Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

Quedem nos dos trens. Això s'acaba ja que la vida del futbolista és molt curta per tant jo no diria que és menys barcelonista per fer aquest pas. Messi tot i que evidentment les formes es poden millorar.

[00:00:12]

Que per mi seria una dada demolidora que la donava l'altre dia l'Aleix. I és que en els últims nou anys és a dir segurament L'edat de maduresa de Leo Messi 24 33 2011 2020 hagi guanyat la Champions del 2015. Jo crec que això va molt lligat al el verd de la paciència que pugui tenir i que ara ja només aquest any és una qüestió que tinc 33 però és que dels 24 als 33 he estat esperant també aquest acompanyament per poder guanyar més o per tancar aquest debat de pes de responsabilitats.

[00:00:46]

Per dir ho d'alguna manera que em dius jo crec que està en el seu dret a dir Jo no crec que se'l pot criticar per deixar el club tirat perquè és el que deia al principi és que porto molt de temps avisant avisant reclamant i insistint que es pot discutir si tenia massa pes dins el club si bé anava massa col·lateral al final i volia guanyar i portava anys de tu i porta tres ensopegades tremendes. Roma Liverpool i aquesta ha estat la definitiva i pel que sigui el nou projecte convençut que des del dia que va sortir ojibwa vol creure des del dia que surt Marcelo i diu que Messi vol marxar el dia que surt el sol i diu que Messi es veu més fora que dins.

[00:01:30]

Han passat ja solament 10 11 dies en aquests 10 11 dies. Josep Maria Bartomeu no ha trucat a Leo Messi. Ara vol parlar amb ell. Ara fa tard. Llavors si en aquests deu onze dies el jugador més important de la història del club i potser del futbol mundial se'n vol anar del teu club després de 20 anys i el president no reacciona. I l'altre dia escrivia Juanjo Pallàs a la vanguardia que Bartomeu no volia conèixer el contingut de la conversa.

[00:01:57]

Llavors és normal que enviï un burofax. és el que és el que ha provocat sé si jurament o no el que ha provocat el president del club. Per tant no crec que es pugui parlar de fredor la fredor. En tot cas és recíproca. Messi contesta amb el mateix d'armes si els elements i insistim insistint que és una cosa incompatible con trair a mi la gestió del Barça. Me parece lamentable lamentable recibo que quan assenyalés que estava mig Messi no tengan una via abierta comunicación para saber exactament què estava passant.

[00:02:33]

Quan Messi i que el presidente no puede llamar el teléfono la situación se está que no haya ninguna via única que hay que Pep Costa la única se comporta com una empleada de Messi i no com una empleada del club porque seguramente costa digo yo que ella no sabía entre otras cuestiones si era un caso en el caso de que ara que no sabem el periódico que a mí me falten explicaciones i que el club efectivament és lamentable. No seré jo la que defiende a Bartomeu a estas alturas de la vida pero digo que no és incompatible que la del Barça com a club i Bartomeu i companyia però que Messi también digo poder.

[00:03:24]

A estas alturas. Saber sabeu blau quan hi anaven a veure a veure el capità del Barça qui desde hace mil años club como tantas veces árbitro del todo. Que quedi una vida digna que tutela también la fama de Mas hombre ahora ahora con un fax i Adiós Dios por supuesto que Friel da bidet. Queda mucha pena. Jo no sóc del Barça però sí fora del Barça. A mi m'agradaria saber el que està clar és que és una relació que ha acabat i acabarà si és que acabarà amb tot sembla que sí.

[00:04:02]

De molt males maneres i insistir hi aquests són tots els elements que a hores d'ara hi ha sobre el final de la relació possible o més que possible final de la relació entre el Barça i Leo Messi però que ara la gran pregunta és i ara Leo Messi. A dos quarts de dotze de la mitjanit. A on anirà Leo Messi. Un dels possibles llocs on pot anar és a Manchester. Per tant si parlem de manga estarem de saludar en Pol Valls Hola bona nit bona nit Dani.

[00:04:39]

No sé si has pensat feinada que pot girar.

[00:04:42]

No és qüestió les vacances d'agost Setmana acabat jo crec que perquè parlàvem també ahir Romero ja ha escoltat aquest migdia el primer toc. A hores d'ara jo crec que podem considerar de totes totes. El Manchester City com la primera opció on pot acabar jugant Leo Messi ja explicàvem que Ferran Soriano director executiu del City la setmana passada ja va començar les converses amb l'entorn de Leo Messi plantejant li aquest contracte que com a mínim aquí a RAC1 sabem que ofereix aquests dos anys a la City de Manchester.

[00:05:22]

A partir d'aquí valorar li el sou que més o menys al Barça li mantindria a Manchester i també amb aquest requisit que aquesta puntualització hauria posat Leo Messi. Què li agradaria que Pep Guardiola hi estigués sí o sí com a mínim aquestes dues temporades perquè recordem que Guardiola acaba contracte aquesta temporada està per renovar i el pols ens explicava ara i tornarà a activar aquest mesura. Pep Guardiola i sembla que Leo Messi estaria demanant també això que passés per quedar se i ha de triar finalment el Manchester City com sembla que serà.

[00:06:01]

I des del City que diuen Pol perquè no sé si tothom apunta cap allà però el club considera també es considera també com la primera opció t'ho creus.

[00:06:11]

Si bé ha sigut un dia mogut jo diria que avui s'han començat a donar compte del que pot ser veritat això que ahir jo crec que encara ho veien bé. Un any més que es relaciona Messi que podria venir aquí a la Premier però fins que no passi aquí i com que no s'ho creuen jo vull més que això va de veritat. Em preguntava tant i jo et diria que percebo al club i el que em transmeten és que comencen a ser optimistes. Tancar el fitxatge de Messi per al Manchester City donat el panorama i tots els ingredients que hi ha.

