Transcribe your podcast
[00:00:01]

In in in de kern zijn het kwaadaardige dingen die ons afleiden van het goede dat wij allemaal te doen hebben in het leven. We hebben allemaal een taak. We hebben werk. We hebben dingen die we kunnen. We moeten onze tijd niet verdoen. Het op troep media. Ja, dat kan.

[00:00:16]

Laten we het debat ook gewoon met collega's. Twee vrienden verkennings. Torfs. Hij doet het maar waar komt. Hij zingt af en toe een want na het van. Twee Brusselsepoort zeilsport. Zuiden welkom bij de zelfs voor het Carls, met Jaap Siebers van Reesema en Sander Schillemans alles wat professioneel. We moeten nog steeds die intro doen veranderen, want je werkt nog steeds met een quad.

[00:00:48]

Is dat wel mooi? Vindt hij. Over overdekte roeper wat overduidelijk draait deze podcast nog? Ja, en dan? En dan zit er mits wat is. Toch is die toch? Staat dan allang niet meer. Maar dat is natuurlijk volgend jaar. Nu sinds jij daar weg bent gegaan is het een zinkend schip.

[00:01:03]

Ik absoluut niet. Een sterk merk en ik gun mijn collega's de allerbeste Jaap.

[00:01:08]

Maar we zitten hier in een heel pak. Tussendoor ben jij net toevallig een heel warm gebied geweest. De binnen Amsterdam in de ring is er was er ergens een tropische dik, bruin uitgeslagen en bruin uitgeslagen. Heb je? Het was heerlijk weer van die QNT. Niet lekker buiten gezeten? Ik wel, maar hoe bruin jij bent?

[00:01:24]

Misschien heb je even voor je iets uitgegoten met de bloemen dat de speet hem dezelfde. Nee, ik ben op een uur op een tropisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden geweest als bezoekerscentra. En dan weet iedereen dat ik het over de Rottumerplaat heb. Ja, ja, nee, ik was ook geen cuda hackers. En ik ga het niet ontkennen. Ik ben geen Kelly Weekers noch een John Ewbank.

[00:01:44]

Nee en ik vertel gewoon eerlijk dat Klaas was er gewoon mag niet. Nou, het wordt worden afgeraden. Maar ik was wel de enig moment dat ik word nergens meer afgeraden. Ja, als ik, als we alles niet meer gaan doen wat worden afgeraden, dan wordt het wel een heel single ook, maar wel lekker. Heb je genoten? Het was enorm lekker. Ik ben uh. Dat moeten we wel even vertellen. We zitten hier dus op. Stel en sprong.

[00:02:03]

Ja hè? Het is maandagochtend. Normaal nemen we op op woensdag. Er nog een maandagochtend. Ik ben net uit het vliegtuig. Ik ben onder de invloed. Ik ben nog onder de invloed van een s van een slaappil mix die ik van mijn vriendin in m'n mik gekregen heb. Ik ben echt totaal groggy en ik probeer nu met whisky beleveren en Lenne.

[00:02:23]

Ik vind het tijdsverschil vind ik tegen het zonnetje. Tegen het zonnetje invliegen is het allerergste wat er is. Ik probeer nu met met whiskey en koffie mezelf op te lappen. Maar sowieso, jij probeert altijd wakker te blijven bij deze gesprekken. Op zich is er niks. Wel even waarom we zo jaloers bovenkleding koffiedrinken op jouw opgedeelde wanneer het. Jij was er van af. Jij was net uit het vliegtuig. En euh. Kim Ethica, ook wel bekend als Kim Kádár.

[00:02:50]

Mijn vrouw Timotheus Kimoto is de man die ken met die die is. Euh euh ja, zoals jij wel weten natuurlijk. Hoogzwanger ja en het staat te springen en veel is er heel veel buiken voorbij zien komen op Instagram.

[00:03:02]

De laatste dagen die van mij.

[00:03:04]

Of nee. Nou ja, nee. Nee nee. Je kan syne. De omvang is ongeveer hetzelfde, maar de slapte van het vel verschilt behoorlijk strak.

[00:03:13]

Bij mij is dat inderdaad niet het geval. Je hebt trouwens van die mannen, vind dat zo mooi. Die zijn heel dik, maar die hebben wel heel stil zijn. Harde buik. Zo'n harde buik. Maar ik heb vroeger dat ik zeg zeg ik was met Lotta op stranden. Zij had jou vroeger zo'n harde buik. Of zoon? Of zo'n zak, zo'n zak. Nee, het is echt een zak, een zak. Maar ja, wat kan die zeggen?

[00:03:32]

Ja, ik heb weer harde buik. Ha, ha, ja, dat was. Ik heb geen idee, maar ik ken. Ik ga geen namen noemen, maar er zijn echt wel veel mannen in onze omgeving en ook van niet. Ik zag ze ook weer op strand afgelopen week van die van oudere mannen. Daar hebben zo'n snoeiharde ballen jammer genoeg gewoon op meppen. Schone is gewoon een box met douche. Doe je voetbal. Nou ja, goed, maar gisteravond zondagavond 6 uur braken haar vliezen en daarom brak mijn klomp.

[00:03:56]

Brak toen binnen vierentwintig uur moet je dan bevallen? Je thuis wil bevallen, anders gaat in het ziekenhuis. Ze is nog steeds niet bevallen en we moeten euh. Ik denk dat het in ziekenhuis gaat gebeuren, dus wij hebben zo meteen een afspraak in ziekenhuis. Dan ben ik even van de radar. Dus zei ik tegen jij het moet Yanni. We moeten nu opnemen, want anders hadden we geen podcast op vrijdag. En dit doen wij dus allemaal. Voor de luisteraar dus.

[00:04:17]

Dus Jaap zit hier met zijn gedachten al bij zijn achtendertigste kind. Ik ben aan de slaappillen en doen dit toch gewoon voor jullie, omdat we moeten leven geven leveren.

[00:04:27]

Het is.

[00:04:27]

Gelukkig hadden we allebei een ergenis afgelopen week eigenlijk de afgelopen weken genaamd Club House. En daar gaan wij het over hebben. We gaan niet alleen over clubhouse en we gaan het eigenlijk hebben over het fenomeen dat wij altijd achter de feiten aanlopen. Ergens ook trots op zijn de geschiedenis ook ook heel trieste is is het. Het is een beetje triest. Het is ook altijd dat eeuwige Verstrynge van jaren heel reactionair conservatief gedoe. Vaak krijgen we er ook spijt van. Dus de vraag is eigenlijk waarom doen we nooit als eerste mee met dingen en samen als sukkels?

[00:04:59]

Of zijn we daardoor juist heel cool? Ja, en ik heb er ook een oplossing voor in de vorm van een business idee, maar die later wat leuk. Laten we eens beginnen met wat dieptepunten. Ja, zal ik? Zal jij? Ja, want ik ben wel benieuwd. Je hebt natuurlijk eigenlijk het dieptepunt. Is dat het nog niet gekomen? Of had je dat?

[00:05:16]

Nou, ik zou het heel fijn vinden als we thuis kunnen.

[00:05:19]

Als Kim thuis kan bevallen. Laten we even niet doen als we heel belangrijk bevallen. Thuis bevallen.

[00:05:24]

Het is gewoon heel prettig, want in het echt ziekenhuis heel veilig. En daar kan het natuurlijk eigenlijk niet echt misgaan. Het is best, maar zeker nu met Corona, daar mag niemand bij en allemaal gedoe. We zijn heel haastig en je hebt zo'n vieze automaat met met vieze koffie en ellende.

[00:05:38]

Het gaat om de kwaliteit van de Corrèze. Is voor de man. En waarom jij liever thuis?

[00:05:42]

Juist, neem maar thuis. Lekker je eigen omgeving. Muziek je je eigen eten drinken. Het is gewoon fijn als je hoeft. En het is echt prettig he. Het is iets natuurlijks dat het dan helemaal vanzelf gaat. En het is geen ramp natuurlijk. Ik heb er over controversieel dat Nederlandse thuis bevallen in een IenM volgens mij sowieso in Amerika hebben. Ze laten ze alles al ver voor achter of voor 40 weken. Laat ze het al dan. Dan haak álles halen.

[00:06:06]

Dus het is allemaal heel erg. En het is overal gewoon in. Het is heel conservatief. Het is soms heel lang. Het is echt zo'n CDA ding. In Nederland had het thuis al echte CDA zaken.

