Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:07]

Aquí arrenca el repte màxim relleu es preveu que s'han fet arreu. La guanyadora. 1933 l'illa de Madeira Portugal. Com vols que no sigui trista la vida d'una persona si et vegi amb aquesta música en compost sempre que comença una biografia amb una música divertida d'algun acordió alguna cosa i aquí a Portugal. Portugal però és prou gran com ara els allà a Portugal plorant. I ja quan parlen sembla que ploren sempre hi ha aquella cosa.

[00:01:33]

La pobra Maria tres anys més és una nena de mirada pobra i brillant que constantment s'està barallant amb els seus pares. Els pares opinen que és una nena molt rebel que sempre fa el que li rota per la seva banda la Teresina pensa que té els pitjors pares del món que no la cuiden ni es preocupen per ella. Uns anys abans que nasqués la Teresa Niña havien tingut un altre nen en Tito que va morir quan era un nadó. Potser aquesta tràgica mort havia afectat la relació del matrimoni i això ho pagava la petita 3 5 3 5.

[00:02:02]

Creix malgrat tenir tres fills negres que només es coneixia la vinya creix entre esbroncades i discussions constants la situació a Gaza és insostenible. L'única cosa que la fa feliç és que un noi no és un noi feliç i la fa feliç un noi que ha conegut amb 15 anys comença una relació amb aquest xicot. Els dos estan molt enamorats estan fets l'un per l'altre. Pensen que junts poden superar totes les dificultats. Són molt joves i tenen tota la vida per davant.

[00:02:34]

Clar que sí és maco això però escolta com és que la música trista no ha parat en cap moment perquè el noi té un atac de cor i mort de cop i volta. Tot i així no sé ni Perquè pregunto ni Perquè pregunto. Fixa't que hem passat de música trista l'altra música trista que és reina Extra Extra trista que reines. Quina és té un plus de tristesa sic. Más triste muerto no existe. La mort prematura del seu primer mort fa que la nostra amiga pateixi una profunda depressió i plantegi suïcidar se però finalment decideix escapar se abandonar ho tot i marxa de Madeira i se'n va a Lisboa.

[00:03:21]

Ho fa de cop i volta sense donar cap explicació a ningú. Només té 16 anys i el cor trencat ha de marxar d'aquesta maleïda Illa. Els seus pares al veure que passen les setmanes i la Teresina no torna la donen per morta i els pares ho sigui se'ls mor el nadó i ara tres anys i la donen per morta que són uns beneïts senyors ja ho tot d'estar es resigna a no ser que ella no està morta i ara calla que empieza el salvament de tanta Niña muerto literalment així.

[00:03:56]

Sabem que la Teresa se'n va fins a Lisboa però els seus anys de joventut són un misteri. Se li perd la pista del tot la seva història fa un altre gir durant el Carnaval de Lisboa del 1974. El Carnaval de Lisboa però música de Brasil sempre amb el carnaval és així. El Carnaval de veritat és així. Si el desitges el que vulgui llavors n'hi ha alguns que posen per aquí tot xocolatera el que és un altre Carnaval és una altra història.

[00:04:29]

La Teresina que ja té quaranta un any i quin salt. Si noi decideix comprar se una disfressa de militar concretament un uniforme de gala de coronel. Aquella mateixa nit entra en una de les moltes discoteques de la ciutat que estan celebrant el carnaval. Allà hi coneix la Joaquina Costa que també està gaudint de la festa. Comencen a parlar i la Teresa li diu que és un general de l'exèrcit portuguès que no va disfressat com perdona m'he perdut. O sigui es disfressa de Cornelis vinyes se li diu a la Joaquina que és la noia que acaba de conèixer que això que veu no és cap disfressa.

[00:05:01]

és carnaval però ella no va disfressada de coronada. Va de feina. Ella va amb l'uniforme de la feina. La Teresa diu que el seu nom és Tito a nivel de paixà o gomes.

[00:05:12]

No hi tinc res en un bar però això no va bé a la Joaquina li sembla que la història li quadra bastant ja que s'ho creu tot i comencen una relació d'amor. Després d'aquella nit la Teresina passa a ser el general Tito a nivell de baixa. Com es posa Tito en memòria del seu germà petit que va morir quan era un nadó. In situ es talla els cabells i comença a vestir se com un home quan queda amb la Joaquina sempre es presenta amb la disfressa de militar la nit del Carnaval perquè la Joaquina segur que anava borratxa com tothom.

[00:05:52]

Per això a plena llum del dia no veu que el general Tito és una senyora o no perquè la tripsina sempre oculta el seu rostre darrere darrere unes ulleres molt grans molt grans que li tapen les tetes. Així va vestir de doble i es col·loca a unes vendes de compressió al voltant dels pits perquè no se li notin però la disfressa no veu que és una disfressa de moda perquè encara que sigui una disfressa està ben feta. Havia fet un sastre. No era ben parida en aquell moment no era d'aquestes escales d'esdeveniments ja està fet tot desfet.

[00:06:29]

Per què anaves. Sí No ho sé. Jo crec que era de picapedrer però voldria dir que els de picapedrer estiguin de Sort que el Cobi ha fet que no hi hagi res que suporti menys que alternador. No m'agrada gens ni gens. I això a Osona costa dir què no. Però ara per ara ho has fet bé ara ha sortit de l'armari o es buida. Mireu el Carnaval no m'agrada gens i els de Torelló mira no. No hi ha qui ho veu acceptada.

