Transcripts (9)

Pak Schaal S01E11: Ajax treft met FC Midtjylland het Getafe van Denemarken...

Pak Schaal Podcast

 • 16 views
 • 23 days ago
 • 47:01

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de elfde aflevering staat het duo stil bij het overlijden van icoon Tonny Bruins Slot. Daarnaast kijken Gnocchi en Jansen terug op de vreemde zege van Ajax op Fortuna Sittard en wordt uitgebreid vooruit gekeken richting het Champions League-duel van de Amsterdammers met FC Midtjylland. VI-analyticus Pieter Zwart schuift aan om de Deense tegenstander te bespreken. Daarnaast komt het middenveld van Ajax uitvoerig aan bod. En er is weer volop interactie, van het plaatje van Nwankwo Kanu tot de VI Special. Tot slot uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge!

Pakschaal S01E10: De kapstok van Bobo-Dioulasso laat zich ook zien in de Champions League

Pak Schaal Podcast

 • 18 views
 • 28 days ago
 • 47:57

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de tiende aflevering belt Arco vanuit de redactie van VI met Freek, die met coronaproblemen nog altijd in quarantaine zit. Het duo kijkt uitgebreid terug op het Champions League-duel van Ajax met Atalanta Bergamo, waarin er veel aandacht is voor Lassina Traoré. Daarnaast komen de pijnpunten van de Amsterdammers aan bod. En er is veel tijd voor interactie met alle luisteraars, waarbij een VI Special te winnen is. Er komen spelerspaspoorten voorbij en tot slot uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge!

Pakschaal S01E09: 'Het shirt van Ajax heeft in Italië een magische uitstraling'

Pak Schaal Podcast

 • 15 views
 • about 1 month ago
 • 55:32

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de negende aflevering belt Arco vanuit de redactie van VI met Freek, die met coronaproblemen nog altijd in quarantaine zit. Het duo bespreekt uiteraard de historische monsterscore tegen VVV-Venlo en kijkt natuurlijk vooruit op het treffen van Ajax met Atalanta Bergamo. Speciaal voor dit duel wordt contact gezocht met David Endt, die zijn licht laat schijnen over de Italiaanse tegenstander en mooie anekdotes vertelt. Er is verder uiteraard aandacht voor de opstelling van Erik ten Hag en de discussie rond de spitspositie. Daarnaast uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge!

Pak Schaal S01E08: 'Ajax heeft met dit middenveld zeker kans tegen Liverpool'

Pak Schaal Podcast

 • 15 views
 • about 1 month ago
 • 43:38

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de achtste aflevering belt Arco vanuit de redactie van VI met Freek, die met coronaproblemen in quarantaine zit. Het duo bespreekt alles rondom Ajax. Er is aandacht voor de keuzes van Ten Hag, het nieuwe middenveld, de liefde van Davy Klaassen, de zege op SC Heerenveen en de naderende kraker tegen Liverpool. Gaat Alvarez spelen tegen de Engelse topclub? Wie staat er in de spits? Wat zijn de kansen van Ajax? En hoe is het met het Champions League-gevoel? Daarnaast uiteraard weer een spelerspaspoort en een kakelverse Grillburgerchallenge!

Pak Schaal S01E07: Een zorgelijke vraag richting blok 2: Wie is nou de Ajax-spits?

Pak Schaal Podcast

 • 14 views
 • about 1 month ago
 • 40:49

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zevende aflevering belt Arco vanuit Bergen, Noord-Holland, in om met Freek alles rondom Ajax door te nemen. Ten tijde van de interlandperiode is het echec in Groningen misschien wel een beetje vergeten, maar in aanloop naar de wedstrijd met sc Heerenveen komen de Ajax-vraagstukken vanzelf weer bovendrijven. Wie moet er in de spits staan? Welke Ajacieden moeten het middenveld vormen? Wat kan er verwacht worden van Ajax in de Champions League? En we hebben quootjes uit de grote interviews met Marc Overmars en Erik ten Hag. Daarnaast komt bij Freek een jeugdtrauma naar boven dankzij het paspoortje die Arco voorleest en een kakelverse Grillburgerchallenge!