Transcribe your podcast
[00:00:04]

Aan te kijken verstard? Ja, maar dat wil zeggen een mooi moment, want we besefte opeens tijd. Ik heb het duurde vrij lang. Ja. Ja, dat dat ook. En ik merk dat ik euh, toch ook weer heel snel afgeleid ben. Zelfs als ik naar zoiets lijstnummers. Heel erg, want ik vind het echt een heel interessant onderwerp. Ik vind ook zijn hele verhaal interessant. Ja, en toch ben ik dan weer gewoon weer met een telefoontje.

[00:00:29]

Komt maar leg dat binnen. Gewoon even. Maar heb jij ook? Dan kijk je weer en dan worden een snoepje nagedragen en zijn we die dingen hé. Dat je dan toch even weer gaat kijken. Euh, da's toch niet goed?

[00:00:38]

Ja, twee verkennings. Toffe! Hij doet het maar waar beide komt, hij zingt af en toe fouten, dat net niet echt succesvol.

[00:00:51]

Niet echt. Twee van de types zeilsport. Seniorendag jongeman waar het gelijk op? Hoi, hallo, ja hallo, moest Joop. Nou euh. Goed ik heb net een awardshow van een bepaald raadgeefster. Qua show ben ik heb ik mogen optreden. Ja en eruit alsof je net euh bent gekroond tot de majoretten van het jaar.

[00:01:16]

Nou, dat is hoe jij het ziet, maar t is maar net. Kijk met een groen pak aan en jij bent niet fashion. Dan heb je dat zit niet in jou en ik heb de andere kant over. Maar maak je wel af he. Ik ben een euh en een trendsetter.

[00:01:27]

Zou je kunnen zeggen. Maar ik heb daar een uur moeten wachten, want ik was eigenlijk als eerste om te zingen. Toen moest ik een uur wachten zonder een fles champagne en die heb ik opgedronken. En nu zit ik hier.

[00:01:35]

Nou ja, Yolanthe is gewoon wel euh, iets van drank in het lijf, maar dat is prima. Dat mag dus niks. Je hebt gelukkig wel wel wat massa om te compenseren. Ja, zo stel ik nog een keer.

[00:01:45]

Hoewel ik me daar aan en oprecht wou afvragen of dat nou ja, dat zal dan hè. Je kan toch echt?

[00:01:50]

Maar heb jij niet dat mensen hier weggingen? Ja, je bent niet dik zoals ik heb. Dat mensen zeggen je bent niet zo heel klein dat mensen mensen overschatten onszelf, maar dat mensen dat bij jou zeggen. Dat is onzin je. Mensen vinden jou wel klein. Nou ja, mensen, mensen vinden jou toch niet echt dik?

[00:02:06]

Ze krijgen nog de hele dag die dat. Dat ik inderdaad. Ik denk dat ik elke dag frikandellen eet. Alles wordt natuurlijk uitvergroot in deze podcast. Dat weten we. Dat is zo. En dat. Ja, sommige mensen gaan het geloven.

[00:02:16]

Ja, dat is de goedgelovigheid van de mens. Dat overschatten. Of dat onderschatten wij wel eens. Want wij hebben het idee dat iedereen in staat is onze cynische ondertoon te verstaan.

[00:02:26]

Nee, want nou ja, hoe vaak hebben we t erover gehad dat als jij zegt als ze ons verbeteren? O weet je wat? Er gaan zij ons verbeteren?

[00:02:35]

En dan zeg je in de podcast sterf! En dan denken ze van ja, je wil echt dat die kant op gaat. Ja, nee. We gaan het over hebben. We gaan het hebben over de waarde van tijd en überhaupt tijd. Hoe delen wij onze tijd in? Ja, euh. Is tijd een stuk belangrijker geworden met het bijhouden wit? Ja, dat ook. En en en en. Ja, ik denk dat er genoeg te vertellen valt over hoe wij onze dagen indelen.

[00:03:01]

Dat zou ook niet altijd even efficiënt zijn. Nee, integendeel.

[00:03:05]

En ja, in één tijd ook al op op een schaal van een leven zijn we. Zijn we al oud? Moeten we ons geen zorgen maken? Hebben we eigenlijk te weinig tijd voor dingen? Moeten we misschien efficiënter ons leven gaan inrichten?

[00:03:18]

Precies dus ja, je kan natuurlijk miljonair of miljardair zijn in tijd.

[00:03:24]

Ha ha, heb jij toevallig een bepaalde andere podcast geladen? Dan moet ik heel even, want jij slaat zomaar een bruggetje. Wat ik jou niet zo als die slaan? Nee, wat er gebeurt is dat Sander. Die komt vaak met de onderwerpen en dat blijkt vaak plagiaat. Want dan is het al een andere podcast geweest. Dit dit keer was het de podcast over media. Maar ik werd door Titus werd gezegd. Je moet even het begin luister van deze uitzending, want dan hebben ze het ook over tijd.

[00:03:51]

En en en ja, is dat belangen? Is dat niet veel waardevoller dan geld? Ja, wat natuurlijk sowieso. Uhm, dus. Nou, ik heb wel eens een keer naar ze geluisterd. Je weet ik ben geen fervent podcast. Luisterrijke?

[00:04:03]

Nee, dat ik de hele dag podcast aan Shownieuws is voor jou genoeg voorzien. Een half uurtje erop, als je de podcast niet wil?

[00:04:11]

Ik helemaal niet. Dat zit niet eens bij ons, dus moet ik ook niet dat ze echt dat gebeurde. De gidon een aantal is er een. En ja, aftrekken noem je maaltijd. Nee, ik noem één keer anders noemen. Euh.

[00:04:21]

Maar waar was ik gebleven? Was. Jij was Pollmann. Luisteren dus. Ja. Podcast over media. Russisch clubbing eekhout. Nou, ik moest het luisteren.

[00:04:28]

En kijk, het zijn natuurlijk wel schattige nerds. Dat zijn het prima, maar ze hebben allebei een soort accent. Hebben ze zichzelf aangemeten? Nou, dat is niet hoe je uit de buik komt en dan volgens naar school gaat. En dan praat je zo. Dat is een soort Alexander Clubbing ging ook in het Engels half praten met een soort Gooise erdoorheen, maar dan ook weer niet. En dan weer met je Amsterdamsch. En het is een soort mengelmoes.

[00:04:52]

Ja, hij spreekt me Engels mengelmoes en maar ook een soort beetje hipheid, maar ook een beetje bekakt. En dat doet die andere als fout. Ja, die doet dat ook. Ja, ik snap wel een beetje en ik kon. Ik kon er eigenlijk toch niet naar. Ik ben te commercieel voor deze. Ik kan het niet, ik niet hebben.

[00:05:09]

Zo kan ik geluisterd om met Alexander, zei isoleert, zei hij terwijl het iso Lysander is.

[00:05:15]

En dat is zo raar. Dan maak je gewoon een grove fout, maar raakt gewoon in de war van van de Engelse term. Ik kijk ik. Ik snap dat jij dit niet trekt, want jouw kennisniveau is ook gewoon niet raar, want ik praten over helemaal niks.

[00:05:29]

Ze hebben de hele tijd over sub stekjes en dan denk jij wat is dat jouw subsysteem? Jij weet niet waar de subtekst niet van de substraten is, maar iedereen die mij erg nauw. De Emaar het is. Ik vind het. Ze hebben wel echt. Ik heb een paar ook een paar andere afleveringen wel eens geluisterd en er zitten heuse hele pakkingen super interessante gasten bij. Maar het zijn heel interessante gasten. Ze hebben ook in het zand laten zetten. Ja, luister maar.

[00:05:49]

Het is gewoon Jaap en Sander, maar dan met lelijke vriendinnen. Had het maar net zo hard als het handelsvloot.

[00:05:55]

Niet zo lekker vind ik. En euh. En ik.

