Happy Scribe
[00:00:10]

A través Bon dia són les 12 les eleccions al Parlament seran el 14 de febrer. Si no hi abans ple d'investidura és la data que ha fixat aquest matí el món a RAC1 el president de la Cambra Roger Torrent dóna per fet que no hi haurà cap candidat amb possibilitats reals de sortir investit. és molt clara en aquest sentit els terminis són els que són preveient ara com si no hi ha aquest debat d'investidura. El còmput finalitzaria el 10 de febrer però el 10 de febrer és entre setmana i convidem tots plegats que les actuals circumstàncies no és massa bona idea fer unes eleccions un dia laborable dia escolar i per tant aniríem al següent diumenge que és el 14 de febrer.

[00:00:48]

Torrent ha explicat que avui començarà les converses amb els grups a qui L'anunci ha agafat per sorpresa començant pel Govern la portaveu Meritxell Budó ho ha reconegut a Catalunya. Sabíem que per aquestes dates aniria però no sabia que seria el 14 concretament. Doncs no. Segurament no és normal que hi hagi hagut aquesta manca de comunicació entre el Parlament i el govern de la Generalitat.

[00:01:11]

Crec doncs que en aquest sentit tindrem les explicacions oportunes per això des de Ciutadans Inés Arrimadas torna a reclamar un front comú de tots els constitucionalistes. En declaracions a Ràdio Nacional d'Espanya. Normalment el PSC sempre prefiere tirar por Esquerra que el constitucionalisme que va servir. Otra vez vamos separados sabiendo que la ley electoral nos massacra pierden muchos votos constitucionalistes por esta ley electoral hagamos algo nuevo.

[00:01:38]

El PP ja ha avisat ciutadans que no té cap intenció de sumar amb els socialistes els Verds europeus mentrestant reclamen a Pedro Sánchez que posi en llibertat els líders independentistes que estan a la presó. Els dos líders del partit al Parlament Europeu demanen que s'acceleri la tramitació dels indults i la revisió del delicte de sedició. Ho fan en una carta que han enviat al president espanyol després de reunir se telemàticament amb Oriol Junqueras i Raül Romeva. En aquesta carta diuen que és necessari impulsar una solució política que permeti als presos recuperar la llibertat.

[00:02:07]

L'atur s'ha reduït l'últim mes a Catalunya han sortit de les llistes del Servei d'Ocupació 2.400 41 persones i s'han creat 11.500 llocs de treball en un mes tradicionalment bo per les contractacions a Educació. Creix l'ocupació a tots els sectors excepte l'agricultura una mica d'aire per un mercat laboral molt castigat per la pandèmia però que té a veure amb el fet que aquesta campanya d'estiu s'han fet poques contractacions temporals i per tant ara al setembre s'han acabat menys contractes que altres setembre. Ara encara hi ha un 28 per cent més d'aturats que fa un any i un 3 per cent menys d'afiliats.

[00:02:38]

Les dades a més no tenen en compte els afectats per tot al conjunt de l'Estat la caiguda de l'atur ha estat la més acusada des del 1996 i ara hi ha 26.000 300 aturats menys que a l'agost però l'últim any s'han afegit a la llista de desocupats 700.000 persones. Al tancament de Madrid entrarà en vigor com a molt tard a tres quarts d'onze de la nit concretament a les deu i quaranta vuit minuts és l'hora exacta en què el govern d'Isabel Díaz Ayuso va rebre la notificació del Ministeri de Sanitat que imposa les mesures abans.

[00:03:04]

La resolució ha de sortir publicada al Diari Oficial de la comunitat i el Tribunal Superior de Justícia de Madrid tindrà tres dies per ratificar la. Fins llavors la policia no podrà multar. De tota manera l'alcalde de Madrid José Luis Martínez Almeida admet que ho tindran difícil també després.

[00:03:19]

En declaracions a Telecinco fortes i quan la situación comprometida son los agujeros de control de los ciudadanos ha los motivos por los que se han desplazado.

[00:03:31]

Va ser una situació complicada era una festa a les portes i Cuerpos de Seguridad Martinet a la medida reclama el delegat del govern espanyol a la comunitat José Manuel Franco que concreti quin dispositiu desplegarà però el mateix Franco des d'Antena 3 ha reclamat a Isabel Díaz que concreti abans les mesures de mínims.

[00:03:53]

Madrid matisa medidas que el Gobierno central està imponiendo si es demostra ja d'espera l'espera és clar.

[00:04:08]

A més el govern de Madrid encara ha de presentar a l'Audiència Nacional el recurs que va anunciar contra les mesures però ja ha dit que no demanarà que se suspengui cautelarment l'aplicació. Per als esports d'Albert Pedrol Sergio Busquets ja no fotis són els dos únics jugadors del Barça que han entrat a la convocatòria de la selecció espanyola. Luis Enrique ha confeccionat per disputar els partits contra Portugal Suïssa i Ucraïna tres compromisos que es disputaran el 7 el 10 i el 13 d'octubre respectivament. Una llista de 25 jugadors amb cinc representants catalans.

[00:04:39]

Busquets Dani Olmo Adama Traoré Gerard Moreno i Eric García van tenir en marxa el primer set del partit de tercera ronda de Roland Garros entre l'austríac i número tres del món Dominic Tim i el noruec que ha perdut el manacorí Rafa Nadal jugarà sobre dos quarts de cinc de la tarda contra l'italià Stefano treballa en el quadre femení la número u del món Simona Levi. Se les veurà contra la nord americana Amanda Simona motor. Carlos Sainz participarà al Dakar 2021. El pilot madrileny compartirà equip Mini amb el tretze vegades campió el francès Stéphane Peterhansel i en Fórmula 1.

