Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:01]

Daar komt dat schot van Van der Kamila. Ja, een goal. Dan is ie door het leven gaan. In Anatool toe om te laten zien dat er een gat in het net zit. Op Van der Doelen 2 1 is misschien wel de populairste voetballer in Eindhoven. Vijf keer die allemaal een unieke avond en juan van de doelen van de doelen. Wat een heerlijk afscheid voor hem. Geen uitstel bij de eerste paal, geen twee op de rand van het strafschopgebied.

[00:00:54]

Willy van de Kerkhof is daar. Willy Vandercammen. WERCHTER Het is een bijzonder moment is de elfde Skeeter Willy podcast, de elfde kinderen werden podcast. Het is de woensdag elf, elf, elf over, elf over de grens, elf over elf. Dus tijd om een sport over de Gooiseweg. Dan kijkt hij Hatti.

[00:01:17]

Kurt breekt die afzegt. Dan was ik er bang voor. Nee, we gaan niet uit de kruik. Die krijg wel open. Je hebt. Jij was te gehaast. Ik was te gehaast. Het is intussen al bijgekomen voordat we onze mister in gaan aankondigen, want die lust ook wel een glaasje denk ik. Zei dan wil je wel zeggen euh, waar kun jij de mensen van boven de rivier gaan? Ik heb speciaal voor deze gelegenheid de carnavals sokken aangedaan.

[00:01:40]

Voor de rest zie ik het niet zo. Klopt niet. Voor de rest zie ik niet zo mooi uit als jij, maar gelukzalig. Ik heb het carnavalssfeer sokken aangedaan en jij zei tegen mij van ja, dat vind ik voor een jongen uit Deventer al heel wat. Kun je uitleggen wat op dit moment eigenlijk? Maar wat betekent dit moment voor de mensen die het niet snappen? Elfde, elfde? Want wat nou? We hopen vooral heel veel mensen vooral niet blijven snappen, want anders komen ze aan de hele zaak.

[00:02:02]

En dan is wel het laatste wat we willen. Alvast tijd tijdens zo'n mooie kleur ook. Maar nee, kijk met trots. Euh, heel wat carnaval is natuurlijk heel makkelijk te parodiëren. En terecht. En en daar zijn heel veel mensen die euh, die het een euh. Die het een heel stom feest vinden. Wat mij al verbaast is dat ken ik ook hier. Hier zit. In feestjes het ene feestje stom. En onze feestjes zou wel leuk.

[00:02:26]

Nee, maar wat een mooier zoals wij het vieren, want ik hoorde net boven al die carnavalsmuziek aan de Oeteldonk muziek en het kwam. Beneden had ik er meer aan gehoord en t Zuid kreeg ook in één keer het park in. Kijk, waar je gaat naar de bokstoernooi Oeteldonk men ons vandaag onder onze als vader viert dan niet meer, maar als moeder en zijn en de kinderen van mijn zus een vriend van zus Hoop vervreemdende bij. Het is één en al wat ik laat zien of de film veel mensen op straat, op de bar die bij dat bandje.

[00:02:55]

Dat biedt Oscar Verbatim. Het stond iedereen te dansen, te zingen die mij trouwens. Sta je dan ook in de straat? Wordt het toch gewoon gelukkig van de mensen? Gewoon hè hè hè? Samen met de mensen die ge lived. En ja, precies. En we zijn natuurlijk ook een hoop mensen. Geen carnaval kunnen op honderd manieren vieren. In elke stad is het anders, elk dorp is anders. Maar zo vieren wij het graag een euh.

[00:03:15]

Dus dan is er het soort van gemis. Eventjes als we de muziek horen van We zijn vandaag toch godverdomme de Ainur. Allemaal dingetjes op de op de ABK natuurlijk binnen. Dus dan dan maar dit is dan. Dit is de aftrap nog wel nog effe verwacht. Even wachten reflecting gezet. Ik moet wel héél lang wachten, maar je mag wel proosten, maar je mag proosten met onze mystery guest die ik kreeg. Vragen over de mystery guest. Die zal wel Jefke vader zijn.

[00:03:38]

Nee, want dat kan niet als mijn alter ego als jouw alter ego.

[00:03:42]

Jij ziet je ook als Jefke varen vandaag. Nee joh, ik heb dat is. Dat was destijds voor een bepaald biermerk. Wat ik niet mag noemen denk Bavaria. Dat zou kunnen. Jouw neus. Euh ja, dat was daarvoor. En heel het karakter is van hun ook officieel geloof ik. Euh, dat hebben ze nu juridisch allemaal dichtgetimmerde te maken. Helemaal geen zorgen. Kunnen ze wel bij Swinkels?

[00:04:07]

Ik? Ik ga onze onze gasten a accommoderen. Ik. Ik vind ontzettend leuk de dat hier is. Ja, ik hoor je je. Jij kent een belang. Euh, ik ken er ook al heel lang langer eigenlijk veel van.

[00:04:18]

Euh, ik had er inderdaad een schitterend gedicht over gemaakt.

[00:04:22]

Oh nee hoor, 2 2 regels. Spelers. Ze komen trainers. Ze gaan maar. Op De Herdgang blijft Van Kemenade altijd bestaan. Paul van Kemenade trouwens neer. Hij zit hier. Ja, goeiemorgen, goeiemorgen. Paul Goossens is zeker van een microfoon in dat zwarte gat. Short gaan moeten we openschuiven, denk ik. Ja, eivolle en vervolgens vol opendraaien, want ik heb me anekdotes klaar staan. Iets klaar. Je denkt ze weet je ontruimd nadat er voor mij ook n is en ik heb een zusje.

[00:04:54]

Ik doe mee. Ik doe mee. Ja, nou, bedankt voor de uitnodiging. Jan-Paul, hartstikke leuk dat je de band euh ja moet ophouden op die microfoon denk ik. Paul, denk je dat a. Ik neem aan dat van namelijke PSV supporters deze podcast luisteren. Maar als de mensen slim zijn dan luistert ze allemaal, want er komen nogal wat wijsheden voorbij. Hoe moet ik jou nog introduceren? Denk je bij je papa, bij het publiek?

[00:05:15]

Of denk jij dat iedereen jou en potions op de elfde van de elfde van de avond? Proost zal het op 1 en op jou ook. Jouw goal op een geslaagde carnaval. Of is die al van de baan in Eindhoven? Want als men nou waarvan niet duidelijk is waar de komende carnaval komende carnaval als het na dat gaat volgens mij allemaal. Manier niet door of een heel aparte vorm. Ik weet het nog niet. Maar goed, anders doen wij gewoon een alternatief ergens.

[00:05:42]

Ja dat is dan de zon. Dat is ook allemaal wel zo. Paul, wil jij carnaval vieren? Euh ja, daar ben. Nou ik heb zelfs vroeger uh uh in acht gewoon bij de carnavalsvereniging. Euh rooie. Gezeten. Ik heb ook nog in de raad gezeten en de prins geweest. En nee, nee, nee van mij. Euh, aan een vriend van mij niet zijn de heer Van Agt geweest. Dus toen moesten wij inderdaad. Vanaf deze datum moesten wij regelmatig op pad met de het gevolg.

[00:06:13]

We moeten er zin in hebben. Ja, goed was wel een voorwaarde van hun daarbij. Médée andere is het natuurlijk niet te doen. En dus in het verleden hebben we al veel carnaval gevierd de laatste jaren, maar minder. Proberen altijd wel de maandag in tact te houden. De dweil per dag verandert wel met de befaamde Dweil Middag in Eindhoven. Nee dus. Wil je mee vieren? Toch nog geen acht of niet? Ja, we hebben eigenlijk alleen zondag nog.

[00:06:39]

We hebben nog wel een optocht. Alleen als je één keer mijn ogen knippert, dan is het voorbij. En onze ogen zitten dan al dicht in de buurt komen. Ik wou eigenlijk Paul introduceren, maar ik misschien. Misschien moet jij dat doen, want jij kent natuurlijk ook al. Nou, heel erg veel. Ik zal dus het denk eens wel leuk Paul. Weet je eigenlijk maar niet eens. Volgens mij kwam jij in een jaar n in. Euh 97 kanda negenennegentig.

[00:07:08]

Oh zo La Paz. Ja, toch wel. Dus ik was wel al langer terug van Luik, maar ik weet dat jij toen hij daar net zat en euh. En Eric liepen toen ook rond en toen vergiste ik me heel vaak in Eric een. Nou, dat gebeurt nog steeds. Ik heb wel weer alsof het een geintje was, maar ik wist toen wel, wist ik toen niet. Maar ja weten. Het mooie is inderdaad en er is al veel over gezegd over de tyfoon van Kemenade, maar over waarden als als er iets meer bepalend is dan op op.

[00:07:41]

Ja goed, jullie praten natuurlijk allerlei. Dat het zo mooi maakt is het is natuurlijk waar, al waren we toen al veel over. Overal we ook veel over geschreven woord voetballers en over het paard getilde. Nou ja, daar is ie. Daar is het bij gewoon heel weinig kans voor, want je wordt heel gauw met beide benen terug op die post gezet. Daar ga je uitgebreid over oprijdt. Het is prettig dat buiten het feit dat er veel gelachen wordt, wat ook heel erg belangrijk.

[00:08:05]

Maar dat vind ik wel een hele belangrijke die je gelijk aansnijdt.

[00:08:08]

Want daar volgens mij is dat er in deze tijd misschien nog wel belangrijker dan ooit. Dat je dat je eventjes met één opmerking even iemand goed neer kan zetten. Ik heb daar net nog even een heel mooi voorbeeld van gehoord. Hoe jij dat? Hoe jij dat deed. Maar in mijn zero waarde G een zeer gewaardeerde collega Rik Elfrink feddema hij eventjes uit de doeken hoe jij een gezelschap van de harde kern van PSV toesprak. Ik weet niet of jij dat moment nog kan herinneren.

[00:08:32]

Ik weet het niet wanneer dat was, maar ik zei dat kwam er toch in gezelschap van een man of acht, negen van de harde kern een verhaal halen vanwege slechte prestaties. En jij was in de keuken op De Herdgang en E. Vader een wel bekende PSV supporter. Ik zal niet met naam noemen, die had ook zijn zoon bij zich en die roerde zich nogal. Waarop jij zei. Frits nam toch zijn naam en noemde hij Frits. Hou je die al even in bedwang?

[00:09:01]

Ik zou het gezegd hebben. Ik zou het gezegd kunnen hebben. Ja, ja, ik. Dat was inderdaad vanwege de slechte resultaten volgens mij. Euh, nee, dat had volgens mij meer te maken met het akkefietje met euh Bruma dat ze op de Herdgang waren geweest ofzo en dat ze daar met een microfoon hadden gestaan en ze hadden geroepen. Ga eens werken voor je geld ofzo. En daar had Bruma. Die had daarop gereageerd en daar waren ze nogal boos over.

[00:09:31]

Dus daar kwamen ze een dag later verhaal halen.

[00:09:33]

Ja, en dan. En dan kun je dus met zo'n simpele opmerking ja het ijs breken. Maar daarna ging het ook in goede harmonie.

[00:09:40]

Ja maar waar? De Herdgang is eigenlijk een een euh, een oase van rust. En als als als als als ze daar openbare trainingen hebben hadden moet ik eerlijk zijn komen zometeen op. Ja dan maar. Maar dan? Dan is het dus wel zaak dat iedereen zijn eigenaar een beetje thuisvoelt. Dan moet je daar niet meteen in polonaise aankomen en een hoop bombarie en daarom stennis lopen maken. Maar er zijn dan zijn andere gelegenheden voor. En daar is niet echt aan.

[00:10:05]

Nee, de Van Kemenade, ze zijn een begrip denk ik. Iedereen die PSV volgt weten we wie jullie zijn, waar jullie voor staan. Jij en Liesbeth doen het nu al ruim twintig jaar. Je vader deed vanaf 19 achtenzeventig hard en goed geïnformeerd.

[00:10:18]

Nou, ik wil het juist op subtiele wijze. Ja ja, je kan je alleen maar laten vingerwerk. Zuipen soms ook wel lekker is af en toe toch? Paul ja, jouw vader werd wel eens de peetvader van van de Herdgang genoemd. Wat was het ook een Godfather? Of of toch echt de peetvader? Nee, het was de peetvader. Weet ik niet. De ziel van weggegaan. Hij deed gewoon zijn werk alleen. Euh. Kijk hij ij is natuurlijk met zijn familie.

[00:10:48]

Euh, 15 kinderen op de boerderij geboren groenteboer nog hoor. Is helemaal normaal en doet al gek genoeg. Dat was zijn motto. Dus ja. Iedereen die daar binnenkwam, maar of dat nou goed of slecht kon voetballen? Hij ze gewoon. In ieder geval allemaal hetzelfde als dat. Geen verschil en dus kregen allemaal een gewoon allemaal een duim in een bakje. Kregen allemaal een doosje met een plakje vlabel. Misschien behoefte aan enige toelichting? De jongeman? Ik ken het verhaal, maar de meeste mensen denken dat niet.

[00:11:15]

Arial had ik echt niet super ondervonden van van een ander orgaan van zo'n zo'n duims een groene trui als een hamer. Maar dan kom je in een bakje va euh euh. neerzeTTen bij jongens die van a. T. Maar die duim zat altijd in die villa. Want zo niet de van zijn omzet die de Markske. En trokken die dames ook nog vast aan de Harvard Business School? Ja, maar M moet er ook nog eens bij vertellen. Hij rookte in die tijd, rookt niet.

[00:11:41]

Ook nog gekker dan bij de Zwarte Duivels. Ja, het is sowieso niet zo fris. En daarmee hebben we ook de. Nee, dat was ook niet onze hardloper. De vlag die ook nogal eens over daten. Ja ja, dat kan ook wel. Hij kan nog wel en dat kan ook wel over de argumenten laten yoghurts. Ja, goed, een week overdaad. Hoe belangrijk is het moeilijk om over je eigen vader zeggen, maar misschien ook over jezelf?

