Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:02]

Més vides que partit amb una mica oberta alhora que si no cometre cap error es no perd.

[00:00:10]

és molt difícil que se li escapi aquest partit més si és que al final són quatre els candidats definitius perquè abans això afavoreix els resultats finals però falten dies i crec que la clau és créixer són sempre així el missatge que ja s'ha vist que els missatges curts prou clars arriben més i a la vegada s'han d'atraure cada vegada més. Ara mateix tot i que s'està parlant abans de moment simbòlic contra el programa de moment tota aquesta part emocional ha tingut més pes i més mala persona.

[00:00:56]

Laporta no ha sabut jugar molt bé aquestes cartes perquè ha sabut jugar molt bé aquesta càrrega el que va passar el 2015 ara sí que crec que és molt important que hi hagi debats que s'exposin al detall com deia abans i això pot ajudar a configurar aquells vots que ara no s'han mobilitzat 20.000 que es mobilitzen ara i que es mobilitzen moció de censura. Hi ha molta gent que anirà a votar i fins ara no s'ha mobilitzat i crec que aquesta gent pensarà que tindrà la balança en un sentit o l'altre però òbviament ara mateix la corba la recta final de la carrera.

[00:01:35]

Laporta està al capdavant i darrere la resta però jo crec que sí que hi haurà debat que hi haurà partit però crec que és molt important que tothom exigeixi que hi hagi més debat i més definició perquè crec que s'ha d'arribar més al detall la situació del Barça i del que es vol pel Barça perquè la situació és complicada.

[00:01:55]

Tu li preguntes al Lluís Carrasco el cap de campanya de Laporta que el tenia teníem abans. Quants debats faria amb tu seran claus aquests debats. No perquè els socis acabi de cedir la clau que farem el grup serà definitiu. Jo crec que sí. Jo crec que el debat de la reforma enriqueix. Jo crec que sí que és necessari i també al soci que aquesta confrontació pacífica però sigui aquesta confrontació d'idees i de programes. Per exemple hi ha una qüestió que està per damunt de tot l'interès del soci és el tema esportiu.

[00:02:43]

El que més interessa és el tema esportiu. No crec que sigui tampoc una campanya derivada essencialment només en el terreny econòmic sinó que el que realment preocupa els socis va emetre el seu vot de confiança amb un candidat tot el tema esportiu que no significa que això es pugui convertir en un carrusel. Va venir però sí que la gent vol tenir aquesta confiança que es vegi que existeix un futur d'esperança.

[00:03:24]

Doncs ho veurem a partir de dijous proclamació de candidatures. Divendres dia 15. Aquest divendres mateix comença la campanya electoral oficialment i ha d'anar fins al 22 de divendres i divendres són set dies de campanya electoral. Debats entre els candidats que passin veurem si són 3 4 o 2 i el dissabte 23 jornada de reflexió i el diumenge 24 les eleccions en principi perquè com Saperas a l'inici del programa no està ni molt menys confirmada aquesta data del 24 de gener doncs no ni molt menys.

[00:03:56]

L'eix pendents de la reunió divendres del Procicat que ha d'estudiar què es fa amb les eleccions catalanes del 14 de febrer i les blaugranes que són abans del 24 de gener i per tant la prioritat són les eleccions del Barça ara mateix no es descarta res. El que ens diuen és que hi ha tots els escenaris oberts. Veurem si va de la mà del que passi amb les eleccions al Parlament és a dir que si s'ajorna es faci el mateix amb les del Barça i si es manté una data es mantingui també l'altra avui però des de Salut ens deien que la decisió sobre les eleccions catalanes pot ser independent i es podria posposar.

[00:04:27]

En aquesta reunió de divendres sobre aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. Fonts del Barça consultaven. Ho veuen negre difícil que es pugui votar el 24 de gener. També moltes precandidatures però en canvi molt contundent. Joan Laporta a l'hora de demanar avui que es mantingués aquesta data no es deixin espantar per aquestes manifestacions. Jo crec que l'únic que volen és suspendre les eleccions sense raons objectives. Per tant molt contundent abans també explicava Lluís Carrasco que segurament demà insistirà en aquesta idea de Joan Laporta de mantenir el 24 de gener com la data de les eleccions i com deia es considera també des de la candidatura o encara precandidatura.

[00:05:16]

Que em perdoni l'arnès de Joan Laporta que si passa això s'ajorna que s'allarga el procés electoral. Algú podria impugnar i haver de començar de nou absolutament tot el procés perquè s'han modificat els camins perquè ens entenguem si s'han d'entregar les signatures uns dies abans que se celebrin les eleccions. Ara s'allarga és a dir algú podria dir No no. Jo podria tenir més dies perquè les eleccions són més tard. Vaja que es podria. Podria haver hi un cacau importants impugnar el procés i que s'hagués de començar de nou.

[00:05:49]

Absolutament tot perquè s'ha modificat l'Estat. Aquest sí que seria el pitjor escenari perquè llavors tornaríem a tenir precandidatures. Llavors hauria de començar de nou. Seria hora. Per favor. Us demano per favor. Eviteu aparèixer però ara. Ara seriosament crec que a final de setmana hi ha una reunió molt important i es prendran decisions importants tenint en compte tot el que està passant al país. A partir d'aquí hi ha dues visions des del meu punt de vista. Una no és el mateix mobilitzar 40.000 persones que són les que van votar en les últimes eleccions per unes eleccions al Barça que mobilitzar mig país com serien unes eleccions al Parlament de Catalunya.

[00:06:29]

Ara bé és cert que també es pot veure des d'un altre punt de vista que es digui Escolta per què el Barça si no per què no podem obrir els bars. Per què no podem obrir les botigues perquè no és així. Vull dir hi ha moltes restriccions i en canvi sí que es permetran fer unes eleccions al Barça tot i que per a mi no són comparables a les autonòmiques i allà hi ha diversos punts de vista sobre una massa social d'alt risc.

[00:06:55]

Quanta gent més majors de 60 anys és sòcia del Barça avui és un gruix i la històrica club explicava que hi havia gent gran que havia trucat a la jove demanant si el podien anar a buscar per exemple per anar a votar. Sí és clar és que és la logística. Hi ha un cas que no posin oberts que passin aquestes coses. Però hi ha un confinament municipal. De moment és fins al 17 de gener. Veurem si a la llarga o no però si a la llarga avui hi deia que potser hi havia l'opció que era la tertúlia d'aquest matí el Juanjo Pallàs diria el cap d'esports de la Vanguardia aquest matí amb el Basté deia Ja l'opció sobre la taula que la Generalitat de Catalunya o el musical en aquest cas pugui donar uns permisos especials als socis del Barça que el dia 24 vagin a votar perquè si viuen a l'Hospitalet i no hi ha punts de votació puguin passar a Barcelona i no estiguin incomplint les restriccions que ha fet el Procicat i que donin un permís perquè aquell soci del Barça pugui moure's només per anar a fer la votació per la policia ensenyar el carnet.

