Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

I condicions d'ús estipulat en el contracte signat. Això és així de clar. Així de clar. Així de clar és que tan dolent és al Barça menjar se el marró en aquest i per a Bartomeu que és un marrón com per Messi assumir les conseqüències dels seus fets totalment però va dir que també crec que és no ho sé. No dic que ho estigui fent el dia però carregar li també tota la responsabilitat a Leo Messi i a dir els fracassos a Europa ara està perquè Leo Messi no quan la pregona una reflexió també en això ja hi ha però ahir la renovació també va faig el contrari dient això.

[00:00:36]

Tots aquests èxits que ha tingut el Barça i el que hem aguantat en aquesta època difícil haurien estat sense Leo Messi i jo perquè no ho sabem. Que això jo crec que si li plau No no això no ho discuteixo no això no ho discuteixo jo jo estic dient que el més se li fa un pols al Barça. Sí home iPhones. Tampoc tampoc sé què vol dir un equip competitiu. Suposo que deu voler dir que ell decideix quin és un equip un projecte competitiu que diu Només home clau.

[00:01:05]

Ha de decidir ell no li agradi o no el que li el que li proposen. Però jo crec que no perquè no se'n vagi. Suposo que és catòlica és un projecte que el convenci per tant una cosa que li agradi. I ell fa el pols de dir ho metralla. A mi m'agradi posar el Barça també es va fer valer. I dir que tu ens has donat molt nosaltres també hem donat a tu. Per tant no hi és. és una simbiosi entre tots dos.

[00:01:32]

No pot ser no pot ser que tot el vot sortís tu tot ho volem suporti el club ho sento tal com dius Yo creo que se centran mucho el debate cuando se recuerda que Messi crea un proyecto de Nord para Messi ja que en este caso más que Messi pensa como proyecto del futuro lo que le preocupa són la purga son las bajas la pérdida de compañeros que han sido compañeros suyo a la vida i com futbolistas que incluso son clar sense oblidar personal. Me refiero sobre todo a Luis Suárez que és un futbolista del Barça salida me refiero a Jordi Alba.

[00:02:17]

Me refiero a Sergio Busquets i no sé hasta qué punto Messi estaría o estar a gusto con esta situación i pensar que la próxima temporada muchos de sus compañeros de vida es va a perder a ser una de las partes importantes. I qui sap dónde está ahora mismo impressionant Messi qui no sea tanto que Messi esté en dues exigiendo un plan de futuro sinó simplemente exigiendo que algunos de sus referentes amigos Compañeros ja tengan una última oportunidad para quedarse. La verdad es que no descarto para nada.

[00:02:53]

Allí mismo la mesa se imagina a un Messi Luis Suárez a su lado yo no me imagino en todos estos años una relación absolutamente con nadie en el vestuario ni siquiera Josep Pintó. A mí se me hace muy difícil veure un Leo Messi sin una figura Soldado como Luis Suárez. El Barça tiene que hacer esto. En este caso yo creo que no el club ha estat i no estar por encima de todo tipo de situaciones. Em sabria què preguntar si ell realment està dispuesto a hacer la transición a los nuevos futbolistas de los cuatro jóvenes de La Masia si está dispuesto a adelante convèncer lo.

[00:03:34]

Mucha pedagogía todavía quedan años de fútbol a Messi no d'entrada quedi clar també que aquí estem interpretant aquesta decepció. Leo Messi és perquè no hi ha un projecte guanyador. La informació és que ha estat decebut amb la situació actual i que això és el que li ha traslladat a començ que es veu més fora que dins. I a partir d'aquí estem plantejant la pujada que sigui perquè no hi ha un projecte. Però ell en aquesta conversa tenim que sapigueu o no hem explicat és que si no no és que poseu un projecte guanyador o marxo si no no el meu estat actual el meu sentiment és aquest.

[00:04:06]

Jo crec també no és una qüestió més si vol un projecte guanyador i creu que els últims no ho han estat jo crec que a les proves ens podem remetre quan hi ha hagut un projecte guanyador. Jo crec que l'últim és Andoni Zubizarreta que és un director esportiu que hereta Josep Maria Bartomeu de l'anterior etapa es fa una es comença a fer una bona regeneració de l'equip de Wembley i arribar Stegen. Arriba per exemple Luis Suárez arriba a Rakitic jugadors que són importants ja a la primera temporada i s'acaba guanyant un triplet.