[00:07:01]

Hi ha gent de Vilanova de Vilanova i la Geltrú que no li agrada el Carnaval i se n'han hagut d'anar a viure n'han hagut d'anar només ho poden dir per Twitter des de l'estranger. El nostre amic Tito extres signa com és més a més a més s'ha comprat unes medalles i les ha acollit a l'uniforme perquè encara quedi més oficial la cosa si no tot l'oficial que tu vulguis. Però quan es fiquin al llit sí que és el que es fan tota relació normal en un moment o altre en Tito i la Joaquina titular Joaquim Marquina veurà que la seva parella és una dona.

[00:07:32]

La Trini no podrà aguantar gaire temps aquesta mentida. No no no. Quinze anys. Perdoni disculpi però no em pot repetir la informació o repetir la informació. La Teresa surt amb la Joaquina durant 15 anys. és més la Teresa Niña i La Joaquina se'n van a viure juntes i durant tot aquest temps la Joaquina no sospita que la seva parella sigui una dona. és una relació peculiar. Sí sí sí sí sí no ja t'ho compro. No hi ha massa tocaments.

[00:08:14]

No hi ha una certa distància i fins i tot dormen en habitacions separades. No m'agrada això a mi no m'agrada. Bé tenen aquesta estranya relació perquè el general Tito té un costat fosc. Un dia el general confessa la Joaquina que no pot parlar gaire sobre la seva feina perquè a més a més de ser un alt càrrec de l'exèrcit portuguès també treballa per la FIA. Sap salvar el mal i per això dormen separats perquè ell no se li escapi cap contrasenya secreta mentre dorm l'angle clar.

[00:08:43]

No entenc res de res. Doncs que la Teresa i jo ahir s'inventa que el seu personatge el general Tito si és un agent secret de la CIA val un temps això sí tot. Atenció perquè no només enganya la Joaquina sinó que els seus veïns també es creuen que viuen al mateix bloc que un respectat militar sempre que se'ls creua per l'escala. El general Tito que al respecte. D'entrada si et diu general tinc totes les de guanyar i molt bé se li té molt molt molt bé.

[00:09:16]

Has de ser molt valent a la cabina el general li cuidarà el pallasso de la Comunió jo era fent malabars. Doncs el general Tito quan es troba als veïns del replà picant a l'ascensor el saluda cordialment és un home educat de poques paraules seriós però educat estimat a la comunitat que és un home de poques paraules però a vegades parla d'unes inversions que té a Suïssa. Els veïns espien del general i li entreguen tots els estalvis per poder invertir en aquests negocis. De fet la Teresa viu d'això de fer se passar per General i estafar els seus veïns.

[00:09:51]

I això ja m'ho conec així ho conec no acabarà bé que això ho hem viscut una vegada aquí al búnquer era amb el francès aquell que deia que treballava de metge a l'home o així i va acabar matant a tota la família i al gos. El gos dels seus pares això això sí que va matar els pares o obviem però va matar el gos dels seus pares. Si hi ha la dona i els fills si bé va bé es va salvar una mani i prou de retruc de retruc com es deia.

[00:10:18]

Recordo com es deia facis pensar Ja Ja Joan Clot ja Clot de Roman amb colors romans un diamant Xim infinita.

[00:10:29]

Un dia la Joaquina entra al bany sense picar a la porta i veu la Teresa Niña despullada.

[00:10:35]

S'ha acabat. Aquí acaba la farsa. Tot passa molt de pressa i la Teresa està ràpidament tot el cos amb una tovallola. La Joaquina no ho ha vist del tot bé però és com si el general Tito li faltés la tita. El general títol li falta a la Tita Anaïs. Però oi. El que més li ha sobtat a la Joaquina és que el general Tito tingués com una mena de pits de dona. Però tal com hem dit tot ha passat molt de pressa molt de pressa i potser la imaginació li ha jugat una mala passada.

[00:11:14]

Decideix no fer ne massa cas i continuar amb la seva curiosa relació. Perfecte eh. Però sí en tot cas jo no sabia que estava en el baño tanca la porta i com si res que també et diré té 15 anys de viure junts que només passi una edat estranya i no similar feina m'ha passat set o vuit cops. Ho vaig explicar allò d'aquell mosso d'esquadra amic meu que em va explicar aquell cas d'aquell senyor que ara de cop ha anat donant tants inputs que el loco.

[00:11:43]

No no no. Endavant. Les dues noies que compartien pis a Barcelona i Maite s'ha menjat d'aquell taper de macarrons que tenia jo aquí no en recordo no jo no me'ls he menjat però tenia uns macarrons aquí ja no hi són. El día al día siguiente mai falten alguns lectors lleugers. No hi haurà noves mesures d'ajust. Truquen a la policia que algú s'ha menjat els iogurts el menjar. Si pots trucar eren decididament aprenen de seguida vénen la furgoneta dels antiavalots.