[00:06:47]

Fonts del club també ens han reconegut que pot passar de tot. En aquest sentit volen anar amb peus de plom per no cremar se diguéssim però que són optimistes i que esperen si no es torça res que tinguin la seva opció i que puguin empènyer la pilota al fons de la xarxa que puguin empènyer el vol a l'índic es pugui acabar concretant. Això és el que en diuen el Manchester City que d'alguna manera el fet que es comencin a sentir optimistes de cara cap a aquest fitxatge per a mi és una notícia bastant rellevant perquè si hi ha optimisme vol dir i la faig directament la pregunta pols i optimisme vol dir que el Manchester City financerament econòmicament pot assumir Leo Messi.

[00:07:32]

Jo crec que pot assumir lo primer de tot perquè el City és un club que ja al principi de mercat es plantejava fer una inversió bastant important amb bastants jugadors una mica per renovar la plantilla i bé tots sabem que econòmicament no ha tingut mai problemes. El Manchester City hi van ajudar una mica també jo et diria El canvi de normativa que permet més elasticitat quant a la inversió perquè la UEFA una mica perquè els clubs inverteixin en un mercat complicat marcat per la pandèmia han deslligat una mica tots aquests límits.

[00:08:10]

Així que això jo crec que deslliga demanda en algun sentit tant el City com a clubs com el calci per exemple que està fent gran d'inversió i tots aquests equips i en aquest sentit jo crec que el City podria quadrar ho. A més també de cara a futures temporades el City és un club que té més de 600 milions d'ingressos. En aquest últim any per entendre'ns no és necessari que el club que rebi Messi per mantenir l'estatus que té el jugador tingui aquesta estatura i crec que el City reuneix i deixem també que et pregunti allò president de tancar la carpeta o no.

[00:08:45]

Perquè entenc que hem d'anar també tancant carpetes. L'altre club de la ciutat el Manchester United té a hores d'ara està interessat en Leo Messi.

[00:08:51]

No és una pregunta i avui el que ens ha dit que no s'ho plantegen el Girona no contempla Leo Messi com a nou fitxatge perquè no encaixa una mica en la filosofia de fer una nova davantera jove o un nou projecte que és el que volen fer actualment i sembla que el que ara descarta és un club més que poden treure de la llista s'ha fet fora. A més a més Sergio Agüero s'ha tret el 10 del. La pregunta que es fan és d'ara això pot ser l'altre.

[00:09:28]

Ostres no ho sé ben bé com hauria. Potser la veritat no ens espatlla amb el titular d'avui al seu compte fins ara Kun Agüero Déu. Ha desaparegut el 10. I evidentment hi ha tota la suspicàcia que pugui ser perquè Leo Messi és a punt d'arribar hi el seu numeret. La raó per ser el que més significats ja que estem parlant de xarxes és el post que ha fet Manel Estiarte al seu Instagram i ha agafat la imatge del seu germà amb una imatge que havia penjat de la mà amb Leo Messi que ha penjat el post agraint li a Messi i després ha retirat el post publicat.

[00:10:14]

Si ja fos una cosa després la va retirar perquè queda retratat. Doncs bé aquestes coses que ara ens hem de fixar més que no hi ha ningú que no se'ns escapi en aquestes coses. I això és el que avui ha fet Manel Estiarte mà dreta ja com a bonus molt ràpid també espia. Per acabar he d'afegir que no hi havia prou carn a la graella explicava un periodista. Cap més hauria trucat també a Neymar per animar lo a que se'n vagi també al City.

[00:10:40]

Vinga. Si ell acaba fitxant per l'equip si tens més feina més feina per al Pol Messi Guardiola i Neymar no faci tanta falta espatllat comença a contractar gent com jo que he llegit. En tot cas la reunió de nou de Messi Guardiola sí és una cosa il·lusionant el que passa és que no és el Barça. A tots ens hauria agradat tornar a Barcelona i tornar a veure el Manchester United. Aquests dies es parla de l'Inter del PSG en aquest cas és que no és que els clubs vulguin saber si és que s'ha d'esperar a veure on vol jugar Messi.

[00:11:21]

Llavors aquest club és el que s'ha de moure. I aquí pel que sembla Messi ha escollit el City i a partir d'aquí el City és l'únic que es pot moure perquè és on vol jugar Messi. I segurament si pensem en clubs del món és l'únic club on ens imaginem Messi perquè l'Inter es porten mesos parlant. Jo no m'imagino jugant a l'Inter. No m'imagino Messi al PSG tot i que el trident aquest Messi Neymar paper sona molt bé però no m'imagino bé en canvi al City de nou a les ordres de Pep Guardiola.

[00:11:48]

Sí que me l'imagino una parella que ens va donar les millors obres als culers de la vida i que ara veurem per televisió i ho haurem fet tocarem després de 15 minuts trucarà mirar a França i a Itàlia per saber com estan tot. Tot plegat aquesta situació Albert al City. Com et diré que ho diré que em sap greu però bé al City de Leo Messi té nassos això.

[00:12:15]

La paraula és una important base a Itàlia on hi ha un club més a compartir locals. Cristiano Ronaldo. Paris crec que té l'experiència de Neymar la Lliga no és comparable ni a la lliga espanyola ni sobretot a la Premier.