[00:05:58]

En ik snap dat daar allemaal heel veel mensen naar luisteren. Maar ja, ik. Ik ben toch te commercieel? Nogmaals, dat is zo. Ik kan daar dan toch net niet naar luisteren, terwijl ik wel naar allerlei radio podcast als dat. Ja, maar dat is het mooie daarom. Luister maar. Daarom hebben wij ook het bereik wat of dat wij hebben.

[00:06:13]

Dat komt ook omdat jij natuurlijk de SBS kant van het van het populaire Gillès van de podcast ben natuurlijk wel van het population vertegenwoordigd. Ze hebben in de hoek waar ik helemaal niet thuis hoor godverdomme.

[00:06:24]

We moeten even wat dingen noemen. Wij gaan achter de muur. Gaan we iets bijzonders doen? We gaan namelijk een serie beginnen. We hebben vorig jaar. Vorige week vroeg God voelt wij als vorig jaar.

[00:06:36]

Vorige week hebben we afgetrapt met Reith. Gaat snel met een interview met een met een gevraagd advies achter de muur. Een leuk berichtje verwijzing. Maar wat we ook gaan doen is een langlopende zoektocht de series Avonturen beleven achter de muur en deze week gaan we beginnen met een Marra. We weten nog niet hoe lang met een verhaal met een open einde. Een opa en door mensen die dat nog kennen, gaan op zoek naar hoe wij moeten omgaan.

[00:07:02]

Iets anders was dat. Dat was gewoon Jiskefet, Jiskefet. Dat was Waar Gaan We Gaan op zoek naar onze modus Vivendi.

[00:07:11]

Vivendi zegt Ma Vie van Wetten gaat door met de Mediacourant. Kijk die meneer Mediacourant speelt ons parten. Jij hebt in 2010 al kennisgemaakt met het medium als als X Factor winnaar. Ik ben natuurlijk afgelopen jaar nouja, meermaals nog steeds wekelijks figureren in de media. En we willen weten wat. Wie zit daar nou achter? Wat is het verhaal? Moeten we die gozer het ziekenhuis inslaan of moeten we ermee leren leven? Moeten we hem akela? We moeten. In gesprek gaat niet meteen slaan.

[00:07:44]

Ik snap dat je nog. Je gaat pas vrij maar beeldige zijn en dan ga je en dan ga je hem confronteren. Dan zeg je waarom doe je dat, lieve jongen? En dan blijkt dat. Dat had toch uit een diepe frustratie is komt.

[00:07:56]

En nee, dat de rancune is aan de kant van Wim Kan van de heer Bob willen, want zo heet die de man.

[00:08:00]

Maar de vraag is inderdaad waar die man, want we hebben wel wat tips binnengekregen. NAM willen we meer tips en bedoelde tiplijn staat ook hard? Stippellijnen staan open. Wij gaan de jacht op Bob willen is geopend.

[00:08:11]

Ja, achter de muur naast de muur Minix verder vertellen. Anders dan gaat het mis.

[00:08:14]

Dieptepunt Okke. Dieptepunt. Ik heb een dieptepunt. Euh ja, we kunnen heel veel zeggen over de rellen en euh, wat we daar allemaal van vinden. Daar zal heel veel over gezegd. Maar wat ik een beetje een dieptepunt vind is dat heel veel mensen om mij heen. Die beginnen heel serieus, vragen ze aan mij. Hij heb hier het verslag van Dave Roelvink gezien op het Museumplein. Nou, nou hebben we het er net over gehad dat ik Peter Gillis van de podcast ben, maar die jij zelf ook dat ze gaat.

[00:08:41]

Jij kent je limieten. Dat gaat mij te ver. Dan denk ik jongens, dat moet je. Dat moet je gewoon niet kijken. En dan denk ik. Er zit wellicht een onderliggend probleem en dat is namelijk. Ik vind het niet van jou in je in je maatschappelijke analyse rol. Echt heel, heel fijn vind ik ook. Dit is te weinig content voor kakkers. Er is te weinig schade, wordt te weinig gemaakt voor voor ons. Jammer, want dat door de inza gamification van de samenleving ook mensen om mij heen naar het naar het naar het verslag van vernoemde dat het verzet reportage daar van geef Roelvink moeten gaan kijken naar ook daadwerkelijk iets moeten vinden.

[00:09:23]

Daar wordt normaal over gedaan. Ik vind niet normaal ja dus eigenlijk. Nou, ik vind dat je een heel goed punt maakt. Dus. De verpauperen, de de pauper regering van fan van onze cultuur dus. Wat heel erg opvalt op Instagram is dat die die die verzengende eenheidsworst van Instagram ervoor zorgt dat iedereen langzaam verandert in een low life. In een pauper dus. Kijk, Dave Roelvink is gewoon geboren in de rijkste straat van Nederland. Ha ja, in de Peseiro.

[00:09:53]

Die woont in een lekker appartementje gekregen van Dries is een sociale steiger. Die heeft het goed gedaan. Dat vind ik eigenlijk een leuke man. Ja zeg gewoon een vent. Die heeft het goed gedaan voor zijn leven en die wil eigenlijk zijn zoons een beter leven geven. Vroeger was het zo dat die zoons dan de volgende stap maakten. Hennie Die werden misschien lid van het koor of die gingen een abonnement nemen op het Concertgebouw. 3. Tegenwoordig is het mooi erover, maar tegenwoordig?

[00:10:18]

Wat gebeurt er met Steve? Die doet weer een stapje terug. Ja, die zet zijn hele rug vol tatoeages die ramsj tanden uit z'n bek zetten. Van die plastiek dingen in en die begint dat Instagram plastiek. Ik begrijp dat Instagram bzx raten. Bajo broer, bajo broer. Terwijl die had moeten zeggen hé, wat leuk het Museumplein. Maar zou het ook niet te maken hebben met zijn naam Dave? Ik denk wel eens als als als. Als Dries gewoon zijn zoon Diederik had genoemd was het anders gelopen.

[00:10:44]

Diederik Rolvink Wij zijn geen roadbook. Dan zou het kunnen. De reden waarom Roolvink? Nee, maar ik. Het is. Het is natuurlijk wel zo dat ik zie het ook wel aan aan vrouwen om mij heen. Die andere vrouwen volgen op de gram. Ja, waarvan ik zeg als wij dat als man nou doen, dan doen we dat nog met een bepaalde reden hè. Het zoekvenster dat wij kennen, dat allemaal ordinaire vrouwen door onze harmonie kunnen wij doen.

[00:11:12]

Vrouwen kunnen wel gewoon kiezen van hele Huizer. Die dames ga ik niet volgen of dit maar ga ik niet volgen. Want jij zit serieus vrouw in jouw omgeving die tot voor kort met een Oilily shanti rondliep en die er nu opeens over alsof ze in Dubai op zijn. Maar het is echt zo. Dat verandert echt extreem dit. De ouderwetse kakker blijft niet meer bestaan.

[00:11:36]

Danny Bakker staat onder druk. We worden allemaal een soort soort bezoeker van Temptation Island.

[00:11:40]

Ja, en dat moeten we. Daar moeten we iets tegen beginnen, want er is niks mis. Media kakkers. Er is niks mis met een mooie salarisschaal en lekker in Leiden erbij. Bij Minerva en gewoon een beetje toch? Dat is toch prima?

[00:11:50]

Ja, je hebt natuurlijk wel Mark Baanders die probeert dat een beetje. Maffay?

[00:11:54]

Ja slijpt al. Ook zal hij het PowNews dat. Ja, dat is best. Maar dat is dus wel nivo Looza. En dat is ook sensatie.

[00:12:02]

Het is een beetje je je voelt dat dat dat een betaald schooltje is waar die naartoe is gegaan. Het is net. Het is nét niet.

[00:12:09]

Dit is een. We kunnen hier nog een heel ander Quintyn Sandi aan wijden.