[00:07:54]

Escolti jo sóc soci del Barça. Vaig a votar aquí al Camp Nou i me'n torno a casa. Podria ser una de les solucions però no és fàcil sentir ara mateix muntar la logística d'aquestes eleccions.

[00:08:04]

Jo crec que aquí no hi ha una qüestió en qüestió decisió de les autoritats sanitàries. Això és una qüestió que definir i dibuixar i delimitar salut i en funció de la regió serà benvinguda perquè estem en un moment complicat difícil. Si tot el perímetre municipal segueix una setmana més o en tot un seguit de decisions que depenen fonamentalment del que és exclusivament és una qüestió no és una qüestió de país. Jo crec que sí que està més vinculat amb les eleccions del 14 de les eleccions del Barça.

[00:09:08]

Si a tots els nivells tenint en compte que és diferent perquè és veritat que les eleccions al Parlament sí que és el municipi del Barça és més complicat. Però sí que hi ha un cert lligam entre l objectiu de totes les opcions. En aquest cas és preservar la salut de la gent. I després també que hi hagi la màxima participació. Crec que el que necessitem i el que vol qualsevol president qualsevol candidat a president és tenir la màxima representativitat i això s'aconsegueix amb la màxima participació i crec que aquest és un dels.

[00:10:00]

Diu que s'ha aconseguit però que és una qüestió que no val una cosa aquestes són qüestions. Quines són les dades que els experts que han de prendre torneig és com ho veus i si creus que s'acabarà votant o no.

[00:10:21]

Ja sé que és una mica de ciència ficció o eleccions ficció però què en penses ara mateix. Jo primer Constato també una qüestió objectiva és que això no depèn del Barça ja depèn de la Generalitat i del Procicat. Ho dic perquè l'altre dia es va dir que la junta gestora ratifica que la junta gestora del Barça no pot ratificar ni deixar de ratificar absolutament res. La junta gestora del Barça no té marge de maniobra perquè no li deixen els estatuts perquè quan es van redactar els estatuts evidentment no es va tenir en compte que hi podia haver una pandèmia.

[00:10:57]

Per cert quan es tornin a tocar els estatuts potser s'haurà de preveure que en casos excepcionals com aquest i per tant el Barça està literalment en mans de la Generalitat en aquests moments una altra vegada. Dit això a mi em sembla que és una qüestió gairebé de sentit comú de salut i de logística. Llavors no és que estiguem enmig d'una pandèmia. Estem enmig de la pitjor onada. En el pitjor moment d'aquesta onada de la pandèmia. Perquè si això hagués coincidit el mes de desembre o el mes de juny o juliol potser tot plegat ara no estaríem discutint perquè seria factible però és que estem en un moment de confinament municipal.

[00:11:49]

Les restriccions acaben el dia 17 com hem dit però tots sabem que a més amb les dades que avui ha passat el Ministeri de Sanitat. Vaja no cal ser ràpid per saber que aquestes mesures no només es prorrogarà sinó que són d'origen a partir del dia 17. Llavors amb tot això avui s'estava discutint fins i tot si era sensat que els nens tornessin a l'escola. Doncs home a mi em sembla que és de sentit comú plantejar se a plaça aquestes eleccions perquè que estem en el moment en què estem.

[00:12:26]

I m'ha sorprès per cert la contundència amb la qual he sentit aquestes declaracions que ens ha passat al Roger de Joan Laporta. M'ha sorprès molt perquè diu no hi ha raons objectives home raons objectives. Justament és el que hi ha un altre. Una altra cosa és que n'hi pot haver de raons també per dir que es voti perquè el Procicat diu això dels carnets que per cert em sembla molt folklòrica. Tot això és que es faci una excepció per al Barça.

[00:12:53]

Em sembla que això generaria una polèmica que no sé si hi ha cap govern que estigui disposat a assumir aquesta mena de polèmiques. Però jo el que vull dir és que raons objectives. I tant que n'hi ha per plaça. Però és que estem dient una plaça no estem dient que suspendre segurament res volen aprofitar l'onada.

[00:13:16]

Però si jo ho entenc. El que passa. Atenció perquè els arguments que uses han de ser intel·ligibles i normals. Si no es pot dir que no hi ha raons objectives hi ha raons objectives que hi ha a la pitjor pandèmia de la història i per tant això és una altra cosa és el segon argument que usa Joan Laporta que això sí que hi estic d'acord que és que el club necessita urgentment un govern que necessita urgentment que hi hagi eleccions. Això és veritat però és que aquest argument per molt fort que sigui és molt inferior sempre a l'argument de la Salut i de la logística general de tot un país.

[00:13:50]

Per molt que el Barça necessiti alguna cosa sempre serà molt inferior al que necessita tot un país sempre i per tant en el que crec que és que al meu entendre s'equivoca Joan Laporta fent aquestes declaracions perquè se li veu una mica el llautó de les presses diguem ne per aprofitar l'onada com està dient i crec que no li calia perquè crec sincerament que com hem estat comentant si és favorit avui o serà exactament igual. D'aquí tres setmanes després del dia 24 o quatre o dues hores però si s'allarga un mes per exemple a qui li dónes marge que es moguin Font Freixa sembla que no o no poden arribar a més gent.

[00:14:35]

També en aquesta setmana serà difícil perquè si el que fan és que les eleccions al Parlament s'ajorna la votació seria aquí. Aquí és perquè si de les eleccions al Parlament se'n el juny juliol. L'ascens del Barça Lassa al febrer millori la pandèmia a què millori la pandèmia sine die sense data.

[00:15:10]

Podríem fer ho jo crec jo tinc la sensació que el Parlament serà el juny juliol. Llavors a llavors hem de trobar una solució perquè el Barça tingui un govern de consens per a aquests mesos. No sé si el club necessita un lideratge d'alguna manera.

[00:15:27]

Jo crec que també si una cosa és el nou precandidats i una altra cosa és amb quatre candidats. Els dic es poden entendre entre ells per arribar hi ja en qüestions conscients que si bé és cert que el Barça necessita un president això només té això és veritat que és molt difícil de prendre segons quines decisions sense fer l'auditoria inicial que tots volen fer sense conèixer. és difícil i a més amb protagonistes tan tan antagonistes. Fins i tot podríem dir que són els quatre vull dir.

[00:16:07]

. Se'm fa difícil veure els quatre asseguts a la taula o els tres gols que passin i posar se d'acord amb segons quines mesures es fa aquest govern de transició que avui dia és molt complicat. Però és complicat però ens han portat aquí ens ha portat a la palestra gestora ha trigat tres anys a la vida a convocar aquestes eleccions sempre que hagin votat i les posteriors s'haguessin acabat aquí ara Gerard Darnés.

