Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

Per part seva va dir Jo porto 20 anys aquí jo sé el que he sigut aquí. Jo sé que és el Barça per mi i jo sé el que ha suposat per al Barça i home m'imagino que per moltes ganes que hi tingui d'acabar bé la seva trajectòria la seva carrera podem guanyar més. No crec que sigui una cosa que el faci feliç marxar del Barça en un procés judicial. Malament quan tots havíem imaginat que era un comiat que ens havia de fer plorar.

[00:00:24]

I més si durant hores i hores i que tot plegat s'hagi d'acabar resolent amb ell no sé quants quilòmetres sense acomiadar se de ningú i sense haver tingut un homenatge que jo crec que igualment en el futur encara que fos aquest final apocalíptic acabaria tenint però que no pugui ser un final mínimament acordat jo crec que també li dol. I en aquestes dues vies que hi ha les dues parts crec que s'haurà de veure què és el que tenen pensat si arriba al xoc de trens és a dir si ningú és a dir què passarà el Barça realment aguantarà fins a final jugador.

[00:01:00]

També dirà No no és que jo ja no sóc part del Barça. Si això és així hi haurà un xoc de trens i aquí les dues parts també hauran de prendre una decisió es tirarà tant la corda si acaba encara no tan clar. Preu per preu àlex si realment si realment al final això ha d'acabar de manera cordial i preu per preu ràpid bullit. Per què estirar tant si realment les dues parts allò creuen tot també calcula els costos personals. Jo crec clar que clar però però és que els costos del Nou Estadi són molt grans també a tots els nivells.

[00:01:32]

Potser és això és la balança que diu en sap àlex. El fet de dir ho que tinc una banda els costos que em impliquen acabar de trencar la corda i tinc a l'altra banda els costos com a impliquen no trencar la corda i acabar ho tot de manera Mousa per dir ho d'alguna manera però segurament també em fa perdre algun element que jo voldria. Per tant aquí està una mica l'equilibri de l'àlex. Absolutament absolutament. Vaja jo ho entenc com una manera de no mostrar la debilitat de cada una.

[00:02:04]

Jo crec que tots dos saben que hauran de buscar un acord com deia l'opció del set cents milions és inviable i qualsevol club que es vulgui fer Messi. Jo crec que admet no pagar alguna cosa però és el millor futbolista del món en aquest moment. Jo crec que aquí cap dels dos vol mostrar aquesta debilitat d'entrada perquè sembla que és entrar en una possible negociació ja cedint una mica de terreny. Però és evident que quan més ràpid quan menys públic més discret quan abans es solucioni molt millor perquè el que està clar és que és irreversible.

[00:02:38]

Abans ho ha dit el Juan i a mi també em consta que aquesta és una decisió que no ve d'un calendari el que es diu en castellà sinó que va una mica meditada. Per tant jo crec que s'ha d'estar a l'alçada de la situació perquè com molt bé deia el Roger no estem parlant d'un qualsevol. Estem parlant de Messi la qual cosa a qui s'hauria d'intentar fer. Ja anem tard a fer bé les coses no intentar fer los menys malament possible. Posem també una mica el focus sobre el jugador argentí.

[00:03:15]

Gira amb Toni Aguilar. Per sobre de la mitjanit perquè és clar aquí hi ha un altre element que jo us dic Mira molts ho dic de manera personal em sap greu i lamento que comenci a estendre's però que evidentment hem de situar sobre la taula també perquè és la nostra obligació conèixer també l'opinió dels tertulians de la gestió de Lionel Messi respecte a tota aquesta situació. S'ha arribat a aquest punt. S'ha arribat a aquest extrem que en aquest sentit quan hom considera a to quina és la perspectiva que tens tu sobre com Leo Messi ha acabat gestionant tota aquesta situació i fins i tot carta que jugar un partit contra el Manchester City que es basa en una situación económica está muy bien recibida.

[00:04:18]

Tant Barça presidiria inventari de 10 milions d'euros per una transferència más cien por salario lo que puede repercutir la baja de Messi a nivel monetaria no va a ser una repercussió que sufre la junta directiva clar es pot activar una maquinària de muy fuertes. Vaja que no. Així per exemple com interpreta el fet que el president digui si la qüestió és meva si ha de ser una cosa meva jo me parto per tal que el jugador segueixi això no ho veus com una possible mesura per tal que forçar una miqueta a Leo Messi a preguntar si no veu una campanya de desprestigi contra Tito solució.

[00:05:24]

No sé si això no passa però sempre ha estat un tema que afecta un important xou creu que cuando me parece muy difícil actuar con la intelligència o empatía en un punto tan grande que está más por un impulso mucho tiempo pero creo que no és el final. No sé com futuro visualizar el otro otra final era allò que havia repetit també en una entrevista concedida a apareix també quan s'ha pogut veure en el món a RAC1 i es va formar una autèntica final.

[00:06:57]

Ara sobretot està interessat també és a dir no sé si es gestiona. Marc moltes coses més si no pren aquesta decisió només pel 2 a 8. Per mi s'ha d'entendre dintre d'un context de moltes coses. Això no s'escalfa i ho engega tot a rodar una o dues. Jo sí que penso que el club sí que engega una mica aquesta aquesta maquinària que té per començar també a posar el focus en el jugador. Crec que el que diu el president. Si jo sóc el problema que Messi digui públicament perquè va dir públicament que el problema sóc jo.

[00:07:51]

Jo faig un pas al costat. Això provoca que hi hagi molta gent que digui Messi no pot estar per sobre del club. Evidentment que no però la junta tampoc és a dir el club ha d'estar per sobre de les dues parts. Per això jo em semblava que les dues parts haurien de mostrar una mica de generositat tenint en compte la història d'aquest jugador que és per mi el millor jugador de la història i que porta 20 anys a la casa. A mi m'hauria agradat que Messi expliqués els motius.