[00:12:11]

En over Liesbeth van de look samen natuurlijk. Maar hoe belangrijk is het? Euh, zo'n? Jason, zoon van zo'n ziel die al zo lang bij op die op De Herdgang loopt en die ook de normen en waarden goed kent die de cultuur goed kent en die ook. Dus af en toe met een kwinkslag of een even een venijnige opmerking. Eventjes de mens als een soort Fanini, vond ik die venijnig. Het was wel dat was het was vooral grappig en en euh, gewoon terug in een mandje.

[00:12:38]

Nou ja, het was het allemaal, maar dat kan ook wel venijnig zijn. Al die tijd was dat. In die tijd kwamen ze ook nog wel eens over van euh, van A-1 en en van Jong die trainden in de oude Herdgang trainer die nog een uur in de kleedkamer van de uitploeg toen voetbalde. De wedstrijden van Jong PSV, die waren nog gewoon en aan dezelfde kant waar nou de OV afdeling zit. En dan waren die spelers die zeg maar waar jongen waren die zaterdag in kleedkamer 2 en die liepen dan voor de training liepen ze naar kleedkamer n en dan moesten ze door de kantine.

[00:13:11]

En euh. Wat je zegt altijd. Ja, dat was op een gegeven. Want Ernest Faber. Ernest Faber, die zei op een keer moment van ja, dat was gewoon echt. We moesten echt lo lootjes trekken. Wie als eerste voorbij de bar liep. Want ja, die kreeg de grootste sneer m. Dat bedoel ik toch een klein beetje. Ja ja, dat ene Willem. Maar hoe belangrijk is dat Johan? Dat je toch van dat relativeringsvermogen hebt?

[00:13:31]

Dat je dat je iemand hebt die eventjes jouw met één simpele opmerking je weer eventjes terug in je mandje?

[00:13:36]

Ja, ik denk nou hebben wij in de tijd dat wij spelen hadden wij volgens voorsmaakje toch qua groep sowieso wel. Jongens die die realiteit nooit uit het oog zijn zijn verloren. Dat was natuurlijk ook weinig kans voor mij. Het is altijd goed voor. Voor wie dan ook dat je dat je enigszins alles in verhouding blijft zien en niet naar zuiver goeie wedstrijden denkt van dat een bepaald soort gedrag. Want jij hoort of iets dergelijks.

[00:14:03]

Ik kon zeggen ik heb en ik heb namelijk hier sluit dat perfect op aan je onderwerp. Weet je wat Harry dan zei een bepaald wel vaker gehoord hebben? Hij Jongen, ik zou die schoenen nu maar gewoon weer aantrekken. Ik sluit het dan wel af en dan heb je dan denk ik ja ja, ge bent. Je bent al neffe gaan lopen, dus trekken ze maar gewoon weer aan. Ja, da's toch mooi wat bla. En wat buiten dat cijfer is.

[00:14:26]

Het is voornamelijk euh. Ook in de Ikea wet bepalen bij mij bij PSV als een keer een wedstrijd verloren wordt of twijgje, dan is dat wel dan. Dan wil het nog wel eens. Stremersch zou nu maar een heel lang gezicht. En het is toch ook wel goed. En het is goed dat we allemaal een beetje balen als we verloren hebben en dat we dan euh, dat. Dat je daar iets mee doet. Maar het moet ook allemaal.

[00:14:49]

En dat is ook gewoon. Maar het is vooral een bepaald soort sfeer die er allemaal hangt, die toch alles ook daarin een beetje in perspectief blijft zien. Dat het ook niet het einde van de wereld is ons een keer verloren is dat. Sommige trainers willen daar ook wel eens zou twee kanten aan. Die kans wordt er ook gerelativeerd en dat geeft een gewoon een hele prettige euh. Ik denk dat het daarom ook is dat er zoveel voetballers die steeds graag terugkomen ook.

[00:15:12]

Maar ook jongens van buiten braams. Je ziet ze niet voor niks ze allemaal en toch nog graag terugkomen.

[00:15:17]

We gaan daar uitgebreid over hebben, want ik vind het gewoon ontzettend leuk dat je daar bent. Paul, je hebt een schat aan ervaring, je hebt heel veel mensen voorbij zien komen. Leuke, mooie spelers, leuke spelers, slechte spelers, een goeie trainer, slechte trainers. We gaan t allemaal behandelen. Maar het is ook af en toe een Showa. Maar ik moet je na soms een hele lange show voor SEO. Ik heb altijd al ja, ik ben in dit geval.

[00:15:41]

In dit geouwehoer doen we ook nog eens een beetje aktueel zweette. Misschien heb je t nog niet gehoord, wat zeer actueel is. Voor één iemand begint de carnaval heel slecht. Jullie allebei al goed kennen? Kevin Hofland neen, ontslagen bij Fortuna Sittard. Nou dan, kijk eens. Dan zou je dus in ieder geval wel carnaval kunnen noemen. Ja wacht het. Euh doorga. Die is op de elfde van den elfde ontslagen in Limburg. Ja, echt niet goed gespeeld.

[00:16:06]

0 0 keer gewonnen. Heeft ze zelf gespeeld? Ah ja hoor. Verdeel 0 punten ja en 0 voor en elf tegen. Zo dat ook. Maar die staat dus euh ja daar heb ik. Nu heb ik ook niet één, maar speel jij een jaartje denk ik.

[00:16:20]

Maar goed, jij kent natuurlijk ook wat langer volgens mij de vraag om nog bij de jeugdopleiding bij PSV gezeten en die naar Fortuna terug ging zeker? Ik heb geen idee of het een euh wat voor een trainer wat is eigenlijk? Heb jij daar ooit iets voor meegekregen? Ik denk dat wel een euh, vrij rustige persoonlijkheid die zich laat leiden door veel emotie.

[00:16:38]

Nee, dus hij zal hier ook wel weer. Ja, daar hoort een je hoort, weet je waar je bij hoort bij het voetbal verhaal hoort er wel bij. Ik dacht ik. Ik dacht komt die komt echt slecht nu ze zeker? Of weet ik veel, want hij is ontslagen hou. Ik denk dat voor Kevin niet zo leuk is, want hij is niet zo leuk. Dat is nooit leuk voor een trainer, maar daar stevig. Da's toch ook wel weer Tovey?

[00:16:59]

Komen er over aan het einde van de wereld.

[00:17:02]

Raymond van Den Haag niet alleen iets van de ander, iets wat we ook even moeten benoemen voordat we verder gaan over o, over jouw vader en over jou. Uhm, ik moet je de complimenten geven van Frans Janssen voor het inspreken van het prachtige filmpje van Philips. Er is namelijk één voor één bedrijf wat nog langer dan de Van Kemenade is. Bij PSV loopt en dat is Philips. Ze hebben. Ze hebben verlengd. Ja, ik las laatst vanmorgen 25 miljoen zijn niet blij mee.

[00:17:32]

Ja, ik vraag me ik. Ik heb daar. Ik ben dan weer zo'n ouwe lul. Laat ik het zo zeggen. Ik vind dat ik nog steeds Philips op de borst moet. En ik ben wat dat betreft zou ik wel heel erg. Het is godverdomme toch ook Philips sportvereniging? Ja, want die zijn dat Philips zich na. Of zoals de afgelopen jaren is. Sinds 2015 trokken ze zeker een beetje. Ik denk dat het begint natuurlijk al. Dat de grote heren van Philips met kantoor in Amsterdam zijn is interessant.

[00:17:57]

Godverdomme. Foute keuze, foute keuze. En daar zullen zich ook nog een beetje aan. Dus het is v d. Ik vind het in ieder geval te gek om te lezen dat ze weer. Ik wist het dus al nooit die voor zover ik denk. A. En gaat weer de goede kant op. Daarvoor in zijn ook. Ja en wat? Wat? Nee, dat was geheim. Maar waar zit dat bij jou via dat hetzelfde? Ja hoor, hetzelfde als als ik.

[00:18:19]

Euh shirtjes? Euh in. In de verlenging euh. Op moeten hangen. En ja, dan ging ik toch drukken. Nou, ik heb dan ook nog tijd voor. Daarna neem ik liever een shirtje op waar gewoon nog filosofie staat. Ja en nee. We zitten nog steeds in het Philips Stadion en we leggen nog steeds de Fredericq lanen en de file dorp. Dus ja, en daar ja op het stadion heen. Ja, alles waar je mag.

[00:18:45]

Dus je ziet eruit. Is Philips ja, nog steeds 10 jaar verlengen van 25 miljoen is daarmee gemoeid. Dat is wel een stevig signaal in Corona tijd toch?

[00:18:53]

Ja, maar in. En in tijden van nood leer je vrienden, jij en je vrienden kennen. Zo nu en dan is er eentje van. Ja ja, we hebben daar in ieder geval op aan onze verplichting voldaan om even van actuele zaken te benoemen. Want ik vind het eigenlijk veel leuker om met jou te praatpaal over over het verleden en en en en jullie rol. Uhm. Laten we ze beginnen over over het ethisch is het tegenwoordig keizer bruggen en zoals worden al snel zouden zinken.

[00:19:20]

We willen zekerheid over te nemen, maar we hadden toch afgesproken totaal niet ergens anders uit. Maar Schwarz-Weiß zinken in een keizersnee of is dan is het. Is dat veranderd? Valt het mee? Nee, valt, valt reuze mee. Valt reuze mee. Het is de laatste jaren. Heeft er natuurlijk wel een boost gekregen, ook voor ons. Ja euh. Euh ja, een linksdraaiende Jorgensen. Nee.

[00:19:49]

Maar goed, de voeding is wel een belangrijk onderdeel geworden van het totale beurre, zeg maar op de Herdgang. Ja en ja, dan moet je niet meer. Moet je niet meer weg wuiven, zeg maar. Nee, dat kan niet meer hebben. Je bent je vader. Denk nog wel eens een broodje kroket of frikandel.

[00:20:04]

Een avondje pannenkoeken. Stiekem een beetje mayonaise, erwtensoep en euh.

[00:20:09]

Nema. Euh. Ja, wij maken altijd de grap van de loempia's. Want mijn vader, die bakt er al loempia's. Alleen ja, daar ging wel eens ooit wat vet uit de pan in dan in de loempia's. En dan gingen die spelers. Die gingen naar zijn vork en ze hebben hem dan anders Britste alles door de lucht. Maar ja, dat kan dus niet. De kroketten en de loempia's zijn voorbij. En euh, daar wordt wel wat.

[00:20:33]

Ja, nee, daar wordt wel serieus naar gekeken. Laat het zo zeggen. Worden ze nu? Is Roofvis Ferner en dat is en moet natuurlijk ook het over. Ik snap dat wel. Maar toch. Toch is het ook wel weer. Ben ik wel blij dat ik de tijd nog heb meegemaakt? Dat is een kroket.

[00:20:49]

Ja ja, helpt dat dan? Vroeger zaten in de boter euh, potjes op tafel dan standaard mayonaise. Ja ja, dat was geen n trainer die daar wees. Maar ja, dat waren allemaal van die grapjes uitgehaald natuurlijk. En euh ja, daar hebben we ook prijzen mee gewonnen. Dat wil niet zeggen dat het ene het andere helpt, maar dat maakt ook niet zoveel uit. Maar ik denk wel dat er bij deze tijd hoort. Ja dan wel.

[00:21:13]

En we hebben nog wat de sponsoren aan ons gebonden. Jullie hebben daar ook een mening over. Jullie zijn behoorlijk met een voedsel. Ik mocht trouwens geen meerwaarde in het stukje staan na over Philips. Dus nu je het zegt had ik elektronicabedrijf staan. Of ik dat wilde veranderen in voeding en gezondheid staat ons vandaag in de kranten ook wat. Al heel lang is er namelijk een plan dat ze dus van de gloeilampen zijn ze wel echt naar een de held CAIR helpt kennen waar drinken ook alcoholvrij?

[00:21:39]

Wordt en met elkaar? Ja, zo spreekt het ook prachtig uit. Maar drink ook gewoon vrij bord en daar houd je auto dus goed voor de rekening. Zeker een sigaretje. Nee, nee, nee. Het is dus veranderd allemaal. Dat klopt. Maar ik kan me ook voorstellen dat er dat er ook in deze tijd gekke wensen zijn met de jongens halal halal voedsel moeten zijn.

[00:22:01]

Nee, nee, nee, nee nee, daar valt echt reuze mee te vallen. Misschien dat je eentje glutenvrij wil hebben. Euh. Of de ene. Die heeft een tarwe allergie ofzo. En maar daar stopt het wel. Het is nog steeds redelijk voor de totale groep met enkele uitzonderingen. En euh ja, je hebt ook in de in de supplementen ha tegenwoordig ook in de shakes en de eiwit shakes en euh. Daar kun je dus ook veel in te winnen.

[00:22:31]

Milkshakes lijkt me. Dan kun je ook veel winnen, dus het hoeft niet alleen in de in de basis voeding te zitten.

[00:22:38]

En als er dan een trainerswissel is, zoals afgelopen keer is er, dan verandert er dan veel. Of nee, eigenlijk niet. Is een smid niet zo van ik wil het zo mee? Nee, het enigste wat echt nadrukkelijk veranderd is op de Herdgang. Met deze nieuwe staf is dat euh. Hij traint vaak twee keer en vaak laat in de middag om 4 uur s middags. Ja, dan moet zo goed Abitur anoniemer rondlopen. Had je die volgehouden?

[00:23:00]

Dit al. Maar dat dan? Dan is het dus om 6 uur einde. En dan is het nog wel s avonds eten. Gezamenlijk dus een beetje zijn motto is en je bent klaar met werken en je hebt ook gegeten. En als je naar huis gaat. Als je naar huis gaat, zeg maar euh. Dan ben je klaar. Dan hoef je dan hoef je niet meer naar euh, naar de lieve vrouw. Of ja, naar de horeca.

[00:23:25]

Kun je nooit gestoord, maar je hoeft niet meer te eten. Dus mijn motto is van. Je hebt dan alle dingen gehad die je die dag nodig hebt.

[00:23:32]

Dan moeten jullie diner prepareren. Ja, en is dat dat dan? Dat had je. Dat deden jullie toch niet op de spelers? Nee, wij waren ja en nee. S Middags na de lunch was je klaar. 3 4 uur. Ja, dan had het veel geleden uit 3 4. Niet eens een kwart vrij een halve lunch en dan 1 achter. Lag een beetje aan hoe snel je had en de meeste quarto wel. After all of 2 dan?

