Transcripts (18)

Pakschaal S01E23: ‘We gaan het enthousiasme van liefhebber Huntelaar missen’

Pak Schaal Podcast

 • 16 views
 • about 2 months ago
 • 55:41

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo blikt terug op de bekeroverwinning van het B-team van de Amsterdammers op AZ. Ook wordt er nog even stilgestaan bij de Klassieker en de hunkering van Feyenoord naar een compliment dat ze goed speelden. Ook de rol van de Latino’s, met name Lisandro Martinez, komt uitgebreid aan bod, net als het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar. En uiteraard weer een spelerspaspoort en de grillburgerchallenges voor het naderende duel met Fortuna Sittard.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

Pakschaal S01E22: 'Ajax gaat echt geen moeite hebben met dit Feyenoord’

Pak Schaal Podcast

 • 19 views
 • about 2 months ago
 • 51:10

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In het bomvolle programma van de Amsterdamse club zijn er veel onderwerpen te bespreken. Zo kijkt het duo nog even terug op het gelijkspel tegen PSV en de entree van Sébastien Haller in het shirt van Ajax. Uiteraard wordt het vizier ook vooruit gericht op de duels met FC Twente en Feyenoord. Speciaal voor de Klassieker wordt er gebeld met Martijn Krabbendam, clubwatcher van Feyenoord. De laatste perikelen op de transfermarkt worden besproken, evenals de terugkeer van Lasse Schöne op het trainingsveld van Ajax. Tot slot natuurlijk ook weer spelerspaspoorten en grillburgerchallenges.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

Pakschaal S01E21: ‘Ajax haalt met Haller een uitstekende powermove uit’

Pak Schaal Podcast

 • 21 views
 • 2 months ago
 • 01:00:49

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Ook in 2021 komt het tweetal weer samen. Zeker deze week wordt de actualiteit uitgebreid besproken, met de naderende transfer van Sébastien Haller. Is het een goede aankoop en wordt daarmee het spitsenprobleem opgelost? En natuurlijk is er aandacht voor Lasse Schöne, die transfervrij is. Verder kijken Jansen en Gnocchi vooruit op de krakermaand en wordt er gebeld met PSV-watcher Marco Timmer. Ook is er weer volop interactie met de luisteraars, met een nieuw spelerspaspoort, een verse grillburgerchallenge en de oproep om mee te doen met een eigen super 11 aan de Pak Schaal Subleague. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Pakschaal S01E20: 'Alleen de Ajax-Teletekst-supporters gaan vrolijk de Feestdagen tegemoet’

Pak Schaal Podcast

 • 18 views
 • 2 months ago
 • 49:11

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Vlak voor de Feestdagen komt het spraakmakende duo samen in Huize Jansen. Met een totaal verschillende gemoedstoestand. Arco is nog vol chagrijn van het gelijkspel van Ajax bij Willem II, terwijl Freek de hoopvolle tussenbalans schetst. Een bijzondere aflevering, de twintigste van het seizoen, is het gevolg. In de nieuwe Pak Schaal Podcast komt ook de komende transferperiode aan bod, wordt het vizier gericht op de januarimaand vol krakers en staat het duo stil bij de kunst van een mooi clublied. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Pakschaal S01E16: wordt het een heerlijke pizza of een bord gedateerde gnocchi?

Pak Schaal Podcast

 • 38 views
 • 3 months ago
 • 38:41

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zestiende aflevering gaat het uiteraard over de nederlaag van de Amsterdammers op Anfield Road, met aandacht voor de fout van Andre Onana en het sterke optreden van Ryan Gravenberch. Ook wordt er al volop vooruitgekeken op de climax in groep D van de Champions League. De spelerspaspoorten en een grillburgerchallenge kunnen ook niet uitblijven. Kortom: het is weer genieten met een nieuwe Pak Schaal Podcast! See omnystudio.com/listener for privacy information.