Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

Com com.. Com estàs. Com es crea com es viu com es gestiona un club des de dins. Tu et podies imaginar que es podia arribar a aquests límits amb una figura del tamany de Leo Messi. Però bé cap de les maneres millor jugador probablement de tots els temps s'ha fet molt petit que ha tingut tota la seva trajectòria. Un sol tant crec que la sortida ha de ser d'una altra manera de manera d'escoltar el Santi no estic totalment d'acord amb Messi hauria de sortir a parlar en aquests moments.

[00:00:39]

Messi ja ha dit el que té el que vol enviar un burofax dient que no vol continuar i que la clàusula tan suficient quant més ràpid estigui millor perquè més temps de reacció regenera el Barça més amb aquesta temporada. D'aquí quatre dies tornarem a començar. Si s'hagués esperat com va fer Neymar fins a l'últim moment. Si no no ho dic des d'aquest punt de vista i ja hi haurà moments. Ell ja ha dit el que pensa fer amb aquest burofax. Ara després molt si vol que es faci la roda de premsa digui els motius pels quals de tot això i que expliquin tot el que pugui explicar en aquests moments que ja de parlar és el Barcelona que és el que ha rebut un burofax.

[00:01:26]

Estic totalment d'acord en que el Barça deia el silenci a cada minut que passa. A més aquesta directiva també em sembla que a més també podria haver sortit. Hi ha paraules però de moment perquè ja ho diu el més aviat possible. Ja se li ha de donar les gràcies. D'entrada perquè quan abans el dia abans es pot planificar la propera temporada. I ja que aquesta temporada és atípica no hi ha temps per res eh. I després si és cert que estic totalment convençut que sortirà si no hi ha un daltabaix i tot canvia les circumstàncies que es puguin donar amb molt curt termini ja estic convençut que sortirà i donarà els seus motius més atrevits han permès donar sorpreses.

[00:02:17]

Jo estic una mica consternat perquè per a mi ha estat donar una gran sorpresa. Jo pensava simplement que era un avís més de Leo Messi.

[00:02:23]

Home ara la junta directiva que ara és més gran tot plegat és ha dit. No seré jo qui ha dit més. Fins ara a Can Barça clar 2 a 8. El fet de que ara és obvi.

[00:02:37]

A més des del Col·legi està avisant Messi està avisant alguns diran el que dir que no té perquè avisar que ell és un jugador i el que ha de fer és córrer però Messi ha anat a Bizanci. El millor jugador del món ha anat avisant No tenim equip en això i si veu que la resposta des del 8 2 no és cap és zero del resultat més humiliant en la història del Futbol Club Barcelona.

[00:03:04]

La reacció és cert o no s'ha fet res simplement bé al primer aquí igual. I jo pensava que era un avís més per dir bona ja estic fart i aleshores això sí que d'alguna manera aquest fet va mostrar tot el que es parlava sotto voce no les relacions i l'Estat entre la junta directiva i Leo Messi.

[00:03:28]

Jo et diria a la directiva i els jugadors no està clar i això és una cosa que ha fet ve de fa temps però que evidentment ha acabat d'esclatar ara i que veurem quin recorregut té. Insistim perquè tot just fa un parell d'hores a tot estirar que sabem aquesta notícia sabem la notícia que Leo Messi ha enviat un burofax al Barça demanant i exigint la rescissió del contracte.

[00:03:50]

I és que a més Messi no en pot sortir després d'un clar favorit del Barça. El Barça ha de sortir en el moment més àlgid del Barça quan torna a guanyar. és el moment de sortir i ara plega o marxa. Jo recordo la meva època anterior a la meva boca on els jugadors del Barça quan acabaven contracte acabaven molt malament i en canvi els jugadors del Reial Madrid parlen meravelles i jo tenia contactes amb companys que havien sortir al Madrid.

[00:04:20]

Parlar ho tot tot meravelles que si Rei és normal en un reservat per al niño tan bé. Petit detall no i en canvi el Barça puc dir a mi em van notificar que causarà baixa al club perquè acabava contracte amb una carta certificada. He de ser clar i clar i això havia canviat. La sensació és que havia canviat en canviar valors totalment diferents i tal i qual.

[00:04:47]

I no ho sé i ara fins i tot comences a creure tot això. Aquesta junta entre cometes vol tapar tot el que sigui colpista i s'apropa igual. Jo sempre he estat molt. Tot això no dic sincerament no hem arribat a aquesta situació i començo a pensar que probablement tinguin raó. Tot això ha fet canviar canviar ha canviat. Però clar això és molt això és molt més gros i això és atípic remata molt Santi.

[00:05:14]

No és que hi haurà regadiu platja a part del tema d'aquest periodisme que ha acabat a base de proves va caient el pes. Si ja ha passat a Guardiola de Cruyff la continuïtat de la junta però d'Esquadra el panorama del paisatge és que se'n vagi gratis si és que per mi aquí i aquí està la clau. Així que Messi és el que reacciona és quan Messi té el torpede a la línia de flotació. No és que se'n vagi Messi perquè dintre dels quadres això tan bé com jo vull dir ja que és ja un jugador on Messi el qual d'aquí nou mesos acaba contracte i gratis.

[00:06:14]

Evidentment ningú pagarà els 700 milions de la clàusula. Però alguna cosa es pagarà i serà una quantitat important sobretot tenint en compte els temps de crisi econòmica que ha estat i que vindran. El torpede a la línia de flotació és que faci valer una interpretació de la clàusula en la qual diu que la temporada ha sigut irregular. Ell pot marxar abans cosa que el Barça. Jo crec que un tribunal pot defensar perfectament fins i tot del Barça fins i tot del departament jurídic del Barça perquè si Messi arriba a guanyar la Champions aquest diumenge hagués cobrat la prima per guanyar la Champions.

[00:06:59]

I aquí hi ha una parella de Llançà. Era una altra temporada. La qüestió de l'herència esportiva i també la qüestió de l'herència econòmica són les dues potes que tantes vegades hem parlat els últims dies. Santa i moltíssimes gràcies en seguim parlant una abraçada. Ara marxarem a publicitat.