[00:08:23]

Sí crec que tots sabem que Messi és una persona que no està còmoda quan parla tot i que hem vist com millorava moltíssim aquests últims anys. De fet Messi en dues o tres aparicions públiques dels últims mesos ja havia expressat no quan ell diu. Des del gener tot és un desastre i està dient que està disconforme amb moltes coses quan ell diu. Si juguem així no guanyarem ni el Nàpols i de fet ja hem vist que no ens ha donat ni la Lliga estan confirmant allò que havia dit anteriorment.

[00:09:02]

Per tant a la seva manera ell ja explica una mica els motius. Ara si em preguntes a mi. Home doncs m'hagués agradat que sí que sortís i que expliqués no per això per això i per això i per això penso que pel que sigui no he acabat la meva etapa aquí veig que el projecte no només és Girona que. Ara ja estaríem fent suposicions. Però si m'hagués agradat que ho fes tot i que respecto doncs que potser si no ho fa és perquè no li han dit que no ho faci o perquè no està còmode o perquè no es veu en cor quan alguna cosa volgut dir alguna cosa.

[00:09:46]

Ho tenia pensat mateix marc i. Li pregunto l'àlex i fas memòria àlex En aquest sentit respecte a la gestió de Messi o com no sé si s'ha acabat derivant i desencadenant se en aquesta gestió com ho veus. Mentre el qual fa memòria jo ja sóc molt de Messi molt però no passa res per dir que no que no ha gestionat bé o em sembla que no ha gestionat bé aquesta situació. Entre altres coses perquè no ha parlat i segurament aquí és on conflueix tot perquè si hagués parlat segurament entendríem millor alguna de les coses per suposat la junta no ho ha gestionat bé com no ha gestionat bé moltes d'altres coses.

[00:10:36]

Jo crec que aquí passa una cosa i és que tots tenim al cap hem vist a Messi a la gespa tan a prop de la perfecció que ens pensem que ha de ser perfecte. I Messi a l'únic lloc on és diferent a la resta és a la gespa. Fora de la gespa. és un jugador normal. és un més. I en aquest sentit bé hi ha coses que jo crec que són molt millorables. El que a mi no m'agradaria perquè jo estic veient una tendència en els últims dies a demonitzar Messi.

[00:11:05]

I aquí sí que crec que m'agradaria i crec que no està bé. No hem de demonitzar perquè insisteixo en aquesta idea hem repetit moltes vegades no estem parlant del millor jugador de la història del Barça i per a mi el millor jugador de la història del futbol. No podem posar lo. No podem mesurar igual que qualsevol altre jugador i per tant ho hem de tenir present en tot. Però la teva pregunta crec que sí que es podia haver fet. A mi m'ha agradat de manera diferent.

[00:11:33]

Tot i així veurem quan parli. Perquè potser presenta alguns arguments que després ens fa veure les coses diferent. Si dic Marc perquè jo dic que sí que había dicho dinero cosa que era un turismo pero también en realidad si bien esta situación s'anticipa a este contexto actual mucho tiempo antes si no no piden una clàusula de salida unilateral ja que d'alguna manera o sense ell. Pero sin embargo ell preveia aquesta situació on podia passar i per això tampoc estava en contra. Era un home.

[00:12:27]

No sabia que la situació podia preveure que a final de temporada. Però em pensava que la cosa no tenia bona pinta. Quan la darrera renovació també com a símptoma és juliol 2017. Passa aquell temps i es fa la fotografia i finalment signa el novembre de 2017. Dir passat tres anys i el Barça també ha intentat parlar per renovar. No hi ha hagut renovació des del 2017 que és quan hi ha hagut Roma Liverpool i. Són tres anys on jo crec que el projecte ha anat caient hem anat escoltant aquestes declaracions de Messi i jo crec que el seu final cap.

[00:13:17]

Potser és possible que hauria estat o podria haver tingut coses millors per anunciar que vol deixar el Barça. Però jo l'entenc com un resum d'aquests tres anys de vida. D'aquesta sensació de dies que ara ja estic fart s'ha desgastat tot tant. Em sento enganyat. La relació s'ha desgastat tant també amb aquest president i amb aquesta Junta que la meva manera d'expressar ho ja és un burofax és a dir com es podia fer millor. Segurament però crec que és l'expressió més natural de com han anat aquests tres anys va dir.

[00:13:51]

Mirant ho vaig avisant i passa una vegada i torna a passar i no d'això. Ara bé la patacada i el desembre semblava Valverde i ara em porteu set dies. Ara bé un 8 a 2 Jo estic cansat de parlar de seure en intentar convèncer tothom del que avui. La meva resposta és un burofax clar. Jo en aquest sentit crec que ara i Tu diràs amb en Bellera que algun dels tertulians deia. Clar també és el que dius tu àlex. Ell és un sastre dins del camp a fora del camp segurament és una persona com qualsevol de nosaltres per tant hi algun dels tertulians ara no els recordo qui però deia algun dels tertulians ell.

[00:14:29]

Les paraules són els seus títols. Qui vulgui esperar alguna altra paraula bé aquí està el debat. Realment els jugadors li deuen una explicació a l'afició és a dir estem d'acord que li han de donar una explicació a l'afició o realment amb tot el que ha guanyat Leo Messi ja és prou explicació. Totes les alegries que li ha donat a l'aficionat del Barça. és un esport d'equip o no serà interessant correctives però estarem d'acord que ja ha tingut bastant a veure però que en un context determinat el quadre terminals C connecta més d'una hora.

[00:15:11]

Jo crec que és un bon debat és a dir posa sobre la taula per què en penseu també vosaltres perquè hi ha algun aficionat que ho pot dir a mi. O sigui jo crec que hi ha alguna afició que pot dir home. Però jo vull una explicació. Jo Jo vull que se'n digui alguna cosa i no sé si algun altre aficionat que pugui dir jo vull que es guanyin títols sabent això com una abella ja s'hi entra. Si la reunió amb un company seu si no estaria bé exigia negociar any.