[00:12:26]

No però explicant que passaven coses estranyes posen uns Mossos a investigar i feia un mes i mig que hi havia un senyor que vivia dins del pis que quan elles dues marxaven a treballar ell sortia fotia els macarrons els iogurts fotia mirar la tele i quan arribaven s'amagava sota el llit i fins l'any demà tornaran a marxar. Un mes i mig feia que vivien aquell senyor Barcelona explicat per un amic meu que només hem tingut Mossos d'Esquadra. Segle XX Segle XXI segle XXI segle XXI.

[00:12:58]

Parlo de fa cinc anys ja era això. Això poca seguretat et dóna.

[00:13:04]

Si Mira voteu a Vox ja no hi sou a temps perquè les eleccions van ser diumenge ja sabem com van anar gais i fill de la Pepa Bueno. Bé evidentment. Com era de preveure l'estafa piramidal de la l'empresa acaba sent descoberta l'any 1992. Els veïns denuncien el general Tito per estafa.

[00:13:32]

La policia es presenta a casa del general policia habrá. Memento que estava a la dutxa tenia el títol general títol els obre la porta vestit amb el seu imponent uniforme militar. Després d'una discussió verbal se l'emporten detingut a comissaria. Primer l'acusen de ser un simple estafador. Després descobreixen que és un estafador i un impostor ja que no és un general però també s'adonen que el general no només no és un general sinó que tampoc és un home sobre una investigació i es descobreixen la mar de mentides que la Teresa Niña havia anat creant fins llavors que era un general que era advocat que era agent de la CIA i que era un home quan en realitat és una dona.

[00:14:22]

La premsa de seguida s'interessa per aquest cas tan peculiar. La Teresa cau en gràcia i la comencen a anomenar la general. Però la Teresa està acusada d'una llarga llista de delictes i la Fiscalia demana presó. La fiscalia sempre demana a l'home sempre escolta noi el dia del judici i s'hi presenta vestida d'home tal com porta fent des de fa més de quinze anys. Ara ha canviat el traje militar però per un traje més elegant porta també porta les seves grans ulleres de pasta la que li tapaven els pits amb el vidre una mica opac.

[00:14:57]

Es crea una curiosa confusió entre els assistents del judici tot i que tothom sap que el general Tito en el fons és una dona. Ningú dubta que aquella persona asseguda al banc dels acusats és un home la identitat falsa de la Teresa estava tan arrelada que durant el judici alguns dels advocats la continuen anomenant pel seu nom fals. Diversos testimonis que declaren en el judici també la segueixen anomenant Senyor General B el senyor general és un home bo declara un dels testimonis moltes general molta gent per a molta gent.

[00:15:29]

Jo només entrar a la sala general he vist tants cops general que m'he quedat amagat en l'inconscient. Molta gent no tenia cap dubte que s'estava jutjant el nomen que això que fos una dona era un cuento 3 5 es defensa dient que ho ha fet que ho ha fet per sentir se com un home que la seva família l'havia tractat molt malament pel sol fet de ser una dona diu que no hi ha llibertat ni justícia per a les dones que són tractades com a ciutadans de segona.

[00:15:55]

El judici genera molt debat i la general es fa famosa fins i tot li escriuen cançons.

[00:16:02]

Això es sortir entre la d'opressió que s'inicia el dia del. No sé si no te dicen que por dentro niña los pies en la cabeza es todo un señor que van amb aquesta frase a la làpida el jutge dicta sentència la condemna a tres anys de presó. Fa tres anys ha picat tres cops amb el martell la martell són anys els anys aviat pam pam pam. Tres anys de presó per això dels presos polítics. 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13.

[00:16:52]

Totes totes seguides de seguidors si són cent anys tots junts imaginacions. Després del judici la màquina declara davant la premsa que està contenta de la sentència dictada diu que el general Tito mereix anar a la garjola. Però com que el general Tito encara no s'ha adonat de la pel·lícula. Quina sigui la quina. També declara que sempre van dormir separats i que ara per ara encara no sabia si el general era un home o era una dona. No s'entén que passa res si veu que avui L'amor és cec.

[00:17:26]

La mort és sexi senyor hi ha i li falta tacte també el peu també. Molta gent opina que la Joaquina ho va saber des del primer dia des del principi que el general Tito era una dona. Ella ja ho sabia que ella i la tres senyors van concursar concursar conxorxa per mantenir la mentida i robar els diners als seus veïns.

[00:17:50]

Era una estafa. Després d'ocupar les portades de tots els diaris La Teresa decideix retirar se a la població que ara en banca décima ja no hi ha estat no hi ha estat ni l'Estat ni estat és com Granollers. Fa poc se'n va a casa en baixa de Jima acompanyada de la neboda de la Joaquina ui il·luminada. Es retiren les dues a una casa solitària amb les finestres tapades perquè ningú pugui veure l'interior des del carrer. A poc a poc les seves aventures s'obliden i la seva història acaba esborrant se del record de la societat portuguesa.

[00:18:29]

La premsa seriosa deixa córrer el tema únicament la premsa del cor segueix furgant dins la seva ferida. Tres anys passen els dies tancats dins de casa per por dels paparazzis espera la mort de manera trista mirant programes de televisió de segona que parlen de la seva vida sense cap rigor i inventant se tota mena de teories absurdes.