[00:07:16]

Però abans un parell de punts de connexió passo pel Reale Arena que ja ha començat la segona part del pols verd Barça Pedro al minut 6 de la segona meitat 0 0 però minuts molt bojos sense canvi dels dos equips ha tingut una ocasió claríssima el vols amb una centrada per la banda dreta que sense voler ha tocat amb el cap i ha enviat a punt ha estat de marcar se un autogol Sandra Paños ha enviat a córner. Però és que després de tenir nova ocasió ara amb encert que ha tornat a estar a punt de fer el primer pel Barça.

[00:07:43]

Minuts bojos però sense gols a Anoeta vols burka 0.

[00:07:47]

Barça 0 ha sortit fort mira i el Barça si els dos equips estan ara mateix a una lluita aferrissada. El partit ha estat una mica boig sense control. El Barça està intentant aconseguir lo i és complicat. Veiem el burca sembla que està prement una miqueta més l'accelerador amb una ocasió que Happy gairebé ha introduït la pilota a la xarxa i en la següent acció encén molt clarament ha estat a punt de fer el gol pel Barça. Veurem què acaba passant i l'altre punt de connexió a les oficines del Barça.

[00:08:22]

Tenim el David Bosch o la David.

[00:08:24]

Bona nit. Escolto bastant soroll de fons.

[00:08:28]

Quina és la situació tal i com deia ordre. El Barça va rebre Leo Messi cridat per Pompeu millor pel que fa a la Lliga perquè ja és important també el que estem dient.

[00:08:51]

és una notícia perquè els oients ens entenguin ara mateix a les 9 i a les 9 i 8 del vespre. és una notícia que de moment ja ha generat una petita manifestació. Per tant imaginem nos l'abast de la magnitud de la notícia ja que diuen la xarxa tsunami blaugrana acaba de fer un tuit que diu tothom al Camp Nou ja convocatòria a l'accés 10 si cal. Traiem a la força. Bartomeu dimissió data. Porteu espelmes. Aquest és el tuit que acaben de fer ara mateix Tsunami blaugrana.

[00:09:21]

Aquesta plataforma que es defineixen segons el seu Twitter com un grup de socis del Futbol Club Barcelona organitzat per convocar accions amb l'únic propòsit de forçar la dimissió de la junta actual del. Allà hi estarem allà també estarem pendents a banda by Bosch en aquest punt de connexió que us estem oferint en aquest programa especial que fa ja una hora i mitja pràcticament que dura. Sobre la notícia sobre aquesta demanda de Leo Messi de rescindir el contracte amb el Barça sap abans d'anar a judici no només ara que estava ocupat en aquesta situació a l'estadi estem tornant a preguntar per si hi haurà algun tipus de declaració del que diu El Santi no pot ser que no haguem escoltat amb Messi al Barça el que ens confirmen avui és que cap mena de reacció hi haurà el Barça 9 i 10 de la nit no té cap mena de reacció del club cap mena de reacció del club fem una pausa i seguim Va sigueu on sigueu pare per ara feu Estiu RAC 1 4 3 3 o 4 dies l'estrella de l'equip rival per guanyar la lliga.

[00:10:40]

Aquest és el millor míster amb El Mundo Deportivo dirigeix el teu equip amb jugadors reals. Darrera jornada hi amb els premis en joc. Descarrega de míster o registre míster Mundo Deportivo punt que el millor mànager de futbol està preparat míster repte RAC 1 presenta un final i un inici de temporada amb un agraïment enorme a tot en un programa. Aquesta temporada hi tornarem. Divendres 28 d'agost especial del món a RAC1 amb Albert sort. En directe des de l'Hospital Clínic de Barcelona.

[00:11:14]

Com es presenta la temporada. Ara ens fa una il·lusió especial a partir de les 10 del matí. Presentació de la nova temporada de RAC1 amb tots els editors de l'emissora al recinte de l'Hospital Clínic de Barcelona. El que farem és el que fem sempre estem en un moment en el que s'ha de cedir el part. La novetat d'enguany és que tindrem tècnic d'això divendres 28. La prèvia de la temporada 20 21 serà una mostra d'agraïment a tot el personal sanitari que dóna la cara davant del virus 29.

[00:11:42]

Us esperem a tots. El primer que arriba al primer no per les restriccions del codi. 19. Aquest acte només tindrà com a públic personal sanitari. Seguiu es recull per escrivint a un punt que nosaltres ja hem engegat i passar ho bé. Recordeu divendres 28 d'agost a les 10 del matí. Una edició molt especial del recull Albert Soler en directe amb el personal sanitari des de l'Hospital Clínic de Barcelona RAC 1.

[00:12:09]

Tots som un estiu de bogeria anar de vacances de vacances amb aquestes actuacions per evitar haver d'anar a mesures més dures penes que comencen a patir una mica ja per a la reobertura del curs al setembre. Seria tan important que ara mateix se'ns poguessin escoltar des d'aquest tema des de Fraga a Maó i des de Salses a Guardamar. Aquella frase que diuen que el rock and roll nunca muere sólo se arruga el cuero cada cap de setmana de nou a dues. No us perdeu el dia lliure.

[00:12:49]

El programa que l'Oriol mitjà demana que us escolteu Escolta és que jo no us he demanat això no sabia que ens estaves escoltant.

[00:12:56]

Perdona Oriol. No ho tornarem a fer.

[00:12:58]

Cap problema però que quedi clar que el que jo recomano cal que ho diguis que ja ho sé recomana escoltar el Via lliure amb la mania acusó. Doncs així ho farem.

[00:13:07]

Dissabtes i diumenges al matí el Via lliure a 1 on som ara a RAC1 punt que encara és més fàcil descarregar escoltar i compartir els teus actes preferits. Minut i mig i un quart de deu de la nit estava escoltant recull un programa especial en el qual hem començat des de tres quarts de vuit del vespre per explicar vos la notícia referent a Leo Messi que ha comunicat al club que vol deixar lo ara mateix via burofax. Ho ha fet per tant estem analitzant totes les conseqüències.