[00:05:10]

Honda ha anunciat que deixarà de subministrar motors al final de la temporada el 2021. La marca japonesa és la responsable actual dels motors de les escuderies Aston Martin Red Bull Racing i alfa Tauri. Ni el temps del ruixat s'estenen per tot el país i fins a mitja tarda afectaran qualsevol comarca després en quedaran més aviat restes a les comarques de Girona i el Pirineu on la cota de neu baixarà fins a uns 1.500 metres. El vent es reforçarà a molts punts del país i farà més fresca que no pas ahir amb màximes de 17 a 23 graus cap de setmana hi haurà estones de sol amb vent sobretot de Mar i ambient de tarda.

[00:05:41]

Deixem aquí més notícies a la una i ha recuperat. Minut a minut de tot el que passa a RAC1 dins i fora de la ràdio privada tot allò que expliquem a RAC1. El portal de notícies. L'oposició CiU Ciutadans a Catalunya. Presenta un programa basat en fets reals que anticipa la crítica. Aquí comença la competència a tothom des de la planta 15 al bell mig de la Diagonal de Barcelona. Benvinguts a la competència un programa d'humor basat en fets reals.

[00:06:38]

A les 12 i 6 minuts els que Bon dia del dia del mar acabeu de llevar heu de saber que ja abans cinc dies que Renfe envia als mitjans aquest missatge. Bon dia. La falta. De moment sóc de Renfe però estava sol. Una vegada obra seva. Bon dia. La falta de capacitat operativa a Sants derivat de les obres que Adif està executant en aquesta estació causen retards de 15 minuts en els trens de les línies R2 sud R2 nord i trens regionals.

[00:07:12]

Felicitem tots els passatgers d'aquestes línies per acabar una setmana com a mínim deu haver estat divertida i que ja s'ha acabat Radio Moscú proletària ara Perdona és terrible que cada setmana Renfe estigui així és que la culpa no és que la culpa és pobre. Ja hi som i jo sí que a favor de la meritocràcia meritocràcia ascendir socialment per mèrits sigui tenint en compte que venia de família rica doncs ja és el mèrit. No és fàcil dir que no no no no no sempre és una història o un partit.

[00:07:53]

Pensa que jo només puc anar als llocs que tenen heliport clíniques privades paradisos fiscals la caixa i l'helicòpter de la caixa. Totes aquestes exhibeixen això directe per la finestra. Isidre Fainé actualitzi la llibreta Fainé directament o indirecta. En realitat no necessito saber quants diners tinc però cal recordar que de tant en tant qui mana passa per saber la tinta és important. Dit això amb la notícia del mateix. El president del Parlament Roger Torrent ha anunciat a El Món a RAC1 Esther López Basté que les eleccions ha dit el president del Parlament Roger Torrent les eleccions a Catalunya seran el proper 14 de febrer a l'Assemblea de Madrid que ha vingut aquí.

[00:08:50]

Roger Torrent de la Torre romeu ha avisat però què L'hauríem d'avisar hem de passar de llarg. Roger Torrent escolta ja sabeu que a mi m'agrada ser anglès he pujat aquí i vés a saber. Roger Torrent que tan ben perfilada comença a mirar la caminant que té la gent que du pantalons de pinça però no porta calçotets. Enteneu o no com si toqués les callat ha d'alliberar se per si com si com si visqués a Cadaqués. Nou mesos però ara mateix llanço les calces contra les rajoles de la cuina i s'enganxa álvaro prou.

[00:09:25]

Sabeu allò de llançar les tir contra la rajola com en diuen els italians dientes pastes tardi Tartiere va haver de les eleccions en empat també en una entrevista la portaveu del Govern Meritxell Budó que ha fet evident que no en sabia res de l'entrevista a les dones d'aquestes cases s'ho fan com passada. Així és la portaveu del Govern. Les dones el que ens interessa i el fred que arriba avui és definitiu o si encara està per acabar i podrem ensenyar tendre a veure el que queda clar és que Torrent que és l'únic que podia posar en marxa el calendari electoral ens l'ha posat en marxa Bon dia a tothom.

[00:09:58]

Una mica també la presó pel Tribunal Suprem i no del tot al febrer. Voteu bé i ja no us han de dir qui és el president des de Madrid que els deu fer fàstic i tot diria que era del PP i ara tenim aquest al box en tenim aquest calendari electoral en marxa. L'únic calendari que ens interessa a les dones dos escolapis és el dels festius que obre el Corte Inglés. M'estàs aquest matí a mirar me aguantat fins ara que ja ha fet públiques altres coses el Corte Inglés això suposo que també ja se sap.

[00:10:30]

Ja se sap quan quan quan obren i quan obren això no és com una muntanya van dir que el tancaven. Al final faré com aquests de la Caixa el Banc Sabadell me n'aniré d'aquí la seva pròpia seus anar a Madrid a Madrid tots els festius obre totes les botigues a diumenge amb els impostos nova nova línia de comprar els diumenges i vaig comprar dijous no cal enganyar. Jo vaig comprar el dijous i vaig comprar el diumenge. Bé la gent també té dret a fer festa tenir una mica de cap de setmana.

[00:11:02]

No cal passar el dia a treballar la gent tenia una casa. A veure si m'estàs contra argumentar que està per sobre dels cas. En tot cas deia que el president del Parlament ha engegat aquest calendari electoral i vol dir que no esperarà a veure si l'oposició al Parlament es posa d'acord en presentar un candidat alternatiu a Quim Torra. Bé de ciutadans que diuen per dissimular el calvari dissimular gaire bé ni estar al veure a veure què passa el que passa al Parlament no li interessa gaire.

[00:11:44]

Perquè per mi el Parlament com si fan servir per posar hi una pantalla gegant amb els millors gols del seu fat no doni idees sobre si algú pot ser president això Carrizosa. Molt bé gràcies per la seva opinió no és gaire escrit al front del pròxim president. Molt bé doncs estem d'acord que millor que sigui president. Aquest home per una banda pot semblar un col·lega però per l'altre pot semblar també el teu gestor mentre es posa les ulleres desmuntables que s'ajunten pel pont si bé ja se li hauria de donar el premi que va inventar és que està per davant de fer un pas més en les ulleres de veure de prop gràcies a un cordó.