[00:23:52]

Ja, en dan blijven we nog wel eens wat jongens kaarten of kletsen of een potje biljarten. Maar uhm, en we zijn nou ook. Ik vraag me af of Paul na Deutsch. Trouwens ik heb. Maar mijn mening is dat. Ik heb het idee dat het soms ook meer is om het OM het willen ze willen trainen soms ook niet teveel taken wordt. Van dan hebben ze ook gegeten en nu gaan ze ieder geval niet naar de McDonald's. Het restaurant zelf met ontbijt moeten op de club, want dan ambitieniveau.

[00:24:19]

Ik denk. Die verantwoordelijkheid mag je spelers zich ook wel ja dan geven. Toch dat ik het gezicht van Paul dat het niet zo is. Ze moeten toch gewoon een B en een I? Elke zet ons wel, maar elke vijf minuten uitgelegd of op een briefje schreef ik een spaghetti moest maken. Snapt kunt u een bord spaghetti? Ja maar ja. Maar goed, het gaat dus om wat jij zegt. Dus dat dat het o aan de verantwoordelijken anders is.

[00:24:40]

Trouwens een lekkere spaghetti carbonara of als je nog een invalshoek had. Ja, ik denk er nog heel even over na. A. Ik zag je gezicht al dat het niet zo is, want niet iedere speler kan die verantwoordelijkheid dragen kennelijk.

[00:24:57]

Wat je ziet is dat de euh, ten opzichte van vroeger leven spelers veel langer bij de club. En ja, de voorbeelden te over. Alleen nu zie je dat verloop veel sneller is, dus dan komen veel nieuwe jongens. Voordat je het weet zijn er tien nieuwe jongens die nou dan mag. Je moet daar een appartement voor regelen. Dat duurt een paar weken. Maar en dus die zijn heel erg aan het zoeken. Ook binnen Eindhoven van. Vinden, een plekje vinden.

[00:25:23]

Dan vind ik het wel heel praktisch dat die gewoon om om half 7 7 uur naar buiten lopen en het gevoel hebben van nou, daar heb ik allemaal gehaald.

[00:25:30]

Ja ja ja ja is ook weer zo goed dat je erbij zit. Ik denk dat het totaal geen zin. Nee, ik had een paar podcasting luistert. Ik denk ik kan wel iets toevoegen. We komen hier eindelijk er namelijk een vraag over. Ja, als je het feit dat je hier zit geeft aan dat jullie band wel oké is. Wat voor een band had je toen hij speler was met hem? Maar het op je vader mee met Bjorn?

[00:25:54]

Nou nou nou nou telt zelf maar allemaal niet. Ja, ik ken hem eigenlijk op de landkaart gezet zeg maar. Nee toch? Nee, maar het is wel een leuke anekdote. In In de tijd was Jan Vennegoor en Luc Nilis en Ruud van Nistelrooij en die hadden allemaal een euh, een fanclub. En ja, die begonnen mij echt professioneel aan te pakken. Dat alle mensen in dienst die maakten een website en er waren allerlei activiteiten. En alleen Jadoulle was eigenlijk nog de enige die rondliep zonder fanclub.

[00:26:27]

Dus ik zei voor de grap Maar wij richten en Doelen Fanclub op, de officieuze officieuze officieuze Desna maareen opgericht hebben en een groot A4'tje aan Vijfje op de bar geplakt kon iedereen zijn eigen aanmelden. Daar leven we als een treintje nou dan binnen. Binnen twee maanden hadden we al 60 70 leden. Daar hadden nog geen statuten, maar we hadden wel, al leden ze daar weg. Natuurlijk hebben er natuurlijk veel om gelachen. Dus op geen moment zijn we zaten bij mekaar en moeten we dan ook niet een fanclub Avonts gaan houden.

[00:27:01]

Maar dan wordt het ook tijd voor een andere wedstrijd geweest thuis. En na afloop zouden we dan een of meer.

[00:27:07]

En het was voor. Het was wa wa. Volgens mij was het een een VRA, een vrij weekend. Zoiets Nee, wij zijn na een wedstrijd, maar hij zijn net zo nog ja, want ik weet nog dat wij. Na de wedstrijd gingen wij naar jouw favoriete kroeg borstkliniek. Ja, dat weet was toen kliniek. Ja, hier had je op de grote berg en en wij waren en daar zouden we dan de fanclub avond houden. Alleen wat bleek waar ze stonden en spelershome.

[00:27:31]

En wij? Wij gingen ons naar de kliniek begeven en heel spelershome liep leeg. Dus wij stonden naar binnen en binnen een mum van tijd moest daar gewoon voordeel denkt. Want daar stond wel een man bij me. Ja die waren. Dat was dan ook veel. Niet leden. Ja ja ja nee. Dus die avond is eigenlijk wel euh ja het. En dat was zo mooi. Want want euh Geert was zoenen. Was toen wel Vechta Weekend, want ik weet niet of we de volgende dag moesten trainen.

[00:27:59]

Dat is dat ze normaal het verhaal dat ik.

[00:28:02]

Ik heb wel vaker met het bijltje gehakt. Dat je na een wedstrijd op stap ging en de volgende ochtend Gudjohnson, Uitlooptraining, Kennan en dacht euh. En dan? En dan kwam je gewoon softies op tijd je bed uit en ging je trainen. Maar net net die keer sliep ik me. Euh, voor die training. En euh, ik werd toen wakker en toen zag ik invasies van 70 oproepen Dumez, want een tv camera's waren toch een beetje in paniek.

[00:28:29]

Denk je godverdomme Fed Cup georganiseerd en dan komt ie de woonoord niet dreunen kreeg je wel op je flikker ontward, worden zwaar beschadigd. Of was dat dan weer Lodewyks? Maar wat was het? Was een. Het was een euh, een zwarte uitlooptraining. En euh. En uhm, toen had ik Mart nog gebeld en zegt van moe moet ik dan nog wel komen? Maar ja, dat lijkt me wel. Verstoot met jou even geen. Maar goed.

[00:28:56]

Euh ja, we een mooi verhaal, maar dat was niet euh. Dat was niet dat jij als ik denk moet ik dan ook acacia's, 25 jaar geleden. En het is natuurlijk moeilijk om te horen. Krijg jij geen claim meer van Tuco? Ik ga jij dus. V. Dus ik word voor wordt? Ja wel ja. Ik kom uit de schouw. Poets aankunt autoleningen. Spray rational kan parkeren. Mijn auto komt binnen. Volgens mij was het gros van de jongens al weg.

[00:29:23]

Ook zaten een paar aan tafel, stootte ik mijn tuin. Ik las waarom een groep mijn wekker is afgegaan. Ja. Weer een weg in Afrika. En Luc vannacht, toen traineren die. Euh. Daar kon ik ook heel goed mee overweg kunnen. Hartstikke leuke vent. Die moest dan ook maar een beetje boos op Masa. Nou, dan gaan we maar honderd meter lopen.

[00:29:43]

Dus ik heb honderd man slapen op een gegeven moment het veld op gewandeld. Nu zie ik met Luke praten, dus ik kom zo aan. En dus jij Weiser. Blijkt dus dat ik in mijn enthousiasme om de tijd nog goed te maken tijdens het inparkeren de zijkant van de auto van A.

[00:30:04]

Niet eens gemerkt dat de verzekering keurig opgelost? Ja, ja en ja.

[00:30:11]

Ik denk dat het goed is dat je de Tony hebt hoeven blazen. Ja ja, ik weet niet hoe lang dat dan een dadelijk doorwerkt. Maar euh ja goed. Euh, dat is natuurlijk. Probeerde het vooral niet thuis. Lieve Paul. Het klinkt gewoon als een heel leuk verhaal en een en en ook een hele leuke tijd. Ik zie ook echt als je als die verhalen opgehaald worden zie ik ook wel genieten. Het is het is waar daar nou echt nog een.

[00:30:33]

Een tijd waarin dingen voor veel meer dingen konden. En de tijd van je vader kon nog veel meer. Vader, denk wel dat dit wel. Kun je uitleggen hoe dat voor jou voelt? Want er is nu hoop. Vooral dat de de zoon elftal groeit natuurlijk naar mekaar toe. En daar heeft natuurlijk voor een belangrijk deel gewoon te maken dat het gewoon langdurige contracten waren. En die mensen die ja je maakte men met al die mensen. Euh ja, die kregen kinderen en ze gingen trouwen.

[00:30:57]

En euh, bouw de band op. Jij bouwde een band op, zeg maar. En. En ja, dat groeide dan in een paar jaar en en in de tijd van Bayern. Ja, die groep die. Euh ja ja, daar was wel een hechte groep huisartsen die je. Euh ja, een trainer, die had wel invloed, maar ook niet alle invloed. Want als hunzelf besloten van de man zelf af opknappen vanmiddag, dan werd de wedstrijd gewoon gewonnen.

[00:31:20]

Ja ja, want ja zeg het een beetje arrogant, maar dat was zo. Dat was zo in die tijd. Ja, dus een band opbouwen met de spelers is dat. Is het voor jou gebeurd? Niet meer of plof of kort? Of is het een een platonische band of horses? Nee, maar het was sowieso maar. Nee. Maar er is nu geen verband. Hema, euh. Ik noem altijd voorbeeld op op enig moment. Wat zei Gini?

[00:31:48]

Bij aanhaalden was de de oudste PSV er en die ging z'n vierde seizoen in en toen in de selectie zat. Ja, dat zegt iets over het verloop van spelers natuurlijk. Dus dan wordt dat wat moeilijker. En euh. Vroeger waren die spelers ja, die bleven allemaal 5, 6 7, 8 9 jaar. Ja, sommigen gingen op die weg. Moesten we gewoon wegsturen. Dan zit er langs mij. Nee dus, dus nee. Dus daarom groeide de oud.

[00:32:13]

Het is natuurlijk, maar ja, maar dat is jammer, dat vind ik jammer. Ja ja, dat vind ik jammer, want dat haalt de charme er een beetje uit. Ja, Desselaar Deny die niet. Die jongens zijn er nu niet minder. Maar ja, je merkt dat je al een jaar verder bent voordat voordat de humor erin begint te gooien zeg. Dus ja en snappen ze jou? Kun je de naam nou zeg maar willen doen wat ze denken of wat je een hele hoge vraag is?

[00:32:41]

Want dat je dat je dus kennelijk een bepaalde euh respect geniet. Eindelijk Van Kemenade sowieso als familie ook met een bepaalde opmerking. Eventjes de boel weer in het gareel krijgen. Maar als je nou zo'n opmerking je plaatst zo her en der zijn, snappen ze dat dan? Ja, daar snappen ze wel iets van alle tijden. Dat is wel van alle tijden. Ja alleen. Jij moet ook niet te veel doen en je moet het ook niet te gemaakt doen.

[00:33:02]

Het moet gewoon euh gebeuren. Wel zoals het uitkomt als we het over nadenken. Maar wat als? Wat een. Ja zoiets. Wat wil ik nou met zo'n man versieren? Maar het is natuurlijk ook voor die gasten tegenwoordig. Kijk wel wat. Wat ook gewoon zo is als je een aantal jaren met jongens speelt en hoe lul, hoe raar dat ook klinkt. Want dan lijkt het wel alsof het alleen nog maar daarover willen hebben, maar met z'n allen een keer en hetzelfde op de werkvloer.

[00:33:23]

Of mensen met z'n alles een keer goed doorgezakt en weer een verschillende kanten van mekaar leren kennen. D dat v d dat die gasten nou kunnen toch ook gewoon geen kant meer op. Dus iedereen op z'n telefoon wordt meteen gefilmd. Ja, dat was in onze tijd godzijdank. Nee zapte dus. Euh, er zijn veel huwelijken door gereikt. Ja ja, ja maar euh. Maar zelfs die generatie daarvoor weer. Die die generatie Geerits, Lerby, die Koeman.

[00:33:52]

Niet dat de vrouw al die 12 woorden die daar was helemaal in gingen volgens mij standaard op donderdagavond stab in vak smaad. Of nou op vrij zaterdag. Zondag gevoetbald? Ja en en euh. Nou ja, goed die hebben. Die jongens hebben toch aardig gedaan? Uiteindelijk nog. We hebben nou wel weer een staf die weer van een biertje houdt. Oh.

[00:34:08]

Dat is wel heel prettig. Alleen Warsteiner. Nee, nee, nee. Ik heb ze aan de Bavaria en dus genoemd. Misschien moeten we maar eens gaan nadenken over Bavaria dat ook niet wil gaan sponsoren sponsoren. Maar als je als bestuurslid een beetje sturen nog wel even op. Maar deze deze technische staf die je die kan ook wel relaxen met een pilsje pils. En zeker na de wedstrijd kom je nu na de wedstrijd ook terug op De Herdgang. En in verband met de corner Cocquyt maatregelen moeten ze binnen 10 minuten een kwartier uit het stadion zijn.

[00:34:39]

Ja, ik weet niet wat jij daar ook last van. Maar ja, wij mogen niet werken in stadion. Oh, dan moet er in de auto met een lampje aan onze hand. OK, daar wordt er. Dan wordt er ook niet beter op dan. Nee, maar ik doe een kaarsje erbij en een glaasje port. En dan komt het wel goed toch? Oh ja. Nee, dus dan komen ze terug. Dus dan? Dan vertoeven ze daar nog even.

[00:34:56]

En dan merk ik nou wel dat voetbal weer relaxt is. Effe rustig effe we Buchten en een biertje erbij. Ik heb ook het idee dunt. Zou ik als trainer ziet. Ik weet het niet. Zal dus maar. Maar dat is wat je uitstraalt, dus ik wel een beetje dom volgens mij. Lausnay niet zo gauw gek maken is ie ook nog wel enigszins. Euh, ook als het een steekje zit niet meteen in paniek stond. Dat weet ik niet, maar zo ook is het een beetje.

