektrische mini.

[00:40:09]

Uhm, maar ik dacht ja, dat is niet zo'n goed verhaal toch? Want je wil gewoon een eigen auto hebben. Dat is beter. Daarom bellen ze je ook toch? Daarom bellen ze ook, dus ik ben naar Soest gereden. De enorme auto, het terrein en wat ik had een Jaguar gezien voor duizend euro. Dan weet je duizend euro de kanker de kanker kan missen. Uh, als ik m. Als ik m een dag later weer verkopen voor 1 voor duizend euro, mag ik nog wel van Assita nooit plaatsen.

[00:40:31]

Ik was hier bij. Ja, jij was ziek. Moest ik moest mee. Ik. Ik heb jou gebracht.

[00:40:35]

Ja, ik heb jou gebracht. Nee, nee, de meest verschrikkelijke autogarage ter wereld denk ik. Dat kunnen we wel stellen. Ja, jij had een prachtige Jaguar gezien.

[00:40:44]

Nou, het stuur zat aan rechts. Bij die Jaguar was er al een rode vlag met een rode vlag en een rood vlaggetje. Ja, dat was dan een rode vlag. De deuren stonden ook open, stond gewoon daarbuiten wachten. Het was gewoon heel verdrietig auto kerkhof waar ze dan toch nog auto's probeerden te verkopen. Dus de laan waren echt ouders die waren.

[00:41:03]

Die moesten echt echt gereanimeerd worden. Het was echt een principiële zet. Dus echt een auto kijken of je. Rond haar en je wist gewoon van verdriet, niet waar je moest kijken. Geef toe dat ik maar wolken te tellen. Ik denk dat is natuurlijk. Het is leuker dat je dan die troep die hier staat en wij willen helemaal een rondje gemaakt door hebben. Misschien is dit dan een leuke auto. Nou nee, nee, die wielen zitten daar niet eens meer op.

[00:41:23]

Nee, nee, nee je. Rayhi staat het nog recht, maar hey, dit heeft niet eens een stuur. Nee, echt niet. Het is echt verschrikkelijk.

[00:41:28]

Ja ja, dus ik heb toen geen auto gekocht omdat iedereen in het voortraject tegen mij zei wees nou verstandig, koop nog geen auto en ik zie je wel eens leuks lachen. Leuk, leuk, leuk. Toen ik daar rondliep dacht ik ook misschien dat jullie allemaal wel gelijk. Dus ik heb geen auto gekocht en ik ben op de auto foto gaan met de foto op met de auto van Maaike, met de auto van je vriendin. Ja, in de AutoWeek van mannelijk.

[00:41:49]

Euh, nee. Nee, nee, nee. Maar ja, het worden leuke foto's denk ik. Of niet? Je hebt geen Heliview. Ja, nou, het was een leuke interviewer. Het was een leuke shoot. Euh. En ik? Ik sta. Ik sta heel erg tegen mijn auto aan te leunen. Dus jouw auto?

[00:42:02]

Ik Nee, de haren auto. Ja, ik moet wel zeggen dat iedere auto goed echt hetzelfde is.

[00:42:09]

Je kunt niet iedereen hoe een auto shoot is. Ik heb nog nooit een auto moeten nemen, gewoon omdat. Als je een beetje bekend bent word je voor de Schillinger gevraagd.

[00:42:15]

Nou ja, ik bedoel maar je kunt niet uniek naast een auto staan. Dat kan niet. Nee, ik ga altijd een beetje leunen. Ja, een beetje tegen de motorkap aan hangen. Moest ik ook op de motorkap zit altijd dezelfde foto's op de motorkap liggen? Ja, dat wilde jij dat ik dat goed, dan heb je dat niet gedaan. Het is een mini. Ja nou, jij bent ook niet hoger.

[00:42:33]

Ik neem een lul opleggen op de motorkap. Ongeloof in 2020. Je hebt er waarschijnlijk voorgesteld. Zal ik altijd nog een foto doen met mijn lul? Nee, dat kan gewoon hoor. Dus geen probleem. Hij hoeft niet Bas. Nee dat doe maar gewoon. Kunnen we door alsjeblieft?

[00:42:52]

In 2020 heb ik mijn huishouden op orde gekregen. Oh natuurlijk ikke. Ik snap hem. Ik snap waar we naartoe gaan. Leuk als een grote vriend Miele is. Ja zeker. Maar ja, hoe was het?

