Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

Crec que poder fer l'enteresa. Quan calia creu que la primera passa mai no va parar.

[00:01:06]

Un cop acaba passar a conèixer San Martín Lasarte que els han entrenat tant amb Suárez com a màxim tres jugadors per entrenar senyor Martín una abraçada un minut a dos quarts de dotze de la mitjanit una pausa seguim.

[00:01:45]

Descobreix l'univers elaborant en exclusiva col·lecció Barcelona Edicions vintage de les samarretes més clàssiques col·leccions de moda sostenible escrites pel dia a dia i edicions exclusives de les seves regles de joc o bé les coses que no trobaràs enlloc més. Disponible a les borses de borsa i esports a Barcelona Almeria Marc sempre preu baix garantit comparem i actualitzen cada dia els nostres preus perquè no pots estar més a prop és més barat preocupis si volem el preu al moment actual. La diferència sempre el preu baix garantit i amarg.

[00:02:21]

Si estàs pensant vendre un rellotge pensa en Grècia central de compres de rellotges a Crist són experts en rellotges moderns i antics l'ex president Cartier Wert gratuït porta i el teu rellotge de gamma mitjana i valoraran sense compromís. A més et garanteixen la màxima taxació Crist al carrer València 256 cantonada amb Rambla Catalunya descobrir ho i Indigneu vos a l'univers.

[00:02:46]

La via pública registra un. A cada àrea per sobre dos quarts de dotze. Estem escoltant el Tu diràs de RAC1 setmanes intenses en clau blaugrana és temporada d'estiu però pràcticament no ho sembla perquè avui ho hem sabut aquesta trucada de Luis Suárez però no ha estat l'única trucada que ha fet De fet avui shape. Hem conegut una mica la voluntat de l'entrenador respecte als jugadors que no compta que l'any que ve no han de ser al Barça segons el seu punt de vista i en canvi alguns que sí que hi han de ser.

[00:03:54]

Si així és ara per exemple m'ha agradat el que deia Martín Lasarte sobre això que quan hi ha una gran derrota doncs el dia següent es fa fora tot l'equip. Després és la meitat i després quatre i acaba passant una mica com el que hem conegut avui del Barça m'ha recordat segur que el Santi i el Toni ho recorden també aquella frase de Toixa que perds un partit i vols canviar els noms de jugadors després la meitat després en canvi tres o quatre i al final acaben jugando los mismos 11 cabrons e que deia.

[00:04:22]

En aquest sentit doncs si estaven pendents de quina podia ser aquesta llista de baixes que fes el Barça i també aquí comunicava que no continuar la propera temporada els noms que hem conegut avui. A més del que ens explicava Luis Suárez ahir el Gerard Romero que és el de Luis Suárez segurament el més cridaner també són els Ivan Rakitic Arturo Vidal i Samuel Umtiti serien els quatre noms que estarien en aquesta llista. Mirava també per si en el context actual aquest del cúbit som conscients també que la situació econòmica no és fàcil i fins a quin punt si el Barça ha de donar la baixa a jugadors que no volen marxar també pot tenir importància fins quan tenen contracte aquests jugadors.

[00:05:07]

Doncs bé Luis Suárez en tenia fins al 2021 amb aquest any opcional Rakitic fins al 2021 Arturo Vidal fins al 2021 i només hi ha un cas a part que seria el de Samuel Umtiti que en aquest cas jo crec que hi ha el gran condicionant que és el físic. Això sí tenia contracte contracte fins al 2023. Ho dic perquè clar això a l'hora de donar la baixa situats de pagar és un any més de contracte dels altres jugadors que havien sortit que podien estar també afectats per aquesta renovació cas de la famosa columna vertebral que estem parlant també molt molt sovint.

[00:05:40]

Jordi Alba contracte 2024 Piqué 2022 Busquets 2023 Roberto Sergi Roberto que havia arribat a aparèixer i els dic com a jugadors d'aquells de pes segurament de la columna vertebral de l'equip també 2022 per tant mínim. Aquests jugadors que també podrien ser i 2 3 o fins a 4 temporades més clama explicarà també a Jordi Alba. Si tu vas a buscar li dius Escolta Jordi que hem pensat que no escoltin molt bé les quatre temporades que tinc clar no és el mateix suposo que anar a buscar qui digui Arturo.

[00:06:12]

Si has de negociar ja és només per una temporada. El pes econòmic evidentment l'esportiu hi és molt present però el pes econòmic tenint en compte les circumstàncies en les que m'imagino que també hi pesa molt moltíssim.

[00:06:25]

A més ho estem explicant per activa i per passiva que si tu vols incorporar al seu hort omplir la premsa de pàgines i hores de tertúlia sobre Lautaro Mas i companyies que han d'entrar calers calés al Barça amb aquests s'assegura sobretot alliberar massa salarial. Això òbviament sí que serà un pas endavant però tal com s'estan plantejant aquests moviments és cert que s'ha acomiadat nova futbolistes que acabaven contracte en un any que intentaran d'alguna forma. Ara sí sí si a algú picar l'ham per aconseguir vendre perquè a partir del proper gener tres d'ells podrien negociar de forma gratuïta en cas de marxar però calés.

[00:07:04]

La gràcia és veure exactament el restaurant perquè si a més sembla que Filip ja torna per quedar se amb quins futbolistes realment pots treure una morterada important que ja ha passat permetent negociar amb l'autora Martínez. Això em porta a pensar que alguns dels futbolistes als quals se'ls ha dit que no estan gaire transferible la meitat són transferible és a dir jo em nego a pensar que sense mirar gent transferible. No m'ho crec no m'ho crec. Que m'ho diguin ja sigui l'única explicació possible sobretot després de veure la seva magnífica actuació al partit contra el Bayern a Lisboa entre d'altres.

[00:07:37]

és que no pots dir que aquest futbolista està marcat perquè d'avaluar més enllà del seu preu de mercat un futbolista jove té un nivell correcte per a bons equips però no per al Barça vol incloure operacions de l'autora i li interessa el seu preu. Estic convençut que si es tanca Lautaro s'inclourà potser algun futbolista que ara mateix es considera intransferible en cas contrari els números no surten. Recordem sap qui són aquests instants dir ara cada dia el Toni hem recordat també la llista que avui hem volgut anar a mirar si quadrava o no com a mínim amb el que ha parlat avui com recordem que és el que va dir el president del Barça fa sis dies en l'entrevista a Barça.

[00:08:14]

Però el dia del mateix Marc-André ter Stegen anglès John intransferibles el futur. El mateix ritme que compten molt amb ells i que han vingut aquí perquè volem que es quedi en el moment que sapiguem. No ha parlat ni amb Stegen ni amb l'anglès ni medio ni això ni amb Denver ni amb gris. Com diu el Toni com a mínim a hores d'ara després del que passa a la llista Luis Suárez Rakitic Arturo Vidal i Umtiti. Ara mateix el telèfon de Coman és un telèfon important és d'aquells que una trucada Comenius si tenen el seu número que desconec en qualsevol cas de la llista d'aquesta primera gestió de d'aquests noms com comentava ara Antoni clar insistim que ens fem pesats però aquí els calés han pres una dimensió monumental.

