Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

Baix abans de fer la pausa acabaré tancant també Xevi Masachs que sinó el que farà és penjar me. Xevi l'ultima reflexió d'aquest 0 a 0 i del que va escoltar també de Granell si vols fer doncs la part positiva el Girona ha fet valer la solidesa amb un molt bon treball defensiu. No ha patit gens al darrere que recordem en aquesta ocasió que ha fallat Pere Milla però vaja que no ha tocat pilota. és veritat que també ha faltat. Però vaja que era a casa amb gespa s'ha de poder acabar de definir aquesta eliminatòria i celebrar l'ascens al cap i a la fi.

[00:00:38]

Es va guanyar a casa em sembla que fa temps que hauríem firmat tots amb una victòria o fins i tot un 0 0 tenir a l'abast a casa en un partit definitiu doncs diumenge a final a 90 minuts o 120. Veurem aquest play off per pujar a Primera Divisió diumenge a les 10. Diumenge ens hi posarem dos anys i hi posarem a dos quarts de nou ja que també tenim la final de la Champions. A les nou hi haurà habilitat perquè es farà i a dos quarts de nou ja ens hi posarem tot i que ara comencem.

[00:01:12]

L'altre avorrit arriba a casa i ens diu allà a resoldre Xavi gràcies a tancar el diari. Gràcies al Xavi va sacsejar la redacció de l'esportiu acabant de tancar també la crònica d'aquest 0 Girona 0. Ara torna. Míster Cómo ve la próxima temporada la próxima temporada la veo claríssima con un juego de calidad excelente definición en cada partido. Ahora durant tot el dia es todo el fútbol gratis toda la temporada que li va trucar mejor calidad de imagen para disfrutar de nuestros partidos este año con motor ben d'hora entra en hora punta.

[00:01:59]

O democratitzar el 14 14 i consultar condiciones. Llavors Leto units pels fans com ja ha sortit del quiròfan l'operació ha anat molt bé. Però abans de tot infermera i el partit hem guanyat una assistència sanitària mèdica oficial del Futbol Club Barcelona. Units per l'excel·lència. En el sorteig del Cupó Diari celebrat avui el número premiat ha estat. 75.000 281 7 5 2 8 1 i també el número de sèrie de la paga.

[00:02:36]

Premiat amb 3.000 euros al mes durant 25 anys ha estat. 37 0 3 7. Com cada dia hi haurà un menjador molt a prop teu repartint il·lusió bona nit i recorda que els sortejos de fe la il·lusió és completa. Descobreix l'univers elaborant l'exclusiva col·lecció Barcelona Edicions vintage de les seves rendes més clàssiques col·leccions de moda sostenible escrites pel dia a dia i edicions exclusives de les seves regles de joc o bé les coses que no trobaràs enlloc més. Disponible a les borses de Barcelona i FC Barcelona apunta Raúl.

[00:03:25]

Tens una etiqueta blava al front. Ja se m'ha ficat una elèctrica al cap i no em puc treure un veí se suma al pla d'ajust amb fins a 10 1.110 euros de descompte del pla molt més a més instal·lació i punt de recàrrega gratis finançant amb Hyundai finança a través de Banco Cetelem fins al 31 de vuit del 2020. Més informació i esperem a les nostres instal·lacions de Hyundai masterclass o gestor del carrer Viladomat i també a la nostra exposició digital.

[00:03:49]

Consulta a la nostra web Master Class Punk és a galeries del 3 rematen els preus sofàs butaques de relax i matalassos a preus irrepetibles amb descomptes de fins al 60 per cent. Vine a la rematada final de rebaixes de galeries i remata els preus últimes oportunitats només a galeries de tres punts com.

[00:04:21]

Passaven quatre minuts de la mitjanit el Girona ha empatat a zero al Martínez Valero d'Elx 0 Girona 0. Tot per tant es definirà a la tornada diumenge que ve a les deu de la nit a Montilivi i evidentment a la sintonia de 90 minuts o 120. El Girona ha d'aconseguir el gran objectiu de la temporada que és tornar a Primera Divisió pendents de Francisco de la roda de premsa de l'entrenador del Girona. A veure com ha vist el partit com ha vist també que Estat de la gespa del qual en parlava Granell a qui escoltàvem els micròfons de Vamos just acabat el partit i de com havia condicionat això.

[00:04:55]

Evidentment era el desenvolupament de l'enfrontament i el poc futbol que s'ha pogut practicar avui sobre aquesta gespa del Martínez Valero crec que es pot donar per bo aquest empat a zero que és un resultat un punt perillós de cara a la tornada o qualsevol gol ja a Montilivi et condiciona molt però veient el que hi havia 0 0 crec que algú es pot considerar com un bon resultat. Jo crec que sí perquè era gairebé impossible jugar a futbol en un camp com aquest i es tractava de no cometre errors quan poguessis intentar treure una mica el joc i que els teus jugadors de més qualitat i que poden decantar un partit entressin en joc.

[00:05:36]

Això ho ha fet el Girona quan ha pogut quan no ha pogut. No ho ha fet i ha enviat pilotades per no cometre errors que li poguessin costar una eliminatòria amb tant en joc com aquesta perquè el premi és l'ascens a Primera Divisió. Hi ha hagut pocs errors hi ha hagut poques ocasions perquè hi ha hagut por a cometre errors i quan hi ha hagut ocasions hi ha hagut desencert. Ignasi Miquel amb el cap i Pere Milla amb el peu esquerre. I a partir d'aquí jo crec que s'explica aquest empat a zero en un partit que mantinc que és indigne.

[00:06:09]

No pel que ha fet un equip i pel que ha fet l'altre sinó per l'estat del terreny de joc d'una competició com la Lliga que es vanta de ser tan gran i tenir tant potencial. I un partit en què hi ha tant en joc. Jo crec que és incomprensible jugar en un camp com aquest tot s'hi val tot. No crec que hi hagi cap explicació de la Lliga perquè fa dies que estan més callats del que solen la Lliga. Potser és que tenen moltes coses a explicar les que tindrien a explicar no serien del tot positives i ara esperen a veure què acaben resolent en aquesta Segona Divisió.