[00:06:17]

Behalve dan niet. Uhm. Maar ik had ook nog een klein hoogtepunt. Moet wel even noemen nog, want ik zat in de TV Kantine. Je hebt hem nog niet gezien denken ja, ik zag het voor mij voorbijkomen.

[00:06:25]

Haar. Heerlijk, hoor je ze en ik heb een direct lijntje. Dus stuurde jij in Louise, Eliza en ik Eliza en jij. Nou ja, maar dat was wel echt lachen.

[00:06:33]

Maar daar moest toch even noemen, want dat was toch even een en een goal.

[00:06:37]

Hij vond je dat hier nou? Ja, ik vond het. Ik zag wel echt heel veel mensen zeiden van lijkt helemaal niet, maar was niet mee eens.

[00:06:44]

Nee, ik had het wel goed lijken en je jouw stem deden je zo goed als normaal. Is natuurlijk niet makkelijk om jouw stem na te doen. Onnavolgbaar.

[00:06:52]

Nou ja, je moet. Je moet een dieet van 800 frikandellen en daarna duizenden namen met een kaasschaaf inhouden.

[00:06:59]

Als je zo schreeuwt, dan ga je precies zo. Maar je moet met een kaasschaaf langs de stembanden. Soms moet je ook nog kunnen raden. Nou, hij heeft hij. Hij had mij nog. Had nog wel iets meer zonder nek kunnen staan.

[00:07:09]

Die had nog een kleiner maken, de veerkracht vergroten en hij had het handje. Had hij de Hatti zo heten? Als ik zing heb ik zo'n handje. Ja uh en powerline Lindelo ook wel echt goed. Nee, dat was heel leuk, maar dieptepunt, want hoogtepunten boeit natuurlijk niemand iets. Nee, mensen willen ze komen voor dood en verderf. Verdriet, angst. Dat soort dingen. Uhm, de plaat gaat. En nu wij nog praten gaat nog steeds heel goed.

[00:07:33]

Ik ben benaderd door een aantal theaterbureau ho's, boekers, de terwijl de grotere van het land. Euh, er zijn echt heel veel. Best wel vette dingen binnengekomen waar ik mag optreden. Euh, maar zoals daar zijn zoals daar hebben te zijn, een meter Karel van het door te wijzen Udall.

[00:07:49]

Nee, de braderie van van Van Weert was een hele mooie dingen. Echt gave dingen. Maar dat kan toch maar niks? Nee, maar wat er gepland staat dus voor in de zomer van van van 2028.

[00:08:04]

Ja, de hel van 63. Maar erg handig, maar niks. Ik snap niet waar ze plannen.

[00:08:09]

Wel hé. Ik heb ook nog steeds een euh. Hoe heet dat in België? Het Sportpaleis staat nog steeds gepland op 1 mei. Dat gaat niet door, maar het wordt allemaal verschoven. En zij willen allemaal wel ja, als op een gegeven. Iedereen gevaccineerd. Eerst denken ze allemaal dat het met tasjes en paspoorten paspoort je dat dat dan wel weer door kan gaan. Dus je moet er wel over nadenken. Wij ook hé. Als podcast gaan we natuurlijk ook wel een keer live.

[00:08:31]

Ja uhm, en na al die gesprekken gehad. Echt gave dingen. En maar. Maar toen zat ik ook wel weer te denken. Eigenlijk vond ik wel weer een dieptepunt toen ik naar een werk ik helemaal hier naartoe. Dan heb ik dat succes en ik ik. In één keer wil ik ook een beetje bang dat ik dacht al heb ik er nou eigenlijk wel zin in. Gewoon heb ik dan wel zin om euh, de drie keer in het theater dan nog twee keer optreden alleen maar v weg van huis.

[00:08:54]

Elke keer hetzelfde trucje vind ik optreden nou eigenlijk wel zo heel leuk. En ik? Ik merk dat ik het is. Ik heb het nu al een tijd niet gedaan natuurlijk boven de promo's, maar ik vind de krenten uit de pap. En zo af en toe één keer per week weg. Het is ook hartstikke lekker om gewoon weg te zijn. Even van huizen, veel drinken en heffen. En de aandacht is ook niet leuk. En ik vind muziek maken ook heel leuk, maar eigenlijk iets.

[00:09:16]

Maak iets. Grier is eigenlijk veel leuker dan dat je veel vier keer in het weekend, maar jezelf ziet er ook een beetje tegenop om de onderwereld.

[00:09:23]

Ik denk. Ik vond het. Ik vind het zo'n LWD.

[00:09:24]

Het is een beetje waar dat een jaar geleden al helemaal niet. Het hoeft nu. Het kan niet eens nee en is eigenlijk wel prettig. Maar hij heeft het ook met Couronne te maken met je korona heimwee omdat je zo gewend bent om je aan het maar een huiselijk leven te leiden. Lekker ook dat je. Dat ik toen met op 1. Weet je wel wat heb ik verteld vorig voorjaar? Dat die ene donderdag in de week tijd enorm begon tegen op de Kaja en Gresini?

[00:09:47]

En dat is met euh ja, dat dat zo savonds veel weg zijn en dan onderweg in de auto een beetje het is met je bandje is echt wel heel leuk om op pad te zijn en die grappen te maken en te spelen.

[00:09:59]

Het is echt leuk, maar gewoon dat dat zo weer heel druk wordt en heel veel s avonds weg en week.

[00:10:04]

Maar het is wel. Het is wel. Dit is wel erg hoor.

[00:10:05]

Beeld van wat er met onze generatie aan de hand is. Precies een jaar geleden waren natuurlijk alleen maar foto's en delen dat we op feestjes stonden en dat we gaven aan reizen waren. En een jaar later zitten we, zitten we brei brei recepten uit te wisselen en hoe je hoe je een lekkere pavlova verzint het niet.

[00:10:21]

Maar ik heb wel zin om af en toe en ik heb ook heel veel zin om te reizen enzo.

[00:10:24]

En ik zou ook wel optredens in buitenland he? Volgens mij wel dat zijn, want dat zijn echt de leukste dingen die er zijn. Euh, maar ook.

[00:10:32]

Dus het is eigenlijk ook met je status ding. Je bent gewoon de braderie in in in in Sint-Michielsgestel. Wat? Nou ja, goed kijken.

[00:10:38]

En zolang het natuurlijk gewoon ook bijzonder goed betaalt, dan ga je wel naar de braderieën in Sint-Michielsgestel. Ja maar uhm Vestel. Nee. Maar het is wel dat je je wil gewoon. En dat heb ik dus nu ook, moet ik wel zeggen. Ik heb ook tegen al die mensen aangegeven. Luister, ik wil dan alleen de vette dingen doen. Het kan ook met mijn stem niet, want ik heb gewoon breekbare stem, dus dan is je opgenoemd weg.

[00:10:59]

Dus ik ga de mooie dingen doen en ik wil niet meer dan zoveel keer per weekend et cetera. En dat klinkt heel gek, want ergens moet je heel blij zijn als dat wel kan. Ja, maar ook met de podcast Live. Ik ga het liever met jou een paar grote dingen doen dan dat we euh, vijf keer per week in de rondte euh in het theater staan voor 300 man.

[00:11:17]

Heel eerlijk heb ik nog wat gezien. Wordt het werk? Ja, dus dat vond ik eigenlijk ook wel een dieptepunt. Maar eigenlijk ook wel fijn dat ik eerlijk kan zijn en dat ik dat ik dat ik zo. Dat is ook wel luxepositie dat het kan, maar ik kan zeggen ik ga gewoon dit gaat doen en meer wil ik gewoon niet.

[00:11:34]

Jaap ik.

[00:11:35]

Ik denk dat je inderdaad nu in de positie bent om de krenten uit de pap te vissen.

[00:11:39]

Maar ja, volgend jaar is het weer klaar. Ben je weer zo? Mag ik alsjeblieft? Maar ja, we zien het wel.

[00:11:44]

Nou ja, jij eet ook met alle liefde gewoon het hele bord leeg zonder dat de krenten inzitten toch? Zo is gewoon alleen pap. Zoals er ook nog een keer. Zo ben ik ook.

[00:11:51]

Ha ja, ik was. Ik was op het tropische eiland Curaçao. Ik was er nog nooit geweest. Ik. Ja je. Ja ja, ik bedoel pasta.