[00:09:14]

Totalment. A més a més de demostrar que tal com parlàvem la setmana passada després de l'entrevista de Bartomeu a Barça TV Bartomeu va parlar en castellà per boca de ganes. No havia consultat res a fer i va sortir allà va dir uns noms d'aquesta llista de noms es va prendre per passiva. Ens vam fixar més en qui no deia amb qui deia tot i que hi haguessin noms que ignoraven com m'agradaria molt bé el Toni. Un cas va ser que no ho feia fins feia dues setmanes l'havien posat a totes les operacions amb el City amb la Juventus amb el batlle amb el París Saint-Germain i amb tots els equips del món a més dels noms que ell va dir fixant amb els noms que no va dir i segons sembla s'entenia que jugadors com Piqué Busquets Jordi Alba Sergi Roberto i Luis Suárez en aquest cas sí però els altres quatre sembla que han rebut la trucada també.

[00:10:24]

Per tant un altre cop el president va sortir a informar va sortir a dir la seva i no havia parlat amb Coman i va sortir a fer una entrevista i va deixar aquells noms com podia haver recitat l'alineació del Betis campió de Copa del 70. Vull dir que ja li he dit el que volgués. I respecte a la segona qüestió que és el tema econòmic estic totalment d'acord amb l'apreciació del Toni perquè potser en qüestió de massa salarial sí que serveix aquests quatre jugadors que els ha comunicat avui que no continuaran i veurem si continuen o continuen i fins quan continuen perquè jo d'homicidi ho segueixo veient.

[00:11:09]

Segueixo veient molt molt complicat però seguint el fil de la seva exposició fa falta que entrin diners per fitxar. Està bé que els estalvis de les fitxes d'aquests jugadors que cobren molts diners i unes fitxes molt altes d'aquests jugadors massa no en traurà massa. No en traurà. Sí perquè Rakitic només vol el Sevilla i el Sevilla. Diguem que ha deixat molt clar durant les últimes temporades que negocia bastant millor que el Barça i si això acaba el dia 4 d'octubre fins al dia 3 d'octubre Rakitic estarà al Barça perquè el Sevilla no posarà els 25 milions que demana el Barça.

[00:11:53]

Xavi ja sap que Rakitic vol del Sevilla el Sevilla vol reivindicar el problema i aconseguir posar li la bola que el problema el té el Barça i Rakitic. Diguem ne que tampoc s'ha tallat massa en deixar clar el Sevilla amb Arturo Vidal. Pots intentar treure alguna qüestió però jo veig més que intentarà col·locar en una operació d'aquestes d'intercanvi i aleshores ja vindria la màgia aquesta ha de valorar els jugadors com es valoren últimament. A Montilivi m'estranyaria no només que no col·loqués per un preu sinó simplement que el col·loquessin.

[00:12:31]

és més l'única opció que veig és que o que jugui o calçar deixis assumint la fitxa perquè és un jugador que tot el món del futbol europeu sap que no és fiable i per Suàrez no sé fins a quin punt estàs en disposició de demanar una mera operació d'aquestes opinions. D'aquests quatre casos tònic. Quin és el que veus més complicat de gestionar. O com es pot gestionar el Barça per intentar treure el màxim rèdit econòmic més complicat trobar l'explicació perfecta dels criteris que té ja fa molt de temps que veus sense el club insinuava que ja hi havia la porta que no pogués passar una revisió mèdica si fitxar per algun altre equip va gestionar molt malament la qüestió de les operacions.

[00:13:21]

Ell ho va fer amb tota la seva bona intenció perquè a vegades s'acusa els futbolistes de com gestionen les seves lesions. Ningú. Pensant que acabaran la seva carrera i va aconsellar el malaurat any un central colossal que va jugar dos anys molt bons al Barça va guanyar el mundial jugant a un nivell altíssim. Ha vist com la seva carrera ara mateix està en risc. Ningú pagarà per Samuel Umtiti possible. Per tant és un cas una forma de tancar el contracte i alliberar el sou fora.

[00:13:53]

Altres causes són diferents. Arturo Vidal malgrat que sigui el més veterà dels quatre del mateix equip Suárez té molt marcat té molt mercat a Itàlia i té molt mercat a Alemanya ho ha fet molt bé. és un futbolista de rendiment immediat als clubs. és cert que aquí ha estat molt molt jutjat perquè no encaixen en la feina però és un futbolista que pot oferir moltíssim per Arturo Vidal. Crec que sí que es podia aconseguir aconseguir calés. Segurament potser és juntament amb Suárez qui es pot aconseguir més i a partir d'aquí en el cas de Luis Sito és.

[00:14:26]

Tinc els meus dubtes. No és que jo segueixo pensant que hi ha molts clubs europeus que poden decidir que un futbolista que pot marcar encara uns quants gols són en dues properes temporades però està tot molt parat al mercat. En aquest context coronavirus parlant com encara no habrá grans operacions ni tan sols Anglaterra. Com deia abans en Gerard Romero tancar el mercat ràpidament està acabant de fer grans operacions avui veiem que el calci potser no va ser futbolista al Bayer Leverkusen les xifres que s'estan pagant són relativament baixes.

[00:14:53]

Per tant no sé d'on entren en aquests calés. No sé però no entra en aquests calés que el Barça necessita. Per tant quan es parla Lautaro em segueix semblant un punt de ficció no sé que hi insisteixo inclou fins a tres o quatre futbolistes. En aquest sentit la primera al final del Romero escolta que va acabant de corregir que tanca el 5 d'octubre que no tanca perquè no tanca immediatament al setembre diu que tinc no sé quantes coses al cap. evidentment amb el dia que porta el tema Luis Suárez ha dit si us plau deixar dit que és fins al 5 d'octubre que no tanca a primers de setembre.

[00:15:30]

Per tant cada dia remata amb Santi no hi ha res més per afegir la cosa que és la massa salarial del Barça baixarà òbviament perquè s'ha de Luis Suárez però tornarà a pujar a última hora molts diners. De fet cobra d'acord amb la seva condició de fitxatge més car de la història del club. I de fet Toño era ahir el Mallorca que en un títol Coutinho qui ho havia de dir el fitxatge més car de la història del Barça el vam veure aixecar.

[00:16:04]

Això. Lliga de Campions és el que va aixecar ahir Coutinho un dels jugadors que torna. Veurem què acaba passant amb ell. Veurem què acaba passant amb aquestes llistes que hem començat a fer avui que jo crec que s'allargaran setmanes i setmanes per saber definitivament a on es col·loca cada jugador perquè insistim recordem és un mercat atípic també pel coronavirus es tirarà i molt. Però deixeu me també que us pregunti pel partit d'ahir i per aquesta final entre el Bayern i el PSC.