[00:12:12]

We gaan naar jouw dieptepunt. Joop ik heb. Ik moet even beginnen met hoogtepuntje, want ik heb mijn oude huis, jouw oude huis, onze oude huis bij het huis waar podcast geschiedenis is geschreven, aan mijn keukentafel verkocht aan een luister kind. Och, dat is toch wel heel mooi.

[00:12:27]

Krijg ik nou nog net zoals met mama niet voetballers die door het opleidings percentage.

[00:12:32]

Nou dacht het niet Joop, maar jij hebt echt Lomm veel winst opgemaakt. Ja paskamers nooit van mij. Wat het was was trouwens wel een stiefvader van de stiefvader van je ex.

[00:12:42]

Ja en jij woont de grond. Waar wonen er gratis zijn? Nou, dat was geen mening. Nou, daar krijg ik niks. Ook goed hij dieptepunt. Dat was even wat serieuzer. Ik had ze. Zondag had ik een Coel met mijn Kroatische architecten Iva. Superlange meisje die op een gegeven moment. Ik vroeg hoe gaat het met je?

[00:13:00]

En is dat ook degene die die boot afvuurt en die eigenlijk alles voor je doet?

[00:13:04]

Want die heet ook Iwate? Ivana? Oh, is het gewoon dezelfde? Gewoon een architect? Die vuurt ook boten, gewoon één Kroatische. Gewoon alles doen. Gewoon alles op een eiland.

[00:13:14]

Dit is IWA en zij is de architecten.

[00:13:16]

En ik vroeg hoe gaat het met je? Ja, een vrij vrijblijvende vraag hè? Maar toen begon ze meteen eigenlijk een beetje te huilen. En ze vertelde van nou ja, wij hebben het zo vermoeiend dat het hoor van die vrouwen die dan. Hoe gaat het? Dat verwacht je toch dat je gewoon toch maar gewoon terug ho? Best jouw probleem wil ik niet horen. Eerlijk, als we die afspraak hebben met elkaar gemaakt.

[00:13:40]

Als je vraagt hoe gaat het goed? Ja, maar dat is Nederland, aannemers, Nederland ik. Ik vond het een heel mooi moment, want ze we kunnen goed met elkaar vinden. En dat is dus blijkbaar zo vertrouwd dat ze kan huilen bij mij. Nou, dat vind ik eigenlijk maar mooi toch?

[00:13:56]

Ik snap het met relaties die ik uit huilen, maar ik snap alleen maar goed. Ik heb een goede band met Eva en Eva. Die zei van wij zijn al twee maanden in. In Zagreb zitten wij in een lockdown, maar we hebben ook een fucking heftige aardbeving gehad, dus moet je voorstellen. Je moet binnen zitten omdat het lockdown is. Avondklok. En dan is er een aardbeving van 6,5 op de schaal van Richter. Dan flikkert dus je plafond omlaag.

[00:14:20]

Je gevel flikkert uit uit uit je huis. Dus ik dacht van holy fuck, hoe? Hoe kut voel je je dan?

[00:14:28]

Ik bedoel, wij zitten te klagen over ons leven, over onze avondklok, over over de lockdown. Deels terecht en je weet hoe ik denk over de avondklok. Je weet hoe ik denk over lockdown zweetdoek denken. Of het nou eens korona beleid ik. Ik sprak haar en ik dacht van holy fuck deze mensen. Een paar duizend 000 kilometer verderop. Die moeten binnen zitten omdat ze daar dan zogenaamd veilig zijn. En dan valt je huis uit elkaar. Wa waardevast?

[00:14:52]

Ben je dan nog veilig? Ja, dus ik dacht echt Jezus Christus. Maar er zitten eigenlijk. Dit is echt erg. Ja maar. En dan zijn er nog weer overtreffende trappen in.

[00:15:01]

In andere delen van de wereld goed en zo dichtbij zitten zouden zij en haar beter. Kom daar en ik dacht echt van K7, maar wij moeten om. Ik snap ook je punt ik ook wel zo mijn mening daarover. Maar we moeten om 9 uur en van binnen gaan zitten. Ja wat? Ha. Maar ik vind het wel moeilijk, want zij zei ook ik had er echt een goed gesprek met. Ik zei van Jezus ik voel me zo'n sukkel, want ik zit in mijn podcast en ik zit in artikelen.

[00:15:21]

Zit ik te klagen over korona beleid? Dan zie ik jou huilen en jij vertelt je verhaal over hoe je je plafond naar beneden komt en hoe je totaal maar veilig voelt in je eigen huis.

[00:15:31]

Fysiek? Ja, maar ik vind het ook wel dezelfde dat dat dat cliché ding van Jaber in Afrika hebben ze teveel?

[00:15:37]

Nee, maar je moet ook kunnen klagen. Nee, maar ik moet precies. Maar tenzij zij dus heel sterk.

[00:15:41]

Wat je nu zegt is gelul, want iedereen vindt zijn eigen problemen altijd het ergst en het is volkomen normaal. En wij Kroaten zijn zo gepokt en gemazeld door ellende dat we een soort van NoMoBS zijn. Weet je wel, een soort van gevoelloos raken. En dat is ook niet goed. Dus jij zegt van Yvette. Ze hebben allemaal mentaliteit van alles is kut. Onze regering is kut, allemaal corrupt. Onze huizen stortten in Corona. Het is allemaal gelul en hier zijn we totaal gevoel van.

[00:16:08]

Het wordt ook nooit beter, dus in die zin hebben wij de luxe dat we nu ons kut voelen omdat we weten dat het beter kan zijn.

[00:16:14]

Snap je ze ook wel weer? Lekker makkelijk als je gewoon bij alles neerlegt? Gewoon Agiaden. Jammer dat met de ramadan dan. Dan is er echt niet vooruit in leven.

[00:16:23]

Nee, maar goed, de les is ja, want we hebben natuurlijk een goed voornemen van Coca-Cola.

[00:16:29]

Hoort daarbij. De lijst moet zijn jongens. Ik kijk, want ik vind het echt kut. Die avondklok. Ik vind het mega vervelend dat Nederlandse korona beleid totaal inconsistent. Eerst waren we van de Vrijheid Blijheid School, nu zijn we ongeveer de strengste politiestaat van van West-Europa. Ik begrijp helemaal geen fuck van Jaap. Samenvattend. Mijn goede voornemen is dat ik beloof dat ik me meer bewust zal zijn van mijn eigen geluk. Ik vind het Bogaers, jij geluk, zegt dat dan.

[00:16:58]

Dat klinkt heel gek, maar ik kon geluk niet. Ik zie het in je ogen als ik.

[00:17:02]

Als ik een woord zeg wat ook maar klinkt naar iets van emotie of soft of nuance, dan schrik je jouw geluk.

[00:17:11]

Ja, ik zie jou. Als ik nu zou zeggen ik hou van jou, Jaap.

[00:17:14]

Nee, dat zou je nog wel kunnen zeggen ja. Maar ik vind geluk. Het woord geluk is is voor jou heel gek. Maar ik vind mooi. Ik ben het volledig, maar ik denk dat niemand het daar mee oneens is.

[00:17:24]

Nou ja, goed, ik denk wel dat een belangrijke les is voor iedereen die nu de straat op gaat en zichzelf heel zielig vindt. Dat zwaar. Sacoor ap. Ja Jaap. Hoofdonderwerp. Hoofdonderwerp. Tijd. Het werd tijd. De hoogste tijd.

[00:17:36]

Ja, we gaan meteen door naar ongevraagd advies. Dat is deze week van Rick Pastoor. Dat is iemand die jij waarschijnlijk niet kent. Hij komt een beetje buiten uit De Correspondent Terug podcast over mediabronnen, maar ook niet maar.

[00:17:48]

Je hebt wel gehoord van zijn boek? Ja, dat is heel wel heel interessant.