[00:15:45]

No sé si existia més com ara enamorada si tu creus que existia. Si bé. Però Messi no és canònic per a la selecció argentina. Mundial d'humiliació no són coses convenciment que quan un projecte de renovació i vigent i una Copa Amèrica era pacient i si està ell està contenta i Mascherano. Villa ahir era com anava la xica com una cosa més així que va a passar una visió diferent. Que va fer una no va explicar quins recurs que veia clar després del que vam parlar en aquella en aquella reunió.

[00:17:02]

Marc què en penses d'això estem fent ciència ficció jo jo jo em sembla més que no eh. Jo crec que darrere ho diguéssim abans del primer burofax. Aquí hi ha una estratègia. Jurídica per què s'enviï el primer burofax perquè s'envia el segon per dir que no vindrà a fer les proves del PCR. Jo crec que això ja fa dies que es parla i em costa de creure que coman pogués convèncer Messi estant ja dintre d'aquest procés de comunicació el club em sembla que va ser Valdano l'altre dia que deia cuando uno dice que se ha ido.

[00:17:49]

I em va agradar molt perquè és a dir la decisió ha d'estar presa abans d'enviar el burofax. Quants dies passen entre la conversa com a Messi i el dia que s'enviï el burofax. No gaires. Em sembla més que no eh. Que ja estava presa la decisió i respecte al que deia heu de parlar amb Messi l'altre tothom. Jo també sóc de Messi fins a la medul·la però crec que les persones que estan al voltant de Messi li haurien d'haver dit encara que tu no t'agradi.

[00:18:23]

Per aquelles persones que necessiten saber els motius estaria bé que els expliquessin que pot ser en una roda de premsa. I tu no veus amb cor doncs fem una carta fem un comunicat xats però no tots som iguals. La clau per això el que ell ha dit ho ha fet durant aquests últims temps i ja és com si hagués parlat. Però entenc perfectament que hi hagi gent que necessiti sentir o no els motius per tant jo en aquest aspecte sí que crec que sí.

[00:18:58]

Si jo hagués pogut li hagués dit o explicar ho explicar ho de la manera que tu et sentis més còmode però ho a aquestes dues dos debats el que ha situat sobre la taula respecte si hagués estat algú altre l'interlocutor que hagués pogut remuntar les expectatives de Messi i també l'altre situació no sé en quin grup estàs tu. Jo vull explicacions antigues que guanyem títols. No jo no jo no vull explicacions. Jo crec que coneixem Messi amb els seus. A mi m'hagués agradat que hagués parlat per traslladar la meva època de futbolista i crec que parlant hauria sigut higiènic no per posar sobre la taula els motius.

[00:19:43]

Cadascú gestiona com vol. Crec que acabarà parlant. Crec que crec que parlarà parlarà segur. Llavors sabrem llavors ho sabrem i crec que si hagués arribat abans encara hagués estat hagués estat molt millor per a tots. Però en referència a la primera qüestió que dius a mi jo personalment crec que m'hauria agradat parlar tot i que això no farà que tingui cap més retret per a Messi. és molt poc retret a Messi i la seva trajectòria i sobre el tema jo crec que no.

[00:20:16]

Jo crec que Messi és en aquest moment és un jugador esgotat. és un jugador que per al que sigui no creu esportivament que el projecte li pugui donar un èxit immediat és a dir jo intueixo bé però jo visualitza un Messi que es fa la reflexió que li queden dos tres o quatre anys els que cregui al mèrit i que vol guanyar una Champions i que vol assolir aquest objectiu i que per al que sigui no creu que el projecte del Barça almenys de manera immediata pugui trobar.

[00:20:48]

Aquest és l'escenari que jo intueixo per això en dic el tema de parlar perquè si probablement ho expliqués podríem posar nos en situació exacta en qualsevol cas és una decisió personal i com diu la paraula quan és personal cadascú sap les seves motivacions. I crec que s'ha de respectar sempre. En aquest sentit hem parlat i hem tret a col·lació un nom i una persona cada demà demà comença la seva etapa a Can Barça. Ronald Koeman crec que demà farà demà ha de començar els entrenaments com a entrenador del Barça això és correcte.

[00:21:32]

Si recordem demà a la tarda comença la primera sessió després del TCR d'avui. A veure deixeu me que aquí amb foc a un dels nostres tertulians avui Marc Carmona vostè ha estat entrenador d'elit. D'acord. Vostè demà arriba als entrenaments. Imagini's vostè com a cara i els diu el jugadors Marc Carmona. El primer dia sempre. Jo sempre he sigut partidari de dir que és el que vols dir que és el que pel que vols lluitar. Com vols afrontar les sessions d'entrenament.

[00:22:06]

Què esperes dels jugadors i començar a entrenar el dia a dia. Pots anar anar construint el teu model de joc anar modulant a l'equip des d'un punt de vista de la condició física i després. Crec que és molt important convèncer els jugadors que allò que fas durant la setmana els portarà a guanyar el cap de setmana. Crec que aquesta és la clau. Crec que en aquest sentit el Pep segurament és un dels millors. Recordeu el vol pas de vol.. La majoria de jugadors deien que el que fem durant la setmana després veiem que és el que passa en el partit.

[00:22:49]

No és difícil aconseguir la credibilitat en aquest punt. Des d'aquest punt de vista aquests jugadors tan importants i és molt fàcil perdre la però amb el sidral que hi ha muntat.

[00:23:03]

Marc allò aquesta resposta de Jo crec que m'ha donat perfecte de manual del bon entrenador. En quin moment treus. Aquí no hi és. Després de tot això que us estic explicant i què tal és que aquí sí que falta el millor jugador de la història no sé si ho hem notat. Jo em refereixo des d'un punt de vista del resultat. No és un mal moment per anar a entrenar el Barça perquè venim d'una temporada en blanc això no al Barça és molt habitual.

[00:23:30]

El que passa és que hi ha una part de l'entrenador hi ha una part que és l'entrenament i hi ha una part que és la de la gestió del grup. La part de gestió del grup. Hi ha molta feina molta feina perquè hi ha jugadors que tu has dit que no compten amb ells i que estaran entrenant clar. Hi ha jugadors que tu no els has dit però sí ho va dir el president fa quinze dies que no es comptava amb ells i per tant des d'un punt de vista de la gestió és molt complicat molt.