[00:16:49]

Començo per tu Santi. Al capdavall jo crec que s'ha acabat imposant. I mira que és estrany en aquest any tan il·lògic s'ha acabat imposant la lògica a la Champions.

[00:16:58]

No ho va situar els números que ha fet el Bayern d'aquesta Champions que fa feredat i estadístic després va correspondre la superioritat a la final que va ser un partit que em va decebre una miqueta perquè jo esperava un grandíssim Festival veient les alineacions i sortia com en. I el París Saint-Germain estava fent un tram final de temporada post pandèmia brutal que semblava recuperat i el partit em va decebre era sempre un gran partit a priori al final va acabar caient tot i que és una final i no passa res però si t'ho mires els números del Bayern en aquesta competició evidentment tens raó és a dir no ha perdut més els ha guanyat tots.

[00:17:52]

Ha fet una mitjana de gairebé quatre gols per partit. S'ha pogut estar ha estat dotat d'una gran solidesa. El canvi d'entrenador li ha servit meravellosament la profunditat de plantilla que tenia. Era brutal no només potser el millor onze podia haver estat competit sí però jo crec que era inqüestionable que la profunditat de plantilla. Tothom mirava la banqueta del i tenia recursos per treure. Vam perdre el defensa central va sortir així i no van notar res turismo a la banqueta. Es va quedar pèrits que va ser un malson contra el Barça no va jugar i va sortir com i va rebentar.

[00:18:40]

Per tant em sembla. Em sembla que és un justícia guanyador i a més a més crec que al final potser alguns jugadors del PSG els va venir una mica de vertigen i els hi va venir molt gran. Arribar a aquest últim esglaó des de l'últim campament fins a fer el cim. Se'ls se'ls va fer molt gran perquè és un equip que juga amb molta pressió i el Bayern tot i que tenia jugadors que ara havia jugat mai en la final de la Champions.

[00:19:11]

Molts d'ells havien jugat la final de la tarda. Quan es posen aquella samarreta oculten alguna cosa i vas amb una xuleria pel món que no pots amb tu mateix i hem avisat d'ells Toni durant la prèvia davant el Barça. I clar. Eren dos models segurament molt diferent d'equip. Com diu en Santi que segurament no va ser el partit més brillant de cap dels dos. Però vaja dels grans grans ballarins.

[00:19:37]

Sí sí. Tècnicament potser la millor temporada de la seva història campions de Lliga Champions Copa primer club de la història. Penso que guanyar tots els partits onze. Cert és que en dues eliminatòries a partit únic. Per tant normalment la temporada 13 partits en jugar només 11 s'ha guanyat. Tots s'han quedat a un gol del rècord de gols en una sola temporada que el té encara un Barça de Van Gaal en aquella època que hi havia dues fases de grups. Es va aconseguir crec en 19 partits i ells en onze s'han quedat a un gol.

[00:20:11]

Robert Lewandowski màxim golejador de les tres competicions demostrant que aquest any hauria pogut competir amb Leo i amb altres futbolistes per la Bota d'Or i una idea molt clara a més és un club que aconsegueix sempre mantenir una tradició que és la tradició dels seus futbolistes al pujar a rebre el París Saint-Germain al final en la cerimònia d'entrega de premis apareix el classifica un membre de la família reial de Qatar. Ells pugen encara romania a la banqueta qui tenien pogués tenir si Flick que és un exfutbolista del club que va perdre la final del 1987.

[00:20:46]

Parlo de memòria parlem el Porto i l'ajuda. Per tant és un exfutbolista del club que sap perfectament què és això. Tant és un club que a més encara que han aconseguit grans aliances amb grans patrocinadors i el que volgués és un club gestionat pels futbolistes que és futbol. Per tant jo vaig celebrar el triomf perquè el París Saint-Germain em sembla Club horroritzada que s'allunya del tot malgrat que cal dir que Tomàs ha fet una gran feina. Ha fet una gran feina per primer cop en anys el París Saint-Germain no m'ha semblat un grup de multimilionaris que juguen de forma individual.

[00:21:18]

M'ha semblat que tenia una certa entitat una certa coherència. Han tingut moments aquí que han fitxat jugadors molt interessants com Herrera com Leandro Paredes que els dóna una mica d'estructura i ara òbviament el gran dubte és què passarà perquè el senyor que té calés darrera bàsicament els diners d'un Estat que és el que perd i ara que se'n capten a la vora anirà ara l'Avui. Ara que farà gastarà més farà una revolució. Què passarà amb Neymar. De moment d'arribar una criatura.

[00:21:49]

I també m'agradaria dir que el Marc ha jugat molt bé i va plorar i estava molt trist tot això i al final va fer un missatge al Bayern. Està bé. Quan perds et consola que és el que va fer el Barça no ho dic perquè a semifinals com els quarts de final contra els vuitens de final he guanyat i són el futur del rivals i cal saber guanyar. Quan se'n van se'n va fotre que se'n va fora de res. La imatge va fotre molt.

[00:22:16]

Cal saber guanyar. El Barça no va saber fer Neymar. Normalment no sap fer ho. I ho va saber fer de quina manera controlant la va animar. Crec que va estar 10 minuts consolar lo a la vall i Neymar durant tota aquesta estona. Per tant el Bayern que s'ha endut aquesta Champions masculina la Champions és segurament més llarga de la història vaja. Segurament no. Segur. Demà demà comença a entrar a la recta final. L'altra Champions que organitza la UEFA aquest dimarts les semifinals de la Champions femenina a les vuit des de Sant Sebastià.

[00:22:51]

Molt fort Barça. Les blaugranes busquen l'accés a la seva segona final consecutiva aquest dimarts a les 8. Molt curt Barça viu el partit des de tres quarts de vuit amb l'equip d'esports de RAC 1. Aquest dimarts les semifinals de la Champions femenina es juguen a RAC 1. Tots som. Dani Aguilar. Serà demà dimarts 25 d'agost el febrer del Barça podria classificar se per a la segona final de la Champions de la seva història. Clara Rodergas bona ni bona ni ho haurem ho viurem íntegrament aquí a la sintonia de RAC1 amb el Pedrol des del País Basc.

[00:23:39]

Per fer ho però abans haurà de guanyar el pols burka alemany aquest poderós equip a les semifinals serà el segon assalt de les de Lluís Cortés en aquesta final a vuit. Les blaugrana que vénen d'eliminar l'Atlètic de Madrid el passat divendres s'enfrontaran demà un os dur de rosegar el Wolfsburg vigent campió alemany i dues vegades campió d'Europa l'última fa sis anys quan precisament es va desfer del Barça pel camí en una eliminatòria de quarts de final amb un balanç global de 5 a 0.