[00:16:31]

La setmana passada dilatar els terminis i no amb la diligència ens ha portat clares i es preveia va dir després de les festes de Nadal. El panorama seria molt complexa doncs les annexions han caigut justament en aquest panorama.

[00:16:46]

Per una banda no deixen fer una puntualització vull dir que la moció de censura no s'hagués votat a l'octubre perquè ja estàvem molt malament. No s'hagués votat no ho sabrem perquè vam tirar enrere entre novembre i desembre. Ho vaig tenir tot vaig tenir una situació més estable que no pas la d'ara. Ara estem molt pitjor però octubre novembre i desembre. No sé quina situació abans de Nadal o abans de Nadal. Jo crec que novembre i desembre és una situació bona però molt millor la immobilitat i l'emoció.

[00:17:17]

Ja hi havia molts dubtes i segurament no s'hagués pogut votar perquè és just després que dimitís la junta. Van entrar unes mesures molt restrictives per l'augment de la pandèmia és a dir que ja us entenc que voleu dir però que la situació tampoc hagués estat fàcil i que Gràcia.

[00:17:36]

Sempre he tingut una bola de vidre per saber ho però sí que és veritat que tots sabien que després de festes amb la situació del país la situació pujaria. Vull dir que això portem dos o tres mesos anunciant ho i avisant des de tots els experts a tothom dient l'opinió pública més enllà d'això. Jo no sóc optimista perquè aquesta pandèmia aspirava a més casos més hospitalitzacions i més especialitzacions més o fins avui en el Pla de Salut que s'ha presentat tants partits polítics als departaments exteriors i també interior i ja s'ha dit la setmana de les eleccions al Parlament de Catalunya.

[00:18:10]

Per tant la segona setmana de febrer es veurà entre 600 i 800 ocupades a Catalunya i abans de les hospitalitzacions per tant a les eleccions del Barça coincidirà en que la situació als hospitals serà molt dolenta altíssima. Per tant tot apunta que les restriccions s'allargaran i per tant veurem com es soluciona el tema del Barça. Ara bé dit això si tira endavant aquest Procicat sigui taxatiu El Govern de Catalunya sigui molt taxatiu per què. Perquè ara faig ciència ficció però hem vist casos a la història del Barça recents que ens han portat a situacions com aquesta que tot tingui una cobertura legal.

[00:18:49]

Lligat i ben lligat perquè segur que hi haurà un soci que doni una situació èquids presentarà una demanda i vés a saber el que pot passar perquè en vint situacions mil a la història del Barça hi ha hagut una demanda d'un soci vulneració de drets perquè no se m'ha deixat votar perquè el que sigui per tant que sigui molt taxatiu. El Govern de Catalunya i si hi ha una cobertura legal plena per cobrir les decisions que es puguin prendre i les derivades de les accions del Barça perquè després no em vull imaginar què estic fent sense ficció.

[00:19:22]

Una nova carpeta judicial que porti a una situació esperpèntica que es posi en dubte els resultats d'unes eleccions per algun tipus de situació lligada a l'actual pandèmia.

[00:19:33]

Les eleccions del 24 Roger crec que volia dir alguna cosa més en la línia del que deia el Romero i també a l'arnès que a mi m'ha sobtat aquesta contundència de Joan Laporta també en un altre moment perquè ha anat atenent a les televisions a les ràdios a tots els mitjans com han fet tots els precandidats. Sí si se'm permet ha dit que només si passessin coses estranyes es podria donar un ajornament. I evidentment més enllà de la Salut que és el primer que s'ha de pensar si és estratègicament parlant avui amb gent de Joan Laporta deien.

[00:20:05]

Tant de bo que es voti ja és a dir el 24 de gener. Si parlaves amb gent de la candidatura de David Fernàndez si s'endarrereix un mes per nosaltres el problema. Tothom mira pels seus interessos. Tenint en compte que primer era la salut però i si per aquest motiu hem de votar d'aquí un mes doncs en canvi queda claríssim que una vegada no.

[00:20:30]

A veure si no ho sé no sé si és un plaer. Seria el pla els més plans pràcticament de catalans. La millora és difícil. La Generalitat fa un mes sense tenir una data. En això tots podem estar d'acord se suspenen les eleccions. Ens en anem dos tres o quatre mesos. Jo crec que a canvi Joan Laporta pràcticament ho ha verbalitzat. Com deia l'Ernest ahir ha dit que no hi havia raons objectives i que té claríssim cap als seus objectius.

[00:21:00]

Ara el millor és votar el 24 de gener per als seus interessos. Ara una cosa sí que ho ha verbalitzat d'una manera per a mi tan clara. Però si al final s'acaben ajornant les eleccions del dia 24 de gener perquè la pandèmia no ho permet i perquè si cap no ho veu clar jo crec que no s'ha de tornar a començar el procés. El procés ara mateix ja està fet ja hem arribat fins aquí i ja hem aconseguit amb la i podria tornar a començar.

[00:21:23]

Si algú denuncia que algú pot tenir un soci que havia estat un nou soci que hagi entrat en aquests mesos com a soci amb dret a vot pot dir perquè ja no podia la signatura però ja s'ha acabat el procés.

[00:21:40]

Pensem en el Barça o pensem en la situació. Jo crec que no jo en dic jo jo en l'àmbit jurídic a la ment d'un jutge que ho pot acceptar i que això pot tenir una tramitació i que acabi donant li la raó. I ja va tenir hi ha d'haver vist que hem vist situacions d'aquestes el Barça és de sentit comú també.

[00:21:57]

Nou dies estem vivint una situació absolutament excepcional i inèdita en la història. I no sé què digui el que vulgui algun soci però és que tot tot tot es pot justificar molt bé i crec també que jo crec que s'equivocarà qui comenci a exhibir diguem campanyes i paranoies i intents de fer veure que hi ha una gran conspiració judeo maçònica és a dir que qui tiri per aquesta via per això m'han sorprès Laporta perquè no deia això però m'ha semblat en algun moment que ho insinuava.

[00:22:40]

Que qui tiri per aquí s'equivocarà greument perquè la pandèmia és tan bèstia que ningú li farà cas si el qui tiri per la via de la teoria de la conspiració jo jo crec que no trobarà suports més enllà de les xarxes socials.

[00:22:59]

Però és real i és veritat que només és un soci que pot tirar endavant decisions del mateix Govern de la Generalitat de Catalunya sobre acomiadaments perimetrals al Segrià i altres zones. Hi havia un jutge que les tombava perquè no estava en la forma o no estaven bé. Era un aspecte i no tirava endavant aquell confinament o va tardar uns dies a arreglar ho i tirar endavant. Al final la justícia ja saps tu que transcorre per uns camins a vegades paral·lels o perpendiculars o ja no sé per on tangencial és el sentit comú.