[00:18:50]

Teories absurdes perquè la real té la lògica del tot per descomptat. Era un rellotge suís l'any 2007 la policia troba el cadàver de tres en avançat estat de descomposició. L'han trobat a la seva casa de Gran Viatge. Es parla d'un suïcidi. Fins i tot d'un possible assassinat per l'estat del cos és difícil determinar la data exacta de la mort a causa de la seva misteriosa mort. La història de la Teresa torna a omplir les portades uns quants dies. La premsa torna a recordar la que en el seu dia va ser el seu general títol.

[00:19:27]

Finalment la policia aclareix que no hi ha cap indici de violència i que no ha estat assassinada. La generada va viure els últims anys en la misèria absoluta després de la seva mort. Molts van trobar prou diners per pagar li un funeral i per altra banda cap familiar ni cap amic va reclamar el seu cadàver. Així que va acabar rebent un enterrament de caritat pagat per la Santa Casa de la Misericòrdia. L'enterrament va ser d'allò més humil fer se passar per General.

[00:19:55]

Més de vint anys no va servir perquè la Maria tres anys més tingués cap comiat amb honors militars. No va anar així va afegir noi. Aquí la teniu disfressen amb perdó general Titot i el Tito Maria Teresa una retirada de la meva àvia. Així si em portava aquesta sabata no anava a vestir. Ostres. Com us heu quedat pública o sembla que és digne d'entrar aquí al búnquer. La Maria Teresa Piña Bom és també coneguda com a general Tito sí o no.

[00:20:36]

Divisió d'opinions tanta divisió que no sabrem com afrontar ho o això ara a veure és el final no va fer mal a ningú més enllà dels seus veïns que els va guardar tots els calés. Però no va matar ningú no va matar ningú. Això sempre els valora molt el búnquer i a Portugal encara menys. Tornem al gol més voleu que hem tingut sí o no.

[00:21:06]

El general era el general que va entrenar el general entrenat durant l'última parada del general titulava el general Tito Neus Rossell qui has deixat entrar avui al búnquer. Tenim gent de Castellar el Papiol Guardiola de Font Rubí Terrassa Cassà de la Selva Sant Andreu de la Barca la Bisbal de l'Empordà gent tenim incivil oi. A Florida. Si en Francesc francès Francesc I Foix que incivil o Labores francès o potser algun cassanenc que viu a àfrica ja que saps que hi ha gent de Cassà de la Selva també perfecte.

[00:21:43]

Jo fa deu anys que visc aquí veu jo el que faig és ensenyar castellà senyor castellà català quan em deixen a la Universitat de Florida. Si literatura i també terrorisme també però em deixen ensenyar cursos sobre sobre terrorisme cursos de terrorisme com cc però per ser terrorista no tot i que no té només la teoria que només la teòrica i la setmana passada de fer per aquest sabotatge estudiant de la meva universitat que s'anava va allistar a l'ISIS.

[00:22:15]

Però quan aquest temps i les primeres parts dels seus colors no ho era no ensenyo al terrorisme en relació a la ficció bàsicament el cinema i la literatura en general són grans valors de poble i de l'habitual cristià nou i profund que parlen de cristal·lí un vial on apuntava jo no l'havia fet mai no m'agradi m'arriben a dir ho haguéssim estudiat tres hem d'anar a estudiar a Florida i anirem sense tenir. I després de tres dies no volia explicar una anècdota relacionada amb els casos de terrorisme que he recordat les últimes xerrades que vaig fer sobre les meves classes de terrorisme una conferència sobre professors i vaig conèixer a una senyora de Badalona que dóna classes de castellà aquí a Florida.

[00:23:04]

També la Pilar Rahola Carrasco. No sé si una abraçada quan passi el vídeo d'aquest programa. I l'altra cosa que em va passar en aquella conferència és que hi havia una altra professora de castellà que en basc va escriure després de la conferència per dir me que vol i que havia nascut a Catalunya. I a mi em va cridar l'atenció com comentés això un de Catalunya concretament Montornès del Vallès durant un període de temps molt concrets. Li vaig preguntar Ostres això com és que per des del Vallès va dir després de dos correus que no volia explicar ho tot em va dir.

[00:23:49]

Bé ara t'ho explico. Vaig estar casada i no sé si la segona dona que va ser dilluns però no sé ni per on començar. Molta informació és tan viva que dóna permís històries que les del general Tito van recopilar. Jo no sabia on ficar me. Nascut el 8 8 8 8 són fills. A mi d'entrada em diu és que aquest home està casat i et dic que no és el primer que vaig pensar que no ho sabia i vaig mirar i pot obrir la Bíblia i allò fixa algun moment de la seva vida.

[00:24:35]

Això és del 93. Tots sabem quants dies estic bé molt bé escolta doncs. Gràcies per seguir nos des d'Estats Units. Tenim la de Maris que també ens segueix des de l'altra banda de l'oceà i que mostra això de Maris què hi fas Estats Units amb ell.

[00:24:54]

Sóc d'Alacant viu en un poble Déu i sóc professora de llengua i lingüística.

[00:25:05]

A mi em fas diu a The Bill com va dir ella i agafo un ictus i desmaiat. és espectacular. Molt bé doncs fantàstic que ens agrada que segueixi gent d'Estats Units. Per exemple entrant. Jo crec que ens escolta aquí s'ha sabut copiar el de Terrassa Cassà de la Selva però malauradament ha vingut ningú.