[00:12:31]

Ja sé que em cauen no porten un cordó d'autoritats eh. Doncs a mi em sembla bé que Roger Torrent hagi tirat pel dret perquè no cal esperar que l'oposició ultranacionalista espanyola vingui a fer teatre i sembla una falta de respecte ultranacionalistes de ciutadans. Jo em referia als comuns. Una altra de les notícies del dia és que Donald Trump ha anunciat que té coronavirus una pregunta que els presidents que deien que això el coronavirus era un refredat ha rebut tot el virus Boris Johnson.

[00:13:03]

Amb Trump. Ara bé jo si recordeu que van no es va arribar a fer la prova fins a tres vegades les tres vegades va donar positiu és a dir que no era positiu ofegades per la regidora. 0 3 positiu. Que aquest senyor porta el mal al món. Aquest és el més positiu que jo conec tres vegades que ha agafat. Positiu per coronavirus m'agrada jugar fort vull dir com un mascle gai mastegant tabac i escopint la lleialtat de la nostra gent ha contret el virus.

[00:13:47]

Els tres populistes de la ultradreta. Jo començo a pensar que la política és antiga del nou cartipàs avui també parlarem de les noves mesures contra el coronavirus que afecten l'oci nocturn sales de concerts i discoteques podran obrir però amb el públic assegut a una discoteca amb el públic assegut. és com tenir una democràcia però no poder votar el cap de l'Estat per votar lo el cap de l'Estat en aquest cas a la comunitat autònoma el facin fora des de 600 quilòmetres de distància amb un comandament.

[00:14:18]

Són gent que es va veure molt bé a dir nos ara que parlem de tot això la representació on anar hi ha trigat bastant a fer el comentari. Quan parlarem d'aquesta moda de llimar se les dents amb la llima d'ungles i per últim a les xarxes bullen. No vull enganyar Jo no sé no i això que tot et vegi més les dents natges que no estic. Sembla mentida com es posa les reptes. Gent que té justament sembla mentida perquè és un desastre.

[00:14:55]

I ara els dentistes hi han hagut de aquesta pràctica s'ha d'alertar de tot també provoca infeccions i a més a més el que pot provocar és que s'acabin les guerres. Ara ja ni escolta és i ha de ser un pilar. Els dentistes que l'únic que volen és fer quartos per la seguretat social l'única possibilitat que aquest treure un queixal títol o altre apagar les dents no és una urgència. Una vegada entrem en el debat entre el que vol dir que les dents no són importants la boca és important perquè tot són polítiques privades crítiques privades.

[00:15:44]

El que resulta ara que els joves no podem gravar los a casa llimar nos les dents per penjar ho el tic tac. Només perquè ho diu un dentista. Com han quedat els col·lectius tot rectes mires punxeguts i acaben rectes davant els ullals. Que sabran els dentistes per favor que parlo dels ARRO. Es diu que Rai Rai que parlo dels ARRO diu carall. El cas és que com que com tantes vegades absurda hi ha influencers que manifesten les bondats de lligar se les dents amb llima d'ungles com que són influencers influencien molta gent que amb el seu nom indica que de vegades la gent també sembla imbècil ha d'afegir ara alimentar els carros de ferro i ara m'han quedat les tanques de Melilla quan ja no hi ha aquelles ganivets una mica de sang.

[00:16:45]

Però una foto deu tenir els llavis interiors desfets mentre que 20.000 immigrants cada dia ja deixa oberta la boca que tens una mica de coses fer coses més a bloquejar encara que sigui sang del temps que li fas és a dir Escolta. I la qüestió és que no parlarem dels imbècils aquests que es lleven les dents perquè hi ha moltes altres notícies sobre la taula. Almenys ho hem tocat però les notícies que vénen no interessen a ningú i ja us aviso que el programa no val res el és divendres i mirarà mai.

[00:17:21]

Això sí com cada dia al final del programa recordeu que sortegem un lot de Caves Vilarnau. Acte ho farem entre tots els que ens expliquen la vostra notícia positiva del dia amb missatges a Twitter referits a la competència roba 1 punt net avui han passat més coses però potser no són tan importants. Tot seguit repassar. No cal moure's de RAC1 per escoltar. La competència. Es tracta minuts d'un quart d'una del migdia hem de parlar de diverses mesures per combatre el coronavirus que es prenen arreu del país.

[00:18:00]

Manel Vidal. Bon dia. Bon dia. El Govern aprovarà que les discoteques i sales de concerts puguin obrir però haurà de ser amb el públic assegut en cadires i amb la condició que acullin actuacions musicals o espectacles que Déu n'hi do. López Pilar de 8 després de molts i molts mesos Hornet en versió premium amb més força amb més força. L'etapa a la primera passa amb cartrons de salutacions cordials dels els de la basca. Només em sento sóc jo. Ha estat tot aquest temps he estat vivint a l'estudi abandonat amb màxima Malla i tot el que necessita una cervesa marxandatge que va sobrat de les matines de passió pel tecno causa un bitllet de cinc euros en Port Aventura a excel·lència.

[00:19:13]

Em sento. Al centre se'ls dóna un cotxe des del cotxe i això és una avaria. és una bogeria. Això és molt pitjor que ara també la discoteca mòbil amb dues remors que escoltem preparats però si jo no respongui amb qui sempre fem preguntes retòriques com he de moure l'esquelet. De moment poca cosa perquè les discoteques podran obrir però la gent haurà d'estar asseguda. Ara ho deien els nervis la vella seu pot passar molt de botí. Es prepara el cervell demanem excuses a tots els que ens escolten amb auriculars i teniu més de 45 anys.

[00:20:21]

Aquest cap de setmana va inaugurar el dinar familiar de diumenge hora escolta engrescadora. D'entrada encara que les discoteques s'hagin segur també us ho podeu passar guai del Paraguai que proposen ballar assegut ballar assegut balla assegut és ideal per als homes catalans que vénen dels blocs de formigó armat i ja només ballen a les modes i després de fotre Mitsubishi mitja Mitsubishi mandibular aire com. Tot seguit de només porto ja sóc jo. De moment el millor rànquing de cançons que ens poden ballar assegut curtes i el de José López Vilademuls Dj.