[00:23:32]

Vull dir que això ens han robat. Això ho deia però això fa menció específica que tem tenir ho tot molt ben lligat. Sigui una pandèmia o no perquè a vegades l'àmbit jurídic pot veure ho tot llenguatge una manera d'enfocar les coses molt diferent al sentit comú ja tenim la resta de mortals.

[00:23:47]

és important diguem el dret a vot dels socis. Sí normalment la participació en unes eleccions es troba entre el 40 per cent és molt important que es pugui d'alguna forma assegurar garantir que hi hagi una participació una participació alta perquè molta gent que vol sortir lògicament il·lícitament tal com està desenvolupada la pandèmia i que no baixarà la gent que voldria votar que es quedi a casa.

[00:24:32]

Jo crec que és important també ha assegurat que el dret de vot dels socis ha quedat alguna cosa al pap sobre les eleccions papa era un drac màgic fort. Perdoneu però que vull fer los alguna pregunta exportable.

[00:24:55]

Hi ha una Supercopa és només una cosa i un dubte. Aquí crec que és com catalans una decisió sanitària d'alguna forma i veure quin pes té la decisió política. Això no sé quin és. Què vols dir decisió. Quin pes té. Quin punt té. Quin punt quin punt pot tenir la decisió política. No només és una decisió és només una.

[00:25:36]

Aquí no hi ha discussió. Si a això s'afegeix interessos polítics com poden ser les eleccions al Parlament. Si s'afegeix aquesta aquesta vessant és diferent.

[00:25:53]

Si les dues eleccions hi ha una vessant política nova el 14 de febrer pot afectar també les del Barça. Crec que va per aquí.

[00:26:03]

Crec que és important que Clara és una qüestió sanitària que hauria de ser.

[00:26:11]

Què volia dir l'última cosa només dir que hi ha una derivada d'això que deia el sentir que per a mi és important que si es vota precipitadament el dia 24 com esteu dient hi ha molta gent gran que decidirà per raons sanitàries no anar a votar. Hi haurà una participació molt inferior a l'habitual escenari que podria passar el proper president del Barça es podria trobar en un escenari que al principi podria semblar innocent però que a mesura que passin els anys seria una llosa que és la poca legitimitat d'haver estat votat per una massa de gent molt inferior a l'habitual cosa que se li recordaria constantment en els moments de crisi.

[00:26:58]

I no és el mateix governar amb el suport de 25.000 socis per dir alguna cosa cada deu minuts respecte a que és una xifra petita respecte a la massa social. Aquest factor també em sembla important. és veritat que el Barça necessita ja un govern però necessita un govern fort i amb pocs vots. No serà fort i amb les decisions que ha de prendre aquest nou govern tan dur que ho faci havent sortit amb pocs vots perquè llavors coneixent nos a tots i a l'entorn del Barça etcètera també.

[00:27:29]

També és un escenari molt complicat de gestionar. Alberto alguna cosa més.

[00:27:37]

Tot té un component polític a la vida política ja és perquè jo crec que l'esport és una part de la política i qualsevol decisió d'aquest tipus més enllà de la part sanitària és sanitària de la política no és la nostra vida.

[00:27:57]

Us acomiadarà De seguida però abans. Com veieu la Supercopa. Som optimistes de no sentir cada dimecres i la possible final de diumenge.

[00:28:07]

El Barça ha passat de lluitar pel descens favorit a la Supercopa amb el Dragon Khan. Jo crec que el Barça ha recuperat els gols de Messi i els gols de Messi també i amb els gols de Messi Messi amb el seu màxim nivell com ha estat les dues darreres setmanes. Tot obert per poder conquerir qualsevol títol.

[00:28:43]

Tornes que el Barça-Madrid i el primer títol de la temporada només breument a la Supercopa aquesta Supercopa. Aquest format el carrega el diable. Com vam veure l'any passat de fet la trencadissa de l'any passat encara. Jo encara tinc vidres aquí pel terra d'aquell xou del cessament de Valverde. Busca Xavi arriba a Setién i tot acaba com acaba. I tant el Barça com el Madrid són dos equips als quals pels quals és insuportable perdre un títol el mes de gener és insuportable i inqüestionable.

[00:29:25]

Dit això és veritat que ara estem a la part alta de l'onada una altra vegada gràcies a Messi. Tant perquè les emocions del futbol canvien de la nit al dia i ja ningú li farà cap gràcia guanyar un títol encara que sigui aquest i encara que sigui ara. De fet el dia del partit el dia de la Reial Societat Barça el 13 de gener farà un any de la destitució oficial d'Ernesto Valverde com a tècnic blaugrana. Thalberg com veus va ser anunciada perquè el van fulminar abans de jugar el partit.

[00:30:01]

També veritat sempre amb un punt de prudència. Aquests canvis crec que necessitem més temps per veure aquesta evolució al Barça però òbviament han millorat coses perquè crec que hi ha quatre peces que han encaixat millor i com s'han de col·locar tots aquests tres canvis Messi han trobat. Perquè aporta una cosa que costava molt. Algú que tingui raó. Per tant jo crec que l'encaix principal és que el Barça ha trobat mi que havien perdut migcampistes tinguin més presència que Messi. Jo crec que ha fet un pas endavant i Busquets s'entenguin i manin els partits.

[00:30:55]

I després amb aquesta peça perfora amb tot el vol. Crec que encara falta més per encaixar tot i que va jugar bé però tot i així crec que encara està molt lluny el Barça. Som petits passeig per l'optimisme. Si fa un parell de setmanes que l'evolució era molt poca. Ara com a mínim s'ha millorat i s'ha fet interessant en les primeres tres setmanes. Però encara estem molt lluny del que es pot demanar.

[00:31:25]

Molt bé. Gran tertúlia com sempre els dilluns una abraçada apunta un hat trick de Messi arnès a Albert una abraçada abraçada.

[00:31:40]

Dos minuts per sobre dos quarts d'una de la matinada una petita pausa i de seguida l'última a la Reial Societat Barça de dimecres amb Romero ja acabem de pentinar la resta de l'actualitat esportiva. Hem d'escoltar reaccions de l'empat del Girona a Ponferrada i també de l'empat cruel del Sabadell a casa contra el Lugo. El fenomen teatral de Jordi Galceran segueix fent història al Teatre Poliorama fins al 28 de febrer improrrogable una comèdia imprescindible amb Enric Cambray Marc Rodríguez Mar Ulldemolins i David Verdaguer. Surrealista trobo surrealista aquest any.