[00:24:04]

Segurament serà una història totalment diferent o almenys això esperem ja que el Barça ha fet un gran salt des del 2014. Les Corts han entrenat aquesta tarda a l'escenari del partit al Reale Arena Anoeta pels més nostàlgics. Una estona abans el tècnic va ingressar amb Jansen han comparegut en roda de premsa prèvia a aquest duel a caixa o faixa després de la victòria contra l'Atlètic de Madrid. Cortés va comentar que el partit serviria per activar a les jugadores tres dies després. L'entrenador ha afirmat que l'equip està preparat i ahora el equipo está preparado con muchas ganas de que llega el siguiente.

[00:24:36]

Mañana empieza el partido pero al final allí donde nos de més de 100 más còmodes en el campo del equipo lógicamente está bien está preparado i és conscient que tenemos el partido i que vamos a parelles des del minut 1. Fa uns dies es donava al Barça com a favorit davant l'Atlètic de Madrid. Sobretot perquè les matalassers arribaven sota mínims però recordem que el gol de Rajoy no va arribar fins al minut 80. Preguntat per si ara és el boig qui assumeix aquest rol Cortés prefereix no fer cas a aquestes etiquetes favorites.

[00:25:09]

Seguramente sí por història por los últimos años. Tenen dos campions tenen dos títols nosaltres de moment podia jugar una final i Nos gustaría jugar muchas más pero estamos en proceso. Però això tampoc ho canvia nada. Al final són història són cartel·les són etiquetes que tampoco van a canviar ne la manera de jugar ni d'un lloc ni de l'altre. Cortés parla d'un procés ha comentat que aquest Barça ha canviat molt des del 2014 i ho demostra el fet que demà disputarà la tercera semifinal en els últims quatre anys.

[00:25:38]

Les blaugrana estan a 90 minuts si no hi ha pròrroga de classificar se per a la segona final de Champions de la seva història i a més de forma consecutiva. Budapest va significar un punt d'inflexió quan ha afirmat diverses jugadores quan han estat preguntat esperar aquella derrota contra el Lió i el tècnic confirma aquest creixement que ha experimentat l'equip des d'aleshores. Eso no ha sido crecer o entrenar mucho más si entrenar mucho mejor el equipo que tenemos hoy es un equipo mucho mejor que el que perdió un Budapest es un equipo que estaba mucho más preparado para ganar a cualquiera ganar cualquier título i per això estamos aquí.

[00:26:13]

El burg és un equip que des del 2007 està entrenant per entrenar pares que fan l'ERC jove 36 anys dos més que Cortés va ser notícia a Alemanya fa cosa de deu dies perquè el club va anunciar que després del curs que ve i el 2020 2021 deixarà la banqueta en tres temporades ha aconseguit tres doblets i ara vol guanyar la Champions el conjunt alemany ve d'eliminar el Glasgow City per un contundent 9 i no s'amaga a la davantera. és ben assajat ha reconegut que han vingut a alçar el títol.

[00:26:42]

Nosaltres hem arribat fins aquí amb l'objectiu de guanyar la competició. Sabem que el Barça té un equip molt fort molt potent i que haurem de jugar molt bé per eliminar les però al mateix serveix per al Barça a Barcelona. En resum ni serà un partit segurament disputat i complicat el Barça que pot classificar se de nou un any després per a la final de la Champions i com d'elles ho podrem seguir en directe ha rebut des de tres quarts de vuit del vespre clara bona nit bona nit Toni clar.

[00:27:06]

L'any passat es va arribar a la final però segurament perquè en les semifinals hi havia un rival més accessible o com a mínim el gros se'l va trobar el Barça femení a la final. Demà el burca és complicat de superar és molt complicat haurem que l'any passat també s'elimina un equip alemany en aquest cas una eliminatòria amb el vot també de RAW i que sempre marca els gols importants són el partit d'anada a terres bavareses. Sí que és cert que era un ball que havia sorprès precisament el Wolfsburg que és el gran dominador del futbol alemany amb la potència que té darrere la Volkswagen.

[00:27:39]

Recordem que la marca de cotxes va arribar amb l'equip masculí com femení. Això fa que tinguin una constel·lació de jugadores terribles. A mi m'agrada molt el que transmet Lluís Cortés però per a mi és favorit l'equip alemany. I si el Barça guanya serà més sorprenent encara que el triomf contra el Bayern de la temporada anterior. I d'altra banda tenim el doble doble del francès que és una meravella però el sol fet d'estar aquí parlant d'això demostra realment la progressió d'un projecte que no para de créixer que no para de créixer i que ho fa més amb aquest equilibri entre jugadores estrangeres que aporten que aporten experiència.

[00:28:16]

El fet de tenir per exemple un futbolista a Noruega ex Borg que acceptés venir al Barça demostra el creixement de la secció. Va costar i vida a Madrid però estic convençut que el 5 0 del global de fa uns anys no es repetirà però costarà. Costarà bastant. Segurament encara no estem en el moment davant un Barça campió de maig amb què ens pensem acostant mica en mica perquè les coses com són. El creixement és potser lent però molt sostingut. Les coses també quan es fan bé s'han de dir.

[00:28:45]

En aquesta secció del Barça femení en aquesta qüestió jo crec que la secció del Barça femení és claríssimament la que millor funciona des del club en els últims dos anys segur si s'han fet les coses molt seriosament. S'ha fet un projecte molt seriós que s'ha mostrat com un director esportiu extraordinari i això és anar pujant. Crec que hi ha una part del discurs de Lluís Cortés que és molt interessant i crec que és totalment certa que és la que on som millors jugadores que a Budapest quan van arribar a la final de Budapest l'any passat.

[00:29:27]

Potser vaig tenir aquella sensació que sí que volia competir i que volia guanyar òbviament però que arribar a la final ja era un premi previ fantàstic i que ja estaven aquí. I evidentment el gegant de l'Olympique de Lió que ha fet una descaradament és el millor equip d'Europa és el que ha posat. S'ha pres més seriosament. és el pioner en professionalitzar realment com cal això ho va tenir claríssim. En aquest aspecte de portar el futbol femení al mateix nivell ja s'hi estan guanyant.

[00:30:04]

Tenen una dictadura i crec que d'aquella derrota van sortir molt més fortes i que l'equip s'ha reforçat molt bé i físic que els hi va faltar física i que físicament han millorat moltíssim i que el talent segueixen tenint hi jugadores per intentar ho. Potser ens hem quedat amb la imatge també del partit de quarts de final contra l'Atlètic de Madrid que tothom va donar per fet que amb els problemes del avisos del Barça escombraries que va ser escombraria. I jo crec que aquell partit el vaig veure i em va semblar que s'ha elogiat molt poc la feina i com es va deixar la pell.

[00:30:49]

Les jugadores de l'Atlético no van crear perill. Però l'exercici de dignitat d'aquelles jugadores que feia que havien entrat juntes gairebé només dos dies i havien estat aïllades cadascuna a casa seva. Hi havia jugadores noves que havien arribat i que no tenien. Em sembla que l'èpica que li va posar el Madrid que se'ls hi podia haver anat a terra només de salvar se perquè és un gol en els primers 10 minuts i aleshores sí que es podia haver estat una piconadora. Però a mesura que anaven passant els minuts li van anar creant dubtes.