[00:35:21]

Dus het verhaal verbaast me niet dat ze hem in de eerste maanden klopt. Dat ondersteuning jouw verhaal de eerste maanden alleen maar gerust uitgestraald en heel relaxt. Heel sereen bijna. Maar de laatste weken dat je Taishi toch wel een paar keer flink boos geweest, ook naar de buitenwereld laten zien. Ja, dat mag ook wel. Maar nu zijn er een constante Bas Nijhuis was er niet blij mee. De KNVB was er ook niet blij mee, maar hij is verder.

[00:35:44]

De switch h van Fontaines staf. En wat voor invloed heeft dat dan op jullie?

[00:35:48]

Nou, ik zou eerlijk zeggen uh, ik kan nog nooit een een trainer. Ik heb nog nooit een trainer gekregen die ik niet kon en dat klinkt raar, maar de meeste ken je allemaal. Alhoewel ik nooit een trainer gehad die ik niet kon. Nee dus. Dit was de eerste keer dat de drie, vier man binnenliepen. Dan zou je wellicht ook nog gewoon rijden en ook nog oosterburen steeds. En euh. Dus voor mij was dat wel effe een dingetje dat ik denk van ja, dat is ook maar afwachten hoe dat er klinkt zeg maar.

[00:36:17]

En ja ja ik. Ik heb een vader tot nu toe als heel prettig. Kunnen ze jou verstaan? Hoe je Duits praat?

[00:36:24]

Ja, ik probeer wel Duits praten. Alleen ik merk wel dat iedereen wel probeert in het Engels te antwoorden. Zeg maar. Ja, dat kan misschien ook aan mijn Duits liggen. Steenkolen. Daar sta ik nooit in de antwoorden. Misschien dat volgens mij wel een beetje de voertaal antwoorden. Nu ja, maar ik vind het wel. Ik denk als ik even voor de PSV fan redenen denk dat het prettig is dat er dat de Duitse staf goed met Van Kemenade is.

[00:36:48]

Kan een werknemer nou eens goed met? Bij de Duitse staf als dat als dat goed klikt? Als dat goed gaat dan. Dan heb je toch een Blekker sfeertje daar op die het haar af ziet? Ik denk niet dat dat er iets met ons te maken heeft. Denk dat je jezelf tekort. Nee, ik denk dat we de Duitsers over het algemeen gewoon hele correcte nette mensen zijn.

[00:37:08]

Dan wacht er voor jou schenken allemaal. Kijk maar bij de zee. Ik denk Schortens maar zover mij. Ik weet niet waar jullie ervaring is, maar mijn ervaring is in ieder geval met euh. Met Duitsers in het algemeen en altijd gewoon niks mis mee is gewoon ik. Ik ben een groot liefhebber van van het van die van de Duitser. En laten we even, ze hebben natuurlijk de geschiedenis niet mee. Nee, maar ik kom erg graag in 1 1 en in euh.

[00:37:34]

Ik werd ook nog van vroeger met toernooien met de jeugd van PSV een handje te nonnetjes in Belgie enzo. En dat was altijd een en Frankrijk als normaal verschrikkelijk smerige bende kut velden van die door hun zand vlaktes ontbijtjes was een stukje droog brood. Het sliep op een zaal waar vlooien op. Kortom, het zat niet mee. Zolang we Duitsland gingen tob velden g mooie, fijne schone hotels, goed eten. Ook om met vakantie naar Oostenrijk. Dus toch een beetje Selderslaghs op beetje behoorlijk hetzelfde soort volk dan dat het een schoon t is.

[00:38:10]

Het is leuk, u kunt goed eten, ze schenken de glazen gewoon lekker vol. Niet zo laf boni en en ze werken lekker door. Ze zijn vriendelijk. Je kan er alleen geen oorlog mee winnen. Nee, dat gaat niet over waar. Maar. Nou ja, in mijn ervaring is inderdaad ook gewoon prettig. Werkt heel prettig. En euh, ik ik. Ik kan het heel kort samenvatten ja, in de voetbalwereld is het vaak hè. Daar komen nu mensen en nieuwe wetten en die willen dit en die willen dit en die willen dit en hun vragen.

[00:38:42]

Iedere keer als ze iets doen is t es meuk leeg. Ja en ja, ze willen uiteindelijk toch hetzelfde. Alleen het komt toch iets anders uit. Uit hun strot zuigen. Dat doet al heel veel. En ik denk dat daar een beetje de basis ligt en de rest is euh natuurlijk. Iedereen volgt alleen. Dit gaat allemaal wel heel gemoedelijk. Ja, een minuut lig. Lig toch? Ja, serieus. Dus nee. Maar da's goed hoor.

[00:39:06]

Want wat ik zeg denk wel dat het zo werkt hoor. Bedoel je? Jullie zijn wel de Max van den Heuvel speelt natuurlijk ook een rol in he. Het wordt ook nog Anadia en Martyr komt zeker. Ja ja, hij zal bij de andere als bij een andere podcast geweest zijn. De jongens van de die. Nee, dat niet. Luister ik graag. En dat is een buist grapje. Ik luister graag, ik er ook al. Een concurrentie tussen verschillende podcasts.

[00:39:29]

Ik doe maar die andere niet. Nee, maar Max van den Heuvel je vader Julie. Uhm uit het woord cultuur bewaker valt dan wel eens snap je dat? Ja, maar ik denk dat het wel belangrijk is en of dat ik daar nou ben. Of iemand anders. Of Liesbeth om mij. Ja, dus ik denk dat het wel heel belangrijk is. Euh, dat je als als je de Herdgang neemt dat er altijd mensen rondlopen die zo'n story hebben.

[00:39:56]

Maar ook daar staan oud spelers binnenlopen. Gisteren kwam weer een oud speler bij je komen. Daar zeg ik niet, maar kom. Nee, maar daar kom ik best vaak mensen Romano oud mee. Oud commissaris leden zijn of dat maakt niet uit. Oud bestuurders. Die komen dan eventjes langs of die wil een bakje koffie. Ik denk dat belangrijk is dat ze mensen meteen herkennen en zeggen van oh ja, dan komt het uit of vindt het goed dat ik een bak koffie commissionair.

[00:40:20]

Die sfeer? Ja, ik zeg al wij. Wij zijn er eigenlijk. Ja, één van ons in ieder geval. Maar wij zijn er. Proberen er altijd te zijn om om gewoon die basis te creëren. Ik denk dat het belangrijk is als je ergens gevoetbald uit je rijtje trainingscomplex op. En je moet je bij de poort melden. Dan moet je nu ook al en je komt ergens binnen en je ziet drie mensen werken die je helemaal niet kent.

[00:40:40]

Dan raad. Dan gaat het al mis, denk je dan dan. Dan ga je mee. En dat is ook voor het net. Zij van waar veel mensen terug blijven komen, want ze weten ze binnenlopen, is dat er altijd wel n ja beetje tegen Gent-Zeehaven gezien is en die ook nog iets zegt over jou. Een nieuwe onderwijstijd? Nou ja, nee, maar dat vond ik ook het mooie aan. Toen ik in de jeugd van PSV speelde had je gewoon een Treunen en je had een.

[00:41:05]

Je had een elftal leiden en er was altijd een jonge. Gewoon zo'n vrijwilliger uit Eindhoven die met met een PSV hart snapte. De Secura daar. Daar zorgde van pa. En op het einde van het seizoen dat je dan een playbackshow, Noren en en één van die elftal leidde. Sydenham voor elke speler schreef die ons grappig stukje zo. Nu is dat hele Belaja bijna dorp zowat eijndhoven uit. Toen ook nog haalt. Dat zat ik er niet in die club.

[00:41:29]

En dat is natuurlijk de hou je niet tegen, dan verandert dat werkt allemaal door. Maar als je dat echter Eindhovense wat hier dus ook naast me of te stom acht.

[00:41:37]

Ja, dat kan hetzelfde. Wel een beetje bij Eindhoven. Ja ja, die niet hebben. Hebben we een beetje van onder het spoor. Maar we hebben Eindhoven geannexeerd. Ja, anders waren we apart gebleven. Ja, precies. Nee, maar daar hebben jullie ook heel goed gedaan. Maar hadden maar heel die 's maar heel die sfeer. Daar is natuurlijk wel euh. Ja wat? Uhm wie wij denken als club? Uhm, ik heb het ook wel eens gezegd over spelers uit de eigen jeugd of uit eigen regio.

[00:42:07]

Euh, vergis vergis je als club niet in. Hoeveel waarde is een speler ook heeft naar supporters toe gewoon voor de jongen uit de buurt die het is. Snap. Je hebt er toen ik al een althans voorbeeld met Marcellis die werd weggestuurd en Manolev komt terug. Ze Marcellis vond ik een prima speler en zeur ook niet. Als je op de bank zat was er natuurlijk ook een stuk goedkoper. En hij heeft gewoon veel meer krediet bij supporters. En wat ik ook wel eens zeg.

[00:42:34]

En ik denk dat dat hetzelfde bij iemand als Hendrix is. Een sardienen volgens mij ook een half dorp. Maar die denken ja die onzin. Hij speelt bij mij. Euh, bij PSV. Laat een seizoenkaart kopen. Dus ik denk dat dat uhm uhm ja nee dan als club gewoon een bewaker jaja en toevallig bij ieder geval een beetje Channouf moet zijn en niet moet onderschatten.

[00:42:56]

Van een voorwaarde is voor een club toen ik 19 vanaf 19 '98 op de Herdgang kwam. Ja, ik zie er veel jonger uit plezier naar me kijken.

[00:43:04]

Dat klopt al heel lang achter een hele reeks invallen, maar je bent er niet continu vaste opslag. Nee, ik was in sportweken en daar kwam ik kwam ik incidenteel. En maar vanaf 2001 kwam ik gereed. Kwam ik een paar jaar achter elkaar. Ha, waar je bij Voetbal International. Maar toen het een keer was De Herdgang nog niet verbouwd. En nee, ik was nog jong in het voetbal. Dat greep me naar de strot en ik mocht bij de spelers gewoon in de kantine na een biertje maken.

[00:43:29]

En je vader was er dan een. En ik maakte me al druk om van alles en nog wat. En dan zou die jongen er een broodje bij. Verstild?

[00:43:37]

Ja ja, maar ja ja. Maar dat was ook een hele. De jaarin de haren tijd. Maar dat de slachtoffers zaten gewoon tussen de spelers koffie te drinken en als ze geluk hadden kregen ze een broodje.

[00:43:48]

Als iets slecht geschreven hadden kregen ze een sneer of slechts geel rij. Als we weg gingen zijn de jongens te houden en pas op bussen schieten buiten op de konijnen. Nee, maar goed. Maar goed, die tijd. Die tijd is ook voor ons voorbij. Want ja, het is voor ons steeds moeilijker om een band op te bouwen met ook met een speler, waardoor je ook steeds meer vanuit een andere positie gaat gaat schrijven. En dat? Dat maakt het lastig.

[00:44:16]

Nou ja, ik denk zo dat daartussen val, maar ik denk dat vrouwen daar is je als club af en toe niet moet vergeten. Daar heb ik waarschijnlijk ook al eerder aan gehad. Ook naar supporters toe. Hoe beter je benaderbaar bent, hoe meer. Uhm uhm. Ja, hoe? Gewoon beter het is. Want wat ik zeg meer kredieten ook, want hoe groter die afstand wordt, hoe makkelijk het ook is om iemand uit te fluiten. Maar als ze een keer met je hebben staan lullen een beetje meer achtergronden.

[00:44:43]

En jij kunt als speler een beetje uitleg. Nou ja, dat is niet altijd onwil. Of dat weer niet werkt. Willen werken voor ons geld. Of dit, dit en dit is er aan de hand. Ja precies snap je. En dus hoe ik. Ik ben echt zo'n groot voorstander van juist die uitgang om te gooien en supporters bij trainingen te laten zien hoe benaderbaar het is, hoe beter denken. En ook voor het spelen zelf uiteindelijk misschien wel ha.

[00:45:04]

Ook juist dat die Hesham jihadganger wordt steeds meer gesloten. Natuurlijk speelt koolvis daar een een rol in, maar ook los daarvan was ook onder Mark van Bommel ook onder Filip was het ietsje opener nog. Je ziet het steeds meer sluiten. Kun jij je mening daarover geven? Ja, ik denk. Uhm, ik denk dat uiteindelijk uh uh, als mijn keus was. Dan zou ik gewoon een één of twee vastendagen gewoon in de week open zijn. Ook voor de oude mannetjes en de oude vrouwtjes die het gaan.

[00:45:34]

Bastens. Ja, De Herdgang Basters.

[00:45:38]

Ik zou ze bijna nog gaan missen. Hebben ze jou ook? Nee? Nou, dan moet het toch wel heel erg zijn? Nee, maar dat gewoon het klein beetje open karakter. En daar zit m niet. Ik zeg altijd er zit hem niet in die geheime training en daar zit niet op. Maandag na de wedstrijd zit Danny. En daar zit op dinsdag mee. Dagny dus alleen. Euh, nu snap ik nu Callens helemaal niet. En. Ik denk dadelijk als het euh, als het allemaal voorbij is dat het nog niet helemaal weer teruggaat naar de oude situatie.

[00:46:10]

Alleen dan moet je misschien meer structuur geven moet je zeggen. Nou he. Het maakte het bekend van tevoren. We plannen iets daaromheen dat er ook iets te doen is voor als er kinderen komen en Namenaar bijna als club ook aan meedenken zeg maar. Ik denk dat die kant op gaat en je moet denk ik. Ja bij Johan zegt net heel erg terecht over een bepaalde cultuur die de heerst altijd bij de Herdgang. Als oud spelers komen autónoma. Die kunnen altijd even terecht.

[00:46:33]

Kopje koffie, die cultuur ook waar iedereen altijd welkom is. Dat wil je ook uitstralen. Volgens mij moet je die cultuur heel erg conserveren, want dat maakt ook PSV heel unieke h. En in het westen wordt er een beetje schamper over gedaan. De warme club PSV. Maar ja ja, dat verbaast me niks. Zoveel meer denk je schat. Nou ja, hij was maar maar maar. Maar dat die warme club. Ha waar wij jullie om bekend staan met het relativerende karakter van een Van Kemenade SOV van Mart van de Heuvel.