[00:04:34]

A partir d'aquí es carrega abans d'acabar. Josep Maria Bartomeu Andoni Zubizarreta i comença a prendre decisions sobre els diferents directors esportius hi arriben una sèrie de fitxatges que no es tradueixen en temporades exitoses com aquella també sota el seu mandat amb Luis Enrique. I jo crec que hi ha un desencert en aquestes incorporacions que van provocant en tots ells la sensació que he tingut de dir això no va bé això no va bé això no va bé i això. També ha parlat d'aquestes decisions de qui pren o qui fitxa ara hi era éric Abidal i se les té amb Leo Messi quan parla de l'adéu de Valverde i de com treballaven els jugadors o com sentien els jugadors.

[00:05:20]

La relació amb Ernesto Valverde patapam clatellada amb Eric Abidal la situació també al Barça i la gestió del i també a la plantilla s'acaba enganxant amb la directiva. Les converses amb la plantilla Messi per dinar intentarem portar a Neymar i si aquesta intenció va ser certa o no. L'arribada de Griezmann jo crec que hi ha molts factors que acaben portant a Leo Messi a tenir aquesta sensació de decepció i jo ho sento jo estic d'acord amb el puc dir també que el qui no estigui aquí no estigui còmode aquí i que marxi.

[00:05:56]

Però per a mi Leo Messi i això ho ha dit aquest president i tots els que han vingut abans. Menja a part i és diferent i ja ens hem omplert la boca amb Leo Messi doncs per a mi estic cultiu que t'ha donat tant i que ens ha donat la glòria i quan érem allà Messi Messi. Doncs per mi s'ha de fer el possible perquè estigui content i perquè pugui acabar la seva carrera aquí. En aquest sentit fins i tot ahir dia abans parlava poc de les paraules de Coman però fins i tot ahir Coman no sembla que ell mateix ho diferencia.

[00:06:27]

Ell mateix diu no. Aquí l'únic que menys apart és Messi. No vol parlar de noms propis però sí que hi estic d'acord amb tu i jo crec que tots sabem el que ve a fer aquí com en el caràcter que té i quan ens van parlar amb molts jugadors durant aquests últims dies però que fins i tot ell allò reconeix que no hi ha un camí a part ni tan sols quan li pregunten per Suárez diu. Només començar perquè és Messi. Clar però imagina't que el que diu el Paco no dic i no dic que sigui veritat.

[00:06:54]

El que ha plantejat Paco sigui que hi hagi una part de veritat que és que Messi està en aquesta situació en aquesta situació d'incomoditat perquè hi ha alguns companys seus que no tenen en el futur imaginat que és aquesta situació. Qui ha de fer el Barça ha de fer el Barça. Dir li hòstia i mira escolta els companys que no es planteja sortir perquè el Barça vol alliberar se n'adona. 2. El Barça ha de fer dir li a Messi mira com tu no estàs content perquè nosaltres o perquè alguns jugadors tenen por que puguin marxar.

[00:07:33]

Què hi farem doncs aquests jugadors no els no no els ho busquem una sortida. Tot i que la nostra intenció política de club era fer una remodelació en aquesta remodelació no hi cabien Nito Minga Nieto i Benito o no. Jo no hi estic d'acord. Jo crec que si el Barça creu que fulani o sota Nito i mengen o no hi caben en el futur que ha vist el Barça per molt que Messi es posi com vulgui el Barça ha de seguir el seu camí i sentint ho molt.

[00:08:05]

Si Messi es disgusta perquè determinats. I no dic que sigui així. Ho dic perquè perquè el Paco moment ho ha posat com a especulació com que no sabem exactament quin és el malestar de Messi o suposem que és això. Doncs sí sí és això el Barça no ha de claudicar. I jo crec que no ha de claudicar. Ho sento no ha de claudicar. Per acabar el cinquè punt que tenia apuntat seguirem parlant altres coses. Mira el Barça tot i que molta gent que ens està escoltant no s'ho cregui tot i que molts no s'ho creguin.

