Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

No no tenir una ordre d'allunyament ja n'hi haurà polsera al turmell i que quan passi quan s'apropi i vingui una gent miri senyor Bartomeu torni a casa. Si això només pot funcionar si comen fa i desfà ell com vol però hem començat malament. Avui el president en una entrevista a Barça televisió ha dit clarament que es contempla que jo pugui tornar si us sembla que això només ho hauria de dir. Però no es contempla. Ho hauria de dir clarament el secretari tècnic jo aquí no tinc res a dir dia a dia a l'entrenador i ha fet una llista de set jugadors intransferibles sense que això ho hauria de començar dient el club quan sigui presentat.

[00:00:42]

I quins jugadors i quins jugadors també. Si bé els jugadors m'és igual el nom això ja són opinions personals però a part d'això això és una qüestió que comet l'entrenador. Si ha de venir com a plenipotenciari que és l'única manera que té de no estimbar se. Per què. Perquè tu t'estàs posant amb un cotxe que el condueix em diu que estimbat 14 16 i en tot cas és un entrenador que arriba. Jo crec que en la situació més complexa difícil d'entendre volàtil i provisional del club de fa molts molts molts anys i a tot això hi ha tot això és veritat que encara no és oficial.

[00:01:29]

Per això i en aquest sentit jo penso que si Bartomeu s'atreveix a dir això com a company el tindrà a mig parlar i dialogar però a parlar ho permeten. O sigui jo de lògica si fos d'una bona persona com tu i ben pensat pensaria exactament com tu. Però on coneix el personatge i tot el que ha fet els altres entrenadors. Això no està pensat ni ni parlat ni ha sortit i ell ho diu. Però vaja que potser tenim una epifania de cinema còmic però clar.

[00:02:09]

Imagina't que arriba i diu que ell no compta amb carisma com a membre de citar lo com a un dels intransferible. Seria estrany. En tot cas sí que interpreto que hi ha un acord entre ells. Això com a mínim el que s'ha d'intentar és tirar dels que no porten tant de temps. Els que no han viscut situacions que han portat a l'equip bé a que manin més els jugadors que la directiva la directiva s'ha queixat però perquè els jugadors també han fet aquesta acció i ho han intentat.

[00:02:50]

I deixar ho en mans de jugadors que encara no han tirat per aquest carrer. Sí però llavors ells ho tenen parlat. De fet perdoneu me per sentir per donar me un segon perquè ara ara en seguim però el pla estem parlant tota l'estona d'aquesta llista d'aquesta llista dels intransferibles.

[00:03:10]

Anem a escoltar el president del Barça Josep Maria Bartomeu. Amb aquest document del qual parlant en Santi i el Fernando Andreu Messi és insostenible. Ell ho sap i ho sabem tots amb l'ajuda de la història del futbol. Però hi ha molts jugadors del primer equip que són intransferibles. Nosaltres estem treballant des de feia uns anys per al futur. Jo a part dels joves no parlaria del mateix. Marc-André ter Stegen i l'anglès John hi ha molts jugadors entre intransferibles per el futur.

[00:03:42]

Tota aquesta generació de joves jugadors que pateixen la crisi són jugadors que compten molt amb ells i que han vingut aquí perquè volem que es quedin fora del Barça.

[00:03:53]

Aquesta és la llista de Bartomeu Fernando d'elles únicament a aquesta llista. Jo el que veig és que són futbolistes que han portat el mando i que han exercit bé i que s'han erigit en autèntics directors d'orquestra. No sempre perquè és veritat que ja ho han dit públicament per exemple van demanar el fitxatge de Neymar i no el van aconseguir. Ara bé el Barça va anar a París i va enviar emissaris vàries vegades hi va anar amb un jugador que té els tribunals. A mi perdoneu me per molt bo que sigui Neymar.

[00:04:41]

A mi això em grinyola perquè el món no sap si al final el va enviar emissaris en serio com un periple però el que va veure el món és que el Barça li fes la vaca públicament i la Lluvia dorada va anar a intentar recuperar lo llavors. Home jo crec que al final les entitats i els clubs a demanar i a demanar demanar l'entrenador a demanar al president i a demanar al capità a la caseta i si van els tres coordinats millor que jo intentant passar amb certa delicadesa sobre els èxits es constata el Santi en referència em sembla que això és un altre fruit de com es pensen les coses a can Barça.

[00:05:31]

De la llista gadità. Ara mateix acabeu de posar Bartomeu i en dos o tres jugadors que fins ahir els estaven oferint per intercanviar amb altres clubs per altres jugadors. OFERTA A tot Europa per canviar lo. L'han ofert per activa i per passiva a tot arreu. El lirisme la nit d'un dia per l'altre han passat a ser l'esperit. és el que deia Santi mi que em fa l'efecte és que aquesta com a mínim per allò pel toca. Intueixo el president que és una llista una mica a la babalà.

[00:06:03]

Allò d'anar a dir amb noms que li surten al cap. Però clar és el que dius tu és la responsabilitat que surti el màxim dirigent d'un club anomenat noms propis. Amb aquesta gratuïtat per dir ho d'alguna mà abans que arribi la correcte i que si ho ha de dir algú i tu has portat a Comín perquè si el que talla el bacallà. Doncs que talla el bacallà en el tall i que tu no surts abans de dir li això perquè tu has de tenir una ordre d'allunyament.

[00:06:27]

La ciutat esportiva va estar sortint reiteradament reiteradament el nom de Parlem de combat. Si no es torça doncs començarà l'entrenador més seriós d'aquest equip. Aquests jugadors es torça començar abans del Barça la propera temporada tot esperant Marta l'oficialitat ja com ha reconegut el mateix president Josep Maria Bartomeu el nou tècnic del Barça de Ronald Koeman està trigant una mica perquè recordem que la previsió del club amb la es treballava és que avui ja s'ha fet oficial el fitxatge. La incorporació de Ronald Koeman en aquest escenari tot apunta que es farà oficial definitivament demà després que s'acabi d'ajustar tot.