[00:06:43]

L'AFE proposava una segona divisió de 26 equips com semblen pocs fins i tot de cara a la propera a la propera temporada. El Dépor demana també la cautelar i que de moment la Lliga de Segona no comenci Chávez fins que es resolgui també el seu descens en el descens. Si no hi ha pressa tot just estem a 20 d'agost. Tampoc no tenim cap mena de pressa a l'hora de decidir què passa amb la propera temporada Viera. Tot es decidirà a casa a Montilivi on el Girona aquest any ha d'estar especialment fort en els partits com a local.

[00:07:17]

Sí sí. Suposo que abans de començar la eliminatòria no haguéssim signat o pràcticament ningú hagués signat aquest 0 a 0 però si fa unes setmanes ens diuen que el Girona tindria un matx vol que el tindria a casa a Montilivi que el jugaria contra l'Elx i que li valdria qualsevol victòria per un 0 per 2 a 1 per 3 a 2. La que sigui jo crec que vaja. La majoria ho hauríem signat. és una eliminatòria a partit únic pràcticament on no valen els empats a gols inaugurat condemna el 2 a 2 a condemna.

[00:07:52]

Però de moment iniciarà el partit tranquil perquè el 0 a 0 almenys no no et fa fora no elimina. En qualsevol cas jo crec que una victòria vaja a casa contra casa contra l'Elx o a Primera. és molt clar l'objectiu guanyar el partit i a partir d'aquí has de construir has de construir aquest partit de tornada són 90 minuts i ja hem tingut experiències prèvies on el Girona no ha pogut resoldre el matx. Vols a Montilivi va haver de pujar amb un empat contra el Saragossa a la penúltima jornada de lliga.

[00:08:26]

Però per exemple va perdre contra l'Osasuna va empatar contra el Lugo. Veurem si aquesta vegada és la tercera va la vençuda i el Girona aconsegueix pujar a Montilivi amb una victòria està fixada amb els resultats del Girona a casa des d'abans de la pandèmia. El Girona no ha encaixat un gol de jugada a Montilivi Girona un Albacete un de fet aquest seria també l'últim resultat que el deixaria sense ascens perquè llavors hi ha un Girona 0 0 un Girona 2 Numància 0. I atenció on Francisco Girona un Saragossa 0 1 Girona un Almeria 0 Girona 2 Cadis un gol de penal dignes de jugada ja per arribar a última hora és un marcador en tot cas que li serviria al Girona Girona un Almeria 0 1.

[00:09:12]

Per tant cap gol encaixat de jugada des del 7 de març a Montilivi és un aspecte. Ara que hi hagi hagut la pandèmia pel mig són un 2 3 4 5 partits. Cal deixar la porteria a zero a casa amb un jugador del Girona escalfant se ara mateix i amb certa intensitat. Crec que era Calavera. Crec que ha tingut arreu minuts al final d'aquesta segona part i ara estava fent un escalfament força intens amb el partit ja ha acabat tot previst.

[00:09:51]

Tot preparat. Aquest cap de Francisco i el seu cos tècnic. Ara amb aquest escalfament crec que haver vist que Jordi Calavera ja pensant també en la recuperació evidentment de cara a diumenge perquè això és tot just d'aquí a tres dies a Montilivi per acabar de tancar aquesta temporada anar se'n uns dies ens imaginem que de vacances i ja comença a preparar. Esperem que el retorn a Primera. Ara que parlem de calavera hem de recordar que ha entrat per Ramalho que ha rebut un cop de genoll a l'esquena i que l'hem vist adolorit a la banda després del partit.

[00:10:26]

Semblava com si hagués tingut un pensament perquè no podia fer la flexió del cos com és habitual. O sigui que esperarem que no tingui res important. Però bé també haurem d'estar pendents de Ramalho perquè aquest cop de genoll pot ser dolorós i com que queden només tres dies per al partit de tornada i per part de l'Elx hem d'estar pendents també descrigué que com hem vist portava una bossa de gel a la cuixa esquerra a la zona dels isquiotibials. I si té alguna lesió per poc important que sigui són tres dies fins diumenge.

[00:10:57]

Aviam si algun dels entrenadors diu alguna cosa sobre aquests jugadors puc dir que Miquel jugarà el partit de tornada on ara sí ara sí que ara és Ignasi Miquel. No ha vist la groga i jugarà el partit de tornada igual que Fidel per cert que també és el jugador que estava percebut com cal. Se l'ha vist groga. No n'hi havia. No en tenia de Masó arterial o monestir i jo no en tenia de drogues. El segon avís no s'ha percebut serà el partit de tornada.

[00:11:23]

No hi ha hagut expulsats per tant tots disponibles i jo que serà el davanter de l'Elx entenem per tant i no començarà el partit a la banqueta. Era diumenge a Montilivi. Sí també és veritat que podria jugar amb Nino i jo no he a dalt. No sé si ho ha fet en algun moment d'aquesta temporada. Jo diria que sí. I podria sacrificar per exemple escrigué quan s'hi juga amb quatre defenses ell sol jugar amb dos davanters. Per tant s'ha de veure també l'esquema si manté aquests tres centrals dos carrilers o si canvia quatre al darrere en qualsevol cas.

[00:11:58]

Mira crec que ja a Francisco a la sala de premsa. Som a punt d'escoltar lo. Doncs escoltarem les explicacions de l'entrenador del Girona està satisfet d'aquest empat a zero i que ho deixa tot obert de cara a la tornada de diumenge a Montilivi. Explicacions de Francisco 20 de 90 minuts. Poder pujar a Primera. Va ser la roda de premsa de Francisco de tu i jo us diré Xavi Soler. Hola Francisco Blanco. Primera cita sorprendido. Quan penses com una pràctica diríem que en este partido i segons si ha influenciat primer premi va venir amb el capellà Joan Oliver Cuatro que viatja al sud de l'anterior partido però sabem que cantar no és jugar contra nosotros también lo tenemos trabajado veníem preparado con todo pero es cierto que sabiendo que Cambó Zaragoza que no estaba bien yo creo que físicament era imposible era imposible para los dos equipos no para el Girona pero también practicarà algo que pudiera Llevant con facilidad a campo contrario.