[00:17:51]

Hij heeft een boek geschreven en dat heet Grip. En dat is echt iets waarvan wij onszelf moeten dwingen om ons daarin te verdiepen. Wij zijn natuurlijk toch luie, verwende Rob mannetjes die ons niet wensen te verdiepen in iets. Maar dit is echt iets waar we ons in moeten verdiepen, dus we gaan hem ook langer spreken. Achter het muurtje Vagant zijn nu gaan we luisteren naar Rick Pastoor.

[00:18:13]

Hij sluit een stukkie ongevraagd advies van een beenhard en CNRS of een onbekende als het gaat over de waarde van tijd, zijn dubbelgangster twee dingen.

[00:18:22]

De eerste is dat we er heel veel van verkwisten en dat we niet goed hebben nagedacht over wat zijn de dingen die we zouden kunnen schrappen? De tweede vind ik eigenlijk nog veel belangrijker. Dat gaat over dat we niet goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Dat is dus de positieve kant ervan. Alleen als je mensen gaat vragen of mensen komen vaak naar mij toe, zeg je geen idee wat ik nou eigenlijk wil, maar beleven of met mijn tijd. En dan vraag ik altijd heb je al eens langer dan vijf minuten nagedacht over wat je eigenlijk wil?

[00:18:52]

Als we gaan zitten met een vel papier, heb je al eens gebrainstormd. Heb je al met meer mensen erover gepraat? Heb je uitgebreid onderzoek gedaan? En dan is het antwoord eigenlijk altijd nee. En dat stilstaan bij problemen. Maar jezelf durven kijken en analyseren wat je belangrijk vindt, dat is wat mij betreft het startpunt voor met meer intentie omgaan met je tijd. Daar kan komen dan waarbij er drie dingen uit. De eerste is dus die intentie. Doe wat je doet met een met een reden doordacht.

[00:19:23]

Voel je je dag je avond met dingen die je belangrijk vindt? De tweede is doe experimenten en wees daarbij als derde punt. Niet bang om de dingen te laten die iedereen doet. Dat is waar je het grootste verschil maakt. Je realiseren dat datgene wat wat je lezen dat je luistert. Dat je dat doet omdat je er zelf rijker van wil worden. Dat je iets wil leren in plaats van dat je doet omdat iedereen dat nou eenmaal luistert, leest, kijkt, volgt.

[00:19:51]

De laatste tijd bonus voor Nederland is denk groot. Durf buiten de kaders te denken van het ja, doe maar gewoon. Dat is al gek genoeg. Durf groots te dromen en na te denken over wat zou ik kunnen bereiken als ik, als ik daar mijn pijlen op richt en vervolgens druk terugbrengen naar kleine gewoonten en dingen die je in je in je dagelijks leven kunt inpassen en zo kleine stapjes daarnaartoe werken?

[00:20:19]

Te gaan bekijken verstard? Ja, maar wat is eigenlijk mooi moment, want we beseften opeens tijd. Ik heb duurde vrij lang. Ja. Ja, dat dat ook. En ik merk dat ik toch ook weer heel snel afgeleid ben, zelfs als ik naar zoiets lijstnummers. Heel erg, want ik vind het echt een heel interessant onderwerp. Ik vind ook zijn hele verhaal interessant. En toch ben ik dan weer gewoon weer met aap en telefoontje komt er mij, legt Sabena gewoon even uit.

[00:20:45]

Maar heb jij ook een kijkje weer? En dan wordt weer een snoepje gedragen en ze hebben die dingen hé. Dat je dan toch even weer gaat kijken. Da's toch niet goed? Ja, maar ik vond ja, ik vond wel interessant dat die euh. Uiteindelijk zei experimenteer ja, dat is wel iets wat ik niet zoveel doe denk ik.

[00:21:04]

Het is niet dat ding, maar het staat ook haaks, haaks, haaks op je intuïtie. Dus je denkt bij een experiment denk je dat is de kans op tijdverspilling is groot. Precies daarom experimenteer je niet, want je denkt als ik iets probeer wat niet lukt, is dat tijdverspilling.

[00:21:22]

Maar dit wel. Het deed me ook echt denken aan wij kregen hier van een van de. Van een redacteur van Tony Media kregen wij een dank boek van weer de boys van de consument. En zijn fout. Nou heb ik hem gecomplimenteerd. Briljant idee. Luister, je zit af te geven op de nurture van de poll. Maar even, want het beste business idee ooit is van Ernst-Jan Fout, die als een leeg boek met een kaft erop en verkopen.

[00:21:46]

Ja, maar die gasten zijn hartstikke slim en ze doen dat hartstikke goed. Daar gaat het niet om, maar daar hoef ik niet uit het. Maar dat dagboek, hetwelk van die dingen. Ik heb heel veel krijgen. Ja, schrijf, schrijf een brief aan jezelf en handigheid na een jaar terug luisteren. Probeer de vakken in te delen van je dag. Planning. En dan heb je er. Je hebt ook niet planners. Heb je toch? Dit is ook zo'n planner en dan moet er dan allemaal per dag.

[00:22:08]

Per tijdvak moet er iets opstaan en dat moet je dan doen. Zou ik heb dat wel eens half geprobeerd, maar ik vind dat lastig. Dat soort dingen. De data? Ja, die structuur kan ik. Dat kan goed. Maar de manier ik vind wel interessante manier om zorgen. Ja maar kijk, het probleem is dat dat wij in zeker jij zijn natuurlijk toch een beetje creatieve mensen en dat zijn van die van zondags kinderen. Ik heb het idee dat efficiënt timemanagement ook heel erg hoort bij super ambitieuze super alfamannetje is die.

[00:22:41]

Die zijn er heel erg mee bezig. Maar wij zijn eigenlijk gewoon niet zo heel erg mega ambitieus. Nee nou, maar hij zegt bijvoorbeeld ook euh ja. Je moet echt goed even af en toe een moment nemen om over na te denken wat je echt wil, maar dat doe ik wel. Heb ik het idee? Het is niet dat ik altijd maar doorgaan nooit denkt. Is dit nou wel wat ik wil doen? Want ik verbrandt rustig alles grijpers.

[00:23:04]

Maar leuk vind? Ja, nee, dat doe ik ook. Dat doe jij ook. Dus dat is dat. Dat geldt niet zo. Ik denk overigens wel dat heel veel mensen dat inderdaad nooit doen. En vooral het laatste punt wat hij noemt, het doet niet wat iedereen doet. Maar ja, dat is natuurlijk wat er om ons heen heel veel geven.

[00:23:18]

De punt waar we het net over hadden, waar je mee begon. Dus zeg maar de tijds en belasting van een experiment dat je dus iets probeert in plaats van dat je blijft doen wat je altijd al deed. Gevoelsmatig denk je een experiment is risicovoller dan blijven doen wat je altijd al d. Maar daar ben ik eigenlijk ook het afgelopen jaar. En dat was onder andere was echt een besef moment toen ik te gast was bij podcast over media trouwens. Ik zou wel echte credits voor gegeven hebben.

[00:23:45]

Ik moest trouwens heel negatief doen over podcast of media van Sandur, want anders dan ik moest ook een keer in de Mediacourant komen.

[00:23:52]

Lief, maar ik vind een quiz eigenlijk best live. Je doet het ook nog het eigenlijk best aardig, maar nee, maar dat was wel echt echt een belangrijk moment. Want zij? Zij draaide eigenlijk in het verlengde van wat Rick Pastoor nu net zegt de boel om van. Waarom? Waarom is het risico groter om iets nieuws te proberen dan te blijven doen wat je al doet en duidelijk je niet helemaal op je gemak voelt en niet niet gelukkig bent? Dus wat is het?

[00:24:20]

Wat is het wat je tegenhoudt?

[00:24:22]

Nou ja, het weet. Concreet ding wat ik echt bizar vind, wat ik niet aandurven, maar wat ik wel wil doen. Ik werk veel met Jorunn, producer, waar ik altijd mijn werk en die heeft sinds kort een privé en een werk. Telefoon werkt telefoon, laat die in de studio en privé, daar kun je echt geen fuck mee. Dat is gewoon een telefoon waar niks mee kan. Maar als het echt nood aan de man is, wordt hij gebeld.