[00:07:22]

Veurem si la presentació també es manté a demà. Era la previsió inicial Coman ja és a Barcelona ha arribat aquesta tarda ha estat caçat per companys de la televisió i mitjans gràfics i tot apunta que signarà per dues temporades la segona subjecta a la voluntat del nou president que si és Víctor Font ja ha quedat clar que fins allà haurà arribat l'etapa al company Juanjo Pallàs ha explicat a La Vanguardia que el Barça haurà de pagar entre 4 i 5 milions d'euros a la Federació Holandesa de Futbol per endur se sumen la xifra estipulada en una de les clàusules llibertàries que quedaven signades en el seu contracte amb la federació.

[00:08:00]

Però fonts del club han puntualitzat que posteriorment Coman ho posarà de la seva butxaca rebaixant el sou en una d'aquestes fórmules que quan es negocien contractes doncs ja ja passen. Bartomeu ha explicat com han anat les converses amb l'holandès i ha reconegut que al gener ja vam parlar i ell tenia una responsabilitat.

[00:08:20]

Tenia un home amb la selecció holandesa estava a pocs mesos de l'Eurocopa i en aquell moment ell tenia no podia deixar Holanda sense sense entrenador i per això de moment va ser un dels entrenadors i va ser el primer entrenador pel qual vam contactar el mes de gener.

[00:08:36]

Per tant una cosa que fins i tot havia arribat a negar Bartomeu avui resulta que no era com havia intentat vendre i sí que s'havia parlat ja amb Coman i per cert l'ex davanter suec reciclar se apuntar com a assistent de Coman tal com ha avançat el portal esportiu holandès. Aquesta tarda el segon entrenador però serà Alfred és desconegut a l'imaginari culer però molt contrastat al món del futbol perquè va ser el cervell de l'Ajax de la temporada passada. Per tant Frank que deia un serà dels més contents del vestidor amb tota aquesta composició de l'estat tècnic ja hem començat a pentinar el nom de Ronald Koeman però abans aprofundir potser en la qüestió més esportiva o en què ho sembla un entrenador com Ronald Koeman i el seu futbol amb el Barça hi ha una cosa que em balla pel cap des que es va fer oficial per Ronald Koeman bé aquí a priori una neteja important a fer una reestructuració important.

[00:09:30]

Per tant a priori hauria de ser l'inici d'un projecte llarg. Però és que Ronald Koeman ara mateix a l'any que ve la directiva que l'està fitxant estarà fora i que sapiguem no hi ha cap aposta continuista. No es pot una d'una manera de fer una neteja és un projecte llarg o neteges. Perquè vingui un altre i agafi la casa neta. Això passa a qualsevol empresa que coneguem ha un moment en què l'empresa es ven. Arriba un senyor que és el destructor que la deixa neta i llesta per vendre la a un altre i que la compri sense les càrregues que.

[00:10:07]

No necessàriament ha de ser per un projecte llarg. En això crec que no és incompatible una cosa amb l'altra no hi estàs d'acord.

[00:10:17]

Fernando que jo entenc Coman jo crec que s'ha dilatat avui l'anunci del seu fitxatge. Com diu la marca estava previst per avui i presentar ho demà al matí perquè jo crec que el Barça el que volia era fer li un contracte o condicionat a la nova junta que entrés. Jo crec que és el més lògic però Coman diu que ell vol mirar mirant la gent gran un detall que no hem comentat avui és que crec que sí que hi havia fins ara el fet que hi hagi tres anys de contracte perquè he de tenir una il·lusió guanyar aquí cosa jo també aquí la selecció que tinc contracte fins al 22 crec i crec que el tema estava estava per aquí sempre un president quan entra la potestat de l'entrenador que té contracte en vigor i que li toqui i.

[00:11:36]

Canviar ho a casa i donar li les gràcies. Ara diem la pilota a vegades a vegades no. I si entren fumen i entra bé les dificultats que tindrà per encetar aquest projecte. Home també tindria un punt d'injustícia que se sàpiga. Ara bé vull dir que cada equip competeix i aconsegueix títols. Guanyar una Lliga o guanyar una Champions. També depèn com la guanyi però crec que hi havia també una mica injust però era una prerrogativa del president que arribi serà exacta amb normalitat que faci el seu projecte com ha dit el té un projecte.

[00:12:24]

També s'ha d'aixecar però també s'ha d'entendre que una persona accedeixi a la seva federació i un projecte il·lusionant com la selecció holandesa a la que ha fet jugar bé on ha fet que sigui un altre referent amb jugadors joves que el vulguin si està en dificultats. El peatge mira com ha explicat el jugador a La Vanguardia el peatge et pagaré la federació signi un contracte que potser és diferent del que volia fer li mal i a pagar cara a casa gran. Té dues coses una una si ell per compensar aquest preu que el Barça aquesta quantitat de 4 5 milions d'euros que el Barça li ha de pagar a la federació holandesa i els holandesos ja han deixat molt clars que això de fer regals de diners als espanyols no estan massa d'acord ara toca tu vulguis que no.

[00:13:17]

Ells i elles retallarà part del seu sou com a mínim ho voldrà compensar amb un contracte més llarg perquè el tonto no és ni té ni un pèl. I a mi el de les dues coses que m'han semblat amb més sentit o les dues úniques coses que em semblava obvi que ha dit el president Bartomeu aquesta nit ha sigut una és si res no es torça. Vull dir que hi ha opcions de gas tòxic veient com funcionen les coses o encara es pot torçar i l'altra és que l'estiu que ve hi haurà grues al Camp Nou però no sé perquè així per construir el port destruir els dos elements que tant agrada.