[00:11:59]

Alleen ik hoeft alleen maar te zeggen ik ken Jaap en alle ringen ook. Precies waar allerlei vrouwen die zei hoe is het met hem? Ik weet dat ik nog een kindje kwam. Een kleine jongen op kantoor leek ook wel weer. Maar goed. Uhm, ik wel.

[00:12:13]

Ik was nieuw op het eiland en ik vond het eiland eigenlijk. Is een beetje een beetje rommelig en zou een wel wel leuke beesten. Je hebt flamingo's, haaien, leguanen. Heel nieuwsgierig zijn veel leguanen op vissen. Vissen is veel woningen in schildpadden.

[00:12:31]

Ja, goed, maar wat leuk als niet leuk. Nou goed, het is helemaal niet heel mooi.

[00:12:39]

Nee, het is ook altijd een beetje zo half bewolkt. Ja, dat heeft ook. Het is ook niet. Ja, ja en ik snap het helder. Jawel, maar het was wel lekker weer moet ik zeggen. Janet was bijna dagelijks, maar een buikje voorbij is een kort buitje.

[00:12:51]

Maar wist Lotta of jaja, een Zweedse een wolk? Nee, het was. Het was echt heel show en de laatste dagen zat ik in. In een prachtig Izoard van de van een bekende Nederlandse horeca familie die heel veel hotels hebben.

[00:13:04]

Nou, dan weet je t en ze hebben allemaal een toekan op hun rug getatoeëerd. Ja ja, ja, nee.

[00:13:09]

Van der Valk is natuurlijk en ik moet zeggen dat hebben ze wel goed gedaan na. En ik had ook het idee dat de hele familie Van der Valk in dat resort zat. Jammer allemaal van die grote blonde Hollanders, maar die kunnen, want die zijn zijn ze überhaupt open in Nederland?

[00:13:21]

Ja, wel.

[00:13:22]

Het idee dat gewoon de ene de ene kamer zat zat al aan de Rijn en de andere kamer zat. Zat er Heerhugowaard.

[00:13:28]

Weet je wel waar die familie wordt natuurlijk. Echt een mens nu. Dat is echte. Ik weet niet waar ze. Ze doen dat veel goed hoor, moet ik zeggen. Want al die jonge mensen dus de jongere generaties, dat zijn best wel een beetje verwende kindertjes. Maar die worden ook wel strak gehouden van je moet gewoon die horeca waar jij het hebben.

[00:13:43]

Als Jan van der Valk hier was geweest had je al gezegd dat doe mij maar Udall.

[00:13:48]

Ik vind het. Ik ken Alfetta eigenlijk. Ik was wel onder de indruk. Volgens mij moet ie ook wel echt serieus werken hoor, maar dat denk ik dus ook. Maar ze hebben. Ze hebben toch gewoon goed te pakken? Nou goed, ik heb. Ik had daar twee dieptepunten. Ik was op gegeven moment in mijn Kia Picanto.

[00:14:01]

Ik had een Piha Kia Picanto zo'n walgelijke auto's maken, maar dat bestaat niet als je het niet reynier dat we een miniatuurversie van de Jemeniet. Luister ga, ik heb nog Picanto. Dat was gewoon het enige wat beschikbaar was, las Media. En er was prima een Kia Picanto. Nou, ik had een grote mogelijkheid via de duplo voor Hedera dingen gebeurd.

[00:14:19]

Ja, weet je nou die Duplo ellendig ding in ieder geval. Ik reed met Macrianus. Guyanese sukkels zijn ook het heden. Voor mij reed een vrachtwagen en reed tegen de camion een camion en reed tegen een tak aan. Het was de hoge, die paste niet onder de boom door. En die tak, die viel dus echt net voor mijn neus. Zo daarop had jij het loodje, had ik bijna dood. Donate! En dan zie je maar weer altijd netjes afstand houden.

[00:14:43]

Dat overkomt je dit dus niet. Dus nou, dat was.

[00:14:45]

Dat was nou net geen ramp. Weet je niet, want wie weet was het wel euh, als je de dicht zaten was. Weet je wel.

[00:14:51]

Je weet nooit als ik erachter gekomen. Nou ik.

[00:14:54]

Ik denk dat ik dit heel goed heb gedaan. Uhm. Het echte dieptepunt is dat ik. Ik zat dus in dat resort en ik wil. Ik zat lekker mijn ook business te mayne zoals ik. Dat doe ik heel erg op mezelf. Ik ben echt erg op een privé en op geen moment op de dag dat ik daar binnenkwam, zag ik al een kerel aan de bar die Candyman. Ik ken niemand. En hij keek ook naar mij. Ik ken dat grooste.

[00:15:17]

Maar dan? Ja, want dan doe je net niks.

[00:15:19]

Sprong een vonk over. Nee, nee, nee, nee, nee. Maar goed, ik.

[00:15:22]

Ik pjja. Jij toch? Dat heb je al. We zijn natuurlijk quasi bekende Nederlanders, dus mensen kijken wel vaak. Maar ik dacht het is een. Een man uit de Quote 500 ofzo dus. Maar ik deed niks, want ik was me het lot aan. Ik had geen zin om op iemand af te stappen en uiteindelijk kwam hij twee avonden later naar me toe. Was het Rob Jansen? Weet je wel, de bekende voetbal? Zaakwaarnemer God, wat lijkt me dat toch ook een waanzinnig beroep?

[00:15:44]

Ja, maar het is een fantastische vent, zo'n leuke man, een eikel.

[00:15:49]

Nou, hij heeft allemaal verhalen verteld over hoe het nu gaat in voetbal. Natuurlijk heel interessant.

[00:15:52]

Wij zijn niet allang gestopt of dat doet ie niet zo best op leeftijd of niet. Jaar nog niet zo oud. Nee, hij heeft. Hij heeft een huis, een tent verkocht volgens mij aan een Amerikaanse partij. Maar hij is nog wel actief.

[00:16:03]

Wat is zijn pa? Want wie waren zijn paradepaardjes? Nou, volgens mij in de jaren 90 en de Bergkamp is in jurkjes in de kopietjes hele generatie daarmee heel veel zaken mee gedaan. En Koeman heeft volgens mij ook nooit naar Barcelona gebracht. Nu zijn ze eigenlijk nog heel actief hoor. Nee, het is echt een mooie vent die natuurlijk op een bult met fantastische verhalen zit. Maar mijn dieptepunt is dus je moet een podcast. Hij moet een podcast eigenlijk wel onthouden en zoveel raves schrijven ook.

[00:16:28]

Onthou Heiloo. Rob Jansen verruilt echt Fourie hebben gezegd voetbalmakelaars. De podcast heb ik gezegd dat is Phenix, maar je moet hem geen voetbalmakelaar noemen.

[00:16:36]

Kortom, een zaakwaarnemer of een werk veel Arenal voetbalmanager noemen. Ja, van makelaar vind ik geen nee. Hij gaf me ook meteen een boekje signeren. Helemaal leuk. Maar goed, mijn dieptepunt is dus jouw boekje gegeven aan hem.

[00:16:49]

Precies élite gezorgd over hoe je meer belasting moet betalen. Zo heel uitgestegen liggen. Waren niet verkocht.

[00:16:55]

Is naast jouw cd's. Ja precies. Maargoed, mijn dieptepunt is Jaap, mocht het je interesseren.

[00:17:02]

Ja, wel jammer is dat ik gewoon. Ik ben heel. Ik ben eigenlijk een scheid Rick. Ik ben gewoon een laffe haas, dus dan zie ik iemand en ik weet dat ik hem ken. Waarom stap je er niet op af? Zeggen Daniël ik. Ik stap er nooit op af. Ik ben altijd een kat uit de boom kijken, maar dat is eigenlijk een monnik.

[00:17:19]

En het is zo raar. En het rare is ook. Je kan ook prima zeggen dat je nou op mij afstapt en, zegt Hajo. Ik ben hem heel even kwijt, maar ik kijk, hoe heet ie ook weer? Tuurlijk en dan? Dan is dat prima bleek.

[00:17:30]

Bleek dus dat we samen bij Matthijs van Nieuwkerk, bij De Wereld Draait Door hebben gezeten ooit. En hij weet dat dan nog wel. En ik weet dat nu meer. Ik schaam me denk ik ben, ik ben maar Sander Schimmelpenninck. En hij is er op. Ik hoor ik naar hen te gaan, niet andersom dus. Maar goed voornemen, want dat is natuurlijk waar ik naartoe praat. En je kan het en je kan het. Was even een weekje van mij.