[00:24:42]

Ja sorry, peper, ja zelfs een soort van en en dat bevalt hem bijzonder goed en er ook heel veel mensen van werk hebben. Dus dat nummer ook überhaupt niet kunnen überhaupt niet bellen. Ik heb ook gedacht al moet ik dat niet doen.

[00:24:54]

Gaat me dat niet ontzettend veel tijd schelen, vooral tijd die ik dan kan besteden aan belangrijke dingen zoals s avonds als ik bij M-Kids ben. Dat ik niet dan ook nog even tien mails ga wegwerken omdat die gasten wil zijn. En dat ik aan Kim wil vragen hoe het gaat. In plaats van dat ik dat we allebei dat ding zit of als eerste instappen als ik ga slapen, dan gaat precies of als ik ga slapen. Dat ik dan weet dat dat uur slaap kan pakken omdat ik me gewoon fijner voelde.

[00:25:17]

Dat ik nog op dat klote ding zit. En ik merk dat ik dat experiment dat doe ik al niet vind ik heel, heel erg hoor. Vind ik echt. Vind ik echt heel suf. Vind ik dat niet doe. Dat soort dingen doe ik niet.

[00:25:28]

Wat ook heel veel mensen zeggen. Yohara Je hebt je hebt binnen producers. Heb je heel veel een soort beweging van mensen die om 5 uur opstaan en die werken tot 1 uur.

[00:25:37]

Je zegt dat is mijn tijdvak, dan ben ik verreweg het meest verstarde mensen, ook van die superpositie. Dan ben ik ook productiever.

[00:25:44]

Heel eerlijk. Het is toch zo? Ja ja, dat is nu. Het is nu zes uur en we zijn echt niks waard.

[00:25:49]

Nee, maak maar, maar ik waarschijnlijk. Als ik vroeg opstaan en ik zou een rondje hardlopen. Ik ga dan drie uur aan het werk. Dat is hij algemeen bekend. Heb je waarschijnlijk meer gedaan dan dat je de hele dag achter de Vhiy en de Passions achter je laptop zit? En je doet niks. Dat is volgens mij gewoon wat het lag.

[00:26:08]

Iets wat je vijf uur rompstaat hebt uitloopt. Dat doe ik natuurlijk niet. Hij was wel wat meer dan 5,1. Wesley, ik weet niet of wel.

[00:26:15]

En als George dan luistert. Wat gebeurt er dan? Ik weet niet of jij de uitvinding is, nu ze het wel als van gehoord. Waarom niet?

[00:26:25]

Die druk ik dan nog een paar keer in. Ik heb natuurlijk wel Quds, dus ik ga gewoon om zeven uur op. Wel echt met een enorm frisse tegenzin al. Dan moet ik mezelf badhuizen en brood maken voor de kids.

[00:26:36]

En dan ben ik om negen uur al kapot. Helemaal kapot heb ik het niet naar school gebracht.

[00:26:41]

Moet ik echt even terug horend Odette? Voordat ik iets kan gaan doen we slapen auto. Natuurlijk doe ik dat niet, maar de Leisel bij wijze van spreken aan de rand. Hoelang niet? Mag jij in je afgezonderde bergen? Maar ik ben er dagen. Ik totdat je mijn sponsorende bewering noemt. Nee, maar het is wel dat ik dan dan ook. Dan heb ik weer even een en ander heeft ook weer met suikers en dingen te maken en dan krijg je meer water.

[00:27:04]

Dan heb je kan ik me heel erg tegen hangt.

[00:27:05]

Maar de aflevering gaat over tijd, maar het gaat eigenlijk over koolhydraten. Nee, helemaal ook niet. Maar het heeft allemaal met elkaar te maken. Want als je gewoon goed eten, goed sport en dus ook die tijd daarin stopt in plaats van maar heel veel werken. Heel veel uur, maar niet efficiënt. Dat heeft toch met elkaar te maken? Nee, absoluut, maar het is toch zo?

[00:27:22]

Nee. Ik geloof daar echt heilig in.

[00:27:25]

Maar goed, waar waren dat neder komt? Ja, is dat wij? Want dat noemde hij rijk. Dus je moet dingen, maar je moet meer dingen doen met een bepaalde intentie. En wij doen heel veel dingen. Helemaal niet met de intentie, maar gewoon omdat we lui zijn. En die neus. We zijn routine.

[00:27:42]

Dieren waar wij komen. Nee, ja, wij komen uit ons bed en we denken nou, daar staat mijn slof. Dus ik doe mijn voet maar in. Besloop ziet eruit. Nou, ik druk ik druk op een koffie knop en dan doe ik dat maar. Maar wat is mijn intentie? Ik heb geen flauw idee. Ik denk gewoon aan moet doen. Ja, terwijl mijn intentie is eigenlijk. Haal het maximale maandag. Nou ja, dan zou ik dus een 2 2 3 minute workout aan moeten zetten of op de auto.

[00:28:09]

Hoeveel minuten zit je er al? Dan zit je er al lekker bij. Maar gewoon een lekker Twenty20 in het werk outte. Ha en dan helemaal geen. Geen. Geen 3 liter koffie, want meer goed voor natuurlijk niet. Gewoon een kop thee, een zelf geperst dingetje en gewoon om 6 uur achter mijn achter mijn lauwe Tobe.

[00:28:25]

Half eerst gewoon over de hei, een uur met en met de hond. Dat is dus wel. Maar hoe kunnen we onze onze totale debiele tijdsbesteding dat het.

[00:28:34]

Het zit hem ook in die hele 24 uurs economie. Gewoon het gewoon de indeling.

[00:28:38]

Vind het zo mooi hoe jij van mijn slofte routine na na na macro economische kritiek gaat.

[00:28:44]

Ik vind het echt knap deling van kijk en kijk er fout nog een punt kan zijn over het die geluiden een beetje blijven hangen in de nulletjes en eentje precies. Maar ja, je zit over zo'n tien keer. Ja nee, maar het is wel zo dat je in mijn beroep. Boeit het geen reet tijd. Ik bedoel als ik elke sessie schrijf. Sessie begint om 11 of 12 uur en in Duitsland is dat nog veel later. Als in Amerika doet dan ga je beginnen om 12 uur en in Duitsland moet je ook Duitslands echte schrijfsels zijn.

[00:29:13]

Gewoon van 9 tot 6.

[00:29:14]

Dus gewoon jarig en GroenLinks een punt.

[00:29:17]

Heb je nou ook wel een uur voor de schrijfsels in Duitsland nog gewoon als ik Laagdorp klaar.

[00:29:23]

Je hebt er ook Duitse dj's. Ik heb net een Plamen.

[00:29:25]

Felix Jneid is een Duits dj duo.

[00:29:28]

Robin Schulz, die klinkt Duits. Dat is ook een Duitser. Dat klopt. Een hele hele grote dj. Euh.

[00:29:34]

Maar het is wel zo dat ik gewoon ik moet gewoon mijn zoon vooral naar school brengen, dus ik kan die tijd al niet anders dan kan. Ik kan ook. Om half 9 heb ik om naar school gebracht, maar daar kan ik wel weer in bed gaan liggen en niks doen. Maar dan op GMD. Komt ie om 6 uur dan? Ja, dan is de oppas moet ik aflossen. Werkt allemaal.

[00:29:49]

Ik heb nou eenmaal te maken met bepaalde tijdvakken. Jij hebt eigenlijk met niemand behalve een deadline voor de Volkskrant ofzo of een keer een praatje maken. Maar voor de rest. Ja maar die afspraken. En nou ja, dan doe je dat toch helemaal op je eigen tijd? Nee, maar goed, ik, ik, ik, ik. Ik merk dat ik mijn tijd efficiënter te manage. Ik ben. Ik ben heel slecht in het ik. Ik mis de disciplineren werking van een gezin of een of een huisgenoot.