[00:13:56]

Ara mateix em semblen plausibles de veritat què passaria en un control a un polígon o similar que amb tot el que arriba a passar al Barça Santi vull dir en aquests guionistes que abans podria anar a apuntar se a aquestes idees perfectament. En tot cas vaja de les paraules de Josep Maria Bartomeu. Sí que és veritat que diu que si res no es torça però em facin l'efecte cap al toc deia donava bastant coll avall que començarà una crisi institucional correcta i també ha dit que parlava amb el Messi després de dir que no havia parlat amb Messi.

[00:14:34]

I després va dir que respectaven la masia però en fitxava 70 tius pel Barça B. També ha dit que el responsable era ell però ell no se n'anava. Sí sí vaig deixar satisfet a Martorell i en tot cas amb qui sí hem de parlar avui és amb algú que coneix d'allò millor el Roma. Com han entrat.

[00:14:54]

Amb Toni Aguilar. A més el va conèixer en un moment convuls en un moment en què l'holandès va aterrar per revolucionar ho tot i ho va fer en una plaça tan difícil com la del València ja en línia l'excapità de l'equip que ara treballen al Sevilla al Carlos Marchena. Hola Carlos que Buenas noches en primer lugar de cómo los dos últimos meses más típicos que has vivido. Demano i com un any i llamamos para hablar de esta noticia la llegada de Coman al Barça.

[00:15:50]

Serà el pròxim entrenador de l'equip blaugrana tu a tu València la temporada 2007/2008 es uno de los equipos que encomana entrenador.

[00:16:00]

El recuerdo seria cordial i si que es verdad que tuvo convulsa sus sopars a su paso por el València el servicio 34 partidos 22 de Lliga de Campions 3 de Copa lo primero que haces apartat tres vaques sagrades com el vell de Cañizares i amb una ocasió clara el capitán com a capità Capità va dir ell creu que el club interno hauria una temporada agradable i raro pero que el barco i el club también es una muestra de caràcter d'entrenador de persona.

[00:17:48]

No sé si ha estat qué punto también podría llegar un hecho así.

[00:17:54]

Barcelona i hi per algo i no tenia ni idea.

[00:18:33]

El reto bien lo tenía muy claro i El camino era el camino que recorria un poco un equipo hay un entrenador perdón con seguridad com confianza en sí mismo en sus decisiones también con mano dura Mano a Mano a mano que ahir complia. Però una agradable agradable però sempre la línia i l'ordre per a ell era futbolístic opino que et pregunta también por lo extraño que parece que alguien fuera campió de Copa al cabo de unos días.

[00:20:04]

César Ferrando. Un año en el club o bien Liga ordinària era Madrid i una gran pregunta por el estilo futbolístic de Ronald Koeman no conozco en su faceta d'entrenador.

[00:21:04]

Futbolísticament es recorda como podemos decir que pretendía inculcar. Pero no quería casa.

[00:21:44]

El Barça ha de ser tu punto de vista.

[00:21:51]

Carlos l'equip o la idea de un equipo que és el nombre ideal o un bon nombre per a regenerar un vestuari com el del Barça.

[00:22:23]

Jo diria que ahir era l'indicador qui té preguntat per un tema que no tiene nada que ver con Coman Sevilla que otra vez las puertas de ganar el título su TITULO preferido un orgull i una alegria alegria per als interessos del Sevilla i també amb Carlos Marchena que va anar a Coman és como entrenador Carlos muchas gracias a un abrazo fuerte como la próxima temporada.

[00:23:50]

La veu claríssima con un excelente definición en cada partit de la temporada para disfrutar de estos partidos de hora punta és gratis el 14 14 i con sus condiciones. Sabem que aquest any el veritable viatge dels seus somnis el passat estiu 30 litres subministrat carburants tecnologia i participar per guanyar un reportatge gratis. Bona sort i bon viatge. Més informació al web de BTT Espanya cerca de ti para llevar más lejos. Bona nit en el sorteig del Cupó Diari celebrat avui. El número premiat ha estat.

[00:24:39]

29 1984. 2 9 9 8 4. I també el número de sèrie de la paga. Premiat amb 3.000 euros al mes durant 25 anys ha estat. 26 0 2 6. Demà com cada dia hi haurà un venedor molt a prop teu repartint il·lusió bona nit i record amb els sortejos de bon fer. La il·lusió és complex. Dani Aguilar. Marxar d'aquesta manera irresponsable moure'm perquè el club està molt afectat. Per tant és un tema de responsabilitat. Tothom ha estat d'acord que és el primer de tot i que per això en aquest moment no podien fer ho que seria més fàcil seria dimitir ara plegar però evidentment el Barça de moment no necessita que ja hi hagi una barrera que prenguem decisions que adaptem el club ràpidament a la situació de la pandèmia que tant.

[00:25:47]

Quatre minuts i la mitjanit estava escoltant el Tu diràs de RAC1 se'n tertulià amb el Santi Giménez també amb el Fernando Polo amb pentinat la decisió d'Eric Abidal de marxar del Barça. Hem pentinat també el capítol de Ronald Koeman i la seva més que possible arribada com a nou entrenador del Barça si res no es torna no es torça ha dit avui Josep Maria Bartomeu. També ha parlat d'aquesta data electoral de la qual començo preguntant Fernando. Ha dit que si s'ha convocat quan s'ha convocat i si la junta directiva ha decidit plegar ha estat per no ser irresponsables no aquest home veritat que ara no es podien convocar eleccions avui o demà més que res perquè crec que.

[00:26:35]

Crec que en això està tothom més o menys d'acord i hi ha una gestora. En teoria no té massa capacitat per aplicar el bisturí com s'ha d'aplicar en aquesta situació per tant la immediatesa de la convocatòria electoral estava descartada. Una altra cosa és que ho haguessin fet després de l'assemblea de compromissaris que hauria de ser a l'octubre. Ha semblat també llegir perquè com es diu habitualment a l'argot l'acord molt i la situació és molt molt molt molt complicada molt complexa i que pot salvar aquesta Junta que no hi ha partits en públic i aquest partit en públic seria una carnisseria.