[00:47:02]

Ja, dat is toch wel wat PSV ook voor een deels het karakter van PSV deels bepaalt? Dan moet je dingen niet kwijt raken. Nee, ik moet het niet helemaal weggooien denk ik ook sterker dan schaars is.

[00:47:13]

Ja, ik moet worden, net als iemand die echt een voorstander om. Ik vraag me af in hoeverre in hoeverre het iets oplevert.

[00:47:19]

Besloten trainingen. Hoeveel dit is? Met name de trainer wil rust. Dat is het voorstel dat we we rust als de consensus. Stremersch. Maar als je als jij in een vakantieperiode hebt, dan moet je het structuur geven, want dan wordt het te druk. Maar als je gewoon doordeweeks 1 op 1 op een maandag in oktober. Ja, ik heb als openbare trainingen meegemaakt en keek naar buiten. Ik dacht dat besloten was dat geen hond? Nee dus.

[00:47:45]

Het lijkt meer aan. Wanneer doe je iets? En wanneer ga je iets structuur geven? En wanneer geef je het gewoon vrij?

[00:47:51]

Zeg je standaard en ben jij daar een? Heb je daar een rol in? Ja stemmen? Nee, ook al om. Want ik volg er volgt. Als iemand een Ameling aan mij vraagt gegeven kan jij vraag aan mij en mijn mening alleen. Ja. Pa uit geflikkerd. Mag dan de ouwe Harrie niet gezegd van de Hermite komen zeggen.

[00:48:11]

En helemaal als er om een mening gevraagd wordt. Philip Petter was ooit gevaar, zijn nog meer trainers. Waar we ooit uh, die in discussie, maar wel waar die onderwerp op tafel kwam. En dan geef je gewoon jouw mening. Alleen ja, ik. Als ik de stoel van een trainer. Dan zitten die denk maar, zei je eigenlijk. Ik heb liefst niemand, maar ook geen last van. Nou ja, zo denkt iedere trainer. Dus ik snap ook hoe hij denkt ja, maar toch denk ik nog steeds van ik.

[00:48:35]

Ik zou ook verder kijken dan dat in de zin van het levert volgens mij gewoon meer op dan je dan. Dan dat we ons Beursfoon zijn van kwa krediet. En je moet het niet onderschatten. Nee dat denk ik echt. Denk ik eigenlijk dat dat voor supports. En ik snapte heel goed, want wat het al is, hoe benaderbaar je bent volgens mij, hoe minder last hiervan hebt. Want iedereen weet. Ja, zo veel als hun kind.

[00:48:56]

Vraag zal vandaag of morgen slapte. Als het bananen, maar het is een makkie. Het wordt een minder bijzonder. Het is om die spelers in een keer aan te raken, want ge kunt er op een op elke doordeweekse Darcon gewoon naar toelopen. En dat maakt het juist alles weer menselijker. Snapte deelmarkten minder abstracte figuren, dan zou het ook gewone jongens die uh euh, die die. Ja klinkt dragen zoet. Maar de Meneer Kaktus Show die dus ook aan mag ruiken dubieus.

[00:49:30]

Ik denk ook dat ze onderschat. Hadden jullie toch wel invloed? Hebben we jou? Ik kan me herinneren dat de een collega af, maar die heeft dat goed opgeschreven in een verhaal ooit dat Guus Hiddink die wilde toen hij de De Herdgang rookvrij maken. Volgens mij is het nu rookvrij. Helemaal in. Ja, maar hij is nu. Hij is nu echt rookvrij. Zelfs mijn zus is gestopt, maar ook al is rookvrij omdat de aanval niet helemaal mee is.

[00:49:55]

A. Zijn nog wel enkele ruimtes waar ik naar binnenloodsen. Denk van nou ja, er hangt ook een heel apart luchtje waar jouw vader zijn naam tegen Guus Hiddink. Guus. Ook jij bent de Marc Passante. Ga nou naar die anekdote. Die hebben we zelfs op zijn begrafenis gebruikt. Alleen hè? Het was een beetje anders. Kijk of vertel mijn vader die die ja, die heeft daar 35 jaar mijn sigaar. Ja in het begin shag en daarna mijn sigaar rondgelopen.

[00:50:20]

En die liep daar gewoon door de eetzaal. Ja ja, op enig moment, daar kan ik bij mezelf. Ja, ik kan niet meer. H. Kan misschien wel als we als in een spaghetti belanden wel gebeuren. En dus op geen moment. Guus stoorde zich daar absoluut niet aan. Hij dacht op een keer maart wel een keer. Jij gaat dit keer voor de grap. God verdorie. Ha! Sprak je mij aan en mijn vader te horen en zei die van God Paul, misschien is toch wel tijd dat we hier die Herdgang eens rookvrij gaan maken?

[00:50:46]

Maar ja, Spadea flinke oren dus die die horen daar natuurlijk. En die draaide gewoon om.

[00:50:51]

En die zei Guusje Huse ja ook jij bent hier gewoon een passante. Nee dus daar was een monnik anekdote. Maar daarna? Guus rookte toen niet alleen. Daarna ging Guus wel eens af en toe een sigaretje roken is op een gegeven. T Is ook wel eens een keer het brandalarm afgegaan. En toen zijn we dus in Guus in zijn kantoor beland. Ik daar gewoon een sigaretje roken. Dus ja, toen was het niet meer zo belangrijk. Nou ja, ik heb me gaan eten en effe een rijtje trainers af.

[00:51:18]

Jij had het woord sigaren en ik moet denken aan aan Eric Gerets, die die in La Manga ook met een glaasje whisky en een grote sigaar zat. Uhm.

[00:51:25]

Oh ja, ja, hij was in ieder geval.

[00:51:29]

Ik weet dat Kevin destijds rookte en sportsessie rookte trouwens. En een euh. We hebben een tijd meegemaakt. Buren liepen de spelers bij ons door de keuken naar achter. Naar buiten hadden wij een tentje neergezet, zo'n 3 of 3 tentje met een stapavond? Natuurlijk niet. Ik ken het nieuwe voorstel, maar lachen als bakje en daar lag een pakje kleuterleider bij een pakje klaar. En dan was het na na trainen. Nou ja, ik denk 6. Zeven spelers, nog net geen trainende erbij, maar niet op z'n sokken als gewoon sigaretje roken na trainen en na de wedstrijd had je nog in de oude kleedkamer bij het bij het.

[00:52:07]

Bij dat bad zeg maar dat je hoekje waar ook dan de rook stonden. Ja ja, ja nou ja. Maar goed, PSV is daar geen uitzondering in hoor. Ik bedoel. Dat was gewoon die tijd. Gewoon veel gebruikelijker. Terwijl net mensen met een C. Hadden we nog dat ze met de bus van een uitwedstrijd kwamen. We weten ook wel goed. Zo geeft de club meer vrijheden, maar dan krijg je sowieso altijd kon je gewoon een biertje drinken na de wedstrijd in de bus.

[00:52:32]

En dan? En dan de d. Degenen die rookten bij een biertje die je die rookte en dan op de toilet in de bus zou vallen heeft niemand er last van. Ik wil gewoon normaal niet harder natuurlijk. Maar ja, dat maar een biertje in de E in euh, in de bus. Ik denk dat er ook al heel lang niet meer kan, want dat gebeurt weer. Oh jawel, ook die Duitsers zouden wel een biertje willen horen, maar die gaat weer mee in de bus.

[00:52:56]

Alleen bij winst, dat weet ik niet. Oh, ben ik niet bij? Nee, mama Eric Gerets. De. Ik weet wel dat dat Eric was vrij zenuwachtig rondom wedstrijd zeg maar. En dan had ie echt de gezonde spanning en de Dauwpop geen moment. Uh uh hebben flesje gekocht van een militair veld flesje van Deben whiskey. En die nam je mee in of nam je mee eens een tas. Ja is een massage tas en die stond daar ergens bij de dug out altijd.

[00:53:28]

En dan komt die twee slokjes. Ik heb wel eens beelden voorbij zien komen dat iedereen dacht dat ie euh bijlages water zat te drinken, maar dat dat dan iets anders zijn. Nou ja, ik kan me dit nog voorstellen. Ik heb een heel groot verhaal gemaakt met Mark van den Heuvel omdat die gewoon 45 jaar in dienst was en hebben we allemaal foto's. Je vader kwam ook voorbij met. Met die beroemde politie pet op foto bij kampioensschap h. Was dat ja.

[00:53:51]

Uhm, maar m. Marc vertelde ook dat dat Geerits. Hij kende het natuurlijk als speler, maar dat ie als trainer dat ie toch wel aardig veranderde in t begin doen. Al doet ze toen ze allemaal. Ja ja, dat doen ze allemaal. En dat is ook de houding. Ze krijgen een andere verantwoordelijkheid. En ja, de hoeft niet in je. Dat hoeft niet nadelig te zijn natuurlijk. Alleen een trainer oud speler die trainer wordt. Ja, je heeft hele andere verantwoordelijkheden en je moet daar in groeien.

[00:54:17]

Ja, je moet daar zelf ook in groeien en die vind dingen wat dingen die niet kunnen. Die die vroeger zelf allemaal biertjes in je bijvoorbeeld biertjes drinken. Dat hij trainers komt dus na het trainingskamp ertussenuit piepen op de kamer dingen. Wat drank voorziening regelen dat deze vroeger allemaal zelf. Nou euh, laat ze iemand anders controleren.

[00:54:39]

Dat kan natuurlijk ook niet. Dat kan niet. Je hebt er in het beste rijd je voorbij zien komen en gegevens Hiddink. Euh ja, dan even naar de wat meer jongere generatie Fred Rutten. Hebben we een heel bijzondere band mee? Ja ja, nou, twee keer meegemaakt. Één keer als hoofd opleidingen natuurlijk. Toen werd hij assistent bij. Bij Guus. Guus werd eigenlijk uh trainer van PSV omdat die uit Korea kwam. Alleen euh, daar waren nog geen assistenten.

[00:55:09]

En toen? Hij is alweer een Wijnschenk. Maar is het. Kijk eens wat er rotzooi is. Zojuist 20 jaar oud. En dan moet je gewoon effe een nieuw flesch pakken. Nee, een song als A. Maar het moet ook maar rondkomen van een pensioen. Zijn schrijftafel 7 kavels schillemans. Elke avond is wel. Of hoor je dus dat geld? Nee, maar daartoe was het. Toen kwam Guus terug. Dan kwam Guus terug en en uh uh en zei ik word trainer Michael drie weken op vakantie.

[00:55:39]

Dat was na Korea. Ja, maar toen waren er nog geen assistenten. En toen? Euh, weet het nog goed dat euh. Erwin Koeman was trainer bij Jong PSV en ik was toevallig in Griekenland bij Erwin op vakantie met met met de vrouw en en euh en met de vrouw van Erwin. En toen uh uh, werd me gewoon gebeld van ken jij 1 seizoen mee opstarten als assistent? Wat Guus is er nog niet. Wat Guus is er nog niet.

[00:56:08]

Dus ja, er lijkt meer. En ik denk dus denk nou dat ben ik in ieder geval komende drie weken hoofdtrainer.

[00:56:14]

En toen? Die is toen weer Fred gaan bellen. Die was hoofd opleidingen van Fred. Ja, ik heb jou ook nodig. Daar moet je dan beginnen we maar met z'n tweeën. En die zijn toen blijven hangen. En dat is wel een hele leuke periode. Gebleven, zeg maar. Ja, en daarna is Fred natuurlijk hoofdtrainer geworden. En als ik me niet vergis gaat de anekdote rond dat jij al aanvoelde. Ja, het is Fred die wordt ontsla.

[00:56:39]

Je gaat ontslagen worden. Ja, dat voel jij.

[00:56:42]

We hebben dus die beruchte wedstrijd uit in Breda gehad. En toen kwamen we dus terug. En ik was dus op de Herdgang om het een en ander in de gaten te houden. En ja, toen werd die bus opgewacht en euh. Dus uiteindelijk zijn we natuurlijk naar binnen. Kwamen binnen op de Herdgang. En daar zat natuurlijk best veel stress op aan alle kanten dus euh. Ik zei tegen Fred en tegen Eric. Eric was assistent Erik ten Hag.

[00:57:09]

Nu ik zeg euh, luister als dalijk bij de poort. Rustig Eres, kom maar eventjes na acht. Ik heb Kaes plankje klaar staan en een lijntje. En dan gaan waar is suf wat drinken en tournay. Dat is een hele gezegd. Ja, dat klinkt heel raar, maar da's een hele topavond. Alles komt alles dan voorbij wat er gebeurt.

[00:57:30]

En nou niet zozeer niet zozeer, want ik. Ik heb nog ergens thuis een foto dat dat Fred is gewoon euh, onder de veranda bij mij op de bank legden, maar mijn zoon Studio Sport te kijken. En we hebben nog effe Studio Sport zitten kijken.

[00:57:43]

Alleen ja, een dag later lijkt blijkbaar dus het ontslag te zijn. Zeg maar waarvan wij die avond. Ja natuurlijk ook de grap maakte. Van t zou wel eens het galgen maal kunnen zijn. Ja maar zo. Het is wel belangrijk dat je op bepaalde momenten gewoon effe die druk eraf haalt, want het wordt af en toe wel een zooitje. Ook te belangrijk gemaakt zijn nog mensen en niet altijd trainers. Ze. Ja ja, maar ik denk dat een supporter niet altijd een gaatje hebben.

[00:58:10]

Als je dan mij met 3 400 manda gaat staan te kijken in een bos. Je staat ook maar gewoon tegen een man aan, je staat tegen een vader. En misschien wel ja, toen nog die een opa. Je staat ook gewoon tegen die man te kijken. Ha ja. En als jij staat voor jullie de hemel naar ze ook deels staan voor. Uhm, de cultuur bij PSV en de normen en waarden, de regels, het karakter, beetje identiteit misschien wel.

[00:58:34]

Hoe en ook hoe heb je dan vorig jaar beleefd gelezen waar je zegt nu net over de supporters de bus oppakt en vorig jaar bij de stadion bestolen te keer? Ja, hoe beleef jij dat dan? Weet niet meer wel welke wedstrijd nadat was ontdekt. Ging natuurlijk vooraf aan het ontslag van Mark van Bommel. En eindelijk. Maar hoe? Hoe beleef jij dat zoiets? Zo'n zo'n roerige tijd? Ja ja, niet leuk. Beerlandt mama.