[00:13:12]

B el podio perjudicar hoy el equipo visitante incluso creo que així repito también que no se han hecho nada caure el próximo. Si Francisco que li va preguntar en relación a El césped Es por bueno el resultado el 0 0 teniendo en cuenta el terreno de juego del Martínez Valero i que crees que pogués aportar el Girona para la vuelta. Que podies tocar si con el césped perfecto estado este Girona superior l'Elx és un equipo que no va crear problema assegura i no vol veure l'equip competitiu un equip ambiciós que s'instaura del nuevo partido a Alcorcón però reconeixem que muntava cerca de ganar i B en el décimo tenemos que volver a esto un equipo ambicioso que vaya a campo contrario que interpreta bien que tenemos que hacer daño al Elche i B en casa así que no toca ganar para conseguir el objetivo.

[00:14:20]

Partido ya igualado però que s'havia migratòria i que el camp va caure mucho Màlaga per la televisió. Jo crec que tot havia anar a peu però Pitu vaig deixar lo mismo que jo tinc ben abandonada. Buenas Mister Hola. Con un poco ofensivo evidentemente ha sido escaso por parte de los dos equipos el pero no hemos hablado. Lo mejor ha sido la solidesa defensiva del equipo si por supuesto o no.

[00:14:55]

Sabíem que la portaria a fer ho no sé fuerte perquè en camp contrari la verdad que tenemos jugadores de mucha calidad que en aquella situació no podían sacar alguna ventaja no quería la gracia de Jairo Lugo también. Però no ho era contra demasiado veterà tan invocada això el director i no era i ara que tenemos que controlar toda la diputada toda la caída yo creo que todo fantástico haber sido un equipo siempre que venien de balón a felicitar el esfuerzo que han hecho. No era fàcil no era fàcil.

[00:15:26]

Al final jo sabia on es quan entrena aquí el último mes en este campo sabien com estava era una màquina que ha estado perfectament. A partir d'ahir ja te digo preparar el partido que l'ambició necessària com allò que no jugamos i B un equipo ganador el domingo.

[00:15:43]

Si David. Minister he escuchado no parar la tele era una de marcar un gol que ha faltado para encontrarse más allá de lo que ahora mal estado. Era un partido de mucha disputar el balón parado demasiado en el juego no afluixa en campo contrario encima el Quart Congrés no havia. No hi havia fluïdesa i era muy complicado. Al final el joc directe és una cosa que quan no el podem mantenir dominava però el repte de jugar ja sabeu i al final s'ha mogut Borja Jairo al·lega llança un quadre d'un perfil diferent.

[00:16:24]

Ara bé no ha venido bien no ha salido bien pero lo que sí ha salido había seria competitivo que no quiso final allí on también muy poca ocasiones prácticamente ninguna. También hay que reconocer lo fora de casa. La sensación de que estamos fuertes i queda el único partido que vamos a poner otra parte por algo tan bonito es obligatorio sacrificar si luchar hasta el último minuto. Alguna Pregunta Més. No és bona nit. Fins aquí la roda de premsa de Francisco l'entrenador del Girona criticant vaja o no sé si denunciar o almenys certificant el que veiem per la televisió que l'estat de la gespa deia ahir que en directe encara era pitjor i veient que la pitjor que quan va jugar al Saragossa ara fa una setmana al Martínez Valero esperant la tornada a una gespa impecable això sí que a Montilivi ho tenen pugui al Girona acabar de certificar el seu ascens a Primera Divisió ara gràcies fins ara.

[00:17:28]

Fins ara hi ha hagut fins ara fins ara Molló vagi bé bona ni gairebé res. Quatre anuncis i el Tu diràs amb el Dani Aguilar fins a dos quarts de dues de la matinada. Amb aquesta notícia sobre Leo Messi que ha estat trobada amb Ronald Koeman i aquesta intenció de Leo Messi ara mateix més de veure's fora que a dins del Barça de cara a la propera temporada no mereixeu que el Tu diràs d'avui Faja com sempre però potser encara més. Pinta molt i molt interessant.

[00:17:56]

Ara torna. Estalvia 3 euros en 50 cèntims esclar. Amb la targeta Club Vanguardia estalvia 7 cèntims per cada litre a les estacions de servei. Omple de gasolina amb descompte de les estacions de servei adherides a la promoció i a fer quilòmetres descobreix més descomptes al Club Vanguardia punt com i la del Club Vanguardia. Tots som. Dani Aguilar. Bona nit passen 19 minuts de mitjanit arranca amb tu diràs especial en què us acompanyarà fins a dos quarts de dues de la matinada estirant l'horari habitual després de l'empat a zero del Girona davant l'Elx per analitzar la notícia que RAC1 us ha explicat avui al vespre el contingut de la reunió entre Coman i Leo Messi ahir va dir l'holandès que l'argentí menjava a partir Dit i fet el primer dia de feina trobada entre tots dos.

[00:19:31]

Roger Saperas Bona nit Hola bona nit. A veure què li ha comunicat avui Leo Messi el nou entrenador del Barça a Roma. Doncs bàsicament el que li ha transmès Messi al nou tècnic blaugrana són els molts dubtes que té sobre la seva continuïtat al Barça tal i com ha avançat aquest vespre a RAC1 Messi està dolgut. Messi està profundament decebut amb tot el que ha viscut aquesta temporada. Especialment no cal dir ho amb el desenllaç que ha tingut el cruel 2 a 8 contra el Bayern a la Champions.

[00:20:04]

Per aquest motiu la idea que li ha fet arribar és que ara mateix Leo Messi es veu més fora que dins del club. Per tant compta perquè Messi s'està plantejant seriosament el seu futur tot i que també és molt conscient de quina és la seva realitat no va executar la clàusula per sortir lliure aquest estiu. La propera finestra serà ja el vinent el 2021. La seva llibertat val 700 milions i a tot això hi hem de sumar el context del cúbit per tant Messi és el primer que sap que serà complicat.

[00:20:37]

Si finalment la seva opció és la de marxar del club el Barça de la seva banda que hi diu tot això. Aquesta informació que expliquem avui doncs ni confirma ni desmenteix res i es remet al que va dir ahir durant la presentació de Coman que té contracte en vigor que compten amb ell i que no pensen dir res sobre la trobada d'avui entre Messi i Coman que per cert ha estat aquesta tarda a les 4 al domicili del jugador. Per tant aquesta és la notícia la notícia que ha avançat RAC1 a les vuit del vespre.

