Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
[00:00:00]

Punt del matí bon dia i hora. Núria a través Bon dia són les 12 els casos de coronavirus tornen a baixar àmpliament del miler i es redueixen el risc de rebrot com la velocitat de propagació de la pandèmia segons l'últim balanç de salut. Les proves PCR han confirmat 736 contagis mig miler menys que ahir. El risc de rebrot cau un nou punts ara no arriba als 191 i la velocitat de propagació també es redueix lleugerament. La situació als hospitals també millora. Avui només hi ha un ingressat més que ahir.

[00:00:40]

En total en són set cents i d'aquests 129 estan a l'UCI. Vuit menys que ahir. Les funeràries han informat de dotze morts més una de les claus per aturar la pandèmia és detectar les persones infectades el més aviat possible segons el director de l'IRB si Caixa. Bonaventura Clotet ha explicat a El Món a Rac1 que d'aquí a uns tres dies podran dir si és fiable un test dissenyat a Corea del Sud que dóna resultats en mitja hora però sí que treballen amb l'Institut de Ciències Fotòniques de Catalunya per fer ne un de més ràpid i millor ràpid.

[00:01:13]

Tenim una reunió molt ràpida segons Clotet serviria per fer el test al públic a l'entrada de grans esdeveniments com concerts i partits de futbol però també en discoteques i escoles.

[00:01:41]

Pedro Sánchez admet que els preocupa especialment l'evolució de la pandèmia en la Comunitat de Madrid i insisteix que els Pressupostos Generals de l'Estat són imprescindibles per impulsar la recuperació de l'economia. El president espanyol no renuncia a aconseguir el suport d'Esquerra Republicana i assegura que està disposat a reunir la Taula de Diàleg aquest mateix mes Espanya i el Govern de Catalunya estem immersos en una interlocució amb a ningú. Són declaracions que Sánchez ha fet a la seu també vol aconseguir el suport del PP als comptes de Mas rebrà Pablo Casado a La Moncloa.

[00:02:24]

Però el líder del PP ja ha deixat clar Antena 3 en aquest cas que només anirà a la trobada a escoltar no vol saber res dels pressupostos si el president espanyol no trenca amb Podem. El Partit Popular no va formar parte del gobierno de Sánchez ni va negociar els pressupostos mientras un partido como Podemos que pide la República de Catalunya el tancament de los terroristas el PP caçador creu que el president espanyol va voler posar li pressió amb la xerrada que va fer davant de líders empresarials però assegura que no se'n sortirà.

[00:02:54]

El Partit Demòcrata admet baixes significatives de militants després que Carles Puigdemont hagi estripat el carnet. Però el portaveu de la formació Marc Solsona està convençut que encara hi ha marge per arribar a un acord amb Junts per Catalunya. Ho ha dit en una entrevista a El Món a RAC1.

[00:03:10]

Era molt complicat acord formal diu l'acord que ha arribat l'hora de trobar l'electró en contra.

[00:03:32]

Solsona treu ferro a la demanda per les sigles que va presentar el PDECat diu que és un moviment tècnic qui insisteix que hi hagi acord o no. La formació participarà en les properes eleccions al Parlament. Assegura que Artur Mas que segons la Vanguardia es manté al partit hi tindrà el paper que hi vulgui tenir. Ara els esports Albert Bassas Ronald Koeman acaba de dirigir el segon entrenament com a tècnic del Barça un dia més sense la presència de Leo Messi que segueix ferm en la seva idea d'abandonar el club.

[00:04:02]

Tampoc hi ha estat Ivan Rakitic que des d'ahir és a Sevilla negociant el seu fitxatge pel club andalús. Mentrestant els impulsors de la moció de censura contra la junta presidida per Josep Maria Bartomeu ja han començat a recollir les 16.500 signatures que els calen per tirar endavant amb el procés. Tenen 14 dies hàbils per aconseguir ho malgrat que discrepen amb el club en els terminis ja que segons el Barça els dissabtes també són considerats hàbils i el procés expira el 17 de setembre i no el 21 com consideren els opositors.

[00:04:31]

El Cadis ha anunciat tres positius per coronavirus dos dies després de jugar un amistós contra l'Espanyol a Marbella. Es tracta de dos futbolistes i un membre de l'estafa motiu pel qual els gaditans han suspès els entrenaments en vol.. Avui hauria de començar la lliga però la Federació Espanyola ha decidit ajornar l'inici de la competició i la Comissió Delegada de l'Asobal ha dimitit en bloc. D'aquí a dues setmanes els clubs votaran sobre la dissolució de la patronal. Tot plegat el dia que es correrà la quarta etapa del Tour de França amb el primer final de muntanya a orgies Merlet i a l'Open dels Estats Units a partir d'aquesta tarda es completarà la primera ronda amb el retorn entre d'altres de Garbiñe Muguruza en el quadre femení 6 mesos després jugarà la 5 contra la japonesa i Vitor i El Temps Avui el sol quedarà enterbolit a estones pel pas de núvols prims i durant la tarda s'esperen alguns ruixats començaran al Pirineu i després també se'n formaran en trams de la costa i del prelitoral sobretot de Barcelona i en punts de la Catalunya Central.

[00:05:24]

Les temperatures seran semblants a les d'ahir és tot per ara més notícies a l'una i A. Albert vist com està tot. Què farem aquesta temporada. Farem el que podrem confinament o sense l'estudi amb més o sense Messi. Amb eleccions o sense eleccions a Islàndia a les set de la tarda farem el que. Ho tornarem a fer de dilluns a divendres a les set de la tarda amb el verb. Tots som ciutadans de Catalunya. La CUP presenta un programa basat en fets reals amb els vots que ha atípiques.

[00:06:20]

Aquí comença la competència. Bon dia tot el pes de la Plata 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona. Benvinguts a la competència un programa d'humor basat en fets reals dels sis minuts que era Andreu Bon dia bon dia mar. Acabeu de llevar heu de saber que avui s'incorpora al professorat als centres educatius que enceten el curs escolars d'aquí dues setmanes. Bon dia doncs no m'interessa de la humilitat i el respecte per la feina de professor. Sí voldria fer una pregunta si després dels 4 o 5 mesos 5 o 6 mesos d'acord hem perdut el sumat a les vacances d'estiu dos professors tant per cent de professors creieu que recordaran on tenen l'escola si el que passa a vegades i per què només el 2 per cent escolti un respecte pels mestres que han hagut de treballar bona part de les vacances intentant adaptar el nou curs a la pandèmia per no parlar de la pandèmia.