[00:31:22]

El Barça no ho va deixar mai de creure i va seguir jugant el seu mal al seu ritme i el seu sistema i seguir insistint i insistint. Però realment sembla que ara canvien les tornes. òbviament el favorit és el Wolfsburg és un equip amb molta més història un equip que té dues Champions un equip que guanya la lliga alemanya una lliga una lliga enorme. Però el tanto perquè jo crec que el Barça ha donat un salt de qualitat i sobretot de mentalitat respecte a l'any passat a Budapest va ser clau aquell partit per tal de seguir creixent més enllà de la derrota davant l'Olímpic de Lió.

[00:31:58]

Demà veurem si el Barça pot donar la sorpresa. Insistim ho veurem aquí a RAC1 des de les vuit del vespre al partit des d'un quart d'hora abans a la sintonia amb el Padrón al Reale Arena i d'això tanca la tertúlia res amb un comentari ràpid cruel. Pot ser el futbol a vegades amb el Girona Santi Toni. Doncs sí sí perquè perquè realment és una qüestió de futbol i acostuma a ser bastant cruel amb el Girona ha tingut i ha tingut unes bones experiències molt nefastes amb el play off.

[00:32:35]

I què curiós pot ser el futbol perquè al final acaba pujant. Ells que es va ficar en aquest perill. Sí és clar en aquest play off gràcies a tot aquest pollastre del Fuenlabrada deportivo que una acció del bar en l'últim minut el Deportivo Fuenlabrada partit ajornat un mes perquè es jugués. Es va aplicar un penal que va servir perquè el Dépor guanyés perquè perquè entrés a la promoció i al final ha acabat amb una altra acció de bar discutible. Però i a més a més jugant un play off en un camp impracticable.

[00:33:23]

Locals. El futbol té aquestes coses. és cruel i meravellós. El dia de l'Elx és vigent des del 20 de juliol que arrosseguem amb tot això Toni i al final que s'ha fet molt llarg per al Girona ja no hi havia una altra qüestió. El Girona s'havia autoimposat l'obligació de pujar els tres equips amb el pressupost més alt no hem pujat. Això parla del Vietnam de Segona Divisió i el Girona tenia un d'aquests tres pressupostos més pressupost altíssim recordant que la Lliga dóna ajudes als equips que baixen de Primera i Segona per intentar evitar que hagin de fer una trencadissa i acomiadar treballadors i poder mantenir cert equilibri el proper any aquestes ajudes ja no hi seran.

[00:34:07]

El president ha explicat que tocarà retallar moltíssim el pressupost. Tocarà reinventar la plantilla. Tocarà donar sortida a futbolistes que tenen una massa salarial a Primera Divisió. Jo tenia pendent a Christian Stuani. Aquest és un dels problemes encara que el Girona ara mateix és que el Girona ja tenia una plantilla a Primera. Els futbolistes de Primera Divisió que han jugat els seus serveis als Gumbau. Per tant s'haurà de fer una neteja de futbolistes per intentar alliberar massa salarial de pressupost.

[00:34:38]

Però el que ha de fer el Girona és confiar perquè aquest any ha pujat l'Elx que tenia el tercer pitjor pressupost. Per tant es tracta de fitxar bé. Es tracta de demostrar que és un club sanejat ben organitzat que té criteri intentar trobar una miqueta la pausa que li falta perquè més enllà que al final estic temptat d'utilitzar el robatori pel que va passar a. Ben cert és que el tercer dels tres pressupostos més alts ha estat mai en les dues primeres posicions i ha tingut quatre entrenadors.

[00:35:07]

Per tant també s'han comès errades de les quals s'haurà de prendre perquè el Girona torni més fort i aconseguir una miqueta aquest partit contra l'Elx sense córrer com recorda aquell del Lugo que va ser un cop molt dur però al cap de poc arribarà al descans. Si no no està clar i ara intentarem allò també desgranar tots els elements en una taula gironina que hem muntat abans però a còpia del Santi ha acomiadar el Toni gràcies a tots dos molt units. També li sap Dani passen cinc minuts de la mitjanit amb una pausa i obrim taula del Girona l'únic.

[00:35:43]

Units per una passió. Assistència sanitària mèdica oficial del Futbol Club Barcelona. Units per l'excel·lència sabem que aquest any el veritable viatge dels seus somnis no s'està de creuer pel Pacífic és estar amb els teus. Per això costa 30 litres o més de carburants amb tecnologia i participa per guanyar un reportatge gratis dels 100 que sortegem a diari. Bona sort i bon viatge. Més informació al web de TDT a Espanya per a Llibert que en el sorteig del Cupó Diari celebrat avui.

[00:36:19]

El número premiat ha estat. 75.000 281 7 5 2 8 1 i també el número de sèrie de la paga. Premiat amb 3.000 euros al mes durant 25 anys ha estat. 37 0 3 7. Demà com cada dia hi haurà un menjador molt a prop teu repartint il·lusió bona nit i recorda que en els sortejos de l'ONCE la il·lusió es completa. Subscriu La Vanguardia per morissin 11 euros al trimestre i en porta de regal una magnífica i comportaria obra per a dotze comensals valorada en 255 euros.

[00:37:08]

Setanta cinc peces d'acer inoxidable i acabat polit brillant amb l'activa subscripció i sense compromís de permanència que el 9 3 3 4 8 1 4 8 2 i gaudeix de La Vanguardia cada dia i de l'elegància a la taula. Tots som. Tu dirà amb Dani Aguilar. és un hàbit negra del 23 d'agost de 2010. Hi ha picabaralles entre jugadors dels dos equips jugables. Torno a veure desconsolat. No li queda més llàgrimes d'àlex granell. Quan vegis per televisió el que puguis explicar pel que senties tant a tu com a tots els altres acompanyen el sentiment el Girona la temporada que ve no serà de Primera.

[00:38:07]

Tornarà a ser de segona. Si el 2016. àlex Granell va dir que el futbol era una merda avui jo crec que la pot fer encara més grossa. Cruel pot ser el futbol però pot ser el futbol ara o aprofundirà en les veus que escoltàvem i afegirem també alguna altra veu. Però ahir una nova patacada històrica del Girona però avui ja hem decidit ens podem preguntar I ara què. Quines conseqüències pot tenir aquesta nova eliminació. Ahir a les mans de l'Elx a les acaballes del partit a les portes d'un ascens el Gerard Barrera ens ho ha respost en aquest informe.

[00:38:45]

El Girona de la temporada 2020 2021 presenta moltes incògnites i poques certeses la nova situació econòmica del club obligarà a que hi hagi canvis sobretot en la configuració de la plantilla. En canvi a la Llotja i als despatxos seguiran els mateixos. La propietat es mantindrà la bicefàlia entre els difunts el grup de Ferran Soriano i el Girona del Grup de Pere Guardiola el màxim accionista amb més d'un 50 per cent de les accions. El president Delfí Geli ha fet avui una declaració d'intencions.