[00:12:40]

Jo crec que és la gran competició a la Lliga. Fa uns anys podia treure pit. No era la millor competició del planeta. Però mica en mica van marxar activitats i la Premier ara mateix està per sobre. Per molt que s'esforci les marxes de jugadors tan importants com Cristiano i elements de la Lliga espanyola és obvi que el binomi Guardiola és molt interessant. Ja hi ha hagut contactes i això creu ara el club. Per tant hi ha la sensació que Messi no es tira a la piscina sense saber si hi ha aigua i és un procés natural.

[00:13:30]

Millor equip millor que Guardiola. La millor rendibilitat de Messi el coneix Messi tot i que no va acabar del tot bé l'any 2012. Qui és aquell tècnic plegats. Ell i la resta de jugadors òbviament tenia aquesta plantilla i per tant és natural. Ara s'ha de quadrar.

[00:13:55]

Jo crec que s'arribarà a un acord que el Barça no acabarà com dèiem al principi. L'acord es buscarà una solució que passi per una operació que sigui viable per al club. Veurem si ell també. Al final també rebaixa una mica aquesta quantitat de fitxa està cobrant tres xifres al voltant dels tres milions a Barcelona. Tres anys més no serà el mateix Messi de fa dos o tres anys potser per a aquí la pressió com a mínim descomptar el que per nosaltres seria seria exacte.

[00:14:39]

Mira ara ho pensava fa quatre o cinc anys. Tebas tenia Neymar Cristiano i Messi i la seva lliga. Ara Neymar ha marxat de França més Anglaterra i Itàlia. Baixa Messi a Anglaterra encara no però si s'acaba concretant és una bogeria per es deu estar estirant dels cabells. En tot cas en aquest sentit jo crec que també està aquí la clau de tot plegat. Si és el City com. De moment. De moment tot apunta. Clar quants calés ha de posar el City sobre la taula.

[00:15:06]

Si és que el Barça realment i Messi arriben a l'acord d'una venda. No tinc ni idea però creu que no va ser prou diners el City o por otro. El mejor jugador del mundo Patrocinio la policía en fin todo lo que puede generar un lado de otro s'aixecarà. No creo que el problema como la fitxa com apuntava la massa salarial és problema el City se desprende alguien o bajar el sueldo. Una de las dos juntes no va poder ser pero bueno opuesto al final termina han llegado a un acuerdo que la voluntat de preguntar Guardiola que por ahora todo apunta camino.

[00:16:05]

De todas formas immediates cerebro de ni imaginar la cabeza de la primera pretemporada de Guardiola en el Barça. Aquella conversación que tenen com Messi superem Ferrovial i enfadada porque se quería ir para disputar la Olímpic como Guardiola delante de todos aquellos tiempos que había Televisión periodistes i fotógrafos como garantía después de un entrenamiento com Messi tombant de Pep Guardiola hablando le han ido haciendo la gestualitat de Guardiola idiomas como cómo se hizo suyo como lujo ahí estuvieron los resultados. No m'estranya ahora los 33 años de Messi cuando piensen en su pasado.

[00:17:02]

A pesar de que como decía Albert también no me acuerdo terminar dient que aquella frase de Guardiola recordamos prendrem mal. Pero claro ahora sí fixar la vista de quién quién se com Quién me parece mejor. Efectivamente Guardiola tengo la imagen de aquellos minutos largos. Por lo menos estuvieron diez minutos. SANT ANDREU DE GUARDIOLA dale que te pego en la oreja si tengo la sensación que de ahí nació i que después se explica por hacer algo por cierto. Felip i Letizia estaven en litigi amb el TAS perquè no hagués d'anar i llavors intercedeixi com Guardiola li va donar el permís.

[00:17:53]

I després quan va tornar malament la bola de Sallent i parlant les coses que van solucionar Ripley va caure. Mira que en tot cas molt respecte al que dèiem ara és una xifra i és una pregunta molt estranya. Però quan creus que podria arribar a pagar el City per Leo Messi ja sé que és una pregunta complicada però quina és la quantitat que estaria disposada a pagar el City. és complicada perquè sobretot jugava aquí especulant la informació al respecte i una mica la intuïció.

[00:18:25]

També tinc una mica la sensació del que comentava la firma que amb tot el que suposaria tot el que tenia i l'impacte de portar un jugador com Messi acaba fent trobar els diners. Però jo crec que podria estar al voltant del 750. Jo no ho veig un límit. No sé si s'hi arribaria però jo no tinc gaire informació al respecte però em sembla que l'acord hauria de ser una cosa que sigui més accessible per assumir la fitxa que com dèiem serà una cosa que s'hauran de adaptar a totes les parts.

[00:19:03]

Clar tu pregunti Romero. La pregunta jo tu i jo faig la mateixa pregunta al revés ja sé que igualment potser estúpida de fer ho complicada de respondre Gerard però al Barça tu creus que 150 acceptaria. Pagarem el que viurem ara però ja hi ha algunes veus dins dins del club que consideren que s'hi ha d'acabar sortint i s'hauria d'intentar que com a mínim superés encara que fos per cinc milions. La sortida de Neymar i marxi si Neymar van ser 222 230 hi hauria la Festa Major.

[00:19:43]

Però també hem de valorar el fet que si el City pot acabar donant 100 o 150 que tu puguis introduir futbolistes. Sense anar més lluny el central éric Garcia és un dels objectius que el Barça té per a aquest estiu vam dir que el Barça no volia ofertar més de neu. Doncs el pots incloure en aquesta operació tot i que soni tot surrealista que pot ser així molt i a partir d'aquí serà molt més alt d'aquí al Barça. Al final quadra perquè les xifres són el millor per al soci.