[00:07:25]

Allò que no sabien ben bé si havien de connectar i no havien de connectar quines classes quin tipus 15 alumnes perquè hi ha alumnes que no tenen accés al wait. No dic que no ho entén ningú no l'entenc ni en alemany tampoc ho sabria dir però com que són anglesos posa Polonnaruwa i avall. Però una cosa és anglesa perquè és en anglès perquè les instal·lacions de coll blanc cosa que em va fer passar una infantesa dura bullying a l'escola ha servit per ser el mestre de la competència i escriure res.

[00:08:13]

Xammar feia molt incert si bé perquè em deia en cas que ja és molt més del que tens ara ara prefereixo que es va dir Jo només voldria ser home demaneu respecte el dia que els mestres han hagut de treballar bona part de les vacances entre altres coses intentant adaptar el nou curs a la pandèmia i aquest mes d'agost a Eivissa estava ple de professors a les quantitats amb de papers a les mans i fent càlculs. Els mestres que estaven treballant per adaptar el nou curs escolar a la nova normalitat normalment Hisenda hasta ara i a Eivissa per tenint en compte que han tancat les discoteques era un professor i he vist professor de gimnàstica fent del seu quadern de notes allà on hi ha la locura radicular.

[00:09:09]

Bé en tot cas s'haurà de veure com es garanteix que les escoles instituts i universitats compleixin amb totes les mesures de prevenció evitant així que el més important les mesures de prevenció implantat el lema que jo trobo que està molt hauríeu de recordar. Més fàcil. El meu lema és a mans distància o mascareta. I a mi m'agrada aquest argument li agrada sí m'agrada el meu lema amb distància mascareta que mai saps si són mesures de prevenció la norma de saldo massa distància i distància la distància justa aquesta arribi la punta de la Punta la Fonteta sempre la punta una mica d'ordre.

[00:09:54]

Hi ha moltes normes a banda de mans distància i mascareta. Si m'ho pregunteu a mi no em treu. Jo els diria d'anar a tot arreu amb mascareta però només amb mascareta vull dir si la resta ja no cal és a dir nudisme. Ja vaig dir així per casa i escoltem la mar de bé. Però la pregunta és per què dur mascareta per casa o no pel carrer virus si mai no en pot estar sota d'un gerro davant la finestra a cel obert i esteu rodant una veïna el quart cau al carrer on hi ha virus a sobre.

[00:10:30]

Però escolta no hi ha veïns que tiren perdoni veïnes que tiren vídeos pel celobert. Si bé pregunto i la dels baixos de les opcions té tot el patis o la gent dels baixos sempre hi ha dues tortugues d'aquestes de terra molt maques bé i tenia ja sabeu que va menjar se una pinça d'estendre una agulla d'estendre i l'altra font on tampoc també es tira aquella data on veinat tindrà un pati interior als baixos que ja hi ha gent que visqui als baixos de qualsevol habitatge.

[00:11:08]

Expliqui el que s'han arribat a trobar dels baixos que llencen a terra. Hi ha de tot. Hi ha de tot Gamma on va arribar a estar encesos. Els baixos són un cendrer. Jo recomano molt a la catalana de tots els seus llibres són baixos. Depèn de quines siguin que sigui. Hi ha gent molt rara. Hi ha gent que quan acaba el dia quan arriba al vespre plega el tendal i el que es recullen allà pot ser una persona que tingui sentit.

[00:11:47]

Si un patí uns baixos i ja és fosc posar hi un tendal a sobre no ho enfosqueix gaire. La versió. Sí però sí que era el principal de l'Eixample que té les terrasses l'Eixample de Barcelona em refereixo per a la gent que no sigui gent normal que és la primera marca de comarca sempre que sigui al Barcelonès. Molt bé. De tota manera diners barats heu d'anar amb mascareta però no patiu no patiu. No és cap inconvenient. No és que jo m'he fet un foradet a la mascareta perquè tinc set dies i porto mascareta la puc treure perquè mentre diu el virus dels veïns podria estar sota un gerro xinès ja vell amanida o allò.

[00:12:36]

M'he fet un foradet a la mascareta perquè tinc set i així puc veure amb l'escopeta de la mosca com que jo no ho havia pensat això és molt fer una pel·lícula de Leonardo da Vinci que ens dir que ens agrada dir Mariani com l'acord amb la veu del Joan Pera sembla que estigués veient el diàleg. Bé el porta a posseir la qual cosa va molt bé molt a favor de la Xina és un accent català que trobo que sent aragonès el marit el corte i així hem pogut posar un accent la.

[00:13:14]

Per exemple dius quan ho mira en tot cas parlàvem d'aquesta tornada dels professors. El ministre espanyol d'Educació ha difós un document amb normes per evitar contagis en els centres educatius Oriol Lladó el bon dia. Concretament són 29 normes i 5 recomanacions per exemple normes d'higiene com ventilar les aules durant almenys 10 15 minuts i de manera freqüent. Per això paguem impostos perquè el Ministeri digui que jo ho faig en cas de necessitat ja de recomanacions és important. Això ajuda a en general les poblacions ja sabeu que després de l'hora del pati i abans també al pati l'aire es pot penjar amb una espasa.

[00:13:57]

és compacte compactes com si tinguessis una piscina de brou de carn bullint. Des de Sant Jordi es treballa així dins de la Creu Roja del Vallès. Pedro Piqueras anava a veure i deia que des de temps immemorials funciona que funcioni i CUP i aquests serveis. Doncs això és una classe de secundària de l'institut. Bé el més important és que els grups d'estudiants no es barregin entre tot moment i això és una pregunta per ara que CiU parlant del ministeri espanyol Ordino té les competències en educació no les havien traspassat a les autonomies l'any 80 i les de sanitat també i llavors sí que hi ha aquí el Gobierno.

[00:14:38]

Jordi Pujol i el que és més greu perquè us en feu res tot i que hi ha un govern estranger que no és competent a Catalunya en matèria de sanitat i educació veu d'intel·ligència i de seguretat. La resta sí però mira de veure hi el cervell tan colonitzat que quan sentiu colpir les forces penseu això sí que va ser l'addicció a la moda ara sí ara sí tant us agrada Espanya. Els espanyols ja no cal fer se nom de govern encara ho són altra cosa és que no ho vulguin saber però tot i ben content que ets capaç de passar 30 vegades la frontera per si el puto tennis és a dir sempre o quan era participant de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Civil.

