Transcribe your podcast
[00:00:00]

Zo ga je luisteren naar de podcast waar je nu eens een rol geven dit ons Prego Alexander kwamen wij in hemelsnaam naar Puro gaan?

[00:00:08]

Ongekend en ongekend. We gaan iets bijzonders doen, namelijk een evenement alleen voor onze vrienden. Dat wordt live, dus in tegenstelling tot wat je luistert naar iets wat op vrijdagochtend opnemen we live s avonds. Euh ja, soort van samen een podcast maken die exclusief is voor vrienden van de show. Via video en waar je zelf aan kan meedoen. Jij kan erbij zijn. Je kan een onderdeel van zijn alles wat je altijd al hebt willen weten over de podcast, over media of over Ernst-Jan.

[00:00:35]

Fout! Kun je dan? Kun je dan vragen waar, waar? Hoe doet ze in haar verhaaltjes en pak vandaan? Waar koopt die zijn handschoenen? Dat soort vragen. Die kun je insturen via podcast over media panel als vriend van de show band. Dan vind je daar de instructies. Als je vragen hebt, dan kun je er ook vragen insturen. Je kan, als je dingen als je wilt dat wij dingen bespreken waarvan je altijd al hebt gedacht.

[00:00:58]

Waarom hebben ze het hier nooit? Kan je nu gewoon afdwingen? Je nu gewoon afdingen? Neen zeggen. Jullie moeten nu praten over bla en wij zullen dan leveren. Want wij zijn dienstbaar en onze vrienden van de vrienden. Welja. Dit alles vindt plaats op vrijdagavond 19 februari om 8 uur s avonds. En als je daarbij wil zijn, ga dan naar podcast over media panel. Word vriend van de show, dan krijg je vanzelf de instructies. Als je al vriend bent hoef je niks te doen.

[00:01:22]

Dan ben je welkom. Krijg je gewoon een mailtje met daarin precies wat er van je verwacht wordt. Ik heb er heel veel zin in. Als je nou ook wil komen. Dat is nog wel belangrijk. Laten we daarmee eindigen als Correction Gaan, een podcast over media panel Cortvriendt van de show. En dan zien we jou vrijdag 19 februari om acht uur s avonds gezellig op Zoem!

[00:01:42]

Einde van de Raw. Welkom bij een podcast over media met Alexander Clubbing en Ernst Young. Fout. Het is een aflevering boordevol tips. Waar gaat worden steeds surfers gerichter. We hebben een nieuw lief tip. We hebben een Boekend tip. We hebben een documentaire tip, hebben een virtuele theatershow, tour tip en we lost allemaal problemen voor je op. Als je dus wel eens afgevraagd gooit welke het ook kijk, maar ik weet niet wat hebben wij dus een nieuwsbrief tip voor je die het probleem oplost.

[00:02:08]

Als je je afvraagt goed de mol zo machtige machtige mannen. Ik weet dat ik niet zoveel over hebben. Een boek, een tip over als je je afvraagt wat is eigenlijk de die je die je onderbroeken die ik draag? Zijn die eigenlijk wel van goede waarde of vind ik erg duur?

[00:02:20]

PopCap heeft Alexander een tip over is wel waar. Het is een ontzettend service gerichte podcast en ik ben er trots op hem te mogen maken.

[00:02:28]

Euh, en wij natuurlijk ook analyses bekijken. En natuurlijk ook wat er nou precies het clubhuis aan de hand is. Dat is even invites weg. Ja, we hebben een half jaar geleden hebben we erover gehad, want er is iets in Silicon Valley. Maar nu is het in Nederland doorgebroken. Het is ongelooflijk en we analyseren dat. Ja, en dat kunnen we doen dankzij vrienden van de show voor deze overgang soepel bracht. Dat kunnen we doen dankzij vrienden van de show.

[00:02:50]

Er zijn een aantal nieuwe bijgekomen. Ik ga ze toch even welkom heten. Leuk! Hartelijk welkom kent Beek Steffan Gert Koot Maurits Onno Blom die 100 en 1 euro heeft gedaan. Onno Onno, je bent toch ontzettend aardig. Dion Freek authoring. Een beetje gek geknikt. Lennart de Baader. Maarten Gregor. Walter Hugo Judit. Martijn Linda. Jan Bratt van Thomas Bjørn. Ronald. Daan Houweling. Fabian. Jesse Frederik. Ah, onze vorige gast, die wilde natuurlijk een nabespreking.

[00:03:20]

Was eigenlijk een interview horen aan Sileghem. Ook een wasje kunnen ze juist weer. Voorafje Raffie, Joke Ben Millse, Rodrigo Jasper, Matthijs Rimmer, Dex Simon en Ron K. Van harte welkom bij de show. Ja, als je nou ook vriend van de show wil worden. Ga naar podcast Arve Media Panel ervoor. Over 3 euro per maand maak je nieuwe afleveringen mogelijk, maar krijg je ook allemaal dingen voor terug, zoals misschien wel een clubhouse innoveert.

[00:03:42]

Gegarandeerd nabespreking vallen voor alle interviews die we houden en over een week 19 februari hebben een leden evenement met video en noem deze commerciele opening nog commerciele te maken.

[00:03:52]

Wordt deze aflevering mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Bear In A Box, wat oprecht wel een leuk ding is? Ja, dat is een beer. Craft Beer Discovery Club is stuurde allemaal biertjes kwaliteits biertjes naar je op die je als het goed is niet in de supermarkt kan krijgen. Maar die ja, die gewoon van Lucke. Dus je locale is de roulez komen én je kiest hoeveel biertjes je wil krijgen 12 6, wat dan ook. Ja, dan geef je je smaak door.

[00:04:18]

Dus hou je van blond en krachtig of fris en fruitig of donker en elegant of intent en uitdagend of bitter en choral. Maar is dit echt een ondernemers les in dit in Byrnes box? Het plezier spat er namelijk vanaf. Ik houd heel erg van lijdt als onder. Er van alles over van dat pakket bestaat is een B zit in die box. Daar staat de zoon of er een afbeelding op alsof er een beer in die box zit. Maar een beer als in het dier begrijp je de woordspeling.

[00:04:42]

En ze doen niet aan stilzwijgend verlengen. Ze hebben t allemaal opgericht, maar crowdfundingsite ziet gewoon. Deze mensen heb ik naar hun zin erin. Sympathiek en dan kan je zo proosten met lekkere biertjes. Ga naar bier in een box spinel slash podcast over media om het uitproberen.

[00:04:57]

En je krijgt dan dus gewoon wel eens even 15 procent korting op je bier via ons bier in een bak spinel slash podcast over media. En dan nu na de show.

[00:05:28]

Zo zagen we Alexander meteen over de weg gaan en het hebben over onze tips die ermee gepaard gingen, begint hij met tips. Je nog steeds suggereert. Maar ja, ja, ik heb een Tippi. Oké, dat kan mee beginnen.

[00:05:40]

Ja, ik weet oprecht niet waar jij het over gaat hebben, dus vind ik leuk.

[00:05:45]

OK, kom maar. Ik heb een nieuwsbrief. Tip om te beginnen. Zoals je weet ben ik een beetje Sillicon Valley Daud nieuwsbrief. Moe van die jongens die je niet altijd, maar verder heb je wel de hele tijd.

[00:05:59]

Drie van de drie reizen waar je je aan ergert is waarschijnlijk hetgene wat je in jezelf selecties. En het zijn er van die jongens die met drie Menthol Models alle wereldproblemen oplossen.

[00:06:10]

Zo Mentel Models ja, dat de hele tijd is klaar. Iedereen heeft een Mentel motto's. Wat vroeger? Vroeger noem je dat een degelijke wijsheid. Nu is de menthol mode in ieder geval. Ik ben dus op zoek naar Nederlandstalige nieuwsbrieven en ik kwam hij leuk tegen El Surf's gericht. En hij werkte er voor Kom op hebben de doelgroep, deed Doc. UPDATEDe Up deed ook de doeken op dit punt Kom! Het is een heel Surf's gerichte nieuwsbrief die een probleem voor mij oplost.

[00:06:40]

Ik hou van documentaires. Kijken vind ik gewoon leuk. Leuk tijdverdrijf. En het voelt ook nog enigszins nuttig. Maar als ik dan zin heb om een documentaire te kijken als ik een bui heb waaraan ik denk ik ben nu al toe een documentaire weet niet waar ik moet beginnen. Ja, Netflix, Amazon Prime. Je hebt nu mijn pakketje. Wat ik nu hebben ze Netflix Prime en NLziet Netflix Prime. En dan zit in mensen gewoon lekker 25 euro uitgeven aan tv series.

[00:07:08]

Naar Netflix krijg ik er gaat bij. Kan dat alsnog? Dat is bijna één van de Fluence dingetjes zeker. Ik heb bij Thimo wel nog een Amerikaans telefoon amendement dat ik eigenlijk bij aankeek. En dan heb ik Emmerson, een heel goedkoop, nog maar drie euro. Die zijn op de markt aan het veroveren. Vind jij het onethisch dat ik aan YouTube Premium? Ik wil jutte? Prima, want dan krijg geen advertenties. Vind je het onethisch dat ik dat heb gedaan met een VPN in India en dat ik toen voor 200 roepie per maand?

[00:07:39]

Het doet me een beetje denken aan de belastingontwijking van Google zelf, dus ik vind dat ze gewoon hun spelletje meespeelt. Je bent gewoon heel creatief in welk land je brievenbus neerzet en op die manier vind het niet onethisch. Ik vind. Ik vind dat het geheel in de lijn ligt van oliebedrijven, e-mail of opera. Maar hiermee zeg je dus eigenlijk iedereen doet het, maar je hebt geen orde over het ethisch is. Ik zeg je eigenlijk gobbel, dus hetzelfde ook.