[00:32:21]

Com veu el futbol des de casa ja no serà tan fred. Aconsegueix amb Mundo Deportivo la manta polar oficial del Barça amb un disseny exclusiu inspirat en la nova equipació del Futbol Club Barcelona. Cartilla de només dos punts dissabte 16 i diumenge 17 de gener. Mundo Deportivo. Passi el que passi no us perdeu cap detall de RAC1 RAC 1 punt que. Comparteix el portal de notícies de RAC 1 i l'univers a RAC1 al detall fem un recorregut amb vins catalans de sud a nord a la Biblioteca de La Vanguardia.

[00:33:02]

Comencem el Montsant amb Coca i Fitó ara ens aturem al Priorat amb Samsara Priorat i acabem a l'Empordà amb sis vins negres valorats en 85 euros en només 49 com ara els de gurmet o La Vanguardia Punt 3.500 sense patrocinat per aigua a Vilajuïga. Ell ministro de Sanidad Salvador Illa duda si poner té una vacuna no pasa nada i el Ministerio de Sanidad trepitja una vacuna que no sabemos si quiere Clichy la cabeza como Conejo pero a quien le importa. Fluixet no pot ni més ni curt és marquès tot pendent té no haver se perdut perquè hi ha massa i per això vacuna com una de dilluns a divendres des de les tres fins a les seva versió RAC 1.

[00:33:58]

Toni Clapés RAC 1. Aleix parisenc. Recta final del Tu diràs. Avui avui en dia un dia de ràdio o d'anàlisi de reflexió amb tot el que ha passat a nivell electoral i institucional al Barça molts punts encara sobre la taula i molts dubtes atents als pròxims dies va explicant tot el que passi amb aquesta decisió que han de prendre el Procicat i també el Barça a la reunió al Barça amb representants de la Generalitat per veure si es fan o no les eleccions el 24 de gener i dimecres Supercopa d'Espanya.

[00:34:51]

Amb aquest format de fallar el fort aquí a l'Estat espanyol en aquest cas Andalusia i Granada saudita el Barça demana a Romero se'n va anar al matí i demà al matí viatja cap a Còrdova via Sevilla tornaran a Sevilla a partir d'aquí un bus fins a Còrdova per disputar aquest partit dimecres a la nit on també el fred serà ben viu i serà intens. Es parla de temperatura segurament entre 0 sota zero a Còrdova a la nit i un Barça que viatja amb Araujo dins la convocatòria demà a la tarda es provarà a l'entrenament.

[00:35:27]

Per tant veurem quines són les sensacions de l'uruguaià si està o no per entrar a la convocatòria. Tenir uns minuts a la convocatòria serà per gaudir si estarà a la banqueta per poder jugar o fins i tot de titular demà veurem què és el que explica també Ronald Koeman a la roda de premsa que serà a un quart de sis Coman i Franchi de joc. Seran els dos protagonistes els dos holandesos en aquesta prèvia de la semifinal de la Supercopa a les sis de la tarda s'entrenarà al Nuevo Arcángel de Còrdova en una convocatòria on també hi ha tornat l'anglès.

[00:35:56]

Superada la sanció el central francès podrà ser s'emporta del filial óscar Minguella que ja forma part bàsicament del primer equip. El temps que porta. La novetat torna a ser l'eix Morilla que després del partit ahir que va fer un bon partit amb el filial no va tenir bones actitud segurament amb alguns companys però va fer bon partit i va viatjar en aquesta convocatòria a un quart de vuit. Hi haurà roda de premsa de Alguacil Illarramendi per part de la Reial Societat i a les vuit del vespre s'entrenarà.

[00:36:27]

L'equip basc també a la gespa de l'Arcàngel veurem com està la gespa veure com està l'estadi aquesta semifinals on recordem el Madrid ja ha arribat a Màlaga per continuar les seves excursions i els seus problemes que tenen el Madrid juga dijous per cert a les nou de la nit el Barça dimecres també a les nou contra la Reial Societat dues coses a veure si demà Frank i De Jong s'atreveix amb el castellà. Jo crec que sí perquè demà la roda de premsa oficial de la Federació Espanyola podríem veure allà Frank i fent algunes declaracions en castellà i després de l'onze.

[00:37:01]

L'únic dubte que hi ha ara mateix és qui acompanyarà l'anglès a l'eix de la defensa si serà Araújo o si serà Umtiti que no ho va fer malament o si serà Umtiti. Dos esquerrans. Bé ahir a dormir aquesta nit però vull dir que ara mateix ja he nervis fins dimecres a la nit. Ha de jugar Umtiti l'anglès qui dels dos està pitjor. Realment la resta són per descomptades. Ho expliquem gràcies Romero. Demà estarem atents a aquesta prèvia. La Marta farà el seguiment de les rodes de premsa i explicarà el Tu diràs amb tota mena de detalls.

[00:37:34]

Perfecte. Tots escoltem dimecres des de Còrdova va Javier Romero gairebé arenga bona nit per cert demà demà dimarts en tota aquesta prèvia de la Supercopa d'Espanya amb les declaracions de convenir de nou demà jugar el líder de la lliga espanyola l'Atlètic de Madrid que recupera un dels tres partits que té ajornats demà a dos quarts de deu de la nit és a dir que a la segona part ens enganxen ple. Tu diràs la seguirem de ben a prop demà durant el programa atlètic de madrid Sevilla el Metropolitano és un partidàs entre dos dels equips que estan més en forma a la lliga.

[00:38:04]

Partit complicat per a l'equip de Simeone que va estar condicionat pel pas de la borrasca Filomena i que només ha pogut fer dos entrenaments abans d'aquest partit el d'avui i un altre que farà demà al matí abans de l'enfrontament per les xarxes per cert corrent imatges de quatre jugadors matalassers anant avui a fer entrenament al metropolità no n'hi ha hagut un d'ells que ara mou un Fiat Panda quatre per quatre. Si ho voleu busqueu perquè realment. Tot i això Simeone és partidari i diu que s'ha de jugar tot i que no han pogut va parlar de la millor manera aquest Atlètic de Madrid Sevilla de demà diu que han de jugar aquest enfrontament.

[00:38:38]

No hay ningún tipo de circumstàncies que han preparado como yo venim a jugar una temporada a tot allò que ha passar. Lo más importante era mañana Obviamente todo lo anterior ha pasado.

[00:38:57]

No va importar la crítica i l'opinió que tot i la nevada que hi ha hagut aquests dies a Madrid el terreny de joc metropolità no hauria d'estar en perfectes condicions. Simeone té la baixa del migcampista Héctor Herrera. Fèlix Giménez qui eren dubte. Avui s'han entrenat amb normalitat i per tant demà podrien jugar. L'Atlético recordem 38 punts un més que el Madrid 4 més que el Barça. El Sevilla és sisè amb 30 punts tot i que té dos. Que la majoria dels quals es recupera de la mà contra l'Atlético d'aquesta nit ha guanyat el Betis 0 a 2 al camp de l'Osca.