[00:14:03]

Estem fent totes les anàlisis i les opinions en una nova Nit de ràdio a RAC1 és estiu és agost però és una Nit de ràdio recullo o com pagarem fins que faci falta per explicar vos tota la informació però també tenim un altre punt d'actualitat important a Donostia al Reale Arena s'està jugant al Barça el passi a la final de la Lliga de Campions Femenina i males notícies Pedrol que acaba de marcar gols Borg amb una jugada molt desordenada al cor de l'àrea hi ha hagut una centrada per la banda dreta de 2 1 i després d'un refús de la defensa blaugrana i un intent de xilena de Rapallo ha marcat en un refús a la vols burg s'ha avançat en les alemanyes al minut 58 amb 32 segons.

[00:14:46]

Males notícies ja no et vols burg un Barça 0. Una llàstima perquè el Barça de moment estava plantant cara. La veritat que estava fent un molt bon partit estava molt ben situades i un mal refús a dins l'àrea ha acabat amb aquest cop el 2 8 i el Barça de seguir amb la mateixa intenció amb la mateixa seguretat que l'ha portat a arribar al minut 57 contra un dels millors d'Europa fent el que millor saben fer i veure si arriba una bona reacció per part de l'equip de Lluís Cortés.

[00:15:16]

Doncs de moment de moment insistent minut 58 per als Borg un Barça a era una llàstima veurem si el Barça té temps fins al final del partit per intentar donar una bona alegria a una bona notícia perquè déu n'hi do la nit que tenim avui en clau blaugrana a veure Saperas passa un quart d'hora de les nou del vespre. Volem una miqueta per aquells que us acabeu de connectar la ràdio per saber exactament per què dimonis estan fent aquest programa especial perquè la notícia en sistemes de pes de notícia és una de les més importants dels últims anys en clau blaugrana fins ara.

[00:15:46]

Què és el que sabem segons diríem que tot ha començat a les set de la tarda quan el canal argentí té i feia saltar la notícia feia saltar la banca amb aquesta informació. Leo Messi ha enviat un burofax al Barça demanant acollir se a una clàusula del seu contracte per rescindir lo unilateralment a partir d'aquí hem tingut també la confirmació del Barça que això és així que Leo Messi ha enviat aquest burofax al club segons els advocats del jugador. Doncs Messi pot acollir se a la clàusula que li permet rescindir unilateralment el seu contracte.

[00:16:16]

Ja ho va explicar en el seu dia el diari El País que tenia aquesta clàusula que podia marxar aquest estiu doncs si ell ho demanava al club i podia marxar d'aquesta manera lliure el club confirma que és així com dic tenia una data límit però que aquesta és el dia 10 de juny i que per tant ara no tindria cap validesa que el que fa és posar aquest burofax en mans dels serveis jurídics del club i a partir d'aquí veure què és el que passa.

[00:16:42]

També asseguren que no faran cap mena de declaració estaven pendents de si parlaria. Alguns han dit que no durant el dia d'avui el Barça no parlarà si hi hauria alguna junta a alguna reunió dels directius. De moment no ens consta que n'hi hagi convocada absolutament cap. Sí que hi ha hagut moviment o hem escoltat els voltants del Camp Nou amb alguns aficionats que ja s'estan organitzant per mirar de protestar per aquesta possible sortida de Leo Messi del club hem tingut algunes reaccions això sí a les xarxes socials com per exemple una de cridanera una persona que no està acostumada a deixar gaires titulars com és el capità el capità Carles Puyol el respecte i admiració en Leo todo mi apoyo.

[00:17:25]

Amigó també fins i tot el president de la Generalitat que s'ha acomiadat pràcticament de Leo Messi donant li les gràcies per la seva estada a Catalunya i en tenim un d'última hora abans dèiem que Joan Laporta no parlaria però que sí que demanava la seva dimissió. Doncs bé ja ho ha fet també a través de les xarxes socials si volem que Messi continuï a gust al Barça. Hem de fer fora Bartomeu immediatament amb el hashtag via fora Bartomeu. L'oposició als opositors en aquesta Junta insisteix en tot plegat en clima preelectoral perquè l'any que ve tenim eleccions a Can Barça que es manifesten a través de les xarxes.

[00:17:59]

Deixeu me també que vagi fins a l'Argentina. Allà també l'acompanya Vero Brunetti o la Vero Bona nit Buenas noches.

[00:18:08]

Bueno imaginar te cómo podemos està tenint en compte que parlàvem l'altre dia però que no sé si esperaves l'altre dia xerrant amb el Tu diràs que tot es precipita d'aquesta manera que tot aniria amb tamany amb aquesta magnitud que ha agafat ara per ara.

[00:18:27]

Ara ja hi ha ara. Ara per veure quin dia i hora la clau de mirall blau marí incluso internament té una manera que encara no tenim clar.

[00:19:54]

Aquesta és la qüestió. I també insisteixo amb els fets del que ha passat fa pocs dies tu creus que la qüestió de Suárez tot i prevista pugui desencadenar molts àmbits d'interès.

[00:20:15]

I quan no hi hagi influït algo tan important va comunicar que deixa en mans de l'Estat preguntant com sap com ha caigut aquesta notícia a l'Argentina a veure com ha anat un terratrèmol.

[00:21:28]

L'acord no era tan clar i determinat pot perjudicar la carrera.

[00:22:26]

I més. Segons ell comenta una versió de Messi és que hi hagi una rescissió del contracte.

[00:22:33]

Per tant no s'hagi de pagar cap permís i això encara i només faltaria encara s'ha de veure greu en forma de fulla. Hi ha una incògnita i tindrem temps de parlar.

[00:23:14]

Des de l'Argentina veurem moltíssimes gràcies una abraçada una un gran.