[00:08:03]

Dus dan mag hij ook veel in Sandi idee van ja moralisme. Ik ga hier naar buiten. Ja, ik wil het even documentaire hebben. Bevattelijke documentaire van Moralisme. Stelt dat je er zin in hebt. Leyts vraagstuk is vrijdagavond deed ik al even mijn tanden stuk bijten om. Dan moet je dus gaan zoeken. En ik vind dan nooit wat ik eindigt altijd met een ja, als je er ook niet echt als Jaguar naar Природный punt NL of NPO start gaat dan.

[00:08:28]

Dat werkt niet. Je kan niet, je kan niet daar dingen in ontdekken. Je hebt al een beetje de twee door COF Drie d'Oc naar zich toe en aardig op camera's, maar waarin als een familielid uit binnenloopt Ja Enter dit ook op deed. De betrouwbare gidsen documentaire land.

[00:08:42]

Dat wordt dus bijgehouden door een oud documentaire maken of misschien nog het Nederlands documentair maken. Hellmuth heet ie, Hellmuth en krijg je elke week in mijn inboxen. En het begint met een boel hitlist overzicht. Het is echt heel goed opgebouwd van dit soort documentaires. Deze week Free Brittney of zelf framing Brittney. Oh echt nieuw. Die nieuw uitgekomen zijn. Internationaal, maar ook klassiekers worden een een mengelmoes. En dan kan je dan de eerst hier het overzicht. Dan kan je het denken nou wat uitgebreider lezen over framing.

[00:09:10]

Brittney bijvoorbeeld. En volgens je keuzes maken het precies wat ik wil. Gewoon een stukje service in mijn inbox. Ik snap dus niet dat kranten dit niet doen. In The New York Times doet het toch.

[00:09:21]

Wie heeft zo'n product brash of watching you watching you? Volgens mij probeert de NRC ook wel zoiets, maar het is zo. Het zijn zulke inkoppertje is. Ik word zo blij van je kan en je kan niet eindeloos doen. Je kan zo een nieuwsbrief beginnen over The Best Interview podcast van Newsweek. Ja, ja, ja, gidsen. Maar ja. Ik probeerde de laatste voor mijn dochter Cesky spullen of hoe zeg je dat winterklaar spullen te kopen? Want die had alleen maar.

[00:09:53]

Spijkerboor is geschikt voor +5 graden. Het werd iets kouder zoals je hebt gemerkt. En toen dacht ik dus ook ik ga ski dingen kopen. Ik wist wat ik wilde, namelijk skipas plus haar maat. En dan denk je dat kan toch niet ingewikkeld zijn om anno 2000 2021 te gaan zoeken naar het woord skipas? En dan een maand. Maar er is dus geen. En opeens ik. Ik werd ook echt fysiek qwerty. Ik werd heel erg getriggerd.

[00:10:25]

Heftig dit al. Jaja, dapper, want dan ga je dus eerst naar Bol. Alles is uitverkocht bij Bol na Primaatschap. Iedereen gaat naar Bol, dus ik ga naar iets meer niche dingetjes zeg.

[00:10:35]

Week in week kwam het. Zegt over jou hoeveel het voor jou niet is? Ja, ik zeg niet dat het niets is. Nichiren Schurgers tot aan allerlei sportwinkel Decathlon. Ja, maar dan. Dan is dus de IS een soort, ik ga dan googlen op ski jas met die maten bij naar de werkt. Natuurlijk niet. Je weet van tevoren dat. Zo werkt Gugel niet, want die vindt dan ergens 3maart in een ander getal in een prijzen over de stad.

[00:11:07]

Dat vind ik niet nee. Wel ga ik dus maar al die sites langs en al die filters werk voor geen meter. Iedereen heeft weer een ander systeem van. Hoe hou je maat bij? Iedereen gebruikt een ander woord voor het woord skipas. Toen dacht ik echt hoe kan dit anno nu? Dat er geen soort van acher graad door een fatsoenlijke agga gator voor dit soort producten is? Kijk, als ik als ik een appel airport max blauw wil kopen, dan weet ik dat ik bij Tweakers in een price watch krijg.

[00:11:41]

Gewoon keurig overzicht van alle winkels die er zijn met de prijzen en de verzend. Tijd erbij en alles in een handig overzicht. De nerds weet het wel goed geregeld. Nerds hebben de rest van de jaarlijkse ascetisch voor zichzelf geregeld. Ja, maar gewoon alle andere dingen. Stel, je wil een friteuse kopen en een cheque van maar vorig jaar had ik het over Surf's gerichtheid. Had dit een tip hoekje? En toen dacht jij nou is Scharmer al meer Surf's gebruiken bij schouwing?

[00:12:02]

Nog zoveel informatie ongestructureerd is er erg ik me zo aan. Dus bijvoorbeeld ik wil. Ik dacht laatst. Ik wilde het liefst riempjes kijken. Ik zit s avonds thuis. Er is een avondklok. Ik heb toch geen reet te doen? Zal ik niet eens kijken of in plaats van dat ik iets byo illegaal geleegd trekken? De zorg is een deprimerend moment. Ik realiseerde me rond een uur of tien dat ik vergeten was dat er een avondklok was. Toen dacht ik mijn leven is nu zo saai dat er zelfs een avondklok aan mij voorbij kan gaan.

[00:12:30]

Ja, dit is bij mij eerlijk gezegd al vanaf het begin zo, denk ik. Ik zou toch niet naar buiten geweest zijn? Nee. Maar ja, dat is ons leven. We hebben kinderen en alles. Het is toch voorbij als hoogtepunt? Vrijdagmorgen dus ik. Ik denk dat ik kan expo illegaal gaan rechttrekken. Maar ik zou wel eigenlijk de Swert van de mensen die het zwaar hebben in de cultuursector. Laat ik gewoon eens iets gaan kijken wat ze nu opvoeren.

[00:12:55]

Ongetwijfeld zijn er op allerlei podia dingen bezig die ik kan livestreamen. Wat denk je? Het is gewoon niets. Een overzicht. Er zijn geen overzichten van de overzichten die wel zijn cultureel Nederlandse tuinen. Zou je denken, dan kan er eentje wel even Societe met. Ook boos vind ik. Dat is dus gewoon een woensdagavond. Er is dus niets in het ganse land op woensdagavond wat gestript wordt waar ik voor kan betalen. Michaël was er iemand. Maar op woensdagavond.

[00:13:23]

Woensdagavond was de première van Micha Wertheim senator programma ook in Rotterdam. Dus aanstaande aanstaande woensdag in Amsterdam. Ja nou ja, goed, maar ik probeer maar. Het is allang voorbij. Ik probeer maar te zeggen op zaterdag zijn er dan wel wat dingetjes. Ik denk dan als het aan woensdagavond is en is Ferne. Zet iemand met een gitaar neer. Laat die een beetje tokkelen in Tivoli of waar dan in waar dan waar dan ook. Iedereen krijgt subsidies je niet op de verkeerde plek en zet je niet op de verkeerde plek te zoeken.

[00:13:52]

Had je niet op Instagram live zo'n optreden kunnen zien, maar ernst. Dit is een beetje mijn metafoor van het skipak. Er zijn allerlei plekken natuurlijk waar vast wel eens Sprockel Ches van informatie verspreid liggen, maar daar neemt niemand de moeite om het dus om fatsoenlijk te structureren en gewoon Discovery te kunnen doen. Misschien kom je niet met een nieuwsbrief. Ik ben blij dat Hellmuth de nieuwsbrief tikt. De druk op het punt kon judoka d'Oc opdeed, maar het is natuurlijk.

[00:14:17]

Het zou fijner zijn als een soort van rust, want nu is er gewoon weer een soort van houtig. Allemaal vrije tijd te Cagnina. Ik neem ik je niet kwalijk, kan nooit. Ik ben niet boos op Hellmuth.

[00:14:28]

Je begrijpt wat ik bedoel. Ik begrijp dat je bent en ik vind dat het Helmont doet wat ie kan. Maar ja, jij zoekt een soort homo, doet wat ie kan. Overkoepelende Hellmuth die dit dan bij de Volkskrant en de Hellmuth bij de NRC en de Hellmuth bij de Trouw. Wil je allemaal zo van cultuur? Misschien moet je niet alleen maar gewoon een stukje even tot hen ok. Ik snap dat jullie CMS gewoon een artikel in voeg geding heeft en dat je dan teksten aan kan hangen in dossiers en zo.

[00:14:54]

Maar loop effe naar de kelder in Kobbegem. Of loop Effenaar naar. Daar zitten diverse groepen rugnummers. Of uhm bij de Mediahuis. Ongetwijfeld zitten daar ook heel veel programmeurs. Laat ze even werken aan iets anders dan aan de marketing modules. Nu mogen ze werken aan niets, aan iets moois surf's gerecht namelijk. Alle cultuur dingen die er zijn in ons land rangschikken, indexeren, taggen zodat ik een euro per maand voor vragen. Nee, gewoon onderdeel van t abonnement.

[00:15:22]

Hartstikke leuk. OK. En dan? Euh. En dan weet ik veel al. Gajdar een nieuwsbrief van maken iedere week die ge automatiseert uit dat systeem komt rollen met Helmet concurreerde.

[00:15:32]

Ik heb ook nog een boek tip. Jij voelt mijn woede niet aan, jou wel, maar ik heb het gevoel dat jouw woede een plekje heeft gekregen podcast waar hij klikte en klikte er wel lekker in. Abu Q-Tip, de mol van Mark Koster, die ook in zijn jeugd leuk simultaan het leven kostte, is een "de journalist. Waar ben jij? Ik ben bij Sport 7.

[00:15:52]

Ik ben iets verder. Ik ben nu bij het hoofdstuk Arnie teistert Big Brother, dus volgens mij begint hier. Reinout Oerlemans komt nu de moderne tijd in. Maar goed, het is eens een boek over de familie De Mol. Ik begon met lezen en ik dacht is een boek over John en Linda de Mol en misschien Johnny. Maar het blijkt dus dat die dynastie een dynastie is, het wel twee generaties teruggaat. Het wist ik niet dat ik wist dat ook niet.