[00:43:03]

Was 2020 als we kijken naar het huishoudelijke gebied?

[00:43:07]

Nou weet je, ik kan hier nog wel heel moeilijk over gaan doen, maar ik heb. Ik heb iets meegenomen. Oh ja, het is meegenomen. Ja, de kerstballen van Miele. Nee.

[00:43:17]

Nou ja, we hebben kerst wel familie gekregen. Zeker als AZ als relatiegeschenk. Dat was heel leuk. Nou ja, goed, daar hebben natuurlijk. Midden is natuurlijk onze grote vriend en we hebben dit seizoen natuurlijk al meerdere keren prachtige producten besproken van van de famile. Zo ook de 3 Flex. Sorry, de drive flex stofzuiger stofzuiger jaja en jullie raden nooit uhm raad.

[00:43:38]

Maar ok. Ik denk dat je me meegenomen of een vaatwasser misschien een vaatwasser, die kan die ook meegenomen vaatwasser hebben genomen.

[00:43:45]

Oh ja, ja, daar is ie.

[00:43:51]

Chrissy Bau en de Military Flex samen.

[00:43:53]

Maar we zien dan, want die kan je a lekker. Oh ja, je voetjes omhoog zeker. Maar even passen voor mijn telefoon. Weet je wel. OK, stop maar ja Somma t is goed zo.

[00:44:18]

Wat een fantastisch apparaat is wat een ding zeg.

[00:44:21]

Kun je er iets meer over vertellen? Gepot? We hadden afgesproken dat jullie op tijd zouden zeggen het is klaar. Dan moet je dat nooit tegen ons zeggen dat wij inderdaad niet aan jullie over moeten laten. Nee, het is een fantastisch apparaat. Waarom? Ja, waarom?

[00:44:36]

O ja, want je konden natuurlijk ook een euh, heel makkelijk. Wat is die ooit zo'n ding? Een kruimeldief vermaken? Wat een goed in.

[00:44:43]

Het is echt. Ik ben echt buiten adem en dat is genant. Maar dat komt omdat ik alleen maar wandel. Tegenwoordig is niet goed voor je conditie. Nee, het is dus gewoon een multifunctionele stofzuiger. Deze triplex heeft sowieso drie verschillende standen waarin je me kan in elkaar schroeven en je kan dus in een handomdraai hier en crémant die van maken.

[00:45:03]

Kijk, kijk nou wat roze op wassen hoofd en verbazen en fantastisch spul. Haal het snel ja. Maar niks is zo vervelend als een stofzuiger die achteraan hobbelt of die weer omvalt of die weer zo. En die kabels die de hele tijd in de weg zitten. En dat ding, dat pak je gewoon. Jup. Ik vind t gewoon leuk om te stofzuigen tegenwoordig.

[00:45:25]

Ja, ik heb sowieso niet heel veel hobby's, maar stofzuigen? Nee, maar het is echt leuk en je bent zo. Je bent zo klein triplex. Ik wil eigenlijk alleen maar zeggen Miele in mijn 2020 was om te huilen. Heb je je? Is er veel geld afgelopen jaar?

[00:45:42]

Nou, uhm. Af en toe opende ik m'n bankrekening. Dat was vaak een reden om te huilen. Maar nou, ik vind wel grappig, want ik heb de laatste tijd. Ik kom erachter dat ik gewoon heel snel ontroerd raak. Oh ja, dat de leeftijd. Iets nieuws. Uhm, ik zag. Lazic reed langs de snelweg en ik ging er af. En daar stond een vader. Uhm, met en met een zoontje voor zich en die was aan het overgeven.

[00:46:05]

En die vader, die was het aan het begeleiden. En ik moest. Ik had de tranen in mijn ogen. Toen ik dat beeld zag die vader niet langs de kant van de snelweg een jongetje helpt om over te geven omdat ie ziek was denk ik, of omdat ie misschien gewoon weet ik het een lelijke auto verontwaardiging zal doen weet ik niet.

[00:46:19]

Uhm, maar nee, ik vond het zo'n ontroerend.

[00:46:21]

Ik heb het zo vaak als ik iemand buiten op een bankje een broodje zie eten ofzo. Dan schiet ik bijna vol omdat je vertederend vind. Ik vind vertederend, vind ontroerend zo alle. Alle muren zijn er af. En ja, ik heb dat vaak.