[00:20:22]

Si s'arriba per aquesta fórmula potser és un valor de 35 milions. Es veu que per tant allò que apuntava ahir Romero si no m'equivoco que les cames passi per ser la venda més cara de la història del Barça si ha de sortir sí sí correcte sí si ha de sortir. Deixem ho clar perquè si no llavors hi mal de ventre a tot arreu. Està clar que la voluntat del Barça és que es quedi només faltaria però en cas que s'hagi de vendre que sigui això correcte.

[00:21:00]

També crec que veurem Dani. Fins a quin punt apreta i veurem què passa amb la clàusula. Però és a dir si no pot sortir més. Jo me'n vull anar a totes totes. Encara que hagi hagin donat la raó al club i 150 milions del City a veure qui està aquí ha dit No me'n vull anar o acceptes els 150 milions que el Barça parteix d'aquest objectiu de màxims com diu Romero però aquests 150 milions si la situació es tensa els acaben acceptant tot això.

[00:21:28]

Pel que fa a l'opció del Manchester City que és l'opció que a priori més sona és l'opció. I de fet com ja va i tot el club és optimista en aquest sentit però hi ha altres possibilitats que han sortit. Un dels clubs que també l'ha pretès o que també s'ha interessat per la contractació de Leo Messi qui no ho faria evidentment és el París Saint-Germain. Recordem que tampoc ningú podia imaginar que pagaria 222 milions d'euros per Neymar però finalment ho va acabar fent.

[00:22:07]

Com s'està tastant tot això a París connectem. Ja tinc en línia el company de l'equip Lionel Lionel.

[00:22:14]

Bona nit bones notes per preguntar sobretot en primer lugar cómo ha caído la noticia allí. La gran pregunta si s'acaba concretant la marxa de Leo Messi.

[00:22:54]

Dónde va ahí lo digo però sí des de punto de vista.

[00:22:57]

El París Saint-Germain és una opció real o no.

[00:24:04]

A partir d'aquí una pregunta tienes suficiente dinero el PSC para afrontar esta operación.

[00:24:34]

Pero ahora. Pero como un año luego muy fuerte luego muy bueno la plantilla diu que no lo que quiera pero luego acumular dinero muchísimo.

[00:27:04]

Tres milions de mitjanit hem trucat a París De moment i és el que més clar aquí la qüestió és en el seu moment tampoc ningú imaginava que es podria fitxar Neymar per 222 milions d'euros. Tothom recorda aquell estiu vaja. A l'estiu jo crec que un dels estius aquí el discurs més boig dels últims anys queda encara ha estat més vots però clar és que ho havia de superar.

[00:27:28]

Si acaba de passar amb Messi i Neymar algú tenint en compte que el que es va explicar en un dia podia imaginar això no està clar que no i de París a Itàlia perquè l'altre equip que a priori també volia fer se amb els serveis de Leo Messi és l'Inter de Milà ja que en línia el Carlo Andoni el company de Mediaset Carlo Buenas noches muy bien i amb Milan com van les coses en Milan se confia o creer que l'Inter puede llegar a fitxar Leo Messi.

[00:28:06]

Una còpia pero no para poder optar a la primera. El padre Jorge ha comprat mirant un Paco a la Cambra de Comerç de Milà i de la Unió. Miguel ángel Aguilar primero Paco piso gran i es i no hi ha però no hi ha ni gota también contará con una importante llana.

[00:29:13]

Claro todo eso lo que respecta Messi pero también el dinero Carlo. El hecho de que en la lliga italiana pagar a Messi es más barato que no otros países pero si tuviera que pagar un traspaso l'Inter podría ser traspaso que seguramente sería muy grande. No és un club però ningú era la Xina. Ja era hora i era la joventut i ara cal. Impossible. La joventut era èpica. Ja no hi era una cota de neu i un compañero i capitana com una hora i quart.

[00:30:43]

Ayer un acord tancat entre ell i jo era molt important molt gran perquè tot el món.

[00:31:13]

Ell ningú pot desitjar que quan hi hagi una activitat econòmica fora de cara a un crac o saludar prioritzat les possibles incorporacions que poden ser más o menos importantes en la opción de Arturo Vidal han insistit también o no. Un gran acord com diria Arturo Vidal ja havia tingut lloc on no hi haurà acord.

[00:32:14]

Ara com ara veurem què és el que acaba passant perquè també hi insistim ha estat un dels equips que s'han interessat i com ens explica a l'ARA Andoni si la propietat xinesa vol fitxar Leo Messi com a mínim a nivell de potencial econòmic.

[00:32:45]

Andoni moltíssimes gràcies un abrazo i el nombre excel·lent. Espanya encara no té dos minuts per sobre de la mitjana.

[00:33:02]

Ell tornem. Descobreix l'univers blaugrana en exclusiva col·lecció Barcelona i edicions vintage de les samarretes més clàssiques col·leccions de moda sostenible escrites pel dia a dia i edicions exclusives de les seves regles de joc. S'hi troben les coses que no trobaràs enlloc més. Disponible a les borses de Barcelona i FC Barcelona tot està preparat per DOS MILLONES 300.000 dòlars. Tot feia pensar que era un banc impossible de saltar. Arribava perquè no comptaven amb gent del món ha salido adelante el Santo Domingo que subscriu La Vanguardia perquè unissin onze euros al trimestre i amb porta de regal una magnífica comportaria obra per a dotze comensals valorada en 255 euros.

[00:33:59]

Setanta cinc peces d'acer inoxidable i acabat polit brillant amb l'activa subscripció i sense compromís de permanència. El 9 3 3 4 8 1 4 8 2 i gaudeix de La Vanguardia cada dia. L'elegància a la taula compareu tot el que sona a RAC1 RAC punt. La. Per sobre de la mitjanit. Tu diràs a RAC1 ara que aquesta ressaca del dia després del terrabastall de Messi. Tot això insistim i hem parlat abastament pel que fa a la sortida de Messi però clar Romero.