[00:39:32]

L'equip de Pellegrini se situa a la zona tranquil·la que continua sent COET i també ha jugat al Getafe aquell partit que ahir s'explicava amb els jugadors oberts anant cap a un hotel a prop de Barajas. Avui al matí han volat cap a Elx i el Getafe ha guanyat un Getafe 1 3 amb un gol de Marc Cucurella. L'ex del Barça i amb el debut com a titular i jugant els 90 minuts Carles a la llar ho ha fet molt bé. Carles Alenyà que avui ja s'ha estrenat amb la samarreta del Getafe en aquesta victòria al camp de l'Elx.

[00:40:13]

Per cert la colla de la producció confirma que a més a més la derrota de l'Osca ha propiciat la destitució de Miquel com a entrenador destituït el tècnic de l'Osca. Després d'aquesta nova derrota que el deixa molt enfonsat a la classificació a la classificació de Primera Divisió l'Osca que busca nou entrenador de Segona Divisió. Ho hem viscut també el Tu diràs en directe el desenllaç cruel el Sabadell o la banyera havent tornat a l'Aleix avui farem teràpia de xoc una mica perquè el Girona també ha empatat el cap de la Ponferradina ja ens deia que era un bon punt.

[00:40:50]

és un punt que no hauria d'haver estat 3 pel rendiment de l'equip per com ha anat a buscar el partit. Fins i tot en l'última jugada un hi ha hagut una doble ocasió molt clara que no ha entrat. Després ho acabem de repassar però si és un punt que tenint en compte el partit del Girona sembla poca cosa. Poca cosa també serà poca cosa el punt que portava el Sabadell. Sí sobretot perquè a l'últim minut amb un gol de penal ja ho hem sentit i ha fet una gran primera meitat.

[00:41:15]

Ha tingut ocasions per marcar el segon a la primera meitat i també a la segona sobretot d'un xut de Gabi Hernández sol davant el porter que hauria estat el 2 0 i que hauria sentenciat el partit. Però quan no fas el 2 0 quan deixes un resultat fins al final pels nazis o cometi un penal innocent en aquest cas i et quedi sense. Sense la victòria te'n ha dit Antonio Hidalgo a la sala de premsa s'ha mostrat bastant optimista. La veritat és que ha tingut un discurs optimista.

[00:41:42]

Veu el got mig ple. Sobretot pels primers 45 minuts que comentàvem de l'equip amb golàs inclòs de gol que ha fet el tercer que fa aquesta temporada a zero un golàs de cap per recuperar i no ha volgut fer massa sang sobre el penal comès per una barrera al minut 93. Creu que ha sigut la millor primera part de l'any crec que tot el que havíem preparat durant la setmana ha sortit quan no tanca el partit. Poden passar aquest tipus de coses.

[00:42:11]

Estàvem molt lluny però li he preguntat a David Madí que ho ha vist molt clar.

[00:42:17]

Hidalgo ha reconegut que el Lugo ha millorat a la segona meitat. és veritat el Lugo ha tingut ocasions també per fer. En els últims 45 minuts i tot i l'empat la nota positiva és que el Sabadell és fora del descens acaba la primera volta fora del descens té 20 punts els mateixos que el Cartagena el primer equip que baixaria però la diferència de gols és fora de 16 a Hidalgo li ha preguntat també si ha suposat tot plegat una galleda d'aigua freda.

[00:42:41]

Resposta del tècnic jo crec mitja volta més. L'equip està mostrant un nivell molt alt. Al principi és molt més competitiu té automatismes interioritzat que evidentment haurem de millorar. Ara mateix som fora del descens. No sé quants faran falta però està clar que has de guanyar partits. Has d'estar en aquesta situació i les coses les podem veure com ha fet 20 punts a la primera volta el Sabadell ha fet més de 20 a la segona amb més de 40 si vol aconseguir la permanència.

[00:43:20]

Hidalgo no s'ha volgut quedar avui només amb el detall sinó amb la tendència de l'equip. és veritat que en els últims partits tant a Girona a Montilivi com en aquest partit contra el Lugo les coses han anat bé s'han lesionat per cert Querol era el mateix cop que s'ha fet mal al genoll dret i a l'eix també s'ha retirat del terreny de joc amb problemes a la cuixa. Veurem què en diuen les proves dels pròxims dies. Aquest és el punt negatiu al positiu és que el Sevilla té quinze dies de descans per entrenar se i per recuperar algun d'aquests efectius no té Copa.

[00:43:46]

Recordem que va quedar eliminat a la segona ronda. El pròxim partit ja serà el diumenge dia 24 el dia de les eleccions del Barça. En teoria a les dues del migdia al camp de l'Almeria d'aquí 12 dies torna la lliga de Segona. Ara que parles dels punts per salvar se la temporada passada a banda del Racing que va baixar amb 33 com a cuer 43 l'Extremadura segon per la cua 50 punts pel Numància que va baixar 51 pel Dépor que va baixar amb 51 un es va salvar en aquella jornada final tan enrevessada i tan polèmica.

[00:44:17]

La Ponferradina però amb 51 punts es va baixar de categoria és segurament la més barata. Aquest any la salvació però s'hauran d'estar al voltant dels 45 46 punts. Sens dubte perquè sempre solen els equips de la zona baixa sempre s'han sumat més punts a la segona volta que a la primera sobretot al tram final de la temporada a Girona a veure què dit després de l'empat a Ponferrada. Home doncs que veient com havia anat el partit amb el 0 1 al marcador no hi ha hagut grandíssims ocasions que les millors ha estat tingudes al Girona sobretot una doble última xut des de la frontal de Samu Said el porter enviar la pilota a córner.

[00:44:48]

Explica el córner sense Barcenas i el cop de cap de monjo picat quan entrava al treu el defensa. Per això i pel domini que ha tingut el Girona moltes parts del partit Francisco ha marxat avui de l'estadi del Toralín. Una sensació més aviat amarga.

[00:45:03]

Un moment de la partida una vegada sentenciada el mismo sábado i la final a Girona contra la seva única manera. No podien crear problema. Al final no vam en contra però sí mañana que satisfets del trabajo por la ambición que tenia un equipo jove en campo contrario se Valiente a la hora de jugar de la mateixa Campoy B els dos partits anteriors a la lliga havien estat molt decebedors a nivell de resultats i de joc derrota a Tenerife per 2 a 0.

[00:45:33]

Empat a zero i gràcies a casa contra el Centre d'Esports Sabadell Francisco havia exigit un pas endavant a l'equip i avui l'ha fet fora de mejorar era un paso al frente.