[00:21:05]

O sigui un servidor sigui molt. La posició número 3 una cançó ideal per a una discoteca de la comarca és d'aquelles que tenen tres ambients l'ambient submergir l'altre i el pàrquing ple de Renault 5 Turbo al Tobacco una trucada i el capó amb més ratlles que la ciutat de Barcelona i xivarri això va sonar en una discoteca poden obrir les discoteques i això títols de crèdit del tancament del Senyor dels Anells per exemple. Per exemple era ètnies i concretament era això és efectivament un artista que havia quedat relegada a les presentacions de West Point la norma les classes de joves.

[00:21:54]

Entre aquestes latituds si té diners va fer diners. Era l'època que es veien diners i ara mateix i gràcies a aquest moment radiofònic també ha ingressat uns quants calerons. Ara aquesta sintonia mentre passeja a càmera lenta les cançons. Pica fort de l'èxit amb 72. Aquest és el número 3 en aquest rànquing. De fet avui tenim més. Segons diu la mateixa pedra perquè tots seguim amb la mà pot fer blau. La cadira de salut és ideal per a la vida si ho acabem de descobrir zones de salut també si el magatzem de cinc cadires que té la teva motxilla es publicita com taula de diàleg.

[00:23:20]

El número 2 del rànquing de cançons per ballar en la seva presentació avui aquest nou capità interpretat per al gran Rai en Paris quan dic gran vull dir que el seu ideal per practicar algun dels moviments més cèlebres del ball ha sigut el pistoler o pistoler Guitar el sexo. S'ha de ser molt crec que podem fer saxo un saxo sense saxo. Això la gent no només està a l'abast de Pep Poblet. Passat vaig viure a cop de Poblet al saxo i saxo que millor fa recordem que Pep Poblet també és capaç de tocar el saxo mentre va en bicicleta estàtica cosa que va envair imatges fins i tot les notícies durant el confinament i els vicis de l'amo quan ho veus però va tenir els beneficis de la música és el llenguatge etern el llenguatge aquest tipus de Manresa arreu del món.

[00:24:24]

El número 1 de la segona posició de les millors balades dels 90 una cançó ideal per ajuntar les dues cadires i intentar fregar que són deu. Mai no ha estat tan bona. També fins aquí el rànquing que es disputa aquest és en aquest cas és clar i Medeiros l'artista de Paraguai però que llavors. Aquesta és la millor cançó per fer que és la passió per aprendre cançons disputa que en temps de cúbit no a la que moltes més premi un premi cortesia de José afecti el vostre pitjor equip de proximitat recordeu que el trobareu cada primer divendres de mes a sus racons al pàrquing de Milenio còsmic clar a la carretera comarcal de CiU a Santa Coloma Tineo.

[00:25:49]

Els pàrquings sempre seran nostres gràcies a Batet ben oberta no hi ha possibilitat que el virus viatgi. Però el que havia és una altra cosa prou força política. Gràcies a tots nosaltres continua gràcies a vosaltres per ser com sou en un camí humano no ens coneix gaire cuida cuida que et fa falta. Ho sé. La gent asseguda a les discoteques no és l'única mesura nova contra la cúbit que hi ha a Catalunya. A Manlleu i a Vic s'han endurit les restriccions i es limitaran aforaments a bars restaurants i comerços i es tancaran els parcs infantils.

[00:26:32]

Si ens diu que ja és això. Però a Manlleu i a Vic ens mengem. L'alcalde de Manlleu àlex Garrido denuncia que les 40 no sempre s'estan fent bé i que hi ha alumnes que teòricament haurien d'estar confinats a casa però que se'ls troben o jugant a les pistes esportives. Narcís Pineda per una bona causa que no tinc cap títol ja ho sé si és rància vigilem per tot arreu. El Gran Germà perquè això que va vigilar què vaig posar el termòmetre al forn perquè em pogués la febre i poder tenir 14 dies de festa va esclatar el termòmetre.

[00:27:10]

Ara no puc ni anar al parc. Mentrestant l'esquadra escolta. Les anteres s'han de complir. Això totes les autoritats del país per exemple les autoritats que hi són per donar lliçons de com fer cosa senyor que no volen venir ja té sis anys i això ja fa una mica de tot. Ara ja no creuen que el deixin baixar al parc fer la meva i vendre el meu costum que és dolent molt bé barrejar amb una barreja però això no és culpa meva i així no costa de Maria una bossa prou tampons herbes remeieres.

[00:28:00]

Com emprenedor com diu una frase o un entrepà Planeta entrepà de pernil. Vaig a trucar els teus pares es troba ara tornen. La torre escolta em penso que han forçat la porta. Ens deuen haver entrat a casa però segura ha estat una altra ocupació i amb l'assistència immediata del vigilant ajuda quan la necessiti. Ara cinc euros de descompte en el contracte de permanència a les botigues Movistar 900 900 730 Banc Sabadell presenta empresàries optimistes amb Anna Gener savis d'Aguirre Newman i jo busco assessorament en els diferents àmbits.

[00:28:55]

La clau és tenir un bon cor és fonamental que hi hagi algú que entengui com és ajudem a gestionar els teus diners. Com ajudem les millors empreses amb un equip al teu costat per dissenyar el teu pla personalitzat de futur.

[00:29:06]

Sabadell segons dígit som imbatibles en els preus dels nostres productes frescos i com sempre amb la màxima qualitat i frescor com per exemple el plàtan de Canàries amb 69 euros el quilo o la sípia neta a 9 amb 95 euros el quilo Carrefour. Tots mereixem el millor. Encara sense assegurança d'assegurances amb les assegurances més que assegurança tinguin les assegurances més que segures com són El Corte Inglés més qualitat de primeres marques més atenció personalitzada més la garantia i el compromís del Corte Inglés. El Corte Inglés seguros segurs fons l'octubre a ofertes de 31 dies de tardor ofertes entre particulars o fins i tot informes de les ofertes de neumàtics i serveis de manteniment tot seguint un rigorós protocol de bones pràctiques per a la seguretat de tots.