[00:34:47]

Ara hem de preguntar nos també hi ha algú que pugui venir per il·lusionar una mica després de la sortida o de la potencial sortida de Leo Messi. Home esperem esperem si acaben sortint Leo Messi i Suárez com el que pinta. Al principi T'adones amb carisma que pots trencar Maravilla o més que trencar ho han dit alguns avui perquè el pobre pobre sí ha patit algun protocol del Barça està de vacances perquè ja han 71a l'americana. Però hi ha 70.000 americanes allà a la llotja durant la temporada regular doncs posen una americana Brennan ha fet el comentari que segurament estaran insultant tothom i amb raó.

[00:35:38]

Lautaro Martínez és el futbolista és l'home és l'obsessió de la secretaria tècnica. En el seu dia amb Abidal Ramon Planes l'argentí entre cella i cella ara és molt important. Vull dir Lautaro. Només pot arribar si acaben sortint. Messi i Suárez o si acaba sortint Suárez doncs hi haurà un lloc adequat per Lautaro. A partir d'aquí s'haurà de veure quin serà el moviment del club a nivell de calés i a nivell si entre algun futbolista perquè ja fa molt de temps que es parla que júnior podria entrar en aquesta operació.

[00:36:15]

Per tant ara Martínez continua sent l'obsessió del Barça per reforçar l'atac. Anotem aquest nom que ja el portem anotat des de fa uns quants dies unes quantes setmanes si d'una manera que no il·lusiona. No m'agrada no m'agrada aquest Tonet de Messi no soluciona nada és això és Sancho segats a costa costa clar és que estem parlant d'algú que ha de venir il·lusionat per marxar. Leo Messi i Gerard llavors Costa Brava ens il·lusiona ara també amb Lautaro Martínez que insistim és el somni de preguntar Saperas Saperas amb Lautaro.

[00:36:55]

és la primera opció. No no el veig Gràcia jo una nit és molt bon jugador boníssim però estem parlant il·lusiona. Després de Messi. No és que per mi no hi ha il·lusió de Messi va quedar clar clar.

[00:37:08]

Ara també sabem que això arribaria si no d'aquí dos anys.

[00:37:13]

Sí però tampoc hauria passat llavors. Em va il·lusionar a Anderson després de Ronaldo augment de les sotragades més grans. I sóc el primer crec que Messi havia d'ajudar a fer la transició cap a un projecte jove i guanyar lo. 3 4 5 6 8 anys vista. Vull construir una nova generació. Fa una pila d'anys Messi crec que ens anirà acompanyat però si no hem d'inventar un nou projecte és qui on poses el lideratge. Hi ha moltes incògnites però això no trobaria i dos anys deixa'm que li pregunti també a l'Edu il·lusiona Lautaro.

[00:38:00]

Ara mateix la marxa vers Xile no il·lusiona res i perquè no hi ha res que pugui canviar res absolutament res al món ara mateix llavors pots agafar deu futbolistes en lloc de Messi no ho compensa. Llavors crec que hem d'assumir que queda un any complicat potser per guanyar la lliga espanyola. Tot serveix perquè el nivell de la lliga aquest any també hem vist que tampoc està molt alt. I amb aquesta davantera querella al Benito li afegeixes Lautaro. Potser ens arriba però no il·lusiona.

[00:38:29]

I llavors per il·lusionar nos es d'esperar construir un Barça sencer nou. I quan dic sense egos llavors si el president no parla amb Messi és que no hi ha ningú que pugui parlar perquè no hi ha de director esportiu perquè no hi ha vicepresident esportiu. Llavors l'únic que pot il·lusionar és refer el club de dalt a baix i tornar lo a construir però això clar això no és un tema d'un any segurament dos o tres anys. No sé quan trigarem en tornar a estar il·lusionats amb el Barça tot i que després hi hagi un president que truqui al millor futbolista de tots els temps del teu club i no li vulgui agafar el telèfon i va parlar directament amb el seu pare i no amb el mateix futbolista.

[00:39:08]

No hi ha un problema. Hi ha un problema entre la relació president un jugador que és evident que la finca no és només amb Messi. Molts jugadors però després un problema estructural greu perquè si no el president ja no hi ha ningú en aquesta cadena que pugui. Però és una crisi esportiva. és clar per això precisament d'això. D'això ara en parlarem un moment perquè clar avui també ha passat una altra cosa que ara ara comentem Romero. Bona nit bones festes fins ara.

[00:39:58]

Per sobre de la mitjanit és clar i us ho pregunto breument per tancar la tertúlia. Avui s'ha engegat una moció de censura ha interposat avui el precandidat Jordi Ferrer. Breument els tres Albert començo per tu creus que té algun tipus de possibilitat de prosperar. Si aparecía Thorpe apareixia la medalla ir por delante sin contar con nadie i aquí estic jo. I més si és Quién es quién quién ha sido lo que significa. Lo que parecía o lo que debía imposible que son dieciséis mil firmas ahora no lo parece tanto pero esta cosa no tenen responsabilidad institucional de ahora no eres tú el club para el club pues los demás los demás porque como una cosa no salga va passar año hasta que entre el medio año ya no importa otro presidente Albert sembla una mica maldestre tot plegat o no sé quin fons i veus.

[00:41:07]

També en la idea del senyor Ferrer l'ha vençut la passió. El primer i va portar la medalla precipitat per una decisió com aquesta. Amb tot el que va passar ahir em porta a actuar ràpidament per aprofitar tota aquesta força i aquest cabreig que s'ha volgut aprofitar suposo que dur per tancar.