[00:23:32]

Set minuts i dos quarts de deu de la nit tornem a passar per les oficines del Camp Nou. David Bosch com tenim la situació ara mateix. No podem connectar amb el David Bosch ara connectarà amb ell per saber què passa a les oficines perquè recordem abans ens ho ha explicat el nostre company que s'havien aplegat una quantitat o una seixantena de persones per començar a manifestar se en contra d'aquesta decisió o en contra de la situació que s'està vivint ara mateix que és la de Leo Messi la de la possible marxa de Leo Leo Messi i insistim a través d'aquest burofax a través d'un comunicat jurídic que fa que obliga el club vol que pretén que el Barça rescindir el contracte si passaré per al Reale Arena.

[00:24:15]

De moment però el Barça no pot reaccionar no pot reaccionar però em preguntava abans com respondria el gol del Wolfsburg. Doncs molt bé perquè els blaugrana han tingut dues ocasions molt clares ara compta per atacar el Bloc d'Esquerra. L'atac quedarà aturat aquí a la banda hi ha una centrada a refusar amb el cap Pyle va refusar el Barça. Abc deia hi ha hagut dues ocasions molt clares del Barça sobretot una de Mariona Caldentey a boca de canó va enviar la pilota per sobre de la porteria de Frederic cap.

[00:24:44]

Per tant ara mateix al minut 68 i 35 segons vols vol que el Barça 0 però amb un Barça que no abaixa els braços per tant de moment. Sensacions. Tot i el gol molt positives de les de Luis Cortés d'acord amb això Mireia. Totalment d'acord. El Barça ha reaccionat molt bé aquesta ocasió de la Mariona ha sigut claríssima i crec que és important començar a materialitzar la idea. El Barça ha tingut moltes ocasions de gol. Com dèiem està fent un partit molt i molt bo davant d'un dels millors equips d'Europa i seria important que ha aconseguit fer una diana aviat perquè si no el temps va passant.

[00:25:19]

Hem vist que ha entrat Aitana que també és una jugadora que pot ajudar molt en zones d'atac entrant de segona línia i crec que és una de les consignes que ha donat des de la banqueta intentant intentar rebre els costats de les pivots del del Wolfsburg és on el Barça està creant mal. I a veure si aconsegueix el gol de l'empat que seria totalment just després també la jugada polèmica de la primera part. és claríssim que han xiulat pel Barça el Barça planten cara contra aquest equipàs.

[00:25:48]

Minut arribant al minut 70 d'augment fos mort un Barça 0. Ara si anem cap a les oficines i tinc el David Bosch com a David Font ha dit de nou.

[00:25:59]

Tal i com està la situació ara mateix.

[00:26:01]

La veritat és que cada vegada més a l'exterior del lloc empleat diria jo dic tampoc gaire. Directius de tota mena i directius han marxat i han marxat directius o empleats a fora a l'exterior. La situació cada vegada més del amb la samarreta del Barça el 10 d'abril i el 10 de l'Argentina i el Jurat Jove molt Barça indignat l'han aprovat ahir els socis que cada vegada s'apropen a les oficines.

[00:26:52]

Evidentment reclamem calma reclamem tota la calma del món en aquesta protesta.

[00:26:57]

En aquesta concentració que s'està donant a les oficines del Camp Nou i que ha provocat aquesta notícia que va venir explica en David ja han aprovat ja en vàries ocasions la Guàrdia Urbana per parar una mica la gent com per exemple jo acabo de comentar quan han sortit d'aquell empleat directiu molt el que seria la tanca. Hi ha hagut una petita aglomeració i la presència de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

[00:27:27]

Evidentment que tot sigui amb més calma a més de les Calmes possibles gràcies David fins ara. I deixeu me també que comentem tot plegat i ho analitzen tot plegat amb el company de l'esportiu també habitual de les tertúlies de Rac1 en Ferran Cornellà o Ferran bona nit. és una notícia que fins i tot insistim ha generat una protesta i una manifestació en un parell o un parell d'hores a tot estirar se al bar.

[00:27:51]

No és normal. Si mires les xarxes socials llavors calent és màxima dins la segona. De fet no m'estranyaria gens que sí. Jo sempre he pensat que una moció de censura és molt difícil que pugui tenir èxit als requisits que es tenen. Però estic convençut que si algú els opositors posa una moció de censura els socis van ser ràpids.

[00:28:21]

Creus i creus que algú ho farà.

[00:28:27]

Si algú fa una altra forma de recollir signatures. Una intenció és barallar se amb persones sense que ningú els hagi cridat i simplement a Coronavirus. Jo crec que sí que és la marxa de Leo Messi perquè estem convençuts Ferran allò. Jo potser ara Passaré d'optimisme però m'ha dit durant aquesta estona que seguin que seguin i que ho intentin solventar i parlar això ja ho donem per perdut. Jo ho veig complicat ara per ara tenint en compte el que se sap el poc que se sap és que s'ha enviat un burofax dient que vol marxar i que vol marxar gratis que s'acull a la clàusula de rescissió de trencar el seu contracte i que el Barça diu que no.

[00:29:32]

Bé diu el Barça no ha dit res no ens ho porta dient tot el vespre que el Papa Benet hagi novetats en cas oficial del Barça.

[00:29:41]

El Barça oficial no ha dit res quan els mitjans de comunicació ens diuen que per a ells la clàusula va caure el 10 de juny i que per tant si vol marxar doncs que aporti els 300 milions de la clàusula de rescissió. 3 que és molt trist que Leo Messi. D'aquesta manera jo sempre he imaginat a Leo Messi el dia que hagués marxa un gran homenatge al Camp Nou plorant tot el món igual que va plorar el dia que Guardiola que va marxar Xavi i Iniesta sense fer coll semblava havia fet la colla.

[00:30:21]

A vegades la gent cauria o es tiraria a la segona graderia a baix. Suïcidis això sí mai m'hauria imaginat que Leo Messi que després d'un 2 8 i d'aquesta manera ha entrat al club el suïcidi en Barcelona seran el que és el jugador més gran de la història de la història del futbol historiadors Clara mai m'ho hauria imaginat. Per tant el més 3 ja no és com marxarà o si se solucionarà o no sinó que ha hagut un dia que ha sigut avui.