[00:25:32]

Si vols venir de públic envia un correu al punt que roba un punt mort. Els seus titulars escolten més diu al poble de nou com d'empresa de Seguros i és un dels 72 municipis de l'estat mexicà de Sonora s'ubica a la Vall del Yaqui. Ell diu que el nom ve de José María Leiva que afirma que era un guerrer yaqui que va lluitar per defensar la tribu Yaqui contra el procés de civilització. Com sol compatibilitza si és que sempre en la mania de voler civilitzar la gent que no volen no l'ésser humà.

[00:26:27]

Quina mania que us va ensenyar la palabra de Cristo déjame que me parece pàg. Que jo ja hi havien estudiat i havien decidit austriacista us va ensenyar una cosa que no és ja mai l'IVA que es troba avui dia per al país l'IVA trimestral va muy bien la salut la Ciudad Obregón és el cap de municipi i té 387 mil habitants. Limita al nord amb Benito Juárez. Llavors això no és una dada que passa aquí estudiant es estava limitat al nord clar i visible sigui que tinguéssim un lloc que es diu José María José María.

[00:27:09]

Doncs doncs és que al segle 35 serà això serà així perquè això té tot el que m'has dit aquest lloc eren cafè i si no el cognom Benito Juárez doncs ja està 35. Jo visc CAPELLO Capello. Limita al nord amb lleus Russell ja em passarà si no ens passarà igual que els carrers de Barcelona serà el carrer. Mònica Terribas deixi la Mònica Terribas a Can Basté. Cruïlla estranya cruïlla estranya. Vaig a la plaça Paco Pil. Això sí que té més estacionalitat.

[00:27:51]

Vols dir que l'escut té el lema de qualsevol empresari completat i la imatge d'una persona que ve al públic en algun carrer per exemple el trabajo té la vencedora e o si bé això ho posava també als camps de concentració no sé si era per quan arribava l'amo que o bé s'hi ha d'anar amb compte perquè hi ha una dona que clava ganivets si és que vol dir que és com l'Alberto Déu de l'auca. Cadascú és que vol dir que és això el dia ni l'escut no és estrany veure la completa que llançava ganivets al juego de l'auca caída en la casilla de Alberto.

[00:28:34]

Llavors encotillada i jo tirava de Nivelles a ganivet i era bo esperem que aquest home no va fallar mai no va fallar mai i aquest senyor no va fallar mai esmolat moltíssima fallers amb algun convidat ja que sense matar lo però jo ja havia rebentat perquè aquesta dona que clava ganivets es diu Leonora i és la dona. Suposo que ja no ho és. Però quan dic que ja no és perquè no tenia ganes aquest haurà de ser la parella d'aquesta dona no perquè l'hagi mort és viu encara és viu però violat ací si ets un cul vivent.

[00:29:07]

El fet és que els dos estaven de costat i quan mirava fotografies del mòbil si de sobte es va fixar que hi havia fotos d'ell amb una altra dona. Ah sí. La dona va pensar que abans d'atacar lo a preguntes era millor anar a la cuina xino xano agafar un ganivet i els comptes incomoden si Bretanya és vida millor com un ganivet perquè si no hi ha tantes explicacions te i amb això ja farem. De fet hi ha una foto perquè em sembla que estic en un fòrum insòlit que els altres són els jueus.

[00:29:44]

No hem entrat en un fòrum busquem coses de l'Alberto del joc de l'oca és a dir tot el que he trobat en una frase. Però bé és Verdad i ho és tot bé de públic en el juego de l'oca i en un descanso hablamos con una concursant qué nos dijo que ja sabien el ganador i que totes les proves estaven ja adjudicades. Por cierto en esos descansos todos los trabajadores se reien de Pepe Navarro i llançaven una font va dir me un altre li contesta dient me que consistia en Max tord el Negro caixes que llevaba una espècie de màscara.

[00:30:26]

Era un mode homicida infantil i tan extrem. Així va conèixer. No sé si és o no. Per favor no va perdonar i aquí és aquesta senyora que ha apunyalat el seu home si em faré preguntes sobre el que sé tot eh perquè jo tenia una orella aquí l'altra pots fer ho això. és difícil llegir perfectament i a vegades amb qualsevol cosa News. La informació que hagis donava per què. Per què va apunyalar lo perquè va trobar una foto de la seva amant.

[00:30:54]

Bé no va aprovar la seva espasa i el seu fiscal li va dir ofici tot i apunyalar diverses vegades a diferents parts del cos quan es va poder defensar la va poder desarmar i com a bon marí que li va explicar que les imatges que estava mirant eren seves. La dona que no apareixia era ella però de Miguel. La Leonora la Leonora jove sí que ara té recuperat d'un correu Henry i es va poder descarregar. I és que no sé què és pitjor ara si voleu entrem a discutir ho però una mica malaltís no anar a buscar fotos de la teva dona quan era jove amant esmenar la moció.

[00:31:37]

Devien mides. He dit que no. Sí. Perdó perdó la vida democràtica. Jo no sé borrar ho trobo estrany perquè tots som descreguts que no t'agraden. No t'agraden les fotos. No m'agrada les fotos això és veritat. No m'agrada recordar el passat 2. Ell ho deia una cosa que diu records d'això de fa. I això em posa molt nerviós. Això hace diez años de fotos. Escolti el material i avui tinc feina. Avui tinc feina en Feliu.