[00:41:40]

Hi insisteixo no sé si també estàs d'acord amb això amb la passió que estan en la precipitació. Segurament el que li treu efectivitat a la moció de moció el perjudica per dues coses. Primer perquè si la tira endavant ell sol té menys força que si haguéssim fet un pacte. Uns quants membres de l'oposició Junts haurien sigut més forts i per tant més opcions de recollir signatures i recollir 16.000 signatures sense partit. és molt complicat i a més amb les restriccions del coronavirus.

[00:42:09]

Però és que fer ho a l'agost encara és més complicat si esperem uns dies i al setembre és menys difícil molt complicat però menys difícil. Veurem què és el que acaba passant i seguirem també i tindrem la mirada posada en aquesta possible moció de censura que ha engegat avui Jordi Ferrer i salut després de tantes hores de vol o el de Riumors va rebre una abraçada fortíssima a tots tres. Moltes gràcies i optimisme optimisme ara ara més optimisme de veure si el podem mantenir una pausa i i ara el centre amb tot el que està passant als Estats Units que és molt gros ja s'ha aturat i compta també la lliga de beisbol.

[00:42:55]

Està preparat per dos millones trescientos mil. Tot feia pensar que era un banc impossible de saltar. Arribava perquè no comptaven amb gent del món que ha salido adelante. Subscriu La Vanguardia per només 11 euros al trimestre i en porta de regal una magnífica cobertura obra per a dotze comensals valorada en 255 euros. Setanta cinc peces d'acer inoxidable acabat polit brillant amb la teva subscripció i sense compromís de permanència. El 9 3 3 4 8 1 4 8 2 i gaudeix de La Vanguardia cada dia i de l'elegància a la taula.

[00:43:37]

Actualització constant a RAC1 punt.

[00:44:12]

45 segons i un quart d'una de la matinada estava escoltant el Tu diràs de RAC1 avui amb el rumor de la tria musical i el control tècnic insistim em torno a saludar. Marc Mundet a la bona nit de nou bona nit perquè com tenim ara mateix aquesta situació que ha esclatat fa una hora i mitja un parell d'hores aproximadament als Estats Units. En quin moment es troba aquesta suspensió de partits. I no sé si insistim si en algun altre estira per parts la jornada d'avui ha estat suspesa oficialment fa tres quarts d'hora havia emès un comunicat on els tres partits programats avui al minut qui Orlando Houston Rockets amb la forma City i Los Angeles Lakers entre ells els tres suspesos recordem tota arrel de la negativa.

[00:45:00]

En primera instància sortir a jugar els quarts i els Orlando Magic arrel del tiroteig que fa 48 hores a l'estat de Wisconsin on un ciutadà afroamericà va ser ferit greument després de rebre els trets per l'esquena d'un policia. L'última hora és que a les vuit de la tarda hora de la costa és per tant a les dues de la matinada a Catalunya hi ha d'haver hi una reunió a La Bombolla d'Orlando on són convidats tots els jugadors de la bombolla. és una assemblea per dir ho en la nostra terminologia.

[00:45:38]

Formalment per discutir com ells prosseguiran el boicot d'avui. A partir d'ara diu i esperem que aquesta trobada entre jugadors determinarà els següents moviments. Pel que fa a la temporada de fet esports il·lustra i recull declaracions d'un dels jugadors veterans del nom i diu literalment decisoris Leopardi. La temporada va estar en perill directament. Això de moment és el que sabem a hores d'ara. Fonts periodístiques i els principals diaris nord americans es comencen a fer ressò de tot el que està passant a Orlando Washington Post obre un segon tema.

[00:46:23]

De fet el tiroteig de Wisconsin i el segon tema és l'aturada. Però el que comentava. Perdó. La cosa no acaba aquí la Lliga. El fenomen d'aquest boicot amenaça en estendre's a d'altres lligues professionals concretament de beisbol partit entre qui brigades i Cincinnati Reds confirmat. Els dos equips no compareixeran a jugar en el partit que està programat a dos quarts i cinc de nou del vespre hora americana per tant a quarts de tres de la matinada hora catalana. és de moment l'última hora sobre sobretot el que està passant.

[00:47:07]

Comença a haver hi ja molt xup xup a les xarxes socials sobretot pel que fa als jugadors. N ha llegit declaracions de l'Ebre un escàner en fi el sindicat de jugadors. M'ha semblat molt interessant si vols recuperar un document de Durban Miquel estaria de lluita. Crec que el tenim a punt. Van ser declaracions a post partit d'ahir va allà una mica enlaire. No és que li facin cas un cas relatiu Costa d'Ivori.

[00:47:46]

Tots hem vist el vídeo dels polis disparant a Wisconsin. En primer lloc haig de dir que vaig deixar el que era la veritat. Això és més gros que el bàsquet. I no és que li estigui traient res del bàsquet però això és la vida. Però hi ha moltes vegades que diem no ens sentim segurs. Tant fa els diners que tinguis o tant se val qui siguis. Crec que és molt important que fem sentir la nostra veu. No hi ha excuses.

[00:48:10]

La més freqüent és o no hauries d'haver anat a fer res allà o bé hauries d'haver fet cas als polis. Però això no vol dir que et mereixes que et disparin set vegades per l'esquena. No hi ha raó. I penso que per això ho hem de denunciar agenollar nos vam aconseguir un gran impacte però està clar que no n'hi ha prou.

[00:48:28]

Déu n'hi do. Déu n'hi do. No n'hi ha prou revelacions a les xarxes de la mort raó que Jaume Murray. El mateix fenomen acaba de descriure avui de marxar. En fi a veure què és el que cal considerar un sidral molt important. Evidentment ho seguirem aquí a RAC1 perquè déu n'hi do el que està succeint als Estats Units i ens ha explicat el Mundet Mundet avui de fet el Barça ha debutat al Barça ja cinc mesos a Vitòria el primer amistós contra Andorra.