[00:16:17]

De opa van van de opa van John de Mol, de overgrootvader van Johnny de Mol. Ja, ze gaan allemaal door elkaar lopen. Olmo 1. Laten we hem zou noemen. Die organiseerde in 1930 de eerste variant. Het eerste variété programma in de Mol dynastie Hurriyet. Dat zo heette dat toen nog met een show met livemuziek en een kruyner.

[00:16:38]

En dit was een een fenomeen in de Amsterdamse muziekwereld.

[00:16:44]

Die kreeg een zoon van de Mol, John de Mol, toen De Mol twee en die geen Libo zetten. De eerste schreden in de mediawereld werd bijvoorbeeld directeur van Noordzee FM. Mag je iets vertellen over Noordzee FM? Dit is iets wat ik niet wist. Ik heb Highlight erbij gepakt uit het boek Noordzee, Noordzee Evergreen of Noordzee versie 2. Versie 1 De boot in de Bota. In de nacht van 15 mei explodeert de verhouding tussen Noordzee en Veronica. Dit zijn dus twee concurrerende boten waarvan John de Mol had gezegd.

[00:17:12]

Leg gewoon een boot naast een Reunidos. De vader van John de Mol. Veronica schip was heel populair als radio piraat en toen zeiden ze leggen gewoon een boot naar. Ze kwamen, zo waren ze in Kan. En toen was er iemand Capwell. Een boot. OK, die boot. Twee Noorse broers opzaterdag hebben boten. Die leggen we dus naast elkaar. Euh. Explodeert verhouding tussen Noord en Veronica zeven kilometer buitengaats ging heten. Marco's verschuift naar ronkend herschrijft.

[00:17:42]

Ja, maar ook de Boelvaar Wij Voorrang Qu'une heeft aan zijn medeaandeelhouder Norre Jürgens opdracht gegeven Noordzee te laten zwijgen. Deze massieve missie. Deze massieve missie van. Allebei de politie wordt iets te nadrukkelijk opgevat. Jurgen schakelt een paar Scheveningse duikers in die in die de Meebo Twee, dat de boot van Noordzee tot zinken moet brengen. De actie wordt in dichte mist in de nacht van zaterdag op zondag uitgevoerd. De amokmakers arriveren met een rubberboot die niet zichtbaar is op de radar en enter het schip via de bedrijfspoort.

[00:18:21]

Maar de aanslag mislukt omdat het trio dynamiet staaf niet op de net bijgevuld de olietank plaatst, maar achteraf gelukkig op een waterreservoir. Als de staaf explodeert, vat het zendschip vlam. Hans Hoogendoorn. De nieuwslezer die aan boord is, hoort de knal en ontwaart een steekvlam op de achtersteven. Ik voel me opeens heel veilig in deze stad. Holy shit. Maar dat gaat dus verder naar de schrijft het hoodie. Hoe die boot in de fik staat en hoe de bemanning dertien man op dat moment aan boord ontsnapt aan de dood.

[00:18:51]

Hoe de foert vuur de machinekamer bereikt met de explosieve wisselstroom ruimte en de zendinstallatie. Dus als je dat zo hoort, gaat het in een podcast wereld eigenlijk heel gemoedelijk aan toe. Ik denk niet dat Sander Schimmelpenninck binnenkort met een staafje langskomt.

[00:19:06]

Maar het is toch onvoorstelbaar. Ik wist het ding is het ook niet, maar ik wist je wel veel niet hoor. Ik wist helemaal niet dat er al die mollen bestonden. Maar mijn vrouw komt uit Hilversum, uit een heel eenvoudig gebeurt. En dan gingen we wel roken of gingen we de hoek om. Vaak bij haar begin, toen ik daar nog kwam in het begin. In de biologie nieuw voor me was. Het gaat moeizaam omdat ik van plan was.

[00:19:26]

Toen zei ze altijd kijk, daar zijn John en Linda de Mol opgegroeid. En het was een heel eenvoudig rijtjeshuis. Ja, toen dacht ik zelf mee. Hij is ook al elf meter dood. Zij zijn mijn. Maar ik wist dus niet dat daar dus de directeur van Noordzij het landhuis had gekocht. En die man heeft best wel in Santer carrière gehad. Ha, die Dirk, die vader van John de Mol. Want die is dus ik had een beetje met hem.

[00:19:49]

Ik had er al verteld over Churchill dat hij Churchill was betrokken bij de laatste Cavaria aanval van het Britse leger en bij Tony. Toen het begin van de en toen die met pensioen ging. Toen was ie met de atoombom bezig. Een nogal veel in één leven. Nou, deze man, John de Mol 2 kan er ook het van. Die begon dus als crooner in Amsterdamse kroegjes in de Jordaan. Charles, toch een crooner, zingt de jazz muziek en dus een beetje een Hollandse Frank Sinatra te zijn, werd heel erg op neergekeken.

[00:20:14]

Hij werd ook altijd geweigerd voor het Eurovisie Songfestival en zo nieuw was.

[00:20:18]

En daar begon Ducarme en eindigt in zijn carrière met een van de grondleggers van ADV. Ja en nee, nu je het zou zeggen terwijl waar het is wel waar dat dacht. Nou meneer Mol BDU. Uw zoon heeft een imposante carrière, maar dat mag ook zijn. Ja, als shaman bedoel ik wel een stukje charmante druk verder dan de carrière van Johnny de Mol. 3. De John de Mol Dinamo kennen charmant. Er staat na een bikkelharde Venta. Herkennen we.

[00:20:50]

Ik ken hem verder niet, maar ik was wel. Ik ben nu halverwege het boek en ik denk nou de bloeddruk van die meneer moet Bessel hoog zijn, want hij is dus de hele tijd in oorlog met alles en iedereen om me heen. Ja, hij verwacht veel.

[00:21:02]

En hij begon dus ook echt als een rosselaar en begon gewoon met John de Mol Produkties advertenties in De Telegraaf. Zo vind ik maak je breid S-Video voor 500 gulden. Vaak kom ik langs. Het bedrijf maakt leuk video. En dan? Toen ie 34 was. Jij nu bent doen kan. Maar ja, toen kwam zijn grote doorbraak. Dus toen won hij zijn eerste Televizierring en Love Letters maakte die in Medisch Centrum West als acteur. Dat was de eerste grote klapper toen Meneer Kaktus.

[00:21:30]

Doet hij het of doet hij het niet? Televizier-Ring. En wat ik heel grappig vond is dat Joop van den Ende was toen ook. Was toen eigenlijk met de gearriveerde man, maar die begon dus een wilde een eigen zender beginnen. TV10 is mol begin jaren 90. Dit kan ik alles nog heel vaag en zeker aan. Zeker, en die ging dus alle sterren meenemen en van een zendstation in Italië. Dat mislukte jammerlijk. Elco Brinkman was tegen CDA minister altijd CDA en met als gevolg.

[00:22:02]

Die zorgde er ook voor dat je op NPO Pinel niks kan kijken wat voor zes jaar en ouder is 14uur. Dat is nog steeds een stel CDA'ers die dat ooit heeft besloten. Waarschijnlijk verschilden ze gezins man vindt dat heel belangrijk. Arme echt. Waarna Pornhub punt, kom maar een documentaire kijken over hem. Over weet ik veel. Dat kan niet. En dat naar ik succes met die overwinning. En niemand gaat het natuurlijk ooit meer terugdraaien, want niemand denkt na dit gaan we het eventjes fixen, want dit is helemaal niet heel.

[00:22:32]

Het is niet Schama, groot onrecht of wat dan ook. Nee, ik snap het ook wel dat er andere dingen bezig zijn, maar het is heftig. Ik zou toch wel iemand die dat fixed? Die verdient ofwel minimaal één zetel vind ik. Ik zie een nieuw voorbeeld voor deze podcast. Ik doe gewoon een uur lang tophockey en jij haakt daar. Je frustratie zou in door onze vriendschap. Dat is waar zo maar een even terug op van en lag dus in de berm verslagen.

[00:22:56]

En toen heeft John de Mol heeft gezegd Publieke omroep zijn allemaal woedend op Bill van Kom Lekker. Bij mij heeft hij al die knallers van de programma's gemaakt voor de publieke omroep. Het indexcijfers voor de TROS door. Ik heb zo ben, ik ben nu dus bij Arnie. Maar ik heb al zoveel geleerd over de machtigste mediaman van Nederland. Machts media, familie van Nederland en je gevierd heb ik eigenlijk weinig van van. Ik weet alles van Rupert Murdoch, maar ik weet niks van John de Mol.

[00:23:24]

Het was niet eens of John Notion zegt ja, maar je hebt Nederland gewoon geluk. Als er iemand is die de moeite neemt om iets te documenteren. Dus dank je wel Mark Koster. Nee dank je wel, maar Koster nuttig werk gedaan. Heel nuttig taalgebruik is dat bloemrijk? Maar Kaing kan niet alles hebben. En dat John de Mol loopt als een krolse kat.

[00:23:42]

Het is natuurlijk een parking. Lilia sluit zijn ding en rijdt in elkaar. Sluiten, afwentelen, ogen omhoog. Ik rijd met heel veel geschreven. Ik weet zeker dat naar synoniemen puntkomma optic. Ik heb al een keer echter gezet was een asinius. Waar echter nog TIB framing Brittney Britney. De documentaire is er nog niet in Nederland uit.

[00:24:14]

Als je als jullie naar voor zin om te zeggen dat is er niet De Wereld Draait Door waar ik vind dat mensen met een computer hebben me al kunnen zien. Ik probeer dus echt niet meer, gewoon niet meer voor mij. Voor mijn uitgeef is karmijn niet meer dingen illegaal te bekijken. Dus ik doe wat ik nu heb moeten doen. Ik heb dan. Met met Hola zou nog Chrome plug in Hola Hola als Magaluf van Israëlische spionagediensten mee kan doen, het sociale permissies eraan geven en dan kan je doen alsof je uit Amerika komt.