[00:30:16]

Snap ik snap je. Dus jij hebt. Jij wordt je bed letterlijk uitgeschreeuwd door een stel kinderen. Maar ik word nou ja, ik word door bovenbuurman.

[00:30:26]

Nee maar goed, lawaai op een vliegtuig. Ik moet, ik moet. Motivatie uit mijn grote teen halen al bij al lang en ik merk gewoon dat dat moeilijk is, dus mijn tijd management is meer. Ik moet meer geïnspireerd raken om dat zelf te doen, zeg maar.

[00:30:41]

Maar ik vind het ook wel weer leuk. Ik ben de afgelopen twee jaar heb ik het nog nooit zo druk gehad als ik het ooit heb gehad. En ik vond het toen altijd wel prettig, maar heb ik ook echt wel als zelfstandig ondernemer moeten zoeken naar invulling van mijn tijd? Krijgt af en toe een dag dat ik dacht ga ik doen. Vandaag ga ik in godsnaam doen, want dit jaar heb ik was hier natuurlijk, want dan maar kort geraak je nummer.

[00:31:02]

Nee, dat is echt wel langer dan twee jaar geleden.

[00:31:04]

Maar dat ik, dan ging het financieel prima. Ik hoef je vast niet dat er dan echt nood aan de man was, maar wel dat ik dacht het moet nu wel iets gaan bedenken. Ga ik dan toch maar weer iets schrijven of weet ik veel? En dat ik dat nu niet meer vind? Ik ook heel prettig. Soms schiet het weer door en dan heb ik heb ik helemaal geen tijd en vind ik jammer.

[00:31:22]

Maar heb je nu wel het gevoel, want ik heb wel echt het gevoel. Ik had natuurlijk wel de hoop na vorig jaar dat ik iets meer tijd zou hebben en dat ik iets meer rust in de maak.

[00:31:30]

Was die er fucking drukker, nog drukker dan ooit? Maar wat gebeurt er dan? Wat doe jij dan met die tijd als je dan de rust hebt? Zeker? Kijk ik, maar die heb ik dus. Als ik op mijn geweten heb heb ik nooit op de bank. Of ik heb geen. Geen. Geen gezellig lelijk? Nee.

[00:31:44]

Maar ik heb als ik die tijd heb, heb ik de tijd met de kids van Kim of met mijn familie of vrienden. Da's prima, dat snap ik. Maar om heel veel, want ik heb daar ook wel over nagedacht. Ik zeg natuurlijk ik schreeuw natuurlijk overal altijd. Wanneer kan ik met pensioen?

[00:31:57]

Lijkt me heerlijk. Ik kom er wel achter de afgelopen twee jaar. Wat ga je dan doen?

[00:32:03]

Wat doe je dan?

[00:32:03]

Het is voor jou de drukte die je nu hebt. Dus eigenlijk soort van wake up call van. Ik vind het eigenlijk best wel lekker om druk te zijn. Ik kijk sommigen vindt het fijner dan die van twee jaar geleden hebben.

[00:32:13]

Die hebben één ding wat zijn alle Fets op aarde vinden? En dan kunnen ze al hun tijd aan besteden. Ook als ze met pensioen zijn, dan gaan ze die boot bouwen en als enige. Dat is hun leven. Ik heb die dingen niet. Ik heb ook niet die aandacht. Spanje is voor mij gewoon tekort, want dat wil ik niet. Dus ik heb dan zou ik echt tijd overhebben voor en ga ik me gewoon echt vervelen. Linking? Het lijkt me toch niet cool?

[00:32:33]

OK, maar we hebben het over tijd management en ik denk dat bij Tijd Management hoort dat je op tijd de achterkomt dat sommige dingen een verspilling van tijd zijn. Een baan. Een vriendin. Beddengoed in wat?

[00:32:46]

Om om Harm het gewoon te ontzeggen. Volgens mij zijn wij daar allebei zeker goed in zijn vel weggelopen. Ja, behalve bij vriendinnen MMX legden. Ja ja. Kon de neiging om te denken. Misschien komt goed komt het komt er nog wel goed?

[00:33:00]

Nee, ik ben er echt goed in. Ik heb wel veel en dat dat vreselijk om kroonlanden erbij te halen, maar het is wel zo. Ook dat helpt wel weer mee om het vet af te trimmen. Niet fysiek ernaast, maar van nummer vijf van je bestaan. Hoeveel heb ik echt nodig? Afspraak.

[00:33:18]

Maar jij bent wel open, maar jouw sociale leven? Zo ja, jij bent een jij. Jij? Jij hebt niet. Luister eens. Hoe vaak heb jij etentjes met mensen? Dat ik echt denkt doe effe normaal. Waarom zou ik doen? Maar ja, je hebt toch geen drie zoons en ik heb toch geen kinderwens? Kan je dan toch thuis gebruiken om gewoon werk? Wil jij graag een boek lezen? Dan heb je die tijd.

[00:33:37]

Toch moet de gewone mens. Ik moet toch ook gewoon socialiseren? Maar ook wel allemaal mooi, maar je kan ook wel gewoon ja zeggen.

[00:33:46]

We moeten even ook over tijd. We zijn nu 36. Hoe zie jij deze leeftijd? In de hele Spanje des leven des levens?

[00:33:53]

Nou ja, ik had jou en ik vind dat hij vanmiddag in zijn auto samen nog jong.

[00:33:58]

En toen zei hij Ja, we zijn dus over 14 jaar zijn we vijftig. Ja, dat klinkt natuurlijk echt afschuwelijk. Echt afschuwelijk. Het klinkt echt als een volgend jaar en ik lig de hemel af, maar ik heb niks meer. En toch, zo klinkt het.

[00:34:12]

Nee, absoluut. 12u55 valt ook weer niet.

[00:34:15]

En als je dat weer teruggerekend als je 22 was dan. Euh ja, dan denk ik van. Ik heb eigenlijk best wel leuke dingen gedaan en valt het wel weer mee ofzo.

[00:34:26]

Maar voor mijn gevoel zijn we echt een beetje halverwege. Toch wel, want eigenlijk ken ik. Ik tel mijn kindertijd en zeg maar tot mijn 25e. Tel ik bijna niet mee, omdat je dan gewoon niet weet wie je bent en je doet maar wat. En zogenaamde studententijd, leuke tijd van je leven. Ik vind allemaal reuze tegenvallen, vind ik. Ik vind nu alleen de laatste tien eigenlijk gewoon de leukste tijd van mijn leven. Dus als ik er nog 10 bij kan hebben en misschien zelfs nog wel 20 bij kan hebben zeg maar top 50 waar je echt kwam mag alles aan doen.

[00:34:57]

Douwes Dekker vindt het goed, maar daar zijn de productieve jaren. Dan kun je nog gewoon dingen opbouwen, dingen doen.

[00:35:04]

Maar ik denk maar als jij 50 bent, want je hebt het ook wel eens over de 60 min maatschappij. Heb je duels gehad? Ik denk dat je ook wel als je als je 60 of 50 DB ook nog jonge hoor en dan kan je nog veel, zeker tegenwoordig.

[00:35:18]

Ik daarom dus we zijn. We zijn oprecht, nog niet zo oud. Ik denk dat we nog moeten beseffen dat we echt. We zijn geen time billionaires meer, maar er zijn wel een. Airtime Billionaires slijt, maar is de. De pensioenleeftijd is toch ook gewoon wel weer omhoog zo gegaan. Wij zitten toch niet? We hebben toch helemaal geen vaste dienstbetrekking meer centrum? Typische millennials met drie 3/0 hebben anders dat ook. Wij gaan toch helemaal geen pensioen hebben.