[00:45:44]

Jo crec que Vila Baixa a pesar de no anar sempre a cercar la mejor versión de cada jugador és importantíssim ho jugarà un altre contra el Cadis ja diu adéu tarda del mundo mentre que aquesta és una manca important de sumar com a equip.

[00:46:00]

I avui una altra cosa bona del partit és al mig del camp. Gran partit de Ramon terrats com a migcampista posicional que donava sortida a la pilota i que ha permès que Gumbau i Moncho estiguessin més lliures per arribar a porteria contrària. De fet Moncho ha fet el gol del Girona i Gumbau també ell han tingut diverses ocasions per sentenciar el partit. Està content per aquesta progressió al mig del camp Francisco records no amaga que no presenta analizado por qué no faltava un equip completament de presència de la segona línia.

[00:46:33]

Sabemos que tanto Moncho como Gumbau són un pobre home gol i Gumbau.

[00:46:41]

La mala fortuna que situar se en el que tenia ara el Girona és vuitè amb 30 punts a quatre del Leganés que és qui de moment marca la promoció d'ascens i 10 punts per sobre del descens que marca el Cartagena. Però els seus partits a la Copa dissabte que ve a les 4 a Montilivi contra el Cadis mentre que el següent partit de lliga serà l'altre dissabte 23 a un quart de set contra l'Espanyol. Veurem si el Stuani que teòricament ja hauria d'estar a punt però sense Gumbau que avui ha vist la cinquena targeta groga sí que hi serà Nahuel que ja haurà superat els dos partits de sanció.

[00:47:17]

Un partidàs d'aquí a onze dies aquest Girona l'Espanyol a Montilivi el dia 23 de gener. Miquel Garcia durant una nit RAC 1. Aquest dimarts l'Eurolliga de bàsquet es juga més o assistint assistim qui va ser segueix el partit el PP recull i ha recuperat a Marc Mundet Xavi Aguilar i els comentaris Xavi Ballesteros. Aquest dimarts l'Eurolliga es juga a més d'un. Fou una. Demà a les 6 Regreso a Puig Bona nit bona nit el Barça juga aquest partit a la pista del cuer en principi un partit assequible i fàcil contra el Khimki rus.

[00:48:07]

Veurem primer els dos partits de Moscou que jugarà aquesta setmana demà a la pista d'un Khimki que és últim amb només dues victòries i amb 16 derrotes. De fet encadena 10 derrotes consecutives a l'Eurolliga. Tot i aquests números l'entrenador del Barça ha ja sé que viciós no se'n refia ni un pèl i destaca el poder ofensiu del rival de demà i en especial deix fred però és un equip poc que té un poder ofensiu molt gran.

[00:48:29]

Fora d'Europa poder 805 30 puntos sempre té un jugador que ho té fàcil porteros dificultades como todos equipos mejor en casa fora i són un repte molt important per al Barça ha viatjat a Moscou sense haver vist ni Mirotic. Els blaugrana són segons amb 12 victòries i 6 derrotes el mateix balanç que el Reial Madrid que és tercer i a dues victòries del líder que s'acaba a Moscou que serà el rival del Barça el pròxim divendres també a la capital russa el Barça cada tres victòries en els últims partits contra Fuenlabrada i Manresa a la lliga i contra el València a l'Eurolliga.

[00:49:12]

Segons el capità blaugrana Pierre Oriola l'equip arriba en un bon moment aquest doble compromís a terres russes. Després d'aquestes tres victòries i sobretot l'altre dia a l'Eurolliga contra el València un partit molt bo els 40 minuts on van dominar un rival ofensivament. Pot semblar una mica tòxic i defensivament és un equip amb molts punts i amb facilitat. L'equip va estar molt bé defensivament una mica la línia defensiva el Khimki va ser començarà a les 6 el podreu seguir a RAC 1 va jugar amb quatre partits més de la dinovena jornada a l'Eurolliga a dos quarts de set i Alba de Berlín a tres quarts de set.

[00:49:51]

Batlle escòria a les vuit i cinc Maccabi Olympiacos i a tres quarts de nou Milà València. Això ho fa bé. L'Eurolliga ja que vas a Rússia a jugar els dos partits en una setmana. és el que diu el preu del viatge. Els altres dos ocells d'un tret demà +1 6 d'aquest partit el Tu diràs us explicarem com li ha anat el Barça en aquest primer compromís a Rússia contra el Khimki fins ara. Com cada dilluns els últims minuts del Tu diràs un final feliç amb el periodista de Mundo Deportivo David Llorens David el bon any i que havia saludat igualment el 2021 per tu mateixa que l'any passat a la història es pot veure avui aprofitant que tenim un català intentant fer una cosa que no ha fet mai ningú que és coronar el cim del calors a l'hivern.

[00:50:57]

Sergi Mingote que tenim allà en plena expedició Canudas explica una miqueta què significa i què és i per què no s'ha aconseguit mai fer el que a l'hivern perquè sembla que no hi hagi cap frontera en el món de l'alpinisme que està tot fet i això és una cosa que mai ha aconseguit ningú tot i que s'ha intentat unes quantes vegades. és la segona muntanya més alta del món. Perquè no ho sàpiga. Té 8.600 metres d'alçada i és molt més difícil i molt més despietada que l'Everest que és el sostre del món.

[00:51:31]

Com tots sabem per fer nos una idea a l'Everest l'han pujat aproximadament unes 3.000 persones. Dos són poc més de tres centes tres centes 303. Pel camí s'ha cobrat 86 morts. Déu n'hi do. I d'aquests 86 morts només un ha sigut a l'hivern. Per què. Perquè hi ha molta menys gent que intenta fer lo a l'hivern. De fet crec que l'expedició del Sergi Mingote és la sisena que ho intenta. Les altres cinc han fracassat estrepitosament. I paral·lelament el Sergi Mingote hi ha una altra expedició ara mateix a les faldes del Cardós que està comandada per Marc puja.

[00:52:08]

Què és el nepalès aquest que va fer l'any passat o fa dos anys els catorze vuit mils de la Terra en només dos mesos. Dos mesos i mig sinó que va ser un rècord una cosa que no s'havia fet mai una cosa espectacular i que vam explicar al seu dia dos és una muntanya diferent. Està molt més lluny que el gruix dels grans pics i malais del Nepal perquè està a la Cordillera de Karakorum 1.300 quilòmetres al nord oest a cavall entre el Pakistan i Xina i està molt més exposat per la seva situació geogràfica el fred que arriba directament de l'àrtic cavalcant a lloms de vents khanats té unes parets pràcticament verticals molt escarpades tècnicament molt difícils i totes les expedicions que han intentat fer lo a l'hivern aquestes sí que comentava en el lapse de 32 anys que van des del 1988 fins al 2020 21.