[00:24:47]

VP Janette. Ga ik naar Hulu?

[00:24:49]

Daar stond het. Ja, jij weigert te betalen voor VPN ofzo? Wat is dit voor jou? Ik betaal voor. Maar waarom? Wat een rare dienst. Klinkt niet echt sjofel. Nou ja, ik doe het misschien wat schemerige. Ik weet zeker dat als telegram groep van door de of wordt gezegd ok of door de mangel wordt gehaald en er nu allemaal andere tips komen. Dus de zaak voor open. In ieder geval ging ik met mijn VPN nethe naar Hulu.

[00:25:14]

Daar een trial abonnement genomen is. milliWatt is de nummer één en parkeert er gewoon Waterkwartier VPN. Het is zo simpel, bleef de vraag hoe ik gebruik hola al jaren ik. Ik zal het tussen gewoon loyaliteiten. Nu oriënteerden VPN Millward. En daar ben ik dan lid van geworden. Dat is een afschuwelijke surveys. Hoe Loulou ochtend zo slecht en dadelijk de volgens keken gisteravond. Ik vind het heel frappant dat de New York Times doet aan. Daarom begon ik over nationale première, zodat ze niet gewoon het op hun eigen site gooien en voor de wereld open zetten.

[00:25:49]

Ja, maar ik denk dat ze het gewoon co-producent dus. En voor de helderheid New York Times maakt een documentaire serie die heet Jukte Times Presents. Wat een nog lang titel is. Maar kijk, als ik voel dat zijn merknaam meer kwijt dan dit idee heb ik ook. In iedere aflevering is een opzichzelfstaande documentaire in gaat over Britney Spears. Dat is het recente. En die heeft stof doen opwaaien omdat er een fragment van Ionië in zit van Nederland. De rondes maart en Nederland fragment met een groot TROS logo.

[00:26:16]

Wie niet het takkenwal Chambres Frei aan een 17 jarige Britney Spears had. Ja ja. Heb je mij krijgt eens een beetje de ophef mee. Hij heeft gezegd net als een moslima miskend voelt ook fijn, voelt hij erg. Maar nu is er een fotograaf naar buiten gekomen die vertelt dat hij daarna nog een shoot zou hebben met Britney Spears, maar dat hij ingekort werd.

[00:26:35]

Omdat het management woedend was over haar verhaal, blijft ze het niveau IVVO blijft in die vlek wrijven. Die vlek, die wordt bruiner en bruiner.

[00:26:44]

Uhm, want gore, ja, dit is al de tweede keer dat je dat deze week doet. Want je had ook een tweet deze week over Thierry Baudet. Ja, zei hij, blijft er in. Die is Fleck vrij vaak ook zo overbodig. Het advies van Jack Jack, het lijkt Jack de Vries is gewoon niet in de vlek wrijven, maar hij maakt daar piss vlekken van. Nu weer een bruine vlek. Viezerik?

[00:27:07]

Uhm, dat vernieuwing daar is. The New York Times maakt een documentaire serie over heel veel verschillende onderwerpen en dat doen ze samen met Effect. Dat is een Amerikaanse tv zender. Een beetje buiten de drie grote De Grote Drie, ABC, CBS en een missie heb je ook nog een hele reeks aan de shhy Double UUNet Network. En wat is nou bekend? Ander iets van Aphex Fargo? Volgens mij toch die series van Aphex? Het zou goed kunnen. Ja, en die dat is van zijn kabelmaatschappij.

[00:27:38]

Volgens mij is het van Viacom, weet ik als één van die grote bedrijven. En er zitten dan ook bij Hulu. Dus dan hebben ze zo'n pakketje tussen de zender effect en de subscription dienst Hulu. Het is een beetje alsof er iets wordt ingezoomd. NPO2 en dat van Olympias start staat bij wijze van spreken. En neuroticisme maakt volgens mij de dingen in co-productie. Dus dan betaalt nu er thuis een deeltje. Of zij doen dan waarschijnlijk het werk en dan betaalt.

[00:28:02]

Een deel wordt betaald door door effect. En ze hebben dat vaker nu gedaan dus hebben met Amazon. Aflevering 6 was de zesde documentaire. Bij infecties maakt dat sowieso. Dus dat is echt een serie. Maar ze hebben vaker van dit soort uitstapjes gemaakt naar dingen die eigenlijk niet bij een thuisgebracht, zoals Modern Love is een serie bij Amazon Prime.

[00:28:23]

Love is een beetje de bekendste collum uit de New York Times. De rubriek Met liefde en lust ja, dus volgens mij Girls dan schuift schuift. Het personage William Dunham schrijft dan ook columns voor. Wat maak je? Dat relateert waar voor mij? Ga je dat? Intercooler voor je? Ja, en voor de luisteraar ex-vrouw? Hele bekende rubriek. Net zoals het Volkskrant Magazine. Heb je ook zo'n soort rubriek? Ja ja. Leuk om te lezen hoor, en hier thuis heeft het dus gedramatiseerd, samen met Amazon Studios.

[00:28:49]

Ze spelen het verhaaltje van spelers die verhaaltjes na. Dat is heel leuk. Het echt. Ja, ik vond het echt een beetje romkom, dus moet het moment voor zijn mythe houden. Maar het was wel tof. Maar het is dus. Dat is de tweede situatie die ik ken, waarbij ze Geko produceert hebben met een tv bedrijf. Of in ieder geval Emmerson Studios om onderdelen van de New York Times uit te venten op kanalen die je niet verwacht.

[00:29:15]

En het doet het dus niet bij Netflix. De halve wereld doet er bij Netflix dus Buzzfeed. Wat met Netflix? Fox had, terwijl waar zij dus niet naast instant ja was wel interessant inderdaad. Weet ik niet. Waarom niet? Misschien omdat ze zichzelf als concurrentie? Ja. En dit is dus mijn theorie dat dat The New York Times én dat ze hebben aangenomen binnen een uur Times steeds meer narratieve verhalen willen, maar negatieve verhalen zoals dubbelop, narratief.

[00:29:43]

Ik wil gewoon het woord verhaal gebruiken. Ze willen steeds meer verhalen. Naka ook verhalende dingen. Niet zo eloquent. Marc Koster. En dat is heel dat. Dat vind ik heel leuk. Dus als je die documentaire uit over premier Britney, dan heb je dus drie New York Times journalisten die er afwisselend van elkaar eentje volgens mij de muziekredacteur die pratend chronologisch aan elkaar geeft gewoon informatie over. Dan zit er een soort van duiding bij die het in zijn tijd plaatst.

[00:30:15]

En er zit een kritische manier bij die over Patrick gaat en dat soort dingen zegt ja, de politieke lading. En het is beter als een. In de Daily ook heel nadrukkelijk de New York Times hoofden aan het woord laten. Ze worden heel elke keer in beeld, elke keer de titel in beeld. Ja, ja, ja, ja. En ook de volledige titel van de titels van de sectie ons katern in de krant en het zijn echt soort van merkje is binnen de in de kerk cijferaars bij de New York Times.

[00:30:41]

Suiker, je krijgt goed betaald. Tuurlijk nooit wat uit te leggen. Iedereen weet waar verwerkt, maar hij wordt ook beroemd gemaakt. Ja ja, maar dat is natuurlijk dat. Dat begon met de Dely in zijn. In zijn extreme turnlessen. Liberty heet dat de iedere jersey een lesje wel bij de bij de Dely aanschuiven. Dat is een grote eer voor je werk. Net zoals bij jullie ongetwijfeld iedere journalist een boek wil schrijven. Inmiddels dus een park?

[00:31:07]

Ja, en. Wat vond je van de documentaire? Najib Gods laatste? Ik vond hem wel leuk zeker? Ja, het is een documentaire. Ik bedoel dat het van New York Times is. Het is niet zo. Ja, je merkt dat niet of zo. Behalve dat de New York Times hoofdinstrument had, ook in een documentaire van Netflix.

[00:31:27]

Ze maken de journalistieke praktijken, maken ze heel expliciet.

[00:31:30]

Op een gegeven moment wordt er een voicemail, laten ze horen van iemand die dichtbij. Het gaat erover dat Britney Spears onder curatele kon doen. Ik weet niet goed wat de Nederlandse vertaling vader beheert, in dit geval Financiën, maar ook aan haar keuzes. Een soort van Zeitz, volledig in dienst van haar vader. Al sinds volwassen 2008, toen ze die publieke breakdown had dat ze naar haar schoor. Dat Verschoor af schoor. Een brandwond is goedgekeurd. Vandalen en dat die de paparazzo aanviel.

[00:32:07]

En allemaal. Volledig begrijpelijk. Overigens is deze documentaire zo zijn ze gaan kapot. Schuim der aarde, paparazzi, Diana achtige situatie. En uhm, hoe kom ik hier op? Oh ja, dus daar gaat het over. Het gaat over over dat ze daar bevrijd moet worden. Is ook een heel activistische beweging voor mensen die voor de rechtbank staan te protesteren, zeggen Frru Britney. En dan, op een gegeven wordt er een voicemail, laten ze horen van een iemand die dichtbij het juridische team van Britney dus vader zit en zegt ja, ze wordt tegen de helft tegen haar wil vastgehouden omdat ze geen moment heeft posten.

[00:32:41]

Niet meer op Instagram. En dan raken maar mensen denken wat is er aan de hand? En dan gaat het beeld op zwart. En er staat daar in de New York Times letters. We hebben deze niet. We hebben deze voorsprong niet kunnen verifiëren. Ja, ik denk dat daar dus wel echt drie dagen discussie achter precies gaat. Kunnen wij deze een non geverifieerde informatie zomaar doorgeven? Ja, ja en nee duidelijk. Daar distantiëren ze zich echt van.

