Ja, det kan du. Med din Starter-plan kan du købe ekstra kreditter uden løbende binding.
Hvilke betalingsmetoder tager I imod?
Vi tager imod alle almindelige betalings- og kreditkort.
Hvad sker der, når jeg når min plans kreditgrænse?
Du kan når som helst købe ekstra kreditter til pay-as-you-go-prisen. Købte ekstra kreditter bliver på din saldo ud over faktureringsperioden, mens din plans faste kreditter nulstilles i hver periode.
Overføres ubrugte kreditter til næste måned?
Ubrugte kreditter fra din plan nulstilles ved udgangen af hver faktureringsperiode. Købte ekstra kreditter bliver derimod på din konto, indtil de er brugt. Besøg vores hjælpecenter for at læse mere om det.
Hvordan bliver jeg opkrævet, hvis jeg overskrider min plans brugergrænse?
Pro- og Business-planerne har en anbefalet grænse for antal brugere (fx 3 eller 5), med et gebyr for hver ekstra bruger. Vi fakturerer ikke automatisk og lukker dig ikke ude, hvis du går over grænsen – overskrider du den jævnligt, giver vi dig besked. Du kan beholde din nuværende plan, opgradere eller reducere antallet af brugere. Inviter gerne alle, der skal have adgang. Overskrider du grænsen fast, finder vi sammen den bedste plan til dit team.
Får jeg en faktura?
Ja – du får en faktura på mail umiddelbart efter hvert køb, og du kan også altid finde dine fakturaer under kontoindstillingerne.
Du kan opsige når som helst på faktureringssiden i dit arbejdsområdes indstillinger (Settings & members > Billing). Efter opsigelsen er dit abonnement aktivt til udgangen af den aktuelle faktureringsperiode, og du bliver ikke opkrævet yderligere.