[00:24:02]

Quan ja se'ns ha dit per activa i per passiva que és un dia un caràcter però Déu n'hi do el primer dia a l'oficina que li toca enfrontar nos en els últims dos anys. Equipo por figuras Quizás este contexto actual permite construir un equipo sin 5 estrelles i puede favorecer. Tampoco qui va crear aquesta situació. Si Messi té com a prescindir de Luis Suárez que té una situació sense poder construir se centrava en la incògnita. Sí absolutament. àlex remata molt útil si allò l'entrega en aquest vestidor que aquest esperaria que et digués a l'entrenador.

[00:25:06]

Bé. Primer de tot. Jo crec que el marrón diguéssim els futbolistes amb els quals ha comunicat que ja no compta amb els altres. Jo crec que és molt fàcil en el tema Messi Messi crec que és evident que no estarà en aquest equip la qual cosa des del punt de vista d'entrenador el Marc és per a nosaltres. Tot això ja ho ha dit. Jo sí que crec que és indispensable posar objectius crec que qualsevol equip ha de tenir objectius comuns d'entrada i per tant els ha de deixar molt clar això i des del punt de vista de futbolista i això sí que em puc traslladar allà.

[00:25:40]

Tampoc és un moment per il·lusionar se. és evident que aquest equip serà pitjor equip almenys a curt termini perquè parla millor però és un equip que té la possibilitat de construir se des de zero o pràcticament zero. I això ha de motivar i ha d'il·lusionar les expectatives no estaran a dalt de tot. Com estan normalment i per tant apareixen riscos. No tens a Messi a veure com gestiona tot el tema dels jugadors que no compten. Però hi ha oportunitats. La gran oportunitat i això ha de mantenir la il·lusió amb molts futbolistes que d'alguna manera l'objectiu dels futbolistes era l'objectiu dels del Barça com a club ha de saber si al final no hi és Messi que és el que serà a veure qui serà el ben fer mal al Barça.

[00:26:25]

El Madrid li va marxar. Cristiano va aparèixer un Benzema. Doncs aquesta va ser el quid de certs futbolistes que de moment han viscut i hem viscut molt bé a la reraguarda de Messi. Doncs qui serà aquest demà. Dins aquesta plantilla jo només tenia una incògnita era una pregunta que fa és a dir quan realment pensa que és possible que Messi continuï o ja s'ha fet a la idea. No no ha sentit perquè clar radicalment que és el que estan ara aquí canvia molt la concepció de l'equip a fer si tens Messi o no i què penses fer.

[00:26:56]

Si realment creus que Messi servirà per posar la Guilla amb el poc temps que tindrà tenint en compte que queda per deu estar ara mateix a casa pensant sobre el volen. En tot cas un dels jugadors a qui ha comunicat Román roman com a entrenador com també ho ha fet una fusió a qui se li va ocórrer encara com ell és Arturo Vidal que avui avui s'ha quedat a gust després de la pausa l'escolten. Molts elèctrics i híbrids endollables de força de fins a 40 quilòmetres d'autonomia elèctrica zero potència i un motor elèctric.

[00:27:48]

Aquí cadascú utilitza segons quina Terrassa Sant Cugat Manresa Castellar del Vallès Granollers i Vic existeix per aconseguir el teu nou Audi la mòbil aconsegueix el nou Audi Sport a l'any 25 ahir per només 225 euros al mes amb quatre anys de manteniment i assegurança a tot risc el primer any. Ofertes subjecta de finançament amb Audi financi el servici consulta condició i la nova Ronda Europa 68 sense una etiqueta blava al front. Cultura elèctrica alcalde i no m'ho puc treure mai se suma al pla d'ajust amb fins a 10 1.110 euros de descompte del pla molt més a més instal·lació 20 punts de recàrrega gratis finançant amb Llombai finançar a través de Banco Cetelem fins al 31 del 8 al 2020.

[00:28:34]

Més informació i esperem a les nostres instal·lacions seguir un any més tard clares a l'any que ho és tot del carrer Viladomat i també a la nostra exposició digital consulta a la nostra web.

[00:28:45]

Està clar és un dia sense el nou Seat León. Així al meu cotxe amb el nou Seat León també. Però si el vaig fer servir de base perquè igualment Seat localitzar el teu cotxe i saber com arribar hi serà molt més fàcil. Ja ho sé per quinze 1.900 euros. Com tot el que és nostre. Si el concessionari oficial de Granollers Sabadell i Terrassa.

[00:29:19]

Tu diràs amb Tània Aguilar. Té dos quarts d'una de la matinada l'escolten el Tu diràs de RAC1 fent tertúlia mal quan Irigoyen amb l'àlex Mas també amb en Marc Carmona que ja sap per què abans d'acabar avui també l'escolta. Arturo Vidal carregant de valent contra el club en conversa amb un youtuber sap no està massa content en general. Bàsicament també perquè Ronald Koeman és un dels jugadors a qui els ha comunicat que no com també de cara a aquesta temporada però diu que en especial ho està enfadat per com està treballant el club els últims anys.

[00:29:57]

No sólo en Barcelona se merece claramente algo no sólo de jugadores sinó que algo mucho malgrat que la cosa sembla que el club que mejorar de forma fàcil. No li va dir que era normal i patapam.

[00:30:20]

Això no és canviar els grans i ja està fet per millorar la plantilla i fins i tot anar més enllà criticant també per exemple ara que parlàvem de la plantilla els efectius que tenia el primer equip per afrontar aquest final de temporada.

[00:30:34]

Va estrenar professional. No perquè no crec que molt tant com Piqué o Jordi quan parlen de com va arribar a Lisboa també en aquelles 13 fitxes del primer equip.