[00:17:52]

Je kan het op een Coca Cola blikje laten. Het werk is heus je, dus deze zou je over kunnen nemen. Kan je je goede voornemen laten bedrukken?

[00:17:58]

Nou, ik ga dan laten bedrukken door The Coca-Cola Company. Ja, ik beloof vaker op mensen af te stappen. Ja vind ik een goed idee. Maar het is, want volgens mij had jij ook op de gram. Had jij een pastorij geplaatst en had je gezegd of toevallige ontmoetingen? Vond ik het eerst vrij dat ik dacht Jezus wat aanstellen? Ja dat maar het is dacht ik ook. Maar zo was een gebruld. Wat een aanslag is ook wel heel leuk, maar dit is leuk want geeft je energie.

[00:18:25]

Dus je kan er de hele dag mee met je verhaal. Maar mokken, hoe lelijk ook. Wel lastig. Ik ik, ik was.

[00:18:30]

Het was natuurlijk prachtig weer. Dus wij met de familie, de hijop zoals je doet. En er kwam ook een bepaalde mensen doen uit burgerij en Vinex. Precies. En ik kwam een grouse tegen die ik één keer had gezien. Echt echt een extreme alternatieve boy. En die had ik één keer gezien in Miami. Maakt Jamaicaanse muziek en die zei Jaap ik heb. Ik heb je én je had een Jamaicaanse vriendin bij zich in het Engels en het rad.

[00:18:55]

Dat was een toevallige ontmoeting waarvan ik dacht oh, was het, de heeft nu even geen zin en het schiet niet echt op. En dan wil je. En hoe moet je dat dan afkappen? Daar ben ik trouwens wel goed in. Afkappen. Daar kan ik heel goed. Kan ik gewoon zeggen hij euh, hartstikke leuk. Ik moet erdoor en dank je wel ben ik ook heel slecht in.

[00:19:12]

Ik ben heel slecht in eigenlijk. Ben gewoon sociaal. Ja ja, mank. Zwakbegaafd.

[00:19:17]

Zwakbegaafd. We gaan het. We gaan door naar het hoofd om het hoofdonderwerp aldaar hebben te zijn. Hypes. Trias laat rages. Laten we even beginnen met wat de aanleiding was voor het hoofdonderwerp. Dat was clubhouse club. House is een nieuw fenomeen en een een ja, een EP, een sociaal medium waar je eigenlijk op op uitnodiging lid van kan worden. En dan kun je meeluisteren naar gesprekken in Wouwse en je kan meedoen en je kan meedoen. Je kan je hand opsteken, maar het is een beetje Invito die de zaal hangt.

[00:19:46]

Een zweem van exclusiviteit overheen. Maar laten we maar meteen gewoon gaan luisteren uit ongevraagde advies. We hebben gevraagd aan Lisa Goudsmit als een oud collega uit je soort fan van mij, want zij schrijft voor Shell en zij heeft een stukje geschreven over clubhouse en waarom we dat wel of niet moeten doen. Glamorgan. Gala's, Rajab.

[00:20:09]

Hij sluit een stukkie ongevraagd advies van een beenhard als zeewaarts of een onbekende, ook clubhouse. Ik heb een beetje een ambivalente houding jegens clubhouse eigenlijk. Ik vind het namelijk gewoon Blount saai, maar ik wil het wel heel graag leuk vinden. Dat laatste heeft eigenlijk te maken met een soort fear of missing out dus. En ik denk eigenlijk dat heel het platform gebaseerd is op Fourneau en dat leg ik zo even uit. Ik zit nu drie weken op clubhouse. Ik was er vrij vroeg bij.

[00:20:37]

Vind ik zelf ook weer heel veel FoMu natuurlijk. En ik heb elke dag wel even geluisterd naar zo'n Rong, zoals dat dan heet. Maar ik heb eigenlijk nog nooit een hele sessie van begin tot einde geluisterd. En dat zegt eigenlijk wel genoeg denk ik. Maar ik blijf het wel elke keer proberen het interessant te vinden, omdat ik wel heel veel meer leuke mensen zie die succes hebben op clubhouse of ervan genieten en dat dan weer delen op Instagram, wat dan sowieso weer heel verwarrend is.

[00:21:03]

Bij Club Hou stap je dus binnen in een kamer en dat zijn een soort Jungs Hessisch zonder beeld.

[00:21:07]

Eigenlijk een soort live podcast. Alleen bij zo'n vergadering kan je tenminste nog automatisch meepraten. En bij clubhuis luister je alleen maar mee, tenzij je dus één van de moderatoren bent. En er zijn eigenlijk bijna nooit goede moderatoren vind ik tot nu toe. In het Nederlands dan tenminste. En ik zie ook niet heel veel sprekers voorbijkomen die me de hele avond boeien. En dat vind ik een beetje té verschillend podcast, want die zijn natuurlijk gedeeld en dan blijf je luisteren als dat goed gedaan is.

[00:21:34]

En dan mis ik een beetje op clubhuis. T Is gewoon een kamer voor mensen die slap ouwehoeren en het duurt uren en uren. Een beetje als een kroeg dat eigenlijk vroeger was en voor de lockdown. En dat brengt me bij die FoMu de missing out. Ik denk dat dat de basis is van het succes van Kliphuis. Nu is het eigenlijk allemaal een beetje te lullen met mensen die je niet kent en dat zoeken we dan weer in dat kastje van onze telefoon.

[00:21:57]

En daar komt ook nog eens bij dat clubhouse sessies niet terug te luisteren zijn en dat draagt bij aan die fear of missing out. Nou ja, heel veel FoMu voor MuVo MMO, maar ik kies ervoor om dit medium dan maar even alles uit te missen. Tenzij er iemand is die komt met een echt goede room met een goede moderator. Dan doe ik heel graag mee.

[00:22:13]

Ja, mannen hebben dan weer een leuke. Ja zo, schrijf daar goed. Je praat als relaxt ook niet. Niet niet zo absoluut. Ik vond het heel goed. Eigenlijk was ze helemaal het begin zijn, want dat is de essentie. Ik Liller. Ik wil het leuk vinden. Maar ik vind het eigenlijk helemaal niet leuk.

[00:22:28]

Nee, maar goed, het is natuurlijk euh, we. We zien het inderdaad afgelopen week echt. Ik zie het echt ongelooflijk veel voorbijkomen ook. Zeker de Tönnies die natuurlijk ongelooflijk veel tijd hebben. Iedereen heeft gewoon tijd.

[00:22:39]

Dat we haar daar daar is. Nee, maar laten we eerlijk zijn het heeft gewoon heel serieus.

[00:22:44]

Wat de FOK! Is er in dit land aan de hand? Hoe kun je na 4 uur gaan luisteren naar gezwam van een van een paar opwacht?

[00:22:51]

Ja, dat is nee. Maar er is verschil. Nee, d'r is er verschillende met met podcast. Oh ja, inderdaad, het is een heel groot verschil. Want dat kan je dus niet terug luisteren is niet echt voorbereid. Hoewel je kan het ook denk ik best voorbereiden. Als jij met drie moderators euh en je gaat met drie sprekers bereidt het voor, dan is dat op zich prima. Er is natuurlijk de basis. Er is natuurlijk helemaal niks mis mee.

[00:23:12]

Iedereen moet er natuurlijk vooral doen. Maar waarom vinden we het al meteen zo irritant? Wat waar we? Dat is toch? Ik heb ik flauw, kijk ik. Ik denk dat wij beiden hebben dat we dat we alles wat nieuw is, dat we dat diep van binnen ook VfB dit bedreigend vinden. Want we moeten daar dan wel mee. Ja, dat vinden we gewoon irritant. Het is net zoals een telefoontje. Dan moet je wat mee moet opnemen of je moet wegdrukken.

[00:23:34]

En zo'n nieuw fenomeen. Ja, wij moeten daar wat mee, want mensen vragen ons niet op. Oud moet je puberjongens hele dan vind ik irritant. Hij loghem niet over nadenken. Nee, omdat het er niet is. Ja. Hou op, ik snap het.

[00:23:43]

Je wilt namelijk niet op het eerste artikel drugshandel, want je fanclub house wilt het niet gewoon doen.