[00:39:16]

Tenim clar que això és un projecte de llarga durada. Cada dia una mica millors i més grans. Aquest és el camí. L'última ampliació de capital data d'ara fa tres anys el setembre del 2017. La direcció esportiva cartera serà l'encarregat de construir el Girona de la temporada que ve i ho farà per setena temporada consecutiva. De fet ja fa setmanes que s'hi ha posat el poc marge de maniobra entre el final del play off i l'inici de la pròxima Lliga frena qualsevol destitució o sortida inesperada.

[00:39:55]

Ell almenys abans del desastre volia continuar molt respectat internament crec que. Jo estic molt contenta de continuar al Girona i espero que pugui continuar al Girona l'any que ve i per què no. Cárcel té encara dos anys més de contracte fins al juny del 2022 el límit salarial d'aquesta temporada era de gairebé 30 milions d'euros i el de l'any que ve baixarà en picat. Dependrà també dels ingressos en futures vendes però els exemples de temporades anteriors serà molt difícil pujar per sobre dels 15 milions a excepció que s'injecten més capital.

[00:40:41]

De moment ja s'ha fet caixa amb el traspàs del xeic Lozano al Cadis per poc més de 2 milions d'euros i ben aviat n'hi podria haver un altre al Deportivo o un 1 al Sevilla. Després de la bona actuació del marroquí a l'Europa mig els jugadors que ja han marxat hi ha dos jugadors veterans que han acabat contracte del porter Asier Riesgo i el davanter Jonathan Soriano. També n'hi ha sis que estaven cedits i que avui mateix han deixat de pertànyer a la disciplina del Girona Ignasi Miquel del Getafe Brian Oliván del Cadis Pablo Maffeo de l'astut Jordi Calavera de l'Eibar Cristian Ribera del Las Palmas i Brandon Thomas de l'Osasuna.

[00:41:18]

D'aquests vuit només tres eren titulars davant del Celta ja es va acomiadar el 30 de juny i els que podrien marxar. La sortida més determinant seria la de Christian Stuani i té un contracte llarg fins al 2023 però la seva fitxa és inassumible i se l'hauria de rebaixar molt per sota del seu valor. A hores d'ara fins i tot és una incògnita saber si el Girona podrà traspassar lo. A quin preu i si hi ha alguna clàusula que el deixi sortir lliure del mercat.

[00:41:44]

Borja García Samu Saiz àlex Granell o Juanpe són algunes de les fitxes altes que també s'haurien de revisar i Bernardo que va jugar cedit a l'Espanyol té per contracte tornar a sortir cedit. Si el club continua segon quan ja ho veieu. Moltes preguntes sense resposta ja que s'ajudi a l'autor de l'informe Hola bona nit i bona nit molt bona nit bona nit Dani i deixeu me també que són d'en Xavi massatge a Xavi Bona nit bona nit 24 hores després com està s'ha.

[00:42:14]

Home cansat tot el dia una mica sona molt entre haver dormit poc la garrotada i per dies de tanta tensió de tanta feina. El play off que s'ha allargat tant tot i que no sabia quan acabaria preparant pàgines extra Girona pujava menjant. Tot plegat acaba transformant. No diré les coses però sí que és veritat. En Xevi ha fet una mica allò que va fer el Girona amb la samarreta de l'ascens. Allò que es va filtrar de Facebook ahir a la portada de l'esportiu i tot el que he de dir ho haig de dir avui si tots hem estat una mica sonat vols avui ja hi ha hagut molta estona que és incapaç de concentrar me en res perquè et quedes en xoc després del que passa i per què hi ha l'expulsió dels Stuani.

[00:43:07]

Però després sembla que arribes a la pròrroga i haver arribat a la pròrroga era un altre escenari i ara evidentment és futbol ficció però no era un altre escenari perquè et podies aturar te i pensar com reaccionar. Encara més perquè l'entrenador llavors sí podia introduir canvis que afectessin de manera clara el desenvolupament del partit perquè l'Elx sabia que no hauria creat per a l'ocasió gairebé entre el temps afegit i mitja hora en uns 40 minuts de partit. No li hauria agradat generar cap ocasió al Girona i tenia per davant mitja hora per fer un gol però que si no el feia la pròrroga era per al Girona.

[00:43:38]

Sense anar pel Girona per tant mentalment també l'Elx havia de córrer. Era un escenari que era un mal menor i continuar sobrevivint i al final no va ser possible i a més no és que et facin un gol al minut 70 minuts després de l'expulsió de Stuani i dius no tinc gaire marge per reaccionar. és que fan el sisè dels vuit minuts de pròrroga és clar. Llavors ja no s'hi pot fer. No s'hi pot fer més. Parlava el Gerard i ja ho comentarem a nivell de club veurem com Sant Rafael Girona perquè és una de les grans incògnites.

[00:44:07]

Jo encara l'estic paït perquè cerca d'alguna manera encara no m'ho crec. A mesura que avancen les hores crec que el partit d'anada va ser molt més important del que ens pensem però ens quedem només amb el de tornada. Però al final els 180 minuts compten com tots i els primers 90 es van jugar en unes condicions lamentables i encara no m'ho crec moltes de les coses que van passar ahir perquè jo era dels que tot i ser sempre una mica més pessimista la transmissió del Girona jo era dels optimistes també crec que era una oportunitat molt bona per pujar a Primera Divisió.

[00:44:42]

N'estava convençut. Crec que fins i tot els jugadors estaven preparats per pujar a Primera Divisió. Hi torna a haver hi aquesta vegada i crec que raons extra esportives que ajuden a casa d'Escarp i una altra vegada un ascens com un set crec que li va exposar a l'optimisme. De veritat signat és un notable veient està clar. Ara parlàvem dels motius que li dónes que li dónes més voltes a l'expulsió. Els nous canvis de Francisco a la gespa el dia del partit d'anada que li dónes més voltes a l'expulsió.

[00:45:15]

és veritat que el partit d'anada 0 0 ja era perillós i et quedes amb la imatge de la gespa. Que el Girona arribava a la final molt conscient que estava en el seu millor moment i que va sortir ja dels 0 0 aquell punt perillós i el mateix paquet dient que era molt optimista veient a Montilivi després d'haver passat la primera eliminatòria també amb un 0 0 al Martínez Valero i guanyant a La Romareda. Però per a mi és l'expulsió de Stuani perquè és una cosa inesperada en una acció que en aquell moment ningú creu que pot arribar a passar.

[00:45:50]

I clar no és qualsevol. Stuani no ja pel fet de què és el teu únic gol perquè els grans mals de l'equip tota la temporada és que només has tingut Stuani només un jugador que fa trenta un gols. Però clar per a l'equip que lideri i el perd i en aquell moment sí que el pànic de. Ara sí que ho defensem el 0 1 ens costarà de fet el Girona pràcticament no fa res en atac i queda molt molt tocat. Ho deia en Miquel.