[00:30:18]

No saps què fer per sopar doncs un haurà de la planxa i llestos. Fàcil sana bona. Hi ha més oferta fins al 5 d'octubre tant a la peixateria de la teva botiga com a la botiga online valorada a només 50 o qui aprofita aquesta setmana i en porta plourà més fresca més barata. Consum junts és Cooperativa Sant cuponazo de l'ONCE ajuda que miles de personas con discapacidad también podrán ser campeones cap a. Sí porque Europa también és una metàfora. Cuponazo de l'ONCE cada viernes 20 millones o quince con ella qui seguir no fas tu.

[00:31:02]

Quan el Barça juga irresponsablement i només si ets major d'edat.

[00:31:08]

República corporals estem d'aniversari i ho celebrem amb els millors preus per a totes les famílies. Donem un val de tres euros per cada 12 euros de compra més de 6.000 articles d'aquesta promoció val bescanviar per les pròximes compres la teva compra assegurat càrrec. Tots ens mereixem el més bo diu Joan genial quina sort al bell mig que ja marxo de vacances que s'ha posat una alarma abans de marxar. Doncs és bona idea. Potser jo hauria de fer el mateix per marxar tranquil confiança i collites.

[00:31:41]

Davant d'un intent de robatori o d'ocupació podem verificar la intrusió i avisar la policia. Segons els experts en seguretat ens el 944 45 46 calculen a Securities Direct.

[00:31:54]

Tota la llenceria i mitja totes les marques amb un 25 per cent de descompte tenim la teva atenció comença la Setmana de la llenceria del Corte Inglés i estic fins totes les nostres marques i tots els seus dissenys en un 25 per cent de descompte fins a l'11 d'octubre pijames sostenidors calcetes mitges o un 25 per cent de descompte. El Corte Inglés Plus Ultra són competència. Passaven dos minuts de dos quarts d'una del migdia és la competència i parlem ara. Mira ara la televisió estan fent les novetats del cas Maillard però això no ha passat amb el de la no farem periodisme.

[00:32:51]

El cas és que el nostre company Toni Muñoz encara no ha dormit. és que surt més a la tele que Isabel Díaz Ayuso és a dir surt a tot arreu. Ara mateix a TV3 i ja el vam poder veure també a Antena 3 a Telecinco. Parla molts idiomes català i castellà. Concretament per tant és a tot arreu. Ha fet tota la volta perquè nosaltres tenim quatre monitors quatre pantalles molt grosses aquí dins. L'estudi va començar ahir a Antena 3 a la pantalla a l'esquerra sota després va pujar deu minuts més tard a la pantalla de Telecinco i a més a la de TV3 a la nostra molt fort.

[00:33:21]

és una pel·lícula de lúcid. Això ja se n'han fet de sis capítols perquè cada dia que passa quedi cada dia cada mitja hora. Sabem alguna novetat. En fi gràcies a Asselin és aquest tema no ens interessa i per sort no t'interessa estar tot tot tot tot ple. I clar que l'altre el Jordi Basté el va trucar ell va estar una hora parlant amb el magnat dels telèfons. No ho ha dit mai explica Teresa. L'arribada era a través de la ràdio i una conversa molt fort no ha fet declaracions molt fort.

[00:34:02]

Declaracions i respectem que no faci declaracions. Convertim això en una fira en una fira. Continuem. Competència per parlar de les coses que encara queden ens queda per veure. D'acord. I no només parlem de veure què ens ha donat això és del vi. Les dones com fins ara que cada cop hi ha més dones que deixen les ulleres i es passen a les plantilles. Fixa't en això com que les ulleres 70 la mascareta és molt incòmoda i posa plantilles que han hagut d'esperar una pandèmia mundial.

[00:34:33]

Però no escolta mai no és tard per una dona que toqui sortir al carrer amb plantilles perquè ja sabeu què diu la dita. Les dones que porten ulleres segur que són ulleres a veure si això és homofòbia o homofòbia o homofòbia és fòbia a l'homosexualitat. Les dones que van amb ulleres com homofòbia fòbia a l'homosexualitat que se'ls ha dir tot no és fòbia a les dones que van amb ulleres o bé haurien de prendre nota en treure's les ulleres i posen plantilles a mida deixen s'ha acabat deixar d'anar amb ulleres natges o el carinyo això els dóna prou i ha generat llargues plantilles.

[00:35:13]

Fa tanta gràcia i si bé passem de les ulleres i parlem davant la concreta idea aquest banc ha demanat als propietaris dels locals on tenen les sucursals que els rebaixin atenció al lloguer. Un 20 per cent dones que una jugada mestra no en tenim més que la mare que els va demanar un segon segon prenguin la pastilla que si es fa deia que el bebè demana als propietaris dels locals que rebaixin els lloguers de les seves 1.200 sucursals a Espanya. Jo pensava que el 2020 ja ho havia vist tot però ara és un desnonament dels banquers o.

[00:35:54]

Els mossos entrant al bell mig del país. Imagina't pujar 1.200. Jo li veig bé allò que tens els diners per pagar lo perquè ara seria un bon moment perquè tots els clients. No vull dir marques margina les seves sucursals a demanar que els rebaixin un 20 per cent de la seva hipoteca alhora que els diuen que si aneu al banc en sortirem sense haver parlat amb ningú perquè ja no sap on són els que venen on ha perdut una oficina Abans anaves a l'oficina i sabies on anar a atracar o al mostrador hi havia un vidre vidre gruixut a l'altra banda hi havia una persona que es detenia.