[00:08:36]

El Barça va ser fundat el 1899 el Barça va seguir el seu camí. Quan va marxar Guardiola el Barça va seguir el seu camí. Quan va marxar Ronaldinho el Barça va seguir el seu camí. Com van marxar Cruyff i el Barça va seguir el seu camí fins i tot quan va quan va plegar Kubala que després va penjar les botes per anar a jugar a l'Espanyol. L'Espanyol i el Barça va seguir el seu camí. Quan va marxar Samitier va fotre el camp al Madrid.

[00:09:01]

Per tant marxarà i així marxarà Messi ja sigui aquest any o el que ve o un altre any i el Barça seguirà i tornarà a guanyar coses potser trigarà 5 10 15 anys. No ho sé però seguirà per tant sentit ho molt. Hi ha coses i hi ha punts que amb el Messi no es pot claudicar. és que ni tan sols amb Messi s'ha de claudicar. Però per exemple jo no estic d'acord en aquests punts no ho sé però hi ha causes que el Barça hi ha línies que no ha de creuar i està cap li ha donat cap jugador.

[00:09:27]

Jo crec que li ha donat tant al Barça com Leo Messi va dir subjectiu i totalment jo la meva opinió i per això m'ha demanat d'ànim per això li dono cap li ha donat per mi el Barça tant com Leo Messi ens hem omplert la boca quan han vingut els triplets i el sextet del que era capaç de fer Leo Messi a qui li hem vist fer en un terreny de joc i per mi la reflexió que s'ha de fer al Barça és la mateixa que es fa Leo Messi és a dir com pot ser que tenint el que tots coincidim que és el millor jugador de la història en 9 anys hagi guanyat una Champions.

[00:09:57]

Per mi aquesta és la reflexió que s'ha de fer el club però això és el que deia abans no volia pagar i jo mateix estem d'acord que se la facin i segurament arribar a unes conclusions molt clares. Segurament si. Si fa una reflexió ben feta i agafa algo tan simple com agafar un excel i analitzar els partits claus d'aquestes debacle es veurà en una sèrie de coses. Les veuran i s'hi va llaurant i si miren el que han fitxat ja que s'han anul·lat potser també només et dic si potser també però jo només et dic una cosa tan objectiva com agafar un extra i comptar minuts jugats s'aturi minuts jugats a París minuts jugats amb sis minuts jugats a Roma i minuts jugats a Lisboa i Moran i traurà una sèrie de conclusions molt senzilles molt senzilles.

[00:10:35]

També segur que l'extrem lluirà com treballades abans i després que passés això també per què abans guanyaven i tenint aquest jugador ho guanyava tot i per què tenir lo. Qui sap què ha canviat perquè llavors deixi alguna Gran Canària perquè ell ja hi era abans. Ell també hi era. Va entrar en l'època gloriosa del pal de paller. Segur segur segur que segur. Estic especulant així com el que he dit abans no especulació. Són dades que es pot mirar a qualsevol persona.

[00:11:01]

El que diré és una especulació. Sóc segur. Crec jo segur que entrarà ben diferent època en l'època en què guanyaven. A l'època d'ara segur. De fet hi ha una cosa que ha dit el Pau hàgim de fer ho també posar sobre la taula per aquí però tenint en compte com està anant tot. Realment no hi ha aquesta. No sé si l'equilibri o el que està aquesta qüestió mixta que Messi accepti desprendre's del que segurament sona a dia d'avui amics seus perquè ell mateix és conscient que es necessita per tal de tornar a guanyar i a poder ser ho quan està o no quan no estava al veure aeronàutic.

[00:11:43]

También se refería a un poco de la personalidad de Messi es bastante volàtil. Així es va acordar i es va fer el 2014 que Tito Vilanova ja li convencia menys que no ser fora quan no estava al Manchester City. Figura però sobre todo me acuerdo después de la final de la Copa Amèrica. Recuerdo que Messi dijo que no iba a volver a vestir la camiseta albiceleste. Meses después repitió volvió a vestir después del Mundial de Rússia que no era visto ja que estaba argumentando que Messi estuvo nueve meses nueve meses destaca la camiseta argentina.