[00:31:00]

També ha dit Arturo Vidal que amb l'ADN del Barça no sempre serà suficient per guanyar títols i Trejo a hores d'ara se entrenant cada dia major o de noves quan no és que es lligarà a Gràcia amb paraules Arturo Vidal que s'ha quedat a gust. No sé si d'aquestes paraules Marc d'algú que es veu més fora que dins i ja la frase no lo que me queda del Convento i no acabo. Teniu algun dubte de que entre els jugadors assenyalats no parlen entre ells dos.

[00:31:44]

El Barça sense Messi perd moltíssim. El jugador més determinant del món perd segurament molta definició però no per tant. Malgrat això sí concret. Està ben clar. I en aquest sentit hom pot perdre més o menys però l'àlex la manera també com parlava abans de comunicar i parlava abans de parlar amb l'afició d'aquests jugadors que no sé si concretament Arturo Vidal. Però aquestes situacions d'algú que ja es veu fora i que comença a carregar sense solta ni volta. Sí sí és molt evident no es veu aquest to com tu has dit la frase no veure's ja fora i d'anar per totes.

[00:32:39]

Hi ha alguna cosa que té raó jo també crec jo també crec que no és només tema de jugadors i que per tant al Barça el que li convé és una reflexió a tots els nivells i una visió més global. També crec que no es pot anar amb 13 fitxes a dir això és evident però si anem a la frase de la frase és clar estic en absolut desacord. I no només perquè tots els que ens han educat en aquesta manera de jugar hi creiem molt sinó perquè al darrere del Barça jo crec que és la manera en què el Barça dels aficionats del Barça als que ens agrada jugar.

[00:33:10]

Crec que és el segell del Barça i crec que sense Messi ara parlar del marc de la individualitat més gran que hi ha al món el que t'ha de protegir és una mica aquesta manera de jugar és a dir que ara més que mai encara és més important. òbviament ell no ho serà dins perquè no ha estat educat així. Però jo crec que la gent del Barça ha de ser innegociable sempre quan aquestes paraules d'Arturo Vidal està buida. Artur Mas no està conforme una cosa que tenia cosa que no pensa però que Disfruto muchísimo.

[00:33:53]

Bayern Munic Pep Guardiola que va protestar davant un parell i tres filles del Barça el club d'El Mundo sobre el que havia fet però que tampoc ho. Tant com veurem quin és el futur que li espera a Arturo Vidal. En teoria la intenció de l'entrenador el nou entrenador del Barça ja ha estat clara amb el xilè ell s'ha presentat. No ho ha fet Leo Messi. Demà tampoc es presentarà en aquest primer entrenament. Jo crec que passarà a la història com un dels més atípics i tensos en l'estrena d'una d'una figura d'un entrenador a la banqueta del Barça en qualsevol cas seguirem molt atents aquí.

[00:34:54]

Tu diràs a RAC1 demà segurament tindrem actualització d'aquest cas Messi ha dit i ens explicarà en Roger Saperas ja amb l'Aleix Pellicer a qui he conduït a estudiar demà estrenem temporada tots molt atents a totes les novetats del principi de temporada 2020 2021 que esperem que sigui millor que la 2019 ni que sigui una miqueta una mica. No demanem ni una nit. Dani Aguilar. Per sobre de dos quarts d'una de la matinada Hola Jordi Vera escolta Bona nit cada nit. Avui s'ha disputat també hem estat pendents de la final de la Champions femenina.

[00:35:44]

Diríem que s'han complert els pronòstics Jordi Pagès Dani l'Olímpic de Lió és un equip de llegenda que continua trencant registres aquesta tarda ha sumat la seva setena Champions en deu anys i el que és més al·lucinant encara la cinquena de consecutiva. Les franceses s'han imposat per 3 gols a 1 en el burg en una final encarrilada la primera meitat amb gols de l'ésser humà i com a gai. A la represa les alemanyes han retallat distàncies gràcies a la diana d'Alexandre poc però les vigents campiones han deixat palesa la seva superioritat amb el gol de la sentència obra de l'islandès Jonas opti per entendre la confiança d'aquestes jugadores.

[00:36:17]

Escoltem el testimoni de l'anglesa doncs la gent deia que aquest era el millor moment per jugar contra nosaltres perquè ens faltaven moltes jugadores i hem sigut millors de llarg. Al descans el partit estava quasi sentenciat. Per això som un equip tan especial l'existència de l'Olímpic iguala així el rècord històric que tenia el Madrid de Di Stéfano. Fins avui l'únic equip que havia guanyat el màxim torneig continental de futbol cinc vegades. Déu n'hi do l'Olímpic de Lió i també recordem l'equip rival Alfons VIII que va caure contra el Barça a les semifinals quan potser el Barça femení és de les millors notícies que últimament el club blaugrana.

[00:36:55]

Que és un projecte que s'està construint a poco que és una bona idea entregar. és interesante no es como tampoco si el Manchester City esta oposición en contra. BARCELONA EUROPA PRESS El rànquing de que Europa ressentida pero me parece intelligent manejat no hi estaría bien competitiva per activar el nivell i per això afecta també aquell Barça un nivell competitiu per a Europa i mantenir los cuatro mejores años se puede siempre mejor momento. Un projecte consolidat. Aquest Barça femení que s'ha acabat el 38 al 38 el 31 d'agost al 31 d'agost Déu n'hi do quin dia s'ha acabat la Champions gràcies Jordi.

[00:38:11]

Parlem també de l'espanyola en aquest cas canviant de tema seguim el futbol perquè l'Espanyol avui ha disputat el segon partit amistós de la pretemporada. David Bosch. Bona nit bona tarda perdut per la mínima contra el Cadis. Els instal·lats a Marbella des de dimarts avui a la tarda l'Espanyol ha disputat el seu primer amistós a terres andaluses en el segon test de pretemporada. El rival d'avui el recent ascendit a Primera Divisió el Cadis que tot i no fer un gran partit s'ha endut la victòria en un duel marcat per l'efectivitat.