[00:21:05]

El que li ha transmès més comen en aquesta primera conversa. Aquí hi ha una qüestió important a tenir en compte sap per tenir tots els detalls sobre la taula que és quines són ara mateix les condicions contractuals de Leo Messi. El Barça té contracte fins al 2021 amb una clàusula de 700 milions d'euros al diari El País va explicar en el seu dia que Leo Messi tenia l'opció de sortir l'estiu del 2020 si així ho decidia de manera unilateral i ho traslladava al club al mes de juny.

[00:21:34]

No ho ha fet. Per tant el proper estiu ja no és que tingui l'opció de fer ho sinó que directament el que passa és que Leo Messi acaba contracte. S'ha estat parlant molt de la possibilitat que renovés fins al 2023 també reservant se aquesta opció de sortir al final de cada temporada però les últimes notícies en aquest sentit eren que Leo Messi ha decidit aturar les converses per a la seva renovació de manera que com dèiem el seu contracte finalitza el 2021. Per tant la situació li queda un any de contracte.

[00:22:01]

Les converses de renovació estan estancades i la clàusula de rescissió és de 700 milions d'euros. Aquestes són les condicions contractuals de Messi amb el Barça això pel que fa al capítol de l'argentí. Notícies grosses notícies molt grosses però és que a més sap la tarda ha estat intensa a nivell informatiu perquè també hem sabut un dels noms que Ronald Koeman pretén per a la davantera del Futbol Club Barcelona de cara a la temporada que ve. Ahir deia en una entrevista que feia per un mitjà del seu país que pretenia o què volia fer entre cinc i sis fitxatges de cara a la propera temporada ja han transcendit alguns d'aquests noms però a RAC1 us podeu va explicar un jugador que agrada i molt al Barça i a Roma.

[00:22:45]

Com tots sabem de l'interès que té el Barça per Lautaro Martínez el davanter de l'Inter però també que el seu preu pot arribar a ser prohibitiu a la búsqueda d'alternatives. Hi ha un nom que el Barça té a la part més alta de la llista de reforços aquest nom és el de Memfis de pair 26 anys holandès jugador del Lió jugador tècnic desequilibrant que cau a l'esquerra que pot jugar com a segon punta i que ha estat protagonista en aquesta Champions amb el seu equip on ha caigut a les semifinals precisament contra el botxí del Barça.

[00:23:13]

Com és el Bayern de Munic va debutar amb el PSG on hi jugà quatre anys 2011 2015. D'aquí va passar al llinatge de la Premier i després de temporada i mitja marxa a Lió on porta tres anys i mig. Per tant tema aquest nom davanter que agrada al club i també molt com ara el seu compatriota Memfis de pair Memfis de pair aquest primer nom que us podem explicar que agrada Coman i que és una de les voluntats del tècnic holandès de cara a la temporada que ve el dia insistim en que Leo Messi li ha assegurat en una primera reunió en què es veu més fora que dins del Futbol Club Barcelona.

[00:23:48]

Aquestes són les informacions que us hem explicat aquest vespre a la sintonia de RAC1 notícies evidentment de pes de molt de pes. Volem avui saber les sensacions d'un bon grapat de veus autoritzades que escolten autocars.

[00:24:08]

Toni Aguilar. Començant per la veu del director i el narrador el Barça juga a RAC1 Joan Maria Pou. Hola bona nit de les sensacions. Els fets de l'enuig a la realitat. Ara ja qui ho sap és l'entrenador Josep Coman que ara mateix Messi es veu més fora que dins. Ser notícia d'impacte vaja. Jo crec que si s'acaba confirmant que Leo Messi marxa serà molt difícil per com està el mercat i tot plegat però si s'acaba confirmant que Leo Messi marxa doncs estarem parlant d'un daltabaix i ara sí un punt d'inflexió històric per al Barça.

[00:24:55]

I estarem parlant ja el desastre absolut. La presidència de Josep Maria Bartomeu que ja directament passarà a la història com el president que no va ser capaç de retindrà el club. Leo Messi tot i tenir contracte perquè jo volia Dani perquè els oients ho tinguin clar el que avui hem explicat a RAC1 significa significar el següent significa que Leo Messi. Si algun equip està disposat a invertir una quantitat indecent de diners per mi tenint en compte la meva clàusula la meva fitxa me'n vaig.

[00:25:38]

Per tant el que està dient és que no podem garantir que marxarà no és segur que marxi perquè el mercat està com està perquè la pandèmia encara ho condiciona tot i per què Leo Messi té una clàusula de 700 milions i una fitxa astronòmica. Per tant el que fa que ara mateix no puguem assegurar que Leo Messi marxarà. No és que no vulgui marxar. és que la quantitat de diners que es necessiten. Per fitxar Leo Messi ara mateix és una quantitat que segurament cap club es pot permetre.

[00:26:18]

M'explico. Però el missatge de Messi que és el que ens interessava i el que ens ha de preocupar sobre la manera és Si només depengués de mi. S'ha acabat hòstia. Això vol dir que realment el seu nivell de frustració el seu nivell de ràbia el seu nivell de decepció és enorme. Perquè ho comentàvem l'altre dia voldria dir que ella està disposat a marxar del Barça i que en l'últim partit defensant la samarreta del Barça a més el braçalet sigui un 2 8 en un partit de quarts de final de la Lliga de Campions.

[00:26:55]

Per tant imagina't com es deu estar sentint hi. Imagina't que poques es creu que la temporada que ve. Això pot canviar substancialment. Perquè això és el que et volia preguntar ara i a partir d'ara què. és a dir ja estic totalment d'acord amb tu que aquí hi ha una qüestió de perfil econòmic o contractual digues li com vulguis que fa molt complicat la sortida de Leo Messi però clar que ha de fer el Barça. I tu pregunto des de dues perspectives què ha de fer el Barça per millorar aquesta relació o aquesta sensació.