[00:48:57]

L'equip ha jugat el primer partit a l'estadi de Encamp 82 90 coses que s'han de saber veure. Mira d'entrada de 90 punts una anotació altíssima per un primer partit de pretemporada amb l'entrenador debutant estan mirant els primers partits de pretemporada d'anteriors entrenadors tipus ni clàssics ni Pascual van agafar l'equip la temporada en marxa però per exemple Sito Alonso el seu equip a la primera va amb 78 Bartzokas 88 per trobar una anotació més alta. Hem de retrocedir fins al primer partit de Dusko Ivanovic en el debut a la banqueta del Barça en un amistós de pretemporada l'any 2005 en va fer 102 en un partit jugat a Dinamarca aquest assemblat al Barça al costat formant l'equip.

[00:49:36]

Les coses com siguin també tot és nou per als periodistes i les referències canviés canvien més falten com faltaven tres jugadors que han de ser importants com són coratge àlex Abrines aquest últim avui baixa per problemes musculars però sembla bastant evident que evolucionarà el patró americà de joc és a dir allò que diuen dos quarts fort Wars i un Center han jugat a quarts. Cal Hanga té el vol i un nano pot viure un Q que s'ha marcat dos triples seguits a l'últim quart.

[00:50:06]

El concepte clàssic diríem que et té jugant vols malgrat que són posicions molt mòbils molt intercanviables. I veurem què passa quan tinguem tot l'equip al complet. Wash homes alts. Víctor Claver Sergi Martínez Nikola Mirotic Pino Oriola i mig. Aquí sí que les posicions menys mòbils que no pas a dalt centers Artium vostè avui titular del bé i d'ells les reflexions de post partit de Saragossa que ha bitxos contents el primer aeroport clarament muy contentos portem molts distribuïdors 2009 que venien tocades podría decir que estaba muy bien libre.

[00:50:49]

Estamos muy contentos porque los jóvenes entrado muy bien claramente un equipo con disciplina un equipo que puede esperar de todo otro que no tiene disciplina sobre todo en defensa que genera problemes. Estamos hablando de la tercera setmana de pretemporada. No podemos esperar mucho sentido.

[00:51:13]

Los jóvenes aporta mucho de los cuatro llevarse claramente cambiado a partir del consum defensa atac va defensar molt en primera línia hem vist jugar per damunt de cistella hem vist molts minuts als joves i sobretot d'un tarannà molt diferent deixar a la banqueta que no passa el mateix. El debut del Barça també ha jugat el primer partit de la pretemporada el Cadí La Seu ha perdut al Palau d'Esports 7 1 9 0 contra el Saragossa partit que té un marcador enganyós malgrat que en el conjunt del partit les aragoneses han sigut superiors.

[00:51:43]

La cosa ha anat igual fins al descans amb lleuger avantatge pel Saragossa que a l'últim quart ha aprofitat l'esfondrament físic del Cadí. El tècnic content per tornar a jugar molts mesos després a totes i a tots amb molta il·lusió tot i tornar a jugar avui comptava cinc mesos i mig i gairebé esperem que esperem que puguem seguir fent ho i que aviat pugui començar a tenir alguna cosa de públic. Màxima anotadora una de les noves incorporacions cuyo dorsal amb 14 punts demostrant al Manresa a les 8 del vespre contra el Múrcia divendres ho farà el Joventut a Salou contra el València l'últim equip català a engegar serà l'Uni Girona que ho farà directament a la final de la Lliga Catalana contra el Cadí la Seu.

[00:52:27]

Diumenge vinent al Palau Blaugrana un Girona que avui ha conegut el rival a les semifinals de la femenina que es farà a Bilbao el cap de setmana del 12 i el 13 de setembre enguany té un canvi de format. Els quatre primers classificats de la temporada passada per tant a priori molt atractiu. Tant és així que l'Uni jugarà contra el Perfumerías. Adherida a la segona semifinal diu l'entrenador èric Surís que serà molt d'hora per treure'n conclusions. Era obvi que demanaria dos emparellaments molt potents i a partir d'aquí ens ha tocat el clàssic dels últims dels últims anys.

[00:53:00]

Molts anys ja que estem disputant les finals i tots dos títols i aquest cop ens toca enfrontar nos en semifinals. Per tant un plat fort només començar aquesta temporada i a partir d'aquí és molt aviat per fer més valoracions més detall. Dilluns va arribar a Girona Sònia Bosch. Falta encara que està jugant gràcies molt bona nit i el terratrèmol del cas Leo Messi va aconseguir el que a priori havia de ser la cita destacada del dia la semifinal de la Champions que es jugava el Barça femení malauradament derrota per 0 2 davant el fons alemany d'Albert Pedrol.

[00:53:39]

De fet ja ha tornat a Anoeta també ho van fer els blaugrana que ara començaran unes mini vacances gairebé forçades a Pedrol bona nit i bona nit. Si deixa'm dir que és allò que passen les hores i segueixes pensant que si ahir el Barça hagués afinat una mica més la punteria avui l'equip estaria pensant ja en la gran final del diumenge a Anoeta. En qualsevol cas l'expedició blaugrana ja és a Barcelona ha arribat a dos quarts de set de la tarda amb els dos busos amb què va viatjar al País Basc i a partir d'ara tindrà entre 7 i deu dies de descans.