[00:15:29]

Si no no no no no vull que ho digui jo. I si el primer és el que sigui català no recordava que vau deixar aparcada la República congelats La Sirena a Pilat Cambó Xile i les rodanxes de lluç. En tot cas patates diu que també es venen i patates d'Olot congelades dues plantes més una patata grossa diguin què fan i si s'hi ha d'anar i una falta tan petita de la típica del restaurant de envasades. I això si són patates del marc que treuen la sirena és un peix congelat i el mar.

[00:16:11]

El mar tenia controlada aquella persona de manera que ara s'hi pot comprar el julivert congelat quan et falta el julivert el port mai congelat. Tot es congela clar. Jo la vaig comprar tenia una d'aquestes de qui va comprar la meitat en grans tenidors quan no se'n farà malbé però jo no manté. Quatre anys més tard és alemany tallat a rodanxes com si fos un pa bimbo. Llavors ho poso en bosses o embolicat amb paper d'alumini al forn o a quan residus genera un quilo de mantega a casa seva.

[00:16:57]

Paper de Plàstic plàstic Cardona paper d'alumini. El fet de tallar la i l'electricitat que gasta la talla la talla un bon ganivet elèctric o un ganivet mecànic li diré una cosa a casa meva no sé perquè sempre s'ha congelat el formatge ratllat i ara el preu és perquè no usa el menjar. De seguida que adorava 83 et diré un altre que podria fer una pel·lícula ara és la sinopsi apunta Manel. Deixa de mirar el Facebook de la fila zero. Tenim això.

[00:17:34]

No ho sé de moment estic recopilant les notícies positives però quan es pregunta Jaume Mateu Vidal que Juan Valiente una persona capaç de sortir de casa amb pantalons curts i vestit amb el cor més que això ja ho creu no hi tens res a fer. Estic al camp. Vull dir tu encara estàs de vacances o Escolta la teva vida. La de congelar taquilla a propòsit qui que passa que aquest vespre el vespre passat apostes van anar de pressa. I resulta que tota la fruita se n'havia congelat.

[00:18:19]

Tu pots veure a la nevera aquest rodet d'1 2 3 4 i si els nivells de doncs la tinc al costat em poso com una caixeta cambra ja que un cop li surt aquesta caixeta va movent la roda l'errada fa moure i no te n'adones i. Bé com que jo els fiables ho faig servir per esmorzar per exemple el mateix del matí que estava congelant. Si amb el virus s'ha congelat tota la fruita. La fruita és llisa i de la nevera hi he posat un pal palets d'aquests pals de gelat i un pal de fusta.

[00:19:04]

He canviat la manera de canviar tot. En tot cas l'acudit existeix des de l'any 84. Cada dia que em veuràs igual perquè he decidit no canviar de l'errada. Que part no només afectar el coronavirus l'inici del curs escolar també ha malmès un dels principals sectors econòmics del país el turisme. Sí segons llegíem El Punt Avui a zones com la Costa Daurada l'ocupació ha baixat aquest estiu un 65 per cent a Barcelona només han obert un 20 per cent dels hotels i han estat pràcticament buits.

[00:19:34]

Hawkins diu que jo que vaig pel carrer vol fer un pipí però un pipí en un vàter estigui net i aneu a fitxar a l'hotel. I qui diu que hem estat dos tancats meitat vida ha arribat als 80 i 90 per cent dels hotels estava tancat i de fet només un 10 per cent i el 20 per cent que ha obert tenia un 10 per cent d'ocupació. En canvi al Pirineu tot al contrari hem tingut un 100 per cent d'ocupació. L'ermita de Santa úrsula nou de carros i anem tots al Pirineu com si fóssim borregos ha posat tota la muntanya de sal als boscos plens de porqueria.

[00:20:08]

Bon dia salvadora Morralla sou Morralla sinó uns baixos exactes són uns baixos de Catalunya ben torrat a la nova temporada la clàssica torna la mosca negra la mà foto té l'aire tota la collita de mullar se però molt bé havent tornat fa bon dia vol dir el mateix llagostí net Cala Miquel. Una altra anècdota que ha passat a la costa de Cala Miquel no ha cap anècdota el que molts sulfats l'estofat la guspira també ho faig pero son fatal les algues la hi ha anat a veure i perquè hi ha sulfats per matar la mosca negra però esta temporada Mos hem gastat un dineral i no han fet efecte.

[00:20:43]

Això pot passar deu estar caducat o potser ha evolucionat la mosca negra i s'ha fet més forta. Jo he anat a veure la llet a la mà i sempre a la guantera i el trato i si mai treu la cabellera per clavar se el cap de la taula de negociació blava jo li recomanaria que no ho fes. Aquí l'home tranquil que no ha fet res home a la taula o cedió el lloc on acaba i et porta a un calaix de cop que ha comprat a la web.

[00:21:11]

No sé si els pagesos no els pot vacil·lar. No no no no no. Ja ho sabem massa o no l'hem entès perfectament. Moltes gràcies. Oriol si el fet és que el fet que aquest mes d'agost hi hagi hagut tanta gent al Pirineu deia amb una ocupació del cent per. El fet que hagin augmentat els rescats de muntanya respecte a l'any passat o rescats els rescats de muntanya durant més d'un any menys per la gent que surt de la muntanya el dia del teu perruquer quan acaba la feina no és una cosa menys una cosa i una cosa que ha fet un cap més dia té una cosa vaig a fer molt bé sempre fa la petició però Déu veu com és la vida com és la vida si no arriben a pal·liar això és només un bon dia.

[00:22:04]

Bon dia bon rotllo. Bon dia bon dia però ara no puc atendre encara que recull urgències sobretot és un encàrrec urgent que es diu re morts. El concepte nou va ser esmorzar al bar El Porró. Molt bé que tothom tothom fent les seves falques va de la Cirera el porró molt millorable. De tota manera de rescats a la muntanya. Escolta veure coses si es rescata la muntanya. Això es paga o paguem entre tots si més no depèn de tu has de pagar.