[00:36:35]

Ara ja no hi ha vidres. No sap si els has de demanar un crèdit o una expressa molt bé. Això em diu progrés eh. Ja no diem problemes ja ho diu en Jordi als bancs remenant rebaixes en el programa el lloguer el següent mossos demanant que cremen contenidors per tenir feina. Ja no posaria la mà al foc per res mai millor dit tal com que fa faci dies. Sentim però m'han comentat que la banca sostenir una banca sostenible ja sàpiga no estem concretament parlant del seu deure.

[00:37:19]

No cola això ja saps perfectament quin banc és el que encara no ho és gens. Jo no conec els bancs i els bancs em coneixen. Són noms tan magnètic com ho tenim Antoni l'Antònia. No m'ho expliquis. La qüestió és que parlem d'un barri o d'un banc que ara demana una rebaixa en el preu del lloguer de les seves sucursals. Jo no hi vaig llegir fa el mateix que fan els pobres llençats Ginés una cosa que mai de moure. Gràcies per aquest bany de realitat millor.

[00:37:56]

Jo només espero que rebaixin els lloguers el món no pugui pagar. La policia i els banquers. Totes les sucursals que les veïnes del barri vagin a defensar avui. Ja tens ganes de fer canvis a la teva llar ara arriba després tancades de d'alfals amb descomptes de fins al 40 per cent en calefacció el bricolatge i molt més per reformar la teva llar només tenim el 14 d'octubre. Aprofitar els tres tanques necessiti aconsegueix la casa que mereixes. El Centre de Bricolatge reformes decoració i jardí.

[00:38:52]

Pensant a canviar de cotxe. Vols la millor oferta sense moure's de casa. Del 2 al 17 d'octubre entre Saló RACC puntCAT Tria el teu cotxe entre les més de dues mil ofertes amb vehicles nous. Quilòmetre zero i gerència. No esperis més el RACC hi trobaràs totes les marques i models en un sol clic RACC hi som per ajudar.

[00:39:12]

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades una jornada única on les males herbes són les protagonistes amb més de cent activitats per a tota la família gustos gelats de plantes silvestres participa en tallers de cuina passeja per la fira. Molt més. Dissabte 3 d'octubre a Igualada. Més informació a la xarxa quan puntCAT. La selectivitat al setembre a Vic encara pots matriculats en graus dels àmbits de Ciències Educació Salut Empresa enginyeries i comunicació per inscrita el 8 i 9 d'octubre l'informe també comptat Bassein fou arrestat entre Universitat de Vic Universitat Central de Catalunya.

[00:39:53]

Estàs pensant a canviar de cotxe vols. La millor oferta sense moure's de casa. Del 2 al 17 d'octubre entre Saló RACC truncat i Tria el teu cotxe entre les més de dues mil ofertes amb vehicles nous. Quilòmetre zero gerència. No esperis més. El saló RACC hi trobaràs totes les marques i models en un sol clic RACC hi som per ajudar.

[00:40:13]

L'aventura t'espera el nostre Opportunity d'ocasió amb ofertes mai vistes durant un temps limitat que ofereix als nostres models l'oportunitat pioners i aconseguir el teu abans que ens els prenguin. Els concessionaris ens roben oportunitats és viure l'experiència gastronòmica de Barcelona al nacional.

[00:40:37]

Quatre restaurants i quatre barres on descobriran les millors receptes de la península. La tafaneria l'empresària la barra d'ostres la llotja de peix i molts més tria quin espai obert cada dia fins a les dotze de la nit i amb totes les mesures de seguretat.

[00:40:52]

No perdis el Nacional Barcelona aquesta tardor descobreix la Vall d'Aran en la seva més pura essència contempla l'exposició cromàtica dels seus boscos un paradís per als amants dels bolets. Escolta la brama del cérvol busquen la varietat de la seva gastronomia. Aquesta tardor estarem a la Vall d'Aran la terra dels mil colors informa tant a visitar el punt com el cent per cent elèctric.

[00:41:18]

Ho té tot etiqueta 0 0 restriccions per aparcar 390 quilòmetres d'autonomia 0 per cent d'emissions de CO2 i connectat amb pantalla tàctil de 7 polzades i targeta de mans lliures de Marsella.

[00:41:27]

Ho té tot descobreix la xarxa de concessionaris de Catalunya empresa col·laboradora del pla 2020 de suport a l'esport de base i gaudeix del favor de l'autèntica muntanya d'embotits Ubach Gourmet La Vanguardia directament d'Organyà llonganissa de muntanya fuet botifarra blanca i negra sobrassada de fetge a més explica Blanca i el maridatge de mel amb cúrcuma d'alemany per a la sobrassada i tot el plat per només 34 euros gurmet La Vanguardia Punt cop patrocinat per divertir descobreix Vidal i la nova web de Salud de Mundo Deportivo extra.

[00:42:02]

Mundo Deportivo a punt com va la vida i descobreix els millors consells i continguts en temes de salut benestar i cura personal coneix cada dia les claus per mantenir el cos i la ment amb un equilibri perfecte per un món més saludable més enllà del relat. Un punt que el portal de notícies del RACC. El primer gràfic amb els dos recull. Que està com una trona i posat el vel posat Medeiros Maria Membrado artista dels anys vuitanta fou lluny i ha buscat Sophie ha passat el temps ja no té vint i cinc anys que tenia quan va triomfar ja no té els 20 25 quilos que tenia.

[00:43:18]

Ara el que té són cinc quilos. Jo diria que els ha multiplicat per deu i anava amb unes bones tòniques aquest pròxima ha anunciat un vedell Gordon. També el a aquest duel. Dotze temporades en mi un home blanc jove i aleshores és diferent. No és exactament el que pensava que era el de Portugal com podeu podré una cosa podeu llegir el guió però si a la competència. A més quan s'han produït en aquest programa no improvisa mai amb altres paraules i faig un acudit de tres paraules així que no mira jo era alcohòlic i era alcohòlic s'enduu els guants i mascareta.