[00:27:22]

La matança de Texas seria un joc de nens. La reunió espai però al final Bartomeu és un personatge molt molt resilient molt resistent. No sembla dur però tampoc ens deixa anar. Jo crec que el que té la sensació que si jo no acabo el meu mandat acabarà bé sigui tant com els tancarà algú i si jo he patit bé aquesta humiliació per haver donat massa al carrer i donar massa peixet a alguns d'aquests jugadors. Doncs jo vull ser protagonista de redreçar això i anar com el president del Buick i ara acompanyarà sempre.

[00:28:13]

Però també és el president d'una certa regeneració o creu que pot ser d'una certa regeneració. Hi ha molts aspectes. No oblidem que hi ha la possibilitat que depèn de com es tanquin els comptes si qui vingui després faci una acció de responsabilitat com la junta de Sandro Rosell va fer amb Joan Laporta i suposo que això també té la seva influència. Les coses són com són. I aquí tothom mira té la seva influència o és determinant el seu interès. La seva influència és determinant Fernando clar és que hauria de creure en la bona fe i en la realitat de les persones.

[00:29:02]

Jo no vaig posar en detector de mentides el personal puc entendre també que hi ha una responsabilitat que quan tu veus que això és un desastre tu que ets el responsable amagui o assumeixo la responsabilitat. és clar tot depèn recorden quan se'n va anar a Sandro Rosell va rebre crítiques perquè li van dir que era un president que deixava de forma covarda el club ara quan aquesta esquerra rep crítiques perquè és un actiu que es queda i vol seguir endavant. Bé tot depèn de com es miri i el que dic d'abric però és que el seu projecte i la seva idea no vol comptar.

[00:29:45]

Passi el que passi està en el seu dret. Bartomeu està en el seu dret a eines i a més a més crec que l'assemblea depèn de com vagi l'equip. I aquesta revolució i de com vagi a la Lliga i a la Champions. A veure com s'enceta aquesta temporada quan comença també pot tenir un pes. Si l'assemblea tomba tot el que tu propòsits. Home no sé quina sortida et queda. La veritat però dintre de la seva potestat com a president ha decidit tirar endavant.

[00:30:22]

Bé ja et dic jo no hauria estat tan agosarat però jo no estic a dintre i els quartos i jo no he estat. S'ha sentit decebut per la gent que li he donat de tot i que per més tard tot i li he consentit tot a la cara. Potser jo vull fer o sigui fer palès que el que mana sóc jo. Un cop a la vida en aquesta qüestió multifactorial Santi qui n'hi ha alguna que cregui que hagi posat més com per exemple aquesta qüestió pressupostària absolutament la qüestió pressupostària.

[00:30:59]

Totalment totalment. Sembla que és la clau de volta de tot si la qüestió de tancar els números ens sembla que és l'absoluta perquè ja dono per feta per descomptada la qüestió ètica i dignitat que és la que hauria de fer que haguéssim plegat perquè entenc per una banda el tema de la gestora que diuen home no hauria això s'ho han passat pel forro quan els interessats fitxatges Arda Turan i Aleix Vidal el 2015 sense anar més lluny. Però si ens atenem a llei que la gestora no pot fer res és veritat que fa falta una neteja però ningú demana que dimiteixi i tota la junta avui mateix repeteixo el president del Barça ha dit que ell era l'últim responsable de tot.

[00:31:47]

Per tant dimiteix tu. Com a mínim si no es pot dimitir perquè el tema de la Cobi perquè el calendari és infernal perquè estem en una situació marxa tu hi posa a qui vulguis de la junta que faci de president i que després de tancar els números que és el que li interessa es convoquin les eleccions. Per què heu de convocar les eleccions el 15 de març. és aguantar fins al final i aguantar fins al 30 de juny. No aguanta fins al final i fes ho i marxa tu per un motiu catàrtic i de dignitat perquè ets el culpable de tot el que ha passat de cinc anys d'anar aprenent continuament decisions equivocades des del redisseny de l'escut el fitxatge legislen totes o no hi ha hagut ni una dretes ni una.

[00:32:42]

Per tant em sembla que la qüestió està clara o hauria d'haver marxat com a mínim ell. En aquest sentit o marxa o fa marxar perquè jo parlava en Víctor Font no però la moció és contra tota la junta.

[00:32:57]

Jo crec que ara un president pot marxar ell. I marxar ell i posar un altre és a dir Senyors ja poso jo el meu cap en un acte de d'assumir les conseqüències. Si jo sóc el que com deia el Fernando he sigut el que he consentit això sóc jo. Com ha dit avui el que va decidir que després d'un fill no és res si sóc jo el que m'he equivocat portades i dient si sóc jo el que ha donat renovacions quan des de fora em deien que no s'havia de renovar i els ha renovat.

[00:33:30]

I així tota la culpa és meva. Escoltin aquí jo ho sento molt. De fet el millor que ha pogut marxo jo senyor Cardoner Pau Vilanova senyor Javier Bordas senyor Xavier Vilajoana senyora Marta Plana a qui vulgui agafi vostè la presidència que jo me'n vaig perquè vostès estaven més tranquils sense mi i ho podran fer això de tancar els números que en el fons és el que a tots ens interessa de veritat i deixaré el suflé. Per tant no anar en aquest sentit.

[00:33:59]

Estem parlant d'una persona que va començar el seu segon mandat dient que el Barça seria dels executius i que els directius del tenien res més que una representació institucional i que seria un club de professionals. Quan ell ha acabat assumint les relacions institucionals la vicepresidència esportiva la secretaria tècnica la presidència. Per tant si tu ho has fet tot això i això ha anat pel pedregar. Com a mínim entenent que el lògic seria que marquessin tots entenc la qüestió aquesta estatutària i la qüestió del calendari per la qüestió de Rubik però va ser dur marxar tu sol Digues escolti jo dimiteixi com a president i el senyor Cardoner és el nou president i ell portarà el tema fins a l'assemblea.