[00:32:09]

Com que fa 25 anys que té la mateixa cara li és igual i jo miro fotos de quan era petit i l'alcalde igual que ara i ara fa deu anys que és l'altre perquè la dona la dona no es va reconèixer en ella però l'home que passa aquí s'ha quedat igual. L'home l'home que la gent que quan ets jove ja et dic jo sempre es diu quan estan igual tota la gent gran ara perquè surten fet molt malament i si a l'altra banda quan vénen al final això que va apunyalar i al final he hagut d'anar a la presó perquè és quan apunyalar la gent.

[00:32:38]

M'agrada molt de la foto que hi ha a les dues policies que compten al cap com perquè no se'ls reconegui. No és que la Guàrdia al costat sigui un autor censura. Si a la senyora se li han tapat els uns per algun estrany motiu que no no a mi. Veure l'home apunyalat a terra provi explicar li a punyalades sagnant per tot arreu de moment un moment abans que mori abans que sàpigues que s'ha dedicat a arreglar alguna cosa entre la gent que ens acompanya avui al búnquer que tenim sota gent espero que no guanyin el premi ningú d'Estats Units perquè ens faran una putada.

[00:33:13]

Sí sí sí espero que tingueu família aquí a prop de Manisa i Francesc en francès i tenim salsa de calçots de Conserves Ferrer se sap que és boníssima i al joc de diamant de joc de taula en català de vi aventures i aventura aventures aventures com a dir com El Bulli foc on es diu no em surt el nom anar a jugar ara a la Indiana Jones i calar hi foc per viure moltes aventures. Home amb aquest guardó ha anat donant voltes al món 80 dies són meus no sé Barcelona si us plau.

[00:33:54]

Toca una cançó qui l'encerta i s'emporta això va vinga ja que a pagar. He perdut el pagar per pagar si és un piano va. Ha començat molt de cop i volta ja va pagar l'aigua que no vegi quina cançó és. Qui sap que tu ets tu mateix.

[00:34:17]

Preguntat per la generació que ben aviat va tornem un. Una mica més pobra gent l'han perduda i si. Hòstia. Hi ha un llarg. ABBA Mamma Mia. Mira vas ben encarat perquè és un musical i si no hi ha vosaltres es visqui i aleshores. Ep ep Barcelona és la cançó dels pirates del francès. Podríem fer veure que no l'hem sentit dia i tallem la connexió és a dir que cal dir que té família qui s'ha casat que s'ha fet. Doncs sí senyor francès que hi viu ho dic.

[00:35:13]

No gaire deu anys Veo per tu el joc del diamant i la salsa de calçots de Conserves Ferrer perquè efectivament és la cançó dels pirates de Maricel. Recordeu que si aneu a veure mai la fan que no marxeu o entenguin que és la major part. Després s'ha de tornar a amb el subieron però has de tornar. Anava en fila que anava enfilant la taula. Això és el punt. Diu Ahir Neus. Mireu doncs fa dies que estàvem amb els amics i no sé qui va dir salut i força al canut i em va vindre com un doctor.

[00:36:26]

I quan dic això ho et pregunta els del búnquer que segur que això és salut i força al canut primera que un dia fa dos anys que és mort. Però quan hi viu massa fort tampoc no ho era. Salut i força al canut. No ho sé perquè no diguem salut i força al Grup Salut i força al bon nom salut i força al canut. Vull dir No ho sé. Aviam si un poderós o l'altre gràcies a Corea del Nord. Salut.

[00:36:52]

Oi que no. No sé què ha dit al final millor que no ho repetim perquè trobo una aberració. A veure si s'ha mort el que nosaltres va morir Carles Canut. Però Lluís Canut és viu per exemple i Nacho Canut i Nacho Canut i no conec cap més que no hi està buit que no té suficients suficients en tres que no exemptes però sí de Canut. Jo crec que el Canut és el canut o popularment el camí. Crec que sí és on es guardaven els diners abans.

[00:37:20]

Llavors la gent se'ls hi desitjava bé salut força i tinguis bastants calés no és perquè aquells catalans que volen ser aquestes tres coses Salut no i aquí sembla que hi ha algú del públic que no hi està d'acord amb el pa Piu a veure el paper de castellà.

[00:37:41]

Per fi fem el que no entenem que era una canya tallada era fer unes monedes a sobre la persona que aquest gran Bretanya les monedes hi quedaven a distància. Guanyava més diners no val val. M'agrada m'agrada el Papitu és de València i això és el que els hem explicat allà on és una altra cultura lliure i a respectar. Però no hi ha diners per il·lògica ja hi ha diners per enviar diners hi ha diners pel mig sí o sí. Així sembla sempre sempre hi ha diners per al mínim periòdica.

[00:38:23]

BBC News no sé si algú del públic ens vol fer alguna pregunta.

[00:38:27]

A banda de dir ell mateix la pel·lícula també li va bé a mi fa un parell d'anys en veure'm tirant una cabra de cap finestra espera espera veure què espera espera. és a dir usuario para para comer para una empresa.