[00:23:50]

En dan invite. Ik snap het he. Ik bedoel Ukraine Clubhouse die het bedacht heeft. Die is natuurlijk hartstikke hartstikke handige jongen. Ik snap het wel dat je dat op deze manier doet. Cornelis Leonardus Hebreeuws Nee, Maria is de Amerikaanse had tot het Amerikaans.

[00:24:05]

Maar het was maar goed.

[00:24:06]

Maar ik weet je, ik ik. Ik trek. Uhm, hoe zou ik zeggen ik kijk. Wij zitten in de media, maar ik haat eigenlijk de media. Ik haat de mediawereld en ik haat mediamensen die over mediamensen praat. En dat is wat er op clubhouse gebeurt. Dus je hebt daar influential. Je hebt een soort van my inspiration om mensen die daar wat ze daar hebben ze één keer geluk gehad. Zoals je kunt bij toeval zijn ze ergens tegenaan gelopen, hebben ze wat geld verdiend, gaan ze de hele dag mensen vertellen hoe ze ook daar zijn.

[00:24:34]

Ook van die groepen. Die gaan dan praten. Uh. En er zit dan een arts bij die gaan praten over hoe het land wel open kan.

[00:24:40]

Ja, waarvan je ja kijk. Ergens kan je best denken ja, dat kan misschien wel interessant zijn. Maar Easier. Die sprekers zijn dus ook allemaal influence die niet weten waar ze het over hebben is de kroeg.

[00:24:49]

Het is gewoon een kroeg. Het is gewoon een een en een subsidie, maar ik vind het ook jammer. Ik vind dat soort gesprekken in de kroeg al niet leuk. Ik van mij. Ik hoef niet kijk als ik met jou gewoon een hapje ga eten of ik het leuk om met je te praten. Als we uitgaan gaan we om andere redenen uit.

[00:25:02]

Ja, ik heb er helemaal geen zin in en ik wil niet naar dat gezwets luisteren. Gewoon. Ik vind het. Kijk, het erge is sowieso al het begint al. Dat ik. Ik ben natuurlijk ook niet een echte podcast fanaat. Het is gewoon zo. Ik luister gewoon niet heel veel podcast al. Ik heb je het gewoon niet. Ik heb een spanningsboog, is gewoon te kort. Kijk, als ik ergens onderweg ben, zeker in je in je rijdt nooit naar België, dan is dat helemaal prima zijn marías.

[00:25:25]

Maar dan is het een geformatteerd iets tussen zitten. Inderdaad, dat vind ik zo leuk ook aan. Ook aan wat wij maken met tona. Het zijn niet gewoon microfoons aan en ga maar lullen. Nee, er is wel een begin en een eind. Er zit een beetje een opbouw in. Euh, het is deels serieus dan een grapje. Ik vind het fijn. Ik hou wel van een iets wat geformatteerd is en dat dat. Dat is daar in ieder geval te weinig denk ik nu nog.

[00:25:49]

Nee, maar dat ben ik wel met je eens. Dus dus de democratisering van de media zou ik maar zeggen. Zorgt ervoor dat dat iedereen het gevoel krijgt dat die media kan maken en dat er dus geen format, geen redactie, iedereen doet maar wat. En dat moet dan leuk zijn. Dus als mensen gewoon Rande met elkaar gaan lullen in zo'n room, dan moet dat dan blijkbaar leuk zijn? Ja ja, ik vind het niet leuk.

[00:26:13]

Ik vind ook ik heb één keer. Ik heb het wel. Je bent ook nog wel erg, want we zijn. Ik heb er wel nog. En Henk Jan Ormel je wel nagekeken en evenmin geluisterd. Jawel, maar kan je dan ook je hand opsteken en meepraten? Of dat kan alleen?

[00:26:24]

Ik ben toen, ik ben meteen een wegga. Ik vond echt fucking suf en ik trok ook helemaal niet die manier waarop mensen met elkaar praten.

[00:26:30]

Inspireert me, al wacht ik haar. Ken ik Hakeem effe in al wat Heister dit jaar is. Alles wat wij Haeyaert op alles wat we haten en zag in andere roem met die Dennis Schouten weet je wel, jouw goede vrienden Twente en Jan Roos. En ook leuk allemaal allemaal. SBS6, Shownieuws, Binnenland Jezus dat mensen vrijwillig in zo'n kamer met dit soort nono is gaan zitten. Maar zijn er al mensen waarvan jij zei nou, dat is wel, want dat zegt zij eigenlijk.

[00:26:57]

Uh, hoe heet ze Lisa die die zegt dit zijn gewoon te weinig leuk, spreken ze nog. Want dat gaat als dat gaat gebeuren.

[00:27:03]

Goede spreker, die wil een goed verhaal afsteken, dus die gaat die die heeft. Die heeft honderdduizenden podia. Je kan een podcast maken. Je kan op een evenement kun je een praatje houden, je kan op televisie een programma maken, de ezel zoveel. Waarom zou je in Fucking is roem? Kijk, het element wat mij in eerste instantie nog wel aansprak was dat het een soort van beslotenheid heeft. Dus het is wat wij natuurlijk als podcasts al tegen de grenzen zijn aangelopen.

[00:27:31]

Zeg maar fan van het besloten karakter van een podcast.

[00:27:34]

Dat ding nou eens even uit moet. Zo iemand?

[00:27:37]

Nou ja, je krijgt een kind misschien? Oh ja, sorry was geen vrede. Uhm ja ja, dat mag je wel aan. Maar goed. Het besloten karakter ervan. Dat maakt het wel interessant. Dus als je gewoon als. Als het echt besloten is. Maar die garantie heb je natuurlijk niet, want mensen kunnen gewoon gewoon opnemen. En dat zie je nu ook al gebeuren. Dus de hele roddelpers zit al weer uitgebreid solliciteren op. Ja hoor, zegt Rob Goossens op Clubhouse.

[00:27:59]

Dan denk ik zegt Rob. Hoe? Zo werkt Hubau hierop gewoon?

[00:28:03]

Maar waarom moet ik maar moet horen wat een club uit de fok is mist met deze wereld?

[00:28:08]

Maar denk jij dat het een een en een hype een Rano is? Of denk ik wel godverdomme hoop, want daar hebben ze van polka's natuurlijk ook al heel lang gedacht van. De oude Harran zijn veel leuker dan maar dat ik. Ik denk toch wel dat dat blijft. Jaja, we weten ook niet waar dat het gaat over.

[00:28:23]

Kijk. Ten eerste, het kost gewoon veel tijd zelfs. Zelfs de enorme hoeveelheid werklozen in dit land blijkbaar. Zullen zeggen van nou. Die kost echter veel tijd.

[00:28:32]

Want want als veel andere werkloze. Maar kijk, wij nemen hier op met professionele microfoons en dat wordt normaal opgenomen. En dat is ook prettig om naar te luisteren. Is dat dan prettig? Want ik kan me voorstellen als mensen gewoon door hun oortjes zo zitten te kakelen? Is dat dan fijn? Want iemand moet dat dan doen in een woonkamer ofzo? Of ga je daar echt voor zitten? Of ik snap het niet.

[00:28:51]

Maar goed, ik snap het. Ik snap het aan de consumenten. Kan niet. Maar belangrijker nog ik snap het ook niet aan de makers kant. Want kijk, er zijn nu allerlei invloeden. Dat is zo. Maar je snapt ook wel, want die hebben verder geen.

[00:29:02]

Die vinden het fijn om heel veel te praten, te oreren. Gewoon uit een gewoon zootje te lullen.

[00:29:09]

Maar waarom die dit slim af zijn? Ondernemers die weinig geld verdienen. Hoe ga je hier geld mee verdienen?

[00:29:14]

Nou ja, ik denk gewoon dat ze dan nog meer bereik hebben waardoor ze een andere veel nummer, maar ik gewoon de aandacht. Het is gewoon aandacht. Het was maandag. En uiteindelijk kost het gewoon heel veel tijd, maar het levert niks op. En ik zie niet in hoe je hier geld mee gaat vandeze. Dat zie ik gewoon niet. Als het ook weg is, zijn het. Het idee is dat ze misschien op een gegeven moment toegang gaan vragen voor roem.

[00:29:35]

En dan heb je in een roes van hoe kun je je social media performance verhogen? Gehost door Bas Meerten en Henkie van het Koninkrijk.