[00:38:38]

Una de les úniques arribades dels locals s'ha convertit en gol de Mauro al minut 56. Tot i els bons minuts de l'espanyol Vicente Moreno insisteix que tot i ser pretemporada s'ha de començar a guanyar en dues setmanes cosa que tot sigui perfecte és complicat. La nostra obligació és d'excel·lència sempre buscada però trobar la posició és difícil i jo ja dic he vist moltíssimes coses que m'agradaria que el nostre equip però que s'ha convertit en un resultat positiu en el test ha servit per repartir minuts i veure debutar els nous fitxatges d'aquesta temporada Fran Mérida i Miguel.

[00:39:18]

El pròxim partit de pretemporada serà dimecres a les set contra el Màlaga també a meravella aquest espanyol masculí. Evidentment parlem a Segona Divisió jugant en aquest sentit també que segueix l'actualitat de l'Espanyol. Veus que per fi el projecte ha començat a arrencar. Ha costat que arrenqués. El fet que l'antiga San Vicente me parece però que quedaran en mans d'un equip determinades Armando tres o quatre jugadores del present equipo que continua la pretemporada però el tècnic no me parece que tengo era acertada Ahora lo importante que planteja confeccionant per al palau sense deixar se molt breument àlex Marc amb un pràcticament sí o no us agrada.

[00:40:31]

Vicente Moreno creu que és l'indicat per tornar a l'Espanyol a Primera Divisió.

[00:40:34]

Marc sí. Crec que és un molt bon entrenador. No he vist el partit perquè he vist la final de la Champions però crec que és molt bon entrenador és treballador i els seus equips són aquells ben treballats. Crec que com a entrenador qualsevol no solament Vicente Moreno el calendari del mercat de fitxatges és com per tirar se pel balcó. Totalment. Ara que m'ha dit això déu n'hi do l'Olímpic de Lió. Marc Déu es veu amb una certa superioritat tot i que amb el 2 a 1 hem patit una mica.

[00:41:09]

Penso que han baixat una mica el bloc defensiu però Ostres veig una superioritat física bastant gran relata molt àlex. Espanyola imagineu si m'agradava Mourinho. Crec que crec que és una molt bona elecció. Jo sempre dic que per jugar a la Segona Divisió cal saber la companyia. No és el mateix que Primera. I és important tenir gent que conegui molt en aquest sentit ho fa i crec que ara parlàvem de la configuració de la plantilla. Jo sempre repeteixo el mateix.

[00:41:47]

Probablement és molt més necessari un jugador de Segona que estigui acostumat a guanyar que no un que ve de Primera i que està acostumat a perdre. I en aquest sentit serà interessant. Quina plantilla fa al final de l'Espanyol però per ascendir és important aquest tipus de coses. Doncs amb l'Espanyol tanquem la tertúlia. Acomiadar Joan Marc Carmona Juan Irigoyen l'ex del mas bona i de tots tres. Tot i una forta abraçada i segur que seguirem amb capítols nous gràcies també al David Bosch Bona nit bona nit.

[00:42:16]

Una pausa i recta final del Tu diràs. Sempre sempre sempre i en qualsevol circumstància ben segur continua pagant la renda del lloguer i els seus clients. El dia 5 de cada mes truca al 902 37 57 77. El lloguer segur puntCAT. Lluís Segura protecció per als propietaris. Tinga forta Bricollé ara el metre quadrat del sòl laminat S5 gris només 5 amb 95 euros. També abric de components tots som. Dia Toni Aguilar. Una de la matinada d'aquest últim obrirà la temporada d'estiu obrim plana poliesportiva tarda i nit de molt de bàsquet que ens cau de prop.

[00:43:24]

Avui hem viscut a Badalona un dels plats forts d'aquesta pretemporada joventut va ser el clàssic per antonomàsia del Bàsquet Català o la Mundet que Grané avui es trobi que estava definida així a la portada. Amb un ull de tres a l'hora el Barça un d'ells ha sumat la tercera victòria en tres partits 68 a 75 davant d'una penya que torna a perdre però que això sí es pot dir que ha exhibit minuts amb els homes que tenen els derbis que de fer dues cròniques començant pel guanyador al Barça mal inici amb greus problemes en el rebot defensiu han deixat escapar 10 a la primera part però arribar a tenir un desavantatge de 10 punts 31 a 21 a partir del tercer quart.

[00:44:04]

Assegut dos joves que han tirat de galons i pujant dues marxes de cop amb un parcial de 10 a 26. Han rebentat el partit ha admès que encara estan en procés d'aprenentatge.

[00:44:16]

Tenemos tiempo Supercopa tenen moltes setmanes per preparar i poco a poco entender mejor palabra no entender que quiere es defensa la doctrina que busca el progreso que hay durante todo el año Nikola Mirotic màxim anotador amb 14 punts tres victòries en tres partits propera cita divendres la semifinal de la Lliga Catalana contra el Manresa. La crònica alemanya molt millor inici que no pas divendres contra València generant obliga molt el Barça en els vint primers minuts. Molta més intensitat l'equip de Carles Duran que acaba topant al final contra el poder físic dels blaugrana.

[00:45:00]

Els dos que estaven tornant són clau són avui ha jugat ja deu minuts. Se l'ha vist valent i si ha jugat 14 hem parlat amb ell fa una estona i la veritat és que l'hem notat francament engrescada i animat.

[00:45:15]

El to de cada dia.

[00:45:25]

Per a mi qui dotze punts del màxim el proper compromís verd i negre divendres també a la Lliga Catalana i aquesta tarda també ha jugat al màxim Manresa. Ha passat per sobre de l'Andorra 74 92 una d'aquest partit 110 de valoració dels de Pedro Martínez que ja van marcar un 97 divendres contra el Múrcia mostra del nivell que està exhibint i més bàsquet encara per a Toro on ha perdut el primer partit de la sèrie de semis de conferència contra els Celtics i de manera clara què ha passat i ara els partits han començat molt millor.

[00:46:00]

Marc Gasol ha perdut clarament avui la partida en el temps amb un parell de dades que il·lustren molt bé el principi dels canadencs. En el minut 8 31 a 13 6 boles perdudes i només quatre cistelles en joc els raptors desconeguts. Els canadencs només havien perdut fins ara un sol partit en el que portem de bombolla contra Boston precisament però la veritat és que els Celtics no han estat solidaris castigant molt les errades i molt encertats en el triple des de la cantonada i en general es pot dir que molt compactes són David o Marcus mort negant en tot moment que Toronto pogués entrar al partit.