[00:22:38]

Ara els Bombers han rescatat tants pallassos que es creuen alpinistes perquè han comprat un paravents del qual sí que hi ha avall. Els bombers ja van haver de. L'helicòpter per cobrar la targeta. Ens sembla bé perquè si no ho haurem de pagar entre tots. Doncs això no m'importa és que té targeta de crèdit. Aquests utilitzen el quart acabava de declarar el director que has d'anar a pujar a la butaca amb la cartera perquè les targetes del Caprabo. No se sap mai.

[00:23:07]

De tota manera li demanaria que no exagero massa com ara que no exagero però si hi ha gent que aquest estiu s'ha quedat penjada a la Pica d'Estats portaven 600 metres. S'han adonat que era més pràctic pujar amb xancletes que ha guanyat. En tot cas la majoria de la gent no és tan irresponsable i irresponsable que ells és imbècil. Aquest estiu ha pensat la muntanya que ja no hi ha vida a dalt de tot del cim del Carlit. S'hi han trobat vuit centes persones entre una del seu país.

[00:23:35]

Té la seva zona fiscal i el becari que li passa la ITV no és això. De tota manera hòstia que no és això no ho diu tot. Si m'ho diuen de terrats terrassa escolti a la part els terrassencs un moment lloc jo la gent que us penseu que fer muntanya és pujar molt maca la mort aquell que veure allò. No no no no no no és un tu o no però ja ho ha fet un crit de tres anys a la platja fet muntanyes més altes de la moda dels terrassencs que us penseu que la neu és una muntanya patrocinada per un caldo de BRIC Brasil.

[00:24:11]

Us ho dic clar aneu a la muntanya si aneu els que hi vagin ja s'hi poden quedar molt bé. Per sort estem més a l'agost sense gent amb de muntanyencs i sense aquella altra gent que quan bufa la tramuntana va vestida com si anés a fer un trekking a l'Himàlaia. Gràcies senyor consum humà avui també parlarem dels menors d'edat perquè segons un estudi de l'Hospital de la Vall d'Hebron les criatures contagia molt menys el coronavirus del que es pensava. Mare meva cada dia inventen una cosa nova.

[00:24:38]

Això tinc la sensació que cada dues setmanes hi ha alguna cosa dels Nassos imaginant. Així és com avui avui després bèstia i a vegades ni ase ni bèstia. Escolta mira jo molts invents cada dia molts invents però jo fins que no investirà una espectadora que aplegui els mitjans sola i posaria els diners aquí si féssim un Verkami mercant i justament plegat es tracta d'una capella on solen plegar mitjons menada és una cosa que portaré tots hem passat portes obertes a les quatre és clar.

[00:25:11]

També parlarem avui de les mobilitzacions que l'Assemblea Nacional Catalana ha preparat per a l'11 de setembre per la Diada. Una cosa i l'altra tot és interessant. Si hi ha uns temes de joc però per què no parlem de la factura de l'aigua a Barcelona que ha pujat un 19 per cent de l'IVA general centralista tot el que vulgui però l'aigua a Barcelona va donar pas també un any en si no perquè l'aigua no és tan cara. El que passa és que s'encareix un munt amb el reguitzell d'impostos que hi colen i més el que cobra l'empresa que gestiona l'aigua impostos de l'Ajuntament la Generalitat l'Estat espanyol l'àrea metropolitana i el cànon de l'aigua la taxa de clavegueram la taxa metropolitana de tractament de residus municipals i ara la taxa de residus municipals generats en domicilis particulars.

[00:25:51]

Això és una cosa molt però vostè no havia de baixar a fer una comanda urgent al bar El Porró ja està feta la Copa ja està feta. Li he demanat el vull fer a Villa filet Filet de 700 persones 700 grams ja és ben bé i això és esmorzar opta per un filet de 16 anys. No només això. Litre de vi. I tot això en quinze minuts que és el que em dóna vida gairebé quinze minuts i després la mascareta que sigui el que Déu vulgui.

[00:26:39]

De tota manera és una classe de la factura de l'aigua. Voleu pagar menys aigua o queixar vos perquè està ple de gent que s'ha queixat. Martí Bartoló de la factura de l'aigua pujada d'impostos què és això. Però escolta si no esteu ni una gota d'aigua així no pagarem gens d'aigua. Feu vos amb aquest dolor alcohòlic a tot arreu que si voleu voleu dir de comprar només agafar lo prestat d'alguna que ja està i el que diu necessiteu l'aigua per si amb el gel per exemple no pots cuinar no pots bullir verdures per exemple.

[00:27:15]

Jo no vull pas ara veig que no pot ser torta i no volen bullir res a casa. Els talls de menjar als restaurants que falta aquesta gent haurà deixat que tots els qui hi anem de tant en tant el restaurant i menys Bar Restaurant el porró. Jo els recomano molt bé que no es pot consumir a dins i a fora tenen tres taules com han de viure els restaurants. Bé consum bàsic. En el cas de la qüestió aquesta és la factura de l'aigua a Barcelona.

[00:27:53]

Avui no parlarem amb el panorama i parlaré parlaré de la cabra catalana i la cabra encara. La cabra catalana és una espècie autòctona que creien que s'havia extingit i ara s'està recuperant i s'està recuperant sembla que ara estan bé perquè ja n'hi ha pasturant més de dues centes. Ara ja són més que els militants que queden a la catalana militants i PDECat aprofito per estripar el carnet. Per això se li haurà de canviar el nom per al lloc del PDECat. El vot de Varela dóna lloc al PDECAT del PDC que no quedarà ni el Puigdemont que va plegar si Artur Mas però ha dit que es queda ja explicarà els motius.

[00:28:48]

Ja en parlarem de la cambra catalana que ha tornat amb més força a la cambra catalana. Havia desaparegut per donar vés a saber on era la cabra on anava i ho explicaven a TV3 però molt molt bé. Però avui tampoc parlaré de la cambra catalana. Reconec que us ho digui jo però avui faré un programa amb temes que no interessen a ningú. Dieu que ja no us ha avisat. Però insisteixo mai aquest és un problema de merda. Hi ha altres canals canals emissores i cada dia aquesta temporada al final del programa recordeu que es sortejarà un lot de Caves Vilarnau aquesta temporada entre tots els que ens expliqueu la vostra notícia positiva i a través del Twitter de la competència i el mur de Facebook.