[00:33:00]

En dat is misschien inderdaad New York Times achtig. Maar ik denk dat ze het meer hadden kunnen doen. Want dat is in de Daily natuurlijk schrijven ze ook heel erg het proces van hoe ze tot nieuws komen. Het is altijd zo Johan of Maggie en koning Juan Jeron The Flower of the Capital Beelding hem ietsjes zwakten uit het beeld hing. Ja, mooi, mooi Michel. Die mensen gaan uitmaken het wel echt knap. Hmm, ik kan ook die.

[00:33:28]

Je kan ook het onderzoek ook na doen hoor. Leuk en vandaag. Ik was vandaag op de redactie van NRC Vandaag. Er waren heel veel mensen aan het werk. CMS goed, niet werken aan de gids skipak een beetje te bestellen. Ik wil daar iets over zeggen is de maakproces werd bij de Deliens veel is veel belangrijker onderdeel van Van Meer voor je rijdt terwijl je zei dit is niet voor nerds. Mensen vindt dat leuk? Dat denk ik echt.

[00:33:57]

Nou, ik denk dat zo'n documentaire die we werden allebei gezien hebben voor een veel breder publiek is gemaakt. Want anders zou het bod wel ingaan op. Hoe heeft de New York Times zich eigenlijk verhaal verhouden tot die tijd? Dat komt helemaal niet. Of omdat ze zich schandalig hoe verhouden, daarbuiten willen blijven. Of dat ze denken nee, dat is te bewaren voor de podcast nerd. Ja, ja, ja, ja ja, het zijn nu, maar toch.

[00:34:20]

Dat is inderdaad het idee. Het ding, want Mother Love is helemaal voor een hele brede doelgroep gemaakt. Daar is ook de New York Times allemaal. Vormgeving in die vorm geven aan New York Times zijn maar niet zo duidelijk, terwijl in de New York Times presence is, helemaal in de vormgeeft van The New York Times. Het lijkt af en toe bijna New York Times reclame, ook omdat hun lettertype zo consequent terugkomt. En zou het alsof je naar een Corput video zit te kijken van New York Times, af en toe qua vormgeving.

[00:34:41]

En uhm, die modern Lovis veel duidelijker voor een heel groot publiek gemaakt. Het is gewoon een Grant achtig liefdesverhaal over ja echt Grandia. Ja ja ja ja nee, echt wel een column en vaak een randje. Maar dat is dus niet. Dit zijn alle bekende acteur Jack Begrenzer. Ik bedoeld Grant achtig. Uhm ok, ik ga nu een knuppel in het hoenderhok gooide. Ben benieuwd wat je van de gedachtenexperiment vindt. Voor mij over vijf jaar zijn Spotify, Netflix en New York Times elkaars grootste concurrenten, dus Spotify is steeds meer met video bezig.

[00:35:13]

Netflix begint nu met audio experimenten, New York Times produceert steeds meer documentaires, heeft al natuurlijk hele goede audio tak. Je hoeft ook maar een kleine stap tot een eigen bundel audio video te zetten. Hij heeft altijd zich heel erg afgezet tegen EPL en tegen short van de THE aggregatie diensten. Dat zijn Blendle zaten was echter een godswonder. Want deze Raya charmes te weinig. Dat denk ik ook al denk ik ook ja. Maar verder hebben ze zich daar altijd heel kranig tegen verzet, omdat ze zo geloven in hun eigen, in de pretentie van hun eigen abonnementsdienst.

[00:35:50]

Het is natuurlijk volstrekt logisch dat als die documentaires goed scoren buiten hun eigen platform, dat ze denken na nu het lekker goedkoop met iemand anders gemaakt. Nu gaan we het zelf maken, want we weten precies wat het oplevert inmiddels. Wat ongetwijfeld is dat deel van hun strategie. Ja, dan kun je het lekker in huis gaan doen en dan een abonnement je in de rondte vouwen. Dus die knuppel is niet zo. Ik geloof dat ik daarmee aan de New York Times gekocht.

[00:36:16]

Heel goed ook wel. Geloof nou nog even. En de laatste dingen dan voor de mensen die woensdagavond ook geen idee hadden. Micha Wertheim toert dus door langs de lege zalen in Edegem. Kaartjes gekocht dus ook voor woensdag woensdag. Een heel raar liedje jij jij. Jij bent dus een vriend van mij? Jij bent daarbij een andere vriend. Vertellen ook dat ie erbij is. Maar we zijn er dus. Ik weet dus niet. Ik weet helemaal, ik heb niks nog gezien.

[00:36:37]

Ik weet niet wat we moeten verwachten. Nee, ik heb er heel veel zin in. In ons telegram gebaar mensen van werk leren is dat zag ik de zus nog laatst. Tip als je nog niet gorda Micha Wertheim. Een virtuele theatertour organiseer. Ik vind het zo grappig dat hij naar verschillende theaters gaat, dus dat het Vaticaan ook dat mensen zoals wij dan een kaartje heeft gekocht voor Amsterdam. Ja ja, ja, zo werkt het blijkbaar al dat ik naar Luxor kunnen gaan.

[00:37:00]

Hadden we het al gezien op het einde van een tip? Een echte Amsterdammer dat je zelfs virtueel binnen de ring wil blijven. Tijd voor een bekentenis. We hebben net een gesprek gevoerd over The New York Times en die documentaire. Alsof dat voor het eerst deden. Maar niets is minder waar. Ik ga nu even heel zorgvuldig reconstrueren. Gisteravond gebeurd is. Ik denk dat de details belangrijk zijn. Dus gisteravond, voor ik met mijn VBR dat het kloten was, hadden wij kort contact.

[00:37:26]

Het gaat in de hele week in onze Telegram groep al over clubhouse en het gesprek beperkt zich tot de volgende zinnen. Wie heeft er voor mij in? Buiten zinnen? En de andere zin is. Waarom is Boekenpauw Clubhouse zo populair? Ja, en ik snapte er geen reet van. Is het niet gewoon stom? Dus vlak voordat wij dat wat wel echt typisch gedrag is voor iemand die in sport? Als je in een echte club niet binnen wordt gelaten, dan is dat ook mijn neiging.

[00:37:54]

Het is vast eigenlijk heel stom. Uhm, het is wel kort voordat die documentaire ging kijken wij contact of clubhouse houden heeft aftakt. Ja, het is eigenlijk even in beroemd. Ik ben het documentaire. Kijk, ik kom toch heel even bij, zei ik. Ja, en toen hadden wij heel even gebouw. Audio onderhoudswerk. Ik ga nu Britney kijken. Laagdrempelig, want jij zei ik maak een roam in mijn eentje. Dat is fijn, want als je zou zeggen maak een rune en gelijk.

[00:38:19]

Iedereen kan daarin als eng. Ik heb dat niet gedurfd. Voor het waren even Sadi. Pas sinds december, toen zei ik De Issoire was er vroeg bij. Ik wilde heel goed. Heel mooi Hammelburg lagen Essequibo nummer en toen het ging dokterden kijken. Ik zei kom zo terug gaan doen. Gaan we nog met elkaar praten? Zei de dokter. Kijkt elke morgen de polka's. We hebben het allemaal gehad.

[00:38:40]

Heel meta nu. Ik dronk twee glazen wijn bij, zie booking Jaramillo het zogezegde Verbesselt zeggen. Het is tijdens de lockdown drink ik iets meer. En toen was het afgelopen. Toen zei hij toen dat ik nodig toch even Bruma maak. Ik nodig Alexander uit. En nu wordt het interessant. Lange Langelaar gingen samen kletsen. Het was dat was gezellig. We hadden met z'n tweeën gewoon ja, eigenlijk gewoon alsof we vrienden zijn.

[00:39:05]

Ik zat nog op de bank met mijn vrouw en mijn vrouw bemoeide zich ook een beetje mij een beetje gesprek af. Wat vond je van die documentaire? Ja, en was leuk. Met z'n drieën was het team. Jaja. En ik voelde me dus ook alsof ik, want ik praat nooit tegen mijn telefoon. Alleen audio op speaker. Weet je wel dat je soms vier van die mensen over straat loopt die in een telefooncel vasthouden? En dan ook niet aan FaceTime?

[00:39:24]

Nee, gewoon op één van de reden dat ze in hun telefoon praten alsof het een soort van memo recorder is. Ja, dat dat. En dan praat ze echt daadwerkelijk tegen iemand. Het is niet. Ja, ik weet het ook niet, want dat deed ik dus voelde ook wel goed moet ik zeggen. En toen? Toen zei ik ja, ja, zei het, zullen we deze kamers opengooien en we deze kamer ook even testen hoe het gaat en je wat verwacht?

[00:39:50]

Op dat moment. Ik verwachtte dat er dan een paar mensen zouden binnendruppelen hoeveel 4/5 er met hen in gesprek zouden gaan. Ik dacht dat het zou gaan. Ik kijk vaak naar die Instagram live dingetjes van Alexandra Arcadië Quartet. Ja, echt heel leuk vind ik. Hoe zij dat doet? Maar die is altijd. Als zij dan op streaming drukt, dan krijgen mensen een pushbericht. Maar het duurt even voordat mensen binnen druppelen. Zij zit dan zit zit dan al bij.

[00:40:19]

Ik kijk dan naar de herhaling. En dan zie je de eerste tien seconden zit ze sowieso een beetje in de camera te staren. En dan gaat ze de eerste minuut, zegt ze. Hij wou km h. Hij wou km zo en de eerste minuut is er gewoon alsof ze in een fysieke kamer staat en handjes schudden met iedereen die binnenkomt. Het is het gevoel echt een kwaliteit trouwens om dat te kunnen. Maar dat verwacht ik. Dan komt er één persoon binnen, komen er nog twee druppelsgewijs rustig bij.

[00:40:48]

En dat gaat dan steeds naar het soort die er boven de één is. Maar even op pauze. Elke deur is iets met Kliphuis. Deze week was echt ook in Nederland opeens juist een juist idee om bedoel ik ontzettend populair. Er wordt heel veel over gepraat en je vraagt je dan bij zo'n EPL. Wat is dan? Wat maakt het dan zo interessant? En dit is het vaak een magisch moment? Kan Maerschalck? Bij elke app die nu nog gebruikt, kan je nog vinden wat het eerste magisch moment wordt dat je het gebruikt.

