Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:00]

Eén van de leukste anekdotes is echt even de leukste anekdotes uit mijn carrière waar wij hadden. We hebben dus op 11 september 2001, dat is ons absolute, het absolute dieptepunt uit mijn carrière, omdat ik nog steeds spijt van heb dat ik dat ik toen niet de ballen heb gehad om te zeggen ik doe niet mee, maar na de aanslagen in. Dat terzijde. Maar wij speelden die zaterdag of zondag ook al niet meer. Spelen we uit tegen NAC? Nou ja, dat was natuurlijk toch wel hé.

[00:00:21]

Dat was wel iets gebeurd in de wereld en dat was ook wel iets. In die spelersgroep gebeurde dat jaar. Een aantal jongens. Daarom bedoel we. Je hoeft er niet over politiek te hebben om daar toch heel anders naar te kijken. Euh. Eén van de leukste avonden is ook overgens wel die avond. Daarna omdat we tot 5 uur s ochtends met z'n allen tv hebben zitten kijken. Maar ja, goed, dat krijgt de buitenwereld daar allemaal niet mee.

[00:00:40]

Maakt ook allemaal niet uit. Wij spelen tegen NAC uit, maar ja, dat is gewoon te weinig man wat eigenlijk iedereen was ziek, zwak of misselijk. En Geert? Die was aan het puzzelen met die opstelling en die zich dan weer geen moment. Ik weet niet precies hoe het ging met de spelers of met een paar spelers bij mekaar. En toen zei Bobbeltje trainer.

[00:00:58]

Anders lag hij achterin spelen bij Fortuna ook alles ooit gedaan. Bol Bobbeltje kon wel heel aardig voetballen denk ik. Dus ja, goed bedoeld maken uiteindelijk het allemaal moeten. Wij spelen uit tegen NAC. En nogmaals, ik zal het nu misschien eens iets erger maken dan dat het was. Gaat door, maar in elk geval stonden we heel snel met 1 0 achter. Heel snel. En wij zijn een speler Bommel krijgt de bal als laatste man en die glijdt uit.

[00:01:24]

En ja, hij spits van NAC krijgt die bal. Die komt alleen op mij af en die schiet tegen mij aan. En die bal, die valt je zo tussen ons in. En Bommel komt daar nog met een sliding aan. Maar ja, die spits was eerder boem 2 0. Ik denk dat we 10 minuten gespeeld hebben.

[00:01:38]

Ik denk nog minder en ik lig op de grond. Maar ja, je wil dan eigenlijk wel schelden. Maar ja, je snapt ook al dat het gewoon gebeurt. Dat is iets wat jij zegt. Tactisch al wat tot je een ons weegt. Dit gebeurt. Dat gebeurt gewoon. En Bommel? Die staat echt half boven mij zo. Is toch anders over de knie? Kijk zo naar beneden. Goed idee.

[00:01:56]

Ik acht er geen acht. Ik bedoel, we hebben hier dan wat dingetjes ooit verteld over dat ik een beetje giftig Colombie over geschreven heb. Maar ik bedoel, hij had ook echt Humo. Ik heb zes jaar met de man zitten kaarten, maar dat was echt. Het is een van de leukste anekdotes die we. Die keken zo naar mijn. Zo zal een goed idee dat ik achter is. Uiteindelijk winnen we die volgens mij met 3 2, maar Pim wil dat niet helemaal.

[00:02:20]

Jawel, die hebben we nog gewonnen zelfs. Maar dat was die zelfspot is dan ook wel weer lekker. Als je dat toch. Gaat ie e kon ook echt om lachen. Ik heb altijd wat zeggen. We hebben al die jaren dat we samen gespeeld hebben. Drie keer zijn tegen Pete en ik altijd kaarten.

[00:02:33]

Kaarten vlogen de helft van tijd door de beurs en het ging dan echt om een knaken. Niet om grof geld.

[00:02:38]

Nee joh. Euh. Nee nee nooit. Nee, nee, nee. Nee joh, daar had je een.

[00:02:43]

Had je een half jaar gekauwd en had je 27 euro 50 verloren tot depressies leiden. Nou ja, goed dat je wilde die potjes winnen. Dat was wel ergens gewoon leuk. Geweldig. Soms wilde je, soms wil je dat die bus sneller vertrok. Ik kon beginnen te kaarten. Ik heb Pothuizen zo een keer dat de poken die direct was al door zijn muntjes heen voordat ik überhaupt een parkeerplaats of wat dan? Die was heel slecht en bood dat. Nou ja, ik weet niet of ze daarvoor veel geld Polgar.

[00:03:08]

Maar ik heb dat bij Oranje zoveel meegemaakt. Dat vond ik niet bijster. Maar daar was ik die en daarom niet. Nee, daar gingen ze me grof geld uit. Je toch gewoon niet binnen? Is ook gewoon niet goed. Daar blijft ook altijd iets van hangen als ik. Euh dient vijfentwintigduizend euro jouw verlies met pokeren. Moet ik daar nou de bal aan jou geven? Hebben we per saldo zeker drie spitser bij PSV? We hebben dat PSV wel gehad, nog in de andere advocaten.

[00:03:29]

Want wat werd er voor behoorlijk wat geld in gekaart? En toen zag ik hem meteen spelen. Dit is bonusmateriaal bij fans. Is dat wel zo? Ik noem geen namen, maar dat rugnummers? Nee, ook niet die. Ik zat het tafeltje ernaast en ik zat zo'n beetje mee te kijken. En ik zag dat die ene speler kerels die zelf gedeeltelijk de joker in handen had. En die vraag zich nu nog steeds af waarom ik een hekel aan de media precies over hebben.

[00:03:50]

Dan gaan we niet zeiken, maar dat heb ik toen getypt bij weer een andere speler. En toen is er. Toen is het, heeft Advocaat gezegd. Wordt die Mugica uit? En dus dat euh, dat dat soort dingen gebeuren ook. Waar gaan we? We gaan dit raadsel in een later stadium proberen. Hulptaal? Ga je niet bij zijn. Ik bedank Mame.