[00:29:30]

El creador de la mecànica d'aquest concurs mostra l'espai baixista registrat així com un mecanisme que no és gaire complicat. La gent pensa que pot ser generar energia positiva que pot ser de la seva vida personal o pot ser que hagi trobat un mitjà de comunicació que per algú sigui doncs el naixement de la seva filla o la recuperació de la cabra catalana per exemple a la catalana. Si no en parlem ara ja no en parlava ja li hem dit a l'edat que avui no es pot considerar perquè hi ha una persona que ja la considera una positiva i es pot considerar notícia positiva.

[00:30:07]

No ho sé han aconseguit amb la independència que nosaltres a la cambra catalana el seu objectiu la notícia positiva perquè la notícia positiva és l'augment l'ascens de la ultradreta a Europa. Una notícia positiva no això es veia a venir de la notícia positiva perquè hi ha gent com el fet que hi hagi gent com vosaltres i la nostra audiència que està esperant que diguem això avui han passat més coses però potser no són tan importants tot seguit les repassem l'endemà. Moure's de RAC1 per escoltar.

[00:30:38]

La competència dels Pirineus a les nostres valls aquests paisatges dels nostres rius fixen. Ara és el moment de gaudir dels Pirineus amb els cinc sentits casa teva Generalitat set milions i mig de futurs comprant al supermercat Bon Preu Esclat on l'any tria si vols anar a buscar la teva compra on line a un dels nostres punts de recollida. O si vols que te la portem a casa. El servei on line a domicili està disponible a localitats d'Osona el Vallès Oriental i Occidental i també al Gironès.

[00:31:14]

Les despeses d'enviament de les cinc primeres compres són gratis. Consultar els detalls de la promoció de la Conca és el moment de connectar. Per això parlem amb 600 metres de fitxes de mòbils per només 38 45 euros. També parlem com parlem perquè és la meva. Em dius que treballa a casa meva el poble casa de la meva xicota en una cafeteria i en siguis equipat amb raonava el teu ordinador. Fins a 300 euros de descompte fins al 14 de setembre i aprofita un 15 per cent de descompte en tablets només fins al dilluns 7.

[00:31:54]

Tot el que pugui passar sempre en la FNAC arriba al setembre per posar fi a l'estiu. Si tens una sensació com si poguessis detalla com si s'acabés l'aigua calenta mig de dutxa. Però quan veus que els elements del cupó extra de Nadal de l'ONCE i penses en els seus 75 premiats 400.000 euros i més de 900 10.000 cupons premiats aquest mes també té un puntet que no s'acabi el setembre sense que hagis comprat el cupó extra de Nadal.

[00:32:22]

On fer quan jugues tu i juguem tots jugues responsablement i només si ets major d'edat Montse Interiors últims creus estan les últimes unitats segons Creus baixíssima a les nostres botigues i també a mons interiors com descomptes fins al 70 per cent del preu original només fins al 10 de setembre improrrogable. Montse Interiors que també hem obert a Blanes ja són 26 botigues. Troba la teva inspirada Montse Interiors com és el teu amor s'estima la casa i tu allò que ja és verd. Per això Alberti hem creat una assegurança especial per tu que vius de lloguer amb la que pots assegurar tots els objectes de valor que tant porten des de només 38 euros l'any.

[00:33:03]

Contracte la teva assegurança Alberti Coneix la teva asseguradora digital. La competència i la Competència. Cartells electorals osques. Ja tornem a ser aquí tres minuts passant de dos quarts d'una la colla ja que això no era una bona idea. Les notícies positives en Jordi Fernández que ens acaba d'enviar un comentari a més a més amb una foto diu Com a notícia positiva avui la meva filla m'ha volgut acompanyar durant la ruta a veure les nenes. Escolta Jordi per la mort de Déu hauries de portar la teva filla que et acompanyés a vellet i que no ha de ser una nena que va acompanyar el seu pare que ja ho diu la nena no.

[00:34:11]

Ell es diu Jordi Fernàndez filla del Jordi cimentat escoltant el seu caràcter escoltant perquè si ha enviat aquesta foto al pare que està mà tot nen no escolta nena salta l'home i els nens han vist moltes pel·lícules i això els ho saben que si res una nena una nena poc canvia la mort li deu més acompanyar al pare amb la seva feina que és com un nen no és que hi hagi començat a fer voltes. Aquesta és una de les notícies positives que valorarem al final del programa.

[00:34:48]

Banda ja l'hem si s'escau un lot de Caves Vilarnau són les 12 i 34 minuts. Continuem a la competència. Sí és el moment de parlar d'altres temes que passa a ser un tema que fins ara pràcticament no havíem dit o que ja era hora. Efectivament vull presentar la meva candidatura com a president del Barça. Ho vaig avançar baixat al Paranimf de nínxols al Paranimf de l'hospital i vaig dir la mort aquí i presentar la meva candidatura com a president del Barça.

[00:35:23]

La meva prioritat és que tornin els concerts Elèctrica Dharma a partir peres i això ha variat programa lluny. Però la qüestió és que ara hem de parlar dels nens i del coronavirus. I això és un tema que fins ara no havíem tocat però ja ho deia amb ironia que has dit que no en parlem mai. Però en realitat volia dir que sí que en parlem cada dia ja perfectament i no n'hi ha prou amb una figura retòrica. Un poc més. Felicitats a tu.

[00:35:51]

Però ho estic dient amb ironia no tan jove. Doncs aquest bon dia tothom el dónes tu a mi i per tant tu 0 punts això ho has dit amb ironia un punt i tu zero. Això és normal és normal. No ho he entès jo tampoc ens explica més detalls sobre el tema el Manel Vidal. Bon dia bon dia bon dia segons un estudi de l'Hospital Vall d'Hebron. Semblaria que els infants transmeten menys el coronavirus que no pas els altres un cop que s'ha saltat de la cadira i sembla que aquesta nit estava una mica neguitós.

[00:36:23]

M'he fet una pitjor zona en sis dies amb un final nou. Sempre m'agrada molt però com en el primer dia en els dies de descans oficials. La zona és la pitjor de tot arribar a alimentar la família sencera pot sumar se. Jo sóc europeu set del matí podíem veure com una pitó acaba de menjar una daina. Jo tinc per tres mesos una foto de perfil es veu la zona de la cruspit de la mitja lluna i se'n veu una mitja lluna no és una panxa que els escolti i les posa una mica però sempre m'agrada molt i el trobo dispersos massa passa que li passa és que avui estic més embruixat que en Pau Riba Canet Rock deia.