[00:46:36]

Resultat final 112 94 02 Clippers. Serge Ibaka té molt clara la recepta i no hem de millorar.

[00:46:45]

Si no ho fem ens clavaven una cosa el deixa molt bé ens tornaran a guanyar un altre cop. No tenim cap més opció. Hem de fer un pas endavant com a equip.

[00:46:54]

Aprendre d'aquesta nit i ser millors per al proper partit sobretot el més important és començar el partit millor inici històric i a dos quarts de tres de jugar el sisè partit entre altres. Ja fa una estona els Clippers han segellat el bitllet per a les semifinals de la Conferència Oest han guanyat de les 111 de 97 en un partit que Doc Rivers ha plantejat desgastar el local on no hi era cronista tinguis les poques esperances dels Mavericks que passaven per les mans de l'eslovè i malgrat els 38 punts els Clippers han acabat guanyant bé.

[00:47:26]

Punt i final a la segona temporada plena de n'hem de parlar un dia amb calma. De mitjana 29 punts 10 rebots 9 assistències ple i memorable una dada 2 5 31 punts de mitjana en aquest play off. és el primer jugador per sobre els 30 punts que el Jordan Magic l'any 86 30 punts de mitjana en el seu segon any.

[00:47:51]

Elena veu acabat de sortir del forn o escoltem un treball d'equip pugui decidir trabajando. Té 29 anyets. Déu n'hi do. Déu n'hi do alguna cosa més Marc s'hi juga el. Lleida molt enfadat amb la Federació Espanyola de Bàsquet per d'acord amb la seva propera temporada baixin dos equips i només en pugi un. Hi ha molt mala maror entre els clubs de LEB Coruña Breogán Alacant. N'hi ha uns quants que es reuneixen demà per analitzar la situació i dir la seva.

[00:48:33]

Girona és nouvingut a aquesta categoria li queda lluny la qüestió de l'ascens però entén perfectament les queixes dels clubs. Jordi Blanch n'és el director esportiu.

[00:48:43]

Un altre clar amb un tallat aquest cap de setmana hem tingut els dos primers partits de bàsquet a l'Estat en públic.

[00:49:07]

Ahir en l'amistós de la Lliga Femenina el Bembibre sembrat avui la Copa d'Euskadi Baskonia Bilbao. Quatre centes persones estan cada vegada siguin més pendents. El Tour de França en ciclisme Julian Filip és el nou líder de la prova després de guanyar la segona etapa de 186 quilòmetres amb final altre cop a Niça. El català Marc Soler s'ha deixat veure al tram final de l'etapa després de les dues caigudes i ha arribat massa a quedar El bona nit bona nit Dani. Cop d'efecte del ciclista francès Julien Filip després d'una jornada amb dos ports de primera i un de segona categoria al port bonificat amb 8 5 i 2 segons per als tres primers classificats a 9 quilòmetres de l'arribada ha revolucionat l'etapa d'avui.

[00:49:53]

Es tracta del coll dels Quatre Camins i a 13 quilòmetres de meta a Filip del Quick Step ha etzibat un atac dur als seus rivals durant la pujada. El jove Marc Porci del sant web ha anat darrere seu fins a atrapar lo en aquesta mateixa pujada. Tom Dumoulin ha anat per terra sense conseqüències després de tocar la roda del darrere de qui toqui de l'equip i neo green Spies. Això ha beneficiat els dos líders provisionals de l'etapa perquè el Jumbo ha deixat de tirar del gran grup s'ha unit a la festa i Heights que ha arribat a l'alçada de la filipí Jyrki després ha sortit del pilot el català Marc Soler a 10 quilòmetres de meta buscant el triplet capdavanter amb un impressionant canvi de ritme ha bonificat esprint tant al coll dels Quatre Camins amb vuit segons a d'amiguets amb cinc a Filip i amb dos Jyrki no ha arribat a atrapar los.

[00:50:46]

Marc Soler després de 100 fins a Niça amb els tres ciclistes tirant molt ràpid a la baixada i jugant amb els 20 segons de marge que tenien amb el gran grup a 200 metres de l'arribada i amb el pilot ja trepitjant els talons als tres escapats l'FBI ha fet l'atac definitiu per guanyar l'etapa. Segon Mark Jyrki tercer ha d'àmbits molt emocionat el ciclista francès després d'aconseguir el triomf i també el mallot groc de líder que ha dedicat al seu pare que va morir el passat mes de juny.

[00:51:19]

El català Marc Soler explicava als companys de Televisió Espanyola meta que no ha pogut atrapar els tres ciclistes que s'han jugat l'etapa i va morir ràpida. Bé però però no ja a la quarta ja eren constants i no quedava l'últim home. Tampoc ho veu gaire de cara impossible. La majoria bastant tenen però poc a poc o mai li anomeno així si a la classificació general líder a la Filip segon canviar a quatre segons i tercer Marc Jyrki a set. L'eslovè ha poc Pugatxov cinquè a 17 segons igual que Gant vernal cada pas d'un valent i Rouge.

[00:51:59]

El primer ciclista espanyol a la general el mallorquí Enric Mas també a 17 segons de la tercera etapa entre Niça i sis Terol amb tres ports de tercera categoria i un de quarta. I atenció a l'etapa de dimarts. Nova jornada de muntanya amb final al cim de primera categoria dos dies merlet al sud dels Alps. Gràcies Robert i del ciclisme la Fórmula 1 d'altura la Fórmula 1 el Gran Premi de Bèlgica. Nova victòria per Luis álvaro demà a bona nit. Hola bona nit si torn intractable una vegada més cinquena victòria en els set grans premis disputats aquesta temporada per al pilot de Mercedes el triomf número 89 a la Fórmula 1 a només 2 del rècord històric.