[00:31:05]

Leo Messi ha dit que vol marxar del Barça. Per mi això ja és trist. No només això sinó que ja s'ha manifestat s'imposa el barcelonisme com Carles Puyol. Les xarxes socials donant li tot el suport al Messi. I de fet Luis Suárez aplaudeix el tuit de Carles Puyol per tant que això és una prova més que els jugadors enfrontats a la directiva no ara sinó bastant temps corre es parlava l'altre dia que no hi ha dia tranquil.

[00:31:39]

Jo crec que avui és la mare de tots els dies no tranquils.

[00:31:44]

Abans parlava dels dos dies més tristos i l'altre també dels últims anys del barcelonisme. Ara farà dos dies de festa o de vacances al poble. Haurem de treballar sobre la mort del joc. Avui m'ha agafat la vida. Ara estic de vacances la setmana que faig vacances no he pogut tret durant tota la temporada però això és així. A Porreres això demostrava aquesta setmana passaran coses a la sala. Jo he volgut fer vacances i m'ha agafat tant en bici 20 quilòmetres hora 20 quilòmetres al poble.

[00:32:25]

Des d'aquí un missatge als responsables de donar li vacances al carrer des que li van un parell de dies més. Que descansi una miqueta aferrat moltíssimes gràcies a una abraçada a vosaltres. 2 minuts per sobre de dos quarts de deu. Deixeu me que connectem amb Jaume Molló a Molló Bona nit bona nit Dani perquè clar estem parlant molt de què pot passar a partir d'ara de quina és la situació que es pot esdevenir a partir d'ara. Amb aquest burofax ha canviat més si el club.

[00:32:51]

La resposta vaja. La resposta que nosaltres sabem que li ha donat el club perquè el club encara no s'ha comunicat quin és l'escenari jurídic que es pot obrir a partir d'ara a Molló perquè perquè els oients ho tinguin clar perquè al voltant de les 8 quan plou es feia aquesta pregunta bé i si Messi no es presenta. Què passarà a partir d'ara. Doncs bé intentem resoldre ho ens hem posat en contacte amb un expert jurídic i els passos serien aquests. Si això no s'arregla és a dir si no a part de les dues parts hi queden d'acord d'alguna manera i més si no es presenta ni el dia 30 a fer se les proves PCR ni el dia 31 quan està citat per Ronald Koeman.

[00:33:32]

El Barça li enviarà un burofax. Té nassos li enviarà un burofax a Messi per dir li senyor l'esperava a fer se la prova el dia 30 després de l'entrenament el dia 31. Si no es presenta doncs prendrem les accions legals oportunes. A partir d'aquí Déu n'hi do. Messi continua sense presentar se al Barça. El que faria seria posar una demanda al Jutjat Social per incompliment de contracte. Messi que és el que és el que va tenir una vida. és una situació signarà Artur.

[00:34:12]

Jaume. Cicle cc i CC CC cicle és un jugador que no es presenta als entrenaments i que compleix amb el baix amb el que estipula el seu contracte. Per tant si des d'aquest punt de vista salvant les immenses distàncies entre un i altre així doncs podria passar el mateix que Artur. Aquest seria l'escenari l'escenari jurídic que pot passar si el tema Roca i les dues parts continuen fermes en la seva posició també té de dir que aquest expert jurista ens ha dit que Messi té totes les de perdre això.

[00:34:53]

Si això arriba als jutjats és a dir que aquesta clàusula del contracte de Messi. I és que realment és tal com deia l'entesa és a dir que hi ha una data fixada perquè ell es pronunciï. Doncs no té res a fer. Clar en el tribunal que és bàsicament el que posa en paper en Jaume I és el que posa en un full si és el que diu una part o l'altre qui hi havia el matís que introduïen els companys del diari. Com ha anat la temporada el que ha passat amb els nous contractes arran del Cobi que estava signant com el 31 de maig com a final de temporada.

[00:35:32]

Però amb tot el que ha provocat aquesta pandèmia que es pugui acollir a aquestes dates ja no són filmació totalment totalment i hi estic totalment d'acord. Ara la via que apuntava el diari és que pogués ser perquè si no dius 10 de juny 10 de juny és clar que pugui haver hi alguna escletxa per on puguin agafar se o intentin agafar forces i et dic allò que sé si està marcat una data concreta. Ja dic aquest expert jo li dic que hem consultat ens diu que el Barça té totes les de guanyar.

[00:36:05]

Després ja sabem el judici. A vegades passen coses estranyes però d'entrada que totes les de guanyar tindria nassos. Jo entenc evidentment la derivada d'una temporada així i que s'ampliï en contractes que hi hagin allò afegitons a les situacions contractuals ja establertes però home que no es defineixi això concretament a mi em semblaria estrany pel cap baix. Em semblaria realment estrany que ho entenc perfectament que és l'escletxa en la qual crec que estarà la clau. Però a mi personalment em semblaria molt estrany que això no s'hagués definit Jaume Mullor.

[00:36:38]

Anem parlant que la nit serà llarga una abraçada forta perfecta. Quan vulgueu estar al matí i fins ara. Per sobre de dos quarts de deu deixeu me que passi un moment pel Reale Arena perquè res queden 10 minuts perquè acabi aquest partit de semifinals de la Lliga de Campions femenina entre el folk Burt i el Barça Pedrol i el Barça tancada en absolut amb el Wolfsburg al darrere moltes ocasions. Les blaugrana sembla que algú estigui a tocar realment és que el Barça està tenint molt mala sort perquè estan arribant tant per dreta com per l'esquerra.

[00:37:19]

Bones ocasions del Barça les de Lluís Cortés a intentant empatar aquest partit l'entrada Aitana Bonmatí però això realment ha donat molta vida a aquest centre de l'atac i a més també han entrat Patri Guijarro Alèxia posició per posició s'ha posat per a la posició d'interior esquerre i ara mateix això ara aspira a tapar vols Burch però Dani creu me el Barça tancant ara mateix l'equip a Alemanya el tot poderós mort a la seva pròpia àrea.