[00:38:48]

Ara bé com que no és el cas només vénen al cas a veure una cabra o un animal et van tirar un animal al cap. Si no no no estava malament tu estàs des de la finestra aquest estiu de calor de fora que podien deixar la Cambra va entrar dins de casa per la finestra mentre això passava a meitats del matalàs. La taxa de creixement mitjà fa que aquí sigui realment Pantoja i els dic que són una altra cultura. és veritat és realment normal.

[00:39:25]

Un equip que és neutre i anem al final per saber on va a parar tot això.

[00:39:31]

Vaig tindre que potser serveis i aquí em vaig quedar aquí i em vaig mudar. Jo crec que la faràndula cantava però és cert i una vegada que tornava a veure actuació o es venia poquet a través em vaig plantar i vaig trobar me vaig equivocar desperta vaig notar una casa que era el mateix pis que el meu pare i jo vaig integrar cuina era la filla que ara hi havia un xiquet petit.

[00:40:09]

Es fa constar que si un noi un noi o un nen no se sap si estava tenia tanta por que estava tapat i tremolant aquest dany viral però no podia negar que duia es convertirà ni jo ni el seu company d'equip i classe obrera en una màquina de bones maneres perquè mèdica sap si. Jo estic estic estic que Estic exhaust i em diguin descol·locat perquè tot això havia començat amb una cabra per la finestra. I és que no acabar em va acabar dient li vaig dir que sí.

[00:40:57]

Segueixi. Em va aprendre moltíssim el que no podem permetre i cada dia córrer cop fora de la finca. En fi aquest diari jo ja ja ja ja ja dit des del principi entre una vida normal d'allò que em diuen d'un trauma infantil. Sí que va haver denunciat per ofegament. No hem volgut tampoc clarificat. L'última vegada que vaig veure ella ell venien sa mare a casa jo em vaig esperar a veure el pobre xiquet i així em va veure i em va dir a córrer que venia.

[00:41:43]

Va creuar el carrer va fer 89 per davant 32.

[00:41:47]

No pot ser matat. Ens està una mà qui avui és com qui ens està bé ens està vacil·lant que ara ell era allà fet en dubte. No sé si tingui o no perquè xiquets i xiquetes em van dir una amiga advocada que hem creat Judici a les seves filles però que no medicina interna. Jo en vaig ser jo em vaig superar la pregunta quina és que no hi ha una escola o sigui la pregunta. Anem per parts. Anem per parts. Llavors demanarem la igualtat igual parlem alguna altra vegada per aclarir informacions concretes.

[00:42:39]

El tema ha començat i hi ha una anècdota a part que no li hem donat importància.

[00:42:42]

és que li van tirar una cabra fins al pis de Coma com a com a arma. Com mai saps com adquirir una bomba és una arma lenta i és perquè s'està menjant l'habitació. és això el que ell va decidir marxar del pis i deixar la cabra allà sí. Llavors es va mudar i es va mudar a un altre pis. Exacte. Molt ràpid que un dia ell va tornar borratxo. Sí i es va equivocar de planta i va entrar a un pis on en el moment d'entrar a casa del nen xinès aquest que malauradament ja no està entre nosaltres com ho faça el pany diguéssim com com ho fas per obrir la boca i s'aparta estar oberta perquè resulta que ell sap família xinesa en el temps han descobert que es dedicaven a la droga junts.

[00:43:30]

Fet és que si cal haver aparegut una nova porta té a veure mai més de 10 del matí era perquè el pare era a màquina. Ara però està més barata com si no no clar. Tot quadra. No tots ho té clar és que no li pots rebatre res. No ho té tot controlat. O sigui val. Llavors trobo un nen si la porta està oberta perquè la família xinesa dedica la cocaïna i el pare puja a buscar els quartos de cop i els va això gratis però deixa que ens entenguem mai ho hem entès.

[00:44:12]

Llavors entre dintre del pis si se'n va a parar a l'habitació del nen xinès no passa primer per la cuina i pensa que amb aquest tema comença a sospitar que no és casa seva perquè hi ha calculat que és una cosa que hauria d'estar a totes les cases i hi ha estat de les cases. Deuria venir amb el pis. Miri vostè li entra a la rentadora i el que cau i llavors entra a l'habitació del nen i el nen s'espanta. Això ho puc entendre.

[00:44:37]

Tinc la meva sogra que no ha dit no tingui el nom i sóc una cabra perquè per a ell seria normal. El pare i la mare esvalotat perquè a més a més hòstia els hi ha entrat a casa. Una persona que no coneixen i són una gent que es dediquen a la cocaïna per tant han d'estar esverats per força. Et fan fora crits. Entenc que aquella nit i després aquell nen li queda un trauma i cada vegada que et veu al replà de l'escala s'espanta i fins que un dia s'espanta tan fort Creu al carrer.

[00:45:02]

La atropella l'autobús i el nen mort a l'instant. No m'ho imagino. Certament els detalls d'uns 30 metres si bé la mare de aconsegueix consellera sembla que es va quedar mirant a l'infinit i li posen un somriure. Però vet aquí que no pot ser. A veure si ja fa estona que hem donat el programa per acabar si ara ja en territori de Netflix. A veure jo. Jo faria una proposta a la resta del públic que ens acompanya avui tal com preguntem el deixem entrar al búnquer però no el de la meva Wizard papilla admiro Amics del búnquer per piu de castellà.