[00:54:10]

Com tu deies gairebé forçats. Per què. Doncs perquè l'equip segueix pendent del que passi amb l'inici de la Lliga i és que encara no hi ha data oficial de començament es parlava del 5 de setembre però ni Federació Espanyola ni Consejo Superior de Deportes s'han posat d'acord encara per aprovar un protocol sanitari i fins que no hi hagi aquest acord no hi haurà data oficial d'inici. Des del club s'espera que la setmana que ve es desencalli la situació per part del CSD.

[00:54:35]

Déu n'hi do embolica que fa fort en el vessant més esportiu. El partit d'ahir davant el burca ens deixa reflexions força interessants dels protagonistes sobretot per part de Lluís Cortés Pedrol. Sí sí. De fet jo et diria molt interessants per a qui hagi tornat avui de vacances del Barça va perdre ahir 0 tot i ser superior en molts trams del partit el segon millor equip d'Europa. El cas és que les blaugrana van desaprofitar moltes oportunitats. és cert però també és veritat que l'àrbitre hongaresa Catelyn Cuixart no va assenyalar dos penals clars a favor de les de Lluís Cortés.

[00:55:03]

El Barça no va poder intervenir perquè no hi ha sistema de vídeo arbitratge abat Sant Vicenç femenina.

[00:55:08]

Fins a la final sobre aquesta qüestió el tècnic balaguerí molt contundent va voler deixar clara la seva opinió està disponible però l'Arsenal no és tan complicat en un estadi on és utilitzat cada setmana cada setmana s'està está aplicando al bar i aquí. No sé si quatre o cinc dies veinte mil euros de competición hemos compartido con el bar quizás el resultado hubiera sido un altre document de Lluís Cortés.

[00:55:39]

La gran pregunta d'aquesta semifinal era si el Barça estava ja preparat per posar contra les cordes un doble campió d'Europa com el Wolfsburg. Doncs bé en aquest sentit l'entrenador blaugrana va assegurar que no només vam poder competir sinó que van ser millors. Portàvem molt temps mesurar el nivell d'aquest equip a Europa i avui s'ha mesurat a líders que estan per sobre.

[00:56:02]

Estem per sobre d'aquest equip almenys el que avui hem vist sobre el camp demostra que el Barça ha estat per sobre i els jugadors a l'acabar el partit que jo no canviava cap de les jugadores que avui porta la samarreta del Barça per cap de les 16 rematades moltes aproximacions però cap gol Alèxia Botella ahir amb el braçalet de capità admet que si arriba entre el primer ahir l'equip hauria signat una golejada i estic segura que si hi ha un mercat on tots els demés segurament el resultat d'escàndol al fons serà la final i també serà l'Olympique de Lió a les vigents campiones d'Europa s'han desfet aquesta nit del PSC per 0 a 1 i diumenge al Real Arena sense bestiar tindran l'opció de lluitar per la seva cinquena Champions consecutiva.

[00:56:48]

Es diu aviat Pedro El bona nit i per cert parlant també del CSD i de protocols. Radio Marca informa que el CSD ha elaborat o elabora un protocol per Segona Segona B i Tercera Divisió a Segona B i Tercera Divisió en què els requisits són els següents. Una peça amb 72 hores d'antelació al començament de la competició i també 50 controls aleatoris de PCR no anunciats aquest seria el protocol que està elaborant insistim al CSD per aquestes i d'altres competicions que es puguin disputar.

[00:57:18]

Hi a un pla transversal necessari perquè les competicions puguin començar com a mínim al més aviat possible. últims minuts de Trullars. Es va posar al dia de la resta de la informació general. Hola bona nit bona nit em va explicar que la investigació interna de la Generalitat sobre els suposats casos d'assetjament sexual per part de qui va ser mà dreta de l'exconseller Alfred Bosch Carles García es constata que tant Bosch com la secretària general del departament n'estaven al corrent i van callar.

[00:57:48]

Ara es proposa que el Govern el sancioni és el que diu l'informe definitiu que estava encarregat a funció pública i que es presentarà aquest dijous a la reunió de govern però ja hi ha tingut accés el diari Ara. De fet va ser el mateix diari qui va destapar el cas. El 9 de març i això va provocar la dimissió del conseller Alfred Bosch el mateix dia. Més endavant es va saber també que fins a set dones de l'entorn sobretot de les Joventuts d'Esquerra van declarar haver se sentit assetjades d'alguna manera per Carles Garcia.

[00:58:14]

Fins avui Alfred Bosch ha negat conèixer aquesta suposada pràctica abusiva per part de qui va ser el seu cap de gabinet. L'informe a més també qüestiona que Esquerra decidís obrir una investigació pròpia quan van començar a arribar les denúncies. Es critica que es fes sense activa en cap moment els mecanismes previstos ja dins del mateix Govern. L'informe aquest informe que es presentarà aquest dijous. Recordem ho va ser encarregat pel mateix president Quim Torra. Transports Metropolitans de Barcelona espera que l'ús del transport públic casi un 40 per cent respecte al setembre passat.

[00:58:46]

La presidenta de TMB Rosa Alarcón ha dit que aquesta nit el nou recull els motius que hi ha molts treballadors encara abiertos altres feines de treball i estudiants universitaris que començaran el curs a distància.

[00:59:04]

Hi ha una demanda i per tant es mantindrà al cent per cent del servei tant a metro com al bus per poder garantir que es compleixen diuen des de TMB. Les distàncies de seguretat gràcies a la bona nit. Segons i dos quarts d'una. Fins aquí el Tu diràs. Vull agrair la feina de la redacció d'esports i del Rahola organitzar el control tècnic de mar més esports a la sintonia de RAC1 com sempre a un quart de tres del migdia amb el primer toc i esperem de nou a dos quarts d'onze.

[00:59:49]

Aquí el Tu diràs fins a mar seu.