[00:37:46]

Una mentida de Mireia està posant contra les cordes tota la veritat que un vendaval ofensiu del Barça. La llàstima és que no acaba de materialitzar les opcions de gol i a vegades et penalitza amb equips tan grans. Veiem que està donant molt molt d'aire fresc a l'atac del Barça apareixent entre línies Patri Guijarro i veure si aconseguim fer aquest gol de l'empat perquè realment el Barça s'ho mereix. Vuit minuts i haurà acabat aquest partit o vuit minuts i arribarem al minut 90 aC entrarem en el padró des del Reale Arena.

[00:38:23]

Vuit mesos per sobre de dos quarts de dotze. El club no parla. Sabem algú alguna de les parts. Vaja Ras i curt es gira una altra taula també sobre la lupa sobre el que hem dit que hi ha quina era la resposta que el Barça el que feia era posar aquest burofax en mans dels seus serveis jurídics. També ens consta que el club contesta aquest burofax. Leo Messi ha li al jugador que volen que continuï i que acabi la seva carrera esportiva al Barça.

[00:38:53]

Aquesta és la resposta que ha tingut Leo Messi el burofax que ha enviat comunicant que volia sortir acollint se a aquesta clàusula de manera unilateral. El Barça li respon és que vol que continuï i acabi la seva carrera al Barça aquesta és la última hora que tenim. També contactant amb l'entorn de Leo Messi per saber si hi hauria qualsevol reacció per part d'algú del seu entorn començant per Messi el seu pare o absolutament qui sigui. La resposta és de moment no parlarà absolutament ningú cap reacció tampoc a les xarxes socials per part de Leo Messi.

[00:39:31]

De moment cap reacció del Barça cap reacció del club cap reacció de Leo Messi ha dit que la reacció de les dues parts d'aquest enrenou seva bona nit pot oferir se a partir de dilluns que ve ja es posa al capdavant del Tu diràs en aquesta nova etapa i l'estan preparant amb Messi jugador del Barça i crec que serà diferent. L'inici del Tour començarà calenta la cosa a París. La Marta Ramon té bona nit. Hola bona nit clar és que aquí ja directament Marta t'ho pregunto.

[00:40:00]

I així i així t'ho dic. Barra lliure. Vull que és el que et passa ara mateix pel cap perquè sé que és veritat que el Barça està vivint situacions molt complicades però arriba a aquest nivell. Jo crec que era inimaginable. Jo estic en estat de xoc. Ara venim cap aquí conduint. Jo estava a la platja estic de vacances m'ha agafat absolutament lluny de la ràdio en desconnexió. I aleshores quan he sabut de la notícia he pensat que seria com un d'aquells moments quan passen una cosa històrica un fet històric que recordarà tota la vida que estava fent en aquell moment que va representar del fet històric.

[00:40:40]

Jo crec que avui d'aquí a uns anys recordarem el dia d'avui de la mateixa manera i estic en estat de xoc. No perquè no tinguéssim avisos que a més estava descontent que feia temps que estava molt a disgust amb com s'estaven fent les coses. Al Barça havíem tingut diversos avisos i teníem la gran tempesta ja més que un avís del que explicàvem la setmana passada aquí aquí a RAC1. El que passa és que jo pensava que seria un conflicte que tindria solució i també confiava en aquest contracte que ara precisament estàvem desgranant.

[00:41:20]

Jo pensava que era pràcticament impossible que Messi pogués sortir. Ara més que res perquè per activa i per passiva el Barça porta repetint i repetint que Messi té contracte en vigor i en el meu cap i recordant precisament informacions que havíem estat treballant aquí a finals de maig ens referim a aquesta clàusula famosa escapatòria de Messi. Jo tenia la tranquil·litat que a no ser que vingués d'algú a pagar la clàusula de rescissió era impossible que Leo Messi sortís o que el Barça s'avingués a negociar amb un club que m'hauria estranyat molt que mesos abans de tenir Messi poder lo contractar lliure lliurar lliurement hagués fet l'esforç econòmic ara per tant en el meu cap era una possibilitat que ja estava descartada.

[00:42:11]

I a part de ser el millor que em fa també el que em crida l'atenció potser sóc jo que sóc molt naïf o que tinc molt poc coneixement d'aquesta qüestió però que realment es pugui parlar d'una diferència de criteri dins d'una cosa que està escrita. No és tan senzill com mirar el contracte. Si a mi se'm fa molt difícil si algú ha de tenir la raó. Senzillament jo entenc que per enviar un burofax al club Messi s'ha assessorat molt bé legalment i per tant deuen veure alguna escletxa legal emparant se en el fet que el coronavirus ho ha canviat tot ha canviat el món en general.

[00:42:42]

I si la temporada no es va poder acabar quan tocava que era a finals de maig i per tant entenc jo que Messi si la temporada acabava a finals de maig tenia fins al 10 de juny com explicava el Saperas segons el club. Segons el Barça ha confirmat fins al 10 de juny el poder de donar una resposta. Doncs bé si la temporada acabava el 20 23 de maig això vol dir que tenia uns 20 20 25 dies un cop acabés la temporada per donar una resposta a tots és el que ha fet ara.

[00:43:07]

La temporada ha acabat el 14 d'agost. Legalment per Messi que és l'últim partit del Barça a la Lliga. Per tant potser s'emparen en això de dir Escolta. No no és que en onze dies un cop acabat la temporada posem durant la resposta el que passa per donar les en aquell moment ja vam explicar que Leo Messi. Ja li havia comunicat o ja havia decidit que executava la temporada restant ja veníem de tota la crisi de la pandèmia. Ja venia molta de la Daurada City.

[00:43:34]

Però en aquell moment ja havia passat el tema de la pandèmia ja s'havia reestructurat la temporada i no havia reinterpretat el contracte. En aquell moment m'explico quinze minuts pràcticament a les deu d'això mal que li ha demanat també l'opinió al Marc Carmona de la mà bona nit. No podem connectar amb el marc ara sí i Marc nit. Marc Carmona o la bona nit. Ara sí mercat escolto com estàs. En estat de xoc. Sincerament no m'ho esperava. No m'ho esperava.