[00:34:42]

Tot això insistim en la plana institucional la plana més purament institucional derivada de l'entrevista de Josep Maria Bartomeu sap que algun document més que vam escoltar del president del Barça en aquesta entrevista a Barça TV ens mira un parell de documents més el primer reconeixent que la revolució que es vol dur a terme aquest estiu arriba tres anys tard després fil només que amb el temps és el moment de fer ho bé vam preferir doncs vaig preferir no donar una nova oportunitat a aquesta generació i aquests tècnics potser ho però no hem d'oblidar que l'any passat va guanyar la Lliga.

[00:35:17]

Vam arribar al cim a finals de Xavi i vam jugar la final de la Copa una revolució que no serà fàcil atenent a la situació econòmica provocada per la vida amb la baixada d'ingressos que ha patit el club diu el president Josep Maria Bartomeu que el Barça es veu obligat a fer això. Hem de reduir la massa salarial que té el club ara per poder portar nous futbolistes. No podem incrementar los perquè els ingressos degut a l'efecte han baixat abans ha dit el capità afectat que la temporada passada amb 200 milions menys ingressos la temporada que ara estem 20 21.

[00:35:51]

L'efecte que habiten el Barça és superior a l'any passat. Estem parlant de deixarem d'ingressar 300 milions d'euros. Per tant compta amb aquesta xifra i deixarà d'ingressar al Barça 300 20 milions d'euros per aquesta crisi. Com dèiem abans ha dit el president que caldrà vendre per poder fitxar Coutinho podria quedar se un cop acabi la cessió al Bayern que s'ha parlat amb alguns jugadors per comunicar los que no es compta amb ells que no es descarta cap fórmula per donar aquestes baixes com pugui ser donar alguna carta de llibertat als jugadors descartats i descartat també com comentàvem abans la possible incorporació si és que algú encara tenia alguna esperança Neymar aquest estiu perquè si no n'hi ha ni cinc a la caixa és evident que Neymar és complicat que arribi Gràcia sap d'on anirà.

[00:36:37]

Bona nit també comentava aquest concepte abans en Fernando Santi també em feia gràcia. Cridava l'atenció que al capdavall. I jo crec que també tu apuntava. Ara hem escoltat hem escoltat a bastament totes les explicacions que dóna. Pot ser que al final sigui també una qüestió de resiliència personal que un home una persona es vulgui aferrar al càrrec d'una multinacional com el Barça. Si per aquí jo li donaria un vot de confiança no tant com per aferrar se al càrrec per al càrrec sinó per una qüestió d'intentar una cosa de no passar com el president que va acabar desmuntar peça per peça vull dir li que li queda una bala a la recambra.

[00:37:28]

De fet aquesta temporada havia muntat tots els equips i s'havia gastat tot per guanyar la Copa d'Europa d'handbol la Copa d'Europa de bàsquet la Copa d'Europa de futbol sala li ha sortit tot malament és que li ha sortit tot malament. I davant d'això algú li hauria d'agafar algú que l'estima i dir li Escolti bé això ja està si no no sortirà. Si estàs jugant al bingo i estàs a punt de deixar el rellotge discutint això que ara et tocarà cap a casa si és que ha arribat a dir amb unes altres frases que també ens ha passat per sobre.

[00:37:59]

El que és tan fort que es vagin mentides o no sigui conscient o inconscientment però contradient se segur que sí del que havien dit abans a dir que la trajectòria de seguida es va veure perjudicada per la i de nou quan el dia no va haver hi l'aturada van dir que els venia bé perquè és que venien de perdre al camp del Madrid amb totes les de la llei. Que el Madrid i que i ells van acabar guanyant a la Reial Societat recuperant el liderat amb un gol a l'últim minut patint com a verd.

[00:38:34]

I ara i hem dit que això és un descans que ens dirà perfecte tornarem perfectes. Ens ha anat molt bé aquest descans perquè tornarà a motos i avui ha dit que això li cau malament perquè estava que la gent vol projecte. I després quan va haver hi l'aturada per tornar la Champions va dir que l'aturada els havia vingut bé per netejar el cap. I ara diuen el contrari és que diuen el contrari d'una setmana o un altre dia i el súmmum ha arribat.

[00:38:59]

Entre ahir i avui amb Abidal que han trigat només 20 hores van desdir se si és que no poden seguir un minut més comunicativa. Me'n vaig a comunicar activament i a nivell de presa de decisions jo crec que ha quedat ha quedat demostrat també per tot el que anem relatant no per altra cosa sinó perquè els nens relaten i avui per acabar ho de rematar Dani Fernando un exemple que m'ha vingut al cap. Això que diu el sentir de l'última bala. Us en recordeu l'any que porta el vot de censura.

[00:39:29]

Un vot de censura a nivell estatutari però un 60 per cent en contra 60 47 i no es mou fitxa Guardiola. Ahir ho comentava una la tertúlia que potser no es mou però potser li genera algun tipus de moviment intern que fa que també viri. També vull dir que Guardiola ja està en què Guardiola comença a tenir unes ganes boges si es tanca la porta. Potser hi anava amb aquest mateix orgull de dir l'última bala tiro ja però no va decidir ell.

[00:40:10]

Laporta tenia un tiu que es deia Johan Cruyff que li va ara a buscar consell li va dir i ell aquí i Bartomeu a qui consulta perquè si tu consultes a Johan Cruyff és molt possible que et sentis Tu meu consultes amb Bartomeu. és molt possible que s'equivoqui. De fet és una bona pregunta personal. De fet la cessió del brasiler Jaume Masferrer capital. Jo puc pensar que el teu sorprèn Coman resulta que d'una forma inesperada guanya un doblet perquè crec que la xarxa no és ciència ficció és allò impensable però no de la Lliga i de Copa.