[00:58:58]

Nee, maar een trainer die ontslagen wordt. Zeker als waar je iedere dag mee samenwerkt. Ja, daar is altijd natuurlijk een verlies bij zijn verlies. Goede tijd voor die trainer of voor die oud speler, maar dat is ook een verlies voor voor PSV zelf. Ja, we hebben bij iedere club. We hebben net over Kevin gehad en dat is hetzelfde natuurlijk. Dus daar ja, daar hoop je niet mee te maken. En die enorme heftigheid die daarbij gepaard ging en die daarmee gepaard ging dat.

[00:59:23]

Dat moet dan niet bij PSV.

[00:59:25]

Nee, nee, nee.

[00:59:26]

Kijk ik geef je gaat ervan uit dat de trainer het overleeft alleen. Euh, we hebben wel een zooitje discussies en we komen nogmaals met oud spelers één keer per jaar bij mekaar en hadden is altijd deze discussie ook. Dan zeg ik altijd ja, als je trainer wordt dan kan het ook wel eens je eindstation worden. Je het. Ja, ik zeg altijd gekscherend. Het zit in jouw salaris opgesloten. Dus je moet er niet van schrikken als je er zo mee omgaat.

[00:59:51]

Daar werk misschien wat makkelijker over. Makkelijk werken gesproken. Dan sluit het rijtje thuis af. Philip Cocu. Ja, prettig prettige brengen te lachen. Ik heb me Filip heel samenwerk, maar die heb ik. Die heb ik na de eerste keer niet zo van nabij meegemaakt als speler. Tweede keer kwam ie terug natuurlijk. Was niet de slechtste seizoenen die we toen draaiden. Halve finale. Milan kan mij nog herinneren hoe film aanvoerder kampioenschap op de laatste dag kampioenschappen.

[01:00:22]

Ja en en AA Gent, maar gewoon als trainer en als mens. Nou echt heel prettig om mee te aanschouwen. Gewoon een lul. Ik snap ook eerder over geld van de pers. Misschien wat minder interessant omdat die jongen ja misschien wel érg weinig is. Gewoon een fijne leuke vent. Zo wordt ie wel eens genoemd. Ja omdat die omdathet. Euh omdat die verdomde of ik slim genoeg is denk ik om me om. Om zichzelf zo. Hij maakte zich ook niet zo druk om nee, maar maakte.

[01:00:45]

Maar ik kijk er. Die heeft natuurlijk heel wat meegemaakt. Dus ja, euh, tja, dan neem je ook als bagage mee natuurlijk. Alleen die kon heel goed relativeren. Ja, en die kon heel goed zeggen van na goed, als het over is dan is het over. En die snap ik snap dat. Ja is ook een beetje een ego ding. Denk dat dat ie daar dus weinig last van heeft. Daar heeft Filip geen last van.

[01:01:08]

Nee, en dat maakt het des deux wel een groot verschil. Ik denk dat, want ik heb me wel eens verbaasd over dat Geert zoveel moeite had als trainer met grote persoonlijkheden als nieuwe ze Van Nistelrooij. Terwijl ik dacht ja maar je bent zelf ook altijd een grote speler geweest en op de één of manier botste dan maar dan is het toch een beetje waar uit te zitten dat in Bjorn dat het beter draaide? Ja, dat het dat er tussen hun af en toe niet arcadehallen.

[01:01:32]

En euh, ik heb daar verder geen grote ruzies in meegemaakt ofzo. Maar dat kan een beetje sluimeren. Dat was geen smoes. Selinger ging af en toe niet zo heel lekker tussen tussen de in Rieneke, T-Day en euh, Paul die de volgende trainer.

[01:01:49]

A. Ja nou ja, Roger Smith als laatste, maar die hebben eigenlijk al behandeld. De natuurlijke.

[01:01:56]

Euh, maak een goeie indruk dat tot nu toe. Ja, maar was er wel in ieder geval. Ja, maar ik kinderen zijn staf ook heel prettig om om euh. Ja. Ik ik, ik, ik lees of ik hoor daar nu ook van. Ja, hij laat misschien zijn ware aard nu zien. Ik denk waar we ze hebben. Barnaart. Dat weten mensen al van ze. Waar jij doelt op een euh. Of een opmerking van Ibrahim Affelay.

[01:02:21]

Nee nee, maar het heeft dat gezegd nu ze waren uitzie. Ja, maar als je denkt dat ik denk dat ik videowall gemist had. Ja. Maar ik denk ook dat Ibi daar niet uit zichzelf zegt, want dat zegt ie natuurlijk ook. Iemand eindelijk aan iemand die zei tegen hem jij moet het zeggen. Nee, natuurlijk niet.

[01:02:36]

Hij zei nee, maar dat werd in die de week voorafgaand werden al vaker zo gezegd h van euh. Misschien laat hij nu wel zijn ware aard zien. Ik denk bij mij aan jou. Ik vind grote onzin. Grote onzin. Mensen kennen helemaal zijn ware aard niet. We hebben nog nooit één minuut gesproken. Dat is dan zijn ware aard. Ja, dat vind ik heel raar. Ja, ikke, ikke. Ik werk er nu een maandje of vier mee.

[01:03:00]

Niet alleen met roken, maar met de rest. Ik ervaar echt als heel prettig, kan niks anders van maken.

[01:03:05]

Nee, ik ben blij om voor de en met name voor PSV fan is het prettig om te constateren dat het nieuwe geweten van De Herdgang zich goed voelt bij bij deze trainer. Ja ja, weet die nieuwe groep zoals die dat nu geweten is. Dan is de club gedoemd te mislukken. Seizoenskaart opzeggen? Als jij aan wat je hebt zoveel spelers voorbij zien komen. Het gaat te ver om ze allemaal te behandelen. Als je aan spelers denkt Paul. Welke spelers zijn er voor jou speciaal en heb je bij?

[01:03:36]

Bewaar je warme herinnering of heb je een leuke anekdote over? Nou, volgens mij moet je nooit nooit namen gaan noemen. Want als je nou namelijk het noemen en dan vorig jaar een paar. Heb ik er dadelijk 1 3 op na WhatsApp hangen. Zoveel mensen luisteren niet hoor. Nee, de ene keer wordt er wel eens gemeten of discussiëren over de kansen van jouw eigen is opgenomen. Hoe laat kan je opnemen? Maakt het niet uit dat je niet in de microfoon lult?

[01:04:01]

Ken je volgende week? Moet nog komen. Ik denk ik ga echt niet wijzigen. Ja, de post staat klaar. Ik zeg ik ben geen probleem. Advies? Nee. Maar mailers? Nee. Maar euh. Het is weer veel voorbij zien komen. Ja, maar de tijd. De tijd van Pierre is natuurlijk wel de tijd van die spelers. Euh ja, die zie ik nog best regelmatig en die daarna nooit weer terug. Want ik heb daar ook wel eens over gehad van wat we ieder jaar doen met met de hulp vlak voor de kerst.

[01:04:27]

Met dat zou Opvoedpoli het forli wat ik wijselijk mag stoppen. Ik kom wel, maar we voetballen in juli. Waarom niet? Nou, wij stellen jou niet waarop gegeten. Ik kan het ook niet. Je kan niemand. Nou, dan is het toch net tussen zilvermijnen dus. Maar je zit. Het is een met name inderdaad die groep uit die tijd. Euh, mijn laatste periode. Wat waar ik nog steeds met ongelofelijk veel plezier aan terugdenken kwam buiten de result.

[01:04:55]

Wat je ook saai worden, echt om een team wat er gewoon klapte, elkaar corrigeerden in het veld, maar daarbuiten zoveel plezier al worden. Die die spelersvrouwen die mij ook een hele leuke dus was. Ik heb het zo leuk. Heb ik de volgende maanden wat meer gehaald? Uhm, maar wil ik naartoe? Je ziet dus ook inderdaad dat en dat wat we ieder jaar doen. Je hebt Jan Vennegoor. Die is na mijn tijd zeg maar uit die generatie nog aanhoudt.

[01:05:21]

Nolle heb ik ook nog mee gespeeld, want die zie die Janney naar Janney. Die kwam met namen. Maar het is wat je die periode en van daarna is. Er is er euh, weinig aanwas zeg maar bijeenkomt. Nog wel eens dat van onze PSV v d d of de voorzag maar voor ons periode. Uhm. Maar ik denk dat dat voornamelijk komt door wat Paul zeggen dat het omdat het tegenwoordig zo snel uh spelers zo zal komen en gaan dat je dat je dat de tijd gooit.

[01:05:49]

En wat Paulus zegt, dat vind ik ook wel een goeie. Dat wil niet zeggen dat het dat die als het aan de jongens ligt die tijd is gewoon te kort om daar euh, om daar een band mee op te bouwen. Wat in onze tijd gebeurt toch? Ja, dat is wel denk ik een andere iets voor in de plaats. PSV was stond in het verleden toch wel bekend als enorme koopclub. Nou, gezien de dadendrang op de transfermarkt afgelopen periode zijn ze nog wel een beetje, maar zijn ook heel veel spelers uit de eigen jeugd gekomen.

[01:06:13]

Die zijn dan al heel lang Yolanthe's heeft verlengd. Bijvoorbeeld nu, die is al vanaf de efkes. Zo'n Obispo is er vanaf de VS. Depay zat er al heel lang. Bergwijn zat al vanaf de dertiende. Dat is toch de. Die zie je dan ook. Of is dat anders? Dat zie je die minder pas? Nee, zie ik minder bij AZ? Ja, dat klinkt raar. Maar nee echt als ze echt naar de andere kant komen zeg maar daar dan.

[01:06:32]

Euh ja, dan begin ik er geen tijd in te steken. Maar dan? Dan ga dan. Dan beginnen ze op te vallen. Dan maak ik ze meemaken. Ik ga ze niet meemaken bij de opleiding zelf zeg maar om. Daar is het verloop wel echt heel hoog. Ja euh. Kijk Mote en zo da Jaadi. Die vallen dan wel op omdat je in de jeugdopleiding je merkt. Heel vaak dan. Het concentreert zich heel snel op 3 4 spelers en dan begint bij 15 16 17 en hoor je continue hoor je die namen terug en dan denk ik aan de lopende 100 tactiek rond zal er wel meer goeie rondlopen, maar deze naam kwam steeds terug.

[01:07:08]

Ja, die komt daar. Dus die namen die? Die krijg je steeds terug te horen en al op Reverend gaat dat natuurlijk opvallen. Gaat er wel een vaderlijke arm gevaarlijker Van Kemenade arm om heen.

[01:07:17]

Af en toe ja, de de vaderlijke arm is natuurlijk moeilijk, want die heeft z'n vader van kinderen. Ja, ik weet. Ik ja. Binnen binnen de de muren van de Herdgang zeg maar. Is daar gewoon normale aandacht voor. Net als de rest. Nee, maar van jou dat je ook af en toe wat. Is dat? Wij kunnen gewoon goed met elkaar overweg. Dus daar is het probleem niet. Nee dus. Nee, dat gaat wel goed.

[01:07:42]

OK. Alleen moeten we. We moeten het ook niet te groot maken en ook niet met teveel mensen gaan doen. Nee, het gaat veel goed. Heel wat wordt het woord, wordt te veel nadruk op gelegd. Dat is niet. Gaat het, dan gaat het een verhaal worden. Ja, er is al een beetje een verband. Maar goed komt ook. Maar wat jij zegt dat je al in het begin bij de jongen komt natuurlijk vanuit de jeugd.

[01:08:01]

Continu wordt zijn naam genoemd. Ja, het is niet voor niks dat een bij die goed kan voetballen. Het is dus logisch dat het al een verhaal is. En als je dan zo'n seizoen achter de rug hebt als afgelopen seizoen waarin hij als tienjarige de kar moest trekken eigenlijk ja, dan verwacht het misschien nu ook weer iets te veel van. En ik kan me voorstellen dat je af en toe eens eventjes nee meneer de euh.

[01:08:21]

Wij gaan heel goed samen, dus daar zitten helemaal geen problemen alleen. Ik denk dat we m ook in die veilige omgeving gewoon moeten laten groeien. Ja, precies. Oké, voor een onderwerp. Het is het voetballen en van klein beetje de actualiteit raken. Ben je bij ook enorme supporter van deze club? Je bent natuurlijk werkzaam bij een club. Moet je supporter zijn als je dit kan doen? Ik ben. Ik ben supporter. Ja alleen. Hoe kijk je dan naar de wedstrijden?

[01:08:47]

Ik Grolse afgelopen afgelopen week. Poulsen werd de laatste, maar dat ze al lang geleden laatste keer dat ik ben komen kijken te zeggen, niks ik ook al in Amsterdam. We hebben een paar tradities van de traditie. Is bijvoorbeeld de kampioenswedstrijd. Dan moet doelen moet gewoon langskomen. Alleen ja, ook al is kampioenswedstrijd uiteraard gewoon tegen wie moeten zijn. Hij nou werkelijk niets meer op de hoogte maakt. Ja ja, dat gaat steeds beter moet ik zeggen.

[01:09:15]

Het gaat steeds beter, weet hij. Hij leeft. Hij krijgt de wjy van ons. Het volgende is een Fox abonnement. Nou, dat komt allemaal goed en hij leest de krant en leest krant. Ja, dus dat is allemaal goed. Nee, nee, nee. Maar goed, ik ben wel supporter. Alleen ja, ik. Ik kan het wel rustig beleven. Maar ja, zo'n wedstrijd.

[01:09:32]

PAOK Saloniki. Kijk jij die na? En dan zit jij te kijken.

[01:09:36]

En dan, een kwartier na rust, was ik best boos. Ik verbaas me. Ik denk was best boos. Ik vraag, ik betrapte mezelf erop dat ik ook opruimde. Hoe kan dat nou? Dat ook? Door dat ze effe effe blaffen, dacht ik. Ja, waar? Waar is ie waar? Als je de eerste helft zag en dan en dan? En dan de dubbel. Dat was echter een beetje klassiek voorbeeld volgens mij. Van de slaap laten sussen.