[00:27:27]

I creus que ho pot fer. Què ha de fer el Barça al Barça. Jo crec que el que hauria d'intentar és demostrar li a Leo Messi amb fets no amb discursos buits ni amb paraules que després quedaran desmentides al cap de dos butlletins fets que el projecte de la temporada que ve serà un projecte. Que permetrà que Leo Messi es torni a engrescar i torni a creure en la possibilitat de jugar bé a futbol i de guanyar. Això és el que hauria d'intentar fer el club.

[00:28:02]

El que passa és que no sé quant trigarà a fer aquesta famosa revolució promesa del president Ramon Planes i el nou entrenador Ronald Koeman. I no sé si això serà suficient per convèncer Leo Messi. Clar si Leo Messi en un moment donat digués escolti és que me'n vull anar sí o sí clar que no es pot permetre al Barça és que Leo Messi marxi i no deixi una quantitat astronòmica de diners. òbviament ningú pot pagar 700 milions d'euros. Si el teu capità el teu millor jugador de tots els temps diu Escolti vull marxar.

[00:28:47]

Suposo que hi haurà un moment que el club haurà de dir d'acord. Vostè vol marxar però per menys facis i una quantitat no ho sé. Per menys de cinc milions. Em sap molt greu però no podem deixar marxar perquè clar si Leo Messi marxa Dani O sigui com serà el globus amb què haurà de marxar Josep Maria Bartomeu perquè clar estàs parlant del teu del teu capità. Però a més del teu buc insígnia durant tots aquests anys al teu Qatar salvat de no sé quantes situacions límit ha marcat una quantitat ingent de gols.

[00:29:24]

Vaja que ha estat el millor que valoren els nostres ulls amb molta diferència i per tant en aquest sentit. Si realment Leo Messi no dóna opció. Jo crec que el club. Bé doncs haurem de mirar el mercat. Qui pot pagar una quantitat que mai compensarà el disgust i el buit que deixarà a Leo Messi però que com a mínim li permeti al club. No ho sé és que anava a dir invertir en futbolistes per fer una bona plantilla però això també em fa un mes poc perquè quan facin un Neymar Arbós ja s'ha de veure si és una situació molt complicada perquè una altra cosa que vull dir no sé si estàs d'acord o no però és que finalment si Leo Messi digués avui què ha de fer el club ha d'aguantar una temporada més contra la seva voluntat sabent que les el 2021 se'n va de franc i tenir un tiu del pes de Messi tota la temporada al vestidor amb l'ascendència que té Messi clar.

[00:30:37]

Tampoc és tampoc és una situació molt fàcil de gestionar per a l'entrenador per la secretaria tècnica i la presidència. Per tant ara tenim mala peça al teler. De fet es va dir que de fet l'altre dia parlàvem de la qüestió econòmica però clar és que la hipoteca o la qüestió de l'herència que marxi Leo Messi en la teva presidència és un desastre. Si és un desastre des de tots els punts de vista menys un l'econòmic. Perquè si tu aconsegueixes trobar un club que posi 300 milions d'euros per exemple que la fitxa que t'ha estalvis de cop i volta tots els problemes econòmics del Barça se solucionen de cop i amb una operació per tant compta amb això també ara clar des de tots els altres punts de vista.

[00:31:33]

De fet jo crec que no estem exagerant si diem que passes a la història com el president que no va ser capaç de mantenir Leo Messi a la seva plantilla en absolut. Però si el jugador diu. Jo no vull continuar jugant al Barça. Jo crec que aleshores em sap greu però té contracte. Crec perquè a mi em sembla que seria ingovernable càrrec i per tot això és el que diu el pou i jo crec que ens quedem curts. Mala peça al teler.

[00:32:07]

Molt mala peça al teler. En funció també de com ho acabi gestionant la qüestió financera podria deixar una herència complicada o preocupant fins i tot per als interessos personals d'aquesta junta directiva. Ara veurem què passa amb l'herència esportiva el que significaria que el Leo Messi Leo Messi marxés del Barça sota aquesta presidència.

[00:32:29]

Algú algun dia aquesta junta directiva s'haurà de preguntar fins a quin punt ho hem fet malament que el nostre capità Leo Messi va dir que si depèn d'ell per poc que les coses anessin bé es volia retirar el club de la seva vida. Ara ens està dient que es veu més fora que dins. De fet el que està clar es veu més fora que dins ho hem de dir d'aquesta manera per les circumstàncies del mercat que està dient és sí. Si fos per mi em vaig dir ara hi ha algú disposat a posar aquí una quantitat de diners que ens satisfaci a tots.

[00:33:05]

Me'n vaig. Si algú està disposat a pagar me una fitxa que sigui me'n vaig. Per tant vol dir que el Barça no ho és que ho hagi fet malament que ho ha fet pitjor que malament. El mateix és per la qüestió de mercat. Com dius tu. Moltes gràcies per al comentari i a digerir tan bé com puguem aniria a veure si podem seguir 48 hores de relativa calma oi.

[00:33:30]

No estaria malament de veritat que em van dir que sí que hi ha un parell de dies va un cap de setmana que ja bona ha dit que vagi molt bé. Tu diràs amb Dani Aguilar. Joan Maria Pou torn també per escoltar un dels habituals en les tertúlies de casa nostra Antoni va dir Hola Toni Bona nit bona nit. Ara ja sí les cartes absolutament sobre la taula atònit quina situació quina situació viu el Barça ara mateix si és unionista aquest any 2020.

[00:34:15]

En clau barcelonista està sent bastant punyetera perquè cada dia descobrí un nou episodi tot i que en el fons fins i tot podia ens ho podíem esperar d'alguna forma que em passés a mi el que em queda la sensació és que estarem parlant del futur de Messi durant setmanes i mesos que això s'allargarà moltíssim. No serà una cosa que demà tindrem una resolució. Serà molt llarg perquè hi ha una complexitat sobre la taula i sobretot perquè forma part d'una guerra freda que ha estat més o menys soterrada intentant explicar quan la pilota entrava d'alguna forma no se'n parlava tant que és una guerra entre els despatxos el vestuari entre els que van d'acord i els que porten corbata veuen Piqué que Piqué parla amb Piqué parla amb les paraules parlar públicament i més que parlar amb els grans.