[00:29:44]

Veel harder als ik ook een groot als echte grote jongens. En en en dan? Dan kun je misschien op geen moment gaan zeggen net zoals wij doen met een pouillon. Maar dat Bas Smit thuis een eigen Paweł voor zijn eigen roem kan creëren. Ik wil. Ik wil kaartjes verkopen voor mijn bosmier. Droom? Ja, maar goed, dat kan ie al lang. Dus verblijft hij in een fucking kliphuis. Niet voor nodig. Kan de gewone koning al lang regelen?

[00:30:07]

Natuurlijk. Ik snap ik. Het gewoon niet mag en jij? De waarheid is wel. Ik snap wel vaker dingen niet en ik ben blijkbaar wat andere dingen. Ben was even benieuwd.

[00:30:16]

Heb jij euh. Sowieso heb je last van KOMO, maar heb je dingen echt gemist dat je zegt oef, daar was ik wel bitcoins.

[00:30:23]

Zo'n hallo. Ja, hij had er nog eentje. Vorig jaar rond deze tijd verkochten tweeduizend ofzo.

[00:30:30]

Maar waarom heb je die gewoon gehouden dan? Omdat ik gewoon dezelfde haat die ik voel voor club houders voel ik ook voor bitcoins.

[00:30:37]

Wat zijn hebben niet goed voor al deze dingen? Het is niet prettig, maar ik vind het gewoon in in. In de kern zijn het kwaadaardige dingen die ons afleiden van het goede dat wij allemaal te doen hebben in het leven. We hebben allemaal een taak. We hebben werk. We hebben dingen die we kunnen. We moeten onze tijd niet doelend op die troep. Media. Nou, dan laten we bij deze stad ook gewoon wat gas terugnemen. Dit is leuk, maar lang niet mooi.

[00:31:02]

Nee, maar het waar wat jij eigenlijk ook wel een beetje zegt is misschien wel een schoenmaker. Blijf bij je leest dat je dat de mensen die in de media kijk konden maken die ervoor gemaakt zijn, die moeten dat misschien gewoon dat dat ook wel lekker is dat het bij je gescheiden is. Ik vind het niet.

[00:31:17]

Aan de gebruikers kant vind ik het ten eerste gewoon zorgelijk dat Nederland zoveel verborgen werkloosheid kent. Bedoel u bv. Luister hier mee. Er zijn blijkbaar heel veel mensen die gewoon geen fuck doen. De hele dag nog helemaal niks. Laat al die mensen een kanaal graven, laat ze een vliegveld in zee aanleggen, maar ik word helemaal dood. Misselijk van van van de werkloosheid in Nederland blijkbaar. Dit kan niet meer echt. Iedereen doet de hele dag niks. Het slaat nergens op.

[00:31:42]

Nou, da's één.

[00:31:44]

Ik weet niet zo volmaakt, niet zwaar, maar ik weet niet meer wat ik heel even nog te denken. Heb jij ook die heel veel mensen luisteren natuurlijk met van die heer Pot? Ja, en ik verzet me er nog steeds tegen, want ik vind het. Maar het zijn natuurlijk heel handig.

[00:31:58]

Die heb ik wel ja, onpraktisch. Maar er was ook op een gegeven moment. Eerst was het echt, het zag er niet uit en niemand nam geen van iedereen heel koel. En ik kan het nog steeds niet aan. Ik. Ik weet niet, dat is ook zo'n. Je kan er niet aan. Het is natuurlijk niet echt een Naya. Je zou zeggen dat ik het niet aankan, want ik heb de dikke rommel of wat dan?

[00:32:15]

Je moet ze in NL je moeten. Ja, dat snap ik ook nog wel. Maar wat heb jij? Want we hebben natuurlijk echt wel wat dingen gehad. We hebben. Ik kan me de eerste.

[00:32:23]

Laten we even even doorheen de boom over waar jij nog ietsje cvuw en emme zijn. Natuurlijk kan je wel herinneren.

[00:32:30]

Nou ja, wij zaten in Twente toen nog met rooksignalen. Maar prima. Praat jij verder? Ja, maar jij hebt echt. Dat heb jij.

[00:32:35]

En wij zijn twee jaar later. Hebben jullie? Maar laten we nou niet weer over Musin in het in beeld Toontje dat ze geloven. Even de social media. Hyves was ik er, maar heel gewoon waren we redelijk denk ik op tijd bij.

[00:32:46]

Toen waren we studenten meisje. Ik niet, want ik heb nog met Boriau.

[00:32:50]

Ex heb ik nog op op Hyves? Ja, ik weet het nog. Heb je nog zitten berichten? Ja, nee, ik niet. Want ik heb. Euh. Dat was echt bij X-Factor. Was Hyves 2010. Was dat echt heel groot? Uhm ja, ik had het niet. En de dag dat ik meedeed aan X Factor moest ik een ding aanmaken dat ik 40 000 vrienden week ik nog echt in een dag ofzo?

[00:33:09]

Dat ging helemaal nergens over. Euh, ik heb geprobeerd maar nooit.

[00:33:13]

Je bent nooit meer zo groot geworden ergens als op Hyves.

[00:33:15]

Nee, Instagram is al meer. En ze kwamen ze meer. Je gaat lekker op dinsdag 1 mei al voorbij, want je denkt niet weet ik niet.

[00:33:22]

Werkt. Bujok Mooi clubhuis ben ik wel. Hebben zoveel tekst ook al. Uhm, maar waar zat ik met mijn vrouw?

[00:33:29]

Ik weet niet je was bij huis naar huis. Maar ik heb dus geprobeerd om te kijken, want dat bestaat natuurlijk niet meer. Wat je eerste post was ofzo? Wat je allereerste? Wat heb je voor het eerst daar dan opgezet?

[00:33:41]

Echter, gewoon een dronken foto met een meisje. Maar je had ook geen idee van het bereik en hoe ver dat kon gaan enzo.

[00:33:48]

Maar daar was jij wel vroeg bij.

[00:33:49]

Ik was. B. Ik heb dus de de haat die ik net uit tegen clubhouse heb, ik tegen alles wat nieuw is bijna. Dus ik vond Twitter ook stom. Ik ben. Ik moest met Twitter beginnen omdat ik bij Quote zat en mijn verhalen moest verkopen. Dus ik ben heel laat eind 2013 pas begonnen met Twitter, terwijl de de meeste mensen die groot zijn op Twitter. Die zijn al begonnen toen het begon. Weet ik veel 2.048 ofzo. En dat merk je nog steeds.

[00:34:16]

Dus kijk de rest. Een van de belangrijke redenen waarom mensen vroeg instappen is omdat je dan gewoon een voorsprong hebt en veel meer volgers opbouwt. Alexander Klöpping heeft een half miljoen volgers op Twitter. Half miljoen die Sherri twittert. Helemaal niks bijzonders. Nee. Nou ja, het is een leuke twitteraar hoor. Maar niet. Niet dat je denkt van nou, ik blijf overtuigd.

[00:34:35]

Haha ja, nee. Maar goed, er zijn fout daarentegen enzo. Nou, daar gaan we nou niet. Ik.

[00:34:41]

Ik heb er werd drie geluisd is een geweldig polka's. Je moet je mond houden over de jongens. Maargoed, dan heb je een enorme voorsprong. En dat is ook een hele belangrijke trigger van z'n club house. Waarom stormt iedereen erop af? Ha, Bas Smit, alle Ron Simpson. Iedereen rent erop af, want je weet. Je moet. Je moet meteen gewoon je lul tafel slaan. Maar ik ga nu inhaken hierop, want ik heb dus. Dit is te mooi haakje om mijn busincident niet even te ventileren.

[00:35:08]

Het geflopte cd van. Ja, mijn business idee. Euh, gaat het? We kunnen het voma of novo noemen. Ik vind nooit homo of nooit homo mooier. Euh, wij zijn mono van mono vind ik ook heel lief. Foto's ook leuk naar God. Wat een woordkunstenaar. Wij toch? Uhm, wat? Wat? Wat was dan het probleem? Wij zijn lui. Euh.

[00:35:37]

Lopen de feiten altijd eerlijk? Chinees alsmede we zijn. Beetje trieste lui die natuurlijk gaan afgeven op dat soort dingen. Echte losers.