[00:12:26]

Bono tiene una persona una personalidad muy canviant en este sentido en cuanto a sensaciones sobre el que tiene que hacer el Barça s'intenta sobre todo lo que hay futuro que todavía hay un poco de luz dentro de este agujero tan negro que esta matinada hora. Pero cuando estábamos cuando yo me refería de sake Messi ha ganado una Copa d'Europa entre los 24 hores 33 años cada vez que era Guardiola aparte escandalós que no tiene nada que ver lo que ha ocurrido en el mandato de Bartomeu con los mandatos anteriores al Barça.

[00:13:02]

El Barça de la huida de Neymar al Barça que gasta 222 milions d'euros el fichaje de la huida de Neymar envelleix inclou pillo. El Barça ha condenado a penalment el Barça de los cinco secretarios técnicos del Barça de los cuatro entrenadores és el Barça de Roma y un fill. El Barça de Lisboa no tiene absolutamente nada que ver i al final todo tiene un tiene un final. Messi posiblemente està rondant la cabeza que posiblemente es su figura ahora mismo no tenga ningún tipo de sentido.

[00:13:36]

Dicho esto conociendo que todos conocemos un poco cómo funciona la cabeza de Messi que puede canviar d'idea. Tampoco lo descarta. Com encaixa això en any electoral. Perquè clar és que això també pot afegir és que això també ho hem d'incorporar en tota la taula que és que d'aquí a un any d'eleccions a ser el escenario que menos me gusta que Messi se convierta en una pieza clave de la batalla electoral que lo merece. Ni lo merecen los socios electorales semblava parecido especialmente Socías.

[00:14:12]

Ni siquiera me gustaba ahora que incorpora fichado Coman candidatos que estén hablando de si debería ser Xavi en la temporada que viene si no todo lo que huella electoral és muy nociu. Cuando las elecciones ya llegarán pero el peligro que corre todo el mundo ahora mismo és que si llegamos al mes de enero i si tiene posibilidad de negociar con cualquiera evidentemente cualquier precandidat a aprovechar de la situación como bandera. Ciertamente considera que será una pena tanto para él como para todos los socios.

[00:14:51]

Aquí. Bé jo crec que evidentment no és una situació una situació positiva per al Barça que Messi quedi lliure d'aquí un any perquè com molt bé diu el Paco. Ara mateix a partir del gener pot negociar amb qualsevol equip el que seria bo fóra que el futur de Messi aclarís ara i tant de bo fos al Barça. Del tema electoral és evident que Messi serà serà peça electoral. Jo no sé si les seves reflexions arriben a tant com arriben a una profunditat tanta com la situació institucional del club.

[00:15:33]

Per a mi és una altra història sinó que ella centra més en la seva cosa i en el seu interior el seu vestidor que té un abast d'un abast enorme. Jo crec que aquí hi ha dues coses una actitud que pugui tenir Messi amb la qual jo sóc crític perquè crec que no. Primer que com a capità hauria d'haver donat la cara després del 2 a 8 i 2 és molt és molt qüestionable. Això que ell entén com a projecte guanyador. Jo almenys ho trobo qüestionable.

[00:16:04]

Jo no li veig. No veig que tingui raó de ser ell que ha estat pal de paller del Barça actual del Barça fins ara que em costa pensar que Bartomeu i Rosell ningú hagi pres una decisió sense consultar li prèviament ni Guardiola com a entrenador. Sense sense saber què en pensava Messi. Per tant ell ha estat pal de paller d'aquesta situació. Ha algunes Puchi i Neymar puc dir que no fa aquesta sensació. No jo no dic que tot hagi estat bé jo crec que el Barça va intentar fitxar Neymar la temporada passada per sort el meu criteri no el va poder fitxar però crec que el Barça ho va intentar i ho va intentar perquè suposadament per les informacions que tenim això és també subjectiu.

[00:16:54]

No és No puc dir ho al cent per cent perquè no ho sé perquè no hi era allà però suposadament és per les pressions del vestidor. Però dic el que diu Joan Lluís Pons és a dir no hi ha un altre lloc ja que jo faig els equips es diu i es diu que jo faig els equips però quan jo dic vull Neymar i jo el que ens va fer mal moment. Jo no dic que faci dos equips però si et dic que poques decisions es prenen aquell club sense consultar amb Messi i ell no fa els equips però juguen sempre els mateixos.