[00:41:15]

En voor mij was het dus het moment dat wij die kamer opengooien. En in één keer. Ja, ik denk al honderd mensen daarin zaten. Ik weet niet hoe deze app regel. Ik denk dat die mensen gewoon op die op dat moment in die apps zaten, omdat ze dan binnen de app een nogal heftig pushbericht. Het was echt zo. En wij waren allebei beter. Ik trok wit weg om meteen te leggen. Ja, maar het is wel eng ja, want de eens waren gewoon honderd van die avatars.

[00:41:44]

Ik bleef maar scrollen. Lag op die bank het halve glas wijn nog wel gewoon klaar voor klauwende en opeens moest je performen en naar toe credit. Wij stonden allebei meteen aan. Ik heb ook echt performed. Ik vind het zo treurig, maar ik ga nu begon meteen een ander stemmetje op te Certamen dat. Ik kan dat ik dan weer met een professional kan.

[00:42:06]

Je kan er waarschijnlijk s nachts wakker schudden, zeggen Emmerson Nurture.

[00:42:09]

Nu hebben wij dus we hebben waar we begonnen met een gesprek over wat we eigenlijk net hebben gevoerd over The New York Times, over Britney. En het is natuurlijk ook een experiment. Kijken hoe die app werkt en de camera's meteen honderd mensen binnen op 250 mensen. Ja, het was echt heel leuk. Je kan dus mensen gaan de ene uiten en je ziet het niet. Drie schermen. Je ziet wie er drie secties in je scherm, je ziet wie er aan het spreken zijn, moet recht hebben om te praten.

[00:42:36]

Twee dus. Daarna zie je wie we, wie wij volgen die door de speakers gevolgd worden, wie ook in die kamer zijn. Ja, dat is dan Waarland. Twaalf mensen ofzo. En dan zie je alle andere mensen.

[00:42:49]

Heel deze app is helemaal ingericht op hierarchie, hiërarchieën, sociale hiërarchie. Maar het is als de eerste rijen op een conferentie. Je hebt de speakers, die zitten op het podium en dan heb je de eerste rij. Dat zijn de vrienden van de speakers worden op conference altijd vrij gehouden. Eerste rijen papiertje en papiertjes en vervolgens na weet en dan allemaal koppies. En dan kan je erop klikken en dan krijg je een korte BYO. Sommige mensen hebben al BIOS aangepast clubhouse zoals geeft mij niet het woord, want ik sta lastige vragen, dingen.

[00:43:15]

En het werd een beetje standpunt, aldus Kogan. Mensen? Wie heeft de bevraging echt volledig in Radio 1 modus? Ik ontdekte mezelf en Shake heeft zijn hand opgestoken. Shaq, wat is jouw vraag? Ja, oké, dank je wel Shakthar. Gaan we door naar deze? Wat wil jij weet vandaag?

[00:43:31]

Zo ging het. Ja, want je kan dus je hand opsteken en dan krijg je de beurt. Krijg ik het recht om te spreken? Moet je accepteren? Dat duurt even en dan kan je kan je dus je deed het wel soepel hoor. Je was daardoor als een als een volleerde producer daardoorheen aan het werk. Ik heb dus een uur wakker gelegen van de opwinding, dat snap ik, maar ik vond het echt zo ontzettend leuk. Ik zit. Ik kan niet wachten om mijn volgende sessie, dacht ik ga, ik ga even praten over vier goede mensen in Nederland.

[00:43:57]

Ja ok. Maar ik dacht ik heb dit nu een keer gedaan. Maar ik dacht waarom doen we dit als de Ashoka ook een podcast? En wat is wat voor laagdrempeliger? Maar jij vindt dit honorem? Dit met mij lullen moet helemaal uit de studio komen. Alles wat ik zeg wordt vastgelegd. Ja, als ik iets verkeerd zeg, dan word ik een week lang op Twitter lastiggevallen. Dat ze toch op pauze hetzelfde. Het wordt ook allemaal. Schaam mij niet.

[00:44:20]

Dat zegt Frans Weekers. Iedereen heel goed. Schreiner mij Luif zouden kunnen corrigeren waar en en club basischool. We hebben gister slap geluld. Dit zijn geen masque, het is niet opgenomen en hij precies hebben luisteraars gesproken. Mensen die vertellen dat vanaf dat moment eenmaal luisterspel waren leuk. Zaten er van die kleine momentjes iemand, vertelt een luisteraar. Lucas vertelde dat hij ooit dat iedereen begon, zelfs over het afzeiken. Ja kijk, ik denk dat mensen altijd in de basis willen kiezen voor de underdog en naar dezelfde wie in deze relatie de underdog is.

[00:44:59]

Lucas wilde mij een hart onder de riem steken, maar de underdog die zei en zei ik ben zelfs naar jouw blog conferentie in 2008 geweest en daar enthousiast meeleven en was ook weer zo'n moment. Toen meldde iemand zich aan om te spreken. Het was dus iemand die destijds spreker was geweest die het wel grappig dacht. Ik vond het een NIPCC. Kleine dingetjes lijnen maken het interessant en zorgen voor een uur wakker gelegen en niet kan wachten tot mijn volgende club.

[00:45:21]

Dat is waar. Dat is wel daar iets in. Ik was ook daarna, want jij ging slapen. Daarna was er een kamertje met Martijn van Refuse die ging praten over hoe het was om aan Twitter verkocht worden en die sprak daarover mag. Mocht dat nou ja, natuurlijk mag dat niet, maar die doet dat gewoon. Oh, en hij heeft niks.

[00:45:41]

Hij niks gezegd wat echt een soort van sterallures is, maar wel gewoon. Ja dat is wel echt lang ouwehoeren zoals dat zou gaan als je met vrienden aan tafel zou zitten. Ja, dat is wel echt heel. Maar hij had ook een show geprogrammeerd. Ik zag gewoon een melding van 9 uur, gaat Martijn. Wat je dus kan doen is je kan met je kan clubs beginnen op clubhouse en dan krijg je recht om die dingen te plannen. En dan komt het ook in die upcoming over.

[00:46:11]

Zeg je te staan, dan word je verwacht dat je dat met enige regelmaat doet zodat zodat het echt soort van programmering is waar mensen op kunnen gaan rekenen dat ze een balletje aanklikken om een pushbericht te krijgen als dat ding online gaat zeg maar. Het is echt gewoon zot van radio vervanging natuurlijk. Ja, ik zit dan wel zit. En ja, waarom ga ik? Waarom ga ik dit doen? Waarom zou ik hier gaan luisteren? Leuk maar om overal te gaan praten.

[00:46:37]

Ik ben ook doodsbang. De hele tijd dat dat ze zeggen ja, ga maar praten. Clubbing, ik zeg maar helemaal niet. En ik heb gister. Je kan mensen ook de beurt geven. Wil je wat zeggen? Ja, ik heb het allebei met graniet dan. Folz vluchten die niet willen zijn snap ik. Zou ik ook doen. Zou doodeng vinden. OK. Ik moet dus voor de helderheid als mensen invites willen. Ik heb een telegram groepje geopend.

[00:46:59]

Oh ja, die waar je bij kunt via onze. Het basisprogramma groep is een subtiele groep en daar kun je je oproep doen. Als je een individueel zet in de link van een vriend van de sjeik. Over twee weken heeft iedereen in Nederland zijn ding, maar nu is het een keer geprobeerd en daarna verdwijnt hij weer uit je homescreen. En ja, ja, goed, ik weet niet zeker of dit allemaal zo groot gaat worden. Laten we. Laten we even kijken, maar het is wel leuk ontwikkeld.

[00:47:23]

Leuk om te proberen, want het is wel echt nieuw. Ik heb ook nog een paar invites dat het gaat om vrienden van de show. Gaan we ze weggeven en dan link we er ook. Maar je wil best maar deze aanplakken lekker. Want wij zitten wel heel erg in de modus. Nu even meta metal speak. Wij zijn bezig onze vriend van de show progamma te laden met Purge, met perks. Er zijn we hebben twee Perks Park én ja, je kan elke keer als we een interview gaan doen.

[00:47:48]

Dan gaan we dat volgens nabespreking dus afgelopen week al door Jesse Frederik op bezoek en dat hebben we na besproken. En mensen vragen mij vaak ik ben zo benieuwd wat jullie dan vinden van die gast na een interview. Want vaak merk je aan ons wel dat we op een of andere manier emotioneel getriggerd zijn door iets wat er gebeurd is. Bijvoorbeeld in het interview met Jess Frederik was ik hevig ontevreden over mezelf en niet over Jesse Frederik. En dan is het heel.

[00:48:11]

Dat mensen voelen dat blijkbaar en willen dat dan eventjes horen denk ik. Nou, da's lekker ding achter de Paweł. Ja, dat hebben we dus gedaan. Kwartiertje en catharsis voor mij. Dat was ook wel waard. Nou, en wat kan ook wel? Ik zal er terug te luisteren. Kwam ook wel nieuwe Reflect inzichten op het internet is, zoals het cliché van een instituut als de bandrecorder uitgaat, dat het daarna pas interessant wordt. Dus wij houden aan het Liebrand recorder aan.

[00:48:38]

En als jij vindt functioneer, kan het luisteren. Andere Purge. Hoe kan een mens bij de RSS feed? Want het is dus eigenlijk als je vriend ben, dan heb je een extra RSS feed. Hoe kan mensen bij de RSS feed staat een vriend van de Chopins vriend van Chopin. En dan heb je een speciale RSS feed. Die moet je dus niet in je podcasts opzoeken. Over podcast, over media. Maar dan moet je een speciale RSS feed invullen voor jouw specifiek persoonlijk.