[00:46:22]

La pròrroga hauria permès anar aguantant i si no marcava acabaven pujant. També hauria estat un escenari molt ple de neguit. Quan es comença a fer canvis ofensius als futbolistes per banda ja veus que alguna cosa ha canviat o estaves cansat. Francisco va jugar se a la pròrroga i no va tenir temps. Ara també és molt clar que potser hauria hagut de fer algun canvi abans però fins i tot pots arribar a pensar Home si no estàs prou bé de cames arribant justet provoca alguna cosa durant el partit.

[00:46:57]

No esperis a la pròrroga ni que sigui per capacitat d'amenaça de l'Elx que va veure que el Girona pràcticament renunciava i esperava que marqués. Tot això pel que va passar ahir. Jo crec que és sa. Des del meu punt de vista evidentment amb els tres tertulians a la taula els afecta molt més segurament del que pot afectar. Ells viuen el dia a dia però a partir d'ara Miquel que com creus que o com interpretes hem escoltat ja el president avui que reaccionarà la propietat.

[00:47:26]

A veure jo crec que hi haurà una reducció important destacada. Bàsicament perquè crec que es va donar un any de gràcia. Era com un any de pont. El primer que es diu quan es perd amb el Llevant a Montilivi la temporada passada i virtualment es baixa és tornarem. Ja en aquell moment pensar si tornarem com si fos tan fàcil que tornarem i tornarem clar a la segona part. Un és molt puta. La segona és molt puta. és una categoria molt traïdora parlava David anava abans el Padilla.

[00:47:56]

Doncs és això és una categoria molt traïdora en molts partits fins i tot el Girona després de fer una temporada tan irregular. Si hagués guanyat algun puntet més en aquest tram final de temporada fora de casa encara podria haver pujat directe o lluitar o a l'última jornada cosa que ens ho arriben a dir el mes de febrer abans del confinament i no ens ho creiem ni volem just o sigui. és una categoria en la qual no pots fer projectes perquè és impossible és una categoria molt traïdora.

[00:48:21]

Llavors jo crec que s'haurà de retallar i veurem per on es retalla. A mi em genera confiança que hi ha un entrenador que té contracte que ahir li va dir M'han Bellera i ens va dir a tots que continuarà la temporada com diu el contracte. I si fins ara teníem les certeses als jugadors perquè s'han anat mantenint en un cicle d'aquestes temporades fins i tot en el descens a Segona ara on tenim la certesa és a la banqueta i els dubtes els tenim a la gespa.

[00:48:48]

A l'inrevés del que ens passava a les últimes temporades perquè hi havia una altra temporada. Ara és un que crec que ha fet una molt bona feina tot i que a mi no em va convèncer. La gestió de l'equip al tram final d'ahir és molt fàcil dir ho a mi em sap. Com es lliura la transmissió que està gravat i que és un posicionament que no vol dir que tingui la raó en cap cas però tenim el vaig verbalitzar en aquell moment i no ara només a posteriori però jo crec que a partir d'aquí i de Quique Cárcel de dues persones que s'haurien volgut trobar abans i que s'han trobat ara s'hauria de començar a construir alguna cosa sòlida.

[00:49:19]

Ara no serà fàcil perquè una incògnita per exemple si Stuani amb el sou que té ara o si s'avingués a rebaixar se algun pèl tingués el 50 per cent per exemple del Girona podria destinar sous per a la temporada que ve que haurien de fer perquè llavors tindria un davanter centre. Tot però tindria la resta de l'equip. D'una qualitat més baixa. Clar llavors que t'interessa més que història sigui un 50 per cent o per molt greu que se sàpiga d'alguna manera renunciar hi o afavorir que pugui anar a un altre lloc i que puguis repartir millor la inversió en tots els jugadors.

[00:49:55]

Aquest per exemple és un dels molts interrogants tenint en compte això i anem directament a la gespa que és on hi ha aquests interrogants a tots tres amb un sí o un no. Teniu alguna mínima esperança que Estònia es quedi. No Masachs. Molt mínima ha hagut nòrdic molt mínima. Estem parlant d'un 5 per cent el 5 per cent els situaria al vestuari d'avui que em sembla que també ens el podem agafar una miqueta de dir. Potser està ferit i vol continuar.

[00:50:26]

Jo poques però deixaria de ser un 5 per cent i a partir de Stuani que vagi per canviar ho és complicat que es quedi en n'han de marxar més que algun més. Jo crec que algun més sí perquè evidentment més Toni faria una gran retallada però no tota. Si ens fixem en els exemples de les temporades recents equips que han baixat a Segona Divisió s'han vist obligats a retallar moltíssim la plantilla. El Màlaga per exemple l'any passat es va veure obligat a retallar sous.

[00:51:00]

Aquest estiu encara està intentant regalar als futbolistes perquè no els pot pagar. I estem parlant d'un equip amb una situació molt delicada econòmicament. Però el Girona el que ha de fer és evidentment intentar mirar els seus números i intentar evitar caure en aquesta situació. Crec que hi haurà jugadors fins i tot probablement que sortiran cedits clubs de Primera Divisió. Ho hem vist també recentment amb aquests clubs que baixen que mantenen una mica la seva plantilla i que després l'any següent han de fer la gran retallada.

[00:51:33]

Veurem jugadors cedits. No ho sé potser Borja de Martí potser amb dues de fitxes altes que marxaran però marxaran més crec que com a mínim hi ha un factor positiu. Escoltar l'informe del Gerard també ja sortia que és 1. Amb la temporada que ha fet al final al Sevilla i amb el paper de l'Europa l'IHC. Si el Sevilla el Vol té una clàusula de 5 milions. I això ja són 5 milions que podrien tenir el xoc on ha deixat 2.

[00:51:58]

Si hi ha algun altre jugador en comptes de cedit. Penso per exemple Mujica. Doncs així és potser un parell o tres de milions més. Doncs mira una cosa i l'altra gent ja n'ha sumat 10. No ben bé ben bé aniran. Ja veurem què passa. O potser també el Sevilla agafa i et diu Mira no donaria el 5 per bo. Però potser en posem 3 i llavors algun jugador que tingui controlat que pugui dir que pugui funcionar. En fi no ho sé que serà un estiu llarg.

[00:52:26]

Tot i que la preparació de la temporada començarà a misses dites bé més enllà de Stuani que a més ha de passar se seria molt necessari algun traspàs. Aquí hi ha un altre problema diu. Una opció és cedir jugadors de Primera que tenen un nivell molt alt sobretot de salari però és que en general tota la plantilla que ara té contractes molt bons hi ha jugadors que han rendit a un nivell baixíssim. Ara penso per exemple pensàvem tots anar allà per qui vaig pagar un traspàs i té contracte fins al 2023.