[01:10:04]

Nou nee, maar goed, dan heb je het over. Boos, boos om omdat het resultaat laat vallen en het resultaat tegenvallen.

[01:10:11]

De verdediging was zo lek als een mandje. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen. Mag ik dan zeggen Mart? Ja ja, zijn verdediging was zo lek als een mandje. Natuurlijk zijn. Nee, maar dat is leuk. Ik heb die wedstrijd wel gezien en ik zit heel Coenen na de eerste helft te kijken en aan. Volgens mij hebben ze één of misschien niet eens een kans gehad. Dat is na Zahavi vlak voor rust. Nee, maar ik bedoel de tegenstander, de tegenstander.

[01:10:32]

Geen kans gehad wijsneus, maar een keer op doel geschoten. Dus daar ga je wel het gezegd laatste honderd jaar voetballen. Denk je dat ze daar scoren? Nee, nee, dat denk ik niet komen de komende 100 jaar. Dus dan ga je maar met die intentie ga je jezelf ook gewoon de 2 1. Maar zo ging PSV The Voice ook een beetje scoorden hier op deze manier. Klopt er een next? Bufo is heel raar, maar de organisatie was helemaal weg.

[01:10:54]

Het was juist voor rust was dat het grote? De grote kracht he? Het stond heel erg goed. Ze kwamen er niet doorheen en PSV zelf speelde niet groots, maar creëerde Moussavi grote kansen. Kreeg een penalty en je denkt van Ari. Deze wedstrijd winnen ze gemakkelijk. Ben je dan aan t vloeken voor de tv? Behalve niet. Nou, ik heb. Ik heb wel een keer gevloekt. Ja ja, maar dan ben ik echt supporter. Of 22 keer nee, dat valt.

[01:11:18]

Het meesterschap ben ik wel even supporter, zeg maar. Maar daar kan ik wel. En denk jij dan de volgende dag als ze terugkomen op De Herdgang? Effe wat zalvende woorden. Gewoon hetzelfde doen als je anders. Ja ja, sorry, Lex Orie lijkt ronselden niet einde van de wereld. Niet te veel of niet teveel, vooral niet te veel te veel doen. Nee, maar nee, dan moet je hier de twee derde. Jij noemde met Philip, maar Philip was nou zo'n trainer.

[01:11:45]

Stoïsche Amati 4 0 bij Ajax gewonnen of had ie met 5 0 verloren? De volgende dag was hetzelfde bakkie koffie. Euh zelfde praat. Daar veranderde niet volgens mij. Ik vind dat prettig. Ja, ik kan er prettig bij kijken als ik weet wel hoe kom je nou terug met de bus? En ze komen daar maar veertig man binnen en er hangt een timing. En ja, ja ja, volgens mij moet hij die. Volgens mij moet je gewoon hetzelfde ding blijven doen en na hun analyseren genoeg.

[01:12:13]

Nee, dat zo. Maar ik kan je inderdaad wat.

[01:12:15]

Wat de zalvende woorden van mij op komt. Zo weer een wedstrijd aan. Of nee. Een bestraat. Heel weinig voetbal. Inhoudelijk is het maar goed. Is maar goed ook bij jou voor ik bij jou voren. Buitenspelgoal beter a. Weeda lopen dan een stuk of twintig rond die daar allemaal een mening over hebben. Ja wouwe dan. Wie zit er? Zit echt geen hond op mijn mening te maken? Nee, nee, denk ik. Nee dus.

[01:12:43]

Dat hoeft dan ook niet als exil. Dat is echt zo dat niemand het hoort. Dat hoeft dus dan ook niet. En dan komt er dus een volgende wedstrijd, maar dan is het wel prettig. PSV is toch ook wel een klein beetje zo van ja. Je moet niet 2 wedstrijd uit elkaar verliezen. Stam Willem 2 1 komt en je hebt natuurlijk de week daarvoor. Paki verloren en Vitesse Granada, dan komt de Navigo paal komt er over. En dan?

[01:13:08]

Dan is het wel lekker dat de Willem 2 1 is, toch? Dat kan me voorstellen dat dat prettig prettig gewerkt had.

[01:13:13]

Ik had die wedstrijd liever met publiek gevoetbald moet ik zeggen, want dat was van tevoren al heel veel aanvragen. Maar ik had al best wel wat reuring. Veel mensen wouden komen kijken tegen Willem. 2 ha Brabantse derby is alleen. Euh ja, ik heb dan de eerste helft in stadion gezien. 1. Willem 2 ten opzichte van vorig jaar. Ja, voetbal nog niet eens zo tegenvallen, maar qua kansen creëren. Dat was heel matig als matig. Nou, ik heb het allemaal niet gezien.

[01:13:44]

Na rust zelfs een kwartier dat ik dacht wij staan nou weer in denken eventjes binnen. Maar ik heb het aan kosten gevraagd na afloop van ik. Ik kan me dan probeer ik dan te verplaatsen, niet trainen. Als je zo'n goed seizoen hebt gehad. 50 geworden, goed voetbal gespeeld. Veel complimenten gekregen voor het spel. En je komt dan zo voor de dag tegen PSV met name de eerste helft, maar moet voor een trainer ook een hele rare gewaarwording zijn.

[01:14:06]

Hij vond het ook heel gek. Hij vindt het heel gek om naar zijn eigen ploeg te kijken. In relatie tot vorig jaar met PSV. PSV wel gewoon heel goed. Nou ja, dit was wel de was. Dit was wel BJO in de basis waar ie mee wil spelen. Voor het eerst ie.

[01:14:21]

Ja, dat zat ik dus ook. De Kuitert gaf volgens mij, want ik vond het inderdaad wel. Ja, vrij makkelijk doen. Dat euh. Ja, ik weet ben ik. Ik heb nog al die andere keren toch gehad dat u als Diggy die ik gezien heb. Ik heb best wel wat gezien eilandstaten meer dan in de afgelopen tien jaar en dan hebben we een goeie invloed. We hebben nog meer invloed. Maar euh, nee, want ik word Kazaa.

[01:14:48]

Ik vind dan ook wel leuk om het gezin euh, voetbal te kijken. Dat je gewoon eens kijken ook allemaal mee. Of ja, onze tuin. Die oudste vind ik leuk. Ja euh, die de jongste. Ik weet niet wat ik was. Het was dat 10 en 20. Museeuw, dit is te saai. Ja, dat vind ik eigenlijk ook ik van Marco. Maar dat vind ik wel leuk om te zien. Maar dit zag de eerste helft zag er goed uit.

[01:15:13]

Ha jawel. En toen hij effe een kwartiertje naar rust was zodat ik dacht aan hem, want dan is het weer allemaal. Gaan ze nou? Gaan ze dit nou weer een beetje uit handen laten glijden? Dat is heel raar. En dat is ook niet echt een euh, want ik had na die wedstrijd tegen PAOK 1 daar iets over gelezen of gehoord dat euh. Of een van de spelers zei dat Juicy Smit had gezegd in de rust. Jongens waren gewoon alles blijven geven, want dat is juist omdat je gewaarschuwd had voor wat ging komen.

[01:15:42]

Maar wat t dan is wat dan in zo'n ploeg sluipt? Ik weet het niet op een gegeven moment. En daar is het ook wel eens. Zeg op mensen wel eens het idee hebben of supporters dat dan niet hard genoeg gewerkt wordt ofzo. Soms staat iets gewoon net niet goed en je krijgt daar is. Daarom is denk ik het trainersvak moeilijk. Een goeie trainer ziet het en die zet dat omdat even anders. En dan klopt het weer. Maar t is stiekem lastiger dan je denkt.

[01:16:02]

Dus je kunt wel poppetjes neerzetten, maar soms komt op geen moment iedereen allemaal overal te laat. En waar is dat dan? Elke tweede bal valt verkeerd en zal er voor jou ook een beetje pech met die met die vrije trap 1 2 tegen PAOK volgens mij. Wat volgens mij een vrije trap was kan je niet meer op staan, maar die wordt dan weggekopt en in de rebound gaat ie dan. Ja, maar dan moet je ook nog haha. Het verbaast me dan wel weer dat een jonge gewoon vogeltje vrijstaat voor ons 16e sta.

[01:16:27]

Is toch gewoon een beetje een Albacete dat je gewoon mensen er eenmaal bij zet van als je afvalt. Dat Ivan die fout af schieten. Of ben ik nou heel ouderwets?

[01:16:36]

Doe niet meer, want ik zie je ook wel veel zo dekking dat ik dat ik denk. Verdedigers zijn niet zo heel erg bang om een speler in de rug te laten staan, terwijl ik nou toch al een paar keer heb gezien dat die er nog altijd een heel lelijk overheen kan. Dat is inderdaad wat Smit wil dat je af en toe dat je gewoon je man loslaat en je een meer bal gericht dan tegenstander gericht. Ja, maar waar moeten al die panelen gaan schuiven?

[01:16:57]

Dus als ze, maar ook vanuit een voorzet centraal in je eigen zestien?

[01:17:02]

Weet je of op een baan op de vijf zie ik verdedigers gewoon een man in de rug laten staan, maar ook echt in de ruigste staan. Niet eens opengedraaid. Ik vind dat ik vind. En misschien is er nu een manier van voetballen, maar een ware way. Ik weet dat Co Co Adriaanse vorig jaar ook over die. Die heeft toen voor straf weer, want die had altijd goeie straffen. Haptische. Heel ver is het team meegenomen naar een voorsmaakje in een korfbal wedstrijd of zo op de o.

[01:17:29]

Zeg gewoon hoe je je hele brein werkt. Dat denk ik niet vrolijk. Dus jij hebt die op die deal die geen flauwekul. Soms soms als Dinger een beetje verkeerd vallen zoals bij Barca is misschien goed om te zeggen er gaan gewoon echt echte van man op man. Nou ja, want in de overnames gaat het gewoon verkeerd. En jij bent gewoon verantwoordelijk. Die man en jij verdient eigenlijk.

[01:17:49]

Moet er dan iemand in het veld opstaan die dat doet he?

[01:17:52]

Als jij je na de 1 1 wat je ziet bij pakken na de 1 1 zie je dat dat PSV op zoek gaat naar de ze wil winnen. Dus ze gaan op zoek naar de 2, maar dan zie je ze druk zetten. Is dit een aanval die de vooruitloopt? En je ziet verdediging die denkt van heel wat. Dit is andere koek dan in de eerste helft. Ik blijf staan, ruimtes werden zo groot nooit en er is helemaal niemand in het veld die zei van e stop.

[01:18:14]

We gaan even terug. We plooien terug, zoals dat dan heet. We gaan goed staan in de organisatie. We maken de ruimtes weer klein, we gaan compact voetballen en vanaf daar gaan we met onze kwaliteit voorin, met gutsen, met malen Zahavi. Maar ja, als je op zoek naar de doelpaal voordat ze spelen, heb dan een volle team van 88. Die jongens dat je persoonlijkheden van Gol tot P. Die Z zullen zetten daar gewoon zelf neer.

[01:18:35]

En ik heb nog meegemaakt onder advocaten die Lima in invallen huis. Einde van de wedstrijd hem stonden onder druk 1 0. Voorthuysen als een soort extra verdedigende middenvelder, een advocaat dat maar een bepaalde opdracht gegeven en Jan Wouters speelt. En ook nu bij PSV en die zak. Maar ik moet ze zullen shja. Maar de was ik ook net achttien. Ja, maar de trainer zei godverdomme wel eens realiteit. Ik doe wat ik hoor. Jij ja, maar die zei gewoon nee nee, het is gewoon zo doen.

[01:19:09]

Ik dacht ook vrijdagavond gewoon zo dun. En als het daarna een probleem is dan euh. Dan hoor je het wel. Mooie brug naar degene over wie we hebben voordat we naar de vragen gaan. Want ja, we kunnen denk ik wel vijfenveertig uur achter elkaar lullen. Wat we ook gaan doen als die podcast gestopt is. Maar uhm, moet gutsen dat niet zijn bij PSV. Gutsen? Uhm, wat is het waar? Wat voor indruk maakt hij op jou, Paul?

[01:19:31]

Heel relaxed en relaxed. Ja hij, euh, ja, ja hij, euh. Hij loopt nog een paar weken rond, maar hetzelfde als als als euh. Andere euh. Stafleden zijn ja, maar het is wel een bijzondere versterking. Het is niet zomaar een jongen. Nee, hij is bedoeld. Jij bedoelt voetbaltechnisch.

[01:19:50]

Ja ja, al was ie tegen dingen ze ook. Pa. Ook was het volgens mij eerste helft heel goed.

[01:19:55]

Daarna zakte die weg, maar hij moet ook heel veel spelen achter mekaar tegelijk. Zo'n jongen heeft natuurlijk heel lang niet getraind.

[01:20:00]

Misschien een beetje teveel voor hem, maar is dat een persoonlijkheid? Ja ja, persoonlijkheid. Hij was natuurlijk euh. Of hij is een persoonlijkheid. Doordat die binnenkwam en dat ie dat ie bij historie meenam. Zeg maar gewoon nu is hij gewonnen. Gewoon een normale rustige jongen die euh gewoon euh ja niet overdreven opvalt in de groep, maar gewoon euh wel een onderdeel van uitmaakt zeggen. Ik denk dat het vooral een jongen is die gewoon heel erg goed kan voetballen, maar niet het type speler is zoals Wouters of Lerby vroeger of of zo op kijk komt.

[01:20:35]

Fout Jan. Kijk Sjarel mij. Deze is leeg. Maar we hebben nog een fles Sportsignaal A. Jan-Paul die alles op rij. Maar dat is niet het type jongens denk ik. Als ik u zie voetballen denk ik niet als een een end een typfout uit de bol op sleeptouw gaat nemen. En dat zijn toch meer die jongens als wat ik net zeg een Wouters en Cocu denk ik euh bermuda daarvoor. Euh Van Bommel euh. En Dee Dee Dee Dee Dee Dee Dee Dee is dat zijn andere type voetballers, andere karakters en het feit dat die jongen zo dominant is qua wel qua voetbaltechnische gebeuren wil niet zeggen dat ie als speler tenminste dat denk ik niet.

