Kyllä voit. Starter-paketissa voit ostaa lisäkrediittejä ilman sitoutumista toistuviin maksuihin.
Mitä maksutapoja hyväksytään?
Hyväksymme kaikki yleisimmät debit- ja luottokortit.
Mitä tapahtuu, kun paketin krediitit loppuvat?
Voit ostaa lisäkrediittejä milloin tahansa käytön mukaan -hinnalla. Ostetut lisäkrediitit säilyvät saldossasi laskutuskauden jälkeenkin, kun taas paketin vakiokrediitit nollautuvat jokaisen kauden alussa.
Käyttämättömät paketin krediitit nollautuvat jokaisen laskutuskauden lopussa. Ostetut lisäkrediitit kuitenkin säilyvät tililläsi, kunnes ne on käytetty. Lue lisää ohjekeskuksestamme.
Miten minua laskutetaan, jos paketin käyttäjäraja ylittyy?
Pro- ja Business-paketeissa on suositeltu käyttäjämäärä (esim. 3 tai 5 käyttäjää), ja jokaisesta lisäkäyttäjästä peritään lisämaksu. Emme laskuta automaattisesti emmekä estä pääsyä, jos raja ylittyy – jos ylität sen säännöllisesti, ilmoitamme siitä. Voit pitää nykyisen pakettisi, päivittää sen tai vähentää käyttäjäpaikkoja. Kutsu rohkeasti kaikki, jotka tarvitsevat pääsyn. Jos raja ylittyy jatkuvasti, etsimme yhdessä tiimillesi parhaiten sopivan paketin.
Saanko laskun?
Kyllä. Lasku lähetetään sähköpostiisi heti jokaisen ostoksen jälkeen, ja löydät laskut myös milloin tahansa tilisi asetuksista.
Voit peruuttaa milloin tahansa työtilasi laskutusasetuksista (Settings & members > Billing). Peruutuksen jälkeen tilauksesi on voimassa nykyisen laskutuskauden loppuun, eikä uusia veloituksia tehdä.