[00:37:15]

A veure doncs acabàvem de dir que un estudi de l'Hospital Vall d'Hebron assegura que els infants són molt menys transmissors del coronavirus que els adults però donen a entendre que ho entenc així però és que això és una notícia importantíssima per tornar a abraçar els meus néts. Després de mesos de rebutjar nos i no deixar nos entrar a casa estimats nens meus projectes demanar perdó vaig Joan Sant Joan de Déu de Núria Núria coca amb la cremallera la cremallera el francès Francesc Francesc d'Assís no de la terrassa sinó la de Mariona.

[00:38:10]

Al vespre vaig veure si m'han de pluja i tot això sóc real. La branca són els de la branca de la família van anar a l'escola concertada i ara tenen un sentiment de culpa molt gran i hem decidit tornar a la natura quan només mengen productes orgànics d'origen natural o processats amb fulls de porexpan una majoria que els animals no. Amb una sola fugien com si fos un xiclet. Van jugar els animals que la concertada no se superarà com així es desviï i acabi d'enumerar els seus néts per demanar així més justa l'immens Roure sóc molt lliure de natural.

[00:39:02]

El germà petit d'en Roure que no de nom només sé que té tots els dies tancat i deixem tubs de plastilina tota la nova albada sempre acaba els noms de les acaballes no podem concebre mentre llançaven les cendres de l'arbre de Nadal estava prohibit. Gairebé ningú entre les roques. Escoltin no podem anar cada dia. Ja acabo en falten 320. Hòstia d'enumerar tots els l'1 d'octubre gent es va començar a dir estimats i demanar perdó a tots. Perquè últimament amb això del coronavirus ha estat molt distant.

[00:39:54]

He arribat a passejar me pel barri amb unes ulleres de pega i un nas i un bigoti enganxats. Perdoneu l'avi que no sabia què feia us ho juro. No tornarà a passar. Podeu tornar a venir a veure'm a casa com vulgueu tot i que ara que ja ens havíem acostumat a veure'ns per videoconferència doncs trobo que de moment fugen a la recerca de la segona onada pròpia en què quedem. Miro de veure ho. De moment anem fent videoconferències. Seria una llàstima abandonar les.

[00:40:21]

Ara que he après a no enfocar me només l'orella ja no crida quan li parlo a la pantalla del telèfon mòbil. Aprofitem que és el segle XXI el que vingui. No cal que digui el que vingui de gust i companyia argüeix és el dit petit bosc. Gràcies a l'avi ara amb la distància sempre sempre la distància continua Varela. L'estabilitat que dèiem de la Vall d'Hebron s'ha fet 89 famílies amb menors que van donar positiu per coronavirus. D'aquests 89 contagis només en tres casos la infecció de l'infant va propiciar el brot familiar.

[00:40:57]

Això vol dir que només el 3,4 per cent dels menors contagiats van ser transmissors del senyor Home Bon dia la teva no té cap biti Narcís i et dic que tampoc sóc la teva senya. Quan et poses escolta tinc una pregunta amb això que molta gent va veure el virus. La gent em torna a formar a l'escola. No ho crec com ho crec bàsicament perquè no sé què té a veure una cosa amb l'altra és que això deia fa uns anys es podia fumar als instituts.

[00:41:26]

M'han comentat els instituts. Fa uns anys hi passo quatre hores de manualitats sense fumar em poso molt nerviós només faig. Que tu no hauries de fumar ni a l'escola ni enlloc Narcís que tens sis anys. Tens raó però no saps el que és viure la vida. Jo he viscut el que tu no creuria però m'han portat perquè ara mira escolta jo sóc un supervivent. Escolta jo ara que tenim aquí com veus tu això que torni a haver hi classes d'aquí a pocs dies perquè he sentit moltes veus opinant d'adults però se'ls pregunta això.

[00:42:10]

No crec que hi hagi veus que hi hagi darrere que no hi hagi assenyalar que no hi hagi classe i com ho penses fer que no hi hagi comprat unes quantes dosis coronavirus directament divulgant Quilòmetre Zero denominació d'origen. Cada vegada que vagin a l'escola continuaré tota la classe coneixes de Wall de Pink Floyd brick in New World. El rock simfònic dels setanta va anar per nosaltres pels nens. L'educació a través de l'educació clàssica a través de l'educació maldestra Narcís afectant les cordes vocals d'una manera jo tractar aquesta moguda a passar un minut més.

[00:42:56]

Per això no és l'escola. De tota manera no vull dir que durant la pausa de publicitat fes una cosa demanen a la gent d'esports que segur que algú en té. La comptant amb el. Saps que m'imagino quan tanco els ulls un vell il·luminat un esperit de treball com una casa decorada al meu gust. No m'importa passar hores i hores a la imaginació imaginar. Està molt bé però la realitat és encara millor. Bauhaus i descobreix la major varietat de productes per preparar la teva llar al millor preu.

[00:43:43]

Segons el Centre de Bricolatge reformes decoració i jardí necessites ajuda amb els teus pares d'aquest estiu. Vols marxar tranquil de vacances sabent que els que qui tenen bones mans qui té l'empresa líder de cuidadores a domicili per a gent gran. Qui té si trobes a faltar els concerts vora el mar. Les nits del Fòrum són perquè sonen a l'autenticitat de mujeres. El flamenc de Diego el Cigala el pop fet a casa del Petit de Cal Eril món és un entorn de luxe amb oferta gastronòmica cocteleria i dirigeix que descriu la música en directe.

[00:44:16]

Passa les nits al Fòrum.

[00:44:19]

Ara que pots triar tries aquesta carretera. Aquest acte a més de triar i saber què tria gaudeix des d'un 20 per cent de descompte en el manteniment del teu TMB de més de quatre anys. Amb tot inclòs.

[00:44:32]

Consulta les condicions de la teva operació a TMB repressius informe sobre el servei de recollida i lliurament de motor al teu taller autoritzat BMP a Granollers i Mataró es cobreix l'exclusiva col·lecció Barcelona Edicions vintage de les samarretes més clàssiques col·leccions de moda sostenibles fetes pel dia a dia i edicions exclusives de les seves regles de joc les coses més. Disponible a les borses de Barcelona i Barcelona. Si estàs pensant vendre un rellotge pensa la central de compres de rellotges a crisi són experts en rellotges moderns i antics Rolex i Cartier Wert li porta i el teu rellotge de gamma mitjana i valoraran sense compromís a més garanteixen la màxima taxació Crist al carrer València 256 cantonada amb Rambla Catalunya.