[00:40:59]

Ostres no ho sé. No m'he anat tan malament. No sé si ara és avui la situació en l'últim triplet. Jo crec que no és allò és conegut o com a mínim es podria treure aquesta conclusió que l'últim triplet del Barça va ser essencial també per unes eleccions. Per tant evidentment són triomfs que poden marcar. I tot això va ser cabdal i per això per això va ser la clau. Fins i tot això insistim en un dia que hem conegut una notícia també i així ja ens remetem al capítol avui de notícies complicades.

[00:41:37]

Insistim difícil que és que Ter Stegen es perdrà dos mesos i mig com a mínim estarà marcat dos mesos i mig de baixa.

[00:41:44]

Si això és el que ha conclòs després d'aquesta intervenció s'ha informat del pronòstic després que hagi estat operat satisfactòria ment pel doctor Ramon Cugat del tendó ròtula del genoll dret. Dos mesos i mig de baixa en situar això a principis de novembre quan encara. El calendari fa de mal dir que es perdrà exactament abans de tornar. En aquest sentit sí que podem apuntar que el Barça no reprendrà la lliga que començarà el 12 de setembre fins a la tercera jornada de la competició almenys això és el que s'apunta ara almenys té permís per fer ho així perquè ha disputat competició europea.

[00:42:20]

Per tant pot ser que a Ter Stegen no comenci la competició començarà la competició. Això és evident però que es perdi menys partits del que es podria perdre en una temporada en una temporada normal. Per això perquè el Barça en principi no ha de començar la competició fins a la tercera jornada de la lliga que començarà el 12 al 12 de setembre però és un maldecap important per a tot el que representa té una plantilla en què hi ha Neto a la porteria amb una plantilla en què també vés a saber què havia de passar de tot però insistim que ha de venir una figura que defineixi aquesta plantilla.

[00:42:54]

Aquesta figura en teoria ha de ser i ha de prendre una part important. Ronald Koeman veurem si demà ja es fa oficial denuncia Marta Bona nit bona nit convidat també el Santi Giménez i el Fernando Polo gràcies a tots dos. Bona nit una pausa i recta final del Tu diràs. Estalvia 3 euros en 50 cèntims esclar amb la targeta Club Vanguardia estalvia 7 cèntims per cada litre a les estacions de servei. Omple de gasolina amb descompte a les estacions de servei adherides a la promoció i a fer quilòmetres.

[00:43:33]

Descobreix més descomptes al Club Vanguardia Punt com la del Club Vanguardia. Tots som. Toni Aguilar. Un quart d'una de la matinada Tanquem JA la carpeta Barça. Falten dos dies perquè comenci la final del play off d'ascens a Primera Divisió entre el Girona i l'Elx. Hola Gerard ballarà Bona nit Hola Dani bona nit. Hi ha nervis i nervis aquest migdia a parlar d'un dels indiscutibles a l'eix de la defensa de Miguel titular en els últims 13 partits els onze de lliga regular i els eliminatòria contra l'Almeria només ha disputat 20 partits aquesta temporada per culpa de dues lesions i ell mateix reconeix que ho ha passat força malament.

[00:44:31]

Ha sigut un any molt complicat i difícil perquè al final sí que veig aquí amb moltes ganes i amb la il·lusió de poder competir en el primer moment i doncs ho està fent llarga van ser mesos després tornes a el comportament general ha sigut difícil ja que estic disfrutant molt.

[00:44:52]

Demà passat tornarà a ser titular al costat de Juanma. Atenció perquè és l'únic jugador del Girona que és a una targeta de la suspensió. N'ha vist dos en aquest play off i el cicle A diferència de la lliga són tres grogues i no pas cinc i pensarà en això ell. No em puc escatimar esforços ara menys que mai. Sigui el que tenim per davant i el que ens ve no podem deixar ni deixar de pensar que no puc acabar de jugar bé.

[00:45:18]

Vital per al partit o per a l'eliminatòria. Està clar que jo vull jugar els dos partits que queden però no puc estar pensant en què que em condicioni en acció igual que va dir ahir Granell. No es creuen favorits i és ambiciós creu que sí que s'ha de marcar però que també s'ha d'anar a guanyar demà a partir de tres quarts d'una del migdia. Escoltarem les reflexions de l'entrada al frontis anem escalfant la veu que abans parlava recuperant poc a poc. Per tant la cosa va millorar ja que dijous estarem al cent per cent ple de treball gràcies Bona nit Baganès.

[00:45:57]

Deixem una actualitat de Segona Divisió perquè l'espanyol l'espanyol David Bosch que bona nit bona nit n'ha arribat a un acord amb Víctor Sánchez dijous veníem explicant des de feia dies que era un dels dos jugadors que estaven a la rampa de sortida. Avui s'ha formalitzat cap Víctor Sánchez ha rescindit el base a l'Espanyol ha rescindit el seu contracte. Doncs sí. Després de vuit temporades i 270 partits amb la samarreta de l'Espanyol Víctor Sánchez tanca el seu llegat amb el conjunt blanc i blau tot i quedar li un any de contracte.

[00:46:24]

Club i jugador han arribat a un acord per tal de rescindir lo. El capità s'ha acomiadat aquesta tarda a través d'una roda de premsa telemàtica i ha manifestat que no és la sortida esperada i que encara es veia útil per seguir una temporada més. No jo no sentia que era el momento quan creu que podria haver aportado este año cosas ya sea a nivel de juego ya sea a nivel vestuario para que se quiera mal no seria possible. Márquez ha estat el jugador ha comparegut juntament amb el conseller delegat de l'Espanyol Josep Maria Durán.

[00:47:06]

Calia agrair públicament el seu compromís amb el club i li ha fet entrega d'una samarreta amb el dorsal 270 que són els partits oficials que ha disputat amb el conjunt però per tant Víctor Sánchez ja és jugador de l'Espanyol en els propers dies també ho hauria de ser Javi López un dels altres capitans. Un dels altres camps del desenllaç de la temporada de l'Espanyol ja us vam explicar ahir que l'acord era pràcticament un fet però que ara s'ha dificultat una miqueta veurem si en els següents dies ja s'acaba formalitzant aquesta rescissió David Garcia.