[00:35:03]

Tots dos van deixant anar uns missatges els darrers anys que era el dia que arribi la trencadissa el dia que arribi la derrota més humiliant la derrota que ho trenqui tot aquell dia des de la directiva acusarà més o menys els jugadors a ser els culpables i nosaltres no caurem sols i crec que darrere de tot això hi ha aquesta manca de confiança que es ve arrossegant els darrers anys i que segurament un dels moments cabdals que trenca aquesta relació és el moment en què Neymar marxa i els pesos pesats del vestuari consideren que la directiva no ha fet prou per convèncer el brasiler per quedar se.

[00:35:36]

I tot això clar és que en un escenari electoral Toni és que tot encara ho fa tot molt més complicat. Pregunto jo crec que aquí hi ha dues dues vessants la primera pregunta per a la primera pot ser alguna cosa al Barça a curt termini per redreçar aquesta situació momentània amb Leo Messi ho hauria de fer si així ho demana. Al final actual s'ha entregat el timó del club però han confiat en ell per la seva personalitat pel seu carisma i si com diu una de les prioritats és convèncer Messi.

[00:36:09]

Doncs s'ha de teixir una confiança entre el tècnic neerlandès i el capità argentí. I a partir d'aquí veure exactament quina és la millor forma de sobretot intentar convèncer a Messi que és un problema de fet és un problema de confiança. El que està dient Messi quan diu que és el més fora que dins. és que considera que els gestors del club són incapaços de generar un projecte guanyador de cara la propera temporada. Està dient que no creu en les persones que ja tenen el club.

[00:36:38]

Per això ja es veu a fora perquè llavors potser hauria de marxar perquè tot són problemes la cosa no va bé. Per tant tinc dubtes perquè he perdut la fe. Com es pot recuperar. Doncs s'haurà d'entendre haurem de tenir molta sensibilitat tant com en Ramon Planes en el sentit de crear un projecte guanyador que engresca i també vegi amb fets paraules és a dir mira fixament aquest jugador. Ho farem així com ho veus el començo no. I a partir d'aquí veure quina és la posició per acabar el primer.

[00:37:06]

Tampoc no pots fer així que sigui així. A la carta quin és aquell que vol fer en un context de crisi econòmica total. Per tant és un moment molt complicat que s'allargarà perquè com ha explicat a la perfecció ara mateix costa molt d'imaginar qui pot pagar cents milions d'euros que és la clàusula que té un jugador. Per tant gairebé m'atreviria a dir que a més caldrà imaginar que Messi digui No vull jugar la gran por que derivava el seu últim any. Quan es renovi i per tant a partir de gener començo a negociar i marxaria sense deixar diners això encara seria més dramàtic.

[00:37:41]

Clar aquesta és l'altra derivada. Va preguntar això en l'escenari de la temporada que ve perquè a dia d'avui jo crec que és palmària que no hi ha cap club per molt gran que sigui que estigui en disposició de gastar se els calés que es necessita per treure el Messi del Barça. Ho veig molt improbable que la crisi del Coronavirus per la crisi econòmica perquè 700 milions és una xifra que ni tan sols els clubs més esbojarrats es poden plantejar perquè no són només 700 milions perquè són després més el salari a la fitxa.

[00:38:08]

Cleries va prometre a Messi i. I això per portar un equip que tingués altres jugadors bons també molt perquè així no anirien aquí només per cobrar. Miri jo en aquest punt també tinc més opcions a guanyar ho tot. Per tant la suma de diners és improbable. I com el Barça afirma que no negociarà vendre Messi per 100 milions per 200 milions. Si arriba alguna oferta creix més. Ara mateix imagina en el cas que Messi realment decideixi. és el moment de marxar.

[00:38:34]

Només en dos escenaris. Un seria que Messi es negués a jugar. Jo el veig molt improbable i l'altre que el veig més probable és que sigui val perfecte. L'últim any em deixo aquí la CUP al club de la meva vida però no renova i per. A partir de gener m'arriben les ofertes i el proper juny marxen mai convençut que no hauria de pagar un euro al Futbol Club Barcelona. Per això dic que el problema era llarg perquè ja venim de Lisboa i Lisboa ha estat ja la decepció final de Messi que recordem que ja han aparegut informacions abans que dubtava sobre si volia o no renovar el contracte amb qui pot tenir projectes un escenari molt molt bonic.

[00:39:10]

Jo crec que és totalment complex que és un últim any de Messi sabent que potser és que realment ens estem assistint de manera conscient. El comiat de Leo Messi per al Barça seria molt dur però al final ara estem una mica catastròfics i apocalíptics però imaginats comencen els primers partits aquesta pretemporada comença a la Lliga. L'equip juga més o menys bé comú i genera una clínica i arriba el mes de novembre. El mes de desembre i l'equip ha guanyat els primers partits jugant bé i més engresca.

[00:39:42]

Ara com ara em mereix la meva confiança i tens ganes de renovar el contracte. és més podria renovar el contracte el mes de febrer i el mes de març podria renovar abans de les eleccions és a dir a partir de gener que té potestat per negociar amb qui vulgui sense comunicar ho al club però no vol dir que hagin de tancar un contracte que podria renovar abans de les eleccions o fins i tot es podria tornar a l'escenari que Messi esperés a les eleccions de finals de març o abril per veure qui guanya.

[00:40:09]

Parlar amb el nou president i renovar el llavors això és dit abans de l'escenari electoral ho complica tot perquè òbviament tots els precandidats diuen que volen convèncer Messi que creuen que el poden convèncer perquè ara mateix hi ha un pou. Jo no sé què va passar a la història com el president que va perdre Lionel Messi. Que seria una llufa que portaria penjada Josep Maria Bartomeu a la resta de la seva vida i faria més mal inclosos que els vuit gols del Bayern.

[00:40:36]

Acabo ja amb l'última clar com s'enfronta això amb aquesta reconstrucció que s'ha de fer perquè si resulta que estem en un escenari en què ha de tenir galons per tal de reconstruir segons el seu punt de vista i a la seva manera la plantilla del Barça entenem que hi ha algunes peces que són prioritat perquè Leo Messi estigui feliç al Barça. Llavors és un debat molt complicat d'unir se.