[00:17:26]

No ho sé potser els fan contra el seu criteri uns equips però acaben jugant pràcticament sempre els mateixos. Això també és un fet. No és una qüestió de temps. Una altra cosa a part de l'estabilitat institucional del club és una altra història però pel que fa al pel que fa al vestidor llavors jo crec que Messi hauria fet poc aquesta hauria de tenir com han anat les coses els darrers i que ara costa institucional també. Segurament fermament lligada al que ha passat sobre el terreny de joc.

[00:17:59]

En tot cas la bona nit bona nit també el que hem de revisar és. Les portades dels diaris de demà imagino que amb un nom propi. Sí amb protagonisme absolut per a Leo Messi. Mundo Deportivo ha titulat Messi no ve claro el capitán se reunió ayer con el nuevo técnico le explicó que tiene dudas sobre su continuidad en el Barça Leo con una clàusula de 700 millones sabe que su salida sería muy complicada como le dijo que cuenta con el diari Sport també amb protagonisme per a Leo Messi en aquest cas també amb una fotografia de Coman i titula en primera cumbre el crac argentino.

[00:18:35]

De fet Fernando expresso el nou entrenador blaugrana sus dudas sobre su futuro. Fue el primer encuentro de les barrios que va tenir com a pròpia Messi i el resto de jugadores. El diari L'Esportiu titulat alarma amb una fotografia de Leo Messi que s'està tocant al front. Messi capcot i de subtítol Messi expressa com en té molts dubtes sobre la seva continuïtat en el Barça ens traslladem ara a Madrid els diaris editats a la capital espanyola marca Messi se lo dice a comen a la cara me veo más fuera que dentro i el diari ha estat una fotografia en tota la portada de Leo Messi titulat Messi se fuera.

[00:19:11]

L'argentí no confirma coman en una reunión sus dudas de continuar en el Barça. El club espera que reconsideri sus intenciones després de escuchar ara el nou tècnic com són les portades per aquest divendres. Déu n'hi do. Evidentment totes centrades en aquesta figura de Messi gràcies a la.

[00:19:32]

Tu diràs Toni Aguilar. El president del Futbol Club Barcelona. El Barça ja pensa però no creia que i ensenyat i disfrutar hi i créixer. Aquest és un dels joves jugadors que ha signat el Barça per la temporada que ve. També caldrà veure quin rol juga a Pedro i al Barça. Us ho hem explicat abans us ho ha explicat en sap un dels noms que també vol Ronald Koeman. Sobretot vol Ronald Koeman. és el primer que comencem a saber sobre els plans de Coman de cara a la temporada que ve a la davantera és a Memfis de pair un breu comentari.

[00:20:25]

Paco també per tancar aquest Menfis de ball. Com en va seguir un poco la línia que ell tenia previst de contar con jugadores que va fer bandera seleccionada sobretot en futbol i ataca llavors tant les jugadores desequilibrant ràpides que pressionen i de pair si bien es cierto que cuando tuvo un paso bastante 40 por ella sí que es cierto que su paso por Lyon ha sido especialmente notable una grandíssima temporada i aparece un futbolista muy muy vàlida siempre cuando se destaca por un precio ajustado que todavía está por ver però després de la temporada no seria igual buscada però si són unes 40.000 euros i ara Barça se lo puede permitir que s'esgotarà porque la caja genera una mala contratación ni mucho menos.

[00:21:23]

Si bé em sembla un jugador que va començar la seva carrera molt fort va ser un inici fulgurant quan fitxa i queda frenat. és un futbolista amb ombres diguéssim fora del camp perquè té diverses polèmiques esportives i és un futbolista que a més canta és un cantant. Pel que he pogut veure és veritat i això m'inquieta. El perill és que canta mañanas. és una manera és una aposta si és una aposta del nou entorn del Barça. Aquest nou entrenador es diu Ronald Koeman i el Barça intentaria fer l'esforç per portar lo a un molt bon jugador.