[00:49:00]

Dat dit, zo werkt het ook. En jij weet het gewoon. En dan krijg je dus ook die extra dingen achter de PL als vriend niks meer voor te doen. Dan hoef je er niks meer voor te doen en moet je al een keer invoeren in podcast app. En andere purge. Is dat een voordeel over een week bij een online vrienden evenement met video met video? Moeten we ons nu al onderscheiden van Kliphuis? Wij doen het met video en ook daar kan je je hand opsteken.

[00:49:27]

En ook daar kan je ons dwingen over iets te praten of een vraag stellen ja of een punt van orde maken. Dat laatste vinden we wel irritant. Ja, we doen alsof we daar ontvankelijk voor zijn. Maar als het echt door op aankomt, dan willen we. Willen we dan eigenlijk niet? Maar het mag toch? Ja, vooruit. En dat is dus vond ik veilig. We leven nu op 12 februari, dus op 19 februari om 8 uur s avonds kruipen achter ons laptopje en ebola vrienden wordt lid van een show.

[00:49:57]

Tot zover de Metro podcast over media panel. Word lid voor 3 euro per maand. Ik heb gisteren toch zoiets grappigs gezien. Dit was een meneer die heeft bijgehouden een aantal jaren. Wat voor kleren hij allemaal draagt. Dus je hebt een hoop kleren in je kast. Dit moet jou aanspreken, want dit is de fashion aflevering. Want dit verhaal gaat uiteindelijk over hoe je kleren moet kopen die je lang kan blijven gebruiken. Ik ga nu jouw ogen, jouw wenkbrauwen vliegen in de lucht en een over shirt aan van Amerikaanse makelij.

[00:50:30]

Je voelt je ook echt geroepen om je hoofd wol. Heb ik tweedehands gekocht en een nieuwe realiteit die je nergens meer die je gewoon nergens meer ziet?

[00:50:38]

Kijk die voering. Dus ik denk dat ik er echt heel lang mee kan om mij aan te tonen. Hoe kijkt het geïnspireerd? Hoe ontzettend geïndiceerd ik in dollar? Begin met drie jaar geleden is hij begonnen met het bijhouden van welke kleren hij allemaal heeft. Van sokken tot schoenen, van buiten kleding tot onderbroeken alles. Dat heeft ie ingevoerd in een gugel cheap dingetje. Al zijn kledingstukken als in kledingstukken gecategoriseerd op onderbroeken, sokken, schoenen bla, T-shirts, shirts en iedere avond neemt u een minuutje om aan te geven welke kleren aan die dag.

[00:51:14]

En dat heeft drie jaar lang gedaan en daar heeft hij een tulle omheen gebouwd. En op die tool zie je een dashboard. En als dit video zou zijn en de evolutie van deze podcast is dat je straks als je het in Spotify luistert, als je dan de camera's staan opgesteld. Dit gaat allemaal gebeuren, maar dat je dan je telefoon niet bij kan pakken om even te kijken naar het visuele moment voordat je hem dan volgt dan weer weg doet. Dat zie ik voor me dat er echt een mix van media wordt.

[00:51:41]

En Juwet dus dat je dat ik jou dan nu zou kunnen laten zien. Maar ik ga het beschrijven want is radio. Bovenin zie je NAF Bar met daarin de kledingsstuk categorieën. De kleinste categorieën zijn er nu bijvoorbeeld onderbroeken en krijg je een tabel met op. In de eerste kolom mini thumbnails van zijn onderbroek rechts. Allemaal zijn ze zwart en wit en er zijn een paar hele vrolijke gekleurde. Dat begrijp ik dus niet. Ik begrijp dus niet waarom je Falmouth gillende onderbroek hebben.

[00:52:11]

Ik koop gewoon elke. Ik sta Krijgshof als een onderbroek. Nee, geen oma. Nee wil ik niet.

[00:52:17]

Dan doe ik m weg, stop ik kledingcontainer wat ik wil. Ik koop gewoon in. Daar koop ik. Maar als Bin Laden vriendelijk zijn dat een boxershort geven, dan zijn onderbroek geven. Ik ben toch geen mens die er nog nooit de. Toen twaalf was het bh ondankbaar dat je dat zou gewoon weggooien. Nooit? Nee ja en ik doneerde. Nou ja, dit is niet het idee, want mensen hebben als jou iets gené. Dan moet je moet gewoon zoiets milieubehoud geest bula mij geven.

[00:52:45]

Jij hebt me voor mijn verjaardag drank gegeven. Dat is een goed cadeau, want dat. En of dat iets te eten of te drinken. Of een activiteit duurzaam kan ondernemen.

[00:52:55]

Geen spullen. Ik vind het waarschijnlijk het waarschijnlijk toch, al zit ik niet op te wachten. ITU-T heftig ingevet. Ik koop gewoon één keer per jaar en dan hoef ik nooit na te denken over welke onderbroek zou ik vandaag aandoen? Ga ik voor de gek? Zeg leuk om af en toe een vrolijke onderbroek aan. Ook een paar sokken. Ik heb alleen maar dezelfde sokken en Cneudt. Ik wil het vandaag iets luchtiger. Nee, ik weet wel vaker in de zomer.

[00:53:18]

Laat het allemaal maar even omringd door waaieren. A. Anyway, hij heeft dus die filmnieuws keurig onder elkaar. Dan zie je het merk van onderbroek. Maar je ziet ook hoeveel de onderbroek kostte en je ziet ook hoe zwaarder. Je ziet ook hoe vaak je gedragen heeft. En je ziet ook kostbaar werk. Dat vind ik zo'n goeie manier om over spullen na te denken. Aziz Ik ben echt, ik heb het nog niet gezien. Ik ben hier echt wel benieuwd naar hoe dit is.

[00:53:47]

Ik wist dat dit juist zou gaan. Dit is echt. Hier ben ik me geen groot. Dit is niks te noemen. En dan dit cadeautje als van een boxershort deze tip. Ja ja ja, het is waarom wij niet praten buiten podcast eigenlijk. Ja dat dan. De vriendschap begint wel serieus te lijden onder deze en te doen voor de mensen. En wat opvallend is bij kost per jaar en hij heeft het natuurlijk na drie jaar. Kun je conclusies trekken over zeg maar ejaculeren.

[00:54:09]

En er zijn natuurlijk kledingstukken die Favorita door die favoriet zijn, dus die je heel vaak draagt die heel goedkoop zijn. Ook al zijn ze, waren ze ooit duur of waren ze goedkoper gekant en komt er dan verkeerde draag. Dat je die weet ik vooral. Sievers Fashion koop bij de H&M zeker haha, dat dat uiteindelijk die twee schoenen met elkaar vergeleken. En dan is één schoen ging al kapot. Dus een Converse die goed was en die die vaak droeg die even duur was per dragen als een schoen die de helft zo duur was.

[00:54:40]

H&M. Maar ja, die wel gewoon kapot ging na een veel kortere tijd dan die Convair schoen is. Die Consors kon niet veel langer mee door. Het is beter voor zijn portemonnee en voor het milieu. Mooi hoe je dat zo zo kernachtig weet samenvatten. Ook gewoon fijner om te dragen dingen van goede kwaliteit. Als je als je in staat bent een grote aankoop te doen. Financieel gezien is het zoveel slimmer om dat te doen. Een kleine garderobe samenzijn met duur zijn zegt inderdaad hij is helemaal Macondo met je moet het.

[00:55:13]

Je moet het kleiner, maar van deze man. Maar wat het allermooiste is dat ie dus niet alleen per categorie heeft die zo'n tabel gemaakt waarin je kan zien wat kostbaar is, maar hij heeft dat op grafieken gemept. En dan kan je dus niet alleen zien met taart, diagrammen of initieert van die staaf diagrammen met dan waarbij de schoen bovenop de staaf staat. Het is echt fantastisch gedaan. Kan zien wat zijn de meest effectieve schoenen om te kopen? Maar hij heeft ze ook geanimeerd.

[00:55:41]

Dus je kan al vanaf het begin van de tijd dat hij een schoen koopt die verschijnt dan ten tonele. Hoe vaker die hem draagt, hoe groter die staaf. Wordt het leuk? En dan is er een soort inhaalrace van verschillende schoenen die te en nóg grappiger onderbroeken. Op één of andere manier ziet dat er hilarisch uit onderbroeken die elkaar inhalen. En zo heeft ie gewoon zijn hele kledingkast gemept en is hij ook stukken voor onderhoud. Nu leer hoe die beddingen beter moet onderhoud doen.

[00:56:09]

Het resultaat van ziet.

[00:56:11]

Het gaat niet over onderhoud, maar dat is dan ook meteen. Ofzo of onderhoud jij de rest van je kledingkast ook naar de schoenen is bijvoorbeeld heel belangrijk dat je ze nooit twee dagen achter elkaar draagt. Dus ik heb voor elk paar schoenen Lenny, heb ik een schoen spulletjes erop los cederhout.

[00:56:26]

Schuimspaan is belangrijk. Wel cederhout is en neemt de geur op en vocht en dus je draagt je schoen. Ik heb. In november 2000 19 heb ik Schröer gekocht.

[00:56:35]

Twee mannen. Laat je even gaan, want ik heb de afgelopen aflevering heb ik alleen maar gelul. Dus loop ik nu mag tegen als over Meeder. Maar ik heb nu een podcast over Kelecom, over je huid jonger. Ik vind het zo interessant om erover te praten. Misschien dat ik hier een club zes jaar voorbij gaat beginnen. Ik doe een timer van een minuut. Je mag een minuut vol lullen, blauwe schoenen zijn van zwart leer die hij draagt.

[00:56:54]

Nog steeds en nog steeds heel goed en doe. Dat konden ze. Omdat ik die draag doe ik ze uit. Doe uitdoet mijn schoen spelletjes in. Laat ze een dagje rusten en dan draagconstructie kringloopwinkel aldaar. Nee, dit zijn nieuwe schoenen van een Coolhaven hé. Die schoen pannetjes. Nee, die heb ik die besteld bij Van Bommel. Ik heb geen van verzamel, waarbij wel hele mooie mooie schoenen pannetjes. Ze moeten smal zijn. Ze moeten bij de bij de vorm van de schoen passen.