[00:46:35]

Maar heb je dat bij alle leeftijden, mensen of heb je dat vooral? Ik heb het namelijk vooral bij oude mannetjes heb ik het heel erg netjes gewassen. Alleen over straat lopen of nou ja, ook wel. Dat deed je gewoon dat je ziet dat deze man zijn vaak toch wel mannen bij wie ik het heb. Deze man is al een heel leven gehad en waarschijnlijk is zijn vrouw vond ik voor mezelf instructies. Succes, is zijn vrouw overleden of zit in een verzorgingshuis en hij gaat aan de boodschappen halen.

[00:46:58]

Ik ga er echt kapot van. Ik moet denken aan een verhaal dat ik werkte bij de Music Store ooit. Uhm, en het kwam een heel lief, heel lief mannetje kwam binnen. Uh en Freddy die met mij werkte, die zei ach, kijk nou zo'n zo ontzettend lief mannetje. Ach ach, wat een lief mannetje. En die ging de winkel in en die kwam er met zo'n stapel porno dvd's.

[00:47:16]

Kan die niet, kon ie afrekenen. En toen was er drie dagen voor kerst en hij zijn vele feestdagen en een witte kerst. Maar mooi nemen. Dus dat heb ik wel vaak ja. Maar dat is dan niet persé huilen. Maar dat is meer dat je dan euh ontroerd raakt. Ik heb me dit jaar gehuild van mezelf in de spiegel, zoals Chris nou bijna oh. Ik zag mezelf in de spiegel zoals ik dat doe. Jij toch? Dat heb je.

[00:47:43]

Zij kijken naar jezelf. Je maakte.

[00:47:45]

Als ik mezelf in de spiegel zit en dan moet huilen. Nee, dat doe je ook maar wat vaak huilend naar de spiegel. Ja, dat klopt. Heb ik dan dat ik al eens eerder verteld wat ik dan moet huilen? Inderdaad, dan ga ik. Dan loop ik naar de spiegel en kijk ik naar. Of ben ik een knappe Huizer of een lelijke huizen? En dan kom ik er toch achter dat ik huilde, nog lelijker ben dan dat ik.

[00:48:01]

Dat ik nu al ben? Ja maar goed, sorry. Terug naar de min.

[00:48:04]

Oh ja, nou nee, ze kleinigheidje. Stel nou, ik zag mezelf voor het eerst op een billboard.

[00:48:10]

En toen moest je huilen.

[00:48:12]

Toen s avonds moest ik dan van huilen. Toen zat ik. Ja, ik zat ook te eten en toen konden nog. Twee restaurants waren nog open. En ik vertel ik vandaag mezelf voor het eerst op een billboard zien. Zo'n groot Q-Music billboard. Ja, Domien Verschuuren ik middagshow. En toen zal ik dat te vertellen. Toen moest ik echt. Moest ik echt huilen.

[00:48:30]

Want dan? Ja, met wie zat je eraan te eten? Daarentegen niet met zelf? OK? Ja dus. We hadden t erover en zo. Gaandeweg merkte ik nou, daar ga ik. Ja en. En en en wee wat. Want hoe? Ging zich troosten. Heel erg lachen kon wel precies. Zo moest ze zijn. Serraes. Zie je nou, dan zit je daar te huilen. Haha. Oh ja, oh nee sorry. Ik vind ook heel vertederend, maar vind ook oh.

[00:48:54]

Ach ja dus. Ik vond het ook heel raar. Maar dat Dee Dee Dee deed mij dus iets dat ik op omdat ik op zo'n. Dat weet ik veel dat het vertrouwen gegeven wordt ofzo. M. Dat je op m dat saunabezoek of dat vind je dat je dat te weinig kreeg? Of was het ook gewoon niet veel? Het natuurlijk gewoon n groot ego spel is het ook radiootje spelen. Maar ja, ik vond dat heel vet. Ik had mezelf s middags gezien en toen had ik zo'n klein beetje plek gegeven.

[00:49:18]

En toen ging dat s avonds, want ik zat ik in Ruby Rose in. T Is dat ik oh, echt snel kooktechnieken. En mensen dachten dat de arme jongen uit de gratie wordt uitgemaakt voor is natuurlijk. Maar dertig mensen in het restaurant is het zat. Er was heel veel ruimte om ons heen, dus we zaten een beetje in een hoekje waar we zaten op de plek waar ook. Uh, die foto die daar in beeld zat, die daar gemaakt op dat plekje.

[00:49:39]

Ja, dus dan weet je daar een beetje achterin.