[00:22:11]

Insisteixo amb ombres al llarg de la seva trajectòria.

[00:22:17]

El tema és que en teoria aquestes contractacions han de ser a cavall o en consens entre la secretaria tècnica i l'entrenador. Qui avui es baixa Ramon Planes ha fet el seu primer acte públic empedreït com a secretari tècnic i Abidal s'ha acomiadat assegurant que els temes que volia. Vidal també deixa molts molts interrogants sobre la taula. Potser arribarà el moment que Vidal explicarà més clarament el que hauria de dir de Vidal. Només vull opinar una cosa. I a mi no m'agrada la seva gestió.

[00:22:51]

Avui ha insinuat que no ha pogut fer el que ell hauria volgut home. Puc entendre ho però també li diria si des del primer dia no em deixen treballar i fer el que tu dius. Potser el més honest hauria estat marxar. A mi què vols que et digui és el director tècnic del Getafe secretari tècnic del Getafe i de l'Espanyol. Jo sincerament no ho sé. El Barça per mi és una altra cosa. Jo espero espero de veritat que els fitxatges que tinguin més pes siguin els que demani remat amunt.

[00:23:27]

Abidal va ser l'únic que tenia la dignitat de dimitir després de gols però quedaria massa ja que ja durant l'entrenament i en poc estava en el Barça sí que es cierto que si nadie estaba haciendo caso verbalitzar o no esperar tantíssima el tiempo en al menos. Lo único que tenía la dignidad de dimitir Paco Cabezas Joan Poch i jo crec que això serà llarg. Jo crec que això ens donarà setmanes per parlar ne i setmanes de tinta. Qui ens ho havia de dir com 21 d'agost estaríem parlant de la possibilitat que Leo Messi deixés el Futbol Club Barcelona és una frase que em pensava que poc podria pronunciar la ràdio però que és així i cal veure en què és el que acaba passant en tot cas ho seguirem comentant en tertulià amb tan poc qui va en Cabezas i també sap que aquesta nova funció de tertulià que m'encanta eh.

[00:24:19]

Estic cansat de relaxar me una mica escalfant aquests tertulians una abraçada i ara. Tu diràs mi águila. Cinc minuts i tres quarts de dues de la matinada ha estat una nova jornada moguda en clau blaugrana. Demà també en tenim un altre perquè es reprèn a Bilbao la Women's Champions únic ens agrada molt més evidentment aquest tipus de jornades amb els quarts de final amb el clàssic entre el Barça i l'Atlètic de Madrid David Bona nit bona nit Dani aquesta tarda. Les jugadores han fet l'últim entrenament a Lezama abans de jugar demà a San Mamés contra l'Atlètic de Madrid.

[00:25:05]

El tècnic Lluís Cortés arriba al duel amb totes les efectives. Qui no pot dir el mateix és el conjunt matalasser. L'Atlètic de Madrid arriba amb cinc jugadors i jugadores aïllades després de donar positiu sancionat Ludmila i la baixa de Virgínia han viatjat a Bilbao amb només 14 futbolistes del primer equip disponibles. Tot i les baixes Cortés ha destacat aquesta tarda a la roda de premsa que en un duel en partit únic amb l'Atlètic de Madrid és sempre complicat i que és un equip que es caracteritza per treure les forces d'on no n'hi ha.

[00:25:34]

L'altre protagonista en els mitjans en el dia d'avui ha estat la capitana Alèxia Portella que afirma que la derrota en la final de la Copa d'Europa el curs passat ha provocat un canvi en positiu per a l'equip. La sensació que tenia la frustració de no més orgullosa de pertànyer a un equip que la seva resposta no va ser quedar se només amb això sinó veure la forma positiva d'aquest sentiment i crec que gràcies a això ara mateix estem. L'any passat el partit començarà a les sis de la tarda els altres enfrontaments dels quarts de final.

[00:26:12]

També demà Glasgow City vols burg Arsenal PSC i gràcies a la nit bona nit bona nit. Estàvem molt pendents evidentment de tot el que faci el Barça femení a partir de demà torna a la Champions l'IHC. Veurem si aquesta vegada s'hi pot accedir al títol que encara no té a les vitrines del Barça de Frank Robert Bona nit bona nit. Abans d'acabar aquest mes hem de saber abans d'anar a dormir. Doncs que el Sevilla i l'Inter de Milà disputen demà a les 9 de la nit la final de l'Europa rica a Colònia.