[00:35:44]

Echt losers. Echt sukkels. Dus wat willen wij? Wij willen er meteen bijzijn. Dat is het allerbelangrijkste. Of hier en daar wat mee gaat doen, te Yade of te nemen. Dat maakt niet zoveel uit. Dus wij zijn lid van Rono. En wat doen zij daar zitten? Euh, zieke euh.

[00:36:02]

Hippe mannetjes, harder en vrouwtjes. Een hard hart moet je zeggen. Hier binnen Tony Media moet je zeggen echt hartstikke jonge kinderen.

[00:36:08]

Echt hard, echt hard ziek. En zeggen alle Heifetz te volgen. Wat doen zij? Zij hebben allemaal Essed. Ja, ze hebben foto's. Ze hebben DPQ technieken. Dus bijvoorbeeld de tiktak. Ze hadden al een profiel van jou aangemaakt met Depay. Had je al wat? Wat? Wat dans filmpjes had je altijd ook gehad. En jij krijgt gewoon een pushberichten en daar staat van. Hey Sander, wij hebben jouw tekst ook gezet. Moet je echt in de gaten houden.

[00:36:33]

Schijnt helemaal nieuw ding te worden. Je bent een van de eerste in Nederland en dan hou jij het rustig in de gaten of bouwt een beetje volgers op in je. En dan kan je zelf bepalen ga ik hier aan meedoen? Ja of nee? Protectoraten? Nee gezegd. Maar misschien had je bij Club. Als je begint luisteren naar volgers.

[00:36:48]

Ik vind het een vak goed kijken. 7. Ik vind het serieus een goed idee. Dus wat is jouw? Jij? En jij hebt al mijn gegevens?

[00:36:54]

Ja, je hebt een in een datacenter ergens in Heerhugowaard vol met allerhande clubjes die de hele datacenters jongen bezig zijn om te kijken wat er nu weer opkomt. Ja. Of het nou een bitcoin, een door een door Korea, want je mag. Weet ik veel wat je zegt dan. Kijk maar bitcoin budget betalen, maar dan krijg je gewoon een berichtje van hij. Ik ga mij geloven hierin. Wat wil je daarmee doen en wat zeg je nou? Hup, 500 euro rotjes die kant op.

[00:37:20]

Maar kan je niet gewoon abonnementen nemen dat ze gewoon op alles al instappen wat er ook maar uitkomt? Ja, want alles is ooit begint op 1 cent. Ooit was Bitcoin als eens.

[00:37:28]

Ze moeten wel een beetje een leuk plan maken waar waarvan ze zeggen. Maar goed, kijk, daar zit nog geld bij. Dan moet je nog echt wat instoppen, maar je aanmelden voor clubhouse of word ik ook of voor wat het nieuwe ding ook gaat zijn. Dat je gewoon je hoeft nooit meer na te denken.

[00:37:43]

Kritiek moet er op tijd bij zijn. Je bent er al, je bent er gewoon bij. En als iemand tegen jou zegt heb je daar al van gehoord? Dan zeg praat je gewoon, zeg je gewoon mee? Tuurlijk. Ja. En dan doe je heel snel je persoonlijke assistent. En dan zeg. Ik heb al een proef. Ik heb ook veel Yonex en handcrème ontvangen van stemmen. Ik zou meteen lid worden. Echt goed is nee, echt forv.

[00:38:01]

Dit is echt wat ik nodig heb. Nou er graag maar op ja. Hetgeen wel dan verwondert. Ja, want jij verwondert je wel eens ten aanzien dezes onderwerpskeuze. Ja is dat wij dan wel op tijd bij polka's waren? Ja, maar dat is natuurlijk niet eerlijk. Dat komt meer door jouw Endor tietjes. Ja, want jij hebt mij gebeld en gezegd haar vriend moeten we hier natuurlijk ook weer niet door mij?

[00:38:26]

Nee oké, maar ik heb echt nog nooit een podcast klaargezet met met de haren bijgesleept.

[00:38:33]

Heel leuk, want ik vind het ook echt. Ik luister ook steeds wel iets meer. Bocas doe ik echt wel, maar ik ben echt absoluut niet de eerste die die met oortjes in.

[00:38:42]

Hoe heb je die podcast helemaal? Liebman? Ik weet ik veel, maar het was het medium.

[00:38:47]

Spreekt me wel al 20 keer meer aan. Natuurlijk, dat een ticket ook bedoeld hoef je niet over na te denken.

[00:38:52]

Nee, maar ook in dit geval. In ons podcast geval is het gewoon toch weer iemand anders van buiten ons tweeën die ons heeft gedwongen om dit te gaan doen.

[00:39:02]

Maar ik weet nog dat b zeker bij bitcoin in de muziek alle producers dat zijn ammon nut, gewoon veel neural en die zijn handig. Het zijn vaak slimme gasten. Handig met computers. Die waren allemaal als de eerste. Bitcoins waren allemaal producers. En natuurlijk gewoon techneut, maar dat zijn zij gewoon. En het door die jongeren zijn vriend ben ik een beetje ingestapt en heb ik nu iets van 20. Nee, ik helemaal niet. Ik heb er één.

[00:39:31]

Maar ja, ik heb er één.

[00:39:32]

Ik heb er één vorig jaar vergokt. Vergokt? Ja, had iemand tegen mij gezegd van Ame. Dit wordt het helemaal. Ik dacht daar boeie, ik ga één keer een gok nemen. Het hele bitcoin erin geramd in HPP. Dat is één of andere werk. Wie dat is één of andere nieuwe coin? Ja, en het is nu 300 dollar waard.

[00:39:48]

Dus groot terecht. Maar uh, die die gasten hebben ook. Toen was het wel mooi. Die producers hebben toen elkaar nog. Zaten ze in de studio, dan gingen ze dus echt gewoon pizza bestellen met bitcoins. Wisten zij veel?

[00:39:59]

Ja, maar dat zijn wel altijd de jongens die zijn eerste zijn. Nu wel paars.

[00:40:05]

Er zijn nu wel een paar Bitcoin miljonairs in Nederland bijgekomen. Man écht. En het is wel. Het is ook wel weer erg van deze. Want wie hebben die bitcoins? Daar zijn natuurlijk niet Henk en Jan van de straat. Nee, dat zijn gewoon weer mensen die allemaal die effe 10.000 euro om te gokken hebben. Ja of of dus hé. De echte urly adepten zijn echte nerds die die voor vijf jaar, maar die ooit een keer. Ja ok, maar die ze kijkt is de massa die nu voor de prijs nog niet te lang.

[00:40:32]

Of hij?

[00:40:33]

Hij weet je wat ik trouwens ook een bizarre hype vind. Dat wat nog steeds, want dat viel mij op mijn neefjes die waren en die we nou fietsend over de hei. Euh. En die gast? Dat heet het met hun. Mag ik effe op je wifi op je op je 4G. Prima gratis dus. Pokémon Go nog? Dat Pokémon weet je hoe lang dat al meegaat?

[00:40:53]

Hoe dit allemaal stond en in een of ander Japans bezig Houstons te ruiken.

[00:40:58]

Hij stond dan naast een struik. Die moet je dan pakken. Dat vind ik wel leuk, maar hoelang is dat al bezig? Dat is niet normaal en het groeit zichzelf steeds uit. Weet je, we hebben nu één keer hebben we geluk gehad met de podcast dat we een beetje voorop liepen. Voor de rest denk ik althans, ik heb besloten dat ik gewoon omarm, dat ik nooit een frontrunner zal zijn. Nee, dat ik altijd achterloopt en er altijd een cynische sjeikh wordt.

[00:41:21]

Ben gefrustreerd, vaak omdat het gewoon niet de juiste keuze is. Maar we moeten niet te negatief. Dat vind ik ook altijd heel triest hoor van die mensen. Wat is dat jammer dat dit. Ja, maar het is wel een medicijn. Het staat wel dicht bij onze identiteit bedoel ik. Ik kan me gaan doen alsof ik een urly 30 ben. Murphy niet. Nee, ik ben het, maar kunnen wij zien.

[00:41:38]

Weet je wat wel jammer is? Wij zijn wel kijk, wij kunnen niet een Youp van t Hek doen. Wij kunnen niet zorgen dat Clubhouse dat iedereen op zegt ineens niet. Zijn we niet groot genoeg voor we moeten? Dan moeten we echt grotere mensen in ons kamp verzamelen om dat te neer te halen.