[00:49:41]

Of eindelijk aan t begin, want gisteravond moest je ook echt sneaken. Het weet niet zo erg dat niet schrokken, maar het was wel snikheet.

[00:49:59]

Deze man wordt gezien en ben je ijdel?

[00:50:03]

Domme vragen, maar ja, goeie vraag.

[00:50:12]

Wat een goed verhaal over grappen. Wat wat grappig jij. Dit had ik dus ook mee kunnen maken. Dit had je mee kunnen maken. Ja ja, maar helaas liep het anders. Zaterdagochtend half tien. Uh, wat grappig hè. Had je daar staan janken? Ja. Maar goed. Hebben jullie nog ergens?

[00:50:29]

Chris Ja, ik moet nog denken aan. Ik vind ze bizar. Jij geeft je. Je geeft juist best een hoog cijfer. Je bent maar jullie, zegt Benny. Ziek geweest, maar jij bent u best wel. Ja, nee, ja, maar ja, dat is veel geld. Ik heb twee weken in een ziekenhuis gelegen natuurlijk. Ik was bijna dood. Nou ja, dat ga je wel denken op een gegeven moment. Ik weet nog wel.

[00:50:44]

Ik weet nog wel goed dat ik. Nou, ik had dus natuurlijk. Ik moest een knie operatie ondergaan. Ik was nog maar door de door mijn knie gezakt voor de zoveelste keer en meniscus was op slot en de dubbelgevouwen en kruisband afgescheurd. Dus was een groot drama, dus ik moest geopereerd worden. Prima. Dan gaan we dat doen. Dus alleen ik krijg en ik krijg een ontsteking. Nou ja, de dag dat ik dacht dat ik echt zo ziek was voordat ik wist dat een ontsteking in mijn been zat.

[00:51:08]

En toen ik uiteindelijk. Horen van abonneert gaat echt heel slecht met u en u moet nu naar het ziekenhuis. Toen het uiteindelijk vanuit de behandelend arts naar de het ziekenhuis reden. Toen moest ik zo hard huilen in de auto omdat ik helemaal in paniek raakte, want ik had zoveel pijn. En uiteindelijk was het verlossende woord ook. E. Euh, je bent. Je bent echt ziek. Dat gaat echt heel slecht. Je hebt de Onzevader schieten omhoog.

[00:51:28]

En ik dacht meteen verlies mijn been. I. Ik was niet bang dat dood zou gaan hoor. Maar ik was wel echt bang dat ik mijn been zou verliezen. Je krijgt dan ook berichtjes van van van mensen, vrienden van jou. Oh ja, mijn oma had ook zoiets. Die moest. Dat was oh, dat is kut. Dat zijn geen fijne berichten kan ik je vertellen. Maar goed, dus ik met spoed naar het ziekenhuis.

[00:51:45]

Ik met spoed. Ik mocht bij iedereen werd ik voor gelaten, want je moest gewoon naar de spoedeisende hulp in eerste instantie. Dan moest ik me melden en er zaten allemaal andere mensen. En op een gegeven moment ben ik drie keer naar voren gehaald voordat andere mensen überhaupt geholpen werden. En toen waren was er een stel dat die die liepen boos naar huis. Want toen dacht ik die gast mag het twee keer of drie keer naar voren en wij zijn nog geen ene keer geholpen.

[00:52:05]

Zij liepen boos weg. De boekerij is. Wat doe je hier dan ook als je gewoon na een half uur? Weet je, ik ga wel naar huis. Als je dan toch sowieso maar ook kijkt.

[00:52:15]

Ik ik uiteindelijk opgenomen. En nou ook meneer, gaat echt een slecht idee. U wordt nu geopereerd, dus ik werd uiteindelijk geopereerd naar pijn. Echt zo. Pijn in mijn been, zo dik kloppend. Klopt het been? En ehm, nou ja, voor slot was het ook een beetje onduidelijk wat die wist. Niet hoe laat ik uiteindelijk geopereerd werd, want ik moet nog even wachten en ging dan maar naar huis. En uiteindelijk ik word geopereerd en het volgende wat ik weet is dat ik wakker word en dat ze Loth naast bestaat.

[00:52:43]

En toen moest ik zo fucking hard janken en de hele afdeling A en E. Datgene wat ik toen zei was.