[00:26:55]

El quadre andalús és el rei de la competició amb cinc títols seguit del conjunt italià amb tres i per això el tècnic Antonio Conte ha cedit el paper de favorit al Sevilla de la seva part. Julen Lopetegui diu que el rival els obligarà a mostrar la seva millor versió. Sobre això perquè la vall sigui un riu del nivell de l'interès però finalment no es veu obligat a anar a l'autovia un poco más. Cap dels dos equips tenen baixes de pes i finalment tal Lucas o Campos del Sevilla com Alexis Sánchez de l'Inter s'han recuperat de les molèsties que arrossegaven i jugaran la final.

[00:27:30]

D'altra banda la UEFA ha anunciat avui que Daniele Horse serà l'encarregat de xiular la final de la Champions de diumenge entre el PSC i el Bayern de Munic un sector de 44 anys dirigirà així la seva primera final de la Lliga de Campions i en sulfats s'ha estrenat en una convocatòria amb la selecció espanyola absoluta. El seleccionador Luis Enrique Martínez l'ha convocat per als dos partits de l'IHC del 3 de setembre contra Alemanya i el dia 6 davant Ucraïna. Sergio Busquets està a la llista.

[00:27:54]

Jordi Alba n'ha quedat fora i els catalans Eric Garcia Adama Traoré i Dani Olmo també formen part de la convocatòria. Per la seva part Miqui Puig és la gran novetat d'una renovada llista de la sub21. A més dels habituals blaugrana Alenyà Iñaki Peña i Pedro de l'Espanyol hi són Pedrosa apoyado i Gonzalo Avila i del Girona Valeri i la Lliga Francesa 20 21 dóna demà a les 7 de la tarda el tret de sortida amb un Girondins de Bordeus Nantes tot això pel que fa al futbol.

[00:28:19]

Més enllà del futbol quina és la gent del poliesportiu d'aquest divendres l'handbol torna després de pràcticament sis mesos en les finals de les Supercopes de Catalunya Sant Joan Despí el Granollers i el Sant Vicenç s'enfrontaran en la final femenina a partir de les 7 de la tarda i a les 9 serà el torn per a la masculina. En aquesta edició arran del coronavirus s'han suprimit les semifinals i tots els jugadors i entrenadors han passat tres PCR amb resultats negatius. Tot i la pandèmia hi haurà públic això sí amb només 90 persones que accediran al pavelló amb invitació.

[00:28:46]

D'altra banda ja hi ha seu per a la final de la Supercopa sobre el de dissabte que ve entre el Barça i el Benidorm. Aquest últim exercirà d'amfitrió i encara falta per definir l'hora i amb motos ja per Jep. Demà a les deu del matí arrenquen els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Estíria el Red Bull Ring d'àustria i hi haurà una primera sessió a les deu del matí i a la segona serà a les dues de la tarda. La cursa de MotoGP la cinquena de la temporada arrencarà diumenge a les dues de la tarda i els playoffs de conferència de.

[00:29:12]

Ara mateix el descans dels miwok i Bachs guanyen els Orlando Magic per 64 a 43. Fa uns minuts els Rockets han guanyat els Thunder per 111 98 i aquesta tarda el seguit han superat els Pacers sent 109 a les tres d'aquesta matinada els líquens i els Blazers protagonitzen el segon assalt en què els Lakers miraran d'igualar a la sèrie última en ciclisme rem Veneçuela evoluciona favorablement de la forta caiguda que va patir la setmana passada mentre disputava el turc de la Llombardia. El ciclista segueix a l'hospital tot i que ja s'ha pogut posar dempeus i donant les primeres passes gràcies a bona nit.

[00:29:47]

Nosaltres ho deixem aquí veurem si demà tenim un dia una miqueta més transitat perquè déu n'hi do. Déu n'hi do les últimes jornades en clau blaugrana en qualsevol cas us ho explicarem aquí a descansar.