[00:35:42]

Ik vind dus ik vind dus ook dat heel veel oude mensen zich veel ouder gedragen. Op een gegeven tijd gaan ze gewoon hé. Ik ben nu zo oud, dus ik ben oma, dus ik ga niet meer werken. Dus dit is mijn tijds invulling.

[00:35:53]

Heel zonde gewoon, want tijd heb je gewonnen. Ja, maar ik zou het ook. Ik denk ook wel dat het goed is als wij misschien, want we zijn nu toch. We komen nu in de leeftijd dat dingen goed gaan hé. Dat je een beetje je leven in eigen hand kan krijgen. We hebben een bedrijfje en nooit weet ben je. Ik denk dat nu echt heel snel gaat. Ik ben wel bang dat we voordat we het weet weten en 50 zijn.

[00:36:16]

En dan kun je niet meer allerlei gekke dingen doen. Ga je niet meer nog een jaar met je vriendin of met je vrouw en je kinderen iets heel anders doen? Waarom niet? Ja, omdat dan wordt de drempel wordt steeds hoger.

[00:36:28]

Want ja, ik vraag hem om hangt hangt gewoon af omdat je niet meer kinderen omdat je gewoon moe. Bedoel, wij zijn toch nog als je het gewoon een beetje buitensporten en een beetje normaal doet en niet allemaal domme champagne en whisky drinkt wat we nu doen. Maar dan? Dan ben je toch nog gewoon hartstikke kwiek.

[00:36:46]

En qui vive toch? Maar dan is het idee. Dan heb jij het traditionele pensioen idee dat je nu loopt. De rosse tot je oud bent. Beetje het. Ik denk dat je het navolgen moet. Haha, nee, dat denk ik ook. Ja, ik ook.

[00:36:59]

Maar goed, ik heb. Maar laten we dat dan afspreken als we Tony Media verkopen. Is een kwestie van tijd. Ja, dan gaan wij wel echt een jaar gewoon helemaal niks doen.

[00:37:11]

Ik hoef alleen maar leuke dingen. Ik vind het leuk. Ik vraag me wel af wat ik heb best wel wat mensen gesproken die zo'n tussen jaartje dan bakken. Of hoe noem je dat zijn, maar dat een sabbatical? En dan gaan ze ook vaak naar Mexico. Euh, weet ik niet. Maar die mensen die dat doen. Het is nou niet dat dat die allemaal terugkomen met wol. Te gek. En dan komen ze twee landen. Lopen ze tegen, jullie twee?

[00:37:33]

Je hebt twee jaar nodig, je hebt een jaartje bij de kont nodig en dan moet je nog een jaar thuis weer achterkomen hoe. Wat? Wat? Ja, hoe kunt het leven? Het is echt wel een overgang. Ja, toen hebben ik nog een jaar nodig. Een jaar zonder je gezin. Dat je gewoon alleen natuurlijk gaat. Want het is natuurlijk.

[00:37:48]

Nou ja, en als je het zo bekijkt is gewoon een jonge wief en is toch efficiënter.

[00:37:52]

Kan ik toch maar goed. Hij werd weer. Nou uhm, heb jij nog een Buyssens idee?

[00:37:58]

Ik heb zeker een busincident. De nieuwe cd van Ja, ik had mijn schoonvader over de vloer. Robert Kádár. Ik kan nog steeds Kádár niet uitspreken, want dat is wat ervan oefenen. Maar dat maakt niets uit.

[00:38:17]

De vader van Kim voor de mensen die dat niet wist en die heeft een prachtige elektrische auto die electric elektrische zaag dreven is een Franse auto die je leest.

[00:38:27]

Het is een Audi A8 Citron. Ja, ik vind dat zo. Ik vind het een vette auto. Ik vind het een hele, vindt dat lomp, lomp om ook ergens onbenullig, want dan ben je elektrisch naar Ibiza en dan heb je een grootheidswaan. Ja, dat vind ik. Ik vind dat ook. Het is een beetje gekke match, maar ik vind wel een dikke bak en hij kwam naar huis. Met zeven jaar heb je verlengsnoer Otje en er gingen van Anzor door mijn keukenraam en dat moest dan zo in de stekker.

[00:38:49]

Nou, dat heeft allemaal geen krachtstroom, dus dat gaat natuurlijk. Dat levert 3 kilometer in 5 uur op. Wat je wel extra, maar hij moest weer terug. En dat ding, dat trekt dat dus niet in onze buurt omdat het hem burgerij vinexwijk. Ik probeer ze even alvast te noemen, want dan hoef jij het niet. Met een prachtige plaatsen hebben ze wel wat laadpalen enzo, maar die zijn vaak vol. Er komen steeds meer bij. Ik heb in andere landen zijn files.

[00:39:14]

Voor die dingen zie je gewoon in hun Tesla staan.

[00:39:16]

Als de Nederlanders terugkomen uit het Oostenrijkse helemaal vol als een file. Euh. En toen dacht ik.

[00:39:22]

Ik weet nooit wat mensen daar leuk aan vinden, maar ze staan ervoor in de rij. Ja, precies. En als je daarin staat, weet je nog. Dan ben je zelf de file. Hoe ging het ook weer? Had ik laatst nog genoemd? Nou, maar ik had dus bedacht uhm, mijn paal, jouw paal. Ja, dat zijn laadpalen die het doen denken aan een nieuwe aflevering met Up en In Jou staan.

[00:39:42]

Precies, daar hebben mensen wel om gelachen, heb ik gehoord achteraf. Maar dat was ja, ik vond het wel grappig. Maar met jou Youp, al mijn pa en mijn pa, jouw paal. Het is net hoe je t wil doen. En het maakt ook niet heel veel uit. En dat is natuurlijk met een knipoog. Maar wat je dus hebt, je hebt een paal thuis staan voor je eigen elektrische auto. Maar ja, je bent heel vaak weg en dan staat die paal daar te niksen.

[00:40:04]

Het is dan kan je je gewoon balende verhuren als je als je als jarige nu een deur die minder hebt. Dan blijft het leuk zeg maar. Snap je? Maar er was ook een beetje het idee, maar dan kan je energiepeil in de verhuur doen veranderen. Dus ja, lekker. En dan kan je daar gewoon best geld voor vragen. Dan ga je gewoon bij een wildvreemde. Ja, snap je? Ga je met een wildvreemde? Laat je kubala op je auto aan de paal?

[00:40:28]

Nou, dat was mijn idee.

[00:40:33]

Het spreekt me wel aan. Het is toch wel zo'n goed idee.

[00:40:37]

Ik vind helemaal niet gek, maar goed, weg gelaten zich alleen Marie-Paul. Je weet het. Maar iemand gaat nu echt met het idee weglopen en slag inleveren. En ga je meemaken.

[00:40:50]

Nou ja, oké.

[00:41:02]

Nou, ik heb het glas kapot gegooid. Zoals jullie misschien hebben gehoord. Het was heel heftig businessplan ja, maar dat was ook.

[00:41:10]

Ik heb oprecht niet geluisterd naar wat het nou eigenlijk was, want ik doe even zonder die titel, want het leidt gewoon teveel af. Het het is laadpalen die gaat eten, dat is echt wat het is. Elektrisch. Elektrische auto's als je die niet zelf gebruikt, kan iemand anders privé van jou dat gebruikers niet een openbare laadpaal maar gewoon privé na. Misschien bestaat al sterft, erin slaagde erin uitschijnen is gewoon goed idee. Ja maar ach ja, het klinkt zo fucking logisch.

[00:41:39]

Gewoon bij de buurman kijken.

[00:41:41]

Ik heb even gekeken en ik kon het niet zo snel vinden. Dus dan is er in ieder geval als het wel zo is, dan is er een partij bij mij bij. Ik zal een bedrijf niet noemen, maar je kan wel, zeg maar de. De extra energie die je opwekt met zonnepanelen kun je afdragen aan het net. Ja, maar dan zou je. Dan is de volgende stap dat je ook gewoon een Aftab punt hebt. Dus Lapa. En als iemand naar z'n werk is met zijn auto, dan kan jij daar gaan staan.