[00:57:18]

Anders dan een rek is ze bijvoorbeeld uit een halve minuut en. Het is ongelooflijk lang in met je schoenen aandoen als je gewoon dat simpele gegeven aanhoudt. Ik ben al een klaar. OK, maar wat leuk dat jij een keer over kleding begint. Ja nou ja, groot was mooi, mooi Desberg. En ik dacht vooral dit wil ik eigenlijk voor. Dit zou zo fijn zijn als dit automatisch zou kunnen. Lekker Refaja, die chip je erin ofzo.

[00:57:40]

Er was een tijd dat iedereen dacht dat overal Rfjy chips kwamen.

[00:57:43]

Wat mij dus heel leuk lijkt om een keer te doen is zo'n pak bak een pak backpack pak aka Big Ben pennen en pennen. Vandaar dat van die dingen. En dan trek trekroutes in doen. En dan zal ook de correspondent als in normale tijden als op een bureau zitten en dan een jaar later kijken waar al die banen zijn, ga ik over de hele wereld niet zo over de hele wereld.

[00:58:04]

Nou en verspreidde zich dus iedereen verspreid. Niemand gaat een keertje naar Amerika voor een reportage en laat die pen in een hotel lobby liggen. Daar is net iemand uit Mexico. Je hebt zo'n raar romantisch beeld en die schuift. Daarmee neemt hij mee naar Mexico. En dan ligt ie misschien ergens in Tigana, terwijl die begon. Gewoon ik. Dat is een idee, want ik heb een notitieboekje met allemaal ideeën en ga dit als trekkers. Ik heb het lekker Dimitrie toch?

[00:58:29]

Net zo heeft het al een keer. De kostprijzen heeft het al een keer voor mij uitgezocht of dit al kon. Maar zelf te groot, die tracker. Maar ik dacht zo boeiend voor pennen. Het lijkt me zo leuk om in kaart te brengen hoe pennen zich verhouden.

[00:58:40]

Ik ben er altijd kwijt raak en wil ik weten waar zijn jullie gebleven? Ja misschien, want die allemaal een naam geven. Je mist toch een leuk experiment met je vrienden? En dan maakt je mooie namen die een post van met een met een grafiekje en dan ga jij daar in een podcast. Vertel hoe gaaf je dit vond. Terwijl hij ook begon hoor, gewoon even intresse volgen. Jij hebt. Jij hebt nu alle tijd van de wereld voor je.

[00:59:04]

Ik denk wel allemaal, want dit is natuurlijk dat hele bijhouden van alles in je leven om daar conclusies uit te trekken. Dus ik zag gisteren een app die je bloedsuiker meet en dan heel mooi grafiekje maakt en dan conclusies trekt over wat je eet en wat dat doet met je bloedsuiker en wat dat vervolgens met je gemoed doet tussenniveau. Ja dus ja, je energieniveau. Ja, ik had laatst een kaas broodje voor lunch had ik.

[00:59:26]

Waarom doe ik dit hele Middelweg grote avontuur in het leven?

[00:59:33]

We hebben niet meer door dat de avondklok begrepen zit te klagen over kaas, broodjes en wat natuurlijk met ons gemoed. Dit is de meest als podcast achtige aflevering waarin hij Zürs deze zomer.

[00:59:44]

Wij doen altijd de Kuneva bij onze podcast is standaard twintig punten hoger dan zelf podcast. Mag ik dat zeggen? Het is zo'n, want het gaat allemaal. Het gaat allemaal in een soort van zweem van intellect dualiteit. Maar het is zulk dom gelul. Het is een beetje alsof je alsof Sander Schimpen is dan nog een soort van een soort van slimme gast, maar het is gewoon een slimme gast. Een slimme gast. Punt. Maar het is alsof hem in een Q-Music studio neerzet.

[01:00:10]

En dat doet toch iets met je? Dat doet toch iets met je? Ja, met je een soort van. Met wat je zegt ja te internetten. Als je dat dan is het contrast zie waar wij het over hebben en. Boxershorts? Echt ongelooflijk. Nou volgens mij, maar men maakt ok, dus metabolisme dus ik al goed. Dus meteen nee, maar ik ben. Ik was een punt aan New York. Waarom? Ja. En toen dacht ik al die dingen zijn nog steeds lastig om bij te halen.

[01:00:40]

Want ook al kost het maar één minuut per dag om bij te houden wat je allemaal draagt. Ik zie zo'n Deswert. Ik denk ik zou het best willen weten, want ik koop dan kleren en dan denk ik eigenlijk. Ik heb ik denk nooit na over ok. Zo'n T-shirt kost 30 euro, maar wat kost dat? Perkt per keer dragen? Ik zou dat best schrikbarend vinden voor sommige T-shirts. Ik pak gewoon opbouwfase van de stapel, die onderste van de stapels en waarschijnlijk heel duur.

[01:01:02]

Daar kom ik nooit bij, die onderste onderkant van de staart. Dus als ik dat zou kunnen visualiseren, zou me toch bewuster maken van mijn van mijn consumptiegedrag. Net zoals dat je zonnepanelen hebt. Dat je dan beter gaat nadenken over je stroomgebruik met je, die ga ik je schenk. Dat is dit ik dat bijvoorbeeld bloedsuikerspiegel enzo meten. Die hele de fiets zelf het moment. Ik ben daar gevoelig voor. Maar ik doe het nooit, want ik wil dat ik me zorgen maken over.

[01:01:29]

Ik zou ook geen total body scan willen. Laat mij maar lekker maken in een Malabar. Somber. Maar wat er nu gebeurt is dat langs. Ik heb ook geen stappenteller, al dat soort dingen. Maar wat er gebeurt is dat het zich allemaal langzaam. Ik het nu wel begint te krijgen. Dus ik heb wel gewoon een standaard stappenteller. M'n telefoon. Volgens mij. De Apple Watch meet ook al andere dingen op waar je waarvan je niet wist dat je ze wilde opmeten.

[01:01:51]

Het wordt steeds normaler. Op een gegeven moment over 10 jaar op hetzelfde met als Netflix Spotify thuisbak aan concurreerden hebben wij gewoon in elk kledingstuk of kwalitatief goed lees stuk zoon. Zo'n ding dat dat trekt. Ja, maar ik ben dus ook. Het wordt laat je ook niet bij geven Alexander. Je hebt mij gister gewassen op 60 graden. Hij kan beter 30 graden. Ik zou dat Obrecht andere minderbroeder zijn in ons huishouden. Maar die euh, die uh die die dat laagdrempelig trekken.

[01:02:17]

Want dit is een minuut per dag. Dat kost een beetje aan. Maar je gaat toch naar een kukel chiton bij Toulouse T-shirtje hebt uitgekozen. Dat is zo vervelend om te doen dat ik nu al weet dat ik dat niet ga doen. En als dat zoals een Apple Watch het kan bijhouden zo laagdrempelig is en dan gewoon advies geeft de momenten dat het er echt toe doet. Dus niet dat je ze een hele tijd met dashboards moet gaan zitten staren, maar dat je aan het eind van de week, zoals zoals schermtijd om de zoveel tijd een update geeft van wat het is ten opzichte van vorige jaar er aan toe bent.

[01:02:42]

Of hoe goed Theora, hoe goed je eraan toe gaat. Ernst ja. Uhm, die belofte is al heel lang. Maar het is nog steeds niet op het niveau dat het zo laagdrempelig is dat je dat iedereen dit soort dingetje gemakkelijk tot zich kan nemen. Tegla. En tegelijkertijd is het laagdrempeliger dan ooit, omdat het wel hier en daar naar binnen begint sluipen. Ja ja, maar dat. Je hebt al een hele tijd je nog steeds niet eigen maar beweging.

[01:03:05]

Ja, zeker omdat je nog steeds niet uit de bij wat je allemaal je mond duwt. Dat is eigenlijk geen schande. Nou ja, je zegt tenminste nu cynisch over het effect op onze soort van. Moet je voorstellen wat het effect zou zijn op onze. Als we allemaal een oftewel dagboek zouden bijhouden, zou je bij toeval suikersector? Ja ja. En wat er zou ontstaan in die als we. Als we gewoon toegang hebben tot informatie over hoeveel suikers we tot ons nemen en je conclusie kan gaan trekken over weet ik wat voor troep er in de supermarkt ligt.

[01:03:34]

Ik als allereerste willen hebben is een caffeïne meter, wat het Quine gehalte in mijn lijf is en hoe dat kan. Een monitor? Ja ja, ok. Nou zit er weer op. Ik denk dat Apple dit gaat doen. Ik heb wel het gevoel te steeds meer firmant hebben, dus ze beginnen met die types. Dit noem jij een format? Ja, we beginnen met de drempel. Is Laevers? Dan beginnen we met de. En dan hebben we gewoon een heel groot stuk de technologie media observation deze week.

[01:03:58]

Wat mij dus nog een leuke rubriek lijkt om te introduceren op gegeven moment is een vraag die ik ook altijd aan me accountability partner stel. Lekker aan elkaar. Wat is je inzicht van de week? Hmm, misschien kunnen ze overwegen of dat ook in als rubriek gaan introduceren, je al je inzicht van de week deelt. Het moet dan wel met media of technologie of naakt gaan voorbereiden. Je moet het dan inderdaad gaan voorbereiden, net zoals je je tips ook voorbereidt.

[01:04:19]

Er kan dit en kijk. Nou Vaernewijck, zie ook Kliphuis op Grapperhaus. Je hebt Kliphuis.

[01:04:49]

Krupa is wel echt grappig en voor de rest wordt die grap al vaak gemaakt. Een clubbing club wil met het puntje. Ik heb iemand Kliphuis bio gezet. Ach, dat lijk dubbelop.