[00:47:34]

Bona nit bona nit. Per parlar de la Champions femenina la fan 3 Ripoll bona ni bona ni perquè aquest divendres ja arriba també arriba la Lliga de Campions Femenina. Estarem molt pendents aquí el Barça jugarà els quarts de final davant l'Atlètic de Madrid el que serà. Esperem l'inici de 10 dies intensos a Bilbao francès i el de divendres serà el primer partit oficial que juguin les blaugrana des d'abans de la pandèmia. Han fet una pretemporada atípica però molt exigent amb 40 sessions d'entrenament i dos partits amistosos davant el món faller tots dos guanyats de forma molt còmoda un Barça que la temporada passada ja va arribar recordem a la final de la Champions i que va perdre per 4 gols a 1.

[00:48:27]

Tot i això l'equip ha mirat de canviar molt aquest any i Luis Cortés ha parlat avui en roda de premsa ha explicat que des d'aquell partit han canviat el xip i que la final de Budapest és demos cuenta que estava Moss lejos del nivell de los equipos Top d'Europa i en el caso de l'Olímpic de Lyon. De totes formes conscient d'això una cita mundialista a un quart és a partir d'una cita mundialista únic a Budapest. Jugarà la primera final la història però al final ha fet autocrítica i quan acaba el partido tienes que ver que has fallado o no al final.

[00:48:56]

Una conclusió era que estava molt lejos. El tècnic blaugrana ha reconegut la millora del seu equip però ha admès que es farien un flac favor si comencen a parlar de favoritismes de los favoritos no favoritos. Es muy difícil establecer un orden lo que está claro es que nosotros somos mejores que el año pasado. Creo que l'equip estaba preparado para competir todo no puede decir que vamos a ganar la Champions però tampoc voy a decir que no lo vamos a ganar. Creu que el equipo quiere donar la.

[00:49:20]

El equipo quiere competir contra cualquiera i el equipo está preparado para poder hacer grandes Tanya en Europa. També han parlat Sandra Paños i Vicky Losada. Escoltem en l'últim document d'aquesta última on diu que l'equip està preparat respecte a l'experiència que tenemos d'haver jugar una final com a Lliga més experiència i tot suma i creu que va ser bueno que ahora somos mejor equipo que era el año pasado no se ha visto ni masculino cualquiera puede ganar. Creo que és una Champions cinc favorites i que per fi la afectación per aquest partit.

[00:49:56]

Per cert Lluís Cortés té a totes les jugadores disponibles. L'Atlètic de Madrid de la seva banda que ha tingut una temporada complicada complicada per culpa del coronavirus. Si fa uns dies es van detectar cinc casos positius en aquests cinc casos no podran viatjar perquè estan fent quarantena pel partit de divendres. A més d'aquestes cinc baixes que comentem se sumarà de Ludmila per sanció tot i que això sí amb moltes cares noves a la plantilla blaugrana ho faran demà al matí un últim entrenament a Sant Joan Despí i després marxaran separades en dos autocars cap a Bilbao.

[00:50:27]

Dijous s'ha exercitat a Lezama i allà podrem sentir la roda de premsa prèvia del Lluís Cortés. Seguirem aquí si fan bona nit bona nit. Ara no és tant i aquí la tot el territori d'Espot i Ferrús ho estem en territori de la bona novel·la de llançaran portes com es diu home estava sonant aquesta mateixa tarda la bombolla d'Orlando. Per tant es diu amigos de un país. De fet ahir van començar oficialment els Jocs en aquesta bombolla. Avui tenim segona jornada amb quatre partits més i amb la presència ni més ni menys dels tres candidats a l'envit.

[00:51:19]

Per tant parlem dels Rockets d'agents d'un dels bancs de genis Company i evidentment dels Lakers de Lebron James. Anem a pams ara mateix un partit en directe el que enfrontarà els Indiana Pacers contra els Miami equip quart contra cinquè de la conferència dos minuts 33 segons perquè s'acabi el primer partit d'aquesta sèrie victòria provisional dels Memphis 104. Ara mateix mira 107 95 ja ha finalitzat Dani també a la Conferència Est resultat sorpresa Walker 110 o Orlando Magic 122. Tot i els 31 punts en joc els bancs primers de l'Est comencen perdent contra pronòstic aquesta sèrie contra els amfitrions a pràcticament tots els pronòstics es donava als bancs com a finalistes.

[00:51:58]

Però això ja va passar perquè ha començat perdent primer els resultats de la jornada. Aquesta nit dos partits més si ara a dos quarts d'una arrencarà a Vamos. Per tant tocarà posar lo aquí les podrien haver donat massa temps però vaja ara posarem la parella a casa no pateixi tant els Rockets Oklahoma City Thunder i a les tres començarà un molt interessant que és l'entranyable Hills és a dir el duel entre Damien lila i Lebron gens i companyia. Evidentment per demà a dos quarts de vuit de la tarda hora catalana i Movistar Deportes per tant interessant Toronto Raptors Brooklyn Nets dominant la sèrie els Raptors de Marc Gasol un zero després de la victòria d'ahir a les deu de la nit Denver Nuggets i Utah Jazz a zero jaç del badaloní Jordi Fernández a dos quarts d'una Boston Celtics Filadèlfia 76ers una 0 pels de Boston i a les tres de la matinada Los Angeles Clippers Dallas Mavericks els de Los Angeles dominen la sèrie Un a zero gràcies al gran i estarem molt enganxats a Miami.