[00:41:00]

Messi sempre ha dit que li fa molt de mal quan es diu que mana molt i d'alguna forma insinuat si jo realment manés Neymar estaria aquí i per tant interpretat per terceres que voldria dir que no hi seria. és a dir sempre ha dit una cosa és que se'm consulti perquè sóc un jugador que ha marcat més gols que jugant més partits donant més títols a la història i per això cal Capità. Per tant em sembla una qüestió de respecte i consol que en segons quines accions que sàpigues que negociarem amb la nostra intenció de mercat és aquesta altra.

[00:41:30]

és normal que la veu l'escolti. Però ell el que es queixa és que ell no ha imposat fitxatges. Sí que és cert que al final són jugadors uns altres i en defensa més grans que nosaltres. és normal. No crec que Messi arriba al punt de dir Escolta Suárez però sí Mas-Colell. Entenc que s'haurà acabat un cicle i que tot va bé i al final es tracta que el projecte que tinc un conveni Ramon Planes al CAP sigui prou engrescador perquè li sembli bé.

[00:41:58]

Al final els jugadors han acceptat també que ha arribat el moment de començar a mirar se a alguns companys i de prendre decisions després del que va passar al camp del Barça perquè són els primers que saben que pot començar a canviar coses per si no s'han de quedar defensant una plantilla defensant uns jugadors que molts d'ells han demostrat que són grans futbolistes però que potser els seus cicles s'ha acabat. En tot cas com diu el tòpic té i que això va per llarg o com a mínim no serà una qüestió immediata així que en direm parlant amb en Toni Padilla Gràcies Toni Bona Nit 10.

[00:42:34]

Tu diria Toni Aguilar.

[00:42:41]

Coneix perfectament tot el que implica el món de Leo Messi és la bona nit i deixem que comenci per una pregunta que intueixo crec que ja t'ha sorprès el que li ha dit Messi avui a prendre para nada porque en enero de la vida porto llegir en aquest sentit jo crec que acaba d'esclatar avui vaja.

[00:43:41]

La diferència és que ja comunica directament a la persona responsable en teoria engegar aquest nou projecte que ara és clau per a l'illa i poc importa tant la clàusula que les tres clubs imagino que tres clubs europeus.

[00:45:12]

I ara té passarà a conèixer el que implica al món Messi. Pot passar o sobretot que pot ser el Barça per intentar canviar la postura de Messi si és que té alguna cosa a fer. Era la manera de veure la línia i la manera en què tot lliga era una nova era. I ara què és això.

[00:46:59]

Tot això un any vista d'unes eleccions clar qui fins i tot no sé el que podria passar és intentar generar algun tipus de consens també i que d'aquí un any hi hagi un projecte que si més no crec ara bé obre la via a la derrota a un dia o altre dia 19. Ara bé hi havia qui em va comentar també.

[00:49:02]

Mala peça al teler. Tenint en compte que segurament si no marxés perquè ningú pot pagar un dels Problemes n'hem parlat uns minuts amb una persona que crec que coneix perfectament tot el món.

[00:49:20]

Una obra. Dani Aguilar. Claro mejor jugador del Mundo i El mejor jugador del món que eres tú i qui no quiere tener el equipo contrario entonces que por mi parte como entrenador me encanta trabajar con Messi pot més a partir. La una de la matinada. Estem escoltant el Tu diràs de RAC1 allargant fins a dos quarts d'una per analitzar aquesta notícia ha explicat al vespre de fet ara mateix escoltava amb Ronald Koeman a la presentació d'ahir parlant de Leo Messi. De la seva banda li encantaria que Leo Messi segueix jugant al Barça.

[00:50:22]

Evidentment perquè considera que és el millor i que el millor el fa guanyar partits però és que avui Leo Messi li ha dit que no veu gens clar i que de fet està més fora de dir que a dins avui ja hi ha parlat. Cara a cara després d'aquesta ronda de trucades deixeu me que obri la tertúlia de salut ja amb Joan Poch i Hola bona nit. La primera conversa entre tots dos i Messi ja li ha deixat clar les seves pretensions al món.

[00:50:49]

El que lamento el primer que vull dir és que lamento profundament que la primera el primer input que rebem jo rebo de Leo Messi capità de l'equip li van fotre vuit divendres passat a Lisboa sigui una informació d'una conversa que ha tingut amb Coman i com que és una conversa privada entre dues persones entre Coman i Messi a Messi no el conec massa però a Roma al si d'una conversa entre dues persones el que ha sigut és una de les dues que ho ha explicat i jo coneixent pel que jo conec en el 99 per cent poso la mà al foc que no ha filtrat la conversa.

[00:51:28]

Per tant entenc que ho ha filtrat Messi. Lamento profundament que el capità de l'equip que li van fotre avui torni a repetir a Lisboa. La setmana passada el primer input que tingui és una informació reputada que cap capità hagi donat la cara només Piqué lúnic. Gerard Piqué l'únic jugador del Barça que ha donat la cara al mateix la gespa de l'estadi de Luis de Lisboa l'hi agraeixo profundament. I encara més si el capità que és el que porta el braçalet el que sapiguem és això això és el primer que vull dir tinc més coses a comprar després.

[00:51:58]

Després si em deixeu les susciten tant de fet i per això s'allarguen poc perquè tenim tenim estones ara males ha explicat deixant casa també el Paco Cabezas Hola bona nit. I un altre molt ara Paco. Estamos viviendo la història de la decrepitud d'una era capítulos. I això és molt dura que fa pensar que quan no era poc el l'inici del final estamos viviendo cada día una nueva entrada al Volcán primero ante la negativa del Gobierno de Bartomeu a dimitir. Parece ser que olvidan no pero yo creo que ésta es una de las partes importante de toda esta película sobre todo sobre todo lo que és una cosa que no és de ahora.

[00:52:51]

Una cosa que lleva muchísimo tiempo gestant no sé si és un futbolista que entre los 24 años y los 33 ha ganado una sola Champions. Su madurez deportiva para tener una única Copa d'Europa. Quiere decir que posiblemente el Barça no ha sabido rodeado de Messi prácticamente nunca un equipo realmente competitivo o a la altura de la historia del Barça. El Gobierno de Bartomeu que tiene un grave problema incluso dirien que posiblemente en algún despacho del Camp Nou se celebrarien de no tener que pagar a Messi poder iniciar una transición con ese coneixen económico.