[00:53:06]

Ara ningú té tenir que rendir se i de fet si no hagués sentit una cosa estranya les connexions no passaria com si estiguessis saltadors ara mateix també. Correcte correcte doncs. El punt més alt que van arribar és de 7.000 7.600 metres que és més d'un quilòmetre per sota del cim és a dir que és molt molt molt molt molt difícil. Per què és tan difícil doncs mirar per les condicions climatològiques. D'entrada hi ha una persona que és la persona que ha estat més vegades a l'hivern intentant pujar que és un polonès un alpinista polonès llegendari que es diu.

[00:53:46]

Qui sap que la paraula impossible defineix molt bé. L'intent de coronar el K2 a l'hivern ell va fer un relat explicant les seves sensacions i les seves vivències i és absolutament esgarrifós. A l'hivern pot arribar a temperatures de 60 sota zero. Això és fred de collons. A més a més molt però si a això hi afegeixes que té vents de fins a 150 quilòmetres per hora imagina't el panorama. Quan tu estàs passejant per les faldes dos trossos de gel del tamany de furgonetes es desprenen sense previ avís des de les parts altes de la muntanya i cauen arrasant ho tot al seu pas.

[00:54:27]

Si tens la mala sort de trobar te en una. Doncs evidentment no ho expliques especialment de nit quan més intensa és el fred. Les glaceres fan explosions cruixir vull dir fan uns sorolls brutals que és el testimoni del desplaçament inexorable dels milions i milions de tonelades de gel que tenen clar. Tot això acollonit bastant més enllà d'això. Quina és l'única manera d'aconseguir ho. Tenir la sort d'arribar als camps més alts i que tinguis una finestra de tres o quatre dies de bon temps cosa que no ha passat mai a l'hivern per poder atacar perquè necessites tres o quatre dies per fer aquest quilòmetre últim.

[00:55:09]

Doncs perquè senzillament les condicions t'ho permeten d'una altra manera. és a dir Tu surts al sud de la tenda intentes caminar i primera se't formen capes de gel al voltant de les fosses nasals i també sobre les ulleres protectores. La visibilitat no passa de dos metres. Evidentment en aquestes alçades tot i que els caladors estan bastant habituats a un aire enrarit i falta d'oxigen com aquest donar un pas és un esforç brutal SATA dormen a les mans els braços les cames els peus i el terme fatiga.

[00:55:46]

és constant en aquest estat temps que tenia al cap molt molt serè per detectar qualsevol símptoma i tornar de seguida a la tenda perquè si no directament morts el biòleg qui és un senyor que té 70 anys ara va explicar que una vegada va sortir intentant pujar cap al 2 al cap de 2 minuts va haver de tornar a la tenda absolutament amb símptomes de congelació i va arribar a la tenda. Va fer ho va fer un foc va encendre un foc i es va posar a preparar un aparell que ja el va servir amb dues tasses.

[00:56:17]

Perquè durant hores va veure que estava allà amb ell que no li deia res però que estava allà amb ell i estava convençut que era real i era una al·lucinació que li va durar durant hores. Clar això que vol dir no vagis mai sol. Sempre acompanyat i a ser possible. Quantes més persones millor això els hagi vingut o ha fet molt bé. Ara bé les apostes evidentment estan a la seva contra. Perquè és una autèntica barbaritat intentar fer això. Crec que és la muntanya com deies és verge a l'hivern.

[00:56:49]

Vull dir que mai ningú no és l'únic. és l'únic 8.000 dels catorze que té la Terra. Mai ningú a l'hivern i s'està intentant sobretot en els últims anys. Cada any hi ha una o dues expedicions que ho intenten i sistemàticament fallen. Per què. Perquè les condicions són absolutament extremes i perquè has de tenir bé es decanta un bingo que ha sortit tot rodat i és molt molt molt molt difícil i amb aquestes condicions a més a més només cal mirar.

[00:57:16]

Ho vaig aprovar i si fracassa ho posem en torno a casa. Si fracassa no torna. Aquest és el problema i ens queixem aquí David del fred. La gent t'imagines on som ara. Et diré una cosa. Quina necessitat jo. De veritat tota la sort del el Mingote i les expedicions i la gent que li agrada l'escalada i quina necessitat de passar això. Això crec que va ser. No sé si va ser la primera persona que va pujar a l'Everest o bé ella el xerpa tendim a pensar que tenim la mala costum d'atribuir ho només a la gent de raça blanca i obviem els que no ho són.

[00:57:50]

Li vam preguntar que per què no. Perquè havia pujat a l'Everest. I la resposta és d'aquelles que et porten una filosofia de vida. Perquè està allà clar és veritat i no ho ha fet mai ningú no. Per exemple és un dels reptes que té el Mingote entre d'altres. Que no ho ha fet mai ningú i jo he d'apostar apostaria els meus diners el K2 a favor dels caçadors és a dir ningú té molt bon tio encantador i tal. Però havíem de guanyar l'estètica.

[00:58:18]

Mira saps que li desitgem el millor final feliç. Sergi Mingote. Home això per suposat això per suposat tant de bo ho aconsegueixi. Escolta i jo em treu les meves paraules les meves explicacions mal envair i humiliar públicament clavant màsters a trucar o trucar me. Al final feliç el truc mai. Però ja han dit que si hagués de jugar amb diners i apostaria a favor dels valors. Una abraçada gràcies David Caballer.

[00:58:48]

Com sempre abans d'acabar passarem pel quiosc que trobarà a la portades trobarà eleccions i també a la Supercopa d'Espanya. Mundo Deportivo fa el fort esport súper Barça para la Supercopa. Les blaugranes són el equipo que llega en mejor forma. I també la porta arrasant les firmes l'esportiu en queden quatre per als quatre precandidats que en principi optaran a ser candidats el Marc el supera examen quiere aprovechar la Supercopa para lanzar el Madrid i la fórmula va per la fórmula perquè el Madrid es reforci amb el francès.

[00:59:23]

Una previsió per a aquest dimarts. Demà recuperen dos partits de Primera a les 7 Granada Osasuna de la jornada 4 i a dos quarts de deu jugar el líder Atlètic de Madrid Sevilla de la jornada 1 es disputarà també la primera semifinal de la Supercopa femenina entre el Llevant i el Logronyo recordem que el Barça juga dimecres a Anglaterra. Destaquem el Barça i marxes té un aire amb oportunitat de passar al Liverpool i situar se líder de la Premier en bàsquet com ara ens deia el Puig i en directe a RAC +1 a les sis de la tarda.

[00:59:50]

Quim qui va ser partit de l'Eurolliga i el de carn novena etapa una de les més exigents amb sortida i arribada a Neo i 574 quilòmetres l'olla.