[00:44:03]

Pensava que es podria reconduir la situació. Crec que ell ja porta temps mostrant una mica el malestar amb el que anava succeint però pensava que era reconduït. La veritat però que arribats a un punt jo crec que és el que deia ara la marta més enllà de qüestions interpretables de contractar tot el que ha passat en les últimes setmanes. Si no hi havia escenari com aquest és a dir només en un escenari com aquest imagino que podria donar se una situació així perquè tot el que ha passat és molt gros.

[00:44:34]

Si és molt gros. Jo crec que tots tenim grups de Whatsapp d'amics que sempre fem la tertúlia i jo en tinc dos o tres que ara estan bullint el mòbil. Hi ha gent de totes les opinions. Hi ha gent que et diu no pot marxar i si vol marxar que marxi. I jo crec que hi ha una cosa que és fonamental en la meva modesta opinió. Crec que el Barça no es pot permetre acabar malament amb Leo Messi. La relació de Messi amb el Barça i amb tots els barcelonistes és molt especial.

[00:45:04]

és un jugador que des del meu punt de vista ha arribat a ser el millor de la història començant a jugar a casa amb 13 anys passant per totes les categories i acaben sent el capità. Per tant independentment de si et creus que estigui bé que vulgui marxar o que no pugui marxar de convèncer o no. Crec que el Barça no es pot permetre acabar malament amb Messi amb burofax amb advocats i amb aquestes coses jo crec que Messi. Si creus que comptes amb ell salada intentar convèncer per tots els mitjans perquè es quedi perquè li pots vendre que hi ha un projecte que el pugui tornar a engrescar i que pugui ser guanyador.

[00:45:41]

I si això no ho aconsegueixes crec que s'ha de fer el possible perquè Messi sortir per la porta gran en el sentit que sé que les relacions amb la junta diu que no són bones però però s'ha d'arribar a un acord. S'ha d'arribar a un acord que li facilita d'alguna manera la sortida que se li fa una estàtua que se li diu. No ens podem permetre el luxe de que Messi acabi marxant del Barça en una situació que ja es porta el contracte als tribunals.

[00:46:12]

No s'ho pot permetre això el Barça. Des del meu punt de vista ara ara segueixo preguntant Marc però deixem que també introdueixi la conversa a un home que jo crec que té una opinió més formada en tot el que significa el barcelonisme i moments històrics del Futbol Club Barcelona Josep Maria Minguella.

[00:46:28]

Bona nit cordial Correcte correcte correcte.

[00:46:33]

No sé com situar on situar el que estem vivint avui el dia que estem vivint avui.

[00:46:39]

Aquest dimarts 25 d'agost dins de les notícies de més transcendència i de més magnitud que has viscut en la història del Barça Cuatro o bé glòria però ell hi al carrer però és clau la història del Barça. Leo Cortés Pòrtic Pòrtic el quart l'equip vinculat al club blaugrana i tot això i molt fort i això era el final d'una època vetllada. Ell de la Liga. El. I la veritat és que no vull treballar al Barri Vell de Viver. Quan ha arribat i aquí ho mig per dir ho clar però dir Jo no sóc jo qui els mitjans.

[00:48:58]

Vermell els colors del Barça i el color i tot això i tot el cap de setmana. Una trucada d'un correu per dir li que ell i jo crec que això ha pogut ser molt segura. Bill ja varia uns. Jo estic segur que això no té un acord amb un altre club si no tens clar María. Segur que això ja s'ha pogut fingit a Itàlia i a Itàlia. Han parlat d'aquest tipus de coses d'aquí dieu que seguirà a Portugal i que ho Cali tot però puc equivocar.

[00:49:53]

Quan es diu això que ara jo vulgui Vitali Klitxkó. Ara abans que sortís això a Itàlia i no a dir que el pare tenia previst un viatge a Itàlia. Recordeu però que donen pistes per centrar se en coses de Minguella.

[00:50:25]

De fet Minguella ja els pagaments fiscals són molt millors que aquí no De fet Cristiano tria la Juve també perquè se'n va guanyar més calés no ha de pagar tant a Hisenda.

[00:50:36]

A final d'any no és correcte utilitari i vital es paga una quantitat anual i no és com aquí el jugador té el 50 per allò que li havia caigut molt bé no tocava molt el rei i llavors i ara ha el jugador portant lo a semifinal i tot això i una de les raons és igual color pagar el 50 per cent de Toluca gaire i això beneficia. Però qui vol viure d'això hi havia una oferta seguida d'un altre però a partir d'aquí jo tinc encara una petita esperança que Gorki que torni a signar el tovalló.

[00:51:38]

Com ha canviat tot el burofax. Veus aquesta possibilitat real. Minguella hi té a veure això és la interpretació dels contractes totes les activitats de la vida. I té raó o té raó el Barça i evidentment n'hi ha alguns de les circumstàncies excepcionals que van concloure ningú. L'aparició del Cobi i el Campionat Juvenil. Llavors el concepte del contracte això vol dir que el jugador pot quedar lliure dintre de la temporada normal. La temporada ocupava el 30 de juny a tota Europa.

[00:52:30]

Per tant segur que van posar d'acord per lligar ho són 10 dies després de la final de la Champions perquè el 30 de maig o juny. Deu dies després l'àrbitre de la temporada.

[00:52:46]

Pau Gasol que l'any passat de tot Josep Maria perdona un cop s'estira tot no precís això és a dir un cop s'ha tot hi ha hagut ampliacions de contractes de jugadors que acabaven el 30 de juny i que han estirat el contracte per acabar aquesta temporada atípica. En aquestes circumstàncies tampoc es precisa en una clàusula tan i tan important.