[01:21:20]

Maar en en euh nou zo'n kapitein is wel prettig als je die hebt. Maar je hebt natuurlijk Dingens Kris Humphries die wel volgens mij in zich heeft. Het zou wel lekker zijn als jij een of twee bij hebt die dat ook nog kunnen. Want na ik zag het voornemen bij TCe. Euh ja natuurlijk dacht ze op Germans sarcoom. Euh bezig dacht ik al achter. Die begunstigen met je op te winden is voor een goed teken dat dat een paar jongens zijn.

[01:21:44]

Denk je maar tot hier en niet verder. Deze week hebben we in Voetbal International en reclamemaker Paul doen we ook schaamteloos hoor, maar maakt deze week in Vjjy hebben we een verhaal met een over Joden TCe waarin dit ook naar voren komt dat die 1 1 miljoen dieook is zeer nadrukkelijk aanwezig is in de coaching.

[01:22:00]

En u trekt een gezicht van over een jonge Chitty godverdomme, zoveel rotzooi in de poule.

[01:22:08]

We gaan richting het einde. Want ja, zo'n podcast moet ook nog geen vier uur duren. Uhm, nou ja, even jij. Heb jij nagedacht over ja, dan moet ik de rest van de dag in ieder geval niks meer plannen. Heb je actieplan. A. A is ook niet. En ook niet wij allen al zitten die zitten zit te wachten tot het gezever bewijzen. Al dagenlang aanschuiven. Betalen is er een Van Kemenade opvolger die euh ja, jij bent dus zeker een goeie.

[01:22:36]

Jullie hebben het overgenomen van en van je van Harry van je vader.

[01:22:39]

Nou ja, die heeft ze nog niet gemeld. Nee, nee, nee, nee. We hebben allebei allebei twee kinderen. Maar en ik voel me waar ik vroeger. Maar. Nee ja, die euh, die zijn nog vrij jeugdig. Ja en euh. Dus ja hebben zich nog niet nog niet gemeld. Ik niet gemeld. Die denken waarschijnlijk dat dit in ieder geval niet à la Patrick nieuwe Nexus V. Papa, heb jij geen werk? Ja, maar dat zou dan betekenen een herdgang zonder van Kemenade.

[01:23:08]

Is dat zo goed dat hij de Hema voorlopig? Voorlopig zijn wij dan nog wel eventjes. Ja, ze maakt u geen zorgen. Jij bent 52, 52 en 50 jaar vader. Die heeft het volhouder met 64 vierenzeventig. Ze zijn goed. Ja, die hebben we uiteindelijk weg moeten sturen. Ja, zo lang wou ik het niet maken. In ieder geval. Dus ik. Nee, maar voorlopig nog geen afscheid. Even loop ik daar niet. Nee, we.

[01:23:30]

Je moet kijken wat ik net, zei de club in goede en slechte tijden. En nou hebben we best geen slechte tijd, maar financieel moeten we links en rechts wel aantrekken. Ja, dus dan moeten we nou ook. Philips was een goed voorbeeld. Ja, en wij volgen heel goed en goed. We gaan naar de vragen. Bedankt dat je er was. Als je nou eens kwijt wil heel graag introduced dan sturen van een mailtje sturen spreekt me misschien volgende week.

[01:23:57]

Info en titel Willy Pantanal A aan. Dieter Van Gucht heeft twee vragen. Eentje wil ik stellen aan BJO en de andere aan jou. Laat ik beginnen met die aan Bjorn. Wat is de ziel van het carnaval? Ja, daar heb ik net een beetje uit proberen te leggen dat t dat het uhm. En da's ook het grappig om straks boven. Euh ja, daar zit een hoop rotzooi in. Nou ja, dat gaat. Waarna we even even even door een vergiet chainel deze Porta 19 achtenzestig.

[01:24:26]

En daar schijnt een heel goed Portage, maar je moet er wel door een vergiet zijn. Ik voel me ook verlichtten is ben ik vergeten. Maar wat ik erover wou zeggen is dat we ons ook een leuke thuận boven die carnavalsmuziek opzetten. Vanochtend dat die uitstond onder de douche en die Indio iets Pappano is dat we met z'n allen bij een tante gaan slapen en dan met z'n allen worstenbroodjes eten naar de stad. Die kinderen hebben daar al. Het is een zoon.

[01:24:50]

Tenminste voor ons zo'n euh n Elli. Gewoon 6 dagen bij mekaar zijn en en liefdevol gedaan en al alles wat. Wat? Euh, wij waren eventueel aan zorgen uit. Daar is er effe niet. En je bent vrouw met fijne lieve mooie mensen bij mekaar en ge eet waar je in drinkt. Potje bier en gedanst en ge zing mee. Het zou eigenlijk. Ik zou tegen Sjoerd net vertel. Het is op dagen. Af en toe staat zorgde dat je denkt godverdomme, dan gaan we weer zeggen het waar is het erg zwaar op hier in zat.

[01:25:20]

Ik moet godverdomme nog tot 12 uur en pas acht uur denken aan nog vier uur. Dat is het ook. Deze toch? Maar het is voornamelijk is het gewoon, is het. Is het één en al liefde? Daar is wat het is. Mooi hele jaar carnaval dan. Wat mij betreft wel dit. En Van Gucht had nog een vraag wil ik jou stellen? Paul, jij bent degene die de meeste ervaring heeft van ons allemaal. Wanneer mag PSV gewag maken van een mooi woord gewag maken?

[01:25:45]

Wanneer mag PSV gewag maken van een goed seizoen? Wanneer heeft PSV een goede? Uitleggen wat gewag maken betekent? Wanneer en spreken van een goed seizoen? Wanneer of PSV een goed seizoen ze kampioen worden? Dat is het enige wat telt. Ja, enige. Dat denk ik wel, dat denk je wel, dat weet je toch. Ja, en daarom zeker. Dat is niet de beker winnen. Bij wijze van spreken al in de volgende ronde van de Europa League halen.

[01:26:12]

Dat is ook een prestatie. Fijn voor het geld doen is geslaagd als we gewoon kampioen worden. Als we op elkaar staan ja. Kampioen worden. Ja, duidelijk volgen. Vraag Sandro Tjasker. Proost ook, maar zijn zoon is jarig. Ook gefeliciteerd. Welke leeftijd bereikt zijn zoon elf? Na elf jaar zijn we nu tot onze club Happy Day. Deze vind ik wel leuk om bij jou te stellen.

[01:26:35]

Paul en ik ga proberen of Brabants uit te spreken. Matthijs van Darling. In welk carnavals bakske? Siia Thonet liefst? Toon Gerbrands Denk ik wel ja. Nou, hij is volgens mij vorig jaar of een jaar daarvoor hebben ze hem een oorkonde gegeven. Euh. In de tent op de markt. Daar ben ik met ambitie. Dan moet je eigenlijk gewoon de de de blauwe euh.

[01:27:03]

Nou, dan moet ie gewoon in een vak een vak leren aanhebben met de met een oranje sjaal toch wel. Oranje blauw is daarna in trek. Ik weet wel dat Tony Joe van carnaval vieren is hoor. Dus dat verbaast me ook niet helemaal. Nee, maar goed dat de echte vol au vent maar, zei ze wel, is er wel al geweest. Dus nee, gewoon de boerenkool en euh. En de oranje sjaal.

[01:27:24]

Dat denk ik ook. Boerenkool? Ja, het beste zoon Tim Hendriks wil weten. A-tornooi of voor jong bende. Welke ondernemersclub clubs clubs k v goeie bijna een toernooi hebben heel veel samen gedaan. Juist daar na je al toernooi is van mijn favoriete Kaboul. Maar ik hoorde vandaag weer liedjes voorbijkomen van de Jong ben en ik heb het idee gehad of hebben het idee om ooit Jersey Girl, Van Uhm, ik, Tom Waits, maar die bekend als The Smiths.

[01:27:50]

Bruce Springsteen versie omdat. Dus heb ik met iemand van Athene er wel een keer mee gezeten en met hands up bijvoorbeeld van uh, de fooi aanwenden om daar een vette. En dan zijn we al op setjes ingemaakt. Maar volgens mij nu voor Young. Ben een A-tornooi is samen niks meer, maar ik t. T. T Is sowieso die Oeteldonk ze. Uhm, liedjes die zijn. Euh. Dat is wel echt. Euh. Daar is al zo'n wereld op zich en zijn echtgenote hartstikke goeie liedjes.

[01:28:18]

Ik krijgt er een heel warme en lokken ze. Tranen schieten dan ook heel gauw.

[01:28:26]

Ik hou van jou, liefst elf keer per dag. Een andere vraag. Richting het einde. Paul, wat is nou het ideale kader? Ontbijt? Uitsmijter uitsmijter met spek 3 eieren met spek ja ja ha. 3 snee brood. Ja waarom? Vet moet vet zijn, moet vet zijn. Ja, frikandel speciaal lukt ook nog wel eens. S Morgens ben ik niet zo van nee mama, ik gewoon nuijts mijn uitgekapt al jarenlang. Als je op zondag met een kater friet bestelde, een deken, friet met een broodje hamburger en een frikandel speciaal.

[01:29:02]

En elke zondag ging die frikandel speciaal regelrecht de prullenbak in. Omdat ik die dan. Tegen de tijd dat ik de rest opat niet meer hoefde. En elke zondag dacht ik. Ik denk dat ik hem deze zondag wel heb. Hij zat er toch weer bij. Ik ben al gestopt met frikandel. Speciaal bestel ik. Kijk zo in zo'n podcast is het.

[01:29:21]

Ik zal voor de. Voor de balans zal ik nog eventjes een boek over gaan. Voor Agave gaat het daarna nog verlengen.

[01:29:29]

Ja, daar zijn ze dus al een tijdje met je mee bezig. Uhm, het gaat niet makkelijk. Deze jongen die euh is in februari 18 geworden. Dan mag PSV mijn een langjarige verbintenis geven van 5 jaar. Voor die tijd is altijd maar één jaartje verlengd. Boom ook niet dat het niet mag, dat wel. Minigames? Nou bij deze en. Maar dat is nog niet gelukt. Uhm, en hij heeft nog een contract tot 2022. Dus de de noodzaken, euh ja, die is er wel, maar vanuit die jongen wat minder om.

[01:29:55]

Ik denk dat ze eventjes willen wachten en kijken hoe de zaken zich ontwikkelen.

[01:29:59]

En hij heeft natuurlijk met Mino Raiola, zaakwaarnemer die je. Ja nou, wat wel het beste voor de jongeren.

[01:30:08]

Dat doen we een keer. Een podcast over zaakwaarnemers. Die heeft echt het beste met die jongen voor de onderste uit de kan wil halen. Dus dat dan? Dat gaat wel gebeuren. PSV is er druk mee bezig. Zal in januari wel. Ik denk in de winterstop dat het dan wel z'n beslag gaat. Krijgen we een advies geven van onze aardbol? Misschien is dat zo'n jongen gewoon op z'n gemak hier. De G. De de grote voetballer wordt die die zeggen die in zich heeft dan.

[01:30:37]

Laten we daar eens mee beginnen. Ja, en dan verder kijken. Ik weet het niet lang zat. Ik denk dat het een heel goed advies is. Daar gaan we weer terug naar de flauwe vragen.

[01:30:46]

2. Heb ik er nog Mitch Gilen Bjorn? Als je een groentje zou zijn, welke is dat dan die hel?

[01:30:53]

Ach ja, wie is dat nog met schillen? Ja, die had mij via Facebook al een berichtje gestuurd. Zal ik zo'n een vraag stel ik jou het misschien wel leuk met mij via Instagram? Ik ken hem als wat. Wat was de vraag? Als je een groentje zou zijn, dan is dat dan. Ja, dan moet ik mongool zijn.

[01:31:10]

Geldbeleid geweest, meestal bloemkool anders. Ja en ADO nog daarbij aan toegevoegd. Euh, gordijnen of jaloezieën?

[01:31:19]

Ja gordijnen. Weet waar ik zou willen zijn met een bloemetje is gedaan en ze worden tenslotte.

[01:31:26]

Euh, Bianca van deze moet nog even genoemd hebben, daar stoppen we ermee. Dan gaan we kijken of we de volgende show op dit vlak beter kunnen doen dan dit. Want ik denk dat als we gaan tellen in deze deze uitzending dat jij denkt toch 14 15 keer iets genoemd heeft, maar dat je gestoord is. Een groot fan van deze show. Maar Bianca van Groot godverdomme niet. Ja gaf een groot feest.

[01:31:48]

Groot beest, groot feest los.

[01:31:49]

Maar we hebben ontzettend fijne stem. Dank je wel en en en ook vrouwen luisteren dus naar deze podcast. Ik mag er godverdomme is, die vlieg je om de oren. Ja ja, maar ik heb wel de stem godverdomme te zijn.

[01:32:07]

De vraag was of het minder kon. Ik zal proberen op te letten, maar t is wel zo'n dusdanig onderdeel van mijn manier van praten. En het is vooral niet godslasterlijk bedoeld. Euh, dus. 1. Neem dan niet al teveel aanstoot aan Paul. Laatste woorden zijn jou verteld waarvoor je bedankt voor de uitnodiging. Op de elfde van den elfde had ik heb ja leuk opzich. En euh ja, is er meestal een lunch na een opname of. Meestal gaan zij meteen na zijn worstenbroodjes waar sowieso worstenbroodjes keer een worstenbroodje mee.

[01:32:44]

En ik heb nog jong a pin toestanden. Nee, bedankt. Het was leuk, was leuk en aardig. Maar ja, succes en je bent van harte welkom als je een keer wil aanschuiven. Want het was erg gezellig. Dank je wel. Te vaak nou ineens bedekt met allerlei verklaringen. Hoe komt dat schot? Waarvan de Carla? Spears loopt nu naar Anatool toe om te laten zien dat er een gat in het net zit. Op Van der Doelen 2 1 is misschien wel de populairste voetballer in Eindhoven.

[01:33:38]

Vijf keer toen die allemaal een unieke avond Don Juan van de doelen van de doelen. Wat een heerlijk afscheid voor hem. Geen Duitser bij de eerste paal, geen twee op de rand van het strafschopgebied. Willy van de Kerkhof is daar. Willy Vandercammen.