[00:41:52]

Ja, maar klagen als clubhouse, dat gaat als een kaarsje uit. Ik sta. Ik snap het niet.

[00:41:57]

Nee, ik kijk als straks de kroeg weer op.

[00:41:59]

Maar als als Samuel aanbreng opent met haar vriendinnen, ga je dan wel overwegen om je maar zo te zien.

[00:42:07]

Je kan ze niet zien al je voor de kroeg staat en alleen maar naar het geloof luisteren. Dat is de ergste. Ik zou met een mes afsnijden, is de verschrikkelijk.

[00:42:18]

AA Gent is inderdaad heel erg. Het is helemaal waar. Nee, dat heeft geen zin. Als ze nou gewoon rumes doen op Instagram met een live verbinding video. Dat is interessant, maar is er niet zoveel aan de hand.

[00:42:30]

Van Instagram restaurant? Ja ja ja, ik heb dus Lipsky. Het snoepje van de. Ja, want wij waar, wij hebben dit redactioneel besproken hé. Even voordat wij binnenkwamen. We moesten heel snel. Moesten heel snel een snoepje hebben. En toen kwamen onze lieftallige redactie onder onze lieftallige reactie.

[00:42:54]

Kwam met het idee om een snoepje die in een hip was, zeg maar dat hij dat aan. Dan ga je het al snel. Heb je het dan over alle TMF dames? Ja, vonden wij best leuk. We zijn er even doorheen gerold, maar wij vinden dat wij trendsetters zijn, dat wij iemand waar we lopen en lopen met alles achter. En we vissen consequent achter. Net ja, wij zijn de. We sluiten de rijen, maar er is één vlak waar wij voorlopers zijn.

[00:43:24]

Dat is het precies. Snoepjes vlak, want wij zijn ontdekkers en scouts, vernieuwers, vernieuwers. Ja, we zijn.

[00:43:31]

We zijn echt avonturiers, oud. En er was één meisje en er zijn er een aantal al groot geworden. En dan was er één meisje dat opeens ons begon te volgen.

[00:43:41]

Ik maak voor de aardigheid voor jou ons van en ging zij jou volgen. Dat weet ik niet. Ik denk dat ze jou voegt. En soms heb je dat Jaap. Dat moet je herkennen. Ook jij als getrouwde man met 38 kinderen. Dat je wel eens zo'n fotootje ziet dat je denkt nou, klik het nog even op kijken wie dat is.

[00:43:58]

Ja, maar weet je, je kan altijd maar even. Het is beter om altijd even te kijken.

[00:44:02]

Je weet nooit. Wellicht ken je misschien is Rob Jansen zoals hij ook had. Je had je Mairie. Je weet nooit hoe een koe naast hangt.

[00:44:08]

En zo is het nou. Dus ik klik ik dag. Non non, non, non non. Hebben we hier te maken met de enige echte opvolgster van Carmela Roofvis?

[00:44:17]

Ja, want Carmela Visser is natuurlijk een legendarische ontdekking. Die blijft ook gewoon in de topprijzen en zeker meer een kamer. Maar is er geen nieuwe?

[00:44:26]

Dat is natuurlijk wel het snoepje waar we namen hebben gemaakt, maar nog steeds als ik Bas Smit op straat tegen kon, zegt hij.

[00:44:32]

Die komen leeuwen. Vissen is een op. Ja, ja, ja, ja dus.

[00:44:37]

Jaap zegt mij even wat jij vindt. Ik zie een Maybelline en Vandermeer. Ze is rechtenstudente de VU van Amstel en tandartsassistente bij Lassus Tandartsen die euh.

[00:44:50]

Dat is die heeft ook al eens bij jou een blaadje hoeven. Niet alles. We hoeven niet alles te benoemen. We moeten de adress niet te benoemen. Sorry, maar dat maakt het niet uit. Of ja, maar dit is natuurlijk wel een prachtig meisje. Ze heeft een goeie dag zeg. Ze heeft een bepaalde levensstijl. Jaja, goed was voor werknemers. Ik nam een slokje whiskey. Uhm, nee, het is een waanzinnig, zo'n prachtig lichaam, een prachtig hoofd.

[00:45:13]

Dit is gewoon een ouderwets kijk. Je kan hier wel van alles over gaan zeggen he. Je kan en je kan vanalles ervan van verzinnen en doen.

[00:45:20]

Zo in het luchtledige lullen, maar om langer te kunnen zijn heeft het 13 171 volgers. Dat is nou. Ik vind ik heel erg voor myeline, want ik ken dames met driehonderdduizend volgers. Ja, die kunnen en mag nog niet eens de veters strikken van Michelle. Dus Marilyn heeft nu 1300 volgers. Woomera maar.

[00:45:39]

Maar er zijn namaak. Maar de Instagram naam is niet Marilyn van der Meer, maar is myeline?

[00:45:44]

Lim Jorna dus. Ik ga het ook spellen, want dit is te belangrijk voor de mensheid. Om dit te doen. Het is a Griekse li en yeo arriba. Sander, ik denk je een hoop mensen een plezier doet. Het is een prachtig meisje. Kijk.

[00:45:59]

Ik hoop dat de Maya's het ook leuk vindt, want het is helemaal niet zo lang bezig zie ik. Want de eerste foto's zijn een paard en een Berna scène en daarna worden komende zomer materialen in beeld. Ze heeft een profiel opengooit, dus ze staat open voor nieuwe volgers. Nou ja, succesnummer ja en er is ook helemaal geen vriend te herkennen is wel een een en een.

[00:46:19]

Een vader en een moeder zien er ook hartstikke goed uit.

[00:46:23]

Sjonge jonge van mensen zeggen ik heb er niets klaar.

[00:46:25]

Nou ja, maar goed, wat denk je? Want dat is dom. Het is een klassiek snoepje ja. Wat denk je dat verdiep is?

[00:46:33]

Nou, ik denk als jij lekker bij bij bij de tandarts werkt en je bent een rechtenstudent en daarmee gewoon een hele leuke meid. Ja, je hart op de tong.

[00:46:43]

Maar als je als je haar profiel ziet, dan is het gewoon Hollands glorie. Je ruikt toch vers gemaaid gras? Je hebt toch zin om naar het strand te gaan? Het is toch helemaal gewoon? Ik snapte ik salderen niet helemaal. Ik zou het prima vinden om samen met haar in blote kont door een veld met bloemen te rennen. Dat zeg ik, ik geen eten.

[00:47:02]

Ik vind het nogal een uitspraak voor een man die straks naar het ziekenhuis gaat. Nee erkent evenwel prima. Ik ben het is één hand en daarom ben jij mijn vriend papegaai. Broer haalde aan de jongen.

[00:47:14]

Ja, maar je mag toch hand in hand. Gewoon als leuk, als gewoon vrolijkheid. En ja, ik vind het dan niet meer, maar we lopen op de hoogte.

[00:47:23]

We lopen met alles achter, behalve onze seksuele moraal. Die is zo progressief.

[00:47:28]

Ik denk wel ook over te sluiten hiermee af, omdat we meer met die snoepjes scouting moeten doen. We hebben nog geen modellenbureaus en worden niet via via ons geboekt. Er worden nog geen dating. Het is. Er wordt te weinig mee gedaan.

[00:47:39]

Mensen. Mensen kijken. Robbie Jansen. Bagheera, Robbie Jansen. Die ontdekte voetballer, maar elke keer als ie verkocht wordt, krijgt een personage mee. Ja. Hebben wij allemaal Arvidsson.

[00:47:49]

Die staat straks alles te presenteren bij bij Esbjerg. Wat hebben wij krijgen waar helemaal niks aan gedaan?

[00:47:54]

Precies zo is dat ook. Petje af. Oh ja, nog een punt af.

[00:48:01]

Deze muur was eens een muur en wij zaten er achter jullie ook. Nee nou wordt dan lid via petje bedacht. Nou, daar was je achter de muur gaan we bij wijze van uitzondering even Mediacourant. Yacht ritme onderbreken. Want normaal gesproken zouden jullie natuurlijk nu verwachten dat wij deel drie van de jacht op de Mediacourant zouden uitzenden. Maar door Jacobs derde kind kan dat niet en ga ik met Titus achter de muur spreken met Rik Pastoor die ons advies gaf 3 weken geleden over tijd waar we toen eigenlijk niet over hebben gesproken.

[00:48:29]

Hoog tijd om dat goed te maken.