[00:52:51]

Maar ja, jij bent mijn dokter love. En toen was iedereen op zijn. En dat is dat dus wel. Dat was emotioneel en een heftig. En ik ik. Ik was zo blij dat de pijn voorbij was en dat ik schuld zag bij dat bed en euh. Nou goed dus dat dat was dat een kind dat ik dat ik moest huilen. Maar. Nou, ik heb voor een paar anderen gehad.

[00:53:15]

Maar dit was wel je laatste stelling. Jongens van deze aflevering had het allemaal zo snel gaat als een treintje game. En de laatste stelling is als ik m kan vinden. Oh yes, I. Nou, over treinen gesproken, ik ging laatste.

[00:53:28]

Ik dacht de trein. Nee joh, je was vertel eens met een kaartje. Zo hebben we gewoon eenmaal gewoon ingestapt. Ook echt jij gecontroleerd. Een beetje gezeten? Ha ja, gewoon van A naar B. Ja ja, weet je nou. Hiermee sluiten we af. Vanavond komt er een stelling, vertelt de treinen vooral gaan niet door. Jawel. Nee, dat wil ik weten. Is geen leuk verhaal.

[00:53:55]

Laat het misschien heel kort effe, want ik was dus euh, ik gewoon. Ja omdat er tussendoor was. Maar je hebt het nu zo verpest. Het verpest zo, maar maakt niet uit. Ik dat ik dacht ik ga ik.

[00:54:03]

Uhm, waar ging naartoe. Nou ja, naar uhm. Ga naar de trein naar Emmen. Ik ging naar Emmen met de trein als verbinding. Ja en ik dacht ik dan weet je wat ik koop effe en over chipkaart. Ik heb geen over chipkaart, dus ik kocht een OV chipkaart kost 10 euro. Dus ik was al 10 euro kwijt. Toen dacht ik beetje wat ik s ik doe eens lekker gek. Ik zet m op eerste klas. Ehm, euh.

[00:54:22]

Nou, ik ben serieus. Ik heb 3 keer moeten bij checken onderweg, want in Emmen moet je overstappen. Toen had ik niet meer genoeg saldo muziek uit het systeem. Toen moest ik er weer in. Toen moest ik weer pinnen. Ik ben serieus 120 euro kwijt geweest aan op en neer naar Emmen, omdat ik als geintje dacht ik ga eerste klas reizen, maar jij hebt geen vaste over chipkaart. Nee, nee, je moet een vaste of een chipkaart kopen.

[00:54:40]

Ja en dan gewoon automatisch opwaarderen. Heb je dit gezeik niet?

[00:54:43]

Nee ja, waar was jij een paar weken geleden? A. Daarin heb je ondertussen de laatste stelling gevoel gevonden. Kaartje 4. Het afgelopen jaar streefde ik iets van mijn bucket list en ik vind het een leuke laatste stelling. Want uhm, dit sluit eigenlijk aan bij dat waar we aan beginnen de polka's over hebben gehad. Dat was jullie weekendje weg.

[00:55:04]

Ja, oh ja, dit is niet perse van jouw bucket list bas, maar wel van dat van Chris denk ik tenminste. Absoluut. En het daarop staat er op die van mij. In ieder geval dus wel iets wat ik nog heel graag zou willen doen. Ja ja, dit is nieuw. Want dat was eerst was dat nooit zo? Nee, maar ik wel door jullie advertentie zeg maar, die jullie hier nou na dat weekend hebben gebracht naar mij.

[00:55:23]

Hoe eerlijk, het is toch niet echt bucketlist? Maar ik vond het wel tof. Bas had al een keer eerder verteld. Ik heb ergens nee gebruikt en ik was daar heel erg benieuwd naar. Ik was ook doodsbang voor die gekke, hallucinerende dingen en misschien moeten we ook niet al te veel propaganda overhouden. Maar ik was wel heel erg nieuwsgierig en wij gingen dat weekend met 400 euro aan flessen wijn en thee met onze meisjes mee. Uiteindelijk gingen wij naar UH, gingen we naar een bundel leeuwtje.

[00:55:46]

Een prachtig plekje mooi in één. In een in de wei wei ben ik in de wei in een weide was.

[00:55:52]

Daar was weiland. Daar was hout. Dat was een watertje daar waar de hout stronken.

[00:55:55]

En er was een huis. En wij zaten daarin en we gingen dus alles d gebruiken.