[00:53:07]

Bé això ha passat. Jo no puc dir ho però ha passat ha quedat allí com una clàusula de la teoria arreglada. Jo he parlat amb gent del club i ha bolcat. Deu setmanes i parlaves d'algú de l'any que ve. Jo no tinc ningú. Ningú m'ha dit mai ni jo ni nosaltres parlar vos de cap altre que diu. A vegades a la vida en circumstàncies que s'escapen diferents jutjats nosaltres. Que hi hagi abocat el seu negoci i continu de discussió en el cos dels Jocs.

[00:53:56]

No hi hauria jutjats. Jo crec que això pot anar bé però seria una línia complicada perquè crearia cultura turisme barcelonisme i tribunal discutint que si blanc i vermell tenen dret a jugar al Barça B.

[00:54:22]

Com ens ha explicat abans en Jaume si diumenge no es presenta Leo Messi a l'entrenament llavors s'obriria un nou procés que seria el fet que Leo Messi estan complint el seu contracte suposadament això té tota la raó.

[00:54:34]

Vull dir que és molt bo però jo deixo un detall i un detall diu jo el fet de dir molt amic de Leo una trucada de telèfon. Segurament de l'època franquista els minis podrien enviar un motorista a casa quan el motorista ja era una manera molt dura.

[00:55:17]

Jo vaig escoltar la setmana passada i crec que hi hagi que els jugadors del Barça i jo amb honors i ho veu clar i clar no és la manera d'acomiadar se algú està claríssim aquí veureu i veurem sobretot les conseqüències que això pot arribar a tenir si és que com diuen Josep Maria Minguella ha tingut aquesta causa efecte ha tingut una importància dins aquesta causa.

[00:55:44]

Amb la situació que estem vivint avui amb Leo Messi Josep Maria Minguella moltíssimes gràcies una abraçada davant.

[00:56:03]

Quatre minuts de les deu de la nit deixeu me que passi pel Reale Arena perquè s'ha acabat ja fa uns minuts el partit del Barça femení davant el fals Burt Pedrol. No ha pogut ser. No ha pogut ser acabat en un 0 per les alemanyes. Cares de decepció les jugadores del Barça Rotllant ara de la celebració del Wolfsburg. Jo era el millor resum del partit és una de les qualitats del Wolfsburg és la va fer molt de mal amb molt poc. Doncs exactament això avui ha condemnat el Barça perquè un gol rocambolesc de frívolament la Roja al 58 ha sigut suficient per tombar un conjunt de Lluís Cortés que en el global jo crec no sé si la Mireia estarà d'acord que ha sigut superior i amb això crec que s'ha d'acabar el Barça ja només ha demostrat que pot competir contra els grans d'Europa sinó que fins i tot pot ser millor.

[00:56:45]

El Barça es queda a les portes d'una nova final demà torni pel PSC i per l'Olympique de Lió que buscaran aquest segon bitllet per a la final de San Mamés demà a les 8 a l'estadi de San Mamés. La final és a San Mamés. Si aquesta segona semifinal serà a San Mamés.

[00:57:02]

Una llàstima Mireia si la veritat que és una manera de perdre amb el cap ben alt que ningú a ningú li consola segurament a més a més han sigut molts moments millors que el Wolfsburg. Les prèvies i van entrevistar Marta Torrejón i deia tenir moltes ganes de tornar nos a dir en un dels grans d'Europa per veure quines calor estem després de jugar la final i avui s'ha vist que el Barça hi pot competir i a més a més en molts moments el partit ha estat millor.

[00:57:27]

Per tant a seguir treballant i a no quedar se que sigui una altra vegada un pas més respecte cada temporada per arribar a competir i guanyar equips d'aquesta talla doncs un pas més és un pas més potser dolorós però com a mínim segur que un pas més endavant agraeix moltíssim a la Mireia Vera vull haver acompanyat per analitzar d'aquella manera tenint en compte com ha anat el vespre aquest esport Barça. Gràcies Mireia és un plaer i Pedrola et deixen pendents de reaccions les anem escoltant en les properes hores o en els propers dies una abraçada perfecta i una abraçada.

[00:58:02]

Dos minuts de les deu de la nit havien deixat també pendent la conversa amb Marc Carmona que el tenim connectat. Marc ara posava sobre la taula Minguella un element interessant. Tu creus que més es cura en salut és a dir que ja té alguna cosa que pugui tenir lligada. Si no no faria aquest moviment. Doncs no ho sé no ho sé.

[00:58:21]

El Minguella s'ha dit que tota la vida això no és així. Si allò diu és que deu ser veritat no ho sé. El que sí que coincideixo és que crec que si podia tenir dubtes crec que el tema Suárez el pot haver ajudat a decantar la decisió perquè sé i crec que tots ho sabem que tenen una relació molt estreta de molta amistat i ja s'ha dit i ho dic tots però crec que crec que s'hauria d'haver fet diferent sense cap mena de dubte clar.

[00:58:55]

Aquí el comportament de Messi és un comportament o és una situació o com a mínim és arribar a un extrem. No sé si quasi bé jurídic que no l'havien vist abans però amb alguna cosa alguna coseta que ens hi puguem apropar o que ens apropem recordem de l'argentí. Si jo ara volia fer referència a les dues vegades que Messi ha estat a punt de sortir del Barça al llarg d'aquests 14 15 temporades que porta al primer equip jo recordo el 2014. I si tirem d'hemeroteca trobareu articles a Mundo Deportivo o el mateix que ho explicava el 2014 quan acaba la temporada del Tata que és una molt mala temporada.

[00:59:32]

Leo Messi té decidit marxar del Barça i de fet hi ha una conversa sis dies abans que mori Tito Vilanova amb el mateix Tito Vilanova que el convèncer i això es va explicar després aquell mateix estiu del 2014 ha explicat que si no és per aquella conversa quan Messi va anar a casa de Tito Vilanova hi insisteixo li quedaran molts pocs dies de vida. Acompanyat també de Costa i José Manuel Pinto Tito Vilanova. I aquell abril del 2014 o maig del 2014 Tito convents.

[00:59:59]

Messi i Messi.