[00:44:14]

Pots venir cap aquí. Ha de girar el pèl curt. Resulta que que ja n'hi haurà el còlic se fa amb gent i a la qual li van haver de recular i amb el qual es crema i crema hidratant. Aleshores això és més mentida perquè si no no no avançarà l'agulla ara és a dir els colzes una mica secs. Jo li vaig comentar molt bé tota la vida si jo l'hi vaig comentar abans d'anar a dormir moltes vegades me poso com el triple que demana anar a Homs durant tot el que sigui gratuït diguéssim que puges i pujar com si fos una discoteca a les vuit del matí quan ja ha pujat al Port de Tarragona.

[00:45:06]

Total que el que no sé és si actua sobre el colze a colze cec que actua més la crema hidratant grata que eliminen o eliminen les primeres persones que es pugui dir que havia de contenir la paraula ara. Ara ja vaig mascareta però estaríem parlant de la tendència del lloc de posar suggeridora alcohòlica a les mans posar se els colzes perquè és com saludem també. I això perquè estic una mica a recer i fortes camisa de màniga llarga. Portes avui recomano del tot mullat Mead però segur que no transmet molt.

[00:45:51]

Volem pensar si bé mascareta i guants sempre has fet una pregunta però no has fet cap acudit encara perquè el meu acudit és vivencial. Jo el que picos de la vida és si no vols imitar aquests humoristes que expliquen la seva vida i que se suposa que fan gràcia. Exacte. Però el sí però és que no has dit res que fes gràcia sí que et poses que et poses gel als colzes i si no fa gràcia tu no ets molt dur. Tots dos com a públic guanyaré.

[00:46:28]

Acabaré creant l'acudit que faci petar de riure. No és que cregui que continuarà a la competència un dia més l'actualitat passa pels jutjats i les presons. Aquí el govern de la Generalitat ha recordat que té la clau de les presons catalanes és a dir el del clau. Aquí tocaria fons la història que tenim al creuer. Han anat a obrir les seves despeses públiques han creat tot enfora. Som un país. Això no ha passat res a veure els tres polítics continuaran cada dia tancats 23 hores a una presó dins la presó i més una altra presó que és una autonomia espanyola que està dins de la presó que és la falsa democràcia espanyola a dins i a la presó que és una oligarquia econòmica que és la Unió Europea i al capitalisme i els nostres presos viu en una presó dins la presó dins la presó dins de la presó.

[00:47:19]

és que no té la llibertat la tenim a tot arreu però tenim a tocar la notícia que volíem donar que l'Audiència Nacional ha concedit el tercer grau a Rodrigo Rato ja i complirà el condemna a viure a casa seva on no haurà de trepitjar la presó ni per anar a dormir. Espanya sí que té clar qui té la seva clau que és la batllia d'Hispània. és un clauer fet a mort i sang i van allà amb el comandament a distància el comandament a distància si es planten davant la cel·la Rato accionar el comandament a.

[00:47:54]

Va obrir la porta però triga el veig a tocar se que poden moure peça. Rodrigo Rato compleix condemna pel cas de les targetes black. Des de fa dos anys a la presó de Soto del Real Madrid i només ha complert un quart de condemna però el jutge ha decidit que s'estigui a casa seva i només haurà n'hi haurà prou amb vigilància telemàtica i per tant no haurà de tornar a presó. En una web cam vigilaran des de la presó de bolivariana un país de seguiment de les llibertats.

[00:48:22]

Ara haurà de tornar al seu apartament ideal per parelles de 20 metres quadrats. Un home que s'ha caracteritzat sempre per l'austeritat un autèntic monjo recorda en un lloc banyant se amb un nadó al mig transparent per no dir transparent de color groc palla mullada per la gent. Botigues on es ven roba i es venen banyadors haurien de donar també la possibilitat de provar el Mulla't. Jo crec que sí que hem pres un bany com aquell de tenir clar podeu recordar com les gastava els diners en la seva targeta black si bé ho hem mirat aquest matí han repassat unes setmanes abans que Bankia sortís a borsa cas pel qual ha estat absolt aquesta setmana.

[00:49:08]

Rato va gastar 3.500 47 euros de l'entitat de Bankia sota el concepte begudes alcohòliques 1.500 euros després una beguda amb uns amics per fer un vermut i penses que no hi falti de manera exacta. A Madrid això comença un dimecres a la tarda i fins dilluns de la setmana no tornes a casa inflats com és que no has begut aigua. Llavors encara encara es trobarà dilluns a Madrid però la neteja és per la gent que hi pot haver i que ha estat regalat res.

[00:49:37]

Queda en no res. Bé Rato també va treure 1.000 euros d'un caixer automàtic només dos dies abans que Bankia fos intervinguda per l'Estat. En total va arribar a treure 17.000 euros de caixers automàtics amb la targeta de l'entitat que sempre és millor xavalla. Jo l'entenc jo també sóc un gran Rato i no cal dir los que amb això es traspassa. Jo vull veure els diners fora dels caixers automàtics els diners els diners alliberats i el bitllet mafiós als bancs com Rato.

[00:50:07]

Però tampoc tampoc se'n refiava de Bankia per això anava a treure els que des de dins aquesta teoria m'agrada l'extracte de la targeta black. Rato també se'n desprèn que es va gastar 800 euros 800 euros en una falta. Tampoc és clar si era ell sol el disc amb el marisc i sol. La teoria és que pagava un ensinistrat perquè el llamàntol anés sol fins a la boca. Exacte álex González i més ficat a la boca. Escolti hi ha més despeses de la targeta black de Rodrigo Rato exemple 350 350 euros en els famosos ous estrellats de Casa Lucio demanat més sòlid per 350 euros suposo que l'evolució és anar cap a casa ja sigui a casa nostra si bé molt bons han de ser els altres perquè tothom li diu Lucio o bé davant d'això que Rato anirà a casa havent complert un quart de la condemna que ha de fer al mateix temps pel qual el Suprem ha considerat que els presos del procés no poden sortir ni tan sols a treballar amb el segon grau o bé declarar la independència.