[00:52:59]

és clar qui et voldrà aquest jugador ara mateix. Són jugadors que hauràs de menjar o no veig jo. No és l'única ja que allà hi havia manca. N'hi ha uns quants que tenen una fitxa molt alta que no sé com serà capaç d'aconseguir retallar per aquí. Tampoc els pots oferir més anys de contracte a canvi que rebaixen la fitxa final fins als 40 anys és molt petit mal de cap o un altre mal de cap que té Quique Cárcel en tan poc marge de temps.

[00:53:29]

El que està clar és que ara qui té una feinada de Quique Cárcel i que ha de treballar molt ràpid per tancar algun nom que no hagin de sortir sinó que són ells ja per reforçar el Girona la propera temporada. I jo crec que primer la prioritat són les sortides però podríem parlar d'un dels noms que ja s'ha relacionat amb el Girona com és àlex Corredera migcampista de Sant Joan de les Abadesses. és d'aquí de Catalunya jugar al Badajoz té un any més de contracte ha fet una gran temporada a Segona B i Cárcel és un gran expert en futbolistes d'aquesta categoria i revaloritzar los.

[00:54:01]

Per tant és un jugador que vol venir a Girona. El Girona també però té contracte. Encara li queda un any i veurem què passa. Insistim tenint en compte que primer han de sortir futbolistes rebaixar la massa salarial. Ens apuntem a aquest nom àlex Corredera però hi insistim com diuen Bellera segurament el més interessant és saber qui arribarà també sinó primer saber qui marxarà. En qualsevol cas agraïa al mig a El Bellera i Xevi Masachs aquesta tertúlia per llepar nos una mica les ferides entre tots plegats i per intentar reaccionar una mica.

[00:54:32]

Acabo molt breu aquesta temporada. El Girona havia de pujar peti qui peti. Potser si la temporada que ve ha de pujar peti qui peti. Se sent més lliure i amb un entrenador que sap què ha de fer des del principi per poder encarar l'ascens. Segona que està clar que sí. Lligat amb això Dani si m'ho permet el Girona ha tornat a funcionar. Quan ha sabut o assumit que s'ha de pencar que un equip de Segona A ho tenia molt fàcil.

[00:54:58]

és molt intens una mica coses que s'havien perdut després de Machín. No recordarem ara l'etapa Eusebio l'etapa que ara pot començar bé. Ja ben dit dóna el pressupost i per tant del drama que suposa tot això vaja que no tinguis ara el límit salarial més alt tampoc vol dir que no puguis triomfar segona ni molt menys. Agafant les paraules del Francisco primer és un equip de Segona per després ser un equip de Primera Divisió. Moltes altres es van unir anit. La segona divisió de l'Espanyol Robert Bona nit bona nit Dani Jarque avui el capità Javi López s'ha acomiadat del club després d'onze temporades al primer equip.

[00:55:49]

Recordem que Javi López i el club van arribar a un acord per a la rescissió del seu contracte i avui ha protagonitzat una roda de premsa carregada d'emocions hi ha pràcticament la primera intervenció se li ha tallat la veu explicant què ha significat per ell haver vestit la samarreta de l'Espanyol al llarg d'aquests anys i el privilegi tan tan tan gran que tengo el orgullo que significa Vecchio la camiseta de l'Espanyol. Recordem que Javi López va arribar al filial de l'Espanyol provinent del Betis B la temporada 2007 2008 i 2009 2010 va debutar al primer equip amb Mauricio Pochettino a la banqueta va disputar uns minuts aleshores al Madrigal.

[00:56:28]

L'estadi del Vila real i ha plogut molt des d'aquell dia perquè per exemple a la gespa hi havia Nakamura Callejón o Luis García. I és que el lateral va començar una llarga carrera que ha superat les expectatives que tenia venent li des que jo vaig viure podría devolver el camí.

[00:56:42]

L'Espanyol va fer lo màxim i va fer amb influències d'infància va superar concreta i no hi ha cap dubte que el jugador hagués volgut marxar del club en un bon moment esportiu i no pas després d'haver baixat a Segona.

[00:56:54]

Amb tot parla de felicitat i alhora fa autocrítica pel descens fent li feliç d'haver vivido una gran victòria però on el sabor de boca de l'equip era una espineta que quina de Port vida tendrá que asumir la responsable d'allò que faci. Doncs punt i final a l'etapa de Javi López com a Perico damunt la gespa amb emoció elegància i també realisme en les seves intervencions recorden en clau d'actualitat el viatge de Marbella per Figueres la pretemporada on jugarà tres amistosos Bona nit bona nit. Actualitzar de la informació general és bona ni anirem a explicar.

[00:58:02]

Doncs estem molt pendents dels que es publiquen al Diari Oficial de la Generalitat les mesures de restricció que aquest dilluns ha presentat el Govern. Però abans les hauria de ratificar un jutge i aquí és on tenim la principal novetat d'última hora perquè la justícia atenció ha tombat les restriccions a Terrassa. Per entendre ho cal tenir en compte que avui el Govern ha proposat dos tipus de mesures diferents unes que s'apliquen a tot Catalunya prohibeix les trobades de més de deu persones tant dins com fora de casa.

[00:58:25]

No afecta això el transport públic ni a la feina. Tampoc concentracions i manifestacions. I sobre això el jutge encara no ha dit res. Per tant encara no estan en vigor. Però per altra banda s'han presentat altres mesures més restrictives que afecten només alguns municipis del Vallès i Terrassa. En els tres primers del Vallès diversos municipis del Vallès però en canvi a Terrassa les ha tombat el jutge fa un repàs de les dades objectives epidemiològiques i assegura que no hi ha cap raó que justifiqui les restriccions addicionals.

[00:58:55]

A Terrassa l'evolució de les dades és positiva en comparació amb altres ciutats i comarques. Per tant nou revés judicial a les mesures que aprova el Govern com queda tot plegat. A Granollers les Franqueses del Vallès Canovelles s'haurà de reduir al 50 per cent l'aforament a l'interior i l'exterior dels bars i restaurants i també es limita a la meitat l'aforament per a les activitats culturals i esportives. Tot això són mesures que el president Quim Torra ha presentat dins del que ha anomenat Operació setembre ha fet una crida a la responsabilitat amb què el Govern vol estabilitzar les dades que no paren de créixer.

[00:59:30]

Quim Torra demana un esforç més per començar a l'octubre amb bones condicions. Ho hem de posar tot en aquestes tres setmanes que vénen. Sí o sí aquest país s'ha de posar a treballar i si no si aquest país ha d'obrir les escoles ens juguem en les properes tres setmanes gairebé tot el que passarà a la tardor o a l'hivern. Per cert que la Generalitat ha obert un expedient disciplinari a dues treballadores d'una Residència de Gent Gran Mossèn Homs de Terrassa per tracte vexatori a una usuària.

[00:59:59]

Aquest és el.