[00:42:05]

Wat je moet doen vallen bij de buurman zijn.

[00:42:07]

Die heeft geen verhaal. Nou, dan zeg je op hetzelfde adres omdat vrouwlief thuis is. Daar kan ook nog Majapahit we treiteren.

[00:42:14]

Een grens. Ja, ik heb deze week om even de boel af te ronden. Veel die er daarna nog een conclusie over tijd doen.

[00:42:19]

Zat ze mooi? Nee toch? Hebben geen tijd voor. Het snoepje van de. Ik heb een snoepje meegenomen deze week, want ik heb natuurlijk euh, geopteerd voor meer kakker content. Ha ha kakker, kom ik meer kakker, meer content voor kakkers?

[00:42:39]

Ja dus. Want eerlijk, we hebben eigenlijk alleen Beau van Erven Dorens, maar die is natuurlijk woongemeente. Ja, die is toch een beetje natuurlijk.

[00:42:46]

Voor RTL is en realiseert hij zich niet uitspreken, dus we moeten er meer hebben. Marktfalen. Slijngard wordt gezien als een kakker. Ja, maar deze niet. Nee, ik denk dat Mark Ibanez ook geen kakker is. Diep van binnen. Wij zijn echte kakker.

[00:42:59]

Daarom, wij dienen het volk te verheffen met onze kakker konten. Russisch dus belangrijk.

[00:43:05]

Dus daar hoort een kakkers snoepje bij. Oh leuk. En uhm nou had ik. Had ik er eentje meegebracht die hij heel goed kent dus. Dus jij vind het heel erg waarschijnlijk dat ik deze noem, want dan krijg jij ruzie binnen jouw vriendenkring. Maar het is Cateau van E! Ah, maar die vind ik heel leuk. Ja, ik ook. Ik ga er ook voor ik. Het is wel een goeie, want dat is inderdaad een keurige Bloemendaalse.

[00:43:26]

Gert zei ze is een keurig bloemenzaad en zij zat in de lichting in de stal. In de zelfde wave als Doutzen Kroes. Dat was Doutzen. Ja, en het gekke is Doutzen is is echt natuurlijk gewoon. Elissen Model Cateau volgens mij ook bijna soort van, maar niet heel groot. Heel groot is heel Nicasius. Ja maar nee, maar ze is euh, natuurlijk niet zo bekend. Wat anders? We moeten er natuurlijk wel aan het volgende helpen.

[00:43:52]

Daarom doen we dit.

[00:43:52]

Ja, we zijn echt zoveel waardigheid dat er heel veel volgens heeft.

[00:43:56]

Nee, maar ze is natuurlijk mega mega campagnes, maar ze is misschien ook weer wat minder commercieel dan Doutzen dat zou kunnen.

[00:44:01]

Want natuurlijk stuk Victoria's Secret groot wereldwijd.

[00:44:05]

Ja, ze denkt misschien wat genuanceerder over Kuurne, omdat dat zou kunnen dat Cato dat daarover denkt. Maar ik heb. Ik heb haar namelijk een keer gezien bij een festival in Amsterdam. Met jou Amy is en ik weet wel dat ik dat ik wel echt onder de indruk was van Cato van Uhm. En ik vraag me dan af hoe dat gaat. Of zij dan. Euh ja, naar de ouders gaat. En dan zegt van ja, ze moet ja daarvan eentjes.

[00:44:30]

Ja dus echt van harte.

[00:44:32]

Nee, want Cato is is een hele goede vriendin van mijn lieve ex-vriendin en is gewoon echt heel keurig. Ik kan me wel voorstellen dat dat als je uit een KAC gezin komt en je wordt moreel en je wordt zo gek in de weer in die totale gekte van de modellenwereld gelanceerd dat je misschien toch wel iets meer feeling hebt of iets meer poten in de klei houd dan dan als je dat niet hebt. Maar ik vraag me dat die ouders wel een positieve rol hebben gespeeld in de begeleiding van Cato in deze merkwaardige wereld.

[00:45:05]

En wat ook onwijs voor Cato pleit is dat ze altijd met haar jeugdliefde is gebleven. Is dat zo? Ja, heel leuk gast ook heet ook Sander volgens mij. Ja, volgens mij zo. Maar dat moet.

[00:45:15]

Je moet je ook wel sterk in je schoenen staan, want dat doet namelijk ook die andere van Victoria's Secret. Van die EO presentator heet ze ook weer Romy meestrijdt. Romeijn strijd. Die is natuurlijk ook al je volgens mij al de hele leven bij haar jeugdvriend.

[00:45:29]

Dat zijn wel mensen die allemaal wel gewoon geaard stabilo had meegekregen. Want dat wereldje. Ik weet natuurlijk heel veel van wat ik was. Vroeger natuurlijk. Calvin Klein model in een paar paragliden.

[00:45:39]

Ja, marktmodel wij bij Moraes Seacrest?

[00:45:44]

Ja ja, voor de nieuwe next. Nee.

[00:45:47]

Maar dat wereldje is dan moet je wel gehard zijn en geaard zijn en wel wat hebben meegemaakt. En ik denk dat zij dat heeft. Maar ik weet nog dat op dat festival dat ik ook wel echt. Ik bleef naar de kant kijken, want alles klopt wat je zo knap, zo ongeloofwaardig wel dat dat festival was de eerste keer dat jij een pil in je mega had.

[00:46:06]

Dus jij was nogal gevoelig voor JLL van de rapper Lazou en later ook nog eens zien. En ik heb ook Doutzen namelijk wel eens in het echt gezien. Ze zag mij niet, maar ik zag haar wel. En toen dacht ik wel qzs ja, ik snap dat. Daar komt wel iemand binnen en dat is bij Cateau natuurlijk ook gewoon zo.

[00:46:23]

Dus ja, doe je er voordeel mee? Vliegmachine. Maar dat vind ik dan wel een interessant puntje mee af te sluiten. Zijn zijn kakker meisjes in de regel snoeper Reger dan? Plebs Nee, want dat is het hele probleem. Ik vind is dat kakker meisjes onderschat aan het worden raken te zijn hebben te zijn. Want de ordinaire inzet hun lijstjes worden. Dat wordt een enkele standaard. Ja, er zijn zoveel leuke, mooie, prachtige maar meisje. En die moeten we wel.

[00:46:49]

En het punt is. Ik vind die hij begijnhoven niet echt nieuw en het klinkt heel geen al het jaar, maar zégt maar. Het is eigenlijk gewoon echt een mooi punt.

[00:46:57]

Want je maakt is een herwaardering voor klassieke schoonheid. Russisch voor voor klasse, voor. Voor subtiliteit, voor nuance, voor eigenlijk alles wat mooi is.

[00:47:08]

Juist. En het begint erbij dat ze hun profielen openbaar moeten maken. Want dan? Ja ja, zo kan je niet kijken. Want dat mag natuurlijk allemaal niet, want ze werken bij De Brauw Blackstone waar ik veel deed. En dan mag je het profiel niet openbaar maken. Maakt dat profiel gaan opmaken ook meekijken? Ja, kom op. Euh, dus dat moet eerst gebeuren. En dan kunnen we weer eens eventjes de boel naast elkaar leggen. Want je hebt nu ook helemaal geen vergelijk.

[00:47:29]

Nee, nee, snap je? Nee, maar dat is wel waar. Dus het gebrek aan toegang tot kakker profielen Razzies zorgt voor verpaupering. Eizeringen op Instagram? Juist ja, en daar gaan we wat aan doen.

[00:47:38]

Belangrijk is een veel belangrijker punt dan tijd of rellen of Coronet. Ja, ik ben heel blij dat je hebt gemaakt. Ja, hartstikke mooi. Ik heb zin in achter de muur. Maar zeg nou eens kijken. Maar.