[00:51:33]

Oi que ens hauríem estalviat. Qui ho va més avall. Si vénen aquí a tocar la cara mentre a Madrid i canviem de tema mira Madrid a Madrid la policia podrà accedir a les dades de salut pública dels ciutadans per controlar què fan les 40. Com Déu mana. Mira ja sabran què passarà a Catalunya d'aquí uns dies. S'ha de mirar el que a Madrid per això no ens faran fer a nosaltres que els madrilenys ja han dit que ells només aquí primer de tot.

[00:51:58]

I això és clar. Això per a Rajoy i 42 mm ha complert tot el sòlid eh. L'altre Alejandro TC quatre vots. He dit el nom i treballa Collons collons explica. Farrés ens doni la paraula clau de paraula clau. Doncs llavors no puc donar cap informació confidencial anem tard Què hi farem si és que no hi insisteixo encara com puc suportar tot tipus de càstigs. No penso torturar i no m'interessa tant puix que sí que era molt a prop. Però la clau és que tampoc.

[00:52:56]

Només ho havia de demanar si us plau. No costa gens ser educat. Els estius són molt bé molt maco. I quina és la primícia aquesta que ens vol donar una primícia perquè si no li hem d'anar passant es diu si us plau. Ara puc donar veu. Això que dic és el barem decimal grans distàncies social que ja té un micròfon europeu. Mantenir l'estat de salut pública per controlar l'escola rural l'esport antenes i un cop obert la porta això ho acabem d'explicar ho sap tothom i tots els mitjans i les xarxes en van plenes.

[00:53:54]

és com un monstre d'internet que vol dir que les màquines són un telèfon. Jordi Beltran vostè tinc un telèfon en forma de sabata que és avui mateix una cosa i l'altra. Vostè va fent el ridícul per tot arreu sí que m'ha cridat l'atenció que és l'últim que hauria de fer. Recordo que això vol dir que si no m'interessa si deixes de l'espia no hi havia un micròfon amagat en una flor de plàstic a la botiga de l'espia i la del pallasso espia atòmic.

[00:54:44]

Ara mateix podria estar broma ja que si hagués estat així fos més i m'és igual que s'està quedant enregistrat. Jo no sóc tot el que dic que ara mateix surt en directe per la ràdio no veu que aquesta taula és plena de micròfons. Aquí en tenim sí i a les taules a la jugada orgànics hi ha un altre bàndol. Jo hauria de tornar a canviar d'identitat quan vostè vegi amb un deu l'emissió bitllet a Brasília. Ara sí ara sí està molt bé s'hi menja molt bé.

[00:55:23]

Torno plàstic. Tornem a la latència Bengo amb la geologia. El els dos mandats de corrupció. Passa tot molt bé i recorden d'activar el servei contigu amb vostè però figurarà més protegir tant a dins com a fora de casa. El servei continuat en diem ajuda quan et revisa una situació d'emergència els 300.000 euros de descompte durant sis mesos es contracta. 200 300 530. Fins al 4 d'octubre carrer que reformà criticà fortament ensopegades com el pernil ibèric 50 per cent raça ibèrica i llúpol per només 79 euros i l'oli d'oliva Carbonell garrafa de 5 litres per tan sols 2 euros amb 15 litres per compra assegura que recull tots ens mereixem el més bo descobreix la nostra tecnologia i innovació.

[00:56:27]

Vine a la teva botiga el 18 de setembre al 3 d'octubre ofereix descomptes molt especials. Pregunteu motiu que una cosa més emocionant és el final del 19 de setembre al 15 de novembre. Port Aventura World will més temps i entrades més hotel des de 60 euros per persona i nit i un dia Ferrari Land inclòs consulten les condicions i mesures de prevenció a Port Aventura World Tour. Respiren pillatge. Sí que és més lliure amb la teva viatge.

[00:57:13]

Tots els models de de pillatge a punt com frau millorar el seu medi emergia de 55 polzades 4 capes 649. Predestinació de 21 vots per 169 a 2 ja a la teva botiga jo més jove parlem fem el que fem el que tenim per construir junts la millor l'operadora de Catalunya. Per això d'oferir tots els serveis d'una gran companyia al millor preu mentre parlem com tothom que el 17 13 ha informat aquest cap de setmana a la Fira del Vehicle d'Ocasió al Palau Firal de Manresa.

[00:57:52]

Més de 400 vehicles seleccionats i revisats i amb garantia de quilòmetre zero gerència i compres un vehicle volia 3.000 euros seguida del vehicle d'ocasió a Manresa. Entrada gratuïta. Organitzada pel Grup d'Automoció de Manresa amb la col·laboració de Fira de Manresa. Algunes coses i altres tancant el Corte Inglés ens encanta la navegació per Multi correcta aquells per qui manté que accepten un descobreixi del nostre estat d'aquells de la planta de perfumeria. I a més a més ens regalem el sèrum revitalitzant i ben concentrat de 15 mil·lilitres valorat en 25 euros.

[00:58:27]

El Corte Inglés ens encanta la bellesa tant. Per això novament. Consulta les condicions salarials. Quan confies en ser cuites directe compta amb una protecció total dins i fora de casa amb una tecnologia exclusiva contra robatoris i ocupacions en la central d'alarmes més gran i avançada d'Europa i amb milers d'experts preparats per actuar i avisar la policia en qüestió de segons els experts en seguretat trucant al 900 44 45 46 o calcula un Securities Direct polonès. Ja han arribat al descompte dels teus somnis de 40 per cent de descompte en una selecció de matalassos pícnic i relax.

[00:59:28]

Tots els serveis que fan més fàcils les teves compres lliurament a domicili o retirada dels Matiners. El Corte Inglés especialistes en descans els micròfons de Caves Vilarnau per acabar el programa d'avui la notícia positiva del dia que ens l'ha donat tenir una bona notícia del dia és quan cal posar una imatge dels callos entre cometes després de tot un estiu semblant un.