[00:45:28]

Saps quin filtre porten els nostres paisatges pel filtre Osona filtre perquè aquí tot és autèntic com el Baldaquí de Ribes és una pintura real real del segle XII ben real com els 18 quilòmetres de llarg del pantà de Sau Osona.

[00:45:44]

Una aventura autèntica només fins a final de mes fins un 50 per cent de descompte en la instal·lació del parquet. Si el comprador haver comprat i instal·lar el teu parquet a meitat de preu o pràctic som recloure's micròfons. Juan. Durant rigorosa amb els òscars. Passa un minut de tres quarts d'una del migdia. Això és la competència. Per això i per l'alegria de viure en aquests mesos sembla com si l'alegria de viure. Com que no guanyes res però tu passes alguna cosa perquè de fet recordeu que l'inici del programa estem demanant notícies positives a l'audiència per exemple l'Andrea ens escriu un missatge dient que per ella la notícia positiva és que un seguidor de l'estudi ja està fent una col·lecta per fitxar Leo Messi.

[00:47:03]

Això és real si és real i ahir es fa menció a tu Pol perquè ho sàpiga no hagi posat tres euros al mes i tu creus que amb tres euros arribarà més gent al món més i a l'estudi tu. Teòricament segons ha explicat ahir avui et pot presentar a president del Barça. Per tant per què vols fitxar Messi per un altre equip. Perquè és una estratègia de jugada mestra. Això fitxen acaba fitxant estroncar per 1.000 euros al mes que cobra la gent de la seva edat.

[00:47:38]

Qui ha posat qui ha fet aquesta iniciativa vol arribar als 900 milions d'euros. Bé jo també però tot el que es recapti diu que anirà a una bona causa si no arriben els 200 milions no es fixa. Aquest joc verbal arriba a ser una bona causa. En Jaume també destaca que per a ell és una notícia positiva de fet és una notícia de la vanguàrdia que té aquest titular tres orques colpegen un veler de l'Armada Espanyola i es menja en part del seu timó.

[00:48:14]

Doncs ja han fet més que l'independentisme català amb unes forces o hores greus que fitxaria posaria un xaval amb Tres Forques al capdavant de la manifestació de l'Onze de desembre. I qui no s'equivoca es confós l'Onze de Setembre queden dits ja per netejar la seva imatge personal i Meridiana portem unes hores davant de l'ambaixada d'Espanya i aquí a Barcelona com es va donar el timó per la boca i veuràs les orques dient No feu això que és la foto que ells volen que sigui molt alta i no se'l pot quedar l'Artur Mas que ja en tenia un al seu despatx.

[00:48:58]

Pot afegir ha al PDeCAT com li anirà molt bé l'anorèxia i naturalesa amb això és una virus ha recuperat per a les orques de l'aigua alguna notícia més. Per mi no hi ha res de tu tot el que hagis roba que deu haver fet en todas las cuentas i en redes sociales. Això és així. Això ja ha corregut molta gent Rivel la seva parella per començar a fer això deu minuts ja arribarem a la una del migdia. Continuem a la competència i és el moment de parlar d'altres qüestions que passen ben a prop de casa nostra.

[00:49:40]

Potser no estem parlant de més de 2.000 quilòmetres de distància que dit així sembla a poc a poc a poc a poc. Ara falta un cotxe i gràcies gràcies l'Andreu per les teves reflexions i l'entrada tan complicada ara parlarem és el que volies dir de Rússia perquè continuen les protestes en aquest país després del frau de les eleccions no veig que sigui menys. Ara no em diguis que tu també has estat havia la Rússia pàl·lida de la CUP qui no pot visitar les repúbliques soviètiques per conèixer de primera mà la situació sociopolítica complicada per la qual estan passant.

[00:50:11]

Això és el marxisme. Doncs mira allò que o és que no calli que m'interessa saber quina és l'última hora d'aquest país que ha sortit al carrer després del frau d'unes eleccions manipulades pel president del país després de veure que les guanyava l'opositora demòcrata Svetlana xiques calla que viu exiliada a Lituània. Una cosa és l'himne de l'oposició de Bielorússia valerós. Era l'Estaca i el nostre Lluís Llach mai no m'estranya que s'hagi hagut d'exiliar. La líder de l'oposició va veure efectivament L'estaca l'himne de l'oposició que continua sent reprimida pel govern de Aleksandr Lukaixenko que governa el país des de feia 26 anys des del 1994 quan va entendre Lukaixenko aquest és el pujol.

[00:50:56]

Potser és una mica més alt un president d'estat no és el president d'una comunitat autònoma espanyola si bé el cas és que malgrat la repressió exèrcit inclòs la gent continua sortint al carrer i manifestant se de forma pacífica no recorda res. Tot això hi ha unes eleccions. La gent surt al carrer manifestant se pacíficament sense llençar ni un paper a terra canten L'estaca. Li hem donat el pitjor exemple al món. Pobra gent. No només això perquè el president ha promès alguns retocs a la Constitució el que vindria a ser la taula de diàleg.

[00:51:26]

I per acabar ho d'arreglar i ara pot agafar un cobriment d'acord. Es veu que opositors i dissidents han creat un partit polític que es diu Junts. El carnet del PDECat J Mira jo no els conec de res però si em doneu el seu telèfon els faré una trucada perquè nosaltres tampoc ens interessa que s'esforcin fins que es porti el fracàs com una cosa cent per cent catalana. Vull dir que hauria de quedar una mica més repartit. Pot ser que vagin recollint papers bitllets gent recollim les manifestacions però pensa una cosa pensa i ells almenys veuen vot que deuen retenir botifler.

[00:52:00]

M'estàs dient que la ratafia no és millor aiguardent que pot tenir un país cosa que jo no li he tastat perquè no és clar halal només em vaig volia una miqueta els llavis. El segon 2 de quan es va proclamar la república però el segon vuit ja m'havia passat tot l'efecte d'una baixada brutal. L'exèrcit avorreix tan bé amfibi a la Rússia viu una situació econòmica complicada i el seu govern ha fet una gestió negacionista de la pandèmia entre d'altres coses i com a anècdota que a vosaltres us interessarà moltíssim a mi no és l'únic país europeu que no va aturar la Lliga de Futbol per la pandèmia.