[00:53:35]

Sí però també déu n'hi do. Però no és evident evidente que Bartomeu lo último que quiera pensar ahora passarà a la història com la presidenta que dejó escapar a Leo Messi. Pero también hay voces que piensan que bueno que si se tiene que realmente una revolución en una transición posiblemente con el salario que tienen el mismo Messi Leo Messi en tiempos de pandèmia sea difícil igualment que estoy muy a l'expectativa primero porque Messi. Porque aunque diga él no quiere seguir ahora mismo és inviable.

[00:54:16]

és inviable és un futbolista que té contracte en vigor. és un futbolista que tiene dos millones de euros de clàusula de rescissió i possiblement tenim un club ara més món no pot pagar ni su salario ni mucho menos su precio de traspaso. Ahora mismo Messi està enterrada en una espècie de leuro per estar aquí apunta el Barça le conviene mantener un futbolista que possiblement bestiaris Gusto es muy triste futbolista de la història del Barça no quiere volver a vestir la samarreta del Barça que no merecen un qualificatiu a la taula el SAP o sap bona nit de nou les sensacions han deixat tot el pla.

[00:54:54]

Mira jo agafo el que estava dient el Paco el millor jugador de la història hem coincidit tots pràcticament del futbol també del Barça tingués aquest final seria desastrós. A mi el que realment em preocupa també ho deia també el Paco és a dir segurament és la gota que ha fet vessar el got. El tema del Bayern no és la derrota en si sinó jo crec que el fet de veure que no hi ha projectes com des del seu punt de vista guanyadors al seu voltant i que passen els anys i que no cauen en aquestes xarxes.

[00:55:27]

L'altre dia el president jo crec que n'hi falta com a mínim quatre el Barça l'Inter la gènesi la de la Roma la del Liverpool. I jo crec que aquesta sensació que s'agreuja amb com ha acabat aquesta temporada que tot anava bé estava a punt de caure fins que la patacada ja ha sigut descomunal. Aquest és avui però jo crec que tots plegats tenim la sensació que aquest Barça va a la Lliga encara que el doblet s'aguantava més pels títols però que les sensacions eren que vindria una patacada descomunal com ha acabat arribant.

[00:55:59]

3. Aquesta ja ha estat monumental amb ànim també del que venia a Roma. Venia de Liverpool i venien també del que va passar amb el PSG del que havia passat amb la Juventus de Torí en els partits fora de casa. Jo vull pensar que aquesta és la sensació que té. Així ho ha explicat Leo Messi avui però que per les circumstàncies que sigui aquest no serà el final de Leo Messi al Barça. Jo és el que vull creure avui el que li he dit és el contrari.

[00:56:26]

Diguem que aquella es veu més fora que dins però jo crec que ni aquesta junta es pot permetre acumular aquestes dues llufes al buit dos del Bayern i ara que marxi Leo Messi perquè directament per molt que hagis dit que les eleccions són al març. Si la junta. Jo crec que va al darrere ni tampoc com ara estàvem dient. Messi no pot marxar havent estat l'últim partit amb la samarreta del Barça un 2 8 contra el Barça. Per tant vull pensar que encara hi ha d'haver un gir i pendent de veure com el Barça entoma això és a dir quina és la manera que té el Barça de convèncer a Messi que es vegi més dins que fora.

[00:57:10]

Al contrari de com. Qui precisament volia entrar també hi havia qui volia aprofundir poc i que no sé si és una de les coses d'aquests temps que tenies anotats. Que és clar. Ara al Barça que ha de fer per redreçar una situació dificilíssim però que pot fer que té a les seves mans el Barça tenint en compte la situació econòmica que viu per redreçar una mica aquesta situació.

[00:57:31]

Jo no volia dir això jo el segon que volia dir després del primer equip que és que Messi és el capità del dos avui és el capità del dia. Fill del capità d'una revolució el capità i encara estava Iniesta de Roma hi ha estat present i ha sigut el líder de l'equip amb moltes caigudes com perquè ell ara se senti que ell no és responsable o no és o no és partícep de cap d'aquestes caigudes ell té part de responsabilitat i de culpa i per tant no pot pretendre i espolsar se les puces d'aquesta manera que no estoy contento porque no me dan un equipo ganador.

[00:58:02]

Yo me da hubiera ninguna culpa. La segona cosa que volia dir és que jo vull. Jo no vull que marxi Messi que neixi el millor de la història del futbol estic convençut d'això ha anat molt al Barça. Al Barça li deu molt a ell i com ell ha dit moltes vegades. Ell li deu molt al Barça. Que se'n vagi que digui és a dir que sigui cert que el que es diu que han parlat Messi Coman perquè jo tampoc li he sentit dir No dubto que sigui certa però en el cas que realment sigui així és dolent pel Bartomeu.

[00:58:30]

Bartomeu i la seva junta. Si volem per al barcelonisme per al Barça per a l'equip i també volem pel mateix Messi pel que acabi pel que acaba de dir sap que les llufes no són només per al Bartomeu i la Junta sinó que les llufes també són per a Messi i Suárez i per a Rakitic i per Acevedo i per tots els que estaven al camí i que han estat i insisteixo set d'ells quasi tots els partits d'aquesta temporada. Jo aplico una màxima corista sincerament una màxima de Cunit no estem tots d'acord que Cruyff és el moll de l'os.

[00:59:03]

és la mare de totes les mares és on neix el club tal com el coneixem avui en dia. Jo li vaig sentir dir a Cruyff perfectament ja treballava ja fa i informació del Barça com qui va dir que no estic contenta que se marxi. Doncs això va dir ahir Ronald Koeman. Amb aquestes paraules Badia va venir a dir això i qui no vulgui estar aquí que marxi. Ho sento molt. Doncs jo aplicaria això però escolta tu va signar un contracte que va signar un contracte més per molt descontent que estiguessis.

[00:59:33]

Tu has signat una sèrie de contractes i aquests contractes estipula clar com has de marxar a tu val més si ets el millor del món si t'has guanyat que no i que t'has guanyat una certa però el Barça no pot anar regalant actius així com així. Per tant si tu li fas un pols al Barça si tu decideixes què li fas un pols al Barça el club que et va acollir i bla bla bla i el que tu has dit vàries vegades que li dius tant també has de fer li un pols a les claus.