[00:45:52]

Aquest poble del costat de València ens està explicant la veritat o ens ha estat relegant. La pregunta és però no és no. No s'ho creuen tenir un.

[00:46:14]

Bé però és que hi ha bé evidentment. Ara bé veient com ens està ensenyant un document que representa ser la demanda de la família del nen xinès atropellat a veure Amèrica és que aquesta història massa perquè no es pot viure. No no no no. Per això diem que i com que no és per riure he pensat vaig a explicar ho al búnquer perfecte d'amenaça. No no té una tranquil·litat. Expliques la història amb una naturalitat Mosa i una tranquil·litat que una mica inquietant vull dir jo estaria una mica nerviosa.

[00:46:55]

Mai una persona del costat també aquesta atractiva teràpia. Poder gestionar tot el món les que patiu tan bé. Aviam em fa piu. Ara ja no patiu aquí una cosa patiu dreta llei si no ha fet res dolent. No no no no. Bé Vols dir que vols dir que ara que es va equivocar de casa les màquines han tingut cara a casa. Un dia que venia torrat sí sí sí ens ha passat a tots. A mi no m'ha pressionat tampoc no va passar bé fins al dia que jo era una persona dormint al teu llit.

[00:47:30]

Jo en aquell moment me'n vaig. Sí sí sí no i no ho sé no ho sé farem una cosa tocarem. Tenim molts amics d'advocats si els truquem i els expliquem aquest món. Perdona tot això. La pregunta final no era quina és exactament a veure si tots ens hi anàvem.

[00:47:47]

No té ni idea oi. Perquè jo no em veig d'equip.

[00:47:56]

La moda diu està trencat absolutament havien patit. Nosaltres no. Jo crec que no. Jo crec que hem parlar. Jo crec que no. Sí sí sí sí sí sí o sí. A veure ens està a veure. Jo crec que ens està ens està enredant com un xino. Mai millor mai millor dit que ens està enredant com un xino. A mi el que m'agrada més de la situació per la gent que no ho està veient C's és el company que té al costat insensible en tot allò que sigui que deu ser que deu ser i l'advocat és l'advocat o l'advocat del nen xinès.

[00:48:41]

Probablement a tot arreu. és clar la història perd credibilitat quan s'explica. I de fons hi tens un cartell amb la teva figura. Què representa com una mena de rei d'una òpera estranya i fetillera. Va ser massa fallera major va ser fallera major.

[00:49:02]

Ostres Papitu ara mateix per actuar perfecte.

[00:49:06]

I la història perd encara més credibilitat quan al fons de tots hi veu bé jo diria que és una ampolla de Soberano.

[00:49:19]

Tens l'última oportunitat per piu per redimir davant del búnquer la història.

[00:49:25]

Qui no té epilèpsia crec que en la història que expliques és el de menys temps encara perquè és tot mentida o no em reafirmo en el que explico és veritat. Digues saps que et diré una cosa no havia passat mai. Pot ser de veres i no haver passat mai doncs companys efectivament. és mentida. Si és mentida em quedo més tranquil. Valentí un dia horroritzat al mateix temps a qui un amic papil·la ens ha colat un gol els companys de producció em confirmen que en viu és un senyor que es dedica a La Faràndula de València que ha participat en programes com fills d'ells.

[00:50:11]

Per tant sí home ara sí té per la mà i que l'última frase que ens acaba de dir és el títol del seu nou llibre. Per tant moltes gràcies per entretenir nos aquesta estona patiu.

[00:50:31]

Gràcies per entretenir nos ens ho hem passat molt bé jo només tenia ganes que fos totalment certa la història no és només una cosa ja sigui només una qüestió del xinès obviem o de la cabra és veritat acaba de ser perfecte això sí això sí que sé que no vam tirar samarretes amb el logo. Aquesta impressió és igual si és que ho és és la vida. és la primera vegada a la història d'aquest programa que no podem parlar amb ningú més del públic ni podem tirar cap àudio de cap bullent perquè un senyor de València s'ha menjat tota l'estona de programa.

[00:51:21]

A més a més avui que anàvem a celebrar ho perquè és el programa número 100 del búnquer on hi havia números rodons avui és el nostre capítol número cent i malauradament la resta del públic no tindrà temps de parlar perquè sueques que tot en viuen amb la història la cabra el principi ens arriba una notícia d'última hora.

[00:51:51]

La policia de València ens fa saber que un nen xinès ha mort atropellat. Atenció perquè s'acaba d'utilitzar per primer cop una moneda virtual anomenada bitcoin que no està controlada per cap estat i que es pot fer servir com a mitjà de pagament igual que els diners físics diu el seu creador d Objectiu que s'utilitzi per fer compres únicament a través d'Internet utilitzant criptografia per controlar la seva creació. Per fer la servir cal un algun fort que fa de moneda virtual i genera una adreça amb la qual es pot enviar i rebre diners a altres usuaris.

[00:52:22]

Això no servirà per a res. Jo no hi posaria cap duro aquí vigileu aneu al tanto nosaltres com sempre i tornem a les deu de la nit al búnquer era a Catalunya Ràdio adéu adéu.