[00:52:30]

Tots perquè s'han mort penals i això és el meu país ple de comunistes. No puc empadronar els dies només per votar el bon joc del vaixell. Sembla que no per acabar ho d'arreglar l'última decisió del president rus ha estat retirar les acreditacions als periodistes estrangers també per evitar que informin de les manifestacions i del que està passant. Això no es preocupin perquè el Col·legi de Periodistes ja ha fet un comunicat per expressar la seva indignació contra això s'afegeix. Jo no li he llegit aquest comunicat.

[00:53:03]

S'estan carregant la nostra professió. Sense informació no hi ha llibertat. Ara no podrem saber res més del que passa a Lituània Lituània i Bielorússia. Llavors Rússia imagina. No sabrem res del que va passar. Dues ciutats diferents que no són dues ciutats són dos països i amb un veus sense periodisme no hi ha futur que sap coses de Periodisme en perill. Va estudiar la Viquipèdia no que en aquella època no hi havia internet. Imagina anàvem a la biblioteca entre els 2009 i com que segur que hi ha paraules més gruixudes aprofitarem per tancar els micròfons no hi haurà publicitat censura a tota la del món.

[00:53:35]

Ara tornem a tenir però no en tots som Girona ha dit Dalmau. La competència que tenim algun problema. En els dos casos ara que resulta reformar crítica recordo un sopar Ganges com a fill de pollastre sencer de tres euros amb 99 el quilo fins al 2 de setembre. La seva compra assegura que tots ens mereixem el més bo. El futur ha començat avui i només els més preparats podran liderar lo assoleixi el cim professional que proposi l'Executiu MP Business School i marca el camí cap al seu futur immediat.

[00:54:23]

Entre els millors considerats segons el rànquing de QS més d'informació pioners hi ha el Berry. Atenció. Si tens una hipoteca és molt probable que contingui una clàusula abusiva com clàusula terra multi divisa i o despeses hipotecàries Té ressalts revisem la hipoteca i et calculem gratuïtament els diners pagats de més informa el bufet puntCAT o el 93 5 8 5 11 44 buffet és Rosales més de 20.000 sentències guanyades a la banca et mereixes els millors advocats i dius que treballa a casa meva al poble a casa de la meva xicota en una cafeteria si sola siguis on siguis equipat amb la FNAC renova el teu ordinador amb fins a 200 euros de descompte fins al 14 de setembre i aprofita un 15 per cent de descompte en tablets només fins al dilluns 7.

[00:55:18]

Tot el que pugui passar sempre és la FNAC aprofita al màxim els descomptes de la teva targeta del Club Vanguardia estalvia 100 cèntims per litre de combustible legal gaudeix de l'autèntic pernil Enrique Tomás. Ho trobo un munt de productes de bellesa el perfum més t'agradi el que t'agradi oferint descomptes per tu descobreixes tots de Club Vanguardia com l'App del Club Vanguardia. Continguts volem ajudar te perquè la teva tornada sigui molt més fàcil amb milers d'ofertes i totes les noves col·leccions de llarg perquè no pas temps Maple.

[00:55:50]

Per a mi la llei de Grècia i més les últimes tendències també necessiten milers d'idees més en mates parcs tecnologia per fer la teva tornada molt més fàcil al Corte Inglés. El teu amor s'estima la caixa i tot allò que hi ha dins el fals contracte invertim l'assegurança per inquilins i assegura els teus objectes de valor des de només 38 euros l'any contracte bètic UNESCO.

[00:56:15]

Nosaltres som Vilarnau tornem a ser aquí Caves Vilarnau quatre minuts per arribar a la una del migdia. Sabeu que aquesta temporada Caves Vilarnau us demana les notícies més positives per celebrar el cava la més positiva la que més ens agradi i la que decideixi jo com a creador i no parlis en plural la que més us agradi o a la zona en la que més ens agradi. Però jo tinc el vot de qualitat la gent està discutint el mètode de decisió de qui guanya el lot de Caves Vilarnau nova no pot.

[00:56:58]

No pot ser que tothom t'estima a tu els mails de gent que mai. Doncs si ens estan arribant molts missatges manen. Bon dia bon dia. Una notícia especialment positiva en Xavier que diu M'han renovat carnet i l'abonament del Reial Club Deportiu Espanyol de franc farà molt Guille Franco i gratuït gratuït. Aquest concurs és bona notícia o no és bona notícia diu és el que hem dit òrgan és soci de l'Espanyol simpatitzant o eres amant del barco de la rosa fent botifarra botifarra perquè l'hem citat i ell ha estat treballant i mentrestant treballant no hi ha un missatge relacionat amb la cervesa.

[00:57:48]

Manel temps per qui controla no és un senyor que ha provat la cervesa sense gluten m'ha agradat. JOSEP C. Però això no és positiu. Això és mentida. Així ho esteu regalant un lot de cava. Les mentides i acabem ja amb la notícia que donarem ho hem ficat tot a l'ordinador un ordinador petit que té un algoritme. La notícia més positiva del dia que acaba Vilarnau és la notícia que hem titulat mena camioner era un camioner que ha segrestat la seva filla i s'ha endut amb el camió.

[00:58:25]

Li agrada molt la seva filla ha fet una fotografia des de la cabina del camió per la mostra que acompanya en el dia d'avui el seu pare. També és veritat que no sabem si ha anat voluntari a veure la bala. Ara li ha dit que comenci les classes del camioner. Jordi Fernández s'endú el lot de Caves Vilarnau. La pel·lícula explica amb camió. A la vora de l'aplaudiment que serveixi també per donar la benvinguda al Marc Giró bon dia va dir avui vostè primer què fareu avui Museo de Arte.

[00:59:04]

Si ja el tenim des de Madrid després de fer les maletes el Madrid sembla el nom d'un amic del duc de Palma que sembla un medicament han externalitzat aquesta temporada tot el programa tot i tenir l'edició més curta. Per compensar el Marc Serena no cal tenir aquí a l'estudi arriscat ha vingut aquí ara a estudi això serà Marc no és marxisme no és marxisme. Els cognoms escolti no ho ha fet si ho ha fet Barcelona pare sonoritat i la senyoreta haurà de temporada vostès a dir si això és veritat.

[00:59:44]

Tot això i molt menys vostè primer ni molt menys drets. Primer que no tinguin moltes expectatives sobre les llars blanques que no poden vendre. Ara bé vostè de primer ordre diu això ens salvarà. Trist no.