[00:52:42]

Les 91 victòries mai créixer amb el que amplia el seu avantatge al capdavant de la classificació provisional fins als 47 punts quan només s'han disputat els set primers grans premis de la temporada on ha guanyat amb vuit punts quatre segons de marge respecte al seu company d'equip Valtteri Bottas que ha estat segon completant un nou doblet per Mercedes mentre que el tercer esglaó del podi ha pujat Max Verstappen en la tercera posició per darrere bona cursa dels dos pilots de Red Bull que ara ha estat quart i s'ha emportat el punt extra de la volta ràpida i just per davant del seu company d'equip el francès que ha completat el seu fill en la cinquena posició.

[00:53:18]

A continuació ha acabat el segon el Red Bull d'Alex Halcón setena plaça per al primer dels McLaren al davant de Norris el seu company d'equip Carlos Sainz no ha pogut ni tan sols prendre la sortida de la prova per culpa de problemes amb l'escapament a una hora ha anat bastant millor les coses a l'equip Ferrari i sortien tretzè i catorzè amb Leclerc per davant de Sebastian Vettel. Han acabat 13 i 14 també amb Sebastian Vettel en aquest cas per davant de Carlos Clerc Gran Premi.

[00:53:45]

Molt complicat per tant per l'escuderia Ferrari que haurà d'afrontar dos grans premis a Itàlia els dos propers caps de setmana diumenge que ve el dia 6. Gran Premi d'Itàlia a Monza d'aquí a quinze dies diumenge dia 13. Gran Premi de la Toscana al circuit de Mugello. Estarem com sempre pendent amb l'álvaro a demà el nostre especialista en Fórmula 1 no ho entén de publicitat i ara si ens quedem definitivament en la recta final del Mundial Dani Aguilar. Subscriu que La Vanguardia per només 11 euros al trimestre i de regal una magnífica i comportaria obra per a dotze comensals valorada en 255 euros.

[00:54:24]

Setanta cinc peces d'acer inoxidable hagi acabat polit brillant amb la seva subscripció i sense compromís de permanència. 9 3 3 4 8 6 4 8 2 i gaudeix de La Vanguardia cada dia. L'elegància a la taula.

[00:54:40]

Vist com està tot. Què farem aquesta temporada. Farem el que podrem i finalment ho fem des de l'estudi amb Messi o sense Messi amb eleccions o sense eleccions a Islàndia a les set de la tarda. Farem el que això ja ho tornarem a fer de dilluns a divendres a les set de la tarda. Balder. Tots som 1. Aquest dilluns a les sis del matí. Bon dia Catalunya torna al món a Rac1 amb Jordi Basté la pandèmia la tornada a l'escola del Barça.

[00:55:18]

El procés el rei emèrit Messi Quim Torra el Suprem la Rahola el virus la sentència del cas Trapero Gorina Josep Maria Bartomeu les revistes del cor la vacuna l'espanyola Baños la pilota l'olla Balmes el Girona i el Nadal passat i fotre fora clar. No sabem què passarà però hi serem per explicar vos ho i fer vos companyia. Tots som 1. Tenia la cara per trencar el Tu diràs teníem previst parlar uns minuts amb algú que està dins la bombolla en aquest cas del jueus o penses en Xavi Budó l'entrada de la Paula Badosa De fet demà arrenca aquest Open dels Estats Units el primer Grand Slam des que la pandèmia va obligar a aturar ho tot.

[00:56:19]

De fet des de fa dies la majoria de tennistes entrenadors i personal de l'organització són a Nova York aïllats de tothom. Insistim hi en una bombolla com la que s'ha definit. Veurem també si això també acaba fent una bona organització i donant pas a una bona organització com ho està fent amb el torneig de bàsquet. Abans de tancar el Tu diràs podrem fer res per l'altre germà en Xavi Budó que sí que hem pogut contactar amb ell. Hola Xavi Canal bona nit.

[00:56:51]

Com esteu des de la bombolla. Les mesures espectaculars molt estrictes però al final bé i adaptant al nou per nosaltres la veritat.

[00:57:05]

Quin és exactament el protocol se'n diu. Quan arribem al torneig el jugador que arriba arriba 48 hores confinat a l'habitació de l'hotel i a partir de llavors cada 48 hores 48 hores.

[00:57:21]

Sigui l'únic que l'únic que podem fer per a l'hotel i millor només per entrenar ho a partir de demà o demà per competir ara mateix tu i numeret perquè l'hotel és igual que ja tenim aquí tenim persones que no deixen segons es nota molt ràpidament deixen cap pregunta i no senten ben bé.

[00:57:59]

Ara mascareta d'escolta perfecta d'una manera que jo m'he quedat sorprès perquè jo gent que volgués fer ho i al final com ho han fet de quina manera madura.

[00:58:19]

Doncs bé espero que esperem que evidentment tot segueixi en el bon camí com per exemple la que ens explica en Xavi 1 2 que també ho estan fent. Deixa'm cap pregunta molt breu per la Paula que lluita demà contra la s'ha fixat un objectiu per a Xavi. Veure com la Paula i jo vull jugar un partit molt i molt difícil marcar objectius esportius. L'únic objectiu marcat és recuperar el nivell més aviat possible i després la competició ha recuperat i hem entrenat entrenant un nivell molt alt el tennis femení femení la primera ronda com sabeu o jugar millor primera volta o Derbi i demà serà un partit molt dur molt igualat.

[00:59:20]

El partit per aspirar a fer coses molt caut perquè la primera ronda és molt dura és una noia russa i demà és un partit molt delicat.

[00:59:32]

Estarem molt pendents també des de dins de la bombolla Xavi i una fortíssima abraçada.

[00:59:37]

Anem parlant d'una abraçada ara ja si tanquem a Tu diràs de fet l'últim sortirà des de la temporada d'estiu. Han estat sis setmanes molt intenses això Mas agraeix moltíssim tota la redacció d'esports i la feinada que ha fet i en especial la Laia Coll que serien sense medalla. Una abraçada. Demà recordeu el parisenc.