[00:52:51]

Aquests són dies de Bra aquests de fer previsions sobretot de saber què hem de perdre en aquesta primera ronda. és per això ja ho van dir ahir que han demanat ajuda als grans Xavi Ballesteros i Alex Salmond perquè ens defineixin. El més destacat de la primera ronda i perquè ens facin el seu particular. L'eliminatòria que no ens podem perdre. Xavi Ballesteros. Sens dubte l'eliminatòria més igualada. Per mi és la de justa entre aquests homes. No només perquè siguin contra sinó que a priori siguin els dos equips més igualats sinó pel fet que sense guanyar però que en aquest inici ja tinc moltes ganes de veure com lidera amb 34 punts de mitjana que ha tingut aquesta temporada i com gestiona mai aquesta plantilla.

[00:53:43]

Sí jo crec que Pol no en té prou amb haver arribat fins aquí i que per mi és un èxit i estic convençut que intentaran fer donar la gran sorpresa. àlex Gonzalvo té les vuit eliminatòries de primera ronda la que em ve més de gust veure és la d'Oklahoma contra Houston per veure com s'ho faran els Rockets per generar joc sencer. Westbrook almenys en els primers partits de la eliminatòria per comprovar les ganes de revenja de Chris Pol crec que és una eliminatòria molt atractiva.

[00:54:13]

També m'agradarà veure fins on condueix l'exèrcit en aquesta eliminatòria tan difícil contra els Lakers i em ve molt de gust a la Conferència Est. Veure el duel entre Boston i Filadèlfia per com juguen els equips que històricament representa aquest. Aquest joc obre aquest particular els quatre pobles i roques quadres a Oklahoma 4 2 i 4 0 Maps. En les semifinals 4 2 i Houston i 3 triples i en la final 4 3. Pel que fa a la Conferència 4 1 a Indiana i Celtics 4 2 a Sixers Raptors 4 un annex a semifinals al baix 4 i 4 3 raptors cèltics.

[00:55:07]

La final seria pels quatre raptors 3 per tant la final entre els bancs i nagues. Jo espero la gran sorpresa que els nois de Jordi Fernández guanyin tot i que segurament ens trobem davant dels més incerts de la història ha fet un bàsquet extremadament conservador. Deu ser que em comença a fer gran. A la Conferència Oest situa el Rockets a les semifinals on jugaria en contra els Lakers i per l'altra banda contra Clippers els dos equips de Los Angeles serien els que es classificaren per a la final de conferència i apostar pels Lakers LEB Bronze.

[00:55:44]

Tot i que veig molt bé els Clippers a la conferència és guarda la sorpresa per a les semifinals on situaria els Celtics eliminant els raptors els vigents campions a les semifinals i l'equip que arribaria fins a la final de la sèrie en els quarts. Aquestes són les previsions del Ballesteros i del golf de manera que evidentment si ens ho diuen ells ens ho hem de creure. En tot cas encara ens queda uns quants dies per seguir gaudint d'aquest joc de. De Tu diràs per posar nos al dia de la informació general Hola Dani Cortés Bona nit bona nit que m'ha expliques que els textos massius han destapat 345 casos de coronavirus asimptomàtics això és el 2,2 per cent de les més de 15.000 proves que s'han fet fins ara per ara.

[00:56:38]

Granollers és la ciutat on s'han detectat més un 10 per cent de positius seguit de Santa Coloma de Gramenet on encara s'estan fent proves que té un 3 per cent de positius mentre que a Ripollet i a Vilafranca del Penedès hi han trobat un percentatge més baix del resultat. Salut mantindrà l'estratègia dels cribatge massius amb l'objectiu de frenar tan aviat com sigui possible les cadenes de transmissió. Per això es van afegint poblacions on es faran proves de manera generalitzada. Una de les últimes que s'hi ha afegit és la Albesa Noguera.

[00:57:06]

A les comarques de Tarragona en dos dies s'ha detectat un repunt de casos i salut ja estudia fer aquest cribatge massius en alguns barris de Reus i Espanya per cert és l'Estat europeu amb més positius per cada 100.000 habitants. En els últims 14 dies segons el Centre Europeu de Prevenció de Malalties la taxa de l'Estat és de tret de 132 casos per 100.000 habitants per davant de Luxemburg i Malta que estan al voltant del cent. A tot l'Estat Sanitat ha notificat més de 5.000 nous contagis un terç dels quals a la Comunitat de Madrid.

[00:57:39]

D'aquesta xifra 2.000 són positius registrats en les últimes 24 hores. Metges Sense Fronteres denuncia que els avis van estar abandonats durant el pic de la pandèmia. Creuen que això que no van buscar se alternatives per assegurar assistència mèdica de qualitat a les persones grans.

[00:57:54]

En declaracions al nou recurs la referent mèdic de l'organització Guiomar Fernández ha explicat els problemes que hi ha hagut en l'atenció a la gent gran recorrent a això quan van visitar Metges Sense Fronteres calcula que a Espanya han mort fins a 24.000 persones grans a les residències un 70 per cent de totes les que han mort a tot Espanya i per cert que més de 70 d'ex ministres espanyols i alts càrrecs del PSOE i el PP i el partit d'Adolfo Suárez han signat un manifest per donar suport a Joan Carles Primer creuen que no es respecta la presumpció d'innocència i recorden que no es pot esborrar de cop la tasca del rei emèrit entre els signants hi ha socialistes com Alfonso Guerra o Celestino Corbacho i populars com Josep Piqué Rafel Català Ana Pastor i Esperanza Aguirre ni bona ni bona nit.

[00:59:17]

Quaranta cinc segons i haurem arribat al final d'aquest dia d'avui 45 segons ja haurem arribat a dos quarts d'una de la matinada. Mai més un dia abans el padró el que acabarà guanyant aquest primer partit de la sèrie davant Indiana Pacers recordem ho. MIAMI cinquè Indiana quart restant res. On segons perquè acabi el partit o guanya a Miami 111 100 nosaltres ho deixem aquí tornem demà com sempre amb tota la informació esportiva al migdia al primer toc amb l'Alex Massana i a la nit tornem a esperar aquí a partir de dos quarts d'onze.

[00:59:49]

Tu diràs fins demà a la nit des que el seu.