[00:56:01]

Ik had nog nooit van mijn leven dat meegemaakt. Het enige wat ik wel wist van Bas in ieder geval was dat hij was gestopt met een. Ook door RKD eindelijk over een heel veel mensen van ja, je kan echt wel allemaal dingen uithalen als je het wil hebben over over hoe je als kind opgroeide en waar je vroeger last van had. Dan kan je dat oprakelen en wellicht ontdek je iets in jezelf en kan je dingen weer een plaats geven. En andere mensen?

[00:56:23]

Die worden daar creatief van en die gaan bijvoorbeeld naar. Wat ik veel hoorde was van die experimenten dat mensen gaan tekenen. Ik kon niet slapen s nachts en ik ging eruit en ik ging Daniël Lowies luisteren. Ik was nog een beetje lekker aan het euh, aan het aan het euh.

[00:56:36]

Ik zat toch een beetje lekker in en ik ging. 3. Ik ging Drentse landschappen tekenen, ook met mijn pen. Elke pennenstreek voelt echt als een als een heel bijzondere toets. Maar s nachts ook nog. Jaja, zeker die t echt die het echt raakt. N Streep dat je denkt o ja, dit is. Dit is de boom gewoon. Met één streep kun je dat zo ineens denken. En de volgende dingen naar het valt allemaal mee.

[00:56:55]

Ik moet ook gelijk nog heel kort denken aan het V, het verhaal dat jij de baas mocht op gegeven moment de open haard aansteken in het huis staat de hele dag buiten. Hartstikke leuk en geen man gingen we naar binnen. Er toch een beetje koud, maar gezellig openhaard. Maar je moet je ook bedenken dat was al voorbij. Uur 5. Oh ja, ha. Dus we zaten er echt wel. Euh. Dus Baskin de open haard aansteken? Nou, dat was niet normaal.

[00:57:15]

Daar zat echt. Het hout zat buiten de haard. Hij kwam uit hele merk, is sinds aan het hele huis stond blauw en en ik heb echt Sebas. Dan moet je kappen. Ik heb nog een hele hoop. Brandende magasins heb ik naar buiten geflikkerd. En toen was het was. Je mag niet meer aan de open haard komen. Hoezo niet? Hoezo niet?

[00:57:36]

Heb ik dat ook gedaan? O ja, ik snap het wel. Nee sorry, ik staat niet meer aan de Overwaard komen. Tien seconden later letterlijk tien seconden later Basler wiezen. Die komt met een aansteker. Gaat ie weer. Maar echt chick. Pas nu zitten. Dus nogmaals, lekker.

[00:57:52]

Vond het leuk. Ja, ik vond het ontzettend leuk. Zou het nog een keer doen? Uhm ja, ik zou het nog wel een keer. Ja jawel, ik zat nog wel een keer.

[00:57:59]

Maar t is niet iets waarvan je denkt. Laten we komend weekend weer in een bungalow gaan zitten. Ja, ik moet wel ja. Ik vind het ook lastig om daar al te positief over te zijn, want eigenlijk blijft het natuurlijk wel drugs. Maar ja, nee zeker.

[00:58:10]

Maar die kanttekeningen geplaatst. Nu ja. Nee, jij wel. Ik zou nog wel. Ik zou t nog wel een keer willen doen. En ik? Ik moet zeggen dat weet je, als je bijvoorbeeld een pil gebruikt dan euh dan. Dan voel je de dag daarna als een chemisch toilet en de derde dag ben je depressief en wil je zelf opknopen. Nou, dat had ik ook helemaal niet met mijn 30ste.

[00:58:27]

Dat had ik al op dag één met jou. Wat lekker zeg jongens. Dit was aflevering 10 van seizoen 5 van Möhlmann, de podcast. Ja, die ging over het jaar 2020. Dat sluiten we hierbij definitief af. Het was ook de laatste aflevering van dit seizoen, dus we gaan er heel even tussenuit. We hebben even een stop. We komen wel weer terug in maart en dan zijn we er iedere week iedere week weekly.

[00:58:55]

Niet meer één keer per twee weken hoeft niet meer een week te wachten. We zijn er dan iedere week gewoon lekker je podcast Happy. Dus dank je wel voor seizoen 5 gaan we allemaal de podcast met een El of Infogrames lees Molman kast of stuur ons een audio bericht op 06 4, 2, 2, 4 3, 9 07 en tot volgend seizoen dat volgend seizoen dit was.

[00:59:13]

Man man, man. De podcast deze aflevering ging over 2020. Misschien wordt 2021 beter. Als ze stoppen.